Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR.348. For Torvet og del at Torvegade

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR.348. For Torvet og del at Torvegade"

Transkript

1 Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR.348 For Torvet og del at Torvegade

2 HVAD ER EN LOKALPLA~I? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ej en doms anvendelse og bebyggelse. Byrådet udarbejder en lokalplan, f.eks. * før der igangsættes større bygge- og anlægsarbejder, * hvis et bestemt bymiljø ønskes skabt eller fastholdt, * hvis et areal ønskes overført fra landzone til byformål eller til sommerhusområde, * hvis et område ønskes erhvervet til offentlige formål, eller * hvis bygge- og anvendelsesmulighederne iøvrigt ønskes skærpet eller lempet væsentligt i forhold til gældende bestemmelser. En lokalplan skal overholde konuuuneplanen, men b kalplanen kan indskrænke de muligheder for anvendelse og bebyggelse, som kommuneplanen angiver. En bokalplan tinglyses på de ejendomme, den omfatter. OFFENTLIGHED OM LOKALPLANEN En vigtig del af en bokalplan er offentlighedens muligheder for at komme med bemærkninger eller ændringsforslag til bokalplanen. Det sker ved, at Byrådet lægger alle forslag til bokalplaner frem til offentlig høring før Byrådet tager endelig stilling til planen. HøRINGSPERIODE Dette forslag til bokalplan har været fremlagt til høring i 8 uger i perioden fra den 2. maj til og med den 30. juni 1995.

3 INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING: Forord Baggrund... TORVET OG TRAFIRPLANLÆGNINGEN REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN LOKALPLANENS FORHOLD TIL KOMMUNEPLAN FORHOLD TIL KYSTLANDSKABET LOKALPLAN NR. 348: 1. Lokalplanens formål 2. Lokalplanområdet 3. Vejforhold/anvendelse 4. Ophævelse af lokalplan nr Vedtagelsespåtegning RETSVIRKNINGER: Lokalplanens retsvirkninger side Vedhæftet: Lokalplankort. Tegn. nr LP Lokalplanen er udarbejdet af Stadsarkitektens Forvaltning, Byplanafdelingen, Esbjerg Kommune.

4 FORORD FORORD Dette hæfte indeholder lokalplan nr. 348 for Torvet samt Torvegade mellem Kongensgade og Havnegade, jfr. tegning nr. 1. Lokalplanen erstatter lokalplan nr. 300, der var grundlag for omlægning af Torvet i BAGGRUND Overvejelserne om omlægning af Torvet kan føres tilbage til planlægning af Kongensgade som gågade i slutningen af 70 erne. Allerede på daværende tidspunkt var det på tale at inddrage Torvet til fodgængerområde i sammenhæng med Kongensgade. Tegning nr. 1. fl~j~f) LZIZ LOKALPLAN NR. 348

5 2. BAGGRUND Tegning nr præmieforslag fra afholdt arkitektkonkurrence 1984 om udformning af Torvet. Udarbejdet af: Arkitekterne Lars Nicolai Bock, Bendt Longmose Jakobsen, Rikke Thohøj Martinussen, Troels Munk Olesen, Ole Nielsen og Anders Kristian Sanderbo, Århus. ø Skolegade ø 0. ~ ~ ~1, ~ - Kongensgade ~ ~ L~ \-.3 ~ ~.J

6 BAGGRUND 3. Der blev i 1984 udskrevet en offentlig arkitektkonkurrence om udformning af Torvet. Konkurrencen havde følgende formål: Gennem konkurrencen ønskes forslag til indretning og udformning af Torvet i Esbjerg, så Torvet fremover kan danne en arkitektonisk og funktionel god ramme om en lang række aktiviteter, der naturligt kan finde sted på byens centrale torv. Det ønskes, at Torvet i fremtiden skal fungere som fodgængertorv. Der indkom 62 forslag. Forslagene kom fra både lokale borgere og arkitekter, samt fra udenbys arkitekter. Dommerkomiteen bestod bl.a. af repræsentanter fra det daværende Byråd. 1. præmieforslaget, der er gengivet på siden overfor, beskriver et fodgænger torv, der kan møbleres formålsbestemt til de arrangementer, der ønskes på Torvet. Torve belægningen foreslås i samme standard som gågaden. Den udskrevne arkitektkonkurrence har sammenhæng til den planlagte traf ikstruktur for Indre by, der er fastlagt i kommuneplanen, jfr. beskrivelsen herom side 4. For bl.a. at afprøve de traf ikale konsekvenser som følge af et evt, traf ik lukket torv, blev der i 1988 gennemført et trafikforsøg med lukning af Torvet i 4 måneder. I rapporten om traf ikforsøget er der indeholdt følgende konklusion: Trafikundersøgelserne under forsøget har primært vist, at spærringen af Torvet for gennenikørende trafik ikke har medført trafik-afvikl ingsprobl emer på hverken det interne gadenet eller på de overordnede gader. Endvidere blev det gennem forsøget konstateret, at der kunne finde forskellige aktiviteter sted på Torvet.

7 LOKALPLANERiIES FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING TORVET OG TRAFIRPLANLÆGNINGEN Torvet skal vurderes i sammenhæng med traf ikplanlægningen for Indre by, jfr. tegning nr. 3, nedenfor. Det overordnet mål er, at biltrafikken fra cirkulationsgaderne, d.v.s. Fro desgade, Jernbanegade, Havnegade, Strandbygade og Stormgade, skal vælge den kortest mulige vej til traf ikmålet. Dette vil aflaste de øvrige gader for gennexnkørende trafik. Herefter kan de bløde trafikanter og busserne få bedre forhold i de centrale dele af Indre by. Torvet blev således omlagt i , men med mulighed for genneinkørsel. Samtidig blev der åbnet mulighed for kørsel over Kongensgade ved Kirkegade og Englandsgade. I juli 1994 blev Torvet, i samråd med politiet, midlertidigt af spærret for gennemkørende trafik. Tegning nr. 3. = Prlmwgad. = Fo<d.Ungsgad U Novedslitofbmnd.IS.

8 > REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 348 Tegning nr. 4. Det tidligere torv: Den hidtidige planlægning at Torvet og Torvegade mellem Kongensgade og Bor-ET1 w267 6 gergade Skolegade ø II I.- Udover at Torvet før omlægningen indeholdt en gennemkørselsgade, var Torvet en af Indre by s mest benyttede parkeringspladser med en relativ stor belægningsprocent. Det tidligere Torv ses på tegning nr. 4. Det var planen, at Torvegade mellem Kongensgade og Borgergade skulle om bygges til gågade med al trafik tilladt samtidig med omlægning af Torvet. Dette er imidlertid endnu ikke fuldt ud gennemført. Langs gadestrækningens østside er afmærket taxaholdepladser, og langs vestsiden parkeringspladser for inva lidebiler til erstatning for dem, der tidligere var på Torvet. Kongensgade: I I Taxahaldeplads Invaildeholdepladu Torvet som gåtorv (gågade Bestemmelserne i lokalplanen muliggør, at Torvet bliver et gåtorv i princippet som 1. præmieforslaget i den afholdte ark itektkonkurrence. Muligheden for kørsel over Torvet, som lokalplan nr. 300 indeholdt, ophæves. Varetransport til ejendommene kan dog ske ved tilsvarende ordning som gældende for Kongensgade. Torvet vil kunne rumme store pladskræ vende arrangementer. Torvegade mellem Kongensgade og Borgergade som gågade Ovennævnte Torvegade strækning kan anvendes til gågade. Varetransport til ejendommene på gade strækningen kan ske ved tilsvarende ordning som gældende for Kongensgade.

9 6. REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN NR. 348 Torvegade mellem Bor~ercade og Havne-ET1 w m lsbt gade som gågade. evt, med al trafik tilladt Ovennævnte Torvegade strækning kan anvendes til gågade, men med al trafik tilladt. Kørende skal således udvise særlig hensynsfuldhed over for gående. Kørsel må kun ske med meget lav hastighed. Byrådet kan dog vedtage, at gaden bliver gågade med samme status som strækningen mellem Kongensgade og Borgergade. Parkering inden for lokaldianområdet Byrådet kan i begrænset omfang tillade parkering på Torvet og Torvegade mellem Kongensgade og Havnegade for særlige trafikantgrupper, såsom taxa og invalidevogne, samt uden for normal åbningstid kundeparkering til f.eks. apoteket. Lokalpianbestemmelserne giver således kun undtagelsesvis mulighed for parkering inden for lokalplanområdet. LOKALPLANENS FORHOLD TIL KOMMUNEPLAN I hovedstrukturdel for kommuneplan med ændring nr. 1995,07 er det under sektoren trafik som politisk mål blandt andet anført, at der skal arbejdes for en renovering af Torvet med henblik på at gøre denne plads til byens centrale samlingssted. Lokalplan nr. 348 overholder således kommuneplanlægningen. FORHOLD TIL KYSTLANDSKABET Realisering af lokalplanen får ingen betydning for forholdet til kystlandskabet.

10 LOKALPLAN NR. 348 LOKALPLAN NR. 348 FOR TORVET OG TORVE-ET1 w265 GADE SYD FOR KONGENSGADE I lokalplan nr. 348 bestemmes følgende for det i afsnit 2 nævnte område: 1 LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanen har til formål at sikre, at Torvet fremtidigt anvendes som gågade. Det fremtidige Torv skal hænge sammen med Kongensgade med tilstødende sidegadestrækninger. at sikre, at Torvegade mellem Kongensgade og Borgergade kan anvendes som gågade. at sikre, at Torvegade mellem Borgergade og Havnegade kan anvendes som gå gade eller som gågade med al trafik tilladt. (Se note a, side 9> 2. LOKALPLANOMRÅDET Lokalplanen omfatter litra nr. aq Torvet, del af nr. ar Kongensgade og del af nr. ah Torvegade, som vist på ved hæftede lokalplankort nr. LP.348-l. 3. VEJFORHOLD/ANVENDELSE <Se note b, side 9) 3.1 TORVET Torvet anvendes til gågade.

11 S LOKALPLAN NR Der skal være adgang til Torvet for servicekørsel m.v. i et af Byrådet nærmere fastsat tidsrum TORVEGADE SYD FOR KONGENSGADE Torvegade strækningen mel lem Kongensgade og Borgergade kan anvendes til gågade Torvegade strækningen mel lem Borgergade og Havnegade kan anvendes til gågade eller til gågade med al trafik tilladt. (Se note a, side 9> Der skal være adgang til ejendommene i Torvegade syd for Kongensgade for ser vicekørsel m.v. i et af Byrådet nærmere fastsat tidsrum. 3.3 HELE LOKALPLANOMRÅDET Der skal være adgang for Redningsbe redskabet til ejendommene ved Torvet og til ejendommene i Torvegade syd for Kongensgade. Der kan etableres parkeringsmulighed i begrænset omfang for særlige traf i kantgrupper i lokalplanområdet efter Byrådets nærmere godkendelse. 4.0 OPHÆVELSE AF LOKALPLAN Lokalplan nr. 300 for Torvet og del af Torvegade, vedtaget af Byrådet den 14. december 1992, ophæves.

12 LOKALPLAN NR VEDTAGELSESPÅTEGNING Ovenstående lokalpian nr. 348, udarbejdet efter lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 746 af 16. august 1994, med evt, senere ændringer>, er vedtaget endeligt af Esbjerg Byråd den 28. august Johnny Søtrup borgmester Erling Krog kontorchef Note a: I gågade med al trafik tilladt skal kørende udvise særlig hensynsfuldhed over for gående. Kørsel i området må kun ske med meget lav hastighed. Note b: Beslutning om etablering af gåtorv og gågade træffes af Byrådet som vej bestyrelse efter forhandling med politiet, jfr. Lov om offentlige veje 13. Beslutning om færdsels indskrænkninger træffes af Politiet med samtykke fra Vejbestyrelsen, jfr. Færdselslovens 92, stk. 1, pkt. 5. Byrådet kan fastsætte retningslinier for råden over Torvet og del af Torvegade.

13 1O

14 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 11. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter Byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af planen, må ej endomme, der er omfattet at planen, i følge planlovens S 18 kun 4bebyqqes eller anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Lovlig eksisterende bebyggelse eller lovlig anvendelse, som er etableret før offentliggørelsen af planforslaget, kan fortsætte som hidtil. Byrådet kan ifølge planlovens S 19 meddele dispensation fra lokalpianens bestemmelser, hvis dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere væsen tilge fravigelser fra planen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse at fly lokalpian.

15 ~ KONGENSGADE LOKALPLAN NR. 348 LOK ALPLANKORT TEGN NR. I..P MAL 1:2000 DATO: BYPLANAFDELINGEN åd s STADSARKITEKTENS FORVALTNING I ESBJER9

NR. LOKALPLAN ESBJERG KOMMUNE 1993 OG DEL AF FOR KONGENSGADE, TORVEGADE

NR. LOKALPLAN ESBJERG KOMMUNE 1993 OG DEL AF FOR KONGENSGADE, TORVEGADE LOKALPLAN NR. 3 2 6 FOR KONGENSGADE, TORVEGADE TORVET OG DEL AF ESBJERG KOMMUNE 1993 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

TILLJEG NR. I TIL LOKALPLAN NR. KONGENSGADE M.M, FOR. Kirkegade og Englandsgade. S ESBJERG KOMNUNE 1992

TILLJEG NR. I TIL LOKALPLAN NR. KONGENSGADE M.M, FOR. Kirkegade og Englandsgade. S ESBJERG KOMNUNE 1992 TILLJEG NR. I TIL LOKALPLAN NR. FOR KONGENSGADE M.M, 104 ~De1 af Kirkegade og Englandsgade. H S ESBJERG KOMNUNE 1992 HVAD ER EN LOKALPLMI En lokaiplan er den type plan, byrâdet kan anvende til at

Læs mere

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR.364. For ejendommen matr.nr. 721 a E.B, Bangs Gård, hjørnet af Torvet og Skolegade

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR.364. For ejendommen matr.nr. 721 a E.B, Bangs Gård, hjørnet af Torvet og Skolegade Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR.364 For ejendommen matr.nr. 721 a E.B, Bangs Gård, hjørnet af Torvet og Skolegade Hvad er en lokalpian? En lokalplan er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 307 ESBJERG KOMMUNE 1992 E.B., FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18.

LOKALPLAN NR. 307 ESBJERG KOMMUNE 1992 E.B., FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18. LOKALPLAN NR. 307 FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18. a E.B., ESBJERG KOMMUNE 1992 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i

LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. TILLÆG NR. i 241 for et Område ved Hygumvej i Vester Nebel Sydvest (Børnehave) Hvad er en lokaiplan? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser

Læs mere

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 47. Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 47. Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 3 7 Forbud mod opstilling af vindmøller i Allerup HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalpian er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-1-9802.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-1-9802.doc SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 1-9802 for Brogade, Store Rådhusgade og et område ved Bjerggade. BESKRIVELSE AF FORSLAGET Sønderborg Byråd har besluttet, at der udarbejdes et forslag til lokalplan

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.13 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.13 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Vej- og stiforhold... 5 Parkeringsforhold...

Læs mere

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud

Tillæg 1 til lokalplan nr. 96. for SØNDERSØ KOMMUNE. område B.2.9, B.2.10 og C.2.1. Boligområde ved Frugthaven i Morud SØNDERSØ KOMMUNE for SØNDERSØ KOMMUNE område B.2.9, B.2.10 og C.2.1 Boligområde ved Frugthaven i Morud Januar 2004 Side 1 af 14 Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse for lokalplanforslaget

Læs mere

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde

Lokalplan 215.1. Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn. Lokalplanområde Lokalplan 215.1 Lokalplan for ældreboliger i Rødbyhavn Havnegade K H Kofoedsvej Færgevej Lokalplanområde Skolegade Jernbanegade Nordre Kaj 19. december 2005 Indholdsfortegnelse Lokalplanens formål...2

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg. August 1978 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 053 Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg KONGSBAK INFORMATIK August 1978 ~ ~~ ~~ ~~ ~~ Århus kommune Lokalplan n ~: Renseværk ved Trankær mose, Tranbjerg Statistikområde/distrikt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. planen med eventuelle ændringer. Ved større ændringer skal planforslaget ud i offentlig høring

Indholdsfortegnelse. planen med eventuelle ændringer. Ved større ændringer skal planforslaget ud i offentlig høring [Skriv tekst] Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et juridisk bindende dokument, der regulerer den fremtidige anvendelse og udformning af det område planen omfatter. Ifølge Planloven

Læs mere

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 25.4. Daghaver i Egelundparken. Daghaver med fællesbygning og redskabsskure. Kongsbak Informatik

Albertslund Kommune. Lokalplan nr. 25.4. Daghaver i Egelundparken. Daghaver med fællesbygning og redskabsskure. Kongsbak Informatik Albertslund Kommune Lokalplan nr. 25.4 Daghaver i Egelundparken Daghaver med fællesbygning og redskabsskure 1990 Kongsbak Informatik Hvad er en lokalplan? Planloven, lokalplanpligt og lokalplanret Ifølge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 11-0007

LOKALPLAN NR. 11-0007 LOKALPLAN NR. 11-0007 Historiecenter Dybbøl Banke SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk Forvaltning Rådhuset 6400 Sønderborg Tlf. 74 42 93 00 Fax 74 43 49 12 - E-mail raadhus@sonderborg.dk SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN

Læs mere

U Esbjerg LOKALPLAN NR. 379. For Breinholtgård Golfbane. 41 Kommune

U Esbjerg LOKALPLAN NR. 379. For Breinholtgård Golfbane. 41 Kommune U Esbjerg 41 Kommune LOKALPLAN NR. 379 For Breinholtgård Golfbane HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokaiplan er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord

Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord Lokalplan nr. 91 for et stiforløb langs Ringkjøbing Fjord i Hvide Sande Nord INDHOLD LOKALPLANENS... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Offentlig fremlæggelse... 1 Lokalplanområdet... 2 Lokalplanens formål og

Læs mere

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6

Erhvervsområde i Tandslet. Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Erhvervsområde i Tandslet Sydals Kommune Lokalplan TA 6 Indledning 1 Sydals Kommune Lokalplan nr. TA 6 For en erhvervsvirksomhed i Tandslet Indledning og redegørelse Hvad er en lokalplan...................

Læs mere

Indhoidsfortegnelse: Redegørelse. Lokalpianens bestemmelser. side

Indhoidsfortegnelse: Redegørelse. Lokalpianens bestemmelser. side Indhoidsfortegnelse: Redegørelse Lokaiplanens baggrund 2 Beskrivelse af lokaiplanen 2 Lokalpianens forhold til anden planlægning 3 Lokalpianens retsvirkninger 4 side Lokalpianens bestemmelser 1 Lokalpianens

Læs mere

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 3 2 i. For et område til markedspiads vest for Korskroen

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 3 2 i. For et område til markedspiads vest for Korskroen Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 3 2 i For et område til markedspiads vest for Korskroen HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalpian er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51

LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 LOKALPLAN NR. 137 FOR ET FRITIDSOMRÅDE VED GESTENVEJ 51 Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i Kommuneplanen udlagt som en del af

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade

THYHOLM KOMMUNE. Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade THYHOLM KOMMUNE Lokalplan 1.22 For institution på Sønderlandsgade FREMLAGT FRA DEN 25. SEPTEMBER TIL DEN 20. NOVEMBER 2002. OFFENTLIGT BEKENDTGJORT DEN 8. JANUAR 2003. LOKALPLAN NR. 1.22 Forord til lokalplanforslaget

Læs mere

LOKALPLAN NR 303 ESBJERG KOMMUNE ~ mz2z1~ ~ 0I- FOR KARREEN TORVEGADE, DANMARKSGADE, ENGLANDSGADE OG SKOLEGADE ~ \\~ KARRE NR.

LOKALPLAN NR 303 ESBJERG KOMMUNE ~ mz2z1~ ~ 0I- FOR KARREEN TORVEGADE, DANMARKSGADE, ENGLANDSGADE OG SKOLEGADE ~ \\~ KARRE NR. LOKALPLAN NR 303 FOR KARREEN TORVEGADE, DANMARKSGADE, ENGLANDSGADE OG SKOLEGADE KARRE NR 1145 w 0 L 3 Ii mz2z1~ ~ 0I- 13 ~ I Lii I (13 NØRREGADE ~1 E~ m NDRGESGADE Lii 0 0 II 0 II Ii II Ii i DANMARKSGADE

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 07-330 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 07-330 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 07-330 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Offentlig og Privat service - Øster Højst Børnecenter Skolegade, Øster Højst 330.71.1 330.71.2 330.11.4 TØNDER KOMMUNE Teknisk

Læs mere

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 41 For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNE NYBORG. Lokaiplan nr. 10. for områder ved 8sterovej.

KOMMUNE NYBORG. Lokaiplan nr. 10. for områder ved 8sterovej. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 10 for områder ved 8sterovej. 2. Oplag juli 1992 NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10 FOR OMRÅDER VED ØSTERØVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLAN ENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 03-231 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 03-231 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 03-231 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Område til blandet bolig og erhverv Daler 231.21.1 TØNDER KOMMUNE Teknisk Forvaltning November 2011 Kommuneplantillæg nr. 03-231

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

Lokalpian nr 45. Rudkøbing Kommune

Lokalpian nr 45. Rudkøbing Kommune Lokalpian nr 45 Erhvervsgrund i Simmerbølle Rudkøbing Kommune TILLÆG NR. 12 TIL KOMMUNEPLANEN FOR RUDKØBING KOMMUNE Erhvervsgrund i Simmerbølle En lokalpian, der træffer bestemmelser for området skal.sikre,

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup bymidte er i dag omfattet af i alt 7 byplanvedtægter.

Læs mere

TILL/EG IlL LOKALPLAN NR. 405

TILL/EG IlL LOKALPLAN NR. 405 TILL/EG IlL LOKALPLAN NR. 405 For et omráde ved MøIhøjvej i Andrup Esbjerg Kornmu e 27. august 2001 RESUME AF LOKALPLANENS INDHOLD MØLHØJVEJ II~IItL!~1J i~ I~T~T:~ \ r 3cd Eksempel pa bebyggelsesplan for

Læs mere

Aarup kommune LOKÅLPLAN NR. 33. For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. Aug. 1991. rev. 24.10.91

Aarup kommune LOKÅLPLAN NR. 33. For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. Aug. 1991. rev. 24.10.91 O9.MAR1~ 1Y2*OU 2.U 6 1 Aarup kommune S1TMPLLMÆRKE ~RETTE#I I~ ~ -_-t LOKÅLPLAN NR. 33 For et områdetil offentlige formål ~ renseanlæg ved Brænde i Aarup by. : ~ KUN GtD~T.MEOACSTEMPLIFG~r~. i ØOMMKRXONTORETS

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Foranlediget af ønsker om en butiksbebyggelse på ledige arealer i Måløv bymidte, samt sanering og ombygning af eksisterende

Læs mere

Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 426 Uddannelsessletten

Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 426 Uddannelsessletten Lokalplan nr. 01-030-0004 Vognsbøl Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 426 Uddannelsessletten August 2016 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse og bebyggelse

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10

Lokalplan Ø-15. Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Lokalplan Ø-15 Lokalplan nr. Ø-15 & 15 rammer, tillæg nr. 10 Vedtagelsesdato: 03-07-1984 LOKALPLAN Nr. 0-15 for et område til boligformål i den sydlige del af Østbirk by GEDVED KOMMUNE VEJLE AMT KORTFATTET

Læs mere

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04

RIBE BYKERNE. Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 RIBE BYKERNE Ribe Vandrehjem LOKALPLAN NR. 01.04 INDHOLD: Side Indledning... l Fremlæggelse og vedtagelse... 2 Redegørelse: 1. Lokalplanens formål og indhold 4 2. Forhold til den øvrige planlægning...

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej

Lokalplan nr Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej Lokalplan nr. 01-100-0004 Tillæg nr. 1 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej juni 2014 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse og

Læs mere

LOKALPLAN NR. 327 AREALER OMKRING DET GAMLE ELVÆRK, KIRKEGADE ESBJERG KOMMUNE 1993

LOKALPLAN NR. 327 AREALER OMKRING DET GAMLE ELVÆRK, KIRKEGADE ESBJERG KOMMUNE 1993 LOKALPLAN NR. 327 AREALER OMKRING DET GAMLE ELVÆRK, KIRKEGADE 61-63. I ESBJERG KOMMUNE 1993 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalpian er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den

Læs mere

Lokalplan nr. 1013. Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter

Lokalplan nr. 1013. Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter Lokalplan nr. 1013 Ferielejligheder Ved Rønbjerg Feriecenter August 2010 Indholdsfortegnelse Redegørelse... 2 Vejledning...2 Offentlig høring...2 Klageadgang...2 Lokalplanområdets beliggenhed og afgrænsning...3

Læs mere

NR. LOKALPLAN ESBJERG KOMMUNE 1993 VEST FOR KORNVANGEN FOR ET OMRÅDE I JERNE

NR. LOKALPLAN ESBJERG KOMMUNE 1993 VEST FOR KORNVANGEN FOR ET OMRÅDE I JERNE LOKALPLAN NR. 3 28 FOR ET OMRÅDE I JERNE VEST FOR KORNVANGEN ESBJERG KOMMUNE 1993 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalpian er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms

Læs mere

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR For et område ved Mølhøjvej i

Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR For et område ved Mølhøjvej i Esbjerg Kommune LOKALPLAN NR. 405 For et område ved Mølhøjvej i Andrup. HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokaiplan er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse

Læs mere

Lokalplan nr Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej

Lokalplan nr Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej Lokalplan nr. 01-100-0006 Tillæg nr. 2 til Lokalplan nr. 381 For Esbjerg Havn Nord for Molevej J Januar 2016 Byrådet udarbejder lokalplan for at fastlægge bestemmelser om den enkelte ejendoms anvendelse

Læs mere

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk Scanning ApS www.it-knowhow.com Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE LOKALPLAN nr.32 område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER. 1 HVIDKILDE, RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Lokalplan for et område i Ringe til offentlige formål (kolonihaver). INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

NR. 21o LOKALPLAN NØRREBROGADE OG BJARKESGADE, FRODES GADE KARR~ NR. 1462

NR. 21o LOKALPLAN NØRREBROGADE OG BJARKESGADE, FRODES GADE KARR~ NR. 1462 LOKALPLAN NR. 21o FOR EN DEL AF KARRÉEN ØSTERGADE, BJARKESGADE, FRODES GADE NØRREBROGADE OG KARR~ NR. 1462 ESBJERG KOMMUNE 1987 HVAD ER EN LOKALPLAN Efter kommuneplanlovens ikrafttræden den 1. februar

Læs mere

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 100. For Jernbanevej i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 100 For Jernbanevej i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN 14.21. Slambehandlingsanlæg ved Tværhøjgård GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ 2 2670 GREVE TLF 43979797

LOKALPLAN 14.21. Slambehandlingsanlæg ved Tværhøjgård GREVE KOMMUNE HOLMEAGERVEJ 2 2670 GREVE TLF 43979797 LOKALPLAN 14.21 Slambehandlingsanlæg ved Tværhøjgård Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. Dansk

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

Lokalplan 11.41. Udvidelse af Hundige Lilleskole GREVE KOMMUNE RÅDHUSHOLMEN 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97

Lokalplan 11.41. Udvidelse af Hundige Lilleskole GREVE KOMMUNE RÅDHUSHOLMEN 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97 Lokalplan 11.41 Udvidelse af Hundige Lilleskole GREVE KOMMUNE RÅDHUSHOLMEN 10 2670 GREVE TLF 43 97 97 97 Lokalplanen er udarbejdet af Teknisk Forvaltning i Greve Kommune. Offentlig fremlæggelse Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter

LOKALPLAN 94. Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter LOKALPLAN 94 Stenhuggergrunden Gladsaxe kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1995 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres

Læs mere

L o k a l p l a n. For et område til klubhus og andre faciliteter i Bjerringbro Idrætspark

L o k a l p l a n. For et område til klubhus og andre faciliteter i Bjerringbro Idrætspark L o k a l p l a n F.035-2 For et område til klubhus og andre faciliteter i Bjerringbro Idrætspark Bjerringbro Kommune Oktober 2005 I henhold til lov om planlægning Lokalplan F.035-2 For et område til klubhus

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN 88. For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 88. For Posefabrikken ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 88 For "Posefabrikken" ved Høstvej, Bondebyen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKALPLAN 13.20 Bofællesskab og institution for autister

LOKALPLAN 13.20 Bofællesskab og institution for autister LOKALPLAN 13.20 Bofællesskab og institution for autister Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 36 i. Udbygning af erhvervsbygning Lærkevej 7, Boldesager

Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 36 i. Udbygning af erhvervsbygning Lærkevej 7, Boldesager Esbjerg ~ Kommune LOKALPLAN NR. 36 i Udbygning af erhvervsbygning Lærkevej 7, Boldesager Hvad er en lokaiplan? En lokaiplan er den type plan, Byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

U01KALPLAN nr. 12-2 For et område ved Ornum, Tra:ndrerup

U01KALPLAN nr. 12-2 For et område ved Ornum, Tra:ndrerup U01KALPLAN nr. 12-2 For et område ved Ornum, Tra:ndrerup ÆRØSKøBIN,G KOMMUNE HVAD ER EN LOKALPLAN? Ifølge kommuneplanloven skal der tilvejebringes en lokalpian, når det er nødvendigt for at sikre kommuneplanens

Læs mere

LOKALPLAN 2D2-2 NUUP KOMMUNEA SVØMMEHAL NUUSSUAQ FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ

LOKALPLAN 2D2-2 NUUP KOMMUNEA SVØMMEHAL NUUSSUAQ FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ LOKALPLAN 2D2-2 SVØMMEHAL NUUSSUAQ NUUP KOMMUNEA FORVALTNINGEN FOR TEKNIK OG MILJØ APRIL 2000 VEJLEDNING En lokalplan fastlægger bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, stier, veje o.s.v. skal

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og

LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og DRAG0R KOMMUNE LOKALPLAN 32 - for et ornrade mellem Falledvej og Kalvebodvej ( Mg5llevang ) LOKALPLANENS BAGGRUND Baggrunden for nærværende lokalplan er et ønske om at ligestille Dragør kommunes 3 kolonihaveområder

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.30.01

LOKALPLAN NR. B 51.30.01 LOKALPLAN NR. B 51.30.01 FOR DØGNINSTITUTION PÅ FRØRUPVEJ 34A ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 2002 2 Indholdsfortegnelse Lokalplan nr. B 51.30.01 Lokalplanens redegørelse. Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

LOKALPLAN NR~ Fritidshuse på Bulbjerg i Sjelborg. U Kommune. AF i. APRIL 2000

LOKALPLAN NR~ Fritidshuse på Bulbjerg i Sjelborg. U Kommune. AF i. APRIL 2000 LOKALPLAN NR~ 401 Fritidshuse på Bulbjerg i Sjelborg U Kommune AF i. APRIL 2000 . Umradet set fra stranden øverst området set fra sydøst. I midten er området set ud for

Læs mere

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution

Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Lokalplan nr. 3.20 Område til offentlige formål v. Bredgade, Gandrup; beskyttede boliger og institution Fremlagt fra den 02.01.2003 til den 27.02.2003. Endelig godkendt den 26.03.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN?

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center.

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Juni 1991 LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Februar 1991 Lokalpian nr. 112 for

Læs mere

Lokalplan 2.29 Klitmøller

Lokalplan 2.29 Klitmøller Lokalplan 2.29 Klitmøller Område ved Ajs Mølls Vej Lokalplan godkendt d. 6. juli 2000 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens forhold

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen

Forslag til Lokalplan nr. 73.1. Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen Forslag til Lokalplan nr. 73.1 Udstykning af Bygaden 37 i Landsbyen August 2014 Indhold Hvad er en lokalplan? Fremlæggelsesperiode... 3 Lokalplanforslagets midlertidige retsvirkninger... 3 Klagevejledning...

Læs mere

LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP

LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP LOKALPLAN 03-033 BOLIGOMRÅDE, STAMMEN 128-142 GISTRUP AALBORG KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING MAJ 2000 Vejledning En lokalplan fastlægger bestemmelser for, hvordan arealer, nye bygninger, beplantning, stier,

Læs mere

LOKALFLAN NR SKOL EGADE OG ENGLANDSGADE KARR~ NR. 1161

LOKALFLAN NR SKOL EGADE OG ENGLANDSGADE KARR~ NR. 1161 LOKALFLAN NR 31..2 FOR KARREEN KONGENSGADE, TORVET, SKOL EGADE OG ENGLANDSGADE KARR~ NR. 1161 ESBJERG KOMMUNE 1987 HVAD ER EN LOKALPLAN Efter kommuneplanlovens ikrafttræden den 1. februar 1977 er lokaiplaner

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 152~1 TILL?EG FOR ET MR. 1 TIL LOKT~LPLAN MR. 152 OMRADE I HOSTRUP KOKS PANG

LOKALPLAN NR. 152~1 TILL?EG FOR ET MR. 1 TIL LOKT~LPLAN MR. 152 OMRADE I HOSTRUP KOKS PANG LOKALPLAN NR. 152~1 TILL?EG FOR ET MR. 1 TIL LOKT~LPLAN MR. 152 OMRADE I HOSTRUP KOKS PANG ESBJERG KOMMUNE 1992 1. HVAD ER EN LOKT~LPLP~N HVAD ER EN LOKZ~LPLAN En lokaiplan er den type plan, byr~det kan

Læs mere

Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Strandbygade og Willemoesgade

Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Strandbygade og Willemoesgade Forslag til lokalplan nr. 01-015-0004 Esbjerg By, Vesterbyen Bolig- og erhvervsbebyggelse ved Strandbygade og Willemoesgade september 2011 Midlertidige retsvirkninger Fra starten af den offentlige høringsperiode

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35. for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35. for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35 for en boligbebyggelse ved Lundestien/ Hartkornsvej DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 35 for et areal ved Lundestien/Hartkornsvej ("Den kvarte lagkage") Udarbejdet af Plan og Teknik,

Læs mere

Lokalplanforslag 1.37.1. Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37. Forslag. 30.

Lokalplanforslag 1.37.1. Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej. Tillæg til lokalplan 1.37. Forslag. 30. Lokalplanforslag 1.37.1 Området omfattet af Merlegårdsparken og Merlegårdsvej Tillæg til lokalplan 1.37 Forslag 30. oktober 2007 Ishøj Kommune 2007 Indholdsfortegnelse: LOKALPLANOMRÅDET...3 BAGGRUND FOR

Læs mere

LOKALPLAN 14-001 SULSTED IDRÆTSANLÆG, SKOLEIDRÆTSPLADS AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979

LOKALPLAN 14-001 SULSTED IDRÆTSANLÆG, SKOLEIDRÆTSPLADS AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 LOKALPLAN 14-001 SULSTED IDRÆTSANLÆG, SKOLEIDRÆTSPLADS AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 Lokalplanens baggrund og område Lokalplan 14-001 er udarbejdet for at sikre arealer til udvidelse

Læs mere

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for Lokalplan

Læs mere

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK

Århus Kommune. Lokalplan nr. Område til offentlige formål ved Vidtskuevej. December 1979 KONGSBAK INFORMATIK Århus Kommune Lokalplan nr. 072 Område til offentlige formål ved Vidtskuevej i Viby KONGSBAK INFORMATIK December 1979 Om dette hæftes indhold Det indledes med beskrivelsen, der fortæller om lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20.20.04. Område til offentlige formål Stationspladsen i Kongerslev

LOKALPLAN NR. 20.20.04. Område til offentlige formål Stationspladsen i Kongerslev T Anmelder: Sejlflod Kommune, Stationsvej 5, 9280 Storvorde tlf.: 96 77 99 00 ORIGINAL 22542? 03 OUU0.0070 LOKALPLAN NR. 20.20.04 ORIGINAL 225390 03 0000.0070.04.20015 TÅ 400r00 K Område til offentlige

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

Sager til beslutning. Bygge- og Teknikforvaltningen indstiller, at Bygge- og Teknikudvalget godkender,

Sager til beslutning. Bygge- og Teknikforvaltningen indstiller, at Bygge- og Teknikudvalget godkender, Bygge- og Teknikudvalget DAGSORDEN for ordinært møde onsdag den 4. december 2002 Sager til beslutning 13. Evaluering af de trafikale forhold på Indre Nørrebro BTU 594/2002 J.nr. 0616.0016/02 INDSTILLING

Læs mere

REDEGØRELSE: Lokalplanens forhold til den

REDEGØRELSE: Lokalplanens forhold til den REDEGØRELSE: Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning: Lokalplanens indhold: side 1 Nærværende lokalplan nr. 1 omfatter området omkring Haarlev station i Vallø kommune. Området ønskes anvendt i

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE VED STILUNDVEJ I GESTEN

LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE VED STILUNDVEJ I GESTEN LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE VED STILUNDVEJ I GESTEN Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Regionplanen Lokalplanforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med retningslinierne i det

Læs mere

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 143. For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 143 For nedrivning af Lyngby Hovedgade 36 i Kgs. Lyngby Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................

Læs mere

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4

Lokalplan nr. 5.49.B. Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby. Kommuneplantillæg nr. 4 Lokalplan nr. 5.49.B Boligområde ved Rolighedsvej i St. Lyngby Kommuneplantillæg nr. 4 27.08.2003 Lokalplan nr. 05.49.B - Rolighedsvej, St. Lyngby SKÆVINGE KOMMUNE 29.04.2003 rtammclsegård, Store Lyngby

Læs mere

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger

LOKALPLAN 1.36. Torsbo - plejehjem og ældreboliger LOKALPLAN 1.36 Torsbo - plejehjem og ældreboliger Ishøj Kommune 2001 BAGGRUND FOR LOKALPLAN 1.36 Torsbo Plejehjem blev opført i 1957-58 som et af de første større, offentlige byggerier i Ishøj Kommune.

Læs mere

K O M M U N E P L A N. Tillæg 1.024 for Institutionsbælte ved Annebergvej, Saxogade og Sankt Jørgens Gade

K O M M U N E P L A N. Tillæg 1.024 for Institutionsbælte ved Annebergvej, Saxogade og Sankt Jørgens Gade K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 1.024 for Institutionsbælte ved Annebergvej, Saxogade og Sankt Jørgens Gade Aalborg

Læs mere

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden.

DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51. for et område ved Wiedergarden. DRAGØR KOMMUNE LOKALPLAN 51 for et område ved Wiedergarden. INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 3 Lokalplanens redegørelse side 4 Lokalplanområdet Lokalplanens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1. Et boligområde på "Litex-arealerne" Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan Tillæg 1. Et boligområde på Litex-arealerne Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 3.12 Et boligområde på "Litex-arealerne" Tillæg 1 Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 22.06.2004 3011501L31202 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.12 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ LITEX-AREALERNE BJERGSTED

Læs mere

T I L L Æ G N R. 2 3. Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021

T I L L Æ G N R. 2 3. Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 T I L L Æ G N R. 2 3 TIL KOMMUNEPLAN 2009-2021 M Å L O G R A M M E R F O R V E J L E K O M M U N E Forslag KOMMUNEPLAN 2009-2021 MÅL OG RAMMER FOR VEJLE KOMMUNE Godkendt: 16. december 2009 Forslag godkendt

Læs mere