Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL)"

Transkript

1 Bestyrelsen Brøndby den 28. august 2015 Referat af bestyrelsesmøde 04/2015 onsdag den 19. august 2015 kl på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ) og Harry Laursen (HL) Karsten Lemche (KL) Ture Hansen (TH) 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Godkendelse referat Godkendt 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat 3.1 Formanden Bent Mikkelsen orienterede om, at Hans-Jørn Søgaard Andersen har meddelt, at han ønsker at stoppe i bestyrelsen pr. 1. september Bestyrelsen tager det til efterretning og takker Hans-Jørn for det store arbejde, han har ydet i bestyrelsen. Bestyrelsen drøftede herefter situationen vedr. det manglende medlem af bestyrelsen, og da der ikke er valgt en suppleant, blev bestyrelsen enige om at tilbyde den vakante plads til Henning Holst Jensen (MSS/022) indtil førstkommende repræsentantskabsmøde i november Henning Holst Jensen har efterfølgende accepteret tilbuddet og indtræder hermed pr. 1. september 2015 i bestyrelsen. 3.2 Bestyrelsesmedlemmer Hans-Jørn Søgaard orienterede om dm-finalen i rally, der køres i Kjellerup. Det tegner til at blive et meget fint arrangement. Hans Bruun orienterede om banesportsarrangementet på Sturup den august 2015, hvor MSS/022 flyttede hele deres hold af officials osv. til Sverige og afviklede et fint arrangement. Hans Jørgensen orienterede om seneste møde i udviklingsudvalget, hvor man primært drøftede, hvordan udviklingsprojekterne kan gå fra udviklingsfase til fortsat drift i DASU, jf. referat udgivet på dasu.dk: Sekretariatet Forsikringer Vi har henover sommeren arbejdet på en afklaring af, hvordan DASU s licenshavere kan blive omfattet af DIF s kollektive idrætsrejseforsikring ved rejser til udlandet og er i samråd med DIF kommet frem til følgende: Udøvere, der er i besiddelse af en DASU EU- eller international licens, hvorpå der er givet starttilladelse til arrangementerne i DASU s søsterforbund i hhv. Europa og hele verden, er omfattet af idrættens rejseforsikring, når sådanne personer deltager i et arrangement, konkurrence/løb i udlandet, idet det herved forudsættes, at udøveren repræsenterer sin klub eller DASU.

2 Side 2/4 Bestyrelsesprotokol 4/2015 Ligeledes er udøvere, der er medlem af en klub under DASU, omfattet af idrættens rejseforsikring, når sådanne personer deltager i træning mv. i udlandet, hvor der er tale om træning organiseret af DASU eller en klub under DASU, og hvor udøveren er udtaget/udsendt til det pågældende træningsophold af DASU eller en klub under DASU. Træningsophold i udlandet på en udøvers eget private initiativ er ikke omfattet af den kollektive idrætsrejseforsikring. Læs mere om Idrættens rejseforsikring på Derudover har vi langt om længe fået afklaret forsikringsforholdene for mekanikerlicensen (der primært bruges i karting). I forlængelse af beslutningen på repræsentantskabsmødet 2014 vedr. muligheden for at tegne mekanikerlicens på et alm. medlemskab, blev vi opmærksomme på en problematik i forhold til forsikringsdækningen. Den selvstændige mekanikerlicens, der nu kan tegnes på et alm. medlemskab, er ikke længere en grundlicens (kørerlicens), og der opstod derfor tvivl om forsikringsdækningen, jf. policeteksten. Vi har nu fået bekræftet, at mekanikerne fortsat er dækket af den kollektive ulykkesforsikring ved DASU godkendte arrangementer, såfremt de har enten en grundlicens eller en mekanikerlicens Sekretariatet Ture Hansen orienterede om, at Carina Møller, der er ny karting- og tekniksekretær i DASU pr. 1. juni, er kommet godt i gang, og henover sommeren har hun arbejdet på at forbedre de administrative rutiner vedr. tekniske dokumenter (vognbøger osv.) i DASU. Arbejdet foregår hovedsageligt på DASU s nye intranet-platform Podio IT Sekretariat arbejder fortsat på at udrulle Podio som den samlende platform for udvalgenes arbejde, og udvalgssekretærerne vil på de kommende udvalgsmøder give en grundigere introduktion til systemet. Vi har i begyndelsen af august været nødsaget til at lave en ny webshop, da den gamle server tilsyneladende ikke kunne mere. Firmaet, der hostede den, forlangte, at vi opgraderede til en nyere (og dyrere) server, hvor der samtidigt var stor sandsynlighed for at den gamle webshop ikke længere ville virke. Vi valgte derfor at opsige abonnementet og lave en ny webshop. Arbejdsgruppen vedr. ny hjemmeside til DASU har udfærdiget kravspecifikation og har indhentet tilbud fra fire firmaer. Den endelige beslutning om, hvem der bliver valgt som leverandør er endnu ikke truffet. 4. Økonomi Uffe Madsen orienterede om regnskabet for de tre første kvartaler, der ser fornuftigt ud. Uffe Madsen bad i den forbindelse Ture Hansen om en oversigt fra forsikringsmægleren vedr. vores forsikringspræmier.

3 Bestyrelsesprotokol 4/2015 Side 3/5 5. Møde med sportsudvalgsformændene 12. august Bestyrelsen afholdt den 12. august dialogmøde med formændene for de seks sportsudvalg. Bestyrelsen indledte med at orientere om visionsarbejdet og præsenterede kort de fokuspunkter man arbejder med: Fokus på kerneforretningen (rally, bane, karting og øvrige sportsudvalg) Fokus på udvikling Fokus på frivillighed (officials, dommere og udvalgsmedlemmer) Fokus på samarbejde, åbenhed og kommunikation Bestyrelsen ønsker i den forbindelse et tættere samarbejde med den respektive udvalgsformand, når det gælder den daglige drift og udvikling af vores kerneforretning (de eksisterende sportsgrene). Bestyrelsen vil derfor tage initiativ til at få udformet en decideret samarbejdspolitik mellem udvalg og bestyrelse. Der afholdes i løbet af efteråret møde med de enkelte sportsudvalg (alle medlemmer), for at få diskuteret drift og udvikling i de respektive sportsgrene. De første møder fandt sted den 19. august med hhv. rally- og banesportsudvalget. 6. DASU s vision 2020 I forlængelse af protokol har bestyrelsen arbejdet på at fastlægge fokuspunkterne for DASU som interesseorganisation. Fokuspunkterne blev i første omgang kort præsenteret for udvalgsformændene på mødet den 12. august, jf. punkt 5. Der arbejdes i den kommende tid videre på visionen om, hvordan DASU i 2020 kan blive den samlende interesseorganisation for al firehjulet motorsport i Danmark med det formål at fremme og samle sporten således, at der kommer flere tilskuere, flere officials og flere kørere til arrangementerne. 7. Historisk udvalg I forlængelse af beslutningen på bestyrelsesmøde 03-15, punkt 8 vedr. nedsættelsen af et ad-hoc-udvalg, der skal udarbejde forslag til mesterskabsbestemmelser for historisk baneløb i 2016, valgte fire ud af fem medlemmer at trække sig fra historisk udvalg. Bestyrelsen beklager, at de eksisterende medlemmer af HU ikke følte sig hørt i forbindelse med oplægget, der udelukkende har været tænkt som et forsøg på at adressere problemerne med håndteringen af teknisk kontrol og historiske vognbøger samt den stigende rå kørsel i den historiske banesport. Bestyrelsen besluttede efterfølgende at udpege Henrik Carlsen som ny formand for historisk udvalg. Søren Duun blev udpeget som alm. medlem. Historisk udvalg består således frem til repræsentantskabsmødet 2015 af: Henrik Carlsen Peer Houg Søren Duun Uffe Madsen orienterede efterfølgende om det færdiggjorte kommissorium for ad-hocudvalget for historisk motorsport. Banesportsudvalget ved Nicolaj Fuhrmann er blevet inddraget i arbejdet, og kommissoriet er udgivet på dasu.dk: 8d2790c031d1&groupId=14 8. Fremtidig medlemskategorisering og licenser i DASU Uffe Madsen fremlagde arbejdsgruppens første oplæg til en ny medlemskategorisering. Formålet har været at se på mulighederne for at forenkle den nuværende medlemsstruktur, da det er bestyrelsens opfattelse, at der er for mange unødvendige medlemskabstyper (ti forskellige).

4 Side 4/4 Bestyrelsesprotokol 4/2015 Der arbejdes på nuværende tidspunkt på en model, hvor der fra 2016 skal være to grundlæggende medlemskabstyper: Et aktivt medlemskab og et alm. medlemskab. Bestyrelsen godkendte modellen og bad arbejdsgruppen om at udarbejde et oplæg, der kan udsendes til klubberne i starten af september og som kan danne grundlag for en diskussion om tankerne inden forslaget evt. fremsættes på repræsentantskabsmødet. 9. Sager til drøftelse og beslutning 9.1. Koordinerings- og disciplinærudvalget Bestyrelsen har modtaget henvendelse fra ASK Hedeland (B15-035) vedr. bemandingen af Koordinerings- og disciplinærudvalget (QKU). Bestyrelsen beklager, at det endnu ikke er lykkedes at finde en jurist til Koordinerings- og disciplinærudvalget som lovet på sidste års repræsentantskabsmøde. Bent Mikkelsen forsikrede, at der fortsat arbejdes på sagen. Koordinerings- og disciplinærudvalget har været under stort arbejdspres de seneste par måneder, og bestyrelsen besluttede derfor at indsætte Hans-Jørn Søgaard Andersen som medlem af udvalget pr. 1. september. Hans-Jørn sidder i første omgang frem til repræsentantskabsmødet i november Forretningsordenen for Koordinerings- og disciplinærudvalget Bestyrelsen har modtaget forslag til en forretningsorden for udvalget. Forretningsordenen blev godkendt og vil blive fremsendt til sportsudvalgene til orientering henvendelse fra Driftforeningen Padborg Park vedr. møde om Legend Car (B15-034) Hans Bruun orienterede om henvendelsen fra Driftforeningen Padborg Park, der ønskede et møde med bestyrelsen og BU om de udfordringer Legend-klassen har haft i løbet af sommeren. Hans Bruun har talt med parterne, og sagen er afsluttet. Bestyrelsen finder dog anledning til at pointere, at udvalgsmedlemmer skal træde meget varsomt, når de udtaler sig om konkrete sager på de sociale medier henvendelse fra VOM/076 vedr. sammenstød i forbindelse med Minirally den 6. juni (B15-033) DASU s bestyrelse har modtaget en skrivelse fra Niels Jørgen Jørgensen (VOM/076) vedr. et sammenstød på en transportetape i forbindelse med Minirally den 6. september. Bestyrelsen finder sagen ærgerlig og ulykkelig for parterne, men ønsker samtidigt at slå fast, at DASU ikke kan agere sagsbehandler i sager af civilretslig karakter. Det vil til enhver tid være forsikringsselskaberne, der indbyrdes skal afgøre en tvist af denne art. Og kan man i sidste ende ikke finde en løsning, vil det være domstolene, der skal / kan træffe en afgørelse Henvendelse fra Driftforening Padborg Park vedr. teknisk reglement for DEC (B15-030) Bestyrelsen har modtaget henvendelse fra Driftforeningen Padborg Park vedr. rettelse af det tekniske reglement for DEC. Bestyrelsen kan ikke imødekomme ansøgningen om rettelse af det tekniske reglement for DEC. Bestyrelsen finder ikke, at den ønskede ændring falder ind under reglement 1 punkt , som en særlig fortolkning, der kræver ekstraordinær afklaring, og fastholder derfor at reglementet ikke kan ændres i løbet af året. Bestyrelsen vil dog gerne indbyde partnerne til en dialog om reglerne således, at vi kan få flere deltagere i klassen til næste år. 10. Eventuelt Bestyrelsen opdaterede kontaktpersonskemaet, således at de vakante poster er blevet besat, jf. bilag 1.

5 Bestyrelsesprotokol 4/2015 Side 5/5 Mødekalender : onsdag den 14. oktober : fredag den 20. november 2015 (før repmødet)

6 Bent Mikkelsen Hans Bruun Hans Jørgensen Karsten Lemche Harry Laursen Uffe Madsen Bilag 1 til bestyrelsesreferat Bestyrelsen, kontaktpersoner 2015 Bestyrelsen Ansvarsområde: Ressourceperson fra Sekretariatet Bane X Bo Skovfoged Karting X Ture Hansen Rally X Jens Færgemann Vejsport X Jens Færgemann MRC X Anne Andersen Dragracing X Bo Skovfoged Teknik & Miljø X Otto og Benny Historisk X Anne Andersen Elite Refererer direkte til bestyrelsen Bo B. Nielsen Udvikling X X Kursus X X Anne Andersen Sikkerhed X Ture Hansen Koordinering-& X Ture Hansen disciplinærudvalget Amatør- og Orden X Ture Hansen Promotoraftaler X X Ture Hansen FIA X Ture Hansen NEZ X Ture Hansen CIK X Ture Hansen EFRA X Anne Andersen DIF X Ture Hansen Team Danmark X Bo B. Nielsen Økonomi X Britta og Ture Autosport X X Jens Færgemann Kommunikation X X Jens Færgemann og Bo Skovfoged Godkendt på Bestyrelsesmøde 1/2015 d. 17. december 2014

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn Andersen (HJA), Uffe Madsen (UM), Hans Jørgensen (HJ), og Harry Laursen (HL) Egon Brix Jørgensen Bestyrelsen Brøndby, den 15. maj 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 02/2014 mandag den 5. maj 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Hans Jørn

Læs mere

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 6-2015 den 25. oktober 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil, Steen Christensen, Bent Sommer og Hans Jørgensen. Afbud: Mads Boutrup

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2019 13. august 2019 kl. 19.00 - skypemøde Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche, Brigitte Jerkel

Læs mere

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt

Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher Andersen, Harry Laursen, Poul Erik Jensen, Egon Brix Jørgensen og Jan Rodtwitt Bestyrelsen Brøndby den 16. december 2011 Referat fra bestyrelsesmøde 1/2012 torsdag den 8. december 2011 i Idrættens Hus, Brøndby Deltagere: Afbud fra: Referent: Bent Mikkelsen, Hans Bruun, Anni Schirmacher

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 04/2018 15. august 2018 kl. 17.00 på Comwell Korsør Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU.

Velkommen til det første BU-møde og de nye medlemmer af BU. Referat for banesportsudvalgsmøde 01/2019 9. januar 2019 Til stede: Formand: Nicolaj Fuhrmann Offroad: Michael Skaarup Nielsen, Carsten Sjælland og Jens-Kim Larsen Asfalt: Jonas Waldgren, Lars Vendelbo

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten Lemche og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2018 21. december 2017 kl. 17.00 på DASU s sekretariat Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Karsten

Læs mere

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF)

Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referat: Deltagere: 01-2013 RU møde d. 12. januar på Fangel Kro Johannes Fraas (), Steen Christensen (SC), Søren Duun (SD) Niels Erik Jørgensen (NEJ), Erik Larsen (EL), Jens Færgemann (JeF) Referent Lars

Læs mere

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben.

Bestyrelsesmøde i KAC. 2. Regnskabet a: let gennemgang ved form. Løbsleder og kasser laver en status på løb. Kasser laver en på klubben. Til bestyrelsesmedlemmerne Bestyrelsesmøde i KAC Tid: Tirsdag den 10. august 2017, kl. 19:00 Sted: I K.A.C.s klubhus på Montagevej 9. Deltagere: Ole, Asmus, John, Rene og Kim Fraværende: Per, Jørgen Dagsorden:

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte Jerkel og Hans Bruun Bestyrelsen Referat bestyrelsesmøde 03/2019 11. juni 2019 kl. 17.00 Huset Middelfart Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Harry Laursen, Hans Jørgensen og Karsten Lemche Brigitte

Læs mere

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Harry Laursen (HL), Henrik Pedersen (HP), Anni Andersen (AA).

Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Harry Laursen (HL), Henrik Pedersen (HP), Anni Andersen (AA). Bestyrelsen Brøndby den 22. juni 2009 Protokol af bestyrelsesmøde 4-2009 Afholdt torsdag den 11. juni 2009 i Brøndby Tilstede: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun (HB), Harry Laursen (HL),

Læs mere

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat

Bestyrelsen. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse referat Godkendt. 3. Orientering formand/bestyrelse/sekretariat Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 03/2018 13. juni 2018 kl. 17.00 hos Massive Motorsport i Tilst Deltagere: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen og Karsten

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. januar 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. januar 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2013 5-6. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael R. Jensen (MRJ) Sekretær: Lisbeth Jørgensen (LJ)

Læs mere

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.

Vejsportsudvalget. Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18. Vejsportsudvalget Brøndby den 30. november 2015 Dagsorden for Vejsportsudvalgsmøde 03/15 20. november 2015 på Vissenbjerg Storkro, kl. 16.00 18.00 Til stede: Referat: Ole Skov (OS), Verner Hald (VH), Kim

Læs mere

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016

Debatoplæg. Danish Masters Debatoplæg til Mesterskabsbestemmelser 2016 ~ 1 ~ Danish Masters til Mesterskabsbestemmelser 2016 1. Om Danish Masters Danish Masters et åbent nationalt mesterskab for historiske Standard-, GT- og formelvogne efter DASU Reglement 9 og FIA Appendix

Læs mere

Bestyrelsen takker Niels-Christian Levin Hansen for et godt møde og en god dialog.

Bestyrelsen takker Niels-Christian Levin Hansen for et godt møde og en god dialog. Bestyrelsen Brøndby den 24. februar 2014 Dagsorden bestyrelsesmøde 01/2014 torsdag den 13. februar 2014 kl. 17.00 på Fjelsted Skov Kro Deltagere: Afbud: Referent: Bent Mikkelsen (BM), Hans Bruun, Harry

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry Laursen og Brigitte Jerkel Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 02/2019 11. marts 2019 kl. 17.00 i Comwell Korsør Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Bruun og Karsten Lemche Hans Jørgensen, Harry

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark DASU s FORSIKRINGSOVERSIGT 2017 Dette dokument giver overblik over de forskellige forsikringsdækninger, der er i DASU hvad enten du er kører, official, bestyrelsesmedlem eller hjælper i en klub. Grundlæggende

Læs mere

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG.

Carsten Lawets, CLA, Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ, Jens Jensen, JJ og Niels Grønbæk, NG. REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 6-2013 i Langhårsklubben Fredag den 8. november 2013 kl.: 17:00 i Ejby hallen Deltagere: Fraværende: Referent: Just Mikkelsen, JM Leif Hansen, LH Bent Hansen,

Læs mere

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense.

RU møde den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. RU møde 3-2015 den 21. marts 2015 på Hotel Scandic, Odense. Deltagere: Johannes Fraas, Niels Erik Jørgensen, Søren Duun, Peter Kiil samt Hans-Jørn Søgård Andersen fra DASU s bestyrelse (punkt 4, 5, 6 og

Læs mere

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser.

3.2. Politikredsene Det skal undersøges om der er mulighed for at holde møde med politikredsene omkring tilladelser. Brøndby, den 3. februar 2011 Referat af RU møde 02-11, den 14.-15. januar 2011 på Fangel Kro. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Steen Christensen (SC), Carina V. Møller (CVM), Erik Larsen (EL), Allan Dumstrei

Læs mere

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche

Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel og Karsten Lemche Bestyrelsen Referat af bestyrelsesmøde 01/2019 8. januar 2019 kl. 17.00 i Idrættens Hus Deltagere: Referent: Henrik Møller-Nielsen, Uffe Madsen, Hans Jørgensen, Hans Bruun, Harry Laursen, Brigitte Jerkel

Læs mere

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL).

Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans Bruun (HB), Flemming Nørgaard (FN) og Harry Lauersen (HL). Bestyrelsen Brøndby, 21. december 2007 Protokol af Bestyrelsesmøde 1-2008 Afholdt 6. december 2007, Karup Lufthavn Til stede: Morten Bach Andersen (MBA), Anni Andersen (AA), Henrik Pedersen (HP), Hans

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov

Afbud. Fremmødt. Dagsorden godkendt med tilføjelse af punkt vedr. behandling af orlov Indkaldt Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22.10.2014 kl. 19.00 21.30 Lene Magnussen, Hanne Kjær Jørgensen, Kirsten Munch Andersen, Henrik Bak Jeppesen, Annette Legradi, Lasse Bak, Rikke Røpke, Marie Klaustrup,

Læs mere

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd

Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups samråd Børnehandicapområdet Aabenraa Posekærvej 20 6200 Aabenraa Tlf.: 7376 8590 E-mail: posekaer@aabenraa.dk www.boernehandicapomraadet.dk Derudover øvrige medlemmer af Posekærs forældreråd og Lille Kolstrups

Læs mere

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT

REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT REFERAT DEN 8. SEPTEMBER 2014 LEDELSES- OG IDRÆTSPOLITISK SEKRETARIAT MØDE I BESTYRELSEN DEN 6. SEPTEMBER 2014 FORUM BESTYRELSEN Mødenr.: 6 Mødedato: Den 6. september Mødestart: Kl. 10.00 Mødested: Bestyrelsens

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR F1 28.11.2017 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE Løbsafgifter A. Løbsafgifternes forsikringsindhold 1 Obligatorisk ansvars- og ulykkesforsikring. De af DASU tegnede ansvars-

Læs mere

Klubudvikling og Uddannelse

Klubudvikling og Uddannelse Klubudvikling og Uddannelse Referat fra møde i DMU Uddannelsespanel Tid: 2. oktober 2013 kl. 17.30 21.30 Sted: Fjelsted Skov Kro Deltagere: Jesper Holm (formand), Pia Dall Petersen, Niels Frode Sølvsteen,

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009

B-udvalget. Brøndby, d. 27. oktober 2009 B-udvalget Brøndby, d. 27. oktober 2009 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 062009 7. oktober på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans Erik Sørensen

Læs mere

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar

Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Referat fra årsmøde i O/R-afdelingen d. 8 januar Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Året der gik 3. Økonomi 4. År 2015 5. Valg af udvalgsmedlemmer 6. Evt. 1. Jan Søndergaard blev valgt. 2. Bjarne Nielsen

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale B2.01 Fraværende: Peter Storm Anne Mette Frydensbjerg Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION Idrættens Hus, DK-2605 Brøndby, Danmark ELITEUDVALGETS VISION OG HANDLINGSPLAN 2015 GENERELT År 2015 skal Dansk Automobil Sports Union (DASU) bestræbe sig på at have aktive i den absolutte verdenselite indenfor alle bilsportens områder et effektivt

Læs mere

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense.

RU møde den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. RU møde 5-2015 den 5. september 2015 på Scandic Hotel, Odense. Deltagere: Johannes Fraas (JF), Niels Erik Jørgensen (NEJ), Søren Duun (SD), Peter Kiil (PK), Mads Boutrup (MB) og Steen Christensen (SC)

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen

November 2015. Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen November 2015 Forretningsorden for Dansk Orienteringsforbund, Sydkredsen Denne forretningsorden er gældende for kredsudvalget og klubledermøderne i Sydkredsen. Sydkredsen er orienteringsklubber, som er

Læs mere

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union.

1. Velkomst SK-formand Hans Storm bød velkommen til fredagens møde, som omhandlede overgangen til Danmarks Cykle Union. Referat fra Klublederseminar 2015 Møde: både fredag og lørdag Mødedato: den 6. og 7. november 2015 Til stede: BMX-klubber, SU-formand, SK og sportssekretær Ikke til stede: Referent: Martin Gunnar Thenning

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk

Mødedato: 18.10.2012 Mødenr.: 03.12. Referat fra konstituerende møde i DSR Holbæk og LL-klub Holbæk Referat fra konstituerende møde i Deltagere: Janne Feenstra Jannick Knudsen Britta Soling (syg) Connie Gorell Nielsen Brian Holm Nielsen Louise Kolstrup (til kl. 12) Punkt Emne + uddybning 1. Valg af ordstyrer.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat af årsmødet i uv-rugby udvalget d. 16. maj 2015 afholdt i Bellahøj Svømmestadion Fremmødte: Tommie Jeppesen TJ - (Flipper, ikke stemmeret) Sofie Wedel Nielsen SN - (uv-kbh, stemmeret) Mikkel Stevns

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev.

Husk generalforsamling den 27. februar 2011, kl. 9.30 på Folkets Hus i Snogebæk. Se i øvrigt dagsorden sidst i dette Nyhedsbrev. Til stede ved bestyrelsesmødet den 8. februar 2011: Bestyrelsen: Sekretariatet: Bjarne Freund-Poulsen (BFP) Christa Brandt Poulsen (CBP) Johnny Poulsen (JP) Karsten Skogstad (KS) Claus Pedersen (CP) Niels

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Onsdag den 3. juni 2015 kl. 17.30 STED: Idrættens Hus Brøndby DELTAGERE: Hugo Andresen (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael Green (MG)

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 25. august 2009/ik 1. Godkendelse af dagsorden. Referat Bestyrelsesmøde 09-2009 25. august 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 2. Godkendelse af referat fra møde 08-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk

Side 1 AUTOMANIA. Silkeborg Automobilfestival. Sidste weekend i august. Klik ind på festivalen. www.automania.dk Side 1 AUTOMANIA Silkeborg Automobilfestival Sidste weekend i august Klik ind på festivalen www.automania.dk Side 2 Indbydelse til Dansand Classic Sprint 2013 KlubRally Light og Rallysprint Arrangerende

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013

Banesportsudvalget. Brøndby, 11. september 2013 Banesportsudvalget Brøndby, 11. september 2013 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 04/2013 28. august 2013 på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Michael Jensen Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Hans

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 17. februar 2008 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2008 i Langhårsklubben Fredag den 28. marts 2008 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Bent Hansen, BH Svend Due, SD Just Mikkelsen, JM Henning Juul, HJ Carsten

Læs mere

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten.

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten. Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret,

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Mødedeltagere: Jan Lemser Lone Clausen Ebbe Merkelsen Rauf Hasanezadeh Jesper Olesen Dorte Keller Bentzen Bjarne Kristensen Henrik Bjørn

Læs mere

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden

Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget. Til stede: Afbud fra: Dagsorden Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 21. april 2010 Ref: HS Dato: 6. maj 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011

VA Afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Deltagere: Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde d. 7. juni 2011 Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevold (SE), Mette Nielsen (MN), Victoria Dahl (VD), Per Zoffmann (PZ), Nina Rytter (NR) og

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset

Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset AFDELINGSBESTYRELSEN I ASKERØD 16. marts 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Indkaldelse til ordinært beboermøde onsdag den 23. marts 2011 kl. 19.00 i Stamhuset 2. Godkendelse af den udsendte dagsorden

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00

Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst. lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Referat af Stiftende repræsentantskabsmøde Håndbold Region Øst lørdag den 6. november 2010, kl. 10.00-12.00 Hotel Hvide Hus, Strandvejen 111, 4600 Køge. Side 2 af 7 Stiftende Repræsentantskabsmøde 2010

Læs mere

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012

Banesportsudvalget. Brøndby, den 24. januar 2012 Banesportsudvalget Brøndby, den 24. januar 2012 Protokol af Banesportsudvalgsmøde 01/2012 08. januar på Fjelsted Skov Kro, Ejby Tilstede: Formand: Carsten Boye Offroad: Jørgen Ring-Andersen, Bo Søndergaard

Læs mere

Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport. År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm.

Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport. År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm. Generalforsamling 2015 i Viking Auto Sport År 2015, tirsdag den 17. november 2015 afholdtes generalforsamling i Viking Auto Sport på Pedersholm. For generalforsamling pegede bestyrelsen på Brian Clausen

Læs mere

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt.

Valg af dirigent og stemmetal SK foreslog Bjarne Fjord Thomsen. Der var ingen andre forslag, så Bjarne blev valgt enstemmigt. Referat fra Repræsentantskabsmøde i speedway 2015 Mødedato: 7. marts 2015 Til stede: Brovst, Esbjerg, Fredericia, Fjelsted, Glumsø, Grindsted, Haderslev, Holsted, Munkebo, Outrup, Skærbæk, SMO, Silkeborg,

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve

Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Det Lokale Beskæftigelsesråd Greve Referat Møde den 28. august 2014 kl. 15-17 Nautic Marine Havnevej 4 2670 Greve Center for Job & Socialservice Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt Tekst Side 1. Oplæg og

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Vedtægter for Dansk Firmaidrætsforbund (Stiftet den 20. januar 1946) Opdateret december 2013.

Vedtægter for Dansk Firmaidrætsforbund (Stiftet den 20. januar 1946) Opdateret december 2013. Vedtægter for Dansk Firmaidrætsforbund (Stiftet den 20. januar 1946) Opdateret december 2013. 1. Navn 1.1. Forbundets navn er Dansk Firmaidrætsforbund (Firmaidrætten). 2. Formål 2.1. Dansk Firmaidrætsforbund

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus.

Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Dansk Politihundeforening Arbejdsudvalgene Referat af AU-møde, sektion 1 og sektion 2, afholdt den 7. juni 2014, i Skovbo Afd. s klubhus. Tilstede var et samlet AU fra sektion 2. Fra sektion 1 havde Mads

Læs mere

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober.

Godkendelse af dagorden Da bestyrelsen ikke er beslutningsdygtig, udskydes beslutningspunkter til oktober. REFERAT Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag d. 16. september 2014, kl. 9.00-16.00 Sted: Idrættens Hus Deltagere: Niels Sørensen (NS), Henrik Jess Jensen (HJJ), Bo Belhage (BB), David Gullberg (DG), Brian Samuelsson

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk A.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 20. marts 2013 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU

Kandidatliste. DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU DASU repræsentantskabsmøde 2018 DASU 01-10-2018 I det følgende kan du se en oversigt over de opstillede kandidater til DASU s repræsentantskabsmøde. Oktober 2018 Side 1 af 10 Bestyrelsen KARSTEN MEYLAND

Læs mere

Gasværksvejens Skole & Gasværkstedet Gasværksvej 22 1656 København V 33 88 10 10 mail@gas.kk.dk www.gas.kk.dk

Gasværksvejens Skole & Gasværkstedet Gasværksvej 22 1656 København V 33 88 10 10 mail@gas.kk.dk www.gas.kk.dk Undervisningsmiljøvurdering skoleåret 2013/2014 Inden undersøgelsens start har alle klasser drøftet begrebet undervisningsmiljø med deres kontaktlærere, og ledelsen har særligt drøftet begrebet med de

Læs mere

DMU Vedtægter 06-03-2011

DMU Vedtægter 06-03-2011 1 Formål 1. Unionens navn er DANMARKS MOTOR UNION, forkortet DMU. Dens formål er: 1. At fremme og udvikle motorcykel- og BMX-sporten på alle niveauer ved at skabe de bedst mulige rammer for kørere, ledere,

Læs mere

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK

SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK SKAGEN SPORTSDYKKERKLUB SKAWDYK Vedtægter vedtaget på generalforsamlingen d. 13.- 2.- 2009 1. NAVN OG HJEMSTED. Dykkerklubben, Skagen Sportsdykkerklub Skawdyk, der har hjemsted i Skagen, Frederikshavn

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby

Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. april 2012 Kl. 17.00 21.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Jørgen Mertz (JM) næstformand Ulla Martens (UM) Jette Bille (JB) Troels Ullerup (TU)

Læs mere

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG

Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager. Jørgen Larsen, JL, Henning Juul, HJ og Niels Grønbæk, NG REFERAT (Protokol) Af bestyrelsesmøde nr. 2-2013 i Langhårsklubben Mandag den 1. april 2013 kl.: 17:00 hos Jahan Sandersen, Roager Deltagere: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Jens Jensen, JJ Leif Hansen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden

Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Dagsorden Vejsportsudvalget Brøndby den 24. juni 2019 Referat vejsportsudvalgsmøde 02/19 18. juni 2019 Fjelsted Skov Kro Til stede: Referat: Ole Skov, Jørgen Skjøt, Bernd Thrysøe, Michael Andersen, Ulrik Hejl. Jens

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave 1 Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Mølleløkkens private Børnehave, Mølleløkken 50, 5300 Kerteminde.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde Referat fra DMU Hovedbestyrelsesmøde HB Møde: 01-12 Mødedato: 02.02.2012 Til stede: Jørgen Bitsch (JB), Ole Hansen (OH), Niels Munk Nielsen (NMN), Søren Møller Ebbesen (SME), Jesper Holm (JH), Kenneth

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Tirsdag den 17. januar 2012 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Karen Bjørn Juhl, Børge Juhl, Hans Henrik Christensen (medarb. rep.), Sonia Ellinor Pedersen, Mogens Skjøth,

Læs mere

Vedtægter for Taastrup Fægteklub

Vedtægter for Taastrup Fægteklub Vedtægter for Taastrup Fægteklub 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er Taastrup Fægteklub. Klubben er stiftet 20. november 2015 og har hjemsted i Høje-Taastrup Kommune. 2. Foreningens formål Klubbens formål

Læs mere

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd.

Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Referat fra møde i det lokale beskæftigelsesråd. Mødedato 27. november 2006 Starttidspunkt 14:00 Sluttidspunkt: 16:20 Mødested og lokale Rønnede Rådhus - kantinen Afbud: Tom H. Thomsen. Suppleant Søren

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne

Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne Maj 2016 Vedtægter for Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne 1 Navn og hjemsted Organisationens navn er Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier Lederne. Organisationens hjemsted er København. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019

VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 VEDTÆGTER FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB 2019 Sidst justeret ved en ordinær generalforsamling 17. januar 2019. Side 1 af 5 1. Navn. Foreningens navn er: Ikast og omegns Motor Klub. Forkortet til IMK 2.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS

VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS VEDTÆGTER FOR KOLLEGIEKONTORET I AARHUS Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Kollegiekontoret i Aarhus. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aarhus Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den :

Mødereferat. Dagsorden: Fra Gitte Bålkilde udsendt på mail den : Mødereferat Emne: Bestyrelsesmøde ang. konstituering mm. efter GF. Dato: 18.03.2018 Kl. Aftalt til 10-16. Afsluttet ca. 17.30 Sted: Toftevænget 80, 5700 Svendborg Deltagere: Louise Roer (LR), Anne Marie

Læs mere