Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 18. ordinære møde i Ældrerådet den 1. december 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 18. ordinære møde i Ældrerådet den 1. december 2015"

Transkript

1 REFERAT til Ældrerådets 18. ordinære møde tirsdag den 1. december 2015 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Birthe Skov Ryberg (BR) Bjarne Friis Sørensen (BS) Esther K. Andersen (EA) Jan Radzewicz (JR) Marie Andreasson (MA) Mogens Jensen (MJ) Poul L. Ellekrog (PE) Knud Erik Dalgaard (KD) Arne Pedersen (AP) Bente Kjeldsen (BK) Lone Susanne Svinth (LS) Claus Rasmussen Formand Næstformand Sekretær Sekretariatsmedarbejder MSO Afbud Flemming Westergaard (FW) Mødeleder Lone Susanne Svinth (LS) Referat Claus rasmussen Kl Dagsorden Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 18. ordinære møde i Ældrerådet den 1. december 2015 Godkendt Ad pkt. 2)Godkendelse af referat fra 17. november 2015 Godkendt med en enkelt rettelse, der indføjes.

2 Ad pkt. 3) Nyt fra forvaltningen Bilag A: Sager på vej CR gennemgik den udsendte liste. Museumsrabat for pensionister: svar brevet fra Moesgaard Museum rundsendes, og vurderes i Kulturudvalget. Værdighedsmilliarden 2016: ca 45 mio. kr til Aarhus. Ikke at forveksle med den tidligere bloktilskudsmilliarden der giver Aarhus kommune ca. 59 mill. Ordinationsret til sygeplejersker: skal behandles som et særligt punkt på et kommende ældrerådsmøde. Kærlig kommune: en række delprojekter er blevet evalueret. Det drejer sig om: En ny forløbsmodel (delprojekt 1) Tre forskellige samarbejds- og organisationsmodeller mellem sundhedsenheder og hjemmepleje (delprojekt 3) En justeret borgerkonsulentfunktion (delprojekt 6). Brug af Ældrerådets ipad i udlandet: De kommunale ipads, herunder Ældrerådets ipads, er til brug i Danmark, ikke udlandet. Opfølgning på midtvejsseminar: et referat af hovedpunkter er på vej. Ad pkt. 4) Siden sidst fra sekretæren Bilag B: Samleliste over udsendelser Intet at referere. Ad pkt. 5) Evaluering af Midtvejsseminar den 24. november på Godsbanen Bilag C: Midtvejsseminar - program den 24. november 2015 Bilag C1: Midtvejsseminar indlæg af Erik Stagsted, AP var ikke med til sidste del af mødet, men finder det fint, at styregruppen tager sådant et initiativ. Han mente, at den gode decentrale drøftelse i udvalg bør afløses af mere centrale og principielle drøftelser. EE fandt, at der denne dag endelig var tid til at få talt tingene igennem. Han gav et kort referat af mødet.

3 Oplæg fra jurist Jørn Nielsen blev drøftet, herunder om det var for generelt. Der burde være formuleret mere konkrete ønsker fra Ældrerådet til hans oplæg. Vedtægterne blev gennemgået. Specifikt punktet om valg af formand hvert år. Der blev nævnt at der har været kampvalg to gange. Det giver fraktioner. Jurist JN gav udtryk for, at det er Ældrerådets vedtægter, ikke forvaltningens. JN nævnte også, at kontinuitet er en fordel for forvaltningen. JR var ikke enig i, at der har været kampvalg to gange, blot én gang. Han understregede også, at han var enig i EE s udlægning af seminaret. Ros til indlægget om kommunikation, gode forslag. Erik Stagsted oplægget var godt, men rummede ikke så meget nyt. I forhold til arbejdet i Ældrerådet fandt EE, at der til møderne ofte kom for mange punkter til drøftelse, og møderne derfor blev lange. Et møde over tre timer er ineffektivt. Flere nævnte, at samarbejdet i Ældrerådet kan blive bedre. I forhold til udvalg blev der drøftet udvalgsstruktur, og om Kommissorier her var optimal for de enkelte udvalg. kommissorie skal gennemgås i hvert udvalg. EE brugte et citat fra Erik Stagsted: Problemer der ikke bliver løst, bliver til følelser, det er et godt citat. Ældrerådet skal kunne håndtere uenigheder. Nuværende udvalgsstruktur kommer på ældrerådets dagsorden først i det nye år. Opfølgning: Ældrerådet skal blive bedre til at afklare, hvornår vi skal handle på de enkelte punkter. Presse: Ros til hjemmeside, men der mangler lidt bid. Ældrerådet skal prøve at billedgøre rådets tekster. KD fandt, at intentionen om en flad struktur i Ældrerådet aldrig er kommet på plads. Vi har jo 4 udvalg, der også fylder noget. Og vi har jo gode relationer hver især, som vi skal opretholde og drage nytte af. BS spurgte, om Ældrerådet i realiteten er todelt? Skal vi ikke tage en snak med dem, der ikke overholder spillereglerne fremfor at gøre det til et generelt problem for hele Ældrerådet. EE: nogle gange er der et ældrerådsspor, andre gange et udvalgsspor. Det er ikke godt. Det kan være at styregruppen skal være mere klar i forhold til, hvor der er et problem.

4 AP mener, at det er organisationen og ikke personlige forhold det handler om. Men det er vigtigt, at vi bruger formanden til det, en formand skal bruges til, bl.a. henvendelser til forvaltningen. MJ fandt, at det vil være et alt for stort arbejde for formanden, hvis hun vil stå for alle henvendelser til forvaltningen. I forhold til f.eks. Bøgeskovhus har Tilsynsudvalgets selvstændige agerer været godt. Det medførte at forvaltningen skrev til Forenede care, og sagen kom op i udvalget. I forhold til to spor, så er det måske 4 spor. Det følger af, at det er en flad struktur. KR fandt det nyttigt at få repeteret vedtægterne. Formanden bør vide, hvad der sker rundt om i udvalgene, for at have et overblik. Det er vigtigt, at formanden bliver orienteret, men det handler ikke om, at formanden nødvendigvis skal lave alle aftalerne. JR var enig i, at formanden skal have fingeren på pulsen. AP sagde, at seminaret skød en god diskussion i gang. PE fandt, at midvejsseminaret gik godt. Dog blev det vigtigste udskudt, nemlig udvalgsstrukturen. Ad pkt. 6)09.30 Pårørendeundersøgelsen i Plejeboligerne, ved konsulent Thomas Kaalby Povlsen Bilag D: Aarhus kommune - Pårørendeundersøgelse 2015 Punktet er udsat, da oplægsholder er blevet syg. Der blev efterspurgt en substitut til sådanne situationer. Ad pkt. 7) Bedre samarbejde mellem Kommune og sygehus omkring udskrivninger, Sputnik projektet, ved afdelingschef Kirstine Markvorsen Kirstine Markvorsen fortalte, at udgangspunktet for Sputnik projektet var studieturen med udvalget. Systemerne kæmper med overgange mellem region og kommune. Det kan gøres bedre, et sammenhængende sundhedsvæsen. Hun gennemgik forløbet og de foreløbige resultater af samarbejdet, som bl.a. indebærer, at hun er udstationeret på Aarhus Sygehus. KR: ros for fokus på primære sundhedstjeneste. Og fint med inspiration fra USA. Hun nævnte Kaiser Permanente sygehus systemet i USA som fremragende. I gamle dage havde man kommunale hospitaler. Og der findes jo gode eksempler på, hvor godt det fungerer med udskrivninger, hvor alt er parat.

5 BR spurgte til, hvad skal der ske nu i kommunen? Hvad sætter Kirstine nu i værk? KM pegede på emner en fælles indgang for borgerne. Fælles mål for kommune og sygehus. Der arbejdes med en fælles ledelse af forløbene. Ledelse ind i hinandens verden i sygehus og kommune. Fælles regler for, hvornår man bliver visiteret til at komme hjem? Hvordan er samspil med visitation? KM tilføjede at arbejdet med Sputnik har ikke blot opdaget elendigheder, men også muligheder. KM fandt, at der ikke burde tales om overgange men om sammenhænge. Sygehuset har 20 udkørende teams. Kommune og sygehus er dybt afhængige af hinanden. BK håber, alt det gode i Sputnik ikke bliver glemt, men at det bruges og implementeres, ikke et projekt. BS foreslog, at man knytter lægerne til plejeboligerne? KM nævnte, at økonomidelen er ikke dyrket i sputnik, men der er mange penge at hente. Ad pkt. 7A Evaluering af oplæg fra Kirstine Markvorsen Der var ros til oplæg, intentionerne i Sputnik synes opfyldt. Der bør være en opfølgning om et halvt år. Her kan ses, hvilke projekter der er udviklet. Ad pkt. 8) Information fra formanden Intet at referere. Ad pkt. 9)Nye planer og tiltag i Ældrerådet, herunder udvalgene Intet at referere. Ad pkt. 10)Nyt fra Ældrerådets udvalg Boligudvalget Bilag E: Referat fra Boligudvalget den 18. nov Den 26. november var der møde om trafikplanen. Gode ideer kom frem, og Boligudvalget noterede med tilfredshed, at også andre medlemmer af rådet deltog, det gav gode spørgsmål til oplægsholderen. Også trafik og mobilitetsplan, busplan m.m. vil blive drøftet i udvalget, og også her vil udvalget gerne have input fra alle rådsmedlemmer.

6 Kulturudvalget Der er møde den 7. december, som forbereder møde med byrådets kulturudvalg, herunder sag om rabatordninger for pensionister på museer Omsorgsudvalget Intet at referere Tilsynsudvalget Intet at referere Øvrige grupper og repræsentationer KR deltog i møde om borgeruddannelse. Gruppen har ligget underdrejet. BS har meddelt, at han træder ud af gruppen for Vital, der skal være en stedfortræder for KR. Rådet tiltræder, at BS bliver stedfortræder for det faste medlem, KR. Danske Ældreråd Se Uds. 6 Regionsældrerådet Regionsældrerådet, der var møde den 30 november. Formand fra PLO i midtjylland holdt foredrag om de praktiserende læger. Også Carl Johan Rasmussen fra regionsrådet holdt oplæg. Ad pkt. 11)Drøftelse mellem Ældrerådets medlemmer, herunder forslag til dagsordenspunkter til kommende ældrerådsmøder Bilag F: Årshjul for Ældrerådsmøder Besøg på Folkestedet blev drøftet MJ tilføjede, at der er diverse nye tiltag på Folkestedet. AP foreslog udflytning fra hospitaler og udbygning af det nære sundhedsvæsen. Kan Ældrerådet indbyde en praksislæge? EA foreslog tilfredsundersøgelser og trivselsundersøgelserne blandt personalet. Et punkt om borgermæglerne blev foreslået. Ligeledes status for oplevelsesmedarbejdere blev efterlyst.

7 Ad pkt. 12)Eventuelt Der skal være en drøftelse ad Ældrerådets Udvalgsstruktur, herunder antal, indhold f.eks. den 19. januar..

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 3. ordinære møde tirsdag den 2. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015 REFERAT til Ældrerådets 19. ordinære møde tirsdag den 15. december 2015 kl. 09.00 til ca. 13.30 I M1 på DOKK1 Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Birthe Skov Ryberg

Læs mere

til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 16. februar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 1. ordinære møde i Ældrerådet den 5. januar 2016

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 1. ordinære møde i Ældrerådet den 5. januar 2016 REFERAT til Ældrerådets 1. ordinære møde tirsdag den 5. januar 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Bjarne Friis Sørensen

Læs mere

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup REFERAT til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

til Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 1. marts 2016 kl til ca i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 1. marts 2016 kl til ca i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 1. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate Runge

Læs mere

til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 12. april 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA)

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 12. maj 2016 kl til ca I lokale 1.

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 12. maj 2016 kl til ca I lokale 1. REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 12. maj 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 7. ordinære møde den 14 april 2015 kl. 09.00 til ca. 12.30 I Frichsparken, lokale 1.86

Referat fra Ældrerådets 7. ordinære møde den 14 april 2015 kl. 09.00 til ca. 12.30 I Frichsparken, lokale 1.86 Referat fra Ældrerådets 7. ordinære møde den 14 april 2015 kl. 09.00 til ca. 12.30 I Frichsparken, lokale 1.86 Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne Pedersen (AP)

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 11. ordinære møde tirsdag den 24. maj 2016 kl til ca I lokale 1.

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 11. ordinære møde tirsdag den 24. maj 2016 kl til ca I lokale 1. REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 11. ordinære møde tirsdag den 24. maj 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

REFERAT fra Ældrerådets ekstraordinære møde tirsdag den 3. november 2015 kl. 10.00 til ca. 13.00 I lokale 1. på DemensCentrumAarhus (DCA)

REFERAT fra Ældrerådets ekstraordinære møde tirsdag den 3. november 2015 kl. 10.00 til ca. 13.00 I lokale 1. på DemensCentrumAarhus (DCA) REFERAT fra Ældrerådets ekstraordinære møde tirsdag den 3. november 2015 kl. 10.00 til ca. 13.00 I lokale 1. på DemensCentrumAarhus (DCA) Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen

Læs mere

til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 15. marts 2016 kl til ca i 1.86 i Frichsparken

til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 15. marts 2016 kl til ca i 1.86 i Frichsparken REFERAT til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 15. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 i 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 16. ordinære møde den 21. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede:

Referat fra Ældrerådets 16. ordinære møde den 21. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede: Referat fra Ældrerådets 16. ordinære møde den 21. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede: Kate Runge (KR) Formand Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Næstformand Kirsten

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl til ca På LC Dalgas

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl til ca På LC Dalgas REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 21. juni 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På LC Dalgas Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Kate

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 7. juni 2016 kl til ca I lokale 1.

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 7. juni 2016 kl til ca I lokale 1. REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 7. juni 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 11. ordinære møde i Ældrerådet den 16. juni 2015

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 11. ordinære møde i Ældrerådet den 16. juni 2015 Referat fra Ældrerådets 10. ordinære møde den 2. juni 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 Hos SOSU skolen Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne Pedersen (AP) Bente Kjeldsen

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 26. april 2016 kl til ca I lokale 1.

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 26. april 2016 kl til ca I lokale 1. REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 26. april 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

REFERAT fra Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 25. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken

REFERAT fra Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 25. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken REFERAT fra Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 25. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne

Læs mere

REFERAT fra Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 11. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken

REFERAT fra Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 11. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken REFERAT fra Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 11. august 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 6. ordinære møde den 24 marts 2015 kl til ca I Frichsparken, lokale 1.86

Referat fra Ældrerådets 6. ordinære møde den 24 marts 2015 kl til ca I Frichsparken, lokale 1.86 Referat fra Ældrerådets 6. ordinære møde den 24 marts 2015 kl. 09.00 til ca. 12.30 I Frichsparken, lokale 1.86 Til stede: Kate Runge (KR) Formand Eigil Ege (EE) Næstformand Arne Pedersen (AP) Ældrerådsmedlem

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 15. ordinære møde den 7. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86

Referat fra Ældrerådets 15. ordinære møde den 7. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Referat fra Ældrerådets 15. ordinære møde den 7. oktober 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede: Kate Runge (KR) Formand Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Næstformand Kirsten

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 8. ordinære møde den 5. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Aarhus Rådhus, vær. 390

Referat fra Ældrerådets 8. ordinære møde den 5. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Aarhus Rådhus, vær. 390 Referat fra Ældrerådets 8. ordinære møde den 5. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Aarhus Rådhus, vær. 390 Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne Pedersen (AP) Bente

Læs mere

Ældrerådets 9. ordinære møde den 19. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Vester Alle 8

Ældrerådets 9. ordinære møde den 19. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Vester Alle 8 Referat fra Ældrerådets 9. ordinære møde den 19. maj 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 på Vester Alle 8 Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne Pedersen (AP) Bente Kjeldsen

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 17. ordinære møde den 4. november 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede:

Referat fra Ældrerådets 17. ordinære møde den 4. november 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede: Referat fra Ældrerådets 17. ordinære møde den 4. november 2014 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Søren Frichsvej 36 M, 1.86 Til stede: Kate Runge (KR) Formand Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Næstformand Arne Pedersen

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 29. august 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 29. august 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 29. august 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

REFERAT fra Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 8. september 2015 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken

REFERAT fra Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 8. september 2015 kl til ca I lokale 1.86 i Frichsparken REFERAT fra Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 8. september 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede: Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Arne

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Referat til Ældrerådets 3. ordinære møde den 3. februar 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, lokale 1.86

Referat til Ældrerådets 3. ordinære møde den 3. februar 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, lokale 1.86 Referat til Ældrerådets 3. ordinære møde den 3. februar 2015 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, lokale 1.86 Tilstede: Kate Runge (KR) Formand Eigil Ege (EE) Næstformand Carl Aksel Kragh Sørensen (CA)

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 23. ordinære møde tirsdag den 13. december 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 23. ordinære møde tirsdag den 13. december 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 23. ordinære møde tirsdag den 13. december 2016 kl. 09.00 til ca. 13.30 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen,

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 12. ordinære møde samt sommermøde tirsdag den 20. juni 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 Hos Plejehjemmet Havkær, Mosealléen 1-3, 8381 Tilst Til: Ældrerådets 15 medlemmer

Læs mere

DAGSORDEN og referat. fra. Ældrerådets 2. ordinære møde tirsdag den 24. januar 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. fra. Ældrerådets 2. ordinære møde tirsdag den 24. januar 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat fra Ældrerådets 2. ordinære møde tirsdag den 24. januar 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Afbud meldes til: Kl. 08.30 Orstyrer: Ældrerådets 15 medlemmer

Læs mere

Referat fra Ældrerådets 20. ordinære møde den 16. december 2014 kl. 09.00 til ca. 14.00 På Aarhus Rådhus, vær 3.81 Til stede:

Referat fra Ældrerådets 20. ordinære møde den 16. december 2014 kl. 09.00 til ca. 14.00 På Aarhus Rådhus, vær 3.81 Til stede: Referat fra Ældrerådets 20. ordinære møde den 16. december 2014 kl. 09.00 til ca. 14.00 På Aarhus Rådhus, vær 3.81 Til stede: Kate Runge (KR) Formand Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Næstformand Kirsten

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 18. april 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 18. april 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 8. ordinære møde tirsdag den 18. april 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og Omsorg

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 16. maj 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 16. maj 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 10. ordinære møde tirsdag den 16. maj 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Aarhus Rådhus, lokale 481 på 4. sal, 8000 Aarhus C Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus

Læs mere

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 9. august 2016 kl til ca I lokale 1.

REFERAT og DAGSORDEN. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 9. august 2016 kl til ca I lokale 1. REFERAT og DAGSORDEN til Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 9. august 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I lokale 1.86 i Frichsparken Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 6 september 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 6 september 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 6 september 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Afbud meldes til: Kl. 08.30 Mødeleder: Kl. 09.00 Ældrerådets

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 15. ordinære møde tirsdag den 23 august 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 16. ordinære møde tirsdag den 23. oktober 2018 kl. 09.00-13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 21. marts 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 21. marts 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 21. marts 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 Lokalcenter Abildgården, Skovvangsvej 99, ind ad hovedindgangen, gå til højre, 2. dør på venstre

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 7. august 2018 kl. 09.00 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Kopi til: Rådmand Jette Skive Direktør

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl Sted: Frichsparken, Lokale 1.

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl Sted: Frichsparken, Lokale 1. Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 14. ordinære møde den tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.00-13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Afbud fra: Birthe, Mogens og Carl Aksel og Stinne. Kl.

Læs mere

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og REFERAT. til. Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl I Frichsparken, vær 1.86 Side 1 af 5 DAGSORDEN og REFERAT til Ældrerådets 14. ordinære møde tirsdag den 18. september 2018 kl. 09.00-13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatschef Søren Hougaard

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 2. maj 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.86

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 2. maj 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.86 DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 2. maj 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og Omsorg

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 15. august 2017 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 15. august 2017 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 13. ordinære møde tirsdag den 15. august 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 På Aakjær Gods, Inspektørboligen, Aakjærvej 89, 8300 Odder Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 21. februar 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 21. februar 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 4. ordinære møde tirsdag den 21. februar 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

HANDICAPRA DSMØDE DEN 21. JANUAR 2016

HANDICAPRA DSMØDE DEN 21. JANUAR 2016 Rådhuset Lokale 398 Tid: kl.16:00 20:00 HANDICAPRA DSMØDE DEN 21. JANUAR 2016 TILSTEDE: Anette Poulsen(AP), Knud N. Mathiesen(KM), Ali Nuur(AN), Helen Conway-Blake(HCB), Jørgen Bak(JB), Birte Rerup(BR),

Læs mere

DAGSORDEN OG REFERAT. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl

DAGSORDEN OG REFERAT. til. Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl Side 1 af 6 DAGSORDEN OG REFERAT til Ældrerådets 12. ordinære møde tirsdag den 19. juni 2018 kl. 09.00 12.00 På Lokalcenter Søholm, Bispevej 70, Stautrup, 8260 Viby J Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatschef

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl til ca

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl til ca DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 6. ordinære møde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 09.00 til ca. 13.00 På LC Møllestien, Grønnegade 10 Dagligstuen Kl. 12.15: Der spises frokost med afgående områdechef

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 9. ordinære møde tirsdag den 24. april 2018 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og Omsorg

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

DAGSORDEN og referat. fra. Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 7. marts 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. fra. Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 7. marts 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat fra Ældrerådets 5. ordinære møde tirsdag den 7. marts 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Kopi til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Referat af møde i Handicaprådet den 15. maj 2014.

Referat af møde i Handicaprådet den 15. maj 2014. Referat af møde i Handicaprådet den 15. maj 2014. Ældre- og Handicapforvaltningen Virksom Indsigt DA Baglandet Ørbækvej 100 5220 Odense SØ www.odense.dk Tlf. 65513105 Fax E-mail Deltagere: Allan Laursen,

Læs mere

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat

AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl. 18.30. Referat Halsnæs Boligselskab, Afdeling 2502 Lathyrusvej/Vinderød Enghavevej Formand Bjarne Nederby Jessen, Vinderød Enghavevej 73, 3300 Frederiksværk. AFDELINGS-BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 14. februar 2012 kl.

Læs mere

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223

U D K A S T. Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 U D K A S T Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 1. september 2010 1-01-77-1-10 Jytte Groth jgr@midttrafik.dk 8740 8223 Referat fra HMU-mødet den 31. august 2010. Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN

Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 DAGSORDEN Seniorrådet Beslutningsprotokol nr. Dato: 16.02.2015 Kl: 10.00-12.00 Sted: 620 Deltagere: Seniorrådet, Mona Larsen og Janni Sadolin Hougaard Fraværende: Wagn 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Regnar Berdiin Referent Birgit Vejby Afbud

Læs mere

Har du brug for hjælp, når du skal til en vigtig samtale? Frivillige Bisiddere. Aarhus. Et tilbud til pensionister og andre i Aarhus Kommune

Har du brug for hjælp, når du skal til en vigtig samtale? Frivillige Bisiddere. Aarhus. Et tilbud til pensionister og andre i Aarhus Kommune Har du brug for hjælp, når du skal til en vigtig samtale? Frivillige Bisiddere Aarhus & Et tilbud til pensionister og andre i Aarhus Kommune Skal du til en vigtig samtale? Hvad var det nu min sagsbehandler

Læs mere

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat

Ældrerådet i. Halsnæs Kommune. Referat Ældrerådet i Halsnæs Kommune Referat af møde den kl. 9.15 i Paraplyen Indholdsfortegnelse ÅBEN DAGSORDEN SAGER TIL BEHANDLING 1 GODKENDELSE AF REFERAT FRA SIDSTE MØDE... 4 2 GODKENDELSE AF DAGSORDEN...

Læs mere

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset

Ældrerådet. Referat MØDEDELTAGERE. Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Ældrerådet Mandag den 04.02.2013 kl. 09:15 12:30 i lokale F2 på Rådhuset Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Gunner Madsen (afbud) Erik Nielsen Christian Heiberg

Læs mere

Forebyggende hjemmebesøg i Aalborg Kommune

Forebyggende hjemmebesøg i Aalborg Kommune Indledning Gennem de sidste 30 år er der i Danmark sket en rivende udvikling indenfor forebyggelse og sundhedsfremme. I 1980 trådte loven om et forebyggelsesråd på nationalt niveau i kraft. Ideen var at

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Mols

Fællesbestyrelsesmøde Mols Fællesbestyrelsesmøde Mols Molsskolen den 15. januar 2015 Forældrerep. Molsskolen: Medarbejderrep. skolen Forældrerep. Bhv. Mols Susanne, Eva, Thomas, Mette, Trine, Louise, Mai-Brit Carl Oskar, Frants,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd.

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd. Møde Nr. 17 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 27. april 2015 10.00 13.00 Sted Hillerød Rådhus lokale Leen Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Fælles centerrådsmøde for de 4 handicapcentre afholdt den 6. juni 2006 i Handicapcenter Valdemarsgade.

Fælles centerrådsmøde for de 4 handicapcentre afholdt den 6. juni 2006 i Handicapcenter Valdemarsgade. Fælles centerrådsmøde for de 4 handicapcentre afholdt den 6. juni 2006 i Handicapcenter Valdemarsgade. Deltagere: Fra HC Øst deltog: Bente Ullits, centerrådsformand, DSI Sven A. Knudsen, næstformand, DSI

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014

Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Referat fra afdelingsbestyrelsens møde mandag den 1. december 2014 Mødedeltagere: Jan Lemser Lone Clausen Ebbe Merkelsen Rauf Hasanezadeh Jesper Olesen Dorte Keller Bentzen Bjarne Kristensen Henrik Bjørn

Læs mere

GLAMSBJERG FRI- OG EFTERSKOLE

GLAMSBJERG FRI- OG EFTERSKOLE GLAMSBJERG FRI- OG EFTERSKOLE Realkompetencer Efterskolens selvevaluering 2008/2009 06-06-2009 Selvevaluering: Realkompetencer Indledning Emnet for dette skoleårs selvevaluering er Realkompetencer og den

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE

GODKENDELSE AF DAGSORDEN OG REFERAT TIL DRØFTELSE KILEPARKEN 21, TILST KL. 17.00 19.30 HANDICAPRÅDSMØDE DEN 22. JANUAR 2015 DELTAGERE: PEDER UDENGAARD (PU), KNUD N. MATHIESEN (KNM), CLAUS BJARNE CHRISTENSEN (CBC), HELEN CONWAY-BLAKE (HCB), MARIANNE BANNER

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen

Referat. Ældrerådet. Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Støvring Ældrecenter, Mastruplundvej 2L, 9530 Støvring, Salen Møde slut: Kl. 13.30 Fraværende: Herluf Thomsen deltog ikke i punkt 119, 120, 121, 122, 123, 124,

Læs mere

Referat fra andet møde i Vandløbsforums arbejdsgruppe 5 om vandløb generelt d. 15. august 2013

Referat fra andet møde i Vandløbsforums arbejdsgruppe 5 om vandløb generelt d. 15. august 2013 Vandplaner og Havmiljø J.nr.: NST-4203-00060 Ref.: lykgu Den 25. september 2013 Referat fra andet møde i Vandløbsforums arbejdsgruppe 5 om vandløb generelt d. 15. august 2013 Deltagere: Steen Wegge Laursen,

Læs mere

Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus.

Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus. Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus. Deltagere: Claus Bjarne Christensen Helle Kaas Schmidt Marianne Banner Peter Bach-Nielsen Keld Hvalsø

Læs mere

Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Referat for Ældrerådets møde den 22. april 2010 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 023. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 22. april 2010 43 024. Orientering

Læs mere

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent

Deltagere: Jan Larsen (JL), Benny Nielsen (BN), Jakob Fryd (JF), Claus Hansen (CH), Flemming Tuborg Larsen (FTL) og Ulrik Jørgensen (UJO), referent Nyborg, den 24. september 2013 J.nr. 2019.13/ UJO Referat af møde i DHF s UU - Elite Mandag den 2. september 2013 kl. 18.45 20.30 på Vejle Center Hotel, Willy Sørensens Plads 3, 7100 Vejle Deltagere: Jan

Læs mere

Referat d. 9. april 2015. Fællesbestyrelsen

Referat d. 9. april 2015. Fællesbestyrelsen Referat d. 9. april 2015 Møde : 07, skoleåret 20142015 Sted : Allingåbroskolen, lokale 06 Den : 15. april 2015 Tidsrum : Kl. 18.3020.30 Birte Kjeldsen Fællesbestyrelsen Hilde Marie Søgaard Jan Salling

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013

Referat. Kredsrådets møde den 13. marts 2013 19. marts 2013 Sagsbehandler: BMM NORDSJÆLLANDS POLITI Ledelsessekretariatet Web: www.politi.dk Referat Kredsrådets møde den 13. marts 2013 Deltagere: Politidirektør Finn Borch Andersen, vicepolitidirektør

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Ekstraordinært AGRO LSU/Institutforum møde Mandag den 26. juni 2017 kl. 13.00-14.30 Mødelokale: Videolink REFERAT Mødedeltagere: Erik Steen Kristensen, Jens Grønbech Hansen, Lene Skovmose. John Hermansen,

Læs mere

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato: 3.marts 2010 Referat af 7. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Mødet fandt sted torsdag den 14. januar 2010 kl. 12.00 til kl. 15.00 i Kirkeministeriet. Kirkeministeriet

Læs mere

Valg til ældrerådet 2013 Kandidater

Valg til ældrerådet 2013 Kandidater Ældrerådet i Aarhus Kommune Valg til ældrerådet 2013 Kandidater Få indflydelse på din hverdag Nu har du chancen for at påvirke de kommende 4 års ældrepolitik i Aarhus Kommune. Alle borgere, der er fyldt

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 22/6-09 kl. 9.30 17.30. Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K, Lokale: A19 Deltagere: Tine Nielsen, Jes Mogensen, Lene Banke, Solvejg Pedersen,

Læs mere

Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2

Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Åbent møde for Ældrerådets møde den 10. februar 2011 kl. 09:30 i Farsø administrationsbygning, lokale K2 Indholdsfortegnelse 012. Orientering fra Ældrerådets formand til mødet den 10. februar 2011 28 013.

Læs mere

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE DEN 28. november 2013

Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE DEN 28. november 2013 Dagsorden HANDICAPRÅDSMØDE DEN 28. november 2013 Deltagere: Tatiana Hjort Sørensen, Kate Runge, Lars Skov, Helen Conway-Blake, Bodil Vibe Rasmussen, Claus Bjarne Christensen, Jan Radzewicz, Carsten Wulff

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat Patientinddragelsesudvalget

Referat Patientinddragelsesudvalget Patientinddragelsesudvalget Sagsnummer 2013-010892 Referat Patientinddragelsesudvalget 22. januar 2016 kl. 10.00-12.30 i mødelokale B, Regionshuset Mødedeltagere Torben Andersen, Ældrerådene i Region Nordjylland

Læs mere

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling:

Bestyrelsen, www.herfoelgeborger.dk (efter tilretning af eventuelle bemærkninger) Møde/dagsordenspunkt: Beslutning/behandling: Dato 20. marts 2012 Deltagere Afbud fra Referent Sted Fordeling Næste møde(r) Allan Bjarne Hans Christian Henrik Lissie Niels Sonja Ulrik Anders Kaj Margot Ulrik Åhmansvej 20, Herfølge Bestyrelsen, (efter

Læs mere

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær

Kornmarkskolen respekt tillid nærvær Kornmarkskolen respekt tillid nærvær 6. marts 2013 Referat fra skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19.02.13 kl. 19.00-21.30 I Skævinge afdeling, mødelokale Deltagere: Dorte Seir Petersen, Martin Wendrich,

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat fra Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat fra Handicaprådet Dato: 27.06.2013 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Johnny Fredelund, Jørgen Maibom, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Liselotte Nielsen, Louis Hjelmsø,

Læs mere

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus

Referat fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget onsdag den 10. april 2013, kl. 15.00 15.50 i mødelokale 1 på Esbjerg Rådhus Torvegade 74. 6700 Esbjerg Dato 11. april 2013 Sags id 2013-2888 Sagsbehandler Jes Seerup Møller Telefon direkte 40 20 72 12 E-mail jsm@esbjergkommune.dk fra møde mellem Endrup Lokalråd og Økonomiudvalget

Læs mere

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen

Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen Undersøgelse af borgernes oplevelse af information og kontakten til det kommunale sundhedsvæsen August 2014 Indledning og baggrund Sundhed og Omsorg har på baggrund af en målsætning fra dialogbaserede

Læs mere

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet

Mødereferat, Kreds Roskilde Udskrevet den 20. august 2010 Friluftsrådet Kunde/Projekt: Kredsbestyrelsesmøde Deltagere til mødet: Tove Binzer, Jess Jessen, Lone Aalekjær, Gert Pedersen, Referat udsendes til: Kredsbestyrelsen, per.saugmann Dagsorden: Mødedato: 24. juni 2010

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere