Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920."

Transkript

1 Nokia Lumia 920 Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Finnerne har lanceret deres første model, der er baseret på Windows Phone 8, Nokia Lumia 920. Udover den har alle de nye ting i systemet, har Nokia også selv lave nogle tilpasninger, som bl.a. er Nokias korttjenester. Nokia Lumia 920 har også indbygget NFC, der kan bruges sammen med Nokias Wallet funktion i Windows Phone 8. Da Lumia 920 har fembånds-lte, kan den også bruges på de danske 4G netværker herhjemme. Som rygterne sagde før lanceringen af Lumia 920 har telefonen trådløs opladning, som vi nok vil se mere og mere af i fremtiden. Vi vil nok se flere og flere produkter der vil blive lanceret med den nye Qi-standard for trådløs opladning, som Lumia 920 også benytter sig af. Kraftig processor og den nye skærmteknologi Telefonen har en kraftig 1,5 gigahertz Qualcomm Snapdragon S4 dobbeltkerne-processor, hvilket bestemt ikke gør den langsom. Samtidig har Nokia udviklet en ny skærmteknologi, der bliver kaldt PureMotion HD+. Med den nye teknologi skulle den nye skærm eksempelvis være bedre til at skrue for lysstyrken på telefonen i dagslys. Hvis man lytter til producenten selv af den nye teknologi og skærm, skulle skærmen kunne give en opløsning der er bedre en HD. Det lyder utroligt imponerende, hvis det har kunnet lade sig gøre for dem, men intet er sikkert endnu. Desuden giver den nye teknologi Lumia 920 hurtige opdateringshastigheder og en utrolig klarhed på skærmen, om end det er i dagslys eller nattens mørke. Den nye skærm i Lumia 920 modellen er nu på 4,5 tommer, har en opløsning på 1280 x 768 pixels. Det der skulle fungere rigtigt godt på den nye skærm, er deres touch funktion. Skærmen skulle både kunne reagere på dine fingre og handsker, hvilket vil sige man ikke behøver at tage sine handsker af en kold vinterdag. Udover den nye skærmteknologi er batteriet også blevet opgraderet og skulle nu kunne holde en hel dag, uden at gå død.

2 Farvel til dit digital kamera Selve Pureview-teknologien er nu ikke ny, da den også fandtes i deres 808-model. Det nye er at Pureview-teknologien er kommet til Windows Phone 8, og dermed også i den nye Nokia Lumia 920 model. Der er altså ikke et 41 megapixels kamera i Nokia Lumia 920, som der var i 808 modellen. Selve kameraet er på 8,7 megapixels, men med kameraets optiske billedstabilisering og Pureviewteknologien, skulle der være rig mulighed for at tage en masse billeder, med den nye telefon. Hvis man skal tro på Nokia selv, skulle give en forbedring af fotos taget under dårlige lysforhold, som eksempelvis en mørk aften. Kameraet skulle kunne opfange 5-10 gange så meget lys som ingen anden telefon kan. Det skulle betyde at man kan tage billeder hurtigere end normalt. Desuden kan Lumia 920 også optage videoer 1920 x 1080 pixels, hvilket er fuld HD opløsning. Hvad kommer telefonen til at koste? Der da er få oplysninger om selve lanceringen af Nokia Lumia 920 og prisen, ved man det ikke præcis endnu. Ifølge Nokia, skulle telefonen komme på markedet i år. Telefonen vil komme i en udgave med 32 GB indbygget lagerplads, hverken mere eller mindre.

3 LeBron James Han er blevet kåret som den mest værdifulde spiller hele 3 gange. Har spillet mere end 450 kampe for en klub. Læs alt om LeBron James her. LeBron Raymone James, er født d.30 december år 1984, og er i dag 27 år. Han spiller til daglig i den amerikanske NBA klub Miami Heat. I modsætning til mange andre kendte basketball stjerner, som først går på high school og derefter videre på college, gik LeBron James direkte til NBA efter high school. Da han blot gik i 8. klasse var han med sin enorme højde på 1m og 83 cm, allerede en født basketball spiller. Dengang kunne han spille alle fem positioner på banen, og er nok en af grundende til han er en af verdens allerbedste i dag. En der bemærkede LeBron James i en tidlig alder, var John Lucas, der var head coach for NBA holdet Cleveland Cavaliers. Den kun 17 årige LeBron James, blev tilbudt at træne med på Cleveland Cavaliers, som senere kom til at blive hans nye klub. LeBron James imponerede overraskende John Lucas, ved bl.a. at lave nogle helt imponerende dunks, mod nogle af Cleveland Cavaliers bedste spillere på holdet. Det vidste sig senere hen, at det var en ulovlig måde John Lucas, havde tilbudt LeBron James, at træne med holdet. Det kom John Lucas til at mærke da han fik karantæne for 2 kampe, og klubben skulle betale intet mindre end dollars til NBA ledelsen, for at gå imod reglerne. Hans position på banen er small forward, og er en af verdens absolut bedste basketball spiller på netop den plads. En stor præstation han har formået at gøre, er at spille intet mindre end 472 kampe for hans tidligere klub Cleveland i årrækken Mest værdigfulde spiller LeBron James, er blevet kåret til den mest værdigfulde spiller hele 3 gange, og senest i Med hans helt utrolig passion for basketball, har han allerede skrevet sig ind i basketballs historie bøger. Om han formår at vinde sin 4 MVP titlen, kan kun tiden vise.

4 Gratis billedhandlings program der hamler op med Photoshop. Her er billedbehandlingsprogrammet der kan hamle op med de store professionelle programmer som det kendte Photoshop. Læs alt om det her. Gimp, er billedbehandlings programmet, der er et godt alternativ til eksempelvis Photoshop. Gimp er et open-source program dvs. det kan hentes gratis til enhver computer. I forhold til det Photoshop, er det kun de færreste mennesker eller firmaer der har råd til det. Mange oplever ofte når de har, er kommet hjem og ser de billeder der er blevet taget at der mangler et eller andet. Måske et billede lidt for mørkt, der mangler lidt lys her og der, og beskæringen er ikke hvor den skal være. Hvis du er en af dem, kan du ikke undgå at synes Gimp er et fornuftigt program. Gimp har mange af de samme funktioner, som eksempelvis Photoshop har. Der er bl.a. tale om justering af kontraster, farver, beskæring og lys styrke i billedbehandlingsdelen. Derudover, kan du også arbejde i flere lag, som der også er mulighed for i Photoshop. Kan man lille notebook køre Gimp? Gimp kan køre på enhver computer, stor som lille. Programmet kræver ingenting for at kunne køre, så selvom du har en lille notebook, vil du kunne side og redigere i dine fotos med Gimp. I forhold til Photoshop, som enhver efterhånden kender eller har hørt om, kræver det en ordentlig stor computer med en masse ram, for at kunne arbejde optimalt i det. Der kan en lille notebook eller lignende, absolut ikke anbefales. Programmet vil simpelthen ikke kunne køre på den, da det er et ekstremt stort program, der kræver rigtig meget. Der er en grund til at Photoshop, har den pris det har, og ikke er gratis. Gimp, er ekstremt godt til at redigere fotos i, så hvis du ikke har pengene til at investere i Photoshop, er Gimp et godt alternativ for dig.

5 Heldragter til børn Heldragter kan fås i mange forskellige størrelser, design og farver. Her er alt om heldragter til børn. Heldragter har mange selv haft på, da de var mindre. Ofte på heldragter til børn, vil der være et motiv af et dyr eller lignende. Motivet på heldragten er tit en ting børnene selv kender, eller i hvert fald kan udtale. En heldragt til børn er ikke specielt dyr, som nogle nok vil have troet. En ting man skal være forpasselig med, når man kigger efter heldragter til sine børn, er pasformen. Hvis dragten er for stram, og ikke passer kan det være irriterende for barnet. Meningen med netop en heldragt er, at den skal være afslappende at have på, derfor nytter det ikke, at den sidder alt for stramt på kroppen. En heldragt vil være dejlig varm for ens barn, og er samtidig enkel og nem at få på. Faktisk kan du købe dig en heldragt til dine børn, for under 300 kr. hvor kvaliteten stadig er i top. Prisen kan selvfølgelig afhænge af, hvilket mærke det er man går efter. En fejl der er rigtig man der begår i dag, er at de køber det der er lidt dyrere end det normale, og har den intonation om, at det må være bedre kvalitet. Ofte er det bare ikke rigtigt, og eksempelvis en heldragt til børn, behøver ikke at koste mere end 300 kr. spar penge Flere og flere benytter sig af at handle på en af de mange webshops, der findes på internettet i dag. Der kan være mange penge at spare ved at handle på nettet. Hvis du leder efter heldragter til børn, er det kun en fordel at starte med at kigge på for eks. Smartkids.dk. På Smartkids.dk, kan du købe børnetøj til børn i alderen 0-12 år. De har et kæmpe udvalg og tilbud, af både det helt nyt mode tøj, men også tøj der gået af mode. Det er en rigtig god side, at finde tøj til sine børn. Hvis man har mod på det, kan man kigge på tøj med sine børn, og på den måde kan de være med til at bestemme deres eget tøj. Grunden til, der er så mange penge at spare ved handel på nettet, er at virksomhederne eller de såkaldte webbutikker, ikke har nær så mange udgifter som en almindelig butik. Det hele foregår i cyberspace i dag, eller det vi kender som internettet. Så der er ingen undskyldning, for ikke at købe en heldragt til dine børn. De fås meget billigere end du lige tror, så det er bare med at udnytte det.

6 Tyverialarm Mange har prøvet og haft indbrud, derfor kan det være en god idé at anskaffe sig en tyverialarm. Denne artikel handler om, hvorfor det er så vigtigt med den tyverialarm. Vi hører eller læser om indbrud hver evig eneste dag. Det kan være på det kendte sociale medie Facebook, i nyhederne eller avisen. Der sker ofte flere indbrud i sommerferien, samt i jule tiden eller andre tider på året, hvor vi holder ferie. Mange indbrud sker ofte, når folk er ude at rejse en uge eller blot et par dage. Nogle tænker måske ikke engang over, hvordan de forlader deres hjem. Indbrudstyvene er bestemt ikke dumme, og de går efter nogle specielle tegn. De kører måske rundt i et villakvarter stille og roligt om eftermiddagen, og ser hvem der er hjemme, på ferie eller andet. Allerede nu, ved de hvilke huse de kan begå indbrud i, og hvilke hjem der er nemme ofre. De tager af sted igen om aftnen, og kan begå indbrud hos dem de har udvalgt, på blot nogle minutter. Ingen har set eller hørt noget, da det er aften. Familien der bor i hjemmet har måske været på ferie, de kommer hjem og ser der har været indbrud. Tyverialarm og tyverisikring Tyverisikring af dit eget hjem, skaber både en tryghed for dig selv, men også din familie. Derfor kan det være en god investering, at ofre nogle penge på en tyverialarm, eller generelt tyverisikre dit hjem. Med nogle tyverialarmer, kan du sågar få en sms sendt til din egen telefon, hvis alarmen går i gang. På den måde kan du hele tiden være på vagt, og vide om der sker noget med netop dit hus. Du kan bl.a. tilkoble flere telefoner til den samme tyverialarm, hvilket kun gavner dig. Det betyder at skal du på ferie en uge, eller er væk fra hjemmet et par dage. Nu har du muligheden, for at spørger om dine naboer, vil tilkoble deres telefon til din tyverialarm, og på den måde hjælpe med at holde øje med dit hjem. Nu er der ingen undskyldning for, at have indbrud mere med alt den hjælp man kan få, både fra sine egne naboer og sin telefon.

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik

Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Guide: Sådan sikrer du dit hus med elektronik Havde du indbrud hen over julen? Eller skal du ud nytårsaften, og er du utryg ved at efterlade huset alene? Der findes masser af teknologi, der kan hjælpe

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE

SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE SEO FOR ABSOLUT BEGYNDERE LÆR AT FÅ DIN HJEMMESIDE HØJT OP PÅ SØGEMASKINERNE Af Anette Nielsen, Nielsens Bureau - november 2012 revideret marts 2015 INDHOLD: 2 Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)? 3 På

Læs mere

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer

Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Forundersøgelse til kampagne om tatoveringer Kvalitativ interviewguide til personer der overvejer at få en tatovering ENDELIG Alexander [Introspeak] [Baggrundsspørgsmål] A. Hvad er din alder? 31 B. Køn

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Når man bor i en anden familie

Når man bor i en anden familie Når man bor i en anden familie Tanker og gode råd fra unge, der selv har været i pleje Center for Familiepleje Udgivet med støtte fra Denne bog er udarbejdet af en gruppe unge, som er eller har været i

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller

Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Jeppe Vig Find TV-vært og skuespiller Kendt fra bl.a. Lille Nørd og andre tv-programmer til børn og unge. Jeg træffer Jeppe på mobilen tirsdag aften, efter jeg er hjemvendt fra et andet vellykket interview

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ

DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ 1 DE MENTALE LOVE MÅDEN SINDET FUNGERER PÅ af Barbara Berger (Copyright Barbara Berger 2000/2009) 2 Indhold Introduktion 3 De Mentale Love / Måden sindet fungerer på - Loven om at tanker opstår 4 - Loven

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

INFORMATIONS TEKNOLOGI B. Eksamensprojekt

INFORMATIONS TEKNOLOGI B. Eksamensprojekt INFORMATIONS TEKNOLOGI B Eksamensprojekt Morten Kristensen, 3.a 17-04-2009 TITELBLAD Projektet Titel: Undertitel: Fag: Vejledere: Eksamensprojekt En god it løsning til private Informations teknologi B

Læs mere

Kom i gang med Adwords

Kom i gang med Adwords Kom i gang med Adwords Guide fra AdwordsForum skrevet af Jan P. Olsen Er du parat til at få del i alle de fordele Google Adwords kan give? Googles søgemaskine er i dag en af de mest besøgte websites overhovedet

Læs mere

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte.

Amino Annonceguide. Annonceguiden er et uddrag af Martin Thorborgs bog E-pusher og med hans 14 års e-handels erfaring, så er det en god ide at lytte. Amino Annonceguide Kære Amino Annoncør Vi er rigtigt glade for at du vil annoncere på Amino og vi vil gøre vores yderste for at du får en god oplevelse og får de kunder du forventer at få og lidt til.

Læs mere

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE

BRYD RAMMEN. Livet er for kort til kedelige præsentationer GRATIS PRØVE BRYD RAMMEN GRATIS PRØVE Livet er for kort til kedelige præsentationer Bryd rammen livet er for kort til kedelige præsentationer! Claus Handberg & Visus Publishing 2012 1. udgave, 1. oplag Omslag og illustrationer:

Læs mere

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov

Unge på kanten af livet. Spørgsmål og svar om selvmord. Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov Unge på kanten af livet Spørgsmål og svar om selvmord Bente Hjorth Madsen Center for Selvmordsforebyggelse, Risskov 1 Indhold Brugervejledning 3 Hvad er problemet? Fup eller fakta 5 Metode 9 Piger/Drenge

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Indledning. Nordvestjysk handelsgymnasium Info E-handel

Indledning. Nordvestjysk handelsgymnasium Info E-handel Indledning E-handel bliver i større grad del af vores hverdag i takt med at flere og flere anskaffer sig PC'ere og får adgang til Internettet, hvilket også betyder, at vi ikke længere kan se bort fra denne

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D

Informationsteknologi D Gruppe 16 Opgaver. Gruppe 16. Informationsteknologi D Opgaver Gruppe 16 Informationsteknologi D IT Opgaver Her kan du se alle de IT opgaver som vi har lavet i løbet at vores informationsteknologi D periode. Media College Aalborg Side 0 af 7 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater

Statistisk oversigt Spørgeskema resultater Statistisk oversigt Spørgeskema resultater 1 Vi har lavet to forskellige spørgeskemaer. Et spørgeskema til Biibo.dks eksisterende brugere, hvor vi fik lov til at bruge Biibo.dks brugerdatabase og et til

Læs mere

gratis e-bog Klitsgaard

gratis e-bog Klitsgaard side 2 Et elektronisk nyhedsbrev er den mest fantastiske måde, du kan markedsføre dig direkte til dit publikum på overhovedet. Med mindre, du har et markedsføringsbudget på en 70-80 millioner kroner og

Læs mere

Bilag 5, Fokusgruppesamtale nr. 1

Bilag 5, Fokusgruppesamtale nr. 1 Deltagere: Sanne (S): Tidligere kunde i DB, har valgt at skifte Cathrine (C): Aldrig været kunde i DB Sophie (Soph): Følger sine forældres bankengagement ikke kunde i DB Jeppe (J): Tidligere kunde i DB

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Interaktiv 3d i Flash

Interaktiv 3d i Flash 1 Indholdsfortegnelse 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INTRODUKTION 4 3 PROBLEMFORMULERING 4 4 PROBLEMAFGRÆNSNING 5 5 METODE OG STRUKTUR 5 5.1 Metode 6 5.2 Struktur 6 6 UDVIKLINGS IDE. 7 6.1 Bruger anvendelighed

Læs mere

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt

Bilag 4. Transkriberet interview med Liselott Blixt Bilag 4 Transkriberet interview med Liselott Blixt Af: Gruppe 7 Interviewer: Jeg vil starte med at høre om hvad dig og dansk folkeparti mener om den alkohol politik vi har idag hvor man kan købe alkohol

Læs mere