Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v."

Transkript

1 Anlægsemner multikulturhuse idrætsfaciliteter m.v P I forbindelse med budgetlægningen for foreligger der en lang række anlægsønsker på kultur- og fritidsområdet. Nogle af disse ønsker er beslægtede, og af hensyn til vurdering af de modtagne ønsker er der fremstillet nedenstående oversigt. Oversigten indeholder ønsker vedr. udbygning af Auning-hallerne, udbygning af Åstrup Fritidscenter, udbygning af Langhøj Idrætscenter i Vivild, omlægning af idrætsfaciliteterne i Trustrup, opførelse af multibygninger ved biblioteket i Auning, i Gjerrild og i Nørager. Auning-hallerne: Emne og ansøger/initiativtager: Foreningerne omkring Auning Idrætscenter. Formål: At udvikle Auning Idrætscenter til et møde- og bevægelsessted for aktive borgere i Auning. Målgruppe: Idrætsforeningernes medlemmer, samt øvrige borgere i Auning by.

2 Form og indhold: Auning IC ønsker at udbygge idrætscenteret med en multisal, en wellnesafdeling, et nyt cafeteria og køkken samt udvidelse og renovering af eksisterende omklædningsrum. Multisalen skal kunne anvendes til alternative idrætsgrene ( kampsport, dans, bordtennis m.m.). Der er i øjeblikket ikke muligheder for at dyrke denne type sport i Auning IC. Wellnesafdelingen tænkes etableret ovenpå den nuværende omklædningsafdeling til svømmehallen. Et nyt cafeteria skal kunne tilbyde varm og sund mad til brugerne af centeret. Der sker i øjeblikket en udvikling i medlemstallet i fodboldafdelingen i Auning IF, der er derfor behov for renoverede og udvidede omklædningsfaciliteter. Tidshorisont: Udbygningen ønskes startet i 2009 med udbygning af omklædningsrum og multisal. Anlægsudgifter: Auning Idrætscenter har beregnet udgifterne til ca. 19 mio. kr. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: Ikke udformet endnu. Men AIF-Hallens Fond vil søge om medfinansiering fra Lokale- og Anlægsfonden og Norddjurs Kommune. Øvrige bemærkninger:

3 Åstrup Fritidscenter: Emne og ansøger/initiativtager: Åstrup IF og Hammelev IF Formål: Idrætsforeningerne Åstrup og Hammelev har tidligere med støtte fra Grenaa Kommune, DGI, Tipsmidler, frivillige bidrag m.v. etableret klubhus med 1. sal. Efterfølgende er opført ny idrætshal, depot og en udbygning af cafeteriet m.v. Fonden Åstrup Fritidscenter ønsker at udbygge de nuværende faciliteter. Målgruppe: Idrætsforeningernes medlemmer. Der er i øjeblikket ca medlemmer. Form og indhold: Fonden Åstrup Fritidscenter, som ejer bygningerne, har indsendt ansøgning om udvidelse med en halv hal og nye klublokaler m.v. Begrundelse for ansøgningen er klubbernes størrelse og en forventning om, at der på grund af tilflytning til området kommer flere borgere/eventuelle brugere i den del af Grenaa By. I øjeblikket er der ved at blive etableret en ekstra træningsbane for at dække behovet for banearealer. Tidshorisont: Udbygningen ønskes foretaget i 2009 og Anlægsudgifter:

4 Udbygningen er af Åstrupfonden prissat til ca. 8 mio. kr. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: 3 mio. kr. Øvrige bemærkninger: Området omkring Åstrup Fritidscenter er et af kommunens udbygningsområder for beboelse. Møgelbergparken og Dolmer by har udlagt byggegrunde begge områder hører naturligt til Åstrup Fritidscenters opland. En del af oplandet på Baunehøj er lidt ældre villakvarterer, hvor befolkningssammensætningen er præget af en ældre generation og en langsom udskiftning til mere børnerige grupper.

5 Langhøj Idrætscenter, Vivild: Emne og ansøger/initiativtager: Udbygning af Langhøj Idrætscenter Vivild Idrætsforening Formål: Forslaget indeholder et døgnåbent center fyldt med aktivitet, summende af liv, skabt og drevet af brugerne, byens og omegnens borgere, store som små, alt i regi af Vivild Idrætsforening. Målgruppe: Medlemmer af Vivild Idrætsforening, borgere fra Vivild by og omegn, elever og personale fra Langhøjskolen. Form og indhold: Centeret skal fremstå handicapvenligt med motions- og spinninglokaler, åbent område for fleksible variende aktiviteter, et rum for tilknyttet massør/fysioterapeut og et mødelokale. Forslaget indebærer en tilbygning på ca. 400 kvm + overdækket indgang, beliggende øst for eksisterende bygning, Tidshorisont: Så snart som muligt gerne i 2009 Anlægsudgifter: kr.

6 Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: kr. samt at centeret kan indgå på lige fod med andre klubhuse i den kommunale tilskudspolitik. Øvrige bemærkninger: I oplægget forventer Vivild Idrætsforening, at Norddjurs Kommune giver et årligt driftstilskud på 80 % af udgifterne til rentebetaling, svarende til kr. årligt. Normalt ydes der efter kommunalbestyrelsens godkendelse 85 % refusion af renteudgifter, udgifter til el, vand, varme og forsikringer. Kommunalbestyrelsen har altid ret til ikke at godkende udvidelser af de kommunale økonomiske forpligtigelser til lokaletilskud. Vivild Idrætsforening forventer, såfremt deres ønsker om kommunale driftstilskud via lokaletilskudspuljen indfries, årlige driftsoverskud på kr. Såfremt anlægsprojektet finder den foreslåede finansiering, kan driften af udbygningen finansieres uden tilskud fra lokaletilskudspuljen. Vivild Idrætsforening vil hvert år med de estimerede medlemstal, vil Vivild Idrætsforening have et årligt driftsoverskud inden investeringer på kr.

7 Omlægning af idrætsfaciliteterne i Trustrup: Emne og ansøger/initiativtager: Trustrup Ålsrode Iræts Forening(TÅIF) - Flytning af Stadion og træningsbaner til Toubroskolen - Etablering af byggegrunde til boligformål og erhvervsgrunde Formål: At etablere et helt nyt idrætsanlæg med et stadion, to lysbaner, en træningsbane, en ny idrætshal, ombygning af den nuværende idrætshal, etablering af nye klubhusfaciliteter, to tennisbaner og petanquebaner. Målgruppe: Beboere og foreningsmedlemmer i Trustrup, Lyngby og omegn, samt foreningsmedlemmer fra Ålsrode, Rosmus og Tirstrup. Form og indhold: Etablering af et nyt foreningscenter for beboerne i den sydvestlige del af kommunen. Etablering af nye byggegrunde til beboelse og erhverv, så der kan ske en fortsat udbygning af Trustrup Tidshorisont: Anlægsudgifter:

8 Skal undersøges og beskrives men et slag på tasken: anlæg af baner: 1.2 mio kr. etablering af klubhus med omklædningsfaciliteter, mødelokaler og fitnessrum i alt 800 m2 a kr. = 12 mio. kr. Ny idrætshal a 1200 m2 pr. m kr. svarende til 9.6 mio. kr. samlet pris for hele udbygningen ca. 23 mio. kr. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: Ikke udformet. Øvrige bemærkninger: Samarbejdspartnere: Tirstrup-Balle Idrætsforening - Lyngby-Trustrup Husmoderforening - Lyngby Borgerforening - Trustrup Borgerforening - Trustrup-Lyngby Pensionistforening - Toubroskolens Ungdomsskole- Toubroskolen, Mølleskolen og Rosmus Centralskole

9 Gjerrild Multihhal, kultur- og borgermødested: Emne og ansøger/initiativtager: En initiativgruppe under Borgerforeningen for Gjerrild og Omegn, Gjerrild Bønnerup Friskole, idrætsforeningen m.fl. Opførelse af Gjerrilds Multihal, kultur- og borgermødested. Formål: Lokalerne skal dække behovet for et mødested for foreningerne et sted, hvor foreningernes daglige aktiviteter kan foregå. Der skal være mulighed for indendørssport, øvelokaler til musikskolen, bogbyttecentral, fælles værksteder, netcafè, fællesspisninger, udstillinger m.v. Endvidere er formålet at dække lokalebehov i friskolen, herunder samlingsrum, skolekøkken og musiklokale. Målgruppe: Målgruppen er Gjerrild og omegns borgere og foreninger. Endvidere friskolens/efterskolens elever, idet faciliteterne skal dække disses lokalebehov. Form og indhold: Der påtænkes opført et multirum på ca. 530 m2 bygget i tilknytning til skolen samt et halprojekt bygget i tilknytning til skolen eller nærmere imellem skole og idrætsforening. Tidshorisont: Initiativgruppen er i gang med at søge støtte til udarbejdelse af et (for)projekt. Anlægsudgifter:

10 Etableringsudgifter til multihal skønnes at udgøre kr. og ombygningsudgifter til medborgerhus m.v kr., i alt kr. incl. moms. Der påregnes udført frivilligt arbejde til nedbrydningsarbejde, samt sokkel- og støbearbejde. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: Der søges tilskud fra bl.a. LAG og Lokale- og anlægsfonden. Endvidere ønsker initiativgruppen kommunens tilladelse til at sælge Biblioteksbygningen og bruge provenuet til opførelse af lokalerne. Finansieringsforslaget ser således ud: Provenu ved salg af bibliotek Tilskud fra Norddjurs kommune Borgeraktier Værdi af eget arbejde LAG-tilskud Lokale- og anlægsfonden I alt Øvrige bemærkninger:

11 Nørager Sundheds-, Kultur- og Sportscenter: Emne og ansøger/initiativtager: Opførelse af et Sundheds-, kultur- og sportscenter. En initiativgruppe under Nørager Boldklub og Nørager Beboerforening står bag projektet. Formål: Formålet er at fastholde og tiltrække folk i alle aldre, samt at give alle muligheden for et godt, sundt og indholdsrigt fritidsliv bestående af fællesskab, oplevelser, sammenhold og dynamik. Målgruppe: I princippet alle borgere både de nuværende, men også kommende borgere i området. Børn og unge er vigtige at satse på. Også turister satser der på. Initiativgruppen satser meget på erhverv i Nørager og omegn. Form og indhold: Fysiske rammer, der skal fremstå som en integreret del imellem sport, sundhed, kultur, borgermøder og fester. Energiminimering og fremtidssikret materialeanvendelse vægtes højt. Sundhedscenter skal indeholde: Selvstændig erhvervsdrivende som fysioterapi, ergoterapi og kropsterapi. Desuden køkken til sund kost med det formål bl.a. at forebygge livsstilssygdomme. Kulturdelen skal rumme lokaler til teater- og musikforestillinger, kunstudstillinger, torvehal til badminton, festligheder m.v. samt salg af lokaleprodukter fra de omkringliggende gårdbutikker. Sportscenteret skal indeholde fitnessrum. Huset kan også indeholde et formidlingscenter med medier og internet for blandt andet børn og unge.

12 Tidshorisont: Der foreligger ikke nærmere oplysninger herom p.t. Projektet foreligger p.t. i skitsetegninger Anlægsudgifter: Der foreligger ikke nærmere oplysninger herom p.t. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: Der foreligger ikke nærmere oplysninger herom p.t. Øvrige bemærkninger:

13 Multisal ved Kulturperronen - Auning: Emne og ansøger/initiativtager: Opførelse af multisal i forbindelse med Kulturperronen i Auning, bibliotek og borgerhus. Initiativtager er Norddjurs kommune. Formål: Formålet er at etablere en multisal, der kan rumme arrangementer med deltagelse af personer. Salen er et supplement til de mødeog lokalefaciliteter, der i forvejen er i Kulturperronen. Der er i Auning behov for lokaler til større arrangementer af den nævnte karaktèr. Kulturperronen vil hermed få den perfekte status som kulturhus, som oprindelige var den tiltænkt. Målgruppe: Målgruppen er primært borgere i området, men i øvrigt borgere i Norddjurs kommune, og gæster udefra. Form og indhold: Salen tænkes anvendt til kulturelle formål som foredrag, borgermøder, udstillinger, teater- eller koncertformål. Salen ønskes akustisk designet til at gennemføre de nævnte arrangementer under rimelige akustiske forhold. Til salen skal høre depotrum til remedier og toiletfaciliteter. Tidshorisont: Snarest muligt. Anlægsudgifter:

14 Udgiften skønnes at udgøre 4,0 mio. kr. excl. moms. Finansiering, herunder ansøgning om kommunal støtte: Kommunale midler. Øvrige bemærkninger: Salen var projekteret og omfattet af udbudsmaterialet og prissat i forbindelse med opførelse af Kulturperronen i 2007/2008, men blev fravalgt af økonomiske årsager. Skitsemateriale foreligger.

max anviste timetal 3/4hal max anviste timetal multisal Øvrig timeantal (over 33 uger) max anviste Timetal hal op til 33 uger)

max anviste timetal 3/4hal max anviste timetal multisal Øvrig timeantal (over 33 uger) max anviste Timetal hal op til 33 uger) Eksempler på foreningers timepris betaling i forhold til den nye model med anvisning i maksimalt r. (Forklaring på farver og gebyrkategorier, nederst i skemaet) r: pr. til r) /hal (over r) Forslag to-delt

Læs mere

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt

Idrætspuljen Ansøgning. Oversigt Ansøger Aktiviteter i 2017 Ansøgt max 50 % 1 Rønde Rønde Bordtennisklub (RBTK) spiller i dag i 1. division (den næstbedste række i Danmark). Denne placering har betydet en øget tilgang af medlemmer til

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Færdiggørelse af idrætsprojekter... 3 Energioptimering LED lys selvejende

Læs mere

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank

Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indsamlermappe Skitser på det nye idrætscenter Tidsplan og finansiering Tilsagnserklæring Skattefradag Indbetalingsvejledning DGI Indbetalingsvejledning bank Indbetalingsvejledning kontant En ny hal Hvorfor?

Læs mere

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg

6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Skattefinansieret anlæg Breddeidrættens faciliteter 2019-22... 3 Anlægspulje til idrætsformål

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C.

ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. ANSØGNINGSSKEMA TIL FORSTADSPULJEN Ansøgningen sendes til Plankontoret, Rådhuset, Flakhaven 2, 5000 Odense C. Ansøger (forening/navn) Ubberud Hallen i samarbejde med Ubberud Idrætsforening Cvr. nr. 26157705

Læs mere

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Erhvervs- og Fritidsudvalget 28. juni 2007 Side: 1 43. Anlægs- og investeringsønsker fra foreninger i Nordfyns Kommune Sagsnr. 2007060182 J.nr. 18.00.00S02 Folkeoplysningsudvalget har modtaget følgende

Læs mere

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER

SØNDER OMME IDRÆTSCENTER NYT INDGANGSPARTI BESKRIVELSE / PLAN 1:350 Baggrund for udvidelsen Eksisterende hal 1194,3 m² Eksisterende omklædning Sdr. Omme Idrætscenter er efterhånden blevet 40 år gammelt. Der er sket to mindre tilbygninger

Læs mere

PÅ VEJ MOD NYE TIDER - ET BUD PÅ FREMTIDENS TRUSTRUP-ÅLSRODE IF.

PÅ VEJ MOD NYE TIDER - ET BUD PÅ FREMTIDENS TRUSTRUP-ÅLSRODE IF. PÅ VEJ MOD NYE TIDER - ET BUD PÅ FREMTIDENS TRUSTRUP-ÅLSRODE IF. Indledning. For ca. 40 år siden lod indtil flere fremtidsforskere og idrætsdebattører os vide, at der i løbet af 10-20 år ikke længere ville

Læs mere

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT

BUDGETSKEMA - ANLÆG ANLÆG AFLEDT DRIFT Funktion: 00.28.20 Grønne områder og naturpladser Projekt: 020702 Ombygning af toiletbygninger i parkerne 683 130 813 0 683 130 813 SBEVILLINGER Dato(er): 06.05.02 m.fl. Beløb (1.000 kr.): 683 I de historiske

Læs mere

Fritidscenter i Ryomgård. Prospekt

Fritidscenter i Ryomgård. Prospekt 1 of 9 Fritidscenter i Ryomgård Prospekt Et fritidscenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested i

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen

Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole. Argumentation. bevilling Ingen Ansøger Hvad ønskes lavet Hvordan forholder det sig til de opstillede kriterier? 1 Søllinge Skole 2 Aarslev Boldklub - analyse og plan for udvikling fra skole til idræts- og foreningshus - bygningsmæssige

Læs mere

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor

REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET. den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor REFERAT KULTUR & FRITIDSUDVALGET den 27.01.2009 på Ib Dam Schultz kontor SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Jernved Idrætsforening søger fritagelse om indfrielse af pantebrev... 4 3 Prioritering

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Simon Rømer Roslyng Indhold i oplæg Ganske kort om bagtæppet ændrede tendenser En række konkrete anbefalinger med fokus på at kunne skabe mere aktivitet

Læs mere

Ansøgning om Multihus i Vester Nebel

Ansøgning om Multihus i Vester Nebel Ansøgning om Multihus i Vester Nebel Ansøgning om Multihus i Vester Nebel Visionen for Vester Nebel Multihus Vester Nebel Multihus er stedet, hvor byens borgere samles. Et sted, der summer af aktivitet

Læs mere

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger

Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Notat Dato: 05.08.2014 Journalnr.: 11/9575 Gennemgang af analyserapportens anbefalinger og forvaltningens bemærkninger Analysen indeholder følgende anbefalinger: 1. Indfør det i analysen præsenterede scenarie

Læs mere

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter

Renoveringsprojekt. for Auning Idræts- og Kulturcenter Renoveringsprojekt for Auning Idræts- og Kulturcenter Ansøgning til fase 1 i en samlet udviklingsplan for et moderne idrætscenter til gavn for kommunens borgere og til profilering af Norddjurs Kommune

Læs mere

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Indledning Aulum Fritidscenter kan i 2006 fejre sit 20 års jubilæum, og det har været 20 år, der på mange måder har været præget af fremgang. Bestyrelsen

Læs mere

Denne blev kontrolleret for virusser af Avast antivirussoftware.

Denne  blev kontrolleret for virusser af Avast antivirussoftware. From: Henrik Hvid Sent: 18 Jun 2017 19:50:40 +0200 To: syddjurs Cc: Søren Trangbæk Subject: Att: Kulturafdelingen - Ansøning vedr. Idrætspuljen Attachments: Brev til bygherre med budget.pdf, Skitse 00

Læs mere

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen,

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, Hal Ege Hallen Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, 15.03.05 I forbindelse med udarbejdelsen af den samlede helhedsplan for Hald Ege Hal og Hald Ege Skole tager dette delprojekt for udvidelsen

Læs mere

Projekt Felding 2010. Mette Saaugaard Henrik Tønnesen Finn Lillelund fmd. Borgerforeningen fmd. IdrætsCenter Syd fmd.

Projekt Felding 2010. Mette Saaugaard Henrik Tønnesen Finn Lillelund fmd. Borgerforeningen fmd. IdrætsCenter Syd fmd. Projekt Felding 2010 Med Projekt Felding 2010, har borgerne i Nr. Felding skabt et projekt, der både rækker langt ind i fremtiden, og som også et godt bud på, hvordan landsbyerne globalt kan sikre vækst

Læs mere

Fritidscenter i Ryomgård

Fritidscenter i Ryomgård Fritidscenter i Ryomgård Et fritidscenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested i Ryomgård. Derudover

Læs mere

Aktivitetscenter i Ryomgård Prospekt

Aktivitetscenter i Ryomgård Prospekt Aktivitetscenter i Ryomgård Prospekt Et aktivitetscenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested i

Læs mere

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF

Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Projekt kunstgræsbane i Bælum-Solbjerg IF Indhold: 1. Motivation 2. Målgruppe 3. Placering af banen 4. Økonomi ved etablering 5. Drift 6. Rebild kommunes tilskud og hjælp til projektet 7. Tidsplan 1 Motivation:

Læs mere

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016

Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Returadresse Land, By og Kultur Kultur, Natur og Fritid Smed Sørensens Vej 1, 6950 Ringkøbing Opsummering af ansøgninger til Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2016 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET. Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Init.: Dato: 11.06.2007 Side: 4 FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET Dagsorden nr. 4 for mødet MANDAG den 11. juni 2007 kl. 17.00 på Otterup Rådhus, mødelokale 5 Fraværende: Niels Erik Kristensen, Jørgen Meier Sørensen

Læs mere

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen

Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Hovedgård Hallen et aktivt samlingssted for hele byen Foto: BOGO Projektbeskrivelse I Hovedgård ønsker vi at udvikle Hovedgård Hallen til et aktivt og imødekommende samlingssted for alle byens borgere

Læs mere

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution

3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution 04.04.00-P00-4-15 3. Principbeslutning omkring Højenehallen som selvejende institution Resumé Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget skal tage stilling til Højenehallen som selvejende institution, og

Læs mere

Ansøgning om støtte til udvidelse af Haderup Kultur- og Idrætscenter. I vores udleverede brev af 2. marts 2017 til By, Erhverv og Kultur skrev vi:

Ansøgning om støtte til udvidelse af Haderup Kultur- og Idrætscenter. I vores udleverede brev af 2. marts 2017 til By, Erhverv og Kultur skrev vi: Haderup, d. 02.05.2017 By, Erhverv og Kultur Att.: Morten Koppelhus Rådhuset, Torvet 5 7400 Herning Ansøgning om støtte til udvidelse af Haderup Kultur- og Idrætscenter. I vores udleverede brev af 2. marts

Læs mere

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter.

Udvalget for Kultur og Planlægning udsatte på mødet den 5. januar 2010 dagordenspunkt vedr. driftsformen i Svendborg Ny Idrætscenter. Notat Sag nr. 09/43815 Vedr. Sammenfatning af Scenarier for anlæg og drift af Svendborg Ny Idrætscenter med baggrund i Kultur og PLanlægningsudvalgets møder i januar og februar 2010. Udvalget for Kultur

Læs mere

Multicenter Sunds. Vision 2025

Multicenter Sunds. Vision 2025 Vision 2025 Visionen i sin helhed Specifikke planer omkring fase 1 Idrætsvej 2 7451 Sunds www.multicentersunds.dk Vision 2025 Hvorfor visionen Sikre en struktureret udvikling af og området omkring Eksisterende

Læs mere

Idræt og motion til alle københavnere

Idræt og motion til alle københavnere Idræt og motion til alle københavnere Idrættens værdi for København er stor. Et aktivt deltagende idrætsliv: skaber livsglæde for den enkelte, forbedrer de sociale kompetencer og lærer ikke mindst børn

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård

Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Fritids- og kulturcenter i Ryomgård Et fritids- og kulturcenter med tilhørende fitnesscenter, cafe og muligheder for at dyrke idræt og aktiviteter på nye og fleksible måder vil skabe et nyt fælles mødested

Læs mere

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER

SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER STØT ETABLERINGEN AF SKÅRUP KULTUR & IDRÆTSCENTER Vi står bag projektet: Skårup Hallen SIF Skårup Idrætsforening Skårup Borgerforening Hvad går projektet ud på? Skårup-Vejstrup området er et dynamisk

Læs mere

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum

Disse aktiviteter kunne omfatte: Opholdsareal Bordfodbold Klatrevæg 4 mands fodbold i glas boks Uofficielt møderum IFV har i gennem en lang årrække forsøgt, at afdække behov og muligheder for en mulig udbygning af Varde Fritidscenter. Der har været lagt stor vægt på ansvarlighed omkring den juridiske situation og selve

Læs mere

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne

Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Handlingsplan for Ryslinge Hallerne Indledning Den selvejende institution Ryslinge Hallerne består af tre haller i Kværndrup, Ryslinge og Gislev. Institutionens højeste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS

KOLIND + dispositionsforslag. Kolind + Revidering af masterplan. maj 2014. Krads. DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS KOLIND + dispositionsforslag Kolind + Revidering af masterplan maj 2014 Krads DGI Faciliteter & Lokaludvikling KRADS perspektiv fra parkeringsplad DGI Faciliteter & Lokaludvikling - Projektværksted og

Læs mere

Kulturudvalget

Kulturudvalget - 3. Budgetforslag 2014-2017 Sagsnr.: 13/16079 Sagsansvarlig: Rasmus Gade SAGSFREMSTILLING Ved Kulturudvalgets sidste behandling af budgetforslag 2014-2017 drøftes følgende emner: - Forslag til driftsbudget

Læs mere

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne

Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Kultur og Borgerservice Dato 2. september 2014 Låneomlægning for Vejlby Risskov Hallerne Vejlby Risskov Hallerne ønsker at omlægge lån for at lave fire

Læs mere

Bilag 2 - eksempler på kulturhuse med forskellig organisering

Bilag 2 - eksempler på kulturhuse med forskellig organisering Bilag 2 - eksempler på kulturhuse med forskellig organisering Kulturhus drevet af kommunen på én matrikel Kulturhuse drevet fælles af kommunen på flere matrikler Kulturhuse og Biblioteker drevet fælles

Læs mere

Faciliteter og frivillighed

Faciliteter og frivillighed Faciliteter og frivillighed Bjarne Ibsen Center for forskning i Idræt, Sundhed og Civilsamfund Institut for Idræt og Biomekanik Syddansk Universitet Forsamles og forenes om idræt Foreningsfrihed og forsamlingsfrihed

Læs mere

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur

NOTAT. Sagsfremstilling til mødet den Sag: P Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur Sagsfremstilling til mødet den 17 12 2008 Sag: 04.04.00-P20-7-08 Michael Vinther/Evald Iversen Plan og kultur 05-12-2008 Indledning Der har siden medio 2007 været arbejdet på at skabe rammer for etablering

Læs mere

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19.

GLOSTRUP KOMMUNE. Referat. Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg. Mødedato: Torsdag den 11. februar Mødetidspunkt: kl. 19. GLOSTRUP KOMMUNE Referat Brugerbestyrelsen for Glostrup Idrætsanlæg Mødedato: Torsdag den 11. februar 2016 Mødetidspunkt: kl. 19.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Møderum 5, Glostrup Fritidscenter Frank

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst 1. Baggrund og den forventede effekt Sport & Fritid har p.t. kendskab til 47 projektønsker i foreningsverdenen,

Læs mere

Der er medtaget 93 kommuner i undersøgelsen, idet de små ø-kommuner som Fanø og Samsø ikke indgår.

Der er medtaget 93 kommuner i undersøgelsen, idet de små ø-kommuner som Fanø og Samsø ikke indgår. Kultur & Fritidscenter Notat 31. oktober 2013 Sagsbehandler: Klaus Helsøe Telefon: 43 57 71 16 Email: klj@ishoj.dk Journal eller CPR-nummer: Analyse mine kommentarer 2 - klj Danmarks Idræts Forbund - Foreningsundersøgelse

Læs mere

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest

Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Multiaktivitetscenter på Gudrunsvej i Århus Vest Især inden for idræt og foreningsliv har Globus1 givet Århus Kommune et løft, og aktivitetscenteret er en af hovedhjørnestenene i kommunens integrationspolitik.

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FOLKEOPLYSNINGSUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 9 TIRSDAG DEN 1. APRIL 2008, KL. 17.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Folkeoplysningsudvalget 1. april 2008 Side: 2 Fraværende: Pia Longet

Læs mere

Indstilling. Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads. 1. Resume

Indstilling. Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Kultur og Borgerservice Den 1. maj 2009 Anlægstilskud og kommunegaranti til nyt idrætscenter ved Lyseng samt udvidelse af parkeringsplads 1. Resume IF Lyseng

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT MØDE - BESLUTNINGSPROTOKOL

EKSTRAORDINÆRT MØDE - BESLUTNINGSPROTOKOL EKSTRAORDINÆRT MØDE - BESLUTNINGSPROTOKOL Sted: Mødelokale 3, rådhuset Dato: Tirsdag den 30. august 2016 Start kl.: 16:00 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Else Søjmark (A) Olaf Krogh Madsen (L) Bente Hedegaard

Læs mere

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER

FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER FRA IDRÆTSUDØVERE TIL GÆSTER Tendenser og fremtiden Ledelse, organisering og målgrupper Fleksibilitet, åbenhed og fremtiden Sundhed og tilfredshedsanalyse Specialister & specialfaciliteter Vejen april

Læs mere

Tildelinger i puljen til mindre projekter august 2015

Tildelinger i puljen til mindre projekter august 2015 Tildelinger i puljen til mindre projekter august 2015 Region Hovedstaden Multibane i Hvidovre Hvidovre IF modtager i samarbejde med Risbjergskolen 100.000 kr. til en multibane. Multibane i Aakirkeby Aakirkeby

Læs mere

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN

Tillægsreferat. fra mødet den kl i THY HALLEN Tillægsreferat fra mødet den kl. 15.00 i THY HALLEN Medlemmer: Anne Marie Munk, Britta Gade, Eigil Boye, Heinz Hvid, Jens Vestergaard Jensen, Jens Yde, Jørgen Østerby Pedersen, Morten Bach Andersen, Steffen

Læs mere

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser

Kultur og Fritid. Fritid. Kultur og fritid fuld af sunde oplevelser Kultur og Fritid Kultur og Fritid kommer samlet ud af regnskabsåret med et mindreforbrug på 6,5 mio. kr. Indeholdt i regnskabsresultatet er der en samlet overførsel fra 2017 på 2,3 mio. kr. Området er

Læs mere

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg

13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner. Drift. Anlæg 13.1 L,9 (5,. Kultur- og Fritidsudvalget, forslag til udvidelser og reduktioner Drift Kr. i 2015 - prisniveau 2015 2016 2017 2018 Litteratur- og Multimediefestival 90.000 90.000 90.000 90.000 Yderligere

Læs mere

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg.

Indsendelse #2529 Roskilde Kommune. Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis baner jf. vedhæftede præsentation og prisoplæg fra HP Tennisanlæg. Indsendelse #2529 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/2413/submission/2529 Side 1 af 1 20-01-2015 Forening Jyllinge Tennisklub Foreningens CVR nummer 27566820 Hvad søger du til? Opførelse af 2 paddletennis

Læs mere

Renoveringspulje 2016

Renoveringspulje 2016 Projekt nr. Medlemmer under 25 år/i alt Ansøger Ansøgninger - projektbeskrivelse Underprojekt nr. Drift/ Anlæg Funktio n Anslået pris eksl. moms - indsendt af ansøger Renoveringspulje 2016 Anslået pris

Læs mere

Ønsker - til udvidelse/omplacering af anlæg - budget Nyt projekt. Art Center på Spritten.

Ønsker - til udvidelse/omplacering af anlæg - budget Nyt projekt. Art Center på Spritten. Sundheds- og Kulturforvaltningen Sektor: Kultur Anlægsønske nr. 1 Nyt projekt Art Center på Spritten. 2016 25.000 25.000 2017 2018 2019 I alt 25.000 25.000 Martin Nielsen Holding ApS kontaktede medio 2014

Læs mere

POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING UDKAST

POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING UDKAST POLITIK POLITIK FOR KULTUR, FRITID OG LOKAL UDVIKLING indledning I Thisted Kommune udarbejdes styringsdokumenter ud fra dette begrebshierarki Hvad er en politik? Kommunalbestyrelsen fastsætter, fordeler

Læs mere

FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND

FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND FREMTIDENS IDRÆTSANLÆG I GRØNLAND Potentialer - mellem drømme og virkelighed Jakob Færch Udviklingskonsulent Lokale og Anlægsfonden Oversigt Lokale og Anlægsfondens STØTTEområde Grønlandske DRØMME og ønsker

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget 2014-2017 Borgmesterkontoret Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 17:00 Mødested: Mødelokale

Læs mere

Korrigeret Budget. Korrigeret Budget. Oprindeligt. Budget

Korrigeret Budget. Korrigeret Budget. Oprindeligt. Budget Pr. ultimo april 2019 Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget- drift ' Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalget Opr. Korr. 48.438 48.401 20.313 47.901-537 -500 Samlet overblik drift tet for 2019 forventes

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter.

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter. Spørgsmål og svar vedrørende økonomi. Hvad koster et nyt bevægelseshus? Prisen afhænger af de endelige beslutninger om størrelse og faciliteter, men som udgangspunkt arbejder vi med en byggesum på 15 mio.

Læs mere

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017

HAVERSLEV SPORT & KULTUR, STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 , STRANDVEJEN, HAVERSLEV HAVERSLEVHALLEN MAJ 2017 PROJEKTKONKURRENCE MAJ 2017 INDHOLD 03 SITUATIONSPLAN 1:500 04 FUGLEPERSPEKTIV SET FRA NORDØST 05 IDÉ GRUNDLAG 06 AULA & CAFEMILJØ #1 07 AULA & CAFEMILJØ

Læs mere

Prioriteringskatalog 2018

Prioriteringskatalog 2018 Punkt 2. Prioriteringskatalog 2018 2017-042271 Sundheds- og Kulturforvaltningen indstiller, at godkender indstillingen om fordeling af tilskud til projekter i Prioriteringskatalog 2018 i henhold til nedenstående

Læs mere

Kultur. Hverdag. Læring. Det lokale. Bevægelse. Det globale. Samvær

Kultur. Hverdag. Læring. Det lokale. Bevægelse. Det globale. Samvær Børneverden Undervisere Læring Kunst Det lokale Hverdag Kunstnere Voksne Fest Voksenverden Børn Samvær Bevægelse Det globale Kultur Udtryk Forskere Kildevæld Kulturcenter Laboratorium for udvikling af

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER

REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER REFERAT AF MØDE I BRUGERBESTYRELSEN TORSDAG DEN 12. FEBRUAR 2015 KL. 19.00-22.00 I MØDERUM 5, I GLOSTRUP FRITIDSCENTER GLOSTRUP IDRÆTSANLÆG BEHANDLINGSSAGER:... 2 Godkendelse af dagsordenen... 2 Forslag

Læs mere

Sektorredegørelse for Kultur- og Fritidsudvalget

Sektorredegørelse for Kultur- og Fritidsudvalget Sektorredegørelse for Kultur- og Fritidsudvalget Kapitel 1 beskrivelse af området Kultur- og Fritidsudvalgets område omfatter kultur- og idrætsinstitutioner, folkeoplysningsområdet, fritids- og ungdomsklubber

Læs mere

Behovet og det deraf følgende økonomiske estimat basere sig på de følgende overordnede forudsætninger:

Behovet og det deraf følgende økonomiske estimat basere sig på de følgende overordnede forudsætninger: Notat Vedr.: Emne: Aabenraa Kommune - Hærvejsskolen Analyse af behov for anlægsmidler ved en samling af Skovbrynet Åboulevarden 21 Postbox 510 DK-8100 Aarhus C T: [+45] 8731 4400 Til: Aabenraa Kommune,

Læs mere

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje

Principperne Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje Principperne 2019-2020 Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje December 2018 Indholdsfortegnelse Principper for Kultur- og Fritidsudvalgets anlægspulje 2019-2020... 3 Hvem kan søge?... 3 Hvad kan der søges

Læs mere

Ansøgningsskema til udviklingspuljen

Ansøgningsskema til udviklingspuljen cc? - 524/(2 - - Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 03-08-2016 15:56:50 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (456a 31865683-4225-6183-8eed 34fabbeb) 03-08.2016 1556:50 Side 1 af 7 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Politiske bestillinger Beskrivelse af bestilling

Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Politiske bestillinger Beskrivelse af bestilling Politiske bestillinger til Augustkonferencen, Budget 2015-2018 Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Sport-, Fritid- og Kulturudvalget Politiske bestillinger NR. Titel Beskrivelse af bestilling Levering af

Læs mere

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist:

Afvist Beløb. Afvist og delvist afvist: Anlægsforslag Voksen- og Plejeudvalget 5-6-29 Anlægsforslag budget 21 Voksen- og plejeudvalget Anlægsforslag - Budgetoverslagsår Voksen- og Plejeudvalget Nr. Prioritet Emne Forslag Godkendt Afvist Beløb

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012

MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP. November 2012 ,ngafdhalkjæshfdjakældshfkaljshfdkljajshdfkljs MULTIHUS VED IDRÆTSHALLEN I STENSTRUP November 2012 INDHOLDSFORTEGNELSE HVAD VIL VI HVORDAN SKAL MULTIHUSET INDRETTES OVERSIGTSPLAN OG SNIT MULTIHUSET STUEPLAN

Læs mere

'Jens Mikkelsen' Att: Kulturafdelingen - Ansøgning til Idrætspuljen og Facilitetspuljen Attachments: Fritidscenter.doc

'Jens Mikkelsen' Att: Kulturafdelingen - Ansøgning til Idrætspuljen og Facilitetspuljen Attachments: Fritidscenter.doc From: Claus Rank Jensen Sent: 15 Jun 2017 13:19:39 +0200 To: syddjurs Cc: 'Jens Mikkelsen' Subject: Att: Kulturafdelingen - Ansøgning til Idrætspuljen og Facilitetspuljen Attachments: 2017.03.26 Fritidscenter.doc

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen

Bestyrelse: Kirsten Grethe Jensen Pia Bjerregaard Inger K. Andersen Esben Møller Preben Brandstrup Hansen Valdemar Haumand referat, side 1 d.7. juni 2012 Den selvejende institution Grenaa Idrætscenter. Referat fra bestyrelsesmøde d.7.6.2012, kl.15.00. Formøde afholdt kl. 14.30 for Kirsten Grethe Jensen og

Læs mere

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1.

Tabel med forslag til budget 2019 og budgetoverslagsår fordelt på fagområder fremgår af bilag 1. By, Kultur og Miljø Sekretariatet Sagsnr. 302991 Brevid. 2814517 Budgetnotat for Kultur- og Idrætsudvalget budget 2019 (junimødet) Dato 29. maj 2018 I dette notat er først en kort beskrivelse af forslag

Læs mere

Norddjurs Kommune. Fritidsområdeanalyse. DGI Faciliteter & Lokaludvikling

Norddjurs Kommune. Fritidsområdeanalyse. DGI Faciliteter & Lokaludvikling Norddjurs Kommune Fritidsområdeanalyse DGI Faciliteter & Lokaludvikling 2 Indhold 1. Indledning og baggrund 4 2. Norddjurs Kommunes udfordringer og DGI Faciliteter & Lokaludviklings anbefalinger 6 Metodiske

Læs mere

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol

Fritids- og Kulturudvalget. Beslutningsprotokol Fritids- og Kulturudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. juni 2011 Lokale: 219, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:00-17:30 Eskild Sloth Andersen, Formand (A) Hildo Rasmussen (A) Jytte Nielsen (F) Karsten

Læs mere

Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus

Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus Hæfte 6 - et kultur- og idrætshus Opsamling og økonomi DGI Projekt- og udviklingsværksted i Finn Refslund Arkitekt MAA Mobil 22459533 finnrefslund@live.dk Erik Muff Reinert Art Director Mobil 22538248

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag

Favrskov Kommune Budget 2017 Anlægsforslag Nr. A-601 Anlæg i landsbyerne 603 Det kulturelle område Anlægsforslaget indgår i det vedtagne budget 2016-19 med 200.000 kr. i 2016 og 200.000 kr. i overslagsårene. Der er således tale om en genfremsættelse

Læs mere

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget

Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalget Aktiviteterne på Fritids-, Kultur- og Bosætningsudvalgets område er alle omfattet af Vision 2020, der viser vejen for, hvordan kommunens fritids- og kulturliv skal

Læs mere

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs

Faciliteter ved sønæs. Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs Faciliteter ved sønæs Oplæg til idékonkurrence vedrørende udvikling af faciliteter ved sønæs SØNDERSØ ve j næ s Sø Sønæsvej ej Gl. Århu sv Beskrivelse af baggrund og muligheder Viborg Kommune og Energi

Læs mere

Redegørelse om multikulturhuse - fase 2.

Redegørelse om multikulturhuse - fase 2. Journalnr.: 08-24622 29. maj 2009 Redegørelse om multikulturhuse - fase 2. Indholdsfortegnelse: 02. Indledning. 03. Erfaringer fra tilsvarende andre danske projekter. 04. Forslag til principper for tilskud

Læs mere

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Norddjurs Kommune:

Forudsætninger for forventet regnskab efter 3. kvartal for Norddjurs Kommune: Norddjurs Kommune Norddjurs Kommune regnskab Regnskab 2017 Budget 2018 Forbrug Busdrift 208101 Kørselsudgifter 15.892.450 16.910.000 11.279.584 67% 16.674.000 16.668.000-242.000 208105 Bus IT og øvrige

Læs mere

Samlet for Kultur- og Fritidsudvalget

Samlet for Kultur- og Fritidsudvalget Center Tekst der beskriver forslaget 202 203 204 205 4.0 Kultur Greve Bibliotek 400 400 400 400 Portalen 0 200 200 200 4.02 Fritid Idrætshaller 600 600 600 600 Valhallen 200 400 400 400 Aftenskoleområdet

Læs mere

KULTUR- OG FRITIDSPOLITIK. Glostrup Kommune 2019

KULTUR- OG FRITIDSPOLITIK. Glostrup Kommune 2019 KULTUR- OG FRITIDSPOLITIK Glostrup Kommune 2019 1 FORORD EN NY KULTUR- OG FRITIDSPOLITIK Kultur- og fritidslivet har det godt i Glostrup. Vi har mange velfungerende foreninger, der tilbyder aktiviteter

Læs mere

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010

FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af. Forsamlingshusenes aften Middelfart september 2010 FORSAMLINGSHUSENES AFTEN Støtte til ud-og ombygning af forsamlingshuse? LOKALE-OG ANLÆGSFONDEN: Hvem, hvad og hvordan? FORSAMLINGSHUSET I FREMTIDEN: Modernisere og udvikle, i stedet for at afvikle? LOKALE-

Læs mere

NORDDJURS KOMMUNE Befolkningsprognose

NORDDJURS KOMMUNE Befolkningsprognose NORDDJURS KOMMUNE Å-Promenaden (Skitse udviklingsområde ved Grenaa Sydhavn) 2010-2019 Befolkningsprognose Denne befolkningsprognose er udarbejdet i marts april måned 2010. Prognosen danner et overblik

Læs mere

HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN APRIL 2018 KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE

HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN APRIL 2018 KULTUR, FRITID & BORGERSERVICE HOLBÆK SPORTSBY VEJEN IDRÆTSCENTER DEN 10-11. APRIL 2018 Kan man designe et inkluderende og bredt favnede idrætsmiljø helt fra bunden og samle hele byens idrætsliv om ideen? Visioner og udfordringer for

Læs mere

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre

Se yderligere beskrivelse under anlægsskemaet: Modernisering af lokale aktivitetscentre Anlæg Nummer 78 Projektnavn Ekstra midler til modernisering af lokale aktivitetscentre Fagudvalg Kultur- og Fritidsudvalget Funktion 03.22.18 Aftaleenhed Fagsekretariat Plan og Kultur Indsatsområde Bosætning

Læs mere

Budget ,1 2,8 2,6 2,3 2,4 3,6 2,2

Budget ,1 2,8 2,6 2,3 2,4 3,6 2,2 Udgiftsandel af de samlede nettodriftsudgifter i procent Budget 211 3,1 2,8 2,6 2,3 2,4 3,6 2,2 Herning 3,1 Holstebro 2,8 Horsens 2,6 Randers Silkeborg 2,3 2,4 Skive 3,6 Viborg 2,2,,5 1, 1,5 2, 2,5 3,

Læs mere