Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed"

Transkript

1 M I N I S T E R I E T 17. december 2003 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1 Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lov nr af 17. december 2002 som ændret ved lov nr. 438 af 10. juni 2003 og lov nr. 439 af 10. juni 2003, kan TV 2/DANMARK A/S s udøvelse af public service programvirksomhed kun ske med tilladelse fra kulturministeren. Ministeren kan i forbindelse med udstedelse af tilladelsen fastsætte vilkår for programvirksomheden mv. TV 2/DANMARK A/S virksomhed er ud over denne tilladelse særskilt reguleret af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed med tilhørende bekendtgørelser, herunder Kulturministeriets bekendtgørelse om reklame og sponsorering i radio og fjernsyn, bekendtgørelse om TV 2/DANMARK A/S programvirksomhed (vedrørende TV 2/DANMARK A/S forpligtelser vedrørende beskyttelse af mindreårige mv.), bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s og TV 2 s public service virksomhed og anden virksomhed, bekendtgørelse om udsendelse af beredskabsmeddelelser samt bekendtgørelse om optagelse, opbevaring og aflevering af radio- og fjernsynsudsendelser. Ifølge radio- og fjernsynslovens 3, stk. 5, kan tilladelse til distribution af danske og udenlandske lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede, digitale tv-sendenet for så vidt angår DR, TV 2/DANMARK og de regionale TV 2-virksomheder udstedes af Radio- og tv-nævnet efter kulturministerens nærmere bestemmelse. Af afsnit 1.9 fremgår nærmere bestemmelser vedrøren- J. N R. 7. kt., lgp Fejl! Ukendt argument for parameter.

2 -2- de TV 2/DANMARK A/S digitale udsendelsesvirksomhed, herunder hvilke overordnede vilkår for den digitale distribution, der vil indgå i Radio- og tvnævnets tilladelse. TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven Tilladelsens dækning TV 2/DANMARK A/S får med nærværende tilladelse ret og pligt til at udøve public service programvirksomhed med henblik på udsendelse af én landsdækkende tv-kanal via jordbaserede tv-sendemuligheder. Kanalen udsendes såvel analogt som digitalt, jf I forbindelse med den analoge udsendelse af kanalen har TV 2/DANMARK A/S endvidere ret og pligt til at udsende tekst-tv. I forbindelse med den digitale udsendelse af kanalen gælder de særlige vilkår, som er angivet i afsnit 1.9. Udsendelse af kanalen kan herudover ske via satellit eller kabel efter reglerne herom i den til enhver tid gældende radio- og fjernsynslov samt via telenet o.l. efter telelovgivningens regler. Udsendelse kan ske hele døgnet. Der skal i programfladen stilles sendetid til rådighed for regional udsendelse af programmer fra de regionale TV 2- virksomheder, jf. afsnit 2.5. De jordbaserede sendemuligheder stilles til rådighed for TV 2/DANMARK A/S af IT- og Telestyrelsen, jf. frekvenslovens TV 2/DANMARK A/S skal markedsføre kanalen under navnet TV 2. Navnet kan dog ændres med kulturministerens forudgående samtykke Tilladelsesperiodens længde og ophør Tilladelsen gælder fra og med 17. december 2003 til og med 31. december For så vidt angår analog udsendelse af TV 2 og tilhørende tekst-tv er datoen for udløb af tilladelsen dog betinget af, at det ikke besluttes forinden at ophøre med analog udsendelse af jordbaseret tv i Danmark.

3 -3- For så vidt angår digital udsendelse af TV 2 og tilhørende digitale tjenester gælder, at pligten først indtræder i takt med opbygningen af det digitale sendenet, jf. nærmere i afsnit 1.9. Såfremt det i forbindelse med en eventuel udbygning af jordbaseret, digitalt tv (DTT) i Danmark måtte blive fundet hensigtsmæssigt, at samtlige de til rådighed værende digitale sendemuligheder stilles til rådighed for en kommerciel distributør efter udbud, gælder som vilkår for denne tilladelse, at TV 2/DANMARK A/S stiller TV 2 og det digitale sendenet til rådighed for distributøren efter nærmere aftale eller - såfremt der ikke kan opnås enighed om en aftale - efter kulturministerens nærmere bestemmelse. TV 2/DANMARK A/S kan i tilladelsesperioden ikke beslutte at ophøre med udsendelsesvirksomhed i medfør af tilladelsen, jf. afsnit 3.5. TV 2/DANMARK A/S kan ikke overdrage tilladelsen til andre. Senest 2 år før tilladelsens udløb skal der være indledt forhandling om eventuel fornyelse af tilladelsen. Staten har ikke pligt til at forlænge tilladelsen. 1.4 Koncessionsafgift Tilladelsen er ikke betinget af betaling af koncessionsafgift så længe TV 2/DANMARK A/S ejes 100% af den danske stat. I tilfælde af privatisering kan tilladelsen gøres betinget af betaling af koncessionsafgift. 1.5 Gebyr TV 2/DANMARK A/S betaler for tilladelsen et årligt gebyr, der fastsættes af Radio- og tv-nævnet. Gebyret fastsættes således, at det dækker TV 2/DANMARK A/S' andel af udgifterne til Radio- og tv-nævnets samlede virksomhed, herunder sekretariatsudgifter, der har relation til nævnets tilsyn med TV 2/DANMARK A/S' overholdelse af tilladelsesvilkårene i denne tilladelse, jf. afsnit 3.1. Gebyret betales hvert år forskudsvist ved årets begyndelse som et acontobeløb, der fastsættes af nævnet. Det endelige beløb fastsættes ved finansårets udgang.

4 Finansiering af udsendelsesvirksomheden Reklamer kan indgå i udsendelsesvirksomheden på TV 2 efter de til enhver tid gældende regler i radio- og fjernsynsloven og bestemmelser udstedt i medfør heraf. TV 2 finansieres primært af reklameindtægter, herunder indtægter forbundet med udsendelse af reklamer i tilknytning til de regionale udsendelser. TV 2 kan ikke finansieres ved abonnementsbetaling fra seerne. TV 2 vil i 2003 og 2004 modtage licens efter kulturministerens nærmere bestemmelse herom. TV 2 vil fra 2005 og frem ikke modtage hverken licens eller andre offentlige midler, bortset fra eventuelle mindre tilskud til konkrete projekter. 1.7 Lokalisering TV 2/DANMARK A/S skal høre under dansk jurisdiktion. Selskabets hovedsæde og centrale nyhedsredaktion skal være placeret i Odense. 1.8 Dækningskrav For så vidt angår den analoge programvirksomhed er det et vilkår for tilladelsen, at TV 2 kan modtages af 99,9% af husstandene, forudsat at disse er i besiddelse af en analog tv-modtager og udendørs, retningsbestemt antenne. For den digitale programvirksomhed gælder kravet fra det tidspunkt, hvor det digitale sendenet i henhold til Radio- og tv-nævnets tilladelse, jf. 1.1 og 1.9, skal være fuldt udbygget, og forudsat, at husstandene er i besiddelse af digitalt modtageudstyr og udendørs, retningsbestemt antenne. 1.9 Public service-virksomhed via DTT- sendemuligheder De forpligtelser i relation til TV 2/DANMARK A/S public servicevirksomhed via DTT-sendemuligheder, der gælder som vilkår for denne tilladelse, fremgår af bilag 1.

5 Aftale om bodssystem Det er et vilkår for denne tilladelse, at TV 2/DANMARK A/S samtidig med udstedelsen af tilladelsen indgår aftale med kulturministeren om et bodssystem i tilfælde af manglende overholdelse af vilkårene for tilladelsen, jf. afsnit Ejerskab til TV 2/DANMARK A/S Det er et vilkår for denne tilladelse, at aktierne i TV 2/DANMARK A/S besiddes af staten eller direkte eller indirekte besiddes af én eller flere ejere, der samlet opfylder de krav til kvalifikationer, som har ligget til grund ved statens salg af TV 2/DANMARK A/S. Ved indirekte aktiebesiddelse forstås her alene tilfælde, hvor en kreds af ejere som led i en konsortiedannelse har etableret et fælles selskab, hvis primære formål er at eje aktier i TV 2/DANMARK A/S, og hvor kvalifikationerne hos hver enkelt ejer af det fælles selskab indgik eller ville være indgået i overvejelserne ved statens salg af aktierne i TV 2/DANMARK A/S. Enhver ændring i aktiefordeling, bortset fra medarbejderaktier, eller indflydelse i kraft af aktionæroverenskomst i TV 2/DANMARK A/S eller i tilfælde af indirekte aktiebesiddelse, jf. denne bestemmelses andet afsnit, i et fælles konsortieselskab, skal forelægges Kulturministeriet til afgørelse af, om den direkte eller indirekte ejer/ejerkreds samlet opfylder de krav til kvalifikationer, som har ligget til grund ved statens salg af TV 2/DANMARK A/S. I tilfælde af medarbejderaktier skal Kulturministeriet blot orienteres efterfølgende. Såfremt Kulturministeriet ikke kan godkende ændringen i aktiefordeling eller indflydelse i kraft af aktionæroverenskomst, skal Kulturministeriet tilbyde enhver aktionær i selskabet at købe dennes aktier til markedspris. Ved markedspris forstås den pris, som kan opnås hos en uafhængig køber eller kreds af købere, der samlet opfylder de krav til kvalifikationer, som har ligget til grund ved statens salg af TV 2/DANMARK A/S. Såfremt der ikke kan opnås enighed om opgørelse af markedsprisen, fastsættes denne endeligt af et vurderingsnævn bestående af tre uafhængige vurderingsmænd udpeget af henholdsvis kulturministeren, den eller de sælgende aktionærer samt parterne i fællesskab, for denne sidste vurderingsmand, der fungerer

6 -6- som formand for vurderingsnævnet, dog af Sø- og Handelsretten, hvis parterne ikke har kunnet opnå enighed om udpegning inden for 14 dage. Omkostningerne til vurderingsnævnet afholdes af staten. Kapitel 2. Krav til programvirksomheden på TV 2 De i dette kapitel anførte krav gælder for TV 2, uanset på hvilken måde kanalen distribueres. 2.1 Generelle krav Programvirksomheden på TV 2 indgår i den samlede public service virksomhed i Danmark, jf. radio- og fjernsynslovens kapitel 3. TV 2 skal således indeholde et bredt udbud af programmer omfattende nyhedsformidling, oplysning, kunst og underholdning. Der skal i udbuddet tilstræbes kvalitet, alsidighed og mangfoldighed. Ved programlægningen skal der lægges afgørende vægt på hensynet til informations- og ytringsfriheden. Ved informationsformidlingen skal der lægges vægt på saglighed og upartiskhed. Udsendelsesvirksomheden skal sikre befolkningen adgang til væsentlig samfundsinformation og debat. I udsendelsesvirksomheden skal der lægges særlig vægt på dansk sprog og dansk kultur. TV 2/DANMARK A/S skal gennem en aktiv sprogpolitik medvirke til at bevare og udvikle det danske sprog, så seere møder og oplever et korrekt og forståeligt dansk. TV 2/DANMARK A/S skal tage initiativ til og i programvirksomheden på TV 2 formidle dansk kunst og kultur, herunder den danske kulturarv. TV 2/DANMARK A/S skal i det samlede programudbud tilbyde en bred samfundsmæssig dækning af Danmark og således afspejle den mangfoldighed af kultur, livsopfattelse og levevilkår, der er i de forskellige dele af landet.

7 Anvendelse af eksterne producenter Nyheds- og aktualitetsprogrammer på TV 2 tilvejebringes fortrinsvis ved egenproduktion. TV 2/DANMARK A/S er frem til udgangen af 2008 forpligtet til primært at tilvejebringe øvrige programmer på TV 2 ved bestilling i entreprise og ved indkøb fra eksterne producenter, herunder eventuelt de regionale TV 2- virksomheder. Programmer kan produceres som co-produktioner mellem TV 2/DANMARK A/S og de eksterne producenter. 2.3 Særlige målgrupper TV 2/DANMARK A/S skal sørge for at styrke handicappedes adgang til tilbuddene på TV 2 ved at udnytte nye teknologier, herunder tekstning eller lignende af dansksprogede tv-programmer. TV 2/DANMARK A/S indsats på dette område skal stige frem til udgangen af TV 2/DANMARK A/S skal derfor deltage i udviklingen af et simultantekstningssystem, der bygger på et dansk digitalt talegenkendelsesprogram. Det er på denne baggrund målet, at mindst en nyhedsudsendelse om aftenen på hverdage, så vidt det er praktisk muligt og kan gennemføres på en kvalitativt tilfredsstillende måde, fra udgangen af 2004 skal være fuldt ud tekstet samt ved første folketingsvalg efter årsskiftet 2004/2005 at alle parti-præsentationsprogrammer eller lignende, partilederrunder og selve valgaftenen er fuldt tekstede (inklusive live-udsendelser). For så vidt angår den digitale udsendelse af TV 2 skal der tilbydes tegnsprogstolkning af mindst to af de ordinære nyhedsudsendelser i tidsrummet 18-24, jf. også bilag 1. Det samlede antal tekstede timer skal stige frem til Antallet af førstegangsudsendte tekstede timer skal opretholdes på mindst det nuværende niveau. TV 2/DANMARK A/S skal tilstræbe, at transmissioner af begivenheder af stor samfundsmæssig interesse så vidt mulig tekstes eller tegnsprogstolkes. Der er ikke ved udstedelsen af denne tilladelse taget stilling til, om og i hvilket omfang de i dette afsnit angivne forpligtelser vil blive videreført efter 2006.

8 -8- Det er et vilkår for denne tilladelse, at TV 2/DANMARK A/S i givet fald anerkender de forpligtelser, der måtte blive fastsat for årene efter 2006 ved tillæg til denne tilladelse. Det er tilsvarende et vilkår for tilladelsen, at TV 2/DANMARK A/S anerkender et eventuelt krav om medfinansiering af udgifterne til udvikling af det nævnte simultantekstningssystem og talegenkendelsesprogram. Sådanne krav vil i givet fald ligeledes fremgå af tillæg til denne tilladelse. 2.4 Programindhold på TV 2 Der skal i de enkelte år i tilladelsesperioden sendes nyhedsprogrammer mellem kl. 17 og kl. 24 i mindst samme tidsmæssige omfang som i Der skal være mindst én hovednyhedsudsendelse i den bedste sendetid (prime time). Derudover skal der være nyhedstilbud spredt ud over programfladen og ugens dage. Der skal lægges vægt på programmer med dansk eller andet nordisk sprog som originalsprog. Der skal tilbydes programmer af høj kvalitet til børn. Der skal lægges vægt på dansksprogede programmer. Det tidsmæssige omfang af børneprogrammer må i de enkelte år i tilladelsesperioden ikke være mindre end det gennemsnitlige omfang i perioden Det tidsmæssige omfang af dansk dramatik skal i de enkelte år i tilladelsesperioden mindst svare til det gennemsnitlige omfang i perioden TV 2/DANMARK A/S skal så længe den danske stat ejer majoriteten af aktierne i selskabet - koordinere sin programvirksomhed med DR, således at nyproduceret dansk dramatik så vidt muligt ikke sendes på samme tid på TV 2 og DR s tv-kanaler. TV 2/DANMARK A/S skal tilstræbe, at over halvdelen af den sendetid på TV 2, der ikke består af nyheder, sportsbegivenheder, konkurrencer, reklamer og tekst-tv, afsættes til europæiske programmer, jf. bilag 2.

9 -9- TV 2/DANMARK A/S skal tilstræbe, at 10 pct. af den sendetid i tv, der ikke består af nyheder, sportsbegivenheder, konkurrencer, reklamer og tekst-tv, eller 10 pct. af programbudgettet, afsættes til europæiske programmer fra producenter, der er uafhængige af tv-foretagender. En passende andel skal forbeholdes programmer af ny dato, dvs. programmer, der udsendes senest 5 år efter deres produktion. TV 2/DANMARK A/S skal påse, at der ikke sendes programmer, som i alvorlig grad kan skade mindreåriges fysiske, psykiske eller moralske udvikling, herunder navnlig programmer, som indeholder pornografi eller umotiveret vold. Andre programmer, som kan skade mindreåriges fysiske, psykiske eller moralske udvikling, må ikke sendes, medmindre det ved valget af sendetidspunkt eller ved tekniske foranstaltninger sikres, at mindreårige i udsendelsesområdet normalt ikke ser eller hører udsendelserne. Når programmerne sendes i ukodet form, skal der forud for dem gives en akustisk advarsel, eller de skal under hele deres varighed være markeret med et visuelt symbol. Programmerne må ikke på nogen måde tilskynde til had på grund af race, køn, religion, nationalitet eller seksuel observans Særligt om regionale udsendelser TV 2/DANMARK A/S skal på nærmere programsatte tidspunkter stille sendetid til rådighed for de regionale TV 2-virksomheders programmer. Tidspunkterne, der fremgår af bilag 3, er fastsat på grundlag af aftale af 7. februar 2003 mellem TV 2/DANMARK og de regionale TV 2-virksomheder samt tillægsaftale hertil af 7. oktober Aftalerne dækker perioden fra 1. marts 2003 til 31. december Såfremt TV 2/DANMARK A/S og de regionale TV 2- virksomheder i tilladelsesperioden er enige om at ændre de i bilag 3 nævnte sendetidspunkter mv., skal de ønskede ændringer meddeles kulturministeren med henblik på ministerens godkendelse heraf. Bilag 3 vil i givet fald blive justeret i overensstemmelse med de nye sendetider. For så vidt angår eventuelle tvister henvises til afsnit 3.3.

10 Særligt om styrkelse af dansk filmproduktion TV 2/DANMARK A/S skal bidrage til at styrke dansk filmproduktion. Dansk filmproduktion skal i denne sammenhæng forstås som al produktion af fiktions- og dokumentarprogrammer udført hos uafhængige producenter, herunder spillefilm, kort- og dokumentarfilm, tv-serier mv. Nærmere bestemmelser om TV 2/DANMARK A/S forpligtelser over for dansk film i perioden findes i bilag 4. Der er ikke ved udstedelsen af denne tilladelse taget stilling til, om og i hvilket omfang forpligtelserne vil blive videreført efter 2006, men de vil i givet fald ikke overstige det nuværende niveau. Det er et vilkår for denne tilladelse, at TV 2/DANMARK A/S i givet fald anerkender de forpligtelser, der måtte blive fastsat for årene efter 2006 ved tillæg til denne tilladelse. 2.7 Andet TV 2/DANMARK A/S skal tilstræbe at gøre det muligt for Statens Mediesamling at give publikum adgang til, inden for rammerne af ophavsretslovgivningen, at se eller høre tidligere udsendte nyheds- og aktualitetsudsendelser på TV 2. TV 2/DANMARK A/S skal blandt andet af kulturarvsmæssige hensyn bevare sine programarkiver. TV 2/DANMARK A/S skal fremme digitaliseringen af programarkiverne for bl.a. på denne måde at give borgerne adgang til sine programarkiver, dog med de begrænsninger, der følger af lovgivningen mv., herunder ophavsretsloven. TV 2/DANMARK A/S skal aktivt arbejde for i videst muligt omfang at kunne gøre TV 2/DANMARK A/S programarkiver tilgængelige for befolkningen og forskermiljøerne. TV 2/DANMARK A/S skal sikre en dialog med befolkningen, herunder særlig med lytter- og seerorganisationerne, om programvirksomheden på TV 2.

11 -11- Kapitel 3 Tilladelsens overholdelse 3.1 Radio- og tv-nævnets tilsyn med overholdelse af tilladelsesvilkår Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2/DANMARK A/S public service programvirksomhed. Nævnet kan i den forbindelse påtale overtrædelser af loven og bestemmelser fastsat efter loven samt vilkår fastsat i forbindelse med udstedelsen af tilladelsen. Nævnet kan endvidere afgive indstilling til kulturministeren om inddragelse af tilladelse udstedt i medfør af 38 a. I henhold til lovens 44a varetager Radio- og tv-nævnet endelig de opgaver og funktioner, der følger af den mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S indgåede aftale om et bodssystem for tilladelse til at udøve public serviceprogramvirksomhed, jf. afsnit Redegørelse for opfyldelse af tilladelsesvilkår TV 2/DANMARK A/S skal hvert år udarbejde en redegørelse for, hvordan vilkårene for denne tilladelse er blevet opfyldt i det forudgående kalenderår. Redegørelsen skal bilagt årsregnskabet for TV 2/DANMARK A/S for forudgående kalenderår - sendes senest 1. maj til Radio og tv-nævnet med henblik på nævnets vurdering. Redegørelse og regnskab skal endvidere sendes til kulturministeren og så længe staten ejer aktier i TV 2/DANMARK A/S til Rigsrevisionen. Følgende oplysninger skal fremgå af redegørelsen: omfang og placering af nyhedsudsendelser på TV 2 omfanget af dansksprogede programmer, herunder børneprogrammer omfanget af dansk dramatik omfanget af programmer til børn TV 2/DANMARK A/S brug af tekstning eller andre teknologiske metoder til at styrke handicappedes adgang til tv-programmerne TV 2/DANMARK A/S indsats i udviklingen af et simultantekstningssystem, der bygger på et dansk digitalt talegenkendelsesprogram

12 -12- fordelingen af forskellige programtyper på sendefladen, hvordan disse programudbud er blevet brugt af seere og lyttere, og hvordan publikum har vurderet programmerne. De statistiske oplysninger skal udformes på en sådan måde, at det er muligt at følge udviklingen og sammenligne over årene TV 2/DANMARK A/S dialog med befolkningen, herunder særlig lytterog seerorganisationerne TV 2/DANMARK A/S engagement i dansk filmproduktion dækningen af husstande med TV 2, analogt og digitalt TV 2/DANMARK A/S udvikling og udsendelse af nye digitale tjenester et delregnskab for TV 2/DANMARK A/S public service virksomhed (TV 2). Selskabets revisor påser at de regnskabsmæssige oplysninger i redegørelsen er korrekte, og at der foreligger en tilfredsstillende dokumentation for øvrige talmæssige oplysninger, der har betydning for vurdering af redegørelsen. TV 2/DANMARK A/S skal på begæring fra Kulturministeriet, Radio- og tvnævnet eller så længe staten ejer aktier i TV 2/DANMARK A/S - Rigsrevisionen udlevere de oplysninger vedrørende programvirksomhed og økonomiske forhold mv. i relation til TV 2, som er nødvendige for hhv. ministeriets, nævnets og Rigsrevisionens tilsynsopgaver. 3.3 Tvister mellem TV 2/DANMARK og de regionale TV 2- virksomheder Såfremt der i tilladelsesperioden opstår uenighed mellem TV 2/DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheder om forståelsen eller opfyldelsen af bestemmelserne om sendetidspunkter m.v. i bilag 3, forpligtes TV 2/DANMARK A/S til at lade uenigheden afgøre bindende ved voldgift. De respektive regionale TV 2-virksomheder påtager sig i deres public servicekontrakter med kulturministeren en tilsvarende forpligtelse. Voldgiftsretten sættes med tre voldgiftsmænd, hvoraf TV 2/DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheder i forening hver især udpeger én voldgiftsmand. Den tredje voldgiftsmand, der skal være voldgiftsrettens formand, udpeges af TV 2/DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheder i fællesskab eller, såfremt enighed derom ikke kan opnås, af Sø- og Handelsretten i København.

13 -13- Voldgiftsretten fastsætter selv de processuelle regler. Omkostninger i forbindelse med voldgiftssagen afholdes af TV 2/DANMARK A/S og/eller de regionale TV 2-virksomheder, idet voldgiftsretten træffer bestemmelse om, hvem der skal bære voldgiftssagens omkostninger, herunder godtgørelse og honorar til voldgiftsretten. 3.4 Ændringer i tilladelsesvilkår Kulturministeren kan ændre nærværende tilladelsesvilkår i det omfang internationale forpligtelser gør det nødvendigt. Kulturministeren kan såfremt TV 2/DANMARK A/S ikke ejes 100% af den danske stat gøre tilladelsen betinget af betaling af koncessionsafgift, jf. afsnit 1.4. Kulturministeren kan i forbindelse med et eventuelt salg af statens aktier i TV 2/DANMARK A/S udbygge og præcisere bestemmelserne i afsnit 1.11 om ejerskab til TV 2/DANMARK A/S. Ministeren kan i den forbindelse endvidere ændre tilladelsesvilkår, der ikke vedrører programvirksomheden, jf. tilladelsens kapitel 2. Kulturministeren kan pålægge TV 2/DANMARK A/S de i afsnit 2.3 og 2.6 nævnte endnu ikke fastlagte krav for perioden efter 2006 vedrørende betjening af døve og hørehæmmede hhv. TV 2/DANMARK A/S engagement i dansk filmproduktion. Såfremt de nye krav er mere omfattende end de i denne tilladelse fastlagte krav, har TV 2/DANMARK A/S adgang til genforhandling af tilladelsesvilkår. Væsentlige ændringer i TV 2/DANMARK A/S reklameindtægtsgrundlag, der medfører mindreindtægter for stationen giver adgang til genforhandling af tilladelsesvilkår. Tilsvarende gælder, hvis ændringer i national lovgivning nødvendiggør ændringer i tilladelsesvilkårene, som medfører merudgifter eller mindreindtægter for selskabet. Bilag 3 om sendetidspunkter for regionale udsendelser kan ændres efter de i afsnit 2.5 fastsatte bestemmelser.

14 -14- Øvrige ændringer forudsætter enighed mellem parterne. 3.5 Sanktioner Bøder TV 2/DANMARK A/S kan pålægges bøde efter radio- og fjernsynslovens almindelige bestemmelser, for nærværende i tilfælde af: tilsidesættelse af Radio- og tv-nævnets afgørelser efter lovens 44 (om reklamer og sponsorering) overtrædelse af 87 (om optagelse og opbevaring af programmer på bånd) eller pålæg udstedt i medfør af denne bestemmelse overtrædelse af 90, stk. 2 (om udnyttelse af enerettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse) overtrædelse af bestemmelser i forskrifter vedrørende reklame og sponsorering i radio og fjernsyn og udsendelse af beredskabsmeddelelser i det omfang, overtrædelserne efter disse forskifter kan pålægges bødestraf Inddragelse af tilladelse Kulturministeren kan, jf. radio- og fjernsynslovens bestemmelser herom efter indstilling fra Radio- og tv-nævnet - inddrage tilladelsen midlertidigt eller endeligt, såfremt TV 2/DANMARK A/S: 1. overtræder loven eller bestemmelser fastsat efter loven, såfremt overtrædelsen er grov eller overtrædelser er ofte gentagne 2. overtræder givne tilladelsesvilkår groft eller gentagne gange 3. nægter at betale en pålagt bod 4. ikke udnytter tilladelsen eller der sker en væsentlig afbrydelse af programvirksomheden. I tilfælde af arbejdskonflikt vil der dog kunne ske midlertidig ophør/indskrænkning af udsendelsesvirksomheden. 5. tilsidesætter radio- og fjernsynslovens bestemmelser vedrørende opbevaring af bånd, eller pålæg, der er meddelt efter denne bestemmelse 6. tilsidesætter pålæg vedrørende udsendelse af beredskabsmeddelelser Bod Kulturministeren og TV 2/DANMARK A/S indgår samtidig med udstedelse af denne tilladelse aftale om et bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed. Aftale vedlægges som bilag 5.

15 -15- Bilag: Bilag 1: TV 2/DANMARK A/S' forpligtelser i relation til public servicevirksomhed via DTT-sendemuligheder. Bilag 2: Definition af europæiske programmer. Bilag 3: Sendetider mv. for de regionale TV 2-virksomheders programmer i perioden 1. januar 2003 til 31. december Bilag 4: Nærmere bestemmelser om anvendelsen af filmpengene. Bilag 5: Aftale om bodssystem.

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 2. maj 2013 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 15. december 2014 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2/DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 16. juni 2011 Tilladelse til TV 2/DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser 20. december 2018 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed 2019-2023 Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S M I N I S T E R I E T BILAG 5 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk.

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18423 Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 J. nr. 2004-18141 Public service-kontrakt mellem TV 2/FYN og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde BILAG 2 20. december 2018 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2 DANMARK A/S om bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public serviceprogramvirksomhed Af 38 a, stk.

Læs mere

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006 Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2003 til 31. december 2006 Indledning Dansk public service-radio og -tv udfylder en vigtig rolle som skaber og formidler af

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV/SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV/SYDs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/BORNHOLMs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 Den 19. april 2011 Public service-kontrakt mellem TV 2/LORRY og kulturministeren for perioden 1. januar 2011 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/LORRYs PUBLIC SERVICE 1. Rammer for public

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV 2 ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2 ØSTJYLLANDs PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV SYD og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV SYDs PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV 2/Bornholm og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Bornholms PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2/DANMARK A/S public service programvirksomhed.

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2/DANMARK A/S public service programvirksomhed. RADIO- OG TV-NÆVNET København den 16. juni Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2 s public service redegørelse for 2003 TV 2/DANMARK A/S har pr. 1. maj 2004 indsendt sin redegørelse for opfyldelse af public

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018

Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 Public service-kontrakt mellem TV MIDTVEST og kulturministeren for perioden 1. januar 2015 til 31. december 2018 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV MIDTVESTs PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 Public service-kontrakt mellem TV 2/Nord og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Nords PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010

Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 Lovtidende A 2010 Udgivet den 30. januar 2010 28. januar 2010. Nr. 104. Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder 1) I medfør af 34, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014

Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 Public service-kontrakt mellem TV SYD A/S og kulturministeren for perioden 1. januar 2013 til 31. december 2014 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV SYD A/S PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

1. 6 affattes således:

1. 6 affattes således: Kulturudvalget KUU alm. del - Bilag 90 Offentligt Bilag 1 Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Udkast til. Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse

Udkast til. Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse Udkast til Bekendtgørelse om udnyttelse af tv-rettigheder til begivenheder af væsentlig samfundsmæssig interesse I medfør af 90, stk. 1, og 93, stk. 2, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal (Landskanalen) 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed TV 2 Radio A/S tilladelse til at udøve programvirksomhed på

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010

Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Public service-kontrakt mellem DR og kulturministeren for perioden 1. januar 2007 til 31. december 2010 Indledning Danske public service-medier udfylder en vigtig rolle som skaber og formidler af dansk

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2 DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 62 af 11/01/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 27. december 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 15/01062 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om den

Læs mere

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede

Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FM5 A/S H.C. Andersens Boulevard 1 1553 København V Att. Jim Receveur Radio- og tv-nævnet 26. juni 2014 Sagsnr.: 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika.

til IT- og Telestyrelsen med oplysninger om de ønskede senderes konkrete position og andre tekniske karakteristika. FM6 A/S Pilestræde 34 1147 København K Radio- og tv-nævnet 9. juli 2010 Sagsnr: 2010-016012 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Tilladelse

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/NORD og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/NORD PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/BORNHOLM og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/BORNHOLM PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

ROJ TV Att.: Manouchehr Tahsili Zonoozi H C Andersens Boulevard 39 1553 København V. København den 23. april 2008

ROJ TV Att.: Manouchehr Tahsili Zonoozi H C Andersens Boulevard 39 1553 København V. København den 23. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET ROJ TV Att.: Manouchehr Tahsili Zonoozi H C Andersens Boulevard 39 1553 København V København den 23. april 2008 Afgørelse vedrørende klage fra Den Tyrkiske Ambassade i Danmark Radio-

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s

Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s Bilag 4: Udkast til programtilladelse for sendemulighed med en kapacitet på 128 kbit/s RADIO- OG TV-NÆVNET Tilladelse til programvirksomhed på sendemulighed Y med en kapacitet på 128 kbit/s (kaldet DAB

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/ØSTJYLLAND og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/ØSTJYLLAND PUBLIC SERVICE-VIRKSOMHED 1. Rammer for public

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for DR 1)

Bekendtgørelse om vedtægt for DR 1) BEK nr 102 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 28. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-236 Senere ændringer til forskriften BEK nr 1288 af 18/11/2015

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023

Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 Public service-kontrakt mellem TV 2/Lorry og kulturministeren for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2023 I. FORMÅL OG PRÆMIS FOR TV 2/Lorry PUBLIC SERVICE- VIRKSOMHED 1. Rammer for public service-kontrakten

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011, foretages følgende ændringer: 1.

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) LBK nr 255 af 20/03/2014 (Gældende) Udskriftsdato: 29. maj 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2042536 Senere ændringer til forskriften LOV nr 1517 af 27/12/2014 Bekendtgørelse

Læs mere

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse for Lovgrundlag og baggrund

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse for Lovgrundlag og baggrund Radio- og tv-nævnet 15. november 2012 Christian Edelvold Berg Specialkonsulent ceb@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 30 Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder BEK nr 1648 af 18/12/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 30. december 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2017-02856 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om

Læs mere

Inatsisartutlov nr. 7 af 8. juni 2014 om radio- og tv-virksomhed

Inatsisartutlov nr. 7 af 8. juni 2014 om radio- og tv-virksomhed Inatsisartutlov nr. 7 af 8. juni 2014 om radio- og tv-virksomhed Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed 1. Følgende har ret til at udøve programvirksomhed som angivet i 2: 1) Grønlands Radio (KNR), jf.

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed

Bekendtgørelse om den regnskabsmæssige adskillelse mellem DR s, TV 2/ DANMARK A/S og de regionale TV 2-virksomheders public servicevirksomhed BEK nr 1055 af 01/09/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 28. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2010-003180 Senere ændringer til forskriften BEK nr 62 af 11/01/2016 Bekendtgørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5 og 6, 47, stk. 2 og 4, 48 og 92 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober 2011 som ændret

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

bekendtgørelse nr af 17. december 2002 om radio- og fjernsynsvirksomhed

bekendtgørelse nr af 17. december 2002 om radio- og fjernsynsvirksomhed RADIO- OG TV-NÆVNET ROJ TV Att.: Manouchehr Tahsili Zonoozi H C Andersens Boulevard 39 1553 København V København den 3. maj 2007 Afgørelse vedrørende klage fra Radio and Television Supreme Council Radio-

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

København den 16. juni 2004

København den 16. juni 2004 RADIO- OG TV-NÆVNET København den 16. juni 2004 Radio- og tv-nævnets udtalelse om DR s public service redegørelse for 2003 DR har pr. 1. maj 2004 indsendt sin redegørelse for opfyldelse af public servicetilladelse

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder I medfør af 34, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 444 af 8. maj 2018 og 1, stk. 6, i lov nr. xx af [DATO

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse for Lovgrundlag og baggrund

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse for Lovgrundlag og baggrund Radio- og tv-nævnet 12. oktober 2011 Christian Edelvold Berg Specialkonsulent cbe@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 30 Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service redegørelse

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder BEK nr 389 af 24/03/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 10. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2015-004251 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om vedtægt

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service-redegørelse for 2012

Radio- og tv-nævnets udtalelse om TV 2/Danmark A/S public service-redegørelse for 2012 Til TV 2/Danmark A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Att.: Bestyrelsesformand Lars Liebst Radio- og tv-nævnet 1. november 2013 Jarle Dalgaard Christensen Konsulent jdc@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1.

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1. NOTAT Kommenteret høringsnotat vedr. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S (Ændrede must-carry -regler, DR s adgang til sponsorering, de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2008/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 16. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturministeriet, j.nr. 2004-22153-37 Fremsat den 19. november 2008 af kulturministeren (Carina Christensen)

Læs mere

Lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Bilag 10: Radio- og fjernsynsloven Lov om radio- og fjernsynsvirksomhed VI MARGRETHE DEN ANDEN, af Guds Nåde Danmarks Dronning, gør vitterligt: Folketinget har vedtaget og Vi ved Vort samtykke stadfæstet

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder 29. juni 2007 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af jordbaserede digitale sendemuligheder I medfør af 3, stk. 3, og 4, stk. 3, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 27. september 2005. Indslag om Triple A i nyhederne

TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C. København den 27. september 2005. Indslag om Triple A i nyhederne RADIO- OG TV-NÆVNET TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 27. september 2005 Indslag om Triple A i nyhederne Foranlediget af omtale i dagspressen om indslagene i TV 2 NYHEDERNE i

Læs mere

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder

Bekendtgørelse om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder BEK nr 1613 af 18/12/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 28. april 2019 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr.17/02856 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om vedtægt

Læs mere

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 79 af 28. januar 2019 (bekendtgørelsen). I henhold til 3, stk. 2, i

Læs mere

Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed

Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed - Lovbekendtgørelse nr. 506 af 10. juni 2004 Herved bekendtgøres lov nr. 1052 af 17. december 2002 om radio- og fjernsynsvirksomhed med de ændringer,

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) LBK nr 255 af 20/03/2014 (Gældende) Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2042536 Senere ændringer til forskriften LOV nr 1517 af 27/12/2014 LOV nr 643 af 08/06/2016 Bekendtgørelse

Læs mere

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040

Læs mere

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves.

Lovforslaget sammenholdt med gældende lov a, stk. 2, ophæves. Lovforslaget sammenholdt med gældende lov Gældende formulering Lovforslaget 1 I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 255 af 20. marts 2014, foretages følgende ændringer: 11 a.

Læs mere

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1)

Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) Bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 1) I medfør af 45, stk. 5-7, 45 a, 47, stk. 3 og 5, 48 og 92 a, stk. 1, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 444 af 8. maj 2018

Læs mere

Landstingsforordning nr. 6 af 14. november 2004 om radio- og tv-virksomhed Historisk. Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed

Landstingsforordning nr. 6 af 14. november 2004 om radio- og tv-virksomhed Historisk. Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed Landstingsforordning nr. 6 af 14. november 2004 om radio- og tv-virksomhed Historisk I medfør af lov nr. 815 af 19. december 1989 om radio og fjernsynsvirksomhed i Grønland fastsættes: Kapitel 1 Udøvelse

Læs mere

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE

RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE RATIONALET FOR PUBLIC SERVICE I DET 21. ÅRHUNDREDE Debatoplæg til Public service-udvalgets temamøde den 10. september 2015 S I D E 2 AF 6 R A T I O N A L E T F O R P U B L I C S E R V I C E I D E T 2 1.

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed LBK nr 506 af 10/06/2004 (Gældende) LOV nr 1404 af 21/12/2005 (Gældende) Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed 1. Følgende har ret til at udøve

Læs mere

Radio- og tv-nævnet skal endvidere afgive udtalelse om radio- og tv-foretagenders redegørelser for opfyldelse af public service-kontrakterne.

Radio- og tv-nævnet skal endvidere afgive udtalelse om radio- og tv-foretagenders redegørelser for opfyldelse af public service-kontrakterne. RADIO- OG TV-NÆVNET København den 10. juli 2007 Radio- og tv-nævnets udtalelse om DRs public serviceredegørelse for 2006 M E D I E S E K R E T A R I A T E T DR har den 27. april 2007 indsendt sin redegørelse

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004

Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Sky Radios redegørelse for opfyldelsen af tilladelsesvilkårene for den femte jordbaserede FM-radiokanal, i 2004 Indledning Sky Radio A/S erhvervede ved radioauktionen den 18. juni 2003 retten til at udøve

Læs mere

Regeringens Medieaftaleoplæg for

Regeringens Medieaftaleoplæg for Regeringens Medieaftaleoplæg for 2007-2010 Temaer Udbygning af digitalt tv Udbygning af digital radio Etablering af en Public Service Fond Privatisering af TV 2 DR Medielicens KODA/Gramex Digitalt tv er

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) BILAG 4: LOV OM RADIO- OG FJERNSYNSVIRKSOMHED Side 1 af 16 LBK nr 255 af 20/03/2014 Gældende Offentliggørelsesdato: 22-03-2014 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften LOV nr 1517 af 27/12/2014

Læs mere

Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed

Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed Bilag 4: Lovbekendtgørelse om radio- og fjernsynsvirksomhed LBK nr 477 af 06/05/2010 Gældende (Radio- og fjernsynsloven) Offentliggørelsesdato: 11-05-2010 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K 27. august 2013 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1)

Bekendtgørelse af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 1) LBK nr 444 af 08/05/2018 (Gældende) Udskriftsdato: 15. maj 2018 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr.18/01490 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af lov om radio-

Læs mere

København den 23. august Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005

København den 23. august Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005 RADIO- OG TV-NÆVNET København den 23. august 2006 Radio- og tv-nævnets udtalelse om de regionale TV 2- virksomheders public service-redegørelser for 2005 De otte regionale TV 2-virksomheder TV2/NORD, TV/MIDT-VEST,

Læs mere

10. februar 2014 FM 2014/145. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxxx 2014 om radio- og tv-virksomhed. Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed

10. februar 2014 FM 2014/145. Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxxx 2014 om radio- og tv-virksomhed. Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed 10. februar 2014 FM 2014/145 Forslag til: Inatsisartutlov nr. xx af xx. xxxx 2014 om radio- og tv-virksomhed Kapitel 1 Udøvelse af programvirksomhed 1. Følgende har ret til at udøve programvirksomhed som

Læs mere

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2 s public service-virksomhed.

Efter radio- og fjernsynslovens 44 a fører Radio- og tv-nævnet tilsyn med TV 2 s public service-virksomhed. Til: TV 2/DANMARK A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C Att.: Bestyrelsesformand Lars Liebst 21. oktober 2016 Radio- og tv-nævnet Kasper Dalby kas@slks.dk +45 33 74 45 11 Jour. nr. 16/08770 Radio- og tv-nævnets

Læs mere