Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år"

Transkript

1 K/S ELEONORA Selskabet afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 28. april 2011 kl på Hotel Comwell i Kolding. I alt var 301 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 149 fremmødte anparter, 143 fuldmagter til bestyrelsen til at stemme for alle dagsordenens punkter samt 9 fuldmagter til at stemme for alle dagsordenens punkter med undtagelse af pkt. 5. Der er i alt anparter i selskabet. Bestyrelsen var repræsenteret ved formanden, Kim Riis Poulsen, samt bestyrelsesmedlemmerne Per Sørensen, Peter Stii Nielsen, Bjarne Thomsen og Henning Foldager. Sidstnævnte tillige i egenskab af selskabets direktør. Referent var Susanne Kjær Johnsen fra Difko Administration A/S. Generalforsamlingens dagsorden var følgende: 1. Valg af dirigent 2. Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år 3. Forelæggelse af det reviderede årsrapport til godkendelse 4. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til rapporten 5. Valg af tre personer, der indstilles udpeget til bestyrelsen for komplementaren 6. Eventuelle forslag fra kommanditisterne 7. Status vedr. samarbejdet med Difko 8. Eventuelt Kim Riis Poulsen bød forsamlingen velkommen og præsenterede panelet, der ud over de i afsnit 2 nævnte deltagere også bestod af advokat Torben Brøgger, Holst Advokater. Ad 1 Valg af dirigent Bjarne Thomsen blev foreslået og valgt til dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år Ad 3 Forelæggelse af den reviderede rapport Ad 4 Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til rapporten Punkterne 2, 3 og 4 blev behandlet under et. Kim Riis Poulsen aflagde den mundtlige beretning:

2 2 Selskabets ejendomme Der er fire ejendomme. De ligger i Odense, Fuglebjerg v. Næstved og Bådehavnsgade i København og Hillerød. Ejendommene i Fuglebjerg og Hillerød er fuldt udlejede. Der arbejdes efter ønske fra lejeren i Fuglebjerg på, at der kan ske en udvidelse af lejemålet, men det er en lang proces. Jeg omtalte det også sidste år. I øjeblikket arbejdes der med et tillæg til lokalplanen for kommunen. Et arbejde som Difko forestår, da kommunen ikke vil bruge ressourcer på det. Der vil være en del arbejde at udføre, før en udvidelse kan gennemføres. Så må vi se om der stadigvæk er en køber til ejendommen, når det administrative er på plads. Ellers vil ejendommen som de øvrige blive sat til salg hos mægler. Der forhandles p.t. med den ene lejer i Hillerød om en forlængelse af lejeaftalen mod en nedsættelse af lejen. På ejendommen i Odense er der fortsat ca. 200 m 2 ledigt. På ejendommen i Bådehavnsgade er der fortsat m 2 kontorareal ledigt, og søgningen på den type arealer er ikke stor i området. Herudover var der ultimo m 2 lagerareal ledigt. Heraf er udlejet 200 m 2 her i starten af Der forhandles p.t. med en af de nuværende lejere om en udvidelse af deres lejemål med m 2. Dette vil kræve en investering fra selskabets side, som vi arbejder på at kunne løfte. Efter sidste års generalforsamling hvor I som investorer tilkendegav, at I ønskede et salg af selskabets ejendomme, gik bestyrelsen i gang med at undersøge mulighederne for et salg. Vi bad efter et møde med ejendomsmæglerfirmaet Sadolin Albæk om et oplæg fra dem og fra Difko Ejendomme. Disse oplæg blev præsenteret for bestyrelsen inden sommerferien. Det var to meget forskellige oplæg, som dog kom frem til nogenlunde den samme vurdering på ejendommene. Bestyrelsen valgte Sadolin Albæk med baggrund i en mere fordelagtig aftale for selskabet og et mere professionelt udarbejdet oplæg til bestyrelsen. Efter sommerferien startede den reelle salgsproces. Der har dog ikke været den store interesse for køb, vel egentlig som det var vores forventning. Økonomisk udvikling Årets resultat viser et underskud på 2,6 mio. kr. mod et forventet overskud på 3,3 mio. kr. Årsagen er, at der mod en forventet positiv værdiregulering på 1,7 mio. kr. har været en negativ værdiregulering på 4,8 mio. kr., som primært skyldes de lavere forventninger til lejeindtægter, herunder et pres fra lejerne på m 2 prisen, da markedet for lagerlejermål er meget presset. Egenkapitalen pr. anpart er opgjort til kr. pr. anpart. Værdiansættelsen af selskabets aktiver er forbundet med en del usikkerhed som følge af udviklingen på ejendomsmarkedet. Vi forventer et resultat på 2,8 mio. kr. for 2011 med de nuværende forudsætninger.

3 3 Finansiering Selskabet har et obligationslån hos DLR kredit med årlig rentetilpasning og en restløbetid på 18 år. Nova Bank har stillet garanti for en del af lånet. Vi forventer stadigvæk, at selskabet på et tidspunkt kan løfte Nova Bank ud af finansieringen og dermed få den aftalte dekort på 7,5 mio. kr. nedskrevet på gælden. Fremtiden Vi oplever, at der er flere af vores lejere, som har svært ved at betale til tiden. Restancerne er blevet et større problem, men vi gør hvad vi kan for at minimere et evt. tab. Der bliver indgået aftaler med de respektive lejere, så vidt det kan lade sig gøre, da det er yderst vigtigt, at vi fastholder så mange lejere som muligt i vores ejendomme. Af ledelsesberetningen i årsrapporten fremgår følgende afsnit: ʺBestyrelsen er bekendt med, at der i forbindelse med et salg af en ejendom i et andet Albatros selskab er konstateret en række tilsidesættelser af Difkos forpligtigelser i henhold til samarbejdsaftalerne og de aftalte retningslinjer. Det pågældende selskabs bestyrelse har i den anledning fremsat krav om erstatning for det tab på Kr. 3 mio., som bestyrelsen mener selskabet er påført samt dækning af omkostninger til rådgivere og bestyrelse. En tilsidesættelse som giver anledning til en stærk mistillid til Difko, da det er de samme aftaler ledelsen her i selskabet har indgået. Ledelsen overvejer i samarbejde med andre søsterselskaber, at opsige samarbejdet med Difko.ʺ Jeg vil under dagsordenens pkt. 7 komme ind på status i samarbejdet med Difko. Vi vil fra ledelsens side arbejde meget for at holde på de lejere, vi har, og også meget på at få udlejet nogle af de ledige lejemål. Der vil ligeledes fortsat ske en meget aktiv indsats over for de investorer der er i restance til selskabet. Til sidst vil jeg takke bestyrelsen for et godt samarbejde. Der har været en del telefonsnak, ikke mindst i det sidste halve år, med baggrund i den mistillid, vi som investorvalgte har til Difko. Der var derfor glædeligt, at Difkos administrerende direktør på vores foranledning i dag mødte op på generalforsamlingen i Albatros VII. Henning Foldager gennemgik herefter kort årsrapporten. Indledningsvis oplyste han, at den er forsynet med en blank revisionspåtegning. Lejeindtægterne var ca kr. lavere end budgetteret grundet fraflytning fra Bådehavnsgade. Der var en positiv afvigelse på driftsomkostningerne på kr. som følge af manglende genudlejning og udskydelse af vedligeholdelsesarbejder i Bådehavnsgade.

4 4 Der var en negativ afvigelse på kr. på administrationsomkostninger, primært som følge af større udgifter til inkasso, idet der i 2010 er inddrevet 1,1 mio. kr. vedr. uerholdelige fordringer, og der skal betales et honorar på 25% heraf. Der er foretaget en negativ værdiregulering af ejendommen som følge af øget tomgang og forventninger til lejeniveau. På rentesiden var der en positiv afvigelse på kr., primært på grund af en rentegodtgørelse udbetalt fra Odense kommune i forbindelse med refusion af dækningsafgift for årene Årets resultat var blevet et underskud på kr. mod budgetteret 3,3 mio. kr. Beløbet foreslås overført til underskudskontoen. Egenkapitalen pr. 31. december 2010 udgør kr., svarende til kr. pr. faktisk anpart. Handelsprisen på selskabets anparter er p.t kr. pr. anpart. Med hensyn til restancer er 350 anparter i restance. Selskabet har 77 egne anparter. Debat Mogens Buschard kommenterede ejendommen i Hillerød, som ikke så pæn ud som følge af graffiti og manglende rengøring, og anbefalede, at man taler med viceværten på ejendommen. Forespurgt herom af Knud Erik Rasmussen oplyste Henning Foldager, at der ud over de 77 egne anparter er ca. 350 anparter i restance. Indtil videre har man ladet anparterne ligge hos de pågældende investorer. I forbindelse med udlodninger modregnes disse i restancerne. Hasse Larsen tilføjede, at der er et skattemæssigt aspekt, idet restanterne bærer deres del af de skattemæssige overskud, så længe anparterne ikke er taget tilbage. Kim Riis Poulsen kunne oplyse, at årsagen til de mange restancer i selskabet er at finde i, at der i sin tid var blevet solgt anparter til investorer, der i forvejen havde mange andre anparter. Mogens Buschard spurgte herefter til Bådehavnsgade, idet området efter hans opfattelse var blevet sat tilbage rent udviklingsmæssigt og måtte opfattes som problematisk. Henning Foldager oplyste, at ejendommen er sat til salg, og at det må konstateres, at området set i forhold til forventningerne for 3 år siden er sat tilbage. Således er det sandsynligvis i første omgang et spørgsmål om at få bragt ejendommen i så god drift som muligt og derefter atter se på salg. Per Sørensen oplyste supplerende, at man er hårdt presset på kvadratmeterprisen, markedsudviklingen og de mange ledige lejemål taget i betragtning, og at det selskabets sårbare situ

5 5 ation taget i betragtning kan være et spørgsmål om at overveje at tilbyde en lejenedsættelse mod en længere opsigelighed. Mogens Buschard spurgte herefter til risikoen for ekstraindbetalinger. Kim Riis Poulsen oplyste, at hele hæftelsen er opkrævet, hvorfor det ikke er en mulighed. Selskabet har ydermere det problem, at selskabets långiver, Nova Bank, har lukket kassekreditten, fordi den ikke var i brug. Da man klagede over det, lovede de at se positivt på det, hvis det måtte blive aktuelt at skulle trække likviditet i forbindelse med lejeforhandlinger, men det har vist sig, at banken ikke er indstillet derpå. I øjeblikket søger bestyrelsen at forbedre selskabets likviditetssituation gennem en ændring af afdragsprofilen hos DLR. Henning Foldager oplyste supplerende, at selskabets problem er, at selskabet ikke har noget, der kan stilles til sikkerhed i en ny bank, men at man er i dialog med kreditforeningen. Der udspandt sig en kort debat omkring problemerne med långiver, og Hasse Larsen henledte i denne forbindelse opmærksomheden på, at problemet grundlæggende består i, at Nova Bank er sat til at afvikle bankens engagementer, ikke at påtage sig nye. Herudover var der ikke yderligere bemærkninger. Dirigenten kunne dernæst konkludere, at beretningen var taget til efterretning, og årsrapport og dermed resultatdisponering enstemmigt godkendt. Ad 5 Valg af tre personer, der indstilles udpeget til bestyrelsen for komplementaren Dirigenten oplyste, at bestyrelsen var villig til genvalg. Der var ikke yderligere kandidater, og Kim Riis Poulsen, Per Sørensen og Peter Stii Nielsen blev genvalgt. Ad 6 Eventuelle forslag fra kommanditisterne Der var ikke indkommet forslag fra kommanditisterne. Ad 7 Status vedr. samarbejdet med Difko Kim Riis Poulsen henviste til det udsendte bilag, som redegør for det utilfredsstillende sagsforløb, der har været i selskabet Albatros VII. Der var nu åbnet op for en dialog med Difko, og bestyrelserne havde netop dagen forinden været til møde med Difkos øverste ledelse repræsenteret ved den administrerende direktør og økonomidirektøren. Alle selskaber havde været repræsenteret, og der havde været ført en åben og konstruktiv dialog. Bestyrelserne fra Albatros selskaberne havde betinget sig, at der i første omgang opnås en fornuftig løsning vedrørende situationen i Albatros VII. Der vil blive afholdt nyt møde mellem Difko og bestyrelserne for alle selskaberne igen i maj måned.

6 6 Per Sørensen tilføjede, at han fandt, der havde været tale om et konstruktivt møde, som dannede basis for at arbejde videre. Mogens Buschard roste bestyrelsen for at prøve at finde frem til et forlig, så der kan findes en fredelig løsning. Kim Riis Poulsen oplyste i denne forbindelse, at Difkos administrerende direktør havde deltaget på generalforsamlingen i Albatros VII samme dag, og at begge parter er indstillet på at prøve at finde en løsning fremadrettet. Ad 8 Eventuelt Da der ikke var flere bemærkninger, takkede dirigenten for god ro og orden og erklærede generalforsamlingen for afsluttet. Kim Riis Poulsen takkede for genvalget og bekræftede, at bestyrelsen vil bestræbe sig på at arbejde bedst muligt for selskabet. Holstebro, den 10. maj Bjarne Thomsen Dirigent

Bestyrelsen var repræsenteret ved formanden, Kim Riis Poulsen, samt bestyrelsesmedlemmerne

Bestyrelsen var repræsenteret ved formanden, Kim Riis Poulsen, samt bestyrelsesmedlemmerne K/S ELEONORA Selskabet afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 11.00 på Hotel Comwell i Kolding. I alt var 278 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 147 fremmødte

Læs mere

Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Ad 2 Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S ALBATROS III Selskabet afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 26. april 2012 kl. 13.00 på Hotel Comwell i Kolding. I alt var 116 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 69 fremmødte

Læs mere

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år

Komplementarens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år K/S VIKING 3, EJENDOMME Selskabet afholdt ordinær generalforsamling onsdag den 13. december 2006 kl. 13.00 på Difkos kontor i Holstebro. På generalforsamlingen var repræsenteret i alt 486 anparter. Til

Læs mere

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 12. april 2010

Læs mere

torsdag den 28. april 2011 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 28. april 2011 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 11. april 2011

Læs mere

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011.

Af de efterfølgende sider fremgår regnskabet for perioden 1. januar til 30. juni 2011. Til investorerne i K/S Albatros VII Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 30.

Læs mere

torsdag den 26. april 2012 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 26. april 2012 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: BEM/suj Dato: 2. april 2012

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 26 Den 15. april 2009 kl. 17.00 afholdtes der generalforsamling på Radisson SAS Royal Hotel, Hammerichsgade 1, 1611 København V. Dagsordenen var som følger:

Læs mere

Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19

Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Referat af ekstra ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Den 12. september 2007 kl. 17.00 afholdtes der ekstraordinær generalforsamling på selskabets adresse Tuborg Havnevej 18, 2900 Hellerup. Dagsordenen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 19 Den 22. april 2013 kl. 15.00 afholdtes der ordinær generalforsamling hos Investeringsgruppen Danmark A/S, Tuborg Havnevej 18, 1, 2900 Hellerup. Dagsordenen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Kristensen Partners III A/S

Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S tirsdag den 9. maj 2017, kl. 16 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om selskabets

Læs mere

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer

7. Behandling af forslag, som måtte være fremsat af bestyrelsen eller aktionærer Ordinær generalforsamling 2010 NTR Holding A/SRådhuspladsen 16,1. 1550 København V Tel.: 88 96 86 66 Fax: 88 96 88 06 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2010, den 15. april kl. 15.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse.

1. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 2. Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse. År 2012, den 29. oktober kl. 13:00, afholdtes ordinær generalforsamling i Berlin High End A/S, CVR nr. 29195692, hos Nielsen Nørager Advokatpartnerselskab, Frederiksberggade 16, 1459 København K. Bestyrelsens

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S

Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S Side 1 af 9 Dagsorden i følge vedtægterne: Referat fra ordinær generalforsamling i Kristensen Partners III A/S onsdag den 2. maj 2018 kl. 16.00 Vesterbro 18, 9000 Aalborg. 1. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a

OAI-I L Ariv o k a cfirrn a OAI-I L Ariv o k a cfirrn a UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO- KOllEN FOR egetæpper als evr-nr. 38 45 42 18 J.nr. 131693 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2015, den 28.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN

UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN Advokatfirnla UDSKRIFT AF FORHANDlINGSPROTO KOllEN FOR egetæpper a/s CVR-nr. 38454218 J.nr. 13S939 Torben Buur Side 2 af 5 Ar 2016, den 30.08., kl. 11.30 afholdtes ordinær generalforsamling i egetæpper

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende

på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B, 7190 Bilund, Danmark med følgende J.nr. 036920-0018 ORDINÆR GENERALFORSAMLING April 2009 Den 21. april 2009 blev der afholdt ordinær generalforsamling i FirstFarms AIS, CVR nr. 28 31 2504 på Konferencecentret, Hotel Legoland, Aastvej 10B,

Læs mere

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR

Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 24.04.2013 OG NYE VEDTÆGTER. Til NASDAQ OMX Copenhagen A/S den 24. april 2013 Selskabsmeddelelse nr. 4/2013 GENERALFORSAMLINGSREFERAT ERRIA A/S CVR-NR. 15300574 År 2013,

Læs mere

VICTOR INTERNATIONAL A/S

VICTOR INTERNATIONAL A/S Nasdaq OMX Copenhagen A/S Nikolaj Plads 6 1007 København K Meddelelse nr. 2015/04 27. april 2015 4 sider inkl. denne Fondsbørsmeddelelse nr. 4-2015 Referat af ordinær generalforsamling i Victor International

Læs mere

K/S ELEONORA. Generalforsamlingens dagsorden var følgende:

K/S ELEONORA. Generalforsamlingens dagsorden var følgende: K/S ELEONORA Selskabet afholdt ordinær generalforsamling tirsdag den 21. maj 2013 kl. 15.00 på Hotel Cornwell i Kolding. I alt var 302 stemmeberettigede anparter repræsenteret fordelt på 224 fremmødte

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Torsdag den 26. april 2018 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011

Ordinær generalforsamling 2011 Ordinær generalforsamling 2011 NTR Holding A/S Rådhuspladsen 16, 1. 1550 København Tel.: +45 8896 8666 Fax: +45 8896 8806 E-mail: ntr@ntr.dk www.ntr.dk År 2011, den 12. april kl. 15.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr Torsdag den 19. april 2018 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 19. april 2018-129 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank A/S, CVR nr. 13737584 Torsdag den 19. april 2018 Torsdag den 19. april 2018 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Budget/regnskab samt oversigt over drift og likviditet vedlægges denne skrivelse.

Budget/regnskab samt oversigt over drift og likviditet vedlægges denne skrivelse. Til investorerne i herningcentret Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 21.

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 Andelsboligforeningen Amagerbrogade 117-121/Øresundsvej 2 afholdt ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018

Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Referat af repræsentantskabsmøde i AAB, Kolding afholdt den 24. maj 2018 Der var mødt 63 medlemmer af repræsentantskabet inkl. medlemmer af hovedbestyrelsen op til mødet ud af 121 medlemmer. _ Fra hovedbestyrelsen:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 16

Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 16 Referat af ordinær generalforsamling i K/S Danskib 16 Der afholdtes ordinær generalforsamling i K/S Danskib 16 hos Investeringsgruppen Danmark A/S, Tuborg Havnevej 18, 1., 2900 Hellerup torsdag den 27.

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014

Investeringsforeningen PFA Invest. Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 11 Investeringsforeningen PFA Invest Referat af ordinær generalforsamling den 22. april 2014 Tirsdag den 22. april 2014 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen PFA Invest,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S

Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S København Marts 2015 Sagsnr. 038296-0035 sj/akt/mei Referat af ordinær generalforsamling i Exiqon A/S Den 19. marts 2015 afholdtes ordinær generalforsamling i Exiqon A/S (CVR-nr. 18 98 44 31) ("Selskabet")

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Strandbo I Ejd.nr.: 1-450 Dato: 11. juni 2014 Referat af ordinær generalforsamling År 2014, onsdag den 11. juni, kl.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a.

Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Referat af generalforsamling - Fjernvarme Horsens A.m.b.a. Møde Tid og sted Generalforsamling Mandag, d. 24. oktober 2016, kl. 18:00, Hotel Opus, Horsens Den 24. oktober 2016 kl. 18.00 afholdtes ordinær

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT DSV A/S DSV A/S, Hovedgaden 630, 2640 Hedehusene, telefon 43 20 30 40, CVR nr. 58233528, www.dsv.com. Global Transport and Logistics Vi leverer dagligt transport- og logistikløsninger

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL I AHLMANNSPAR- KEN, 6300 GRÅSTEN ADVOKATFIRMAET KJEMS A/S PALÆET, AHLEFELDVEJ 5 6300 GRÅSTEN J. NR. 150960 PEH/JS REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GRÅSTEN FJERNVARME A.M.B.A. AFHOLDT MANDAG DEN 30. APRIL 2018 KL. 19.00 I AHLMANNSPAR-

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

K/S Eleonora. CVR nr Årsrapport 2010

K/S Eleonora. CVR nr Årsrapport 2010 CVR nr. 24 25 15 27 Årsrapport 2010 KS Eleonora Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 4 Side Ledelsespåtegning 5 Den uafhængige revisors påtegning 6 Hoved og nøgletalsoversigt 8 Ledelsesberetning 9

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. ANDE LSB OLI GFO RE NIN GE N GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 23. april 2014 kl. 20.00 rest. Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Budget Budgettet for det kommende år baseres på følgende væsentlige forudsætninger:

Budget Budgettet for det kommende år baseres på følgende væsentlige forudsætninger: Til investorerne i herningcentret Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 28.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42

Agenda og forløb af ordinær generalforsamling. NewCap Holding A/S. Amaliegade 14, 2. CVR-nr.: 13 25 53 42 Den 8. april 2014 NewCap Holding A/S Amaliegade 14, 2 1256 København K Tlf. +45 8816 3000 CVR nr. 13255342 www.newcap.dk Agenda og forløb af ordinær generalforsamling i NewCap Holding A/S Amaliegade 14,

Læs mere

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10

År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. A/B Mysundegade 6-10 År 2012, den 24. oktober, kl.18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Mysundegade 6-10 på adressen, festlokalet Mysundegade 8. st. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg.

Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor, Holger Danskes Vej 91, 2000 Frederiksberg. PLESNER SVANE GRØNBORG ADVOKATFIRMA GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 1. MAJ 2009 JOBINDEX A/S (CVR nr.: 21367087) Den ordinære generalforsamling blev afholdt på selskabets kontor,

Læs mere

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg.

Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Sjælsø Gruppen A/S CVR-nummer 89801915 Den 27. marts 2007, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i TV Byen/Gyngemosen, Mørkhøjvej 500, 2860 Søborg. Udover aktionærer var selskabets

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015

Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Offentliggjort: 2015-04-23 17:41:09 CEST Erria A/S Referat fra generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling den 23. april 2015 Selskabsmeddelelse nr. 04/2015 ERRIA A/S Cvr-nr. 15300574 År 2015,

Læs mere

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år.

Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard og Frede Edske, som vi mistede i det forgangne år. Referat af ordinær generalforsamling fredag den 25. april 2014. 23 boliger og 1 fuldmagt ud af 25 var repræsenteret. Generalforsamlingen indledtes med at holde 1 minuts stilhed for at ære Arne Haargaard

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr.

a. Forslag om nedsættelse af selskabskapitalen samt nedsættelse af stykstørrelse fra 1,00 kr. til 0,50 kr. BRØNDBYERNES IF FODBOLD A/S Cvr.nr. 83 93 34 10 Brøndby, den 10. maj 2016 SELSKABSMEDDELELSE NR. 12/2016 Brøndbyernes IF Fodbold A/S Forløb af ordinær generalforsamling Den 10. maj 2016, kl. 16.00, blev

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING DEN 20. NOVEMBER 2014 Den 20. november 2014 afholdtes ordinær generalforsamling i Hellerup Finans Holding A/S, CVR.nr. 28313608, ( Selskabet ) med følgende dagsorden:

Læs mere

K/S Hamlet. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 16 42 75 35. (22. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

K/S Hamlet. Årsrapport for 2013. CVR-nr. 16 42 75 35. (22. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Årsrapport for 2013 (22. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/04 2014 Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013

Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Generalforsamlingsprotokollat Dato 01.03.2013 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 01. marts 2013 klokken 10.00 i Vintersalen på Hotel Hvide Hus, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den samlede

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken.

Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken. Referat af ordinær generalforsamling i Katrinebjergparken. Tirsdag den 19. april 2016, kl. 19:00 afholdtes der ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Katrinebjergparken, i Studenternes Hus, Frederik

Læs mere

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning.

Beretningen blev taget til generalforsamlingens efterretning. IFJERNVARNE 60. ordinære eeneralforsamline Tirsdae den 12. marts 2019. kl. 19.30 i Arena Assens. Dagsorden: l. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede

Læs mere

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen

Den 24. marts 2002, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen Den 24. marts 2002, kl. 15.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Sjælsø Gruppen A/S i Lægemiddelstyrelsens kommende domicil i Havnestad, Axel Heidesgade 1 / Islands Brygge 69, 2300 Købehavn S. Udover

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6

Andelsboligforeningen Frederik Ekstraordinær generalforsamling den 31. maj 2012 Udsendt, den 10 juni 2012 Side 1 af 6 Side 1 af 6 af ekstraordinær generalforsamling i A/B Frederik Torsdag, klokken 19.30 Der afholdtes på græsplænen i Gården - A/B Frederik 2000 Frederiksberg Debat / beslutninger på mødet er skrevet med

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. ANDELSBOLIGFORENINGEN GOLFPARKEN Referat af ordinær generalforsamling i A/B Golfparken Den 15. april 2015 kl. 20.00 reststaurant Svanelunden. Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014

Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Generalforsamlingsprotokollat Dato 09.05.2014 Der afholdtes ordinær generalforsamling i fredag, den 09. maj 2014 klokken 10.00 i Bøgesalen på Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2,. Fra ledelsen var den

Læs mere

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse.

5. Forelæggelse af foreningens regnskab for det forløbne regnskabsår til godkendelse. År 2002, tirsdag, den 29. oktober kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 på Restaurant Toppen, Bymarken 37, 4000 Roskilde. Tilstede på generalforsamlingen var

Læs mere

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt.

REFERAT. 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende til 42 %) var repræsenteret heraf 7 ved fuldmagt. REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Sigersted torsdag den 28. maj 2015, kl. 18.00 i Vesterbro Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3. sal, lokale 6, 1758 København V 46 andelshavere af 109 andelshavere (svarende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Det revidererede årsregnskab/årsrapport forelægges til godkendelse

Referat af ordinær generalforsamling Det revidererede årsregnskab/årsrapport forelægges til godkendelse Referat af ordinær generalforsamling 2015 onsdag den 22. april 2015, kl. 19:30 afholdtes ordinær generalforsamling i Lillerødhallen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Mandag den 14. juni 2010 kl. 19:00, Cafeteriet Lystrup Hallen Deltagere: 61 Andelshavere 4 Medarbejdere Rådgivende ingeniør, Jørgen Halle

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling

I/S Odder Vandværk. Referat. Generalforsamling I/S Odder Vandværk Referat Generalforsamling Dato 29.03.2007 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 64 stemmesedler, heraf 9 ved fuldmagt. Der var i alt 69 fremmødte. Referent

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019

Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr Onsdag den 10. april 2019 Spar Nord Bank A/S - Ordinær generalforsamling, 10. april 2019-134 - Ordinær generalforsamling i Spar Nord Bank AIS, CVR nr. 13737584 Onsdag den 10. april 2019 Onsdag den 10. april 2019 kl. 15.30 afholdtes

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere