Aarhus teater. Giv mig en funky danse kylling og så skulle de andre

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aarhus teater. Giv mig en funky danse kylling og så skulle de andre"

Transkript

1 MU MØLLEBLADET

2 Aarhus teater 2 For et par uger siden var 4.b på Aarhus Teater. Grunden til at vi var på Aarhus Teater var fordi at vi skulle blive bedre til at arbejde sammen. På Aarhus Teater var 4.b sammen med en fra Teateret som hed Mia. Og sammen med Mia legede vi nogle lege. En af legende hed blinde leg og det gik ud på at der var en rundkreds og så var der 2 inde i midten som skulle have lukkede øjne. Dem ude i rundkredsen skulle sørge for at dem i midten ikke gik ind i hinanden. Giv mig en funky danse kylling og så skulle de andre svare: Hvad er det du siger så siger dem i midten: Jeg siger u a a a u a a a u og så skulle alle danse så skørt de kunne som en kylling. Det var sjovt. Vi prøvede de her forskellige lege men det sjoveste var nok blinde leg Der var også en leg der hed funky danse kylling. I funky danse kylling skulle man også stå i en rundkreds og så var der nogle i midten der skulle råbe:

3 3 Klub dagen Efter sommerferien må 4.klasserne vælge om de vil gå i klub, det er også derfor at vi var nede ved klubben for at prøve at føle hvordan det er. D. 8/5 havde vi i kom3 og 4 årgang klubdag. Første workshop var på skolen og handlede om mobberi. Jakob var en fra en klub der også var med til dagen, han klædte sig ud som en meget grim pige der hed Gurli og en meget grim dreng der hed Bo. Anden workshop var Peterfabersvej og der lavede vi stjerneløb. Der var tre forskellige poster. Første post var makkerbold. Makkerbold var alt for nemt, for man kunne bare spille til hinanden og dræbe alle sammen. Anden post skulle man lave T-shirt. Man kunne nemlig tegne eller skrive på T-shirten. Tredje post handlede om musik. Det var meningen vi skulle lave musik i kælderen, men den var helt oversvømmet og der lå glasskår på gulvet så nogle børn og nogle voksne måtte gå der ned og løfte alle instrumenterne og forstærkende op så de ikke blev våde og gik i stykker. Vi sang også en sang der hed højt på en gren en krage. Tredje workshop var i gymnastiksal 3, hvor vi lavede sammenarbejdede leg, og det var noget hed trække gulerødder, og et eller andet hvor man skulle sætte sig på hinandens knæ og holde balancen og der var også vendespil. Efter skoledagen var forbi gik vi alle sammen ned på musvågevej, der fik vi fri-leg i 1 time. Dem der ikke havde givet dem en seddel skulle med hjem til skolen. Resten fik fri-leg i 3½ time. Og nogle spillede computer mens andre, var inde ved dyrene. Da der var gået 3½ time kom vores forældre til et klub møde. Da klub mødet var færdigt fik vi alle sammen en dejlig hot dog. Det var en meget dejlig dag.

4 Shopping tur i Berlin 4 Vi, 8.B har været i Berlin i perioden 5. maj - 8. maj. Vi ankom med bus som tog 8 timer. Vi steg af bussen, og tog til receptionen, hvor vi fik værelserne af vide. Derefter valgte lærerne at give os fri, så vi kunne få et overblik over Berlin. New Yorker herhjemme, men vi har spurgt eleverne, og de mener, at New Yorker i Tyskland er meget billigere Vi tog til U-bahn station og tog dermed tog U8, som fører til Alexanderplatz. Alexander-platz er det centrale Berlin, hvilket betyder der er masser af mennesker, specielt turister. Vi lå mærke til at der var mange butikker, flere af dem var helt nye for os, men der var stadig få som vi har herhjemme. Vi vidste på forhånd, at Primark var en af butikkerne som sælger billigt. Det var denne butik vi særligt gik efter, men også New Yorker. Vi har end i Danmark. Det var det vildeste NOGENSINDE

5 5 Vi har spurgt en elev ved navn Hamda, hvor-dan det var at shoppe i Berlin: Det var ekstremt fedt. Jeg var glad for, at vi fik længere tid end dem fra sidste år. Vi tog direkte til shoppingscentrene, Primark, New Yorker, Adidas, Nike, Zara, det hele var FEEEEEEEDT! Vi tog til shoppemarkedet Primark hver dag, efter de ture vi skulle med lærerne. Det dårligste må være, at vi hele tiden skulle gå: Vi skulle især gå ekstremt meget på Alexanderplatz fortalte Hamda. Det er også rigtigt, da Alexanderplatz er det område, hvor der flest mennesker er. Berlin er seriøst det bedste sted, hvis du vil finde et sted at spise. Der er alt fra döner til pasta med tomatsauce til kinesisk mad og selvfølgelig masser af italiensk pizza. Prisen på mad er også billigt, og hurtigt og nemt. Der var også flere af sælgerne som lavede sjov med en da man skulle købe noget, de gjorde det hele meget feder at købe der. Maden smagte rigtig godt, og der var masser af muligheder, der var altid noget nyt at prøve. Vi vil klart anbefale Berlin, hvis i mangler at opleve noget i jeres liv. Det er et sted man aldrig vil glemme, det er en oplevelse værd!

6 Flirt & Splid 6 Puberteten var noget nem at spotte hos drengene (og pigerne) på vores lejrtur til Berlin. Den var især tydelig at se, ved drengenes interesse i pigerne, og også hvordan pigerne tilsyneladende nød drengenes selskab. Puberteten er perioden, hvor ens krop går fra barn til voksen. Den ses ofte i teenagealderen, og foregår fra år. Følelserne sidder lidt uden på tøjet, man handler instinktivt, og mere dyrisk. Deraf finder man større interesse for det modsatte køn. Kilde: Sundhed.dk Hvis du føler for det, skal du gøre det. Citat: Legenderne Dette citat ser man tydeligt afspejlet i fleres flirt på turen. Det startede allerede den første dag, hvor nogle drenge gjorde, hvad de kunne for at få de andre drenge væk, og være alene med pigerne. Ja, jeg synes drengene hænger lidt på os Udtaler en anonym person. Det fortsatte på resten af turen, hvor nogle drenge, valg-

7 7 Som sagt synes vi slet ikke noget dårligt om det overhovedet, derimod kan man se det positivt, i forhold til fleres næsten barnlige opførsel før det. Da vi kom hjem fra turen, blev der således noget diskussion mellem drengene. Flere påstod, at de overhovedet ikke var pigeglade, som vi ikke forstår. Vi mener ikke, at det er en diskussion værd, da det er helt normalt. te at følge pigerne hele dagen. Der blev især lagt mærke til, hvor-dan drengene var et par såkaldte pakæsler, som uden pigerne spurgte, valgte at bære alle deres shopping-poser og tasker. Der blev også taget tonsvis af selfies, og brugt andre snedige kneb, for at komme i kontakt med pigerne. Vi vil lige understrege, at vi overhovedet ikke har noget problem med det, da det er fuldt forståeligt, og 100 procent naturligt og normalt. Vi skriver derimod bare om det, fordi vi netop lagde mærke til det på turen. Drengene plejer slet ikke at opføre sig sådan på skolen, og pludselig ændrer flere af dem sig fuldstændig.

8 Seværdigheder i Berlin 8 Ritter Sports Choko World Choko World er en butik og et museum, som kun handler om Ritter Sport chokolade. Det ligger på Französische Strasse i centrum af Berlin. I butikken kan man købe alle varianter af Ritter Sport. Man kan også lave sin egen Ritter Sport plade, hvor man helt selv bestemmer, hvad der skal i, det tager dog noget tid. De har også en café, hvor de bl.a. sælger kager, formet som store Rittersport plader. Museet er ikke rigtig et museum, som man forestiller sig. Det er ikke kedelige bøger og sten man skal glo på, det er mere noget der minder om en legeplads, hvor man kan se, hvordan Ritter Sport chokoladen fremstilles. Der er også en mini-biograf, hvilket er den kedelige del af museet.

9 9 Det jødiske monument Torsdag formiddag tog vi ud for at se på det Jødiske Monument. Det Jødiske Monument blev bygget som et mindesmærke for alle jøder der blev dræbt under Anden Verdenskrig i koncentrationslejre. Monumentet ligger i det centrale Berlin tæt ved Brandenburger Tor, og består af betonsøjler i forskellige højder, stående på en kuperet jordoverflade. Mindesmærket blev endelig færdig i år 2005, og strækker sig i alt over m2. Mindesmærket samt udstillingslokalerne har i alt kostet omkring 28 mio. euro. Et af udstillingslokalerne er et museum som du kan finde under monumentet. Det kan være et godt sted at slappe af, lege gemmeleg eller tik. Af respekt for de døde må du ikke stå på betonsøjlerne, men sidde stille og rolig på dem.

10 10 East Side Gallery Onsdag formiddag gik vi til East Side Gallery. Det er et open air galleri, med store malerier på østsiden af muren, deraf navnet East Side Gallery. Den 1316 meter lange mur er dekoreret af 118 kunstnere fra 21 forskellige lande. De 106 motiver relaterer til de store politiske forandringer i 1989 og 1990, lige efter Den Kolde Krigs afslutning. Muren blev egentlig revet ned i 1989, men stykker af den blev stående. Det største af de stykker blev til East Side Gallery. Allerede i 1990 stod museet færdigt. Det er blevet til et stort kunstværk midt i gadebilledet, og en stor seværdighed i Berlin. De smukke, sjove, skøre, spændende malerier var noget af en oplevelse. Vi havde en god gåtur ned af gaden med mange sjove selfies.

11 11 Brandenburger Tor Torsdag eftermiddag var vi henne og se Brandenburger Tor. Porten blev oprindeligt bygget i 1791 for at repræsentere fred. Brandenburger Tor er den sidste byport tilbage af det gamle Berlin. På toppen af porten ses den berømte Quadriga, som består af en tohjulet stridsvogn trukket af 4 heste. Før 1961 stod porten i Østberlin, men da muren blev bygget blev overgangen mellem øst og vest placeret øst for Brandenburger Tor. Det endte hurtigt med, at porten symboliserede den delte by. Porten er 26 m høj og 66 m bred. Og ligger i centrum af Berlin. I dag er Brandenburger Tor en af de største turistattraktioner i Berlin. Også den mest besøgte.

12 Champions League finalens spillested 12 Den 7. maj 2015 ankom vi til en succesrig seværdighed ved navn Olympia Stadion. Kunne du tænke dig, at vide mere om Olympia stadion og vores fede oplevelse? Så bliv hængende! Vores første møde med stadionet Da vi først ankom til stadionet, blev vi forbløffede over, hvilket mesterværk Hitler formåede, at danne. En ubeskrivelig oplevelse, hvor vores store drøm gik i opfyldelse. Stadionet var, som man siger på fransk magnifique. Vi mødte en rundviser, som mindede om en mand, men det var hun åbenbart ikke. Hun var ikke glad for, at høre dette udsagn. Rundvisningen forgik på engelsk, med nogle vittige kommentarer, som endte i akavede situationer. Det eneste der viste, at hun var en kvinde, var hendes små bryster og læbestiften på hen- des læber, som skinnede igennem. Barcelona havde netop dagen før banket Bayern München sønder og sammen 3-0, og det var Uffe sygt glad for. Det viste han med en stor begejstring i U-Bahnen, og det medførte, at en ældre kvinde gav Uffe en skideballe. Da vi nåde der over og så stadionet fra lang afstand, kunne vi mærke stadionets sande formål. Meningen med stadionet, var at det skulle se ud, som et colosseum. Stadionet så storslået ud, med nogle små detaljer, som gjorde det helt unikt. ( ) Rundvisningen En langvarig, men stadig underholdende rundvisning, hvor vi fik svar på de hemmeligheder der gemte sig backstage under en fodboldkamp. Har I nogensinde siddet i blandt tilskuerne i Olympia Stadion? En ubeskrivelig oplevelse, som har ventet på os i flere år. Adskillige rum med nogle fascinerende historier gemt i

13 13 sig. I omklædningsrummet var vi det samme sted, som Zinedine Zidan den tidligere franske legende headbuttede en italiensk spiller. Stadionets historie Olympia stadion er et stadion i Berlin, Tyskland. Stadionet blev bl.a. anvendt under VM i fodbold Formålet med stadionet var, at det skulle ligne et Colosseum udefra, men være luksuriøst indefra. For at demonstrer hans magt, byggede Hitler sit stadion. Stadionet blev åbnet 1939, og har været i brug siden. Herta Berlin ejer stadionet, men har ikke alle rettighederne. FAKTA BOKS - Sted:Den ligger i bydelen Charlottenburg-Wilmersdorf i det tidligere Vestberlin. - Pladser: pladser - Pris: 70 til Champignons league bliver afholdt d. 6 juni 2015 for første gang.

14 Aarhus Jazz 14 Vi skriver om Kim Sørensen som er musiklærer på Møllevangskolen og arrangerede at Aarhus Jazz Orkester kom på besøg på skolen. 6: Hvilket instrument syntes du lyd bedst? Hvorfor? Kim: Når de mange toner klinger sammen kommer der en smuk melodi. Hvorfor arrangerede Kim at Aarhus Jazz Orkester kom på til skolen. Det ville vi finde ud af ved at stille ham spørgsmål i et interview. 1: Hvorfor arrangerede du at børnene skulle synge den dag? Kim: Fordi jeg synes det er et godt arrangement, jeg synes at børnene skal have musik ind i kroppen. 2: Hvordan syntes du at jazz orkester spillede? Kim: De er fede, det lyder skønt når de spiller og alle er meget dygtige. 7: Hvad syntes du lød bedst, instrumenterne eller børnenes sang? Kim: De lød alle sammen godt. 9: Hvem sang højest drengene eller pigerne? Kim: De sang allesammen lige højt og lige godt. Kim siger det var en meget god dag. 3: Hvordan syntes du børnene sang? Kim: Rigtig godt jeg var meget stolt af alle kunne synge den melodi og ramme de rigtige toner. 4: Hvilken sang syntes du var bedst? Kim: Alle sammen. 5: Hvordan syntes du det gik? Kim: Den første koncert var perfekt. Den anden koncert var de lidt trætte men gjorde deres bedste.

Kristuskransen forklaring på perlerne

Kristuskransen forklaring på perlerne Kristuskransen forklaring på perlerne Gudsperlen Guds perlen, er Kristuskransens start. Guds perlen er den store guldfarvede perle. Guds perlen er Kristuskransens start og slutning. Du har måske allerede

Læs mere

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til

Bilagshæfte. Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier. til Bilagshæfte til Med børn på museum - analyse af børns oplevelser af udstillingen Danmarkshistorier Side 2 Side 6 Side 8 Side 9 Side 19 Side 28 Side 29 Side 47 Side 49 Side 50 Side 62 Side 71 Side 72 Side

Læs mere

forstå og derefter holde sig helt væk fra al alkohol i et stykke tid. Denne type pause holder bare aldrig og når han vender tilbage til at drikke, er

forstå og derefter holde sig helt væk fra al alkohol i et stykke tid. Denne type pause holder bare aldrig og når han vender tilbage til at drikke, er Lina: Mit navn er Lina og jeg er barn af en alkoholiker. Havde du mødt mig for et par år siden, ville den sætning have været næsten umulig for mig at skrive, men sådan er det heldigvis ikke i dag. For

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard

Bilag. Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard Bilag Nikolaj Grauslund Kristensen, Daniel André Clausen, Christopher Sejer Jahn Christensen og Christian Hedegaard RESUME Dette dokument indeholder transskriberinger af interview samt tabeller. Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Interview med Signe. I = interviewer. S= Signe. M= Mads, hendes mand. I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes.

Interview med Signe. I = interviewer. S= Signe. M= Mads, hendes mand. I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes. Interview med Signe I = interviewer S= Signe M= Mads, hendes mand I: Ja. Sådan, så er vi klar. S: Yes. I: Så tænkte vi, at du kunne starte med at fortælle lidt om dig selv. S: Ja, altså sådan hvor jeg

Læs mere

Du skal adlyde din mor

Du skal adlyde din mor Du skal adlyde din mor af Sørine Steenholdt fra novellesamlingen: Ung i Grønland, ung i Verden Oversat til dansk af Aminnguaq Dahl Petrussen Kommentarer af psykolog Jonna Ketwa Novelle 2 En ung kvinde

Læs mere

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret.

I2: Sådan så vi starter med du fortæller sådan lidt om startfasen og vi spørger indtil det, altså inden du valgte at blive insemineret. 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50 I: Ja okay. I2: Hvad kan du så huske altså første gang, da du finder ud af, at du er gravid, hvad du tænkte der? I: Bare så vi ikke kommer hjem og tænker, nåh nu glemte vi

Læs mere

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune

Bamse Polle. i 3. klasse. Bamse Polle Projekt v. Anne-Marie Meller, Ringkøbing-Skjern Kommune Bamse Polle i 3. klasse Personer Polle Noller Sigurd Søren Lasse Maren Snella Lise Hanne Projektet Bamse Polle bygger på ideer til den kriminalpræventive undervisning for 0. - 3. klasse og er støttet af

Læs mere

Vejleder: Ulla Ambrosius Madsen 28/5 2015 Roskilde Universitet Hus 8.1

Vejleder: Ulla Ambrosius Madsen 28/5 2015 Roskilde Universitet Hus 8.1 Bilag OBS! Gennem alle transskriberingerne er interviewer benævnt som Int., og alle interviewpersoner er benævnt ved fornavn. Bilag 1 - Enkeltinterview med Teresa fra Lemvig 17 år gammel, en storebror

Læs mere

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem

ADHD. øvelser. Viden om. Gennem ADHD Viden om øvelser Gennem &Leg Forord Med dette hæfte ønsker ADHD-foreningen at sætte fokus på ADHD på en ny og positiv måde. Vi ønsker, at eleverne i fællesskab prøver de udfordringer, som ADHD giver,

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer

Bilag. Minoritetspiger i Ungdomsskolen. betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Bilag Minoritetspiger i Ungdomsskolen betydningen af køn og etnicitet for læring og relationer Maria Clemensen Speciale Forår 2006 Roskilde Universitetscenter Pædagogik og Uddannelsesstudier Vejleder:

Læs mere

Så skal vi gang igen!

Så skal vi gang igen! ildeskolenyt! Så skal vi gang igen! Velkommen tilbage fra Juleferie vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret. December blev en travl og begivenhedsrig måned med mange positive oplevelser ikke mindst

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Kære elever, forældre og lærere på Munkevængets Skole!

Kære elever, forældre og lærere på Munkevængets Skole! KONTAKTEN SKOLEBLAD FOR MUNKEVÆNGETS SKOLE 4/APRIL 2009 MUNKEVÆNGETS SKOLE, MUNKEVÆNGET 2, 6000 KOLDING. TLF: 76333500 WWW.MUNKEVAENGETS-SKOLE.KOLDING.DK Kære elever, forældre og lærere på Munkevængets

Læs mere

børneret.nu Børn har ret!

børneret.nu Børn har ret! børneret.nu Børn har ret! en billedbog om børns rettigheder DUI-LEG og VIRKE FNs Børnekonvention Børn har ret - en billedbog om børns rettigheder Tekst: Hans Stavnsager Redaktion: Simon Bauer, DUI-LEG

Læs mere

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen

DIN HJERNE. Hjerneforskeren Ann E. Knudsen 4 4 I denne bog kan du læse om nogle af de forskellige måder, man kan være dreng, pige, få venner, være venner, få kærester, være kærester, slå op og være forældre til teenagere. Samtidig kan du læse en

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere

KARLAS KABALE Musikalsk forestilling baseret på Renée Toft Simonsens børnebog

KARLAS KABALE Musikalsk forestilling baseret på Renée Toft Simonsens børnebog S KABALE Musikalsk forestilling baseret på Renée Toft Simonsens børnebog Skolemateriale S KABALE Musikalsk forestilling baseret på Renée Toft Simonsens roman Dramatiseret af Gunvor Reynberg med musik af

Læs mere

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE

AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE AT VÆRE SIG SELV 6. - 7. KLASSE TEMAMATERIALE TIL LÆRERNE INDHOLD AT VÆRE SIG SELV. TEMAMATERIALE TIL 6.-7. KLASSE................................. 3 1. HVEM ER VI? ICEBREAKER.................................................

Læs mere

Du er klog som en bog, Sofie!

Du er klog som en bog, Sofie! Du er klog som en bog, Sofie! Denne bog handler om, hvordan det er at have problemer med opmærksomhed og med at koncentrere sig. Man kan godt have problemer med begge dele, men på forskellig måde. Bogen

Læs mere

Det enkle liv. "Børnene er vores katalysator" JA TAK

Det enkle liv. Børnene er vores katalysator JA TAK Det enkle liv JA TAK "Børnene er vores katalysator" Anna og Carsten flyttede fra byen til Bornholm og blev selvstændige. Det gav dem det familieliv, de altid burde have haft, fortæller de. AF HEIDI VESTERBERG.

Læs mere

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen.

8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. Front i Sydafrika 2011 8.+ 9. januar (Anders) Vi har fået en rigtig god start på vores tur til Sydafrika. Vi startede med at lave fællesbøn for Rebekka den 7. om aftenen. På det tidspunkt var hun hjemme,

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed

Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær frihed Salg eller videre salg af denne publikation er ikke tilladt Tal med dit barn om skyggen - og bliv en familie med ekstraordinær

Læs mere

NIELS STEENSENS GYMNASIUM 2008-2009

NIELS STEENSENS GYMNASIUM 2008-2009 NIELS STEENSENS GYMNASIUM 2008-2009 Indhold Omslagsbillede: Skolens elever stillede op til fotografering i skolegården en forårsdag. Alle skolens klasser har hver deres side i bogen. Den første, 6.a og

Læs mere

EVALUERING AF "NYE KLASSEDANNELSER" I UDSKOLINGEN

EVALUERING AF NYE KLASSEDANNELSER I UDSKOLINGEN Til Skovgårdsskolen Skovgårdsvej 56 2920 Charlottenlund Dokumenttype Evalueringsnotat Dato juli 2012 EVALUERING AF "NYE KLASSEDANNELSER" I UDSKOLINGEN 0-1 Dato 08.06.2012 Udarbejdet af Tobias Dam Hede,

Læs mere

Kapitel 5. Noget om arbejde

Kapitel 5. Noget om arbejde Kapitel 5 Noget om arbejde 1 19 Gravid maler Anna Er der noget, der er farligt, altså i dit arbejde sådan i miljøet, du arbejder i? Det kan der godt være, men vi prøver så vidt muligt, ikke at bruge opløsningsmidler,

Læs mere