Inspiration Rejsemål: Limpopo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Limpopo"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Limpopo Limpopo-provinsen, som er opkaldt efter floden Limpopo, er Sydafrikas mest nordlige provins, der rummer en bred kontrast af alt fra bushveld land til majestætiske bjerge og uspoleret vildmark. Limpopo har et areal på km² og mere end 5,5 millioner indbyggere. Hovedstaden er Polokwane, også kendt som Pietersburg. Waterfall Lodge er beliggende i Waterberg bjergene i Limpopo-provinsen, placeret for foden af en dramatisk klippeformation, hvor et mindre vandløb har skåret sig vej igennem klippen, og ved at opdæmme vandløbet, er der skabt et idyllisk lille søområde, som er hjemsted for et rigt og varieret fugleliv hele året. Et odder par har taget bopæl i søen og adskillige antiloper ses drikke ved bredden i de tidlige morgentimer. Klippesiden og søen er smukt illumineret i de tidlige nattetimer, og skaber en eventyragtig stemning. Waterfall Lodge ligger strategisk perfekt i hjertet af Limpopo, med korte køreafstande til nationalparker og store turistseværdigheder, og er således et ideelt udgangspunkt for eventyrlystne turister, der har mod på lidt af hvert. Fly Udrejse: Hjemrejse: København - Polokwane Polokwane - København

2 Waterfall Lodge Arkitekturen og kvaliteten i hele lodgen udtrykker det bedste af to verdener, og viser tydeligt den Afrikanske arv, og det danske ejerskab. Intet sted er der gået på kompromis med kvaliteten, og kun de bedste materialer er anvendt. Det gælder hovedbygning, de to store villaer samt alle hytter, som alle er forsynet med charmerende stråtag, der harmonerer fint med naturen. I selve udførelsen ses det tydeligt, at ejerne har deres rødder i den danske bygge industri. Hovedbygningen er i åben plan med køkken, stor spisestue, TV og en lille bar samt skydedøre, der åbner op til en overdækket veranda. De fleste hovedmåltider serveres ved det rustikke master table på terrassen med den dejlige udsigt over sø og pool område. Mange aftenmåltider tilberedes ved den store udendørs grill på terrassen. På et særskilt afsnit lige nedenfor terrassen ligger et lille fint pool område med et mindre svømmebassin og et jacuzzibassin til de helt små børn. Ideelt til solbadning, eller til at studere det rige fugleliv. Eller blot en kølig forfriskning efter en lang dag på jagt. Forbundet med lodgen med en gangbro, er der bygget en træterrasse på en lille ø midt i søen. Tag plads i vores loungemøbler og nyd en fantastisk 360 graders udsigt over hele Waterfall Lodge.

3 Villaer Waterfall Lodge har to store villaer, som er bygget ud i søen og har en fantastisk udsigt fra den private terrasse. Hver villa er indrettet med en meget stor opholdsstue med en sofagruppe og dobbeltseng, samt med et særskilt soveværelse med to store senge, som dog kan erstattes med køjesenge hvis det ønskes. Endvidere har disse vilaer et lille te-køkken med køleskab, samt et meget stort privat badeværelse med toilet. Villaerne er naturligvis udstyret med aircondition/opvarmning betinget af sæsonen. Bjælkehytter Alle tre bjælkehytter har hel eller delvis søudsigt fra den private veranda, samt udsigt til smuk natur. Hytterne er indrettet med et stort soveværelse med to store særskilte senge, samt masser af skabsplads. Endvidere er de udstyret med køleskab, TV og elkedel samt aircondition/opvarmning. Hytterne har også et pænt separat badeværelse med brusekabine og toilet. Gratis internet og telefoni Waterfall Lodge har deres egen sender, og kan derfor tilbyde gratis internet - dog kan signalet være lidt svagt på visse dage i de yderst beliggende huse, hvor periodevise udfald kan forekomme. Mobilsignalet er svagt overalt, men Waterfall Lodge tilbyder gæsterne at benytte deres fastnettelefon mod betaling. Lapa En Lapa er oftest et selvstændigt lille hus, med et åbent grillsted og et udekøkken. Waterfall Lodge har en Lapa, hvor gæsterne kvit og frit kan tilberede private måltider, eller en lille hyggelig BBQ. Teltlejr Godt skjult i bushen midt i jagtområdet og placeret på en bjergskråning med en fin udsigt, har Waterfall Lodge etableret en rustik og primitiv teltlejr, for dem der ønsker en tæt-på-naturen oplevelse. Hvert telt er udstyret med to feltsenge, men lejren er desuden udstyret med rindende vand, et ydmygt toilet samt et udekøkken. Lejren besøges hver nat af den fauna som lever på området.

4 Paradis for fugleelskere En spændende beplantning bestående af et velplejet haveanlæg med tropiske og subtropiske planter, og den uberørte og naturlige bushveld-flora som vokser i søen og på klippeskråningerne, har skabt et attraktivt habitat for et væld af fuglearter. Fiskeørne og Giant Kingfisher ses ofte dykke efter fisk i søen, og Hammerhoved og Cormoraner patruljerer ved dæmningen samt væverfugle bygger deres karakteristiske reder i trætoppene omkring søen. For blot at nævne nogle få. Nyala breeding I 2011 påbegyndte Waterfall Lodge et spædende avlsprojekt med de meget smukke Nyala antiloper. Det er lykkedes Waterfall Lodge at fordoble bestanden frem til d.d. Formålet har naturligvis været at avle på de bedste gener, både af hensyn til at fremtidssikre arten og med tanke på at sikre præmietrofæer til jagt. Nyalaerne har i starten været indhegnet på et stort afspærret naturområde, for at give dem fred og ro og de bedste avls og vækst betingelser. I vinterhalvåret hvor dyrenes naturlige føde er sparsom, har det været nødvendigt at udlægge ekstra foder. Mange af Waterfall Lodges gæster har under deres besøg på Waterfall Lodge fundet det interessant, at deltage i eller følge de daglige rutiner med Nyalaerne. Dagsudflugter fra Waterfall Lodge Waterfall Lodge ligger strategisk perfekt og i kort køreafstand til spændende nationalparker, game reserves og berømte turistattraktioner. Waterfall Lodge er således et godt valg for medfølgende ikke-jægere, eller for turister i al almindelighed.

5 Eksempler på dagsudflugter: Lephalale Oprindelig grundlagt under navnet Ellisras, men senere omdøbt efter områdets hovedflod Lephalale. Seneste folketælling viste små indbyggere, men det er en af de hurtigst voksende byer i Sydafrika og en hektisk smeltedigel, præget at turisme, landbrug, mineindustri og game-farming. Byen byder derfor på en spændende lokal folklore med store åbne markeder og helt nye moderne butikscentre side om side samt et godt udbud af barer og restauranter. D Nyala Game Reserve Ligger blot 15 km øst for Lephalale og mindre end en times kørsel fra Waterfall Lodge. Det er en spændende lille nationalpark på 80 km2, klemt inde mellem floderne Mogol og Tamboli, og opkaldt efter de kæmpe store smukke Nyalatræer. Parken rummer mere end 60 forskellige arter af pattedyr og antiloper, inklusiv næsehorn, nyalaer, tsessebes, zebraer og giraffer m.m.. Et af parkens bedste features er et par prægtige skjul med udsigt over savanne og flodbred. D Nyala tillader kør-selv safari og er en af de få parker, hvor det er tilladt at cykle rundt på mountain bike. Marakele Nationalpark Ca. en times kørsel fra Waterfall Lodge og i hjertet af Waterberg-bjergene ligger den store nationalpark Marakele. Den ligger i overgangszonen mellem de tørre sletter i vest, og de frodige og frugtige sletter i øst, og rummer derfor en mangfoldig og varieret flora. Majestætiske bjerge med enestående udsigt, og med en af Afrikas største ynglekolonier af gribbe, vekslende med græssletter og dybe dale, hvor antiloper trives. Marakele byder på 4 af The Big Five. Marakele rovdyrscenter Lige i nærheden, blot 9 km udenfor Thabazimbi ligger et populært udflugtsmål, Marakele Predator Centre, kendt for sine hvide løver. Udover løverne fremvises tigere, leoparder og hyæner. Centeret er specielt interessant ved fodringstid. Safari på elefantryg i Waterberg Safari på elefantryg, eller en vandretur i bushen med elefanter, er vokset i popularitet, og kan også arrangeres for gæster i Limpopo-provinsen.

6 Golf Waterfall Lodge har den perfekte beliggenhed, hvis i ønsker at kombinere rejsen med en runde golf. Der er nemlig store golfoplevelser med navne som Gary Player, Lost City og the Extreme 19th inden for relativ kort kørselafstand. Start f.eks. med den lokale Mogol Club i Lephalale, blot 25 km fra Lodgen. Golfbanen er på 72 huller og af yderst høj kvalitet. Banen ligger fint beskyttet i Limpopodalen, og derfor en af de bedre vinterbaner i området. Fortsæt derefter til Sun City og Gary Player Golf, der som bekendt ligger græs til den berømte turnering Nedbank Golf Challenge. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med den udfordrende Lost City Golf Course - hvor krokodiller vogter over mistede bolde i vandet på hul 13! I kan også besøge Legend Golf & Safar Resort - et leisure-resort, med en eksotisk blanding af vilde dyr, og golf. The Signatur Course er naturligvis berømt fordi de 18 huller, som er individuelt designet af 18 golf ikoner, inklusive et af Thomas Bjørn. Det ekstreme hul 19 som vækker betydelig opsigt, da Tee off ligger på toppen af Hanglip Mountain og kan kun nås med helikopter, og så skal der drives 400 meter ud, med et drop på 400 meter ned. Til gengæld belønnes hole in one med 1 million US! Andre sportsaktiviteter i området De dramatiske klippeformationer ved Waterfall Lodge er indbydende til bjergklatring eller treckingture, og i nærområdet er der flere spændende ruter at udforske på mountain bike. Der er sågar en mulighed for at komme på mountain bike safari i D Nyala safari park, eller for at teste dine færdigheder med bue og pil på stedets træningsbanen. Mokolo Dam fiskeri Ligger ca. en halvtimes kørsel fra Waterfall Lodge, og er en af Sydafrikas største opdæmmede søer indeholdende 145 millioner kubikmeter vand. Søen er omgivet af frodige bjerge og en stor nationalpark, og er et ultimativt udflugtsmål for sportsfiskere.

7 Om jagten på Waterfall Lodge Waterfall Lodge er specialiseret i jagt på plains game, ikke kun i Limpopo-provinsen, men i princippet overalt i Sydafrika. Waterfall Lodge ejer deres egen jagtfarm og har egne fastansatte professionelle jægere. Dog går de kun sjældent på jagt på deres egen farm, men gør det af og til for at sikre lidt lækkert til grillen, eller for at trimme og reducere vildtbestanden af hensyn til trivsel. Denne vildtpleje er også med til at sikre, at naturoplevelsen er meget større, når gæsterne nyder en sundowner ved søbredden, eller udsigten på toppen af plateau-bjerget, med impala, kudu, gnu og klipspringere i buskadserne omkring sig. Waterfall Lodge har faste samarbejdsaftaler med de bedste jagtområder i Limpopo dækkende et område på mere end 500 kvadratkilometer. Deres foretrukne områder er Waterberg, som findes i trekantsområdet mellem Lephalale, Vaalwater og Thabazimbi. Det faktum, at Waterfalls jagtteam bor fast i området og jæger hele året rundt, sikre at de til enhver tid er ajourførte med udviklingen og kan skræddersy den optimale jagt ud fra gæsternes ønsker. The Big Five Med relativ kort varsel kan Waterfall Lodge skræddersy og efterkomme forspørgsel på The Big Five. En af stedets faste Sydafrikanske jægere, med kælenavnet Wolf, er registreret og licenseret i Big Five, og er anerkendt i hele det sydlige Afrika som en af branchen bedste!

8 Konservator Derek Robinson Derek Robinson har sin fabrik og sit studie på Motsomi Ranch lige udenfor Thabazimbi, ca. en halv times kørsel fra Waterfall Lodge og har 3 årtiers erfaring! Udover at være en meget erfaren og dybt seriøs zoologisk konservator, så er Derek en særdeles kreativ kunstner. Og det er kun en fordel, at Derek også selv er en ivrig jæger. Derek og hans team er dedikere, og arbejder med stor faglig stolthed, og vil med glæde vise jer rundt i studiet, på fabrikken og i deres showroom, og forklare alle arbejdsprocessor, og naturligvis diskutere med jer, hvorledes i ønsker jeres eget trofæ udstoppet. Alle modeller og forme er tegnet i eget studie og støbt på fabrikken, så alle processer fra a til z er samlet hos Derek Robinson. Læs mere om priser og vilkår på Waterfall Lodge hjælper gerne med alle shipping arrangementer, men forvent en tidshorisont på ca. 8 til 14 måneder før i modtager jeres trofæ. Program og pris Ønsker I et tilbud på en jagrrejse til Waterfall Lodge, så kontakt os venligst. Vi står som altid klar til at skræddersy et tilbud med et spændende program til jer. For mere information kontakt Kasper Nørgaard på:

9 Afbestillingsforsikring Der kan tegnes afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6 % af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen. Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelige med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person er inklusiv i grundprisen. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen Eventcom

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA

Sydafrika MOZAMBIQUE ZIMBABWE NAMIBIA BOTSWANA SYDAFRIKA sydafrika Sydafrika Sydafrika beskrives ofte som hele verden i ét land. Landet er større end Frankrig og Spanien tilsammen og klimaet går fra tempereret i Cape-regionen til subtropisk i de nordlige egne,

Læs mere

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet

KENYA. 1 Jesper & Company. rejseselskabet KENYA 1 Jesper & Company Kenya, Tanzania & Zanzibar Deluxe Luksusrundrejse med egen guide og minibus til Kenyas tre bedste nationalparker - Samburu, Masai Mara og Amboseli. Rejsen slutter med badeferie

Læs mere

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm!

Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape. Your African Home - familiens afrikanske farm! Sydafrika Greys Gift Lodge Eastern cape Your African Home - familiens afrikanske farm! GREYS GIFT LODGE Greys Gift Lodge er beliggende i Eastern Cape godt og vel 2 timers kørsel fra Port Elisabeth. Lodgen

Læs mere

Safarirejse til Sharkati

Safarirejse til Sharkati Safarirejse til Sharkati Drømmer du om en unik, indholdsmættet og tryg safari langt fra de overrendte turistområder? Vil du have kompetente og engagerede danske rejseledere? Kan du lide håndlavede rejser

Læs mere

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr

Ecuador. Fugletur i Ecuador. Eksperter i eventyr Ecuador Fugletur i Ecuador Fugletur for kendere Følgede er en særlig rundrejse i Ecuador for en lille gruppe (max. 16 personer) af fugleinteresserede. Da vi stadig har nogle få ledige pladser på turen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Trygt boligkøb siden 1999. Mediter Real Estate. Costa Blanca og Costa Calida

Trygt boligkøb siden 1999. Mediter Real Estate. Costa Blanca og Costa Calida Trygt boligkøb siden 1999 Mediter Real Estate Costa Blanca og Costa Calida 2 Gør drømme til virkelighed Mediter Real Estate er et engageret firma, hvor hver medarbejder gør sig umage med at give kunderne

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser. Florida Jamaica Dubai Thailand Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Drømmerejser Florida maica Dubai Thailand Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821

Læs mere

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse

De Caribiske øer. Indholdsfortegnelse De Caribiske øer Strobel Travel byder jer velkommen til at gå på opdagelse i vores nye katalog på Caribien. Gennem mange år har disse spændende øer været vores speciale og store passion. Hele perlerækken

Læs mere

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal

MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA. - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal Afrejse: 19. november - 2. december 2014-14 dage MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Enfield motorcykel gennem det eventyrlige bjergrige Nepal MOTORCYKELREJSE I HIMALAYA - på klassisk Royal Enfield

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året

Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Sydafrika på motorcykel Route- 62, Cape Town & Garden Route med motorcykelguide 13 dage Pris fra KUN DKK 18.975 - Afrejse hele året Dag- til- dag program Dag 1 Afrejse Skandinavien Overnatning på flyet

Læs mere

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08

Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen. Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Tjekkiet & Polen Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og

Læs mere

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016

The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 The 21st Wonca World Conference of Family Doctors RIO DE JANEIRO / 2.-6. november 2016 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade

Læs mere

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER

FOTOREJSE TIL NEPAL DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER FOTOREJSE TIL NEPAL Fremmede kulturer og uspoleret natur under verdens tag DANMARKS FØRSTE KOMPETENCEGIVENDE KURSUSFORLØB FOR FRITIDSFOTOGRAFER UNIK FOTOREJSE TIL NEPAL TTF NEPAL FOTOREJSE 2 Vi bevæger

Læs mere

ExploreMORE! Aktiv på mange måder..

ExploreMORE! Aktiv på mange måder.. ExploreMORE! Aktiv på mange måder.. ALOTT tilbyder mange forskellige muligheder, som kan gøre din tur til Australien endnu mere mindeværdig. Vi har samlet de tillægsprodukter vi mener, er de bedste på

Læs mere

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

OM KRETA 1 KRETA. Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER OM KRETA 1 KRETA Græsk gæstfrihed, charmerende landsbyer og smuk natur PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 OM KRETA Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning

Sommer. Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære. Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser. Klassikeren indbyder til afslapning Sommer 2015 Tyrkiet Solsikker badning og dejlig atmosfære Kreta Klassikeren indbyder til afslapning Tunesien Fantastiske sandstrande og skønne oplevelser 2 : Indhold Læs mere om vores rejser på detur.dk

Læs mere

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819

SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 SEPTEMBER 2008 O. B. S. NYT TELEFON NR. 3246 1819 1 SAS TRAVEL CLUB BESTYRELSESLISTE AF DEN 6. MARTS 2008 Rudi Junghans Inga Juel Johansen Filip Lange Per Vesterberg Lise Gam Peter Bodin Lillian Jørgensen

Læs mere

Kroatien, Slovenien, Montenegro

Kroatien, Slovenien, Montenegro Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Kroatien, Slovenien, Montenegro Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Sol & Vand 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer

SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer SeaRidge Hua Hin Luksuriøst Resort i Hua Hin Lejligheder og villaer :: Luksus :: Havudsige :: Fred & idyl :: Høj kvalitet :: Naturomgivelser :: Resort forhold :: God investering OM THAIESTATE SCANDINAVIA

Læs mere

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder

Thailand. På floder gennem Østens mystik. Rundrejse med dansk rejseleder Thailand På floder gennem Østens mystik Rundrejse med dansk rejseleder Thailand - på floder gennem Østens mystik Rundrejse med høj kvalitet og dansk rejseleder i 13 dage: Mulighed for 5 dages forlængelse

Læs mere

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada

USA & CANADA. Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter. USA & Canada USA & CANADA Kør-selv-ferie Motorhome Golfferie Krydstogter USA & Canada 2011 Om Risskov Travel Partner Siden starten i 1992 har Risskov Travel Partner A/S været i rivende udvikling, og i dag tilbyder

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Oversøiske rundrejser

Oversøiske rundrejser Oversøiske rundrejser Australien New Zealand USA Cuba De Vestindiske Øer Mexico Vietnam Cambodja Thailand Kina Sydafrika Indien Dubai Marokko Egypten Israel Krydstogter i Caribien Med dansk rejseleder

Læs mere

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER

SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER SIVOTA // GRÆKENLAND LANZAROTE VULKANØEN MED DE HVIDE SANDSTRANDE PRAKTISK INFORMATION SPISESTEDER OPLEVELSER & UDFLUGTER 2 LANZAROTE Kære gæster Falk Lauritsen Rejser byder jer rigtig hjerteligt velkommen

Læs mere

New York og Den Store Caribiske Odyssé

New York og Den Store Caribiske Odyssé New York og Den Store Caribiske Odyssé 11 dages fantastisk rejse med besøg i New York, flyrejse til Puerto Rico og krydstogt til en perlerække af Caribiske øer Rejse til CARIBIEN med New York og Den Store

Læs mere

2014 & 2015 California Dreaming

2014 & 2015 California Dreaming REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2014 & 2015 California Dreaming San Francisco Solvang Los Angeles Las Vegas 14 dage - Fly Alcatraz og San Francisco USA s mest charmerende by. Mulighed for at opleve den

Læs mere