Inspiration Rejsemål: Limpopo

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Inspiration Rejsemål: Limpopo"

Transkript

1 Inspiration Rejsemål: Limpopo Limpopo-provinsen, som er opkaldt efter floden Limpopo, er Sydafrikas mest nordlige provins, der rummer en bred kontrast af alt fra bushveld land til majestætiske bjerge og uspoleret vildmark. Limpopo har et areal på km² og mere end 5,5 millioner indbyggere. Hovedstaden er Polokwane, også kendt som Pietersburg. Waterfall Lodge er beliggende i Waterberg bjergene i Limpopo-provinsen, placeret for foden af en dramatisk klippeformation, hvor et mindre vandløb har skåret sig vej igennem klippen, og ved at opdæmme vandløbet, er der skabt et idyllisk lille søområde, som er hjemsted for et rigt og varieret fugleliv hele året. Et odder par har taget bopæl i søen og adskillige antiloper ses drikke ved bredden i de tidlige morgentimer. Klippesiden og søen er smukt illumineret i de tidlige nattetimer, og skaber en eventyragtig stemning. Waterfall Lodge ligger strategisk perfekt i hjertet af Limpopo, med korte køreafstande til nationalparker og store turistseværdigheder, og er således et ideelt udgangspunkt for eventyrlystne turister, der har mod på lidt af hvert. Fly Udrejse: Hjemrejse: København - Polokwane Polokwane - København

2 Waterfall Lodge Arkitekturen og kvaliteten i hele lodgen udtrykker det bedste af to verdener, og viser tydeligt den Afrikanske arv, og det danske ejerskab. Intet sted er der gået på kompromis med kvaliteten, og kun de bedste materialer er anvendt. Det gælder hovedbygning, de to store villaer samt alle hytter, som alle er forsynet med charmerende stråtag, der harmonerer fint med naturen. I selve udførelsen ses det tydeligt, at ejerne har deres rødder i den danske bygge industri. Hovedbygningen er i åben plan med køkken, stor spisestue, TV og en lille bar samt skydedøre, der åbner op til en overdækket veranda. De fleste hovedmåltider serveres ved det rustikke master table på terrassen med den dejlige udsigt over sø og pool område. Mange aftenmåltider tilberedes ved den store udendørs grill på terrassen. På et særskilt afsnit lige nedenfor terrassen ligger et lille fint pool område med et mindre svømmebassin og et jacuzzibassin til de helt små børn. Ideelt til solbadning, eller til at studere det rige fugleliv. Eller blot en kølig forfriskning efter en lang dag på jagt. Forbundet med lodgen med en gangbro, er der bygget en træterrasse på en lille ø midt i søen. Tag plads i vores loungemøbler og nyd en fantastisk 360 graders udsigt over hele Waterfall Lodge.

3 Villaer Waterfall Lodge har to store villaer, som er bygget ud i søen og har en fantastisk udsigt fra den private terrasse. Hver villa er indrettet med en meget stor opholdsstue med en sofagruppe og dobbeltseng, samt med et særskilt soveværelse med to store senge, som dog kan erstattes med køjesenge hvis det ønskes. Endvidere har disse vilaer et lille te-køkken med køleskab, samt et meget stort privat badeværelse med toilet. Villaerne er naturligvis udstyret med aircondition/opvarmning betinget af sæsonen. Bjælkehytter Alle tre bjælkehytter har hel eller delvis søudsigt fra den private veranda, samt udsigt til smuk natur. Hytterne er indrettet med et stort soveværelse med to store særskilte senge, samt masser af skabsplads. Endvidere er de udstyret med køleskab, TV og elkedel samt aircondition/opvarmning. Hytterne har også et pænt separat badeværelse med brusekabine og toilet. Gratis internet og telefoni Waterfall Lodge har deres egen sender, og kan derfor tilbyde gratis internet - dog kan signalet være lidt svagt på visse dage i de yderst beliggende huse, hvor periodevise udfald kan forekomme. Mobilsignalet er svagt overalt, men Waterfall Lodge tilbyder gæsterne at benytte deres fastnettelefon mod betaling. Lapa En Lapa er oftest et selvstændigt lille hus, med et åbent grillsted og et udekøkken. Waterfall Lodge har en Lapa, hvor gæsterne kvit og frit kan tilberede private måltider, eller en lille hyggelig BBQ. Teltlejr Godt skjult i bushen midt i jagtområdet og placeret på en bjergskråning med en fin udsigt, har Waterfall Lodge etableret en rustik og primitiv teltlejr, for dem der ønsker en tæt-på-naturen oplevelse. Hvert telt er udstyret med to feltsenge, men lejren er desuden udstyret med rindende vand, et ydmygt toilet samt et udekøkken. Lejren besøges hver nat af den fauna som lever på området.

4 Paradis for fugleelskere En spændende beplantning bestående af et velplejet haveanlæg med tropiske og subtropiske planter, og den uberørte og naturlige bushveld-flora som vokser i søen og på klippeskråningerne, har skabt et attraktivt habitat for et væld af fuglearter. Fiskeørne og Giant Kingfisher ses ofte dykke efter fisk i søen, og Hammerhoved og Cormoraner patruljerer ved dæmningen samt væverfugle bygger deres karakteristiske reder i trætoppene omkring søen. For blot at nævne nogle få. Nyala breeding I 2011 påbegyndte Waterfall Lodge et spædende avlsprojekt med de meget smukke Nyala antiloper. Det er lykkedes Waterfall Lodge at fordoble bestanden frem til d.d. Formålet har naturligvis været at avle på de bedste gener, både af hensyn til at fremtidssikre arten og med tanke på at sikre præmietrofæer til jagt. Nyalaerne har i starten været indhegnet på et stort afspærret naturområde, for at give dem fred og ro og de bedste avls og vækst betingelser. I vinterhalvåret hvor dyrenes naturlige føde er sparsom, har det været nødvendigt at udlægge ekstra foder. Mange af Waterfall Lodges gæster har under deres besøg på Waterfall Lodge fundet det interessant, at deltage i eller følge de daglige rutiner med Nyalaerne. Dagsudflugter fra Waterfall Lodge Waterfall Lodge ligger strategisk perfekt og i kort køreafstand til spændende nationalparker, game reserves og berømte turistattraktioner. Waterfall Lodge er således et godt valg for medfølgende ikke-jægere, eller for turister i al almindelighed.

5 Eksempler på dagsudflugter: Lephalale Oprindelig grundlagt under navnet Ellisras, men senere omdøbt efter områdets hovedflod Lephalale. Seneste folketælling viste små indbyggere, men det er en af de hurtigst voksende byer i Sydafrika og en hektisk smeltedigel, præget at turisme, landbrug, mineindustri og game-farming. Byen byder derfor på en spændende lokal folklore med store åbne markeder og helt nye moderne butikscentre side om side samt et godt udbud af barer og restauranter. D Nyala Game Reserve Ligger blot 15 km øst for Lephalale og mindre end en times kørsel fra Waterfall Lodge. Det er en spændende lille nationalpark på 80 km2, klemt inde mellem floderne Mogol og Tamboli, og opkaldt efter de kæmpe store smukke Nyalatræer. Parken rummer mere end 60 forskellige arter af pattedyr og antiloper, inklusiv næsehorn, nyalaer, tsessebes, zebraer og giraffer m.m.. Et af parkens bedste features er et par prægtige skjul med udsigt over savanne og flodbred. D Nyala tillader kør-selv safari og er en af de få parker, hvor det er tilladt at cykle rundt på mountain bike. Marakele Nationalpark Ca. en times kørsel fra Waterfall Lodge og i hjertet af Waterberg-bjergene ligger den store nationalpark Marakele. Den ligger i overgangszonen mellem de tørre sletter i vest, og de frodige og frugtige sletter i øst, og rummer derfor en mangfoldig og varieret flora. Majestætiske bjerge med enestående udsigt, og med en af Afrikas største ynglekolonier af gribbe, vekslende med græssletter og dybe dale, hvor antiloper trives. Marakele byder på 4 af The Big Five. Marakele rovdyrscenter Lige i nærheden, blot 9 km udenfor Thabazimbi ligger et populært udflugtsmål, Marakele Predator Centre, kendt for sine hvide løver. Udover løverne fremvises tigere, leoparder og hyæner. Centeret er specielt interessant ved fodringstid. Safari på elefantryg i Waterberg Safari på elefantryg, eller en vandretur i bushen med elefanter, er vokset i popularitet, og kan også arrangeres for gæster i Limpopo-provinsen.

6 Golf Waterfall Lodge har den perfekte beliggenhed, hvis i ønsker at kombinere rejsen med en runde golf. Der er nemlig store golfoplevelser med navne som Gary Player, Lost City og the Extreme 19th inden for relativ kort kørselafstand. Start f.eks. med den lokale Mogol Club i Lephalale, blot 25 km fra Lodgen. Golfbanen er på 72 huller og af yderst høj kvalitet. Banen ligger fint beskyttet i Limpopodalen, og derfor en af de bedre vinterbaner i området. Fortsæt derefter til Sun City og Gary Player Golf, der som bekendt ligger græs til den berømte turnering Nedbank Golf Challenge. Eller hvorfor ikke prøve kræfter med den udfordrende Lost City Golf Course - hvor krokodiller vogter over mistede bolde i vandet på hul 13! I kan også besøge Legend Golf & Safar Resort - et leisure-resort, med en eksotisk blanding af vilde dyr, og golf. The Signatur Course er naturligvis berømt fordi de 18 huller, som er individuelt designet af 18 golf ikoner, inklusive et af Thomas Bjørn. Det ekstreme hul 19 som vækker betydelig opsigt, da Tee off ligger på toppen af Hanglip Mountain og kan kun nås med helikopter, og så skal der drives 400 meter ud, med et drop på 400 meter ned. Til gengæld belønnes hole in one med 1 million US! Andre sportsaktiviteter i området De dramatiske klippeformationer ved Waterfall Lodge er indbydende til bjergklatring eller treckingture, og i nærområdet er der flere spændende ruter at udforske på mountain bike. Der er sågar en mulighed for at komme på mountain bike safari i D Nyala safari park, eller for at teste dine færdigheder med bue og pil på stedets træningsbanen. Mokolo Dam fiskeri Ligger ca. en halvtimes kørsel fra Waterfall Lodge, og er en af Sydafrikas største opdæmmede søer indeholdende 145 millioner kubikmeter vand. Søen er omgivet af frodige bjerge og en stor nationalpark, og er et ultimativt udflugtsmål for sportsfiskere.

7 Om jagten på Waterfall Lodge Waterfall Lodge er specialiseret i jagt på plains game, ikke kun i Limpopo-provinsen, men i princippet overalt i Sydafrika. Waterfall Lodge ejer deres egen jagtfarm og har egne fastansatte professionelle jægere. Dog går de kun sjældent på jagt på deres egen farm, men gør det af og til for at sikre lidt lækkert til grillen, eller for at trimme og reducere vildtbestanden af hensyn til trivsel. Denne vildtpleje er også med til at sikre, at naturoplevelsen er meget større, når gæsterne nyder en sundowner ved søbredden, eller udsigten på toppen af plateau-bjerget, med impala, kudu, gnu og klipspringere i buskadserne omkring sig. Waterfall Lodge har faste samarbejdsaftaler med de bedste jagtområder i Limpopo dækkende et område på mere end 500 kvadratkilometer. Deres foretrukne områder er Waterberg, som findes i trekantsområdet mellem Lephalale, Vaalwater og Thabazimbi. Det faktum, at Waterfalls jagtteam bor fast i området og jæger hele året rundt, sikre at de til enhver tid er ajourførte med udviklingen og kan skræddersy den optimale jagt ud fra gæsternes ønsker. The Big Five Med relativ kort varsel kan Waterfall Lodge skræddersy og efterkomme forspørgsel på The Big Five. En af stedets faste Sydafrikanske jægere, med kælenavnet Wolf, er registreret og licenseret i Big Five, og er anerkendt i hele det sydlige Afrika som en af branchen bedste!

8 Konservator Derek Robinson Derek Robinson har sin fabrik og sit studie på Motsomi Ranch lige udenfor Thabazimbi, ca. en halv times kørsel fra Waterfall Lodge og har 3 årtiers erfaring! Udover at være en meget erfaren og dybt seriøs zoologisk konservator, så er Derek en særdeles kreativ kunstner. Og det er kun en fordel, at Derek også selv er en ivrig jæger. Derek og hans team er dedikere, og arbejder med stor faglig stolthed, og vil med glæde vise jer rundt i studiet, på fabrikken og i deres showroom, og forklare alle arbejdsprocessor, og naturligvis diskutere med jer, hvorledes i ønsker jeres eget trofæ udstoppet. Alle modeller og forme er tegnet i eget studie og støbt på fabrikken, så alle processer fra a til z er samlet hos Derek Robinson. Læs mere om priser og vilkår på Waterfall Lodge hjælper gerne med alle shipping arrangementer, men forvent en tidshorisont på ca. 8 til 14 måneder før i modtager jeres trofæ. Program og pris Ønsker I et tilbud på en jagrrejse til Waterfall Lodge, så kontakt os venligst. Vi står som altid klar til at skræddersy et tilbud med et spændende program til jer. For mere information kontakt Kasper Nørgaard på:

9 Afbestillingsforsikring Der kan tegnes afbestillingsforsikring, som dækker pakkerejsen og som gælder ved annullering pga. akut opstået lægedokumenteret sygdom hos den rejsende eller dennes nærmeste pårørende. Pris for denne forsikring er 6 % af billetprisen. Den tegnes ved bekræftelse af rejsen. Rejseforsikring Vi gør opmærksom på, at det gule sygesikringskort ikke dækker ved forretnings- og erhvervsrejse. Vi anbefaler derfor, at der tegnes en speciel rejseforsikring med en dækning, som er i overensstemmelse med ovenstående rejsearrangement. Vi vil naturligvis meget gerne være behjælpelige med at tegne en sådan. Ansvarsrisiko Til dækning af den udvidede ansvarsrisiko i medfør af DRF-lovgivning om pakkerejser, opkræver vi DKK 10,00 pr. person inklusiv i grundprisen. Rejsegarantifond Obligatorisk tilskud til rejsegarantifonden DKK 20,00 pr. person er inklusiv i grundprisen. Hvis I har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er I naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Venlig hilsen Eventcom

ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA

ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA WATERFALL LODGE SYDAFRIKA ATTRAKTIV JAGT-LODGE I SYDAFRIKA Beliggende i Waterberg Mountains Mulighed for god lejeindtægt Indkvartering til 14 pers. + pladser i teltlejr

Læs mere

WATERFALL LODGE. Limpopo Province, South Africa. All inclusive eller self catering

WATERFALL LODGE. Limpopo Province, South Africa. All inclusive eller self catering WATERFALL LODGE Limpopo Province, South Africa Udflugter og aktiviteter for hele familien Mere end 60.000 ha jagt til jægeren All inclusive eller self catering Jagt- & fotosafari for hele familien Telefon

Læs mere

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe

Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy Sango Lodge & Sango Tented Camp Zimbabwe Save Valley Conservancy ligger i det syd-østlige Zimbabwe, ikke langt fra grænsen til Mozambique. Området er det største privatejede vildtreservat

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Inspiration Rejsemål: Dublin Baseret på 35 deltagere Engelberg er en perle beliggende i de smukke schweiziske alper. Byen ligger smukt for enden af dalen af samme navn og omkranses af indtil flere bjergtoppe

Læs mere

Jagt i Sydafrika(Kirkwood)

Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Jagt i Sydafrika(Kirkwood) Det er os en fornøjelse at kunne sende vores kunder til vores partner i Sydafrika og vide at de er i gode hænder. Vores partner Umlilo Safaris, en Outfitter & Professional Hunters,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere

Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Inspiration Rejsemål: Paris Baseret på 13 deltagere Fly SAS København Paris (CDG) Paris (CDG) København Fly Air France Billund Paris (CDG) Paris (CDG) Billund 08:25 10:15 SK0565 15:20 17:05 SK0568 07:30

Læs mere

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli

Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Forlæng din badeferie med safari i Tsavo & Amboseli Per person, 4 dage fra kr. 5.500,- v/2 REJSERUTE: MOMBASA TSAVO ØST AMBOSELI - TSAVO VEST - MOMBASA Udsigt til Afrikas Tag - Kilimanjaro og safari i

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere

Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere Inspiration Rejsemål: Teambuilding Snärjeskogen (september edition) Baseret på 24 deltagere I Blekinge län, ca. 2½ times kørsel fra København er Snärjeskogen beliggende lige på grænsen til Sveriges sydligste

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Mauritius

Inspiration Rejsemål: Mauritius Inspiration Rejsemål: Mauritius Mauritius er en østat, der ligger i den vestlige del af det Indiske Ocean ca. 900 km øst for Madagaskar. Øen har et areal på ca. 1900 km². Store dele af øen er dækket af

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN

EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN EN OASE AF RO OG NATUROPLEVELSER FOR HELE FAMILIEN PÅ JAGT I DE NÆRLIGGENDE BUSHOMRÅDER Blesbuck Blue Wildebeest Impala Kudu Nyala Red Hardebeest Warthog Zebra Jagtrejse - riffeljagt Prisen inkluderer

Læs mere

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser.

Aurora Jagtrejser Jomfrustien 4, 1. sal Postboks 115 DK-6100 Haderslev tlf. +45 23452694 E-Mail: aurora@aurorajagtrejser.dk www.aurorajagtrejser. Namibia Namibia er et traditionelt jagtland, som tilbyder en god og afvekslende jagt på forskellige antilopearter samt vortesvin. Jagten på gepard og leopard er også mulige på de mange forskellige farme.

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Kruger parken & The Big Five Safari

Kruger parken & The Big Five Safari Kruger parken & The Big Five Safari 4 dages supersafari i Sydafrikas største nationalpark, Kruger National Park Tag med BENNS og Nomad på en oplevelsesrig 4 dages safaritur til Kruger National Park. Her

Læs mere

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX

Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Formel 1 - Abu Dhabi 21. 25. november 2014 Netværksrejse med ATAX Tag med Arbejdsgiverforeningen for taxibranchen på netværksrejse til Formel 1 i Abu Dhabi. Kontakt og tilmelding Eventcom Rønnegade 9 2100

Læs mere

Tag på safari med børnene

Tag på safari med børnene Tag på safari med børnene All inclusive Afrikarejse - perfekt for børnefamilier En grupperejse for min. 8 voksne - sammensat for familier med børn. Turen byder på safarioplevelser af de helt store, picnic

Læs mere

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT!

USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! USA New York, Columbus Circle, ER INDKØBT! Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere

Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Inspiration Rejsemål: Oktoberfest Baseret på 10 deltagere Oktoberfesten er traditionen tro blevet afholdt hvert år siden 1810. I de store festtelte serveres der store kolde pilsnere og grillkylling, og

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sydafrika for livsnydere

Sydafrika for livsnydere for livsnydere for livsnydere Denne rejse er for dig, som vil have det bedste af det bedste. Du starter med 4 dage i Cape Town, hvor du bor på et lækkert B&B. Vi har inkluderet en dagstur - du kan frit

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp 106.970,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari

Læs mere

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land

Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Safari i Sydafrika 2020 hele verden i et land Afrikas Horisonter Luksus Safari Cape Town Og Vinland Syd Afrika 2020 Oplev Sydafrikas imponerende natur og fantastiske dyreliv Bo i luksushus på Blyde Wildlife

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Pürschkursus i afrikansk sporjagt

Pürschkursus i afrikansk sporjagt Pürschkursus i afrikansk sporjagt Læserrejse med Jagt, Vildt og Våben 17. 26. juli 2009 Mananga Safaris, Sydafrika Med African Adventure og jagtmagasinet Jagt, Vildt og Våben, har du ikke blot mulighed

Læs mere

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE

BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Dato: 13. 08 2019 BIG FIVE I SYDAFRIKA & BADEFERIE Safari i Kruger National Park og skøn badeferie i Mozambique ved Det Indiske Ocean Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk

Læs mere

Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp

Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp Unik, intim safarioplevelse på Rukiya Safari Camp Tag med på en forrygende safari i Sydafrika, hvor Rukiya Safari Camp byder jer indenfor i en Camp, der udstråler intimitet, autentcitet og rustik luksus

Læs mere

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange

Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT Naturfænomenet Victoria Falls, paradiset Chobe og imponerende Hwange VICTORIA FALLS CHOBE HWANGE VICTORIA FALLS. 11 dage med dyrerig safari i Chobe og Hwange og imponerende

Læs mere

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins

Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Jagt / Sigthseeing Limpopo Provins Går man med planer om at gæste Sydafrika og kombinere jagt og sigthseeing er dette stedet. Lodgen er dansk ejet af Per Grunnet og hans kone som købte stedet for nu flere

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River

Cheetah Camp. Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Cheetah Camp Privat eksklusiv camp på 500 m 2 direkte ud til Olifants River Pris for 6 personer 106.970,- Hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, stort safari program,

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe

Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Inspiration Rejsemål: Las Vegas - CES messe Oplev verdens største messe inden for IT og teknologi. I Las Vegas samles over 3600 udstillere, over 250 talere og 150.000 ligesindede alt fra teknologinørder

Læs mere

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten

Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Safari i Tsavo & Amboseli og badeferie v. Kenya-kysten Fantastisk safari i 3 utrolige safariparker i kombination med sol og lækkert ophold ved det turkisfarvede indiske Ocean! En 14 dages fantastisk safari-

Læs mere

Antilopejagt hos Limpopo Safaris

Antilopejagt hos Limpopo Safaris HØJDEPUNKTER HØJDEPUNKTER & & BESKRIVELSE BESKRIVELSE Antilopejagt hos Limpopo Safaris Overblik HØJDEPUNKTER Hos Limpopo Safaris oplever du antilopejagten i Afrika i sin reneste form. Åndeløs spænding,

Læs mere

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland

Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland Forlæng din ferie i Sydafrikas vinland 2 dage p.p fra kr. 1.950,- v/2 personer REJSERUTE: CAPE TOWN VINLANDET CAPE TOWN Oplev og bo i det billedskønne vinland. Mulighed hver dag hele året ved minimum 2

Læs mere

Blixens Big Five Safari i Kenya

Blixens Big Five Safari i Kenya Blixens Big Five Safari i Kenya Afrika-safari når det er bedst - til fantasipris! En indholdsrig Kenya-safari med private safari-køretøjer, fly, safari og helpension inkluderet. Mød "the Big Five" i Kenyas

Læs mere

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo

Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Dagsudflugter Summit Tours 4+ Lodge I Karoo Rejser du med Summit Tours til vores 4+ Lodge i Karoo vil du have flere muligheder for udflager som enten jæger der ønsker en pause fra jagten, eller som ledsager

Læs mere

Nigel Archer Safaris. Kenya

Nigel Archer Safaris. Kenya Side 1 af 6 Nigel Archer Safaris Kenya Nigel Archer har igennem mange år været kendt som en yderst erfaren professionell jæger på såvel storvildt, plains game og fuglejagt. Hans baggrund som både akademisk

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge 16.995,- hele året rundt Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter

Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Kenya & Tanzania, Østafrikas højdepunkter Lake Naivasha/Lake Nakuru - Masai Mara - Victoria-søen - Serengeti - Ngorongoro - Amboseli Den rigtige og helt logiske rundrejse der kombinerer verdens to bedste

Læs mere

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL

BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Dato: 12. 08 2019 BADEFERIE PÅ TRAVELLERS BEACH HOTEL Familiær og afslappet stemning med mulighed for mange aktiviteter Tlf.: (+45) 56 36 25 45 www.safarieksperten.dk info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol

Marbella Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Marbella er Luksusbyen på Costa del Sol Beliggende midt på Costa Del Sol og kun en halv times kørsel fra Malagas lufthavn ligger Marbella, en af Middelhavskystens mest besøgte turistbyer. Byens klima er

Læs mere

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS

Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Med Aalborg Zoo til Sydafrika 13 DAGE AFREJSE 18. MARTS Aalborg Zoo og Bravo Safari byder velkommen til den nordlige del af Sydafrika, et af landets allermest spændende områder. Vi skal naturligvis på

Læs mere

Våben gebyrer og tilladelser

Våben gebyrer og tilladelser Tag en pause fra hverdagen og få den ultimative jagtoplevelse i Afrika med Manga Hunting Safaris. Med Mangwa Hunting Safaris får du ikke kun spændingen ved at gå på jagt efter spændende og eksotiske dyr,

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder

Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Karen Blixen kalder Afrejse: 6. april 2014 10 dage med dansktalende ekspertrejseleder Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Klub Folkebladet og Africa Tours byder velkommen til en skøn og oplevelsesrig

Læs mere

Limpopo Province - Musina - Sydafrika

Limpopo Province - Musina - Sydafrika Limpopo Province - Musina - Sydafrika Området hvorpå jagten foregår ligger ved Limpopofloden, som også danner grænse til Zimbabwe ved byen Musina, ca. 4,5-5 timers kørsel fra Johannesburg. Lodgen er beliggende

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Kenya Migration Safari 2016

Kenya Migration Safari 2016 Geoffrey er DANSKTALENDE REJSELEDER 28. r e b m e t sep Kenya Migration Safari 2016 OPLEV DEN STORE GNU- OG ZEBRAVANDRING MED AFRICA TOURS DESTINATIONSCHEF, GEOFFREY SENDEU, PÅ EN 9 DAGES PRAGFULD KENYASAFARI.

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek

Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Inspiration Rejsemål: Tyrkiet - Belek Belek - et paradis for golfelskere! Selvom golf er en forholdsvis ny aktivitet i Tyrkiet, har landet - eller rettere Belekområdet mellem Antalya og Alanya ud til Middelhavet

Læs mere

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk

ITALIEN - Toscana. 1 co'ensus VERDENSBOLIGER - Skelstedet 17-2950 Vedbæk - 70 26 11 55 - info@coensus.dk - www.coensus.dk ITALIEN - Toscana Halvt dobbelt hus i smuk stenejendom typisk for Toscana - højt beliggende med en formidabel udsigt også fra poolen og den dejlige have! Huset der er flot istandsat er på ca. 130 m2 og

Læs mere

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika

Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Riffeljagt og turistrejse i Eastern Cape, Sydafrika Hej Tak for din henvendelse vedr. jagt i Afrika. Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt og ophold på en farm i det kuperede terræn i Southwell distriktet

Læs mere

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr.

LB Jagtrejser, Lindum Søvej 15, DK-8830 Tjele   Jagtrejser.dk, tlf , Rejsegarantifonden nr. Jagtsafari til Kimberly, Sydafrika Vi kan hos LB Jagtrejser tilbyde jagt i Sydafrika på jagtfarmen i Kimberly som er en familieejet jagtfarm. Her har du mulighed for, at jage plainsgame og enkelte storvildtsarter

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere

Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Inspiration Rejsemål: Düsseldorf Baseret på 6 deltagere Düsseldorf blænder med spændende arkitektur, et sprudlende natteliv og en kunstscene i stor konkurrence til andre fremtrædende storbyer. Byen er

Læs mere

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers.

Forlæng med campingsafari i Chobe. Per person 2 dage fra kr v/2 pers. Forlæng med campingsafari i Chobe Per person 2 dage fra kr. 2.100 v/2 pers. REJSERUTE: VICTORIA FALLS - CHOBE NATIONAL PARK - VICTORIA FALLS Indkvartering i campingtelte med savannens lyde som nærmeste

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet

Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Jagt i Mozambique - Zambezi-floddeltaet Beskrivelse: Floddeltaet, hvor Afrikas fjerde største flod Zambezi-floden løber ud i det Indiske Ocean, tæller med som et af de mest vildtrige områder i Afrika.

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp

Afrika. på første række. Nyati Cheetah Camp Afrika på første række Nyati Cheetah Camp fra106.970,- Prisen er for 10 dages luksus safariophold for 6 personer med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r Kom på privat luksussafari i

Læs mere

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island

Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Side 1 af 9 Den ultimative safarirejse til det uberørte Afrika! Tanzania Pemba Island Med baggrund i vore egne rejseerfaringer og oplevelser i Afrika, samt vort veludbyggede kontaktnet på det afrikanske

Læs mere

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP

10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Dato: 08. 08 2019 10 DAGES SAFARI PÅ BALULE RIVER CAMP Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016

Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Ryder Cup VIP-tur inkl. 6 runder golf i Minnesota State - 23.9 1.10 2016 Oplev Ryder Cup 2016 fra første parket. Tag med ClassicGolf på årets største golfoplevelse til Ryder Cup i Minnesota. Vi har sammensat

Læs mere

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS

ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS gt JSEN: Antilopeja ALT OM JAGTRE is hos Limpopo Safar ANTILOPEJAGT HOS LIMPOPO SAFARIS Jagt på 45.000 ha i den nordlige del af Sydafrika (Limpopo-provinsen). Fantastiske forhold både for jægere, ledsagere

Læs mere

New York, Columbus Circle

New York, Columbus Circle New York, Columbus Circle Ejendommen The Sheffield blev købt af en fremsynet projektudvikler der har valgt at inddrage de øverste 3 etager til fælles-områder. På etage 57, 58 og 59 er der således skabt

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Dubai Baseret på 20 deltagere Dubai, som er et af de syv emirater der udgør de Forenede Arabiske Emirater er den perfekte feriedestination og byder på et væld af oplevelser. Dubai

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzania Big Five Safari 9 dage fra kr. 16.900,- pr. person Inkl. fly, transp ort, ind kvartering, m.m. 9 dage fantastisk, firehjulstrukket safari- rejse i T anzania En fantastisk safari-rejse til Tanzania

Læs mere

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge

Afrika. på første række. Nyati Safari Lodge Afrika på første række Nyati Safari Lodge fra13.995,- Prisen er for 10 dages luksus safari ophold med alle måltider, dagligt turprogram, transfer og fly t/r. Kom på safari i verdensklasse i Sydafrikas

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT ENKELT, SMUKT OG MODERNE SOMMERHUS TOFTEAGER 31, UDSHOLT I et skønt sommerhusområde med masser af charme og smukke træer har

Læs mere

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor

Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Malawi og Zambia Safari i Livingstones fodspor Da David Livingstone blev fundet af Henry Stanley med de berømte ord: "Dr. Livingstone, I presume", havde han tilbragt mere end halvdelen af sit liv i Afrika.

Læs mere

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt

Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Kenya Serena s Big Five Safari Sweetwaters Lake Elementaita Masai Mara 9 dages varieret privatsafari med afrejse alle dage året rundt Peacock Travel byder jer velkommen til en pragtfuld og yderst varieret

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand

HEXACO. Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i Thailand N Ndr. Strandvej 119 G 3150 Hellebæk Danmark Sunset Beach Residence: Eksklusive ferieboliger til smuk, uspoleret, hvid sandstrand og det azurblå Andamanhav på paradisøen Koh Kho Khao nord for Phuket i

Læs mere

Under Botswanas Himmel

Under Botswanas Himmel Under Botswanas Himmel Chobe National Park - namibisk landsby - Victoria Falls - Moremi - Okavango Deltaet Vi kan tilbyde en super pris på denne pragtfulde, luksusbetonede 10 dage / 7 nætters safari til

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI

EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Dato: 02. 01 2017 EVENTYRLIGE TANZANIA SAFARI Denne spændende Tanzania safari med dansktalende rejseleder, tager jer på en spændende rejse blandt Tanzanias magiske dyreliv. Rejsen foregår på den perfekte

Læs mere

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER

SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Dato: 18. 06 2019 IPA SAFARI I SYDAFRIKA FOR IPA- MEDLEMMER Storslået, vild natur, tropiske nætter med lyden af cikader og løvebrøl i det fjerne, eksotiske dufte i bushen, spændende og bjergtagende dyreoplevelser

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Jambo Serena Safari 8 dage fra kr. 18.098,- pr. person Inkl. fly, ind kvartering, guid e mm. Tag med på en fantastisk safarirejse i Tanzania og besøg nogle af de aller bedste safariområder I fantastiske

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere

Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Inspiration Rejsemål: Engelberg Baseret på 20 deltagere Engelberg - Kan et sted være mere himmelsk? Velkommen til himlen, velkommen til ferieparadis sommer og vinter beliggende 1.050m over havets overflade.

Læs mere

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA

HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA BENALMÁDENA - COSTA DEL SOL - SPANIEN HERSKABSVILLA I BENALMÁDENA Imponerende udsigt over Middelhavet Beliggende mellem Fuengiorola og Mijas 475 m2 bebyggelse - 240 m2 terrasse

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse

Campanile Hotel Venlo Hyggelig by og shopping paradis nær den tyske grænse Campanile Hotel Venlo Campanile Hotel ligger i Venlo, som er kendt for sine gode shopping muligheder. Introduktion 1 km. fra den tysk-hollandske grænse ligger Campanile Venlo. I Venlo kan I beundre de

Læs mere

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland

FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE. Nordsjælland FLOTTE HUSE & ATTRAKTIVE GRUNDE Nordsjælland SKOVGRUND I SKØNT OMRÅDE UDSHOLT Sommerhus og grund ligger i et dejligt veletableret sommerhusområde med masser af træer. Her er blot 800 m til den fine børnevenlige

Læs mere

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer

Sydafrika Safari. 8 dage fra kr v/2 personer Sydafrika Safari 8 dage fra kr. 13.795 v/2 personer REJSERUTE: JOHANNESBURG BALULE NATURE RESERVE JOHANNESBURG Privat safari med afrejse hver dag, året rundt, du bestemmer hvornår Tlf.: 8873 4000 africatours.dk

Læs mere