-rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "-rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER"

Transkript

1 -rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER

2 Årets anden SFINX-rejse går til Athen, Grækenlands hovedstad. Athen har en lang og glorværdig historie fra de mykenske konger beboede Akropolis, til storhedstiden i 400- og 300-tallet f.kr. og frem til at den relativt lille by blev gjort til hovedstad i den nye græske nationalstat i Athen bebos nu af ca. 3.7 millioner mennesker, dvs. næsten en tredjedel af Grækenlands samlede befolkning. Det gør byen til en travl metropol plaget af forurening, trafikkaos og overbefolkning. Athen har været beboet i mere end 3000 år. I forhistorisk periode boede de athenske konger på Akropolis, byens højeste punkt, der således var let at befæste og forsvare. Verdens første demokrati blev indført i 509 f.kr. men kom under hårdt pres 19 år senere, da Athen det to gange med blot 10 års mellemrum måtte forsvare sig mod det stormægtige Perserriges ekspansion. Herefter fulgte 150 års storhedstid. En periode der så opførelsen af nogle af de stolte bygningsværker, som Athen stadig er kendt for. En periode hvor videnskab, filosofi, kunst og folkestyre lagde fundamentet for vores vestlige civilisation. Det var Athens hæderkronede fortid, der var udslagsgivende i valget af byen som landets nye hovedstad efter uafhængighedskrigen ( ) mod Det osmanniske Rige. I årene herefter blev en lang række nyklassicistiske bygningsværker, bl.a. kongeslot, universitet og national bibliotek opført. Flere af bygningerne blev tegnet af to danske arkitekter. I 1920 erne ankom et stort antal flygtninge fra de tidligere græske områder i det nuværende Tyrkiet, og som følge heraf opstod flere nye beboelseskvarterer i Athens forstæder. I 1967 måtte daværende kong Konstantin flygte fra landet efter et mislykket militærkup. Herpå fulgte syv års brutalt militærdiktatur, hvis fald blev startet efter en opstand blandt de studerende på det polytekniske universitet. Vi glæder os til at kunne præsentere denne fascinerende storby for gamle såvel som nye SFINX-rejsende.

3 DAGSPROGRAM FOR REJSEN Lørdag d. 31. oktober Afrejse fra Kastrup kl med ankomst i Athen Bus fra lufthavn til indkvartering på Hotel Electra, der ligger på Ermou-gaden, lige ved Sintagmapladsen. Efter indlogering og frokost mødes vi kl. 16 og spadserer en tur op på Philopapposhøjen, hvorfra der er en fin udsigt udover Athen, med vartegn fra den antikke og den moderne storby. Herefter går vi gennem Plaka, det gamle historiske kvarter nordvest for Akropolis, kendt for sine smalle gader og små huse. Kvarteret er spækket med restauranter, cafeer og souvenir butikker. Søndag d. 1. november Søndagen vies til besøg på Akropolis, der var det antikke Athens religiøse centrum, såvel som byens skatkammer og lagerplads. Her er levn fra den mykenske befæstning af klippen, det aldrig fuldførte arkaiske Athena tempel, den klassiske periodes imponerende bygninger: Propylæerne, Niketemplet, Parthenon og Erechtheion og det romerske rundtempel for Augustus og Roma. Akropolis var spækket med statuer i bronze og marmor, f.eks. en vældig Athena statue i fuld kampudrustning, hvis lansespids kunne ses fra skibene, der nærmede sig Athen. Der er ikke mange levn af de mange statuer, men heldigvis er mange af dem beskrevet af den romerske rejsebogsforfatter, Pausanias, der besøgt Athen i det 100-tallet e.kr. Vi besøger også den romerske koncertsal, Herodes Atticus Odeion, der stadig i dag anvendes til koncerter. Dernæst bevæger vi os til Dionysosteateret, hvor det antikke Athens festival til ære for guden Dionysos blev afholdt med konkurrence i opførelser af tragedier, komedier og satyrspil, over tre dage. Sidst besøger vi det nyopførte Akropolismuseum, hvor de mange fund fra Akropolis nu er udstillet. Mandag d. 2. november Dagens program handler primært om en vandring i det nyklassicistiske Athen og i de danske arkitektbrødrene Christian og Theofilus Hansen s fodspor. Vi tager metroen til Panepistimio og ser de tre nyklassicistiske perler, Kunstakademiet og National biblioteket, tegnet af Theofilus Hansen, der flankerer Universitetet tegnet af Christian Hansen. Siden går turen til Det National Historiske museum, der dokumenter det moderne Grækenlands historie. Herefter ser vi Heinrich Schliemanns hus, der nu huser det numismatiske museum. Schliemann forestod udgravninger i Troja, Mykene og Tiryns og hans hus er inspireret af hans passion for den mykenske periode. Næste stop er to imponerende bygninger på Sintagmapladsen Hotel Grand Bretagne og Parlamentsbygningen, der tidligere var kongepalads. Foran Parlamentet ligger Den Evige Soldats grav, der vogtes dag og nat af soldater iført den traditionelle græske

4 uniform. Vi foretager herefter en afstikker fra det stærkt trafikerede centrum og spadserer en tur i den fredeligere Zappion park, der huser Zappion, tegnet af Theofilius Hansen. Zappion anvendes til udstillinger. På vej tilbage mod hotellet, passerer vi det moderne olympiske stadion, opført til Legene i 1896, og det gigantiske tempel, Olympieion, indviet til den olympiske Zeus, der var under opførelse i mere end 600 år. Det blev endeligt fuldført af den romerske kejser Hadrian, der også lod opføre en bue, placeret lige ved templet. Sidste stop på turen er Lysikrates monumentet, rejst af vinderen i en af konkurrencerne ved Dionysos festivalen. Om aftenen åbner Det Danske Institut i Athen dørene for en lille omvisning, Tirsdag d. 3. november Vi begiver os af sted til Agora, det antikke Athens politiske, administrative og handelsmæssige centrum. Her ligger resterne af templer, domstolen, rådhuset, statens møntværksted og fængslet. Folk kom for at handle, hente vand ved brøndhuset, se hvad klokken var, læse sidste nyt på Opslagstavlen med nyheder fra de forskellige områder i byen eller bare slentre en tur i en af stoaerne og høre filosoffernes visdomsord. På Agora slutter vi af på museet, der huses i den genopbyggede Attalos Stoa fra 100-tallet f.kr. Efter frokost besøger vi Kerameikos, det oprindelige pottemagerkvarter. En af hovedindfaldsvejene til Athen gik i antikken gennem Kerameikos, hvor vi finder rester af voldgraven foran bymuren, rester af byporten, såvel som den bygning, hvorfra processionen under den panathenæiske festival udgik. Gravlæggelser fandt sted langs indfaldsvejene til byen, og derfor er der fundet mange fine gravmonumenter i området, som også blev anvendt til statsbegravelser. På Kerameikos museet er mange af de gravgaver, der er fundet under de tyske udgravninger af gravene, udstillet. På gåturen tilbage til hotellet passerer vi kejser Hadrians bibliotek og den Romerske Agora. Onsdag d. 4. november Heldagsudflugt. Turen går til det sydlige Attika, hvor vi skal besøge den antikke mineby Thorikos, der har været beboet siden bronzealderen. Byen indeholdt et akropolis med rester af templer og et teater. I tallet f.kr. arbejdede tusindvis af slaver i sølvminerne og i videreforarbejdningen over jorden. Athenerne opførte en fæstning for at beskytte de miner, der finansierede de imponerende bygningsværker på Akropolis og opførelsen af bymurene omkring Athen og Piræus, de lange mure, der forbandt de to byer samt flåden og flådeinstallationerne i Piræus. Efter et kort ophold i Soureza, hvor der ligeledes fandt minedrift sted, kører vi mod Sounion, hvor vi spiser frokost på en fiske-taverna med udsigt over vandet. Herefter besøger vi Poseidon templet, der har en fantastisk beliggenhed. Turen går derefter langs den attiske vestkyst tilbage til Athen.

5 Torsdag d. 5. november Vi tager metroen til Viktoria stationen og besøger National museet, der huser de kendte forhistoriske fund fra den mykenske periode, bl.a. fundene fra Schliemanns udgravning i Mykene. Men selvfølgelig også de berømte fund fra den historisk periode af skulptur og bemalede vaser. Eftermiddagen er valgfri, men ønsker man mere tid på National museet står rejselederne til rådighed. Fredag d.6. november Heldagsudflugt til Dafni og Eleusis. Dafni har været et helligt område siden antikken, hvor der lå en helligdom for Apollon. Laubærbusken (dafni på græsk) var helliget Apollon, og har derfor givet navn til stedet. I byzantinsk tid blev her opført en kirke, med meget fine mosaikker. Der ligger også et munkekloster, der desværre er lukket for offentligheden. Herefter går turen til Eleusis, hvor vi skal besøge den store helligdom for Demeter, gudinde for jordens frugtbarhed. Mysteriekulten i Eleusis, der er forbundet med Demeters datter, Kore, tiltrak gennem antikken folk fra hele den antikke verden. Der er frokost inkluderet i denne dagstur. Lørdag d. 7. november Udflugt til Piræus, Athens havneby. Vi begynder dagen med et besøg i kælderen på Hotel Divani Palace Acropolis, hvor et lille stykke af Athens bymur er bevaret. Derpå går turen mod Piræus først med den nye sporvogn (tram), så vi får set noget af den pittoreske kyststrækning, siden med bus, hvorfra der er udsigt ud over den mindste af Piræus tre havne, Microlimano, før vi ankommer i Zea Havnen, der husede den største del af det athenske flådeanlæg. Danske undervandsarkæologer har siden 2001 foretaget undersøgelser af flådeanlæg såvel som havnebefæstning. Kun meget lidt er bevaret og synligt fra overfladen, men arkæologerne vil give os en introduktion til de arkæologiske levn, såvel som deres specielle arbejdsforhold midt i en umådelig forurenet og travl lystbådehavn. Efter frokost stopper vi ved Philons arsenal, lagerbygningen for udstyr til krigsskibene, før vi ser det arkæologiske museum i Piræus. Turen tilbage til Athen foregår med tog. Søndag d. 8. november Hjemrejsedag. Kl afhentes vi med bus fra hotellet, hvorpå turen går til lufthavnen, hvor flyet afgår med ankomst i Kastrup Vi skal gøre opmærksom på, at ændringer i rejseprogrammet kan forekomme.

6 TURENS REJSELEDERE Historiker Mogens Pelt, lektor ved Saxo-instituttet, Københavns Universitet. Klassisk arkæolog og SFINX-chefredaktør Leif Erik Vaag. FAKTA OM REJSEN Flytider: Udrejse lørdag den 31. oktober 2009 med SAS Afgang København/Kastrup kl med ankomst i Athen Hjemrejse søndag den 8. november 2009 kl med ankomst i København/Kastrup Klima: I november er gennemsnitstemperaturen 19 om dagen og 12 om natten. Athen byder normalt på 158 solskinstimer i november, hvilket ca. svarer til april måned i Danmark. Den tekniske rejsearrangør er Esser Travel, Glyfarda, Grækenland. www. essertravel.com HOTEL Det 4-stjernede Hotel Electra ligger på Ermou, den centrale gågade i Athen, lige omkring hjørnet fra Sintagma pladsen, hvor Parlamentet ligger. Her er gå afstand til de fleste arkæologiske sites, til Plaka, mange restauranter, cafeer og butikker samt en af metroliniernes knudepunkter.

7 Tre rejseforedrag om Athen Foredragene afholdes lørdag den 29. august i samarbejde med FOF i København på adressen Rosenborggade 5A. For rejsedeltagerne er foredragene inkluderet i rejsens pris. For rejsedeltagere, der kommer fra provinsen dækker SFINX desuden transportomkostningerne med tog. Foredragene er som sædvanligt åbne for alle interesserede, og tilmelding kan ske på vedlagte kupon. For ikke rejsedeltagere betales almindelig FOF takst på 275 DKK for foredragene. Tilmelding kan ske til FOF på En arkæologisk rundtur Kl ved klassisk arkæolog, SFINX chefredaktør Leif Erik Vaag Foredraget tager os med arkæologien rundt i Athen og omegn fra helligdommene på især Akropolis og Eleusis til resterne af de politiske institutioner på Agora til gravene på Kerameikos. Vi følger befæstningerne til Piræus og gennemgår den antikke topografi og ser på highlights fra den klassiske arkæologi. Demokratiets vugge Kl ved historiker, professor Vincent Gabrielsen Det athenske demokratia var fundamentalt anderledes end vores moderne demokrati på en række punkter, men der var også flere væsentlige ligheder. Først og fremmest var dette den første styreform, der var båret af den grundlæggende idé, at folket skulle styre sig selv. Demokratiet, som styreform blev i det klassiske Grækenland heftigt debatteret af tilhængere såvel som modstandere. Den dag i dag diskuterer vi stadig demokratiet og definitionen på det, hvilket vi senest har set i den nye demokrati-kanon. Grækenlands nyere historie Kl ved historiker, lektor Mogens Pelt Det nuværende Grækenland opstod i Det var den første selvstændige nationalstat, som opstod i Sydøsteuropa, og det skete gennem løsrivelse fra Det osmanniske Rige. I de efterfølgende 100 år ekspanderede landet i en til tider dramatisk proces med krig og folkeflytninger af bibelske dimensioner. I dag er Grækenland en del af EU som også Danmark. Forelæsningen vil med udgangspunkt i en række centrale historiske begivenheder skildre, hvordan Grækenland anno 1830 blev til Grækenland af i dag. Poseidon templet i Sounion, der ligger på Attikas sydspids National museet i Athen Væltet søjle fra Olympieion

8 ALMINDELIGE BESTEMMELSER Rejsens pris er DKK , der omfatter følgende: Flyrejse t/r: København Athen med SAS Heri er inkluderet alle lufthavnsafgifter. Transport på hele turen. Overnatning i dobbeltværelse med bad og toilet på centralt beliggende 4-stjernet hotel. Kvart-pension. Frokost på de to dagsudflugter til Attika og Eleusis. Alle entréer og andre gebyrer, studiemateriale samt omvisning ved SFINX-rejseledere. Indledende foredragsserie. Rejsens pris omfatter ikke: Tilslutningsfly fra provinsen eller fra andet land. Rejseforsikring: Det tilrådes på forhånd at sikre sig, at egen husstandsforsikring indeholder en rejseforsikring samt forsikring for tab og tyveri af rejsegods. Er dette ikke tilfældet, kan rejseforsikring tegnes hos f.eks. Gouda til en pris af DKK 218. Afbestillingsforsikring kan tegnes samme sted for DKK 893. Tilmelding og betaling: Ved tilmelding betales et depositum på DKK pr. deltager. Restbeløbet, DKK , skal være SFINX i hænde senest 8. juli Fristen for tilmelding til rejsen er 8. juli Enkeltværelse: Der er et tillæg for enkelt værelser på DKK Venteliste: Rejsen er begrænset til 30 deltagere. Yderligere tilmeldinger føres på venteliste. Afbestilling: Afbestilling skal ske skriftlig til SFINX senest den 8. juli 2009, hvor hele det indbetalte beløb tilbagebetales, dog fratrukket et ekspeditionsgebyr på DKK 500. Ved afmelding efter den 8. juli 2009 forbeholder SFINX sig ret til at opkræve hele beløbet. Forbehold: SFINX forbeholder sig ret til at aflyse denne rejse, såfremt man ikke modtager et tilstrækkeligt antal tilmeldinger, eller hvis strejke, lockout, uroligheder eller anden form for force majeure umuliggør dens gennemførelse. Endvidere tages forbehold for ændringer i rejsens pris, indkvartering, afgangstider, rejserute og ledelse. SFINX-rejser har åbent hverdage , dog ikke onsdag, på adressen: Afdeling for Klassisk Arkæologi, Aarhus Universitet, 8000 Århus C Telefon / Fax /

9 Tilmelding REJSE/FOREDRAG Undertegnede tilmelder sig SFINX-rejsen til Athen 31. oktober 8. november (Tilmeldingsbetingelser, se venligst bagsiden af hæftet). Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Enkeltværelse ønskes (tillæg DKK 2.730) Depositum DKK er indsat i Danske Bank på er vedlagt i check indsat på svensk giro indsat på norsk konto i DnB Nor Ryger/ikke ryger... Tilmelding FOREDRAG (også rejsedeltagere) Undertegnede tilmelder sig foredragsrækken om Athen den 29. august 2009 (for rejsedeltagere er foredragene gratis). Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.:

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur

Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Kejserbyen og Den Kinesiske Mur Overdådig kulturrejse til Beijing og omegn med overnatning ved Den kinesiske Mur - med dansk rejseleder, 9 dage Albatros Travel Tøndergade 16 1752 København V Telefon 36

Læs mere

Albatros store Middelhavskrydstogt

Albatros store Middelhavskrydstogt Albatros store Middelhavskrydstogt Luksuskrydstogt med Norwegian Cruise Lines nyeste skib Norwegian Jade til Middelhavslandenes kulturperler. Istanbul - Izmir - Mykonos - Santorini - Kreta - Alexandria

Læs mere

Fra Venedig til Sortehavet

Fra Venedig til Sortehavet Fra Venedig til Sortehavet Spændende sørejse gennem Bosporusstrædet til Ukraine med dansk rejseleder, 13 dage Venedig Bari Athen (Piræus) Jalta Odessa Istanbul Katakolon Dubrovnik Venedig Afrejse d. 15/09/2012

Læs mere

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET

RUNDREJSE I ANDALUSIEN. 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET RUNDREJSE I ANDALUSIEN 23. - 28. marts 2015 DRØMMEN OM PARADISET REJSEKONCEPT Drømmen om Paradisets Have De mauriske haver i Andalusien bliver ofte beskrevet som en spejling af forestillingen om Paradisets

Læs mere

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015

BARCELONA & CATALONIEN. Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 BARCELONA & CATALONIEN Have- & kulturrejse 23.-28. september 2015 REJSEKONCEPT Have- og kulturrejse til Barcelona & Catalonien På de senere års have- og kulturrejser til Barcelona og Catalonien har det

Læs mere

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage

Mexicos Store Riger. Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Mexicos Store Riger Mexico kulturrundrejse med dansk rejseleder, 16 dage Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København K Telefon 36 98 00 00 www.albatros-travel.dk info@albatros-travel.dk Mexico Kulturrejse

Læs mere

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015

Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Historisk rejse gennem Syd-England 3. 10. august 2015 Med Niels Blixenkrone-Møller som rejseleder Vi tilbyder nu en rejse til det skønne Syd-England, der oser af romantik, historie og flotte bygninger.

Læs mere

Kina fra nord til syd med Folkeskolen

Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kina fra nord til syd med Folkeskolen Kejserbyen Beijing, Shanghai Orientens dronning og spændende togrejse på 1. klasse med dansk rejseleder, 9 dage Specialrejse i samarbejde med Folkeskolen Afrejse d.

Læs mere

USA Best of The East 2015

USA Best of The East 2015 USA Best of The East 2015 special rundrejse med dansk rejseleder USS Constitution & Boston skyline New York, Manhattan, Times Square Vi kommer ind i Det Hvide Hus Det Hvide Hus, Washington D.C. Montreal

Læs mere

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras

Mayaernes Verden 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Rejse til Mellemamerika med 2 MAYAERNES VERDEN 21 dages kulturrejse til Mexico, Guatemala og Honduras Mexico City Puebla Catemaco Palenque Flores

Læs mere

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen

Fællesprogram: Rejseledere: Cáfeleder Thyra Smidt og sognepræst Ole Bjerglund Thomsen Sognerejse for Haslev Sogn og andre interesserede til Palæstina og Jordan eller Israel 9. 17.oktober 2015 Her er muligheden for en rejse, hvor du ser de vigtigste seværdigheder i Jordan eller Israel/Palæstina,

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Incredible India med Folkeskolen. Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Incredible India med Folkeskolen Dato 06-02-2015 Varighed 9 dage Pris 9.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Amber Fort, Jaipur Incredible India med Folkeskolen Farverige

Læs mere

Programforslag NAFA Kina Juli 2009

Programforslag NAFA Kina Juli 2009 Programforslag NAFA Kina Juli 2009 Forslag til rejseplan 1: 17. juli: Afrejse fra Ålborg med SAS kl. 18:40 Ankomst til København kl. 19:25 Afrejse fra København med SAS kl. 20:55 18. juli: Ankomst til

Læs mere

The Taj Mahal Marathon 2008

The Taj Mahal Marathon 2008 The Taj Mahal Marathon 2008 Eventyrlig maratonrejse til Indien ved et af verdens 7 moderne vidundere. Maraton og halvmaraton 8. marts 2008 www.taj-mahal-marathon.com Albatros Travel Kultorvet 11 1175 København

Læs mere

Kina - Beijing 8 dage

Kina - Beijing 8 dage REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kina - Beijing 8 dage Med Finnair via Helsinki - nemt & bekvemt! 2014 Fly Oplev den fantastiske hovedstad Beijing. Dansk rejseleder med på hele rejsen. Den Kinesiske Mur

Læs mere

Østersøtogt fra Stockholm til Fredericia

Østersøtogt fra Stockholm til Fredericia Østersøtogt fra Stockholm til Fredericia Lad os gøre dit krydstogt bedre fakta om turen Østersøtogt fra Stockholm til Fredericia 12 dages krydstogteventyr med danske rejseleder Stockholm Helsinki St. Petersborg

Læs mere

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing

Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Ta på supporter-tur sammen med Dansk Svømmeunion til VM på kortbane 2006 i Shanghai og kombinér rejsen med et enestående ophold i Beijing Dansk Svømmeunion har i samarbejde med Holstebro RejseCenter strikket

Læs mere

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014

MAGELØSE MALTA. Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 MAGELØSE MALTA Et kursus med rejse 19. november - 30. november 2014 Mageløse Malta 4 dages optakt i Løgumkloster og én uge på Malta 19. november 30. november 2014 Kursusleder: Højskolelærer Annemarie Morris

Læs mere

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE

OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE CRUISE 2011 2012 OPLEVELSER LUKSUS AFSLAPNING ATMOSFÆRE MIDDELHAVET PANAMA-KANALEN SUEZ-KANALEN & DUBAI ALEXANDRIA & JERUSALEM SYDAMERIKA & ANTARKTIS STILLEHAVET & AUSTRALIEN NORGE, ISLAND & FÆRØERNE ØSTERSØEN

Læs mere

Kina - Beijing. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk

Kina - Beijing. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se mere på www.gislev-rejser.dk REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kina - Beijing 2015 8 dage Bemærk hvor meget du får for pengene på denne Kina-rejse! Superpris, fra kr. 9.998 Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og information. Se

Læs mere

Vestfjordene en særlig smuk del af Island

Vestfjordene en særlig smuk del af Island Vestfjordene en særlig smuk del af Island En grundig og attraktiv tur med mange traveture 12. juli 22. juli 2013 Rejse nr. A-9 En tur til Vestfjordene? Mange har gennem årene spurgt, om vi ikke snart igen

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. Cubanernes Cuba med Folkeskolen. Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning Cubanernes Cuba med Folkeskolen Dato 30-06-2015 Varighed 11 dage Pris 18.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Gadeorkester i Havana Cubanernes Cuba med Folkeskolen

Læs mere

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr.

Det gode løberliv facebook.com/marathon. Medlem af Danmarks Rejsebureauforening. Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2015 Det gode løberliv facebook.com/marathon Medlem af Danmarks Rejsebureauforening Toldboden 3 1 8800 Viborg Medlem af Rejsegarantifonden nr. 69 New York City Marathon er det største og bedste maratonløb

Læs mere

Opera og ballet i Prag

Opera og ballet i Prag Opera og ballet i Prag Spændende opera og balletrejse til Centraleuropas mest charmerende hovedstad 4 dage Afrejse d. 08/06/2012 Albatros Travel Tøndergade 16 DK1752 København V Telefon +45 36 98 98 98

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk

Rejs med hjerte, hjerne & holdning. USA - Østkystens højdepunkter. Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Rejs med hjerte, hjerne & holdning USA - Østkystens højdepunkter Dato 13-07-2014 Varighed 9 dage Pris 15.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Lincoln Memorial, Washington USA - Østkystens højdepunkter

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Politiken

Det pragtfulde Portugal med Politiken Det pragtfulde Portugal med Politiken En historisk rundrejse i det centrale Portugal med dansk rejseleder, 7 dage Pris for Politiken Plus-kunde kr. 7.990,- Pris for ikke-plus-kunde kr. 8.490,- Afrejse

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Rejs med hjerte, hjerne & holdning Japan med Herning, Midtjylland og Klub Folkebladet Dato 13-03-2015 Varighed 9 dage Pris 18.998, Afrejse Billund Rejseleder Dansk Japan med Herning, Midtjylland og Klub

Læs mere

Det pragtfulde Portugal med Gefion

Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs med hjerte, hjerne & holdning Det pragtfulde Portugal med Gefion Dato 21-09-2015 Varighed 8 dage Pris 7.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Det pragtfulde Portugal med Gefion Rejs langsomt på

Læs mere