-rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "-rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER"

Transkript

1 -rejsen 2009 ATHEN 31. OKTOBER - 8. NOVEMBER

2 Årets anden SFINX-rejse går til Athen, Grækenlands hovedstad. Athen har en lang og glorværdig historie fra de mykenske konger beboede Akropolis, til storhedstiden i 400- og 300-tallet f.kr. og frem til at den relativt lille by blev gjort til hovedstad i den nye græske nationalstat i Athen bebos nu af ca. 3.7 millioner mennesker, dvs. næsten en tredjedel af Grækenlands samlede befolkning. Det gør byen til en travl metropol plaget af forurening, trafikkaos og overbefolkning. Athen har været beboet i mere end 3000 år. I forhistorisk periode boede de athenske konger på Akropolis, byens højeste punkt, der således var let at befæste og forsvare. Verdens første demokrati blev indført i 509 f.kr. men kom under hårdt pres 19 år senere, da Athen det to gange med blot 10 års mellemrum måtte forsvare sig mod det stormægtige Perserriges ekspansion. Herefter fulgte 150 års storhedstid. En periode der så opførelsen af nogle af de stolte bygningsværker, som Athen stadig er kendt for. En periode hvor videnskab, filosofi, kunst og folkestyre lagde fundamentet for vores vestlige civilisation. Det var Athens hæderkronede fortid, der var udslagsgivende i valget af byen som landets nye hovedstad efter uafhængighedskrigen ( ) mod Det osmanniske Rige. I årene herefter blev en lang række nyklassicistiske bygningsværker, bl.a. kongeslot, universitet og national bibliotek opført. Flere af bygningerne blev tegnet af to danske arkitekter. I 1920 erne ankom et stort antal flygtninge fra de tidligere græske områder i det nuværende Tyrkiet, og som følge heraf opstod flere nye beboelseskvarterer i Athens forstæder. I 1967 måtte daværende kong Konstantin flygte fra landet efter et mislykket militærkup. Herpå fulgte syv års brutalt militærdiktatur, hvis fald blev startet efter en opstand blandt de studerende på det polytekniske universitet. Vi glæder os til at kunne præsentere denne fascinerende storby for gamle såvel som nye SFINX-rejsende.

3 DAGSPROGRAM FOR REJSEN Lørdag d. 31. oktober Afrejse fra Kastrup kl med ankomst i Athen Bus fra lufthavn til indkvartering på Hotel Electra, der ligger på Ermou-gaden, lige ved Sintagmapladsen. Efter indlogering og frokost mødes vi kl. 16 og spadserer en tur op på Philopapposhøjen, hvorfra der er en fin udsigt udover Athen, med vartegn fra den antikke og den moderne storby. Herefter går vi gennem Plaka, det gamle historiske kvarter nordvest for Akropolis, kendt for sine smalle gader og små huse. Kvarteret er spækket med restauranter, cafeer og souvenir butikker. Søndag d. 1. november Søndagen vies til besøg på Akropolis, der var det antikke Athens religiøse centrum, såvel som byens skatkammer og lagerplads. Her er levn fra den mykenske befæstning af klippen, det aldrig fuldførte arkaiske Athena tempel, den klassiske periodes imponerende bygninger: Propylæerne, Niketemplet, Parthenon og Erechtheion og det romerske rundtempel for Augustus og Roma. Akropolis var spækket med statuer i bronze og marmor, f.eks. en vældig Athena statue i fuld kampudrustning, hvis lansespids kunne ses fra skibene, der nærmede sig Athen. Der er ikke mange levn af de mange statuer, men heldigvis er mange af dem beskrevet af den romerske rejsebogsforfatter, Pausanias, der besøgt Athen i det 100-tallet e.kr. Vi besøger også den romerske koncertsal, Herodes Atticus Odeion, der stadig i dag anvendes til koncerter. Dernæst bevæger vi os til Dionysosteateret, hvor det antikke Athens festival til ære for guden Dionysos blev afholdt med konkurrence i opførelser af tragedier, komedier og satyrspil, over tre dage. Sidst besøger vi det nyopførte Akropolismuseum, hvor de mange fund fra Akropolis nu er udstillet. Mandag d. 2. november Dagens program handler primært om en vandring i det nyklassicistiske Athen og i de danske arkitektbrødrene Christian og Theofilus Hansen s fodspor. Vi tager metroen til Panepistimio og ser de tre nyklassicistiske perler, Kunstakademiet og National biblioteket, tegnet af Theofilus Hansen, der flankerer Universitetet tegnet af Christian Hansen. Siden går turen til Det National Historiske museum, der dokumenter det moderne Grækenlands historie. Herefter ser vi Heinrich Schliemanns hus, der nu huser det numismatiske museum. Schliemann forestod udgravninger i Troja, Mykene og Tiryns og hans hus er inspireret af hans passion for den mykenske periode. Næste stop er to imponerende bygninger på Sintagmapladsen Hotel Grand Bretagne og Parlamentsbygningen, der tidligere var kongepalads. Foran Parlamentet ligger Den Evige Soldats grav, der vogtes dag og nat af soldater iført den traditionelle græske

4 uniform. Vi foretager herefter en afstikker fra det stærkt trafikerede centrum og spadserer en tur i den fredeligere Zappion park, der huser Zappion, tegnet af Theofilius Hansen. Zappion anvendes til udstillinger. På vej tilbage mod hotellet, passerer vi det moderne olympiske stadion, opført til Legene i 1896, og det gigantiske tempel, Olympieion, indviet til den olympiske Zeus, der var under opførelse i mere end 600 år. Det blev endeligt fuldført af den romerske kejser Hadrian, der også lod opføre en bue, placeret lige ved templet. Sidste stop på turen er Lysikrates monumentet, rejst af vinderen i en af konkurrencerne ved Dionysos festivalen. Om aftenen åbner Det Danske Institut i Athen dørene for en lille omvisning, Tirsdag d. 3. november Vi begiver os af sted til Agora, det antikke Athens politiske, administrative og handelsmæssige centrum. Her ligger resterne af templer, domstolen, rådhuset, statens møntværksted og fængslet. Folk kom for at handle, hente vand ved brøndhuset, se hvad klokken var, læse sidste nyt på Opslagstavlen med nyheder fra de forskellige områder i byen eller bare slentre en tur i en af stoaerne og høre filosoffernes visdomsord. På Agora slutter vi af på museet, der huses i den genopbyggede Attalos Stoa fra 100-tallet f.kr. Efter frokost besøger vi Kerameikos, det oprindelige pottemagerkvarter. En af hovedindfaldsvejene til Athen gik i antikken gennem Kerameikos, hvor vi finder rester af voldgraven foran bymuren, rester af byporten, såvel som den bygning, hvorfra processionen under den panathenæiske festival udgik. Gravlæggelser fandt sted langs indfaldsvejene til byen, og derfor er der fundet mange fine gravmonumenter i området, som også blev anvendt til statsbegravelser. På Kerameikos museet er mange af de gravgaver, der er fundet under de tyske udgravninger af gravene, udstillet. På gåturen tilbage til hotellet passerer vi kejser Hadrians bibliotek og den Romerske Agora. Onsdag d. 4. november Heldagsudflugt. Turen går til det sydlige Attika, hvor vi skal besøge den antikke mineby Thorikos, der har været beboet siden bronzealderen. Byen indeholdt et akropolis med rester af templer og et teater. I tallet f.kr. arbejdede tusindvis af slaver i sølvminerne og i videreforarbejdningen over jorden. Athenerne opførte en fæstning for at beskytte de miner, der finansierede de imponerende bygningsværker på Akropolis og opførelsen af bymurene omkring Athen og Piræus, de lange mure, der forbandt de to byer samt flåden og flådeinstallationerne i Piræus. Efter et kort ophold i Soureza, hvor der ligeledes fandt minedrift sted, kører vi mod Sounion, hvor vi spiser frokost på en fiske-taverna med udsigt over vandet. Herefter besøger vi Poseidon templet, der har en fantastisk beliggenhed. Turen går derefter langs den attiske vestkyst tilbage til Athen.

5 Torsdag d. 5. november Vi tager metroen til Viktoria stationen og besøger National museet, der huser de kendte forhistoriske fund fra den mykenske periode, bl.a. fundene fra Schliemanns udgravning i Mykene. Men selvfølgelig også de berømte fund fra den historisk periode af skulptur og bemalede vaser. Eftermiddagen er valgfri, men ønsker man mere tid på National museet står rejselederne til rådighed. Fredag d.6. november Heldagsudflugt til Dafni og Eleusis. Dafni har været et helligt område siden antikken, hvor der lå en helligdom for Apollon. Laubærbusken (dafni på græsk) var helliget Apollon, og har derfor givet navn til stedet. I byzantinsk tid blev her opført en kirke, med meget fine mosaikker. Der ligger også et munkekloster, der desværre er lukket for offentligheden. Herefter går turen til Eleusis, hvor vi skal besøge den store helligdom for Demeter, gudinde for jordens frugtbarhed. Mysteriekulten i Eleusis, der er forbundet med Demeters datter, Kore, tiltrak gennem antikken folk fra hele den antikke verden. Der er frokost inkluderet i denne dagstur. Lørdag d. 7. november Udflugt til Piræus, Athens havneby. Vi begynder dagen med et besøg i kælderen på Hotel Divani Palace Acropolis, hvor et lille stykke af Athens bymur er bevaret. Derpå går turen mod Piræus først med den nye sporvogn (tram), så vi får set noget af den pittoreske kyststrækning, siden med bus, hvorfra der er udsigt ud over den mindste af Piræus tre havne, Microlimano, før vi ankommer i Zea Havnen, der husede den største del af det athenske flådeanlæg. Danske undervandsarkæologer har siden 2001 foretaget undersøgelser af flådeanlæg såvel som havnebefæstning. Kun meget lidt er bevaret og synligt fra overfladen, men arkæologerne vil give os en introduktion til de arkæologiske levn, såvel som deres specielle arbejdsforhold midt i en umådelig forurenet og travl lystbådehavn. Efter frokost stopper vi ved Philons arsenal, lagerbygningen for udstyr til krigsskibene, før vi ser det arkæologiske museum i Piræus. Turen tilbage til Athen foregår med tog. Søndag d. 8. november Hjemrejsedag. Kl afhentes vi med bus fra hotellet, hvorpå turen går til lufthavnen, hvor flyet afgår med ankomst i Kastrup Vi skal gøre opmærksom på, at ændringer i rejseprogrammet kan forekomme.

6 TURENS REJSELEDERE Historiker Mogens Pelt, lektor ved Saxo-instituttet, Københavns Universitet. Klassisk arkæolog og SFINX-chefredaktør Leif Erik Vaag. FAKTA OM REJSEN Flytider: Udrejse lørdag den 31. oktober 2009 med SAS Afgang København/Kastrup kl med ankomst i Athen Hjemrejse søndag den 8. november 2009 kl med ankomst i København/Kastrup Klima: I november er gennemsnitstemperaturen 19 om dagen og 12 om natten. Athen byder normalt på 158 solskinstimer i november, hvilket ca. svarer til april måned i Danmark. Den tekniske rejsearrangør er Esser Travel, Glyfarda, Grækenland. www. essertravel.com HOTEL Det 4-stjernede Hotel Electra ligger på Ermou, den centrale gågade i Athen, lige omkring hjørnet fra Sintagma pladsen, hvor Parlamentet ligger. Her er gå afstand til de fleste arkæologiske sites, til Plaka, mange restauranter, cafeer og butikker samt en af metroliniernes knudepunkter.

7 Tre rejseforedrag om Athen Foredragene afholdes lørdag den 29. august i samarbejde med FOF i København på adressen Rosenborggade 5A. For rejsedeltagerne er foredragene inkluderet i rejsens pris. For rejsedeltagere, der kommer fra provinsen dækker SFINX desuden transportomkostningerne med tog. Foredragene er som sædvanligt åbne for alle interesserede, og tilmelding kan ske på vedlagte kupon. For ikke rejsedeltagere betales almindelig FOF takst på 275 DKK for foredragene. Tilmelding kan ske til FOF på En arkæologisk rundtur Kl ved klassisk arkæolog, SFINX chefredaktør Leif Erik Vaag Foredraget tager os med arkæologien rundt i Athen og omegn fra helligdommene på især Akropolis og Eleusis til resterne af de politiske institutioner på Agora til gravene på Kerameikos. Vi følger befæstningerne til Piræus og gennemgår den antikke topografi og ser på highlights fra den klassiske arkæologi. Demokratiets vugge Kl ved historiker, professor Vincent Gabrielsen Det athenske demokratia var fundamentalt anderledes end vores moderne demokrati på en række punkter, men der var også flere væsentlige ligheder. Først og fremmest var dette den første styreform, der var båret af den grundlæggende idé, at folket skulle styre sig selv. Demokratiet, som styreform blev i det klassiske Grækenland heftigt debatteret af tilhængere såvel som modstandere. Den dag i dag diskuterer vi stadig demokratiet og definitionen på det, hvilket vi senest har set i den nye demokrati-kanon. Grækenlands nyere historie Kl ved historiker, lektor Mogens Pelt Det nuværende Grækenland opstod i Det var den første selvstændige nationalstat, som opstod i Sydøsteuropa, og det skete gennem løsrivelse fra Det osmanniske Rige. I de efterfølgende 100 år ekspanderede landet i en til tider dramatisk proces med krig og folkeflytninger af bibelske dimensioner. I dag er Grækenland en del af EU som også Danmark. Forelæsningen vil med udgangspunkt i en række centrale historiske begivenheder skildre, hvordan Grækenland anno 1830 blev til Grækenland af i dag. Poseidon templet i Sounion, der ligger på Attikas sydspids National museet i Athen Væltet søjle fra Olympieion

8 ALMINDELIGE BESTEMMELSER Rejsens pris er DKK , der omfatter følgende: Flyrejse t/r: København Athen med SAS Heri er inkluderet alle lufthavnsafgifter. Transport på hele turen. Overnatning i dobbeltværelse med bad og toilet på centralt beliggende 4-stjernet hotel. Kvart-pension. Frokost på de to dagsudflugter til Attika og Eleusis. Alle entréer og andre gebyrer, studiemateriale samt omvisning ved SFINX-rejseledere. Indledende foredragsserie. Rejsens pris omfatter ikke: Tilslutningsfly fra provinsen eller fra andet land. Rejseforsikring: Det tilrådes på forhånd at sikre sig, at egen husstandsforsikring indeholder en rejseforsikring samt forsikring for tab og tyveri af rejsegods. Er dette ikke tilfældet, kan rejseforsikring tegnes hos f.eks. Gouda til en pris af DKK 218. Afbestillingsforsikring kan tegnes samme sted for DKK 893. Tilmelding og betaling: Ved tilmelding betales et depositum på DKK pr. deltager. Restbeløbet, DKK , skal være SFINX i hænde senest 8. juli Fristen for tilmelding til rejsen er 8. juli Enkeltværelse: Der er et tillæg for enkelt værelser på DKK Venteliste: Rejsen er begrænset til 30 deltagere. Yderligere tilmeldinger føres på venteliste. Afbestilling: Afbestilling skal ske skriftlig til SFINX senest den 8. juli 2009, hvor hele det indbetalte beløb tilbagebetales, dog fratrukket et ekspeditionsgebyr på DKK 500. Ved afmelding efter den 8. juli 2009 forbeholder SFINX sig ret til at opkræve hele beløbet. Forbehold: SFINX forbeholder sig ret til at aflyse denne rejse, såfremt man ikke modtager et tilstrækkeligt antal tilmeldinger, eller hvis strejke, lockout, uroligheder eller anden form for force majeure umuliggør dens gennemførelse. Endvidere tages forbehold for ændringer i rejsens pris, indkvartering, afgangstider, rejserute og ledelse. SFINX-rejser har åbent hverdage , dog ikke onsdag, på adressen: Afdeling for Klassisk Arkæologi, Aarhus Universitet, 8000 Århus C Telefon / Fax / sfinx@hum.au.dk

9 Tilmelding REJSE/FOREDRAG Undertegnede tilmelder sig SFINX-rejsen til Athen 31. oktober 8. november (Tilmeldingsbetingelser, se venligst bagsiden af hæftet). Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Enkeltværelse ønskes (tillæg DKK 2.730) Depositum DKK er indsat i Danske Bank på er vedlagt i check indsat på svensk giro indsat på norsk konto i DnB Nor Ryger/ikke ryger... Tilmelding FOREDRAG (også rejsedeltagere) Undertegnede tilmelder sig foredragsrækken om Athen den 29. august 2009 (for rejsedeltagere er foredragene gratis). Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.: Navn Adresse Postnr. og by Cpr.nr.: Tlf.:

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Amsterdam september 2018

Amsterdam september 2018 Amsterdam 17.-21. september 2018 Kalundborg Turistforening har fornøjelsen at tilbyde en 5-dags bustur til Amsterdam. Amsterdam er pragtfuld og noget ganske særegent. Sømændene har nemlig gennem tiden

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA

Miami og New York. Miami og New York. Turen kort USA Miami og New York Oplev Florida og New York på samme rejse. Først har du seks dage ved Miami Beach. Slap af på den berømte strand, og nyd stemningen langs Ocean Drive i de varme tropenætter. Eller lej

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.10.2019 20.11.2019 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere

Spørgsmål reflektion og fordybelse

Spørgsmål reflektion og fordybelse I dag kender stort set alle Grækenland for den dybe økonomiske krise, som landet nu befinder sig i. Mange har også viden om Grækenland fra ferierejser. Grækenland er et forholdsvis nyt land. Grækenland

Læs mere

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 17.09.17 23.09.17 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov I sommeren 2016 fandt tre heldige og ihærdige amatørarkæologer den hidtil største guldskat fra Danmarks vikingetid.

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ

Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ 10. januar 2018 Vil du med SENIORHUSET til ÆRØ Vi skal i 2018 besøge den smukke ø ÆRØ i det sydfynske øhav. Alt er vand ved siden af ÆRØ. Rejsen finder sted i uge 39/2018 (fra mandag d. 24. til fredag

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Grækenland - langtidsferie - 25 dage

Grækenland - langtidsferie - 25 dage Grækenland - langtidsferie - Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.03.2020 25.03.2020 10.995,- Højdepunkter Peloponnes 6 interessante udflugter er inkl. Den milde kyst og fiskerbyen

Læs mere

-rejsen 2009 Syrien i korsfarernes fodspor

-rejsen 2009 Syrien i korsfarernes fodspor -rejsen 2009 Syrien i korsfarernes fodspor 27. SEPTEMBER - 5. OKTOBER SYRIEN -i korsfarernes fodspor Syrien er et dybt fascinerende, men lidet kendt land i Mellemøsten, som har en helt enestående historisk

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - André Rieu. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - André Rieu Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 5.395,- Højdepunkter André Rieu koncert Theresienstadt Prags flotte pladser Borgen Hradcany Udsigten fra Karlsbroen Side 1 af

Læs mere

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Amsterdam. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Amsterdam Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Højdepunkter Byrundture i Amsterdam Kanalrundfart Hyggelige Volendam Rotterdam og Delft Side 1 af 5 3.695,- Amsterdam Amsterdam er pragtfuld

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV

Arkæologi på Askov ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov 16.09.18 22.09.18 ASKOV HØJSKOLE MUSEET PÅ SØNDERSKOV Arkæologi på Askov Bliv introduceret til amatørarkæologi. Lær om at læse et historisk landskab, og hvordan man kan undersøge det

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013.

Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Rejseplan MC tur Det ukendte Spanien, Maj 2013. Spaniens-kenderen Claus Berner gennemfører unik 7 dages MC tur i Midtspanien i maj 2013. MC Turen vil have et kulturelt og historisk islæt med besøg i en

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 26.07.2020 30.07.2020 3.195,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA

Caribien i privatfly. Caribien i privatfly. Turen kort USA Caribien i privatfly Rundrejser med privatfly blev sidste år introduceret med stor succes i det østlige og vestlige. Nu er turen kommet til Caribien med en rute, der tager udgangspunkt i Floridas populære

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer

Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Kontaktinfo til de ansvarlige studieturslærer Theodor Willibald Harbsmeier Lars Rud Bille Mobil: 61316543 Mobil: 51 23 33 70 1 Detaljeret rejseprogram for Tur/Retur fra Thisted til Athen Information omhandlende

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Skærgård og by Skansen og Vasa Museet Centralt beliggende hotel Middag første aften er inkluderet

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Kunsttur Bremen og Worpswede

Kunsttur Bremen og Worpswede Kunsttur Bremen og Worpswede 6. 9. maj 2019 Hansestaden Bremen er absolut et besøg værd. Byen var udsat for mange store bombardementer under 2. verdenskrig, men byens centrum ved floden Weser og bag de

Læs mere

Stockholm - Storby og skærgård

Stockholm - Storby og skærgård Stockholm - Storby og skærgård Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Skærgård og by 2 formiddage med udflugter. Stort indhold Julemarked i Gamla Stan og på Skansen

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr.

MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. MOSEL & RHINEN 6 dages busrejse i 2017 til Rüdesheim, Bernkastel-Kues og Altenahr. AFREJSE søndag den 24. september 2017 fra Horsens, Vejle og Kolding m.v. PRIS KR. 3900,- pr. person inklusive halvpension.

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon

Italien. Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen. Telefon Telefon 47 16 12 20 Italien Kunstkursus Rom - Anita Viola Nielsen Vi bor på et centralt beliggende kloster i en af Anitas yndlings-bydele, det charmerende kvarter Monti. Rejsegarantifonden 1571 Medlem

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

Here we come California. 22 dages rundrejse

Here we come California. 22 dages rundrejse Here we come 22 dages rundrejse 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrejse. 22 dages rundrej- Turen er en 22 dages rundrejse i det vestlige Californien. Turen har mange højdepuntker: natur,

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring

Smagen af færøerne ,- 4 dage. Ring Smagen af færøerne Oplev det spændende færøske køkken og Tórshavn Det traditionelle færøske køkken har igennem århundreder udviklet sig på sin egen måde på grund af Færøernes beliggenhed langt ude i Nordatlanten

Læs mere

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra:

Wien - Julerejse. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: Wien - Julerejse Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 6.445,- Højdepunkter Smukke, stolte og charmerende julepyntede Wien Julemarkeder og julestemning Stephansplatz med Stephansdom

Læs mere

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008

Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Livsnyderrejse til Rom d. 18. - 24. april 2008 Fredag, d. 18. april Bustransport til lufthavn. Ans Bussen kører ned gennem Jylland med opsamlingspunkter i Ålborg, Randers, Århus, Vejle, Fredericia og Kolding.

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

Foreningen GRÆKENLANDS VENNER Οι φίλοι της Ελλάδας

Foreningen GRÆKENLANDS VENNER Οι φίλοι της Ελλάδας Foreningen GRÆKENLANDS VENNER Οι φίλοι της Ελλάδας Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Webmaster: Hjemmeside: Hanne Madsen 43 64 10 45 Mågens Kvarter 2B, 2620 Albertslund mobil 31 95 43 48 e-mail:

Læs mere

Aktiv i østlige Canada

Aktiv i østlige Canada Aktiv i østlige Canada En spændende aktiv rejse der kombinerer storby og natur På denne tur til det østlige Canada får I muligheden for at komme ud og nyde naturen samtidig med I også skal se det imponerende

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

16 dages oplevelsestur til Grækenland den 23. maj - 7. juni 2013. Højskoledelen den 18. - 22. marts 2013

16 dages oplevelsestur til Grækenland den 23. maj - 7. juni 2013. Højskoledelen den 18. - 22. marts 2013 Rønshoved Højskole Højskolen ved Flensborg Fjord 16 dages oplevelsestur til Grækenland den 23. maj - 7. juni 2013 Højskoledelen den 18. - 22. marts 2013 www.ronshoved.dk info@ronshoved.dk Tlf.: 7460 8318

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

New York og Oahu, Hawaii

New York og Oahu, Hawaii New York og Oahu, Hawaii Kombiner den pulserende storby New York med Stillehavets perle Honolulu. New York City er en hel verden i sig selv - uanse om du er til kunst, filmpremierer, exentriske natklubber,

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Paris - Byernes by. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Paris - Byernes by Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.995,- Højdepunkter Montmartre med Sacré-Coeur Eiffeltårnet Slottet i Versailles Sejltur på Seinen Vi bor på solsiden af Montmartre

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

DALMATIEN ALL INCLUSIVE

DALMATIEN ALL INCLUSIVE NYHED 8 dage kun kr. 5.698 Afrejse d. 19. og 26. september Hotel i Dalmatien direkte ud til vandet alle værelser med balkon. All Inclusive i Dalmatien inkl. vin, øl og vand ad libitum til frokost og aftensmad.

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker

Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien - kultur og vandring Flotte nationalparker Makedonien ligger midt på Balkan, og selv om der ikke er en kystlinje, så giver 50 søer og 16 bjergtoppe over 2000 meter en varieret og flot natur.

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere