Forslag til kommuneplan 2013 kommer i offentlig høring i perioden fra den 20. marts 2013 til og med den 17. april 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til kommuneplan 2013 kommer i offentlig høring i perioden fra den 20. marts 2013 til og med den 17. april 2013."

Transkript

1 Notat Forvaltning: Miljø & Teknik Stadsarkitektens kontor Dato: J.nr.: Br.nr.: 14. september 2012 Udfærdiget af: Henri Amsler Vedrørende: Ønsker til byudvikling Kommuneplan 2013 Notatet sendes/sendt til: Miljø & Teknik udvalget Baggrund Randers Kommune indkaldte i perioden fra den 8. februar 2012 til den 9. marts 2012 ideer og forslag, herunder ønsker til fremtidig byvækst til Kommuneplan Der er i alt indkommet 7 forslag med forskellige ønsker. Forslagsstillere har efterfølgende haft mulighed for at fremlægge deres ønsker for Miljø & Teknik udvalget. På Miljø & Teknik udvalgsmøde den 19. april 2012 har 5 af de 7 forslagsstillere haft foretræde for udvalget. I notatet her beskrives kort projekternes indhold og ønsker, samt forvaltningens vurdering af forslagene, herunder en vurdering af muligheder i forhold til eventuelle begrænsninger. Forslagene og vurderingerne gennemgås enkeltvis. De enkelte forslag / projekter er bilagt dagsordenen. Forslag til kommuneplan 2013 kommer i offentlig høring i perioden fra den 20. marts 2013 til og med den 17. april Ønsker / projekter 1. Et nyt mindre boligområde i Væth Claus Christensen, Friisenvoldvej 26, 8940 Randers, fremsender forslag til udstykning af 7 parcelhusgrunde, alternativ 5 parcelhusgrunde, samt 2 grunde udlagt til tæt lav boliger. Området er beliggende nord for Kærvangen i landsbyen Væth. På grunden ligger der en gammel landbrugsbygning, som i forbindelse med en fremtidig udstykning ønskes nedrevet.

2 - 2 - Ad 1. Største dele af området der ønskes udstykket er omfattet af Kommuneplan 2009, ramme område 3.09.BE.1, og dermed også landsbyafgrænsningen. Landbrugsbygningen der ønskes nedrevet er ikke bevaringsværdigt og der er i forbindelse med landsbyregistrering ikke registeret særlige forhold i området. Forvaltningen har ikke bemærkninger til forslaget. at udvalget beslutter at projektet medtages i forslag til Kommuneplan Hestia Park 190 boliger beliggende ved Toldbodgade, Randers Jørgen Richter Mikkelsen, fremsender på vegne af Hestia Projekt A/S, Snaregade 2, Randers, forslag til boligbebyggelse med i alt 190 boliger fordelt på 7 punkthuse på i mellem 4 6 etager. Området er beliggende ved Toldbodgade lige nord for Randers Fjord. Ad 2. Området er beliggende i landzone i rammeområde 1.08.L.4 udlagt som land- og naturområde. Området er lavt beliggende mellem kote 0,5 og -1,0 m. Der er dårlige bundforhold og en bebyggelse i området vil ifølge en geoteknisk undersøgelse forudsætte omfattende terrænreguleringer. Ifølge en rapport udarbejdet af Niras vurderes det, at der skal foretages terrænopfyldning på ca. 5 m i en periode på 1 år.

3 - 3 - Projektet indeholder en række andre problemstillinger. Området er tæt beliggende på Randers Fjord og er omfattet af strandbeskyttelse. Indenfor gælder strandbeskyttelseslinjen der et generelt forbud mod at foretage "ændring i tilstanden" af arealer under strandbeskyttelse eller klitfredning. Dette er foreskrevet i naturbeskyttelseslovens 15, stk. 1, om strandbeskyttelse. Det er Naturstyrelsen der administrerer strandbeskyttelseslinjen og der er her en generel praksis om at byggeri ikke tillades. Derudover ligger områder i kystnærhedszonen hvor der gælder et princip om at ny bebyggelse skal placeres bag eksisterende og hvor der skal tages særligt hensyn til kystlandskabet. Områdets sydligst beliggende dele ligger op til et 3 område, og i Kommuneplan 2009 er hele området udlagt som et fremtidigt naturområde. Hele området langs Randers Fjord tænkes på sigt som et rekreativt naturområde. Dette skal også tænkes ind i de fremtidige adgangsmuligheder og forbindelser til projektet naturpark Randers Fjord. De kan ikke udelukkes at ny boligbebyggelse i området vil være udsat for støj- og støvgener i forbindelse med placering af den ny Randers Havn lige på den anden side af Randers Fjord. De i projektet viste sydligst beliggende boligblokke er placeret i en afstand af ca. 350 m fra en fremtidig ny Havn. Det er fra en planlægningsmæssig synsvinkel ikke hensigtsmæssigt at etablere nye boliger i umiddelbarnærhed til et kommende erhvervsområde. Dette kan blandt andet resultere i at der pålægges den nye havn en række begrænsninger som vil skulle håndteres gennem påbud til havnen om indskrænkning af driften. Forslaget om opførelse af nye boliger i området, har tidligere været behandlet i forbindelse med den forrige kommuneplanrevision, Kommuneplan Forslaget blev afvist og udlæg af naturområdet 1.08.L.4 blev fastholdt. På baggrund af en samlet planmæssig vurdering, herunder områdets fremtidige naturinteresser ved Randers Fjord, nærheden til de nye havne arealer og beliggenheden inden for strandbeskyttelseslinjen, kan forvaltningen ikke anbefale projektet.

4 - 4 - at udvalget beslutter at området fremover sikres som bynært naturområde og at det foreslåede projekt ikke tages med i den videre behandling af forslag til Kommuneplan Tæt lav boligprojekt boliger i Over Hornbæk, matr. 6 bk Mogens Jeppesen, Viborgvej 252, Randers, fremsender forslag til en tæt lav boligbebyggelse med ca boliger. Området er tæt beliggende på Firmasportens arealer mellem Gl. Viborgvej og Viborgvej. Der peges på Hornbæks gode beliggenhed med god adgang til infrastruktur (E45). Ad 3. Området er beliggende ved Kjølvejen i Hornbæk, nordvest for Firmasportens arealer. Området er omfattet af rammeområde 1.05.R.11, udlagt som rekreativ areal, park / fælled og området skal friholdes for bebyggelse jf. kommuneplanens rammebestemmelser. Områder er mod nord og vest afgrænset af et beskyttet sten og jorddige. Dette giver ikke umiddelbart nogen begrænsninger for områdets udnyttelse men vil vanskeliggøre en fremtidig udbygning af det foreslåede boligområde.

5 - 5 - Nord for den planlagte boligbebyggelse er der i Kommuneplan 2009 udlagt et fremtidigt erhvervsområde. I denne forbindelse er der samtidigt udlagt en grøn kile, (omtalte rekreative areal 1.05.R.11) i mellem den eksisterende boligbebyggelse rammeområde 1.05.B.13 og det fremtidige erhvervsområde 1.05.E.5. En placering af boliger på det foreslåede sted, kan på grund af den tætte beliggenhed til et fremtidigt erhvervsområde, medføre en række gener for eventuelt kommende boliger. Samtidigt vil en boligbebyggelse umiddelbart op af et kommende erhvervsområde, reducere de muligheder der er for at drive erhverv i området, idet der muligvis vil skulle pålægges kommende virksomheder en række restriktioner. Forvaltningen finder ikke placeringen af en ny boligbebyggelse tæt op til et kommende erhvervsområde hensigtsmæssig. I Hornbæk er der udlagt et større boligområde 1.05.B.7 på ca. 30 ha, som endnu ikke er udbygget. Der er således gode muligheder for yderligere byudvikling i Hornbæk. at udvalget beslutter, at området bibeholdes som rekreativt areal og at der ikke tillades opført boliger i området som foreslået. Projektet tages ikke med i den videre behandling af forslag til Kommuneplan Forslag til rammeændring fra erhvervs- til boligområde i Gjerlev Peter Ravn, Wood Step A/S, Hvilhusevej 36, Havndal, foreslår at rammeområde 5.04.E.4 beliggende ved Østermarksvej i Gjerlev, ændres til et boligområde med henblik på opførelse af åben lav / tæt lav boliger.

6 - 6 - Ad 4. Rammeområde 5.04.E.4., er udlagt som et erhvervsområde. Mod henholdsvis nord og vest grænser erhvervsområdet op til boligområderne 5.04.B.4 og 5.04.B.5. I Gjerlev er der flere ledige erhvervsarealer i rammeområderne 5.04.E.1 og 5.04E.3, beliggende ved Mercurvej. Rammeområdet 5.04.E.4 har en størrelse på ca m2 med mulighed for at udstykke ca. 6 7 parcelhusgrunde, eller lidt flere tæt lave boliger. Området er beliggende i område af særlig drikkevandsinteresse OSD. På trods af at arealet allerede er udnyttet til erhverv vil en ændring til boligformål og en deraf følgende lokalplanlægning, muligvis kræve en detaljeret redegørelse fra Kommunens side overfor Staten, hhv. Naturstyrelsen. Dette er forvaltningen i gang med at afklare. I Gjerlev er der flere ledige erhvervsarealer, forvaltningen kan derfor anbefale den foreslåede rammeændring fra et erhvervsområde til et boligområde. En ændring af rammerne vil også betyde, at erhvervsområdet ikke vil være til gene for eventuelle fremtidige boliger i området. at udvalget beslutter at rammeområdet 5.04.E.4 i Kommuneplan 2013 ændres til et nyt boligområde som foreslået, samt at forslaget medtages i forslag til Kommuneplan Der tages dog det forbehold at Naturstyrelsen modsætter sig forslaget. 5. Forslag til udstykning af 6 8 boliger i et landområde uden tilknytning til bebyggelse Lars Bjerre, Fladbrovej 89, Randers, ønsker at udstykke et ca m2 stort areal, beliggende i et landområde med særlige rekreative interesser udlagt i kommuneplanens rammedel. Der søges om tilladelse til at udstykke 6 8 boliger som naturgrunde bebygget med træhuse med græs på taget. Ad 5. Området er beliggende i ved Fladbrovej i rammeområde 1.05.L.2 udlagt som landområde med særlige rekreative interesser. Området ønskes i kommuneplanen friholdt for bebyggelse. En bebyggelse af området vil stride mod både mod kommuneplanens og statens principper om by vækst indefra og ud og vil ligge uden tilknytning til anden bymæssig bebyggelse. Bebyggelse vil således medføre en uønsket by spredning. Området der foreslås udstykket støder mod nordvest op til fredskov. Området der ønskes udstykket er således beliggende indenfor en 300 m skovbyggelinje. Ny bebyggelse i området forudsætter derfor dispensation fra nævnte skovbyggelinje. Derudover ligger næsten hele området indenfor fortidsmindebeskyttelseszonen, idet området mod nordvest er afgrænset af resterne af resterne af Christian d. III s kanal. Bebyggelse vil således også kræve en dispensation fra fortidsmindebeskyttelseszonen.

7 - 7 - Området der ønskes bebygget ligger i en afstand af ca. 230 m fra speedwaybanen. Hvorfor der på baggrund af dette kan påregnes støjgener. Området ønskes bevaret som landområde og omdannet som et naturområde i forbindelse med Naturområde Nørre Å. Området ønskes ligeledes friholdt for bebyggelse. Området sydlige del er omfattet af å beskyttelseslinjen. Samtidigt er området tæt beliggende speedwaybanen og dermed periodevis udsat for motorstøj. Området er ligeledes beliggende indenfor skovbyggelinjen og fortidsmindebeskyttelseslinjen. Området er efter forvaltningens vurdering ikke egnet til udstykning af boliger. at udvalget beslutter at rammeområdet 1.05.L.2 fastholdes som landområde, og at det ansøgte område ikke tillades udstykket til boliger. 6. Dronningborg Maskinfabrik, forslag til byomdannelsesområde Erik Bo Andersen m.fl. fremsender forslag til byomdannelse af området ved Dronningborg Maskinfabrik. Området ønskes fremover sikret som et attraktivt kultur-, idrætscenter og boligområde.

8 - 8 - Ad 6. Området er i Kommuneplan 2009 udlagt som et erhvervsområde, rammeområde 1.08.E.1. Dronningborg Maskinfabriks produktion har været indstillet siden 2010 og flere bygninger anvendes derfor midlertidigt til andre formål. Forslaget om et fremtidig byomdannelsesområde er i overensstemmelse med forvaltningens planlægningsmæssige overvejelser for området. Det fremsendte forslag er overensstemmelse med forvaltningens egne planlægningsmæssige overvejelser, og forvaltningen kan således anbefale forslaget. Ændring af området til et byomdannelsesområde betyder ikke at der dermed er taget stilling til områdets fremtidige anvendelse og udbygning. Dette vil ske i en dialog med ejeren og kommende bygherrer m.fl. Planlægning og udbygning af området kan ske etapevis og det vil være mulighed for placering af boliger, offentlig eller private servicefunktioner, idrætsfaciliteter, samt kulturelle institutioner. at udvalget beslutter at rammeområdet 1.08.E.1, i Kommuneplan 2013 udlægges som et fremtidigt byomdannelsesområde. 7. Forslag til byomdannelsesområde ved Hviidsvej / Blegen i Vorup Randers Arkitekten v/ Brian Andersen fremsender på vegne af Karsten Kirkegaard forslag til byomdannelsesområde for erhvervsområdet 1.04.E.6. Området ønskes udbygget med energivenlige boliger, som byfortætningsprojekt med en gennemsnitlig bebyggelsesprocent på 100. Ad 7. Der er tale om et erhvervsområde 1.04.E.6, hvor den tidligere møllestensfabrik har ligget. Der er ikke flere virksomheder i området men enkelte bygninger anvendes til lager. Området omkranses af arealer udlagt til blandet bolig og erhverv, boligområde samt et rekreativt område. Området fremtræder forsømt og trænger til fornyelse. Det foreslås en etapevis udbygning med i alt ca energivenlige og bæredygtige boliger. Bebyggelsen foreslås i varierende udformning med bygninger i 2 til 6 etager. Forslaget er i overensstemmelse med forvaltningens planlægningsmæssige overvejelser for området. Forslaget er ligeledes i tråd med kommunens ønsker om etablering af flere bynære energivenlige boliger. Forvaltningen kan således anbefale at området udlægges som byomdannelsesområde og at den videre planlægning, herunder en etapevis udbygning sker i dialog ejeren. at udvalget beslutter at rammeområdet 1.04.E.6, i Kommuneplan 2013 udlægges som et fremtidigt byomdannelsesområde.

Randers - Neder Hornbæk

Randers - Neder Hornbæk Randers - Neder Hornbæk Opsummering af høringssvar 5) Det foreslås at matr. 5e, Neder Hornbæk ændrer anvendelse til boligområde i kommuneplanen. (se kort) 18) Det foreslås at den vestlige del af matr.

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde

Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde Tillæg 14 Boliger ved Brendstrupsvej i Varde ENKELTOMRÅDE 23.02.B38 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Forslag til tillæg 14 til Kommuneplan 2013 for et område til

Læs mere

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget

Tillæg 30 til Kommuneplan Landsbyafgrænsning i Tjærby. Status: Vedtaget Tillæg 30 til Kommuneplan 2017 - Landsbyafgrænsning i Tjærby Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 1. april 2019 Høringsperiode start: 1. april 2019 Høringsperiode slut: 29. april 2019 Vedtagelsesdato:

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum.

Forslag til. Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22. Havndal. Dalbyover Råby. Udbyhøj. Gjerlev. Gassum. Forslag til up Havndal Dalbyover Råby Udbyhøj Gassum Gjerlev Øster Tørslev Fårup Asferg Spentrup Mellerup Mejlby Harridslev Øster Bjerregrav RANDERS Uggelhuse Stevnstrup Assentoft Langå Værum Haslund Randers

Læs mere

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11

Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 23.02.R08 Rekreativt område i Varde nord TILLÆG 11 RAMMEOMRÅDE 23.02.R08 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 11 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn

KP Havneomdannelse - Hvalpsund Havn KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Plannavn Titel Undertitel Dato for offentliggørelse af forslag KP09-15-037 Havneomdannelse - Hvalpsund Havn Havneomdannelse - Hvalpsund Havn 6. november 2013

Læs mere

Forslag til ophævelse af del af LOKALPLAN 191. Dronningborg Maskinfabrik. Randers Kommune

Forslag til ophævelse af del af LOKALPLAN 191. Dronningborg Maskinfabrik. Randers Kommune Forslag til ophævelse af del af LOKALPLAN 191 Dronningborg Maskinfabrik Randers Kommune INDHOLD Ophævelse af lokalplan nr. 191 Høringsperiode Minimum 8 uger fra offentliggørelsen af aflysningen Indhold

Læs mere

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE

TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE TILLÆG NR. 13 REKREATIVT OMRÅDE VED LØNNE - FERIECENTER ENKELTOMRÅDE 13.10.R01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - APRIL 2011 VEJLEDNING OPBYGNING Tillæg 13 til Kommuneplan 2010-2022 udgøres af en

Læs mere

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning.

VEJLEDNING. Efter den politiske behandling vil ejere, naboer og bidragydere blive orienteret om den politiske beslutning. VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra den 16. marts 2010 til den 12. maj 2010. Med kommuneplantillægget

Læs mere

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Forslag Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 17 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune

Læs mere

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07

24.01.O07. Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE O07 24.01.O07 Offentlige formål i Ølgod TILLÆG 17 RAMMEOMRÅDE 24.01.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra den

Læs mere

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07

Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE B07 Forslag til tillæg 21 REVISION AF AREALUDLÆG I SIG ENKELTOMRÅDE 18.01.B07 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JULI 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 21 til Kommuneplan

Læs mere

Forvaltningens vurdering af indkomne høringssvar til Middelfart-delen af Planstrategi 2011

Forvaltningens vurdering af indkomne høringssvar til Middelfart-delen af Planstrategi 2011 Teknik- og Miljøforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Østergade 21 5580 Nørre Aaby www.middelfart.dk Telefon +45 8888 5500 Direkte +45 8888 4798 Fax +45 8888 5501 Dato: 17. april 2012 Sagsnr.:

Læs mere

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22

Kommuneplantillæg 22. Randers Kommune. Kommuneplantillæg 22 Randers Kommune Baggrund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune, for et område i Over Hornbæk til idræts - og boligformål. Området ønskes anvendt til idræts-, rekreative- og

Læs mere

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn

FORSLAG. Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan Rammer til offentlige formål på Lemvig Østhavn FORSLAG Tillæg nr. 11 til Lemvig Kommuneplan 2017-29 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Med nærværende kommuneplantillæg fastlægges rammer til offentlige formål på den nordlige del af Lemvig Østhavn. Forslag

Læs mere

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner.

Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. Bekendtgørelse om landsplandirektiv for overførsel af kystnære sommerhusområder til byzone i Fanø, Stevns, Vordingborg og Aarhus kommuner. I medfør af 5 b, stk. 6, jf. 3, stk. 1, i lov om planlægning,

Læs mere

Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx.

Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan Forslag i høring: xx.måned - xx. KOMMUNEPLANTILLÆG 06 Stenløse - Agertoftegårdsvej Ophævelse af kommuneplanramme O-29 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Forslag i høring: xx.måned - xx.måned 20xx Kommuneplantillæg nr.8 til kommuneplan 2013-2025

Læs mere

Bilag 1 til MTU 11. juni Ophævelse af del LOKALPLAN 191. Udkast. Dronningborg Maskinfabrik. Randers Kommune

Bilag 1 til MTU 11. juni Ophævelse af del LOKALPLAN 191. Udkast. Dronningborg Maskinfabrik. Randers Kommune Bilag 1 til MTU 11. juni 2015 Ophævelse af del LOKALPLAN 191 Dronningborg Maskinfabrik Udkast Randers Kommune INDHOLD Ophævelse af lokalplan nr. 191 Høringsperiode Minimum 8 uger fra offentliggørelsen

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23

Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 Version 22.10.2015 6.14.O2 6.10.BE4 Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 til Syddjurs Kommuneplan 2013 For blandet bolig- og erhvervsområde i Koed Yderligere information kan fås hos: HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?

Læs mere

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG

Ophævelse af lokalplan. Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Ophævelse af lokalplan Ophævelse af del af lokalplan 104A for et erhvervsområde i Hvam FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 18.december 2014 til 5. februar 2015 Indholdsfortegnelse Formål 1 Redegørelse

Læs mere

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune

Indstilling. 1. Resume. 2. Beslutningspunkter. Til Aarhus Byråd via Magistraten. Den 22. april Aarhus Kommune Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Den 22. april 2013 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan nr. 924 Boligområde ved Nedergårdsvej i Gl. Skejby. Tillæg nr. 51 til Kommuneplan 2009. Aarhus

Læs mere

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02

23.02.R02. Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE R02 23.02.R02 Forslag Rekreative formål i Varde Nord TILLÆG 18 RAMMEOMRÅDE 23.02.R02 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 18 til Kommuneplan 2017, Varde

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2016 Forhøring Ændret anvendelse af en del af Ejby Mosevej 175 Kommunalbestyrelsen ønsker at afhænde den sydlige halvdel af matr. nr. 9b Ejby By, Ejby Mosevej 175, da der

Læs mere

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød.

Den nye ramme, som udlægges med tillægget er vist med lyserød. Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Dato for offentliggørelse af forslag Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Læs mere

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20

Forslag. Kommuneplantillæg 20. Forslag. Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 Forslag Kommuneplantillæg 20 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 20 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i offentlig høring i 8 uger fra

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Status Plannavn Vedtaget Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Dato for offentliggørelse

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern

til Kommuneplan , for et område til centerformål, Nygade, Skjern Forslag til Tillæg nr. 74 til, for et område til centerformål, Nygade, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 28. september 2016 1 Forord Kommuneplantillægget fastlægger

Læs mere

Tillæg nr. 2. Til Kommuneplan , Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 2. Til Kommuneplan , Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 2 Til Kommuneplan 2009-2021, Ringkøbing-Skjern Kommune Område til boligformål, offentlige formål og ferie- og fritidsformål, Vellingvej 54-58, Ringkøbing DDO, Copyright COWI Kort- & Matrikelstyrelsen

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 43. Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 43 Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 2. november til 28. december 2016 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 43 til Kommuneplan 2013-2025

Læs mere

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern

til Kommuneplan , for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Forslag til til, for et område til boligformål ved Ånumvej, Skjern Geodatastyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune Maj 2018 Forord Kommuneplantillægget fastlægger muligheden for

Læs mere

Bilag 5. Fakta. Placeringsforslag til nye daghaver

Bilag 5. Fakta. Placeringsforslag til nye daghaver Bilag 5 Vedrørende: Notat om Pensionisthaverne Sagsnavn: Planlægning af området ved Kærsmindebadet Sagsnummer: 01.02.05-P16-32-14 Forvaltning: Miljø og teknik Dato: 20-04-2016 Forvaltningen har udarbejdet

Læs mere

Tillæg nr til Kommuneplan Udvidelse af boligområde Egenappevej. d la d

Tillæg nr til Kommuneplan Udvidelse af boligområde Egenappevej. d la d Tillæg nr. 2017.19 til Kommuneplan 2017-2029 Udvidelse af boligområde Egenappevej K e d la d Udvidelse af boligområde Egenappevej Udvidelse af boligområde Egenappevej Status Plannavn Kladde Udvidelse af

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 1

Forslag til kommuneplantillæg nr. 1 3.2.B11 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Justering af boligområde øst for Langkær i Ugelbølle Yderligere information kan fås hos: HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? SYDDJURS KOMMUNE Plan & Udvikling Hovedpostadresse:

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 2 Erhvervs- og boligområde ved Kirkegyden og Strandholtvej i Stige Ændring af kommuneplanområde 11 Stige Søhus Anderup Lumby Hvad er en Kommuneplan?

Læs mere

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04.

BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE. Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan Endeligt godkendt den 25. juni 2012 Offentliggjort den 04. Skjoldborgalle Ingemannsvej Hyvildvej Carit Etlarsvej 0 25 50 75 100 Meters Målestok 1:2.000 ved print i A4 BOLIGER, HYVILDVEJ, BRANDE Tillæg nr. 31 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endeligt godkendt

Læs mere

FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER

FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER FORSLAG TIL PLACERING AF NYT PLEJECENTER/PLEJEBOLIGER Nordbyen Nordlige Østerbro Cementen Sundby Nykøbing Syd-øst Nordbyen Placering: Nyt byområde, hvor et plejecenter let kan placeres ind i området uanset

Læs mere

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16

Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 23.02.O07 Område ved Ortenvej i Varde TILLÆG 16 RAMMEOMRÅDE 23.02.O07 KOMMUNEPLAN 2017 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til tillæg 16 til Kommuneplan 2017, Varde Kommune i

Læs mere

Befolkning og boliger

Befolkning og boliger Befolkning og boliger Redegørelse - Befolkning og boliger Den levende by Den levende by skal udfoldes i Vallensbæk både i de eksisterende og de nye boligområder. Vallensbæk har et mangfoldigt udbud af

Læs mere

07.03.S02 07.03.S01. TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby. ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02

07.03.S02 07.03.S01. TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby. ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02 07.03.S02 07.03.S01 TILLÆG 23 Bed and breakfast, café og butik i Henneby ENKELTOMRÅDE 07.03.S01 og 07.03.S02 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - JANUAR 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette

Læs mere

Tillæg 14 KP17. Nyt rammeområde for matr. 149f, 149o og 149e Varde Markjorder

Tillæg 14 KP17. Nyt rammeområde for matr. 149f, 149o og 149e Varde Markjorder Tillæg 14 KP17 Nyt rammeområde for matr. 149f, 149o og 149e Varde Markjorder VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til denne lokalplan har været fremlagt i offentlig høring i perioden fra d. 24.11.2017

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag. i høring: xx.xx - xx.xx 20xx. Ændring af rammeområde B Tillæg til Kommuneplan 03 KOMMUNEPLANTILLÆG Forslag i høring: xx.xx - xx.xx 20xx Ændring af rammeområde B03-04 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 Kommuneplantillæg nr.3 til kommuneplan 2013-2025 for Egedal Kommune Kommuneplantillæggets

Læs mere

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for

Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej STATUS Plannavn Forslag Blandet bolig- og erhvervsområde øst for Gambøtvej PDF Link til PDF blandet_bolig-_og_erhvervsomraade_oest_for_gamboetvej.pdf

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG 27 Revision af rammebestemmelse i Starup-Tofterup

FORSLAG TIL TILLÆG 27 Revision af rammebestemmelse i Starup-Tofterup FORSLAG TIL TILLÆG 27 Revision af rammebestemmelse i Starup-Tofterup ENKELTOMRÅDE 22.01.R03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - SEPTEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag

Læs mere

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens

Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens 30 2013 Boliger, Flintebakken, Horsens Boliger, Flintebakken, Horsens Status Kladde Kommuneplan id 1486324 Tillæg nummer 30 2013 Plannavn Gælder for hele kommunen? Formål Boliger, Flintebakken, Horsens

Læs mere

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1.

Indstilling. Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til. 1. Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 29. oktober 2010 Endelig vedtagelse af forslag til Lokalplan 884. Boligområde ved Højlundsparken i Solbjerg. Tillæg nr. 16 til 1. Resume

Læs mere

ENDELIG VEDTAGELSE KOMMUNEPLAN 2017 BEHANDLING AF HØRINGSSVAR

ENDELIG VEDTAGELSE KOMMUNEPLAN 2017 BEHANDLING AF HØRINGSSVAR ENDELIG VEDTAGELSE KOMMUNEPLAN 2017 BEHANDLING AF HØRINGSSVAR INDKOMNE HØRINGSSVAR Høring fra 28. november til 7. februar 2017 71 høringssvar Emner: Statslige interesser dialog med Erhvervsstyrelsen Detailhandel

Læs mere

Tillæg nr. 26. Forslag. Kommuneplan. Boligområde ved Tingagervej. Ullsgade. Herredsgade. Tingagervej LP nr Torstedvej.

Tillæg nr. 26. Forslag. Kommuneplan. Boligområde ved Tingagervej. Ullsgade. Herredsgade. Tingagervej LP nr Torstedvej. Tillæg nr. 26 Kommuneplan Herredsgade Ullsgade Tingagervej LP nr. 1136 Torstedvej Prins Buris ve j Boligområde ved Tingagervej Forslag HOLSTEBRO KOMMUNE Redegørelse Forord til kommuneplantillæg Offentlig

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Kommuneplantillæg nr. 3 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 11.04 2017 Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 305 - Boligområde ved Eskerodvej og Degnevænget i Hornslet og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Lokalplanområdet er beliggende i

Læs mere

Lokalplan nr. 399 og kommuneplantillæg nr. 21 Lokalplanområdet omfatter et areal på ca m2 ved Molsvej/Grenåvej

Lokalplan nr. 399 og kommuneplantillæg nr. 21 Lokalplanområdet omfatter et areal på ca m2 ved Molsvej/Grenåvej Offentlig bekendtgørelse den 8. november 2016 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 399 Etageboliger ved Molsvej i Rønde med tilhørende kommuneplantillæg nr. 21 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i

Læs mere

Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade. Status: Vedtaget

Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade. Status: Vedtaget Tillæg 9 til kommuneplan - Etageboliger ved Fjordgade Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 10. november 2017 Høringsperiode start: 10. november 2017 Høringsperiode slut: 22. december 2017

Læs mere

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006

TILLÆG 1 LOKALPLAN ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 TILLÆG 1 TIL LOKALPLAN 3.15 - ET BOLIGOMRÅDE VED HAVNSØGÅRD OG TILLÆG 11 TIL KOMMUNEPLAN 1997-2008 BJERGSTED KOMMUNE VINTER 2006 Tillæg 1 til Lokalplan 3.15 - Et boligområde ved Havnsøgård INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE B04 OG BL03

TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE B04 OG BL03 TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE 19.01.B04 OG 19.01.BL03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - AUGUST 2012 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41

Kommuneplan for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 41 Boliger i Åsum Ændring af kommuneplanområde 3 Åsum, Seden, Bullerup, Agedrup Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019

TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 TILLÆG 005 TIL KOMMUNEPLAN 2017-2029 Ny boligbebyggelse på Thorstedlund Vedtaget xx.xxxx 2019 Indhold Redegørelse............................ 3 BAGGRUND. 3 FORMÅL. 3 BELIGGENHED OG EKSISTERENDE FORHOLD.

Læs mere

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg

TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg TILLÆG 12 Camping og feriecenter ved Hvidbjerg Strand VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MAJ 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Tillæg 12 til Kommuneplan 2013 har været i offentlig høring i 8 uger fra den

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 2

Kommuneplantillæg nr. 2 Offentlig bekendtgørelse den 28.02 2017 af til Syddjurs Kommuneplan 2016 - Justering af rammeområde 3.2.B1 (boligområde) ved Gåsebakken i Ugelbølle. Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 25.01. 2017

Læs mere

Regionplan TILLÆG 8. Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og. BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune

Regionplan TILLÆG 8. Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og. BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune Regionplan 2001-2012 TILLÆG 8 Anlægsområde øst for Nykøbing Havn, Nykøbing-Rørvig Kommune og BYOMRÅDE øst for Havnebyen, Trundholm Kommune August 2003 1 Regionplan 2001-2012 TILLÆG LÆG 8 Anlægsområde øst

Læs mere

Hadsten Kommune Lokalplan nr.

Hadsten Kommune Lokalplan nr. Hadsten Kommune Lokalplan nr. 134 For et område til erhvervsformål ved Højvangsvej i Hadbjerg August 2001 Hadsten Kommune Vesselbjergvej 18 8370 Hadsten Tlf.: 8761 4000 Fax: 8761 4040 E-mail: hadstenkommune@hadsten.dk

Læs mere

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD

STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD STENLØSE KOMMUNE KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 6 TIL KOMMUNEPLAN 2002-2012 RAMMEOMRÅDE 1B8 STENLØSE SYD Vedtaget af byrådet den. 28. april 2004 Indholdsfortegnelse: Indledning... 2 Udbygningen af Stenløse Syd...

Læs mere

TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017

TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017 TILLÆG NR. 3 TIL KOMMUNEPLAN 2017 FOR RAMMEOMRÅDE UV.LS.B.6, UV.LS.T.1 og UV.LS.F.1 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i

Læs mere

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015

Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Forslag til Kommuneplantillæg nr. 015 Tillæg til Kommuneplan 2013-2025 for Frederikssund Kommune For rammeområde LB 2.4 Bybjerggård Offentligt fremlagt i perioden den xxx til og med den xxxx LB 2.4 Rammeområde

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn

Forslag til. Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Forslag til Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Offentlig høring xx. xxx 2014 til xx. xxx 2014 Kommuneplantillæg Forslaget til Kommuneplantillæg Vordingborg Kommunalbestyrelse har den xxx

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals

Lokalplan nr Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Lokalplan nr. 5.36 Område til boligformål v. Skovsgårdsvej, Hals Fremlagt fra den 25.06.2003 til den 20.08.2003 Endelig vedtaget den 19.11.2003 HVAD ER EN LOKALPLAN? En lokalplan er en plan for et mindre

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad

Kommuneplantillæg nr. 20 Ikast-Brande Kommuneplan Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Kommuneplantillæg nr. 20 Blandet bolig og erhverv, Anemonevej, Isenvad Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

TILLÆG Helle Hallen ENKELTOMRÅDE C01

TILLÆG Helle Hallen ENKELTOMRÅDE C01 13 TILLÆG Helle Hallen ENKELTOMRÅDE 06.10.C01 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2014 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Byrådet fremlægger hermed Forslag til Tillæg 13 til Kommuneplan 2013, Varde Kommune

Læs mere

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013

Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 RINGE KOMMUNE Forslag til Tillæg nr. 8 Til Kommuneplan 2002-2013 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe side 2 For et område til boligformål nord for Hestehavevej i Ringe Formål Formålet

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-3-9901.doc SØNDERBORG KOMMUNE SØNDERBORG KOMMUNE Forslag til LOKALPLAN NR. 3-9901 Boligområde ved Sønderskoven mellem Borgmester Andersens Vej og Hiort Lorenzens Vej BESKRIVELSE AF FORSLAGET I forbindelse med udarbejdelsen

Læs mere

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 4. Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Dato: 24.01.2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: 19/ E-mail: plan@holb.dk Bilag 4 Prioritering af ansøgning om lokalplan for boligbebyggelse på Lundemarksvej 24 i Holbæk Dato for modtagelse

Læs mere

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05

25.01.B05. TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE B05 25.01.B05 TILLÆG 29 Boligområde i Årre ENKELTOMRÅDE 25.01.B05 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - NOVEMBER 2015 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forsalg til dette kommuneplantillæg har været fremlagt i offentlig

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 23 Ikast-Brande Kommuneplan Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Erhvervs- og rekreativt område, Jyllandsvej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i kommunen. Ikast

Læs mere

FOROFFENTLIGHED. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO

FOROFFENTLIGHED. Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO TEKNIK OG MILJØ FOROFFENTLIGHED Indkaldelse af ideer og forslag til planlægning for et boligområde ved Fjordgården, Røsnæsvej 167, Kalundborg vest KORT LUFTFOTO Ideer og kommentarer skal være Kalundborg

Læs mere

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad

Tillæg nr. 18 til Kommuneplan for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Kallundmose i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 18 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 3. juni 2019 til

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021

Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Kommuneplantillæg nr. 05-520 til Tønder Kommuneplan 2009-2021 Område til boligformål Tingvej m.fl., Brøns 520.81.1 520.51.2 520.41.2 520.31.1 520.11.1 520.11.2 520.31.2 520.11.3 520.41.1 520.71.1 520.51.1

Læs mere

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet.

Klagevejledning Den endelige vedtagelse af ovennævnte planer kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Offentlig bekendtgørelse den 10. marts 2015 af endelig vedtagelse af Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

FORUDGÅENDE HØRING NYT BOLIGOMRÅDE OG UDVIDELSE AF CENTEROMRÅDE, HØVEVEJ 7, FÅREVEJLE KIRKEBY

FORUDGÅENDE HØRING NYT BOLIGOMRÅDE OG UDVIDELSE AF CENTEROMRÅDE, HØVEVEJ 7, FÅREVEJLE KIRKEBY Miljø og Teknik FORUDGÅENDE HØRING NYT BOLIGOMRÅDE OG UDVIDELSE AF CENTEROMRÅDE, HØVEVEJ 7, FÅREVEJLE KIRKEBY HAR DU BEMÆRKNINGER? Odsherred Kommune hører gerne dine synspunkter og idéer til kvalificering

Læs mere

Offentlig høring Forslagene er fremlagt til offentligt debat i perioden fra den 8. december 2015 til den 2. februar 2016.

Offentlig høring Forslagene er fremlagt til offentligt debat i perioden fra den 8. december 2015 til den 2. februar 2016. Offentlig bekendtgørelse den 8. december 2015 af Forslag til kommuneplantillæg nr. 23 til Syddjurs Kommuneplan 2013 for blandet bolig- og erhvervsområde Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 25. november

Læs mere

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for UDVIKLINGSOMRÅDER Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for 2019-2023 Indhold Baggrund 3 Udlæg af udviklingsområder 4 Gerlev Skalleværk 5 Jægerspris 6 Skibby 7 Skuldelev

Læs mere

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø

Lokalplan nr. 54. Lægehus i Niverød. Vedtagelsesdato: 17. april Teknik & Miljø Lokalplan nr. 54 Lægehus i Niverød Teknik & Miljø Vedtagelsesdato: 17. april 1985 Ikrafttrædelsesdato: 8. maj 1985 o GC UJ UJ o (go (oi >? QQ fuul n QQ n i M i i c= Indledning Dette hæfte indeholder lokalplan

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn

Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg nr. 10 Erhverv - Klintholm Havn Kommuneplantillæg Kommuneplantillæg Kommunalbestyrelsen har den 26. februar 2015 vedtaget kommuneplantillæg nr. 10. Vedtagelsen er offentliggjort på kommunens

Læs mere

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad

Tillæg nr. 37 til Kommuneplan for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 for et boligområde ved Eriksborg, 3. etape i Gødvad Silkeborg Kommune FORSLAG Tillæg nr. 37 til Kommuneplan 2017-2028 er i offentlig høring i perioden fra 1. april

Læs mere

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for

UDVIKLINGSOMRÅDER. Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for UDVIKLINGSOMRÅDER Bilag til Fremtidens Frederikssund Frederikssund Kommunes planstrategi for 2019-2023 Indhold Baggrund 3 Udlæg af udviklingsområder 4 Gerlev Skalleværk 5 Jægerspris 6 Skibby 7 Skuldelev

Læs mere

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/5. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/5 Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE Oktober 2002 VEJLEDNING Purhus Kommune Rådhuset Teknik og Miljø Bakkevænget

Læs mere

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx

UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING. - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx UDKAST TIL POLITISK BEHANDLING Forslag Blandet bolig og erhverv ved Roholte - fremlagt i offentlig høring i perioden xx.xx til xx.xx.20xx Lov om planlægning Lov om planlægning (LBK nr. 1529 af 15. november

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE

KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE KOMMUNEPLAN 2017 PLANHÆFTE FOR HORNE Kommune 1 09. Horne 09.01 Horne By Bevaringsværdige bygninger Rammer Kort materialet i dette planhæfte indeholder data fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering,

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tillæg nr. 13 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag til Tillæg nr. 13 til Lemvig Kommuneplan 2013-2025 Lemvig kommunalbestyrelse har den 25. marts 2015 vedtaget forslag til tillæg nr. 13 til Lemvig Kommuneplan 2013-2025 for Lemvig Varmeværk, Lemvig.

Læs mere

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460.

- til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Tillæg 4 - til Kommuneplan 2013-2025 for nyt rammeområde B29 for en tæt-lav boligbebyggelse på Gl. Klausdalsbrovej 460. Offentliggørelse Forslaget kan ses på Herlevs kommunens hjemmeside www.herlev.dk

Læs mere

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013

Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Offentlig bekendtgørelse den 4. november 2014 af Forslag til Lokalplan nr. 385 for erhvervsområde ved Lerbakken, Følle og Forslag til Kommuneplantillæg nr. 4 til Syddjurs Kommuneplan 2013 Byrådet i Syddjurs

Læs mere

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan

FORSLAG. Tillæg 14. Til Silkeborg Kommuneplan FORSLAG Tillæg 14 Til Silkeborg Kommuneplan 2013-2025 Fremlagt i offentlig høring fra 1. december 2014-26. januar 2015 Silkeborg Kommune offentliggør hermed Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2013-2025.

Læs mere

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013

TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FORSLAG TIL TILLÆG NR. 15 TIL KOMMUNEPLAN 2013 FOR RAMMEOMRÅDE UL.B.11 HILLERØD KOMMUNE BY OG MILJØ Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den fysiske udvikling i kommunen og fastlægger

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af sommerhus i Hals Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af sommerhus i Hals Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 11. april 2005 J.nr.: 03-31/800-0121 KBP Afgørelse i sagen om

Læs mere

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. Om overførsel af areal fra landzone til byzone m.v. for et område til erhvervsformål i Purhus PURHUS KOMMUNE September 2000 VEJLEDNING Purhus Kommune, Rådhuset Teknisk Forvaltning Bakkevænget

Læs mere

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013.

Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr Dagligvarebutik ved Runevej, Tilst/Hasle samt Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013. Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Teknik og Miljø Dato 11. juni 2014 Lokalplan 975, Runevej - Forslag Offentlig fremlæggelse af forslag til Lokalplan nr. 975 - Dagligvarebutik ved Runevej,

Læs mere

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016

Lokalplan nr. 407, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og Kommuneplantillæg nr. 5 til Syddjurs Kommuneplan 2016 Offentlig bekendtgørelse den 9. januar 2018 af endelig vedtagelse af, område til boliger ved Kastanievej i Ryomgård og til Syddjurs Kommuneplan 2016 Byrådet i Syddjurs Kommune besluttede den 20.12. 2017

Læs mere

Administrationsne vurdering og anbefalinger for Ønsker til byudlæg. Kommuneplan Forslag

Administrationsne vurdering og anbefalinger for Ønsker til byudlæg. Kommuneplan Forslag Administrationsne vurdering og anbefalinger for Ønsker til byudlæg Kommuneplan 2017-29 Forslag Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Indledning...3 Om arealudlæg i Gribskov Kommune...4 Fingerplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus

Lokalplan nr. 857/1. Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Lokalplan nr. 857/1 Om overførsel af areal fra landzone til byzone for et område til erhvervsformål i Purhus Purhus Kommune Juni 1998 VEJLEDNING Lov om Planlægning trådte i kraft den 1. januar 1992. Loven

Læs mere

Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej. Kommuneplantillæg 19

Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej. Kommuneplantillæg 19 Forslag til tillæg 19 til Kommuneplan 2013 Bolig- og erhvervsområde ved Gl. Viborgvej Randers Kommune side 32 Kommuneplantillæg BaggRund Der udarbejdes et tillæg til Kommuneplan 2013 for Randers Kommune,

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag

KOMMUNEPLANTILLÆG. Forslag Kommuneplantillæg 3 for Kommuneplan 2013-2015 Boligområde - Østerbakken - Vils Forslag - juli 2015 Morsø Kommune - www.morsoe.dk Forslag KOMMUNEPLANTILLÆG Hvad er et kommuneplantillæg? Behov for at ændre

Læs mere