Sådan bygger vi. dit datacenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan bygger vi. dit datacenter"

Transkript

1 Sådan bygger vi dit datacenter

2 Hvordan håndterer vi den nye it-boble? Den nye it-boble er ved at briste. Denne gang handler det om eksploderende datamængder, nye krav fra brugerne og ukonsoliderede servere, storage og netværk, som skaber et it-miljø, der kan blive umuligt at drive mod nye krav og mål. Danske selskaber fordobler deres lagrede mængde data hvert år (Radargroup). I 2020 vil mængden af data være 44 gange større end i dag (IDC). Infrastrukturen og den daglige drift er fortsat den største post i it-budgettet (70 %). Kun 30 % af pengene er disponible til at drive it fremad i virksomheden (Gartner). I 2012 blev der solgt udstyr til lagring af 52 millioner terabyte. Der bliver dagligt sendt og modtaget over 100 milliarder forretningsorienteret s på verdensplan og antallet forventer at stige med 32 % frem til 2017 (Radicati Group). I 2013 vil mere end en fjerdedel af alt indhold, som en medarbejder er involveret i på en dag, være video, billeder og lyd (Gartner). Mængden af digitalt lagrede data blev øget med 62 % sidste år (IDC) og vil i gennemsnit vokse med 55,7 % pr. år frem til 2015 (Gartner). I 2007 var der 1 milliard mobile enheder opkoblet globalt. I 2020 vil der være opkoblet 50 milliarder mobile enheder (Forrester). I 2012 var IP-trafikken 4,3 gange større end i 2009 (Cisco). Mængden af administrerede systemer bliver ti gange større i 2020 (IDC). Tilvæksten i forbindelse med personale og ressourcer til at håndtere denne it-boble er ikke i nærheden af prognoserne for den øgede mængde lagrede data (IDC). I følge IDC er storage den næststørste omkostningspost i datacenteret og en stigende energisluger for virksomheden.

3

4 Et Proactdatacenter: En lønsom investering både på kort og lang sigt Proact har lang erfaring i at hjælpe virksomheder og organisationer med at optimere deres datacenter. Vi sætter altid vores kunder i fokus, og ikke to løsninger er ens. Alle vores kunder er unikke. Derfor er alle vores løsninger unikke. Tilpasset løsning Alle større virksomheder har unikke behov. Proacts datacentereksperter arbejder i nærheden af jer og foretager en forundersøgelse med anbefalinger til, hvilken prævalideret referenceinfrastruktur fra Proact, løsningen skal bygges på for at imødekomme jeres unikke krav. Skal den bygges på FlexPod? VSPEX? ExpressPod? vblock? Eller bør I overveje en Hybrid Cloudløsning? Spar tid. Spar penge Fordelene ved vores datacenterløsninger er betydelig enklere administration, øget fleksibilitet, bedre miljøtilpasning, højere udnyttelsesgrad og lavere driftsomkostninger. I kan sænke omkostningerne for drift og administration med op til en tredjedel af de oprindelige omkostninger. Problemfri implementering Vores projektledere planlægger, skemalægger og koordinerer projektet. Ved at tage ansvar for kompetenceteamet og risikohåndteringen mindsker vi risikoen for projektforsinkelser. Vi benytter os af branchestandarder for en struktureret tilgang, som giver jeres drifts-, projekt- og supportteam et sprog og en struktur, som de forstår.

5 Enkelt. Hurtigt. Fleksibelt Med et tryk på en knap kan I oprette mange servere med unikke identiteter på virtuelle maskiner, LAN og SAN på nogle få minutter. Separate storage og datanetværk bliver ét, hvilket til gengæld mindsker behovet for forskellige servergrænseflader, kabler, adaptere og switches. Enkel administration Administrationen er integreret i alle dele af datacenteret og overvåges i en fælles grænseflade. I får et værktøj, som er regelbaseret, til både storage, server og netværk. Administrationen af jeres datacenter har aldrig været lettere. Dansk support Proact yder egen support til over 3500 kunder i hele Europa. Vi tilbyder vores danske kunder et kontaktpunkt til dansk support for hele løsningen uanset leverandør gennem vores dygtige, alsidige og certificerede teknikere. Kortere svartider, hurtigere diagnosticering og udbedring af eventuelle fejl. Trygt, enkelt og effektivt.

6 Udvisk grænserne med en fælles datacenterplatform fra Proact Virtualisering medfører store fordele. Udfordringen er, at det bliver for kompliceret, når mange enheder arbejder separat. Omkostningerne øges, og jeres datacenter bliver i sidste ende uoverskueligt. For første gang er det nu muligt at udviske grænserne med en fælles platform, som installeres og supporteres af Europas førende datacenterintegrator. Proact kan tilbyde en it-arkitektur til en platform, som kan tilpasses, og som imødekommer kravene til et effektivt datacenter. Forener servere, storage og netværk Proacts datacenter er en totalløsning, som bygger på Cisco UCS, og er først med at forene servere, storage og netværk i et valideret design. Proact tilbyder Cisco UCS, der er baseret på branchestandarder, med partnere som f.eks. EMC, NetApp, VMware og Microsoft. Lavere omkostninger. Højere produktivitet. Vores datacenterløsninger er omkostningseffektive og øger produktiviteten, ved at it-infrastrukturen bliver tilgængelig inden for minutter i stedet for dage. Vi stræber altid efter at levere systemer, som er skalerbare, uden at kompleksiteten øges I kan f.eks. oprette nye servere med et enkelt tryk på en knap. Det er lige enkelt, uanset om I har en enkelt eller tusindvis af virtuelle servere. Vores løsninger er selvfølgelig optimeret til at holde energiforbruget lavt både under drift og afkøling. Perfekt til jeres virksomhed Eftersom konceptet er baseret på standardkomponenter, kan I let supplere jeres nuværende datacenter uden negativ påvirkning af det nuværende it-miljø. Løsningen passer til alle virksomheder med forretningskritiske behov og krav uanset størrelse. Vi står klar til at hjælpe jer med design, planlægning, migrering, implementering og overvågning.

7 Teknisk information - Datacenter Designet er optimeret til hukommelseskrævende applikationer og virtuelle miljøer. Netværk med understøttelse af 10 Gbit/s integrerer flere forskellige slags netværk: LAN, SAN/NAS og management-netværk. Dette mindsker antallet af netværksadaptere, switches og kabler samt sænker energiforbruget. Virtualisering giver forbedret skalerbarhed, ydeevne og administration samt bedre sikkerhed, policyhåndtering og diagnosticering. Det giver et dynamisk virtualiseringsmiljø, som kan ændres efter jeres behov. Vi kan opbygge jeres datacenter med understøttelse af storage via forskellige tilslutninger som f.eks. Ethernet, FC, FCoE eller iscsi, hvilket giver jer et bredt udvalg og mulighed for at udnytte den teknologi, I allerede har. Vores Cisco UCS-datacenter benytter ca. en tredjedel af de komponenter, som et almindeligt datacenter benytter, og har desuden mindre behov for afkøling, hvilket mindsker energiforbruget radikalt.

8 Vi hjælper jer med jeres 8 trin til succes Sammen med jer planlægger, skemalægger og koordinerer vi ændringer til jeres infrastruktur. Ved at tage ansvar for kompetenceteamet og risikohåndteringen mindsker vi risikoen for projektforsinkelser. Vi benytter os af branchestandarder for en struktureret tilgang, som giver jeres drifts-, projekt- og supportteam et sprog og en struktur, som de let kan lære at forstå. Proact er eksperter i at opbygge løsninger til fleksible og pålidelige it-miljøer og har hjulpet mange virksomheder med at beskytte deres kritiske informationer. Vi arbejder sammen med vores kunder for at analysere behov, definere en effektiv strategi og levere en løsning, som imødekommer høje krav. Vores løsninger dækker de centrale aspekter i forbindelse med datacenter, storage, virtualisering, netværk og sikkerhed. Løsningen kan installeres i jeres eget datacenter, leveres fra Proacts cloudløsning eller som en kombination af de to. Vores erfaring adskiller os fra mængden med over 3500 vellykkede projekter siden 1994 og store mængder lagrede data i vores datacenter. Med Proact drager I nytte af vores indgående kendskab og lange erfaring som succesfuld leverandør af it-løsninger til store virksomheder og organisationer. Vi gør altid lidt ekstra. Hele vejen.

9 1. Analyse 3. Valg af løsning 5. Evaluering 7. Drift-Råd-Support I dag skal it understøtte virksomhedens vision, mål og planer. En Proact-analyse hjælper jer med at analysere jeres behov for it-investeringer, valg af teknologi og aktivitet. I vores grundige analyse præsenterer vi den datacenterløsning, som bedst passer til jeres virksomhed samt jeres mål og krav. Proact er altid med jer hele vejen. Vi sikrer altid, at projektet gennemføres på korrekt vis, og at I som kunde føler jer trygge i processen. Vi hjælper jer med at håndtere løsningen og rådgiver jer. I har altid et kontaktpunkt til support på hele løsningen uanset teknologileverandør gennem vores dygtige, alsidige og certificerede teknikere. FLEXPOD / EXPRESSPOD DRIFT ANALYSE DESIGN SOM EN SERVICE IMPLEMENTERING EVALUERING UDDANNELSE RÅDGIVNING STATUSMØDE VSPEX / VBLOCK / UCP PROACT PREMIUM SUPPORT 2. Plan & Design 4. Implementering 6. Uddannelse 8. Statusmøde På baggrund af analysen udarbejder vi en projektplan, fastlægger ressourcer og laver et design af løsningen. Sammen med jer udarbejder vi en implementeringsplan med ressourcer, tid og risikoanalyser. Vores implementeringsteam består af branchens dygtigste eksperter, som sikrer et vellykket resultat. I kombination med formel uddannelse og overlevering får jeres medarbejdere de færdigheder, der er nødvendige for at kunne overtage driften af det nye system og arbejde selvstændigt i fremtidige projekter. Vi afholder regelmæssige statusmøder med vores kunder. Dette giver jer en tryghed, velvidende, at I altid kan diskutere eventuelle ændringer, nye mål og krav.

10 Vi hjælper jer med at finde den rette datacenterløsning ExpressPod FlexPod VSPEX Vblock ExpressPod er rettet mod mindre virksomheder og lokale kontorer, som vil påbegynde virtualisering af netværk og lagring. ExpressPod bygger på Cisco UCS C-Serie-servere, NetApp FAS2220- eller FAS2240-lagring og Cisco Nexus 3048-switches for en omkostningseffektiv referencearkitektur, der let implementeres. FlexPod er en testet, foruddefineret og standardiseret referencearkitektur, som bygger på teknologi fra Microsoft, Vmware, Cisco og NetApp. Som NetApps ASP og STAR partner kan Proact levere en skalerbar og fleksibel løsning til håndtering af et stort antal applikationer og brugere. FlexPod forenkler it-miljøet og giver jer kontrol over ydeevnen med høj sikkerhed alt sammen understøttes af branchens bedste support fra Proact. VSPEX er en enkel, effektiv, skalerbar og fleksibel referencearkitektur, der bygger på virtualisering, servere, storage og netværk fra EMC, VMware og Cisco. Den Proact-testede infrastruktur tilbyder en forudsigelig ydeevne, som mindsker planlægning og konfiguration i forbindelse med indførelse af en Privat Cloud eller klientvirtualisering. VSPEX er kompatibel med både Windows Hyper V og VMware vsphere og kan håndteres med både System Center til Microsofts og VMware vcenter Operations Management Suite. Proact tilbyder større virksomheder og myndigheder et datacenter, der bygger på Vblock med forudkonfigureret og testet referencestruktur. vblock 700 er f.eks. baseret på Cisco UCS-blad, Cisco Nexus-switches, EMC Symmetrix VMAX-lagringsarrays og VMware vsphere til virtualisering. Mellemstore virksomheder Store virksomheder Mellemstore virksomheder Store virksomheder ExpressPod ExpressPod FlexPod FlexPod ExpressPod VSPEX vblock

11 Eksempel på cloudservices i en pakkemodel UCP Cisco UCS IaaS FPaaS Unified Compute Platform fra Hitachi kan anvendes både med Microsoft Hyper-V og VMware. Løsningen med VMware vcenter er et værktøj til komplet management af hardware såsom SAN, LAN, servere og storage inkl. overvågning af alle de fysiske og virtuelle komponenter. Det hele kan styres direkte fra VMware vcenter. UCP er til store virksomheder. Cisco UCS er en totalløsning til datacentre, som forener servere, storage og netværk i et integreret tilbud. Løsningen baseres på branchestandarder med partnere som EMC, Intel, NetAppp og VMware. I et UCS-system indgår blandt andet blade- eller rackservere, tilslutningsenheder til netværk, netværkskort og et fælles administrationsværktøj til alle enheder. SAN- og NAS-lagring kan tilsluttes via Ethernet, fibre channel, FCoE eller iscsi. Systemet er skalerbart og giver lavere omkostninger og højere produktivitet. Infrastructure-as-a-Service (IaaS) er en forhåndstestet, standardiseret, unik, sikker og skræddersyet datacenterløsning, der er bygget på en fleksibel, skalerbar og fælles referenceinfrastruktur. Proact køber, planlægger, opbygger, håndterer, opdaterer og implementerer hele løsningen samt yder support til den 24x7. IaaS installeres som en ren cloudservices i jeres lokaler eller i Proacts datacenter, og for den rette virksomhed kan IaaS mindske omkostningerne betydeligt, øge fleksibiliteten, frigøre tid og øge tilgængeligheden. FlexPod-as-a-Service (FPaaS) er markedets eneste service af sin slags, som tilbyder en pay as you use -model, hvor I kan skalere løsningen op eller ned, afhængigt af jeres egne behov. Proact køber, planlægger, opbygger, håndterer, opdaterer og implementerer hele løsningen i jeres lokaler samt yder op til 24x7 support. Løsningen implementeres af Proacts eksperter med teknologi fra markedsførende partnere for at levere en sikker, tilgængelig og fleksibel vifte af it-tjenester. Alt sammen reguleres i overensstemmelse med den aftalte SLA. Store virksomheder UCP Mellemstore virksomheder Store virksomheder ExpressPod Datacenter som service

12 Proact er Europas førende, uafhængige storage integrator og leverandør af Cloud-services. Proact har leveret agile løsninger siden 1994 og hjælper virksomheder i hele verden med at reducere risikoen, omkostningerne og vigtigst af alt, levere fleksible, tilgængelige og sikre it-løsninger. Proacts løsninger omfatter alle former for storage, virtualisering, netværks- og sikkerhedsløsninger - med over leverede projekter og store mængder oplysninger, der behandles af vores egne datacentre. Proact har mere end 700 medarbejdere og er beliggende i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen, Holland, Norge, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tjekkiet. Proact blev grundlagt i 1994 og moderselskabet, Proact IT Group AB er noteret på Nasdaq OMX Stockholm siden 1999 under symbolet PACT. Yderligere oplysninger om Proact findes på Tlf / info@proact.dk København Delta Park Vallensbæk Strand Aarhus Langhøjvej 1B 8381 Tilst v.1.0

as a Service Dynamisk infrastruktur

as a Service Dynamisk infrastruktur Dynamisk infrastruktur Vi bygger dynamisk infrastruktur...... og holder den kørende Om jeres it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.7 Side 1 af 6 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. STORAGE-INFRASTRUKTUR... 4 3. TILLÆGSYDELSER... 5 4. FORUDSÆTNINGER...

Læs mere

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT

NetNordic 365. Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT 365 Dine netværks- og integrationsløsninger i trygge hænder C L O U D D R I F T SUPPORT KONSULENT At være kundens «Best Companion» forpligter Det indebærer blandt andet at vi tilbyder «best-of-breed» løsninger

Læs mere

Skyen der er skræddersyet til din forretning.

Skyen der er skræddersyet til din forretning. Skyen der er skræddersyet til din forretning. Dette er Microsoft Cloud. Alle virksomheder er unikke. Fra sundhedsvæsen til detail, produktion eller finans der er ikke to virksomheder, der opererer på samme

Læs mere

sikre dataforbindelser når det skal fungere

sikre dataforbindelser når det skal fungere sikre dataforbindelser når det skal fungere Robust, sikkert og redundant Nu og i fremtiden Hos Net1 ønsker vi, at alle virksomheder, uanset branche eller geografisk placering, skal have adgang til sikker

Læs mere

MIGRERING TIL ORACLE CLOUD:

MIGRERING TIL ORACLE CLOUD: WHITE PAPER MIGRERING TIL ORACLE CLOUD: Trin-for-trin vejledning Hvordan du kan migrere dine arbejdsprocesser til Oracle Cloud på en rettidig, omkostningseffektiv og velfungerende måde. Cloud Departures

Læs mere

IT Quality A/S. Virtualisering I Faaborg-Midtfyn kommune. Jesper Rønnov / FMK & Mads N. Madsen / ITQ. - skræddersyede IT løsninger

IT Quality A/S. Virtualisering I Faaborg-Midtfyn kommune. Jesper Rønnov / FMK & Mads N. Madsen / ITQ. - skræddersyede IT løsninger IT Quality A/S - skræddersyede IT løsninger Virtualisering I Faaborg-Midtfyn kommune Jesper Rønnov / FMK & Mads N. Madsen / ITQ Om IT Quality A/S Grundlagt i 1998 Skræddersyede IT løsninger Mixed-source

Læs mere

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN

CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN CLOUD COMPUTING VEJLEDNING I STORT OG SMÅT NÅR DU OVERVEJER AT GÅ I SKYEN WWW.JCD.DK HVAD ER CLOUD COMPUTING? Cloud er en fælles betegnelse for en række netbaserede løsninger løsninger du tidligere har

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.5 Side 1 af 11 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 4 2.1. LØSNINGEN... 4 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. BLADE-SERVERNE... 5 2.4. NETVÆRK... 5 2.5. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.6. VCENTER...

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer

MELBYE SKANDINAVIA. Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer MELBYE SKANDINAVIA Eksperter i løsninger til fiberoptiske systemer EKSPERTER I FIBEROPTISKE NETVÆRKSLØSNINGER sortiment af produkter og løsninger til konstruktion af fiberoptisk infrastruktur. Uanset hvad

Læs mere

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB

KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB KURSER INDENFOR SOA, WEB SERVICES OG SEMANTIC WEB Det er Web Services, der rejser sig fra støvet efter Dot Com boblens brag. INTRODUKTION Dette dokument beskriver forslag til fire moduler, hvis formål

Læs mere

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication

Totalløsning til videokonferencer og præsentationer. Visual & Unified Communication Totalløsning til videokonferencer og præsentationer Visual & Unified Communication Idéer kommer hurtigere rundt end mennesker Effektiv kommunikation er altafgørende for at drive en produktiv og bæredygtig

Læs mere

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6

Produktspecifikationer Private Cloud Version 2.6 Side 1 af 8 1. INTRODUKTION TIL PRIVATE CLOUD... 3 2. TEKNISK OPBYGNING... 3 2.1. LØSNINGEN... 3 2.2. SPECIFIKATIONER... 4 2.3. NETVÆRK... 4 2.4. SAN-INFRASTRUKTUR... 5 2.5. VSPHERE... 5 3. TILLÆGSYDELSER...

Læs mere

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact

HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact HYBRID TAKEOFF REDEFINED JOURNEY TO THE CLOUD BY EMC Søren Holm, Proact More than 3500 projects In control of 55 petabyte data 450 certified consultants More than 1.5M euro in training per year 55 PB,

Læs mere

Velkommen til OneHouse

Velkommen til OneHouse Now what? Velkommen til OneHouse Højt kvalificeret it-konsulenthjælp til lave priser Har I brug for en totalløsning? OneHouse yder hurtig og effektiv it-support til jeres virksomhed med fokus på stabilitet,

Læs mere

SAXOTECH Cloud Publishing

SAXOTECH Cloud Publishing SAXOTECH Cloud Publishing Fuld hosted infrastruktur til mediebranchen Stol på flere års erfaringer med hosting til mediehuse Fuld tillid til et dedikeret team af hostingeksperter Opnå omkostningsbesparelser

Læs mere

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden

Tag kontrollen tilbage. - Sådan undgår du hardware servicefælden Tag kontrollen tilbage - Sådan undgår du hardware servicefælden Dyre serviceaftaler æder dit IT budget Du kender det sikkert allerede. Som IT Chef har du selv et stigende krav til dine leverandører omkring

Læs mere

Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT

Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT Erik Poulsen, it-konsulent hos LandboNord: Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT Vi var kommet i den situation, at vores it-platform var ved at nå

Læs mere

Hvad er Secure endpoints?

Hvad er Secure endpoints? 2017 Hvad er Secure endpoints? 23-04-2017 NewTech IT Norgesvej 17 Haderslev 6100 Tlf. 79 306 153 info@newtechit.dk www.newtechit.dk Indholdsfortegnelse Hvad er Endpoints... 2 Hvad er Endpoint beskyttelse?...

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder

Skyen som platform. En guide til små og mellemstore virksomheder Skyen som platform En guide til små og mellemstore virksomheder Efterhånden som skyen udvikler sig fra grundlæggende onlinesoftware til en fuld platform til virksomheder, kan den give din virksomhed mulighed

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea

4 sekunder. 20 sekunder. 1-3 timer. 14% hurtigere. 5-6% bagud. 30/70 split. Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea 4 sekunder 1-3 timer 20 sekunder 14% hurtigere 5-6% bagud 30/70 split Vejen til succes med Hybrid Cloud v/cso, Poul Bærentsen, Atea Emnerne jeg vil tale om Brændende platforme versus brændende ambitioner

Læs mere

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad

Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad Praesideo digitalt lydsystem til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg Få alle meddelelserne ud - uanset hvad 2 Praesideo lydsystemer til højttaleranlæg og talevarslingsanlæg fra Bosch Hold offentligheden

Læs mere

Er din virksomhed blandt de bedste?

Er din virksomhed blandt de bedste? Notabenus Group Er din virksomhed blandt de bedste? ... det er vores i kraft af dynamiske og dygtige samarbejdspartnere omkring mange spændende projekter Notabenus skaber attraktive investeringer i hele

Læs mere

Cloud Failover Appliance

Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance Cloud Failover Appliance (CFA) er en enterprise-grads Disaster Recovery løsning, der genopretter systemer og applikationer på minutter - uden al hardwaren og kompleksiten. Med

Læs mere

Tilbudsmateriale: Ny Storage løsning. 1. Introduktion. 2. Løsningsoverblik. 2. januar 2012

Tilbudsmateriale: Ny Storage løsning. 1. Introduktion. 2. Løsningsoverblik. 2. januar 2012 2. januar 2012 Tilbudsmateriale: Ny Storage løsning. 1. Introduktion Dette tilbudsmateriale er annonceret på Syddjurs Kommunes hjemmeside iht. Bekendtgørelsen af lov om indhentning af tilbud på visse offentlige

Læs mere

Mere end flådestyring

Mere end flådestyring www.toyota-forklifts.dk TOYOTA I_SITE Mere end flådestyring Hvordan kan jeg reducere omkostninger i forbindelse med skader? Hvad er min optimale flådestørrelse? Hvordan kan jeg øge min udnyttelsesgrad?

Læs mere

NOVAX One. Overlad ansvaret til os

NOVAX One. Overlad ansvaret til os NOVAX One Overlad ansvaret til os NOVAX One vi tager ansvaret for jeres datasikkerhed Undgå tidskrævende og besværlig planlægning Med NOVAX One, en browserbaseret løsning fra NOVAX, slipper I for arbejdet

Læs mere

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite

STYRKEN I DET ENKLE. Business Suite STYRKEN I DET ENKLE Business Suite TRUSLEN ER REEL Onlinetrusler mod din virksomhed er reelle, uanset hvad du laver. Hvis du har data eller penge, er du et mål. Sikkerhedshændelser stiger kraftigt, med

Læs mere

Vi bygger Danmark med it

Vi bygger Danmark med it Vi bygger Danmark med it IT Reseller System Integrator Service Provider Information Management Big Data Internet of Things Security Digital Workspace Client Collaboration Security Hybrid Platforms Datacenter

Læs mere

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION

VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION VIRKSOMHEDS- PRÆSENTATION EN LIDT NÆRMERE SLANGESERVICE. OM HYDROSCAND Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm og er i dag markedsledende inden for slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien.

Læs mere

Security & Risk Management Summit

Security & Risk Management Summit Security & Risk Management Summit Hvor og hvornår skaber Managed Security Services værdi? Business Development Manager Martin Jæger Søborg, 6. november 2014 DUBEX SECURITY & RISK MANAGEMENT SUMMIT 2014

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

Dynamisk hverdag Dynamiske processer

Dynamisk hverdag Dynamiske processer Dynamisk hverdag Dynamiske processer Verden og hverdagen er kompleks og i konstant forandring - og derfor skal den måde vi arbejder med projekter og implementering være enkel og forandringsparat. Agil

Læs mere

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED

DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED DET ER MENNESKER DER SKABER SIKKERHED VELKOMMEN! Vi er ADI førende leverandør af sikkerheds- og brandteknologiprodukter og vi har eksisteret i over 30 år. Vi er leveringsdygtige i alt fra CCTV-kameraer

Læs mere

Virksomhed reducerer antallet af servere fra 650 til 22 og nedsætter energiforbruget med 90 % vha. virtualisering

Virksomhed reducerer antallet af servere fra 650 til 22 og nedsætter energiforbruget med 90 % vha. virtualisering Microsoft Infrastructure Optimization Case-study med kundeløsning Virksomhed reducerer antallet af servere fra 650 til 22 og nedsætter energiforbruget med 90 % vha. virtualisering Oversigt Land: USA Branche:

Læs mere

IBM Storage-virtualisering og Unified Storage

IBM Storage-virtualisering og Unified Storage IBM Storage-virtualisering og Unified Storage Unified og SAN Volume Controller ( SVC ) Udfordringen At administrere vækst og ændringer. Virksomheder oplever voldsomt stigende data- og informationsmængder,

Læs mere

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet.

Med base i Aalborg er vi centralt placeret i forhold til vores kunder, hvilket optimerer både tilkaldetid og fleksibilitet. 1 2 Om os Office Partner er professionel samarbejdspartner og leverandør af kontormaskiner, herunder kopi, print, scan, kaffeautomater og software. Vi leverer den rette løsning til den aftalte pris og

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group.

MediusFlow XI. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser. www.medius-group. MediusFlow XI næste generations workflow platform til optimering af dokumentprocesser FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen 4 udviklingsprincipper hentet fra verdenen omkring os. Easy to use Powerfull

Læs mere

Tilbudsmateriale: Udvidelse af eksisterende serverplatform.

Tilbudsmateriale: Udvidelse af eksisterende serverplatform. 2. januar 2012 Tilbudsmateriale: Udvidelse af eksisterende serverplatform. 1. Introduktion Dette tilbudsmateriale er annonceret på Syddjurs Kommunes hjemmeside iht. Bekendtgørelsen af lov om indhentning

Læs mere

Hyper V og System Center løsninger

Hyper V og System Center løsninger Hyper V og System Center løsninger Grundlæggende infrastruktur: Design og dimensionering af Active Directory Implementering af forretningsunderstøttende Identity Management løsninger, inkl. integration

Læs mere

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES

DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES ColumbusCare DEDIKERET SUPPORT - EN AFGØRENDE FORUDSÆTNING FOR DIN SUCCES At vælge at implementere det rigtige software til at drive din virksomhed er kun en del af din udfordring. PERSONLIG SUPPORT TIL

Læs mere

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center

Installation, håndtering og opdatering af Windows Server med System Center Automatiseret og centraliseret installation, håndtering og opdatering af Windows Server Installation og vedligeholdelse af Windows Server - operativsystemerne i datacentre og på tværs af it-miljøer kan

Læs mere

Konvergens mellem netværk, storage og compute infrastrukturen - praktisk implementering af en virtualiseret platform

Konvergens mellem netværk, storage og compute infrastrukturen - praktisk implementering af en virtualiseret platform Konvergens mellem netværk, storage og compute infrastrukturen - praktisk implementering af en virtualiseret platform Jens Andreas Kristensen jak@conscia.dk Tuesday den 13. November 12 Høj specialiseret

Læs mere

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult

Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand. js@strandconsult.dk. www.strandreports.com. Strand Consult Det drejer sig om meget mere end teknologi. John W. Strand js@strandconsult.dk www.strandreports.com Danmark vs. Grønland Danmark 5,5 millioner mennesker 55 milliarder 12.500 ansatte Mobil basestation

Læs mere

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012

Harmoni. Med SAP PI. Når tingene går op i en højere enhed. Kort & Godt. January 2012 January 2012 3. årgang, nummer 1 Harmoni Med SAP PI Når tingene går op i en højere enhed Godt nytår! Vi er kommet ind i 2012 med fuld fart, og vi glæder os til et fortsat godt samarbejde med kunder og

Læs mere

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure.

www.siemens.dk/buildingtechnologies Advantage Services Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. www.siemens.dk/buildingtechnologies Fleksibelt servicekoncept skræddersyet til kundernes behov Answers for infrastructure. optimering monitorering -opgradering -opdatering Service giver optimeret drift,

Læs mere

BRFkredit, nu med virtualisering

BRFkredit, nu med virtualisering Driftschef Bent Reidar Andersen, BRFkredit BRFkredit, nu med virtualisering Serverplatformen hos BRFkredit er nu virtuel efter en omfattende servervirtualisering, der allerede efter to år giver BRFkredit

Læs mere

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY

Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Ingen kompromier - Bedste beskyttelse til alle computerere CLIENT SECURITY Opdateret software er nøglen til sikkerhed 83 % [1] af top ti-malware kunne være undgået med opdateret software. Kriminelle udnytter

Læs mere

IBM Storage-virtualisering

IBM Storage-virtualisering IBM Storage-virtualisering Udfordringen At administrere vækst, besparelser og ændringer. IT-afdelingen i dag er ikke kun et serviceorgan, men en strategisk enhed i virksomheden, som skal være i stand til

Læs mere

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions

Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet. Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Få kontrol over omkostninger, indkøb og overblik over likviditet Purchase-to-Pay Canon Business Solutions Purchase-to-Pay automatisering giver et samlet styresystem for både indkøbs- og økonomiafdelingen

Læs mere

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk

3CX Phone System. Introduktion til 3CX Phone System. Copyright 2002 ACNielsen a VNU company. www.draware.dk 3CX Phone System Introduktion til 3CX Phone System Om 3CX Phone System 3CX Phone System er en software-baseret PBX til Windows Baseret på den åbne SIP Standard Virker med alle større udbydere af SIP telefoner,

Læs mere

Cloud i brug. Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur

Cloud i brug. Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur Cloud i brug Migrering af Digitalisér.dk til cloud computing infrastruktur 02 Indhold > Executive Summary............................................................... 03 Digitaliser.dk.....................................................................

Læs mere

Din Open Source partner

Din Open Source partner Din Open Source partner 2 Vi udvikler og supporterer professionelle Open Source løsninger til private virksomheder og det offentlige. Her er et udpluk af vores kunder. Om Casalogic Vi er en nichevirksomhed,

Læs mere

Projektopgave Operativsystemer I

Projektopgave Operativsystemer I Velkommen til projekt på Data faget 6222 Operativsystemer I! Udarbejdet af: Anders Dahl Valgreen, mail adva@mercantec.dk, mobil 23 43 41 30 I dette projekt skal din gruppe i tæt samarbejde med resten af

Læs mere

Server, storage og backup as a Service

Server, storage og backup as a Service Server, storage og backup as a Service Vi leverer server, storage og backup... Om din it-infrastruktur fungerer optimalt, er i bund og grund et spørgsmål om kapacitet. Og så er det et spørgsmål om, hvorvidt

Læs mere

Trifork Geek-Night. VMware anno 2010 Hvor virtuel kan det blive?!

Trifork Geek-Night. VMware anno 2010 Hvor virtuel kan det blive?! Trifork Geek-Night VMware anno 2010 Hvor virtuel kan det blive?! Rasmus Sjørslev Jensen, senior konsulent (VCP) Trifork Infrastructure Consulting (TIC) rsj@trifork.com 15 marts 2010 Agenda VMware Partner

Læs mere

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering

Vertical Lift Module BOX. Kardex VLM BOX. Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX Et komplet kassesystem: Mere fleksibilitet Højere lagerkapacitet Bedre håndtering Kardex VLM BOX En fleksibel løsning, der passer til dine behov 50 mm interval i skalerbart koncept + 20

Læs mere

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret.

ERP. Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. ERP Uddrag af artikel trykt i ERP. Gengivelse af denne artikel eller dele heraf er ikke tilladt ifølge dansk lov om ophavsret. Børsen Ledelseshåndbøger er Danmarks største og stærkeste videns- og udviklingsklub.

Læs mere

22. juni 2010 KMD A/S DIAS 1. Infrastructure Optimization. Greve Kommune. Jesper Skov Hansen Løsningsarkitekt KMD A/S jhs@kmd.dk

22. juni 2010 KMD A/S DIAS 1. Infrastructure Optimization. Greve Kommune. Jesper Skov Hansen Løsningsarkitekt KMD A/S jhs@kmd.dk DIAS 1 Infrastructure Optimization Greve Kommune Jesper Skov Hansen Løsningsarkitekt KMD A/S jhs@kmd.dk Agenda DIAS 2 _ Formål med IO _ Gennemgang af IO modellen _ IO analyse hos Greve Kommune _ Opsummering

Læs mere

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017

SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases. Gorm Priem, 2. marts 2017 SKI årsmøde 2017 Outsourcing i praksis Cloud cases Gorm Priem, 2. marts 2017 Agenda Kort om ProActive Intro til cases it outsourcing med fokus på skyen Greve Kommune Hjemmeværnet Erfaringer Gartner 2016

Læs mere

ID Reference Spørgsmål Svar 1 vedr. MK27 Skal eksisterende diskhylder indgå som en del af den tilbudte

ID Reference Spørgsmål Svar 1 vedr. MK27 Skal eksisterende diskhylder indgå som en del af den tilbudte Version 1.0 Eu-udbud 2012/S 107-177944 Spørgsmål til udbudsmaterialet Servere og storage infrastruktur til Holstebro kommune. ID Reference Spørgsmål Svar 1 vedr. MK27 Skal eksisterende diskhylder indgå

Læs mere

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk

Den enkle vej til. Virk.dk. Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Den enkle vej til Virk.dk Effektive indberetningsløsninger til det digitale Danmark. www.capevo.dk Lad os gøre arbejdet Digital selvbetjening og indberetning på Virk.dk forenkler arbejdsgangene og giver

Læs mere

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er

Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M221 PLC er Opnå optimal ydeevne, samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M221 Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Styring af testmiljøer almindelig god praksis

Styring af testmiljøer almindelig god praksis White paper Styring af testmiljøer almindelig god praksis Søren Beyer Nielsen Ph.D., M.Sc. Pragmatic Consult A/S v. 1.2 Pragmatic Consult A/S Stadagervej 42 2730 Herlev Danmark Tel: 44 92 23 77 Fax: 44

Læs mere

B4RESTORE A/S OKTOBER NYHEDSBREV

B4RESTORE A/S OKTOBER NYHEDSBREV OPTIMERING OG SIKRING AF DATA B4RESTORE B4RESTORE A/S OKTOBER NYHEDSBREV B4RESTORE HAR NETOP HAFT REGNSKABSAFSLUTNING OG KAN KONSTATERE, AT VORES OMSÆTNING ER STEGET MED 60 %. VI HAR HAFT ET RIGTIG GODT

Læs mere

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent

Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering. Jens Ellevang Energi Management Konsulent Energy Operation skræddersyet hosted løsning til energioptimering Jens Ellevang Energi Management Konsulent Emne Schneider Electric Danmark A/S - Name Date 2 Fra energidata til energi management Har du

Læs mere

INTELLIGENT STORAGE er VIRTUALISERET STORAGE IBM Storage Virtualisering og Unified Storage

INTELLIGENT STORAGE er VIRTUALISERET STORAGE IBM Storage Virtualisering og Unified Storage INTELLIGENT STORAGE er VIRTUALISERET STORAGE IBM Storage Virtualisering og Unified Storage Storwize V7000 Unified & SAN Volume Controller (SVC) AT ADMINISTRERE & ÆNDRINGER VÆKST & ÆNDRINGER VÆKST ADMINISTRERE

Læs mere

Ernst Kuburovic 3 STEP IT

Ernst Kuburovic 3 STEP IT Ernst Kuburovic 3 STEP IT Agenda Hvem er 3 Step IT? Lifecycle Management konceptet AssetNG som et værktøj Finansierng vs. Kontantkøb Bæredygtighed Q&A? Vores mission er at skabe den mest optimale IT livscyclus

Læs mere

Agenda. Kort om Docpoint a/s. Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur?

Agenda. Kort om Docpoint a/s. Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur? Docpoint 2 Agenda Kort om Docpoint a/s Passer Lasernet ind i en moderne IT-arkitektur? Eksempel 1 Lasernet hos et forsikringsselskab med fokus på hvordan man løbende øger værdien af platformen. Eksempel

Læs mere

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT

MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT I samarbejde med PRODUCT BRIEF MANAGED PRIVATE CLOUD SIKKER OG ENKEL IT-DRIFT Vi hjælper kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet BEHOV FOR AT NYTÆNKE IT-DRIFT HURTIG OMSTILLING

Læs mere

Livets gang i en typisk it-afdeling i dag

Livets gang i en typisk it-afdeling i dag Velkomst Livets gang i en typisk it-afdeling i dag Forskellige specialister, konsoller og sprog, der ikke arbejder optimalt sammen. Der er brug for nytænkning, hvis it-afdelingen skal matche organisationens

Læs mere

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Vi introducerer KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 Virksomhedsfaktorer og deres indvirkning på it MANØVREDYG- TIGHED EFFEKTIVITET PRODUKTIVITET Hurtighed, smidighed og fleksibilitet Reduktion af

Læs mere

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45)

MES Industriel IT SCADA Automation. Frontmatec. Fødevarer. (+45) MES Industriel IT SCADA Automation Frontmatec Fødevarer (+45) 97 52 50 22 info@frontmatec.com www.frontmatec.com Tillad os at præsentere Frontmatec Vi har over 30 års erfaring med MES Industriel IT og

Læs mere

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale...

lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... lindab vi forenkler byggeriet Lindab Pascal - Forenklet VAV-løsning med fuldt potentiale... Enkel projektering... Enkel idrifttagning... Lavt energiforbrug... Næste generations VAV-system Efterspørgslen

Læs mere

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne

Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten. Modicon M2xx PLC erne Opnå optimal ydeevne samtidig med at du øger fortjenesten Modicon M2xx PLC erne Få det maksimale ud af dine maskiners ydeevne med MachineStruxure Den NÆSTE generation af MachineStruxure er en komplet automationsløsning,

Læs mere

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger

Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation. LindabPascal. Opdateret funktionalitet. Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab vi forenkler byggeriet Fremtidens løsning til behovsstyret ventilation Opdateret funktionalitet LindabPascal Et perfekt indeklima til laveste energiomkostninger lindab.dk/pascal 1 lindab pascal

Læs mere

Datatekniker med infrastruktur som speciale

Datatekniker med infrastruktur som speciale Datatekniker med infrastruktur som speciale H3 infrastruktur indledning H3 varer ni uger. Alle fag er uddannelsesspecifikke fag. Opbygning Alle fag i hovedforløbet afvikles i selvstændige moduler. Eventuelle

Læs mere

Online-datablad TDC-B200 TDC GATEWAY-SYSTEMER

Online-datablad TDC-B200 TDC GATEWAY-SYSTEMER Online-datablad TDC-B200 TDC A B C D E F Bestillingsoplysninger Beskrivelse Gateway en forener sensorer, maskiner og IIoT-platforme til samling og forbehandling af lokale sensorog procesdata. Netværksdækning

Læs mere

Sikkerhedspolitik Version 4.0506 d. 6. maj 2014

Sikkerhedspolitik Version 4.0506 d. 6. maj 2014 Nærværende dokument beskriver de sikkerhedsforanstaltninger, som leverandøren har opstillet til den interne fysiske sikkerhed, datasikkerhed, logisk sikkerhed og sikkerhed i forbindelse med netværk, firewall

Læs mere

Kommunale IT løsninger

Kommunale IT løsninger Kommunale IT løsninger Hvad skal forvaltningsledelsen fokusere på IT-mæssigt? Anders Elbak Chefanalytiker - IDC Copyright 2008 IDC. Reproduction is forbidden unless authorized. All rights reserved. Udfordringer

Læs mere

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen.

Produktion III. Del af en integreret virksomhedsløsning. Produktion III til Microsoft Navision Axapta. forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III til Microsoft Navision Axapta forøger effektiviteten i produktionscyklussen. Produktion III Produktionsserien til Microsoft Navision Axapta gør det muligt for producenter at styre hele Fordele

Læs mere

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system?

Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? Hvad kræver en opgradering af dit ERP-system? At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom og forberedt på inden du skifter. Hvad

Læs mere

AARHUS UNIVERSITY AARHUS UNIVERSITET

AARHUS UNIVERSITY AARHUS UNIVERSITET UNIVERSITET UNIVERSITET AU - kort oversigt 38,003 studerende 1,822 Ph.d.-studerende Ca. 85 bacheloruddannelser og 125 kandidatuddannelser Ca. 4,000 fagtilbud og kurser Ansvarlig for 27% af de samlede konkurrenceudsatte

Læs mere

Kendskabet til converged systems er endnu lavt, da næsten halvdelen af IT beslutningstagerene ikke kender til konceptet.

Kendskabet til converged systems er endnu lavt, da næsten halvdelen af IT beslutningstagerene ikke kender til konceptet. Survey Resumé IDC Nordic, Bredgade 23A 3. 1260 Copenhagen K, Denmark & Upplandsgatan 7, 111 23 Stockholm, Sweden Converged Systems i Danmark Kendskab og præferencer Anders Elbak June 2013 Dette dokument

Læs mere

Markedsundersøgelse MAJ 2018

Markedsundersøgelse MAJ 2018 MAJ 2018 Markedsundersøgelse I samarbejde med VMware og IDG har vi interviewet 109 it-beslutningstagere i både store og små private og offentlige virksomheder i Danmark, med det formål at tage temperaturen

Læs mere

EU-udbud af WAN infrastruktur

EU-udbud af WAN infrastruktur EU-udbud af WAN infrastruktur Bilag 2 Kundens IT-Miljø Side 1 af 6 Indhold 1.1 Formål... 3 1.2 Driftscentre i Kundens IT-Miljø... 3 1.3 Specifikation af Kundens netværksopbygning... 3 1.4 Arkitektur...

Læs mere

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner

Brochure En klar vej fremad. Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Brochure En klar vej fremad Oplev fordelene ved at samarbejde med en HP PartnerOne-partner Det enestående udvalg i HP's portefølje kombineret med evnerne fra en autoriseret HP PartnerOne-partner giver

Læs mere

EU GDPR og ny dansk Persondataforordning fra maj 2018

EU GDPR og ny dansk Persondataforordning fra maj 2018 EU GDPR og ny dansk Persondataforordning fra maj 2018 Fra den 25. maj 2018 træder den nye GDPR lovgivning indenfor EU i kraft. I Danmark er dette kendt som Den Danske Persondataforordning, der reguleres

Læs mere

Everything-as-a-Service. Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen

Everything-as-a-Service. Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen Everything-as-a-Service Afdelingsdirektør, Poul Bærentsen Agenda Atea s rejse Hvorfor ændrer IT sig til services? as-a-service tilgangen Den fremtidige it-leverance Markedstrends Atea EaaS vi skaber overblikket

Læs mere

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat

REEFTlink Et banebrydende produkt til on-line overvågning af jeres produktionsapparat Rikard Karlsson, produktionschef hos Elektrolux, Ljungby, Sverige: REEFTlink er en komplet, dynamisk og fremtidssikret løsning, der dækker hele vores behov for Lean og Takt-baseret produktionsstyring.

Læs mere

Stretched Cluster via IBM SAN Volume Controller

Stretched Cluster via IBM SAN Volume Controller Stretched Cluster via IBM Volume Controller En aktiv-aktiv virtuel dual center løsning Udfordringen Fra driftsorganisation til strategisk organisation Ledelsen forventer, at IT-afdelingen ikke kun bidrager

Læs mere

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com

Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Hvad er Mobile Device Management og hvad er udbyttet? Ejal Bracha eb@it2trust.com Agenda Program 09.00-09.30 Registrering og morgenmad 09.30-09.40 edgemo byder velkommen 09.40-10.10 Hvad er Mobile Device

Læs mere

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE

TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING BE EXCEPTIONAL KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE TRANSFORMÉR GENOVERVEJ JERES TILGANG TIL INFORMATIONS- OG DOKUMENTHÅNDTERING KONSOLIDÉR PROCESSER STYR BUDGETTER ØG COMPLIANCE BE EXCEPTIONAL og besøg canon.dk HVAD FOKUSERER DU PÅ, NÅR DU ER UNDER PRES

Læs mere

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com

Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010. Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Prøv en sky IT og Telestyrelsen København 9. november 2010 Peter Lunding Smith ProActive peter.smith@proactive.com Jesper Osgaard Microsoft josgaard@microsoft.com Introduktion Hostede IT-løsninger til

Læs mere

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes.

Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Leica Geosystems Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Active Customer Care Vor forpligtelse. Din succes. Forholdet Leica Geosystems har med sine kunder kan defineres med ét ord: Partnerskab.

Læs mere

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation...

Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... Bosch CCS 800 Ultro konferencesystem Tilføjer innovation... 2 CCS 800 Ultro konferencesystem...med en fleksibel totalløsning til møder Unik, indbygget digital MP- optagelse og -afspilning Fremragende talegengivelse

Læs mere