Sådan bygger vi. dit datacenter

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sådan bygger vi. dit datacenter"

Transkript

1 Sådan bygger vi dit datacenter

2 Hvordan håndterer vi den nye it-boble? Den nye it-boble er ved at briste. Denne gang handler det om eksploderende datamængder, nye krav fra brugerne og ukonsoliderede servere, storage og netværk, som skaber et it-miljø, der kan blive umuligt at drive mod nye krav og mål. Danske selskaber fordobler deres lagrede mængde data hvert år (Radargroup). I 2020 vil mængden af data være 44 gange større end i dag (IDC). Infrastrukturen og den daglige drift er fortsat den største post i it-budgettet (70 %). Kun 30 % af pengene er disponible til at drive it fremad i virksomheden (Gartner). I 2012 blev der solgt udstyr til lagring af 52 millioner terabyte. Der bliver dagligt sendt og modtaget over 100 milliarder forretningsorienteret s på verdensplan og antallet forventer at stige med 32 % frem til 2017 (Radicati Group). I 2013 vil mere end en fjerdedel af alt indhold, som en medarbejder er involveret i på en dag, være video, billeder og lyd (Gartner). Mængden af digitalt lagrede data blev øget med 62 % sidste år (IDC) og vil i gennemsnit vokse med 55,7 % pr. år frem til 2015 (Gartner). I 2007 var der 1 milliard mobile enheder opkoblet globalt. I 2020 vil der være opkoblet 50 milliarder mobile enheder (Forrester). I 2012 var IP-trafikken 4,3 gange større end i 2009 (Cisco). Mængden af administrerede systemer bliver ti gange større i 2020 (IDC). Tilvæksten i forbindelse med personale og ressourcer til at håndtere denne it-boble er ikke i nærheden af prognoserne for den øgede mængde lagrede data (IDC). I følge IDC er storage den næststørste omkostningspost i datacenteret og en stigende energisluger for virksomheden.

3

4 Et Proactdatacenter: En lønsom investering både på kort og lang sigt Proact har lang erfaring i at hjælpe virksomheder og organisationer med at optimere deres datacenter. Vi sætter altid vores kunder i fokus, og ikke to løsninger er ens. Alle vores kunder er unikke. Derfor er alle vores løsninger unikke. Tilpasset løsning Alle større virksomheder har unikke behov. Proacts datacentereksperter arbejder i nærheden af jer og foretager en forundersøgelse med anbefalinger til, hvilken prævalideret referenceinfrastruktur fra Proact, løsningen skal bygges på for at imødekomme jeres unikke krav. Skal den bygges på FlexPod? VSPEX? ExpressPod? vblock? Eller bør I overveje en Hybrid Cloudløsning? Spar tid. Spar penge Fordelene ved vores datacenterløsninger er betydelig enklere administration, øget fleksibilitet, bedre miljøtilpasning, højere udnyttelsesgrad og lavere driftsomkostninger. I kan sænke omkostningerne for drift og administration med op til en tredjedel af de oprindelige omkostninger. Problemfri implementering Vores projektledere planlægger, skemalægger og koordinerer projektet. Ved at tage ansvar for kompetenceteamet og risikohåndteringen mindsker vi risikoen for projektforsinkelser. Vi benytter os af branchestandarder for en struktureret tilgang, som giver jeres drifts-, projekt- og supportteam et sprog og en struktur, som de forstår.

5 Enkelt. Hurtigt. Fleksibelt Med et tryk på en knap kan I oprette mange servere med unikke identiteter på virtuelle maskiner, LAN og SAN på nogle få minutter. Separate storage og datanetværk bliver ét, hvilket til gengæld mindsker behovet for forskellige servergrænseflader, kabler, adaptere og switches. Enkel administration Administrationen er integreret i alle dele af datacenteret og overvåges i en fælles grænseflade. I får et værktøj, som er regelbaseret, til både storage, server og netværk. Administrationen af jeres datacenter har aldrig været lettere. Dansk support Proact yder egen support til over 3500 kunder i hele Europa. Vi tilbyder vores danske kunder et kontaktpunkt til dansk support for hele løsningen uanset leverandør gennem vores dygtige, alsidige og certificerede teknikere. Kortere svartider, hurtigere diagnosticering og udbedring af eventuelle fejl. Trygt, enkelt og effektivt.

6 Udvisk grænserne med en fælles datacenterplatform fra Proact Virtualisering medfører store fordele. Udfordringen er, at det bliver for kompliceret, når mange enheder arbejder separat. Omkostningerne øges, og jeres datacenter bliver i sidste ende uoverskueligt. For første gang er det nu muligt at udviske grænserne med en fælles platform, som installeres og supporteres af Europas førende datacenterintegrator. Proact kan tilbyde en it-arkitektur til en platform, som kan tilpasses, og som imødekommer kravene til et effektivt datacenter. Forener servere, storage og netværk Proacts datacenter er en totalløsning, som bygger på Cisco UCS, og er først med at forene servere, storage og netværk i et valideret design. Proact tilbyder Cisco UCS, der er baseret på branchestandarder, med partnere som f.eks. EMC, NetApp, VMware og Microsoft. Lavere omkostninger. Højere produktivitet. Vores datacenterløsninger er omkostningseffektive og øger produktiviteten, ved at it-infrastrukturen bliver tilgængelig inden for minutter i stedet for dage. Vi stræber altid efter at levere systemer, som er skalerbare, uden at kompleksiteten øges I kan f.eks. oprette nye servere med et enkelt tryk på en knap. Det er lige enkelt, uanset om I har en enkelt eller tusindvis af virtuelle servere. Vores løsninger er selvfølgelig optimeret til at holde energiforbruget lavt både under drift og afkøling. Perfekt til jeres virksomhed Eftersom konceptet er baseret på standardkomponenter, kan I let supplere jeres nuværende datacenter uden negativ påvirkning af det nuværende it-miljø. Løsningen passer til alle virksomheder med forretningskritiske behov og krav uanset størrelse. Vi står klar til at hjælpe jer med design, planlægning, migrering, implementering og overvågning.

7 Teknisk information - Datacenter Designet er optimeret til hukommelseskrævende applikationer og virtuelle miljøer. Netværk med understøttelse af 10 Gbit/s integrerer flere forskellige slags netværk: LAN, SAN/NAS og management-netværk. Dette mindsker antallet af netværksadaptere, switches og kabler samt sænker energiforbruget. Virtualisering giver forbedret skalerbarhed, ydeevne og administration samt bedre sikkerhed, policyhåndtering og diagnosticering. Det giver et dynamisk virtualiseringsmiljø, som kan ændres efter jeres behov. Vi kan opbygge jeres datacenter med understøttelse af storage via forskellige tilslutninger som f.eks. Ethernet, FC, FCoE eller iscsi, hvilket giver jer et bredt udvalg og mulighed for at udnytte den teknologi, I allerede har. Vores Cisco UCS-datacenter benytter ca. en tredjedel af de komponenter, som et almindeligt datacenter benytter, og har desuden mindre behov for afkøling, hvilket mindsker energiforbruget radikalt.

8 Vi hjælper jer med jeres 8 trin til succes Sammen med jer planlægger, skemalægger og koordinerer vi ændringer til jeres infrastruktur. Ved at tage ansvar for kompetenceteamet og risikohåndteringen mindsker vi risikoen for projektforsinkelser. Vi benytter os af branchestandarder for en struktureret tilgang, som giver jeres drifts-, projekt- og supportteam et sprog og en struktur, som de let kan lære at forstå. Proact er eksperter i at opbygge løsninger til fleksible og pålidelige it-miljøer og har hjulpet mange virksomheder med at beskytte deres kritiske informationer. Vi arbejder sammen med vores kunder for at analysere behov, definere en effektiv strategi og levere en løsning, som imødekommer høje krav. Vores løsninger dækker de centrale aspekter i forbindelse med datacenter, storage, virtualisering, netværk og sikkerhed. Løsningen kan installeres i jeres eget datacenter, leveres fra Proacts cloudløsning eller som en kombination af de to. Vores erfaring adskiller os fra mængden med over 3500 vellykkede projekter siden 1994 og store mængder lagrede data i vores datacenter. Med Proact drager I nytte af vores indgående kendskab og lange erfaring som succesfuld leverandør af it-løsninger til store virksomheder og organisationer. Vi gør altid lidt ekstra. Hele vejen.

9 1. Analyse 3. Valg af løsning 5. Evaluering 7. Drift-Råd-Support I dag skal it understøtte virksomhedens vision, mål og planer. En Proact-analyse hjælper jer med at analysere jeres behov for it-investeringer, valg af teknologi og aktivitet. I vores grundige analyse præsenterer vi den datacenterløsning, som bedst passer til jeres virksomhed samt jeres mål og krav. Proact er altid med jer hele vejen. Vi sikrer altid, at projektet gennemføres på korrekt vis, og at I som kunde føler jer trygge i processen. Vi hjælper jer med at håndtere løsningen og rådgiver jer. I har altid et kontaktpunkt til support på hele løsningen uanset teknologileverandør gennem vores dygtige, alsidige og certificerede teknikere. FLEXPOD / EXPRESSPOD DRIFT ANALYSE DESIGN SOM EN SERVICE IMPLEMENTERING EVALUERING UDDANNELSE RÅDGIVNING STATUSMØDE VSPEX / VBLOCK / UCP PROACT PREMIUM SUPPORT 2. Plan & Design 4. Implementering 6. Uddannelse 8. Statusmøde På baggrund af analysen udarbejder vi en projektplan, fastlægger ressourcer og laver et design af løsningen. Sammen med jer udarbejder vi en implementeringsplan med ressourcer, tid og risikoanalyser. Vores implementeringsteam består af branchens dygtigste eksperter, som sikrer et vellykket resultat. I kombination med formel uddannelse og overlevering får jeres medarbejdere de færdigheder, der er nødvendige for at kunne overtage driften af det nye system og arbejde selvstændigt i fremtidige projekter. Vi afholder regelmæssige statusmøder med vores kunder. Dette giver jer en tryghed, velvidende, at I altid kan diskutere eventuelle ændringer, nye mål og krav.

10 Vi hjælper jer med at finde den rette datacenterløsning ExpressPod FlexPod VSPEX Vblock ExpressPod er rettet mod mindre virksomheder og lokale kontorer, som vil påbegynde virtualisering af netværk og lagring. ExpressPod bygger på Cisco UCS C-Serie-servere, NetApp FAS2220- eller FAS2240-lagring og Cisco Nexus 3048-switches for en omkostningseffektiv referencearkitektur, der let implementeres. FlexPod er en testet, foruddefineret og standardiseret referencearkitektur, som bygger på teknologi fra Microsoft, Vmware, Cisco og NetApp. Som NetApps ASP og STAR partner kan Proact levere en skalerbar og fleksibel løsning til håndtering af et stort antal applikationer og brugere. FlexPod forenkler it-miljøet og giver jer kontrol over ydeevnen med høj sikkerhed alt sammen understøttes af branchens bedste support fra Proact. VSPEX er en enkel, effektiv, skalerbar og fleksibel referencearkitektur, der bygger på virtualisering, servere, storage og netværk fra EMC, VMware og Cisco. Den Proact-testede infrastruktur tilbyder en forudsigelig ydeevne, som mindsker planlægning og konfiguration i forbindelse med indførelse af en Privat Cloud eller klientvirtualisering. VSPEX er kompatibel med både Windows Hyper V og VMware vsphere og kan håndteres med både System Center til Microsofts og VMware vcenter Operations Management Suite. Proact tilbyder større virksomheder og myndigheder et datacenter, der bygger på Vblock med forudkonfigureret og testet referencestruktur. vblock 700 er f.eks. baseret på Cisco UCS-blad, Cisco Nexus-switches, EMC Symmetrix VMAX-lagringsarrays og VMware vsphere til virtualisering. Mellemstore virksomheder Store virksomheder Mellemstore virksomheder Store virksomheder ExpressPod ExpressPod FlexPod FlexPod ExpressPod VSPEX vblock

11 Eksempel på cloudservices i en pakkemodel UCP Cisco UCS IaaS FPaaS Unified Compute Platform fra Hitachi kan anvendes både med Microsoft Hyper-V og VMware. Løsningen med VMware vcenter er et værktøj til komplet management af hardware såsom SAN, LAN, servere og storage inkl. overvågning af alle de fysiske og virtuelle komponenter. Det hele kan styres direkte fra VMware vcenter. UCP er til store virksomheder. Cisco UCS er en totalløsning til datacentre, som forener servere, storage og netværk i et integreret tilbud. Løsningen baseres på branchestandarder med partnere som EMC, Intel, NetAppp og VMware. I et UCS-system indgår blandt andet blade- eller rackservere, tilslutningsenheder til netværk, netværkskort og et fælles administrationsværktøj til alle enheder. SAN- og NAS-lagring kan tilsluttes via Ethernet, fibre channel, FCoE eller iscsi. Systemet er skalerbart og giver lavere omkostninger og højere produktivitet. Infrastructure-as-a-Service (IaaS) er en forhåndstestet, standardiseret, unik, sikker og skræddersyet datacenterløsning, der er bygget på en fleksibel, skalerbar og fælles referenceinfrastruktur. Proact køber, planlægger, opbygger, håndterer, opdaterer og implementerer hele løsningen samt yder support til den 24x7. IaaS installeres som en ren cloudservices i jeres lokaler eller i Proacts datacenter, og for den rette virksomhed kan IaaS mindske omkostningerne betydeligt, øge fleksibiliteten, frigøre tid og øge tilgængeligheden. FlexPod-as-a-Service (FPaaS) er markedets eneste service af sin slags, som tilbyder en pay as you use -model, hvor I kan skalere løsningen op eller ned, afhængigt af jeres egne behov. Proact køber, planlægger, opbygger, håndterer, opdaterer og implementerer hele løsningen i jeres lokaler samt yder op til 24x7 support. Løsningen implementeres af Proacts eksperter med teknologi fra markedsførende partnere for at levere en sikker, tilgængelig og fleksibel vifte af it-tjenester. Alt sammen reguleres i overensstemmelse med den aftalte SLA. Store virksomheder UCP Mellemstore virksomheder Store virksomheder ExpressPod Datacenter som service

12 Proact er Europas førende, uafhængige storage integrator og leverandør af Cloud-services. Proact har leveret agile løsninger siden 1994 og hjælper virksomheder i hele verden med at reducere risikoen, omkostningerne og vigtigst af alt, levere fleksible, tilgængelige og sikre it-løsninger. Proacts løsninger omfatter alle former for storage, virtualisering, netværks- og sikkerhedsløsninger - med over leverede projekter og store mængder oplysninger, der behandles af vores egne datacentre. Proact har mere end 700 medarbejdere og er beliggende i Belgien, Danmark, Estland, Finland, Letland, Litauen, Holland, Norge, Slovakiet, Spanien, Storbritannien, Sverige og Tjekkiet. Proact blev grundlagt i 1994 og moderselskabet, Proact IT Group AB er noteret på Nasdaq OMX Stockholm siden 1999 under symbolet PACT. Yderligere oplysninger om Proact findes på Tlf / København Delta Park Vallensbæk Strand Aarhus Langhøjvej 1B 8381 Tilst v.1.0

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing

Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing PROACT www.proact.dk Wie is ProAct Virtualisering - den drivende kraft bag cloud-computing Storage-as-a-Service - betal kun for det du forbruger Kundecase: DIR A/S har virtualiseret Garanteret 50 % mindre

Læs mere

Hvor ligger det gemte guld?

Hvor ligger det gemte guld? Hvor ligger det gemte guld? Du kan finde din virksomheds skjulte it-ressourcer med hjælp fra HP s it-eksperter [side 02] Tør du nytænke dit it-budget? [side 04] Spiller du stadig Commodore 64? [side 06]

Læs mere

Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT

Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT Erik Poulsen, it-konsulent hos LandboNord: Vi har fået en helt ny og ultramoderne hardwareplatform med hjælp i topklasse fra Lytzen IT Vi var kommet i den situation, at vores it-platform var ved at nå

Læs mere

Vi formindskede lagringspladsen og øgede sikkerheden. HAR DU STYR PÅ LOVGIVNINGEN? Sådan sætter nye love pres på IT-infrastrukturen

Vi formindskede lagringspladsen og øgede sikkerheden. HAR DU STYR PÅ LOVGIVNINGEN? Sådan sætter nye love pres på IT-infrastrukturen PROTECTION. Information. Infrastructure. Interactions. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2006 TEMA: E-MAILHÅNDTERING KUN EN HELHEDSLØSNING GIVER KORREKT BESKYTTELSE Hele værdikæden

Læs mere

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION

4FOUNDATION CLUSTERLØSNING SIKRER DANSK AVISPRODUKTION STANDARDISER DATACENTERET TEMA: AFGØRENDE FORDELE MED DATA CENTRE FOUNDATION CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #3 2006 John W Thompson, Symantecs topchef: Et pålideligt miljø kan kun baseres på politikker TEMA: STANDARDISER DATACENTERET Trends, tips fra eksperter,

Læs mere

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser

UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE. Kompetencer og ydelser UNIFIED COMMUNICATION Styrk virksomhedens kommunikation med de rette IT-værktøjer IT INFRASTRUCTURE Har din virksomhed en sund infrastruktur? Kompetencer og ydelser Dansupport hjælper dig til den optimale

Læs mere

Deduplikering...* Krise? Vores vision om digital opbevaring. * og 8 andre temaer. Betaler du også dit elselskab 3 år forud?

Deduplikering...* Krise? Vores vision om digital opbevaring. * og 8 andre temaer. Betaler du også dit elselskab 3 år forud? PROACT www.proact.dk Vores vision om digital opbevaring Deduplikering...* * og 8 andre temaer Data-tsunami 2009-205: Er du parat? Krise? Konkrete måder at tage trykket fra storage omkostningerne Kundereferencer

Læs mere

ipad med Retina-skærm

ipad med Retina-skærm Er der sammenhæng mellem Virksomhedens trusselsbillede og IT sikkerhed? side 8 Hvordan administrerer og vedligeholder du dine mobile devices? Side 12 Farverig Flügger vælger 2waysIT til deres HP printløsning.

Læs mere

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE

Sikkerhed er ikke en permanent tilstand. Det er en proces, man løbende må arbejde videre med! MOBIL SIKKERHED TEMA TRIN TIL SIKRERE MOBILT 4ARBEJDE PROTECTION. Interactions. Information. Infrastructure. WORK AND PLAY FREELY IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #2 2006 NETVÆRKETS GRÆNSER FORSVINDER INFORMATIONER MÅ SIKRES PÅ DATANIVEAU TEMA MOBIL SIKKERHED

Læs mere

Serverrumsvejledning. Center for Energibesparelser. Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi.

Serverrumsvejledning. Center for Energibesparelser. Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi. Center for Energibesparelser Serverrumsvejledning 2011 Til virksomheder, der ønsker en god projektering, sikker drift og sund økonomi Bliv klogere på: Elforbrug i serverrum Energistyring Robusthed og redundans

Læs mere

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer

DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED. UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer DR. INFRASTRUCTURE AND MR. UNIFIED Har din virksomhed en sund infrastruktur? UNIFIED COMMUNICATIONS Styrk virksomhedens kommunikation via målrettede IT-værktøjer TDC Scale specialister Dansupport hjælper

Læs mere

Dit netværk er vores højeste prioritet!

Dit netværk er vores højeste prioritet! Dit netværk er vores højeste prioritet! Hvor sikker er du på dit netværk? Netværkssikkerhed er ingen selvfølge. Det har mange virksomheder måttet konstatere den seneste tid. Vi har været vidne til gentagne

Læs mere

Få succes med outsourcing af løn og HR

Få succes med outsourcing af løn og HR Få succes med outsourcing af løn og HR Whitepaper 1.0 Indledning Dette whitepaper giver dig grundlaget for at træffe den rigtige beslutning om, hvilke muligheder og fordele din virksomhed kan opnå ved

Læs mere

HP ProLiant-servere. Enkle løsninger til mindre virksomheder. Løsningsguide

HP ProLiant-servere. Enkle løsninger til mindre virksomheder. Løsningsguide -servere Enkle løsninger til mindre virksomheder Løsningsguide Når du baserer din forretning på en server, kan du beskytte vigtige data og gøre nøgleprocesserne mere effektive. Samtidig skaber du et driftssikkert

Læs mere

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER

BLIV BESLUTNINGS TAGERNES MESTER 2012 NUMMER 16 LØSNINGER TIL FRONTLØBERNE INDHOLD I ONE TRÆF DIN HIDTIL BEDSTE BESLUTNING Tag kontrol over dine data ET FRISK SYN PÅ ANALYSE Omvælt din forretningsforståelse BLIV SMARTERE MENS DU ER MOBIL

Læs mere

Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder

Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder Work smarter, not harder Referencebrochure for skandinaviske Lotus-kunder Work smarter, not harder Med den aktuelle globale finansielle uro har alle organisationer brug for nye metoder til at samarbejde

Læs mere

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals!

Få Kontrol. Plus: M a m u t M a g a z i n e. over pengene. Kundestyret udvikling. Ny undersøgelse. Mamut One. Reach Your Goals! M a m u t M a g a z i n e S o m m e r 2 0 0 9 E t k u n d e m a g a s i n m e d f o k u s p å a t f o r e n k l e h v e r d a g e n Få Kontrol over pengene Kundestyret udvikling I Mamut er vi optagede

Læs mere

Vi giver dig IT der virker

Vi giver dig IT der virker Vi giver dig IT der virker NEW RETAIL HARDWARE SOLUTIO NS Vi giver dig pålideligt it-udstyr Vi giver dig Servere, Storage & Back-up Nordic Computer A/S er en af DanmARKS ældste og mest velrenommerede IT-virksomheder.

Læs mere

Cloud Computing & Multisourcing

Cloud Computing & Multisourcing November 2010 TDC Hosting whitepaper omkring Cloud Computing & Multisourcing Exceptional technology but human inside Indhold 1. Intro Multisourcing og Cloud Computing.. 2. Definition af Multisourcing...

Læs mere

TEMA! Automation ned på fabriksgulvet TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2012 MAJ

TEMA! Automation ned på fabriksgulvet TIDSSKRIFT FOR DANSK AUTOMATIONSSELSKAB 02 2012 MAJ 02 2012 MAJ TEMA! Automation ned på fabriksgulvet 2 IT i automation er kommet for at blive 3 Trends der påvirker automation & IT 4 Tiden moden til automation i skyen 5 Robotterne kommer for at redde dansk

Læs mere

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres DC Magazine oktober 2013 FORRETNINGSSYSTEMER Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres FORRETNINGSSYSTEMER side 18 Forøg konkurrencekraften med Datacon FORRETNINGSSYSTEMER side 14 Fakturaworkflow

Læs mere

It-fundamentet, du kan bygge forretning på

It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-fundamentet, du kan bygge forretning på It-løsninger specialudviklet til dine behov løfter produktivitet og bundlinje EG Byg & Installation www.eg.dk/byg Styrk bundlinjen Potentialet for øget produktivitet

Læs mere

Dynamics AX hos Columbus

Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX hos Columbus Dynamics AX er ikke længere bare Dynamics AX Stop lige op, før du vælger at opgradere Vejen til produktivitet er Rollecentre Henrik fortæller dig, hvordan det er at være kunde

Læs mere

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at

OM DETTE TEMA. It-strategi Når vi rådgiver virksomheder omkring it-strategi, er der grundlæggende fem skridt, vi gennemgår for at IT-STRATEGI Tema Hvordan kommer du fra virksomhedens overordnede strategi til en it-strategi, som er drevet af forretningens mål og understøtter virksomheden bedst muligt? OM DETTE TEMA Hvordan kommer

Læs mere

1 Udenrigsministeriets it-strategi 2013-16... 2. 2. Målsætninger for strategiperioden... 6. 2.1. Digitalisering, mobilitet og ip-telefoni...

1 Udenrigsministeriets it-strategi 2013-16... 2. 2. Målsætninger for strategiperioden... 6. 2.1. Digitalisering, mobilitet og ip-telefoni... IT STRATEGI 2013-2016 Indhold 1 Udenrigsministeriets it-strategi 2013-16... 2 2. Målsætninger for strategiperioden... 6 2.1. Digitalisering, mobilitet og ip-telefoni... 6 2.2. Digital Diplomacy, kommunikation

Læs mere

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv

momentum 05:08 Færdig som brandmand Få styr på licenserne Få overblik og spar penge Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv M i c r o s o f t Da n mark maj/08 05:08 momentum Få overblik og spar penge Få styr på licenserne Færdig som brandmand Dynamisk IT: Fra brandslukning til strategisk aktiv oftware (Har du læst det med småt

Læs mere

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z

På vej mod IP-telefoni. nyttige overvejelser fra A til Z På vej mod IP-telefoni nyttige overvejelser fra A til Z Hvorfor vælge IP-telefoni? Der er mange gode grunde til at indføre IP-telefoni. To af dem er, at dagligdagen bliver lettere og mere effektiv. De

Læs mere

Store krav til fremtidens netværk

Store krav til fremtidens netværk Solar Kommunikation INFO Nr. 2 2002 Sådan får du flere kunder side 10 Nyt katalog mere brugervenligt side 11 Store krav til fremtidens netværk Tema om dataelektronik side 2-7 Netværket er basis for udvikling...

Læs mere

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt

MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009. Enkelt. Smart. Innovativt MICROSOFT DYNAMICS NAV 2009 Enkelt. Smart. Innovativt ENKELHED Virksomhedsløsningen der bruges af flere end 1 million brugere på verdensplan Hurtigt at implementere, nemt at konfigurere, og simpelt at

Læs mere

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder

EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder EG er en af Skandinaviens førende it-servicevirksomheder. Vi har specialiseret os i at levere it-løsninger, der skaber forretningsmæssig værdi for

Læs mere