Maskingruppen - værktøjet til vækst Drejning, fræsning og slibning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maskingruppen - værktøjet til vækst Drejning, fræsning og slibning"

Transkript

1 Maskingruppen - værktøjet til vækst Drejning, fræsning og slibning Plade & rør Svejs Spån

2 [ spåntagning Maskingruppen tilbyder holdbare, stærke maskiner, der reducerer procestider. Med bearbejdningsforløb, der kræver så få manuelle håndteringer som muligt. Det giver øget effektivitet.

3 Spåntagning 2/3 Uanset om du skal dreje, fræse eller slibe, så er kvaliteten og styrken af det produktionsudstyr du anvender, afgørende for processen [ Hele vejen rundt - om drejning, fræsning og slibning Uanset om du skal dreje, fræse eller slibe, så er kvaliteten og styrken af det produktionsudstyr du anvender, afgørende for processen. Nøjagtighed, materialer, høje temperaturer og store belastninger stiller store krav til produktionsudstyret. Vores samarbejdspartnere fokuserer og udvikler kontinuerligt på de nyeste teknologier, og sammen har vi det fulde overblik over valg af produktionsudstyr til dine processer. Udviklingen løber men ikke fra Maskingruppen Industriel spåntagning har undergået en markant udvikling i takt med de teknologiske fremskridt, der er sket inden for udvikling af maskiner. Maskiner, som har bevæget sig fra simple værktøjsmaskiner til eksempelvis avancerede CNC-maskiner og fuldautomatiske, computerstyrede bearbejdningscentre. I Maskingruppen er vi naturligvis fulgt med udviklingen. For vi vil også fortsat være de bedste, til det vi gør.

4 MAG MAG er en af verdens største producenter af spåntagende værktøjsmaskiner. Med sit omfattende maskinprogram leverer MAG udstyr til virksomheder indenfor luft- og rumfart, maskin-, bil- og energisektoren samt den generelle metalbearbejdende industri. MAG har siden 2005 opkøbt et stort antal kendte brands som Cincinnati, Fadal, VDF Boehringer, Hüller Hille, Giddings & Lewis, Hessap, Modul, Witzig & Frank samt Maintenance Technologies, som alle i dag er lagt ind under ét fælles overordnet brand, nemlig MAG. MAG opererer på verdensplan hvor de i dag tilbyder højteknologiske produktløsninger indenfor hovedparten af de spåntagende processer. Vertikal CNC-fræsning 3-, 4- og 5-akset CNC-fræsning med en eller to spindler, med X bevægelser fra 800 mm til 5000 mm. Leveres i serierne CFV, FTV og NBV. CFV serien er mindre 3-aksede bearbejdningscentre med bevægeligt bord; FTV serien er kraftigere 3-, 4- og 5-aksede bearbejdningscentre med fast bord og bevægeligt tårn; NBV serien er 3-, 4- og 5-aksede højpræcisions CNC værktøjsfræsemaskiner med enkelt eller dobbelt spindel. Horisontal CNC-fræsning NBH serien leveres til 3-, 4- og 5-akset bearbejdning med pallette størrelser fra 500 mm x 500 mm til 1000 mm x 1250 mm og med bevægelser fra 700 mm x 630 mm x 700 mm og til 1800 mm x 1250 mm x 1400 mm. Tandhjulsfræsning og -slibning MAG Modul producerer højkvalitets tandhjulsfræse-, og -slibemaskiner fra MAG s fabrik i Chemnitz. MAG Modul kan fortande, afgrate og rejfe i én operation. Maskinprogrammet omfatter desuden tandhjulsslibemaskiner. MAG Modul kan tilbyde maskiner til bearbejdning af tandhjul med en diameter på op til 2300 mm og til og med modul 28. Horisontal Teach In og CNC-drejning Drejning af emner op til Ø1600 mm og med drejelængder til mm. Maskinerne kan leveres med C-akse, Y-akse og modspindel. Maskinstativet har indstøbt polymerbeton for at opnå optimal stabilitet og de bedste dæmpningsegenskaber. Vertikal CNC-drejning Drejning af emner fra Ø 250 mm op til Ø 9000 mm. Maskinerne dækker hele produktionsspektret fra store serier af bremseskiver op til svære dele til vindmøllesektoren. Leveres både med enkelt- og dobbelt spindel, roterende værktøjer og ladestationer efter kundespecifikationer.

5 MAG/ victor 4/5 victor Victor er i dag en af Taiwans største maskinbyggere med sin produktportefølje af højteknologiske CNC maskiner til jern- og metalindustrien. Victor råder over mere en m2 produktionsfaciliteter og producerer ca bearbejdningsmaskiner årligt, her i blandt vertikale og horisontale CNC bearbejdningscentre samt vertikale og horisontale CNC drejebænke. Vertikal CNC-fræsning VCenter er 3- og 4-aksede CNC-fræsemaskiner med X bevægelser fra 500 mm til 3000 mm. Af features kan bl.a. nævnes 110 grader tilthoved på VCenter X300 samt integreret rundbord i planet. Horisontal CNC-fræsning VCenter H serien leveres til 3-, 4- og 5-akset bearbejdning med pallette størrelser fra 400 mm x 400 mm til 1000 mm x 1000 mm og med bevægelser fra 500 mm x 600 mm x 500 mm og til 1350 mm x 1050 mm x 1050 mm. Som option kan tilkøbes pallettestationer for automatisk palletteskift. Horisontal CNC-drejning Drejning af emner op til Ø 420 mm og med drejelængder op til 1300 mm. Maskinerne kan leveres med C-akse, Y-akse, modspindel, direkte drev på motorspindel og med enten boxway vanger eller lineære føringer. Vertikal CNC-drejning Drejning af emner op til Ø 1600 mm og med drejelængder op til mm. Maskinerne kan leveres med C-akse, Y-akse og modspindel. Maskinstativet har indstøbt polymerbeton for at opnå optimal stabilitet og de bedste dæmpningsegenskaber.

6 Hurco Amerikanske Hurco tilbyder et komplet produktprogram af bearbejdningscentre og drejebænke. Hurco gruppen har hovedsæde i Indianapolis USA, har datterselskaber flere steder i Europa og Asien, og et verdensomspændende forhandlernetværk. Hurco udmærker sig ved at have udviklet det unikke og meget brugervenlige styresystem WinMax der er baseret på Windows XP platformen. En anden meget vigtig feature er maskinernes meget høje spindelkraft. Vertikal CNC-fræsning VM og VMX serien er 3-, 4- og 5-aksede fræsemaskiner med X bevægelser fra 610 mm til 2130 mm. SR og SW serien er 5-aksede fræsemaskiner med X bevægelser fra 1000 mm til 1500 mm. Af features kan nævnes rundbord Ø 610 mm monteret på planet samt tilthoved. DCX serien er portalfræsemaskiner der findes i to størrelser med X bevægelse fra 2200 mm til 3200 mm. Horisontal CNC-fræsning HMX serien er Hurco s maskinprogram af horisontale pallettemaskiner. Pallette størrelser fra 400 mm x 400 mm til 630 mm x 630 mm. Horisontal CNC-drejning TM, TMM og TMX serien er til drejning af emner op til Ø 450 mm og med drejelængder op til 720 mm. Maskinerne kan leveres med C-akse, Y-akse samt modspindel og lineære føringer. ELB SCHLIFF ELB-Schliff blev grundlagt i 1951 af Edmund Lang og er en af Maskingruppen Spån s ældste leverandører, med mere end 50 år og over leverede maskiner på bagen. ELB-Schliff anses som værende blandt markedets mest kompetente leverandører af højpræcisions produktionsmaskiner indenfor plan-, profil- og dybdeslibning. ELB-Schliff Werkzeugmaschinen GmbH og aba Grinding technologies GmbH er i dag en del af AUTANIA GRINDING TECHNOLOGIES. slibemaskiner Produkt sortimentet omfatter moderne høj-præcisions planslibe, profil, dybde, rundbords slibemaskiner samt portal slibemaskiner. Baseret på årtiers erfaring med Elb og aba, er der næppe den slibeopgave, som ikke er blevet løst, med maskintyper som Ecoline, Multiline, Planmaster, Rotary eller Smartline

7 hurco /Elb schliff/zayer/ibarmia/lagun 6/7 zayer ZAYER har produceret fræsemaskiner siden Maskinerne har et kvalitetsniveau, som kun en producent med over 60 års erfaring er i stand til at tilbyde, og er vel i dag den mest anerkendte leverandør af maskiner i sin klasse. CNC-fræsning Omfattende leveringsprogram i mange størrelser og med op til 5-akser, der består af bed-fræsemaskiner, portal-fræsemaskiner, fræsemaskiner med bevægeligt tårn og som gantrymaskiner. Zayer er den eneste maskinproducent der kan tilbyde et fuldt styret universalhoved til maskinerne. ZAYER s primære kundesegmenter er værktøjsproducenter, mekaniske værksteder samt bil- og flyindustrien. Ibarmia IBARMIA er beliggende i Baskerlandet, det traditionelle højsæde for den spanske maskinindustri. Virksomheden er grundlagt i 1949, og fremstiller højt værdsatte præcisions- værktøjsmaskiner og er bredt repræsenteret i virksomheder indenfor metal-, automobil- og flyindustrien. Vertikal 3-, 4- og 5-akset CNC-fræsning Store borecentre (op til ø 8000 mm) Store drejecentre (op til ø 8000 mm) Lagun Lagun er i dag en del af GORATU MÁQUINAS HERRAMIENTA, SA koncernen. Lagun er fræsemaskiner der er bygget med henblik på at tilbyde optimale løsninger til et krævende og voksende marked. Med over 50 års erfaring som producent af maskiner til sværindustrien på alle 5 kontinenter, har Lagun opnået status som en yderst anerkendt maskinleverandør. Den brede vifte af produkter imødekommer behovene i alle industrisektorer. Heriblandt kan nævnes: jernbanesektoren, elproduktion (rotorer, turbiner, vindmølleaksler), flyindustrien, form-bearbejdning, rumfartsteknik og maskinbygning. CNC-fræsning Omfattende leveringsprogram i mange størrelser og med op til 5-akser. Serien består af bed-fræsemaskiner, portal-fræsemaskiner og fræsemaskiner med bevægeligt tårn. Lagun s fræsemaskiner kan forsynes med et bredt program af forskellige fræsehoveder, med løsninger til enhver form for bearbejdning.

8 Geminis Geminis er i dag en del af GORATU MÁQUINAS HERRAMIENTA, SA koncernen. Geminis horisontale drejebænke er bygget med henblik på at tilbyde optimale løsninger til et krævende og voksende marked. Med over 50 års erfaring som producent af maskiner til sværindustrien på alle 5 kontinenter, har Geminis opnået status som en yderst anerkendt maskinleverandør. CNC-drejning Til drejning tilbyder Geminis et omfattende leveringsprogram i maskiner til tunge og lange emner. Endvidere med mulighed for flere bearbejdningsprocesser i én og samme maskine, så som fræse- og slibeenheder. Maskiner der magter hård skrub-bearbejdning og høj overfladekvalitet. Drejediameter fra Ø 840 mm til Ø 3500 mm, med et maks sving over vange på 2000 mm, en boring på op til 525 mm og en drejelængde på op til mm. biglia Efter sin grundlæggelse i 1958, er Biglia gennem årene vokset og har kontinuerligt udviklet for i dag at have opnået status som den førende italienske producent af CNC-drejebænke og drejecentre. Horisontal CNC-drejning Drejning af emner op til Ø 400 mm og med drejelængder op til 1300 mm. Maskinerne kan leveres med C-akse, Y-akse, 1, 2 eller 3 revolvere, modspindel samt lineære føringer.

9 Geminis/biglia/pinacho/Sav 8/9 Pinacho Spanske PINACHO er i dag Europas største producent af konventionelle og CNC parallel-vange drejebænke. firmaet blev grundlagt i 1946 af Antonio Pinacho og har i dag en kapacitet til at producere mere end 3000 maskiner årligt. Drejebænke Maskinserien består af konventionelle og SmartTurn CNC-drejebænke. Programmet omfatter maskiner med en pinolhøjde fra 165 mm til 500 mm, en drejelængde fra 750 mm til 5000 mm og en drejekapacitet fra Ø 300 mm til Ø 1000 mm. petra PE-TRA Machines fremstiller højkvalitets semi og- fuldautomatiske CNC-styrede produktionsbåndsave til afkortning af diverse metallegeringer. Endvidere tilbydes specialbåndsave efter kundespecifikke opgaver, eksempelvis med 180º rotérbare skruestikker i forbindelse med renskæring af overskydende materiale efter støbning. Båndsave Halv- og helautomatiske produktionsbåndsave med savekapaciteter i runde- & firkantede emner på op til hhv. Ø 420 mm eller # 420 x 420 mm. sav SAV Workholding & Automation er en globalt organiseret og respekteret producent af emneholde- og opspændingsløsninger. Produktprogrammet indeholder en lang række standard produkter og komponenter samt automatiseringsløsninger, der kan bruges til talrige formål. SAV er en af de førende leverandører i verden indenfor sit fag, og blandt deres kunder findes ledende virksomheder indenfor bl.a. bilindustrien. Med deres kvalificerede udviklings- og produktionsfaciliteter i Nürnberg og Mittweida er SAV i stand til at reagere hurtigt og fleksibelt på kundernes specifikke krav. SAV fokuserer i høj grad på innovation, nye teknologier og applikationer. Fræse-magnetplan Slibe-magnetplan Præcisions skruestikker

10 Bruderer Der er ikke mange mennesker der er klar over hvor tit de i hverdagen støder på produkter som en BRUDERER stanseautomat har været medvirkende til fremstillingen af. Om det er din mobiltelefon, om du rejser fra A til B i bilen, om du køber en chokoladebar i en automat eller om du hygger dig med din nyindkøbte computer, så har et bruderer produkt været involveret. BRUDERER er et verdenskendt firma som blev grundlagt i 1943 i Schweiz. Gennem årene har de markeret sig som et af de bedste produkter på markedet og er verdenskendt for deres høje kvalitet. Maskinerne anbefales af førende værktøjsproducenter overalt i verden, grundet værktøjernes unikke standtid i BRUDERER s maskiner. Højtydende højpræcisions stanseautomater Pressekraft fra 180 kn til 2500 kn Slaghastighed fra 100 spm. til 2000 spm. maka systems gmbh Maka Systems GmbH har i mere end 50 år konstrueret og produceret højkvalitetsmaskiner som er specielt designet til 5-akset CNC-bearbejdning af træ, aluminium, plast og kompositter samt form og modelfremstilling. Maskinerne anvendes generelt indenfor produktion af aluminiumprofiler og køretøjer som f.eks. fremstilling af både, lastbiler, anhængere, campingvogne, møbler og prototyper. Simultan 5-akset CNC-bearbejdning Portalfræsemaskiner samt fræsemaskiner med bevægelig portal. Arbejdsområde op til mm i X retning, 6000 mm i Y og 3000 mm i Z. Spindelhastighed op til o/min.

11 bruderer/maka systems/maier/müga 10/11 MAIER MAIER langdrejemaskiner er resultatet af mange års erfaring og vellykket innovation. Værktøjsmaskinerne er skabt af MAIER til at kunne bearbejde på højeste niveau, med ultimativ præcision og de korteste produktions gange, hurtig og med optimal kvalitet. MAIER langdrejemaskiner er designet og fremstillet på eget værk, dette ser man i samspillet mellem struktur, design, stabilitet og værktøjs teknologi. MAIER er i øjeblikket den eneste europæiske specialist for CNC-drejebænke. Over enheder på markedet er det bedste bevis for værdien af Made in Germany. cnc-drejebænke Lang eller kort drejning - med Maier opnås maksimal produktivitet og der åbnes for nye dimensioner af præcision. Vores nuværende produktportefølje spænder fra maskiner, der forarbejder simple emner med 4 CNC akser og højst 11 værktøjsstationer op til vores High-End-F-Series for komplet bearbejdning med 16 CNC-akser og op til 40 værktøjer. Müga Müga er opstået i 1999 af det tidligere tyske STEINEL Værktøjsmaskiner. Müga er et team af erfarne CNC-specialister på områderne salg, service og applikation. Müga leverer et komplet sortiment af kompakte CNC-drejebænke (Müga-turn), som er kendetegnet ved særdeles fordelagtigt prisniveau i forhold til ydelse. CNC-drejecentre Op til 13 NC-akser Drejediameter max Ø 100 mm Drejelængde max 100 mm Gennemboring Ø 42 mm Værktøjsveksler med op til 42 værktøjer, hvoraf de 12 er roterende Müga-turn udfører selv komplekse emner i en lynhurtig bearbejdning. Det gælder både som standard maskine og som fuldautomatisk produktionscelle integreret med stanglader- eller robotløsninger.

12 Hele vejen rundt - den gode dialog Plade & rør Svejs Spån Det er vores erfaring, at en ligefrem dialog er et godt udgangspunkt. Derfor inviterer vi gerne til et uforpligtende møde, hvor vi gennemgår dine væsentligste krav og ønsker - før vi sætter hele maskineriet i gang for at finde den løsning, der passer lige præcis til din produktion. Maskingruppen A/S. Amtsvejen 45A. Gassum. DK-8981 Spentrup. Tlf Fax

CNC-maskiner. Typer. CNC-maskiner. Programmerbar overfræser - Fabrikat WADKIN. Fig. 1

CNC-maskiner. Typer. CNC-maskiner. Programmerbar overfræser - Fabrikat WADKIN. Fig. 1 CNC-maskiner Indledning Programmerbare overfræsere - eller som de også kaldes CNC-overfræsere - kan være opbygget efter mange principper, som alle har deres fordele og ulemper. Derfor er det vigtigt, når

Læs mere

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.

LJ Maskinteknik A/S.... Kvalitet til tiden. Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik. ... Kvalitet til tiden Bavnehøj 90. V. Nebel. 6040 Egtved. Tlf. 7555 4469. Fax 7555 4496 www.ljmaskinteknik.dk Firmaprofil LJ Maskinteknik A/S blev grundlagt i 1989 af Lars Jørgensen. I dag råder firmaet

Læs mere

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150

Kampagnepriser OMGÅENDE LEVERING! OMGÅENDE LEVERING! 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568. Baykal bearbejdningscenter type BF 70150 Kampagnepriser 3 Young Tech bearbejdningscenter type YMC 1568 Bearbejdningscenter med utrolig høj præcision, udført i solid meehanite støbejern. Glideføringer på 3 akser alle med kraftige boxvanger. Håndskrabede

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

KVA VIND 10. Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold!

KVA VIND 10. Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold! KVA VIND 10 10 kw husstandsvindmølle > Nyt, kompakt design > Større vingefang > Høj effektivitet > Meget lydsvag Designet, konstrueret og produceret i Danmark - til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

Fundamentet til industri 4.0

Fundamentet til industri 4.0 Fundamentet til industri 4.0 OKM A/S en værdifuld partner Navnet OKM er en forkortelse af efternavnet på grundlæggeren Robert Okholm og maskinfabrik: Okholms Maskinfabrik. Siden 1973 har vi været præget

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 8 Nummer: 2244 Titel: Maskin- og værktøjsområdet Kort titel: Maskin Status: GOD Godkendelsesperiode: 21-12-2009 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet er centreret

Læs mere

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk Totalleverandør inden for tyndpladebearbejdning, smedearbejde samt dreje/fræsearbejde JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk JB METALINDUSTRI A/S er en

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK

Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK www.ntf.dk Hygiejnisk modulafskærmning i rustfrit stål DK Competition-Line modulafskærmning i rustfrit stål hygiejnisk rumafskærmning Competition-Line er en serie af modulopbyggede maskinafskærmninger

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

PRODUKTOMTALE STAND NR. C - 4306 Modelnavn NHX4000 DCG III

PRODUKTOMTALE STAND NR. C - 4306 Modelnavn NHX4000 DCG III Stand: C-4306 Firma: Mori Seiki Denmark Adresse: Baldersbuen 57 By: 2640 Hedehusene Telefon: 46 59 05 66 www: www.moriseiki.com Kontakt: Henriette Winston C - 4306 Modelnavn NHX4000 DCG III Type Nyheden

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar

FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar FORSKELLEN LIGGER I DETALJERNE. de vigtigste konkurrencefordele for lg solar INDHOLD 01 TEKNISK KOMPETENCE Førende - også fremadrettet 02 INNOVATION NeON sætter nye standarder 03 KVALITET LG kan holde

Læs mere

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI

SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM TUNG/SVÆR INDUSTRI SERVICE FLYTNING AF TUNGE EMNER MED LUFTPUDESYSTEM BILLIGERE END KONVENTIONELLE LØSNINGER PRÆCIS KONTROL MED FULD BEVÆGELIGHED NEM AT BETJENE INGEN SLIDTAGE PÅ GULVE STØRRE SIKKERHED TUNG/SVÆR INDUSTRI

Læs mere

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter.

Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. Fairford Synergy Energi optimerende softstarter. MTO electric introducerer nu Fairfords nye Synergy Soft Starter på det danske marked. Soft Starteren anvender den nyeste digitale teknologi og tilbyder

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL

150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL R DK 150/MICRO 300/GS 250/AIR MO.SP MODUL 150/MICRO FLADDER 150/MICRO er en letvægts, luftdreven håndmaskine. Med sin lave vægt og små dimensioner kan FLADDER 150/MICRO komme ind i de fleste hjørner, vinkler

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg.

Erfaring og viden Individualitet og præcision. En stærk partner. Et sikkert valg. Erfaring og viden Individualitet og præcision En stærk partner. Et sikkert valg. SUATEC Increased output: The SUATEC Service S U AT E C s F I L O S O F I Vi er et team med klare mål: Vi går fremtiden

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Vi gør det lettere for vore kunder

Vi gør det lettere for vore kunder Vi gør det lettere for vore kunder Skanroll er stiftet i 1984 og er en ordreproducerende virksomhed. Vi udvikler, projekterer, tegner og producerer avancerede transport- og sorteringsmaskiner til kunder

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

04 November 2010 Rasmus Niebuhr

04 November 2010 Rasmus Niebuhr FMV Hærdeseminar 04 November 2010 Rasmus Niebuhr Niebuhr Gears A/S er nordens største og førende producent af tandhjul og transmissionselementer til de fleste brancher i maskinindustrien. Indhold Hvem

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

PolyJet teknologien printer med PHOTOPOLYMER FullCure materialer i ultra-tynde lag (16μ) lag på lag på en byggeplatform indtil 3D model er færdig.

PolyJet teknologien printer med PHOTOPOLYMER FullCure materialer i ultra-tynde lag (16μ) lag på lag på en byggeplatform indtil 3D model er færdig. Stand: Firma: Adresse: By: Telefon: www: Kontakt: C-3906 TL MaskinPartner A/S Rødengvej 20 4180 Sorø 36 86 06 00 www.tl-maskinpartner.com Thomas Lundsteen TL MaskinPartner A/S Stand C-3906 Pressemateriale

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard

Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Flisningsdemo den 27. september 2007 hos Søren Enggaard Nordic Biomass havde den 27. september 2007 inviteret til demonstration af flishuggere til brug i energipil. Formålet var at få afprøvet nogle af

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium

HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium HAKI Light, Lettere end stål, stærkere end aluminium Opdag det nye HAKI Light Nu har HAKI fremstillet et helt nyt system til dig, der har brug for et let, men stærkt stillads. Systemet hedder HAKI Light.

Læs mere

Skab forretning med CSR

Skab forretning med CSR VELKOMMEN I DANMARKS CSR HUS Skab forretning med CSR Opbyg de rette CSR kompetencer og løsninger i samarbejde med Green Network GREEN NETWORK MAKE CSR YOUR BUSINESS NÅ I MÅL MED CSR Få styr på kvaliteten

Læs mere

Verdens første - The principle

Verdens første - The principle Verdens første - The principle 2 Helheden er mere end summen af delene Det samme gælder for Rittal - The System. Med dette i tankerne har vi samlet vores innovative produkter indenfor indkapslinger, strømfordeling,

Læs mere

MA S K I N OV E R S I G T

MA S K I N OV E R S I G T MA S K I N OV E R S I G T Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S råder i dagover en moderne maskinpark, hvor vi har en bred vifte af både nye og nyere maskiner. De fleste af vore maskiner er CNC styrede og de

Læs mere

Brugte maskiner. Maskiner, Tlf. 36954900, e-mail: maskiner@lemu.dk, www.lemu.dk/maskiner

Brugte maskiner. Maskiner, Tlf. 36954900, e-mail: maskiner@lemu.dk, www.lemu.dk/maskiner Brugte maskiner Pladebearbejdning Pressere Stenhøj LP 40/25 T hydraulisk presse Pressekraft 40 tons, slaglængde 300 mm, tilhoderkraft 25 tons, årgang 1996, vægt 2000 kg, motor str. 5,5 kw kr. 75.000,-

Læs mere

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner

Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner Bearbejdning af fremtidens vigtigste emner 2006 2001 Ingemann Maskinfabrik fik i 2007 tildelt DS Håndværk & Industris Erhvervspris 2007 - og blev i årene 2001 og 2006 udråbt som Gazelle virksomhed af dagbladet

Læs mere

Kvalitets-drejedele kræver kvalitetsværktøj

Kvalitets-drejedele kræver kvalitetsværktøj Nr. 2. 2010 Udgiver: KJ Værktøj A/S Lund Maskinfabrik A/S Kvalitets-drejedele kræver kvalitetsværktøj Læs i dette nr. om: BBM Production A/S - Robot rykker ind hos BBM BSI A/S - BSI opprioriterer rustfri

Læs mere

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv

Intelligente energiløsninger til industri og erhverv Intelligente energiløsninger til industri og erhverv fra Mathiasen Mathiasen Holstebrovej 58-6950 Ringkøbing velkommen Velkommen til Mathiasen...... din lokale sparringspartner inden for vedvarende energiløsninger.

Læs mere

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf Mc Uldall Maskinfabrik A/S Niels Bohrs Vej 41 8660 Skanderborg Tlf +45 8657 2011 Benyt Mc Uldall Maskinfabrik som en effektiv og hurtig kvalitets leverandør hvor kvaliteten er i top og leveringstiden overholdes.

Læs mere

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf.

HMF Handy-kraner Højbjerg Maskinfabrik A/S Oddervej 200 DK-8270 Højbjerg Tel.: +45 8627 0800 Fax: +45 8627 0744 info@hmf.dk www.hmf. HMF Handy-kraner HMF Handy-kraner Handy-serien er en række kraner i 0,5 tm - 3 tm klassen beregnet til mindre 2-akslede lastbiler med en totalvægt mellem 2,8-4,5 t. Kranerne er designet til fleksibel og

Læs mere

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk

ORDREPRODUKTION. Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien. www.evmetal.dk ORDREPRODUKTION Pumper Ventiler Motorer Mekanik Vindmøller Procesanlæg Kompressorer Højtryksanlæg Varmevekslere Automatdrejning- og fræsning til maskinbyggeindustrien Ortopædisk udstyr Rengøringsmaskiner

Læs mere

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande

A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL. Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande A Member of the Constructor Group LANGSPÆNDSREOL Effektiv opbevaring af specielle og tunge genstande Langspændsreol Stærk, holdbar og alsidig - Langspændsreoler giver dig helt nye muligheder for opbevaring

Læs mere

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning.

3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. 3-i-1 muskelbundet! Universalmaskinen til enhver hobbyhåndværker: Uneo Maxx og Uneo til hamring, boring og skruning. Uneo Maxx og Uneo fra Bosch. Verdens mindste borehamre med pneumatisk slagværk til hamring,

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 5 Nummer: 2787 Titel: Spåntagende metalindustri Kort titel: Spåntagning Status: GOD Godkendelsesperiode: 02-06-2009 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet

Læs mere

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen.

Fundament. JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, og her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. M Fundament JKF er grundlagt i 1957 i Als af smedemester Louis Nielsen, her ligger hovedfabrikken, som er moderselskab for JKF Gruppen. Virksomheden hed oprindeligt Jysk Knæ & Pladerørsfabrik et navn der

Læs mere

LaserQC måling med laserens hastighed

LaserQC måling med laserens hastighed LaserQC måling med laserens hastighed 1/6 proces LaserQ måleresultater i løbet af blot 20 sekunder! Manuel kontrol og notering af 2Dudstansninger er en meget tidrøvende proces. Der er stor risiko for,

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Tandhjul og Tandstænger

Tandhjul og Tandstænger Tandhjul og Tandstænger /// Standard eller tilpassede løsninger /// Høj kvalitet /// Ekspertise, erfaring og viden /// Korte leveringstider /// Bred vifte af materialer /// Specielle størrelser muligt

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ATTIC UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG PRO - ATTIC sikrer at du -uden specialuddannet personale og værktøj, kan levere professionelle kviste i zink, kobber og aluminium af højeste faglige kvalitet,

Læs mere

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf

Niels Bohrs Vej 41, 8660 Skanderborg, Stilling Tlf Mc Uldall Maskinfabrik A/S Niels Bohrs Vej 41 8660 Skanderborg Tlf +45 8657 2011 Benyt Mc Uldall Maskinfabrik som en effektiv og hurtig kvalitets leverandør hvor kvaliteten er i top og leveringstiden overholdes.

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 9 Nummer: 2759 Titel: Metalindustriel bearbejdning Kort titel: Spåntagning Status: GOD Godkendelsesperiode: 01-01-2006 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet

Læs mere

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER

GussStahl Lienen STRENOV PRODUKTER INFORMATION MATERIALER STRENOV PRODUKTER INFORMATION GussStahl Lienen GussStahl Lienen GmbH & Co. KG (GSL) som blev grundlagt i den tyske by Lienen i 1971, er specialister inden for støbning af komplekst formede stålkomponenter

Læs mere

En legendes anatomi TÆNGER

En legendes anatomi TÆNGER RIDGID -rørtænger er verdensberømte for deres uovertrufne robusthed og driftsikkerhed. Den originale, kraftige rørtang, der er afbildet herunder, har vundet tillid blandt fagfolk inden for rørarbejde i

Læs mere

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik

Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics en dansk handelsvirksomhed med stor viden om pneumatik Pneumatics blev stiftet i 2004 med det formål at være en seriøs sparringspartner inden for pneumatik, således at vore kunder altid sikres

Læs mere

Leveringsterminer og gennemløbstid for ad hoc opgaver er belægnings afhængig, og aftales fra gang til gang.

Leveringsterminer og gennemløbstid for ad hoc opgaver er belægnings afhængig, og aftales fra gang til gang. Poul Jensen s Maskinfabrik Fakse A/S Industriparken 10 4640 Fakse Tlf. 56714115 Fax 56714193 E-mail: pjm@pjmfaxe.dk Kontaktperson: Driftsleder Jan Rønhoff POUL JENSEN S MASKINFABRIK A/S Startedes af Poul

Læs mere

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK

TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK TRANSMISSIONER FUNKTIONALITET, KVALITET OG DRIFTSIKKERHED & P R O C E S HNC GROUP A/S 4241 VEMMELEV 7013 2300 SALES@HNCGROUP.DK WWW.HNCGROUP.DK A U T O M A T I O N HISTORIE HNC Group A/S blev grundlagt

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere

Ønsker du at vide mere om skolepraktikforløbet. Skolepraktik. Smed - bearbejdning Klejnsmed. til klejnsmedeuddannelsen er du velkommen til at kontakte

Ønsker du at vide mere om skolepraktikforløbet. Skolepraktik. Smed - bearbejdning Klejnsmed. til klejnsmedeuddannelsen er du velkommen til at kontakte Ønsker du at vide mere om skolepraktikforløbet til klejnsmedeuddannelsen er du velkommen til at kontakte Skolepraktik Jørgen S. Johnsen mobil 61 22 08 36 Hans Uhd Jakobsen tlf. 96 80 15 48 Ole Iversen

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

COSTA LEVIGATRICI. Over 100 solgte installationer i Danmark. Kvalitet vi tør stå inde for...

COSTA LEVIGATRICI. Over 100 solgte installationer i Danmark. Kvalitet vi tør stå inde for... 8 Uge 37+3 e s s e M l a t e ng M i n t a r g f a & g libnin EFFEKTIV KVALITET s ROOM W O H S T R S TO ER 5 M AS K I N SVEJSNING - SKÆRING - SLIB COSTA LEVIGATRICI Over 100 solgte installationer i Danmark

Læs mere

HardiePlank Brædder i fibercement

HardiePlank Brædder i fibercement HardiePlank Brædder i fibercement www.cembrit.dk Fremtidens træværk Det suveræne alternativ til træbrædder HardiePlank brædder ligner til forveksling træ, men er fremstillet af miljøvenligt fibercement

Læs mere

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE

RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE RØRINDUSTRI PULVERLAKERING MONTAGE 2 Multilak står på tre ben Multilak er en virksomhed, som står på tre ben. Med kompetencer inden for maskinfabrik, overfladebehandling og montage er virksomheden blevet

Læs mere

For øjeblikkelig frigivelse

For øjeblikkelig frigivelse For øjeblikkelig frigivelse Kontakt: Seco Tools A/S Park Allé 350A 2605 Brøndby Jannie CHRISTIANSEN Telefon: +45-23453464 E-mail: jannie.christiansen@secotools.com www.secotools.com Nye værktøjer og strategier

Læs mere

Styrket produktivitet gennem ændring af medarbejder kultur

Styrket produktivitet gennem ændring af medarbejder kultur Åbent hus på Linak A/S d. 10. juni - produktivitet i praksis Styrket produktivitet gennem ændring af medarbejder kultur NSM A/S Ambolten 16 DK-6000 Kolding Tlf : +45 7553 3011 Fax: +45 7550 4279 Mail:

Læs mere

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding

Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Brændeovne med enkel betjening og miljøvenlig forbrænding Ilden skal være en oplevelse Aduro forener flot design, brugervenlighed, kvalitet og funktion i en alsidig produktpalette. Med Adurobrændeovnene

Læs mere

Styrke gennem know-how:

Styrke gennem know-how: Styrke gennem know-how: l Egen konstruktion l Kompetence i materialeegenskaber l Bearbejdning med små tolerancer l Præcis produktion af enkeltdele, reservedele og småserier l Komplette anlæg Styrke gennem

Læs mere

Nakskov Maskinindustri

Nakskov Maskinindustri Nakskov Maskinindustri NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Lidt om os Velkommen til Nakskov Maskinindustri. Vi er en moderne virksomhed, der er præget af stabilitet og god udvikling. Vi har traditioner og værdier,

Læs mere

INGENIØR- & HANDELSAKTIESELSKAB

INGENIØR- & HANDELSAKTIESELSKAB 1401 Pneumatik INGENIØR- & HANDELSAKTIESELSKAB Tlf. 4386 8333. Fax 4386 8388. e-mail: klee@klee.dk. www.klee.dk Pneumatik og fluid-control I nærværende katalog præsenterer vi et bredt program inden for

Læs mere

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD

CNC Robot Robomachine. LR Mate 200iD CNC Robot Robomachine LR Mate 200iD LR Mate 200iD Indhold Introduktion.......................03 Produkt funktioner................... 04 Optioner......................... 05 Specifikationer.....................

Læs mere

Messing Gravoply Laser. Gravostral Metallex AlumaMark 2-Plex. Kobber Resopal. Gravograph dk A/S Industrisvinget 9 DK-4030 Tune

Messing Gravoply Laser. Gravostral Metallex AlumaMark 2-Plex. Kobber Resopal. Gravograph dk A/S Industrisvinget 9 DK-4030 Tune Farvekort Vi lagerfører gravérplader i melamin, plast, messing, aluminium, stål med mere. Pladerne kan købes i hele eller halve størrelser, men mange af vores kunder vælger at anvende vores skilte udskærings

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar.

FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN. Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN Vigtigste konkurrencemæssige fordele ved LG Solar. FINANSIEL STYRKE HVORDAN ER DEN AKTUELLE SITUATION INDEN FOR SOLAR-INDUSTRIEN? Markedet for solarenergi ændrer sig væsentligt.

Læs mere

Silent Gliss Rullegardin Systemer

Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Rullegardin Systemer Silent Gliss Fordelene Rullegardinernes rene linier passer godt til moderne arkitektur og indendørs design. De giver maksimal afskærmning uden at virke påtrængende i vinduet.

Læs mere

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING

FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed VORES STYRKE ER VORES ERFARING FRA FAMILIEFIRMA til landsdækkende rengøringsvirksomhed KN Rengøring blev en realitet, da den jyske vinduespolerer Kaj Nielsen i 1983 valgte at udvide sin forretning til også at omfatte rengøring. Tilliden

Læs mere

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton

STÆRK PÅ OVERFLADEN. Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton STÆRK PÅ OVERFLADEN Specialist i overfladebehandling og renovering af stål og beton Betonrenovering Overfladebehandling Wire Wrapping Glass Flake Lining Specialbelægninger Unikke kompetencer styrker samarbejdet

Læs mere

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning

Prima-vent. - vi renser luften... Autoventilation. ...Mere end 35 års erfaring med luftrensning Autoventilation...Mere end 35 års erfaring med luftrensning - vi renser luften... A/S Tel. +45 7610 9700 Fax +45 7610 9710 E-mail pv@prima-vent.dk www.prima-vent.dk Historien, der ligger i Esbjerg, renser

Læs mere

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER

FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER FILTER-SILOANLÆG EN KOMPETENT SAMARBEJDSPARTNER SPÅNSUGNINGSANLÆG Modulopbyggede filteranlæg type AKF-WDHK og AMX er beregnet for store luft- og spån-mængder. Filtrene er meget driftsikre og fleksible

Læs mere

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS

En identitet, Et navn. Jenk skifter navn til ebmpapst. ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG. ebm-papst Denmark ApS En identitet, Et navn ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG ebm-papst Denmark ApS Bachmühle 2 D-74673 Mulfingen Phone +49 7938 81-0 Fax +49 7938 81-110 info1@de.ebmpapst.com Vallensbækvej 21 DK 2605 Brøndby

Læs mere

Formbygning begynder med HASCO.

Formbygning begynder med HASCO. 100% forpligtelse. Formbygning begynder med HASCO. 1924 Grundlæggelse 1936 Presse- og sprøjtestøbeforme 1962 Indførelse af standardmodulsystemet 2 Hver succeshistorie starter med en grundlæggende idé.

Læs mere

Katalog 2012. Salg og Service. Sengeløsevej 9. 2630 Taastrup. Tlf. 43 71 42 05. Fax 43 71 42 01. e-mail: rco@citylift.dk.

Katalog 2012. Salg og Service. Sengeløsevej 9. 2630 Taastrup. Tlf. 43 71 42 05. Fax 43 71 42 01. e-mail: rco@citylift.dk. Katalog 2012 Salg og Service Etableret 1964 Etableret 1964 Sengeløsevej 9. 2630 Taastrup. Tlf. 43 71 42 05. Fax 43 71 42 01. e-mail: rco@citylift.dk City Lift A/S Salg og Service Med forbehold for trykfejl

Læs mere

ny uddannelse 2-årig civilingeniøruddannelse ses.aau.dk

ny uddannelse 2-årig civilingeniøruddannelse ses.aau.dk ny uddannelse MATERIALETEKNOLOGI 2-årig civilingeniøruddannelse ses.aau.dk I vores højteknologiske samfund er der et stort behov for avanceret materialeviden, fordi det i høj grad er materialerne, der

Læs mere

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG

OSIRIS 10 10 KW VINDMØLLE SEPEEG 10 KW VINDMØLLE SEPEEG SOL VIND LED DESIGN OG TEKNIK Direkte dreven 10 kw vindmølle, som kombinerer den nyeste teknologi med solid, gennemprøvet mekanik Osiris 10 er en vindretningsorienteret (downwind)

Læs mere

2 Purus Line et design der ses

2 Purus Line et design der ses 3. UDGAVE Purus Line & Purus Corner Et design der ses Funktioner du kan stole på Frihed i indretningen Største vandtæthed ved montering Nu også ekstra lav byggehøjde 2 Purus Line et design der ses PURUS

Læs mere

BUILDING POSSIBILITIES

BUILDING POSSIBILITIES ROOF UNIKT KONCEPT BUILDING POSSIBILITIES NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG PRO - Roof sikrer at du

Læs mere

- dit unikke byggekoncept JUNGET

- dit unikke byggekoncept JUNGET - dit unikke byggekoncept JUNGET Fakta om JUNGET i Hinnerup Projekt: Lager/udstilling, værkstedsbygning, højlager samt administrationsbygning i 3 etager med delvis kælder, Sigma 1-3, 8382 Hinnerup. Bebygget

Læs mere

JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK TOOL PRÆCISIONSVÆRKTØJ

JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK TOOL PRÆCISIONSVÆRKTØJ JR TOOL JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK PRÆCISIONSVÆRKTØJ DIT ARBEJDE ER VORES UDFORDRING IDE MÅL SALG AF SKÆRENDE VÆRKTØJ TIL

Læs mere

Building possibilities

Building possibilities PROFILE Building possibilities NG ZINK A/S er en dansk salgs- og produktionsvirksomhed, som repræsenterer førende europæiske producenter af tag og facadeprodukter NG ZINK A/S er leveringsdygtig i både

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri

SCAN WINCHES FORSIDE. www.scan-winches.dk. Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri SCAN WINCHES Alt i dæksudstyr til garn- og trawlfiskeri FORSIDE www.scan-winches.dk HLT nethalemaskiner kan leveres i flere varianter: - med bred tromle - med bredt bånd - med vippefod til visse shelterdeck

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Vaske- og logistiksystemer for returemballage

Vaske- og logistiksystemer for returemballage Vaske- og logistiksystemer for returemballage SEMI-STAAL er en af Europas førende pionerer inden for industrielle vaske- samt håndteringssystemer for returemballage. Vi er en totalleverandør, der udvikler,

Læs mere

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion

Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Techno Tool former fremtiden... Termoformværktøjer Blæseværktøjer Stanseværktøjer Prøveproduktion Rådgivning/Projektstyring Hos Techno Tool sætter vi kunden i centrum, og vi bestræber os på at have et

Læs mere

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator

Introduktion. Preben Nyhus Salgschef Automation. Forhandler. Systemintegrator Introduktion Forhandler Systemintegrator Preben Nyhus Salgschef Automation Automation til alle Universal Robots gør robotter tilgængelige for ALLE Let Automation til alle Hurtig montering. Den lette robotarm

Læs mere

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning

GASS dækunderstøtning. Brochure og monterings anvisning GASS dækunderstøtning Brochure og monterings anvisning Januar 2007 Indholdsfortegnelse Side: 4 Systembeskrivelse 6 Højdekombinationer 8 Breddekombinationer 10 Placering af rammer 12 Montage vha. montagedæk

Læs mere

PROFESSIONELLE STØVSUGERE

PROFESSIONELLE STØVSUGERE PRODUKTOVERSIGT 2014 / 2015 PROFESSIONELLE STØVSUGERE VP300 NORDIC Støvsugeren til hverdagsbrug VP300 HEPA Lav pris - høj kvalitet GD1000 Styrke i et letvægtsdesign GD930/GD930Q Kraftfuld støvsuger - valgt

Læs mere