NR. 31 Januar 2008 NYHEDSBREV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NR. 31 Januar 2008 NYHEDSBREV"

Transkript

1 NR. 31 Januar 2008 NYHEDSBREV VI VOKSER - BÅDE OPAD OG UDAD En ny dansk undersøgelse fra Statens Institut for Folkesundhed fortæller, at i løbet af de sidste 20 år er den danske kvinde i gennemsnit vokset med ca. 1,5 cm fra 165 cm til 166,5 cm. - Og den danske mand er steget ca. 2,5 cm i graderne - fra 177 cm til 179,5 cm. - Så vidt - så godt. Men desværre fortæller undersøgelsen også, at vi vokser mere - meget mere - udad end opad. Inden for de samme 20 år er den danske kvinde nemlig blevet ca. 6 kg tungere (62 til 68 kg) - mens mandens vægt er øget med 6,5 kg (77 til 83,5 kg). De ekstra kilo hænger nok sammen med forkert kost og MANGLENDE MOTION. Vi sidder mere stille på vores arbejde, end vi gjorde før i tiden. - Så løsningen må jo være at snøre skoene, skrue drømmene i vejret - OG KOMME I GANG MED TRÆNINGEN!!! GODT NYTÅR HANNE HUSK Standerhejsning søndag d. 30.marts kl Vi hilser et nyt aktivt år velkommen og får en snak over en kop kaffe med rundstykker.

2 Referat af ordinær generalforsamling Loungen den 14. november 2007 kl Jimmy Fruergaard (JF) bød velkommen og gik derefter over til dagsordenen: 1. Valg af dirigent Poul Merrild (PM) blev foreslået og valgt. Han konstaterede, at generalforsamlingen var rettidigt varslet og derfor gennemførlig. 2. Bestyrelsens beretning JF fremlagde bestyrelsens beretning. (Se fremlæggelsesnotat som bilag) Der var følgende bemærkninger til beretningen: Dialog med stadion bør skabes, så forbedringer kan gennemføres. Eltidtagningsanlæg bør have 1. prioritet. Tanker om udvidelse af klubhus bør ske efter behov for medlemmerne. Renoveringen kan ske samtidig med evt. ombygning og tilbygning. Beretningen blev godkendt 3. Udvalgsberetninger Alle beretninger er vedhæftet som bilag Veteranudvalg v/ Ingrid N. Thomsen Motionsudvalg v/ Kurt Hansen, som også uddelte Lykkestenen blev uddelt til Knud Erik Kjærsgaard Venskabspokalen til Per Andersen. John Thiim fik en erindringsgave som indehaver af pokalen gennem det sidste år. Der var ingen uddeling af Esbjerg Motions Ærespris. Peter Nygård berettede om opstart af ny aktivitet: Start to Run PR Udvalg blev læst op. Det er udfærdiget af Hans-Henrik Grabe, som ikke var til stede. Atletikudvalget deltes med Seniorerne ved Jan Vad Ungdom ved Kåre Jensen Løbsudvalget deltes ved Vestkystløbet ved Gerhardt Kruse North Sea Beach Marathon ved Johnny Antonsen Tøseturen, Esbjerg stafetten og Idrætsnattens ved Børge Hansen Stævneudvalget ved Børge Hansen 4. Fremlæggelse af regnskab Regnskabet blev fremlagt af vor revisor Per Christensen fra Concept Revision. Alle spørgsmål blev besvaret og regnskabet godkendt 5. Behandling af indkomne forslag Bestyrelsen havde 1 forslag: Familiemedlemskab bortfalder, således at kun enkeltpersoner med navn og fødselsdag kan blive medlemmer. Dette blev vedtaget Kontingentsatserne foreslået uændret som enkeltpersonmedlemskab blev vedtaget. Forespørgsel om vedtægtsændringer vedr. kontingentfastsættelse som et punkt på dagsordenen udarbejdes og fremlægges efter fastlagt procedure på næste ordinære generalforsamling. Ligeledes fremlægges forslag efter procedure om tilføjelse på dagsordenen i vedtægterne som pkt. 6b valget af medlemmer til Støttefonden. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer Følgende blev valgt. Den øvrige bestyrelse fortsætter som efter vedtægterne Næstformand: Peter Nygaard Kasserer: Der blev ikke valgt en kasserer, hvorfor bestyrelsen er ansvarlig indtil en kasserer kan vælges. Bestyrelsesmedlem: Torben Wolf 6b. 1. Bestyrelsessuppleant Esther Antonsen blev valgt

3 Derudover blev der foretaget valg til Støttefonden iflg. dens vedtægter: Lya Thomsen blev valgt Per Tingskov blev valgt Per Andersen er repræsentant for Løbsudvalget i North Sea Marathon Jimmy Fruergaard er formand for fonden 7. Valg af udvalgsformænd Følgende blev valgt, da de valgte er afgået før valgperiodens udløb (2 år) Motionsudvalg: Michael Sevel Senior: Kåre Jensen, men kun for 1 år til valgperiodens udløb 8. Valg af revisor Per Christensen, Concept Revision blev valgt 9. Fremlæggelse af næste års budget Budgettet blev fremlagt sammen med regnskab og godkendt. 10. Eventuelt Ingen bemærkninger Referatet godkendt af dirigent: Dato: Advokat Poul Merrild Referat fra de forskellige udvalg kan ses på hjemmesiden eller på opsalgstavlen i klubhuset. Bemærk pkt. 5 indkomne forslag: Familiemedlemskabet bortfalder og, men du får mere for dine penge end du betaler i kontigent, hvis du benytter dig af de forskellige tilbud i motionsafdelingen. Turen til München maraton den 14. okt Med kun 23 deltagere havde Lya og Hans valgt en tur med nattoget. Vi kørte forventningsfulde med regionaltoget til Kolding, og steg på. Dvs. vi steg selvfølgelig først af, så på. Af de 23, var der blot 7 maratonløbere. Derfor kunne vi indtage både natmad og rødvin, inden vi fik rigget kupeerne om til sovestilling. Vel ankommet til München, omkring kl. 9, indtog vi lidt morgenmad og en kop kaffe. Herefter gik vi til vort hyggelige familiehotel, og fik afleveret bagagen.

4 Nu var det tid til nummerafhentning. Ud over de 7 langdistanceløbere, havde 6 alibi, ved en tilmelding til en 10 km. Ejnar ville givet have spurgt: Kan det nu også betale sig at klæde om til det? Som ved de fleste store udenlandske løb, var der en fin messe med sportstøj, sko og mange andre sports og løbe rekvisitter. Desuden blev der naturligvis gjort reklame for en række andre løb. Bl.a. et vin maraton, her udskænkede man vin, -og tag bare glasset med, sagde de, det gjorde vi, og fik god brug for det siden hen. Nummerudleveringen foregik i området omkring det olympiske område, med det olympiske stadion som en central del. Det var netop her, at afslutningen skulle foregå om søndagen. Der blev gået en del, og for løberne nok lidt rigeligt, den lørdag. Om aftenen blev den obligatoriske pasta indtaget i forskellige afskygninger, og vi, der bare var med for sjov, var naturligvis solidariske, selvom bøfferne var attraktive. Løbestarten skulle foregå 2 km fra stadion. Det var jo ikke særlig smart for løberne, der skulle aflevere tøjposer. 2x2 er 4 km, og der er vel ikke det, man har mest brug for på dette tidspunkt. Det fik vi selvfølgelig arrangeret på en bedre måde, men det tjener ikke løbeledelsen til ære. Ej heller, at chips skulle afleveres 2 km fra mål. Godt nok er det motion men.. I øvrigt blev løbet afviklet fint. Det mente både deltagere og heppere. En tilskuervenlig rute, med et stadig bedre vejr, som turen skred frem. Frem det skred den, med alle de analyser, kommentarer, forklaringer og oplevelser, som kun en maratonløber (nuværende eller forhenværende) kan genkende. Der blev udskænket øl ved 38 km, efter sigende alkoholfri, og herefter var der jo kun en smuttur hjem. Hjem var det olympiske stadion, og sikken en følelse, det må havde været. Næsten en omgang på dette monster, af et stadion. Enkelte mindedes olympiaden 1972 hvor en falsk løber kom først ind, til stor moro for daværende kommentator John Idorn. Jo, vi er nok ved at blive lidt ældre. Som min søn sagde, i gamle dage havde der været 43 deltagere og 40 løbere. Løbet blev vundet af Falk Cierpinski, søn af tidligere dobbelt olympisk vinder, Waldemar Cierpinski. Tiden var Faderens rekord var , men han var jo også Østtysker!!! Efterfølgende dage blev brugt til, diverse studier af: Byen, maden, markedet, museerne, kulturen, historien. Ligesom 1 ltr. øllerne jo også tog sin tid. Som altid fandt vi sammen i små grupper,(ikke klikker) og det er jo det dejlige ved at rejse på denne måde. Af mig ukendte årsager, var alle betydelig mere trætte ved hjemkomst, end ved udtur. Men jeg iagttog dog en vis kostændring i toget hjem. Tak til alle for en god tur. Ebbe TIPS. Hvis du går i marathon-tanker, skulle du måske prøve at vende blikket mod München. Jeg er lige hjemkommet derfra og kan sige at det var et utroligt flot arrangement, fuld på højde med Berlin og Hamburg, men med deltagere så det siger sig selv, at der var plads nok.

5 Messen, hvor der også var nummerafhentning, var i 2 etager, og der var rigeligt at se på. Selve løbet havde en flot rute, der fra 7 til 15,5 km gik gennem den Engelske Have (en kæmpe Park), for derefter at fortsætte rundt gennem byen, hvor der var spærret af for al trafik. Der var rigtig mange til at heppe på ruten og mange steder med musik af forskellig art, som gav lidt mere energi. Der var væskedepoter ved hver 2,5 km og mellem 37 og 38 km var der 2 steder med udskænkning af ØL (alkoholfri), et festligt indslag. Turen sluttede med at løbe gennem en mørk tunnel (under tribunen), hvor der var lyst op af blinkende disco-lys og røg, samt meget høj musik. Når du løb igennem og kom ud til enden af tunlen befandt du dig på det Olympiske Stadion, hvor du skulle løbe ¾ omgang og så var du i mål. Det er da en finale, der kan få selv den mest trætte løber til at få gåsehud. Hele det midterste af stadion var omdannet til målområde, hvor der ud over det sædvanlige forplejning igen var gratis øl. Der var gratis adgang for pårørende og andre interesserede til tribunen. Denne oplevelse er IKKE kun for maratonløbere, der var også et 10 km løb, som startede 1 time senere end starten for marathon. 10 km ruten havde start og mål samme sted som marathon, og var en mindre del af samme rute. Det var et flot løb, vor der også blev givet medaljer til 10 km. løberne. Det eneste minus, var ar der var langt fra tøjaflevering og til start og igen bagefter til aflevering af chips. Dette er ikke noget problem for 10 km. løberne, men ikke særlig hensigtsmæssig for maratonløberne. Alligevel vil jeg gerne anbefale dette løb. PRØV DET! Esther P.S: Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at takke Lya og Hans for en meget vellykket tur, med god social samvær og mange forskellige og spændende oplevelser foruden selve løbet Vi venter spændt på, hvad to byder på næste gang. ÊWxà ÇÉáàtÄz á~x {} ÜÇx Stærkt tilskyndet af Ahlmann s artikel i sidste nummer af Nyhedsbrevet under afsnittet Det nostalgiske hjørne, har jeg skrevet nedenstående. Selvom min løbekarriere ikke kan tilbagedateres bare tilnærmelsesvis så langt som Ahlmann s, så synes jeg alligevel indlægget må høre under Det nostalgiske hjørne : Jeg startede med at løbe i begyndelsen af 70 erne. Det var dengang man helst løb efter mørkets frembrud, idet det i hvert fald i Esbjerg stadig var lidt af et særsyn at se en løber. Det var slet ikke ualmindeligt at høre kommentarer som skal du nå bussen eller er der en hund efter dig!

6 Løbeudstyret gik jeg bestemt ikke op i (det var jo alligevel mørkt). Det var dengang ikke blevet den kæmpe-industri det er i dag. Mit første løbedress bestod af en flaskegrøn nylon træningsdragt, som jeg havde arvet efter en kollega, der spillede håndbold i Varde Håndboldklub. Sådan en dragt var jo umulig at slide op, og jeg havde glæde af den i mange år. Skoene husker jeg ikke rigtig, men de er næppe arvede!jeg har nemlig en meget lille fod (og på det tidspunkt havde jeg ikke børn, jeg kunne overtage dem fra). Jeg gætter på, at der har nok været tilbud ét eller andet sted. Da det endelig gik op for mig, at der var mulighed for at for-træne til Vestkystløbet at der faktisk var mange andre, der satte pris på at løbe når det var lyst meldte jeg mig til fortræning i Vognsbølparken. Det er altid rart at mødes med ligesindede! Det fik ydermere den betydning, at jeg faktisk fandt ud af at jeg var en nogenlunde habil løber. Jeg har medsendt et par udklip fra avisen Vestkysten (nu Jydske Vestkysten ), omhandlende fortræning til Vestkystløbet. Jeg mener udklippet er fra 1977, men jeg var dengang ikke så flittig til at huske at datere mine udklip. Det er åbenbart hård træning! i hvert fald har jeg let åben mund på de to af billederne, hvor jeg er med. Jeg har et par fede 70 er briller på, og træningsdragten (synd, I ikke kan se den flotte flaskegrønne farve) har et 8-tal i kanten.

7 Mon nogen kan gætte hvem jeg er? Her er lidt yderligere hjælp: For efterhånden en del år siden fandt en konkurrence sted i vores klubblad. Det handlede om bobletekster, og jeg var så heldig at vinde 2 flasker vin! Jeg ville selvfølgelig også gerne udlodde en sådan præmie til den, der kan gætte hvem jeg er. Præmien, jeg vandt, var da også ganske omkostningsfri for klubben! Jeg har nemlig aldrig fået den! I bladet stod 2 flasker vin er på vej man må håbe kvaliteten er i orden, for foreløbig har flaskerne været 8-9 år undervejs! Løbskalenderen. Vinterløb (sidste af 3) Digeløbet Rom Marathon Lysløjpeløb Hamburg Marathon Lillebælt Halvmaraton Tøseturen Copenhagen Marathon Vestkystløbet North Sea Beach Marathon Esbjerg Stafetten 2. februar 2. marts 16. marts 27. marts 27. april 3. maj 6. maj 18. maj 8. juni 29. juni 19. august ÊWxà ÇÉáàtÄz á~x {} ÜÇx TO FYRTÅRNE I ESBJERG ATLETIK OG MOTION For ca. 30 år siden troede Knud Erik Kjærsgaard (K.E.) ikke, at han nogen sinde ville blive i stand til at løbe bare 5 km. Men Inga fik ham efterhånden overtalt til at prøve at løbe lidt i skoven, og ca. 5 år i træk blev det til deltagelse i Vestkystløbet - og ALDELES ikke andet. - MEN - så var uheldet ude: K.E. forstuvede foden, og han besluttede sig derfor til - sammen med Inga - at melde sig ind i Esbjerg Motion i "for at få det lært". - Og man må sige, at det lykkedes for dem begge. - De løb i et par år under den legendariske Egon Pedersens kyndige ledelse. - (Egon var dengang både opvarmer og "løbsleder"). - K.E. havde til daglig stillesiddende arbejde som chauffør - og han tabte hurtigt 10 kg - det gav blod på tanden. I midten af 80erne tog mange til Århus 1900 stafetten. Som regel lejede klubben en bus med K.E. som chauffør. I ca. 4 år kom EM's medlemmer anstigende i en gammel udrangeret, rød "BRANDBILSBUS" til 20 personer - lejet hos Falck, fordi det var billigst. - K.E. fortæller, at vinduesviskeren et år var defekt - den kunne kun viske til den ene side - men det fandtes der heldigvis råd for: man bandt bare en snor i viskeren, og Bent Thuesen trak så blot i snoren, så også den anden rudehalvdel blev ren. - Når den RØDE

8 BRANDBIL endelig nåede til Århus, hed det sig altid, at enten var det EM's medlemmer eller Tvind-folk, der nu ankom!!!!! Senere lejede man i Aarre en bus "uden bund" og med dieselolien silende ud af tanken. - Joh, det gik lystigt for sig, dengang i 80erne. Tilbage i tiden kørte K.E. og Leif Jepsen (Leise) som chauffører til Paris - og begge havde altid løbeskoene med i bagagen - og mens skinkerne blev læsset - løb K.E. og Leise en tur på 10 km - hvorefter hjemkørslen kunne begynde. - I flere år blev det kun til mindre løb for både Inga og K.E. - og et par gange var de med som heppere i Berlin Marathon, inden K.E. besluttede, at nu ville han selv prøve et langt løb, og efter at være blevet trænet op af Helge, debuterede K.E. i Berlin i "SERVICERINGEN" var enkel dengang: Inga cyklede rundt med proviant til de 7-8, der trænede sammen. Det er - indtil videre - blevet til 26 marathonløb. I 1990 ville Inga også prøve et marathonløb. Men hun blev desværre skadet, så der blev først debuteret i 1992 i Toronto. Det blev til i alt 12 marathonløb - og Inga var i mange år klubbens ældste langdistanceløber. Gennem årene har de to haft mange gode ture rundt i verden med løbeskoene på. Bl.a. kan nævnes: Canada - Australien - Hawaii. Men den tur, de tænker tilbage på med størst glæde, er uden sammenligning turen til Medoc i Og TÆNK: de cyklede fra Esbjerg til Medoc på 13 dage - hvorefter de begge stillede op i Medoc Marathon - "GODT GÅET". Cykelturen gik over England - og målet var at cykle ca. 100 km om dagen. De havde glædet sig til at komme til Calais i Frankrig. - MEN ak - der var byfest, så det var aldeles umuligt at opdrive sengepladser i miles omkreds. - Så de to trætte cyklister måtte tage til takke med en plads på byens kirkegård!!!!! De havde håbet, at våbenhuset var åbent, men nej - så de lagde sig på jorden - tæt op af kirkemuren - med en rødternet dug over sig. - - De vågnede - stærkt frysende - kl. 3 om natten - og besluttede sig til at fortsætte turen. - Jeg (Hanne) husker tydeligt, at da bussen med de øvrige Esbjergfolk ankom til Bordeaux - og chaufføren ikke anede, hvor vores hotel lå - da stod Inga og K.E. pludselig midt i et befærdet kryds og viftede med et par dannebrogsflag. - - Og løbende foran bussen viste de vej til hotellet!!! Et par dage senere deltog de i øvrigt begge i Medoc Marathon og gennemførte selvfølgelig. En god tradition er også opstået takket være Inga og K.E. - nemlig NISSELØBET. For godt 20 år siden fik K.E. - sammen med et par andre - den "skøre" idé at løbe en tur i skoven den sidste lørdag inden jul - iført nissehuer. Og når løberne kom tilbage, stod Inga klar med brune kager, pebernødder og gløgg varmet over et medbragt gasblus. - Inga og K.E. husker, at der for år tilbage var godt 70 deltagere i NISSELØBET. - Dengang betalte de to selv hele "gildet" - men i dag betaler klubben udgifterne. I flere år har K.E. - nu sammen med Helge Petersen - ledet opvarmningen tirsdag, torsdag og lørdag - året rundt. Det er vi mange, der er rigtig glade for, og vi siger mange tak for indsatsen. Og som om, det ikke var nok, har både Inga og K.E. nu også meldt sig som hjælpetrænere til det nye landsdækkende projekt START TO RUN. Ingen tvivl om, at deres store erfaring nok skal give dem succes også her. Man kan vist roligt konstatere, at både Inga og Knud Erik Kjærsgaard gennem mange år har været to frontfigurer i EAM - TO FYRTÅRNE. Fortalt til / redigeret af Hanne

9 Der er ingen deadline for næste Nyhedsbrev, for vi ved ikke pt., om der kommer flere. Redaktionen skal til møde med webmastere og bestyrelsen. Det er meningen, at Nyhedsbrevet i nuværende form skal erstattes af hjemmesiden og opslag på tavlen i klubhuset. Der vil komme en orientering om, hvordan DU kan finde nyhederne fremover. Hilsen Hanne og Esther Hvad er Start to Run Det er et projekt der er startet forskellige steder i Danmark, for mennesker der ønsker at løbe for sociale, motionen, ønsket om at tabe sig eller andet - læs endvidere -i Esbjerg er dette projekt startet i samarbejde med ESBJERG ATLETIK OG MOTION og DGI. På nuværende tidspunkt har jeg 18 løbetrænere, men jeg vil gerne have 7-8 personer mere således at vi får en bedre mulighed for at holde en "fridag" uden at have dårlig samvittighed. Der bliver træning hver tirsdag kl fra ATLETIKSTADION - første gang den 19 februar % af de nye løbere forventes at være nybegyndere, det vil sige ingen erfaring eller meget lidt erfaring med det at løbe - så for at hjælpe behøver du ikke den store trænererfaring for at være med. Jeg håber på at der vil komme nye løbere til den første løbeaften i februar. Du får: Et komplet nyt løbeudstyr bestående af sko, sokker, bluse og en overtræksdragt samt gratis deltagelse i Copenhagen Marathon i 2008 eller i En ny udfordring der hjælper vores klub til måske at få nye medlemmer og du får nye løbevenner. Nærmere oplysninger: Nærmere oplysninger og tilmelding til Peter Nygaard på peternyg@hotmail.com eller pr. mobil-telefon

10 Jeg glæder mig til at høre fra dig Peter Nygaard Esbjerg Atletik og Motion Start to Run koordinator NYT LØBETØJ I efteråret 2007 fik EAM's medlemmer mulighed for at købe nyt klubtøj til meget rimelige priser. Og man kan stadig nå at blive standsmæssigt ekviperet - for Pia og Michael fortsætter deres udstrakte service (se andet steds i Nyhedsbrevet). - Gennem længere tid har de to mødt op i klubhuset flere gange om ugen med tøjkollektionen, så alle kunne prøve sig frem til de rette størrelser - og den service fortsætter nogle gange i Oven i købet lykkedes det Michael at forhandle sig frem til god rabat med SPORTIGAN tak til jer to for jeres store arbejde med at "samle alle trådene" - også stor tak til støtteforeningen for økonomisk tilskud. HANNE NISSELØBET 2007 For 3. år i træk artede decembervejret sig flot, da 30 glade motionister - iført forskellige røde gevandter og den obligatoriske NISSEHUE - begav sig ud på det årlige NISSELØB. Traditionen startede for godt 20 år siden (se indlæg andet steds i brevet) og er troligt blevet gentaget hvert år siden. - Mange benyttede også lejligheden til at "lufte" de nye meget flotte RØDE klubjakker. - Juletraditioner må der jo aldrig røres ved - og derfor ligger ruten også fast: ned ad Gl. Vardevej til Rundkørslen - op ad Strandbygade - gennem Gågaden - rundt om skøjtebanen - og tilbage igen. Undervejs deles der flødekarameller ud til børnene - og vi får bimlet og bamlet med diverse bjælder - og på den måde gjort opmærksom på vor motionsklubs eksistens - DET PRIMÆRE FORMÅL. Ifølge GPS opmåling var turen 5,540 km. Vel tilbage i klubhuset blev vi - også traditionen tro - flot beværtet med gløgg og æbleskiver. Vi talte 35 ved de 2 lange borde, idet Einar, Solvig, Conni og et par andre "tilløbere" beærede os med et besøg. Vore faste "oppassere" - vi siger ikke hvem - havde desværre "glemt", at de havde en anden aftale d. 15. dec. - Men godt så, at Johnny, Esther og Ulla kunne springe til med kort varsel - tak for det. Særlig tak til vor mangeårige "overnisse" Knud Erik, der som sædvanlig - iført fuldt nisseornat - ledte slagets gang på bedste vis. Vi mødes igen til NISSELØBET i HANNE

11 DIGELØBET d. 2 marts Igen i år har Margit og John sagt ja til at arrangere digeløb i Tjæreborg. Detaljerne er ikke fastlagt endnu, men vær sikker på en dejlig formiddag med løb langs diget fra Kammerslusen og ad forskellige ruter og distancer ind til Tjæreborg. Det hele slutter med et varmt bad og efterfølgende middag i Idrætsforeningens klubhus i Tjæreborg. Tilmelding og nærmere beskrivelse på opslagstavlen (evt.margit og John ) Lillebælt Halvmarathon, den 3. maj Esbjerg Atletik og Motion, arrangerer en fælles bustur til Lillebælt Halv-marathon. Løbet afvikles over de 2 Lillebæltsbroer, lørdag den 3. maj 2008, kl Du skal selv sørge for tilmelding på men skynd dig der er kun plads til deltagere. Der er i mellemtiden lukket for nye tilmeldinger ( Red) Nærmere information vedrørende afgang fra Esbjerg følger. Tilmelding kan ske ved at skrive sig på liste i Klubhuset eller ved at kontakte Michael Sevel, tlf eller piaogmik@post10.tele.dk. Efter løbet giver klubben en sandwich og en øl/vand. HUSK betingelsen for at deltage i ovennænvte er, at man stiller op i det nye klubtøj.

12 Selvom det nu er længe siden, nemlig den 17. november sidste år, vil vi benytte denne mulighed for at sige tak for sidst til alle de, der deltog i klubfesten og gjorde denne aften til en rigtig hyggelig og sjov aften. Carsten og jeg var meget spændte på, hvordan en fest med 32 deltagere i en stor sal ville forløbe, og da der i løbet af dagen var 3 sygemeldinger, så. Men alle vore bekymringer blev gjort til skamme. I viste endnu en gang, at vi er gode til at feste. Musikeren havde også haft sine tvivl, men der var bare dømt vild med dans. Vi vil gerne endnu en gang sige tusinde tak for jeres engagement. Vi regner med, at vi også i det nye år skal have klubfest, så hold øje med hjemmesiden eller spørg dine løbekammerater. Mange nytårshilsner og ønsker om et godt løbeår. Carsten og Lya Klubtøj Det nye klubtøj kan nu købes. Støttefonden giver ind til den 1. april 2008 et tilskud på kr. 100,- pr. del. Tilskuddet er fratrukket de viste priser. Der gives max. tilskud til 1 stk. af hver del. Tøjet kan ses/prøves i klubhuset, torsdag den 17. og den 24. januar 2008, kl Derefter kan tøjet kun købes hos Sportigan, Stenhuggervej 20. Yderligere oplysninger, Michael Sevel, tlf eller piaogmik@post10.tele.dk. Ved ture/løb, hvor klubben betaler startgebyr, bustransport, fortæring eller lignende, vil betingelsen for at deltage være, at man stiller op i det nye klubtøj.

13 Esbjerg Atletik og Motion Newline Micro Race Jakke Str. 8 år - 14 år, Str. XS - XXL Pris børn/voksen inkl. navn & logo kr. Newline Race T-shirt Str. S - XXL Pris inkl. navn & logo 200,-/250,- kr. 100,- Newline Micro Pants Newline Singlet Str. 8 år - 14 år, str. XS - XXL Pris børn/voksen inkl. navn & kr. Str. S - XXL logo 80,-/100,- Pris inkl. navn & logo kr. 100

14

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE

NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE NR. 32 NYHEDSBREV April 2008 SÆRUDGAVE FARVEL - - og TAK I mange år havde Esbjerg Atletikforening et godt klubblad, hvor Esbjerg Motion måtte benytte de bagerste sider. Men sidst i 90-erne gik bladet ind,

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Elcykel Testpendlerforløb

Elcykel Testpendlerforløb Forår Sommer 2015 Sekretariatet for Supercykelstier Elcykel Testpendlerforløb Cases Forløbet I slutningen af 2014 efterlyste Sekretariatet for Supercykelstier frivillige testpendlere til et pilotelcykel-testforløb.

Læs mere

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960

Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Velkommen Holstebro Cykle Club af 1960 Vi har samlet nogle af de spørgsmål som du måtte stå med hvis du overvejer at begynde i en Cykel Club. Der er sikkert mange andre ting du kunne ønske svar på, og

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Indsamlerevaluering 2012

Indsamlerevaluering 2012 Indsamlerevaluering 2012 Generelt matcher svarene fra 2012 svarene i både 2010 og 2011. Hvis man skal fremhæve noget er det at: - 52 % vælger at gå sammen med en anden på ruten. - Folk er glade for at

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

6 års fødselsdag - Hip Hip!

6 års fødselsdag - Hip Hip! Nyhedsbrev Marts 2016 6 års fødselsdag - Hip Hip! Læs om klubbens udvikling Besøg os på adressen Slotsgade 5, 7800 Skive onsdag eller torsdag aften mellem 19 og 22. HUSK: GENERALFORSAMLING den 23. marts

Læs mere

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013

Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 Generalforsamling torsdag den 21. februar 2013 D A G S O R D E N og referat 1. Valg af dirigent/lars Illemann valgt 2. Bestyrelsens beretning v/formanden 3. Det reviderede regnskab v/kassereren 4. Behandling

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark.

Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Opel GT Klub Danmark Generalforsamling Albertslund 18. august 2013 Velkommen til generalforsamling 2013 i Opel GT Klub Danmark. Denne beretning er noget specielt for mig, da det er min sidste, ja jeg ved

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56.

Som udgangspunkt var denne foretaget med henblik på, at man vil lave en afstemning om hvorvidt man ville anke retssagen i mod os i have 56. Min forundring Når jeg læser skrivelse fra Strandparkens advokat ser jeg han blandt har skrevet: Under henvisning til Rettens fristudsættelse skal jeg oplyse at bestyrelsen hos min klient delvist er fratrådt(min

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14.

Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Referat fra generalforsamlingen i seniorklubben d. 3.11.14. Punkterne følger dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Finn Aagaard blev valgt med akklamation. Finn takkede for valget og meddelte, at generalforsamlingen

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30

Mødereferat af Generalforsamling i Kvistgård-Nyrup Borgerforening Mandag den 23. november 2015 kl. 19.30 Tilstede: 11 borgere ud over en del af bestyrelsen Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent 3. Beretning. 4. Regnskab forelægges til godkendelse. 5. Valg i henhold til lovene ( 7) 6. Indkomne

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde.

Sidst på sæsonen forestod vi den praktiske afvikling af hovedkredsens delegeretmøde. Jyllinge, den 26. maj 2010 REFERAT af Ordinær generalforsamling i Egedal-Jyllinge Skakklub Sted: Klubbens lokaler, Græstedgård Tid: Tirsdag den 25. maj 2010, kl. 19:30. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Kære forældre til kommende skovbørn

Kære forældre til kommende skovbørn Privat Skovbørnehaven Mariehønen Skovbrynet 44 2800 Lyngby Telefon 30965035 E-mail: Bestyrelsen: kontakt@mariehoenenprivat.dk Leder: mariehoenen@mariehoenenprivat.dk NORMERING: Vi er 5 voksne og 27 børn.

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Et styks påkrævet rejsebrev.

Et styks påkrævet rejsebrev. Et styks påkrævet rejsebrev. Beordret fra Andreas, Buster og Jørgen. Det er ikke med min gode vilje at jeg skriver dette rejsebrev, men alle i der hjemme skal have lov til at læse, hvad jeg render og laver

Læs mere

Dukketeater til juleprogram.

Dukketeater til juleprogram. Dukketeater til juleprogram. Dukketeater 1: (Der er brug for to dukker, en frisk og glad drengedukke (dukke 1), der er spændt på at det er jul og en lidt fornuftig pigedukke (dukke 2), der ikke kommet

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2013 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

Generalforsamling Vordingborg Firma sport

Generalforsamling Vordingborg Firma sport Generalforsamling Vordingborg Firma sport Referat - 12. marts 2015 1. Godkendelse af fremmødte: 13 stemmeberettigede personer var mødt frem til generalforsamlingen. 2. Valg af dirigent: Sannie Kalkerup

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013.

Formandens beretning. Generalforsamlingen den 29. januar 2013. Formandens beretning Generalforsamlingen den 29. januar 2013. 1. Takker dirigenten for ordet. I år gennemfører vi generalforsamlingen uden projektor og uden Power Point. Ikke fordi vi synes, at det er

Læs mere

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005

Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 Tilff Bastogne Tilff 14 /15 2005 34th. udgave. Vores klubtur blev arrangeret af Sune Boelskifte i år og hans forslag lød på Tilff Bastogne Tilff. Et løb som bliver afholdt i Belgien og som har været kørt

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

PROVENCE, Fréjus - 2001.

PROVENCE, Fréjus - 2001. Rejsenotater fra PROVENCE, Fréjus - 2001. Af Jens Rostgaard Gjerløv. Rejsenotaterne er - i modsætning til rejsebrevene - skrevet i mere eller mindre "telegramstil" og skal kun læses og opfattes som notater.

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 19.APRIL 2015 2.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh.10,11-16 Salmer: 749,331, Sin pagt i dag,441,2 Hvordan lød mon verdens første spørgsmål? Det kan I jo tænke lidt over

Læs mere

DEN 2007. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1

DEN 2007. KNU December. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305. Sct. Georgs Gildet Ølstykke. Side 1 KNU December DEN 2007 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 30. Årgang Nr. 305 Side 1 Bjarne Sørensen Birgitte Friis-Mikkelsen 15. December 18. December Redaktionen ønsker tillykke

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre.

2. Bestyrelsens beretning Vi har i år valgt at dele beretningen ud til dem der har haft med de forskellige områder af gøre. Referat fra Generalforsamlingen 2008 Afholdt onsdag den 18. februar på Bakkenbro Skole. 36 fremmødte udover bestyrelsen. 1. Valg af dirigent Otto Østergaard blev valg med applaus. 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Dansk D. Almen forberedelseseksamen. Sproglig prøve. Tirsdag den 7. december 2010 kl. 9.00-10.00. AVU101-DANsp/D. (1 time) Prøveafholdende institution

Dansk D. Almen forberedelseseksamen. Sproglig prøve. Tirsdag den 7. december 2010 kl. 9.00-10.00. AVU101-DANsp/D. (1 time) Prøveafholdende institution Dansk D Almen forberedelseseksamen Sproglig prøve (1 time) Eksaminandens navn Eksaminandnummer Prøveafholdende institution Tilsynsførendes underskrift Jeg bekræfter herved med min underskrift, at opgavebesvarelsen

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus

- Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus - Generalforsamling 2011 - sektion 21 Den 9. januar kl. 10.15 i Ringsted klubhus Præmie overrækkelse kl. 09.15 Dagsorden. Punkt 1. Punkt 2. Punkt 3. Punkt 4. Valg dirigent. Viggo Jakobsen 009 Slagelse.

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016

Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup. vinterhalvåret 2015/2016 Arrangementer for Brøndum, Hvidbjerg og Rettrup vinterhalvåret 2015/2016 Hold dig opdateret på hjemmesiden: www.hvidbjergborgerforening.dk Er din husstand endnu ikke medlem - men ønsker at blive det denne

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi.

En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. En god udfordring arranger et træf i Morgan klub regi. Det er ikke så svært, og slet ikke hvis man bruger nedenstående hints og gode råd. Det er vigtigt at læse dokumentet som inspiration, for derefter

Læs mere

MGP i Sussis klasse.

MGP i Sussis klasse. Side 1. MGP i Sussis klasse. Hans Chr. Hansen. Alrune. Side 2. 1. MGP i 2.b. Sussi har musik i skolen. Det har alle jo. Hun elsker de timer. De laver alt muligt i musik. De slår rytmer. De leger. De synger

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell

S K O L E N Y T. Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen. Oliver Cromwell S K O L E N Y T Du kommer ikke langt, hvis du ikke ved, hvor du skal hen Oliver Cromwell Vildbjerg Skole September 2011 September 2011 1. Forældremøde 0.A, 0.B og 9.E Biologitur 8.B og 8.D 2. Biologitur

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen

Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012. Søllerød Senior Sport+ Fakta om foreningen Formandens beretning /l generalforsamlingen 2012 Fakta om foreningen Søllerød Senior Sport+ Jeg har i hele min formands/d sagt, at mund /l mund metoden er bedst, når man skal skaffe nye medlemmer. Og da

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid

Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Tæt forældresamarbejde gavner undervisning og fritid Af Orla Nielsen i samtale med Lena Isager I flere klasser på Beder skole støtter forældrene op om skole-hjemsamarbejdet og deltager i traditionsrige

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus

Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Referat LD 7-ARK møde Kreds 17 s Klubhus Tirsdag den 3. juni 2014 kl. 19 00 Deltagere tilmeldt: Kreds 12 - Poul Kreds 14 - Tomas, samt et afbud fra Thea, der dog sender et lille notat fra Karup turen.

Læs mere

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge

Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Brøndby Cykel Motion Gør mænd til drenge Redaktion: www.kaj.flindt@hotmail.dk Nyhedsbrev januar 2011 Udsendt den 30/12 2010 Klubmøder Mød op på Sydgården til hyggelig samvær uden cykel, vi skal fastlægge

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere