3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder."

Transkript

1 Dato: 23. november 2018 Side 1/5 Mødedato: 23.november kl Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere: VIP: Kirsten Beedholm (formand), Annelise Norlyk, Christina Catherine Dahm, Jesper Hjortdal Studerende Emdrup: Studerende Aarhus: Camilla Kjær (næstformand), Lotte Steentoft Dahl (observatør), Tina Thorborg (observatør) HE Studier: Mia Schou Johansen, Afbud: Thomas Maribo (suppleant), Niels Trolle (suppleant), Michael Væth, Ditte Gertz Mogensen, Sofie Rud Nielsen, Karoline Mølgaard-Andersen (observatør), Christina Ørum Breivik Mikkelsen, Helle Bønsøe Nielsen 1. Beslutning: Dagsorden Studienævnet godkendte dagsorden 2. Beslutning: Studienævnet godkendte referatet. 3. Beslutning: Studentersager 3.1 Sager til behandling Ingen sager til behandling. 3.2 Orientering om sager afgjort mellem studienævnsmøder Studienævnet havde ingen spørgsmål til afgjorte sager mellem studienævnsmøder. 4.Drøftelse: Vision og strategisk grundlag Studienævnsformanden præsenterede sin læsning af vision og strategisk grundlag som oplæg til gruppearbejdet med spejling af uddannelserne op imod vision og strategisk grundlag. Studienævnet vurderede, at alle tre kandidatuddannelser overordnet set afspejler vision og strategisk grundlag. Uddannelserne afspejler særligt visionen om de klassiske Uddannelsesbetjening og Vejledning (UDVEJ) Aarhus Universitet Vennelyst Boulevard Aarhus C Tlf.: health.medarbejdere.au.dk Web: health.medarbejdere.au.dk

2 Side 2/5 akademiske kompetencer og vision om håndtering af kompleksitet i forhold til både problemstillinger, metoder og samarbejdsrelationer. Uddannelserne afspejler i mindre grad visionen om entreprenørskab og innovation. Det overvejes, om følgende elementer i højere grad skal tænkes ind i uddannelserne: Kandidatuddannelsen i sygepleje: Kan tværfaglighed tænkes mere ind i uddannelsen? Både fagligt (anlægge forskellige vinkler på samme problemstilling) og pædagogisk (projektarbejde og gruppearbejde på tværs af fagligheder). Kan ledelse tænkes mere ind i uddannelsen? Da ledelse er placeret i de valgfrie elementer er det muligt at komme igennem uddannelsen uden ledelsesfag og dermed gode redskaber og værktøjer. Kan pædagogik og didaktik tænkes mere ind i uddannelsen? Flere studerende ønsker at undervise når de er færdiguddannede. Studienævnsformanden kunne fortælle, at der arbejdes på et valgfag i pædagogik i samarbejde med VIA. For kandidatuddannelsen i optometri: Kan vi ændre titlen på kurset Anvendelse af diagnostika så titlen i højere grad dækker hele kursusindholdet? Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse: Kan der skabes større fleksibilitet i valgfagspuljen, så studerende kan afprøve flere forskellige områder inden de kommer ud på arbejdsmarkedet? Kan den teknologiske og digitale udvikling tænkes mere ind i uddannelsen? Eventuelt som 5 ECTS valgfag (telemedicin og lign. efterspørges af aftagere). 5. Beslutning: Ekstra tid til ammende ved skriftlige stedprøver Studienævnet drøftede indstillingen vedrørende ekstra tid til ammende mødre ved skriftlige prøver. Studienævnet bakkede op om indstillingen. 6. Beslutning: Eksamen på Relationer og interaktioner Sommer 2019 Studienævnet godkendte eksamensplanen og rettelsen i studieordningen (studieordningsændring). 7. Drøftelse: 3. semester på den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Studienævnet drøftede henvendelsen fra den studerende vedr. kurset Neurorehabilitering der er et 3. semester-kursus på rehabiliteringslinjen. Studienævnsnæstformand Camila Kjær opridsede kursets udfordringer på baggrund af henvendelsen, sine egne erfaringer på kurset samt kommentarer fra de øvrige studerende på kurset:

3 Side 3/5 Underviserne er dygtige forskere, men kursets didaktiske og pædagogiske tilrettelæggelse kan forbedres. De studerende der har erfaring inden for området føler ikke, at de lærer noget nyt. Studerende der ikke har erfaring inden for området føler, at området er for specifikt. Der mangler en rød tråd til rehabiliteringskurset på 2. semester. De studerende oplever ikke, at undervisningen bygger videre på den viden og læring de har opnået her. Kursets faglige indhold bør være bredere (apopleksi og traumer fylder stort set alt) Kursets faglige niveau bør løftes. De studerendes ønsker mere viden omkring de anvendte modeller, og hvordan de virker. De studerende ikke får nok udbytte af undervisningen. De studerende efterlyser alignment mellem læringsmål, undervisning og eksamen og føler ikke, at de er klædt på til eksamen. Det er gode læringsmål, men de studerendes føler ikke, at de er i stand til at opfylde læringsmålene på baggrund af undervisningen. Uddannelsesleder Christina Dahm fortalte, at hun er bekendt med flere af udfordringerne på kurset: For at imødekomme nogle af de udfordringer der har været på kurset, blev der efter sidste kursusgennemløb afholdt et møde med alle undervisere på kurset. Det blev drøftet, om underviserne fra Hammel Neurocenter skulle fortsætte med at varetage undervisningen, eller om kurset skulle hjemtages til DEFAC- TUM. På mødet blev man enige om at fastholde udliciteringen til Hammel Neurocenter, der har et stærkt forskningsmiljø omkring neurorehabilitering, og at justere læringsmålene for kurset. Ved midtvejsevalueringen af det nuværende kursusgennemløb var Christina i kontakt med kursusansvarlig, der havde oplevelsen af, at kurset og de justerede læringsmål i år fungerede godt. Opfølgende handlinger: Uddannelsesleder deltager i slutevalueringen på kurset Uddannelsesleder indkalder til et møde med underviserne på begge linjefag med henblik på at skabe en bedre sammenhæng mellem 2. og 3. semester. CESU inviteres med til mødet med henblik på at sikre en didaktisk og pædagogisk mere hensigtsmæssig tilrettelæggelse af Neurorehabilitering. Studienævnsformanden skriver et svar til den studerende der sendte henvendelsen.

4 Side 4/5 8. Drøftelse: Kursusevaluering forår 2018 Studienævnet drøftede kursusevalueringerne af følgende kurser. Drøftelsen gav ikke anledning til at iværksætte handlinger. Relationer og interaktioner Svarprocenten skal forbedres (Aarhus: 39% og Emdrup: 27%) De studerende efterspørger læsevejledninger Kurset kører i nuværende form for sidste gang i foråret Sygepleje og samfund Overordnet tilfredshed med indhold og læringsudbytte, dog forskel på Aarhus og Emdrup (mindre tilfredshed i Aarhus). Der er brug for mere vejledning i forbindelse med eksamensopgaven, idet det er den første klassiske akademiske opgave, de studerende skriver Evalueringen giver ikke anledning til at ændre noget på nuværende tidspunkt. Kurset kører sidste gang i foråret 2019, inden det flyttes til 1. semester på den nye studieordning. I den forbindelse forventes det at skulle re-designes. Metoder til undersøgelse og dokumentation af klinisk sygeplejepraksis Overordnet en god evaluering Der er mindre tilfredshed med undervisningen, når den varetages af ph.d.-studerende. Uddannelsesleder vurderede, at ph.d.-studerende bør bruges, når de studerende arbejder i grupper frem for at varetage forelæsninger. 9. Gensidig orientering: 9.1 Studienævnsformanden Har modtaget afgørelsen fra styrelsen for forskning og uddannelse omkring forlænget tid til eksamen. Ligesom de to andre er den sidste blevet afvist af styrelsen, dvs. sagerne er behandlet, som de skal. 9.2 Studienævnsnæstformand Der har været valg (fredsvalg). Der kommer nye studerende ind i studienævnet fra kandidatuddannelsen i sygepleje og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse. Ingen studerende fra kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab. 9.3 Uddannelsesledere Christina Dahm SFK har været udtrukket som pilotuddannelse til læringsbarometer. Læringsbarometeret består af ca. 80 spørgsmål og udsendes sammen med uddannelseszoom. Resultaterne fra læringsbarometeret skal på sigt udgøre en lille del af den økonomiske bevilling til Universitet. SFK har en svarprocent på 62%, hvilket er den højeste blandt pilotuddannelserne.

5 Side 5/5 Jesper Hjortdal Der har været afholdt en konference inden for optometri med ca. 400 deltagere. Studerende fra kandidatuddannelsen i optometri og synsvidenskab deltog i konferencen, der arrangeres af Synoptik. Som noget nyt blev der uddelt kandidatpris på kr. 9.4 HE Studier og studievejledningen Studievejleder Mia Johansen I går var der kandidatdag og der var mange fremmødte interesserede til kandidatuddannelsen i sygepleje (ca. 40) og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse (ca. 50). De fleste spørgsmål var af praktisk karakter mht. til planlægning af arbejde og studieliv. På erhvervskandidat-hjemmesiden arbejdes der i øjeblikket på en lave en tekst ( Til din arbejdsgiver ) som studerende kan bruge til at gå dialog med deres arbejdsgiver omkring behovet for fleksibilitet, når man læser en kandidatuddannelse som erhvervskandidat.

Afbud: Thomas Maribo (suppleant), Michael Væth, Annelise Norlyk, Christina Ørum Breivik Mikkelsen, Helle Bønsøe Nielsen

Afbud: Thomas Maribo (suppleant), Michael Væth, Annelise Norlyk, Christina Ørum Breivik Mikkelsen, Helle Bønsøe Nielsen Dato: 26. oktober 2018 Side 1/5 Mødedato: 26. oktober kl. 08.15-10.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121 B Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 21. august kl Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274

Referat AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 21. august kl Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Dato: 21. august 2018 Side 1/5 Mødedato: 21. august kl. 14.15-16.00 Mødested Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B videolink Mødested Emdrup: B8 kontor B274 Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Referat Dato: 27. oktober 2017 Side 1/7 Mødedato: 27. oktober 2017 kl. 08.00 10.00 Mødested: Aarhus: Værksted - SYGEPLEJEVID Emdrup: A204 Videolink Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere:

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal.

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal. Side 1/5 Mødedato: 29. september 2017 kl. 08.00 10.00 Mødested: Aarhus: Værksted - SYGEPLEJEVID Emdrup: A019 Videolink Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Jesper Ø. Hjortdal, Kirsten Beedholm, Michael Væth

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Jesper Ø. Hjortdal, Kirsten Beedholm, Michael Væth Dato: 29. september 2017 Side 1/5 Mødedato: 29. september 2017, kl. 08.00-10.11 Mødested: Lokale 225, Bygning 1633, Høegh-Guldbergs Gade 6b Mødeemne: Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Deltagere: VIP: Cecilia

Læs mere

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth

Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth Møde den: 27. oktober 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1633. Værkstedet Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden De enkelte medlemmer af studienævnet præsenterede sig kort for hinanden, hvorefter dagsordenen blev godkendt. Møde den: 18.2. 2015, kl. 14:15-16:15 1611-121B (Aarhus) A 204 (Emdrup) Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer)

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Toke Bek (til punkt om undervisningsevalueringer) Møde den: 27. 5. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A011 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm,

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth,

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde torsdag den 15. december 2016, kl. 8.00-10.00 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

Observatører studerende: Camilla Grube Segers (E), Nausheen Christoffersen (E), Lizette Lykke Nikolajsen, Louise Nygaard Thomsen, Mie Saabye Hansen

Observatører studerende: Camilla Grube Segers (E), Nausheen Christoffersen (E), Lizette Lykke Nikolajsen, Louise Nygaard Thomsen, Mie Saabye Hansen Møde den: onsdag 26. oktober 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen

Læs mere

Studerende: Anne Pernille Vibholm (studienævnsnæstformand), Gitte Tværmose Pedersen (E), Julie Lundvald Pedersen

Studerende: Anne Pernille Vibholm (studienævnsnæstformand), Gitte Tværmose Pedersen (E), Julie Lundvald Pedersen Møde den: tirsdag 22. november 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A011 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen (studieleder og

Læs mere

Afbud: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Anne Aggerholm Jønsson (studenterstudievejleder), Lena Bindesbøl, Anne Katrine Hansen (suppleant)

Afbud: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Anne Aggerholm Jønsson (studenterstudievejleder), Lena Bindesbøl, Anne Katrine Hansen (suppleant) Møde den: 7. december 2015, kl. 12.00-14.00 Aarhus: Bygning 1611, lokale 121B Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten

Læs mere

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, Christina Dahm (uddannelsesleder, SFK)

VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje), Kirsten Beedholm, Michael Væth, Christina Dahm (uddannelsesleder, SFK) Møde den: 19. august 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A011 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal.

Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal. Møde den: 9. juni 2017, kl. 8-10. Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet sygeplejevidenskab, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere: VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen,

Læs mere

HE Studier: Tobias Abell Nielsen (studienævnssekretær), Anna Bak Maigaard (uddannelsesleder).

HE Studier: Tobias Abell Nielsen (studienævnssekretær), Anna Bak Maigaard (uddannelsesleder). Møde den: 23. september 2016, kl. 8.00-10.00 Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

Studerende: Cecilie Rud Budtz, Signe Krejberg Jeppesen, Thomas Kristian Hansen

Studerende: Cecilie Rud Budtz, Signe Krejberg Jeppesen, Thomas Kristian Hansen Møde den: juni 2016, kl. 8.30-10.30 Emdrup: A011 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder Sygepleje),

Læs mere

HE Studier: Lise Ask Andersen (til og med punkt 3), Damian Goldberg og Eline Skjøttgaard

HE Studier: Lise Ask Andersen (til og med punkt 3), Damian Goldberg og Eline Skjøttgaard Møde den: 9. juni 2017, kl. 8-10. Emdrup: A204 Aarhus: Værkstedet sygeplejevidenskab, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Sundhedsvidenskab Referat Deltagere: VIP: Kirsten Frederiksen, Michael Væth,

Læs mere

Fraværende: Cecilia Ramlau-Hansen (afbud), Thomas Kristian Hansen (afbud), Louise Solholt Pedersen (afbud)

Fraværende: Cecilia Ramlau-Hansen (afbud), Thomas Kristian Hansen (afbud), Louise Solholt Pedersen (afbud) Møde den: 11.3. 2015 : 1611-121B : A204 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Referat Til stede: Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth, Jesper Hjortdal, Cecilie Rud Budtz, Sara Huld Sveinsdóttir

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Sara Huld Sveinsdóttir Tackie, Maria Young Lundsgaard, Louise Solholt Pedersen

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Sara Huld Sveinsdóttir Tackie, Maria Young Lundsgaard, Louise Solholt Pedersen Møde den: 23. juni 2015, kl. 8.00-10.00 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael Væth,

Læs mere

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen.

Studerende: Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Sally Jakobsen (Emdrup) og Signe Krejberg Jeppesen. Referat Møde den 30.3. 2016, kl. 8:30 Emdrup: A019 Aarhus: Bygn. 1633, lokale 225 Referat Studienævnsmøde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen (uddannelsesleder

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Studienævnet tog orienteringen om behandlede sager siden sidste møde til efterretning. Der var ingen aktuelle sager til drøftelse.

Studienævnet tog orienteringen om behandlede sager siden sidste møde til efterretning. Der var ingen aktuelle sager til drøftelse. Side 1/5 Mødedato: 14. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Uwe Henriksen, Ulla Bæk Lindtoft, Wadeer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Ina Holden (afbud) og studievejleder Sidsel Bøge REFERAT Møde den: 20. februar, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere. Møde den: 15. maj 2017, kl. 15.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Sara Tackie

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Sara Tackie Møde den: 17. december, 2014, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5.

1. Godkendelse af dagsorden Rækkefølgen af punkter på dagsordenen ændret, således at der startes med pkt. 3 og 5. Side 1/5 Mødedato: 26. september 2018 kl. 15-17 Mødested: 1260-114 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Søren Flinch Midtgaard, Ulrika Enemark Deltagere studerende:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 2.20 i bygn Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Lokale 2.20 i bygn Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Møde den: 22.8.2013 Lokale 2.20 i bygn. 1264 Studienævnsmøde Sundhedsfaglig Kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Claus Løvschall, Marlene

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Møde den: 28. maj 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere studerende:

Læs mere

Afbud: Lærke Toft Hesselvig (suppleant, Emdrup) Fraværende: Maria Young Lundsgaard; Anne Kathrine Gunvor Hansen (suppleant, Emdrup);

Afbud: Lærke Toft Hesselvig (suppleant, Emdrup) Fraværende: Maria Young Lundsgaard; Anne Kathrine Gunvor Hansen (suppleant, Emdrup); Møde den: 28. 4. 2015 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i studienævnet for Sundhedsvidenskab Referat Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten Beedholm, Michael

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde.

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde. Møde den: 23.10.2014 1611-048 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Referat Til stede: 12-13: Cecilia Ramlau-Hansen, Ninna Rysholt Poulsen, Signe Bredsgaard Lassen, Anne Aggerholm

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Under punktet vedr. evaluering af teamklinik skal det tilføjes, at klinikassistentelever også deltog i pilotprojektet.

Under punktet vedr. evaluering af teamklinik skal det tilføjes, at klinikassistentelever også deltog i pilotprojektet. Side 1/5 Mødedato: 23. april kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Gunvor Dichmann Thyssen og Lena Bindesbøll.

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Gunvor Dichmann Thyssen og Lena Bindesbøll. Møde den: 15. januar 2016, kl. 8.30-10.30 Aarhus: Værkstedet, Sektion for Sygepleje Emdrup indgang B8, lokale B274 REFERAT Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen,

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 26. oktober 2015, kl. 12.00 14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Mødedato: 24. april kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Lotte Andersen, Ulla Bæk Lindtoft, Sara Johanne Lin,

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Møde den: Bygn lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen

Møde den: Bygn lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Møde den: 12.6.2014 Bygn. 1150 lok. 115 Møde i studienævnet for Sundhedsfaglig kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen Dagsorden Deltagere: Cecilia Ramlau Hansen, Michael Væth, Claus Løvshall, Christina

Læs mere

Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed

Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed Modtager(e): Dekanatet, Health Notat Rolle- og ansvarsfordeling på uddannelsesområdet på Institut for Folkesundhed Institut for Folkesundhed står for en række uddannelser: Bachelor og kandidatuddannelsen

Læs mere

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer

Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Ledderer Møde den: 8. april 2016, kl. 14.00 16.00 Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver (Studieleder og studienævnsformand), Morten Frydenberg,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Dagsordenen godkendt.

Dagsordenen godkendt. Møde den: 11. september, 2013, kl. 15.00-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. september Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab. Referat Møde den: 23. september 2014. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Lars Thorup Larsen, Helle Terkildsen

Læs mere

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Lena Bindesbøl

Deltagere studerende: Cecilie Rud Budtz, Thomas Kristian Hansen, Gunvor Dichmann Thyssen, Lena Bindesbøl Møde den: 25. august 2015, kl. 8.15-10.15 Aarhus 1611-121B Emdrup indgang B8, lokale B274 Møde i Studienævnet for Sundhedsvidenskab REFERAT Deltagere VIP: Cecilia Ramlau-Hansen, Kirsten Frederiksen, Kirsten

Læs mere

Studienævnet tog orienteringen om behandlede sager siden sidste møde til efterretning, der var ingen aktuelle sager til drøftelse.

Studienævnet tog orienteringen om behandlede sager siden sidste møde til efterretning, der var ingen aktuelle sager til drøftelse. Side 1/5 Mødedato: 15. januar kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 29. august 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning 1611, lokale 121b Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Dagsorden Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. marts 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, og Loni Leddere Møde torsdag den: 15. december 2016, kl. 10.15 12.15 Bygning og lokale: Værkstedet, bygn. 1633, lokale 225 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC).

Faglig vejleder Sabine Schøn Nielsen (SSN), Faglig vejleder Mariana Bichuette Cartuliares (MBC). Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde.

Studienævnsformanden efterspurgte studienævnsmedlemmernes bemærkninger til indikatorerne, som input til det årlige statusmøde. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 22. maj 2018 kl. 11.00-12.30 Bygning 2630 lokale 102 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

AFTA PANE. Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE

AFTA PANE. Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE AFTA PANE GER L Aftagerpanel DEN SUNDHEDSFAGLIGE KANDIDATUDDANNELSE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE MASTERUDDANNELSEN I KLINISK SYGEPLEJE PANELETS UDDANELSER Den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Uddannelsen

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Studienævnsmøde for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnsmøde for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere

Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand), Mette Vinther Skriver, Viola Burau og Loni Leddere Møde den: 27. oktober 2016, kl. 9.00 11.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Morten Frydenberg (stedfortræder for Studieleder og studienævnsformand),

Læs mere

Relationer og interaktioner, kursus 3. Kandidatuddannelse i Sygepleje. 2. semester - Emdrup - Forår 2015 Svarprocent: 22/35 = svarprocent 62 %.

Relationer og interaktioner, kursus 3. Kandidatuddannelse i Sygepleje. 2. semester - Emdrup - Forår 2015 Svarprocent: 22/35 = svarprocent 62 %. Studienævnets evalueringsskema - Sygepleje Relationer og interaktioner, kursus Kandidatuddannelse i Sygepleje. semester - Emdrup - Forår 5 Svarprocent: /5 = svarprocent 6 %. Jeg er overordnet set tilfreds

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4.

1. Personsag: dispensationsansøgning om annullering af eksamensforsøg. 2. Personsag: dispensationsansøgning om et 4. Referat fra møde i Studienævnet Mandag den 05. februar 2007 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Afbud fra: Referat: Mogens Joost Larsen (formand), Ellen Frandsen (stedfortræder), Jes H. Nielsen (medlem),

Læs mere

, REFERAT

, REFERAT Møde den: 19. september 2013, kl. 12-14 Lokale 2.20 i bygn. 1264 Studienævnsmøde for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Michael Væth, Claus Løvschall, Ida

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl ) og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl ) og Malene Kjær Møde den: 25. februar 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen (deltog fra kl. 13.15)

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde nr. 1 (konstituerende møde) i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 4. februar 2015 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale

Læs mere

Dagsorden MOLMED

Dagsorden MOLMED Møde den: 21. april 2017 1520-730 Tidspunkt: kl. 10.00-12.00 Studienævnsmøde for MOLMED Dagsorden 2-2017 MOLMED Dato: 21. april 2017 Side 1/5 Deltagere: Finn Skou Pedersen Jacob Giehm Mikkelsen Malene

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen

Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Referat monofagligt møde i uddannelsesudvalget for pædagoguddannelsen Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.06 Deltagere: Campus Roskilde, Trekroner

Læs mere

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl

Odontologisk studienævn. Referat fra møde i studienævnet. Onsdag den 26. januar 2005 kl Odontologisk studienævn Referat fra møde i studienævnet Onsdag den 26. januar 2005 kl. 14.15 Til stede: Desuden deltog: Referat og sekretær: Afbud. Eigil Kirkegaard (formand),og Dorte Haubek (næstformand),

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi

Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Semesterevaluering for 2. semester kandidatuddannelsen i Klinisk Videnskab og Teknologi Svarprocent Ikke-gennemført 1 6,7% Nogen svar 1 6,7% Gennemført 13 86,6% I alt 15 100,0% Spørgsmål til semestret:

Læs mere

KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE

KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE KANDIDATUDDANNELSEN I SYGEPLEJE KANDIDATDAG 24. NOVEMBER 2016 præsen TATION PROGRAM FOR I DAG: 1) Introduktion ved studievejledningen 2) Lektor Hanne Kronborg om Cand.Cur. 3) Studievejledningen om optagelse

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 9. april 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 28. maj 2014. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov Henriksen,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende tre moduler indenfor kandidatuddannelsen i Generel Pædagogik:, Pædagogisk

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.

Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign. Kursusevaluering SIV It/kommunikation forår 2015 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Hvilke

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Evaluering af 9. semester samfundsfag efteråret 2014

Evaluering af 9. semester samfundsfag efteråret 2014 Evaluering af 9. semester samfundsfag efteråret 2014 Status NB! Spørgeskemaet er sendt til seks studerende og heraf har 2 studerende besvaret hele skemaet, hvilket giver en svarprocent på 33. Modul 8:

Læs mere

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014

IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 IT og Kommunikation Kursusevaluering efteråret 2014 54,5 % har besvaret skemaet til tilvalgslinjens fag. Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester?

Læs mere

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt

HEALTH AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt Møde den: Torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Jens B. Christensen, Morten Toft, Aleksander Kokholm Jensen

Læs mere

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder)

Afbud: Christopher Kjær Glinvad (Erhvervsøkonomi-jura), Carina Damgren Madsen (Jura) og Nicoline Skals Laigaard (studievejleder) REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 7. november 2016 kl.: 14:30-16:30, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Marlene Ydegaard deltog i mødet til og med punkt 3,

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere