Lokalplan nr. 228 Frugthaven Over-Hornbek

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan nr. 228 Frugthaven Over-Hornbek"

Transkript

1 Lokalplan nr. 228 Frugthaven Over-Hornbek 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omddets beliggenhed Anvendelse og ejerforhold Lokalplanen omfatter et område beliggende syd for Gl. Viborgvej og ost for HombEk skole i Over-Hombzk. Arealet - som tidligere har vaxet anvendt til frugtplantage - er beliggende i landzone og privat ejet. Lokalplanområdet er ubebygget. Nye bollgomr&der l Hornback 1 falge kommuneplanen - ha& nr. 5 - for Hombzk, er HombEk udpeget ti1 at modtage flere nye boligormåder. Arealeme beliggende mellem Gl. Viborgvej og Fladbrovej, er et af de områder. Tldllgere lokalplaner Tidligere udarbejdede lokalplaner nr. 178»Fladbrovej«(delvis udbygget) og nr. 210»Selandersvej«(endnu ikke udbygget) danner 1. etape af i alt ca. 215 nye boliger i det for omtalte område. Denne lokalplan er således en fortsrettelse af boligudbygning for området mellem Gl. Viborgvej og Fladbrovej. wtat=laveti bollger 1 falge lokalplanforslaget kan der opfores ca. 64»ta%-lave«boliger i form af r&ke- og dobbelthuse. Et areal beliggende urniddelbart ost for Hombzk skole - som anvendes ti1 boldbane, atletik m.v. - er beliggende i landzone. Arealet onskes i falge lokalplanforslaget overfort ti1 byzone og udlagt ti1 offentlige formål.

2 2 Vejtilslutning Stojforhold 1 lokalplanen forudsa%tes det nye boligområde vejbetjent af en ny fordelingsvej med tilslutning ti1 Gl. Viborgvej. For at hindre at boligområdet generes af trafikstoj fra Gl. Viborgvej, rykkes bebyggelsen 30 m (målt fra vejmidte) tilbage fra Gl. Viborgvej, LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal falge planen Lovlig anvendelse Dlspensation Strwre aendringer - ny lokalplan Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggorelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen i falge kommuneplanlovens 0 31 kun udstykkes, bebygges eller i ovrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortwtte som hidtil. Lokalplanen medforer heller ikke i sig selv krav om etablering af de anheg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation ti1 mindre wesentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsa%ning af, at det ikke zendrer den saxlige karakter af det område, der soges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan ktm gennemfores ved tilvejebringelse af en ny lokalplan: LOKALPLANEN OG DEN 0VRIGE PLANLIEGNING Kommuneplan Randers kommune 1 den vedtagne kommuneplan - kommuneplanhxfte nr. 5 - er Hombzek et af de områder, der er udpeget til at modtage ca. 400 nye boliger. Baggrunden for dette er områdets gode beliggenhed i forhold til dels de rekreative arealer ved Fladbro og Gudenåen og dels motorvejen der aflaster Randers bro for en stor del af den Akrydsende trafik ti1 og fra Hombzk. Boligudbygningen har endvidere ti1 formål at opretholde elevgrundlaget for Hombzek skole, der har kapacitet til to spor. Skolens storrelse saztter dog samtidigt grsmser for udbygningstempoet, idet det tilstrrebes lobende at styre boligbyggeriet i overensstemmelse med skolens kapacitet.

3 3 Hovedlinier for lokalplanlaegningen 1 Over-HombEk tullagges der nye arealer ti1 boligformål mellem Gl. Viborgvej og Fladbrovej (B73, B74 og V48) med plads ti1 ca. 215 boliger. 1 falge kommuneplanen kan arealeme ved Gl. Viborgvej og Fladbrovej inddrages i byzone straks. ~~T=t-lavet~ bollger De nye boligområder soges fortrinsvis apfort som»ta%-lav«bebyggelse, men der vil også blive mulighed for at opfore et mindre antal fritliggende parcelhuse (ormade V48). Der tilstræbes endvidere en blandet sammenwetning af ejerboliger, andelsboliger og almennyttige boliger. 1 forbindelse med lokalplanhegningen skal det sikres, at skramten med bevoksning midt gemrem området bevares og friholdes for bebyggelse. Strsjgraenser Ved udlreg af nye boligområder skal det sikres, at det beregnede rekvivalente udendors stojniveau i boligområdeme fra de omliggende veje ikke overskrider 55 db (A) på dognbasis. Disse stojgr=nser er fastlagt i regionplanen og er bindende for lokalplanhegningen. For boligområdeme ved Gl. Viborgvej kan stojgraxrseme overholdes ved en tilbagerykning af boligbebyggelsen pa 30 m (målt fra vejmidte) fra Gl. Viborgvej. Lokalplanrammer Lokalplanen er omfattet af bestemmelseme for otidet B73 i lokalplanrammeme for Hombgk - ha& nr. 5 - kommuneplan Randers lokalplanrammeme fastlqges områdets anvendelse ti1 boligformål og kollektive anheg. Lokalplanen er i overensstemmelse med lokalplanrammeme. Vejplanen Den overordnede trafik ti1 og fra Over-Hombrek skal som hidtil foregå ad Fladbrovej og Gl. Viborgvej. Der er ikke planlagt udbygning af disse veje. Lokalplanområdet vejbetjenes via Gl. Viborgvej og en ny fordelingsvej. Stiforbindelser Kollektiv trafik 1 lokalplanen vi1 der blive reserveret areal ti1 en stiforbindelse til Hombrek skole. Området busbetjenes for tiden af Randers Bus-Trafik, busseme korer på henholdsvis Gl. Viborgvej og Fladbrovej. Derudover korer regionalrute 231 Randers-Langå via Fladbrovej.

4 4 Institutioner HombEk skole med 2 spor betjener båder Neder- og Over- Hombrek. Det tilsttxbes at boligbebyggelsen tilpasses således at der er overensstemmelse med skolens kapacitet og elevtallet i området. Området er forsynet med bomeinstitutioner. Der ligger bomehaver ved henholdsvis Overwenget og Viborgvej. Der er ikke aktuelle planer om nye daginstitutioner i HombEk, men hvis der i forbindelse med boligudbygningen i Hombzk opstår behov for en daginstitution, kan den placeres tuniddelbart sydost for Hombzk skole i tilknytning ti1 stottepunktet for lokal serviceforsyning. Der er ikke planer om nye plejehjem, beskyttede boliger m.v. i Hornbsk-området. Det skal dog tilstrzbes, at der i forbindelse med evt. almennyttigt boligbyggeri i Over-Hombzk etableres et antal boliger, der er velegnet ti1 beboelse ti1 Adre mennesker. Varmeplan Vandforsyning Spildevandsplan Eksisterende kloakledninger 1 falge varmeplan 1987 for Randers er lokalplanområdet beliggende inden for naturgasområdet. Vandforsyningen ti1 området skal ske fra Randers kommunale Vaxker, vandforsyningen. Forsyningsledningen skal fremfores fra hovedledningen i Gl. Viborgvej. Lokalplanområdet omfattes af område U31 i den for kommunen godkendte spildevandsplan. Fra Gl. Viborgvej ti1 Fladbrovej lober hhv. en regnvandsledning og en spildevandsledning tvaxs gennem lokalplanområdet. De nye boliger afvandes via omtalte eksisterende ledninger. Dog skal tagvand afvandes ti1 faskiner på de enkelte ejendomme. Zonestatus Ophaevelse af landbrugspligten Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Lokalplanen overfw rer området fra landzone til byzone. Uanset naxvaxende lokalplans bestemmelser må der ikke foretages axdringer af eksisterende lovlige forhold, for der er opnået tilladelse hertil fra Landbrugsministeriet, idet matrnr. 5a, Hombzk, i medfor af landbrugsloven er undergivet landbrugspligt.

5 5 LOKALPLANENS FORMÅL Lokalplanens formål er at sikre: at omrildets anvendelse fasthegges ti1 boligformål og offentlige formål, at boligbebyggelsen udformes således, at den fremtr%der som en helhed med hensyn ti1 materialer, tagformer m.v., at skraxiter i wesentlig grad friholdes for bebyggelse, at eksisterende beplantning vedligeholdes og plejes, at der reserveres.areal ti1 en stiforbindelse til HombEk skole, at bebyggelsen placeres stiedes i forhold til Gl. Viborgvej at det beregnede udendors stojniveau i boligområdet ikke overskrider 55 db (A) ph dognbasis. at vejene indenfor boligomr&det udformes i overensstemmelse med de retningslinier der er gzldende for opholds- og legegader. LOKALPLANENS BESTEMMELSER 1 henhold til kommuneplanloven (lovbekendtgorelse nr. 391 af 22. juli 1985) fastwttes herved folgende bestemmelser for det i 0 1, stk. 1 mevnte område. 91 Matrlkelfortegnelse Delområder Zonestatus 5 1 LOKALPLANENS OMRÅDE Stk. 1. Lokalplanen afgraxrses som vist på vedh&ede kortbilag nr. 1 og omfatter folgende matrnr. e., dele af 5a og 5f, Over- Hombzk By, Hombzk, samt alle parceller der efter 1. januar 1989 udstykkes fra de nawnte ejendomme. Stk. 2. Lokalplanens område opdeles i delornr&deme 1 boligformål, II park, opholdsareal og III offentlige form&l, skole m.v. Stk. 3. Med byrådets offentlige bekendtgorelse af den vedtagne lokalplan overfores folgende matr.nr.e, dele af 5a og 5f, Over- Hombrek By, Hombzk, fra landzone ti1 byzone OMRÅDETS ANVENDELSE DELOMRADE 1, BOLIGFORMÅL Boligformål Erhverv på naermere angivne vilkår Stk. 1. Området må kun anvendes til boligform& bebyggelsen må kun bestå af»ta%-lav«bebyggelse (r&kehuse, kredehuse o. 1). Stk. 2. Byrådet kan tillade, at der i eller på ejendommene drives sådan virksomhed, som almindeligvis kan udfores i beboelsesområder under forudsztning af:

6 at virksomheden drives af den der bebor den pågzldende ejendom, at virksomheden efter byrådets skon drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboelsesejendom ikke forandres (hetunder ved skiltning og lignende) og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medforer ulempe for de omboende og at virksomheden ikke medforer behov for parkering der ikke er plads ti1 på den pagzldende ejendom. Ejendommene må herudover ikke benyttes til nogen form for erhvervsvirksomhed. Faelleshus m.v. Stk. 3. Indenfor de p& vedhazftede kortbilag nr. 2 med priksignatur viste friarealer, må der kun opfores eller indrettes bygninger ti1 formti som er fzlles for områdets beboere, sasom bomeinstitutioner, frelleshus, vaskeri og lignende. DELOMRÅDE II, PARK Park Stk. 4. Området må kurr anvendes ti1 park eller parklignende form& som opholdsareal for om&dets beboere. DELOMRADE III, OFFENTLIGE FORMAL Offentlige formål Stk. 5. Området må kun anvendes ti1 offentlige formti ti1 skole med idrzetsanheg samt andre offentlige formål, som efter byrådets skon naturligt finder plads inden for omradet. 93 Udstyknlngsplan 5 3 UDSTYKNINGER Stk. 1. Udstykning udover den på kortbilag nr. 1 viste, retningsgivende udstykningsplan - identisk med delområdegraxser - må kun finde sted efter den pa kortbilag nr. 2 viste parcelopdeling. Stk. 2. Skelreguleringer og sammenhegninger af matrikler må foretages efter byrådets saxlige tilladelse. Stk. 3. De på vedhxftede kortbilag nr. 2 med priksignatur viste friarealer rn& ikke udstykkes ti1 bebyggelse, undtaget herfra er de under 5 2, stk. 3 mevnte bygninger.

7 7 94 Nye veje og stler 5 4 VEJ-, STI- og PARKERINGSFORHOLD Stk. 1. Der udlregges areal ti1 folgende nye veje og stier med en beliggenhed som vist pb vedha9ted.e kortbilag nr. 2?) Fordelingsvej A-B i en bredde af 10 m (6 m korebane 2 x 2 m rabat) Boligvej C-D i en varierende bredde fra 8-16 m (vist med sax- Boligvej E-F lig signatur) se kortbilag nr. 2. Stien a-b Stien c-d i en bredde af 5 m. Stien e-f i en bredde af 5 m. Stien f-g Adgangsstier i en bredde af 3-5 m. Stk. 2. Boligvejene skal udformes efter de retningslinier, der er gzeldende i medfor af f=rdselslovens 040. Det forudsa%es at vejene skal anvendes som leje- og opholdsområder?*) PARKERINGSFORHOLD Parkeringskrav Stk. 3. Der skal indrettes parkeringspladser svarende ti1 1% bilplads for hver 100 m2 boligetageareal. Stk. 4. Dele af parkeringsarealet skal placeres inden for de på vedhzftede kortbilag nr. 2 med saxlig signatur viste arealer (byggefelter) i form af overdzekkede/afskzermede holdepladser (carporte eller garager) LEDNINGSANLAEG Stk. 1. El-ledninger må ikke fremfores som luftledninger, men alene udfores som jordkabler. Eksisterende kloakledning skal respekteres Stk. 2. Den på kortbilag nr. 1 med saxlig signatur viste eksisterende kloakledning skal respekteres af ny bebyggelse***). *) Nermere bcstemmelser om anlarg og ibrugtagen vil blive fastsat efter regleme herom i vejlovgivningen. Det forudsscttes, at stien a-b og cd udlmgges som offentlig sti, at vejene udlmgges som private frellesveje samt de ovrige stier som private fielles stier. **) Dette indebsxer, at motorkoretojer skal udvise saxlig agtpagivenhed og hensynsfuldhed og det vi1 derfor normalt ikke vsxe muligt at kore hurtigete end Is km/t. ***) Det betyder, at overbygning, beplantning m.v. kun ma ske ved ganske saxlig hensyntagen til ledningen og kurr efter forudindhentet tilladelse fm teknisk forvaltning.

8 8 96 Byggefelter Bebyggelsens omfang og hsjde Garager/carporte/udhuse Tage Overdaekkede terasserl udestuer, småhuse under 10 m* 6 6 BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING Stk. 1. Beboelsesbygninger/fa9leshus må kun opfores inden for de på vedhzftede kortbilag nr. 2 med ssrlig signatur viste byggefelter. Stk. 2. Uanset hojde- og afstandsbestemmelser i bygningsreglementet må beboelsesbygninger kun placeres inden for de angivne byggefelter. Byggefelt type A. Bebygget areal max. 75 m* i 1% etage, max. bygningshojde 85 m og max. trempelhojde på 1,5 m målt efter reglerne i bygningsreglementet. Byggefelt type B. Bebygget areal max. 90 m* i 1% etage, max. bygningshojde 85 m og max. trempelhojde på 1,5 m målt efter reglerne i bygningsreglementet. Byggefelt type C. Bebygget areal max. 225 m* i 2 etager, max. bygningshojde 10,5 m miut efter reglerne i bygningsreglementet. Byggefelt type D. Bebygget areal max. 60 m* i 2 etager, max. bygningshojde 10,5 m målt efter reglerne i bygningsreglementet. Byggefelt type E. Bebygget areal max. 280 m* i 1% etage max. bygningshojde 8,5 m og max. trempelhojde ph 1,5 m målt efter reglerne i bygningsreglementet. Stk. 3. Garager, carporte og udhuse skal placeres inden for de på vedhzftede kortbilag nr. 2 med szrlig signatur viste byggefelter. Stk. 4. Tagets vinkel med det vandrette plan skal vzere mellem 25 og 459 Carporte tillades apfort med fladt tag. Stk tilfzlde af der fremkommer onsker om opforelse af overdzekkede terrasser, udestuer og småbuse under 10 m*, skal der til Randers kommune fremsendes en ansogning om principiel godkendelse af opforelsesmåde, materialer og farver. Denne godkendelse vi1 vzere gzldende for samtlige overdakkede terrasser, udestuer og småbuse under 10 m* som måtte onskes apfort BEBYGGELSENS YDRE FREMTRIEDEN Skiltning Stk. 1. Ingen form for skiltning og reklamering må finde sted, undtaget herfra er dog skilte med en storrelse på indtilo,2 m*, der må opszcttes i et eksemplar på hver bolig/ejendom.

9 9 Udvendige bygnlngssider Garager, carporte m.v. Stk. 2. Ydervzegge herunder gavltrekanter skal i hovedtrzekkene opfores i teglsten og må kun fremstå som blank mur i rodt eller gult tegl, vandskuret, berappet eller pudset. Gavltrekanter må ikke bekhedes med traz eller lignende. Stk. 3. Garager, carporte eller udhuse må dog opfores med facader i ru trzbeklzedning eller andet materiale godkendt af byrådet. Stk. 4. Tagene skal dzekkes med rode eller gule vingetagsten. Dette ga9der dog ikke carporte, hvor der efter byrådets saxlige tilladelse må anvendes andre materialer. Stk. 5. Farveme på yderwegge og tage skal i hovedtrzekkene holdes ensartet, f.eks. gul blank mur ti1 gule tagsten. 6 Q 6 UBEBYGGEDE AREALER DELOMRÅDE 1 Stk. 1. De på vedhaftede kortbilag nr. 2 med priksignatur viste friarealer må ikke udstykkes ti1 bebyggelse, med undtagelse af de under 0 2, stk. 3 nawnte bygninger, men udlqges som fzlles opholdsarealer med mulighed for placering af boldbaner, indretning af legepladser m.v. Beplantningsplan Eksisterende beplantning Stk. 2. Beplantning af friarealer, vejrabatter mv. må kun ske i overensstemmelse med en af Randers kommune godkendt beplantningsplan, i princippet som vist på vedhzeftede illustrationsplan. Stk. 3. De eksisterende bevaringsvzrdige trzeer samt popler langs Gl. Viborgvej må ikke udtyndes eller fjemes uden kommunens saxlige tilladelse. Stk. 4. Terraznreguleringer på de enkelte grunde må ikke foretages uden byrådets saxlige tilladelse. DELOMRÅDE II Stk. 5. Arealeme inden for delområde II må ikke udstykkes ti1 bebyggelse, men udlagges som fxelles opholdsarealer/park for områdets beboere. Stk. 6. Eksisterende beplantning må ikke udtyndes eller fjemes uden byrådets saxlige tilladelse.

10 10 9 Q 9 FORUDSIETNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Forudsaetninger for ibrugtagning af ny bebyggelse Kollektiv varmeforsyning Stk. 1. Ny bebyggelse må ikke uden byrådets szerlige tilladelse tages i brug fcx der er etableret de i 0 4, stk. 1, stk. 3 og stk. 4 nswnte veje, stier og parkeringspladser samt de i 0 8, stk. 1 og stk. 5 naxtte fazlles opholdsarealer. Stk. 2. Ny bebyggelse må ikke tages i brug farr tilslutning ti1 Naturgas Midt/Nord US, naturgasledning har fundet sted*). 10 Grundejerforening 0 10 GRUNDEJERFORENING Stk. 1. Såfremt arealerne inden for delområde 1, ejes af flere end en ejer, skal der oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for delområde 1. Stk. 2. Grundejerforeningen skal oprettes når byrådet krzver det. Stk. 3. Grundejerforeningen skal ferestå drift og vedligeholdelse af de i 0 4, stk. 1 og stk. 4 nawnte veje, stier og parkeringsarealer samt de i 0 8, stk. 1 og stk. 5 nawnte felles opholdsarealer. Stk. 4. Grundejerforeningens vedtegter skal godkendes af byrådet SERVITUTTER Stk. 1. Den under 23. juli 1919 tinglyste servitut på matr.nr. l2d og l2h Over-Hombazk, Hombzek vednxende opfccelse af bygninger, ophaxes. Stk. 2. Den under 6. oktober 1941 tinglyste servitut på matr.nr. 32c og dele af matr.nr. 5a, Over-HornbEk, HombEk vedmrende opfcwelse af sommerhuse og villaer, ophzeves. *) SBfremt muligheden for kollektiv varmeforsyning ikke foreligger ved byggeriets start, kan anden opvarmningsmetode benyttes efter bytidets godkendelse.

11 TILLADELSE FRA ANDEN MYNDIGHED Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages andringer af eksisterende lovlige forhold, f0r der er opnået tilladelse hertil fra Landbrugsministeriet, idet matr.nr. 5a, Over-Hombzek, Hornbzek, i medfør af landbrugsloven er undergivet landbrugspligt. Landbrugspligten cmskes ophzvet. 13 Q 13 VEDTAGELSESPÅTEGNING Således vedtaget af Randers byråd. Randers, den 14. februar 1989 A. Juhl Christensen borgmester fg. 1 henhold ti i kommuneplanloven vedtages foranstiende lokalplan endeligt 6. juni Randers, den 9. juni På byrådets vegne

12

13

14

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE

1 LokalplaR 217 -, Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan nr. 217 Kmgade/Fjordvang 1 LokalplaR 217 -, EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed og zonestatus Lokalplanen omfatter et trekantomrade i Vorup. Området er afgreenset af gaderne Kaxgade

Læs mere

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej

Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej Lokalplan nr. 169 Carl Plougs Vej 1 111111 I I I I I EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets Ny lokalplan beliggenhed Lokalplanen omfatter et område på ca. 10.750 m*, beliggende i den sydlige del af Neder Hornbzek,

Læs mere

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget

Lokalplan nr. 143 Parkvaenget 1 Lokalplan nr. 143 Parkvaenget EN KORTFATTET BESKRIVELSE Nuvaerende forhold Området omfattes delvist af en azldre byplan for Hornb%k, hvori området er udlagt ti1 villabebyggelse. 10 15-rammerne for Randers

Læs mere

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej.

Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. 1 Lokalplan nr. 102 Hadsundvej. Udlagt til etagehus-bebyggelse. Fotreslås bebygget en boligblok. med LOKALPLAN NR. 102 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Området er i kommunens planer udlagt ti1 boligformål (intensiv

Læs mere

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej«

[Lokalplan 222. Lokalplan 222 DDTritonvej« 1 Lokalplan 222 DDTritonvej«[Lokalplan 222 Lokalplanens område er beliggende vest for Minervavej i Paderup og syd for Tritonvej og omfatter et areal på ca. 48.000 m*. Inden for lokalplanens omrade kan

Læs mere

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE

ILokaldan 208. Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc EN KORTFATTET BESKRIVELSE 1 Lokalplan 208 >rbuchtrups Maskinfabrikcc ILokaldan 208 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter et område afgraznset af Yrsavej mod ost, Hobrovej mod vest og den kommende Ringboulevard

Læs mere

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone.

Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted. Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Lokalplanområdet skal overfores ti1 byzone. 1 Lokalplan nr. 204 DBMidtvejscc - Råsted Lokalplan 204 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed og sterrelse Nuvarande anvendelse Blandet bolig og erhverv Fremtidig anvendelse 14 boliger Lokalplanen omfatter

Læs mere

Lokalplan nr. 171 Dalumvej

Lokalplan nr. 171 Dalumvej 1 Lokalplan nr. 171 Dalumvej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter et ca. 17000 m2 stort areal beliggende syd for og med adgang ti1 Mariendalsvej i Vorup. Storstedelen af arealet er en nedlagt

Læs mere

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse

1 Lokalplan 211. Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger EN KORTFATTET BESKRIVELSE. Områdets beliggenhed. Nuvaerende anvendelse 1 Lokalplan nr. 211 Tinghojvej - Almennyttige boliger 1 Lokalplan 211 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Nuvaerende anvendelse Lokalplanen omfatter et område beliggende mellem Tinghojvej og

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm

[Lokalplan l 227 1. Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm 1 Lokalplan nr. 227 4dvidelse af Randers Havm [Lokalplan l 227 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende ost for det eksisterende kajanlreg på sydsiden af Gudenå-lobet. Området har

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ

LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ 1 LOKALPLAN NR. 288 HERMANN STILLINGSVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Tidligere Klædefabrik Lokalplanområdet omfatter ejendommen Hermann Stillingsvej 1, der har tilhørt Forsvarets Bygningstjeneste.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 135 BOLIGOMRÅDET ELLEGÅRDEN I ULLERØD GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan nr.

Læs mere

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek

Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek Lokalplan nr 241 Stattepunkt - N. Hornbaek EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen udhegger fire eksisterende ejendomme i Neder Hornbazk ti1 boligformål og ti1 lokal butiks- og serviceforsyning, som en del

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse

o o o og, Q ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal  ~ ' Ugertøse Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse HVIDEBÆK KOMMUNE o o o og, Q ~,,, /, V' km ~ Q.. ~.~ l:j.;r T ruelsdal " ~ "' \" Ugertøse " Lokalplan 4.3 for et område i Ugerløse Indholdsfortegnelse Redegørelse Planens forhold til anden planlægning:

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke

Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke Lokalplan nr. 163 Set. Clemens Kirke EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggende ved Lokalplanen omfatter et område omkring Set. Clemens Parkboulevarden Kirke ved Parkboulevarden. Der anskes opfnrrt en tilbygning

Læs mere

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge

LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge LOKALPLAN 6-02.4 Andelsboliger på Gartnerjorden i Lellinge KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 6-02.4 ANDELSBOLIGER PÅ GARTNERJORDEN I LELLINGE INDHOLDSFORTEGNELSE: side Lokalplanens formål og indhold 5 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Frank Jægers Vej og Øster Bordingvej LOKALPLAN 131.01

Silkeborg Kommune. Område ved Frank Jægers Vej og Øster Bordingvej LOKALPLAN 131.01 Silkeborg Kommune Område ved Frank Jægers Vej og Øster Bordingvej LOKALPLAN 131.01 Lokalplan nx. 131.01 for et omxåde yed Frank Jægers Vej og @&er Bordengvej. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMÅL...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening

Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening Lokalplan nr. 120 Udbyhojvej 62 Brugsforening LOKALPLAN NR. 120 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Område. Butikshus. Beplantning. Lokalplanområdet omfatter matrnr. 174a, Randers markjorder, beliggende Udbyhojvej

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec(

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec( 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Egec( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel b#kongens Egecc Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlaeg af sti Lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 265. for et erhvervsområde ved Milnersvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 265 for et erhvervsområde ved Milnersvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992

MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart. November 1992 MIDDELFART KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28.10 Bolig- og institutionsområde øst for Salvievej i Middelfart November 1992 Middelfart kommune LOKALPLAN NR. 28.10. Bolig- og institutionsomrhie Middelfart. ost for

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 229. For en daginstitution ved Ålholmparken. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 229 For en daginstitution ved Ålholmparken Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL

LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, GJØL LOKALPLAN NR. 4.09 LANDBRUGSEJENDOMMEN BIRKUMGÅRD, AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANREDEGØRELSE... 3 INDLEDNING / BESKRIVELSE... 3 BAGGRUND OG FORMÅL... 4 TILLADELSER I ØVRIGT... 5 SAMMENHÆNG

Læs mere

-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej

-okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej 1 -okalplan nr. 145 i. C. Andersens vej EN KORTFATTET BESKRIVELSE Grusgrav ved H. C. Andersen Vej 24 boliger Arealets nuvarende anvendelse og terraenform Jordregulering Lokalplanen omfatter en gammel grusgrav

Læs mere

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 4.23 for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE....3 Eksisterende forhold....3 Lokalplanens formål....3 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej

Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej Lokalplan nr. 115 Asser Rigs Vej 1 LOKALPLAN II 5 LOKALPLAN 115 - EN KORTFATTET BESKRIVELSE Matr. nr. 6b, Kristrup. Lokalplanen omfatter ejendommen matr. nr. 6b, Kristrup by og sogn, beliggende vest for

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

Lokalplan 33. For et boligområde ved Ryvejen i Hårby

Lokalplan 33. For et boligområde ved Ryvejen i Hårby Lokalplan 33 For et boligområde ved Ryvejen i Hårby Teknisk fowa I tn i ng September 1999 Lokalplan 33 for et område til boligformål i Hårby Indhold Illustrationsplan, side 3 Redegarelse, 4 Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989

LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 LOKAL PLAN 05-030 FEBRUAR 1989 I REDEGØRE LSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Området Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af Hasseris Boligselskabs aktuelle planer om at opføre ca. 20 boliger

Læs mere

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup

Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup Lokalplan nr.1 33 Kolonihaver i Vorup EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter dele af matr.nr. 12k, 13x, 13~ og del af 14m, Vorup By, Vorup. Arealet er beliggende nord for H/ S Skovlund i Vorup,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom.

LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. LOKALPLAN NR. 237 for et boligomrade ved Kofeltvej, ldom. li N A 4 IDOM KIRKEBY HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 237 FOR ET BOLIGMRfiDE VED KOFELTVEJ. IDOM INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 5

Læs mere

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej

Lokalplan nr. 162 Kertemindevej Lokalplan nr. 162 Kertemindevej 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanens område er beliggende for enden af Kertemindevej i Vorup. Arealet er på ca. 14000 mz og er beliggende i landzone. Lokalplanen åbner

Læs mere

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard Lokalplan nr. 26 Boligområde ved Arresøgaard 27.09.1995 STEMPELMÆRKE YKUN GtøUMGT MÉttAFSTEMRUNG Af DOMM RKOWTOHETS KASSEKONTROLAPPARAT ' LOKALPLAN NR. 26 for en del af matr.nr. 48a og del ad matr.nr.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplanen indeholder også en bestemmelse om, at husopvarmningen i området skal ske ved anvendelse af et vandbåret opvarmningssystem i Guldborg.

Lokalplanen indeholder også en bestemmelse om, at husopvarmningen i området skal ske ved anvendelse af et vandbåret opvarmningssystem i Guldborg. Lokalplan nr. 11 - Boligområde ved Guldborghave INDLEDNING Området, hvor lokalplanen gælder, er beliggende i Guldborg by bag den eksisterende langs Guldborgvej (Hovedlandevej nr. 115) og Nyvej. Hildesvigskoven

Læs mere

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse

LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse LOKALPLAN 3-20 Funchsvej, rækkehuse KØGE KOMMUNE 1983 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-20 RÆKKEHUSE VED FUNCHSVEJ REDEGØRELSE LOKALPLANFORSLAGETS FORHOLD TIL ØVRIG PLAN- LÆGNING FOR OMRÅDET. Områdets beliggenhed

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget(

Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( 1 Lokalplan nr. 203 ##Kongens Eget( EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Udvidelse af hotel )#Kongens Ege(# Udvidelse af offentlig parkeringsplads Udvidelse af adgangsvej og anlæg af sti Lokalplanen

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet

Indholdsfortegnelse. Beskrivelse af lokalplanområdet Indholdsfortegnelse INDLEDNING Offentlig fremlæggelse og vedtagelse REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanområdet HIDTIDIG PLANLÆGNING Regionplanlægningen Kommuneplanlægningen Byplanvedtægter og lokalplaner

Læs mere

Lokalplan 10-84 Boligområde i Jyderup Nord

Lokalplan 10-84 Boligområde i Jyderup Nord Lokalplan 10-84 Boligområde i Jyderup Nord TORNVED KOMMUNE Maj 2006 Hvad er en lokalplan? En lokalplan er et dokument, der for et geografisk afgrænset område fastlægger, hvordan der må bygges eller anlægges.

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg

TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg TREHØJE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 151 Boligområde ved Kærvænget i Vildbjerg INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanen... 2 Afgrænsning... 3 Zonestatus... 3 Formål... 3 BESTEMMELSER 1 Anvendelse... 5 2 Afgrænsning

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88

Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 Udarbejdet af Teknik og Udvikling Dato: August 2000 Kontaktperson: Hanne Majgaard Nielsen Tlf. 87 58 59 19 Fax. nr. 87 58 59 88 GRENAA KOMMUNE LOKALPLANNR. 147 Læsevejledning Lokalplanen er opdelt i en

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for Lokalplan

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 86 Lokalplan nr. 86 for et område til boligformål ved Øster Smedegårdsvej i Skjern. Udarbejdet i oktober 1998 af Skjern Kommune, Teknisk Forvaltning, Finderupsvej 9, 6900 Skjern, 96 80 35 00. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«

Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik« Lokalplan nr. 1911 UdbyhBjvej»Dronningborg Maskinfabrik«EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanforslaget omfatter det nuvaxende fabriksankeg samt arealet mellem fabrikken og adgangsvejen ti1 Dronningborg Idnetscenter,

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE #

1 Lokalplan Lokalplan nr. 236 Flyvervej EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplan nr. 236 Flyvervej 1 1 Lokalplan 236 1 EN KORTFATTET BESKRIVELSE # Lokalplanens område er beliggende i Jennumparken på hjcxnet af Garnisonsvej og Flyvervej og udg0r een ejendom, nemlig matr.nr.

Læs mere

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen

uokalplan // Lokalplan nr. 205 Winthersvang EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Hvis forandringer mskes, skal de falge planen 1 Lokalplan nr. 205 Winthersvang uokalplan // EN KORTFATTET BESKRIVELSE Lokalplanområdet er beliggende syd for Husarvej mellem Garnisonsvej og Hadsundvej, nord for plejehjemmet Nsrrewenget. Lokalplanområdet,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7

LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 1 LOKALPLAN 234 Naturområde og ridecenter 7 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Ifolge kommuneplanen for Randers skal der etableres et nyt offentligt skov- og naturområde på arealerne mellem Clausholmvej, Hammelvej

Læs mere

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej

LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej LOKALPLAN 11.33 for 10 nye rækkehuse ved Porsvej Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig

Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig Lokalplan nr. 93 for en ny boligbebyggelse i Søndervig INDHOLD LOKALPLANENS REDEGØRELSE... 1 Lokalplanens baggrund... 1 Offentlig fremlæggelse... 1 Lokalplanområdet... 2 Planens formål og indhold... 2

Læs mere

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY

KOMMUNE NR. 3016 ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER LOKALPLAN FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMAL KOMMUNE NR. 3016 BELIGGENDE VED BLOMMEVÆNGET I SAKSILD BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR 3016 Lokalplan for et areal til boligformål. beliggende ved Blommevænget

Læs mere

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31

Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 Ryslinge Kommune Lokalplanforslag nr. 1.31 For et center- og boligområde beliggende ved Ryslinge gl. kro på Rødamsvej i Ryslinge Teknisk afdeling Maj 2004 Side 1 Indholdsfortegnelse Side: Hvornår skal

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg

Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg Lokalplan nr. 192 Kmeteknisk anlaeg twetek&k anhg / 11 Dyrskuqlad: EN KORTFATTET BESKRIVELSE Områdets beliggenhed Lokalplanen omfatter matr.nr. 61k Randers Markjorder, beliggende nord for Jomfrulokken.

Læs mere

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124

Boligområde på Søndermarksvej. Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Boligområde på Søndermarksvej Billund kommune Teknisk Service April 2006 LOKALPLAN NR. 124 Indholdsfortegnelse Hvad er en lokalplan?...4 REDEGØRELSE Baggrund...5 Beskrivelse af området...5 Beskrivelse

Læs mere

LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE

LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE LOKALPLAN 12.26 FOR BOLIGBEBYGGELSEN LÆRKEHEGNET IV I GREVE Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 088 REDEGØRELSE Lokalplanområdet l Lokalplanens baggrund og formål l Lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til anden planlægning 2 Lokalplanens retsvirkninger 5

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE. FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY

LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE. FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY LOKALPLAN NR. 42 ST0VRING KOMMUNE FOR ET BOLIGOMR~DE OG ET ERHVERVS OMRbOE NORD FOR STBVRING BY Støvring kommune redegørelse til lokalplan nr. 42 LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere