TOSHIBA LANCERER SELVKRYPTERENDE DREV, DER GIVER VIRKSOMHEDER PÅLIDELIG, OMKOSTNINGSEFFEKTIV SIKKERHED

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TOSHIBA LANCERER SELVKRYPTERENDE DREV, DER GIVER VIRKSOMHEDER PÅLIDELIG, OMKOSTNINGSEFFEKTIV SIKKERHED"

Transkript

1 TOSHIBA LANCERER SELVKRYPTERENDE DREV, DER GIVER VIRKSOMHEDER PÅLIDELIG, OMKOSTNINGSEFFEKTIV SIKKERHED Selvkrypterende drev muliggør nemmere og sikrere anvendelse af kryptering på bærbare pc er og hjælper dermed organisationer med at beskytte fortrolige oplysninger 30. november 2010, Neuss Toshiba Storage Device Division (SDD), der er pioner inden for harddiskdrev (HDD er) med lille formfaktor, lancerer i dag et 2,5 (6,4 cm) selvkrypterende drev (SED), der kører ved omdr./min. og har AES-256-hardwarekryptering til regeringer indbygget i diskdrevets controllerelektronik. MKxx61GSYD er det nyeste drev i Toshibadrevfamilien til kommercielle bærbare computere og applikationer, der kræver stor sikkerhed, herunder delte stationære pc er. Drevets indbyggede hardwarekryptering giver fordele, der rækker længere end softwarekryptering. Det nye Toshiba SED, der er baseret på Opal SSC (Opal Security Subsystem Class)- specifikationen fra TCG (Trusted Computing Group), muliggør sikker og hurtig anvendelse af kryptering på bærbare og stationære pc er til beskyttelse af fortrolige oplysninger. Mange organisationer er i færd med at tage skridt til overholdelse af sikkerhedspolitikker og nye love vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. SED-teknologien fra Toshiba hjælper itafdelinger med at opnå en høj, omkostningseffektiv sikkerhed uden driftsforstyrrelser eller forringelse af applikationers ydeevne. SED er, der opfylder Opal SSC-specifikationen, giver avanceret adgangsgodkendelse og indbygget hardwaredatakryptering. Fordi Opal er en åben industristandard, fremmer den bred support fra både leverandører af sikkerhedsløsninger og SED-producenter, hvilket medfører problemfri styring af de fleste anvendelser, som understøtter både allerede eksisterende softwarekryptering og Opal SSC-specifik SED-lagring. SED er, der opfylder Opal-specifikationen, hjælper organisationer med nemt og omkostningseffektivt at beskytte data mod tyveri eller uautoriseret adgang, samtidig med at det letter det administrative arbejde, der er forbundet med at genbruge eller kassere klientsystemer og datalagring.

2 MKxx61GSYD giver organisationer en række fordele, bl.a.: Større sikkerhed: Med Toshiba MKxx61GSYD får du AES-256-kryptering indbygget i drevets elektroniske hardware. Denne kryptering af regeringsstandard øger sikkerheden for data, der ligger på lagringsmedierne. Implementeringen af Toshiba AES-256- krypteringsalgoritmen er certificeret af det amerikanske NIST (National Institute of Standards and Technology) i henhold til deres CAVP (Cryptographic Algorithm Validation Program). Desuden kan adgang til Toshiba MKxx61GSYD-SED er administreres sikkert eller fjerndeaktiveres ved hjælp af funktioner, som dem, der er muliggjort af Intel s AMT (Active Management Technology). Brugervenlig udnyttelse: Med SED-lagring foretager SED den første kryptering af OS-filer, applikationer og brugerdata ved fuld I/O-hastighed, mens dataene overføres til diskmediet. Med softwarekryptering skal operativsystemet, applikationerne og brugerdataene indlæses, inden de samme data læses og krypteres i pc ens systemhukommelse, og de krypterede data skrives på drevet igen. Denne genkrypteringscyklus tager ofte mange timer og kan resultere i en periode uden sikkerhed i den første tid, at systemet anvendes. Med SED-drev krypteres diskindhold, efterhånden som det indlæses, hvilket giver en både hurtigere og mere sikker anvendelse. Disse fordele letter også det it-supportarbejde, der er forbundet med at gendanne eller genbruge en bærbar eller stationær pc, der anvender SED-lagring. Kompatibilitet: MKxx61GSYD er kompatibelt med førende tredjepartsapplikationer til styring af sikkerhed til bærbare pc er eller andre klient-pc er. Førende uafhængige softwareleverandører (ISV er) har erkendt nødvendigheden af en mere effektiv og gennemsigtig anvendelse af kryptering og har derfor deltaget direkte i udviklingen af TCG s Opal SSC-specifikation. Dette har resulteret i, at Opal SSC er blevet en industristandard, som understøttes bredt af mange leverandører af software til sikkerhedsstyring, der understøtter blandede miljøer af Opal SSC-kompatible SED er og applikationer til kryptering af ældre software. Forbedret ydeevne: Til softwarekryptering anvendes CPU-cyklusser og systemhukommelseskapacitet, hvilket reducerer applikationernes ydeevne. Den hardwarekryptering, der er integreret i MKxx61GSYD, gør det muligt at opretholde I/Ohastighederne ved lagring, hvilket sikrer, at brugerne ikke vil opleve en forringelse af applikationernes ydeevne på grund af krypteringsprocesser, der eksekveres i baggrunden. Gennemsigtighed: Fordi SED-sikkerhedsfunktioner er gennemsigtige for applikationer og operativsystemer, kan MKxx61GSYD anvendes i ethvert miljø til sikkerhedsstyring, som

3 understøtter Opal SSC-industristandardspecifikationen. Toshiba MKxx61GSYD-modellen omfatter også funktioner til support af sikker, rollebaseret adgangsgodkendelse før boot, som f.eks. dem, der anvendes af førende uafhængige leverandører af software til sikkerhedsstyring i deres klientsikkerhed, administration af virksomhedsklienter og systemer med en enkelt pålogning. Lavere omkostninger og forenklet brug: MKxx61GSYD har indbygget hardwarekryptering og kan derfor hjælpe med at eliminere de udgifter, der er forbundet med softwarekrypteringslicenser. Den indbyggede kryptering eliminerer også behovet for at spærre mediekrypteringsnøgler, hvorved administrationen af nøgler forenkles. Data er kernen i virksomhedens succes. Derfor er det vigtigt, at organisationer er proaktive, når det drejer sig om at sikre, at værdifulde kundedata ikke falder i de forkerte hænder, siger Martin Larsson, Vicedirektør, Toshiba Europe, Storage Device Division. Effektiv datakryptering og adgangsgodkendelse er grundlaget for at opfylde "safe harbour"-bestemmelserne i lovgivningen vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger. MKxx61GSYD hjælper virksomheder med at beskytte deres dataaktiver ved hjælp af Opal SCC-specifikationen, der er en global standard, som understøttes bredt af førende leverandører af sikkerhedsløsninger. Brugere får gavn af bedre sikkerhedsfunktioner samt en optimal ydeevne for deres applikationer. Larsson fortsætter: Toshiba s tætte samarbejde med verdens førende, uafhængige sikkerhedsleverandører sikrer, at Toshiba s SED-modeller uden problemer kan integreres i de bredest understøttede miljøer for styring af sikkerhed. MKxx61GSYD kan anvendes og styres på samme måde som eksisterende softwarekrypteringsløsninger til klient-pc er. Det betyder, at virksomheder hurtigt kan få gavn af de praktiske fordele ved drevbaseret kryptering, uden at det skader eksisterende anvendelser af krypteringssoftware, som de måtte have, hvilket sikrer virksomhederne en komplet databeskyttelse." Krypteringsstandarder, der er etableret af organisationer som f.eks. The Trusted Computing Group, gør det betydeligt nemmere at anvende sikkerhedsløsninger som f.eks. selvkrypterede HDD er på bærbare pc er, siger brancheanalytiker hos IDC John Rydning. "Toshiba har helt og holdent fokus på behovet for en mere effektiv datasikkerhed, når den lancerer sin ny mobile 2,5 (6,4 cm) HDD med AES 256-kryptering integreret i drevhardwaren og udviklet til Trusted Computing Group's Opal SSC-specifikation."

4 Toshiba leverer prøver på MKxx61GSYD nu. En større produktion er planlagt til første kvartal i Du finder flere oplysninger om Toshiba s sortiment af førende harddiskdrev med lille formfaktor til bærbare pc er i virksomhedsklassen på Product specifications: Model number MKxx61GSYD Maximum capacity (formatted) 1 640/500 // 320/250/160 Number of platters 2 // 1 Areal density (max) Gb/in 2 Media transfer rate (max) 1,575 Mbps Average seek time 12 ms Rotational speed 7,200 RPM Buffer memory 16 MB Interface Serial ATA 3.0 Gb/sec, Revision 2.6 (ATA-8) Interface transfer rate 3 Gb/s External dimensions (WxDxH; mm x mm x 9.5 mm mm) Weight (g) 115/98 g (max) Energy consumption efficiency /0.0016/0.0025/0.0032/ W/GB Shock resistance: Operating Non-operating 3,185 m/s 2 (325 G) 2ms 8,820 m/s 2 (900 G) 1ms Acoustics: Idle Seek 26 // 23 db 26 // 23 db Certified encryption algorithms AES-256 (FIPS 197); NIST CAVP - AES #1484 Industry-standard access authentication and device management TCG Storage Architecture Core Specification TCG Storage Security Subsystem Class: Opal SSC Om Toshiba Europe Storage Device Division Toshiba Europe Storage Device Division (SDD), som har været den førende virksomhed i lagringsbranchen i over 30 år, producerer og sælger kvalitetsharddiske til OEM-producenter, systemintegratorer og distributører i hele EMEA-området. Som den eneste leverandør af hele serier af 3,5" (8,9cm)-, 2,5" (6,4cm)- og 1,8" (4,6cm)-HDD er i verden, sætter Toshiba mange af nutidens branchestandarder for HDD-teknologi. Toshiba SDD, som har været banebrydende fra begyndelsen, når det gælder design og udvikling af lagringsenheder med lille formfaktor, og Toshibas HHD er, kan findes i verdens førende GPS-navigationssystemer, bærbare medieafspillere og andre underholdningssystemer. 1 One Gigabyte (1GB) means 10 9 = 1,000,000,000 bytes and One Terabyte (1TB) means = 1,000,000,000,000 bytes using powers of 10. A computer operating system, however, reports storage capacity using powers of 2 for the definition of 1GB= 2 30 = 1,073,741,824 bytes and 1TB = 2 40 = 1,099,511,627,776 bytes, and therefore shows less storage capacity. Available storage capacity (including examples of various media files) will vary based on file size, formatting, settings, software and operating system and other factors.

5 Selskabet var også banebrydende ved udviklingen af harddiske til anvendelse i køretøjer og hidtil er Toshiba markedsleder i harddisksegmentet til bilindustrien med en markedsandel på 75 %. Desuden tilbyder Toshiba Storage Device Division et omfattende udvalg af drev med avanceret teknologi som f.eks. high durability -harddiskdrev, som kan bruges hele døgnet, hele ugens 7 dage, og drev til udvidede temperaturområder, samt udvikler solid state-harddiske til anvendelser i industrien og erhvervslivet såvel som bærbare eksterne harddiske. Om Toshiba Toshiba er en verdensleder og innovator af banebrydende avanceret teknologi, fabrikant og markedsfører af avancerede elektroniske og elektriske produkter, der omfatter informations- og kommunikationssystemer, digitale forbrugerprodukter, elektroniske enheder og komponenter, kraftanlæg, herunder kerneenergi, industrielle og sociale infrastruktursystemer og husholdningsapparater. Toshiba blev grundlagt i 1875 og styrer i dag et globalt netværk bestående af over 740 selskaber med ansatte i hele verden og en årsomsætning på over 68 milliarder USD. Besøg Toshibas websted på Media contacts: Susan Nowack / Carolin Palmes Toshiba Europe GmbH, Storage Device Division sdd-press@toshiba-teg.com Chrissie McGoldrick / Katie Swan Speed Telephone: +44 (0) Toshiba@speedcommunications.com

TOSHIBA LEVERER SOLID STATE-DREV FOR AT SKABE FULDT FLEKSIBLE LAGRINGSLØSNINGER FOR VIRKSOMHEDER

TOSHIBA LEVERER SOLID STATE-DREV FOR AT SKABE FULDT FLEKSIBLE LAGRINGSLØSNINGER FOR VIRKSOMHEDER TOSHIBA LEVERER SOLID STATE-DREV FOR AT SKABE FULDT FLEKSIBLE LAGRINGSLØSNINGER FOR VIRKSOMHEDER Nyt solid state-drev i Enterprise-klassen med udvidet lagringskapacitet hjælper virksomheder med at klare

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard: i brug Toshiba EasyGuard i brug: portégé m400 DEN ULTRABÆRBARE TABLET PC, DER KLARER DET HELE. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med

Læs mere

TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED

TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED TEKNISK ARTIKEL MERE END DATASIKKERHED MERE END DATASIKKERHED TECH-2005-09-Data-Security-DK 1 TPM (TRUSTED PLATFORM MODULE, PÅLIDELIGT PLATFORMSMODUL) REPRÆSENTERER DET NYESTE INDEN FOR SIKKERHEDSTEKNOLOGIER.

Læs mere

SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server

SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server SYNOLOGY DS418j 4-bay NAS server Description Synology Disk Station DS418j - NAS server - 4 bays - RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD - RAM 1 GB - Gigabit Ethernet - iscsi Stream indhold til dit TV Gør din Synology

Læs mere

SSD mod HDD - fordele og ulemper. Henrik Andersen Country Manager Ibas Kroll Ontrack

SSD mod HDD - fordele og ulemper. Henrik Andersen Country Manager Ibas Kroll Ontrack SSD mod HDD - fordele og ulemper Henrik Andersen Country Manager Ibas Kroll Ontrack Agenda: SSD undersøgelse HDD mod SSD (Flash) teknologien SSD rekonstruktionsudfordringer SSD krypteringsudfordringer

Læs mere

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv

Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Toshiba og Intel Centrino Duo-mobilteknologi til erhverv Tech-Brief-2006-02-NAPA-DA I erhvervslivet er den bærbare pc i dag det essentielle mobilitetsværktøj til produktion og kommunikation. Det værktøj

Læs mere

\ \ Computerens Anatomi / /

\ \ Computerens Anatomi / / HTX Roskilde - mat-it-prog, 1.4 \ \ Computerens Anatomi / / Introduktion En PC ( personlige computer ) eller computer er bygget op af forskellige komponenter. Vi vil hermed gennemgå størstedelen af computerens

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

Dell Latitude 14" I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit

Dell Latitude 14 I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Dell Latitude 14" I5-8250U 8GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Description Dell Latitude 5490 - Core i5 8250U / 1.6 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 8 GB RAM - 256 GB SSD Class 20-14" 1920

Læs mere

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT -

Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1. Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Toshiba EasyGuard-oversigt Kursusmodul 1 Kursusmodel 1: Toshiba EasyGuard-oversigt TOSHIBA E-LEARNING CENTRE MODUL 1: EASYGUARD OVERSIGT - Kursusmodel 1 - Mål Kursusmodulet til Toshiba EasyGuard-oversigten

Læs mere

Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony

Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony Pressemeddelelse Sony, CES 6. januar 2011 Fuld ydelse på farten med den nye VAIO Y- serie fra Sony Sony præsenterer en ny serie af kraftfulde og ultraportable 11,6 notebooks med lang batterilevetid Slank

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser

Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Epson AcuLaser CX37DTNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DTNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 850 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

Samsung Xpress SL-M2026W Laser

Samsung Xpress SL-M2026W Laser Samsung Xpress SL-M2026W Laser Description Samsung Xpress SL-M2026W - Printer - monochrome - laser - A4/Legal - 1200 x 1200 dpi - up to 20 ppm - capacity: 150 sheets - USB 2.0, Wi-Fi(n) Features Problemfri

Læs mere

Ydeevne og kapacitet. Indholdsfortegnelse

Ydeevne og kapacitet. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Computer specifikationer Indledning 1. Hypotese 1.1 Første test: 1.1.1 Kommentar: 1.2 Anden test: 1.2.1 Kommentar 1.3 Konklusion 2. Hypotese 2.1 Test 2.1.1 Kommentar 2.2 Konklusion

Læs mere

Epson AcuLaser CX37DNF Laser

Epson AcuLaser CX37DNF Laser Epson AcuLaser CX37DNF Laser Description Epson AcuLaser CX37DNF - Multifunction printer - color - laser - 215.9 x 500 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 24 ppm (printing) - 350 sheets - 33.6 Kbps

Læs mere

HP LaserJet Pro M102w Laser

HP LaserJet Pro M102w Laser HP LaserJet Pro M102w Laser Description HP LaserJet Pro M102w - Printer - monochrome - laser - A4/Legal - 1200 dpi - up to 22 ppm - capacity: 160 sheets - USB 2.0, Wi-Fi Features Designet til effektivitet

Læs mere

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac

Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / a/b/g/n/ac Apple AirPort Time Capsule - NAS-server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac Description Apple AirPort Time Capsule - NAS server - 3 TB - HDD 3 TB x 1 - Gigabit Ethernet / 802.11a/b/g/n/ac

Læs mere

Lumia med Windows Phone

Lumia med Windows Phone Lumia med Windows Phone Født til jobbet microsoft.com/da-dk/mobile/business/lumia-til-erhverv/ 103328+103329_Lumia-Brochure+10reasons_danish.indd 1 19.11.2014 14.43 Office 365 på arbejde Giv dine medarbejdere

Læs mere

Til dig som vil have et indblik i computeren

Til dig som vil have et indblik i computeren Vi håber du nu har fået indblik i computerens hardware. Til dig som vil have et indblik i computeren Brochuren er skrevet af Anders Bøge Paulsen, Betina Kopp Pedersen, Frederik Hejgaard Andersen og Oscar

Læs mere

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

ARX. Fremtidssikret online adgangskontrol. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ARX Fremtidssikret online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 Ruko ARX åbner for nye muligheder Ruko ARX er designet til større virksomheder og institutioner, fordi

Læs mere

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7

Hosted løsning... 3. Hosted produkter... 4. Dedikeret server hosting... 5. Virtuel server hosting... 6. Shared Office hosting... 7 2011 Indhold Hosted løsning... 3 Hosted produkter... 4 Dedikeret server hosting... 5 Virtuel server hosting... 6 Shared Office hosting... 7 Exchange hosting... 8 Remote Backup... 9 Hosted løsning Hosting

Læs mere

Brother DCP-L2550DN Laser

Brother DCP-L2550DN Laser Brother DCP-L2550DN Laser Description Brother DCP-L2550DN - Multifunction printer - B/W - laser - Legal (216 x 356 mm) (original) - A4/Legal (media) - up to 34 ppm (copying) - up to 34 ppm (printing) -

Læs mere

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden

Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Pressemeddelelse Sony, 14. september 2010 Sonys VAIO med Touch-skærm bliver nu lanceret i Norden Sony præsenterer nu den nye VAIO J-serie af ultra slanke og kompakte notebooks Multi-touch VAIO Display

Læs mere

HP ProDesk 400 G5 Minitower I GB 256GB

HP ProDesk 400 G5 Minitower I GB 256GB HP ProDesk 400 G5 Minitower I5-8500 8GB 256GB Windows 10 Pro 64-bit Description HP ProDesk 400 G5 - Micro tower - 1 x Core i5 8500 / 3 GHz - RAM 8 GB - SSD 256 GB - NVMe - DVD-Writer - UHD Graphics 630

Læs mere

Brother DCP-J572DW Blækprinter

Brother DCP-J572DW Blækprinter Brother DCP-J572DW Blækprinter Description Brother DCP-J572DW - Multifunction printer - color - ink-jet - 215.9 x 297 mm (original) - A4/Letter (media) - up to 5.6 ppm (copying) - up to 27 ppm (printing)

Læs mere

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG?

TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? TOSHIBA EASYGUARD I BRUG: HVILKEN BÆRBAR PC ER DEN RETTE FOR DIG? Toshiba EasyGuard er den bedste vej til større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse og nem tilslutning. Mobile brugere har forskellige

Læs mere

Apple MacBook Air 13.3" 8GB 128GB Graphics 6000 Apple OS X High Sierra

Apple MacBook Air 13.3 8GB 128GB Graphics 6000 Apple OS X High Sierra Apple MacBook Air 13.3" 8GB 128GB Graphics 6000 Apple OS X 10.13 High Sierra Description Apple MacBook Air - Core i5 1.8 GHz - OS X 10.13 Sierra - 8 GB RAM - 128 GB SSD - 13.3" 1440 x 900 - HD Graphics

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DEN FØRER DIG HEN Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wi-fi I dag bruger vi flere forskellige enheder via flere forbindelser end nogensinde før.

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

SPØRGSMÅL SVAR NR. 2. Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse. Nr. Spørgsmål Besvarelse

SPØRGSMÅL SVAR NR. 2. Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse. Nr. Spørgsmål Besvarelse SPØRGSMÅL SVAR NR. 2 Greve Kommune udbud - Spørgsmål fra tilbudsgivere og Greve Kommunes besvarelse S-13 Bilag 4 2.5, K4.2-17. I Bilag 13 er der ikke angivet specs for nogle af de anførte Macenheder. Kan

Læs mere

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN

20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN 20 GODE GRUNDE TIL AT ALLE BØR VÆLGE EN THINKPAD ELLER EN THINKCENTRE NÆSTE GANG. THINKVANTAGE -TEKNOLOGI OG DESIGN Klik her ThinkVantage -teknologi og design er karakteristiske innovationer på ThinkPad

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

Få det maksimale ud af uniflow

Få det maksimale ud af uniflow Få det maksimale ud af uniflow Indgå et partnerskab med os Professionelle services Hardware Software Vi sætter os 100 % ind i jeres virksomheds krav og behov Vi leverer komplette løsninger, der opfylder

Læs mere

Symantec - Data Loss Prevention

Symantec - Data Loss Prevention Symantec beskyttelse af data/dokumenter Beskrivelsen af Symantecs bud på tekniske løsninger. I beskrivelsen indgår tre følgende løsninger fra Symantec: - Data Loss Prevention - Disk eller ekstern device

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er rart at have et sted at ringe hen i stedet for at belemre

Læs mere

Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000. v/lars Kok

Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000. v/lars Kok Grow. With the Leader. IBM Storwize v7000 v/lars Kok Information Explosion Zettabytes Informationen i danske virksomheder fordobles hver 18-24 måneder Exabytes Budget til Storage & daministration stiger

Læs mere

HP Deskjet 3635 All-in-One - multifunction printer - color

HP Deskjet 3635 All-in-One - multifunction printer - color HP Deskjet 3635 All-in-One - multifunktionsprinter - farve Description HP Deskjet 3635 All-in-One - Multifunction printer - color - ink-jet - 216 x 297 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 5 ppm (copying)

Læs mere

HP Officejet Pro 6970 All-in-One Blækprinter

HP Officejet Pro 6970 All-in-One Blækprinter HP Officejet Pro 6970 All-in-One Blækprinter Description HP Officejet Pro 6970 All-in-One - Multifunction printer - color - ink-jet - 212 x 356 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 30 ppm (copying)

Læs mere

HP LaserJet Pro P1102W Laser

HP LaserJet Pro P1102W Laser HP LaserJet Pro P1102W Laser Beskrivelse HP LaserJet Pro P1102W - Printer - monochrome - laser - A4-600 dpi - up to 18 ppm - capacity: 160 sheets - USB, Wi-Fi - black Features Bevar produktiviteten med

Læs mere

Apple imac Retina 5K display AIO 16GB 1TB Apple macos Sierra

Apple imac Retina 5K display AIO 16GB 1TB Apple macos Sierra Apple imac Retina 5K display AIO 16GB 1TB Apple macos 10.12 Sierra Description Apple imac with Retina 5K display - All-in-one - 1 x Core i7 4.2 GHz - RAM 16 GB - Hybrid Drive 1 TB - Radeon Pro 575 - GigE

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig

Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-1: En 2-i-1 computer som tilpasser sig til dig Toshiba præsenterer Satellite Click Mini 2-i-: En 2-i- computer som tilpasser sig til dig En laptop med alle kendte funktioner og en fleksibel laptop i en enhed på 22.6 cm (8.9 ) til en overkommelig pris

Læs mere

Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches)

Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches) Bundkort: Adina Formfaktor: Mini-DTX 20cm (7,87 inches) x 17cm (6,69 inches) Chipset: AMD Hudson D1 Fusion Kontrol Host Hukommelsessokler: 2 x DDR3 Front side bus hastigheder: 2.5GT / s Processor socket:

Læs mere

Version 8.0. BullGuard. Backup

Version 8.0. BullGuard. Backup Version 8.0 BullGuard Backup 0GB 1 2 INSTALLATIONSVEJLEDNING WINDOWS VISTA, XP & 2000 (BULLGUARD 8.0) 1 Luk alle åbne programmer, bortset fra Windows. 2 3 Følg instrukserne på skærmen for at installere

Læs mere

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE

OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE OPDAG, HVORDAN DU KAN NÅ MERE Vi hjælper vores kunder til en mere effektiv hverdag Vi har succes, når manden i marken har det Hos Geoteam ser vi os selv som mere end blot en leverandør. Via tæt dialog

Læs mere

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

TILSLUTNINGSMULIGHEDER BESKYTTELSE BRUGERVENLIGHED TILSLUTNINGSMULIGHEDER SIKKERHED NYTÆNKNING TIL ERHVERVSLIVET Toshiba EasyGuard gør det let for dig at bruge computer, når du er på farten med arbejdet, og giver dig enestående

Læs mere

Dell Latitude 14" I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit

Dell Latitude 14 I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Dell Latitude 14" I7-8650U 16GB 256GB Intel UHD Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Description Dell Latitude 7490 - Core i7 8650U / 1.9 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 16 GB RAM - 256 GB SSD - 14" IPS 1920 x

Læs mere

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger?

Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? artikel Nu kommer bredbånds-wwan Nu kommer bredbånds-wwan: hvilken betydning har det for den mobile professionelle bruger? Problemfri højhastighedsforbindelse er i stadig stigende grad blevet nøglen til

Læs mere

OG-3600 Series Fiber Optic Transport for opengear card frame platform w/ SNMP Management

OG-3600 Series Fiber Optic Transport for opengear card frame platform w/ SNMP Management FEATURES w w 4 HDSDI 3G 8x8 Line/AES Genlock Time Code, GPIO, Data APPLICATIONS Studio Links Signal Trunking Signal distribution Campus interconnects Transmission links Telco circuits w w Outside Broadcast

Læs mere

Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder

Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder Pressemeddelelse Sony IFA, 31. august 2011 Sony præsenterer ny VAIO L: Alt-i-én multimedie-pc bringer 3D-underholdning til nye højder Ny 24 alt-i-én multimedie-pc med multi-touch 3D-skærm, 2D til 3D-support

Læs mere

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 Windows 10 Pro 64-bit 6. generation Intel Core i5-6200u processor med Intel Turbo Boost Technology 2.0 35,6 cm (14,0"), Toshiba ikke-refleksiv, fuld HD TFT-skærm

Læs mere

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 M A N U A L S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E

Læs mere

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt

Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få fuld glæde af de digitale løsninger med duka-serviceordninger - trygt og enkelt Få frihed til at bruge din tid på det, du allerhelst vil. Det lyder ens fra alle, at der er god support, og at det er

Læs mere

Hillerød Kommune. It-sikkerhedspolitik Bilag 9. Udvikling, anskaffelse og vedligeholdelse

Hillerød Kommune. It-sikkerhedspolitik Bilag 9. Udvikling, anskaffelse og vedligeholdelse It-sikkerhedspolitik Bilag 9 November 2004 Indholdsfortegnelse 1 Formål...3 2 Ansvar og roller...3 2.1 Byrådet...3 2.2 Kommunaldirektøren/ Direktionen...3 2.3 Ledere, fagchefer mv...3 2.4 It gruppen, It

Læs mere

(ME089DK/A) - - 1 3.4 - RAM 8 GB - HDD 1 TB - GF GTX 775M

(ME089DK/A) - - 1 3.4 - RAM 8 GB - HDD 1 TB - GF GTX 775M Apple imac (ME089DK/A) Apple imac - Alt-i-én - 1 x Core i5 3.4 GHz - RAM 8 GB - HDD 1 TB - GF GTX 775M - Gigabit LAN - WLAN : Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n/ac - OS X 10.9 Mavericks - Skærm : LED 27" bred

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

3 halvleg. 1 halvleg. Opvarmning. 2 halvleg. 3 halvleg. Advanced & Powerful. Basic PC-based Automation. Diagnose. Online Tools & Add-on s

3 halvleg. 1 halvleg. Opvarmning. 2 halvleg. 3 halvleg. Advanced & Powerful. Basic PC-based Automation. Diagnose. Online Tools & Add-on s Opvarmning 1 halvleg 2 halvleg 3 halvleg Basic PC-based Automation Advanced & Powerful PC-based Automation Online Tools & Add-on s PC-based Automation Diagnose PC-based Automation En kort film Diagnose

Læs mere

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com

Erfaringer med Information Management. Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Erfaringer med Information Management Charlottehaven Jens Nørgaard, NNIT A/S jnqr@nnit.com Agenda Hvor ligger virksomhedens information gemt og hvor opstår kravet til at finde denne information. Find Find

Læs mere

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

CLIQ Remote. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions CLIQ Remote ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Skab tryghed for borgerne Det kan til tider være en udfordring, at håndtere og administrere mekaniske nøgler til borgere som får besøg

Læs mere

Features Sæt produktiviteten i vejret: Giv arbejdsgrupper den hastighed, de har brug for

Features Sæt produktiviteten i vejret: Giv arbejdsgrupper den hastighed, de har brug for HP LaserJet Enterprise M806dn - Printer - monokrom - Duplex - laser - A3-1200 x 1200 dpi - op til 56 spm - kapacitet: 1100 ark - USB 2.0, Gigabit LAN, USB vært Description HP LaserJet Enterprise M806dn

Læs mere

1. Forklar sammenhængen mellem sektor, spor (track) og cylinder.

1. Forklar sammenhængen mellem sektor, spor (track) og cylinder. Harddisken Baggrundslageret 1. Diskstruktur* 2. Skemalægning* 3. Diskforvaltning 4. Swap forvaltning 5. Diskpålidelighed (RAID) 6. Vedholdenhed % 7. Arkiveringslager En kø pr. fysisk disk, fordi der kan

Læs mere

HP ProBook 15.6" I5-7200U 8GB 256GB Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit

HP ProBook 15.6 I5-7200U 8GB 256GB Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit HP ProBook 15.6" I5-7200U 8GB 256GB Graphics 620 Windows 10 Pro 64-bit Description HP ProBook 650 G3 - Core i5 7200U / 2.5 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 8 GB RAM - 256 GB SSD HP Z Turbo Drive - DVD-Writer

Læs mere

Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten

Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten Teknisk artikel Toshiba og Intel Toshiba og Intel: spændende, personlig digital underholdning på farten Drevet af Intel Centrino Duo-mobilteknologi Toshiba har udviklet nye bærbare pc er, så du kan få

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at

Læs mere

HP LaserJet Enterprise MFP M630dn Laser

HP LaserJet Enterprise MFP M630dn Laser HP LaserJet Enterprise MFP M630dn Laser Description HP LaserJet Enterprise MFP M630dn - Multifunction printer - B/W - laser - Legal (216 x 356 mm) (original) - A4/Legal (media) - up to 57 ppm (copying)

Læs mere

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter

HP Officejet Pro 8218 Blækprinter HP Officejet Pro 8218 Blækprinter Description HP Officejet Pro 8218 - Printer - color - Duplex - ink-jet - A4-1200 x 1200 dpi - up to 20 ppm (mono) / up to 16 ppm (color) - capacity: 500 sheets - USB 2.0,

Læs mere

Brother HL-L2310D Laser

Brother HL-L2310D Laser Brother HL-L2310D Laser Description Brother HL-L2310D - Printer - monochrome - Duplex - laser - A4/Legal - - up to 30 ppm - capacity: 250 sheets - USB 2.0 Features Maksimal værdi for pengene Omkostninger

Læs mere

Motherboard. Chip-set (nord- og syd-bro)

Motherboard. Chip-set (nord- og syd-bro) Samle PC Gruppe 5: Rn, Ajitkumar, Lars O., Lars N. Mtherbard mærke, mdel HP D530CMT(DF376T) Cmpaq CPU-skkel BIOS (mærke, versin sv.) 786B2 v1.11 BIOS Al hardware har brug fr sftware fr at fungere. BIOS

Læs mere

HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser

HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser HP Color LaserJet Professional CP5225n Laser Description HP Color LaserJet Professional CP5225n - Printer - color - laser - A3 - - up to 20 ppm (mono) / up to 20 ppm (color) - capacity: 350 sheets - USB,

Læs mere

Dell Precision 5720 AIO AIO I GB 256GB Windows 10 Pro 64-bit

Dell Precision 5720 AIO AIO I GB 256GB Windows 10 Pro 64-bit Dell Precision 5720 AIO AIO I7-7700 8GB 256GB Windows 10 Pro 64-bit Description Dell Precision 5720 AIO - All-in-one - 1 x Core i7 7700 / 3.6 GHz - RAM 8 GB - SSD 256 GB - Radeon Pro WX 4150 - GigE - WLAN:

Læs mere

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER...

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD OPTIMAL YDEEVNE OG PÅLIDELIGHED Plug and play moduler administreres af opladerens algoritme.

Læs mere

HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter

HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter HP Envy 5030 All-in-One Blækprinter Description HP Envy 5030 All-in-One - Multifunction printer - color - ink-jet - Letter A (216 x 279 mm)/a4 (210 x 297 mm) (original) - A4/Legal (media) - up to 8 ppm

Læs mere

Har det en værdi og hvordan kommer du i gang?

Har det en værdi og hvordan kommer du i gang? Virtualisering? Har det en værdi og hvordan kommer du i gang? Torben Vig Nelausen Produktchef Windows Server, Microsoft og Claus Petersen Senior Partner Technology Specialist, Microsoft Agenda Hvad er

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

TVIP82900 Dette indendørs fiskeøje kamera har fuld HD opløsning på 1920 x 1080p pixels v/35 billeder pr. sekund. Kameraet har en synsvinkel på 186 grader og integreret bevægelses sensor, med mulighed for

Læs mere

Dell P " 1440 x 900 VGA (HD-15) DisplayPort 60Hz Pivot Skærm VESA 100 x 100 mm

Dell P  1440 x 900 VGA (HD-15) DisplayPort 60Hz Pivot Skærm VESA 100 x 100 mm Dell P2016 20" 1440 x 900 VGA (HD-15) DisplayPort 60Hz Pivot Skærm VESA 100 x 100 mm Beskrivelse Dell P2016 - LED monitor - 20" (19.45" viewable) - 1440 x 900 HD 720p - IPS - 250 cd/m² - 1000:1-6 ms -

Læs mere

Toshiba Tecra 14" I7-6600U 8GB 256GB Graphics 520 Windows 10 Pro 64-bit

Toshiba Tecra 14 I7-6600U 8GB 256GB Graphics 520 Windows 10 Pro 64-bit Toshiba Tecra 14" I7-6600U 8GB 256GB Graphics 520 Windows 10 Pro 64-bit Description Toshiba Tecra A40-C-1KE - Core i7 6600U / 2.6 GHz - Win 10 Pro 64-bit - 8 GB RAM - 256 GB SSD - 14" IPS 1920 x 1080 (Full

Læs mere

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION

KØBERVEJLEDNING. Toshiba-FUNKTION Toshiba-FUNKTION TILBAGE TIL SKOLEN TILBAGE TIL SKOLEN KØBERVEJLEDNING Uanset om der er tale om en studerende, en lærer eller en skole, der skal købe udstyr til et klasselokale, tilbyder Toshiba et stort

Læs mere

Intro til Client Management

Intro til Client Management Intro til Client Management Den digitale arbejdsplads Neisa Denmark A/S info@neisa.dk Baldersbuen 40 2640 Hedehusene www.neisa.dk Tlf.: +45 4657 0333 CVR nr.: 78731311 1 Digitalisering og Disruption...

Læs mere

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST

Pressemeddelelse. Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS. EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Pressemeddelelse EMBARGO: 19 th AUGUST, 2010, 06:00 CEST Topproppet kompakt-ixus 1000 HS fra Canon markerer 10-års dagen for digital IXUS IXUS 1000 HS Søborg, 19 th August 2010 I 10-året for den første

Læs mere

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP

Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse. En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Divar alsidige digitale optagere Ny æra inden for digital optagelse En ny generation af Divar alsidige digitale optagere til både analog og IP Næste generation af Divar digitale videooptagere Overgår forventningerne

Læs mere

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander

Mobil IT Sikkerhed. / Mette Nikander Mobil IT Sikkerhed / Mette Nikander C-cure Etableret i 1993 Specialiseret i IT Sikkerhed Samarbejder med både danske og internationale leverandører Internationalt netværk af sikkerhedsspecialister Fungerende

Læs mere

Computerens Anatomi. Af Martin Arnetoft

Computerens Anatomi. Af Martin Arnetoft Computerens Anatomi Af Martin Arnetoft Moores lov Moores lov siger, at antallet af transistorer på et stykke hardware over 18 eller 24 måneder fordobles. Denne lov bruges til at beskrive udviklingen indenfor

Læs mere

> hvidbog. Beskytter du dine kunders og dine egne data godt nok?

> hvidbog. Beskytter du dine kunders og dine egne data godt nok? > hvidbog Beskytter du dine kunders og dine egne data godt nok? HVAD BETYDER DET? DU ER ALDRIG FOR STOR TIL AT BLIVE HACKET ELLER FOR LILLE Går man ti år tilbage var teknologi knyttet tæt sammen med vores

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

Canon PIXMA TS5050 Blækprinter

Canon PIXMA TS5050 Blækprinter Canon PIXMA TS5050 Blækprinter Description Canon PIXMA TS5050 - Multifunction printer - color - ink-jet - 216 x 297 mm (original) - A4/Legal (media) - up to 12.6 ipm (printing) - 100 sheets - USB 2.0,

Læs mere

Claus Petersen Sr. Partner Technology Advisor, Core Infrastructure cpeters@microsoft.com Microsoft Danmark

Claus Petersen Sr. Partner Technology Advisor, Core Infrastructure cpeters@microsoft.com Microsoft Danmark Claus Petersen Sr. Partner Technology Advisor, Core Infrastructure cpeters@microsoft.com Microsoft Danmark Topledelsen vil fremover fortsætte med at øge kravene til, at it-organisationen og især itledelsen

Læs mere

PR082013 8. april 2013 Hannover Messen 2013 Seite 1 von 7. Beckhoff: 10 x repræsenteret på Hannover Messen 2013

PR082013 8. april 2013 Hannover Messen 2013 Seite 1 von 7. Beckhoff: 10 x repræsenteret på Hannover Messen 2013 Hannover Messen 2013 Seite 1 von 7 Beckhoff: 10 x repræsenteret på Hannover Messen 2013 Styringsløsninger og teknologi-knowhow fra Beckhoff er universelle gennem alle brancher og industriområder i anvendelsen:

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Computerens Anatomi. Kom/IT C - Computer Anatomi - Daniel og Fie - 3/3 2015. Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt.

Computerens Anatomi. Kom/IT C - Computer Anatomi - Daniel og Fie - 3/3 2015. Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt. Computerens Anatomi Planlægning af kommunikationsvalg og medieprodukt. Vi startede med at snakke om modtager, afsender og budskab og blev enige om at det skulle være simpelt for at få modtagernes interesse.

Læs mere

Kommunikation/IT - Computeranatomi

Kommunikation/IT - Computeranatomi Kommunikation/IT - Computeranatomi Bundkort: Bundkortet er den enhed i computeren der forbinder alle komponenter, altså en af de vigtigste komponenter i computeren. Bundkortet bestemmer hvilke dele der

Læs mere

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018

ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi 2014-2018 ATP s digitaliseringsstrategi samler hele ATP Koncernen om en række initiativer og pejlemærker for digitalisering i ATP. Den støtter op om ATP Koncernens målsætning

Læs mere

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY

The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY The power to engage TILBEHØR TIL LASER NOVA/SKY BOOST DIN TOUCHSKÆRMSOPLEVELSE MED PRAKTISK TILBEHØR ØGET ELEV- OG UNDERVISERDELTAGELSE Vil du tage samarbejde til næste niveau? CTOUCH stiller et bredt

Læs mere

AstroComp en idé Version 0.2 (foreløbig)

AstroComp en idé Version 0.2 (foreløbig) AstroComp en idé Version 0.2 (foreløbig) Udgangpunkt for idéen - De fleste er sikkert belastet af en frygtelig masse kabler og/eller konvertere mellem USB og de forskellige enheder man ønsker at kommunikere

Læs mere

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business

BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER. Protection Service for Business BESKYT DIN VIRKSOMHED UANSET HVOR DU ER Protection Service for Business VI LEVER I EN MOBIL VERDEN Wifi Fodgænger I dag bruger vi flere enheder og forbindelser end nogensinde før. At vælge, hvor og hvordan

Læs mere

MOC On-Demand Administering System Center Configuration Manager [ ]

MOC On-Demand Administering System Center Configuration Manager [ ] E-learning 90 dage DKK 7.999 Nr. 90111 P ekskl. moms Dato Sted 29-12-2019 Virtuelt kursus MOC On-Demand Administering System Center Configuration Manager [20703-1] Online undervisning når det passer dig

Læs mere

Data Safe I (Serial ATA) Ekstern USB 2.0-harddisk. Brugervejledning

Data Safe I (Serial ATA) Ekstern USB 2.0-harddisk. Brugervejledning Data Safe I (Serial ATA) Ekstern USB 2.0-harddisk Brugervejledning Version 1.1 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang 1.1 Forholdsregler vedr. sikkerhed 1.2 Systemkrav 1.3 Pakkens indhold 2 Vejledning til

Læs mere

Synology DS Bay 4GB RAM Dual Port 10GbE BASE-T

Synology DS Bay 4GB RAM Dual Port 10GbE BASE-T Synology DS1817 8 Bay 4GB RAM Dual Port 10GbE BASE-T Description Synology Disk Station DS1817 - NAS server - 8 bays - SATA 6Gb/s - RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD - RAM 4 GB - Gigabit Ethernet / 10 Gigabit Ethernet

Læs mere

Memory Stick Duo ExpressCard Adaptor

Memory Stick Duo ExpressCard Adaptor 3-218-419-11 (1) Memory Stick Duo ExpressCard Adaptor Brugsanvisning MSAC-EX1 Danish Inden du tager enheden i brug, skal du læse denne brugsanvisning grundigt og gemme den til fremtidig brug. ADVARSEL

Læs mere