KDS online booking hos Grønland Selvstyre. Bruger manual v. 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KDS online booking hos Grønland Selvstyre. Bruger manual v. 1"

Transkript

1 1 KDS online booking hos Grønland Selvstyre Bruger manual v. 1

2 2 Indholdsfortegnelse Grundlæggende funktionalitet... 3 Tillad pop-up menuer i din browser... 3 Log in... 4 Glemt adgangskode... 4 Ændring af adgangskode... 5 Profildatabase... 6 Reservationsmenuen... 7 Home... 7 Rejse... 7 Ny Rejse... 7 Mine rejser Rejsende Book for andre Gæstereservationer Børn, spædbørn, seniorer og ungdomsrejsende Bekræftelse Hold funktion Booking-bekræftelse Godkendelsesprocedure Godkendelse Værd at vide Arctic Umiaq Line, Diskoline, grønlandske hoteller og DSB togbilletter Referencefelter Air Greenland flybilletter... 20

3 3 Grundlæggende funktionalitet KDS giver mulighed for bestilling af billetter til 6 rejsende ad gangen, uanset om det er til rejsende med profil eller til gæster uden en profil, forudsat at bestilleren har tilladelse/fuldmagt til at bestille rejser til andre end sig selv. Ved at samle bestilling af rejser til flere personer i en enkelt reservation, lagres reservationen i en såkaldt Passenger Name Record (PNR) hos luftfartsselskabet. Dette sikrer, at luftfartsselskabet som udgangspunkt håndterer samtlige passagerer lagret i PNR en ens. Dette er en fordel, hvis der eksempelvis opstår uregelmæssigheder i forbindelse med flyafvikling. Tillad pop-up menuer i din browser For at få KDS til at virke optimalt skal du sætte tilladelse til pop-up fra kds.com til Vis altid pop op-vinduer.

4 4 Log in For at logge ind på bookingportalen (KDS), skal der oprettes en bruger samt adgangskode. Brugernavn og adgangskode oprettes af DCR. Spørgsmål hertil rettes til Brugernavnet er som udgangspunkt mailadressen til arbejdsmailen. Glemt adgangskode Ved glemt adgangskode, kan en ny adgangskode rekvireres ved at klikke Har du glemt din adgangskode på forsiden af KDS hjemmeside. Herefter fremsendes en midlertidig adgangskode til den mailadresse, som brugeren er oprettet med.

5 5 Ændring af adgangskode Når der logges på KDS første gang, anbefales brugeren til at ændre adgangskode til en personlig kode. 1) Vælg Har du glemt din adgangskode. Se ovenfor. 2) Indtast dit brugernavn = din arbejdsmail 3) Tryk på Send ny adgangskode Herefter fremkommer en bekræftelse. Der sendes endvidere en mail med en ny adgangskode. Eksempel på en midlertidig adgangskode modtaget per mail fra KDS: 4) Log nu ind med den nye adgangskode, som er blevet tilsendt. 5) Når du er logget ind med den midlertidige adgangskode, bliver du bedt om at lave en ny adgangskode:

6 6 Profildatabase Første gang du logger ind, vil du blive bedt om at opdatere din profil. VR Travel har lagt de grundlæggende informationer ind, som vi havde adgang til ved brugeroprettelsen. Du bedes venligst sikre at disse er korrekte, samt udfylde de tomme felter. 1) Vælg linket profil oplysninger, hvis du ikke automatisk ledes til siden. 2) De enkelte profilelementer opdateres ved at klikke på Opdater, hvorved du får mulighed for at indtaste en værdi i feltet. 3) Feltet lukkes igen ved at trykke på Anvend ændringer. 4) I højre side af skærmbilledet findes mulighed for at indlægge: Præferencer, hotelønsker, kreditkortoplysninger, pasoplysninger, samt ønsker til billeje.

7 7 Reservationsmenuen Home 1) Ved at klikke på Home kommer du tilbage til forsiden. Det fremgår øverst til højre, at rejsebookeren er Fru Marlene Skov. Rejse Ny Rejse 1) For at starte reservation af ny rejse, vælges Ny Rejse i bjælken. Vær opmærksom på om rejsen er personlig eller bestilles til en anden rejsende, således at det fremgår af bjælken, arbejder for X. 2) Valg af Rejsetype.

8 8 Eksempel: Tur/Retur: Enkelt: Rejser med flere etaper: Nuuk Ilulissat Nuuk Qaqortoq Sisimiut Nuuk Sisimiut Aasiaat Ilulissat Qaqortoq Nuuk 3) Nederst er det muligt at indsnævre søgningen på kabineklasse, samt angive ønsker til billettypens fleksibilitet. Ønskes disse muligheder udnyttet, vælg Valgmuligheder: Klasse, fleksibilitet, leverandør. OBS! Det anbefales IKKE at benytte Valgmuligheder: Klasse, fleksibilitet, leverandør, idet Air Greenlands billetstruktur tillader blanding af både fleksible strækninger og restriktive strækninger. En eventuel afkrydsning i feltet Ingen bøde vil således, kunne give et forkert indtryk af, at hele billetten kan være fleksibel, hvilket ikke nødvendigvis er tilfældet. Ændring og refundering er fortsat muligt for fleksible billetter = Billetter i reservationsklasserne C,Y og S, hvis annullering er foretaget senest 2 timer før afrejse. Alle andre reservationsklasser er restriktive ved Air Greenland. 4) Indtast nu afrejse by, destination(er) og rejsedato(er). Vælg Søge.

9 9 Eksempel på valgt returrejse fra Nuuk til København: Ved at foretage en søgning fremkommer diverse rejsemuligheder. Priserne er foreløbigt forventede priser, hvormed skal forstås, at flybilletterne kan blive tillagt gebyrer afhængigt af tilkøb og ændringer, eller hvis billetterne i mellemtiden reserveres til anden side. Rejseportalen er som standard sat op til at søge på billigste billetter jf. Selvstyrets rejsepolitik. Sorteringen kan ændres i toppen af displayet til Tidspunkt for afrejse, Ankomsttid, Pris, Rejsetid og Co2-udledninger. OBS! Reservationsklasserne C, Y og S er fuldt fleksible og kan ændres og annulleres frem til 2 timer før afrejse. Alle andre reservationsklasser er restriktive, og kan således hverken ændres eller refunderes. For yderligere info se afsnittet Air Greenland. Priseksempel 1: Ovenfor ses et eksempel for reservationsklasse N, som er fuldt restriktivt. Billetten kan hverken refunderes eller ændres. Ved tvivl vælg Prisinformation. Her fås information om de enkelte delstrækningers regler vedr. ændring og annullering.

10 10 Gebyr = 60kr. Standardgebyr for online booking af flybillet. Priseksempel 2: Dette eksempel er reservationsklasse Y, og kan både refunderes og ændres. Vælg Prisinformation. Det fremgår, at billetten Kan refunderes og ændres uden ekstra gebyr. 5) Tryk Vælg for det ønskede alternativ. Herefter fremkommer de mulige valg for en evt. hjemrejse.

11 11 6) I toppen at skærmbilledet, vises den valgte udrejse. Vælg nu den ønskede hjemrejse. I eksemplet nedenfor er valgt en fleksibel billet på strækningen København-Nuuk. Der fremkommer nu en side med Gennemsyn af valg. 7) 8) OBS! Der er under reservationen fremkommet en tilsvarende billet til lavere pris på samme strækning og med samme vilkår. Prisen er derfor faldet med 120kr, og er nu 8.913,00kr. Det fremgår endvidere, at sidste udstedelsesdato for billetten er den 26. april, og at billetten er fleksibel på strækningen København-Nuuk. Vær dog opmærksom på, at Air Greenland tillader en kombination af restriktive og fleksible strækninger i én og samme billet, hvorfor det er reservationsklasserne på de enkelte strækninger, der angiver, om billetten kan ændres og annulleres.

12 12 7) Vælg nu afkrydsning af Jeg har læst betingelserne for refundering og ændring af billetter. Hermed bekræftes det, at betingelserne vedr. ændring og refundering af reservationsklasse C, Y og S er forstået, og at alle andre bookingklasser er restriktive. I det valgte eksempel har vi valgt at vise en billet med fleksibilitet. Der vil blive vist alternative priser til den valgte billet ved afslutningen af reservationen. Ved at klikke på det billigste alternativ, kan rejsen ændres til den absolut billigste billettype på de valgte afgange. 8) Vælg nu type Levering & Betaling. Her vælges bureau faktura. Herefter faktureres den ansvarlige enhed reservationens omkostninger. 9) Det er muligt at tilføje reservationen en kommentar rettet til VR Travel. Vælg Foretag ændring i højre side. Her kan eksempelvis indlægges et ønske om et specifikt sæde på den transatlantiske rejse. Kommentarfeltet kan også anvendes til oplysning af passagertype i tilfælde af at den eller de rejsende ikke er voksne. 10) Afslutningsvis er der mulighed for at foretage booking af hotelværelse(r) og billeje i forbindelse med rejsen. Dette er en yderligere service, og der opkræves et gebyr på 10kr per ydelse.

13 13 Mine rejser Under menupunktet Mine rejser findes en oversigt over alle de reservationer, som er igangværende, på hold og som tidligere er blevet reserveret eller annulleret. Under fanebladet Venter ses alle reservationer, som er på hold, og kræver stillingtagen til en bekræftelse. OBS! Reservationer på hold annulleres pr. automatik den anførte dato, hvis de ikke er bekræftet forinden. Ved afkrydsning af feltet i venstre boks, bliver feltet blåt. Herefter vælges, om reservationen skal bekræftes eller annulleres. Ved at dobbeltklikke på linjen åbnes reservationen, og detaljer vedr. reservationen bliver synlige. Kommentarer tilført reservationen, bliver først afsendt til VR Travel til håndtering, når reservationen er bekræftet. På fanebladet Rejser jeg har reserveret kan søges på specifikke datoer m.v. for en lettere sortering af dine reservationer.

14 14 Rejsende Book for andre 1) Hvis du har tilladelse til at reservere en rejse for faste medarbejdere i afdelingen, fremkommer disse ved at klikke på Rejsende. 2) Hvis du har tilladelse til at reservere en rejse for gæsterejsende eller rejsende med tilknytning til enheden, herunder kursister, eksterne undervisere mm. Kan disse oprettes ved at vælge Opret en gæsterejsende. Den person på vis vegne rejsebestillingen foretages, vil fremgå i den øverste bjælke. I eksemplet ovenfor er det valgt at foretage en bestilling for Nuka Chemnitz. Gæstereservationer Hvis bestilleren har tilladelse til at bestille rejser for andre rejsende, er det muligt at booke for op til 6 rejsende ad gangen. 1) Vælg Rejsende i den øverste bjælke. Følg proceduren som er nærmere beskrevet ovenfor i afsnittet Rejsende book for andre. Det er vigtigt, ar der altid indlægges mobiltelefonnummer på den rejsende, således at den rejsende holdes opdateret vedr. evt. ændringer og annulleringer i forbindelse med rejsen. Når gæsteprofilen er opdateret, kan bookingprocessen påbegyndes.

15 15 Børn, spædbørn, seniorer og ungdomsrejsende. Book Børn, seniorer og ungdomsrejsende som ved almindelige passagerer. Spædbørn under 2 år kræver ikke en særskilt plads, og skal derfor ikke reserveres. 1) Book en almindelig billet. Følg procedure Ny Rejse til og med Gennemsyn af valg. Se ovenfor. 2) Inden der vælges Bestil, skal der indsættes en kommentar. Vælg Foretag ændring under Kommentarer. Findes i højre kolonne. 3) Indsæt information vedr. navn, alder og fødselsdato på de passagerer som er børn, spædbørn, seniorer eller ungdomsrejsende. Eksempel:

16 16 Bekræftelse Hold funktion Det er muligt at holde en reservation i op til 3 døgn, før billetten skal udstedes. OBS! Dog gælder, at en reservation ikke kan holdes, hvis der er mindre end 7 dage til afrejse. 1) Klik på Rediger billetudstedelsen. Nu fremkommer et nyt vindue Billetudstedelse. 2) Sæt flueben i boksen. Ved afkrydsning fås en bemærkning Din reservation vil blive annulleret automatisk, hvis du ikke bekræfter den senest.. Hvis muligheden til at holde billetten ønskes, vælg Anvend ændringer. 3) Vælg Vælg denne nederst i højre hjørne på siden. Indtast Kundereference, projektnummer samt rekvisitionsnummer for den rejsende. Ved flere rejsende indtastes kundereference, projektnummer samt rekvisition pr. rejsende. Efter indtastning af de relevante felter, gennemføres reservationen, og der sendes en standard mail til både den rejsende og rejsebestiller.

17 17 Herefter vises en endelig bekræftelse på, at reservationen er foretaget. I toppen er indsat et reservationsnummer. Status angiver at reservationen er på Hold, og at der skal foretages en aktiv bekræftelse. I feltet Billetter i højre kolonne fremgår det ligeledes, hvilken dato reservationen automatisk vil blive annulleret, såfremt reservationen ikke bekræftes rettidigt. Booking-bekræftelse Når der er foretaget en reservation af rejse, bliver der automatisk sendt en mail til rejsebestilleren og til den rejsende. Det er vigtigt, at der er indsat en korrekt mailadresse i profildatabasen under Passagerer. Når en bookingbekræftelse er blevet tilsendt, bedes det venligst sikret, at informationerne på de rejsende samt GLN-nummer er korrekte.

18 18 Godkendelsesprocedure Kommentar [MS1]: Er denne funktion I brug? I KDS har du mulighed for at operere med 3 forskellige godkenderlag på en rejse. Hvis funktionen er tilkoblet vil processen være, at Godkenderen modtager en afventende reservation til godkendelse eller afvisning. I forbindelse med godkendelse eller afvisning kan Godkenderen tilføje kommentarer til reservationen, som herefter til fremgå af en intern mail i afdelingen. Hvorvidt der udpeges en eller flere Godkendere i afdelingen, afhænger af afdelingens politik. Ønskes en Godkender ordning, skal dette meddeles til Strategisk Indkøb. Godkendelse Når der logges ind på KDS, vil det fremgå, hvis der er rejser, som der skal godkendes. Se eksempel nedenfor: 1) Tryk på linket 1 rejse. Reservationen som afventer godkendelse åbnes nu. En bruger med godkenderrettigheder har mulighed for at Godkende eller Afvise en reservation. En transaktion kan først gennemføres, når Godkenderen har godkendt en evt. afventende reservation. Billetten udstedes først, når godkendelse har fundet sted. Vælger Godkenderen at afvise reservationen, annulleres den reserverede billet automatisk som følge deraf.

19 19 Værd at vide Arctic Umiaq Line, Diskoline, grønlandske hoteller og DSB togbilletter For Artic Umiaq Line, Diskoline, hoteller i Grønland og DSB loades priser ikke til bookingportalen. Det er derfor ikke muligt at booke disse ydelser efter samme procedurer, som gælder de øvrige ydelser. VR Travel tilbyder derfor en alternativ løsning, hvor der tilføjes en kommentar i forlængelse af en booking af fly. VR Travel ser kommentaren, når de registrerer bookingen, og tager ansvaret for at foretage yderligere ønsker til reservationer. 1) Book en almindelig flybillet/foretag reservation. Følg proceduren Ny Rejse til og med Gennemsyn af valg. Se ovenfor. 2) Inden der vælges Bestil, indsættes en kommentar. Vælg Foretag ændring under Kommentarer. Findes i højre kolonne, se afsnittet Børn, spædbørn, seniorer og ungdomsrejsende ovenfor. 3) Oplys i kommentarfeltet hvilke(n) ydelse(r) der ønskes yderligere. Eksempelvis bestilling af en billet til Arctic Umiaq Line eller Diskoline, eller overnatning på Hotel Hans Egede i Nuuk. Eksempel: Referencefelter VR Travels KDS navnefelter Medarbejder nummer Kost center Projekt nummer Kundens reference Rekvisitions nummer Selvstyrets navnefelter Medarbejderens initialer Sana specifikt nummer eller CPR - nummer GLN nummer, bruges ved fakturering til andet GLN nummer end det, som KDS brugeren er oprettet med. Rejsebestillerens navn Ordre nummer

20 20 Air Greenland flybilletter Ændringer og annulleringer for Air Greenland billetter skal ske senest 2 timer før afrejsen. Sker ændringen eller annulleringen senere, bortfalder retten til transport eller refusion, uagtet at billetten er refunderbar! Air Greenland opererer internt i Grønland og til/fra Island med en enkelt kabineklasse(økonomiklasse), hvor der sælges en række sæder til varierende priser, alt efter om billetten skal kunne ændres og annulleres, samt hvor langt tidsmæssigt der er til afrejsedatoen. Til/fra Danmark opereres med en business klasse (Nanoq klasse) og en økonomiklasse. Til/Fra Kabine klasse Booking klasse Ændringsbar Refunderbar Forsalg Grønland Economy Y JA JA Nej internt S JA JA Nej Grønland internt Economy L V Q 7 dage 7 dage 72 timer GL-DK v.v Business C JA JA GL-DK v.v Business D 7 dage GL-DK v.v. Economy T N K B 7 dage 7 dage 7 dage 7 dage GL-DK v.v. Economy Y JA JA

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator

NAIA Mini manual. Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator NAIA Mini manual Rejsende / Rejsearrangør / Profiladministrator Aqqusinersuaq 3-5 Box 330 3900 Nuuk Telefon 34 85 75 Vagt telefon 55 22 93 (efter 16:00) Systemsupport: Booking support: Telefon: +299 34

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Cyber SPORT Quick Guide

Cyber SPORT Quick Guide Cyber SPORT Quick Guide 2015 Version 1.0 Kom godt i gang Her er en kort introduktion til Cyber, hvor du kan bestille flybilletter, hotelovernatninger samt billeje. 1. Gå på hjemmesiden www.idraettensrejsebureau.dk

Læs mere

Business Online. Business Online - User manual. User Manual Booking. Indholdsfortegnelse

Business Online. Business Online - User manual. User Manual Booking. Indholdsfortegnelse Business Online User Manual Booking Indholdsfortegnelse Login Side 2-3 Hovedside - 4 Bestil rejse (start) - 5 Bestil flyrejse via prisstyret søgning - 6-7 Bestil flyrejse via tidsstyret søgning - 8-12

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Side 1 Adgang og jeg har glemt mit password Side 2 Administrator forside Side 3 Administrator menu Side 4 Virksomhedsadministration

Læs mere

Instruktionsmanual Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password

Instruktionsmanual   Indholdsfortegnelse. Adgang og jeg har glemt mit password Instruktionsmanual www.workplus.dk Indholdsfortegnelse Side 1. Side 2. Side 3-20 Indholdsfortegnelse Adgang og jeg har glemt mit password Togbillet Version 1.0 2. juli 2013 Adgang og jeg har glemt mit

Læs mere

Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel.

Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel. Side : 1 Guide til administration af rejseprofiler hos VR Travel. Indhold Indledning 1 Adgang og login 2 Link 2 Adgang og login 2 Glemt adgangskode 2 Systemopbygning 4 Søg og vis rejseprofil 5 Søg 6 Vis

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

Instruks om Air Greenlands virksomhedsportal til billetbestilling Sektion 5.3

Instruks om Air Greenlands virksomhedsportal til billetbestilling Sektion 5.3 Air Greenland har et billetbestillingssystem, kaldet virksomhedsportalen. Systemet bliver betjent via internettet. Betjening af systemet. Billetbestillingssystemet kan betjenes af en person fra en vilkårlig

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7

1. Log ind Glemt adgangskode? Ændre sprog Dashboard = Forsiden... 7 Indholdsfortegnelse 1. Log ind... 2 2. Glemt adgangskode?... 3 3. Ændre sprog... 6 4. Dashboard = Forsiden... 7 Side 1 af 8 IndFak er opdateret så du igen kan anvende alle typer anbefalede browsere: Internet

Læs mere

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland

Bookingsystem til hoteller. JTA-Data Jylland JTA. Vinkelvej 108a 8800 Viborg Tlf. 86672024 www.jta-data.dk DATA. Jylland Bookingsystem til hoteller -Data: C5 bookingsystem til hoteller Indhold 1. Daglig brug af bookingsystemet. 2. Ny booking et værelse 3. Ny booking flere værelser 4. Ankomst 5. Rengøring 6. Afrejse 7. Værelsesoversigt

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.8 Sct. Norberts Skole https://sctnorberts.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 6 SÅDAN

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort

BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort Indhold BYENS BIO BilletPro Manual for Billetsalg - Blå Gavekort 1. Log ind. Side 2 2. BilletPro. Skærmens funktioner/ Scanneren... Side 3-6 3. Billet bestilt via Internettet. Side 7-9 4. Billet bestilt

Læs mere

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af elektronisk madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 12-09-2018 Indhold Indledning... 2 1. Startsiden... 3 1.1. Opret ny bruger med engangskode...

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012. Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2011-2012 Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent Frederikssund Badminton Klub introducerer ny hjemmeside og online betaling af kontingent!

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) til brugere med adgangskode Udarbejdet af Kultur & Fritid, februar 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 -

Læs mere

Modtag købte materialer. Maj 2012

Modtag købte materialer. Maj 2012 Modtag købte materialer Maj 2012 Indhold Modtag købte materialer... 1 Indhold... 2 Modtag købte materialer... 3 Start af Modtag købte materialer... 3 Skanning af stregkoder... 4 Registrering af modtaget

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af Oprindelsescertifikater. Dokumentet indeholder

Læs mere

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger.

Brugernavn og password er identiske med det, du oplyste ved oprettelse af din bruger. SMVdanmark online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA-Carnet Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af ATA- Carnet. Dokumentet indeholder en

Læs mere

KMD Brugeradministration til Navision og LDV

KMD Brugeradministration til Navision og LDV KMD Brugeradministration til Navision og LDV Vejledning for Statens Administration og ØSC institutioner. Opdateret 09-09-2015 Indholdsfortegnelse 1 Kom godt i gang... 2 1.1 Login til KMD Brugeradministration...

Læs mere

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE

TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND ADGANGSKODE TESTPORTAL: BRUGERVEJLEDNING LOG IND Testportalen befinder sig på internetadressen http://www.testportal.hogrefe.dk/default.aspx. På denne adresse mødes man af ovenstående skærmbillede. Indtast her dit

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.0.9 Sct. Ibs skole https://sctibs.cposonline.dk/ SÅDAN OPRETTER DU EN BRUGER... 3 SÅDAN LOGGER DU IND... 5 SÅDAN TILKNYTTER DU EN RELATION TIL DIN KONTO (ADMINISTRER FLERE

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Rejsesekretær/Godkender

Rejsesekretær/Godkender Rejsesekretær/Godkender Indhold Sådan oprettes afregninger på vegne af i RUS2... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af AAU-ansatte... 2 Oprettelse af afregninger på vegne af Gæster/ikke AAU-ansatte...

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DE Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Erhvervs online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem

FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem FSFIs lynguide til DFRs elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Brugervejledning til. Vejleder

Brugervejledning til. Vejleder Brugervejledning til Vejleder UDARBEJDET AF DINO BABIC 12. AUGUST 2016 ADGANG TIL LOGBOGEN... 2 MIN PROFIL... 6 ÆNDRING AF KODEORD... 7 KALENDER... 8 KOMPETENCEOVERSIGT... 9 UDDANNELSESLÆGER... 10 KOMPETENCER

Læs mere

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012 Vejledning Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen Opdateret 8. februar 2012 Det er muligt at bestille knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen direkte fra Lara. Det er Ungdomsskoleforeningen

Læs mere

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken

Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Brugermanual til brug af online madbestilling for borgere, der får mad fra Byens Køkken Senest revideret 19-02-2019 Indhold Indledning... 2 1. Log ind/oprettelse af bruger... 3 1.1 Log ind med eksisterende

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Manual til Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Indhold Indledning til manualen... 1 Roller i rekvisitionssystemet... 2 Log In... 3 Forside... 5 Vælge projekter... 6 Oprette rekvisitionen... 7 Dispositions

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk brugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål og svar...

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

STEP BY STEP VEJLEDNING TIL DC-3 VENNERNES ON-LINE BOOKING-SYSTEM. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER

STEP BY STEP VEJLEDNING TIL DC-3 VENNERNES ON-LINE BOOKING-SYSTEM. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER STEP BY STEP VEJLEDNING TIL DC-3 VENNERNES ON-LINE BOOKING-SYSTEM. INDLEDENDE BEMÆRKNINGER For at kunne anvende DC-3 On-line booking skal din e-mail være registreret i systemet og du skal kende dit password.

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen

cpos Online Quickguide Version Diakonissestiftelsen cpos Online Quickguide Version 1.1.2 Diakonissestiftelsen https://diakonissestiftelsen.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne.

Vejledning i brug af Interbook. Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. Vejledning i brug af Interbook Lokalebooking-program for foreninger, kommunale skoler og Tønder Hallerne. 1 Indledning Tønder Kommunes lokalebookingsystem og foreningsportal (Interbook) er et program,

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2

Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION. Brugermanual august-2013 vers. 1.2 Midttrafik TRAFIKADMINISTRATION 2 34 Brugermanual august-2013 vers. 1.2 1 intro! På de følgende sider vil du finde en lille og hurtig gennemgang af Midttrafik Trafikadministration. Med Midttrafik Trafikadministration

Læs mere

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode

Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Holstebro Kommune Kultur og Fritid Vejledning i brug af Foreningsportalen til brugere med adgangskode Foreningsportalen kan benyttes både af borgere og foreninger til søgning af foreningsoplysninger og

Læs mere

Bestilling af forplejning via Pronestor

Bestilling af forplejning via Pronestor Bestilling af forplejning via Pronestor Der er 2 muligheder for at bestille forplejning hos Chartwells: Via din mødeindkaldelse i Outlook Via web-adgang http://book01.pronestor.com/sdu/ OBS! Alle er som

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Horsens Kommune https://horsens.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ EN KANTINECHIP... 4

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0

BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER. Version 2.0 BRUGERMANUAL FOR KLUBKOORDINATORER Version 2.0 Login Du skal vælge den klub som du tilhøre og dernæst indtaste din kode i feltet: Password. Regionsgolf-Danmark Administration Når du er logget ind i system

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner,

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 8 Har du glemt dit kodeord?... 10 Sådan redigerer og ser

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/

cpos Online Quickguide Version NKT https://nkt.cposonline.dk/ cpos Online Quickguide Version 1.1.3 NKT https://nkt.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN SKIFTER DU ADGANGSKODE... 4 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 5 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK

Læs mere

CPOS Borgerportal. Quickguide

CPOS Borgerportal. Quickguide CPOS Borgerportal Quickguide Version 1.1.8 Cheval Blanc Bygningsstyrelsen og Konkurrence- og forbrugerstyrelsen https://1351.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen

Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Velkommen til Åben Dagtilbudsportalen Kære udbyder, Du er nu oprettet som udbyder på Åben Dagtilbudsportalen, og du kan nu lægge relevante tilbud for daginstitutioner på portalen. For at hjælpe dig bedst

Læs mere

Såfremt du ikke har indgået en agent-booking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale.

Såfremt du ikke har indgået en agent-booking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale. Introduktion til Scandlines agent-booking system 1. Login For at logge ind på bookingsystemet skal du benytte dit agent ID-nummer samt dit password, som du har fået oplyst af Scandlines i forbindelse med

Læs mere

Skolemadsbestilling. 1. Skolemadsbestilling, generelt. Indholdsfortegnelse:

Skolemadsbestilling. 1. Skolemadsbestilling, generelt. Indholdsfortegnelse: Skolemadsbestilling Indholdsfortegnelse: 1. Skolemadsbestilling, generelt.... 1 2. Oprettelse af forældre og elev... 2 3. Bestilling... 4 4. Betaling... 5 5. Ændring af bruger oplysninger... 7 6. Ønsker

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holddeltagere Indhold Sådan tilmelder du dig et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan ser du oplysninger

Læs mere

MASCOT SmartStore Quick guide

MASCOT SmartStore Quick guide Indholdsfortegnelse Login... 2 Glemt Adgangskode... 2 Startsiden... 3 Ny ordre... 4 Ordreinformation / frigiv ordren... 8 Ordrebekræftelse... 9 Følg din ordre... 9 Min profil... 11 Egne notater:... 12

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af Oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

VITAS Digital ansøgning

VITAS Digital ansøgning Hvis du har fundet en virksomhed, som gerne vil ansætte dig i enten løntilskud, i en praktikplads eller som voksenlærling, kan du komme hurtigt i gang og sætte fart på sagsbehandlingen, ved at bede virksomheden

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Lemvig Ungdomsgård   Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 Lemvig Ungdomsgård https://ug.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 18. maj 2018 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.4 Roskilde https://roskilde.cposonline.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Portal vejledning Version 1.1.4 Roskilde SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN

Læs mere

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK Kære lejere. Som I nok alle ved, har vi - efter lejernes ønske om at kunne se, hvilke mødelokaler der er ledige - fået udviklet et booking-modul til Intranettet, hvorfra al booking af mødelokaler fremover

Læs mere

Såfremt du ikke har indgået en agentbooking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale.

Såfremt du ikke har indgået en agentbooking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale. Introduktion til Scandlines agentbooking system, Agent Logon 1. Login For at logge ind på bookingsystemet skal du benytte dit agent ID-nummer samt dit password, som du har fået oplyst af Scandlines i forbindelse

Læs mere

1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes - klik på Salgsordrer. 1.2 Ny salgsordre oprettes. Kunde vælges ved at højreklikke på felt med kundenr.

1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes - klik på Salgsordrer. 1.2 Ny salgsordre oprettes. Kunde vælges ved at højreklikke på felt med kundenr. Oprettelse af en salgsordre og faktura 1. Oprettelse 2. Redigering/ændringer i låst salgsordre 3. Filtrering/sortering af salgsordrer 4. Afsendelse og fakturering 1. Oprettelse 1.1 Salgsordre menu åbnes

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine

cpos Online Quickguide Version Fredensborg Kantine cpos Online Quickguide Version 1.1.0 Fredensborg Kantine https://fredensborg.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING

Læs mere

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11

Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Indhold Registrering på forum... 2 Opret Indlæg... 5 Besvar Indlæg... 7 Ændringer af brugerindstillinger... 9 Tips & Tricks... 11 Registrering på forum Ved første besøg på Abildgaardkredsens forum møder

Læs mere

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS / mtempus. Link: Version 5

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS / mtempus. Link:   Version 5 AU Timeløn Vejledning til sekretær-brugere TIMEmSYSTEM ApS / mtempus Link: https://au.mtime.dk Version 5 November 2017 Forord: Velkommen til AU Timeløn. I denne vejledning finder du beskrivelser af de

Læs mere

Quick guide til BordingNet

Quick guide til BordingNet Quick guide til BordingNet BordingNet - Når tiden er vigtig Kom godt i gang med BordingNet. Denne Quick Guide giver dig en hurtig introduktion til de mest anvendte funktioner, så du hurtigt kan komme i

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Administration generelt

Administration generelt Administration generelt Med Business Online Administration kan du bl.a. oprette, rette og slette brugere bestille pinkoder tildele og ændre brugeres adgange til Cash Management tildele og ændre brugeres

Læs mere

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online.

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online. Forløbet for en opkrævning Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette filer, som Elektronisk fakt. OIOUBL/OIOXML i Business Online. 1. Opret stamoplysninger (Fakturerings-

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE.

BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. BRUGERVEJLEDNING TIL BRUG AF MC IKAST HJEMMESIDE. www.mcikast.dk På hjemmesiden kan du se alle de kommende ture både i indland og udland. Du kan også se de ture, som er kørt. Alle turene er placeret i

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet

DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet DI Online løsning: Quick guide til oprettelse af ATA Carnet Dette dokument er en introduktion til Dansk Industris online løsning til oprettelse og bestilling af ATA Carnet. Dokumentet indeholder en overordnet

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 3

AU Timeløn. Vejledning til sekretær-brugere. TIMEmSYSTEM ApS. Link: https://au.mtime.dk. Version 3 AU Timeløn Vejledning til sekretær-brugere TIMEmSYSTEM ApS Link: https://au.mtime.dk Version 3 Januar 2017 Forord: Velkommen til AU Timeløn. I denne vejledning finder du beskrivelser af de funktionaliteter,

Læs mere

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/

cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ cpos Online Vejledning august 2017 https://gladsaxekortet.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste. Ballerup Kommune

Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste. Ballerup Kommune Vejledning til oprettelse af brugerprofil og registrering på leverandørliste Ballerup Kommune Indhold: Før du går i gang s. 3 Opret brugerprofil s. 4 Opret fagprofil administrator s. 5-6 Opret fagprofil

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Høje-Taastrup Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Online Booking. Fanebladet Booking

Online Booking. Fanebladet Booking Vejledning til Online Booking Såfremt I har spørgsmål er i velkommen til at ringe til enten Leif på 73-674348 eller back up Torben på 73-674344. Spørgsmål rettes til: Support Leif Andersen leif@perdamgaard.dk

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. EDI systemet for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator EDI systemet for FP attester og journaloplysninger 1. april 2019 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI FP attester Denne vejledning

Læs mere

Rejsebestilling via det nye RejsUd2 system

Rejsebestilling via det nye RejsUd2 system Fremadrettet skal du foretage rejsebestilling og efterfølgende afregning via det nye RejsUd2 system. Her vil vi gennemgå hvorledes du foretager en rejsebestilling. I RejsUd systemet skal du finde og aktivere

Læs mere

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen.

Inden du begynder at lave dine afregninger, er det en rigtig god idé at scanne de udgiftsbilag, som relaterer til rejsen. Opret rejseafregning Velkommen til RejsUd vores system til Rejseafregninger og Udgiftshåndtering. Denne vejledning viser, hvordan du opretter en rejseafregning i RejsUd, så du nemt og ubesværet kan oprette

Læs mere

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg

cpos Online Quickguide Version https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg cpos Online Quickguide Version 1.1.5 https://betalingskort.aalborg.dk/ Unitec - Højvangen 4 - DK-3480 Fredensborg SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN UDBETALER

Læs mere

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil

Oversigt. Tilmelding i Klubmodul. Opret profil Oversigt Tilmelding i Klubmodul Opret profil Ret profil Tilmeld kontingent Tilmeld dig et morgenmøde Tilmelding via Aktivitetsmenuen Tilmelding via forsiden Tilmelding i Klubmodul For at tilmelde dig skal

Læs mere

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone.

Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Her gennemgås hvordan du opretter en afregning der indeholder rejsedage, omkostninger og kørsel. Vejledningen kan bruges af alle der har en Iphone. Anvender du en anden type smartphone vil du også kunne

Læs mere

DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL

DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL DEAS FA K T U R A P O RTA L VEJLEDNING TIL DEAS LEVERANDØRER I BRUG AF DEAS FAKTURAPORTAL DEAS FAKTURAPORTAL Indhold DEAS e-fakturering Hvem kan bruge DEAS fakturaportal? Her finder du DEAS fakturaportal

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere