DATS og DRAMAs Sminkekurser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07"

Transkript

1 DATS og DRAMAs Sminkekurser DATS og DRAMA tilbyder som noget nyt i fællesskab sminkekurser henvendt til amatørscener, institutioner, pædagoger, lærere samt private der ønsker at erhverve sig mere faglig viden om sminkning. Kurserne afholdes på GellerupScenen, Gudrunsvej 80, 8220 Brabrand og i Dramatoriet/Teaterhjørnet, Vesterbrogade 177, 1800 Frb. C Overnatningsmuligheder Århus Cap Inn Århus, Kannikestræde 14, 8000 Århus C, tlf Danhostel, Århus Vandrerhjem, Marienlundsvej 10, 8240 Risskov, tlf , København Hotel Sct. Thomas, Frederiksberg Allé 7, 1621 København V, tlf , Forplejning Kaffe og te er gratis på kurset. Der kan købes mad i nærheden af kursusstedet. Der holdes ca. 45 min frokostpause. I øvrigt På kurserne vil undervisningen veksle mellem teori og praksis. Alle kursuspriser er inkl. materialer. Tilmelding - se side 10.

2 KURSUSOVERSIGT Efteråret 2006 Dato Kursus- Emne Sted nummer SEPTEMBER sept. Spfx1 Special effekter Kbh sept. Spfx2 Special effekter Århus SEPTEMBER/OKTOBER 30. sept.-1. okt. Børnsm1 Børnesminke Århus okt. Børnsm2 Børnesminke Kbh. NOVEMBER nov. Teater1 Teatersm. grundlæg. Århus nov. Teater2 Teatersm. grundlæg. Kbh. Foråret 2007 Dato Kursus- Emne Sted nummer FEBRUAR februar Børnsm3 Børnesminke Århus februar Børnsm4 Børnesminke Kbh. MARTS marts Spfx3 Special effekter Århus marts Spfx4 Special effekter Kbh. APRIL april Teater3 Teatersm. videregående Århus april Teater4 Teatersm. videregående Kbh.

3 LÆRERNE Ann Bech Andersen Hej jeg hedder Ann og jeg er uddannet som kosmetolog på InterClinitique og som make-upartist på fagskolen for dekorativ kosmetik i Odense. Jeg har i de sidste 15 år undervist meget i make-up inden for skønsminke-børnesminke-teatersminke og special effekter hos skoler, børnehaver, seminarer, amatørteatre, private og det offentlige. Jeg elsker at arbejde med make-up og lave nogle sjove forandringer på ansigter. Janus Vinther Janus Vinther arbejder som selvstændig med Special effects alt fra effekter til tvfilm, musikvideoer, teater, events. Han har arbejdet med Special effects i 12 år, hvor hans hovedområde er sminkeeffekter og produktion af rekvisitter som masker, afhuggede arme og ben. Janus arbejder endvidere med pyroteknik og viderebearbejdning af Special effects til film på computer ved videoredigering. Han har udgivet 3 bøger på dansk om special effekter og sminke hvoraf den ene bog, Special effekter til Film og Teater, er oversat til engelsk og udkommet i England og USA.

4 KØB DIT EGET SMINKEKURSUS Vi kan tilbyde at arrangere lige det kursus I har brug for. F.eks. et kursus i hvordan man sminker børn med GRIMAS sminke. Vi laver kurser til både institutioner og private, og der er både BØRNESMINKEKURSUS Få nogle gode idéer og tips om hvordan man f.eks. laver en abe, tiger, løve, sommerfugl eller andet fantasifuldt. 4 timers kursus indeholder Teori og grundteknik i brugen af sminke. Fremvisning af en nem og enkel børnesminke med Cake make-up og vandsminke. Herefter er der mulighed for selv at afprøve sminken. 6 timers kursus indeholder Teori og grundteknik i brugen af sminken. Fremvisning af en nem og enkel børnesminke med Cake make-up og vandsminke. Herefter er der mulighed for selv at afprøve sminken. Desuden vises anvendelsen af dermawax, filmblod m.m. til skudsår, rifter, sår og ar. Også dette vil der blive mulighed for at afprøve. TEATERSMINKEKURSUS Teatersminke er mange ting. Det kan være svært at få de rigtige illusioner frem til en bestemt karakter, så derfor er det nødvendigt at lære de grundlæggende teknikker inden for sminkens verden. Vi kan tilbyde følgende kurser: - Grundlæggende kursus Kurset indeholder en grundig gennemgang og vejledning i anvendelsen af GRIMAS teatersminke, samt alle de grundlæggende sminke teknikker. Kurset indeholder i hovedtræk: Grundsminke med Cake make-up Alm. Herre og damesminke til teater Sminketeknikker med pudderskygger (modellering m.m.) Ægte skægstubbe med uldcrepe Påsætning af kunstige øjenvipper + evt. pynt Sår og andre effekter med dermawax Ændring af tænder med tandlak eller gebis.

5 - Videregående kursus Her kræves at man har lidt kendskab til sminken, da der kun vil være hurtig gennemgang af de grundlæggende sminkeprodukter. Kurset indeholder i hovedtræk: Grundsminke til ældre make-up med Cake make-up og pudderskygger. Sminketeknikker med pudderskygger (modellering mm.). Sminkning og påsætning af latexnæser (f.eks. druktud og ører mv.). Sminke drukkinder og ændre tænder med tandlak og Skægstubbe, vorter og kradsesår. Sår og andre effekter med dermawax. Køb dit eget SPECIAL EFFEKT KURSUS Lær at lave special effekter som forbrændinger, åbne sår, afrevne arme og ben, skudsår, åbent kraniebrud og meget meget mere fra horrorsminkens verden. Vi skal arbejde med dermawax, forskellige blodtyper, latex, silikone, specielle sminkefarver og meget andet. Kurset vil primært være praktisk arbejde men der vil også være en del teori med anvendelsen af de forskellige produkter og materialer til simulation af realistiske og ekstreme effekter. Dette kursus henvender sig til private, institutioner, liverollespils-foreninger, klubber, teatersminkører, samt instruktører indenfor Civilforsvaret, Røde Kors mm. Vi kan også sammensætte et kursus lige efter jeres egne ønsker til samme pris. Ring venligst for flere oplysninger. Kurserne kan afholdes hverdage, såvel som weekender. Vi kan skaffe lokaliteter hvis der er behov for det. Ellers afholdes kurset hos jer mod et tillæg for kørsel. Ring og hør nærmere om prisen på de enkelte kurser! DRAMA/TEATERHJØRNET tlf

6 SPECIAL EFFEKT KURSUS - åbent for alle Lær at lave special effekter som forbrændinger, åbne sår, afrevne arme og ben, skudsår, åbent kraniebrud og meget meget mere fra horrorsminkens verden. Vi skal arbejde med dermawax, forskellige blodtyper, latex, silikone, specielle sminkefarver og meget andet. Kurset vil primært være praktisk arbejde men der vil også være en del teori med anvendelsen af de forskellige produkter og materialer til simulation af realistiske og ekstreme effekter. Dette kursus henvender sig til private, institutioner, liverollespils-foreninger, klubber, teatersminkører, samt instruktører indenfor Civilforsvaret, Røde Kors m.m. Kursus Spfx september 2006 I København Kursus Spfx september 2006 I Århus Kursus Spfx marts 2007 I Århus Kursus Spfx marts 2007 I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Janus Vinther. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

7 BØRNESMINKEKURSUS Børn elsker at blive sminket. Vær forberedt inden fastelavn med børnesminken. En spændende og inspirerende weekend hvor I lærer alt det grundlæggende når børnene bliver sminket med GRIMAS vandsminke produkter. Hvordan I bedst muligt beskytter børnenes hud og hvordan man anvender produkterne rigtigt for at få nogle meget flotte masker ud af det. Det kan være at børnene vil sminkes som dyr eller fantasi-væsner, og her vil I få en masse gode idéer til, hvordan man kan forberede og lave disse former for masker. Vi skal også arbejde med teatersminke til børn, og med hvordan man laver forskellige former for karaktersminkninger. Her vil være god tid til at sminke hinanden. Foruden alt dette vi I også skulle lære at lave små Special Effekter som mindre brandsår, blå øjne, rifter, snitsår m.v. Et spændende grundkursus for pædagoger og private med interesse for børnesminkning eller børneteater. Kursus Børnesm1 30. sept.-1. okt I Århus Kursus Børnesm okt I København Kursus Børnesm feb I Århus Kursus Børnesm feb I København Max. 12 deltagere Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-) Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15..

8 TEATERSMINKEKURSUS GRUNDLÆGGENDE Teatersminke er mange ting. Det kan være svært at få de rigtige illusioner frem til en bestemt karakter, så derfor er det nødvendigt at lære de grundlæggende teknikker inden for sminkens verden. På dette kursus bliver der arbejdet med de forskellige produkter, der anvendes i forbindelse med karaktersminkninger til teaterbrug. De mange GRIMAS-artikler vil blive gennemgået med henblik på at vise, hvilke muligheder, der er i dem. Der vil også blive arbejdet med kunstige latex-næser, sorte tænder, skægstubbe, og vi vil komme lidt ind på special effekter m.m. Dette er et kursus for alle med interesse for teatersminke, hvor man vil komme igennem alt det grundlæggende, som er en forudsætning for at lave teatersminke. Der er ingen forudsætning at man har sminket før. Kursus Teater nov I Århus Kursus Teater nov I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

9 TEATERSMINKEKURSUS VIDEREGÅENDE Dette udvidede kursus er koncentreret om større former for teatersminke til mere specielle karaktertyper som f.eks. fremstilling af en ældre karaktermaske med skyggeeffekter, blodsprængninger og sorte tænder m.m. Vi skal også arbejde meget mere med påsætning af latex-næser, kunstige næser lavet af soft putty, fremstilling af egne latexskæg og -bryn bearbejdet med uldcrepe som kan genbruges flere gange. Desuden skal der laves specielle effekter som skudsår, brandsår, brækkede næser og forslåede ansigter til teaterbrug og meget meget mere. Det vil være en stor fordel for udbyttet af kurset at have en del produktkendskab og lidt sminkeerfaring, da der kun vil blive en produktgennemgang af de mere specielle produkter og sminketeknikker. Et fortsætterkursus for alle teaterinteresserede. Kursus Teater april 2007 I Århus Kursus Teater april 2007 I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

10 TILMELDING OG BETALING Tilmelding sker ved at indbetale kursusafgiften på vedlagte girokort. Giro nr Du er først optaget på kurset, når vi har registreret din indbetaling. Vi optager kursister så længe der er plads på holdene og i den rækkefølge vi registrerer indbetalingerne. Husk ved tilmeldingen at opgive hvilket kursus du ønsker (ex. Spfx3), samt evt. alternativt kursus, hvis det ønskede kursus er optaget. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart. HUSK at udfylde det vedlagte girokort med alle oplysninger. NB! Ved betaling gennem kommuner/institutioner skal deltagernavn også oplyses. AFBUD eller AFLYSNING Afbud skal meddeles DRAMA tlf senest 14 dage før undervisningsstart. Senere afbud medfører tab af HELE kursusbeløbet Bliver et kursus aflyst returneres hele kursusbeløbet. Yderligere info kan fås hos Teaterhjørnet Vesterbrogade 175, 1800 Frb. C, tlf Forlaget Drama Nygade 15, 6300 Gråsten, tlf DATS - Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed Nygade 15, 6300 Gråsten, tlf Trykt hos Haderslev Stiftsbogtrykkeri Layout & produktion: Tekst & Design

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

Kursusprogram Forår 2014

Kursusprogram Forår 2014 Helene Juul Design, dansk design & tekstil formgivning Mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende. Flotte og anderledes designs til

Læs mere

6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os. Stærke. grafiske kurser

6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os. Stærke. grafiske kurser 6 ugers selvvalgt uddannelse - dine muligheder hos os Stærke grafiske kurser Velkommen på kursus Om kurserne generelt Vores undervisningsmetode er en vekslen mellem tavleundervisning og arbejde ved computeren

Læs mere

KURSUS KATALOG 2015. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk

KURSUS KATALOG 2015. Kurser og andre tilbud for frivillige. RødeKors.dk KURSUS KATALOG 2015 Kurser og andre tilbud for frivillige RødeKors.dk KURSUSOVERSIGT Kurser og andre tilbud for frivillige i 2015 Kursus Dato Sted Tilmeldingsfrist April Introduktionskursus for nye kasserere

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Emilielunden Kursuscenter v/ Charlotte Wiegand FORÅR SOMMER 2014 Nordfeldvej 15, 4780 Stege, Møn charlottewiegand@gmail.com www.emilielunden.dk Hvad På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på

Læs mere

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no

Egne mønstre sælges fra butikken i Kolt og i netbutikken på www.helenejuul.dk og forhandles i Norges hos www.northernquilts.no Helene Juul Design, dansk design & tekstil formgivning Mønsterdesigns med "forbindelser" til det traditionelle, til historien - og samtidig innovative og tidssvarende. Flotte og anderledes designs til

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk

Kurser forår 2015. Emilielunden. Fokus på det gode håndværk Emilielunden Kurser forår 2015 Syning, tilskæring, strik, broderi, tryk og meget mere. Dag- og weekendkurser med dygtige undervisere i skønne omgivelser på Møn, samt foredrag og konferencer med forskellige

Læs mere

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Forår 2015 Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk

Læs mere

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til!

Vi arrangerer løbende ture i sæsonen. De bliver slået op på nettet og skolerne. Så er det bare med at melde sig til! New York i efterårsferien 2016 Kom med til en af Verdens absolut fedeste byer. New York er byen man bare aldrig bliver træt af. Vi forventer at lave en tur i efterårsferien 2016, så du kan allerede nu

Læs mere

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder

Skolen for Recovery. Efterårskurser 2013. www.skolenforrecovery.dk. - For mennesker med psykiske sårbarheder Skolen for Recovery - For mennesker med psykiske sårbarheder Efterårskurser 2013 www.skolenforrecovery.dk Indholdsfortegnelse Om Skolen for Recovery s. 2 Undervisere s. 4 Kurser: Kreativt Værksted s. 5

Læs mere

kts kastrup IT-kursuskatalog

kts kastrup IT-kursuskatalog kts kastrup IT-kursuskatalog Københavns Tekniske Skole Københavns Tekniske Skoles kursuscenter i Kastrup udbyder en række AMU-kurser indenfor IT, som spænder fra kurser i kontor- og grafiske programmer

Læs mere

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Du kan tilmelde dig ved at ringe til biblioteket eller ved personlig henvendelse. Tilmelding sker efter først til mølle princippet. IT- Kurser efterår 2011 Mandag kl. 10-19 KulturArkaden Tirsdag kl. 10-19 Sydhavnsvej 6 Onsdag kl. 13-19 4760 Vordingborg Torsdag kl. 10-19 Telefon: 55 36 38 00 Fredag kl. 10 17 Lørdag kl. 10 14 I perioden

Læs mere

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1

LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 LAUGETS VÆVEKURSER Efterår 2014 Forår 2015 1 Laugets Vævekurser Efterår 2014 og forår 2015 VÆVNING for nybegyndere og viderekomne Faglige moduler i skaftevævning i København og Jylland TILMELDING TIL Laugets

Læs mere

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Efterår 2014. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk

Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Efterår 2014. Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk Kursus & Inspirationskatalog Økoløft Aarhus Efterår 2014 Københavns Madhus www.kbhmadhus.dk ØKOLØFT AARHUS Vi har hermed den store glæde at kunne udbyde helt særlige inspirations arrangementer, og små

Læs mere

Kursuskatalog 2012/13. Næstved Kommune. Specialafdelingen

Kursuskatalog 2012/13. Næstved Kommune. Specialafdelingen Kursuskatalog 2012/13 Næstved Kommune Specialafdelingen Indholdsfortegnelse Forord - hvem er vi.. side 3 Kurser for fagfolk: Grundlæggende viden om autisme 1 og 2. side 4 Halliwicksvømning.. side 5 Det

Læs mere

Årgang 2 Nr. 8 August 1999

Årgang 2 Nr. 8 August 1999 Årgang 2 Nr. 8 August 1999 POSTEN Månedsblad for ArbejdsPladsRepræsentanter i Hvorfor? Mandag d. 14/6-99 lød startskuddet til s APR-undersøgelse. Den skulle afdække årsager til valg af fagforening blandt

Læs mere

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke

Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke Her vil jeg gerne være Det er sådan dine kunder skal tænke I denne gennemgang lægger vi vægt på hjemmesidens opbygning. For at få det optimale udbytte af en hjemmeside skal mange elementer spille sammen.

Læs mere

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn

0. - 5. KLASSE. - indskolingsafdelinger RØD/GUL. www.kochs.dk. - vi vil være verdens bedste skole - for børn 0. - 5. KLASSE - indskolingsafdelinger RØD/GUL www.kochs.dk - vi vil være verdens bedste skole - for børn Hvad indeholder pjecen? I denne pjece kan du læse om N. Kochs Skoles indskolingsafdelinger. I skolens

Læs mere

HANDI-K@ - ET ANDERLEDES STED

HANDI-K@ - ET ANDERLEDES STED HANDI-K@ - ET ANDERLEDES STED PROJEKT OG UDVIKLINGSTEAMET UNDERVISNINGSTILBUD PROJEKTER ÅBNE TILBUD NETVÆRKSGRUPPER DEN BLÅ CAFÉ INDHOLD 2 Projekt- og 2014 udviklingsteamet Projekter Netværksgrupper Undervisningstilbud

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

KURSUS MAGASINET ADHD-FORENINGEN 2015

KURSUS MAGASINET ADHD-FORENINGEN 2015 KURSUS MAGASINET ADHD-FORENINGEN 2015 21 ADHD-foreningens kurser 2015 EMNE MÅLGRUPPE DATO STED KURSUSNR. FORÆLDRE OG FAMILIENETVÆRKET Styrk din forældrerolle Forældre til børn med ADHD 3.-4. oktober Fyn

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

Velkommen. Velkommen til kataloget for 2014. Lad os starte med et billede: "Ude på havet sejler et skib, der sætter kurs i en bestemt retning...

Velkommen. Velkommen til kataloget for 2014. Lad os starte med et billede: Ude på havet sejler et skib, der sætter kurs i en bestemt retning... Velkommen Velkommen til kataloget for 2014. Lad os starte med et billede: "Ude på havet sejler et skib, der sætter kurs i en bestemt retning..." Vi sætter kurs mod endnu et år med kurser og forløb, der

Læs mere

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE

så ka du lære det SAMMENHOLD KREATIVITET PERSONLIG UDVIKLING FÆLLESSKAB FORDYBELSE så ka du lære det! lærer du fordi du har lyst! arbejder du med det DU brænder for! KREATIVITET FORDYBELSE PERSONLIG UDVIKLING SAMMENHOLD FÆLLESSKAB ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE HØJSKOLE FOR UNGE MELLEM 16

Læs mere

Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi

Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi Revid. d. 20. apr. 15 Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi Kurserne Basis, KST I, II, III, III+, Børn 0-2 år, Børn 3-14 år og Rosenberg Teknik udgør vores grunduddannelse inden for Kranio-SakralTerapi.

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere