DATS og DRAMAs Sminkekurser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DATS og DRAMAs Sminkekurser 2006-07"

Transkript

1 DATS og DRAMAs Sminkekurser DATS og DRAMA tilbyder som noget nyt i fællesskab sminkekurser henvendt til amatørscener, institutioner, pædagoger, lærere samt private der ønsker at erhverve sig mere faglig viden om sminkning. Kurserne afholdes på GellerupScenen, Gudrunsvej 80, 8220 Brabrand og i Dramatoriet/Teaterhjørnet, Vesterbrogade 177, 1800 Frb. C Overnatningsmuligheder Århus Cap Inn Århus, Kannikestræde 14, 8000 Århus C, tlf Danhostel, Århus Vandrerhjem, Marienlundsvej 10, 8240 Risskov, tlf , København Hotel Sct. Thomas, Frederiksberg Allé 7, 1621 København V, tlf , Forplejning Kaffe og te er gratis på kurset. Der kan købes mad i nærheden af kursusstedet. Der holdes ca. 45 min frokostpause. I øvrigt På kurserne vil undervisningen veksle mellem teori og praksis. Alle kursuspriser er inkl. materialer. Tilmelding - se side 10.

2 KURSUSOVERSIGT Efteråret 2006 Dato Kursus- Emne Sted nummer SEPTEMBER sept. Spfx1 Special effekter Kbh sept. Spfx2 Special effekter Århus SEPTEMBER/OKTOBER 30. sept.-1. okt. Børnsm1 Børnesminke Århus okt. Børnsm2 Børnesminke Kbh. NOVEMBER nov. Teater1 Teatersm. grundlæg. Århus nov. Teater2 Teatersm. grundlæg. Kbh. Foråret 2007 Dato Kursus- Emne Sted nummer FEBRUAR februar Børnsm3 Børnesminke Århus februar Børnsm4 Børnesminke Kbh. MARTS marts Spfx3 Special effekter Århus marts Spfx4 Special effekter Kbh. APRIL april Teater3 Teatersm. videregående Århus april Teater4 Teatersm. videregående Kbh.

3 LÆRERNE Ann Bech Andersen Hej jeg hedder Ann og jeg er uddannet som kosmetolog på InterClinitique og som make-upartist på fagskolen for dekorativ kosmetik i Odense. Jeg har i de sidste 15 år undervist meget i make-up inden for skønsminke-børnesminke-teatersminke og special effekter hos skoler, børnehaver, seminarer, amatørteatre, private og det offentlige. Jeg elsker at arbejde med make-up og lave nogle sjove forandringer på ansigter. Janus Vinther Janus Vinther arbejder som selvstændig med Special effects alt fra effekter til tvfilm, musikvideoer, teater, events. Han har arbejdet med Special effects i 12 år, hvor hans hovedområde er sminkeeffekter og produktion af rekvisitter som masker, afhuggede arme og ben. Janus arbejder endvidere med pyroteknik og viderebearbejdning af Special effects til film på computer ved videoredigering. Han har udgivet 3 bøger på dansk om special effekter og sminke hvoraf den ene bog, Special effekter til Film og Teater, er oversat til engelsk og udkommet i England og USA.

4 KØB DIT EGET SMINKEKURSUS Vi kan tilbyde at arrangere lige det kursus I har brug for. F.eks. et kursus i hvordan man sminker børn med GRIMAS sminke. Vi laver kurser til både institutioner og private, og der er både BØRNESMINKEKURSUS Få nogle gode idéer og tips om hvordan man f.eks. laver en abe, tiger, løve, sommerfugl eller andet fantasifuldt. 4 timers kursus indeholder Teori og grundteknik i brugen af sminke. Fremvisning af en nem og enkel børnesminke med Cake make-up og vandsminke. Herefter er der mulighed for selv at afprøve sminken. 6 timers kursus indeholder Teori og grundteknik i brugen af sminken. Fremvisning af en nem og enkel børnesminke med Cake make-up og vandsminke. Herefter er der mulighed for selv at afprøve sminken. Desuden vises anvendelsen af dermawax, filmblod m.m. til skudsår, rifter, sår og ar. Også dette vil der blive mulighed for at afprøve. TEATERSMINKEKURSUS Teatersminke er mange ting. Det kan være svært at få de rigtige illusioner frem til en bestemt karakter, så derfor er det nødvendigt at lære de grundlæggende teknikker inden for sminkens verden. Vi kan tilbyde følgende kurser: - Grundlæggende kursus Kurset indeholder en grundig gennemgang og vejledning i anvendelsen af GRIMAS teatersminke, samt alle de grundlæggende sminke teknikker. Kurset indeholder i hovedtræk: Grundsminke med Cake make-up Alm. Herre og damesminke til teater Sminketeknikker med pudderskygger (modellering m.m.) Ægte skægstubbe med uldcrepe Påsætning af kunstige øjenvipper + evt. pynt Sår og andre effekter med dermawax Ændring af tænder med tandlak eller gebis.

5 - Videregående kursus Her kræves at man har lidt kendskab til sminken, da der kun vil være hurtig gennemgang af de grundlæggende sminkeprodukter. Kurset indeholder i hovedtræk: Grundsminke til ældre make-up med Cake make-up og pudderskygger. Sminketeknikker med pudderskygger (modellering mm.). Sminkning og påsætning af latexnæser (f.eks. druktud og ører mv.). Sminke drukkinder og ændre tænder med tandlak og Skægstubbe, vorter og kradsesår. Sår og andre effekter med dermawax. Køb dit eget SPECIAL EFFEKT KURSUS Lær at lave special effekter som forbrændinger, åbne sår, afrevne arme og ben, skudsår, åbent kraniebrud og meget meget mere fra horrorsminkens verden. Vi skal arbejde med dermawax, forskellige blodtyper, latex, silikone, specielle sminkefarver og meget andet. Kurset vil primært være praktisk arbejde men der vil også være en del teori med anvendelsen af de forskellige produkter og materialer til simulation af realistiske og ekstreme effekter. Dette kursus henvender sig til private, institutioner, liverollespils-foreninger, klubber, teatersminkører, samt instruktører indenfor Civilforsvaret, Røde Kors mm. Vi kan også sammensætte et kursus lige efter jeres egne ønsker til samme pris. Ring venligst for flere oplysninger. Kurserne kan afholdes hverdage, såvel som weekender. Vi kan skaffe lokaliteter hvis der er behov for det. Ellers afholdes kurset hos jer mod et tillæg for kørsel. Ring og hør nærmere om prisen på de enkelte kurser! DRAMA/TEATERHJØRNET tlf

6 SPECIAL EFFEKT KURSUS - åbent for alle Lær at lave special effekter som forbrændinger, åbne sår, afrevne arme og ben, skudsår, åbent kraniebrud og meget meget mere fra horrorsminkens verden. Vi skal arbejde med dermawax, forskellige blodtyper, latex, silikone, specielle sminkefarver og meget andet. Kurset vil primært være praktisk arbejde men der vil også være en del teori med anvendelsen af de forskellige produkter og materialer til simulation af realistiske og ekstreme effekter. Dette kursus henvender sig til private, institutioner, liverollespils-foreninger, klubber, teatersminkører, samt instruktører indenfor Civilforsvaret, Røde Kors m.m. Kursus Spfx september 2006 I København Kursus Spfx september 2006 I Århus Kursus Spfx marts 2007 I Århus Kursus Spfx marts 2007 I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Janus Vinther. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

7 BØRNESMINKEKURSUS Børn elsker at blive sminket. Vær forberedt inden fastelavn med børnesminken. En spændende og inspirerende weekend hvor I lærer alt det grundlæggende når børnene bliver sminket med GRIMAS vandsminke produkter. Hvordan I bedst muligt beskytter børnenes hud og hvordan man anvender produkterne rigtigt for at få nogle meget flotte masker ud af det. Det kan være at børnene vil sminkes som dyr eller fantasi-væsner, og her vil I få en masse gode idéer til, hvordan man kan forberede og lave disse former for masker. Vi skal også arbejde med teatersminke til børn, og med hvordan man laver forskellige former for karaktersminkninger. Her vil være god tid til at sminke hinanden. Foruden alt dette vi I også skulle lære at lave små Special Effekter som mindre brandsår, blå øjne, rifter, snitsår m.v. Et spændende grundkursus for pædagoger og private med interesse for børnesminkning eller børneteater. Kursus Børnesm1 30. sept.-1. okt I Århus Kursus Børnesm okt I København Kursus Børnesm feb I Århus Kursus Børnesm feb I København Max. 12 deltagere Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-) Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15..

8 TEATERSMINKEKURSUS GRUNDLÆGGENDE Teatersminke er mange ting. Det kan være svært at få de rigtige illusioner frem til en bestemt karakter, så derfor er det nødvendigt at lære de grundlæggende teknikker inden for sminkens verden. På dette kursus bliver der arbejdet med de forskellige produkter, der anvendes i forbindelse med karaktersminkninger til teaterbrug. De mange GRIMAS-artikler vil blive gennemgået med henblik på at vise, hvilke muligheder, der er i dem. Der vil også blive arbejdet med kunstige latex-næser, sorte tænder, skægstubbe, og vi vil komme lidt ind på special effekter m.m. Dette er et kursus for alle med interesse for teatersminke, hvor man vil komme igennem alt det grundlæggende, som er en forudsætning for at lave teatersminke. Der er ingen forudsætning at man har sminket før. Kursus Teater nov I Århus Kursus Teater nov I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

9 TEATERSMINKEKURSUS VIDEREGÅENDE Dette udvidede kursus er koncentreret om større former for teatersminke til mere specielle karaktertyper som f.eks. fremstilling af en ældre karaktermaske med skyggeeffekter, blodsprængninger og sorte tænder m.m. Vi skal også arbejde meget mere med påsætning af latex-næser, kunstige næser lavet af soft putty, fremstilling af egne latexskæg og -bryn bearbejdet med uldcrepe som kan genbruges flere gange. Desuden skal der laves specielle effekter som skudsår, brandsår, brækkede næser og forslåede ansigter til teaterbrug og meget meget mere. Det vil være en stor fordel for udbyttet af kurset at have en del produktkendskab og lidt sminkeerfaring, da der kun vil blive en produktgennemgang af de mere specielle produkter og sminketeknikker. Et fortsætterkursus for alle teaterinteresserede. Kursus Teater april 2007 I Århus Kursus Teater april 2007 I København Max. 12 deltagere. Der undervises lørdag fra kl og søndag fra kl Pris 1.500,- inkl. materialer (DATS-medlemmer 1.200,-). Lærer: Ann B. Andersen. Antal timer: 15. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart.

10 TILMELDING OG BETALING Tilmelding sker ved at indbetale kursusafgiften på vedlagte girokort. Giro nr Du er først optaget på kurset, når vi har registreret din indbetaling. Vi optager kursister så længe der er plads på holdene og i den rækkefølge vi registrerer indbetalingerne. Husk ved tilmeldingen at opgive hvilket kursus du ønsker (ex. Spfx3), samt evt. alternativt kursus, hvis det ønskede kursus er optaget. Tilmelding og betaling skal være os i hænde senest 14 dage før kursusstart. HUSK at udfylde det vedlagte girokort med alle oplysninger. NB! Ved betaling gennem kommuner/institutioner skal deltagernavn også oplyses. AFBUD eller AFLYSNING Afbud skal meddeles DRAMA tlf senest 14 dage før undervisningsstart. Senere afbud medfører tab af HELE kursusbeløbet Bliver et kursus aflyst returneres hele kursusbeløbet. Yderligere info kan fås hos Teaterhjørnet Vesterbrogade 175, 1800 Frb. C, tlf Forlaget Drama Nygade 15, 6300 Gråsten, tlf DATS - Landsforeningen for Dramatisk Virksomhed Nygade 15, 6300 Gråsten, tlf Trykt hos Haderslev Stiftsbogtrykkeri Layout & produktion: Tekst & Design

Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi

Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi Revid. d. 20. apr. 15 Grunduddannelse i Kranio-Sakral Terapi Kurserne Basis, KST I, II, III, III+, Børn 0-2 år, Børn 3-14 år og Rosenberg Teknik udgør vores grunduddannelse inden for Kranio-SakralTerapi.

Læs mere

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821

UDDANNELSESUDVALGET. Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010. Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 UDDANNELSESUDVALGET Kreds 6 KURSUSPROGRAM 2010 Henrik Kreipke Formand Jernbane Allé 64 3060 Espergærde Tlf. 4913 1821 Kursusprogram for 2010 Her er de nye kursustilbud. Kurserne er fortrinsvis for trænere,

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015

KURSUS PROGRAM FORÅR 2015 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for modeller på kurser

Læs mere

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08.

Efterår 2013 INFORMATION HAIR TREND MESSE. tlf eller på mail: Tilmelding: Fra d. 13/6-13 kl. 08. HAIR TREND MESSE Mød os på Hair Trend Herning. d. 27 til d. 29. september. Besøg os på stand nr 348 og 334, som er en samlet stand. Vi vil blandt andet præsentere produkter som Diva Macadamia Angel Vi

Læs mere

Sminkebog for figuranter

Sminkebog for figuranter Sminkebog for figuranter illustrationer af sår, skader og brud Beredskabsforbundet 2008 1 Indhold Introduktion Eksempel Brug af latex (hånd, lillefinger, hud) Forbrænding Snitsår i hals Snitsår i hånd

Læs mere

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Cheerleading DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Cheerleading 2014 DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND CHEERLEADING TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor cheerleading. Uddannelserne ligger i slutningen

Læs mere

TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019

TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019 TOFTILD TRÆNING & TEKNIK KURSER 2019 Toftild Aalborg Budolfi Plads 9 9000 Aalborg Tlf. 9810 3211 www.parykker.dk Grundlæggende parykkursus For dig, som vil lære alt om standardparykker. Gennemgang af de

Læs mere

DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene

DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene Træneruddannelse DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelses pakker til specialforbundene DIF s idrætsteoretiske del i Århus og Brøndby træneruddannelse Målgruppen Træneruddannelserne retter sig

Læs mere

DA seminar Comwell Middelfart april 2019

DA seminar Comwell Middelfart april 2019 DA seminar Comwell Middelfart 6. - 7. april 2019 Kære Akupunktører Danske Akupunktører har i år valgt at afholde vores Forårsseminar på hotel Comwell i Middelfart Lørdag den 6. april og søndag den 7. april

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2015. Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2015 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering 2. halvår

Læs mere

Vi har lyttet til jer...

Vi har lyttet til jer... Kursuskatalog for klinik - og lægesekretærer Vi har lyttet til jer... Vol. 2 Kurser - vinteren 2008 Vi gentager efterårets succes... - og er igen klar med kursuskatalog, der er tilpasset jeres ønsker og

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot

Bente Rønberg Kursusplan for 2019 Ugekurser på Rydhave Slot Ugekurser på Rydhave Slot Uge 7 Dobbelt Jacquard Lær at strikke mønsterteknikker på dobbeltapparat. Søndag den 10. februar kl. 17 fredag den 15. februar kl. 16 En betingelse for at deltage er, at du har

Læs mere

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif.

Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com. Kim Jessing Mobil: 2928 4354. Telefon: 4326 2770 Email: breddekonsulent@dtrif. Spørgsmål rettes til Atletik Orientering Rulleskøjte Triathlon DIF Judy Jacobsen Telefon: 4326 2312 Email: judy@dansk-atletik.dk Carsten Lausten Mobil: 22417520 Mail: carstenlausten@hotmail.com Ole Knudsen

Læs mere

Træneruddannelse, DIFs idrætsteoretiske del weekendmodel i Århus og Brøndby

Træneruddannelse, DIFs idrætsteoretiske del weekendmodel i Århus og Brøndby Træneruddannelse DIF tilbyder nu hele idrætsteoretiske uddannelsespakker til specialforbundene Baggrund DIFs uddannelsestrappe er baseret på 4 niveauer, Træner 1 og 2, Diplomtræner og Idrættens trænerakademi.

Læs mere

SpecialKøbmanden Jyllandsgade 14 6700 Esbjerg Tlf.: 75 15 40 55. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser forår 2012 i Esbjerg.

SpecialKøbmanden Jyllandsgade 14 6700 Esbjerg Tlf.: 75 15 40 55. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser forår 2012 i Esbjerg. SpecialKøbmanden Jyllandsgade 14 6700 Esbjerg Tlf.: 75 15 40 55 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser forår 2012 i Esbjerg. Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her

Læs mere

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. over kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2016 og 1. halvår Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog over kurser i Personregistrering 2. halvår 2016 og 1. halvår 2017 Folkekirkens It, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog over kurser i personregistrering

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN!

KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN! KOGNITIV UDDANNELSE HELE PAKKEN! KURSUSCENTER BROGAARDEN SEPTEMBER 2015 - MARTS 2016 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE Kognitiv uddannelse Den kognitive uddannelse

Læs mere

Kursusoversigt forår 2015

Kursusoversigt forår 2015 18. november 2014 Kursusoversigt forår 2015 Hermed fremsendes en kursusoversigt over planlagte aktiviteter for første halvdel af 2015. Som det fremgår af nedenstående skema er der kurser både for trænere

Læs mere

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015

KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 Basis Makeup Seminar v. Maria Langthårs seminar v. Maria Herre Klippe Seminar v. Benjamin KURSUS PROGRAM EFTERÅR 2015 LCP Tour Efteråret 2015 Efterårets LCP tour går til Vojens, Odense, Herning, Hedehusene

Læs mere

Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER

Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER Få styr på VAND FOR FREMTIDENS GENERATIONER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres en

Læs mere

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER

Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Få styr på TEKNOLOGIENS BETYDNING FOR MENNESKER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

Studieplan Hold 5 Registreret Akupunktør

Studieplan Hold 5 Registreret Akupunktør Efterår 2015 1 Fredag d. 25. sept. Birgitte Fiil og Charlotte Lind 9.00-15.00 Mette Pilegaard Kost og ernæring Lørdag d. 26. sept. Søndag d. 27. sept. 2 Fredag d. 9. okt. Søndag d. 11. okt. 9.00-15.00

Læs mere

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset!

Gospel (fra 5.kl.): Hallelujah and lift your hands! Vi fylder luften med ægte gospelstemning og synger taget af huset! DRAMU-weekend Velkommen på DRAMU-Weekend! Alle enheder er velkomne på denne weekend, der står i musikken og teatrets tegn! Måske mangler flokken lige noget for at kunne tage musiker eller skuespillermærket,

Læs mere

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk

Speich Design KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 ARBEJDENDE VÆRKSTED. www.speichdesign.dk KURSUSPROGRAM ARBEJDENDE VÆRKSTED EFTERÅR 2013 FORÅR 2014 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære kunde. Endnu en patchwork sæson står for

Læs mere

Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget

Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget Få styr på produktion med bæredygtig udnyttelse af naturgrundlaget Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder.

Læs mere

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER

Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Få styr på DEN ENKELTE OG SAMFUNDETS UDLEDNING AF STOFFER Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig

Læs mere

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016

KURSUS PROGRAM FORÅR 2016 TILMELDING: 86 24 90 55 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kamme, børster, føn, klippe maskiner, glatjern m.m. på kurserne, der inkluderer arbejde på model eller hoveder. DESIGN Professionel sørger for

Læs mere

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik

BILLED VÆRKSTEDET. maleri. tegning. akvarel. keramik BILLED VÆRKSTEDET maleri. tegning. akvarel. keramik EFTERÅR 2014 Keramiker Rikke Elgaard www.rikkeelgaard.dk Uddannelse: Designskolen Kolding Arbejdsområde: Brugsting og unika Keramik for øvede Vi arbejder

Læs mere

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark.

dff / Dansk Fotografisk Forening vært ved Federation of European Professional Photographers (FEP) kvalifikation billedbedømmelse i Danmark. dff InspirationCamp 15-16 & 17 Juni 2013 bliv inspireret fra hele Europa i København billedudstilling 8 X foredrag personlig mentoring leverandørudstilling - fotograf konference Let s Talk et helt unikt

Læs mere

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus

Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Lær at tænke som en servicedesigner servicedesign kurser i København og Aarhus Kursus: Servicedesign 1 Serviceydelser udgør en stor andel af samfundsøkonomien. Ny teknologi ændrer eksisterende serviceydelser

Læs mere

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010

CMAS Adv. Nitrox Lørdag & Søndag d. 20-21. Marts 2010 Til deltagerne på CMAS Avd. Nitrox Kursus Jeg har hermed den glæde, at sende dig det materiale du skal bruge på Nitrox kurset. I det følgende kan du finde oplysninger om kurset og dets gennemførelse. Afviklings

Læs mere

Kursusprogram VLT Drives 2015. www.vlt.dk

Kursusprogram VLT Drives 2015. www.vlt.dk Kursusprogram VLT Drives 2015 Grundkursus VLT Basis KURSUS 1 Målgruppe Kurset henvender sig til teknisk personale, som arbejder med projektering, installation og vedligeholdelse af udstyr, hvori der indgår

Læs mere

Få styr på bæredygtig energiforsyning

Få styr på bæredygtig energiforsyning Få styr på bæredygtig energiforsyning Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres en fælles

Læs mere

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub.

Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. Weekenden den 21. 23. august 2015 afholdes der TRÆNINGSWEEKEND, arrangeret af Brughunderådet i samarbejde med Fyns Rottweilerklub. I år har BHR valgt temaet Træningsweekend for alle, hvilket betyder at

Læs mere

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre

DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF Træner 1 og 2 For trænere der vil blive (endnu) bedre DIF s idrætsteoretiske del i Århus og Brøndby Gode trænere kan starte her Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men

Læs mere

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV

læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV læs mere PÅ WWW.SPEJDERNET.DK/UDDANNELSE KFUM-Spejderne i Danmark Wagnersvej 33 2450 København SV udd ann else forår 2012 UDDA N NELSE FOR Å R 2012 PRAKTiSKe OPlYSningeR I dette katalog får du et samlet

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS

MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS MEDLEMSBLAD FOR SPORVEJSFUNKTIONÆRENES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS At dyrke filateli, er at samle frimærker På den måde DU bedst kan li!! NR. 2. 2015 27. Årgang SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES FRIMÆRKEKLUB ÅRHUS Marselis

Læs mere

Makeup artist & stylist

Makeup artist & stylist fotograf: Winnie Methmann, makeup artist: Marianne Lind, Model: Salli Marianna Kror Villefrance Makeup artist & stylist www.stylistuddannelse.dk Makeup artist elever på job hos Bella Vista Makeup artist

Læs mere

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN

Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Få styr på UNIVERSET OG JORDENS DANNELSE OG OPSTÅEN Kursusbeskrivelse Fra skoleåret 2016-17 skal man i naturfagene på 7. 9. klassetrin samarbejde om mindst seks fællesfaglige fokusområder. Samtidig indføres

Læs mere

Feng Shui Skolen - siden 1999

Feng Shui Skolen - siden 1999 Feng Shui Skolen - siden 1999 Bliv professionel konsulent eller privat udøver til glæde og gavn i dit eget liv Du har nu mulighed for at blive erhvervs- og privatkonsulent i en og samme uddannelse. Feng

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE)

DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 1 DAGKURSUS LØRDAGSKURSUS (PR-MATERIALE) 2 Frivilligkursus: Værktøjskasse for frivillige Dagkursus Lørdagskursus: 09.00 16.00 Program: 09.00 09.30 Morgenmad 09.30 09.45 Velkommen, præsentation og dagens

Læs mere

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg

SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser efterår 2012 Viborg SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg SpecialKøbmanden.dk Kagekurser efterår 2012 Viborg Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere de mest

Læs mere

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf.: 86 15 12 87. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser forår 2011 i Århus.

SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf.: 86 15 12 87. www.specialkoebmanden.dk. Kagekurser forår 2011 i Århus. SpecialKøbmanden Holmstrupgårdvej 250 B, 8210 Århus V, tlf.: 86 15 12 87 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser forår 2011 i Århus. Cup Cakes Dekoration med whipped icing (glasur), og fondant blomster. Her

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9

k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 28. juni - 4. juli 2009 på Brenderup Højskole inspirationen malekursus: i det ukendte k o r t e k u r s e r p å B r e n d e r u p H ø j s k o l e 2 0 0 9 colaborative paiting mal musikken mal om natten

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Lederen som facilitator af innovation og forandring

Lederen som facilitator af innovation og forandring Lederen som facilitator af innovation og forandring Styrk din facilitatorrolle Mange ledere faciliterer hver eneste dag, men de færreste har lært at benytte de grundlæggende teknikker, som skaber gode

Læs mere

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis

RYLA 2011 i Svendborg. 6. - 7. og 8. maj 2011. Lederrollen. Teori og praksis RYLA 2011 i Svendborg 6. - 7. og 8. maj 2011 Lederrollen Teori og praksis Velkommen til Svendborg En kær pligt for en borgmester er at efterkomme en opfordring til at byde velkommen til sin by. Derfor

Læs mere

El kredsløb. Hej med dig!

El kredsløb. Hej med dig! El kredsløb Hej med dig! Jeg er Thomas Tandstærk, og jeg ved en masse om teknik og natur. Jeg skal lære dig noget om at lave forsøg og undersøgelser. Når klassen er færdig får I et flot diplom! I dette

Læs mere

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign.

KURSUSPROGRAM EFTERÅR 2014 FORÅR 2015. Speich Design. Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk. www.speichdesign. KURSUSPROGRAM A R B E J D E N D E VÆ R K S T E D EFTERÅR 2014 FORÅR 2015 Speich Design Likørstræde 5 2800 Lyngby Tlf.: 45 93 31 31 info@speichdesign.dk www.speichdesign.dk Kære alle kursister og kunder.

Læs mere

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011

Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Invitation til Torvemarked og Julemarked på Marielyst Falster 2011 Gdr. Finn Trane, Bøtø Ringvej 4, 4873 Marielyst Væggerløse Tlf.40419514 E-mail:trane@marienet.dk www.marielystkartoffelbod.dk Marielyst

Læs mere

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI

DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI DET NÆRVÆRENDE FOTOGRAFI 23.06.19 29.06.19 Kurset henvender sig til fotografentusiaster, som har lyst til at fordybe sig i det håndværk, det er at fotografere. Hver dag starter med et oplæg, som kan give

Læs mere

LØRDAG DEN 26. marts 2011

LØRDAG DEN 26. marts 2011 LØRDAG DEN 26. marts 2011 Kære instruktører, ledere, bestyrelsesmedlemmer og andre inviterede. Indbydelse til Landsdelskursus Syd Lørdag den 26. marts 2011 På Kolding Vandrehjem i Kolding. Så er det igen

Læs mere

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS

FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER EFTERÅR 2014 PÅ SYDDANSK ERHVERVSSKOLE CENTER FOR HÅR OG WELLNESS FRISØRKURSER GRIB DER SKER HELE TIDEN NOGET INDEN FOR FRISØRFAGET. PÅ CENTER FOR HÅR & WELLNESS HAR VI FINGEREN PÅ PULSEN

Læs mere

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed

Gældende bestemmelser Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Afsnit H. Brugshunderådets kursusvirksomhed Maj 2010 1 af 16 Indledning Brugshunderådet tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et tilbud om hjælp til at bruge de digitale løsninger. I denne sæson tilbyder vi udover

Læs mere

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen

MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen KURSER EFTERÅR 2016 MERRY.ME Hands-on Styling med Marianne Jensen Dagkursus hvor Marianne Jensen underviser i styling- og fletteteknikker, som alle vil være yderst anvendelige i salonen når temaet evt.

Læs mere

SpecialKøbmanden Vesterbrogade Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser forår 2012 Viborg

SpecialKøbmanden Vesterbrogade Viborg. SpecialKøbmanden.dk. Kagekurser forår 2012 Viborg SpecialKøbmanden Vesterbrogade 8 8800 Viborg SpecialKøbmanden.dk Kagekurser forår 2012 Viborg Cup Cakes: Dekoration med Decorator icing (smørcreme) og fondant blomster. Her lærer du at dekorere de mest

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller noget helt femte, har du brug for modtagernes

Læs mere

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser

Vejledninger for. Uddannelse og afholdelse af kurser Vejledninger for Uddannelse og afholdelse af kurser Indledning Uddannelsesudvalget tilbyder følgende kurser: Træner- og figurantkurser Disse kurser retter sig mod kredsenes trænere, figuranter og hundeførere.

Læs mere

Invitation til at bidrage

Invitation til at bidrage Invitation til samskabelse af bogen INNOVATIV UNDERVISNING I DEN DANSKE FOLKESKOLE -den første samskabende konference for innovativ undervisning 21.-22. januar 2016 i København Invitation til at bidrage

Læs mere

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K

Kursuskatalog. med kurser i. Personregistrering. 2. halvår 2013. Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Kursuskatalog med kurser i Personregistrering 2. halvår 2013 Kirkeministeriets IT-Kontor, Rådhusstræde 2, 1466 København K Velkommen til Kirkeministeriets kursuskatalog med kurser i personregistrering

Læs mere

GODE TRÆNERE KAN STARTE HER

GODE TRÆNERE KAN STARTE HER DIF s idrætsteoretiske del i Tilst og Brøndby GODE TRÆNERE KAN STARTE HER Den gode træner skal ikke bare mestre taktik og teknik i sin idræt, men også kunne planlægge træningen over tid, instruere, indtænke

Læs mere

Kursus program Efterår

Kursus program Efterår 2012 Kursus program Efterår Hair by Hair Construction Tilmelding pr. tlf. 86 24 90 55 tast 2. Fra torsdag d. 2. august kl. 8.30 HUSK at medbringe: kapper, sakse, kniv, kamme, børster, føn, soft styler,

Læs mere

KURSER 2016. Svømmebadskurser 2016. Center for Indeklima og Bygningsundersøgelser Svømmebadsteknologi

KURSER 2016. Svømmebadskurser 2016. Center for Indeklima og Bygningsundersøgelser Svømmebadsteknologi KURSER 2016 Svømmebadskurser 2016 Center for Indeklima og Bygningsundersøgelser Svømmebadsteknologi Kurser 2016 SVØMMEBADSTEKNIK FØRSTE DEL SVØMMEBADSTEKNIK ANDEN DEL SVØMMEBADSTEKNIK TREDJE DEL Kursusnr.

Læs mere

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00.

Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Dagsorden til langt bestyrelsesmøde lørdag d.2. november kl. 10. til søndag d.3. november kl. 12.00. Afbud fra Leif. Bente kommer ved 14 tiden lørdag p.gr.a ansættelsessamtaler i DATS. Per kører ved 11

Læs mere

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014

IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 IT-KURSUSKATALOG EFTERÅR 2014 1 SKOLER OG UDDANNELSE Nemt på nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på nettet er et tilbud om

Læs mere

Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk

Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Kursusprogram VLT Drives 2012 www.vlt.dk Vil du have den nyeste viden? VLT Grundkursus Kursus 1 VLT Grundkursus GRUNDKURSUS i Danfoss VLT frekvensomformere. Kurset henvender

Læs mere

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30

Praktisk information. Undervisningstiden er generelt klokken 8.05-15.30 kurser Praktisk information Alle kurserne afholdes i samarbejde med Syddansk Erhvervsskole Odensen-Vejle på Style & Wellness College Aalborg, Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg. Er du ledig i første ydelsesperiode,

Læs mere

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter

Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter Hold øje uge 20. En herlig uge med cirkus på Næringen 98. God lang weekend. Hilsen Peter HUSK på søndag Loppemarked på BØF! Der er stadig plads til DIG og dine LOPPER så kom frisk. Søndag d.18. maj fra

Læs mere

Vejen til et skønt hundeliv

Vejen til et skønt hundeliv FORÅRET 2016 Kursusnummer: 2016-F1 kreds 6 medlemmer DCH KREDS 6 FOREDRAG Vejen til et skønt hundeliv Kom og hør adfærdsspecialist Betina Sabinskys bud på, hvordan vi som hundeejere og trænere skaber og

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Eftera r 2015 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education

Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education Bliv certificeret i Motivation Factor Job & Education 26.+27.+28. april 2016 Intensivt certificering-kursus Max. 10 deltagere Motivation Factor Job & Education er for dig, der Målgruppe Arbejder med ledige,

Læs mere

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut

Kursusprogram. Fodterapeutskolen. Fodterapeut Kursusprogram Fodterapeutskolen Fodterapeut Kære fodterapeut Vi håber, du har haft en god sommer. Vi har glædet os til, at du skulle komme tilbage fra ferie, så vi kunne præsentere Tradium, Fodterapeutskolens

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk

SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk SpecialKøbmanden Emdrupvej 26H, 2100 København Ø, tlf. 33 15 12 88 www.specialkoebmanden.dk Kagekurser 2010 Cup Cakes: Dekoration med whipped icing (glasur), og fondant blomster. Her lærer du at dekorere

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer. Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt

DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt DISTANCELEDELSE for dig, der ikke møder dine medarbejdere dagligt Sådan du med leder arbe spredt o jdere geografi ver eller tid Skab resultater trods distancen lær teknikker til målstyring, uddelegering

Læs mere

Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår. Kursuskatalog 1

Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår. Kursuskatalog 1 Kursuskatalog 2008 Bosch Termoteknik 2. halvår Kursuskatalog 1 sfortegnelse Indledning 5 BOSCH GASKEDLER 100.08 Display og automatik, Heatronic III - for kondenserende kedler 101.08 Grundkursus - Kaskadeløsninger

Læs mere

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør

Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelse til Fysiologisk Hundemassør Uddannelsen til Fysiologisk Hundemassør, er for dig der vil lære at massere egne og andres hunde og katte. Du kan bruge uddannelsen på dine egne dyr, på din arbejdsplads

Læs mere

Sommerkurser 2015. Vil du være med?

Sommerkurser 2015. Vil du være med? 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Livsstilskursus (1 uge) Vil du være med? Musik og kunsthåndværk

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

[deadline mandag kl. 8.30]

[deadline mandag kl. 8.30] [deadline mandag kl. 8.30] BLIV VÆRT OG BLIV EN OPLEVELSE RIGERE! Fra tirsdag den 24. til lørdag den 28. september får vi besøg af Steinerskolen i Remscheid, som vores elever fra 8. klasse 3. videregående

Læs mere

Make up kursus til Frisører

Make up kursus til Frisører Make up kursus til Frisører Weekend kursus 15 timers intensiv undervisning DAG MAKE-UP Oplæring i opbygning af dag makeup til dagslys. Fint tonede nuancer med en flot og strålende teint, som giver en naturlig

Læs mere

ROIIT AKADEMI 2013 / 2014

ROIIT AKADEMI 2013 / 2014 ROIIT AKADEMI 2013 / 2014 ROIIT AKADEMI TILBYDER I 2013 / 2014 UNIKKE KURSER OG SEMINARER, HVOR DU, DER ER SÆRLIGT INTERESSERET I LEDELSE AF WEB OG IT TIL DIN VIRKSOMHED, KAN FÅ UNDERVISNING PÅ ET FAGLIGT

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

KULTURHUSET PULSEN & AFTENSKOLENES KURSUS PROGRAM

KULTURHUSET PULSEN & AFTENSKOLENES KURSUS PROGRAM KULTURHUSET PULSEN & AFTENSKOLENES KURSUS PROGRAM Kulturhuset Pulsen Information Kære borgere Fra den 15. august kan du som borger tilmelde dig alle de aktiviteter & kurser som vi udbyder underordnet hvilket

Læs mere

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost

Thomas Borgå KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016. Styrk dine kompetencer. Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost KURSER EFTERÅR 2016 HELT NYE KURSER FOR 2. HALVÅR 2016 Styrk dine kompetencer Akupunktur TFT Massage Zoneterapi Helsekost Familejournalen d. 7/12-2015: Nu kan jeg se min datter igen tabt på gulvet med

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2018 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4

KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 KURSUSPROGRAM FOR KREDS 4 2014 Kursusplan for 2014 i kreds 4. Så er uddannelsesudvalgets kursusplan for 2014 kommet på plads. TRÆNERWEEKENDEN ER DESVÆRRE BLEVET AFLYST!!! Alt var ellers klappet og tilrettelagt,

Læs mere

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole

Sommerkurser 2016. 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole Sommerkurser 2016 5 forrygende kursusuger på sommerhøjskole - Friluftsliv og bevægelse (2 uger) - Cirkus, teater og musik (1 uge) - Musik og kunsthåndværk (1 uge) - Det gode liv (1 uge) Vil du være med?

Læs mere

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig

Fleksibelt IT-værksted. Tag pa kursus na r det passer dig Fleksibelt IT-værksted Tag pa kursus na r det passer dig Arbejdsmarkedsuddannelser Fora r 2019 Tilmeld dig på www.efteruddannelse.dk Har du spørgsmål vedrørende din tilmelding hjælper vi dig gerne. Fleksibelt

Læs mere

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K

Copenhagen Street Photography. Workshop #1, 24-26 april 2015. Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24-26 april 2015 Makke Kafe, Nybrogade 18-20, 1203 København K Copenhagen Street Photography Workshop #1, 24.-26. april 2015 Denne workshop er til fotografer,

Læs mere