Detaljeret information om cookies

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Limited Dette dokument er udarbejdet så "Rejsejournalisten" kan informere og indhente samtykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokumentet giver detaljeret information om alle cookies, der var i brug på websitet Dokumentet gør det muligt for en besøgende at træffe et informeret valg om samtykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre formål. Dokumentet forbliver "Rejsejournalisten" ejendom og skal returneres på anmodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 2 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, som slutbrugeren udtrykkelig har anmodet om. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* nmark.dk Cookie Reports Ltd wscrcookieconsent campingdanmark. dk Præferencecookies 1 identificeret / Session Enhver Dit besøg Gemmer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, som er et rammeværktøj der bruges til at bygge websites. / 90 dage Enhver Dit besøg Gemmer dit samtykke til cookies for vores website. Den indeholder kun information om hvorvidt du har tileller fravalgt cookies på hvert cookie-niveau. Disse cookies bruges til at sikre den optimale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såsom sprog eller valg, som gør navigation enklere. Der indsamles ingen personligt identificerbare data med denne type cookies. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Open Source sifrfetch nmark.dk / Session Enhver Brugerindstillinge r SIRF fonte er baseret på Flash og denne cookie anvendes til at indikere om din browser understøtter flash og denne SIRF eller ikke.

3 Drift- og optimeringscookies 6 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre informationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse med spørgeskemaer. Disse cookies kan i begrænset omfang indsamle data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Google Analytics, Google Inc. utma campingdanmark. dk Google Analytics, Google Inc. utmb campingdanmark. dk Google Analytics, Google Inc. utmc campingdanmark. dk Google Analytics, Google Inc. utmt* campingdanmark. dk Google Analytics, Google Inc. utmz campingdanmark. dk / 2 år Enhver Statistik Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics. / 30 minutter Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer. / Session Enhver Statistik Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer. / 10 minutter Enhver Statistik Bruges af Google Analytics til at øge hastigheden af forespørgsler. / 6 måneder Enhver Statistik Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics. YouTube, LLC YSC youtube.com / Session Enhver Statistik Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.

4 Marketing cookies - anonym tracking på tværs af hjemmesider 47 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller som indeholder specifik information om brugeren. Anonyme data kan blive delt med 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse Under rscscap adbrn.com / 5 år Enhver Under Adbrain Ltd. tuuid adbrn.com / 2 år Enhver Annoncering AppNexus Inc. sess adnxs.com / 1 dag Enhver Annoncering The Trade Desk TDCPM adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering The Trade Desk TDID adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering Under APID advertising.com / 1 år Enhver Under Under IDSYNC advertising.com / 1 år Enhver Under BidSwitch, Switch Concepts Ltd BidSwitch, Switch Concepts Ltd c bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering tuuid bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering Gør det muligt for Adbrain at registrere visninger, klik og konverteringer til Adbrains kampagner. Tester på vegne af annonceringsplatformen AppNexus hvorvidt browserindstillingerne tillader at der sættes cookies. Anvendes af annonceringsvirksomheden The Trade Desk til at følge en webbrowser. Anvendes af annonceringsvirksomheden The Trade Desk til at følge en webbrowser. Gemmer et tidsstempel, der viser hvornår du som bruger første gang kom i kontakt med vores system. Anvendes til at bestemme om BidSwitch vil synkronisere cookies med andre annonceringssystemer om dig som bruger eller ej. Gemmer det unikke ID som tildeles af BidSwitch til hver bruger, som skal trackes. Hvis brugeren fravælger servicen ved at anvende BidSwitchs fravælgningsmekanisme, så gemmer cookien værdien 'opt-out' og der vil ikke blive foretage tracking.

5 Blue Kai Inc. bkdc bluekai.com / 1 måned Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bku bluekai.com / 180 dage Enhver Annoncering Under cli collective-media. net / 2 år Enhver Under Lotame Solutions Inc. _cc_aud crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering Lotame Solutions Inc. _cc_cc crwdcntrl.net / Session Enhver Annoncering Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af BlueKai, Inc som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller tidligere interageret med en anden annonce. Aggregerede data deles med 3. mand. Indsamler data såsom information om browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstream data. Anvendes af BlueKai, Inc som er et annonceringsnetværk, som gør det muligt for annoncører at målrette en annonce til en bruger, som har besøgt deres website eller tidligere interageret med en anden annonce. Aggregerede data deles med 3. mand. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering.

6 Lotame Solutions Inc. _cc_dc crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering Lotame Solutions Inc. _cc_id crwdcntrl.net / 270 dage Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. id doubleclick.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 minutter Enhver Annoncering Adobe Media Optimizer, Adobe Systems Incorporated dpm dpm.demdex.net / 2 år Enhver Annoncering Emediate eas_geo eas4.emediate.e u Emediate eas_uid eas4.emediate.e u / 1 dag Enhver Annoncering / 7 år Enhver Annoncering Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indsamler data såsom dato og tidspunkt for en brugers besøg på et website, information om browseren, IP adresse, alder, køn og registrerer brugerens adfærd. Data styrings platform fra Lotame Solutions, Inc anvender denne information til at segmentere brugere efter faktorer såsom demografi og geografi og gør det muligt for medier, marketing og bureauer at strukturere og forstå information om deres målgrupper med det formål at tilpasse online annoncering. Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren. Tester om brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatform. Anvendes til profilering. Adobe Media Optimizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et samlet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de mest værdifulde potentielle kunder og levere målrettede budskaber, der vil inspirere dem til handling. Anvendes som en cache til geografiske data. Gemmer land, region, by og postnummer. I nogle tilfælde gemmer den også internetforbindelsens hastighed. Et nummer der identificerer en web browser. Den identificerer ikke en bruger, geografisk placering eller IP adresse. Den anvendes til at indsamle statistik om den specifikke besøgende. Den anvendes også i et vist omfang til målretning af annoncer.

7 exelate ud exelator.com / 120 dage Enhver Annoncering Affectv Ltd ck go.affec.tv / 5 år Enhver Sociale netværk (lavt niveau) Affectv Ltd pt go.affec.tv / 1 måned Enhver Sociale netværk (lavt niveau) Gemius SA Gdyn hit.gemius.pl / 4 år, 3 måneder Gemius SA Gtest hit.gemius.pl / 4 år, 3 måneder MediaMath Inc HRL8 mathtag.com / 28 dage, 1 time Indsamler anonyme data om en brugers besøg på et website såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på websitet, hvilke sider der er læst, hvorledes der er navigeret igennem websitet og andre statistiske informationer. Anvendes af exelate som aggregerer og analyserer data med det formål at levere målrettede online annonceringsservices til online annoncører. Anvendes af Affectv Ltd, som kalder sig en Social Targeting virksomhed, der arbejder med hundreder af websites og social media websites globalt mhp at vise annoncer og video-annoncer til brugere baseret på deres internet browseradfærd. Målet er at gøre visning af annoncer og videoannoncer mere relevante for brugere for at give dem en bedre oplevelse. Anvendes af Affectv Ltd, som kalder sig en Social Targeting virksomhed, der arbejder med hundreder af websites og social media websites globalt mhp at vise annoncer og video-annoncer til brugere baseret på deres internet browseradfærd. Målet er at gøre visning af annoncer og videoannoncer mere relevante for brugere for at give dem en bedre oplevelse. Enhver Undersøgelse En del af Gemius research platformen, som anvendes til at lave statistik omkring brugen af websites inkl. socio-demografisk profilering Enhver Undersøgelse En del af Gemius research platformen, som anvendes til at lave statistik omkring brugen af websites inkl. socio-demografisk profilering Enhver Annoncering MediaMath Inc mt_mop mathtag.com / 30 dage Enhver Annoncering MediaMath Inc uuid mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering MediaMath Inc uuidc mathtag.com / 1 år Enhver Annoncering MediaMath tilbyder en målretet marketing service. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. MediaMath tilbyder en målretet marketing service. MediaMath tilbyder en målretet marketing service.

8 Media6Degrees Inc. acs media6degrees.c om Media6Degrees Inc. cckz media6degrees.c om Media6Degrees Inc. clid media6degrees.c om Media6Degrees Inc. vstcnt media6degrees.c om / 180 dage Enhver Annoncering / 10 minutter Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering / 180 dage Enhver Annoncering Videology, Inc tidal_ttid tidaltv.com / 2 år Enhver Annoncering TubeMogul _tmid tubemogul.com / 1 år Enhver Annoncering Turn Inc. uid turn.com / 180 dage Enhver Annoncering Under matchaddthis w55c.net / 1 måneder Enhver Under Under Apache / Session Enhver Under Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Indsamler anonyme data på vegne af den sociale annoncerings virksomhed Media6Degrees Inc. Anvendes til at analysere brugerens adfærd med det formål at målrette annoncering. Kan blive sat gennem en AddThis komponent. Registrerer hvilke af de annoncer, som er leveret af Videology, der er vist og/eller klikket på. Bruges til at bygge en demografisk profil af brugeren. Cookien giver brugeren et unikt ID som bruges af TubeMogul, som hjælper annoncører med at placere annoncer i videoklip, som du ser on-line. Annonceringsplatformen integrerer real-time media indkøb, ad serving, målretning, optimering og målinger, der hjælper annoncørerne til at levere annoncer og maksimerer effekten af annoncerne. Indsamler anonyme data inklusive IP adresse, hvilke sider der er læst på et website, browser type og tid/dato for besøget. Anvendes af annoncørplatformen Turn Inc til at analysere brugeradfærd med det formål at levere mere målrettet annoncering.

9 Under OAID / 1 år Enhver Under Under OAVARS[7acfb90] / Session Enhver Under Under OAVARS[b78038d] / Session Enhver Under Yahoo Web Analytics, Yahoo! Inc. B yahoo.com / 25 år Enhver Annoncering YouTube, LLC GEUP youtube.com / 2 år Enhver Annoncering YouTube, LLC GPS youtube.com / 30 minutter Enhver Annoncering YouTube, LLC PREF youtube.com / 10 år Enhver Annoncering YouTube, LLC VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com / 240 dage Enhver Annoncering Indsamler anonyme data inklusive IP adresse, hvor lang tid man har været på websitet, hvilke links der er klikket på og hvilke annoncer man har set, på de sider. De data bruges af Yahoo! Web Analytics med det formål at rapportere statistisk information såsom demografiske profiler og kategorisere brugeres interesser. Online marketing og website designere bruger rapporter fra Yahoo! for at tilpasse indhold til de besøgende. En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer. En unik identifikation, der gives til hver mobile enhed. Tillader tracking baseret på GPS lokation. En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer. Husker om YouTube skal vise det nye eller gamle videointerface til dig.

10 Marketing cookies målrettet annoncering 18 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den information der indsamles bruges til at vise individualiseret marketing indhold, såsom bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare informationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data med en 3. part med det samme formål. Enhver information der lagres med brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Virksomhed Cookie-navn Domæne Sti Levetid Protokol Formål Formålsbeskrivelse AddThis, LLC atuvc nmark.dk AddThis, LLC atuvs nmark.dk / 2 år Enhver Sociale netværk / 30 minutter Enhver Sociale netværk Akamai Technologies 01AI abmr.net / 1 år Enhver Annoncering AddThis, LLC di2? addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC dt addthis.com / 1 måned Enhver Sociale netværk AddThis, LLC loc addthis.com / 2 år, 3 uger Enhver Sociale netværk AddThis, LLC uid addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk Gemmer resultatet af kode, der er aktiveret af AddThis for at vedligeholde en tæller, når indhold deles. Gemmer resultatet af kode, der er aktiveret af AddThis for at vedligeholde en tæller, når indhold deles. Måler frekvensen af en brugers besøg på websitet, hvor lang tid, der bruges på websitet og basisinformation om brugeren inkl. browsertype og IP adresse. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Laver et unikt maskine-genereret user ID. AddThis, der ejes af Clearspring Technologies, anvender user ID'et til at gøre det muligt for brugeren at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at levere detaljeret statistik til forskellige udbydere.

11 AddThis, LLC um addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC uvc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC vc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk AddThis, LLC xtc addthis.com / 2 år Enhver Sociale netværk domainprivacygroup.com U adsymptotic.com / 10 år Enhver Annoncering Adobe Media Optimizer, Adobe Systems Incorporated demdex demdex.net / 2 år Enhver Annoncering AddThis, LLC SEUNCY semasio.net / 6 måneder Enhver Sociale netværk Tribal Fusion, Exponential Interactive Inc. ANON_ID tribalfusion.com / 90 dage Enhver Annoncering Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Måler hvor ofte AddThis ser en bruger. AddThis, der ejes og drives af Clearspring Technologies, anvender informationen til at give brugere en mulighed for at dele indhold på tværs af sociale netværk og at forsyne udgivere med dybdegående statistik. Måler hvor ofte AddThis ser en bruger. AddThis, der ejes og drives af Clearspring Technologies, anvender informationen til at give brugere en mulighed for at dele indhold på tværs af sociale netværk og at forsyne udgivere med dybdegående statistik. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, som er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en måde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Indsamler uidentificerbar data, som sendes til en uidentificerbar kilde. Kildens identitet holdes hemmelig af selskabet Whois Privacy Protection Service, Inc. Anvendes til profilering. Adobe Media Optimizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et samlet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de mest værdifulde potentielle kunder og levere målrettede budskaber, der vil inspirere dem til handling. Anvendes af AddThis sociale delingstjeneste. Laver et unikt maskine-genereret user ID, der anvendes til at gøre det muligt at levere målrettet annoncering. 300 millioner sider fra mange hjemmesider undersøges og indholdet kategoriseres i forskellige grupper af interesser og intentioner. Når en bruger besøger en side kobler systemet de associerede interesser og intentioner til brugerens anonyme profil for at muliggøre målrettet markedsføring.

12 VisualDNA vdnar visualdna.com / 3 måneder Enhver Annoncering VisualDNA vdnawidgetmc visualdna.com / 2 år Enhver Annoncering DataXu, Inc wfivefivec w55c.net / 2 år Enhver Annoncering Gør det muligt for VisualDNA at lave psykografisk profilering af dig som bruger. Anvendes til vise annoncer, der er mere målrettet til dig. Det gøres på annonceringsplatformene: Invite Media, AppNexus, Turn Media, RadiumOne, MediaMath, Videology, Rocket Fuel og Doubleclick (Google). Anvendes også til kreditvurdering mv. Gør det muligt for VisualDNA at lave psykografisk profilering af dig som bruger. Anvendes til vise annoncer, der er mere målrettet til dig. Det gøres på annonceringsplatformene: Invite Media, AppNexus, Turn Media, RadiumOne, MediaMath, Videology, Rocket Fuel og Doubleclick (Google). Anvendes også til kreditvurdering mv. DataXu leverer digitale marketingservices, der gør det muligt at målrette budskaber til besøgende.

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.cpt.dk/ Kontroldato: 2015-08-18 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.edc.dk/ Kontroldato: 2016-01-26 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "EDC" kan informere

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-09-30 Kontrolleret af: https://www.levmeol./ Digital Control Room Limited https://www.digitalcontrolroom.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-12-03 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne. Beskrivelse målscript / cookie /web beacon

Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne. Beskrivelse målscript / cookie /web beacon Navn script/cookie/web beacon Teknik Domæ ne Beskrivelse målscript / cookie /web beacon Funktionel klm.com sticky-key / klm_tracking_id / countrylanguage / cookieswereaccepted / cookie klm.com Funktionel

Læs mere

BILAG 4 LISTE OVER COOKIES

BILAG 4 LISTE OVER COOKIES BILAG 4 LISTE OVER COOKIES ns ns formål Indsamlet data Hvordan Addthis AddThis er en social infrastruktur- og dataplatform. Den giver os mulighed for at skabe nemme måder for brugeren til at dele indhold

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.boliga.dk/ Kontroldato: 2016-02-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Boliga" kan inforere

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cooies Website: Kontoldato: 2015-08-03 Kontolleet af: https://casino.dansesp/ https://dansesp/ https://poe.dansesp/ Cooie Repots Limited http://www.cooieepots.com/ Dette doument

Læs mere

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER 2016 06.10.2016 1 Kort om MSLGROUP Strategisk kommunikationsbureau MSLGROUP er en af Nordens førende strategisk kommunikationog

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://.blokhus.-cap./ http://www.blokhus.-cap./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2016-02-08 Kontrolleret af: http://www.gladsaxe.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Gladsaxe Kommune"

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

EasyParks Datapolitik

EasyParks Datapolitik EasyParks Datapolitik Gældende fra 16. December 2016 1. Om EasyParks Datapolitik Når du anvender Easy Park A/S, Jægersborg Alle 16, 3. th., DK-2920 Charlottenlund ( EasyPark ) tjenester, afgiver du visse

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger WAVINS ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES Vi beskytter dine oplysninger og giver dig fuld gennemsigtighed og kontrol over dem Dette er erklæringen om personoplysninger og cookies for webstedet http://dk.wavin.com/

Læs mere

Online men hvordan får vi trafik?

Online men hvordan får vi trafik? Online men hvordan får vi trafik? Trafik handler om at få besøgende ind på webshoppen. Grundlæggende vil vi naturligvis gerne have så mange besøgende som muligt, idet en besøgende er en potentiel kunde.

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege

SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege SPØRGSMÅL: KONTAKT: Esben Hørning Spangsege Tlf: 2989 5560 ehs@twins.net @spangsege WORKSHOP 1 UDNYTTER DIN VIRKSOMHED DE DIGITALE MULIGHEDER? MMV Dagen, 20. januar 2016 TWITTER? #DANSKINDUSTRI @TWINS_SOLUTIONS

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider RETNINGSLINJER FOR COOKIES Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider Brug retningslinjerne som et redskab i forbindelse med arbejdet med jeres hjemmeside og jeres digitale løsninger. Retningslinjerne

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl

Lærervejledning til undervisningsforløbet. Det digitale spejl Lærervejledning til undervisningsforløbet Det digitale spejl Introduktion Det digitale spejl er et undervisningsforløb om net- etikette og digital adfærd. De traditionelle informationskanaler som fx aviser

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

UCSJ DIGITAL. Tips og Tricks

UCSJ DIGITAL. Tips og Tricks UCSJ DIGITAL Table of Contents Webbrowsere...3 Slet midlertidige filer og cookies... 4 Mobile enheder...8 UCSJ mail på smartphone og tablet... 9 Video mm....10 Rip en DVD... 11 Brug Handbrake til at reducere

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Cookie-bekendtgørelsen 2. udgave, april 2013 Forord...3 1. Indledning...5

Læs mere

Sociale medier og Emailmarketing

Sociale medier og Emailmarketing Sociale medier og Emailmarketing Agenda 1. Kanaler der forpligter 2. Introduktion til arbejdet med sociale medier 3. Betalt 4. Organisk 5. Emailmarketing Du skal være social Vær oprigtig interesseret Tal

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef

Christina Søndergaard Online Marketingchef Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid PAUSE 4. Målgruppe 5. Anskaffelse PAUSE 6. Adfærd 7. Konverteringer

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå, hvordan

Læs mere

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE)

Eniro-Krak // SME-analyse. Tabelrapport (DK & SE) Eniro-Krak // SME-analyse Tabelrapport (DK & SE) www.radiuskommunikation.dk i Indhold Om analysen... iv Hovedkonklusioner... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Tabel 1: Hvilken branche tilhører din virksomhed?...1

Læs mere

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook

Facebook Annoncering. 4 timers kursus. Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Facebook Annoncering 4 timers kursus Bliv skarp på Annoncering med de nye regler på Facebook Sociale Medier Sociale medier er en fællesbetegnelse for digitale tjenester, hvor brugere selv kan skabe og

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi

danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi danmarks bedste uddannelse indenfor digitale medier for praktikere Det digitale akademi 2012 2 Lars Bo Jeppesen Ceo aegis media Danmark Det Digitale Akademi er en unik mulighed for at springe på det digitale

Læs mere

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords -Google AdWords Forventninger til aftenen Hvorfor Google Reklametyper Opret konto, kampagner og annoncer Opdel annoncer, optimer landingspages Søgeord, negative

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

E-mailmarketing v/ Torben Christiansen Agenda: Hvem er jeg. Hvorfor E-mailmarketing? Har du tilladelse til at sende? Planlægning!

E-mailmarketing v/ Torben Christiansen Agenda: Hvem er jeg. Hvorfor E-mailmarketing? Har du tilladelse til at sende? Planlægning! E-mailmarketing v/ Torben Christiansen Agenda: Hvem er jeg Hvorfor E-mailmarketing? Har du tilladelse til at sende? Planlægning! Hvad skal du lægge vægt på? Ikke kun salg! Lær at anvende værktøjet! Design

Læs mere

Internet: Digitale signaler

Internet: Digitale signaler Internet: Digitale signaler Khan Academy: The internet wires, cables & wifi BIT (Binary digit) - to tilstande: slukket/tændt, 0/1, ikke lys/lys 3 2 1 bit 8 4 2 kombinationer 0 0 0 0 0 1 0 1 0 0 1 1 1 0

Læs mere

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal 06.07.2016 Page 1/5 Intro For at øge Greater Copenhagens synlighed og attraktivitet over for internationale investorer, virksomheder, talenter og på

Læs mere