Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 19. marts 2014.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 19. marts 2014."

Transkript

1 Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 19. marts Året startede med Nytårsappel d. 1. januar 2013, hvor der igen år var stor tilslutning, ca. 100 mødte frem til lidt løb med efterfølgende kransekage + champagne og mulighed for at få dyppet kroppen. Ved Generalforsamling d. 20. marts gik Erik Albrectsen af som formand, ligeledes valgte Kim Ilsvard og Lene Jensen at stoppe i bestyrelsen. Palle Valbjørn, Morten Egelund og Anette Christensen, blev de nye i bestyrelsen, Dan Vestergaard blev genvalgt. Efter generalforsamlingen blev Dan Vestergaard valgt til ny formand med Mogens Johansen som næstformand, Werner Lynglund kasserer, Birgitte Heegaard sekretær. Valgt blev også Jens Søndergaard og Lene Amdi som arbejdende suppleanter. Onsdag d. 3. april gennemførte 30 walk og runner deres første 6 km løb. Efter at have gennemført et 10 ugers velprøvet program. Søndag d. 7. april gennemførte 35 Bammer halvmaraton i Berlin. Turen var lavet i samarbejde med Marathon Travel, ud af de 35 var 6 debutanter og ikke mindre end 11 personlige rekorder. Onsdag d. 15. maj blev årets første sociale aktivitet afholdt det var et Lagkageløb hvor man på vilkårligt inddelte hold skulle løbe en rute, hvor man på hver omgang kunne hente ingredienser til opbygning af en lagkage. Lagkagerne blev så bedømt efter det kunstneriske indtryk af overdommer Charlotte Koudal. Efter følgende var der fælles spisning i cafeen og selvfølgelig med lagkage til dessert. Der var 60 deltagere til denne aften. Onsdag d. 22. maj blev der afholdt træningsaften for halv- og hel Marathon. Hvor træningsplaner og andre forhold omkring Marathon blev vendt. Onsdag efter d. 29. maj blev der afholdt træningsaften for motionister og begyndere. Torsdag d blev Sportigan/Lions afviklet med ca. 300 glade løbere. Der var som sædvanligt en masse lodtrækningspræmier fra Sportigan, Bjerringbro. Arrangementet blev en succes på trods af lidt start vanskeligheder omkring sponsering, dette blev dog løst til alles tilfredshed, og BAM er klar igen i 2014.

2 Stafet for livet blev afholdt i Bjerringbro for anden gang i 2013, det var d. 15/16. juni. BAM deltog igen i år. Der var ca. 50 løbere/gående Bammer der støttede dette projekt, enkelt tog et par runder, en enkelt Bammer løb 110 km, så der var stor spredning på feltet. Ud over de 50 Bammer der var på BAM holdet var der også mange andre hold med BAM løbere på. En hyggelig weekend i teltet, set i lyset af begivenheden. Så sluttede vi først ½ år af med sommerafslutning onsdag d. 3. juli. Afslutningen blev afholdt på terrassen ved klubhuset. Vores frivillige grillmestre stod parat med forplejning til de ca. 100 løbere der kom forpustede hjem efter en kort løbetur. Menuen var grillpølser og kolde øl/vand. Den 10/11. august deltog ca. 50 løbere i det traditionelle 24 timers løb i Viborg. Som base havde Lillan og Palle venligst stillet deres campingvogn til rådighed. Den udgjorde sammen med BAM teltet de perfekte rammer for de 24 timer. Med tre store kager fra Bilka sørgede Michael for at ingen gik sukkerkold. I forbindelse med Bjerringbro 150 års Jubilæum, blev der afholdt Broløb mandag d. 26. august. Som noget nyt, var start og mål flyttet til Sønderbro Idrætspark. Starten gik på den nye bro over Møllebækken, efter taler fra repræsentant fra Viborg Kommune og Palle Winther formand for Bjerringbro Udviklingsråd. BAM ønsker byen tillykke med den nye bro! Til løbet var der ca. 200 deltagere. Mandag d. 2. september blev der afholdt foredrag. Emnet var skadesforbyggelse v/thomas fra Gudenådalens Fysioterapi. Og sidst med ikke mindst et spændende indlæg fra Simon Sørensen omkring væske indtag under Marathon løb. Vi var mange der efter denne aften ændrede væskestrategi til det næste Marathon! Så skulle det lærte fra mødet med Simon afprøves. Fredag d. 27. september tog ca. 50 Bammer af sted til Berlin for at deltage I det 40 tyvende Berlin Marathon. 45 løbere gennemførte, heraf 5 debutanter og ikke mindre end 14 personlige rekorder. For første gang fik BAM 3 løbere under 3 timer. Ærgerligt at arrangører af Berlin Marathon har lavet deres tilmeldingsprocedure så indviklede, at det er umuligt at arrangere en BAM tur til Berlin. Håber at der i fremtiden kan skabes andre traditioner, for en udlandstur.

3 Søndag d. 6. oktober startede Walk & Run ud med 30 forventningsfulde kvinder og mænd. Ud af disse 30 var de 21 helt nye løbere. Der blev lagt ud med en rolig start dvs. 3 km der blev til 6 km gang/løb efter 4 uger hele forløbet har været på 16 uger. Der har været et fint fremmøde på de 3 løbedage, og d. 13. januar 2014 kunne 14 løbere gennemføre den store eksamen med 6 km uden gang. I løbet af efteråret blev vi kontaktet af Michael Stick og Rene Møller, begge udøvere at triatlon, omkring muligheden for en Tri-afd. i BAM regi. Det udmøntede sig i et møde onsdag d. 23. oktober, hvor der mødte ca. 30 personer op for at høre om tiltaget. På mødet fortalte Michael og Rene omkring træning og hvad der ellers skal bruges af resurser for at deltage i triatlon. Udløbet af mødet blev, at man i BAM regi skulle prøve at starte et svømmehold op med max 30 deltagere. Torsdag d. 5. december blev dette en realitet. 30 personer mødte op til første svømning i BAM. I løbet af foråret 2014 tages der stilling til næste skridt i oprettelse af et Tri-afd. i BAM. Det er et tiltag som på sigt kan give BAM en større mulighed for at tiltrække/fastholde medlemmer, da triatlon er sportsgren der er på vej frem medlemsmæssigt. Igen i år blev Egeskovløbet afholdt, dog ikke den første søndag i november, men først søndag d. 10. november, årsagen til flytning var en officiel åbning af det nye kunstgræs bane, søndag d. 3. november. Trods flytning af datoen trak Egeskovløbet ca. 250 løbere. Igen sad arrangementet lige i skabet. Suppeløbet lørdag d. 16. november med efterfølgende badetur og fest, blev igen en succes. Dog er der plads til flere til festen. Bent Rene blev valgt til årets suppeløber. Meget fortjent. Der var ca. 70 deltagere til løbet og efterfølgende badetur. Ca. 50 til festen, det må kunne gøres bedre i år. Onsdag d. 11. december var det så den traditionelle juleafslutning vi løb en fælles tur i Bjerringbro vi dansede om juletræet på torvet, til stor forundring for forbipasserende. Dagen blev afsluttet med flæskesteg og risalamande i cafeen. Der var ca. 90 til dette arrangement. Ved samme lejlighed sagde klubben tak til temposætterne for årets indsats.

4 Foruden de allerede nævnte løb, er der mange Bammer der deltager i andre løb rundt i Danmark, med mange gode resultater til følge. Bl.a. har der været 11 til Lillebælt Marathon, 17 til Kalkmineløbet, 9 til København Marathon, hvor Birgit Bamberg blev uofficiel Danmarks mester. 15 til Århus City Marathon, 15 til Himmelbjergløbet, osv. Stort tillykke med de flotte tider! I 2013 har BAM fået sin første ultraløber, Henrik Bøge Madsen løb i 2013 ikke mindre end 29 Marathon ud over Marathon kan nævnes 110 km ved Stafet for Livet, over 100 km til Hærvejsruten. Vi har i 2013 afholdt 6 bestyrelsesmøder, alle med fast dagsorden. Referat kan ses på hjemmesiden. Der var 314 medlemmer i BAM pr. d. 1. januar 2013, og pr. 31. december , et lille fald på 13, dog kan nævnes at der siden 31. december 2013 er indmeldt 16 stk. Der var i der udmeldt sig og 43 nye medlemmer er kommet til. Når et medlem melder sig ud, er det fast kutyme at der spørges til årsagen til udmeldingen af BAM. Indtil nu er der ikke tilbagemeldinger der giver anledning til ændring af nuværende måder at gøre tingene på i BAM. BAM s hjemmeside er stadig en meget levende side, en af de mest besøgte inden for løb. Jens gør en stor indsat for, at hjemmesiden skal være en god kommunikationskanal. Som noget nyt er BAM også gået på Face-Book. Træningen er forløbet overvejende godt I året. Der blev etableret en træner-gruppe i januar 2013 med deltagelse af: Jens Søndergaard, Anette Christensen, Morten Egelund Hartvig, Claus Halskov og Erik Albrechtsen. Gruppen har taget ansvaret for at planlægge træningsplanerne og træningsaftenerne samt lede gruppen af temposættere. Træningen foregår stadig med mandag præget af konditionstræning, såkaldt tempo - eller interval træning, onsdag med grundtræning i snakke-tempo E- tempo og lørdag morgen med lang langsom.

5 Det tilstræbes, at mandag og onsdag træning varer ca. 1 time. Lørdag bruges 1½ - 2½ time med stigning op mod større konkurrencer. Der er afholdt temposætter-møder hvert kvartal og gennemgået planer og træningsmetoder. I forbindelse med vurdering af trænings-praksis, herunder især valg af træningstempo, så trænergruppen et behov for at give klubben en saltvands indsprøjtning udefra og valgte at give opgaven til Løbecoach Søren Rasmussen, Viborg AM. Trænergruppen valgte at lade Søren begynde med at coache temposætterne og havde besøg af Søren to onsdage i november og december. Temposættergruppen havde nogle meget gode diskussioner og konkluderede, at der er en tendens til at løberne (og temposætterne) vælger lidt for højt tempo for mængde-træningen, hvilket forøger skadesrisikoen. Søren Rasmussen deltog i vores sæson-opstarts møde i januar, hvilket allerede tydeligt har præget løberne til at vælge at træne langsommere. I perioden har en del af temposætterne været på DGI løbetræner kurser med godt udbytte. For tiden, marts 2014, er ca. 20 temposættere aktive. Trænergruppen ser et behov for at øge styrken i det kommende år. Trænergruppen planlægger at fortsætte processen med systematisk træning og stadig udvikling af klubbens kompetence i at temposætte og rådgive løberne. I 2012 blev det besluttet at indstille Gudenåløbet i hvert fald i 2013, da det i 2012 var vanskeligt at mobilisere tilstrækkeligt med frivillige til afviklingen på dagen. I stedet blev Broløbet afviklet i forbindelse med Bjerringbros 150 års jubilæum, som før nævnt. På foranledning af flere medlemmer blev der i efteråret lavet et nyt koncept på Gudenåløbet d. 24. maj Dette blev vendt i bestyrelsen, og konceptet fik et go. Det udmøntede sig i at der blev nedsat et udvalg ledet af Jan Møller. Udvalget består af ca. 10 medlemmer der spænder vidt i forhold til kompetencer. Udvalget er kommet rigtigt godt i gang. Der er allerede styr på økonomien, så nu bruges krudtet på at bearbejde firmaer, skoler etc. Et rigtigt

6 spændende projekt som bliver sjovt at følge de næste måneder. Jeg vil opfordre alle medlemmer der ønsker at løbe d. 24. maj at tilmelde sig allerede nu, således fremmede løbere kan se at der er mange tilmeldte. Jeg håber/forventer at medlemmer der ikke skal løbe, vil bruge nogle timer som frivillig denne dag. I forbindelse med etablering af broen v/engvej og reetablering af Trækstien, blev der af lodsejere på Gl. Skibelund, sendt en indsigelse til kommunen, hvor der blandt andet stod, at løbeklubben i Bjerringbro ikke respekterede love og regler med hensyn til færdsel på trækstien. Det er ikke rigtigt. For det første har løbeklubben ikke løbet på Trækstien de sidste 8 år. Og for det andet kan jeg ikke forestille mig at medlemmer af BAM ikke overholder de gældende regler omkring løb. Håber for alle borgere i Bjerringbro by, at der findes en løsning på Engbroen og reetablering af Trækstien, så byens borgere kan få nytte af den unikke natur der er i og omkring Gudenåen. Håber løsningen bliver lavet sammen med de pågældende lodsejere. Til sidst er det naturligt at sige tak til alle som har bidraget til at 2013 er gået som det er. En stor tak til alle frivillige, uden jer var det svært at får BAM til at løbe rundt, tak til vore sponsorer, som hjælper med, at det er økonomisk muligt. Tak til den lokale presse, som hjælper os med at komme ud med vores budskaber. Til sidst tak til mine kollegaer i bestyrelsen for BAM, for godt og samvittighedsfuldt samarbejde. Dan Vestergaard Formand

7

Så er der igen løbet et år i BAM. Igen i år har der været stor aktivitet, ikke mindst på den sociale del.

Så er der igen løbet et år i BAM. Igen i år har der været stor aktivitet, ikke mindst på den sociale del. Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 15. marts 2017. Så er der igen løbet et år i BAM. Igen i år har der været stor aktivitet, ikke mindst på den sociale del. 2016

Læs mere

Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 30. marts 2016.

Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 30. marts 2016. Bestyrelses beretning Bjerringbro Atletik og Motion v/generalforsamling d. 30. marts 2016. Sidste år til generalforsamlingen, opfordrede jeg Viborg Kommune til at så få dog bygget den bro, det var Engbroen

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen

Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen Bjerringbro Atletik og Motion Beretning 2012 Oplæg - disposition af indhold Bestyrelsens beretning for 2012 aflagt på generalforsamlingen Klubbens organisering 20 marts 2013 1. Generalforsamling i marts

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bjerringbro Atletik & Motion

Referat af generalforsamling i Bjerringbro Atletik & Motion Referat af generalforsamling i Bjerringbro Atletik & Motion 24. marts 2010, kl. 20 i Bjerringbro Idrætspark, klubhuset Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt.

1 april 2017 startede den nye sæson for 2017/18, så hvis ikke du har tilmeldt dig denne, er det på tide at få det gjort hurtigst muligt. Jyllinge Løbeklub Nyhedsbrev Maj 2017. Nyhedsbrev Maj 2017. Til trods for at vi nu er kommet et godt stykke ind i foråret, har vi ikke set meget til sol og varme udover de sidste par dage. Vi er efterhånden

Læs mere

BAM træningsmetoder Kort og Godt

BAM træningsmetoder Kort og Godt BAM træningsmetoder Kort og Godt BAM træningsmetoder Kort og Godt... 1 Kilder:... 1 BAM træning kort og godt... 2 Indledning... 2 Dit mål med træningen... 2 Tre trin... 2 Motivationstrekanten... 2 Valg

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info

Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Fra Sofa til Løb 12 ugers program og vigtig info Information omkring opstart af løb af Velkommen til Thyholm Løbeklub. Find os på Facebook. Hvem er vi? Thyholm Løbeklub kom til verden den 3. januar 2009

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006

Referat fra Bjerringbro Atletik & Motions generalforsamling Bjerringbro Idrætscenter 23. marts 2006 Dagorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab for 2005 4. Fremlæggelse af budget for 2006, inkl. godkendelse af medlemskontingent 5. Indkomne forslag 6.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018

Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Årsberetningen for Lyndby Kulturforening 2018 Vi er i dag 112 medlemmer, men har plads til flere, så udbring gerne kendskabet til foreningen. Vi har i årets løb haft, en række velbesøgte arrangementer,

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2017, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Information er udsendt. 15. og 29. MTB tur Februar Torsdag den 23. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest

Læs mere

Ebberup Idrætsforening

Ebberup Idrætsforening Velkommen til Fitness Fodbold Håndbold Løb Petanque Senior idræt I denne folder kan du læse om hvilke idrætter og aktiviteter, de enkelte afdelinger i (EIF), kan tilbyde dig og din familie - som en sportslig

Læs mere

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil.

2 Formandens beretning: Erik Johnsen fremlagde årets beretning som kan læses i vedhæftede fil. Referat af generalforsamling den torsdag den 25. februar 2016 1 Valg af dirigent: Lars Illemann, som informerede de fremmødte om godkendt varsel af generalforsamling via mail og at generalforsamlingen

Læs mere

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag.

Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Bestyrelsens beretning 2015 ENDELIG VERSION 30.12.2015 Så er det atter tid til at gøre status efter en tennissæson, der i 2015 har været præget af både traditionelle og nye tiltag. Den valgte bestyrelse

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark.

1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære generalforsamlingen for lovlig. Lad mig sige det med det samme, Tennissporten har svære vilkår i Danmark. Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 18. Oktober 2014 Kl. 13.00 på 1. Salen i klubhuset 1. medlem mødt Kasper Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Kenn, Kenn erklære

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding

Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden. Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Auktions aften kl 19.00 7 Jan Generalforsamling 5 Feb Husk tilmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Jule tam tam 3 december Opslagstavlen, se flere detaljer på hjemmesiden Nu står

Læs mere

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard

Morten Larsen, ungdomsrådet. Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen, Morten Larsen, Morten Bjerregaard 1 MØDEREFERAT Mødedeltagere Mona Jepsen Kirsten Hansesgaard Steen Mogensen Morten Bjerregaard Fraværende Kopi Sted Morten Larsen, ungdomsrådet Mona Jepsen, Kirsten Hansesgaard, Morten Nielsen, Steen Mogensen,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 17. NOVEMBER 2011 Referent: Deltagere: Pernille Dohlmann Kai Thusgaard Andersen, Marianne Christensen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen Herdis Aagaard Petersen, Janni

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00

Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Referat fra generalforsamlingen i Kvols Foredragsforening tirsdag den 23. februar kl. 19.00 Ad1) Kim Buus blev valgt som dirigent og Grete Mundbjerg som skriftfører. Ad2) Formandens beretning: 11.1. Holdt

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Generalforsamling Vejrumbro Fri

Generalforsamling Vejrumbro Fri Generalforsamling Vejrumbro Fri Tirsdag d. 28. marts 2017 Referat: 1. Valg af dirigent - Claus Bo Nielsen blev valgt som dirigent - Dirigenten kunne fastslå, at generalforsamlingen var lovligt varslet

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres.

HLK Beretning 2015. Vores Klubfolder er stadig på lager og må gerne udleveres. HLK Beretning 2015 Hvad er der sket i 2015 Vi har fortsat et fornuftigt medlemstal på omkring 120 ved årsskiftet. Der er flere der står på spring til indmeldelse i 2016. Det er stadig den gode ånd der

Læs mere

Næste års lange fællesture:

Næste års lange fællesture: Stormøde - landevej November 2014 Dagsorden: Velkomst Niels Chr. - oplæg Cl vintertræning Næste års lange fællesture? Tur Cl Harzen og Mallorca? Træningslejr (som i år Cl EbeltoO eller andet sted)? Fællesture

Læs mere

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter.

2) Bestyrelsens beretning for det forløbende år Formanden Robert Justesen refererede årets gang i hovedpunkter. Generalforsamling 26. April 2017 Dagsorden 1) Valg af dirigent og referent Robert bød velkommen og foreslog Søren Schmidt som dirigent og Kirsten Gibson som referent. De modtog valget og blev begge valgt.

Læs mere

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling

RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling RINGSTED SPORTSRIDEKLUB Generalforsamling Torsdag d. 27. februar 2014 Velkomst v/formanden 1. Valg af dirigent Lone Pedersen blev valgt 1a. Valg af stemmetællere Helle Jørgensen Uddeling af pokaler Rideskole

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017

Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Referat fra Generalforsamlingen oktober 2017 Antal deltagere: ca. 50 Valg af dirigent: Jørn Madsen Indkaldelsen var ikke rettidig indkaldt, men forsamlingen accepterede dette. Bestyrelsesberetning 2017

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat generalforsamling Team Odder 2013

Referat generalforsamling Team Odder 2013 Referat generalforsamling Team Odder 2013 Søndag d.17.11.2013 Pkt 1 Som dirigent blev Svend Aage Dam valgt Han kunne konstatere, at Generelforsamling var lovligt indkaldt. Pkt. 2 Beretning fra styregruppen

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling

Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Danmarks Jægerforbund Skjoldelev - Lading afdeling Program 2016 Ordinær Generalforsamling, torsdag den 14-01-2016 kl. 19.30 Dagsorden 1 Valg af dirigent. I Mundelstrup jagtforenings klubhus Stillingvej

Læs mere

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1

Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset. Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding. 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 Auk$ons a*en kl 19.00 7 Jan I klubhuset Generalforsamling 4 Feb Husk $lmelding Havfiskeri 4.Afd Nyborg d 3/1 5.Afd Vindeby d 31/1 VHF Kursus Tilmelding Vi gør det igen er igang Fyns Trolling klub ALolder

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden

Dansk Folkehjælp Viborg-Skive afdelingen oktober 2011 Orientering fra formanden Orientering fra formanden I denne sommer har Dansk Folkehjælp fået mange budskaber ud i pressen. Jeg tænker bl.a. på TV2 s Go morgen DK / Go Folkehjælp, hvor danskerne blev opfordret af Dansk Folkehjælp

Læs mere

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.

Nordjydsk Klatreklub Voerbjergvej 35 9400 Nørresundby. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03. Referatet sendt direkte pr mail til den nye bestyrelse og lagt på hjemmesiden den 21.03.07! " # $ % # & '#() '* +, -. ') / # ) &! +! 0 1 *) 23 & 2 /& 2 /1)++ - 3 + 22 + " 4+! 5 (+ *)4 + +++ 2 2/! 6. ')

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Team Odder

Velkommen til generalforsamling i Team Odder Velkommen til generalforsamling i Team Odder Generalforsamling i Team Odder Styregruppens beretning 17. november 2013 Status Ca. 120 medlemmer og fortsat kraftig vækst i medlemstallet 4 hold (1, 2+, 2

Læs mere

Nyhedsbrev Maj 2012.

Nyhedsbrev Maj 2012. Nyhedsbrev Maj 2012. Nyt fra Bestyrelsen. Arbejdsdag i klubben lørdag d 16 Juni. Der vil denne dag blive lavet en arbejdsdag i klubben, hvor der skal males det sidste på klubhuset og der skal repareres

Læs mere

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub

TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub TANGLOPPEN Medlemsblad for Ishøj Roklub 26. årgang Juli 2010 Nr. 6 Sommeraften Rigtig god ro-sommer www.ishoj-roklub.dk 1 Ishøj Roklub Stiftet 16. oktober 1983 Medlem af Dansk Forening for Rosport under

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Klub 60+ Generalforsamling

Klub 60+ Generalforsamling Generalforsamling Dagsorden, beretning og regnskab 11 1 Dagsorden Generalforsamling Torsdag, den 13. oktober 2011 kl. 15.00 - ca. 18.00 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. a) Regnskab til

Læs mere

3. Formandens beretning

3. Formandens beretning Beretning for Gadeforen ingen Lindevejs generalforsamling 9 juni 2018 ver. 2 3. Formandens beretning Intro Velkommen til Gadeforeningen Lindevejs generalforsamling. For godt et år siden var vi en gruppe

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010

Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Referat af generalforsamlingen den 23.02.2010 Dagsorden iflg. vedtægterne: Bjarne Nielsen blev valgt til aftenens dirigent. Erik Johnsen aflagde som formand bestyrelsens beretning. (se følgende sider)

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Nyhedsbrev Nov

Nyhedsbrev Nov Resultater Lokalkonkurrence Nyhedsbrev Nov. 2016. Agility lille 1.plads Mette Johannesen Bravo 2.plads Uffe Frederiksen Timmo Agility Mellem 1.plads Jan Hansen Luva Agility Stor 1.plads Dennis Diva Agility

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort

Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort Referat fra generalforsamling i Danske Venners Klub afholdt torsdag, den 1. marts 2012 kl. 15:00 på Orihuela Costa Resort 117 medlemmer var fremmødte + 2 fuldmagter, hvilket var > 1/3 af det samlede medlemstal,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

4. Februar 2016, kl. 19:00

4. Februar 2016, kl. 19:00 4. Februar 2016, kl. 19:00 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 7. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Formandens beretning 1/6: Endnu et år er gået for Vordingborg svømmeklub og det er tid til

Læs mere

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt

TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI. Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt TI EREN MEDLEMSBLAD FOR IDRÆTSFORENINGEN TI 45. ÅRGANG Nr. 2 september 2014 Sæsonstart tirsdag den 2.september vel mødt Gymnastik program 2014-2015 Damer/herrer Skolen på La Coursvej Emil Chr. Hansens

Læs mere

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter:

Afbud: 1. Godkendelse af referat: Godkendt. 2. Ønsker om punkter på Dagsorden som ikke falder ind under andre punkter: Referat fra hovedbestyrelsesmødet den 10. november 2016 Tune, den 14. november 2016/ir Side 1 af 4 Til stede: Formand: Kasserer: Sven Edelmann Dorthe Toftebjerg Næstformand og Fodbold: Pauli Christensen

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015

Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Hejnsvig Jagtforening 2014/2015 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 6/12 2014 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

April Monsi Nyt

April Monsi Nyt April 2017 Monsi Nyt Tak for en god sæson Svømmesæsonen 2016/2017 sluttede lige op til skolernes påskeferie. Jeg håber meget, at i alle har haft en masse gode oplevelser og har været tilfredse med vores

Læs mere

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation

25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation 25-års jubilarer i københavn - 2009 Af: StilladsInformation Torsdag den 3. december 2009 blev der igen holdt jubilæumsreception for 25-års jubilarer i Stilladsarbejdernes Brancheklub af 1920 i København.

Læs mere

Vi havde traditionen tro opstart på den nye sæson. Der mødte mange nye op, specielt til vores 12 ugers program om at lære og løbe 5 km.

Vi havde traditionen tro opstart på den nye sæson. Der mødte mange nye op, specielt til vores 12 ugers program om at lære og løbe 5 km. Beretning for 2012 JANUAR Er jo måneden hvor de fleste skal finde deres ben igen, efter alle helligdagenes udskejelser. Så alt forløber stille og roligt og med et vigende antal medlemmer på træningsaftenerne.

Læs mere

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl

I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling. Langfredag 18. april 2014, kl Frølunde Fed 23-03-2014 Til medlemmerne. I henhold til vedtægter, indkaldes du hermed til Generalforsamling Langfredag 18. april 2014, kl. 10.00 I klubhuset, Andevig 1a, Frølunde Fed. Kontingent kr. 100,00

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Træningsplan for Team Richard, Sparta

Træningsplan for Team Richard, Sparta Træningsplan for Team Richard, Sparta Træning er rettet mod DM 10 km den 1. april 2017. Maksimal træningsmængde pr. uge 100-130 km. Træningsplanen er et udgangspunkt, som den enkelte er selv tilpasser,

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 4 / 2 o 15. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 4 / 2 o 15 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling

Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Hvor vi dyrker stavgang gymnastik - bowling og cykling Bestyrelsens beretning om 2016 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 21. marts 2017 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i CMO

Referat af ordinær generalforsamling i CMO Referat af ordinær generalforsamling i CMO Afholdt lørdag den 1. februar i selskabslokalerne hos Alfred og Camilla på Rugårdsvej På grund af stor tilslutning til generalforsamlingen, 50 tilmeldte ud af

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi

Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi Kære Alle på Veteranhjem Midtjylland i Aarhus Så blev det efterår. Det er i hvert fald det datoen siger, men jeg satser nu stadig på at vi kan få en masse timer med aktiviteter udenfor endnu. Det er ved

Læs mere

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013

Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 Træningsplan for Sparta's Team High 5, 2. halvår 2013 "Vi kalder os "Team High 5", fordi vi bliver høje af at løbe 5:00 min/km". Holdets trænere ønsker, at der på træningsaftener og løbermøder skabes en

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen

Ulstrup IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012. Velkommen IF, Badminton DGI Østjylland Favrskov Mesterskaber 2012 Velkommen Velkommen til kommunemesterskaberne i badminton, der igen i år afholdes i hallen med DGI Østjylland og IF, Badminton som arrangører. I

Læs mere

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften

NYHEDSBREV NR ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. En hilsen fra formanden. Samaritteraften NYHEDSBREV NR 1 2010 ASF DANSK FOLKEHJÆLP Viborg-Skive afd. Bestyrelsen består af: Formand: Karin Bligaard Tlf.: 87 50 90 38 E-mail: karinbligaard@bknet.dk Kasserer: Heidi Cramer Tlf.: 28 12 07 31 E-mail:

Læs mere

Standerstrygningstale 2015

Standerstrygningstale 2015 Standerstrygningstale 2015 Så står vi her igen velkommen til jer alle dejligt at se et godt fremmøde. I dag er jo dagen, hvor sommersæsonen for alvor er slut og vi gør op, hvor mange kilometer, vi har

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere