Everest Base Camp Trek, 17 dage

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Everest Base Camp Trek, 17 dage"

Transkript

1 Everest Base Camp Trek, 17 dage Everest Base Camp trekket til foden af verdens højeste bjerg Mount Everest, er uden tvivl en af de mest berømte vandreture i verden. Det er også en af de flotteste og mest spektakulære trekkingture, som bringer jer gennem Sherpaernes Land til Everest Base Camp og udkigstoppen Kala Pathar i m. I møder de livsglade sherpafolk i deres små bjerglandsbyer og besøger deres buddistiske klostre. I vandrer i Edmund Hillary og Tenzing Norgays fodspor op gennem Khumbu-dalen, forbi verdens flotte bjerge Ama Dablam og langs med Khumbu-gletcheren, gennem det barske højalpine landskab ind i hjertet af Himalaya. I overnatter på gode tehuse og turen er tilrettelagt, så der er god tid akklimatisering undervejs. Højdepunkter på rejsen Oplev Kathmandu-dalen med storslåede templer, ligbrændinger og hellige mænd Thamels intense stemming med masser af restauranter og shoppingmuligheder Flyvetur til Lukla med udsigt til Nepals grønne forbjerge Vandring gennem sherpaernes landsbyer. Udsigt til et af verdens smukkeste bjerge, Ama Dablam m. Besøg det store buddhistiske kloster I Tengboche.

2 Besrtig Nagarjuna Peak, 5.020m. Oplev bjergbestigerne i Everest Base Camp Stå på toppen af Kala Pathar, meter. Ophold I Sherpafolkets hovedstad Namche Bazar Privat engelsktalende guide og transport af bagagen Ophold i tehuse med morgenmad Dag 1 ANKOMST TIL KATMANDU Ved ankomsten til Kathmandu bliver I modtaget i lufthavnen af jeres guide og kørt til hotellet centralt i Kathmandu. Resten af dagen til fri disposition. Bemærk: Hvis du vælger flyrejsen inkluderet, starter din rejse en dag tidligere, og du starter således din tur på "Dag 0" i forhold til rejseprogrammet. Du vælger først transport og så vælger du datoen. Dag 1 er stadig ankomstdagen til Kathmandu. Dag 2 BJERGFLY TIL LUKLA, TREK TIL PHAKDING Guiden henter jer på hotellet tidligt om morgenen, hvorefter I kører til lufthavnen og flyver til Lukla. Ved ankomsten til Lukla, møder I jeres bærere og tager fat på vandreturen. Kort efter I har forladt Lukla, krydser I Tharo Kosi floden på en hængebro, og har pludselig udsigt til Kusum Kanguru, m. Herfra går det lidt nedad, inden I krydser en højderyg markeret med flotte malede manisten. I ankommer til Phakding efter 3 timers vandring. Dag 3 TREK TIL NAMCHE BAZAR Fra Phakding følger I Dudh Kosi på den vestlige side af floden. Der er mange små hyggelige landsbyer og skove af rododendron, magnolia og graner. Om foråret står rhododendronen i flor og blomsterne udgør et farvestrålende skue. I krydser Kyashar Khola floden og vandrer ud af dalen til Monjo, 2840 m. Kort efter Monjo kommer I ind i Sagarmatha National Park, som blev oprettet i 1976, for at beskytte området omkring Mount Everest. Ved Jorsala krydser I Dhud Kosi floden på en 120m lang hængebro, og så går det ellers opad de næste par timer. I stiger cirka 800 højdemeter op til Namche Bazar i 3.420m. Namche Bazar er den vigtigste handelsby i denne region og har mange butikker, hoteller og restauranter.

3 Dag 4 HVILEDAG I NAMCHE BAZAR MED UDFLUGT TIL EVEREST VIEW POINT Det er vigtigt at I bliver akklimatiseret til højden, inden I fortsætter op mod Base Camp, og den bedste måde at gøre det på, er at gå højt og sove lavt. Vi anbefaler at I laver en udflugt til Everest View Point som ligger nogle hundrede meter over Namche Bazar. I kan også gå op til helikopterlandingspladsen over byen, hvorfra den gamle karavanerute til Tibet begynder. Byens fine kloster ligger også på vejen og det bør også opleves. Eftermiddagen kan bruges på at opleve sherpaernes "hovedstad" med de mange udstyrsbutikker og hyggelige cafeer og restauranter. Dag 5 TREK TIL TENGBOCHE Dagens rute fra Namche til Tengboche følger Khumbu-dalens vestlige skråning, højt over Dudh Kosi floden, og med en forrygende udsigt til Ama Dablam og glimtvis også Everest. Der er flere mindre bebyggelser undervejs og mange små religiøse monumenter, flot dekoreret med manisten og bedeflag. Sidst på formiddagen går det nedad gennem skoven til Phunki Thanga, m hvor I krydser floden. Der er gode muligheder for at spise frokost på tehusene lige efter broen. Herfra klatrer stien stejlt op gennem skoven til Tengboche. Det er en hård stigning, men belønningen venter på toppen. Tengboche, meter, anses for at være et af de smukkeste steder i verden. Fra klosteret er der fri udsigt til Ama Dablam, m, Kwangde Ri m, Nuptse, 7.855m, Lhotse, m og Everest, m. I bør ikke snyde jer selv for at besøge sherpafolket vigtigste kloster. Hvis I er heldige, er der mulighed for at overvære en puja, hvor munkene sidder og messer. I overnatter i Tengboche. Dag 6 TREK TIL DINGBOCHE Fra Tengboche går det først nedad gennem rododendronskoven. Der er gode muligheder for at møde moskushjorte på denne strækning. Efter en halv times tid krydser I floden, og herfra går det jævnt op gennem Khumbu-dalen. Efter et par timer, bliver landskabet mere alpint og bevoksningen er nu kun buske og græs. Kort efter Shomare, m drejer I væk fra hovedstien og følger Imja Khola floden østpå. Denne rute leder blandt andet op til Island Peak Base Camp. I stopper i landsbyen Dingboche, meter. Det er en hyggelig sherpalandsby

4 med gode lodges at overnatte i. Dag 7 UDFLUGT TIL CHHUKHUNG OG BESTIGNING AF NAGARJUNA PEAK I bruger dagen til akklimatisering og en udflugt til landsbyen Chhukhung, m. Det er den højeste sæterlandsby, inden man kommer helt op til Island Peak Base Camp. Der er ofte mange yakokser der går og græsser og landskabet er højalpint og barsk. Det er oplagt at spise frokost her, inden I vender tilbage til Dingboche. Der er også mulighed for at bestige Nagarjuna Peak, 5.020m. Dag 8 TREK TIL LOBUCHE Fra Dingboche går I mod vest og følger en flot sti højt over dalen, med udsigt over Pherichedalen og Cholatse, m. Fra Dughla, m. bringer en kort stejl stigning op gennem Khumbu- gletcherens moræne til et mindesmærke for bjergbestigere der er døde på Mount Everest. Herfra følger I den vestlige side af dalen til Lobuche, 4930m, som dels er en stor sommersæter for yakokser, dels et populært overnatningssted for trekkere. Dag 9 TREK TIL GORAK SHEP OG EVEREST BASE CAMP På dagens trek vandrer I først langs morænen fra Khumbu-gletcheren. Senere kommer I op at gå på selve morænekanten, for til sidst at følge stien hen over gletcheren til Gorak Shep, m. hvor I skal tilbringe natten. Man mærker tydeligt højden nu og mange synes det sidste stykke til lodgen er en hård tur, men det er en relativ kort tur og I er fremme midt på formiddagen. Efter en forfriskning forlader I Gorak Shep og følger den vestlige side af Khumbu-gletcheren. Den første del af turen går over nogle sandede egne, men I kommer hurtigt op at gå på selve morænen, hvorfra I har en fantastisk udsigt til det flotte koniske bjerg Pumori, m, og næste dags mål, udsigtspunktet Kala Pathar, m. Den sidste del af vandringen ind til Base Camp foregår på selve gletcheren, som ikke er særlig aktiv på denne del. Stien snor sig gennem sjove is-formationer med sten på toppen, som skygger for solen. Man kan ikke rigtig se Everest fra Base Camp, men til gengæld tårner Isfaldet sig op over lejren. Selve Base Camp er en stor teltlejr placeret på isen, mellem en gigantisk bunke sten.

5 Bjergbestigerne tilbringer mange dage i Base Camp for at hvile og akklimatisere, mens de forbereder sig på næste opstigning. Tiden i Base Camp er lang og kedelig, mange vil gerne snakke, og ofte bliver man budt på en kop kaffe i et af de store messetelte. I løbet af eftermiddagen vender I tilbage til lodgen i Gorak Shep. Dag 10 UDFLUGT TIL KALA PATHAR OG TREK TIL PHERICHE I bliver vækket før solopgang, spiser en hurtig morgenmad, kl forlader I lodgen, og mens morgenen gryer, vandrer I op over de græsklædte skråninger mod toppen af Kala Pathar. Det er hårdt, og man hiver efter vejret i den kolde tynde luft. Det kræver mange pauser inden man når toppen af Kala Pathar i m. Mens solen kaster sine første varme stråler på Pumori, m som rejser sig foran én, kan man bare sidde og nyde udsigten til toppene på Mount Everest, m og verdens 4. højeste bjerg Lhotse, m. Der er frit udsyn til Everests stejle sydvest væg og Sydpasset, hvor bjergbestigerne har deres højeste lejr, hvorfra de laver deres topforsøg. Når de obligatoriske billeder er taget, går det igen nedad til Gorak Shep, og videre ad kendte stier forbi Lobuche og Dughla, inden I efter en lang dag når frem til Pheriche. Dag 11 TREK TIL PHORTSE Det går lystigt nedad på kendte stier, til I når Pangboche, m. Her drejer I væk fra den slagne vej og følger en utrolig flot sti, der slynger sig langs bjergsiden højt over dalen. Der er frit udsyn til Ama Dablam og mange af de andre Himalaya kæmper. Stien leder jer op i en udstrakt dal og ind i Khumjung, m. Landsbyen er beboet af sherpafolk, og huser blandt andet regionens største skole, og I det lille kloster er det muligt at se skalpen fra en Yeti! Ophold I Phortse, 3.800m. Dag 12 TREK TIL NAMCHE BAZAR En relativ let dag. Det går lystigt nedad og I mærker slet ikke højde længere. I kommer forbi Everest View Hotel, hvor det er oplagt at drikke en kop kaffe, inden I fortsætter ned til Namche Bazar. Her er der mulighed for at gøre nogle gode indkøb.

6 Dag 13 TREK TIL LUKLA I fortsætter nedad ad kendte stier til Lukla, hvor I ankommer i løbet af eftermiddag. Det kan anbefales at kigge forbi den lokale Starbucks Café. Det er ganske vist ikke en ægte Starbucks, men kaffen og kagerne er i top og der er wifi! Dag 14 FLY TIL KATHMANDU Det er forhåbentlig klart i vejret om morgenen, så I kan komme af sted med flyet til Kathmandu, Det er næsten et kulturchok at komme tilbage til Kathmandus pulserende liv, efter de mange dage i bjergene. I bliver hentet i lufthavnen og kørt til hotellet. Resten af dagen til fri disposition. Dag 15 SIGHTSEEING KATHMANDU Efter morgenmaden bliver I hentet på jeres hotel og tager på sightseeing i Kathmandu dalen. I besøger det store hindutempel Pashupatinath. De største oplevelser er omkring templet som ligger ned til Bagmati floden, hvor hinduerne brænder deres døde på platformene langs floden. Der er også gode muligheder for at hilse på de farvestrålende sadhuer, hellige mænd som har viet deres liv til religionen. Herefter går turen til den store buddhistiske stupa Boudanath, samt det år gamle Swayambunath tempel, der ligger på en bakketop højt hævet over byen. Om eftermiddagen går turen forbi Kathmandus gamle centrum, hvor nogle af byens fineste pagodetempler findes. Dag 16 KATHMANDU Dagen til fri disposition I Kathmandu. Det kan anbefales at leje cykler, eller tage en taxi ud og besøge de gamle kongebyer Patan og Bhaktapur. Ophold på hotel. Dag 17 HJEMREJSE

7 Afhentning på hotellet og transport til lufthavnen for afrejse. PRISEN INKLUDERER Alle overnatninger under trekket (hytter og guesthouses) Turistklassehoteller i Kathmandu inkl. morgenmad Transport til/fra lufthavnen Flyrejse, Kathmandu-Lukla t/r på turistklasse, inkl. transfers. Privat landtransport Sigthseeing i Kathmandudalen Guider og porters TIMS (Trekkers Information Management System) Adgang til nationalparker, trekkingtilladelser Alle tempelbilletter i Kathmandu Mad og drikke, hytter, god løn, forsikring, medicinsk udstyr, flybilletter, landtransport til trekkingpersonalet Alle skatter og afgifter PRISEN INKLUDERER IKKE Frokost og aftensmåltider i Kathmandu Visum (husk at medbringe kontanter og to pasfotos) Drikkepenge Afbestillings- og rejseforsikring Administrationsgebyr (145,-) VALGFRIE TILVALG Flyrejse fra Danmark til Kathmandu t/r Alle måltider på trekket 2019 Mountain Adventures Tilsluttet Rejsegarantifonden nr kontakt@mountain-adventures.dk CVR:

Nepal - Everest Base Camp Trek, 17 dage

Nepal - Everest Base Camp Trek, 17 dage Nepal - Everest Base Camp Trek, 17 dage Everest Base Camp trekket til foden af verdens højeste bjerg Mount Everest, er uden tvivl en af de mest berømte vandreture i verden. Det er også en af de flotteste

Læs mere

Nepal - Everest Base Camp & Gokyo

Nepal - Everest Base Camp & Gokyo Nepal - Everest Base Camp & Gokyo Efter mere end 20 år på trekkingstierne i Everest området, er vi ikke i tvivl om, hvilken rute der er den flotteste, og mest spektakulære tur ind til Everest Base Camp.

Læs mere

Nepal - Everest Komfort Trek

Nepal - Everest Komfort Trek Nepal - Everest Komfort Trek Trekkingtur for dem der ønsker at opleve Mount Everest og Sherpaernes Land, og som prioriterer komfortable overnatningssteder og god mad. I har lokal engelsktalende sherpaguide

Læs mere

Everest Base Camp & Gokyo, 23 dage

Everest Base Camp & Gokyo, 23 dage Everest Base Camp & Gokyo, 23 dage Efter mere end 20 år på trekkingstierne i Everest området, er vi ikke i tvivl om, hvilken rute der er den flotteste, og mest spektakulære tur ind til Everest Base Camp.

Læs mere

NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP

NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP NEPAL - ISLAND PEAK VIA EVEREST BASE CAMP Island Peak (6186m) er en af de mest populære trekking-tinder i Nepal. Ruten byder ikke kun på en fantastisk toptur. Den byder på nogle af de smukkeste syn i Himalaya.

Læs mere

Vandring i Himalaya Mt. Everest View

Vandring i Himalaya Mt. Everest View Vandring i Himalaya Mt. Everest View 21. oktober 2017 8. november 2017; 19 dage Denne rejse henvender sig til naturelskere, som godt kunne tænke sig at vandre i de mægtige Himalayabjerge. Alle med almindelig

Læs mere

Bestigning af Mera Peak, 19 dage

Bestigning af Mera Peak, 19 dage Bestigning af Mera Peak, 19 dage Bestigningen af Mera Peak starter med en flyvetur i bjergene til byen Lukla, hvorfra et hårdt trek over flere dage i smukke dale begynder. Trekket er hårdt på grund af

Læs mere

Nepal - Rundt om Manaslu Trek

Nepal - Rundt om Manaslu Trek Nepal - Rundt om Manaslu Trek Trekket rundt om verdens 8. højeste bjerg Manaslu 8.153m, betragtes af mange eksperter som en af de flotteste trekkingruter i Nepal. Indtil 2013 var det kun muligt at lave

Læs mere

NEPAL - EVEREST BASE CAMP GOKYO CHOLA PASS, 19 DAGE

NEPAL - EVEREST BASE CAMP GOKYO CHOLA PASS, 19 DAGE NEPAL - EVEREST BASE CAMP GOKYO CHOLA PASS, 19 DAGE Khumbu-området er verdensberømt for det helt fantastiske landskab, hvor bønder dyrker afgrøder i skyggen af verdens højeste bjerg (Everest). Kun en 30

Læs mere

Nepal - Annapurna Base Camp Trek

Nepal - Annapurna Base Camp Trek Nepal - Annapurna Base Camp Trek Turen til Annapurna Base Camp er en af Nepals klassiske trekkingture. Og ikke uden grund. Vandreturen går gennem nogle af Nepals mest varierede trekkingområder, med masser

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE

NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE NEPAL - GRUPPEREJSE - BESTIGNING AF MERA PEAK, 19 DAGE Bemærk: Dette er en grupperejse til Mera Peak i Nepal. Der kan være maksimalt 12 personer med på turen og alle skal selv købe flybillet og sørge for

Læs mere

Vandrebestigning af Mount Toubkal

Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigning af Mount Toubkal Vandrebestigningen af Mount Toubkal følger de gamle muldyrspor gennem berberlandsbyer og frodige dale i den flotteste del af Atlas bjergene. Bestigningen af Mount Toukbal

Læs mere

NEPAL - TREK TIL EVEREST BASE CAMP, 18 DAGE

NEPAL - TREK TIL EVEREST BASE CAMP, 18 DAGE NEPAL - TREK TIL EVEREST BASE CAMP, 18 DAGE Trek gennem Himalaya til Everest Base Camp og oplev den helt igennem fantastiske natur og kultur, se de denne planets smukkeste solop -og nedgange, måb over

Læs mere

Vandreferie Rundt om Mont Blanc

Vandreferie Rundt om Mont Blanc Vandreferie Rundt om Mont Blanc Mont Blanc massivet består af Mont Blanc (4.807 m) og er uden tvivl et af de smukkeste bjergmassiver i Alperne. På denne rundtur vil du både opleve Mont Blanc massivets

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE

NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE NEPAL - ANNAPURNA BASECAMP TREK, 16 DAGE Annapurna Base Camp Trek er svær at beskrive med ord. Turen starter ved området omkring Kathmandu, men før du ved af det befinder du dig midt i Himalayabjergene

Læs mere

Nepal - Bestig Mera Peak, 6.461m

Nepal - Bestig Mera Peak, 6.461m Nepal - Bestig Mera Peak, 6.461m Mera Peak er Nepals højeste og mest populære trekking peak. På denne ekspedition er målet Mera Central Peak på 6.461 meter. Herfra kan du se flere 8-tusinder, heriblandt

Læs mere

Nepal Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas

Nepal Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas Nepal Himalaya trekking til Everest Base Camp og Cho La Pas Trekkingturen til Everest Base Camp er en af de helt store klassikere! Tag med på en både klassisk og anderledes 24-dages rejse til hjertet af

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machameruten

Bestig Kilimanjaro via Machameruten Bestig Kilimanjaro via Machameruten - individuel Denne version af Kilimanjaro - Machame-ruten er en individuel tur, hvor I selv vælger datoen. En rejse til Kilimanjaro er en spændende og udfordrende oplevelse,

Læs mere

Kilimanjaro via Marangu-ruten

Kilimanjaro via Marangu-ruten Kilimanjaro via Marangu-ruten Marangu-ruten på Kilimanjaro er den mest populære rute op ad bjerget - også kendt som Coca-Cola ruten. Stierne er veldefinerede og anlagt med henblik på at overkomme de værste

Læs mere

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania

Skræddersyet rejseprogram - Tanzania Program til: Destination: Tanzania Varighed: 20 dage Program start: Sommer, 2016 * Program slut: Sommer, 2016 * * Datoerne er ikke fastlaget, dette er blot et eksempel, så derfor kan tidspunkterne for

Læs mere

Vandring i Cinque Terre, 7 dage

Vandring i Cinque Terre, 7 dage Vandring i Cinque Terre, 7 dage Syv dages vandretur i Ligurien, langs Italiens mest dramatiske kyststrækninger, gennem vinmarker og farvestrålende fiskerlandsbyer. I besøger de historiske byer Levanto,

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE

NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE NEPAL - UPPER MUSTANG TREK, 19 DAGE Mustang-regionen er det gamle kongerige Lo og er beboet af tibetanske buddhister. Regionens hovedstad er Jomsom, men det virkelige tibetanske hjerteland ligger nord

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Annapurna Base Camp Trek, 17 dage

Annapurna Base Camp Trek, 17 dage Annapurna Base Camp Trek, 17 dage Turen til Annapurna Base Camp er en af Nepals klassiske trekkingture. Og ikke uden grund. Vandreturen går gennem nogle af Nepals mest varierede trekkingområder, med masser

Læs mere

Nepal Trekking til Ama Dablam Base Camp og Island Peak bestigning

Nepal Trekking til Ama Dablam Base Camp og Island Peak bestigning Nepal Trekking til Ama Dablam Base Camp og Island Peak bestigning I hjertet af det højalpine Himalaya venter dig en udfordring, som byder på 20 dages trekking og bestigning i absolut verdensklasse. Glæd

Læs mere

Vandring ad Kungsleden

Vandring ad Kungsleden Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen omgivet

Læs mere

Nepal - Rundt om Manaslu Trek

Nepal - Rundt om Manaslu Trek Nepal - Rundt om Manaslu Trek Trekket rundt om verdens 8. højeste bjerg Manaslu 8.153m, betragtes af mange eksperter som en af de flotteste trekkingruter i Nepal. Indtil 2013 var det kun muligt at lave

Læs mere

Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage

Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage Eventyrrejse, safari, rafting og trekking, 14 dage Nepal er Himalayas bjerge, Kathmandu, tibetansk buddhisme, hyggelige tehuse, brusende floder, stærke traditioner, hinduisme, vilde jungledyr og små landsbyer,

Læs mere

Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten - inkl. 5 dage på Zanzibar

Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten - inkl. 5 dage på Zanzibar Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten - inkl. 5 dage på Zanzibar Denne version af Kilimanjaro - Machame-ruten + 5 dage / 4 nætter på Zanzibar er en individuel tur, hvor I selv vælger datoen.

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur

Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Mountain biking, hiking og kajak i den vilde natur Indhold i den vilde natur... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Med fly til Narsarsuaq og bådtransfer

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Bestig Mera Peak. 24 dage

Bestig Mera Peak. 24 dage Bestig Mera Peak. 24 dage Mera Peak er Nepals højeste og mest populære trekking peak. På denne ekspedition er målet Mera Central Peak på 6.461 meter. Herfra kan du se flere 8-tusinder, heriblandt den højeste

Læs mere

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016

Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle. Februar 2016 Kilimanjaro Lemosho ruten med dansk rejseleder Peter Larsen fra Lido Fitness Vejle Februar 2016 Dette er den absolut optimale Kilimanjaro tur, hvor vi vandrer ad den smukke Lemosho rute. Vi begynder turen

Læs mere

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen

Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Vandreferie i Cinque Terre og på Portofino-halvøen Denne rejse byder på vandreture gennem et omfattende stisystem, der giver mulighed for at vandre fra landsby til landsby, gennem frodige skove og smukke

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Vandring i Dolomitternes naturparker

Vandring i Dolomitternes naturparker Vandring i Dolomitternes naturparker Denne vandreferie bringer jer gennem tre naturreservater i regionerne Sydtyrol og Belluno, som udgør et af de skønneste områder af Dolomitterne med den tidligere olympiske

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela

Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Cykelferie ad Caminoen fra Porto til Santiago de Compostela Uanset om du er religiøs eller ej, så er der en særlig stemning på Caminoen også den portugisiske fra Porto til Santiago de Compostela. Ruten

Læs mere

Nepal - Homestay og landsbyudvikling

Nepal - Homestay og landsbyudvikling Nepal - Homestay og landsbyudvikling Jordskælvet i april 2015 og de utallige efterskælv har tvunget Nepal i knæ. Landet har mere end nogensinde brug for at blive styrket økonomisk. Turismen har de senere

Læs mere

Pionertur til Mera Peak

Pionertur til Mera Peak rejs med andre danskere Pionertur til Mera Peak Trekking & safaritur til Nepal 29 dage Gennem skove og dale, klostre og sherpa landsbyer, gletsjere og høje pas. Med toppen som mål og Himalayabjergkæden

Læs mere

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen

Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Italien - Vandreferie fra Dolomitterne til Gardasøen Vandringen starter i den berømte, bjergomkransede spaby Merano, hvorfra I vandrer gennem vinmarker og frugtplantager, forbi historiske slotte og glitrende

Læs mere

Azorerne - Cykelferie på São Miguel

Azorerne - Cykelferie på São Miguel Azorerne - Cykelferie på São Miguel En storslået cykeloplevelse på atlanterhavsøen Sao Miguel. I vil cykle igennem det frodige grønne landskab, der smukt beklæder de dramatiske vulkanske former, som er

Læs mere

Burma - cykelferie i Myanmar

Burma - cykelferie i Myanmar Burma - cykelferie i Myanmar En rejse til Myanmar, bedre kendt som Burma, er som at rejse tilbage i tiden. Til dengang Asien var jomfrueligt land for vesterlandske turister. Efter mange års isolation er

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Indien - Bestig Stok Kangri 6.153m i Ladakh

Indien - Bestig Stok Kangri 6.153m i Ladakh Indien - Bestig Stok Kangri 6.153m i Ladakh En udfordrende vandrebestigning gennem Ladakhs barske og øde bjerglandskaber som kulminerer med bestigningen af Stok Kangri, 6.153 meter. Efter nogle dages akklimatisering

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2.

Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Mallorca -vandring i og omkring Tramuntana bjergene Lørdag 13. oktober lørdag 20. oktober 2018 Dagsprogram - Tur 2. Dag 1. Ankomst til Palma de Mallorca Bus fra Lufthavnen til Hotel Marina i Puerto de

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Walking the Wicklow Way

Walking the Wicklow Way Walking the Wicklow Way The Wicklow Way er Irlands klassiske vandretur, hvor I krydser Wicklow-bjergene og ender i Dublin. Turen starter i den billedskønne landsby Clonegal og går derfra gennem det smukke

Læs mere

NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE

NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE NEPAL - ANNAPURNA CIRCUIT, 18 DAGE Annapurna Circuit er en fantastisk rejse. I løbet af rejsen vil I opleve kultur i Nepal på en meget intens måde. Annapurnaregionen er den mest besøgte trekkingdestination

Læs mere

Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame - inkl. safari

Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame - inkl. safari Tanzania - Bestig Kilimanjaro via Machame - inkl. safari Denne version af Kilimanjaro - Machame-ruten er en individuel tur + 4 dages safari, hvor I selv vælger datoen. Der er med andre ord tale om en tur,

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

Rundt om Manaslu Trek, 19 dage

Rundt om Manaslu Trek, 19 dage Rundt om Manaslu Trek, 19 dage Trekket rundt om verdens 8. højeste bjerg Manaslu 8.153m, betragtes af mange eksperter som en af de flotteste trekkingruter i Nepal. Indtil 2013 var det kun muligt at lave

Læs mere

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge

Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Eksklusiv safari på Klaserie River Safari Lodge Tag venner og familie med på en forrygende safari på Klaserie River Safari Lodge i Sydafrika. Klaserie River Safari Lodge er en mindre safari lodge med kun

Læs mere

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE

UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE 8 E MED AFREJSE 28. SEPTEMBER 2019 UDFORDRING OG VANDRING I PYRENÆERNE AFSKED MED DET GAMLE - SAMARBEJDE - UDFORDRING - UDSYN MÅLRETTEHED - OVERVINDE GRÆNSER - STYRKE - HJEMKOMST MED EVENTYRER, PSYKOTERAPEUT

Læs mere

Sykkelferie langs Donau

Sykkelferie langs Donau Sykkelferie langs Donau Turen går fra Passau til Wien og sender jer ud på ca. 330 km fordelt på seks etaper. Ruten går ad stier langs den blå Donau-flod. Stierne er blevet brugt af romerne, konger og kejsere

Læs mere

Det bedste af Fransk Polynesien

Det bedste af Fransk Polynesien Det bedste af Fransk Polynesien Dette er turen for jer som ønsker at opleve det bedste af Fransk Polynesia på den bedst mulige måde Turen starter med nogle rolige dage på Tahiti før I besøger den spændende

Læs mere

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet.

Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Hermed har I turkataloget. Når I skal vurdere hvilke ture I skal vælge, så tænk over at lejren ligger i 1200 meter over havet. Den enkelte kreds kan opdele sig i flere turhold - blot at der er en ansvarlig

Læs mere

Rejsen til MOUNT EVEREST BASE CAMP

Rejsen til MOUNT EVEREST BASE CAMP Rejsen til MOUNT EVEREST BASE CAMP Prisen: Du skal være villig til at gå i det samme tøj i 17 dage i træk og til i samme periode kun at blive yderst nødtørftigt vasket. Du skal acceptere at sove i rum

Læs mere

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro

Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Programforslag for 7 dages bestigning af Kilimanjaro Machame ruten Generelt om bestigningen af Kilimanjaro Kilimanjaro er Afrikas højeste bjerg, 5.895 meter over havet. Samtidig er det verdens højeste

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts)

TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE. Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Afrejse: Oktober - april (højsæson december-marts) TÆT PÅ PARADIS EKSOTISK REJSE TIL DE USPOLEREDE ANDAMAN-ØER - 14 DAGE Azurblåt hav,

Læs mere

Tanzanias nordlige højdepunkter

Tanzanias nordlige højdepunkter Tanzanias nordlige højdepunkter Tarangire - Lake Manyara - Ngorongoro - Serengeti BENNS Safari byder velkommen til en forrygende safari til et af verdens absolut førende safarilande, Tanzania. Vi koncentrerer

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Tanzania og Zanzibar. Mount Meru meter. Telefon

Tanzania og Zanzibar. Mount Meru meter. Telefon Telefon 47 16 12 20 Tanzania og Zanzibar Fantastisk 5 dages trekkingtur til Mount Meru - Tanzanias næsthøjeste bjerg og kontinentets femtehøjeste bjerg Rejsegarantifonden 1571 Medlem af Danmarks Rejsebureau

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

Vandring, kamelsafari og Marrakech

Vandring, kamelsafari og Marrakech Vandring, kamelsafari og Marrakech Denne eventyrlige Marokko-rejse er et godt mix af natur, kultur, historie, madkunst og shopping. På vandreturens lette vandringer kommer I gennem nogle af Atlas-bjergenes

Læs mere

Østlige Canada i autocamper

Østlige Canada i autocamper Canadas Rocky Mountains i autocamper 16 dage fra 8.348 kr. pr. person når 2 voksne og 2 børn rejser sammen Tag med på et betagende eventyr i autocamper gennem Canada og Rocky Mountains imponerende natur

Læs mere

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel.

Dagsprogrammet. Dag 3 Efter morgenmaden forlader vi Ajloun for at køre videre til Madaba, hvor vi skal bo en nat på Mosaic City Hotel. Dagsprogrammet Dag 1 København Amman og bustransport til Ajloun, hvor vi skal have 2 overnatninger i den private Mount Birgish Camp. Vi ankommer sidst på eftermiddagen og får tid til at stifte bekendtskab

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Victoria Falls og safari i Zimbabwe

Victoria Falls og safari i Zimbabwe Victoria Falls og safari i Zimbabwe Fra Victoria Falls til Hwange National Park Tag med på en indholdsrig safari i Zimbabwe, hvor I skal opleve naturunderet Victoria Falls og Afrikas vilde dyreliv i landets

Læs mere

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen

YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og Mindfulnessrejse til Nepal - 9 dage med yogainstruktør Pernille Kristensen AFREJSE : 11. - 19. oktober 2016-9 dage DKK 16.500 YOGAREJSE I NEPAL Eventyrlig Yoga- og

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

Vandring i Salzkammergut - 8 dage

Vandring i Salzkammergut - 8 dage Vandring i Salzkammergut - 8 dage Med de fine søer, den frodige vegetation og de bjergtagende alpetoppe i baggrunden er Østrigske Salzkammergut et utroligt malerisk sted at vandre. UNESCO har da også sat

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året

NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året Blixens Kenya Safari 2016 NAIROBI - ABERDARE - SAMBURU - LAKE NAKURU - LAKE NAIVASHA - MASAI MARA. 10 dages privat safari med engelsktalende rejseleder. Afrejse hver dag året rundt. Pris per person fra

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere