Hurt igt overblik Alle kender begrebet det gyldne snit, men de færreste kan sætte det ind i en større sammenhæng. Det råder denne bog bod på.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hurt igt overblik Alle kender begrebet det gyldne snit, men de færreste kan sætte det ind i en større sammenhæng. Det råder denne bog bod på."

Transkript

1 Matematik De(t) gyldne snit 3. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Jesper Frandsen Alle kender begrebet det gyldne snit, men de færreste kan sætte det ind i en større sammenhæng. Det råder denne bog bod på DKK Inkl. moms De(t) gyldne snit er en temabog, der omtaler de fleste af de områder, hvor begrebet optræder: æstetik, billedkunst, arkitektur, litteratur, musik, botanik, zoologi og ikke mindst matematik. Udover gennemgangen af det gyldne snit i kunsten, naturen og matematikken, behandler bogen en lang række temaer beslægtet med det gyldne snit, bl.a. pentagon og pentagram, det gyldne rektangel, proportionssystemer, Platon, geometriske problemer, den gyldne linje, den gyldne kasse, Cheopspyramiden, Wythoffs spil og ikke mindst Fibonnacital. Mens man hidtil næsten kun har konstateret, at det gyldne rektangel indtager en særstilling blandt rektangler, har prof. A. Bejan i en artikel prøvet at forklare, hvorfor det er sådan. I bogen gennemgås dele af artiklen i et helt nyt kapitel. Resten af 3. udgave er identisk med 2. udgave. Bogen kan bruges fra folkeskoler til universiteter i matematik, dansk, billedkunst, musik og i forbindelse med tværfagligt samarbejde, store opgaver og studierejser. Det gode argument i matematikken 1. udgave, 2007 ISBN Forfatter(e) Kåre Janussen Det matematiske bevis behandles som begreb, og der præsenteres forskellige bevistyper, hvor pointen er de logiske forskelle i opbygningen. Det gode argument i matematikken - 4 år DKK For at et bevis skal kunne accepteres som et gyldigt matematisk bevis, skal det være helt logisk stringent og dække alle tænkelige tilfælde og muligheder. Det matematiske bevis behandles som begreb, og der præsenteres forskellige bevistyper, hvor pointen er de logiske forskelle i opbygningen.

2 En algebraisk fremstilling af cirklen 1. udgave, 2006 ISBN Forfatter(e) Thomas Kølbæk En algebraisk fremstilling af cirklen, som er velegnet til både klasseundervisning og aktiv involvering af eleverne. En algebraisk fremstilling af cirklen - 4 år DKK Dette undervisningsmateriale er beregnet til et valgtfrit emne som afrundning på A-niveau. Det kan bruges til klasseundervisning, med et lille efterfølgende gruppeprojekt om pythagoræiske talsæt. ebogen starter med at introducere det generelle funktionsbegreb, og herefter ser den på den klasse af funktioner, der kaldes vektorfunktioner, specielt vil vi behandle den algebraiske parameterfremstilling af cirklen. Afslutningsvis bruger ebogen det foregående til at bevise, at der findes uendelig mange heltallige løsninger til Pythagoras sætning. Enigma - et dilemma 1. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Jesper Frandsen, Mads Rangvid Bogen er et tværfagligt værk, der stiller matematiske koder og nyskabende teknikker overfor etiske dilemmaer, med henvisninger til konkrete historiske situationer DKK Inkl. moms Indledningsvis gennemgår bogen udvalgte dele af kryptologiens historie, der ender med en mere grundig gennemgang af den tyske kodemaskine Enigma, herunder hvorfor dens koder var så svære at bryde, og omtale af opdagelser der alligevel gjorde det muligt. Briterne vidste, at hvis de kunne bryde den, ville de komme i et dilemma, nemlig at de, for at skjule at den var brudt, måtte lade allierede dø. De brød den, men hvor mange var (og er) man klar til at ofre, for at bevare en sådan hemmelighed? Der omtales episoder fra 2. Verdenskrig, hvor dilemmaet var aktuelt, og eleverne skal derefter agere beslutningstagere og gøre rede for, hvordan de ville have valgt og begrunde valget. Når man skal træffe sådanne valg, er der imidlertid hjælp at hente i etikken. Derfor omtales filosofferne I. Kant og J. Bentham og deres filosofiske retninger hvorefter eleverne skal tage stilling til briternes dilemmaer. Bogen lægger op til AT-forløb med matematik og filosofi (evt. religion), men det vil være helt naturligt at inddrage andre fag, mest oplagt er historie og engelsk. Der kræves ingen specielle faglige forudsætninger for at læse bogen.

3 Enigma - et dilemma 1. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Jesper Frandsen, Mads Rangvid Bogen er et tværfagligt værk, der stiller matematiske koder og nyskabende teknikker overfor etiske dilemmaer, med henvisninger til konkrete historiske situationer. Enigma - et dilemma - 4 år DKK Indledningsvis gennemgår bogen udvalgte dele af kryptologiens historie, der ender med en mere grundig gennemgang af den tyske kodemaskine Enigma, herunder hvorfor dens koder var så svære at bryde, og omtale af opdagelser der alligevel gjorde det muligt. Briterne vidste, at hvis de kunne bryde den, ville de komme i et dilemma, nemlig at de, for at skjule at den var brudt, måtte lade allierede dø. De brød den, men hvor mange var (og er) man klar til at ofre, for at bevare en sådan hemmelighed? Der omtales episoder fra 2. Verdenskrig, hvor dilemmaet var aktuelt, og eleverne skal derefter agere beslutningstagere og gøre rede for, hvordan de ville have valgt og begrunde valget. Når man skal træffe sådanne valg, er der imidlertid hjælp at hente i etikken. Derfor omtales filosofferne I. Kant og J. Bentham og deres filosofiske retninger hvorefter eleverne skal tage stilling til briternes dilemmaer. Bogen lægger op til AT-forløb med matematik og filosofi (evt. religion), men det vil være helt naturligt at inddrage andre fag, mest oplagt er historie og engelsk. Der kræves ingen specielle faglige forudsætninger for at læse bogen. Erlang S 8. udgave, 2002 ISBN Forfatter(e) Allan C. Malmberg Statistiske tabeller tilrettelagt med henblik på en indledende undervisning i sandsynlighedsregning og statistik DKK Inkl. moms Statistiske tabeller tilrettelagt med henblik på en indledende undervisning i sandsynlighedsregning og statistik. Indhold: Normalfordelingen n-fakultet Binomialkoefficienter Binomialfordelinger Binomialfordelinger for små p-værdier Binomialfordelinger for p = 0.5 Informationsindhold Poissonfordelinger Chikvadratfordelinger F-fordelinger t-fordelinger Fordelinger for korrelationskoefficienten Rangsumfordelinger Tilfældige tal

4 Fag og læsning (hf) 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Signe Søndergaard Irminger, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen, Mikkel Stampe Hjorth, Sarah Bredgaard Stampe Hjorth, Lene Nibuhr Andersen, Marie-Louise Bach, Anne Vibeke Vennerstrøm, Jimmy Mangelsen, Annette Bau, Merete Vonsbæ Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime Introduktioner til elevøvelser 70 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer 160 sider Fag og læsning (hf) - 3 måneder Fag og læsning (hf) - 6 måneder Fag og læsning (hf) - 1 år Fag og læsning (hf) - 2 år Fag og læsning (hf) - 3 år Fag og læsning (hf) - 4 år DKK DKK DKK DKK DKK DKK Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere kursisternes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Kursisten får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til kursistøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk kultur- og samfundsfaggruppen den naturvidenskabelige faggruppe matematik fysik Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årskursister, men kan med fordel anvendes i hele uddannelsesforløbet.

5 Fag og læsning (hf) 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime En øvelsesbaseret udgivelse, der lægger op til at arbejde bevidst, klart og tydeligt med den faglige læsning DKK Inkl. moms Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere kursisternes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Kursisten får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til kursistøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk kultur- og samfundsfaggruppen den naturvidenskabelige faggruppe matematik fysik Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årskursister, men kan med fordel anvendes i hele uddannelsesforløbet.

6 Fag og læsning (hhx) 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Henrik Wiwe Mortensen, Jeanette Hassing, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Mikkel Stampe Hjorth, Lene Nibuhr Andersen, Marie-Louise Bach, Anne Vibeke Vennerstrøm, Laura Kongskov, Annette Bau, Siw Krasnik, Merete Vonsbæk, Susanne Uhd Pedersen, Mariann Bra Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime 95 elevøvelser 7 videoklip 20 primærtekster 20 illustrationer ca. 205 sider Fag og læsning (hhx) - 3 måneder Fag og læsning (hhx) - 6 måneder Fag og læsning (hhx) - 1 år Fag og læsning (hhx) - 2 år Fag og læsning (hhx) - 3 år Fag og læsning (hhx) - 4 år DKK DKK DKK DKK DKK DKK Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk samtidshistorie samfundsfag matematik økonomifagene: afsætning, international økonomi, virksomhedsøkonomi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

7 Fag og læsning (hhx) 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime En øvelsesbaseret udgivelse, der lægger op til at arbejde bevidst, klart og tydeligt med den faglige læsning DKK Inkl. moms Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk samtidshistorie samfundsfag matematik økonomifagene: afsætning, international økonomi, virksomhedsøkonomi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

8 Fag og læsning (htx) 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime En øvelsesbaseret udgivelse, der lægger op til at arbejde bevidst, klart og tydeligt med den faglige læsning DKK Inkl. moms Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk teknologi teknologihistorie kommunikation/it samfundsfag matematik fysik biologi kemi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

9 Fag og læsning (htx) 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e), Signe Søndergaard Irminger, Thorleif Bundgaard, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen, Mikkel Stampe Hjorth, Sarah Bredgaard Stampe Hjorth, Lene Nibuhr Andersen, Marie-Louise Bach, Anne Vibeke Vennerstrøm, Laura Kongskov, Vivi A Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider Fag og læsning (htx) - 3 år Fag og læsning (htx) - 2 år Fag og læsning (htx) - 1 år Fag og læsning (htx) - 6 måneder Fag og læsning (htx) - 3 måneder Fag og læsning (htx) - 4 år DKK DKK DKK DKK DKK DKK Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk teknologi teknologihistorie kommunikation/it samfundsfag matematik fysik biologi kemi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

10 Fag og læsning (stx) 1. udgave, 2015 ISBN Forfatter(e) Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime En øvelsesbaseret udgivelse, der lægger op til at arbejde bevidst, klart og tydeligt med den faglige læsning DKK Inkl. moms Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk historie samfundsfag matematik fysik biologi kemi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

11 Fag og læsning (stx) 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Signe Søndergaard Irminger, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen, Mikkel Stampe Hjorth, Sarah Bredgaard Stampe Hjorth, Lene Nibuhr Andersen, Marie-Louise Bach, Anne Vibeke Vennerstrøm, Laura Kongskov, Annette Bau, Merete Vonsbæk Forlag: Dansklærerforeningens Forlag/Systime Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer 185 sider Fag og læsning (stx) - 1 år Fag og læsning (stx) - 3 måneder Fag og læsning (stx) - 6 måneder Fag og læsning (stx) - 2 år Fag og læsning (stx) - 4 år Fag og læsning (stx) - 3 år DKK DKK DKK DKK DKK DKK Udgivelsen karakteriseres bedst som en stor idébank til at arbejde med at optimere elevernes forståelse af det faglige stof og dermed sikre dem et større udbytte af undervisningen. Eleven får strategier til at aktivere sin forhåndsviden, få overblik over tekster og fastholde sin forståelse. Læreren får enkle og præcise redskaber til arbejdet med faglig læsning i alle fag. Fag og læsning er opgave- og praksisbaseret og kan bruges direkte i den daglige undervisning. Hvert kapitel falder i tre afsnit: Hvad kendetegner faget? Hvordan arbejder man? Hvilke faldgruber af sproglig og læsemæssig art er der i faget? Introduktion til elevøvelser Elevøvelser: Her får eleven redskaber til at lære nye fagudtryk og systematisere det nye stof Udgivelsen giver redskaber til faglig læsning i dansk engelsk 2. fremmedsprog: fransk, spansk, tysk historie samfundsfag matematik fysik biologi kemi Fag og læsning er skrevet af læseforskere, erfarne gymnasielærere og læsevejledere. Der er taget udgangspunkt i den nyeste forskning både teoretisk og didaktisk inden for området. Udgivelsen er målrettet 1. årselever, men kan med fordel anvendes i hele gymnasieforløbet.

12 Genetiske fodspor 1. udgave, 2007 ISBN Forfatter(e) Aksel Bertelsen Bogen beskriver nogle af de matematiske metoder der bruges til at få et billede af menneskets udvikling ved hjælp af data fra DNA DKK Inkl. moms Teorien om, at det moderne menneske har sin oprindelse i Afrika og derfra begyndte at sprede sig til resten af verden for år siden, bygger især på studier af DNA fra nulevende mennesker. Denne bog beskriver nogle af de matematiske metoder der, ved hjælp af data fra DNA, bruges til at få et billede af menneskets udvikling. For eksempel hvor og hvornår det moderne menneske er opstået, og hvilke ruter det har fulgt under udbredelsen til hele kloden. Den nødvendige genetik gennemgåes undervejs i bogen, så den kan læses stort set uden biologisk forhåndsviden. I alle metoderne anvendes noget matematik, i nogle en meget enkel og i andre en mere avanceret matematik. Her på siden kan du også finde supplerende materiale i form af vejledninger i brug af genetiske databaser og programmer til analyse af genetiske data. Læseren vil dermed selv kunne gå på opdagelse i den store mængde genetiske data, der er tilgængelig. Bogen kan anvendes i forbindelse med tværfaglige projekter hvor både matematik og biologi indgår. Genetiske fodspor 1. udgave, 2007 ISBN Forfatter(e) Aksel Bertelsen Bogen beskriver nogle af de matematiske metoder der bruges til at få et billede af menneskets udvikling ved hjælp af data fra DNA. Genetiske fodspor - 4 år DKK Teorien om, at det moderne menneske har sin oprindelse i Afrika og derfra begyndte at sprede sig til resten af verden for år siden, bygger især på studier af DNA fra nulevende mennesker. Denne bog beskriver nogle af de matematiske metoder der, ved hjælp af data fra DNA, bruges til at få et billede af menneskets udvikling. For eksempel hvor og hvornår det moderne menneske er opstået, og hvilke ruter det har fulgt under udbredelsen til hele kloden. Den nødvendige genetik gennemgåes undervejs i bogen, så den kan læses stort set uden biologisk forhåndsviden. I alle metoderne anvendes noget matematik, i nogle en meget enkel og i andre en mere avanceret matematik. Her på siden kan du også finde supplerende materiale i form af vejledninger i brug af genetiske databaser og programmer til analyse af genetiske data. Læseren vil dermed selv kunne gå på opdagelse i den store mængde genetiske data, der er tilgængelig. Bogen kan anvendes i forbindelse med tværfaglige projekter hvor både matematik og biologi indgår.

13 Grafteori 1. udgave, 2008 ISBN Forfatter(e) Jens Carstensen Bogen giver en enkel indføring i et moderne matematisk emne, hvor der kun kræves få forudsætninger. Grafteori - 4 år DKK Bogen giver en enkel indføring i et moderne matematisk emne, hvor der kun kræves få forudsætninger. Indeholder: Grafer Euler- og Hamiltongrafer Træer Transportnet Turneringer Plane grafer Gåder og hovedbrud Opgaver Henvender sig til alle ungdomsuddannelser Komplekse tal 3. udgave, 1993 ISBN Forfatter(e) Jens Carstensen Denne bog er skrevet med henblik på at inspirere til valgfrie forløb og opgaveskrivning DKK Inkl. moms Tredje udgave af bogen om komplekse tal. Bogen er skrevet med henblik på at inspirere til valgfrie forløb og opgaveskrivning.

14 Komplekse tal 1. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Bernt Hansen Denne bog er oprindelig et kapitel i htx MAT A htx, som primært er skrevet til det tekniske gymnasium. Kapitlet er dog revideret noget i forbindelse med denne selvstændige udgivelse. Komplekse tal - 4 år DKK Denne bog er oprindelig et kapitel i htx MAT A htx, som primært er skrevet til det tekniske gymnasium. Kapitlet er dog revideret noget i forbindelse med denne selvstændige udgivelse og appellerer til en bredere kreds: Stx, hhx, htx, erhvervsakademierne samt ingeniørstuderende og matematikinteresserede der ønsker en almen historisk tilgang, der også tilgodeser den praktiske anvendelse. ebogen indeholder disse afsnit: Praktisk og historisk introduktion Descartes Caspar Wessel Udvidelse af talsystemet Gauss talplan Det ultimative tallegeme Regneregler rektangulær form Konjugerende tal Regneregler vinkelform Omskrivninger rektangulær/polær Trigonometrisk form Leonard Euler Eulers formel Komplekse tal på Eulers form Beviser for multiplikation og division Beviser for potens og rod Komplekse tal anvendt på svingninger Opgaver

15 Kryptering 2. udgave, 2008 ISBN Forfatter(e) Peter Riber Bogen behandler emnet kryptering på gymnasieniveau. Binær aritmetik og primtalsteori, som udgør en væsentlig del af det matematiske grundlag, introduceres fra bunden DKK Inkl. moms Bogen behandler emnet kryptering på gymnasieniveau. Binær aritmetik og primtalsteori, som udgør en væsentlig del af det matematiske grundlag, introduceres fra bunden. Algoritmik spiller en fremtrædende rolle, og bogen indeholder flere eksempler på algoritmer til både aritmetik, primtalsbestemmelse samt de nødvendige algoritmer i metoden RSA, der er én blandt mange krypteringsteknikker. På bogens website kan du desuden finde et regneark, der demonstrerer Euklids modificerede algoritme (EMA). Websitet indeholder også links, som bogen henviser til, samt en wordfil med rettelser til førsteudgaven. Kryptering 2. udgave, 2012 ISBN Forfatter(e) Peter Riber Bogen behandler emnet kryptering på gymnasieniveau. Binær aritmetik og primtalsteori, som udgør en væsentlig del af det matematiske grundlag, introduceres fra bunden. Kryptering - 4 år DKK Bogen behandler emnet kryptering på gymnasieniveau. Binær aritmetik og primtalsteori, som udgør en væsentlig del af det matematiske grundlag, introduceres fra bunden. Algoritmik spiller en fremtrædende rolle, og bogen indeholder flere eksempler på algoritmer til både aritmetik, primtalsbestemmelse samt de nødvendige algoritmer i metoden RSA, der er én blandt mange krypteringsteknikker. På bogens website kan du desuden finde et regneark, der demonstrerer Euklids modificerede algoritme (EMA). Websitet indeholder også links, som bogen henviser til, samt en wordfil med rettelser til førsteudgaven.

16 Lærebog i matematik - B1. udgave, ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen 30 sætninger 20 beviser 20 regler 20 definitioner 120 eksempler 240 øvelser 160 illustrationer ca. 260 sider Lærebog i matematik - B1-3 år Lærebog i matematik - B1-3 måneder Lærebog i matematik - B1-6 måneder Lærebog i matematik - B1-1 år Lærebog i matematik - B1-2 år Lærebog i matematik - B1-4 år DKK 3.00 DKK 6.00 DKK DKK DKK DKK Lærebog i matematik - B1 er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på B-niveau. Den omhandler tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med øvelser. Som supplerende stof indeholder bogen blandt andet et helt kapitel om historiske andengradsligninger. I sin helhed dækker bogen til fulde det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 1g. Udgivelsen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. B1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik, historiske andengradsligninger og funktioner. B2 dækker funktioner og deres fortegn, differentialregning, integration og areal, sandsynligheder og chi-i-anden-test. B1 sammen med B2 er skrevet, så det er muligt at fortsætte på A-niveau uden yderligere supplering. Der er i stoffet løbende henvisninger til interaktive tests, som læreren via Moodle kan tildele eleverne. Udgivelsen er udstyret med et online CAS-værktøj, der både kan udføre alle nødvendige matematiske beregninger og bruges som værktøj til aflevering af opgaver og øvelser. Eleven gemmer sine dokumenter lokalt, på Google drev og som pdf.

17 Lærebog i matematik - B1 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen Første bind i et tobinds værk til matematik på gymnasialt B-niveau. Bogen er beregnet til 1g og dækker til fulde kernestoffet DKK Inkl. moms Lærebog i matematik - B1 er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på B-niveau. B1 omhandler tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med henvisning til øvelser, som befinder sig bagest i bogen. Som supplerende stof indeholder bogen blandt andet et helt kapitel om historiske andengradsligninger. I sin helhed dækker bogen til fulde det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 1g. Bogen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. B1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik, historiske andengradsligninger og funktioner. B2 dækker funktioner og deres fortegn, differentialregning, integration og areal, sandsynligheder og chi-i-anden-test. B1 sammen med B2 er skrevet, så det er muligt at fortsætte på A-niveau uden yderligere supplering. Lærebog i matematik - B2 1. udgave, 2014 ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen Andet bind i et tobinds værk til matematik på gymnasialt B-niveau. Bogen er beregnet til 2g og dækker til fulde kernestoffet DKK Inkl. moms Lærebog i matematik - B2 er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på B-niveau. B2 omhandler funktioner og deres fortegn, differentialregning, integration og areal, sandsynligheder og chi-i-anden-test og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med henvisning til øvelser, som befinder sig bagest i bogen. I sin helhed dækker bogen til fulde det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 2g. Bogen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. B1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik, historiske andengradsligninger og funktioner. B2 dækker funktioner og deres fortegn, differentialregning, integration og areal, sandsynligheder og chi-i-anden-test. B1 sammen med B2 er skrevet, så det er muligt at fortsætte på A-niveau uden yderligere supplering.

18 Lærebog i matematik - Bind 1 1. udgave, 2010 ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen Første bind i et firebinds værk til matematik på gymnasialt A-niveau. Bogen er beregnet til 1g og dækker til fulde kernestoffet DKK Inkl. moms Lærebog i matematik, Bind 1 er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på A-niveau. Bind 1 omhandler tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med henvisning til øvelser, som befinder sig bagest i bogen. Som supplerende stof indeholder bogen blandt andet et helt afsnit om analytisk geometri. I sin helhed dækker bogen til fulde det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 1g. Bogen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. Bind 1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner. Bind 2 dækker differentialregning, vækst, trigonometriske funktioner, statistik og sandsynlighedsregning. Udkommer Bind 3 dækker integralregning, differentialligninger, vektorer i planen og rumgeometri. Udkommer Bind 4 dækker differentialligningsmodeller, tests, matrixregning og et historisk emne. Udkommer 2011.

19 Lærebog i matematik - Bind 2 1. udgave, 2011 ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen Andet bind i et firebindsværk til matematik på gymnasialt A-niveau. Bogen er beregnet til 2g og dækker til fulde kernestoffet DKK Inkl. moms Lærebog i matematik, Bind 2 er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på A-niveau. Bind 2 omhandler funktioner og deres fortegn, differentialregning, trigonometriske funktioner, mængder og kombinatorik og diskrete sandsynlighedsfelter og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med henvisning til øvelser, som befinder sig bagest i bogen. Som supplerende stof indeholder bogen blandt andet et helt kapitel om sandsynlighedsregning. I sin helhed dækker bogen til fulde det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 2g. Bogen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. Bind 1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner. Bind 2 dækker funktioner og deres fortegn, differentialregning, trigonometriske funktioner, mængder og kombinatorik og diskrete sandsynlighedsfelter. Bind 3 dækker integralregning, differentialligninger, vektorer i planen og rumgeometri. Bind 4 dækker differentialligningsmodeller, tests, matrixregning og et historisk emne.

20 Lærebog i matematik - Bind 3 1. udgave, 2011 ISBN Forfatter(e) Morten Brydensholt, Grete Ridder Ebbesen Tredje bind i et firebinds værk til matematik på gymnasialt A-niveau. Bogen er beregnet til 3g og dækker til fulde kernestoffet DKK Inkl. moms Bogen er beregnet til matematikundervisningen i gymnasiet på A-niveau. Bind 3 omhandler integralregning, differentialligninger, vektorer i planen og rumgeometri og dækker kernestoffet med relevante beviser og eksempler. Teksten er løbende suppleret med henvisning til øvelser, som befinder sig bagest i bogen. I sin helhed dækker bogen det eksamensgrundlag, man kan forvente opnået i løbet af 3g. Bogen er omfattende, og det vil være naturligt af tidsmæssige årsager at overspringe visse afsnit, sætninger og beviser. Med sin deduktive opbygning og sit læsevenlige layout er lærebøgerne beregnet for de elever, der ønsker et kendskab til matematikkens inderste væsen, og for de elever der senere skal arbejde med matematik på højere niveauer. Bind 1 dækker tal, geometri, deskriptiv statistik og funktioner. Bind 2 dækker differentialregning, trigonometriske funktioner og sandsynlighedsregning. Bind 3 dækker integralregning, differentialligninger, vektorer i planen og rumgeometri. Bind 4 dækker differentialligningsmodeller, tests, matrixregning og et historisk emne.

International økonomi

International økonomi International økonomi Fag og læsning (hhx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668615 Forfatter(e) Henrik Wiwe Mortensen, Jeanette Hassing, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Mikkel Stampe Hjorth,

Læs mere

Vejledning og uddannelse

Vejledning og uddannelse Vejledning og uddannelse Fag og læsning (hf) 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761668905 Forfatter(e) En øvelsesbaseret udgivelse, der lægger op til at arbejde bevidst, klart og tydeligt med den faglige læsning.

Læs mere

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider

Hurt igt overblik Introduktioner til elevøvelser 85 elevøvelser 11 videoklip 10 primærtekster 35 illustrationer ca. 200 sider Teknologi Fag og læsning (htx) 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761668646 Forfatter(e), Signe Søndergaard Irminger, Thorleif Bundgaard, Erik Arendal, Ina Schmidt, Anna Holm Grønlund, Karin Kirkegaard Rasmussen,

Læs mere

Hurt igt overblik Denne ibog informerer om andre solsystemer end dét vi lever i.

Hurt igt overblik Denne ibog informerer om andre solsystemer end dét vi lever i. Fysik Exoplaneter 1. udgave, 2014 ISBN 13 9788761658333 Forfatter(e) Torben Arentoft, Hans Kjeldsen Denne ibog informerer om andre solsystemer end dét vi lever i. Interaktive redskaber 20 videoklip 6 planet-cases

Læs mere

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005

Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 Kommunikation/it Dansk film 1995-2005. En indføring i filmgenrer, stil og virkemidler 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761609915 Forfatter(e) Hans Jensen En grundlæggende indføring i fortælleforhold og dramaturgiske

Læs mere

Naturvidenskabelig grundforløb

Naturvidenskabelig grundforløb Naturvidenskabelig grundforløb Den naturvidenskabelige revolution 1500-1750 ISBN 13 9788761613813 Forfatter(e) Marie Sørensen, Nanna Dissing Bay Jørgensen Følger de fem videnskabsmænd Kopernikus, Brahe,

Læs mere

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 Kemi Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 ISBN 13 9788761606167 Forfatter(e) Kim Bruun, Ole Frost Nielsen, Birgit Lund Henriksen Giver en introduktion til de økologiske aspekter ved vindyrkning

Læs mere

Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006

Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006 Virksomhedsøkonomi Business Economics - Higher Commercial level B 1. udgave, 2006 ISBN 13 9788761613790 Forfatter(e) Jørgen Waarst, Marianne Poulsen, Gitte Størup Engelsk oversættelse af Virksomhedsøkonomi

Læs mere

1. Belejringen af Syrakus Fysik, græsk, historie, latin og oldtidskundskab.

1. Belejringen af Syrakus Fysik, græsk, historie, latin og oldtidskundskab. Fysik Archimedes 1. udgave, 2016 ISBN 13 9788761683922 Forfatter(e) Peter Føge, Bonnie Hegner, Claus Glunk Om Archimedes, hvor han placeres i sin samtid og i videnskabsteoretisk perspektiv herunder gennemgang

Læs mere

MAT B1 stx (Læreplan 2017) 5. udgave, ISBN Forfatter(e) Jesper Frandsen, Jens Carstensen, Esben Wendt Lorenzen Forlag: Systime

MAT B1 stx (Læreplan 2017) 5. udgave, ISBN Forfatter(e) Jesper Frandsen, Jens Carstensen, Esben Wendt Lorenzen Forlag: Systime Matematik MAT B1 stx (Læreplan 2017) 5. udgave, 2019 ISBN 13 9788761695642 Forfatter(e) Jesper Frandsen, Jens Carstensen, Esben Wendt Lorenzen Beskrivelse er på vej. 0,00 DKK Inkl. moms Beskrivelse er

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2019 Institution Campus Vejle Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HF Matematik A Jane Madsen X2maA18s

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2013 Institution Campus Vejle, VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hfe Matematik A Pia Kejlberg

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 Institution Thy-Mors hf & VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx Matematik A Knud Søgaard

Læs mere

1. Belejringen af Syrakus Fysik, græsk, historie, latin og oldtidskundskab.

1. Belejringen af Syrakus Fysik, græsk, historie, latin og oldtidskundskab. Kemi Archimedes 1. udgave, 2016 ISBN 13 9788761683922 Forfatter(e) Peter Føge, Bonnie Hegner, Claus Glunk Om Archimedes, hvor han placeres i sin samtid og i videnskabsteoretisk perspektiv herunder gennemgang

Læs mere

10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012

10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012 Samfundsfag 10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012 ISBN 13 9788761645203 Forfatter(e) Mehdi Mozaffari Bogen giver 10 bud på kultur, identitet og værdier i Danmark fra 10 meget

Læs mere

Danske forfatterskaber 1-1660-1870 Fra barok til romantik 1. udgave, 2005

Danske forfatterskaber 1-1660-1870 Fra barok til romantik 1. udgave, 2005 FVU Danske forfatterskaber 1-1660-1870 Fra barok til romantik 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761606631 Forfatter(e) Ole Ravn, Susan Mose, Peter Nyord Dansk litteraturantologi med tekster fra 1600-tallets

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2018 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Thy-Mors hf & VUC Stx Matematik A Knud Søgaard

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2012 Institution Uddannelse Fag og niveau VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg GSK Matematik

Læs mere

Matema10k. Matematik for gymnasiet. Bind 3 A-niveau. af Thomas Jensen, Claus Jessen og Morten Overgård Nielsen

Matema10k. Matematik for gymnasiet. Bind 3 A-niveau. af Thomas Jensen, Claus Jessen og Morten Overgård Nielsen Matema10k Matematik for gymnasiet Bind 3 A-niveau af Thomas Jensen, Claus Jessen og Morten Overgård Nielsen 4 Thomas Jensen, Claus Jessen og Morten Overgård Nielsen Matema10k Matematik for stx. Bind 3.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Skoleår forår 2019, eksamen maj-juni 2019 Institution Kolding HF & VUC Uddannelse STX Fag og niveau Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx Mat A Jørgen Retsbo

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2018 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Holstebro VUC Stx Matematik A Morten Christensen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2010 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Htx Sukkertoppen, Københavns tekniske gymnasium

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2016 & Maj-juni 2017 Institution VUC Holstebro Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold STX Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold December 2015 vinter VUC Vestegnen stx Mat A Gert Friis

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2018 Institution Marie Kruses Skole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx Matematik A Klaus

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni, 13/14 Institution Vestegnen HF og VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik A Kirsten

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur

Læs mere

3m Undervisningsbeskrivelser matematik A maj-juni 2013 JE Marie Kruses Skole, side 1 af 19

3m Undervisningsbeskrivelser matematik A maj-juni 2013 JE Marie Kruses Skole, side 1 af 19 Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2013 Institution Marie Kruses Skole Uddannelse Fag og niveau Lærer stx Matematik A Jørgen Ebbesen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2016 Institution VUC Lyngby Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx (B-A) MATEMATIK A Peter Ove

Læs mere

Dansklærerforeningens Forlag/Systime

Dansklærerforeningens Forlag/Systime Dansklærerforeningens Forlag/Systime Begreb om analyse og metode 1. udgave, 2012 ISBN 13 9788761648891 Forfatter(e) Peter Heller Lützen Kort og anvendelsesorienteret ebog om metoder og metodisk arbejde

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 Institution Uddannelse 414 Københavns VUC Stx Fag og niveau Matematik A (fra B til A) Lærer(e)

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Holstebro VUC Stx Matematik A Morten Christensen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni, 2011 Htx Sukkertoppen,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni, 2014 Institution Vid Gymnasier Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Matematik A Hasse Rasmussen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser 0-B hold, B del. C delen ligger selvstændigt efter B delen, fra side 8. Termin Maj-juni 2016 Institution HF og VUC

Læs mere

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015

Analyse af kultur og sprog. En arbejdsbog til kultur- og sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 Studieområdet sprogområdet i SO1 på hhx. 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761683557 Forfatter(e) Barbara Kjær-Hansen, Kasper Asklund Analyse af kultur og sprog handler om kultur og sprog og om samspillet mellem

Læs mere

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Jeg ønsker at aflægge prøve på nedenstående eksaminationsgrundlag. Jeg har foretaget ændringer i vejlederens fortrykte forslag: nej ja Dato: Underskrift HUSK at

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2015 Institution VUC Vest Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik A Claus Simonsen 14MABA61

Læs mere

Hurt igt overblik Integreres i arbejdet med emner som kommunikation, medier, digital læsning og multimodalitet.

Hurt igt overblik Integreres i arbejdet med emner som kommunikation, medier, digital læsning og multimodalitet. Dansk Altid Online 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761666437 Forfatter(e) Marie Bloch Jespersen, Maria Vestergaard Eriksen Integreres i arbejdet med emner som kommunikation, medier, digital læsning og multimodalitet.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni, 2018/19 Institution Vid Gymnasier Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Matematik A Hasse Rasmussen

Læs mere

Dansklærerforeningens Forlag/Systime

Dansklærerforeningens Forlag/Systime Dansklærerforeningens Forlag/Systime Altid Online 1. udgave, 2015 ISBN 13 9788761666437 Forfatter(e) Marie Bloch Jespersen, Maria Vestergaard Eriksen Integreres i arbejdet med emner som kommunikation,

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj, 2018 Institution Vid Gymnasier, Handelsgymnasium Rønde Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Forår 2015 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold STX Matematik A Bo Løvschall

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2014/ Januar 2015 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Forår 2015 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold STX Matematik A Imad Abou-Hayt

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Maj/juni 2013 VUC-Vestegnen stx Matematik A Karin Jeannette

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2019 Institution Kruses Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Stx Matematik A Angela N.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Vinter 2014 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik A Pernille

Læs mere

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik

(forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, Hurtigt overblik Informationsteknologi (forsøg) Informationsteknologi B/A1 - hhx 1. udgave, 2005 ISBN 13 9788761612182 Forfatter(e) Peter Zangenberg, Jens P. Jensen, Finn Dyrbye Mogensen Bogen beskriver primært databehandlingsteknologier

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Forår 2015, eksamen maj/juni 2015 Institution Kolding HF & VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold STX

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December/januar 14/15 Institution VUC Vestegnen Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Mat A Karin Hansen

Læs mere

Dansklærerforeningens Forlag/Systime

Dansklærerforeningens Forlag/Systime Dansklærerforeningens Forlag/Systime Begreb om analyse og metode 1. udgave, 2012 ISBN 13 9788761648891 Forfatter(e) Peter Heller Lützen Kort og anvendelsesorienteret ebog om metoder og metodisk arbejde

Læs mere

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 Biologi Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 ISBN 13 9788761606167 Forfatter(e) Kim Bruun, Ole Frost Nielsen, Birgit Lund Henriksen Giver en introduktion til de økologiske aspekter ved vindyrkning

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Juni 2015 Institution Uddannelse VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg STK Fag og niveau Matematik 0-A

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 11/12 Institution VUC Holstebro-Lemvig-Struer Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hf/hfe Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin 2012-2015 Institution Favrskov Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Stx Matematik A MT 3.a Matematik Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Titel 1 Titel

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 15 Institution VUC Thy-Mors Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik niveau A Knud Søgaard

Læs mere

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002

Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 Biologi Bacchus - en temabog om vin 1. udgave, 2002 ISBN 13 9788761606167 Forfatter(e) Kim Bruun, Ole Frost Nielsen, Birgit Lund Henriksen Giver en introduktion til de økologiske aspekter ved vindyrkning

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2015 Institution Kolding HF og VUC, Kolding Åpark 16, 6000 Kolding Uddannelse Flexhold Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Vinter 2013/14 Institution VUC Vestegnen Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Mat A Karin Hansen 7Ama1V13

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) VUF - Voksenuddannelsescenter Frederiksberg stx

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj, 2015 Institution Vid Gymnasier, Rønde Handelsgymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hhx Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2015 Institution VUC Lyngby Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold GSK Matematik A (stx bekendtgørelse)

Læs mere

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Skolens eksaminationsgrundlag:

Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Skolens eksaminationsgrundlag: Eksaminationsgrundlag for selvstuderende Skolens eksaminationsgrundlag: Jeg ønsker at gå til eksamen i nedennævnte eksaminationsgrundlag (pensum), som skolen har lavet. Du skal ikke foretage dig yderligere

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2017 Institution VUC Holstebro-Lemvig-Struer Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Hfe Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 2011 Institution Herningsholm Gymnasium, HHX Nørregade Herning Uddannelse Fag og niveau Lærer(e)

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Jan.-jun. 2010 Institution Grenaa Tekniske Skole Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold HTX Matematik A Michael

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2013

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2013 Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2013 Marie Kruses Skole Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

Almen sprogforståelse

Almen sprogforståelse Almen sprogforståelse Dansk Minimalgrammatik - med øvelser 1. udgave, 2008 ISBN 13 9788761622303 Forfatter(e) Birgit Lohse, Zsuzsanna Bjørn Andersen Kort og præcis oversigt over de væsentligste grammatiske

Læs mere

10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012

10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012 Samfundsfag 10 bud - på kultur, identitet og værdier i Danmark 1. udgave, 2012 ISBN 13 9788761645203 Forfatter(e) Mehdi Mozaffari Bogen giver 10 bud på kultur, identitet og værdier i Danmark fra 10 meget

Læs mere

Læringsmål Faglige aktiviteter Emne Tema Materialer

Læringsmål Faglige aktiviteter Emne Tema Materialer Uge 33-48 Målsætningen med undervisningen er at eleverne individuelt udvikler deres matematiske kunnen,opnår en viden indsigt i matematik kens verden således at de kan gennemføre folkeskolens afsluttende

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin December 2016 Institution VUC Lyngby Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold GSK Matematik A (stx bekendtgørelse)

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Juni 2013 Roskilde

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj-juni 2016 Institution VUC Vest Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik A Claus Simonsen 15MABA61

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin maj-juni 14 Institution VUC Thy-Mors Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Matematik niveau A Knud Søgaard

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin 2012-2014 Institution Favrskov Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Stx Matematik B Katrine Oxenbøll Petersen Hold 1d mab 2012-2013, 2d mab 2013-2014 Oversigt over

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Maj-juni 2014 Vuc Hvidovre-Amager GSK Mat B til A Klavs

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Dec 2014 Vuc Hvidovre-Amager GSK Mat B til A Klavs Ulrik Jensen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Juni 2017 HANSENBERG

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2017 Marie

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2015 Institution 414 Københavns VUC Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold hfe Matematik B Henrik Sandler

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Maj/juni 2015 Vuc Hvidovre-Amager GSK Mat B til A Klavs Ulrik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Juni 2017 Institution Horsens HF og VUC Uddannelse Hf-enkeltfag Fag og niveau Matematik B A, 1 år (2016-2017) Lærer Janne Skjøth Winde Hold maaa (1608) Oversigt over gennemførte

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/Juni 2018 Institution HF & VUC Nordsjælland Hillerød afdeling Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx

Læs mere

Undervisningsplan. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb.

Undervisningsplan. Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser. Oversigt over gennemførte undervisningsforløb. Undervisningsplan Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin 2016-2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Rybners Tekniske Skole Esbjerg EUX Matematik A Lærer(e) Bassel Mustapha

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Maj/juni 2015 Institution VUC Vestegnen Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold stx Mat A Kofi Mensah 7Ama1S15

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold Termin hvori undervisningen afsluttes: Juni 2017 HANSENBERG

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2016 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold VUC Lyngby GSK Matematik GSK C->B Steffen Jørgensen

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Afsluttende: Maj-juni 2015 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Favrskov Gymnasium Stx Matematik

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin 2011-2012 Institution Favrskov Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold stx Matematik B Bente Madsen 1e mab Oversigt over gennemførte undervisningsforløb Titel 1 Titel

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Skoleår forår19, eksamen S19 Kolding HF & VUC Hfe Matematik

Læs mere

Gymnasiale uddannelser

Gymnasiale uddannelser Gymnasiale uddannelser Giver adgang til videregående uddannelse Stx Alment gymnasium Hf Højere forberedelseseksamen (2 år) Hhx Handelsgymnasium Htx Teknisk gymnasium Eks. 1, stx: Matematik Fysik Kemi Eks.

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2015

Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2015 1 Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Termin hvori undervisningen afsluttes: maj-juni 2015 Marie Kruses Skole Uddannelse Fag og niveau

Læs mere

At bygge bro. mellem folkeskole og gymnasium

At bygge bro. mellem folkeskole og gymnasium At bygge bro mellem folkeskole og gymnasium i matematik Program Præsentation Samarbejde mellem folkeskole og gymnasium Der er håb! Konkrete eksempler på opgaver fra 9. klasse og gymnasiet (B-niv) Matematik

Læs mere

Dansk som andetsprog

Dansk som andetsprog Dansk som andetsprog Alverdens dansk - dansk som andetsprog. Basis ISBN 13 9788761683861 Forfatter(e) Hanne Milling, Anne Weile Grundbog til dansk som andetsprog på avu - basis 195,00 DKK Inkl. moms Gennem

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Sommer 2019 Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Thy-Mors hf & VUC Stx Matematik A Knud Søgaard

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Stamoplysninger til brug ved prøver til gymnasiale uddannelser Termin Institution Uddannelse Fag og niveau Lærer(e) Hold Maj-juni 2014 Skoleår 2013/2014 Thy-Mors HF & VUC Hfe Matematik,

Læs mere

Matematik for stx C-niveau

Matematik for stx C-niveau Thomas Jensen og Morten Overgård Nielsen Matematik for stx C-niveau Frydenlund Nu 2. reviderede, udvidede og ajourførte udgave Nu 2. reviderede, udvidede og ajourførte udgave Matema10k Matematik for stx

Læs mere

Undervisningsbeskrivelse

Undervisningsbeskrivelse Undervisningsbeskrivelse Termin Maj-juni 2015 Institution Favrskov Gymnasium Uddannelse Fag og niveau Lærer Hold stx Matematik A Trille Hertz Quist 3.i MA Oversigt over gennemførte undervisningsforløb

Læs mere