TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet"

Transkript

1 TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr Informationer fra lokalområdet Sankt Hans bålet 2014

2 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.: / mail: HRP@km.dk Graver Gerda Kvisgaard tlf Mandag er fridag. Menighedsrådsformand John Skindhøj Vindum, Tingvej 28, Vejrum Tlf / mail: johnskindhoej@gmail.com Vejrum Borger og Gymnastikforening: Formand: Henrik Lund Jensen, Skt. Olai Bakke 10A, Vejrum Tlf.: Borgerklubben: Formand: Jytte Bjerregaard, Saltholm 3, Vejrum tlf Vejrum Fritidscenter: Formand: Aage Nielsen, Kronborgdige 25, Vejrum Tlf.: Pedel/ Udlejning: Sandie Schultz Redaktionen: Ansvarshavende: Tove Jensen, Skt. Olai Bakke 3, Vejrum Tlf / mail: tove.kg.jensen@gmail.com Fotograf: Benjamin Bernt Jensen Tryk:

3 September 2014 Side 3 Årets båltaler 2014 var Kim Bernt Jensen: Jeg har hørt, at en tale skal være som en kvindes kjole: - Ikke for lang - Med et godt indhold - og gerne overlade lidt til fantasien. Med det udgangspunkt begyndte jeg så at tænke på Skt. Hans-talen til i år. Skt.Hans hvad er det nu lige, at vi forbinder med Skt. Hans? Hygge - sang - tale - bål - varme - samvær - hekseafbrænding. H ekseafbrænding hvad er det nu for et negativt ord sammen med alle de andre gode ord hygge sang tale bål, varme og samvær? Men ikke desto mindre, så er hekseafbrænding en del af Skt. Hans traditionen og det var den jo også i gamle dage. Dog har det heldigvis ændret sig, hvad der bliver brændt af. Hvad var så egentlig grunden til, at man i gamle dage brændte heksen og hvem var det egentlig, der bestemte, at det skulle ske? Jeg tror, at man gjorde det for at slippe af med dem, der var anderledes men også for at vise andre, at det godt kunne være farligt at opføre sig anderledes, end det, der var normal. Men det var vel vel også et udtryk for usikkerhed overfor det, som var anderledes. En usikkerhed for, om dem, som nu var anderledes, måske alligevel kunne noget, så de normale mistede den magt, som de havde. Så derfor blev man nødt til at gøre noget ved det og få overbevist alle om, at disse anderledes mennesker ikke var af det gode, og at man bestemt ikke skulle tro på at de kunne noget godt.. Derfor brugte man hekseafbrænding på daværende tidspunkt. Så slog det mig pludselig hvem ville egentlig være dem, som skulle være på bålet i dag, hvis vi fortsat gjorde alvor af den forfærdelige måde at straffe mennesker på. Hekse i Danmark tja - indtil januar måned var der jo 3 h ekse, som ledte dette land Anette Wilhelmsen, Margrethe Vestager og Helle Thorning Schmidt. Læs fortsættelsen på Vejrum.Net

4 Side 4 Vejrum Nyt Vejrums historie Som de fleste vil vide, mistede Vejrum en markant borger, da Hugo Hviid døde den 19. juni ( se evt. ). Selv om Hugo har været hovedkraften i arbejdet med Vejrums historie, har den resterende gruppe ikke tænkt sig at give op - vi fortsætter. Men vi vil meget gerne have flere til at deltage! Så enhver, der kan og vil bidrage med stort eller småt - eller evt. indgå som fast medlem af gruppen, bedes henvende sig, enten med mail til historie@vejrum.net eller direkte til Erik Lyngsø eller Anders Bech Madsen. Vi ses til byfesten, hvor Vejrums Historie kan besøges! Kirkekor Jeg læste forleden en artikel, som handlede om, at Sang og Musik giver barnet tillid, tryghed, livsmod, musikalitet, øget socialisering, fællesskabsforståelse, træning, disciplin - og sidst men ikke mindst Glæde. Jeg må nikke bekræftende til, at det er også hvad jeg både ser og mærker med vores kirkekor, især mærkes glæden ved at synge. De bliver dygtigere, mere sikre på stemmen, har altid været rigtig forstående og hensynsfulde overfor hinanden, lærer sangteknikkerne, mere disciplinerede, og de får en sang- og salmeskat med sig i teksterne, som kan berige dem og os alle resten af livet. Derfor er det med stor forventningsglæde fra min side, at vi igen starter kor op her efter sommerferien. Velkommen tilbage til "gamle" sangere, og velkommen til nye sangere, som går i klasse. Vi øver i Vejrum kirkehus. Første gang med kor bliver mandag den 25. august, og øve-gangene bliver derefter også om mandagen igen. Tidspunktet bliver efter timerne i Langhøjskolen, ca så det passer med bussen ( muligvis alt afhængig af lektiehjælpen på skolen ) Glade sanghilsner Kirsten Spanggaard Thomsen Ved spørgsmål:

5 September 2014 Side 5 Nyt menighedsråd Er du interesseret i Vejrum Kirke og de aktiviteter der foregår i og omkring den? Så er det nu du har mulighed for indflydelse. Der skal vælges menighedsråd for de kommende 2 år og vi skal have fundet mindst 1 ny. Samtidig er der mulighed for at komme med ønsker og forslag til menighedsrådets arbejde. Vi håber derfor at se mange til orienterings- og opstillingsmøde torsdag den 28. august kl. 19. Med venlig hilsen menighedsrådet bemærk ny dato i forhold til tidligere udmeldt Dagsorden: 1. Velkomst ved valgbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Menighedsrådets opgaver og kompetencer 4. Redegørelse for menighedsrådets arbejde siden sidste valg 5. Redegørelse for kommende opgaver for menighedsrådet 6. Redegørelse for dispensation til valgforsamling samt reglerne herfor 7. Valg af stemmetællere 8. Beslutning om valgform A) Forhandling om fællesliste B) Personvalg 9. Meddelelse af afstemningsresultat 10. Orientering om mulighed for at indgive en kandidatliste og derved begære valg gennemført efter de almindelige regler og om klagemulifhed til biskoppen 11. Eventuelt

6 Side 6 Vejrum Nyt Kalender august 24. ( 10.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem 25. Kirkekor i Kirkehuset kl endeligt tidspunkt vil være afhængig af skolebus og lektiehjælp på skolen endeligt program udleveres første gang 28. Opstillingsmøde til Menighedsrådet i Kirkehuset kl ( se omtale ) 31. ( 11.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/heidi Preem Kalender i september 04. Borgerklubben Ældrefest i Struer 05. Familieklub i Kirkehuset kl Bålygge og O-løb omkring kirken Årsprogram udleveres første mødeaften 07. ( 12.s.e.trin ) Ingen gudstjeneste i Vejrum. Kl i Asp kl i Ølby v/ Carsten Hoffmann 08. Kirkekor i Kirkehuset 09. Børneklub i Kirkehuset kl til Årsprogram udleveres 11. Borgerklubben kl i Fritidscentret: Hygge og spil 11. Sangaften i Kirkehuset kl Vi synger gamle kendte sange fra hjemlandstoner. 14. ( 13.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem 15. Kirkekor i Kirkehuset 16. Børneklub i Kirkehuset kl til Borgerklubben kl : Besøge fru Pedersens have i Bur. Entre 50 kr. 19. Høstfest i Kirkehuset kl Tilmelding til Solveig senest til Solveig ( se omtale ) 20. Syng den igen i Gråkjær Arena, Holstebro kl En festlig sangaften med de gode gamle vækkelsessange, musik, solister, kor og forkyndelse.

7 September 2014 Side ( 14.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem 21. Søndagsmøde i Landsbycenter Vind, Holstebrovej 20, kl Taler: Ida Vestergaard. Emne: Lidelsens gåde 22. Kirkekor i Kirkehuset 23. Børneklub i Kirkehuset kl til Borgerklubben kl Ålegilde. Tilmelding senest d til Jytte B. tlf eller Jytte M. tlf Pris 110kr. Medbring selv drikkevarer. 25. Bibelkreds kl hos Lis og Henrik Larsen, Skt. Olai Bakke 10. ( T ekst: Lukas kap. 10, vers ) Denne aften vil vi også evaluere bibelkredsarbejdet 27. Kvindefrokostmøde i Vinding Missionshus, Langgade 23, Sørvad kl Taler: Psykoterapeut Gunna Thise, Asp. Emne: Barndommens spor i 28. ( 15s.e.trin ) Høstgudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem 29. Kirkekor i Kirkehuset 30. Børneklub i Kirkehuset kl til Kalender i oktober 02. Pladespil i Fritidscentret kl Familieklub i Kirkehuset kl nærmere program følger 05. ( 16.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem Efterfølgende indskrivning af konfirmander i Kirkehuset 06. Kirkekor i Kirkehuset 07. Børneklub i Kirkehuset kl til ( 17.s.e.trin ) Gudstjeneste i Vejrum kl v/ Heidi Preem voksenlivet

8 Side 8 Vejrum Nyt Omtale af arrangementer i Vejrum: Sæsonstart for familieklubben: Familieklubben i Vejrum er for alle familier, der er interesseret i et hyggeligt, kristent samvær. Vi mødes til aftensmad, typisk første fredag hver måned, i kirkehuset kl , hvis ikke andet er nævnt i programmet. Herefter er der et arrangement, som programudvalget står for. Programmet er for både voksne og børn. Programudvalget står herefter for en andagt og aftenen afsluttes med kaffe. Vi tilstræber at være færdige kl Første arrangement i denne sæson bliver fredag den 5. september 2014 kl : Bålhygge og O-løb omkring Kirken. Næste arrangement bliver fredag den 3. oktober Endeligt program for resten af året uddeles til første arrangement i september. Vel mødt og Velkommen! Har du/i spørgsmål, kan du/i kontakte programudvalget, som er : Dorthe og Sven Kjær, tlf.: eller og Kirsten og Per Spanggaard Thomsen, tlf.: eller Sæsonstart af børneklubben: Vi starter børneklubben igen efter sommerferien tirsdag den 9. september 2014 kl i Kirkehuset. Alle børn fra 3 års alderen - op til 3. klasse, er meget velkomne. Børnene får et program i papirform med hjem den første gang. Børneklubbens ledere og bamsen Sigurd glæder sig meget til at se jer alle igen Ved spørgsmål: kontaktperson: Dorthe Kjær:

9 September 2014 Side 9 Madhold for mænd Madhold for mænd starter onsdag d. 10.september kl KOK Lars I alt 10 gange Pris 275 kr. + medlemsskab af VBG Tilmelding til Kirsten Nielsen mail kaanielsen@dlgmail.dk Høstfest IM's høstfest i Kirkehuset fredag den 19. september Vi starter med at spise sammen kl Erik Ladegaard, Holstebro, kommer og hjælper os med at få en festlig og indholdsrig aften. Der bliver lotteri og kaffe i aftenens løb. Tilmelding senest mandag den 15. september til Solveig på tlf Vejrum Borger og Gymnastikforening Så nærmer vi os igen ny vintersæson her i Vejrum. Vi kan igen i år tilbyde gymnastik for både ældre og børn - hockey for børn og voksne -og badminton. Se mere i folderen eller på vejrum.net Vi glæder os til at se jer.

10 Side 10 Vejrum Nyt Gymnastik Motion Samvær Har du fået trænet sommeren igennem nej vel!! så kom og vær med når vi starter i september. Vi vil hen over vinteren mødes hver mandag til bl. motion så alle kan være med ung som ældre høj eller lille glad eller su.. nej, for man kan ikke både være sur og så gå til motion så kom og få energien ladet op, før du går i vinterhi. Starttidspunkt fremgår af kalenderen på Vejrum Nyt. Vi ses. Ruth Kristensen Pladespil Banko i Vejrum Fritidscenter 2014 Før vi ved af det så er en god sommer forbi og vinteraktiviteterne går i gang. Derfor kommer her lidt oplysning om de nye spilledage i efteråret, så du allerede nu kan sætte krydser i din kalender. Så tag naboen under armen jo flere vi er det mere spænding og morskab bliver der jo om hvem der vinder hvis ikke det lige er dig der får banko er du måske den der sukker grrrrr jeg manglede kun en. Der spilles på flg. torsdage d oktober november og 11.december. Alle spil starter kl I pausen spilles minibingo amerikansk lotteri københavner Spilleteamet

11 September 2014 Side 11 Set og sket siden sidst Pilgrimsvandring Søndag den 20. juli var der pilgrimsvandring mellem Hjerm Kirke og Vejrum Kirke. Deltagerantallet var ikke forrygende, vi var i alt 18 som havde valgt at tage traveturen på små 6 km. mellem de to kirker. Vi fik en rigtig herlig tur gennem det danske sommerlandskab. Der var et par pauser undervejs med fællessang og et par korte andagter. Turen sluttede med en kort andagt i Vejrum Kirke og efterfølgende kaffe og kage på græsplænen ved Kirkehuset. Besøg af præsten? Hermed en opfordring til alle: Ring eller lad mig det vide på anden vis, hvis du eller nogen du kender, ønsker mit besøg. Jeg tager meget gerne på besøg. Desuden er præstegårdens dør altid åben ( i hvert fald når jeg er hjemme ), og jeg giver gerne en kop kaffe. - Heidi Røn Preem Tlf.: / mail: HRP@km.dk

12 Side 12 Vejrum Nyt Vejrum Fritidscenter den 13. august 2013 I det næste nummer af Vejrum Nyt vil vi prøve at lave et indlæg om hvordan Fritidscentret blev til og om kræfterne som stod bag. Bladudgiver: VBG og Vejrum Menighedsråd Frist for indlevering af materiale til næste nummer af Vejrum.Nyt er 10. september 2014

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Vejrum Bæk ved Præstegården

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Vejrum Bæk ved Præstegården TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2014 Informationer fra lokalområdet Vejrum Bæk ved Præstegården 19.01.14 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.:

Læs mere

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken

Mandag den 11. marts til lørdag den 16. marts 2013: Holstebro Kredsens Forårsmøder programmer kan fås i Kirken TAK Gunnar Clausen har valgt at stoppe som kasserer for Borgerklubben. Borgerklubben siger mange tak for indsatsen til Gunnar gennem de mange år, og velkommen til Inger Margrethe Nygård, der har overtaget

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 1-2016. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.: 3025 3347/ mail: VOH@km.dk Graver Gerda Kvisgaard

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 6-2016 Informationer fra lokalområdet De fire årstider ved Kirkehuset Skt. Olai Bakke 2A, Vejrum Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2,

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. HøHøstgudstjeneste 17. september

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. HøHøstgudstjeneste 17. september TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 5 2017 Informationer fra lokalområdet HøHøstgudstjeneste 17. september Side 2 Vejrum Nyt Vejrum : Sognepræst Erik Bro Lavdal Skt. Olai Bakke 2A, Vejrum Tlt. Graver Jørgen Nørgaard

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Vejrum Kirke

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Vejrum Kirke TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1-2015 Informationer fra lokalområdet Vejrum Kirke Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.: 97 46 43 31 / mail: HRP@km.dk

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 5-2015 Informationer fra lokalområdet På skattejagt i præstegårdshaven til sognedagen 20. august 2015 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Solnedgangsgudstjeneste den 4. august 2014 i Vejrum

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Solnedgangsgudstjeneste den 4. august 2014 i Vejrum TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 4-2015 Informationer fra lokalområdet Solnedgangsgudstjeneste den 4. august 2014 i Vejrum Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum

Læs mere

Det endelig program vil blive offentlig gjort senere. Ønsker man at hjælpe til på dagen, kan der rettes kontakt til Leif Mortensen.

Det endelig program vil blive offentlig gjort senere. Ønsker man at hjælpe til på dagen, kan der rettes kontakt til Leif Mortensen. Årets Byfest: Byfesten 2011 afholdes lørdag den 20 august 2011. Programmet er endnu ikke helt fastlagt. Men dagen starter med morgenbord i Fritidscentret og der afsluttes med musik og dans samme sted.

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Solnedgangsgudstjenesten 7. juni i Vejrum Kirke

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Solnedgangsgudstjenesten 7. juni i Vejrum Kirke TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 4 2017 Informationer fra lokalområdet Solnedgangsgudstjenesten 7. juni i Vejrum Kirke Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Erik Bro Lavdal, Skt. Olai Bakke 2A, Vejrum,

Læs mere

Nr Høstgudstjeneste i Asp den 18. september Solnedgangsgudstjeneste den 24. august 2016 med Vildbjerg Gospelkor

Nr Høstgudstjeneste i Asp den 18. september Solnedgangsgudstjeneste den 24. august 2016 med Vildbjerg Gospelkor Side 12 Vejrum Nyt TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 5-2016 Informationer fra lokalområdet Høstgudstjeneste i Asp den 18. september 2016 Solnedgangsgudstjeneste den 24. august 2016 med Vildbjerg Gospelkor Side

Læs mere

Side 12 Vejrum Nyt TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 3 2014. Informationer fra lokalområdet. Påskefestival Vejrum Kirke 2014

Side 12 Vejrum Nyt TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 3 2014. Informationer fra lokalområdet. Påskefestival Vejrum Kirke 2014 Side 12 TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 3 2014 Informationer fra lokalområdet Påskefestival Vejrum Kirke 2014 Side 2 Februar-marts 2014 Side 11 Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 5-2014. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 5-2014. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 5-2014 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.: 97 46 43 31 / mail: HRP@km.dk Graver

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 3-2016 Informationer fra lokalområdet Afsløring af Julie den 22. maj 2016 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.:3025 3347

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Side 16 Vejrum Nyt Nr. 4-2016 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500 Holstebro Tlf.:3025 3347 / mail: VOH@km.dk

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Gymnastikopvisning

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet. Gymnastikopvisning TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 2 2017 Informationer fra lokalområdet Gymnastikopvisning Marts 2017 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst vakant Indtil nyansættelse vil Vagn Ove Høgild, Snerlevej 42, 7500

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 2-2015 Informationer fra lokalområdet Gymnastikopvisning Vejrum Fritidscenter 6. marts 2015 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN DECEMBER - JANUAR Søndag den 17. december kl. 10.30, 3. søndag i advent Højmesse ved Poul Martin Langdahl. (Søndagens tekst: Luk 1,67-80). Søndag den 24. december, JULEAFTEN Julegudstjeneste

Læs mere

Malling Kirke og Sognegård

Malling Kirke og Sognegård Malling Kirke og Sognegård Aktiviteter og særgudstjenester April - Juni 2018 VELKOMMEN I MALLING KIRKE OG SOGNEGÅRD APRIL 2018 Fredag den 6. april kl. 17.00 i Malling Kirke og Sognegård Den glade Kirke

Læs mere

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus

Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus KvongPosten FEBRUAR 2018 Et nyt grønt flag hejses for 6. gang i Kvong børnehus I hele 2017 har vi i Kvong Børnehus arbejdet med årets gang i naturen. Det er blevet til mange spændende aktiviteter, turer

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

KvongPosten November 2017

KvongPosten November 2017 KvongPosten November 2017 --------------------------------------------- Bankospil Støtte foreningen for Kvong Sogn afholder Bankospil Søndag den 5 nov. kl. 15.00 Dørene åbnes kl. 14.00 i gymnastiksalen,

Læs mere

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009

NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 NYHEDSBLAD FRIVILLIGHEDSFORMIDLINGEN August-September 2009 Frivillighedsformidlingen Aagade 26, Gudumholm, 9280 Storvorde Tlf.: 98 31 69 99 E-mail: formidling@mail.tele.dk Web: www.frivillighedsformidlingen.dk

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 39. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/9-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening HUSK!!!! HØSTMARKED

Læs mere

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015

OBBEKÆR/KALVSLUND 2. HALVÅR 2015 Obbekær Forsamlingshus Formand Finn Vind 75 42 30 64 Kasserer Erik Bendtsen 51 58 60 39 Sekretær Bjarne Schmidt Philipp 22 96 55 55 Medlem Lis Thomsen 20 44 89 33 Medlem Bartina Swart 74 76 19 92 Udlejning

Læs mere

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Juli og august Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Juli og august 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Fra Nu lyser løv i lunde af Johannes Jørgensen (sidste vers): Du lyse, friske sommer! Vor friheds unge brud, Fra støv og støj vi

Læs mere

Indbydelse til vi spiser sammen

Indbydelse til vi spiser sammen KvongPosten September 2017 Indbydelse til vi spiser sammen Så er tiden inde til at vi mødes på kryds og tværs af Kvong Sogn og omegn til en hyggelig aften Fredag den 15. september kl. 18.00 i gymnastiksalen

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE tober 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN oktober 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

SPORTSUGE KVONG I.F

SPORTSUGE KVONG I.F SPORTSUGE KVONG I.F. 27.07-04.08 2019 Lørdag d. 27.07 Brian P kl. 13.00 Flaghejsning på stadion. Jonas, Jacob, Thomas kl. 13.15 Forskellige gade dyster. Hanne og Charlotte kl. 17.30 Familieaften menuen

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding

Fredag d. 7/6 Kl Brunch i Café oasen Husk tilmelding. Onsdag d. 12/6 Kl Gudstjeneste i Hover kirke - Husk tilmelding Hovergården Juni 2019 Dato Tid Arrangement Uge 23 Torsdag d. 6/6 Kl. 13.30 Banko Torsdag d. 6/6 Frisør Sanne er i huset, ring for bestilling af tid på tlf. 2061 0972 Fredag d. 7/6 Kl. 10.30 Brunch i Café

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN

KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN KIRKEKONTAKT HOPTRUP SOGN AUGUST SEPTEMBER Søndag den 21. august kl. 10.30, 13. søndag efter trinitatis. Torsdag den 25. august kl. 16: Ulvetimen i konfirmandstuen Fredag den 26. august kl. 9.00 Staudeklub

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August

nyt God sommer! 40. årgang Nr Juni - Juli - August IRKE nyt God sommer! 40. årgang Nr. 3 2013 Juni - Juli - August Konfirmand 2014? Jeg har nu åbnet for indskrivning af kommende konfirmander bosiddende i enten Kullerup eller Vindinge Sogn. Det vil sige,

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 2-2014 Informationer fra lokalområdet Fastelavnsfest 2. marts 2014 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.: 97 46 43

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 1 2018 Informationer fra lokalområdet Vejrum kirke en frostklar aften januar 2018 Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Provst/sognepræst Carsten Hoffmann Kjærgårdsmøllevej 2, Ølby

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Februar, marts og april Bestyrelsen :

Februar, marts og april Bestyrelsen : Orientering fra bestyrelsen : Ved samkørsel betales der 2,00 kr. pr. bil pr. km.. som deles ligeligt mellem personer i bilen. Vi opretholder stadig vores rygepolitik i offentlige bygninger, med ikke at

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje

KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje KIRKEBLAD Enderslev-Vråby-Himlingøje September - November 2013 LÆS BOGEN! Bjarne Reuter har skrevet en bog, han kalder for BOGEN. Det er en genfortælling af Biblen, sådan som han forstår den. Han har selv

Læs mere

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg

NAUR MENIGHEDSRÅD Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg. Susanne Bak Brogård aktivitetsudvalg plantageudvalg KIRKEBLADET 53. ÅRGANG NR. 2 KIRKEBLADET NAUR MENIGHEDSRÅD 2016-2020 Kenn Nørgaard Rasmussen formand præstegårds- og kirkehusudvalg Frode Nygaard næstformand kontaktperson præstegårdsog kirkehusudvalg

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet.

Maj og Juni Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Maj og Juni 2014 Fredagsrock, se opslag inde i bladet. Brugerrådsmøde D 20/2 14 Tilstede: Pia, Lotte, Gert, Henrik, Thomas, Albert, Steffen. Vejlederne: Lone, Bruno. Formand: Pia P. Næstformand: Lotte

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur.

Sognebladet. www.tas-pastorat.dk. Juni - Juli - August 2015. Konfirmander på tur. Juni - Juli - August 2015 Sognebladet Tødsø - Alsted - Sdr. Dråby Pastorat Inde i bladet: Præstens side 2 Konfirmandindskrivning 2016 3 Sogneudflugt 4 Kirkeskibe 5 Nyt fra beboerforeningerne 6 Adresser

Læs mere

Hovergården JUNI 2017

Hovergården JUNI 2017 Hovergården JUNI 2017 Pinsebrunch Torsdag den 1. juni kl. 10.30 12.00 Café Oasen Aage Ernstsen spiller på klaveret Pris 62.50 kr. Tilmelding i Café Oasen senest tirsdag den 30. maj eller tlf. nr. 3038

Læs mere

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling

Sæson 2014 / 2015. Ubberud. Gymnastik afdeling Sæson 2014 / 2015 Ubberud Gymnastik afdeling BØRNE - UNGDOM HOLD Piger spring/rytme 0 2 klasse Onsdag kl. 15.30 16.30 i Ubberud hallen fra 03-09-14 (NB: Tidspunktet rettet!) Hej Piger Starter vi en ny

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Hårslev Gymnastikforening

Hårslev Gymnastikforening Hårslev Gymnastikforening Byder velkommen til en ny sæson 2017 / 2018 Sæsonprogram Hårslev Gymnastikforening. Nye og gamle ledere byder velkommen til en ny sæson. Mød op første gang, eller ring til en

Læs mere

Bryndum og Vester Nebel kirker

Bryndum og Vester Nebel kirker og Vester Nebel kirker November - februar 2016/2017 Julens arrangementer i kirken - sang og musik - arrangementer for børn Julekoncert med Re-fresh Torsdag den 8. december kl. 19.00-20.00 i kirke Kom i

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

Februar og marts 2013

Februar og marts 2013 Februar og marts 2013 Ved julefrokosten fik en repræsentant fra hver afdeling en konvolut med indhold fra Lyngparkens Venner så de kunne julehygge sig sammen med beboerne. Aktiviteter på Lyngparken i Februar

Læs mere

Arrangementer Vinteren

Arrangementer Vinteren Arrangementer Vinteren 2016-2017 Allerslev og Jungshoved kirker Op mod jul I skrivende stund først i november - er juleforberedelserne rundt omkring så småt ved at komme i gang. Særlig butikkerne er hurtigt

Læs mere

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen

Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl Erindringsdans i oasen. Onsdag d. 9/10 Kl Erindringsdans i oasen Oktober 2019 Dato Tid Arrangement Uge 40 Tirsdag d. 2/10 Kl. 11.00 Erindringsdans i oasen Torsdag d. 3/10 Kl. 13.30 Banko Fredag d. 4/10 Kl. 10.45 Film Badehotellet Uge 41 Onsdag d. 9/10 Kl. 11.00 Erindringsdans

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt månedsblad fra Roskilde Frikirke Så er der nu mulighed for, at du kan udfolde din kreative sider. I cafémiljø mødes vi hver 2. mandag (ulige uger) fra kl. 19.00-21.30. Hanne Friberg og Sanne Nielsen

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse

NYHEDSBREV for resten af august 2015. En ny begyndelse NYHEDSBREV for resten af august 2015 En ny begyndelse Sommeren går nu på hæld og en ny sæson i kirkens arbejde går i gang. Også i efteråret vil vi arbejde på at blive et udadrettet fællesskab med Jesus

Læs mere

Simmersted og omegns Idrætsforening

Simmersted og omegns Idrætsforening Venlige hilsner Vinter aktiviteter 2016/2017 i og ønsket om en god sæson Simmersted og omegns Idrætsforening Familiesvømning 1. gang 8. september 2016 kl. 18.00 kl. 20.00 Pris for familiesvømning: Børn

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , ,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, , , Næste Aadum Nyt udkommer i uge 52. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 16/12-16 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G.

KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. i Kølkær 3. juni - 7. juni 2014 KØLKÆR/FASTERHOLT S. G. og I. Velkommen til endnu en byfest i Kølkær. Landsby med vilje. Tirsdag den 3. juni 2014 Byfesten starter med fællesspisning i hallens cafeteria.

Læs mere

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018

KRISTIANSLYSTPOSTEN. Kristianslyst Områdecenter Nørreallé 53, 7700 Thisted. Tlf Kalender for August 2018 Kalender for August 2018 KRISTIANSLYSTPOSTEN Ugedag Dato Kl. Formiddag Kl. Eftermiddag Onsdag 1. 10.30 Udedag Torsdag 2. 10.30 Udedag 14.15 Udedag Fredag 3. 10.00 Neglebar Lørdag 4. Søndag 5. Mandag 6.

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 6 2017 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Erik Bro Lavdal Skt. Olai Bakke 2A, Vejrum. Tlt. 24 44 74 45 Graver Jørgen Nørgaard tlf. 97 46

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd

Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Forår 2019 Arrangeret af Bramming Sogns Menighedsråd Hvor andet ikke er oplyst, afholdes arrangementet i Sognegården, Nørregade 52A, Bramming Tirsdag den 5. marts kl. 19:30 Mens vi venter på foråret Korkoncert

Læs mere

FALKEPOSTEN. september

FALKEPOSTEN. september FALKEPOSTEN september 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2015

Nyhedsbrev uge 14 2015 Nyhedsbrev uge 14 2015 Så er tiden sat til sommertid og de andre sikre forårstegn som bl.a. vibens komme og anemoner i skovbunden. Enkelte beboere har nydt de første dejlige solskins timer på terrassen

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Høsttanker og nye begyndelser.

Høsttanker og nye begyndelser. Kirkenyt for Tingsted kirke september-oktober 2018 Høsttanker og nye begyndelser. Efteråret står og tripper i kulissen. Efter den varmeste sommer i mands minde, er det som skal vi vende os, lidt mere end

Læs mere

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside Missionær: og Layout:

Velkommen. i Tommerup P R O G R A M. Tommerup Missionshus. Programlægning: Bestyrelsen: Hjemmeside  Missionær: og Layout: P R O G R A M Velkommen i Tommerup Tommerup Missionshus Skovstrupvej 8 5690 Tommerup Arbejdet i missionshuset ledes af bestyrelsen, samt et antal arbejdsgrupper. Bestyrelsen: Carsten Christensen Formand

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534

Støt op om vores arbejde meld dig ind i Foreningen Nyhedsbrevet 4534 4 5 3 Sommersæsonen i Bøgelunden startede med børneloppemarked og cirkusunderholdning d. 27. maj. I juli er der sommersjov i Bøgelunden hver søndag fra kl. 14 16 4 Juni / Juli 2018 Nyhedsbrevet 4534 Udgives

Læs mere

Torslunde Sogn & Kirke

Torslunde Sogn & Kirke Juni GUDSTJENESTER Torslunde Ishøj Vejleå Dato kl. 4/06 10 C. B. Petersen A. Bækgaard A. Gyldenkærne 5/06 10 C. B. Petersen Lukket V. Ahle 11/06 10 A. Gyldenkærne Lukket S. Nielsen 18/06 10 C. B. Petersen

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenter Baunehøj. September oktober 2018 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj September oktober 2018 Redaktion: Charlotte Herbert, Annette Emerek, Anastassia T Skjøtt og Mariann S Pedersen Meddelelser Kørsel

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

KvongPosten Marts 2019

KvongPosten Marts 2019 KvongPosten Marts 2019 Kirkesuppe. Gudstjeneste i Kvong Kirke, søndag, den 3. marts kl. 10.30 Efter gudstjenesten serveres suppe og kaffe i Kirkehuset. Pris 30 kr. Tilmelding senest 28/02 til Anni Vad

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 3-2015. Informationer fra lokalområdet

TIL SAMTLIGE HUSSTANDE. Nr. 3-2015. Informationer fra lokalområdet TIL SAMTLIGE HUSSTANDE Nr. 3-2015 Informationer fra lokalområdet Side 2 Vejrum Nyt Vejrum Kirke: Sognepræst Heidi Røn Preem, Skt. Olai Bakke 2, Vejrum Kirkeby Tlf.: 97 46 43 31 / mail: HRP@km.dk Graver

Læs mere

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november

Kom og lyt. Kirkeblad for Egernsund sogn september til november Kom og lyt Kirkeblad for Egernsund sogn september til november 2006 Adresser: Sognepræst: David J. Kessel, Strandvej 8, Egernsund, tlf.: 74442658, e-mail: djk@km.dk Menighedsrådsformand: Margit Kristensen,

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Program for efteråret 2015

Program for efteråret 2015 Program for efteråret 2015 Indre Mission i Birkerød Velkommen til efterårets møder i Ansgar I løbet af efterårets program for tirsdagsmøderne berører vi forskellige aspekter ved livet med Gud. Formen er

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere