T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175"

Transkript

1 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

2 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den nye T6 Serie med syv modeller. Få specialtilpasset din traktor præcist efter dine behov ud fra det omfattende produktivitetsfremmende udstyr, heriblandt frontlift, frontlæsser, førerkabine med lavt eller standard tag, dynamiske fire- eller stærke sekscylindrede motorer, den effektive semi-powershift Electro Command transmission og et imponerende hk-til-vægt forhold på blot 28.6 kg/hk afslutter pakken. Opgaver på landevejen, i marken eller på gården. T6 er klar til det hele. STYRKE OG PRODUKTIVITET T6 traktorer er udstyret med avanceret ECOBlue SCR-teknologi, som opfylder Tier 4A standarden. Din Nef motor udleder kun kølig og ren frisk luft for optimal forbrændingseffektivitet og maksimal præstation. Den imponerende 42% momentstigning sikrer hurtig reaktion og automatisk motorstyringsteknologi giver dig op til ekstra 40 hk, så produktiviteten bevares under selv de mest krævende arbejdsforhold.

3 PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN T6 Seriens præstation kan umiddelbart aflæses af enhver bruger. Hvordan? Meget enkelt det står på motorhjelmen. De første to cifre T6 henviser til traktorens kategori og de følgende tre, for eksempel 175, viser max. hestekræfter med automatisk motorstyring, rundet op til de nærmeste fem, eller max. effekt, når det gælder T Det er blevet endnu lettere at identificere din traktor. Hvordan? Modeller, som ender på 0 har fire-cylindermotorer og seks-cylindermotorer slutter med et 5. Hvad betyder det for dig? Du kan købe din T6 i sikker forvisning om, at dens præstation vil svare til dine behov. Motoromdrejninger Max. effekt med EPM (hk) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T * Nominel effekt (hk) T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T EPM i henhold til belastning af PTO, transmission og hydraulik. * Max. effekt med EPM ikke tilgængelig for T HK EPM (hk) T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T REN KØREGLÆDE Designet med fokus på føreren for optimal komfort og produktivitet dagen lang. Dette er filosofien bag T6 kabinen. Horizon førerkabinen tilbyder et utroligt lavt lydniveau på blot 71 dba og en silkeblød kørsel takket være Comfort Ride kabineaffjedring og Terraglide affjedret foraksel. Langt mindre anstrengelse ved vendinger med det effektive Fast Steer system, og kombineret med en SuperSteer foraksel, er T6 den mest adrætte traktor på markedet. LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER ECOBlue SCR-teknologi sikrer imponerende brændstofbesparelser på op til 10%, som vil mindske dine brændstofudgifter og samtidig garantere højere produktivitet. Mere for mindre. Ja tak! Derudover er de lange 600 timers serviceintervaller stadig de bedste i branchen.

4 4 5 SERIEN FREMSTILLET TIL AT DÆKKE DINE BEHOV New Holland ved godt, at ikke to landbrug er ens, så vi har udviklet T6 Serien med traktorer, som kan specificeres præcist efter førerens individuelle behov. Hvis du nogensinde har drømt om at designe din egen traktor, så kan denne drøm gå i opfyldelse med den nye T6 Serie. MODELLER T6.155 T6.165 T6.175 VÆLG MELLEM STANDARD ELLER LAVT TAG Der er to typer tag til rådighed for alle modeller i serien. Low Profile er det perfekte valg til landmænd med husdyrhold, som skal ud og ind af lave staldbygninger, men stadig ønsker samme gode loftshøjde indvendigt i kabinen. Standard taghøjden er velegnet til de generelle opgaver i marken. TRANSMISSIONER EFTER BEHOV Den mekaniske Dual Command transmission tilbyder ukomplicerede stig ind og kør egenskaber. Semi powershift Electro Command transmissionen er perfekt til intensivt transportarbejde samt opgaver i marken ved høje hastigheder. ALSIDIGT LÆSSER- OG FRONTLIFTUDVALG Hele serien er kompatibel med New Holland s 700TL læsserserie, og sikrer dig optimal tryghed med komplet overholdelse af FOPS (fall on protection system) normen for beskyttelse mod nedfaldende genstande. Som ekstraudstyr sikrer SuperSteer foraksel hurtige vendinger ved forageren for maksimal produktivitet.

5 VÆLG MELLEM 4- OG 6-CYLINDREDE MOTORER T6 Serien er tilgængelig med både 4- og 6-cylindrede motorer, alle med ECOBlue SCR-teknologi. T6 giver dig frihed til at vælge den løsning, som passer bedst til netop dine behov. MODELLER T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 SUPERSKARPE VENDINGER MED NEW HOLLAND New Holland prioriterer alsidighed højt, og du kan derfor vælge mellem tre forskellige aksler. Standardaksel for traditionel effektivitet, Terraglide affjedret foraksel giver dig silkeblød kørsel eller vælg SuperSteer foraksel, som giver fremragende manøvrering overalt! OPFYLDER ALLE DINE HYDRAULIKBEHOV Der er to hydrauliksystemer til rådighed: standard åbent center systemet leverer et olieflow på 80 liter/min., hvilket er mere end rigeligt til de fleste opgaver på gården. Til ekstra krævende hydraulikopgaver, f.eks. specialiserede kartoffelhøstere, er lukket center load sensing pumpen med en kapacitet på 113 liter/min. det naturlige valg. STORT UDVALG AF DÆK Vælg mellem det store udvalg af dæk til enten landbrugs-, skov- eller kommunale opgaver, afhængig af dine specifikke behov.

6 6 7 FØRERKABINE 360 UDSYN, DESIGNET OMKRING FØREREN Ønsker du perfekt udsyn? Så er branchens førende kabine, New Holland s Horizon, den perfekte løsning med uhindret udsyn for optimal produktivitet på gården, i marken og på landevejen. Altid. Arbejder du med frontlæsser? Vælg vores fuldt oplukkelige fritsynstag som fra førersædet giver perfekt udsyn til den fuldt hævede læsser. Undgå spild og undgå hold i nakken. Nyd stilheden i kabinen med det utroligt lave lydniveau på kun 71 dba. SILKEBLØD KØRSEL GIVER OPTIMAL KOMFORT Standard deluxe, luftaffjedret sæde sikrer optimal komfort. For førere, som tilbringer mange timer i traktoren, er endnu højere komfort med opvarmet, semi-aktivt Auto Comfort sæde også værd at overveje. En stor luftbeholder, som kompenserer for ujævnt terræn, kombineret med Comfort Ride førerkabineaffjedring, sikrer dig optimal blød kørsel. Som ekstraudstyr kan monteres et polstret instruktørsæde i fuld størrelse, der kan foldes sammen til en arbejdsplads, når det ikke er i brug.

7 BLUETOOTH RADIO Der kan installeres Bluetooth radio i alle modeller. Ikke alene kan du foretage håndfri telefonopkald, du kan også lytte til din yndlingsmusik, enten direkte gennem din MP3- afspiller eller via et USB-stick. STÆRKE LYGTER TIL MØRKE NÆTTER Alle modeller er som standard monteret med en komplet serie arbejdslygter, der kan indstilles efter enhver opgave med en belysning, som gør nat til dag. Lygterne betjenes let fra et separat panel i kabinen, og som ekstraudstyr tilbydes intensive HID-lygter. UBESVÆRET KONTROL AF KLIMAET I FØRERKABINEN Air-condition systemet har dual-zone teknologi for at sikre høj præstation under selv de varmeste somre og de koldeste vintre. Individuel indstilling af op til 12 dyser styrer luftflowet for optimal komfort til hele kroppen eller utrolig hurtig afisning af forruden. Betjeningsfunktionerne, monteret i C-stolpen, falder perfekt i hånden og kan let justeres under kørslen. INFORMATIONER VED ET HURTIGT BLIK Performancemonitoren, monteret i instrumentpanelet, giver ved et hurtigt blik informationer om alle de vigtigste parametre, heriblandt kørehastighed, motoromdrejninger og det aktuelle AdBlue niveau. Et separat dot matrix display, som betjenes ved hjælp af et ekstra tastatur, giver mulighed for at navigere gennem en lang række parametre, f.eks. bearbejdet areal og PTO-omdr. det vil endda huske dig på, når det er tid til næste service!

8 8 9 PLM STYRING NEW HOLLAND STYRESYSTEMER, SOM PASSER TIL DINE BEHOV PRÆCISIONSDYRKNING MED NEW HOLLAND New Holland tilbyder en komplet serie styresystemer, som kan skræddersyes efter dine individuelle behov. Fra standard manuel styring til assisterede og integrerede systemer, med en konstant præcision mellem trækkene på 1-2 cm. AutoPilot kombineret med RTK-korrektionssignaler sikrer dig en betydelig reduktion af dine forbrugsomkostninger og færre træk i marken, hvor du undgår overlapninger og manglende områder. VERDENS MEST ENKLE HÅNDFRI DYRKNINGSSYSTEM EZ-Pilot er verdens mest ukomplicerede håndfri assisterede styresystem. Rattet bliver drejet for dig ved hjælp af et fuldt integreret kontrolmodul, som du styrer via den enkle EZ-Guide 250 eller det avancerede FM-750 display. Du holder automatisk kursen i ujævnt terræn, og har dermed tid til at fokusere på udbringning af gødning, sprøjtning eller andre aktuelle arbejdsopgaver. Resultatet er øget produktivitet og højere førerkomfort. EZ-Pilot EZ-Guide 250 FM-750 FULDT INTEGRERET STYRING Helt enkelt - lad traktoren styre sig selv. De fuldt integrerede AutoPilot styresystemer, en kombination af styrefølere og T3 jordbundskompenserende korrektionssignaler (rulning, hældning og slingren) holder Navigation Controller II informeret om traktorens retning og sikrer komplet kontrol. Der er også integreret en kontrolventil i hydrauliksystemet, som omdanner signalerne fra styreenheden til hydrauliske bevægelser af styresystemet. Ved hjælp af FM-750 eller widescreen FM-1000 touch screen monitor kan du let overskue styrespor og læne dig tilbage, slappe af og nyde at tilså de værdifulde afgrøder med en præcision på 1-2 cm ved hjælp af RTK-korrektionssignaler. UDVALG AF MODTAGERE Der er et udvalg af modtagere til rådighed, som er i stand til at arbejde sammen med EGNOS, OmniSTAR eller RTK-korrektionssignaler. Seriens førende AG 25 modtager er fuldt kompatibel med RTK og Glonass signaler. AG 25 modtager RTK KORREKTIONSSIGNAL Der kan bruges en RTK-basestation til at sende korrigeringssignaler for at opnå en præcision mellem trækkene på 1-2 cm. Eller gør brug af VRS RTK-systemet som sender korrektionssignalet via mobilnettet, sådan at du ikke behøver en basestation. Her DCM300 enheden som modtager korrektionssignaler via mobilnetværket. DCM300 RTK-basestation

9 HØJT PRÆCISIONSNIVEAU ÅR EFTER ÅR New Holland tilbyder tre præcisionsniveauer. Dette giver dig mulighed for at vælge det korrektionssignal, som passer bedst til dine behov og budget. Ved anvendelse af RTK-korrektion med AutoPilot er du sikret samme præcise funktion år efter år. EGNOS / OmniSTAR VBS RTX RTK / RTK VRS 20 cm 4 cm 2.5 2,5 cm GOD STYRING SPARER PENGE AutoPilot er med til at forbedre den generelle arbejdseffektivitet. Under dårlig sigtbarhed eller lange arbejdsdage bevares den høje præcision. Og øget effektivitet giver besparelser - så enkelt er det. Totale omkostningsbesparelser med autostyring (D) HØJERE INDTJENING D3350 D1796 EGNOS RTK

10 10 11 MOTOR REN OG PRODUKTIV. STÆRK OG EFFEKTIV Kvælstof og vand T6 traktorer er monteret med ECOBlue SCR Nef motorer, udviklet i samarbejde med FPT Industrial. Som en del af vores engagement som førende på miljøområdet anvender den gennemtestede SCR-teknologi AdBlue til at omdanne de skadelige kvælstofdioxider i udstødningsgassen til ufarligt vand og kvælstof. Dette efterbehandlingssystem er adskilt fra motoren, hvilket betyder at der kun ledes ren, frisk luft ind i motoren. Hvad er resultatet? Miljøvenlige motorer, som sikrer dig højere præstation, hurtig reaktion og forbedret brændstofeffektivitet. AdBlue additiv Dyse AdBlue /tank SCR-katalysator Pumpemodul Udstødningsgas indeholdende NOx EPM Nominel effekt 10% BRÆNDSTOFBESPARELSE 19% MINDRE CO2 Motoreffekt (hk) T6.120* T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 SYV MODELLER MED SPECIALTILPASSET PRODUKTIVITET De syv modeller i T6 Serien garanterer høj produktivitet til alle landbrugsopgaver. Med nominel effekt, som spænder fra hk, og med op til ekstra 40 hk til rådighed gennem EPM-teknologi, kan din T6 ubesværet klare selv de mest krævende opgaver. HK-til-vægt forhold helt oppe på 28.6 kg/hk mindsker brændstofregninger og jordpakning for at bevare produktiviteten sæson efter sæson. * Max. effekt med EPM er ikke tilgængelig på T Brændstofforbrug (%) kg CO2 udledt pr liter diesel 45,065 kg Tier 1 traktor 36,345 kg Tier 4 SCR-traktor SPAR BRÆNDSTOF FOR AT REDUCERE DINE CO2-UDLEDNINGER Udledninger fra dieselforbrænding er i høj grad medvirkende til landbrugets generelle klimaaftryk. ECOBlue SCR-teknologi til Tier 4A godkendte motorer reducerer NOx udledninger og T6 Seriens brændstofforbrug med op til 10%, og giver en væsentlig reduktion af gårdens kulstofudledninger. Besøg for at se præcist hvor meget din CO2-udledning kan reduceres!

11 POWERTRAIN TECHNOLOGIES MOTORER UDVIKLET AF FPT INDUSTRIAL New Holland står ikke alene, når det gælder Tier 4A teknologi, men kan trække på den store erfaring fra sin partner indenfor motorudvikling: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og gjorde den kendt på verdensmarkedet i 1997 med Alfa Romeo 156. Fiat var de første, som introducerede systemet på landbrugsmaskiner Pionerer. Altid. Renere: Fiat S.p.A. har de laveste CO2 udledninger blandt alle bilproducenter i Europa. Renere. Altid. Gennemtestet: FPT Industrial har allerede produceret over SCR-motorer indenfor de seneste seks år til landbrugs-, bygge- og transportindustrien. Pålidelig. Altid. Motoromdrejninger BELASTNING Tier 4A ECOBlue SCR genvindingspunkt Tier 3 genvindingspunkt 40 hk Motoromdr. Fald i motoromdr. 13% FORBEDRET HURTIG REAKTION EPM i henhold til belastning af transmission, PTO og hydraulik. HK Tid EPM AUTOMATISK MOTORSTYRING Automatisk motorstyring er en fremragende New Holland traktor egenskab, som er tilgængelig på alle T6 modeller med undtagelse af basismodellen T Motoren udvikler øget effekt og moment i henhold til den aktuelle belastning af transmission, hydraulik og PTO. På en T6.165 traktor vil EPM kunne yde op til 40 hk ekstra, men kun når det er nødvendigt for at bevare præstationen og sikre et optimalt brændstofforbrug. MOTOROMDREJNINGSSTYRING Til opgaver, som kræver konstante PTOomdrejninger, sikrer motoromdrejningsstyringsfunktionen, at de valgte omdrejninger bevares under skiftende belastninger. Derudover bevares en fast kørehastighed i vanskeligt terræn. Tomgangsstyringen reducerer tomgang mellem omdr/min. i perioder med lang tomgang, hvilket betyder, at når traktoren ikke arbejder, bruger den langt mindre brændstof. BEVAR PRÆSTATIONEN - ALTID Hos New Holland sætter vi stor pris på den intensive reaktion. Har det mon nogen særlig betydning, tænker du måske. Men det er din garanti for produktivitet. I korte træk betyder det, at eftersom din Nef motor kun udleder ren frisk luft, kan den reagere endnu hurtigere under belastning. Faktisk hele 13% hurtigere. Når du således transporterer fuldt belastede kornvogne og skal op ad en bakke, vil du kunne bevare en konstant kørehastighed uden at miste farten. Hurtig reaktion vi har styr på det.

12 12 13 TRANSMISSIONER OG AKSLER VÆLG DEN TRANSMISSION, SOM PASSER DIG BEDST New Holland ved, at hvert landbrug har forskellige behov, og at intelligent fornyelse også betyder gennemtestede løsninger til forbedret effektivitet. Dual Command mekanisk transmission kan finindstilles i henhold til dine behov. Semi powershift Electro Command tilbyder koblingsfri gearskift for mindre førertræthed og med tilføjelse af automatiske funktioner, skal du ikke tænke på at skifte gear. MOTOR EFFEKTKURVE AUTOMATISK SKIFTEPUNKT GEARSKIFT MOTOROMDR MAX. MOTOROMDR HØJ TOLERANCE LAV TOLERANCE PERFEKT SAMSPIL: AUTOMATIK, KOMFORT OG PRODUKTIVITET De let justerbare og utroligt effektive Auto Transport og Auto Mark funktioner gør det langt lettere at betjene din T6 traktor under de lange arbejdsdage. Med Auto Transport skifter traktoren områder automatisk ligesom en bil med automatgear. Den vil også registrere, hvis traktoren skubbes af en fyldt anhænger på vej ned ad en bakke. I så tilfælde vil den bevare det aktuelle gear for at hindre motorbremsning. Auto Mark styrer både motoromdrejninger og transmission for optimal præstation og økonomi. Til PTO-arbejde, som kræver konstante motoromdrejninger, vil systemet vælge det transmissionsområde, der passer til belastningen af motoren. Til jordgående opgaver får motoromdrejningerne lov til at falde for at udnytte den tilgængelige momentstigning, før der vælges et lavere område under belastning.

13 DUAL COMMAND Denne 24x24 (48x48 med krybegear) transmission har koblingsfri Høj-Lav gearsplitter, som giver føreren mulighed for at finindstille gearvalget og reducere den valgte hastighed med op til 18% for at øge momentet til hjulene med 22%. ELECTRO COMMAND Med Electro Command, semi-powershift transmission kan man vælge otte gear med op og ned skifteknapperne på kontrolhåndtaget. Den tredje knap bruges til områdeskift. Det valgte gear vises ved et hurtigt blik på det store geardisplay. Der kan vælges et ekstra 17. gear, som giver mulighed for en transporthastighed på 40 km/t. ved reducerede motoromdr. for lavere brændstofforbrug. Standard IntelliShift teknologien øger kvaliteten af gearskiftet og vælger automatisk det rigtige gear til opgaven med bløde gearskift for øget komfort og produktivitet. VENDEGEAR MED HUKOMMELSE Electro Command indeholder et vendegearsystem med hukommelse, som er økonomisk besparende og øger arbejdseffektiviteten. Først vælges det ønskede gear i frem, dernæst vendegear og så skiftes til det ønskede bakgear. Fra nu af vil traktoren automatisk skifte mellem de valgte frem- og bakgear. Helt enkelt. FORAGERAUTOMATIK: KONSEKVENT ARBEJDSGANG Kun tilgængelig på modeller med elektro-hydrauliske fjernventiler dette system bevirker, at du ubesværet kan indspille og gemme op til 28 udførte funktioner ved forager. Disse kan så afspilles ved et tryk på en knap. Enkelt, og en enestående metode til at opnå en forbedret arbejdsgang og øget effektivitet, og samtidig mindske førertrætheden under de lange arbejdsdage. 8 sec

14 14 15 TRANSMISSIONER OG AKSLER FREMRAGENDE MANØVRERING, FORBEDRET TRÆKEVNE, ØGET UDBYTTE New Hollands udvalg af aksler er fremstillet præcist efter kundernes behov. Alle T6 traktorer kan monteres med foraksler, konstrueret i let materiale, men med høj kapacitet til ubesværet arbejde med frontlæsser eller frontlift. Max. total belastet vægt på 9000 kg for både fire- og sekscylinder modeller sikrer optimal trækevne. SuperSteer foraksel, kombineret med den fuldautomatiske foragerautomatik, sikrer optimal manøvrering og sparer tid ved foragervendinger. Alle T6 traktorer leveres med en stærk 275 mm bagaksel med flange som standard. Til opgaver, som kræver optimal alsidighed, er en 2.5 meter bar aksel også til rådighed. ØGET PRODUKTIVITET HURTIGERE VENDINGER FOR ØGET PRODUKTIVITET New Holland er førende i branchen, når det gælder vendepræstation. Har du brug for skarpe drejninger? Så vælg SuperSteer foraksel, som tilbyder et max. styreudslag på 65 for optimal smidighed i rækkeafgrøder med reduceret tidsforbrug på vendinger ved forager og dermed øget produktivitet. Kombineret med Fast Steer systemet, opnår du ultimative vendeegenskaber. Fulde ratomdrejninger sker hurtigere og mere ubesværet for optimal manøvrering. Hold blot den inderste Fast Steer ring inde, og ved blot at dreje hjulene et par få grader, har du fuld retningskontrol. Enkelt og ubesværet typisk New Holland.

15 TERRALOCK AUTOMATISK TRÆKSTYRING New Hollands velkendte Terralock system er let at indstille og betjene. Det styrer automatisk tilkobling af drev til forakslen, og låser både forreste og bagerste differentialer. Kørehastighed og styrevinkel er afgørende for, hvornår differentialespærrer og, om nødvendigt, firehjulstræk frakobles. Hvorfor? For at sikre de skarpeste styreudslag og mindske belastning af drivlinien. Vibrationer ved førersæde TERRAGLIDE, DIN KOMFORTABLE OG STABILE PARTNER Terraglide forakselaffjedring sikrer maksimal komfort ved høje transporthastigheder. Hvordan fungerer det? Det skåner føreren for belastninger under kørsel i ujævnt terræn. I marken bevarer det avancerede affjedringssystem kontakten mellem dækkene og jorden for bedre trækevne. Systemet indeholder også anti-dyk og anti-ryste logik, som forhindrer store udsving af affjedringen, når redskaber hæves i trepunktsliften. Den integrerede Comfort Ride førerkabineaffjedring giver en reduktion af chockbelastninger for føreren på op til 25%. Resultatet? Mindre træthed under de lange arbejdsdage takket være de færre rystelser af kroppen. BREMSEEVNER Der er et stort udvalg af specialtilpassede bremser til rådighed. Standard heavy duty bremserne tilbyder imponerende bremseevner til opgaver, som udføres i vanskeligt terræn eller til hyppig landevejstransport med fuldt læssede vogne, og bremsernes høje kvalitet sikrer lang levetid. Vælg hydrauliske eller trykluft anhængerbremser for yderligere at forbedre bremseevnen. T6 giver dig optimal sikkerhed, eftersom firehjulstræk automatisk tilkobles under bremsning.

16 16 17 FRONTLÆSSER OG FORRESTE/BAGERSTE LIFT PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED New Holland ved, at fuldt integreret fra starten virker bedre end eftermonteringer hen ad vejen. Derfor blev T6-designet forberedt til montering af frontlæsser og frontlift. T6 er fuldt kompatibel med New Holland 700TL frontlæsserserien den perfekte kombination for maksimal produktivitet. Derudover har du altid perfekt udsyn til den fuldt hævede læsser fra førersædet ved at vælge fritsynstag. Og det er ikke længere nødvendigt at vælge mellem frontlæsser eller frontlift på den nye T6 kan du få begge dele. LANG, STÆRK, PRODUKTIV 700TL Seriens grundlæggende egenskaber er yderst imponerende: max. løftehøjde på 3,86 m og løftekapacitet på helt op til 2642 kg betyder, at ingen opgave er for lille eller for stor. Specifikationerne taler for sig selv. Men der er mere. Den hydrauliske rørføring er blevet integreret i læsserrammen for at sikre forbedret udsyn fremad, hvilket sikrer optimal præcision under arbejdet og ingen risiko for at hænge fast, når der arbejdes under trange forhold i bygninger. FOPS: DIN SIKKERHEDSPARTNER New Holland giver dig optimal sikkerhed under læsserarbejde, eftersom T6 opfylder alle FOPS (fall on protection system) krav for at undgå skader fra faldende grene og andre genstande. Modeller 740TL 750TL 760TL T6.120 T6.140 O T6.150 O T6.160 O T6.155 O T6.165 O T6.175 Anbefalet O Tilgængelig Ikke tilgængelig

17 STÆRK OG EFFEKTIV Max. løftekapacitet på fire- og sekscylindrede modeller er imponerende 7864 kg. Lift og hydraulik er designet til arbejde med tunge monterede redskaber over lange perioder. Systemet indeholder også integreret dynamisk kørselskontrol til beskyttelse mod chockbelastninger. Således undgås rystelser og bump, når der køres med tunge liftophængte redskaber ved høj transporthastighed. Skærmmonterede betjeningsfunktioner til lift, fjernventil og PTO er tilgængelig. DET PERFEKTE MATCH: FRONTLIFT OG PTO New Hollands T6 Serie er forberedt til fuldt integreret, fabriksmonteret frontlift og PTO. Alle kontrolfunktioner til lift og PTO kan betjenes enten direkte fra førerkabinen eller ved hjælp af de bekvemt monterede funktioner på selve liften for øget effektivitet under tilkobling. Liften, som er specialudviklet til T6 traktorer, kan løfte op til 3200 kg. SuperSteer frontliftpakken bevarer utroligt skarpe vendeegenskaber, eftersom frontliften følger forakslens styrevinkel. Liftarmene kan foldes op, når de ikke anvendes, eller kan bruges til at bære den nye helstøbte frontvægt.

18 18 19 PTO & HYDRAULIK HYDRAULISK STYRKE OG ALSIDIG PTO Har du nogensinde overvejet, hvor megen hydraulisk kapacitet, du egentlig har brug for? Alle modeller er udstyret med det traditionelle åbent center hydrauliksystem som standard. Med 80 liter/min. er det mere end rigeligt til de fleste opgaver på gården. På modeller med Electro Command transmission er et system med 113 liter/min. tilgængeligt med kapacitet til selv de mest krævende redskaber, som f.eks. komplekse grøntsagshøstere. Derudover har New Holland udviklet CCLS-systemet til at arbejde ved maksimal effektivitet. Fordelen? Der er altid fuld hydraulisk kapacitet til rådighed for fjernventiler og lift, men kun når det er påkrævet. Resultatet. Lavere brændstofforbrug. Uanset hvor hårdt traktoren belastes, vil styringen altid være let og ubesværet med samme høje arbejdshastighed takket være den separate pumpe med en kapacitet på 47 liter/min. FJERNVENTILER T6 Serien kan monteres med op til fire elektroniske eller mekaniske fjernventiler. Der er også op til tre midtermonterede fjernventiler til kontrol af frontlift eller læsser til rådighed, som kan betjenes ved hjælp af et ergonomisk, fuldt integreret joystick i førerkabinen.

19 BRÆNDSTOFBESPARENDE 1000E PTO Vælg 540/1000/1000E PTO for at sænke dine brændstofomkostninger betydeligt. Når der f.eks. arbejdes med store river opnås 1000E PTO-omdr. ved blot 1621 motoromdr., hvilket sikrer lavt brændstofforbrug og høj produktivitet ved lavt lydniveau. AUTO PTO-FUNKTION Der kan vælges Auto PTO for automatisk frakobling af PTO, når liften er over en forindstillet position for beskyttelse af PTO-aksel og traktor. Systemet tilkobler igen, når liften sænkes. DIREKTE DREV FOR BRÆNDSTOFEFFEKTIVITET Alle T6 traktorer er monteret med direkte drevet PTO for at sikre minimalt effekttab mellem motor og redskab. PTO tilkobles ved hjælp af en trykknap med avanceret Blød Start funktion, som dæmper tilkoblingen for høj-inerti redskaber for at beskytte drivlinien. Hastighedsvalg sker ved hjælp af et separat mekanisk håndtag i kabinen. ELEKTRONISK TRÆKKONTROL En enkelt hæve/sænkekontakt gør det let at hæve redskabet og returnere til arbejdsposition under vendinger ved forager. Hvordan? New Hollands ergonomiske mus er placeret i en perfekt position til højre for førersædet for at sikre optimal præcision. Brug de intuitive kontrolfunktioner placeret under armlænet til finindstilling af systemet. Du kan også aktivere foragerautomatikken med et let tommelfingertryk på den velplacerede knap.

20 20 21 SERVICE OG EFTERMARKEDSSUPPORT 360 :T6 Den nye T6 Serie er designet til at tilbringe mere tid i marken og mindre på gården. Alle servicepunkter er let tilgængelige og de meget lange serviceintervaller betyder, at traktoren kan bruge langt mere tid i sine naturlige omgivelser: marken! Motoroliekontrol og påfyldning er indenfor let rækkevidde, det er ikke nødvendigt at hæve motorhjelmen. Dette gør den regelmæssige vedligeholdelse lettere og service udføres hurtigt og ubesværet. Du kan også stadig glæde dig over de lange 600 timers serviceintervaller, som er noget specielt for New Holland. Motorfilter, som er let at kontrollere, rense eller udskifte uden brug af værktøj. Vinduesvaskerbeholder kan påfyldes gennem bagruden. Den helstøbte motorhjelm kan åbnes helt op for fuld serviceadgang. Hydraulikolieniveauet kan kontrolleres via et skueglas bag på traktoren. Køleren kan åbnes udad for let og hurtig rengøring. Påfyldningsstudsen til 37 liter AdBlue tanken er smallere end til standard brændstoftanken for at undgå fejltagelser ved påfyldning af brændstof. Den skal kun fyldes én gang for hver to gange, der påfyldes brændstof, og der kan påfyldes samtidig for at spare tid. VIL DET VÆRE BESVÆRLIGT AT KØBE ADBLUE? Svaret er nej! AdBlue vil være tilgængeligt gennem CNH Parts & Service kontakt din lokale forhandler for mere information. Og som om det ikke var nok, kan du også få leveret AdBlue direkte til gården for optimal service.

21 SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræddersyet rådgivning og finansieringsløsninger. Med CNH Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv undervisning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den fornødne viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens præstation under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler. Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere. Naturlig leder

22 22 23 SPECIFIKATIONER MODELLER T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 New Holland motor* Nef Nef Nef Nef Nef Nef Nef Antal cylindre / Indsugning / Ventiler / Miljøstandard 4 / T / 4 / Tier 4A 4 / T / 4 / Tier 4A 4 / T / 4 / Tier 4A 4 / T / 4 / Tier 4A 6 / T / 4 / Tier 4A 6 / T / 4 / Tier 4A 6 / T / 4 / Tier 4A ECOBlue SCR-system (Selective Catalytic Reduction) Brændstofsystem - Højtryks Common Rail Kapacitet (cm 3 ) Boring og slaglængde (mm) 104x x x x x x x132 Godkendt biodieselblanding B20** B20** B20** B20** B20** B20** B20** Max. EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 105/ / / / / /175 Max. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 89/121 89/121 98/ /143 93/ / /154 Nom. EPM hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 96/ / / / / /166 Nom. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 81/110 81/110 89/121 96/131 85/116 92/ /140 Nom. motoromdrejninger (omdr/min.) Max. EPM moment - ISO TR14395 (Nm) 590@ @ @ @ @ @1500 Max. moment - ISO TR14396 (Nm) 498@ @ @ @ @ @ @1500 Momentstigning standard / EPM (%) 41 / 41 / / / / / / 37 Motoromdrejningsstyring Dieseltankkapacitet (l) AdBlue tankkapacitet (l) Serviceinterval (timer) Dual Command transmission (40 km/t.) O O O O O O O Powershuttlehåndtag Antal gear / med krybegear (F x B) 24 x 24 / 48 x x 24 / 48 x x 24 / 48 x x 24 / 48 x x 24 / 48 x x 24 / 48 x x 24 / 48 x 48 Min. hastighed / Min. hastighed med krybegear (km/t.) 1,64/0,16 1,64/0,16 1,64/0,16 1,64/0,16 1,64/0,16 1,64/0,16 1,64/0,16 Electro Command transmission (40 km/t.) O O O O O O O Powershuttlehåndtag Auto transmission funktioner Antal gear / med krybegear (F x B) 16 x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x x 16 / 32 x 32 Min. hastighed / Min. hastighed med krybegear (km/t.) 2,27/0,19 2,27/0,19 2,27/0,19 2,27/0,19 2,27/0,19 2,27/0,19 2,27/0,19 IntelliShift System Electro Command transmission (40 km/t.eco km/t.) Powershuttlehåndtag Auto transmission funktioner Antal gear (F x R) 17 x x x x x x x 16 Min. hastighed (km/t.) 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 2,27 IntelliShift System El 12 volt generator standard / ekstraudstyr (Amp) 120 / / / / / / / 150 Standard batterikapacitet (CCA / Ah) 800 / / / / / / / 140 Ekstraudstyr heavy duty batterikapacitet (CCA / Ah) 1300 / / / / / / / 176 Aksler 4WD foraksel Terraglide forakselaffjedring O O O O O O O SuperSteer foraksel O O O O O O O Styreudslag 4WD / Terraglide / SuperSteer foraksel ( ) 55 / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / / 55 / 65 Fast Steer system O O O O O O O Terralock funktioner O O O O O O O Dynamiske forskærme Bar bagaksel O O O O O O O Venderadius med 4WD / Terraglide affjedret foraksel (mm) Venderadius med SuperSteer foraksel (mm) Hydraulik Fast oliemængde O O O O O O O Pumpeflow / Pumpetryk (l/min. / Bar) 80 / / / / / / / 190 Lukket center Load Sensing (CCLS) Pumpeflow / Pumpetryk (l/min. / Bar) 113 / / / / / / / 210 Styre- og servicepumpeflow (l/min.) 47/170 47/170 47/170 47/170 47/170 47/170 47/170 Elektronisk trækkontrol (EDC) Fjernventiler Max. antal mekaniske bagerste ventiler Max. antal elektro-hydrauliske bagerste ventiler Max. antal midtermonterede ventiler Midtermonteret joystickbetjening O O O O O O O Lift Max. løftekapacitet ved kugleender (kg) Max. løftekapacitet gennem hele området (610mm bag kugleender) (kg) Frontlift løftekapacitet ved kugleender (hele området) (kg) Forberedt til frontlæsser O O O O O O O PTO Auto Soft Start Motoromdrejninger ved: 540/1000 (omdr/min.) 1969/ / / / / / / /540E/1000 (omdr/min.) 1969/1546/ /1546/ /1546/ /1546/ /1546/ /1546/ /1546/ E/1000/1000E (omdr/min.) 1592/1893/ /1893/ /1893/ /1893/ /1893/ /1893/ /1893/1621 Auto PTO-management Front-PTO (1000 omdr/min.) O O O O O O O Bremser Hydrauliske anhængerbremser Luftbremser O O O O O O O

23 MODELLER T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 Førerkabine Fire stolpe 360 Horizon kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 Horizon førerkabinekategori - EN Low profile tag O O O O O O O Fritsynstag HID lygtepakke O O O O O O O Komfort affjedret sæde med sikkerhedssele O O O O O O O Standard luftaffjedret sæde med sikkerhedssele Auto Comfort sæde med sikkerhedssele O O O O O O O Instruktørsæde med sikkerhedssele Justerbart rat Air-condition Automatisk klimaanlæg O O O O O O O Luft recirkulationsfiltre MP3 radio O O O O O O O MP3 Bluetooth radio (håndfri telefonopkald) O O O O O O O Teleskopsidespejle Comfort Ride førerkabineaffjedring O O O O O O O Foragerautomatik O O O O O O O Skærmmonterede PTO- & liftkontrolfunktioner Skærmmonteret fjernventilkontrol Performance monitor med tastatur og ISO forbindelse Førerkabinemonitor - monteringsbeslag O O O O O O O Max. Horizon kabine lydniveau - 77/311EEC (dba) 71 Fabriksmonterede rotorblink (1 / 2) Vægte Min. ubelastet / shipping vægt 4WD foraksel (kg) Terraglide affjedret foraksel (kg) SuperSteer foraksel (kg) Max. tilladt vægt (kg) Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblanding skal være i overensstemmelse med den seneste brændstofspecifikation EN14214:2009 og betjening skal ske i henhold til anvisningerne i instruktionsbogen DIMENSIONER C1 C2 D1 D2 G G F B E A F B E A MODELLER T6.120 T6.140 T6.150 T6.160 T6.155 T6.165 T6.175 Bagdæk *** 16.9R R38 520/70R38 650/65R38**** 520/70R38 600/65R38 650/65R38**** A Max. længde fra frontvægte til bagerste lift (mm) B Min. bredde (mm) C1 Højde fra midten af bagaksel til low profile kabinetag (mm) C2 Højde fra midten af bagaksel til standard kabinetag (mm) C2 Højde fra midten af bagaksel til Comfort Ride affjedret kabinetag (mm) D1 Max. højde low profile kabine (mm) D2 Max. højde standardkabine (mm) D2 Max. højde Comfort Ride affjedret kabinetag (mm) Akselafstand E Standard 4WD aksel (mm) E Terraglide affjedret aksel (mm) E SuperSteer aksel (mm) F Sporvidde (min. / max.) (mm) 1460 / / / / / / / 2134 G Frihøjde (mm) *** Anden tilgængelig bagdækmontering: 16.9/R38, 18.4/R38, 480/70R38, 540/65R38, 520/70R38, 600/65R38, 650/60R38, 650/65R38 **** Kun kompatibel med Comfort Ride førerkabineaffjedring

24 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION. TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi høsten ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler Besøg vores hjemmeside: New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 09/12 - TP01 - (Turin) /DKO

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745

LM1340/LM1343/LM1345 LM1443/LM1445 LM1745 LM/LM/LM LM/LM LM TELESKOPLÆSSER TURBO PROVEN PERFORMANCE M/LM/LM M/LM/LM EN KOMPLET SERIE modeller sikrer maksimal fleksibilitet til enhver arbejdsopgave. De førende egenskaber for alle modeller i serien

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Plove i PM, PH og PX Serien.

Plove i PM, PH og PX Serien. PLOVE 02 FULDT MONTEREDE VENDEPLOVE Plove i PM, PH og PX n. New Holland n af fuldt monterede vendeplove fås i tre forskellige modeller, PM Standard Duty, PH Heavy Duty og PX Extra Heavy Duty. Fås i flere

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

STUB- OG SÅBEDSHARVER

STUB- OG SÅBEDSHARVER STUB- OG SÅBEDSHARVER 02 STUBHARVER ST, ST C og STX V stubharver. De tre modeller i n med stubharver er alle udviklet til arbejde i forskellige typer af stubmarker og forskellige jordtyper. ST n, der fås

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435

New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 New Holland T8 T8.32O I T8.35O I T8.38O I T8.41O I T8.435 2 3 GØR ALTING MULIGT - OG MERE TIL Øget effekt og produktivitet T8 er den stærkeste, konventionelle traktor i New Holland Serien. Og Seriens nye

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL

ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL NY ET NYT IKON FOR STYRKE OG STIL New Holland T7 Serien er blevet et ikon indenfor det moderne landbrug. Uanset opgavens art, løser T7 den til perfektion. Og nu har dette ikon hævet standarden til nye

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

DU FÅR MERE MED PUMA

DU FÅR MERE MED PUMA PUMA 02 PUMA SERIEN HØJ PRODUKTIVITET OG ALSIDIGHED DU FÅR MERE MED PUMA GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED LANDBRUGSMASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE,

Læs mere

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Stabler SWS10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclas pålidelige stabler til gående fører Solid - forbedrer produktiviteten og arbejdsflowet takket være de alsidige anvendelsesmuligheder. Stablerne er excellente til hurtig og sikker håndtering af paller

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT

JX SERIEN HK NOMINEL EFFEKT JX SERIEN 60-95 HK NOMINEL EFFEKT Sikker og produktiv arbejdsplads. Disse Optimal komfort. Det fuldt justerbare Praktisk teknologi. Betjeningsfunktionerne Altid den nødvendige effekt. Der er fem traktorer,

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

Power Partner VALTRA S

Power Partner VALTRA S DK Power Partner 2 3 4 VALTRA ER NU STÆRKERE END NOGENSINDE S232, S262, S292, S322, S352 5 - LÆGGER KIMEN TIL SUCCES VELKOMMEN TIL S-SERIE UNIVERSET Valtra S-serien sikrer den allerbedste totaløkonomi

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT

Bæredygtig Effektiv Teknologi AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Bæredygtig Effektiv Teknologi EFFEKTIV PRODUKTIVITET > AVANCEREDE LØSNINGER TIL OPTIMAL LANDBRUGSDRIFT Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift

Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Bæredygtig Effektiv Teknologi effektiv produktivitet > Avancerede løsninger til optimal landbrugsdrift Respekt for miljøet New Holland har allerede introduceret branchens førende teknologi til overholdelse

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

NY T5 AUTO COMMAND SERIE

NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE NY T5 AUTO COMMAND SERIE Den gennemprøvede T5 Serie af traktorer er blevet udviklet til at kunne klare en lang række landbrugsopgaver produktivt fra markarbejde, arbejde med frontlæssser

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

AGROFARM 410 420 430

AGROFARM 410 420 430 AGROFARM 410 420 430 DEUTZ-FAHR EN GENNEMTÆNKT TRAKTO Du får en komfortabel arbejdsplads i den velindrettede kabine med airconditioning, tonede ruder, glastaglem med skydeskærm og bekvemt passagersæde.

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre

i rød Fås kun Max. effekt ECE R120 3) Power Management (kw/hk) Nominel effekt ECE R120 3) @ 2.200 omdr/min. (kw/hk) Kapacitet (cm³) Antal cylindre MAXXUM 02 MAXXUM SERIEN Fås kun i rød GENNEM MERE END 170 ÅR HAR VI LEVET OP TIL VORES VISION OM AT FORSYNE DEN MODERNE LANDMAND MED MASKINER, SOM ALTID ER INNOVATIVE, PÅLIDELIGE OG EN GOD INVESTERING

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV

GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV GPS LØSNINGER TIL ALLE BEHOV Øg dit udbytte med de sidste nye produkter INDENFOR GPS-UDSTYR. TIL NEW HOLLAND MASKINER AUTOGUIDANCE READY: - NAV CONTROLLER II - 372 ANTENNE PRIS: 98.399,- AUTOSTYRING TIL

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK

Steiger & Quadtrac 540 / 580 / 620 HK Steiger & Quadtrac med HI-eSCR teknologi 540 / 580 / 620 HK steiger / quadtrac DEN OPTIMALE PRODUKTIVITET TIL DINE MARKER Som professionel stordriftslandmand har du brug for maskiner, der leverer maksimal

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere