SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5"

Transkript

1 15 SKOVHUS-AVISEN MAJ 2015 NR. 5 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder

2 SOL OP SOL NED v. Grethe Gram, bolig 23 Fredag d. 1. maj Store Bededag blev indført af Biskop Hans Bagger i Baggrunden er, at selve Store Bededag skulle være en arbejdsfri bede- og bodsdag. Danmark er det eneste land, hvor man fejrer Store Bededag. Tirsdag d. 5. maj Flagdag Danmarks befrielse 1945 De lyse nætter begynder. Onsdag d. 6. maj Sol op: Sol ned: Onsdag d. 13. maj Sol op: Sol ned: Torsdag d. 14. maj Flagdag Kristi Himmelfartsdag fejrer vi 40 dage efter påske og 10 dage før pinse til minde om Jesus opstigen til himlen. Onsdag d. 20. maj Sol op: Sol ned: Søndag d. 24. maj Flagdag Pinsedag Pinsen er den kirkelige markering af Helligåndens komme 50 dage efter Jesu opstandelse. Pinsen kaldes også Kirkens fødselsdag. Mandag d. 25. maj 2. pinsedag Onsdag d. 27. maj Sol op Sol ned Næste nummer af Skovhus-Avisen udkommer: Obs. Deadline til redaktionen: På eller i udprintet form SIDE 1

3 NYT FRA SKOVHUSET Velkommen til den milde Maj - måned Vi har allerede fået forsmagen på forår, og så har vi stadig den smukke maj måned forude. April stod i påskens og dronningens fødselsdags tegn. Tak for nogle rigtig gode arrangementer, både i boligfløjen og i Skovkilden. I Skovhuset har vi flere gode tiltag for at hylde de lyse dage. Vi afholder Nabofest for beboere, familier, frivillige og naboer den 7. maj. Denne eftermiddag har man mulighed for at hilse på vores frivillige og gode naboer. Vi viser huset frem og fortæller om hverdagen. Læs mere om det i avisen. Vi har også startskud på Cykling uden alder. Ideen er at frivillige cykelpiloter booker sig ind til at cykle på vores rickshaws med beboere i Skovhuset, der har lyst til vind i håret. Som familie kan man også sagtens melde sig på som cykelpilot. Se hjemmesiden: cyklingudenalder.dk og læs i Skovhusavisen om vores start-arrangement på Torvet. Vores frivillige, Preben, inviterer nu til opstart på en Herreklub: Hemingwayklubben Hillerød, som henvender sig til mænd +60 år, og tilbyder godt samvær og gode oplevelser. Hemingwayklubben har til huse i Skovhuset, men skal drives af deltagerne. Preben sender snart invitationer ud. Som Lejerbo informererede om på informationsmødet i februar, så udsendes snart opgørelser på elforbruget. I den forbindelse inviteres til et aften-spørgemøde hvor Lejerbo vil gennemgå opgørelsen. Der udsendes særskilt invitation til denne aften. Sidst, men ikke mindst, så står vi foran besparelser på hele Ældre- og Sundhedsområdet. På mødet i februar fortalte jeg kort om den ældreanalyse som revisionsfirmaet BDO har lavet på området. BDO har afleveret en rapport som behandles politisk i maj måned. Først efter den politiske behandling kender vi de nye vilkår. Man kan læse de politiske dagsordner på kommunens hjemmeside. Når vi kender de nye vilkår, vil vi i Skovhuset lave en plan for den konkrete udmøntning. Det vil vi selvfølgelig informere om. Jeg håber at vi ses til de forskellige arrangementer i maj måned, På gensyn Charlotte Kock Petersen plejecenterleder SIDE 2

4 NYT FRA SKOVHUSET Invitation til Forårsfest til beboere og naboer Torsdag 7. maj Program: Velkommen, hør Skovhuskoret og deltag i fællessang Dejlig musik fra Klaverfabrikken Guidet rundtur i Skovhuset; se bolig og hør om teknologi Guidet tur i haven: Hør om vores planer Tak for besøget og på gensyn SIDE 3

5 NYT FRA SKOVHUSET HERREKLUB Savner du nogen at dele dine interesser med eller måske blot andre mænd at dele dine tanker med? Vi er et netværk kun for mænd over 60 år i Hillerød øst. Og tilbyder fællesskab og aktiviteter omkring alt fra ostemad til kaffe, ture og kurser. Hvornår mødes vi? Vi mødes mandage i ulige uger, fra kl Opstart af Hemingway Club Hillerød øst vil første gang være Mandag d Mødested: Skovhuset/Skovkilden, Centervænget 43. Tilmelding: Preben Bisp telefon mail: har lyst til en tur som passager, eller måske på at, SIDE 4

6 NYT FRA SKOVHUSET Alle har ret til vind i håret. Vil du være med? Plejecentrene i Hillerød kommune har i fællesskab besluttet, at tilbyde cykling uden alder konceptet til beboerne. Du kan gøre en stor forskel for beboerne og for dig selv. Vi starter officielt d. 6. maj kl. 14:30 på Torvet i Hillerød. Vi har brug for nogle friske frivillige til at køre cyklerne. Så hvis du vil være med til at give og få nogle gode oplevelser i naturen, så hør nærmere, og meld dig som frivillig i Skovhuset hos Maria Bernburg Du kan også melde dig til via vores Facebook gruppe Cykling uden alder i Hillerød kommune Stole-Hockey Så er det tid til at få afprøvet Skovhusets hockeymål, samt stave og bold. Den eneste regel der er i dette sjove spil er, at alle sidder ned. Så alle kan deltage, både mænd og kvinder. Alle som har lyst er velkomne til en eftermiddag med spil og hygge. Sted : Skovkilden hver tirsdag kl Vi starter første gang tirsdag den 5. maj. Mange hilsener fra Maria, Anne, Laila SIDE 5

7 OM PINSEN Pinsens historie. Ordet "pinse" er græsk PENTECOSTE, der betyder "den 50."- nemlig den 50. dag, som er 7. søndag efter påske. Der er gået 50 dage siden påsken, hvor Jesus langfredag blev korsfæstet og begravet, men hvor han også påskedag stod op fra de døde og senere på Kristi himmelfartsdag steg op til himmelen. Inden Jesus tog afsked med disciplene, lovede han at de ville få en talsmand, en som kunne tale på deres vegne, nemlig Helligånden. Pinsen er den tredje af de store kristne højtider. Den fejres for at mindes Helligåndens komme. 10 dage efter Kristi blev ophøjet til Guds højre hånd på Kristi Himmelfartsdag, var apostlene samlet for at fejre en jødisk højtid, der kom pludselig et kraftigt vindstød. Tunger af ild kom til syne og besatte hver af dem. Helligånden er den talsmand, som Jesus lovede sine disciple, og som betød, at de kunne fortælle om Jesus og hans opstandelse for alle mennesker i Jerusalem og efterhånden i hele verden. Denne episode tilskrives den Kristne kirkes fødsel. Helligånden er først og fremmest udtryk for Guds nærvær. Selvom Jesus ikke længere er på jorden, er Gud gennem Helligånden stadig helt tæt på mennesker. Helligånden er Guds kraft og det, som giver liv til kirken og de kristne. Pinsen er både en kristen fest og en folkelig fest. I forbindelse med pinsen er der tradition for pinsefrokost, hvor man mødes med familien eller danser med vennerne til den lyse morgen. En gammel tradition foreskriver, at man pinsemorgen skulle gå ud af sit hus og feje ind mod døren, da man så ville samle lykke til huset resten af året. Det har været tradition siden gamle dage at byde foråret og sommeren velkommen. Dette gøres ved at pynte op med grønt, feste og byde pinsesolen velkommen. Der fortælles at man pinsemorgen skal ud og se solen danse. En af de ældste vidnesbyrd findes i Vilhelm Bergsøes "Fra den gamle fabrik", der udkom i I København var det tradition ved 1800-årenes slutning, at man drog til Frederiksberg pinsemorgen for at "se solen danse". Mange benyttede lejligheden til at få sig en glad aften (og nat) med dans og musik til den lyse morgen. Når de københavnske spille- og dansesteder lukkede, begyndte man ude i det Frederiksbergske, hos fx Kehlet og Josty. Ved 3-4 tiden var der trængsel på de udadgående sporvogne, og pinsedag var én af årets travleste for sporvognspersonalet. Mange havde madkurve med, og lejrede sig på plæner eller ved borde. Til udflugten skulle man have det pæne tøj på, gerne nyt, hvis midlerne var til det. Også i arbejderbørns erindringer fra begyndelsen af 1900-årene fortælles om forventningen om at skulle have det fine tøj på. Det var imidlertid ikke alle skovgæster, der havde festet fra aftenen i forvejen. En anden mulighed var at stå tidligt op, og drage af sted for at tilbringe hele dagen i skoven. Det var der også en del, der gjorde. Københavnerne tog i dyrehaven, og andre steder gjorde man naturligvis brug af de lokale skove eller parker. Mange benyttede lejligheden til at plukke bøgegrene, og tage sommeren med hjem, og vise den frem. SIDE 6

8 Fødselsdage i maj 6. maj Bente Larsen 82 år bolig maj Finn Schjønning 78 år bolig maj Anne Lise Kristiansen 79 år bolig maj Erling Ingvardtsen 78 år bolig maj Kirsten Christiansen 83 år bolig maj Inge Marie Andersen 98 år bolig 110 Skovhuset ønsker alle hjertelig tillykke med fødselsdagen VELKOMMEN TIL NYE BEBOERE 15. april Ole Kistrup bolig april Sonja Larsen bolig april Ole Bundgaard bolig 317 SIDE 7

9 Dødsfald 24. april Kai Laursen bolig april Sonja Grøn Pedersen bolig 206 Æret være deres minde. Vores tanker går til familien. SIDE 8

10 TRADITIONER I SKOVHUSET Påskefrokosterne vel overstået i alle teams Den 7. maj - Nabo-/Frivillige-fest i Skovkilden Den 19. maj - Kagens Dag, i alle teams Den 15. juni - Valdemarsdag, i alle teams Den 17. juni - Midsommerfest i Skovkilden Den 19. august - Fødselsdagsfest i Skovkilden, vi fejrer Skovhuset 2 år Den 21. september - Alzheimerdag, i alle teams I oktober - Oktoberfest i Skovkilden, nærmere dato følger I oktober - Suppedag, i alle teams, nærmere dato følger Den 27. november - Juletræstænding i Skovkilden I december - Julefrokost i alle teams, nærmere dato følger I december - Lucia optog, nærmere dato følger I december - Drabantgarden i Skovkilden, nærmere dato følger Den 24. december - Julegudstjeneste i Skovkilden SIDE 9

11 NYT FRA SKOVKILDEN MAJ - MÅNEDS AKTIVITETER. DAG DATO KL. ARRANGEMENT FREDAG 1 St. BEDEDAG LØRDAG 2 SØNDAG 3 MANDAG LOGOSKO SALG I SKOVKILDEN GYMNASTIK - GUNNER SPILLER TIL. TIRSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN ONSDAG TORSDAG KORSANG V/JULIE GYMNASTIK HOLDTRÆNING I REDSKABERNE GUDSTJENESTE FORÅRSFEST I SKOVKILDEN FREDAG SYNG MED Lau SPILLER LØRDAG 9 SØNDAG 10 MANDAG TIRSDAG ONSDAG BANKOSPIL KLASSISK LYTTEGRUPPE V/ULLA GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN LØVSPRINGSTUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTERBRUGERE HOLDTRÆNING I REDSKABERNE LØVSPRINGSTUR FOR 1+2 SAL. TORSDAG 14 KRISTI HIMMELFART FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 16 SIDE 10

12 SØNDAG 17 MANDAG GYMNASTIK I DAGCENTRET GUNNER SPILLER TIL. TIRSDAG ONSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN LØVSPRINGSTUR FOR UDEFRA KOMMENDE DAGCENTERBRUGERE HOLDTRÆNING I REDSKABERNE LØVSPRINGSTUR FOR 3. SAL TORSDAG GUDSTJENESTE M/NADVER FREDAG BANKOSPIL LØRDAG 23 SØNDAG 24 PINSEDAG MANDAG PINSEDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG GÅTUR I OMRÅDET. MØDES VED INDGANGEN I STUEN TØJSALG LOTTE DANS HOLDTRÆNING I REDSKABERNE GYMNASTIK LØVSPRINGSTUR FOR STUEN FREDAG GYMNASTIK LØRDAG 30 SØNDAG 31 Aktiviteten forbeholder sig ret til ændringer. SIDE 11

13 NYT FRA SKOVKILDEN Koncert med Ida Riegel. Der var koncert i Skovkilden den 15. april. Det var et godt og vellykket arrangement med meget varieret musik og en interessant sammensætning af de 3 instrumenter, klaver, fløjte og cello. Vi fremhæver specifikt indslagene af Chopin. Det er svært at fremhæve det ene instrument frem for et andet, men især fløjten gjorde indtryk på os. Ida s eget komposition, var vi enige om skal fremhæves. Endelig var Ida s fremføring og sammensætning af koncerten interessant. Sådan en koncert må man gerne afholde så snart som muligt igen. Det var vi alle enige om ved the top table. Niels, Anne, Leif, Lis, Ellen og Carsten, Skovkilden. Interview. Torsdag den 9. april var Lone Kristensen, som er en del af redaktionen på Grønnevang kirkeblad på besøg i Skovkilden. Lone ville gerne overvære en gudstjeneste samt tale med nogle beboere, og skrive om det i kirkebladet. Iris Nielsen bolig 104, og Grethe Gram, bolig 23 fortalte, hvad de syntes om at gå i kirke, deres forhold til kirken og det at blive ældre. Artiklen kan læses i næste kirkeblad, dog kunne Lone ikke love, at der er plads til hele interviewet, så derfor henvises til hjemmesiden: Dronningens Fødselsdag. Den 16. april holdt vi dronningens fødselsdag i Skovhuset. Det blev en rigtig dejlig dag. I denne anledning sendte vi en hilsen her fra Skovhuset. Se side 13 Løvspringsture. Vi har igen i år fået tilladelser til at køre rundt i Gribskov, langs med Esrumsø. Dagcentret Skovkilden vil arrangere ture i maj. Hold øje med opslaget i din afdeling. SIDE 12

14 NYT FRA SKOVKILDEN 16. april Til Hendes Majestæt Dronning Margrethe den anden. Deres Majestæt. Vi er samlet ca. 60 pensionister fra Hillerød omkring et festligt kagebord i anledning af Deres Majestæts fødselsdag. Vi vil alle gerne sige hjertelig til lykke med dagen og takke for den måde, Deres Majestæt er dronning på, og håber det vil fortsætte mange år endnu. De venligste hilsener Skovhuset - Hillerød Den fik vi dette svar: Kære Plejecenter Skovhuset Hendes Majestæt Dronningen har pålagt mig at bringe pensionisterne på Plejecenter Skovhuset en varm tak for den venlige hilsen, som det har glædet Dronningen meget at modtage i anledning af fødselsdagen. Venlig hilsen Michael de Voss major Adjudant Hendes Majestæt Dronningens Adjudantstab Prins Jørgens Gaard 1 Christiansborg Slot 1218 København K SIDE 13

15 DEBATREDAKTIONEN v. Grethe Gram, bolig 23 Kvindefonference: Forståelse og Tilgivelse. Lørdag d. 28. marts var Skovhuset inviteret til Kvindekonference af den Internationale organisation "Sisters of the World" Fra Skovhuset deltog områdeleder Kirsten B. Svendsen, Lill fra Skovkilden, Daisy og debat-redaktøren. Det blev en langt mere interessant konference, end debat-redaktøren havde ventet. Fra Vordingborg kom en busfuld muslimske kvinder og deres børn, arrangeret af Røde Kors. Der var fra begyndelsen en herlig stemning blandt kvinder fra mange forskellige lande: Arabiske, Tyrkiske, Iranske, der blev tolket hele dagen på arabisk, tyrkisk, engelsk og dansk. Til konferencen var der indrettet en legestue for de mange børn i børnehavealderen, men de søde små børn ville hellere lege i konference-salen, og larmede som små børn nu gør. Ikke alle danskerne fandt det morsomt med de omkring løbende børn, som ku' overdøve både arabisk og dansk! Her ku' man så huske på Konferencens Tema: "Forståelse & Tilgivelse". En meget engageret engelsk kvinde, Mary Noble fra den internationale velgørenhedsorganisation: "Feminenza" som har arbejdet med at udvikle programmer inden for Tilgivelse og Forsoning, var gæsteforedragsholder og fik kvinderne rystet sammen med et sangkor af de fremmødte. En af sangene var med verdens korteste tekst: "NEJ, NEJ, NEJ" - hvad de syngende deltagere på tyrkisk, arabisk, engelsk og dansk sagde: NEJ til, forblev ukendt for debat-redaktøren. Fortsættes næste side SIDE 14

16 Da tilhørerne skulle fortælle om, hvad der er fornødent for mennesket's overlevelse dukkede der mange forskellige ting op: Rent vand, mad, husly, fra dansk side blev nævnt: Klimaforandringer, krige, oprustning og ulighed i en verden hvor kløften mellem meget rige og meget fattige blir' større og større, er noget af det kvinder kan/bør synge: NEJ, NEJ; NEJ til. For debat-redaktøren var dagens højdepunkt Mary Nobles fortælling om to mennesker fra det krigshærgede Mellemøsten, israeleren Robi Damelin og palæstinenseren Ali Awaad. Robi Damelin havde mistet sin søn i krigen og Ali Awaad sin bror. De to havde fundet sammen og var kommet til en forståelse for: "Forståelse og Tilgivelse" og sammen har de holdt foredrag i både Israel og Palæstina. Deltagerne var blevet bedt om, at komme med en ret fra deres hjemland. Danskerne kom med hønsesalat, den ku' vi godt være bekendt. Vi fik smagt på forskellige Mellem-østlige retter, men det lykkedes ikke debat-redaktøren at finde ud af, hvad hun egentlig spiste. Alle sprog blev tolket også dansk, konference-sproget var engelsk. Det var en dag med et virvar af stemmer fra mange forskellige sprog, og en helt anden atmosfære end de sædvanlige officielle konferencer, hvor alting er planlagt til mindste detalje. Konklusionen på Konferencen forekom debat-redaktøren at være: "Hvor der ikke er forståelse, er der ingen tilgivelse." Tak til arrangørerne for en interessant dag fra de 4 danske deltagere. Grethe Gram SIDE 15

17 MÅNEDENS GULDKORN v. Nete Johansen, bolig 320 Talte ord er som vind, ingen ved, hvorhen de går, og om de kommer tilbage som en orkan. Rumænsk ordsprog Løst og fast om livets gang på 3. Sal Så er vi vel ude af april med dejligt solskin og høj klar himmel og nu siger vi: "Kom maj du søde milde, gør skoven atter grøn". 24/3 måtte vi med sorg sige farvel til en markant beboer, Hans Andersen Lind. Vi vil huske Hans for hans helt specielle satiriske humor. 31/3 stor hjemmelavet påskefrokost. Denne gang var der dækket festligt op i "syd". En stor tak til vore dygtige husassistenter. De har en meget vigtig funktion i vores hverdag. Derefter en stille påskeuge med mange familiebesøg her i huset og ude i byen hos vore familier. Ugen efter stod i alt i den store fødselsdags tegn. Stort tillykke til Monarken med de 75 år. Vi fik set så meget TV, at vore øjne næsten blev helt "firkantede", men flot og festligt var det. 16/4 var Tv2 Lorry i Skovhuset for at optage et indslag om ny teknologi, herunder vore snart berømte Smartgulve, og den 19/4 blev optagelsen så vist i Søndagsmagasinet. Til slut vil vi byde vor nye medborger - Ole Bundgaard,lejlighed hjertelig velkommen. SIDE 16

18 NYT FRA TEAM A, stuen Vi har i team A haft en dejlig påskefrokost den 1. april. Der var masser af lækker mad at vælge imellem. Vi vil også sende en stor tak til de pårørende som var en stor hjælp denne dag. Den 7. april havde vi sønderjysk kagebord. Der var masser af lækre kager på bordet, så det var svært at nå igennem alle slags kager. NYT FRA TEAM B, 1. sal Team B og dronningens fødselsdag På dronningens fødselsdag skulle Team B have aftensmad lavet fra bunden. Der havde været spioner ude og høre, hvad der kunne være interesse for at spise. Der var forslag om Brændende kærlighed, Mørbrad med agurkesalat og Flæskesteg med sprød svær. På dagen blev alle spurgt og der var afstemning efter demokratiske principper. Mørbraden og flæskestegen kæmpede hårdt om førstepladsen. Og flæskestegen gik af med sejren i sidste sekund. Så om aftenen bredte der sig en mild julestemning med duft af flæskesteg, rødkål og brunede kartofler. På selve dronningens fødselsdag, hvor der også blev serveret lagkage for at ære majestæten. SIDE 17

19 NYT FRA TEAM C, 2. sal Filippinsk aften d. 20 marts på 2. sal må siges at være en succes Primært var det Nancy, Eva og Mary som stod for denne dejlige aften. Der blev ud over lavet mad sendt invitationer ud, (som løbende er læst højt i dagene op til denne fantaksiske aften). Så blev der dækket fint og farverigt op, og pyntet med plakater med blomster og ophængt landkort, så man kunne se hvor Filippinerne ligger. Nancy og Mary stod for al maden, som virkeligt gav smagsløgene en kulinarisk oplevelse, alle var meget begejstrede hvad der blev serveret. Der blev fortalt om Filippinerne, gode historier som fangede alle - skønt der var ord, som ikke lige var til at udtale. Og imens der blev arbejdet i køkkenet kunne andre slappe og nyde en lille drik. Det blev en hyggelig og lang aften og der kom nye ønsker til tema aftener som USA, country musik, hamburgers, pommes frittes og jitterbug, som flere kunne huske at de dansede som unge. Dronningens 75 års fødselsdag blev også fejret på behørigt vis. Der var bestilt royal middag (tre retters menu) der var vin og champagne og alle nød denne fantaksiske aften. Der blev skålet, danset og festet til sent. SIDE 18

20 NYT FRA TEAM D, 3. sal Påskefrokosten på 3. sal tirsdag før påsken, var en dejlig dag med god mad, hyggeligt selskab familie og gæster. Else Nielsen og Dorthe Jensen bød velkommen, og så blev der serveret en overdådig frokost tilberedt af de gode husassistenter Der var dækket op til 48 personer, og næsten alle deltog. Hverdagens hygge, en stille dans, en hyggetur rundt om huset eller blot ned og se til hønsene. Eller som jeg tilfældigt hørte i går, hvor tre beboere sidder og nyder en pilsner, og den ene taler i mobil telefon med en familie og så siger beboeren : Ja, jeg har det godt, jeg sidder lige og nyder en pils med et par stykker af dem der også bor her. Det er da, må man kunne sige, at holde af hverdagen. Altankasserne er plantet til, og der holdes øje med alt det der springer ud i disse dage. En lille reminder, på Kagens Dag d. 19. maj er der beboer/familie møde fra Alle er velkomne til at bidrage med hjemmebag SIDE 19

21 NYT FRA LEJERBO Plan for vinduespudsning: 2015: Den : Pudsning kun indvendig kr. 80 Den : Pudsning ind- og udvendig kr. 100 Den : Pudsning indvendig kr. 80 Man tilmelder sig vinduespudsning i administrationen i Skovhuset hvor man også får betalingsvejledning. Betaling kan enten ske gennem bankoverførsel eller mobil overførsel. Tilmelding og betaling senest 5 hverdage før. Evt. telefonnr. til bogholderiet, Lone Mejlby, hos firmaet Globus: Den dag vinduespudseren kommer skal vindueskarmen være ryddet. Betaling: Bankoverførsel : Reg nr 9309 konto nr Hvis der er fejl i din bolig Hvis du oplever en fejl i din lejlighed, så kan du få hjælp hos medarbejderne til at indberette fejlen til Lejerbo. KONTAKTOPLYSNING til Lejerbo: TELEFON: kontortid mellem 9-10 (læg gerne besked) SIDE 20

22 NABOER Turnus Kirke Care Øst maj 2015 Følgende fredage fra kl.19 kl. ca.23 (Mødes og afslutter i Skovhuset): 1/5 Per og Andreas 8/5 Annette og Jette 15/5 Claus og Mandana 22/5 Thyge og Mads 29/5 Birgitte, Ruth og Lis SIDE 21

23 MÅNEDENS DIGT v.grethe Gram, bolig 23 Piet Hein SIDE 22

24 TELEFONLISTE Administration Hovednummer Centervænget 43-45, 3400 Hillerød Hjemmeside: Plejecenterleder Charlotte Kock Petersen Aktivitetscenter Skovkilden Skovkilden Aktivitet Musikterapeut Julie Kolbe Krøier Faglig udvikling Områdeleder for sygeplejen Hanne Jensen Klinisk vejleder Christina Christens Kostansvarlig Helle K. Rasmussen Klinisk diætist Heidi Niemeier Fysioterapeut Maria W. Bernburg Klinisk sygeplejespecialist Vibeke Munck Boligfløjene: Stuen Områdeleder Kirsten Blæsgaard Svendsen Personalekontor sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor sal Områdeleder Lone Thomsen Personalekontor Gæstehus, 1. sal Områdeleder Birgitte Rosenquist Personalekontor SIDE 23

25 MÅNEDENS QUIZ v. Tina Laurberg Vinderen af april måneds quiz er: Birgit Langballe Jørgensen, bolig 004 Præmien er en æske chokolade. QUIZ MAJ 1. Hvad hedder den første forårsmåned på den sydlige halvkugle? a. Februar? b. September? c. Juli? 2. Hvor mange timer er det lyst, når det er forårsjævndøgn? a. 6 timer? b. 12 timer? c. 18 timer? 3. Fugle, der flyver til deres vinterkvarter om efteråret kaldes: a. Vinterfugle? b. trækfugle? c. Forårsfugle? Navn: Bolig nummer: Svarene på denne quiz lægges i den hvide postkasse ved spaden i stueetagen (kopirummet) senest fredag den 15. maj SIDE 24

BAUNEPOSTEN. April & maj

BAUNEPOSTEN. April & maj BAUNEPOSTEN April & maj 2015 Redaktionen Henriette Tranberg..40 24 99 80 Mail: htr@ltk.dk Karin Andersen 40 24 99 70 Mail: kaan@ltk.dk Indlæg til Bauneposten, løsning på krydsord og lign. kan afleveres

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1

USTEN P OLKE F Apri l 2016 Figur 1 FOLKEPUSTEN April 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

3. søndag efter påske

3. søndag efter påske 3. søndag efter påske Salmevalg Se, nu stiger solen, 754 I døden Jesus blunded, 221 Stat op, min sjæl, i morgengry, 224 En liden stund, 540 Nu takker alle Gud, 11 Dette hellige evangelium skriver evangelisten

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste aktiviteter hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden.

Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Og han følger os og er hos os helt ind i døden. Kære Gud og far Nu bliver det påske. Festen for foråret. Festen for dit folks udfrielse af Ægypten Den tid hvor vi mindes din søns Jesus s død og opstandelse. Han forlod sin himmel og blev ét med os i

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3

SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 15 SKOVHUS-AVISEN MARTS 2015 NR. 3 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Seniorcentret Faste oplevelser hver måned Balancetræning hver mandag fra oktober til april kl. 13 14 Der trænes med store bolde og forskellige redskaber,

Læs mere

En sommerfuglekristen

En sommerfuglekristen marts/april 2013 En sommerfuglekristen En sommerfugl gennemgår store forandringer, fra larve til puppe til sommerfugl. Den er hele tiden den samme, og så alligevel ikke. Når en larve bliver til en puppe

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2017 Lions Park Søllerød Plejecenter Oplevelsestilbud i Plejecentret Fælles-gymnastik i gymnastiksalen hver mandag, onsdag og fredag formiddag Træning med fysioterapeuter

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6

Lillevangsposten. November - December 2015. 17. årgang nr. 6 Lillevangsposten November - December 2015 17. årgang nr. 6 1 Indhold: Side 3: Side 5: Side 6: Side 10: Side 11: Side 12: Side 13: Side 16: Side 18: Side 19: Side 21: Kalender Lillevangs dagtilbuds aktiviteter

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4

SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 15 SKOVHUS-AVISEN APRIL 2015 NR. 4 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 24 maj / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts, maj,

Læs mere

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014

Sommerkursus 2014. 29. juni 5. juli 2014 Sommerkursus 2014 29. juni 5. juli 2014 Musik og Teaterhøjskolen vil summe af livsglæde, musik, udendørsaktiviteter, foredrag og hyggeligt samvær for dig, som har lyst til at være en del af et fællesskab

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUGUST 2015 NR. 7 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE

KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE KIRKEBLADET ØSTER VELLING - HELSTRUP - GRENSTEN SOGNE Nr. 2 51. årg. 2014 Når Pinsesolen danser! Præst og præstevikar Pinse Ferietid og gudstjenster Midsommersang Friluftsgudstjeneste Juni Juli August

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser

Frivillig ved Viby sogn. Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Kulturelle oplevelser 1 Bliv frivillig Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 20 Januar Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 20 Januar 2017. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Nytårskoncert - ændring Side 5-6 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Bofællesskabet Stenlille

Bofællesskabet Stenlille Bofællesskabet Stenlille Nyhedsbrev vinter 2014 Vinteren går på hæld og vi begynder at glæde os over de små forårstegn. Heldigvis har vinteren ikke været slem i år. Der har kun været få dage, hvor det

Læs mere

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner

Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Maj 2012 Kirkeblad for Nr. Herlev Kirke og sogn Se årets konfirmander Skal kirken ledes af glade amatører? 2011 i tal og tegninger Pinse i det grønne Hotdogs i lange baner Årets konfirmander fra Nr. Herlev

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.-

KIRKEBLAD SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI VOR FRUE & VINDINGE SOGNES PRIS: KR. 175.- VOR FRUE & VINDINGE SOGNES KIRKEBLAD MARTS - AUGUST 2015 / 39. ÅRGANG NR. 2 SOGNETUR TIL CHRISTIANIA OG CHRISTIANS KIRKEN TORSDAG D. 4 JUNI Sogneturen er i år en tur til København, hvor vi om formid dagen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke!

Vinder af månedens opgave er Karen Rørth, lejlighed 11 Tillykke! Vi havde en rigtig dejlig julepyntedag med helt overvældende opbakning. Det er bare en vældig god tradition, hvor vi får pyntet hjemmet op, samtidig med at snakken går på kryds og tværs. Jens Krøyer spillede

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1

SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 15 SKOVHUS-AVISEN JANUAR 2016 NR. 1 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte Kock Petersen, plejecenterleder SOL

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Program 1/1-31/7 2016

Program 1/1-31/7 2016 Program 1/1-31/7 2016 Aktivitetscentret Gedvedhus SUNDHEDSCENTER LINDEHØJ VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt udbud af aktiviteter.

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen.

Leder. Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Leder Det summer af sol og sommer. Det er den tid på året, hvor vi alle fylder depoterne op med energi fra lyset og varmen. Den kommende tid er hverdagene på Egely præget af, at det er feriesæson. Det

Læs mere

Påske-blomster: Maj - Juni 2015

Påske-blomster: Maj - Juni 2015 Maj - Juni 2015 Påske-blomster: I en del år har Lyngparkens Venner uddelt en påskeblomst til hver beboer, og i år er ingen undtagelse. Dog er der en lille ændring, idet vi i år har fået en donation fra

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6

SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 15 SKOVHUS-AVISEN JULI/AUG 2014 NR 6 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Plejecentrene Poppelbo

Plejecentrene Poppelbo Arrangementer. December, jul og nytår Plejecentrene Poppelbo og Lærkebo 2014 Kære beboere og pårørende i Poppelbo og Lærkebo 1 Med denne folder vil vi meget gerne synliggøre de mange fælles arrangementer,

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 19 December Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 19 December 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 5 Konkurrence Side 6-9 Nyt fra

Læs mere

PINSE VED KROGSTENSHAVE

PINSE VED KROGSTENSHAVE PINSE VED KROGSTENSHAVE 2015 Dato 24 + 25.maj 2015 Pinsen fejres 50 dage efter påske og fejrer kirkens fødsel og forkyndelse til verdens mennesker. Ordet pinse stammer fra det græske ord "pentekoste",

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12

SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 15 SKOVHUS-AVISEN DECEMBER 2015 NR. 12 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Team B Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere. 22. Lykke L. M. Sørensen 1. sal: Dagcenteret: 4. årgang 10. udgave 1. marts 2014 22. Lykke L. M. Sørensen 2. sal: 2. Ellen M. L. Knudsen 2.Holger H. Nielsen 2. Henning Møller Hansen 4. Anne Lise Pedersen 14. Elly Margrethe Pedersen

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8

SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 15 SKOVHUS-AVISEN OKTOBER 2014 NR 8 Redaktion: Grethe Gram, bolig 23 Nete Johansen, bolig 320 Mette Sperling, adm. medarbejder Tina Laurberg, husassistent Gæstehuset Marianne Frejlev, Skovkilden Charlotte

Læs mere

Aktivitetscenter Gedvedhus

Aktivitetscenter Gedvedhus Aktivitetscenter Gedvedhus Program 1/1-30/6 2017 VITAL HORSENS Aktiviteter og Frivillige 1 VELKOMMEN TIL AKTIVITETSCENTRETS PROGRAM Programmet er sammensat ud fra brugernes ønsker og byder på et bredt

Læs mere

Kristi Himmelfart. Jesus tog hjem til sin far i himlen

Kristi Himmelfart. Jesus tog hjem til sin far i himlen Kristi Jesus tog hjem til sin far i himlen Mål: Børn hører om Jesus himmelfart og genkomst. De hører om den opgave, som Jesus gav sine disciple. De hører, at Jesus ikke har efterladt os, men stadigvæk

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

Dagcenteret: 1. sal: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 16 1. sal: Dagcenteret: 7. årgang 4. udgave 1. september 2016 3. Inge Elisabeth Ramberg 22. Jacky Aage Schmidt 2. sal: 1. Lilli Erika Olsen 4. Anna Kathrine Madsen 6. Karen Østergaard 9. Martha Gotfred

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 61 marts / april. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Festudvalget Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29

Lis holder ferie i følgende perioder i juni og juli: Ferie i uge 27 og 28 Lis er på stævne i uge 29 Alle 4 søndage i juli måned, holder vi gudstjeneste samme med Roskide Baptistkirke i lighed med de foregående år. Roskilde Baptistkirke er beliggende på Vindingevej 32, 4000 Roskilde. Mandag den 3. juni

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 27. juni 2014 Fredagsbrev nr. 787 Næste uge: 28. juni 10. august 12. august Baunen udlejet Kollegialt samvær I skole igen (søndag) Lærermøde Mærkedag: TILLYKKE TIL JER Kære forældre

Læs mere

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune

Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud. For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Plejecenter Violskræntens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs kommune Udgivet: 17-03-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt miljø på Plejecenter

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud

Plejecenter Violskrænten. Grønnegårdens Aktivitetstilbud Plejecenter Violskrænten & Grønnegårdens Aktivitetstilbud For beboere, efterlønsmodtagere & pensionister i Norddjurs Kommune Udgivet: 29-10-2016 Aktivitetsteam Vores opgave er at skabe et levende og aktivt

Læs mere

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1

STEN O P ALKE F Juni 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Juni 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MARTS 2017 Kære alle, Så blev det marts måned, og det er meget lysere nu. Herligt at dagene allerede er blevet næsten 2 timer længere. På Hospice har der været

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD

Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD Marts 2015 PÅSKELEJR KRISTI HIMMELFART SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN S E J E R B O R G NYT FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 22220668 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR

Læs mere

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten

Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Maj 5/39. årg. Kom og vær med til at indvie vores nye flotte cykel Mandag den 4. maj kl. 14.00 16.00 ved restauranten Breelteparken - et center på toppen Reception: Hverdage kl. 07.30-15.00 tlf: 45160999

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571

Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 1 Alle helgens dag I. Sct. Pauls kirke 3. november 2013 kl. 10.00. Salmer: 422/434/474/320//571/439/376/573 Uddelingssalme: se ovenfor: 571 Åbningshilsen + I Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, amen.

Læs mere