Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn"

Transkript

1 1 11. september 2017 Vedtægt for Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn (Omfattet af fondsloven) 1 Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Fonden Miljøpunkt Indre By & Christianshavn (i det følgende kaldet fonden ). 1.2 Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 1.3 Fondens navn, hjemstedsadresse og CVR-nummer skal angives på fondens officielle papirer, herunder breve og tryksager. 1.4 Fonden er stiftet den 18. juni 2008 af Indre By Lokalråd. 2 Formål 2.1 Formålet med fonden er at støtte og udvikle det lokale miljøarbejde ved at inspirere og engagere borgere og erhvervsliv til aktivt at deltage i helhedsorienterede miljøprojekter, der ind tænker det sociale miljø, kultur, økonomi og integration. Fonden skal desuden sikre en dialog mellem borgere, erhvervsliv, kommunen og forsyningsvirksomhederne om væsentlige miljøspørgsmål og kommunens miljøpolitik og herigennem medvirke til at udvikle det lokale demokrati. 2.2 Fonden skal til stadighed have kontor og drive sine aktiviteter i bydelen Indre By, hvilket dog ikke skal være til hinder for samarbejde med organisationer i tilstødende bydele, ligesom fonden kan drive aktiviteter ud over bydelen i det omfang, det er naturligt i forhold til bydelens rolle som centrum for hovedstadsområdet eller er et vilkår for at modtage støtte fra Københavns Kommune. Fonden skal have fast adresse, hvor borgerne kan træffe fondens ansatte, og som kan danne rammen om aktiviteter. 2.3 Ingen skal ved domstolene kunne rejse krav på hjælp fra fonden, idet bestyrelsen afgør, hvem der skal komme i betragtning ved anvendelsen af fondens midler.

2 2 3 Fondens kapital og uddelinger m.v. 3.1 Fonden har ved stiftelsen modtaget en samlet indbetaling på DKK fra Københavns Kommune, som herefter betegnes som den bundne kapital. 3.2 Fondens midler må ikke udlånes eller stilles til sikkerhed for andre forpligtelser. 3.3 Ingen del af fondens midler kan nogensinde uddeles til stifterne, bidragsydere eller til stifternes livsarvinger eller ægtefæller, men skal anvendes til opnåelse af fondens formål, jf. pkt. 2 idet støtte fra det offentlige dog kan tilbagebetales, i det omfang der er stillet vilkår herom i forbindelse med ydelsen af støtten. 4 Særlige rettigheder 4.1 Der er ikke ved Fondens stiftelse tillagt stifterne eller andre særlige rettigheder udover, hvad der fremgår af nærværende vedtægt. 5 Bestyrelsen 5.1 Øverste myndighed Fondens øverste myndighed er bestyrelsen. 5.2 Sammensætning Bestyrelsen skal bestå af d 5-9 medlemmer, der udpeges som følger: : 1 person fra Indre By Lokaludvalg udpeget af Indre By Lokaludvalg, : 1 person fra Christianshavns Lokaludvalg udpeget af Christianshavns Lokaludvalg, : 1 person udpeges af Borgerrepræsentationen : Herudover kan den til enhver tid udpegede bestyrelse udpege yderligere medlemmer, således at den samlede bestyrelse altid tæller mindst 5 og højst 9 medlemmer. Medlemmerne skal have tilknytning til bydelen og baggrund af betydning for bestyrelsesarbejdet. Bestyrelsen skal ved udpegning af nye medlemmer være opmærksom på betydningen af Fondens kontakt til det lokale erhvervsliv, de højere uddannelsesinstitutioner, samt organisationer, miljøer og personer med særlig interesse for og viden om miljø og bæredygtighed.

3 Hvis et bestyrelsesmedlem udtræder, kan den udpegningsberettigede udpege et nyt bestyrelsesmedlem i overensstemmelse med vedtægten for den resterende del af valgperioden De udpegningsberettigede skal hvert andet år på det ordinære fondsbestyrelsesmøde, hvorpå regnskabet for sidste regnskabsår godkendes, udpege deres repræsentant i bestyrelsen. De under pkt nr.1,2 & 3 omhandlede medlemmer udpeges i lige år, medens de under punkt pkt nr. 4. omhandlede medlemmer udpeges i ulige år Der udpeges ikke suppleanter for bestyrelsesmedlemmerne Blandt sine medlemmer vælger bestyrelsen selv sin formand og næstformand, der træder i bestyrelsesformandens sted i tilfælde af dennes frafald. 5.3 Krav til det enkelte bestyrelsesmedlem og ekstraordinær udtræden Det enkelte bestyrelsesmedlem skal til stadighed være myndig og må ikke være under værgemål efter værgemålslovens 5 eller under samværgemål efter værgemålslovens Et bestyrelsesmedlem kan til enhver tid udtræde af bestyrelsen, hvilket sker ved at give skriftlig meddelelse til fonden Et bestyrelsesmedlem, der kommer under konkurs eller gør sig skyldig i en handling som gør den pågældende uværdig til fortsat at være medlem af bestyrelsen, skal udtræde af bestyrelsen Et bestyrelsesmedlem, som på grund af længerevarende sygdom eller anden svækkelse har vist sig ude af stand til at beklæde hvervet som medlem af bestyrelsen, eller som har vist sig klart uegnet, skal udtræde af bestyrelsen Fondsmyndigheden kan afsætte et bestyrelsesmedlem, der ikke opfylder betingelserne i pkt Fondsmyndigheden kan endvidere afsætte et bestyrelsesmedlem, der ikke opfylder kravene i nærværende vedtægt, eller som skal udtræde af bestyrelsen efter reglerne i pkt Bestyrelsens arbejde Bestyrelsen forestår ledelsen og organiseringen af fondens aktiviteter. Bestyrelsen skal påse overholdelsen af nærværende vedtægt. Bestyrelsen skal endvidere påse, at

4 4 bogføringen og formueforvaltningen kontrolleres på en efter fondens forhold tilfredsstillende måde Bestyrelsen må kun med fondsmyndighedens forudgående skriftlige samtykke foretage eller medvirke til ekstraordinære dispositioner, som kan medføre risiko for, at vedtægten ikke kan overholdes Bestyrelsesformanden skal sørge for, at bestyrelsen holder møde, når dette er nødvendigt, og skal påse, at samtlige medlemmer indkaldes. Bestyrelsesmøde skal i øvrigt indkaldes til afholdelse senest 2 uger efter, at et bestyrelsesmedlem, en centerleder, fondens revisor eller fondsmyndigheden har forlangt dette Medmindre andet er fastsat i vedtægten, er bestyrelsen beslutningsdygtig, når halvdelen af medlemmerne er til stede Medmindre andet er fastsat i vedtægten, træffer bestyrelsen beslutning ved simpelt stemmeflertal. Formandens stemme er i tilfælde af stemmelighed ikke afgørende Et bestyrelsesmedlem eller en centerleder må ikke deltage i behandlingen af spørgsmål om: Aftaler mellem fonden og den pågældende selv, Søgsmål mod den pågældende selv, eller Aftaler mellem fonden og tredjemand eller søgsmål mod tredjemand, hvis den pågældende deri har en væsentlig interesse, der kan være stridende mod fondens. 5.5 Forhandlingsreferat Over bestyrelses forhandlinger skal der føres referat. Referatet skal underskrives af samtlige tilstedeværende medlemmer på efterfølgende bestyrelsesmøde. Et bestyrelsesmedlem eller en centerleder, der ikke er enig i bestyrelsens beslutning, har ret til at få sin mening ført i referatet. 5.6 Forretningsorden Bestyrelsen fastsætter selv sin forretningsorden, der ikke må være i strid med vedtægten.

5 5 5.7 Bestyrelsens honorering Bestyrelsens medlemmer modtager ikke arbejdsvederlag for bestyrelseshvervet. 5.8 Indberetning til myndigheder En fortegnelse over bestyrelsens sammensætning skal indsendes til fondsmyndigheden i forbindelse med fondens stiftelse til orientering. Ændringer af bestyrelsens sammensætning skal meddeles skattemyndigheden i hjemstedskommunen sammen med fondens selvangivelse. I forbindelse hermed skal gives oplysning om det enkelte bestyrelsesmedlems navn, adresse, cpr.nr. og om hvem, der har udpeget vedkommende. 6 Centrets daglige ledelse 6.1 Bestyrelsen skal ansætte en direktør, betegnet centerleder, til at varetage den daglige drift af fondens aktiviteter, idet centerlederen derved skal følge de retningslinjer og anvisninger, som bestyrelsen har givet. 6.2 Centerlederen skal til stadighed være myndig og må ikke være under værgemål efter værgemålslovens 5 eller under samvær gemal efter værgemålslovens En centerleder skal fratræde, såfremt denne er under konkurs. 6.4 Centerlederen skal sørge for, at fondens bogføring sker under iagttagelse af lovgivningens regler herom, og at formueforvaltningen på betryggende vis sker i overensstemmelse med vedtægten. 6.5 Fondsmyndigheden kan afsætte en centerleder, der ikke opfylder betingelserne i pkt Fondsmyndigheden kan endvidere afsætte en centerleder, som skal fratræde sin stilling efter reglen i pkt Regnskab og revision 7.1 Fondens regnskabsår er kalenderåret. Det første regnskabsår løber dog fra Fondens stiftelse til udgangen af Fonden aflægger for hvert regnskabsår årsregnskab, og årsregnskabet revideres under iagttagelse af bestemmelserne om regnskabsaflæggelse og revision i lov om fonde og visse foreninger. Herudover gælder bestemmelserne i dette kapitel.

6 6 7.3 Bestyrelsen skal påse, at årsregnskabet udarbejdes inden 2 måneder efter regnskabsårets afslutning, og at årsregnskabet med revisionspåtegning underskrives senest 3 måneder efter regnskabsårets udløb. 7.4 Bestyrelsen skal endvidere senest 1. november hvert år udarbejde et budget for det kommende år. 7.5 Bestyrelsen skal sørge for, at fondens årsregnskab undergives revision, og at der for fonden til enhver tid er udpeget en revisor. Revisor skal endvidere have bopæl her i landet, medmindre fondsmyndigheden undtager fra dette krav, eller kravet strider mod internationale forpligtelser. 7.6 Revisor har ret til at deltage i bestyrelsesmøder under behandling af årsregnskab m.v., der påtegnes af revisor. Revisor har pligt til at deltage i bestyrelsesmøder, såfremt ét medlem af bestyrelsen eller en centerleder anmoder herom. 8 Tegningsret 8.1 Fonden tegnes af bestyrelsesformanden i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer eller af bestyrelsens næstformand i forening med 2 bestyrelsesmedlemmer. 9 Hæftelse og ansvar 9.1 Fonden er et selvstændigt rets subjekt, og for fondens forpligtelser hæfter alene fondens formue. 9.2 Fondens bestyrelse, centerleder og medarbejdere hæfter ikke personligt for fondens forpligtelser. 9.3 Bestyrelsesmedlemmer og centerleder samt medarbejdere i fonden, som under udførslen af deres hverv forsætligt eller uagtsomt har tilføjet fonden skade, er pligtige at erstatte denne i overensstemmelse med dansk rets almindelige regler. Det samme gælder med hensyn til revisor. 9.4 Beslutning om anlæggelse af søgsmål mod bestyrelsesmedlemmer, centerleder, revisorer eller tredjemand kan træffes af bestyrelsen eller fondsmyndigheden. 10 Ændring af vedtægten og fondens opløsning 10.1 Bestyrelsen kan med tilslutning fra minimum 2/3 af bestyrelsens medlemmer og med fondsmyndighedens godkendelse foretage ændringer i nærværende vedtægt.

7 Bestyrelsen kan endvidere under iagttagelse af pkt træffer beslutning om fondens opløsning, idet fondsmyndigheden i så fald træffer beslutning om anvendelsen af fondens midler. Nærværende vedtægtsjusteringer er énstemmigt vedtaget af bestyrelsen København, den 11. september 2017 Marietta Bonnet, formand Ole Bang, næstformand Kirsten V. Andersen Helle Bonnesen Thorleif E. Jeppesen Kjeld Allan Larsen Henrik Tang

Vedtægter for den erhvervsdrivende. Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn

Vedtægter for den erhvervsdrivende. Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn Vedtægter for den erhvervsdrivende Fond Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Agendacenter Indre By/Christianshavn (i det følgende

Læs mere

Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven)

Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) Vedtægter for Fonden Agendacenter Indre By/Christianshavn (omfattet af fondsloven) 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Agendacenter Indre By/Christianshavn (i det følgende kaldet fonden

Læs mere

Agenda 21 Grøn Nørrebro

Agenda 21 Grøn Nørrebro Agenda 21 Grøn Nørrebro 1. september 2008 Vedtægt for Fonden Agenda 21 Grøn Nørrebro 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Fonden Agenda 21 Grøn Nørrebro (Tidligere Agenda 21 Center Indre

Læs mere

Vedtægter for MiljøPunkt Østerbro, Agenda 21 for et bæredygtigt København (omfattet af Fondsloven)

Vedtægter for MiljøPunkt Østerbro, Agenda 21 for et bæredygtigt København (omfattet af Fondsloven) Vedtægter for MiljøPunkt Østerbro, Agenda 21 for et bæredygtigt København (omfattet af Fondsloven) 1. Navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er MiljøPunkt Østerbro, Agenda 21 for et bæredygtigt København

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Art Center Aalborg - MonAA UDKAST 09. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Fonden Art Center Aalborg - MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Art Center Aalborg - MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Ungdomsbureauet V E D T Æ G T E R for Fonden Ungdomsbureauet 1. NAVN 1.01 Fondens navn er Fonden Ungdomsbureauet. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 2. FORMÅL 2.01 Fondens formål er på almennyttigt grundlag, at fremme

Læs mere

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg

Vedtægter. for. Fonden Rytmisk Musik Esbjerg Vedtægter for Fonden Rytmisk Musik Esbjerg 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Fonden Rytmisk Musik Esbjerg. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Esbjerg Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Roskilde Festival V E D T Æ G T E R for Fonden Roskilde Festival 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Fonden Roskilde

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA

V E D T Æ G T E R. for. Bygningsfonden MonAA UDKAST 9. marts 2018 V E D T Æ G T E R for Bygningsfonden MonAA 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Bygningsfonden MonAA. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fondens hjemsted er Aalborg. 2. FORMÅL

Læs mere

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge

VEDTÆGTER. Fonden Connect Køge VEDTÆGTER Fonden Connect Køge 1. Navn og hjemsted Fondens navn: Fonden Connect Køge. Fondens hjemsted er Køge Kommune. 2. Stifter Fonden er stiftet af Køge Erhvervsudviklingsråd (KEUR) (CVR. nr. 33 68

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden

VEDTÆGTER. for. Musholmfonden VEDTÆGTER for Musholmfonden 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02 Fondens navn er Musholmfonden. 1.03 Fondens

Læs mere

Vedtægter for Bicycle Innovation Lab

Vedtægter for Bicycle Innovation Lab Vedtægter for Bicycle Innovation Lab 1. Navn Foreningens navn er Bicycle Innovation Lab 2. Hjemsted Foreningens hjemsted er Danmark 3. Formål Foreningens formål er: 3.a. Arbejdsmæssigt formål Foreningens

Læs mere

Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse

Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse Advokatpartnerselskab Rådhuspladsen 4 1550 København V Tlf. 33 34 00 00 Fax 33 34 00 01 CVR 35 20 93 52 lett@lett.dk Vedtægter Den erhvervsdrivende fond, Køge Erhverv- og Turismeudviklings Fond under stiftelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Kattegatcentret Havets Hus. 1.02 Fondens hjemsted er Norddjurs Kommune. 2. FORMÅL

Læs mere

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27.

UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) J.nr kas/aja 27. J.nr. 00750-0079 kas/aja 27. februar 2013 UDKAST ( rev ) Vedtægter for Den Erhvervsdrivende Fond Copenhagen Film Fund (Københavns Filmfond) 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen

V E D T Æ G T E R. for. Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen V E D T Æ G T E R for Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Fondens navn er Ejendomsfonden Vandkulturhuset Papirøen. Fonden er en erhvervsdrivende fond. 1.02 Fonden har hjemsted

Læs mere

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ).

1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 28. november 2014 Vedtægt for den erhvervsdrivende Fond dansk kyst- og naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2

Læs mere

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND

VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND Advokathus Nord Godsbanegade 21 9700 Brønderslev Tlf. nr. 96 45 06 66 mail@advokathusnord.dk J.nr.: JP-23.706 VEDTÆGT for BRØNDERSLEV SUNDHEDSHUS FOND 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Brønderslev

Læs mere

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme

Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme Vedtægt for Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme 1. Fondens navn og hjemsted 1.1. Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond Dansk Kyst- og Naturturisme ( Fonden ). 1.2. Fonden er stiftet

Læs mere

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn

Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn V E D T Æ G T E R for Fonden Bønnerup Fiskeri- og Lystbådehavn 1. NAVN, HJEMSTED OG STIFTER 1.01 Fonden er en erhvervsdrivende fond, etableret i overensstemmelse med lov om erhvervsdrivende fonde. 1.02

Læs mere

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S

VEDTÆGTER. For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S K Ø B E N H A V N. A A R H U S. L O N D O N. B R U X E L L E S VEDTÆGTER For Fonden Nordic Synergy Park, CVR-nummer [ * ] 1 5. OKTOBER 2011 W W W. K R O M A N N R E U M E R T. C OM VEDTÆGTER 1. NAVN OG

Læs mere

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder

VEDTÆGTER. for DANSK LIVE. Interesseorganisation for festivaler og spillesteder VEDTÆGTER for DANSK LIVE - Interesseorganisation for festivaler og spillesteder Vedtaget på generalforsamlinger i Festivaldanmark.dk og [spillesteder dk] d. 29.4.2011 Revideret på generalforsamlinger i

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum UDKAST AF 13. JULI 2016 Advokatfirmaet Drachmann Advokatpartnerselskab CVR-nr. 36 89 79 61 Skolegade 24 4800 Nykøbing Falster Telefon 54 84 50 50 www.drachmann.com J.nr.: MJ-17130-36 13. juli 2016 VEDTÆGTER

Læs mere

Vedtægter for Landsforening Team Succes

Vedtægter for Landsforening Team Succes Vedtægter for Landsforening Team Succes 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Foreningen Team Succes. 1.2 Foreningen har hjemsted i Vejle Kommune. 1.3 Foreningen er en landsdækkende, almennyttig

Læs mere

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål.

2.3 Fonden vil gennem sin grundkapital, tilskud og donationer fra tredjemand samt optagelse af lån forfølge sit formål. Lett Advokatfirma Adv. Jesper Knudsen J.nr. 267175-HUP VEDTÆGT FOR SØV-FONDEN KOLDING 1. Fondens navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er SØV-Fonden Kolding. 1.2 Fondens binavn er Socialøkonomisk Fond Kolding.

Læs mere

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold

Vedtægt. Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer Indhold Pensionskassen for Farmakonomer April 2016 Vedtægt Vedtægt for Pensionskassen for Farmakonomer CVR-nummer 10 49 68 37 Indhold Navn, hjemsted og formål 1. Pensionskassens navn 2 2. Pensionskassens formål

Læs mere

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred

Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1. Stiftelse Vedtægt for Fonden Geopark Odsherred 1.1. Fonden Geopark Odsherred er stiftet af Odsherred Kommune. 1.2. Der er ikke tillagt stifteren, væsentlige gavegivere/bidragsydere eller andre særlige

Læs mere

Sag eho. UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER. Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR Adresse -----

Sag eho. UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER. Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR Adresse ----- Sag 40188-054 eho UDKAST 10. september 2018 VEDTÆGTER Prins Henriks Skoles Ejendomsfond CVR ----- Adresse ----- 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Prins Henriks Skoles Ejendomsfond (herefter

Læs mere

Leg, læring og fællesskab

Leg, læring og fællesskab VEDTÆGTER for Fonden, Bjørnebandens Weekendkoloni 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Fonden for Bjørne Bandens Weekendkoloni. Fondens hjemsted er Slagelse kommune. 2 Fondens formål Fonden har til

Læs mere

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted

Vedtægt. for. Den selvejende institution. Ungecenteret Allégården. Navn og hjemsted Vedtægt for Den selvejende institution Ungecenteret Allégården 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Den selvejende institutions navn er: Ungecenteret Allégården. Ungecenteret Allégården drives af Landsforeningen

Læs mere

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND

MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND J.nr. 16-21139 V E D T Æ G T E R for MUSIKTEATRET-HOLSTEBRO FOND 1. Navn, hjemsted og stifter: Stk. 1. Fondens navn er: Musikteatret-Holstebro Fond. Stk. 2. Fondens hjemsted er Holstebro Kommune. Stk.

Læs mere

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg.

Fonden er almennyttig og kan støtte andre teater- og kulturrelaterede initiativer og institutioner på Frederiksberg. VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden 1. Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg Kommune. 1.3 Fonden er stiftet af

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts

Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Forretningsorden for bestyrelsen i Den selvejende institution Brandts Konstitution Bestyrelsen er valgt/udpeget for 2 år ad gangen. Bestyrelsesmedlemmerne har forskudte valgperioder, som anført i vedtægterne,

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Almenbo. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Ballerup Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1

VEDTÆGTER. for. Aveny-T Fonden. UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 VEDTÆGTER for Aveny-T Fonden UDKAST TIL ÆNDRINGER AF PUNKT 6.1 og 8.1 1 Navn, hjemsted og stifter 1.1 Fondens navn er Aveny-T Fonden. Fondens binavn er Aveny Teatret ERF. 1.2 Fondens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje

VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje VEJEN Torvegade 16 DK 6600 Vejen Tlf. +45 76 10 00 88 Fax +45 75 36 52 66 vejen@advodan.dk CVRnr. 25 57 52 88 Sag nr. 67037888JWN VEDTÆGTER for Fonden Kulturhavn Gilleleje 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens

Læs mere

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted

UDKAST. VEDTÆGT for Design Society (fond) 1 Fondens navn og hjemsted UDKAST VEDTÆGT for Design Society (fond) Stk. 1. Fondens navn er Design Society (fond). 1 Fondens navn og hjemsted Stk. 2. Fonden er stiftet af Erhvervs- og Vækstministeriet, Dansk Design Center (fond),

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND

DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND BILAG 5-2 VEDTÆGTER DANMARKS ØKOLOGISKE JORDBRUGSFOND Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 4. Fondens

Læs mere

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark.

Vedtægter. for. 1 Navn og hjemsted. Stk. 1 Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. Vedtægter for Den selvejende institution Teatercentrum i Danmark 1 Navn og hjemsted Institutionens navn er Den Selvejende Institution Teatercentrum i Danmark. DSI Teatercentrum i Danmark er undtaget fra

Læs mere

Vedtægt for Børneringens Fond

Vedtægt for Børneringens Fond Protektor Hendes Majestæt Dronning Margrethe II Vedtægt for Børneringens Fond Fondens navn er Børneringens Fond. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. 1. NAVN OG HJEMSTED 2. FORMÅL Fondens formål er,

Læs mere

Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS

Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS Vedtægter for Opholdsstedet Purhusvej ApS 1 Selskabets navn Selskabets navn er Opholdsstedet Purhusvej ApS 2 Selskabets hjemsted Selskabets hjemsted er Silkeborg Kommune 3 Selskabets formål Selskabets

Læs mere

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo

Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Vedtægter for Andelsselskabet Almenbo Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Almenbos navn er Almenbo. Stk. 2. Almenbo har hjemsted i Ballerup Kommune. 2. Administrationsorganisationen (herefter kaldet

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Stk. 3. Stk. 4. Fondens navn

Læs mere

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond

VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond Anmelder: 86121999 Advokatfirmaet Rödstenen I/S v/ Advokat Thomas Schioldan Sørensen J. nr. 14689 VEDTÆGTER for Danmarks Økologiske Jordbrugsfond 1 Navn, hjemsted og stifter Fondens navn er Danmarks Økologiske

Læs mere

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro

Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Dybbølsgade 41, 1721 København V Tlf. 33 22 88 20 * Fax 33 22 40 16 CVR nr. 18 21 08 51 Bank 5331-0240301 settlementet@settlementet.dk Vedtægter for Fonden Settlementet på Vesterbro Navn og stifter 1 Stk.

Læs mere

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia.

Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA. Kapitel 1. Navn, hjemsted og formål. 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig.

Nuværende vedtægt. Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND. 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. Nuværende vedtægt Forslag til ændringer af vedtægten 1. NAVN, HJEMSTED OG BAGGRUND 1.1 Foreningens navn er Ase Selvstændig. 1.2. Foreningen har hjemsted i den kommune, hvor sekretariatet har adresse. 2.

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet )

VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet ) VEDTÆGTER for den selvejende institution Fonden Stubbekøbing Motorcykel- og Radiomuseum (Godkendt af byrådet 13.10.16) 1. Fondens navn, hjemsted og stiftelse 1.1 Fondens navn er Fonden Stubbekøbing Motorcykel-

Læs mere

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S

Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 6653-0016 Vedtægter for Langeland Forsyning A/S 1. Navn og hjemsted 1.1. Selskabets navn er Langeland Forsyning A/S. 1.2. Dets hjemsted er Langeland Kommune. 2. Selskabets formål 2.1. Selskabets formål

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I MAD TIL HVER DAG I/S INDHOLD 1. Bestyrelsens valg og sammensætning 1 2. Konstitution 1 3. Bestyrelsesmøder 1 4. Beslutningsprotokol 2 5. Bestyrelsens forpligtelser 2

Læs mere

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers

Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter for Lokalforeningen Talentspejderne i Randers Vedtægter For Talentspejderne i Randers Kommune ( Lokalforeningen ) 1. Navn, adresse og stiftelsesdato 1.1. Lokalforeningens navn er Talentspejderne

Læs mere

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET

Vedtægter. for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser 2011-12 L 79 Bilag 12 Offentligt 26. marts 2012 Poul Heidmann Partner Vedtægter Ref 3000196 Dok 1028932 for FONDEN TEKNOLOGIRÅDET 1 Fondens

Læs mere

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden].

Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden]. Vedtægter for den erhvervsdrivende fond [skriv fondens navn] Navn og hjemsted 1 Fondens navn er [Skriv navnet på fonden]. Fondens hjemsted er [Skriv hjemstedskommunen for fonden]. Fonden er stiftet af

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling

VEDTÆGTER. for. Foreningen Team Tvilling VEDTÆGTER for Foreningen Team Tvilling 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er Team Tvilling. 1.2 Foreningens hjemsted er København Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Foreningen har til formål på almennyttigt

Læs mere

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred

Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred Forretningsorden for Bestyrelsen for Fonden Geopark Odsherred 1. Forretningsordenen 1.1. Bestyrelsen for fonden Geopark Odsherred skal som første punkt efter konstituering af bestyrelsen i umiddelbar forlængelse

Læs mere

Vedtægter for Vivabolig

Vedtægter for Vivabolig Vedtægter for Vivabolig Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Vivabolig a.m.b.a. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Aalborg Kommune. 2. Administrationsorganisationen

Læs mere

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN

STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN STIFTELSESDOKUMENT FOR NY HOLMEGAARD FONDEN Side 1 af 8 Undertegnede [NN] har den [00.00] 2018 stiftet NY HOLMEGAARD FONDEN på grundlag af nedenstående vedtægt. NY HOLMEGAARD FONDEN har som grundkapital

Læs mere

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL

VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL VEDTÆGTER for FORENINGEN ROSKILDE FESTIVAL - 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Foreningen Roskilde Festival. 1.02 Foreningen har hjemsted i Roskilde Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling

Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling Vedtægter for den selvejende institution Center for Kultur og Udvikling NAVN OG HJEMSTED 1 Center for Kultur og Udvikling (CKU) er en selvejende institution. CKU s hjemsted er København. CKU er undtaget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR FONDEN DSI ECV 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Fondens navn er den selvejende institution EnergiCenter Voldparken. 1.2. Fonden er stiftet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg. 1.3. Fondens hjemsted er Københavns

Læs mere

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune.

VEDTÆGT. for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN. CVR-nr.. Stk. 3. Fonden er stiftet af Københavns kommune og Frederiksberg kommune. VEDTÆGT for BY- OG PENDLERCYKEL FONDEN CVR-nr.. 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er By- og Pendlercykel Fonden. Stk. 2. Fonden er etableret i henhold til bekendtgørelse af lov om erhvervsdrivende

Læs mere

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK

BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN ANTI DOPING DANMARK BESTYRELSENS FORRETNINGSORDEN I ANTI DOPING DANMARK 2 Revideret 2013 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk

V E D T Æ G T E R. for. Fonden Gjethuset, Frederiksværk V E D T Æ G T E R for Fonden Gjethuset, Frederiksværk 1 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1.01 Fondens navn er Gjethuset, Frederiksværk. 1.02 Fonden er en erhvervsdrivende fond og er registreret som sådan i

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB

VEDTÆGTER. Foreningen BLOXHUB 24. maj 2016 VEDTÆGTER for Foreningen BLOXHUB 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er BLOXHUB. 1.02 Foreningen har hjemsted i Københavns Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningens formål og virksomhed

Læs mere

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening

J.nr.: Vedtægter. Odense Glasværks Støtteforening J.nr.: 05-63398 Vedtægter Odense Glasværks Støtteforening 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Odense Glasværks Støtteforening. 1.2. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. 2. Formål 2.1. Foreningens

Læs mere

Fælles museumsmagasiner

Fælles museumsmagasiner Vedtægter for den selvejende institution Fælles museumsmagasiner 1. Navn og hjemsted Den selvejende institutions navn er Fælles museumsmagasiner. Dens hjemsted er Vejle. 2. Institutionens formål Institutionens

Læs mere

almene ældreboliger, er medlem af organisationen, 5) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter

almene ældreboliger, er medlem af organisationen, 5) Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter VEDTÆGTER 2010 Vedtægter for administrationsorganisationen BOVIA Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Bovia. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Kolding Kommune.

Læs mere

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a.

Vedtægter for. Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Vedtægter for Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1 Selskabets navn er Danske FjernvarmeForsyningers EDB-Selskab A.m.b.a. Selskabet driver endvidere

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Vedtægter for PenSam Bank A/S

Vedtægter for PenSam Bank A/S Vedtægter for PenSam Bank A/S 2 Vedtægter for PenSam Bank A/S Kapitel I Navn, hjemsted og formål 1 Selskabets navn er PenSam Bank A/S. 2 Selskabets hjemsted er Furesø kommune. 3 Selskabets formål er at

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd

Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Sønderborg Iværksætter Service og Sønderborg Konference og Event

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD FORSYNING HOLDING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Datterselskabsanliggender... 4 5.

Læs mere

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark.

Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. 2 Revideret på bestyrelsesmøde den 8. juni 2017 Nærværende udgør forretningsordenen for bestyrelsen i Anti Doping Danmark. Afholdelse af bestyrelsesmøder 1. 1.1 Bestyrelsen afholder møder 4-5 gange om

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA

VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 223-102024 JTL/usk 24.05.2006 VEDTÆGTER FOR FONDEN BOFORMEN GAIA 1. Navn og hjemsted 1.1 Fondens navn er Fonden Boformen Gaia. 1.2 Fondens adresse og hjemsted er Bøgelunden 25, 9320 Hjallerup. 2. Stiftelse

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as

Forretningsorden. for bestyrelsen i AquaDjurs as Forretningsorden for bestyrelsen i AquaDjurs as Tiltrådt 17. juni 2014 Indholdsfortegnelse 1. Forretningsordenens hjemmel... 3 2. Aktiebesiddelse... 3 3. Tiltrædelse af forretningsorden... 3 4. Bestyrelsens

Læs mere

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service.

Vedtægter. for. 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. Vedtægter for Foreningen Sønderborg Vækstråd 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Sønderborg Vækstråd. Der er registreret binavne Visit Sønderborg og Sønderborg Iværksætter Service. 1.2 Hjemstedet

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I DIREKTØR IB HENRIKSENS FOND CVR nr. 68 97 40 11 Side: 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Bestyrelsens sammensætning og udpegning... 3 2. Bestyrelsens konstituering... 4 3. Retningslinjer

Læs mere

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden.

Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns Kommune, der ligeledes fører tilsyn med fonden. VEDTÆGT for Ragnhildgadefonden Fondens navn og hjemsted 1 Fondens navn er Ragnhildgadefonden Fonden er stiftet af XXXX. Fondens hjemsted er Københavns Kommune. Fondens vedtægter skal godkendes af Københavns

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD AFFALDSHÅNDTERING A/S Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN #BREVFLET# Bilag 1: Forretningsorden for bestyrelsen FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN i Center For Hjælpemidler og Velfærdsteknologi I/S Bestyrelsesmøder 1 Bestyrelsen udpeges for den kommunale valgperiode,

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017

Vedtægter. Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 Vedtægter Vedtægter for NIBE Elforsynings Fond vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 29. december 2017 1. Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er NIBE Elforsynings Fond og juridisk er den en

Læs mere

Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ).

Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ). VEDTÆGTER for Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark 1 FONDENS NAVN OG HJEMSTED: Fondens navn er Den erhvervsdrivende fond Inspiring Denmark (herefter Inspiring Denmark eller fonden ). Fondens hjemsted

Læs mere

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100%

FORUMlOO% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% Vedtægter For den ideelle forening FORENINGEN FORUM100% GENERELLE BESTEMMELSER 1.1 Foreningens navn er Foreningen FORUM100%. 1. Bestyrelsen for FORUM100% har ret, men ikke pligt til at beskytte navnet

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr

VEDTÆGTER. Foreningen Dansif CVR nr VEDTÆGTER for Foreningen Dansif CVR nr. 33 63 63 85 Side 2 af 7 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Dansif. 1.2 Dansif er en frivillig forening. 1.3 Foreningens hjemsted er Region Hovedstaden. 2

Læs mere

Fondens navn er Center for Bæredygtighed og Resiliens (CfBR) herefter benævnt Fonden.

Fondens navn er Center for Bæredygtighed og Resiliens (CfBR) herefter benævnt Fonden. VEDTÆGTER FOR FONDEN 1 Fondens navn og hjemsted Fondens navn er Center for Bæredygtighed og Resiliens (CfBR) herefter benævnt Fonden. Fonden er en erhvervsdrivende fond med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden

Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden 1 Forretningsorden for bestyrelsen for FrederiksbergFonden CVR-nummer 46206312 Udarbejdet i henhold til fondens fundats. 2 1. Fondens bestyrelse 1.1 Valg af bestyrelsens medlemmer 1.1.1 Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark

VEDTÆGTER. FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Center for innovation og metodeudvikling for den specialiserede sociale indsats i Danmark 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Den selvejende institutions navn er Center for

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Den Erhvervsdrivende Fond 111

V E D T Æ G T E R. for. Den Erhvervsdrivende Fond 111 j.nr. 190095/PR 5/11 2009 V E D T Æ G T E R for Den Erhvervsdrivende Fond 111 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Fondens navn er Den Erhvervsdrivende Fond 111. 1.2 Fonden er stiftet af Viborg Kommune, Mercantec,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR. HILLERØD KRAFTVARME ApS

VEDTÆGTER FOR. HILLERØD KRAFTVARME ApS VEDTÆGTER FOR HILLERØD KRAFTVARME ApS Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion... 4 5. Revision...

Læs mere

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland

Vedtægter. for. Foreningen Destination Sønderjylland Jura og Byrådssekretariatet Udkast 3-11-2014 Sags nr.: 14/42287 Vedtægter for Foreningen Destination Sønderjylland 1. Navn, hjemsted 1.1 Foreningens navn er Destination Sønderjylland 1.2 Foreningen har

Læs mere

VEDTÆGTER. For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ *

VEDTÆGTER. For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ * VEDTÆGTER For Team Rynkeby Fonden, CVR-nummer [ * V E D T Æ G T E R FOR T E A M R Y N K E B Y FONDEN 1. NAVN H Fondens navn er Team Rynkeby Fonden. 1.2 Som binavne har fonden registreret følgende n a v

Læs mere

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret.

Vedtægter. for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET. I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. Vedtægter for den ideelle forening FORENINGEN KAFFE KONKRET I. Generelle bestemmelser 1. 1.1 Foreningens navn er Foreningen Kaffe Konkret. 2.1 Kaffe Konkret har hjemsted i Københavns Kommune. Det kan bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk

Vedtægter. for den almene administrationsorganisation. Domea.dk Vedtægter for den almene administrationsorganisation Domea.dk Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Administrationsorganisationens navn er Domea.dk. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Høje-Taastrup

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet

V E D T Æ G T E R. for. Foreningen Musik i Lejet V E D T Æ G T E R for Foreningen Musik i Lejet 1 1. NAVN OG HJEMSTED 1.01 Foreningens navn er Musik i Lejet. 1.02 Foreningen har hjemsted i Gribskov Kommune. 2. FORMÅL 2.01 Foreningen har til formål på

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S

VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S VEDTÆGTER FOR HILLERØD SERVICE A/S Gældende fra 01-01-2018 Indholdsfortegnelse 1. Selskabets navn, hjemsted og formål... 3 2. Selskabets kapital... 3 3. Generalforsamlinger... 3 4. Bestyrelse og direktion...

Læs mere

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede.

5.1 I Bornholms Regionskommune vælges ved direkte valg 24 delegerede. 1.0 NAVN 1.1 Selskabets navn er Bornholms Brand A.m.b.a. 2.0 HJEMSTED 2.1 Selskabets hjemsted er Bornholms Regionskommune. 3.0 FORMÅL 3.1 Selskabets primære formål er at eje aktier i Bornholms Brandforsikring

Læs mere

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004)

Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) Forslag til ændringer af de nuværende vedtægter for Region Århus-Fonden (pr. 17. juni 2004) 1. Navn Fondens navn er Fonden Visit Aarhus. Fondens hjemsted er Århus Kommune. Fonden er stiftet af: Erhverv

Læs mere