RAMA festival. Lørdag d. 11. april. Musikkens Hus, Aalborg Fri entré

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RAMA festival. Lørdag d. 11. april. Musikkens Hus, Aalborg 12.00-00.00. Fri entré"

Transkript

1 RAMA festival 2015 Lørdag d. 11. april Musikkens Hus, Aalborg Fri entré

2 Hermed et varmt velkommen til RAMA festival, Aalborg Det Jyske Musikkonservatoriums festival. RAMA er et af højdepunkterne i årets gang på Det Jyske Musikkonservatorium. Det er her, vi får mulighed for at vise publikum, at vi er en kulturinstitution, der byder på både fremtidens musikere og på intense møder med musikken. Her kan du som publikum høre en mangfoldighed af udtryk og genrer, hvad end det er rock, jazz, klassisk, elektronisk musik eller den nyeste kompositionsmusik. Jeg vil derfor gerne opfordre dig til, at du, kære gæst, tager udfordringen op og kommer rundt i huset for at opleve, hvordan talent, hårdt arbejde og skaberglæde kommer til udtryk på de mange forskellige koncerter. Madrigalskab Kl Det handler om kærlighed og kys, begær og jalousi, lidenskab, lidelse og tab, når vokalgruppen Madrigalskab fremfører et udvalg af renæssancens populærmusik. Velkommen til en halv time med humor, ulykkelig forelskelse, dødstrang, og lidt af det frække - Don don don, diri diri don don don don God fornøjelse! Claus Olesen Konferenciers: Marie Louise Hahne Freya Würtz

3 RAMA Voices Kl Vocal Center Niv. +3 Project NoWords Kl Urpremiere: Et vokalensemble i Aalborg og et vokalensemble i Aarhus bliver til ét stort kor, der synger sammen via internettet! Med den nyeste teknologi er det muligt at synge sammen mellem konservatoriets afdelinger i Aalborg og Aarhus, fordi latensen er blevet så lav, at følelsen af at være i samme rum er bevaret. Med udgangspunkt i metoden The Intelligent Choir vil professor Jim Daus Hjernøe og ca. 20 kompetente sangere gribe nuet og sammen komponere og arrangere improviseret musik som et organisk kor foran et publikum fordelt på to koncertsteder via internettet. En væsentlig del af redskaberne for kreativitet og kunstnerisk ledelse af improviseret vokalmusik for The Intelligent Choir er Walter Thompsons (US) Soundpainting, hvor RAMA Voices har implementeret og justeret de ca. 30 vigtigste tegn for musikalske detaljer og spontane forandringer i musikken. Den musikalske retning er bl.a. inspireret af adjungeret professor Bobby McFerrins circle song univers, der har ført til fuld fokus på at skabe live-optrædener for improviseret vokalmusik rettet mod et bredere publikum. Sangernes høje niveau og gruppens evne til musikalsk samarbejde danner dermed bedste forudsætninger for dette innovationsprojekt: At synge sammen via internettet.

4 Will Play For Food Kl At gå ind til en koncert med Will Play For Food er som at blive inviteret hjem i bandets egen stue. Bandet formår at skabe en hyggelig og intim stemning til fortællingerne om almindelige mennesker og de drømme, problemer, opture og nedture, som er en naturlig del af livet. Sangene kan på én gang inspirere til refleksion med deres behagelige klangbilleder og tekster, som de fleste kan forholde sig til, sætte dagligdagen i perspektiv og vise, at der i selv de mest desperate situationer er en spirende optimisme. Ren kvint Kl Ren Kvint åbner dørene ind til et vokalt univers af nordiske toner, hvor der både er fart over feltet og dybfølt ømhed. De fem sangere vil synge både originale kompositioner inden for den nordiske folketone, omarrangerede popsange og norske folkemelodier. Will Play For Food blev dannet i Aalborg efteråret 2013 og har på kort tid fundet sin egen stil og identitet i samspillet mellem de fem musikere og med inspiration fra blandt andet country, bluegrass, pop og blues. Bandet blander traditionelle instrumenter som mandolin, dobro og lapsteel med trommer og elektrisk guitar/bas.

5 Organic Project Kl Rumklang Kl Med udgangspunkt i rummets egen lyd og dets påvirkning af os spiller de to musikere ambient pop. Fra det inderste velkendte til det yderste ukendte. Rumklang er: Kristoffer Thorning Christian Noringriis I dette splinternye projekt arbejdes der på højtryk med at tilberede et festmåltid af en musikalsk udforsken, hvor der både er plads til komplekse og krydrede rytmer og enkle, let fordøjelige linjer. Med indflydelse fra genrer som latin, rock, jazz, funk og fusion er der dækket op til bords med alt godt fra havet. Musikken nydes bedst med åbne ører og et let sind, da den opføres som et bevis på, at sublimt sammenspil bedst fungerer, når man føler på musikken og leger med den. Gør dig klar på, at alle sanser bliver ramt, og nyd en original og festlig hyldest til musikken! OBS. Kan indeholde spor af nødder. Alle værker er skrevet og tilberedt af Mads Houe Sørensen. Dog står det ikke i vejen for, at musikken bliver taget i egne hænder af alle musikere i bandet. Vi kan garantere, at vi aldrig kommer til at kopiere gårsdagens forestilling, da vi står for spontanitet og musikalsk interaktion. Bandet består hovedsageligt af konsstuderende i Aalborg, men har også et par stykker udefra.

6 Byen Driver Kl Byen Driver er en ny og spændende trio på den danske musikscene med medlemmer fra det kreative miljø i Aalborg. Stilen er melodisk og energisk rockjazz og oser af inspiration fra schlager, Jamie Cullum over Ibrahim Electric til traditionel bodega musik. Den unikke konstellation af skrigende synthesizer, gloriøs guitar og triumferende trommer giver Byen Driver et underligt frastødende, men dog sælsomt tiltrækkende univers. Kul-tur på tværs af gaden Vocal Center, Niv. +3 Kl RAMA og Ordkraft er to festivaler, der finder sted lige over for hinanden, samme dag. Den ene med toner, den anden med ord. Lørdag den 11. april smelter de sammen i et par timer. Tag med på Kul-turen, der starter kl. 14 i Kedelhallen på Nordkraft. Her optræder digtere og musikere i skøn forening med videokunst fra Platform 4. Kul-turen krydser gaden, og kl kan du høre hhv. digte eller musik på elevatorturen op til 3. sal af Musikkens Hus, hvor der fra kl er Musik & lyrik i VocalCenter (niv.+3).

7 Raphael Gimenes Kl Brasilianske Raphael Gimenes, som har boet i Danmark siden 2007, skriver en atmosfærisk og længselsfuld musik, der udforsker hans lands særegne rytmer. Hans elegante fingerspil, uforglemmelige stemme og et multikulturelt ensemble leder publikum dybt ind i Brasiliens bjergområder og regnskove, hvor han byder på nostalgiske historier fortalt med den smukke portugisiske sproglyd. Lyt til musikken på: soundcloud.com/raphaelcgimenes R. NOOR Kl Under navnet R.NOOR gemmer sig 24-årige Rikke Mølbæk Thomsen; guitarist, sanger og sangskriver, der siden 2013 har stået i front på den nordjyske musikscene som vinder af både Band Battle 2013 v.skråen og Akustikkens Sangskriverkonkurrence. Med Lasse Bruun og Peter Parmo har hun sammensat en vaskeægte powertrio. R.NOOR er overvældende popmusik: store skandinaviske klangflader, rock-hooks med tydelige rødder i 80 erne og en melankolsk intimitet i et liveshow, der fanger fra første sekund.

8 Siri Myggen Tumbleweed City Kl Forestil dig en mand uden navn, der langsomt rider ned igennem hovedgaden i en støvet og forladt western-by med knirkende skilte og ensomt trillende vindhekse. Tumbleweed City inviterer dig indenfor i et spaghetti-western univers, hvor trioens instrumentale kompositioner, kombineret med historiefortælling, lader lytteren danne sine egne billeder på rejsen over prærien. Kl Siri Myggen er en nærværende, indfangende og eksperimenterende musiker. Nordisk skrøbelighed understøttes af både kølig elektronik og organisk analogik, når Siri Myggen inviterer lytteren ind i et ærligt og melodisk univers fyldt med både melankoli, bekymringer og håb. Modsætningen mellem det køligt metalliske og elektroniske udtryk på den ene side og den analoge organiske varme på den anden er et bevidst valg fra Siri Myggen, som har fyldt sin lejlighed med akustiske og elektriske keyboards i alle afskygninger. På Harbour Night EP kan man derfor både høre lyden af et børneklaver og den legendariske 80 er opfindelse fra Suzuki, Omnichorden.

9 Kl PAUSE Eline Hellerud Åsbakk - Nordisk Vokaljazz Kl Norske Eline Hellerud Åsbakk er sanger og komponist. Hendes musik er præget af jazz og norsk folkemusik, og resultatet bliver spændende melodier med rige harmonier og norsk tekst. Eline bringer os ud i den nordiske naturs kølighed med sin krystalklare vokal og ind i varmen igen med sin nære formidlingsevne. Vokalisten flyttede til Aalborg i efteråret 2014 for at tage sin kandidatuddannelse her på Det Jyske Musikkonservatorium. Nu har hun samlet nogle af byens bedste musikere til sit band, som i aften vil præsentere sit arbejde for os. Feuerkat Kl Feuerkats lyd består af alternativ folk/ rock inspirationer. De blev skabt i 2014 og er stærkt på vej frem i det danske undergrundsmiljø

10 FREESTYLE RAP BATTLE Kl Lasse Sandkamm Kl Lasse Sandkamm er guitarist, komponist og bevæger sig i den nordiske jazzverden med højt til loftet og bredt til væggene, og hvor man helst skulle få associationer til det nordiske. Han søger konstant efter den rolige lyd, stilstanden og bevægelsen på én og samme tid - en spændende koncert at høre, hvis man vil afstresse, sætte tanker i gang, eller drømme sig langt væk for en kort stund. I samarbejde med lyrik- og ordfestivalen ORD- KRAFT præsenterer en række studerende fra konservatoriet en LIVE-session sammen med rappere fra det aalborgensiske Hip-Hop miljø. I disciplinen Battle-Rap sætter udvalgte rappere i kog under RAMA 2015 i Aalborg. Rappen kan eksempelvis udspringe af tilfældige ord, der bliver givet til rapperne, hvor disse så Battler på ord mod hinanden. Det hele bliver kædet sammen af nogle af de bedste Hip-Hop musikere fra konservatoriet med trommeslager Matias Fischer-Mogensen i spidsen. Battle-Rap udspringer fra konkurrencer som fx. DR s MCs Fight Night.

11 Natsang Alternativ pop med 80 er sound Kl Natsang er en nærmest filmisk, musikalsk rejse gennem sindstilstande, som byder på alt fra romantiske kærlighedssonater og lumre pophits til numre om kedsommelighed og drab. De danske sange bærer præg af den stemningsfyldte nordiske visetradition og er iklædt skæve instrumenter med en tilbagelænet attitude. Resultatet er alternativ pop med 80 er sound. Natsang består af Natasha Thomassen, vokal, keys & klokker Rikke Mølbæk Thomsen, guitar & kor Peter Parmo Krog, elbas & kor Jonas Kardyb Nicolaisen. trommer/percussion, drum pad & kor PUMABAZOOKA Kl Rock fra en lidt dyster skuffe. Musik til dem, der alligevel ikke gider at danse. Stig Hansen, trommer Thomas Fischer, guitar Anders Duus, guitar Nikolai Hvillum, bas og sang.

12 Sorte Fugle Kl Dansk folkinspireret singersongwritermusik. Et co-wrintingprojekt med Sarah Thordsen og Jeppe Søndergaard. Enkle sange med udgangspunkt i et dansk tekstunivers og simpel melodik. Band: Sarah Thordsen, sang Jeppe Søndergård, guitar og klaver Mads Kirkegaard, saxofon Mads Houe Sørensen, kontrabas Matias Fischer-Mogensen, trommer Julie Hoegsberg Kl Julie Hoegsberg er en ung sangerinde og sangskriver, som med sine tekster og melodier fortolker hverdagens og livets små og store historier. Hun skriver al musik og tekst selv og arrangerer sangene i fællesskab med sit faste band. Hoegsberg bevæger sig i singer/songwriter-universet - dog med et touch af elektronisk, og publikum kan forvente intense og rørende tekster udfordret af spændende rytmer og medrivende humør. Julie udgiver sit debutalbum til efteråret 2015, og til RAMA vil hun og bandet give en smagsprøve på, hvad der venter forude på det nye album. Musikken er inspireret af downtempo, pop/folk og elektronisk beat.

13 Kærlighed i Mørket Kl Morten Poulsen, trommer Thomas Fischer, guitar Thomas Munk, kontrabas Stine Flyvholm, sang MAI Kl MAI er 22 år, født i Seoul, Sydkorea, men opvokset i Grindsted nord for Aalborg. Det var her, hun blev introduceret til musikken via sin storebror, der netop havde lært Hvalen Hvalborg på klaver og som derfor manglede en til at synge for, når han skulle øve sig. Mine sange er på dansk, det er sådan, jeg udtrykker mig bedst. Publikum vil komme til at opleve storladne pop-arrangementer og intime, akustiske numre. Mine helt store idoler er kunstnere som Beyonce og Whitney Houston. Mange timer er blevet brugt foran spejlet på det lille værelse i Grindsted med en hårbørste i hånden og lyden af I Wanna Dance With Somebody ud af et par meget skrattende højtalere. Jeg har fået æren af at lukke og slukke RAMA i Aalborg, og det skal selvfølgelig gøres med et brag af en fest. Derfor tager jeg mit band med, bestående af nogle af mine gode venner og dygtige musikere! Jeg glæder mig til vi ses. - MAI

14 VocalCenter Niv Madrigalskab Project NoWords RAMA Voices Will play for Food Ren Kvint Rumklang Organic Project Byen driver Kul-tur på tværs af gaden Raphael Gimenes R.Noor Tumbleweed City Siri Myggen P A U S E PAUSE Eline Hellerud Åsbakk Feuerkat Lasse Sandkamm foto og design: ibenwest.dk Natsang Sorte Fugle Kærlighed i Mørket FREESTYLE RAP-BATTLE Puma Bazooka Julie Hoegsberg MAI

15 Kunstnerisk tilrettelæggelse: René Krone Læs mere og se programmet på

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons.

Kære publikum. Det Jyske Musikkonservatorium Skovgaardsgade 2C 8000 Aarhus C Tlf: 72267400 Mail: mail@musikkons.dk Web: www.musikkons. Det Jyske Musikkonservatorium Aarhus og Aalborg koncerter forår 2015 1 Kære publikum Kære publikum I 2014 afholdt Det Jyske Musikkonservatorium over 500 koncerter. Og nu venter endnu et begivenhedsrigt

Læs mere

RAMA festival. Lørdag d. 11. april. Musikhuset Aarhus 13.00-00.00. Fri entré

RAMA festival. Lørdag d. 11. april. Musikhuset Aarhus 13.00-00.00. Fri entré RAMA festival 2015 Lørdag d. 11. april 13.00-00.00 Musikhuset Aarhus Fri entré Hermed et varmt velkommen til RAMA festival, Aarhus 2015 - Det Jyske Musikkonservatoriums festival. RAMA er et af højdepunkterne

Læs mere

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK

PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK PROGRAM JANUAR - MAJ 2012 KONCERTER VÆRKSTEDER CAFE UDSTILLINGER HUSET, HASSERISGADE 10, 9000 AALBORG - WWW.HUSET.DK Januar Fredag 3/2 kl. 20 i Salen Jazzclub Satchmo: Jazzin Jacks (S) Side 11 Tirsdag

Læs mere

28. årgang - juni 2015 basunen

28. årgang - juni 2015 basunen 28. årgang - juni 2015 basunen 1 2 basunen juni 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Kim Sagild Foto: www.koncertfotoaarhus.dk Check stregkoder

Læs mere

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ

UNITED NATIONS JAZZBAND KISS KISS BANG BANG JAMES BOND LIVE JAZZ Kære Publikum! Først og fremmest en stor tak for de mange positive og glade tilkendegivelser vi har modtaget fra husets mange brugere i forbindelse med ombygningerne i den store sal og på Foyérscenen.

Læs mere

Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et 12.- 21. SEPTEMBER MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER

Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et 12.- 21. SEPTEMBER MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER 12.- 21. SEPTEMBER 2014 MED HILSEN FRA KULTURUGENS SPONSORER Bornholms Kulturuge bliver i år afviklet under temaet LYST - et spændende og tvetydigt ord - hvor begge versioner i min optik er udtryk for

Læs mere

INDHOLD. Go Go Berlin

INDHOLD. Go Go Berlin basunen marts 2013 1 2 basunen marts 2013 Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Go Go Berlin Foto: Casper Lind Christensen Check stregkoder i Basunen med

Læs mere

28. årgang - marts 2015 basunen

28. årgang - marts 2015 basunen 28. årgang - marts 2015 basunen 1 2 basunen marts 2015-28. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Who Killed Bambi Pressefoto Check stregkoder i Basunen

Læs mere

Velkommen! - til Musik over Præstø Fjord 2015

Velkommen! - til Musik over Præstø Fjord 2015 Velkommen! - til Musik over Præstø Fjord 2015 Velkommen til et fantastisk program for 2015! Dans, spil og sang præsenteres i en mangfoldighed, der kendetegner folkemusikken. Her mødes unge og gamle omkring

Læs mere

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00

Ferritslev Fritidshus*Ørbækvej 916A*Ferritslev Fyn. Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Fredag d. 11. september 2015 kl. 19.00 Øl smagning fra Refsvindinge Bryggeri & koncert Lars Bæk fra Refsvindinge Bryggeri fortæller om 5 øl og vi prøvesmager. Der bliver tid til en sandwich. Inden koncerten

Læs mere

DATS arrangementer i foråret 2015

DATS arrangementer i foråret 2015 2 Pige med kanin. Mathilde Højen fra Femmøller Efterskole. Foto: Lasse Andersen. 3 Velkommen - af Redaktionen 3 Teater for tumlinge - af Gitte Gry Bech Ballesheim 4 Teater med dagpleje- og vuggestuebørn

Læs mere

2014-2015. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget.

2014-2015. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på bogmærker, som giver dig mulighed for at klikke dig ind på netop de områder, der måtte have din interesse. 2014-2015 Dorit Grundahl Kend en

Læs mere

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk

DMF-Århus Lars Kiehn Grønnegade 93, 2 8000 Århus C Tlf: 86 18 45 99 Fax: 86 13 07 78 aarhus@dmf.dk BASUNEN 4-2004 1 2 BASUNEN 4-2004 Forside Michelle Birkballe Foto: Martin Dam Kristensen UDGIVER Dansk Musiker Forbund, Aarhus afdeling Grønnegade 93, 2, 8000 Aarhus C TLF: Aarhus afd / AK : 86 18 45 99

Læs mere

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget.

2015-2016. Kend en kunstner til 1/4 pris. sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på sideminiaturer for at navigerer i kataloget. Klik på bogmærker, som giver dig mulighed for at klikke dig ind på netop de områder, der måtte have din interesse. 2015-2016 Dorit Grundahl Kend en

Læs mere

Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne. http://lms.dk/katalogvisning.asp?productionid=2327

Arte Flamenco. Kamæleon Flamenco. Om musikerne. http://lms.dk/katalogvisning.asp?productionid=2327 Arte Flamenco Pepita Rohde - Dans, sang, cajón, klap Emil Pernblad - Guitar, cajón, klap Thierry Boisdon - Sang, cajón, klap Janne Hovmand Storm - Manager http://lms.dk/katalogvisning.asp?productionid=2327

Læs mere

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks

Nyt. Efterår 2011. i NORDKRAFT. fra. Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne. Poul Dissing & Benny Andersen More Jacks Nyt fra Efterår 2011 i NORDKRAFT Velkommen til et fantastisk efterår med alle de store navne Malk de Koijn Agnes Obel Thomas Helmig La Soiree Jimmy Cliff De Glade Sømænd Mary Black Simon Talbot Carsten

Læs mere

2 basunen december 2014-27. årgang

2 basunen december 2014-27. årgang 27. årgang - basunen december 2014 1 2 basunen december 2014-27. årgang Vestergade 19, 2. sal 8000 Aarhus C 86 18 45 99 aarhus@dmf.dk www.basunen.dk Forside Tuba: Beth Wiese Foto: Michael B. Nielsen Check

Læs mere

september 2007 LARS H.U.G. om klicheer

september 2007 LARS H.U.G. om klicheer september 2007 LARS H.U.G. om klicheer Mød malerne bag værkerne kunst er sgu en personlig sag vind kunst for kr. 50.000,- Vind et maleri efter eget valg til en værdi af 50.000 kr. Se mere på www.hellerupkunsthandel.dk,

Læs mere

Velkommen til Kulturnat 2014. Praktiske oplysninger

Velkommen til Kulturnat 2014. Praktiske oplysninger 2 3 Velkommen til Kulturnat 2014 Forbindelser er temaet for dette års Kulturnat, hvor byen vil myldre med enestående arrangementer og glade kulturnat-gæster. Kulturnattens tema indbyder til leg i gaden.

Læs mere

En fortæller fortæller - et møde med Lars Lilholt på papiret, på scenen og i hjemmet ved Gudenåen

En fortæller fortæller - et møde med Lars Lilholt på papiret, på scenen og i hjemmet ved Gudenåen En fortæller fortæller - et møde med Lars Lilholt på papiret, på scenen og i hjemmet ved Gudenåen Første gang jeg så Lars Lilholt var på Stalden i Silkeborg - måske var det i 1980. Jeg hoppede rundt på

Læs mere

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium

kapelmesteren Carl Nielsen som dirigent Om Sibelius Akademiet Generalforsamling 17. april på Rytmisk Musikkonservatorium kapelmesteren Medlemsblad for Dansk Kapelmesterforening Om Sibelius Akademiet Læs side 12 59 FORÅR 2015 Interview med tre dirigenter med hver sit ungdomsensemble Læs side 6 Carl Nielsen som dirigent Generalforsamling

Læs mere

Himmerland og den fælles sjæl

Himmerland og den fælles sjæl Himmerland og den fælles sjæl - om at spille ny musik på tværs af genrer, grænser og kulturer Det er en mild efterårs aften i marts på en af Australiens største folk festivals. De mange mennesker i det

Læs mere

A RT I S T EN. »Det hele har været som en drøm, der gik i opfyldelse.« Betalt behandling i ny forsikring. Debat: hvad er scenekunst anno 2013

A RT I S T EN. »Det hele har været som en drøm, der gik i opfyldelse.« Betalt behandling i ny forsikring. Debat: hvad er scenekunst anno 2013 A RT I S T EN 4 Dansk Artist Forbund december 2013 www.artisten.dk fagblad for udøvende kunstnere Debat: hvad er scenekunst anno 2013 At gøre en forskel: tæt på DAFs genvalgte formand»det hele har været

Læs mere

At gøre mig selv stille

At gøre mig selv stille Artikel i Muskelkraft nr. 1, 1999 At gøre mig selv stille Møde med en melankolsk musiker Af Jørgen Jeppesen Første gang jeg mødte Tom var hjemme på cd-afspilleren. Hans stemme og spil på flyglet lavede

Læs mere

Læreplaner i Faaborg-Midtfyn Musikskole kompetenceudvikling og talentpleje. 2014 og fremefter

Læreplaner i Faaborg-Midtfyn Musikskole kompetenceudvikling og talentpleje. 2014 og fremefter Læreplaner i Faaborg-Midtfyn Musikskole kompetenceudvikling og talentpleje 2014 og fremefter 1 Forord Musikskolens kerneydelse er musikalsk indskoling, vokal - og instrumentalundervisning, med vægt på

Læs mere

Region Nordjylland Sæson

Region Nordjylland Sæson Region Nordjylland Sæson 2015-16 Foredrag & debat Ture & rejser Kulturoplevelser & korte kurser Specielle undervisningstilbud Om DOF Dansk Oplysnings Forbund er landsorganisation for ca. 220 frie små og

Læs mere

A RT I S T E N. »Jeg har aftalt med FORDELE VED BRUGERCENTRERET STREAMINGAFREGNING FOLKEMØDE PÅ

A RT I S T E N. »Jeg har aftalt med FORDELE VED BRUGERCENTRERET STREAMINGAFREGNING FOLKEMØDE PÅ A RT I S T E N 2 DANSK ARTIST FORBUND JUNI 2014 WWW.ARTISTEN.DK FAGBLAD FOR UDØVENDE KUNSTNERE»Jeg har aftalt med mig selv, at jeg ikke SOMMERTJEK: FOLKEMØDE PÅ JAZZmå jagte sangene«bornholm, MASTERCLASSES

Læs mere

Tempo Ole Skou august 2012 Side 1. Tempo

Tempo Ole Skou august 2012 Side 1. Tempo Tempo Ole Skou august 2012 Side 1 Tempo Indhold Først en lille anekdote fra vores praktik.... 1 Kronologisk tid/oplevet tid.... 2 To slags tempo.... 3 Æstetik og kronometrisk stabilt tempo. På den ene

Læs mere

INDHOLD. Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? Musik i telefon Musik på arbejdet. Musik i radio Musik på andre måder

INDHOLD. Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? Musik i telefon Musik på arbejdet. Musik i radio Musik på andre måder MUSIKKENS VÆRDI INDHOLD 07 09 10 13 18 41 44 46 52 54 Forord Musik betaler sig Hvorfor spille musik HVORDAN MUSIK? CASES, INSPIRATION OG OPLYSNING Musik HVORDAN Musik i telefon Musik på arbejdet Musik

Læs mere

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes

Tisvilde Højskole. Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Tisvilde Højskole Kultur Ferie & Kursushotel - stedet hvor seniorerne mødes Program 2014 www.tisvildehoejskole.dk Mail: tisvildehoejskole@gmail.com. Tlf. 48 70 76 36 Forstander Mogens Johansen byder velkommen

Læs mere