FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!"

Transkript

1 FYRVÆRKERI AVIS KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD Hos Krudtkongen er der salg og udlevering samme sted. Kom og se det store udvalg! Skyd gratis fyrværkeri af på hjemmesiden udvalgte produkter findes på video

2 Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt... KVALITETSFYRVÆRKERI fra Krudtkongen Krudtkongen arbejder løbende på at sikre det absolut bedste fyrværkeri, der kan opdrives til danske forbrugere. Med egne fabrikker i Kina er Krudtkongen i stand til at producere allerhøjeste kvalitet, efter de danske myndigheders strenge krav om sikkerhed. n Med flere årlige besøg i Kina sikrer Krudtkongen, at alle danske krav overholdes og kun det bedste udbydes til vores kunder, både hvad angår kvalitet i effekterne og sikkerhed. n Vores unikke serie WORLD OF CHINA består af det bedste, der overhovedet kan produceres i Kina af nytårsfyrværkeri. Serien er nu blevet så populær at den også forhandles af andre importører i Europa. Eksklusivt fyrværkeri, specielt udviklet og produceret efter gamle kinesiske traditioner. Det findes simpelthen ikke bedre på det danske marked! I år har vi bestræbt os på, at forbedre vores JUNIOR PRODUKTER og lancerer nu spændende gamle og nye produkter i tre super spændende junior sortimenter. Alle med CE godkendte produkter.

3 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Den Purpurrøde Sky Rød willow med guld og crackling. NEM: 68 gr. Mål: Ø 6,5 x L125 cm Stjerneskud Raket sortiment. 5 raketter med store og flotte farve kombinationer. Utroligt meget for prisen. Et sikkert valg. NEM: 200 gr. Mål: Ø x 95 cm ,- Himlens Skyer 3 x 2½ kugleraketter Blå Camuro bombe og 2 x 4 Beijing kugleraketter ,-

4 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Tiger skud 5 skuds luftbomber i blå chrysanthemum efterfulgt af hvide blinkende stjerner. Varighed sekunder Vægt: 200 gr. NEM: 0,22 kg. Mål: Ø2,6 cm x 65 cm PR. STK. 29,95 TA 5 STK ,- 100,- Løve brag 5 skuds bombe rør. Guld og sølv palmer i flotte klare farver. Når det skal være stort. STØRST I DK - varighed sekunder. NEM: 0,44 gr. Mål: Ø3,2 x L100 cm Dragerør 5 skuds bombe rør. Rent guld i flotte klare farver. Når det skal være stort. STØRST I DK - varighed sekunder. NEM: 0,44 gr. Mål: Ø3,2 x L100 cm Dragens ild Stor effektfuld vulkan med guldcrackling. Varighed sekunder med højde på 8-10 meter. NEM: 450 gr Sun Yat Sen - Fontæne Unik stor flot fontæne med mange multicolor effekter og crackling varighed 65 sekunder. En nydelse for øjet. NEM: 270 gr. Mål: Ø14 x H17,5 cm 9

5 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Shaolin 16 skuds batteri 16 skuds effektfuldt batteri med guld opskud som fylder himlen med en fantastisk gylden camuro ild. Varighed sekunder. NEM: 135 gr. Mål: 130 x 130 x 125, 25/32 mm rør Silk Road 16 skuds batteri 16 skuds effektfuld batteri med guld opskud der springer i camuro ild og røde, grønne og blå peony farver. Varighed sekunder. NEM: 136 gr. Mål: 130 x 130 x 125, 25/32 mm rør Terrakottahæren Flot 36 skuds batteri i 20 mm rør. Et Multi color batteri med røde, grønne og lilla farver med guld og sølvhaler. Varighed sekunder NEM: 252 gr. Mål: 15 x 15 x 17,5 cm ,- Stenskoven TESTVINDER 13 Meget effektfuldt 24 skuds batteri 30 mm rør med effekter i blå og røde farver med guld og sølvglimmer med store brag. Varighed sekunder. 300,- NEM: 375,6 gr. Mål: 22 x 14,5 x 17,5 cm Pr. stk. kr. 219,- TA 2 STK.

6 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Yangtxekiang Klassisk 61 skud batteri 20 mm rør med mange forskellige effekter i gyldne farver kombineret med fisk, knitrende farver og stjerner i sølvbølger. Varighed sekunder. NEM: 427 gr. Mål: 22,5 x 20 x 12 cm ,- 299,- 15 Den Store Buddha 29 skud 30 mm rør. Et batteri med både lige og vinklede opskud i røde, grønne, blå og guld farver i store brag. Et virkelig kraftfuldt batteri. Varighed sekunder. NEM: 455,3 gr. Mål: 24,5 x 18 x 20 cm TESTVINDER Himlens Tempel Stort flot varierennde100 skuds batteri 20 mm rør. Effekter med gyldne haler der varieres 16 med mange forskellige farver. Afsluttes med super flot finale i guld. 425,- Varighed sekunder NEM: 690 gr. Mål: 25,5 x 25,5 x 12 cm

7 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Den Store Pagode 107 skuds batteri kæmpe batteri - et stort festfyrværkeri 23 mm rør. Super multicolor batteri med mange forskellige farver og effekter samt aquafarver. Fantastisk finale i vinkel i sølv, med blå og røde stjerner. Varighed sekunder. NEM: 920,2 gr. Mål: 40 x 29 x 12 cm 17 Li River Imponerende kraftfuldt 49 skuds vinkelbatteri 30mm rør. Utrolig flotte varierende farve effekter skydes af i vinkler i syv forskellige serier med store brag, kombineret med sølv. Til dig der vil have store brag. Varighed sekunder. NEM: 852,6 gr. Mål: 39,5 x 25,5 x 22,5 cm 18 Den Store Mur Et af vores mest populære batterier - helt suverænt 112 skuds batteri i 20 mm rør. Fantastisk vinkelbatteri med 16 serier med 7 opskud pr. gang i flotte varierende farver og effekter. 3 serier er kombineret med store brag. Til dig der er til fest og brag. Varighed sekunder. NEM: 784 gr. Mål: 40,5 x 29 x 17, ,- 699,- 799,-

8 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse DÆMONEN Ualmindeligt flot og kæmpestort festbatteri - full loaded med 153 effekter i 20 mm rør. Aldrig set i Danmark før. 3 sølvfontæner som efterfølges af 150 skud i mange fantastiske variationer og med en super finale. Varighed sek. NEM: 975 gr. Mål: 510 x 250 x 150 cm ,- Krudtkongens Power Box 90 skuds vinkelbatteri i 20 mm rør. Ualmindeligt flot batteri, som vi introducerede sidste år med kæmpe succes. Batteriet fylder himlen med røde og lilla stjerner og grøn glitter, samt røde, hvide og grønne haler med knitter. Super flot finale kombineret med store brag. Helt enestående oplevelse. Varighed sekunder. NEM: 631,33 gr. Mål: 37 x 25 x 17 cm ,-

9 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse KEJSERENS HAVE SORTIMENT Fantastisk sortiment med 9 kvalitetsartikler 1 x STJERNESKUD 1 raket 2 x STJERNESKUD 2 raket 2 x STJERNESKUD 3 raket 1 x TIGER SKUD bomberør 1 x STENSKOVEN batteri 1 x TERRACOTTA HÆREN batteri 1 x YANGTXEKIANG batteri NEM: 1,27 KG LEVERES I FLOT PRAKTISK BOX ,-

10 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse ØSTENS MYSTIK SORTIMENT Fest sortiment. Kl. 12 pakken med 11 store kraftfulde produkter 2 x BEIJING 4 raket 2 x HIMMEL FEST 2½" raket 2 x LØVE SKUD 1 x DRAGENS ILD fontæne 1 x STENSKOVEN batteri 1 x TERRACOTTA HÆREN batteri 1 x YANGTXEKIANG batteri 1 x DEN STORE BUDDHA batteri NEM: 2,34 kg LEVERES I FLOT PRAKTISK BOX ,-

11 KONGEMIX Familie sortiment bestående af 10 gode artikler 2 X KONGERØR 1 BOMBERØR 4 X JOKER 4 RAKETTER 2 X KONGENS LYSHAV FONTÆNE 1 X 16 SKUDS BATTERI KONGE JUVELER 1 X 16 SKUDS BATTERI KONGE PERLER NEM: 563 gr. pr. pk ,-

12 Kongens Sølv Sortiment i box Stor fyrværkeri pose med alt fra jordsole til stjerneraketter. Mange dele og alle former for effekter både ved jorden og i luften. NEM: 406,4 gr. PR. STK. 25 Kongens Lyshav Fontæne med mange multi color effekter og crackling varighed 37 sekunder. Mål: Diameter 8 cm Højde 18 cm NEM: 83,8 gr. Pr. stk. kr. 49,95 TILBUD ,- TA 3 STK. 100,-

13 Kun for børn og barnlige sjæle KEJSER MIX Junior sortiment Stort sortiment med hele 111 enheder. Mange nyheder. NEM 296,9 gr. NYHED PR. PK. KR. 125,- TA 2 STK. 200,-

14 Kun for børn og barnlige sjæle... Konge Hyl Nye CE godkendte heksehyl i super kvalitet. 50 stk. pr. æske. NEM pr. pk. 35 gr. TILBUD PR. ÆSKE 28 Hundepropper 25 stk. eller Hundeproppistol TILBUD FRIT VALG ½ meter Knaldperler 27 dåser store knaldperler - den helt stor sællert. 27 DÅSER 30 75,- Sky Lantern Farvede ovale flyvende Kinesiske lanterner er et meget smukt syn, der gør din fest til noget helt specielt. Perfekt til bryllup, fødselsdag, konfirmation, events, Nytår og alle andre festlige begivenheder. Sky Lanterner er meget brugte i Kina, og de sidste par år er de blevet ekstremt populære i hele Europa. 31 Sikkerhedsinstruktion: Må kun bruges i vindstille vejr. Flyvende lanterner må kun bruges udendørs. Se anvisningen på pakken. Størrelse: ca. Ø37,5x95 cm Flyvehøjde: ca. 80 meter Flyvetid i stille vejr: Op til ca. 20 min. NYHED 39 95

15 SIKKERHED 32 Sikkerhedbriller Børn PR. STK HUSK SIKKERHEDSBRILLERNE! Affyringsstativ Sikker afskydning af raketter og bomberør. PR. STK Sikkerhedbriller Voksne PR. STK Tænd-let tændpinde Nem sikkerhed - 5 stk pr. pk. PR. PK Kvalitets håndfakler Pakke med 5 stk. Brændetid 45 min. Uden farve og med træhåndtag. PR. PK

16 HUSKE/BESTILLINGSLISTE Nr. Antal Nr. Antal Nr. Antal SIDE 1 1. Beijing SIDE 3 2. Den Purpurrøde Sky 3. Stjerneskud 4. Himlens Skyer SIDE 4 5. Tiger skud 6. Løve brag 7. Dragerør 8. Dragens ild 9. Sun Yat Sen SIDE Shaolin 11. Silk Road 12. Terrakottahæren 13. Stenskoven SIDE Yangtxekiang 15. Den Store Buddha 16. Himlens Tempel SIDE Den Store Pagode 18. Li River 19. Den Store Mur Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Alle varer sælges ikke på alle salgssteder. SIDE Dæmonen 21. Krudtkongens Power Box SIDE Kejserens Have sortiment SIDE Østens Mystik sortiment SIDE Kongemix SIDE Kongens Sølv Sortiment 26. Kongens Lyshav SIDE Kejser Mix enheder SIDE Konge Hyl 29. Hundepropper og Hundeproppistol 30. 1/2 meter Knaldperler 31. Sky Lantern SIDE Sikkerhedsbriller Børn 33. Sikkerhedsbriller Voksen 34. Tænd-let pinde 35. Kvalitets håndfakler 36. Affyringsstativ Skynd dig ind til Krudtkongen - det er her du finder det SIKRE og FLOTTE FYRVÆRKERI..! Shell Støvring Hobrovej Støvring Tlf Åbningstider: 29/12 kl /12 kl /12 kl

Krudtkongen. e t ten. World of China Fyrværkeri avis 2012. www.krudtkongen.dk

Krudtkongen. e t ten. World of China Fyrværkeri avis 2012. www.krudtkongen.dk World of China Fyrværkeri avis 2012 Krudtkongen 2 4. l r k a k e t ten 1 Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95

Læs mere

Kvalitetsfyrværkeri. Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt. - fra Krudtkongen

Kvalitetsfyrværkeri. Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt. - fra Krudtkongen Fyrværkeri avis 2013 KRUDTKONGEN! n e t t ake r 4 2. l K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

Krudtkongen. k a k e t ten

Krudtkongen. k a k e t ten Fyrværkerikatalog 2012 Krudtkongen 2 4. l r k a k e t ten 1 Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 T i lbu d

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN! FYRVÆRKERI AVIS 2014 1 KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD 69 95 Hos Krudtkongen

Læs mere

KRUDTKONGEN. Fyrværkeri avis 2013. www.krudtkongen.dk. 1 Tilbud

KRUDTKONGEN. Fyrværkeri avis 2013. www.krudtkongen.dk. 1 Tilbud Fyrværkeri avis 2013 KRUDTKONGEN! n e t t ake r 4 2. l K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

STENSKOVEN BEIJING 4 129,- 499,- 69,TILBUD! SPAR 110,- SPAR 30,- SPAR 300,- MAX. 2 STK PR. KUNDE I KRUDTKONGEN.DK

STENSKOVEN BEIJING 4 129,- 499,- 69,TILBUD! SPAR 110,- SPAR 30,- SPAR 300,- MAX. 2 STK PR. KUNDE I KRUDTKONGEN.DK KRUDTKONGEN 2016 STENSKOVEN Effektfuldt 24 skuds batteri - med effekter i blå og røde farver med guld og sølvglimmer med store brag. NEM: 376gr. 110,- 129,- 1 TILBUD! TOP SECRET 49 Kraftfuldt 49 skuds

Læs mere

FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN

FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN FYRVÆRKERI AVIS 2013 KRUDTKONGEN! N E T T AKE R 4 2. L K ket a r e l, ug st k udka n. 4 t r g o t s himle med eijin B 1 ro fra Camu somt ned 0 cm d l u G ang L 12 aler l Mål: 9, som d M: 71 gr. kr. 9 NE

Læs mere

BEST SELECTION. Førpris. Førpris. Se produktbeskrivelserne inde i avisen. Godt nytår

BEST SELECTION. Førpris. Førpris. Se produktbeskrivelserne inde i avisen. Godt nytår BEST SELECTION Førpris 699 95 Førpris 549 95 Se produktbeskrivelserne inde i avisen Godt nytår 2013 5 skuds bomberør Fem skuds bomberør med flotte effketer: Sølvpalme, grøn, blå, rød, blå hale og crackling.

Læs mere

3 STK. PR. STK. PR. STK. Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør, heksehyl, fontæner og juniorprodukter.

3 STK. PR. STK. PR. STK. Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør, heksehyl, fontæner og juniorprodukter. Godt nytår 5 skuds bomberør Fem skuds bomberør med opskudshaler i guld og bombetter i blå, rød og lemon. Nr. 8 Nr. 30 Familiesortiment 1 Det helt store familiesortiment, med 176 dele. Raketter, bomberør,

Læs mere

Nyt i 2006. Fyrværkerikatalog. Batteri TK25. Vinkelbatterier. Find din nærmeste forhandler på bagsiden. Normalpris 59.95 pr. stk.

Nyt i 2006. Fyrværkerikatalog. Batteri TK25. Vinkelbatterier. Find din nærmeste forhandler på bagsiden. Normalpris 59.95 pr. stk. Nyt i 2006 28 Sortiment 01 Stort junior sortiment. Sortimentet indeholder: store og små jordsole, små fortæner, stjernekastere i forskellige størrelser, poppers, røgkugler, cracklingkugler, diskofortæner,

Læs mere

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted!

Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os i Farum, Birkerød, Holte & Nærum Fyrværkeri med flotte effekter af lang varighed Opvarmet fyrværkeritelt - salg og udlevering samme sted! KRUDT OUTLET 2014 Find os på juletræspladsen

Læs mere

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14

SPAR OP til 50 % NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE. Fyrværkeri 4 POWERMINE NORDIC BATTERI SORTIMENT. Varenr. SP3 // Bestil nr. 14 Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2015 HUilSdKe 100 første t gratis gavege med EN voksen! børn iføl T E L OUT SPAR OP til 50 % BATTERI SORTIMENT 4 POWERMINE Varenr. NOS1 // Bestil nr. 15 49 349 Varenr.

Læs mere

dynamitteltet.dk outletsalg Fyrværkerikatalog 2015 spar 30-50% betaling og udlevering samme sted

dynamitteltet.dk outletsalg Fyrværkerikatalog 2015 spar 30-50% betaling og udlevering samme sted Fyrværkerikatalog 2015 dynamitteltet.dk betaling og udlevering samme sted outletsalg spar 30-50% Nyhed! Kæmpe finalesortiment til den ultimative nytårsaften. Køb for minimum kr. 500,- og få en gratis 3

Læs mere

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr.

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr. Danmarks bedste tilbud SORT 10 Junior sortiment. Før 59.95 kr. 34 34 NU 95 SPAR 40% SORT 20 Stort junior sortiment. Før 99,95 kr. NU 59 95 TØM LAGERET Batteri TK 10 Lille batteri - men meget kraftfuldt.

Læs mere

fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION www.brightstar.dk

fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION www.brightstar.dk www.brightstar.dk fyrva rkeri 2015 BEST SELECTION BEST SELECTION Bright Star Fireworks A/S Nydamsvej 19B, DK-8362 Hørning Tel. +45 72 18 55 51 Fax +45 72 18 55 52 info@brightstar.dk Cylinderraketter, tre

Læs mere

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50%

dynamitteltet.dk outletsalg heksehyl 50 stk. kr. 5,- Fyrværkerikatalog 2014 spar 30-50% Fyrværkerikatalog 2014 dynamitteltet.dk outletsalg spar 30-50% heksehyl 50 stk. kr. 5,- Konkurrence om 5 gavekort á kr. 3000,- Se side 15 Nyhed! Kæmpe finalesortiment til den ultimative nytårsaften. Gratis

Læs mere

FYRVÆRKERIKATALOG 2012. et - Krudtteltet outlet - Krudttelte. Spar. op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg!

FYRVÆRKERIKATALOG 2012. et - Krudtteltet outlet - Krudttelte. Spar. op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg! FYRVÆRKERIKATALOG 2012 0% Spar op til 60% Spar op til 60% - et - Krudtteltet outlet - Krudttelte Spar op til 60% Danmarks bedste fyrværkerisalg! Velkommen i KRUDTTELTET OUTLET Så er det sidste chance for

Læs mere

35,- PREMUIM FYRVÆRKERI KNALDGODE PRISER. Godt nytår med

35,- PREMUIM FYRVÆRKERI KNALDGODE PRISER. Godt nytår med 2015 PREMUIM FYRVÆRKERI HCA01-01 Håndlavede kvalitetsraketter som eksploderer i et kæmpe brag med fantastiske effekter. Maksimal tilladte krudtmængde! 1 Værdi kr. 249,95 BONUSBATTERI MEDFØLGER GRATIS VED

Læs mere

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. Stk.pris. 2 for FYRVÆRKERI MED BID. 1 Midnatsekspressen. 2 Night Mare

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. Stk.pris. 2 for FYRVÆRKERI MED BID. 1 Midnatsekspressen. 2 Night Mare FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Midnatsekspressen Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 18 Stk.pris 79,-

Læs mere

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012 Fyrværkeri sortiment 2012 1.4 Cake A-B-C er sammensat af 4 forskellige batterier med en samlet NEM vægt på 1.860 gram. Det er et såkaldt kombinationsbatteri, som har mange afvekslinger i opskud, farver,

Læs mere

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- 599,- 2 Dark

Læs mere

DRACULA 399,- NYHED UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Evil in the Night

DRACULA 399,- NYHED UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Evil in the Night FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- NYHED 399,-

Læs mere

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. 2 for. Stk.pris FYRVÆRKERI MED BID

DRACULA 100,- 79,- 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid. 2 for. Stk.pris FYRVÆRKERI MED BID FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Midnatsekspressen Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. Stk.pris 79,- 399,-

Læs mere

Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com

Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com Partivarehuset FYRVÆRKERI Salgsted: Partivarehuset, Hasselvej 13, 8620 Kjellerup partivarehuset@gmail.com 01. Lille børnepakke uden lunte Pris: 29 kr. 06. Kæmpe knaldperler Pris pr. æske: 10 kr. 02. Ghostcrackers

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS KÆMPE SORTIMENT 25 skuds vinkelbatteri med bomber i guld og rød og farverige kometer. Fantastisk 25 skuds batteri med guldbrokader, hvide og grønne blinkere, store røde peoner og kometer. Testvinder! Special-batteri,

Læs mere

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,-

Varenummer: L2003 Nr. 1. 72 skuds batteri 99,- BYENS BEDSTE KRUDTSALG DUMPINGPRIS! 6 stk. 100,- 349,- 249,- Varenummer: L2003 Nr. 1 72 skuds batteri Svend - Batteri med 72 skud i varierede, flotte effektserier. Der er sølvspinnere, som brager ud i

Læs mere

Dragon. Fireworks. Danmarksmester. i festfyrværkeri 2011-2014

Dragon. Fireworks. Danmarksmester. i festfyrværkeri 2011-2014 Dragon Fireworks 2012 Danmarksmester i festfyrværkeri 2011-2014 Danmarksmester i festfyrværkeri I august 2011 blev danmarksmesterskabet i festfyrværkeri afholdt i Silkeborg. Et mesterskab der afholdes

Læs mere

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk

NORDIC. Se AFACs musikvideo. Prøveafskydning hver dag på www.afac.dk. Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2012 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000

Læs mere

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR

NORDIC FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014. Fyrværkeri GODT NYTÅR Fyrværkeri FYRVÆRKERI I SÆRKLASSE 2014 GODT NYTÅR 95 00 NORDIC SØLVHALER MED BOMBER Et helt nyt batteri med 12 kraftige skud i 20 mm rør. Flotte sølvhaler og kæmpe multicolor-bomber. Varenr. NOB1 // Bestil

Læs mere

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS KÆMPE 25 skuds vinkelbatteri med bomber i guld og rød og farverige kometer. Fantastisk 25 skuds batteri med guldbrokader, hvide og grønne blinkere, store røde peoner og kometer. Testvinder! Special-batteri,

Læs mere

300 SKUDS STALINORGEL

300 SKUDS STALINORGEL 300 SKUDS STALINORGEL Repetér batteri 300 hylende kometer med brag i enden Varenr. JB300 // Bestil nr. 01 FIREWORKS 99 00 AALBORG 50 SKUDS VINKELBATTERI Super version. Vare nr. WJ50 // Bestil nr. 02 199

Læs mere

DRAGON FIREWORKS. Se alle vores spændende 2016 nyheder BEMÆRK: 9 NYHEDER

DRAGON FIREWORKS. Se alle vores spændende 2016 nyheder BEMÆRK: 9 NYHEDER DRAGON FIREWORKS BEMÆRK: 9 NYHEDER 2016 Se alle vores spændende 2016 nyheder DRAGON FIREWORKS importeres og forhandles af DPA Fireworks ApS, som ligger i Holmegaard på Sydsjælland. Vi er et professionelt

Læs mere

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder Dragon Fireworks Bemærk: 19 nyheder 2014 Se alle vores spændende 2014 nyheder 1. 1015. 10 stk. 1/2 tomme kugleraketter i plastrør NEM vægt pr. pakke: 165 g. 2. 2042. 200-skuds missilbatteri med hyl og

Læs mere

Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk

Du kan altid finde din lokale AFAC forhandler på www.afac.dk 2 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000 kroner. Smut ned til din lokale

Læs mere

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,-

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,- FYRVÆRKERIKATALOG 2015 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds Stalinorgel fra AFAC. Nu med endnu mere krudt og effekt. 300 hylende kometer med brag. Stalinorgel sælges kun af AFAC officielle forhandlere!!

Læs mere

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård PROFESSIONELT FYRVÆRKERI KUN I KRUDTTELTET PRO POWERBOX 83 skuds festbatteri Professionel Powerbox opbygget som et rigtigt festbatteri med bl.a. kometer, vifteformationer i perfekt afstemt tempo. Flot

Læs mere

NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011

NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011 GULDMUREN Imponerende guldmur med crackling på toppen. VINFTEBATTERIET 34 NYTÅRSFYRVÆRKERI 2011 Gadens største vinkelbatteri opskyder 5 bomber pr. opskud i guld og multicolor. 35 36 DÆMON ILD - l Bomberør

Læs mere

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr.

Danmarks bedste tilbud Bestillingsnr. Danmarks bedste tilbud SORT 10 Junior sortiment. Før 59. kr. 34 34 NU SPAR 40% SORT 20 Stort junior sortiment. Før 99, kr. NU 69 TØM LAGERET Batteri TK 10 Lille batteri - men meget kraftfuldt. Før 39,

Læs mere

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment

599,- DRACULA 399,- UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI. bid FYRVÆRKERI MED BID. 1 Deamon of the Dark. 2 Dark Angel sortiment FYRVÆRKERI MED BID DRACULA UHYGGELIGT GODT FYRVÆRKERI 1 Deamon of the Dark Kæmpe sortiment med 3 kæmpe kugle raketter, 2 store raketter. 2 kraftige 5 skuds bomberør og 3 gode batterier. 399,- 599,- 2 Dark

Læs mere

HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- SET PÅ TV

HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- SET PÅ TV FÅ DET NU FEJRET Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... SET PÅ TV HUNDEPROPPISTOL Med 3 pakker hundepropper a 25 stk. 59,- Vi starter fyrværkerisalget 15. dec. Køb og afhent dit fyrværkeri i din

Læs mere

Fyrværkeri katalog 2012

Fyrværkeri katalog 2012 Fyrværkeri katalog 2012 TJEK ind på afac.dk OG deltag i årets VILDESTE FYRVÆRKERI KONKURRENCE I anledningen af vores nye hjemmeside spytter vi i kassen og udlodder 250 gavekort på hver 1.000 kroner. Smut

Læs mere

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning...

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Se hvor vi sælger fyrværkeri på jemogfix.dk COBRA SORTIMENT Sortiment bestående af 6 dele. 3 stk. raketter der springer i farverne rød med sølv glitter og blå

Læs mere

BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI

BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI 2015 BRAGENDE GODT FYRVÆRKERI 7 stk. Nr. 1 SPAR 100,- 39 95 Raketsortiment 7 stk. Sortiment med 7 stk. raketter med mange effekter og farver. En sikker succes til en hel aften. NEM Vægt i alt: 230 gram

Læs mere

Produkt katalog 2015

Produkt katalog 2015 DRACULA Produkt katalog 2015 uhyggeligt godt fyrværkeri Velkommen 2016 byd 2016 velkommen med et brag! Skal 2015 sluttes med et bragende godt fyrværkerisalg er du allerede godt i gang. Vores Dracula serie

Læs mere

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra tirsdag d. 15. december 2015 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at

Læs mere

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,-

spar 30,- 300 SKUDS STALINORGEL spar 50,- STORM BULLETS BATTERI spar 70,- spar 20,- FYRVÆRKERIKATALOG 2015 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds Stalinorgel fra AFAC. Nu med endnu mere krudt og effekt. 300 hylende kometer med brag. Stalinorgel sælges kun af AFAC officielle forhandlere!!

Læs mere

Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014.

Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014. bauhaus.dk 1 Monster 4 kugleraket. 69 95 ALT FYRVÆRKERI I BAUHAUS ER GODKENDT EFTER DE NYE CE-REGLER Priserne gælder fra tirsdag 16. december til og med onsdag 31. december 2014. 35 32 Junior sortiment

Læs mere

GRATIS RAKETTER TIL ALLE!

GRATIS RAKETTER TIL ALLE! FYRVÆRKERIKATALOG 2014 GRATIS RAKETTER TIL ALLE! FOR HVER GANG DU KØBER FOR 300 KR. GIVER VI EN 4 RAKET OVENI HANDLEN. VÆRDI 100 KR! (SÅ LÆNGE LAGERET HAVES) 300 SKUDS STALINORGEL Det originale 300 skuds

Læs mere

VIND. Se ugens KNALDTILBUD på tv2 eller www.skyts.dk LEVERING LIGE TIL DØREN! FYRVÆRKERI Se mere på skyts.dk

VIND. Se ugens KNALDTILBUD på tv2 eller www.skyts.dk LEVERING LIGE TIL DØREN! FYRVÆRKERI Se mere på skyts.dk ONLINESALG AF VALITETSFYRVÆRERI SYTSD VALITETS- OG SIERHEDSGODENDT EFTER DANS LOV Se ugens NALDTILBUD på tv2 eller wwwskytsdk LEVERING LIGE TIL DØREN! VIND FYRVÆRERI Se mere på skytsdk GRØN SERIE GRØN

Læs mere

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT 25 kr. pr. sortiment til SOS Børnebyerne Læs mere om projektet på næste side! 49,pr.

Læs mere

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER FYRVÆRKERI POSTEN ÅRETS FRÆKKERT! PSST! SE SIDE 2 FYRVÆRKERI TIL EN HUND! NYHED 50 MM LUFTBOMBER 34 Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. ST10 149,- KINESERE

Læs mere

Fyrværkeri. Cake AAA. Art.Nr. 10.601

Fyrværkeri. Cake AAA. Art.Nr. 10.601 Fyrværkeri 2011 Cake AAA Et meget stort batteri med 60 skud som stryger højt til vejrs i en flot kombination af nye farver og stærke lydeffekter. Batteriet har en uovertruffen finale. Bør opleves! Art.Nr.

Læs mere

SKYTS.DK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov

SKYTS.DK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov ONLINESLG F KVLITETSFYVÆKEI SKYTSDK Kvalitets- og sikkerhedsgodkendt efter dansk lov GTIS * LEVEING LIGE TIL DØEN! * Ved køb over,- i hele Danmark ekskl ikke brofaste øer Se mere på side KULØBOMBEN Opskyder

Læs mere

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT

STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT STOR SMS KONKURRENCE Vind præmier for over 150.000 kr. Læs mere om konkurrencen på næste side! KØB FYRVÆRKERI OG STØT 25 kr. pr. sortiment til SOS Børnebyerne Læs mere om projektet på næste side! 49,pr.

Læs mere

MELD DIG IND I CLUB ROYAL

MELD DIG IND I CLUB ROYAL GODE PRISER - RÅT LOOK! MELD DIG IND I CLUB ROYAL - DEN ER SKABT TIL DIG, DER OGSÅ ER VILD MED FYRVÆRKERI. Vi i Royal Fireworks kan slet ikke få fyrværkeri nok. Og har du det på samme måde, er Club Royal

Læs mere

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER

1299,- 1 MILLION FYRVÆRKERI POSTEN FYRVÆRKERI TIL EN HUND! 149,- ÅRETS FRÆKKERT! 50 MM LUFTBOMBER FYRVÆRKERI POSTEN ÅRETS FRÆKKERT! PSST! SE SIDE 2 FYRVÆRKERI TIL EN HUND! NYHED 50 MM LUFTBOMBER 34 Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. ST10 149,- KINESERE

Læs mere

199,- 50 MM LUFTBOMBER Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. Varenr. ST10 // Bestil nr.

199,- 50 MM LUFTBOMBER Meget kraftige luftbomber med 4 forskellige effekter. Passer til afskydningsrør. Varenr. ST10 // Bestil nr. ÅRETS FRÆKKERT! KINESERE PÅ TUBE Monter bomben i afskydningsrøret og tusinde af små kinesere i forskellige farver springer de op og knalde på jorden. Og det bliver de ved med i over et halvt minut! Varenr.

Læs mere

FYRVÆRKERIKATALOG 2013

FYRVÆRKERIKATALOG 2013 FYRVÆRKERIKATALOG 2013 Pr. stk: 69 00 DANMARKS STØRSTE HEKSEHYL En meter øredøvende jammer og skrig i 30 mm rør. Varenr. Br855 // Bestil nr. 03 Ta 2 FOR: 100 00 DANMARKS STØRSTE KL 12 KNALD! 100 mm et

Læs mere

249.- BATTERIPAKKE 2 Bestående af 1 stk. 10-skuds og 1 stk. 36-skuds batteri, 2 stk. bomberør med 8 skud i hver og 3 stk. raketter.

249.- BATTERIPAKKE 2 Bestående af 1 stk. 10-skuds og 1 stk. 36-skuds batteri, 2 stk. bomberør med 8 skud i hver og 3 stk. raketter. www.bauhaus.dk F L TT : B K FYVÆ BJ YTÅ ÅBTD Mandag den 26.12 kl. 9-17 Tirsdag den 27.12 kl. 9-20 nsdag den 28.12 kl. 9-20 Torsdag den 29.12 kl. 9-20 Fredag den 30.12 kl. 9-20 Lørdag den 31.12 kl. 8-14

Læs mere

125 skud. 999,Nr g

125 skud. 999,Nr g Spar 10% Fyr den af! Se tilbud på bagsiden 1 st k. 99 3 st k. Beg r æ nse t a nt al Bliv Bygmaster kunde og få 10% rabat 199 nr. 97 Pre mium Batteri 200 g Opskyder 12 bombetter, som eksploderer i store

Læs mere

38.- VIND GRATIS SPAR Slip festlighederne løs... LEVERING GRATIS. FIRMAAFTALEN.dk

38.- VIND GRATIS SPAR Slip festlighederne løs... LEVERING GRATIS. FIRMAAFTALEN.dk FYRVÆRKERI Slip festlighederne løs... Leveret lige til døren Fuser- og leveringsgaranti Salg til både virksomheder og private GRATIS LEVERING BEGRÆNSET ANTAL megatilbud - Junior maxi SORTIMENT 4 kg 0,66

Læs mere

GRATIS RAKETTER TIL ALLE!

GRATIS RAKETTER TIL ALLE! ÅRETS JUBILÆUMSGAVE GRATIS RAKETTER TIL ALLE! VI FYRER DEN AF PÅ SIDE 3 FYRVÆRKERI KATALOG 2014 SIKKERT KVALITETSFYRVÆRKERI FRA AALBORG SÅ NÆRMER NYTÅRET SIG Som sædvanligt har Aalborg Fyrværkerifabrik

Læs mere

KUN GRATIS * FRAGTFRI LEVERING 4 STK. ZINK 905 95.- 1695.- 1195.- BONUSPAKKE

KUN GRATIS * FRAGTFRI LEVERING 4 STK. ZINK 905 95.- 1695.- 1195.- BONUSPAKKE FYVÆE Y.D Y.D Y.D Y.D Y.D FGF EVENG VED O OVE 750,- E MO OG NYHE P Y.D HVD GE OVEN? OVEDGEE PVE F N 15. 31 C. NVENE F FYVÆE F N 27. 1. JN. BEGÆNE N 4 ZN 905 Fås i fire forskellige udgaver: ilberweide,

Læs mere

299,- DU SPARER 50 % ÅBENT ALLE DAGE OP TIL NYTÅR 14.00-17.00 10.00-19.00 10.00-19.00 10.00-19.00 9.00-15.00

299,- DU SPARER 50 % ÅBENT ALLE DAGE OP TIL NYTÅR 14.00-17.00 10.00-19.00 10.00-19.00 10.00-19.00 9.00-15.00 B! Ø K V Ø T G GØ O M O K! S I P TIL ½ D U G L Æ S N BOMBBIA % 0 5 I K Æ V Y F 110 s Flot showkuds batteri set på TV 76 New MulticoloYork r Peony 149,Før pris 29 9,- DU SPA 50 % 50 BUKTT ÅBNT Proff 110

Læs mere

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015

Fyr den af! Bygma Byggecenter. Loven siger: 19 SKUD NR. 30. 5 stk. á 5 skud. Avisen gælder fra søndag d. 27. december 2015 Loven siger: Du må købe fyrværkeri fra den 15. december til 31. december Du må anvende fyrværkeri fra den 27. december til 1. januar Du må transportere og opbevare fyrværkeri med max. 5 kg NEM* Husk at

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr. Importør Kun disse artikler Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler Stjernekastere Stjernekastere med

Læs mere

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI...

BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... BYENS FLOTTESTE FESTFYRVÆRKERI... LANGT UNDER HALV PRIS Største lovlige rør på markedet! Her er ikke snydt med tykke paprør eller luft du får krudt for pengene! Høje skud, store brag og store buketter

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr. Importør Kun disse artikler Batteri Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler Stjernekastere Stjernekastere

Læs mere

PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016

PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016 PANTHER POWER FYRVÆRKERIKATALOG 2016 KØB MASSER AF KRUDT. BETAL NÅR DET PASSER DIG! KE NS ER DA RON K RENTE- OG GEBYRFRIT OP TIL KR. 2000,- KE NS R DA ONE KR DANSKE KRONER SCAN KODEN ELLER SE NÆRMERE PÅ

Læs mere

Julen 2012 Julen er traditionernes tid, og det bliver ikke mere smukt og klassisk, end med vores borddækningsserie Winter Baroque. Den flotte, dybe, røde farve kombineret med guld, bringer juleglæden frem

Læs mere

999,- 99,- HALV PRIS 999,- SPAR SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW OG SPAR 40% PÅ STORKØBSVARER, SIDE FEDE KUGLER Normalpris 198,- 99,- SPAR

999,- 99,- HALV PRIS 999,- SPAR SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW OG SPAR 40% PÅ STORKØBSVARER, SIDE FEDE KUGLER Normalpris 198,- 99,- SPAR HALV PRIS Normalpris 1998,- 999,- 21 SPAR 999,- EARTHQUAKE DANMARKS VILDESTE BATTERI! 2 KG. RENT KRUDT Varenr. NET7 12 FEDE KUGLER Normalpris 198,- Varenr. RS12 99,- 22 SPAR 99,- SAMMENSÆT DIT EGET FYRVÆRKERISHOW

Læs mere

Ramt af tændt fyrværkeri... 1 Ramt af rester fra fyrværkeri som faldt ned... 2 Blev skadet på anden måde?... 3

Ramt af tændt fyrværkeri... 1 Ramt af rester fra fyrværkeri som faldt ned... 2 Blev skadet på anden måde?... 3 Kortlægning af fyrværkeriskader i Danmark Nytåret 2014/2015 177 Dette skema er sendt til personer, som er behandlet ved et sygehus i Danmark efter skade ved fyrværkeri i seneste nytår. Se nærmere i følgebrevet.

Læs mere

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting

Nytår 2015. Sæson 45. Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts. Trykt 25-11-15 Siderne 913-928. Johan Schlichting Nytår 2015 Sæson 45 Johan Schlichting Trykt 25-11-15 Siderne 913-928 Åbningstider: i vinter halvåret 2. Okt. til 19. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl.

Læs mere

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges

Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Farlige produkter, disse artikler må ikke sælges Type Handelsnavn SIK-nr./CE-nr. Importør Kun disse artikler Batteri Konge salut SIK-0053311960 BE Import v/ Bo Engbjerg Alle artikler 10 Skuds romerlys

Læs mere

Vores klassiske serie Old Tradition pynter på ethvert julebord og frembringer gode juleminder. Vi har dækket op med hvide og røde rulleduge, og har sk

Vores klassiske serie Old Tradition pynter på ethvert julebord og frembringer gode juleminder. Vi har dækket op med hvide og røde rulleduge, og har sk Julen 2013 Vores klassiske serie Old Tradition pynter på ethvert julebord og frembringer gode juleminder. Vi har dækket op med hvide og røde rulleduge, og har skabt et traditionelt og klassisk julebord,

Læs mere

EFTERÅR/JUL 2013 NyhEdER & inspiration

EFTERÅR/JUL 2013 NyhEdER & inspiration Når der skal handles BORDDÆKNING & LYS EFTERÅR/JUL 2013 Nyheder & inspiration 2 Efterår - sæsonvarer Autumn Dots 103005 Serviet, 3-lags 33 x 33 cm 10 x 50 stk. 103006 Serviet, Dunilin 40 x 40 cm 5 x 50

Læs mere

Opgørelse fra nytåret 1995/1996 til og med nytåret 2012/2013. Page 1 of 9

Opgørelse fra nytåret 1995/1996 til og med nytåret 2012/2013. Page 1 of 9 Page 1 of 9 Ulykkesår (nytår) Hovedstaden % Sjælland % Syddanmark % Midtjylland % Nordjylland % Total % 2012/13 42 {85.7} 44 {100.0} 71 {79.8} 39 {100.0} 20 {100.0} 216 {89.6} 2013 7 {14.3} 0 {0.0} 18

Læs mere

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16.

Nytår 2014. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund. i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Nytår 2014 Sæson 44 Åbningstider: i vinter halvåret 29. Sept. til 16. Marts Mandag kl. 11 00-19 00 Tirsdag - LUKKET Ons-Tors dag kl.11 00-17 30 Fredag kl. 11 00-19 00 Lørdag kl. 9 00-14 00 Søndag - LUKKET

Læs mere

Fyrværkeri. ... brug din sunde fornuft! F Y R V Æ R K E R I N G E N I B R A N C H E F O R E N

Fyrværkeri. ... brug din sunde fornuft!  F Y R V Æ R K E R I N G E N I B R A N C H E F O R E N Fyrværkeri... brug din sunde fornuft! F Y R V Æ R K E R STIFTET 17. APRIL 1923 I N G E N I B R A N C H E F O R E N www.fyrvaerkeribrancheforeningen.dk Vælg en butik du kender, hvor du får råd og vejledning

Læs mere

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack

EFTERÅR 2014. Nyheder og Inspiration. Westpack. www.westpack.dk. when packaging matters. Derfor skal du vælge Westpack Westpack when packaging matters Kun 80 kr. i fragt og fragtfri levering ved bestilling over 3.000 kr. Ordrer afsendes inden for 24 timer (hverdage) Stort udvalg og mere end 60 års erfaring EFTERÅR 2014

Læs mere

Alle fyrværkeriartikler her i kataloget, dvs. stjernekastere, bordbomber, trækpopper og knaldperler, er helårsfyrværkeri, og følgende regler gælder:

Alle fyrværkeriartikler her i kataloget, dvs. stjernekastere, bordbomber, trækpopper og knaldperler, er helårsfyrværkeri, og følgende regler gælder: Nytår 2015 Nytår 2015 Så er det atter blevet tid til bestilling af nytårsvarerne. Vi har fornøjelsen igen i år at kunne præsentere Danmarks flotteste og bredeste udvalg af nytårsartikler. Alle produkterne

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado - Jump in the air! Dorado trampolinen fra PE-Redskaber er opkaldt efter en tropisk mahi-mahi fisk. Dorado fisken er en meget bemærkelsesværdig og smuk fiskeart.

Læs mere

Sikkerhedsartikler SOLAS: Safety of Life at Sea

Sikkerhedsartikler SOLAS: Safety of Life at Sea Sikkerhedsartikler SOLAS: Safety of Life at Sea Elektrisk vandlys, m/ tilbehør Comet Beskrivelse 17 04 9550 Comet vandlys, selvaktiverende når de kastes i vandet og pæren vender opad 17 04 9560 Holder

Læs mere

Lad det elegante bord dække rammen til lejligheden. Et veldækket bord skaber. atmosfære

Lad det elegante bord dække rammen til lejligheden. Et veldækket bord skaber. atmosfære Julen 2014 Lad det elegante bord dække rammen til lejligheden Et veldækket bord skaber atmosfære 129020 2 95204 95479 129027 129028 129029 129030 129033 129031 129031 129032 Sparkling Stars Varenr. Varebetegnelse

Læs mere

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014

ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 ROYAL COPENHAGEN BUSINESS-TO-BUSINESS 2014 Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert velkendt

Læs mere

Allan Sørensen. Adm. Direktør, Legebørsen. Børn fra hele verden

Allan Sørensen. Adm. Direktør, Legebørsen. Børn fra hele verden Unite The World I denne folder sætter vi fokus på børn, kultur og specielle steder fra hele verden. Vi har udvalgt en række produkter, som børn og voksne i fællesskab kan samles om, og igennem leg lære

Læs mere

Mål, mængder og tider er omtrentlige. Du kan se de nøjagtige specifikationer i kapitlet med betingelser. Vi tager forbehold for prisændringer og

Mål, mængder og tider er omtrentlige. Du kan se de nøjagtige specifikationer i kapitlet med betingelser. Vi tager forbehold for prisændringer og Du kan hente layoutskabeloner til alle produkter på sig-det-sødt.dk ne er vejl. udsalgspriser inkl. sukkerafgift, men ekskl. moms og fragt. Vingummifigurer Styrk dit budskab med en flot figur Rødt hjerte

Læs mere

Nytår og Jul 2014. Café & Restaurant. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund

Nytår og Jul 2014. Café & Restaurant. Sæson 44. Åbningstider: i vinter halvåret, er vi på vort lager. Roholmsvej 4E, 2620 Albertslund Nytår og Jul 2014 Café & Restaurant Sæson 44 Johan Schlichting Trykt 25-10-14 Siderne 919-932 i vinter halvåret, er vi på vort lager., 2620 Albertslund Åbningstider: i vinter halvåret 29. Sept. til 16.

Læs mere

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde.

Kig materialet igennem og bliv inspireret til, hvilke elementer jeres næste Open by Night, Markedsdag eller Festuge skal indeholde. Ballonkunst.dk tilbyder en række festlige oplevelser for city- og handelsstandsforeningen. På de kommende sider præsenterer vi nogle af dem under den samlede overskrift Fyld byen med balloner. Fyld byen

Læs mere

TermaTech brændeovne 2010

TermaTech brændeovne 2010 TermaTech brændeovne 2010 TermaTech kunst i rene linier...giver liv til rummet I udviklingen af de arkitekttegnede TermaTech ovne lægges der vægt på enkel gedigen kvalitet i et moderne og minimalistisk

Læs mere

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS

ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS ROYAL COPENhAgEN BUSINESS-TO-BUSINESS Velkommen til vores B2B-verden af porcelæn Royal Copenhagen har skrevet historie i over 238 år med sit fremragende, dansk designede porcelæn. Denne unikke arv er sikkert

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

Få nu julen fixet 3 9,- 88,- 188,- 248,- 50 LED - L: 9,9 M

Få nu julen fixet 3 9,- 88,- 188,- 248,- 50 LED - L: 9,9 M Få nu julen fixet LYSKÆDE Med LED pærer. Til inden-/udendørs brug. Tilgangskabel 50 LED: 5 m. Tilgangskabel 100, 200 og 300 LED: 10 m. Varm hvid 50 LED - L: 9,9 M 3 9,- Varm hvid 100 LED - L: 19,9 m Varm

Læs mere

Gade & Juul 15-16. Inspiration

Gade & Juul 15-16. Inspiration Gade & Juul 15-16 Inspiration Vidste du... Som værtinde til et smykkeparty, får du % af dagens salg til selv at shoppe for. 2 Der tages forbehold for udsolgte varer, samt trykfejl. For alle varenr. og

Læs mere

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side.

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Affaldssystemer Indhold Affaldssystemer Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Askebægre Selvslukkende Askebægre Indhold Askebkægre...3 Sækko-Boy stativer...4 Affaldsstativer og Step-On containere...5

Læs mere

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning...

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... FÅ NU FIX u kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... Glædelig lavpris JULBLYSNING IL BARI ed indbygget timer: 16 timer slukket og timer tændt. il inden-/udendørs brug. Bruger 4 x AA batterier

Læs mere

Dette katalog indeholder:

Dette katalog indeholder: Dette katalog indeholder: smykkeguide www.avform.dk Perler & Smykker 2010 VELkoMMEn til vores katalog PERLER & SMYKKER Vi kan igen i år præsentere et stort udvalg i perler og smykketilbehør. Vi har som

Læs mere