FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FYRVÆRKERI AVIS 2014 KL. 24 RAKETTEN!"

Transkript

1 FYRVÆRKERI AVIS KL. 24 RAKETTEN! Beijing 4 kugleraket Guld Camuro med stort udkast, som daler langsomt ned fra himlen. NEM: 71 gr. Mål: L 120 cm Normalpris kr. 99,95 TILBUD Hos Krudtkongen er der salg og udlevering samme sted. Kom og se det store udvalg! Skyd gratis fyrværkeri af på hjemmesiden udvalgte produkter findes på video

2 Endnu et år skal afsluttes med manér og smukt... KVALITETSFYRVÆRKERI fra Krudtkongen Krudtkongen arbejder løbende på at sikre det absolut bedste fyrværkeri, der kan opdrives til danske forbrugere. Med egne fabrikker i Kina er Krudtkongen i stand til at producere allerhøjeste kvalitet, efter de danske myndigheders strenge krav om sikkerhed. n Med flere årlige besøg i Kina sikrer Krudtkongen, at alle danske krav overholdes og kun det bedste udbydes til vores kunder, både hvad angår kvalitet i effekterne og sikkerhed. n Vores unikke serie WORLD OF CHINA består af det bedste, der overhovedet kan produceres i Kina af nytårsfyrværkeri. Serien er nu blevet så populær at den også forhandles af andre importører i Europa. Eksklusivt fyrværkeri, specielt udviklet og produceret efter gamle kinesiske traditioner. Det findes simpelthen ikke bedre på det danske marked! I år har vi bestræbt os på, at forbedre vores JUNIOR PRODUKTER og lancerer nu spændende gamle og nye produkter i tre super spændende junior sortimenter. Alle med CE godkendte produkter.

3 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Den Purpurrøde Sky Rød willow med guld og crackling. NEM: 68 gr. Mål: Ø 6,5 x L125 cm Stjerneskud Raket sortiment. 5 raketter med store og flotte farve kombinationer. Utroligt meget for prisen. Et sikkert valg. NEM: 200 gr. Mål: Ø x 95 cm ,- Himlens Skyer 3 x 2½ kugleraketter Blå Camuro bombe og 2 x 4 Beijing kugleraketter ,-

4 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Tiger skud 5 skuds luftbomber i blå chrysanthemum efterfulgt af hvide blinkende stjerner. Varighed sekunder Vægt: 200 gr. NEM: 0,22 kg. Mål: Ø2,6 cm x 65 cm PR. STK. 29,95 TA 5 STK ,- 100,- Løve brag 5 skuds bombe rør. Guld og sølv palmer i flotte klare farver. Når det skal være stort. STØRST I DK - varighed sekunder. NEM: 0,44 gr. Mål: Ø3,2 x L100 cm Dragerør 5 skuds bombe rør. Rent guld i flotte klare farver. Når det skal være stort. STØRST I DK - varighed sekunder. NEM: 0,44 gr. Mål: Ø3,2 x L100 cm Dragens ild Stor effektfuld vulkan med guldcrackling. Varighed sekunder med højde på 8-10 meter. NEM: 450 gr Sun Yat Sen - Fontæne Unik stor flot fontæne med mange multicolor effekter og crackling varighed 65 sekunder. En nydelse for øjet. NEM: 270 gr. Mål: Ø14 x H17,5 cm 9

5 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Shaolin 16 skuds batteri 16 skuds effektfuldt batteri med guld opskud som fylder himlen med en fantastisk gylden camuro ild. Varighed sekunder. NEM: 135 gr. Mål: 130 x 130 x 125, 25/32 mm rør Silk Road 16 skuds batteri 16 skuds effektfuld batteri med guld opskud der springer i camuro ild og røde, grønne og blå peony farver. Varighed sekunder. NEM: 136 gr. Mål: 130 x 130 x 125, 25/32 mm rør Terrakottahæren Flot 36 skuds batteri i 20 mm rør. Et Multi color batteri med røde, grønne og lilla farver med guld og sølvhaler. Varighed sekunder NEM: 252 gr. Mål: 15 x 15 x 17,5 cm ,- Stenskoven TESTVINDER 13 Meget effektfuldt 24 skuds batteri 30 mm rør med effekter i blå og røde farver med guld og sølvglimmer med store brag. Varighed sekunder. 300,- NEM: 375,6 gr. Mål: 22 x 14,5 x 17,5 cm Pr. stk. kr. 219,- TA 2 STK.

6 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Yangtxekiang Klassisk 61 skud batteri 20 mm rør med mange forskellige effekter i gyldne farver kombineret med fisk, knitrende farver og stjerner i sølvbølger. Varighed sekunder. NEM: 427 gr. Mål: 22,5 x 20 x 12 cm ,- 299,- 15 Den Store Buddha 29 skud 30 mm rør. Et batteri med både lige og vinklede opskud i røde, grønne, blå og guld farver i store brag. Et virkelig kraftfuldt batteri. Varighed sekunder. NEM: 455,3 gr. Mål: 24,5 x 18 x 20 cm TESTVINDER Himlens Tempel Stort flot varierennde100 skuds batteri 20 mm rør. Effekter med gyldne haler der varieres 16 med mange forskellige farver. Afsluttes med super flot finale i guld. 425,- Varighed sekunder NEM: 690 gr. Mål: 25,5 x 25,5 x 12 cm

7 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse Den Store Pagode 107 skuds batteri kæmpe batteri - et stort festfyrværkeri 23 mm rør. Super multicolor batteri med mange forskellige farver og effekter samt aquafarver. Fantastisk finale i vinkel i sølv, med blå og røde stjerner. Varighed sekunder. NEM: 920,2 gr. Mål: 40 x 29 x 12 cm 17 Li River Imponerende kraftfuldt 49 skuds vinkelbatteri 30mm rør. Utrolig flotte varierende farve effekter skydes af i vinkler i syv forskellige serier med store brag, kombineret med sølv. Til dig der vil have store brag. Varighed sekunder. NEM: 852,6 gr. Mål: 39,5 x 25,5 x 22,5 cm 18 Den Store Mur Et af vores mest populære batterier - helt suverænt 112 skuds batteri i 20 mm rør. Fantastisk vinkelbatteri med 16 serier med 7 opskud pr. gang i flotte varierende farver og effekter. 3 serier er kombineret med store brag. Til dig der er til fest og brag. Varighed sekunder. NEM: 784 gr. Mål: 40,5 x 29 x 17, ,- 699,- 799,-

8 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse DÆMONEN Ualmindeligt flot og kæmpestort festbatteri - full loaded med 153 effekter i 20 mm rør. Aldrig set i Danmark før. 3 sølvfontæner som efterfølges af 150 skud i mange fantastiske variationer og med en super finale. Varighed sek. NEM: 975 gr. Mål: 510 x 250 x 150 cm ,- Krudtkongens Power Box 90 skuds vinkelbatteri i 20 mm rør. Ualmindeligt flot batteri, som vi introducerede sidste år med kæmpe succes. Batteriet fylder himlen med røde og lilla stjerner og grøn glitter, samt røde, hvide og grønne haler med knitter. Super flot finale kombineret med store brag. Helt enestående oplevelse. Varighed sekunder. NEM: 631,33 gr. Mål: 37 x 25 x 17 cm ,-

9 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse KEJSERENS HAVE SORTIMENT Fantastisk sortiment med 9 kvalitetsartikler 1 x STJERNESKUD 1 raket 2 x STJERNESKUD 2 raket 2 x STJERNESKUD 3 raket 1 x TIGER SKUD bomberør 1 x STENSKOVEN batteri 1 x TERRACOTTA HÆREN batteri 1 x YANGTXEKIANG batteri NEM: 1,27 KG LEVERES I FLOT PRAKTISK BOX ,-

10 WORLD OF CHINA Fyrværkeri i verdensklasse Eksklusiv serie med effekter i allerhøjeste klasse ØSTENS MYSTIK SORTIMENT Fest sortiment. Kl. 12 pakken med 11 store kraftfulde produkter 2 x BEIJING 4 raket 2 x HIMMEL FEST 2½" raket 2 x LØVE SKUD 1 x DRAGENS ILD fontæne 1 x STENSKOVEN batteri 1 x TERRACOTTA HÆREN batteri 1 x YANGTXEKIANG batteri 1 x DEN STORE BUDDHA batteri NEM: 2,34 kg LEVERES I FLOT PRAKTISK BOX ,-

11 KONGEMIX Familie sortiment bestående af 10 gode artikler 2 X KONGERØR 1 BOMBERØR 4 X JOKER 4 RAKETTER 2 X KONGENS LYSHAV FONTÆNE 1 X 16 SKUDS BATTERI KONGE JUVELER 1 X 16 SKUDS BATTERI KONGE PERLER NEM: 563 gr. pr. pk ,-

12 Kongens Sølv Sortiment i box Stor fyrværkeri pose med alt fra jordsole til stjerneraketter. Mange dele og alle former for effekter både ved jorden og i luften. NEM: 406,4 gr. PR. STK. 25 Kongens Lyshav Fontæne med mange multi color effekter og crackling varighed 37 sekunder. Mål: Diameter 8 cm Højde 18 cm NEM: 83,8 gr. Pr. stk. kr. 49,95 TILBUD ,- TA 3 STK. 100,-

13 Kun for børn og barnlige sjæle KEJSER MIX Junior sortiment Stort sortiment med hele 111 enheder. Mange nyheder. NEM 296,9 gr. NYHED PR. PK. KR. 125,- TA 2 STK. 200,-

14 Kun for børn og barnlige sjæle... Konge Hyl Nye CE godkendte heksehyl i super kvalitet. 50 stk. pr. æske. NEM pr. pk. 35 gr. TILBUD PR. ÆSKE 28 Hundepropper 25 stk. eller Hundeproppistol TILBUD FRIT VALG ½ meter Knaldperler 27 dåser store knaldperler - den helt stor sællert. 27 DÅSER 30 75,- Sky Lantern Farvede ovale flyvende Kinesiske lanterner er et meget smukt syn, der gør din fest til noget helt specielt. Perfekt til bryllup, fødselsdag, konfirmation, events, Nytår og alle andre festlige begivenheder. Sky Lanterner er meget brugte i Kina, og de sidste par år er de blevet ekstremt populære i hele Europa. 31 Sikkerhedsinstruktion: Må kun bruges i vindstille vejr. Flyvende lanterner må kun bruges udendørs. Se anvisningen på pakken. Størrelse: ca. Ø37,5x95 cm Flyvehøjde: ca. 80 meter Flyvetid i stille vejr: Op til ca. 20 min. NYHED 39 95

15 SIKKERHED 32 Sikkerhedbriller Børn PR. STK HUSK SIKKERHEDSBRILLERNE! Affyringsstativ Sikker afskydning af raketter og bomberør. PR. STK Sikkerhedbriller Voksne PR. STK Tænd-let tændpinde Nem sikkerhed - 5 stk pr. pk. PR. PK Kvalitets håndfakler Pakke med 5 stk. Brændetid 45 min. Uden farve og med træhåndtag. PR. PK

16 HUSKE/BESTILLINGSLISTE Nr. Antal Nr. Antal Nr. Antal SIDE 1 1. Beijing SIDE 3 2. Den Purpurrøde Sky 3. Stjerneskud 4. Himlens Skyer SIDE 4 5. Tiger skud 6. Løve brag 7. Dragerør 8. Dragens ild 9. Sun Yat Sen SIDE Shaolin 11. Silk Road 12. Terrakottahæren 13. Stenskoven SIDE Yangtxekiang 15. Den Store Buddha 16. Himlens Tempel SIDE Den Store Pagode 18. Li River 19. Den Store Mur Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Alle varer sælges ikke på alle salgssteder. SIDE Dæmonen 21. Krudtkongens Power Box SIDE Kejserens Have sortiment SIDE Østens Mystik sortiment SIDE Kongemix SIDE Kongens Sølv Sortiment 26. Kongens Lyshav SIDE Kejser Mix enheder SIDE Konge Hyl 29. Hundepropper og Hundeproppistol 30. 1/2 meter Knaldperler 31. Sky Lantern SIDE Sikkerhedsbriller Børn 33. Sikkerhedsbriller Voksen 34. Tænd-let pinde 35. Kvalitets håndfakler 36. Affyringsstativ Skynd dig ind til Krudtkongen - det er her du finder det SIKRE og FLOTTE FYRVÆRKERI..! Shell Støvring Hobrovej Støvring Tlf Åbningstider: 29/12 kl /12 kl /12 kl

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012

Fyrværkeri 1.499,- sortiment 2012 Fyrværkeri sortiment 2012 1.4 Cake A-B-C er sammensat af 4 forskellige batterier med en samlet NEM vægt på 1.860 gram. Det er et såkaldt kombinationsbatteri, som har mange afvekslinger i opskud, farver,

Læs mere

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS

NORDIC 899,- KÆMPE SORTIMENT FIREWORKS KÆMPE 25 skuds vinkelbatteri med bomber i guld og rød og farverige kometer. Fantastisk 25 skuds batteri med guldbrokader, hvide og grønne blinkere, store røde peoner og kometer. Testvinder! Special-batteri,

Læs mere

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård

PRO POWERBOX ZINK 905 PRO-RAKETTER. danmarks bedste fyrværkerisalg Opvarmede cirkustelte - salg og udlevering samme sted! 299,- 499,- Kvistgård PROFESSIONELT FYRVÆRKERI KUN I KRUDTTELTET PRO POWERBOX 83 skuds festbatteri Professionel Powerbox opbygget som et rigtigt festbatteri med bl.a. kometer, vifteformationer i perfekt afstemt tempo. Flot

Læs mere

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning...

129,- 69,- 59,- FÅ DET NU FEJRET ÅBNINGSTIDER I DECEMBER 2014 6 DELE. Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Du kan ikke bruge prisen som undskyldning... Se hvor vi sælger fyrværkeri på jemogfix.dk COBRA SORTIMENT Sortiment bestående af 6 dele. 3 stk. raketter der springer i farverne rød med sølv glitter og blå

Læs mere

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder

Fireworks. Bemærk: 19 nyheder. Se alle vores spændende 2014 nyheder Dragon Fireworks Bemærk: 19 nyheder 2014 Se alle vores spændende 2014 nyheder 1. 1015. 10 stk. 1/2 tomme kugleraketter i plastrør NEM vægt pr. pakke: 165 g. 2. 2042. 200-skuds missilbatteri med hyl og

Læs mere

Julen 2012 Julen er traditionernes tid, og det bliver ikke mere smukt og klassisk, end med vores borddækningsserie Winter Baroque. Den flotte, dybe, røde farve kombineret med guld, bringer juleglæden frem

Læs mere

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik

Salg af konsumfyrværkeri. fra anmeldelsespligtig butik Salg af konsumfyrværkeri fra anmeldelsespligtig butik 1 Denne vejledning er udarbejdet af Københavns Brandvæsen og er efter aftale med dem tilpasset vores lokale forhold. Vejledningen skal bruges som huskeliste

Læs mere

Vigtigt for dig der sælger fyrværkeri

Vigtigt for dig der sælger fyrværkeri Vigtigt for dig der sælger fyrværkeri Regler, råd og vejledning for sikkerhed på lageret og i butikken STI FTET 17. APRIL 1 923 NG EN FYRV NI ÆR KE RI BRANCHEFO RE www.fyrvaerkeribrancheforeningen.dk Indhold

Læs mere

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning...

48,- Glædelig lavpris 24,- FÅ DET NU FIXET LYSKÆDE 50 LED - L: 5,4 M. Du kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... FÅ NU FIX u kan ihvertfald ikke bruge prisen som undskyldning... Glædelig lavpris JULBLYSNING IL BARI ed indbygget timer: 16 timer slukket og timer tændt. il inden-/udendørs brug. Bruger 4 x AA batterier

Læs mere

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED!

Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden. Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt NYHED! NYHED! Tak fordi du vælger svanemærket! Verdens mest populære brændeovn nu helt i Ny låge i støbejern se mere af ilden Mange personlige valgmuligheder Håndtag, der ikke bliver varmt Velkommen hjem til

Læs mere

Dorado - designet til effektivitet!

Dorado - designet til effektivitet! Dorado - designet til effektivitet! Dorado - Jump in the air! Dorado trampolinen fra PE-Redskaber er opkaldt efter en tropisk mahi-mahi fisk. Dorado fisken er en meget bemærkelsesværdig og smuk fiskeart.

Læs mere

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier

LK FUGA Hardline. Designserien med de rene linier LK FUGA Hardline Designserien med de rene linier Rene linier LK FUGA er Lauritz Knudsens serie af indsatse til el-installationen. Afbrydere, stikkontakter med mere består af flere dele. Indsatsen er selve

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

Fyrværkeriulykker i perioden 1.februar 2007-2.januar 2008

Fyrværkeriulykker i perioden 1.februar 2007-2.januar 2008 Fyrværkeriulykker i perioden 1.februar 2007-2.januar 2008 (opgjort 5. marts 2008) Data er for ulykkestidspunkt i perioden 1.feb 2007 2. januar 2008 inkl., og omfatter skadestuerne i Glostrup, Frederikssund,

Læs mere

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011

Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 Erhvervsdelegation til Kina med Erhverv og Udvikling, Randers Kommune Den 7. 15. april 2011 07. april - Afrejse Danmark Afrejse Billund, KL1346 kl. 14:25 Ankomst Amsterdam kl. 15:35 Afrejse Amsterdam,

Læs mere

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem

Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem Ruths Hotel RUTHS Strandhotel REDNINGSHUSET KONFERENCER & MØDER Nogle arbejdsdage er vigtigere end andre Derfor gør vi noget ekstra ud af dem I ankommer med mennesker, udfordringer og ideer Vi gør det

Læs mere

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida.

De skønneste hilsner fra. La Vida. Kontor: La Vida Langballe 8, 8700 Horsens tlf. +45 6130 3600 fax +45 7561 8855 info@la-vida.dk www.la-vida. Salg: Jylland Lone Skovmose Mobil 2311 8130 ls@la-vida.dk Sjælland/Fyn Gitte Nielsen Mobil 2011 8130 gn@la-vida.dk Vinter Kollektion Jul 2015 Grønland og Færøerne: Jane Myrlund Grønlandsagenten A/S Tlf.:

Læs mere

Noget uventet sker fx et rumskib lander, et åndevæsen flyver forbi el. lign.

Noget uventet sker fx et rumskib lander, et åndevæsen flyver forbi el. lign. 1 ÅRETS 2015 TA FAT OM EN KOREOGRAFI OG KONCEPT: THOMAS EISENHARDT INTRO Gå rundt ml. hinanden lav high fi ves Space lyd 1 Space lyd 2 Space lyd 3 BILLEDE: Noget uventet sker fx et rumskib lander, et åndevæsen

Læs mere

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.

august 2013 square square reolen aps Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi. august 2013 square square reolen Industriskellet 3 3540 Lynge Danmark Tlf. 44 32 20 11 Fax 44 32 20 12 square@kidi.dk www.kidi.dk aps Square reolen Square Reolen Det naturlige valg - den alsidige reol,

Læs mere

Vælg en digital billedramme med hjertet!

Vælg en digital billedramme med hjertet! Guide fra FOTOHOUSE Vælg en digital billedramme med hjertet! Indhold: - Omkring digitale billedrammer Side 2 - Digitalbilledrammen til hjemmet Side 3 - Design eksempler Side 5 - Design eksempler og eksempel

Læs mere

KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER

KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER KONFEKTUREKATALOG STANDARDSORTIMENT 2013 INDPAKKET KONFEKTURE TIL VIRKSOMHEDER OG MØDER 1 QUATRE CHOCOLAT Svenskfremstillet chokolade i kvadratiske stykker. Indpakket i sølvpapir og omslag med reklametryk.

Læs mere

Katalog E-handel 2011 2012

Katalog E-handel 2011 2012 Katalog E-handel 2011 2012 1 Vi gør opmærksom på, at alle varer i dette katalog, kun forhandles på vores E-shop. 2 Indholdsfortegnelse Armbånd...... side 4-7 Halskæder... side 8-18 Øreringe... side 19-20

Læs mere

5627 Marguerithe blomme

5627 Marguerithe blomme 5627 Marguerithe blomme rue de paris collection 2011 Læn dig tilbage og find roen midt i Byernes By Nyt møder gammelt. Klassisk møder det utraditionelle. Det er stemningen på boulevarder og gader i Paris,

Læs mere

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling...

6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Første gang på Fyn! 6 timers event for alle der kan li indendørs cykling... Kom og kør med Danmarks bedste bike instruktører! nogle af 6 HOURS CYCLING CHALLENGE 22. november Ørbæk Midtpunkt Hal 2 1 Kæmpe

Læs mere

KAPTAJN JACK OG HANS BESÆTNING SÆT SEJL!!

KAPTAJN JACK OG HANS BESÆTNING SÆT SEJL!! KAPTAJN JACK OG HANS BESÆTNING SÆT SEJL!! INDLEDNING KAPTAJN JACK OG HANS BESÆTNING Ud på det store hav sejler piratkaptajn Jack sammen med alle hans pirat venner. De bor på en øde ø med store palmer,

Læs mere

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010

ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 ANTON REJSER BEIJING 11. 19. JANUAR 2010 Tag med Anton Rejser til Kinas hovedstad Beijing på en rejse, der lægger beslag på alle dine sanser! Oplev alle de kendte steder, som man altid har drømt om at

Læs mere

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015.

Ungdomsverdensmesterskaberne 2015. Rejsebrev 1. Kadet recurve: Kirstine Andersen, Jonathan Ørsted Kadet compound: Katja Møller Lørdag den 6. juni, rejsedag: Foran os var en lang rejse som for f.eks. Askes vedkommende startede i Silkeborg

Læs mere

2,95. 4 x 4" KUGLERAKETTER

2,95. 4 x 4 KUGLERAKETTER Godt nytår 2011 E A/S HARALD NYBORG. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Repro: HN Inhouse. Tryk: EVERS-DRUCK. Alle priser er inkl. 25% moms. 4 x 4" KUGLERAKETTER 2 2x RAKET Effekt: kæmpe

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

Bring Home the POWER

Bring Home the POWER Bring Home the POWER Cyclo Vac Centralt støvsugersystem bringer Dem Specielt designet til hverdags brug Cyclo Vac s centrale enhed er let at installere i et opbevarings areal i deres hjem så som garage,

Læs mere

Dit bord byder på et væld af flotte farver og elegante mønstre med årets juleservietter

Dit bord byder på et væld af flotte farver og elegante mønstre med årets juleservietter 129010 129011 Julen er traditionernes tid, og det bliver ikke mere smukt og klassisk, end med vores borddækningsserie Winter Baroque. Den flotte, dybe, røde farve kombineret med guld, bringer juleglæden

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter

Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Det bedste af Kina 01. november 11. november 2009 11 dage/ 9 nætter Vælger du at dit næste rejsemål skal være Kina, kan du være sikker på at få dit livs rejseoplevelse. Kina har altid fascineret rejsende

Læs mere

Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus.

Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus. Fotoalbum: Pinkstudio.dk s fotoalbum er selveste definitionen på kvalitet og luksus. Det perfekte valg for dem der ikke bare vil have det lille ekstra, men hele pakken. De er lavet med en teknologi så

Læs mere

Til dig, der sælger fyrværkeri

Til dig, der sælger fyrværkeri VIGTIGT Til dig, der sælger fyrværkeri - regler for sikkerhed i butikken og på lageret Godt nytårssalg! FOLK ER NYTÅRSAFTEN FARLIGE BRUG beskyttelsesbriller Det er dit ansvar Fyrværkeri er farligt og skal

Læs mere

Danmarks billigste kør-selv skirejser

Danmarks billigste kør-selv skirejser vinter 2009/2010 Danmarks billigste kør-selv skirejser Vi tilbyder følgende destinationer: Berchtesgaden, Tauplitz, Schladming, Wagrain, Gerlos og Dachstein West hygge, glæde og masser af sne! Åbent alle

Læs mere

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne.

Vi har hørt, at alt det der er sort igen kan blive hvidt. Det er kun Jesus som kan gøre det. I biblen læser vi, at alt igen kan blive hvidt som sne. Post 1 Guld er meget værdifuldt. I Guds øjne er vi noget fantastisk værdifuldt. Vi er faktisk meget mere værd for ham end guld! I bibelen står der:.du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker

Læs mere

Goddag sang (Dalia Faitelson)

Goddag sang (Dalia Faitelson) Goddag sang Goddag goddag til alle sammen Idag idag vi mødes her Og ved I hvad, det ku være så dejligt Hvis I ta r med på eventyr Det handler om en lille tapper mus Der forlod sit hus Og solen den stakkel

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE

2699,- ONSDAG TORSDAG FREDAG 8-22. 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 28,- 145,- MED DET HELE Tilbuddene gælder ONSDAG TORSDAG FREDAG MED DET HELE Hvide asparges Tyskland. 500 g. Pr. kg 56,- PR. BDT. 28,- 45,- 10-pak Tuborg, Carlsberg eller Tuborg Classic a 33 cl. Ekskl. embl. Pr. liter 13,64 2699,-

Læs mere

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager Global virksomhed GEMINI er en international handelsog produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus

Læs mere

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder

Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder Dørlukkere, dørtillukkere, spiraler og fjeder www.svalk.dk Dørlukker Dørlukker, Gr. 101. Inklusiv standard arm. Pumpehuset er produceret i aluminium og er udstyret med 2 skruer, en til justering af lukkehastighed

Læs mere

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010

Kulturrejse til Beijing 22. september 1. oktober 2010 Kulturrejse til Beijing 22. 1. oktober 2010 Du har nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på badmintonkampe

Læs mere

Den perfekte kærlighed. Joachim Hejslet 2014. G Gm6/Bb A7

Den perfekte kærlighed. Joachim Hejslet 2014. G Gm6/Bb A7 ldrig alene m m m m sus m Kærligheden vandt m sus a verden blev stille - stille m u havde sagt og gjort m sus lt hvad du skulle - skulle m m øden fik et nej m m Og du rejste dig m m Stenen fjernede sig

Læs mere

HELE VErDEn i Én BUtik. Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider

HELE VErDEn i Én BUtik. Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider HELE VErDEn i Én BUtik Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gardin og rejseguider Her i vores nye katalog kan du se et lille udvalg af vores store sortiment. Nordisk Korthandel er den alsidige specialist,

Læs mere

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas

Vi boede i en 2-værelses lejlighed på hotel Jardin Caleta i byen La Caleta, nordøst for Palya de las Americas Med til Tenerife lørdag den 24. februar 2007 til lørdag den 3. marts 2007. Rejsen: Fra Tirstrup lufthavn til Sydtenerife er der 3782 km. Flyvetid: 5 timer. SAS fløj turen for Aarhus Charter Vi boede i

Læs mere

AUGUST 2015. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk

AUGUST 2015. Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk AUGUST 2015 Ateljé Margaretha - Postboks 252-6330 Padborg. Tel. 70 20 22 50 www.margaretha.dk E-mail: kundeservice@margaretha.dk Kære Klubmedlem! Her kommer folderen for august med herlige broderier og

Læs mere

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen.

Mauritius 2015. Vi tilbyder gerne alene at stå for arrangementet af selve jagtdelen, hvis vore gæster har mod på selv at arrangere opholdsdelen. Mauritius 2015 På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusa hjorten. Der er naturligvis også mulighed for at rejse derned, alene med det formål at jage hjorten.

Læs mere

Quick guide til evolution wireless serie 100

Quick guide til evolution wireless serie 100 Quick guide til evolution wireless serie 100 Tillykke med dit nye evolution wireless sæt. Nedenfor finder du en Quick-guide, som sætter dig istand til at anvende dit evolution wireless sæt meget hurtigt.

Læs mere

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI

SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI SPONSORMATERIALE 2015 KARTING TEAM RACING WITH FERRARI FORMULA RACING RACING with FERRARI FORMULA RACING er et professionelt dansk racerteam stiftet og 100 % ejet af den danske importør af Ferrari og Maserati,

Læs mere

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013

SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 SMAG PÅ TUPPERWARE Uge 35-39, 2013 gæster og værtinder Kære Vi ses til Tupperware-demonstration Stenalderbrød Dato: Hos: Adresse: Kl.: Ingredienser 1 brød 100 g mandler 100 g valnødder 100 g græskarkerner

Læs mere

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG

KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG KØb Med 2d Kode TILBUDSKATALOG Kun Gældende Fra aug. til nov. 2011 Sæt bestil VoreS Sæt over din Mobil Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores kunder at bestille sæt, der vises her på disse to sider, over

Læs mere

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014

Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Mogo ZOOm foto kursus i Mogo Zoo 15-16. marts 2014 Kurset var min fødselsdags gave fra Tom sidste år. De har tidligere kun kørt begynder kursus, men jeg mente det ville være for nemt så jeg blev glædeligt

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

UNDERVISERARK / FACIT

UNDERVISERARK / FACIT Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Blåhval Giraf Kolibri Søhest Er verdens største dyr Lever på savannen i Afrika Er en fugl Er en fisk Kan blive op til 33 meter lang Er verdens højeste

Læs mere

San Francisco og Hawaii

San Francisco og Hawaii San Francisco og Hawaii Denne rejse kombinerer storbyliv i San Francisco med natur og badeferie på den billeskønne Hawaii-ø Maui. Med tre dage i San Francisco har du god tid til at nyde byens mange seværdigheder.

Læs mere

Brugervejledning for Røgalarm SD900

Brugervejledning for Røgalarm SD900 Brugervejledning for Røgalarm SD900 KNOP ELEKTRONIK A/S Fabriksvej 20=7600 Struer=Mail: knop@knop.dk=web: www.knop.dk=tlf.: 9784 0444=Fax.: 9784 0666 Indhold: Tilsigtet anvendelse af SD900 side 3 Eksempler

Læs mere

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk

ignora Biopejse Sikkerhed www.ignora.dk www.ignora.dk Biopejse ignora Biopejse Med en ignora biopejs får du hyggen og varmen, som ved en traditionel brændeoven, men uden alt bøvlet og svineriet. En ignora biopejs udvikler hverken sod, røg eller farlige dampe.

Læs mere

PATRULL. Sikkerhedsprodukter

PATRULL. Sikkerhedsprodukter 38_014 PATRULL Sikkerhedsprodukter Gør hjemmet mere sikkert At skabe en bedre hverdag vil også sige at gøre den mere sikker. Derfor har IKEA udviklet PATRULL serien. Den er med til at minimere risikoen

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre!

Nyhedsbrev maj 2015. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen til at besøge os i alle centre! Nyhedsbrev maj 2015 I disse nyhedsbreve kan du følge med i hvad der sker, ikke kun i det center hvor du kommer mest, men også i de andre Key2Fitness centre. Husk at som medlem er du altid mere end velkommen

Læs mere

FÅ HELE VERDEN INDENFOR

FÅ HELE VERDEN INDENFOR FÅ HELE VERDEN INDENFOR Vægkort, glober, atlas, dug, tapet, gulvlaminering og meget mere! Firmakatalog Her i vores nye katalog kan du se et lille udvalg af vores store sortiment. Nordisk Korthandel er

Læs mere

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med

Lette løsninger, der skaber synlighed. lige til at tage med Lette løsninger, der skaber synlighed lige til at tage med BOX DISPLAY SYSTEM Genialt og prisrigtigt system med stor fleksibilitet og brugervenlighed i et stilrent design. Store papkakler: 59 x 59 x 6

Læs mere

Juletilbud. Engros SPECIALTILBUD. GODE TILBUD! Med ekstra julerabat - gælder til 31. 12. 2014. Pris kun kr... 10 00. Pris kun kr...

Juletilbud. Engros SPECIALTILBUD. GODE TILBUD! Med ekstra julerabat - gælder til 31. 12. 2014. Pris kun kr... 10 00. Pris kun kr... GODE TILBUD! Med ekstra julerabat - gælder til 31. 12. 2014 Engros Juletilbud SPECIALTILBUD LÆSEGLAS, LILLE Med Ø50 mm glaslinse. Nr. 8750 Pris kun kr.... 10 00 LÆSEGLAS, MELLEM Med Ø75 mm glaslinse. Nr.

Læs mere

Kina i dag. Kina i dag

Kina i dag. Kina i dag Kina i dag Kina i dag I Kina bor der cirka 1,3 milliard indbyggere. 300 millioner af dem er lige så rige eller meget rigere end folk i Danmark. 1 milliard kinesere er fattige. Der er stor forskel på, hvordan

Læs mere

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920.

Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Nokia Lumia 920 Nokia har præstenteret sit nyeste skud på stammen i Lumia-serien med Windows Phone 8. Her er der alt om den nye Lumia 920. Finnerne har lanceret deres første model, der er baseret på Windows

Læs mere

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny.

TP TUBE DESIGN DMOS WAF. Chrome DMOS. Amplifiere. SoundDeny. DESIGN Active loudspeakers by TP RADIO WAF. Amplifiere DSP DSP. SoundDeny. CLASS D Amplifiere 160W DSP 500W SoundDeny Chrome CLASS-D WAF DMOS DESIGN SoundDeny Active loudspeakers by TP RADIO DMOS WAF 300W Det er nærmest naturstridigt at disse pinde kan give indtryk af at være

Læs mere

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen

Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Gateway Blokhus Erhvervsliv samarbejder med Naturstyrelsen Helle Larsen, Hune Bageri Merete Hansen, Hune Blokhus Cykeludlejning Baggrunden/opstarten på samarbejde med Naturstyrelsen Merete Startede samarbejde

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Hotellets adresse: Holiday Inn Express BEIJING TEMPLE OF HEAVEN, NO. 36, Nanwei Road, Xuanwu District, Beijing, 100050 China. Tel.: (86 10) 8315 7777

Hotellets adresse: Holiday Inn Express BEIJING TEMPLE OF HEAVEN, NO. 36, Nanwei Road, Xuanwu District, Beijing, 100050 China. Tel.: (86 10) 8315 7777 Studietur til Kina, januar 2013 Dato: 2. januar 2013 Rejseplan: Afrejse d. 12/1 2013 afgang kl. 21.05. Vi mødes i Terminal 3 kl. 18.30. Ankomst kl. 13.05 (d. 13.). SAS-flynr.: SK 995. Reservationsnr. 375PRM.

Læs mere

DODO & THE DODOS UPGRADE

DODO & THE DODOS UPGRADE DODO & THE DODOS UPGRADE Dodo Gad: Vokal, kor Jens Rud: Vokal, kor, percussion Steen Christiansen; Keyboard, bas, kor Lars Thorup: Trommer, percussion Anders Valbro: Guitar DODO & THE DODOS UPGRADE Produceret

Læs mere

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER

SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER SANGE TIL BABYRYTMIK I FREDENS-NAZARET KIRKER Velkommen til babyrytmik! I mappen her finder du de sange, vi synger til babyrytmik i kirken. Du er velkommen til at låne en mappe med hjem, hvis I har lyst

Læs mere

Ejendomsmæglerpakken

Ejendomsmæglerpakken Ejendomsmæglerpakken Derfor ejendomsmæglerpakken Vores sortiment dækker alt det, I skal bruge, til at markedsføre jeres sager Missionen er både at vise de gode priser, men også at inspirere til nye skiltnings-

Læs mere

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010

Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Træner rejser til Beijing 14.-22. oktober 2010 Du har som træner nu mulighed for at få en spændende kultur- og badmintonoplevelse til i Beijing, Kina. DGI badminton har arrangeret rejsen, som byder på

Læs mere

Danish Smart House Eco

Danish Smart House Eco Danish Smart House Eco Valbæk Brørup Arkitekter Ryesgade 19A, 3. Sal DK- 2200 København N +45 30 11 99 00 post@vb-arkitekter.dk www.vb-arkitekter.dk Velkommen til DANISH SMART HOUSE ECO Det er med stolthed

Læs mere

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP

ØKOLOGISK HAVTORN ØKOLOGISK HAVTORN VIN. Se hele sortimentet på www.biogan.dk ØKOLOGISK HAVTORN MARMELADE M/AGAVESIRUP NYHEDER OG TILBUD MAJ/JUNI 2014 ØKOLOGISK HAVTORN Køb 2 varianter og få 5% rabat Køb 4 varianter og få 10% rabat Nyd et glas vin lavet af havtorn og ikke andet. Havtorn vin har en frisk smag Nyd den kold,

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! Pantone LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver

Læs mere

FØNIX LIVING. mindfulness i dit hjem

FØNIX LIVING. mindfulness i dit hjem FØNIX LIVING mindfulness i dit hjem Japanske lamper OPLYSNING OG MEDITATIV ENERGI Hele den japanske kultur er gennemsyret af omhyggelighed og mindfulness, og det gælder ikke mindst de smukke japanske lamper.

Læs mere

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB

FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB FLASKEVAND MED DIT BUDSKAB MEGET PLADS PÅ ETIKET! MINI 3,05 MINI BLUE 3,05 CLASSIC CLASSIC BLUE 3,15 3,15 PANORAMA 4,15 Klar flaske 0,33 liter. Flere lågfaver. 1.764 vand pr. palle blåtonet flaske 0,33

Læs mere

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva

VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015. NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva VEJLEDENDE PRISLISTE sæson 2015 NOVEMBER 2015 alpina astella adora action altea aviva DET ANDRE KALDER FOR EKSTRAUDSTYR, DET KALDER VI FOR STANDARDUDSTYR! HVORFOR GØRE DET SVÆRT, NÅR DET KAN VÆRE SÅ NEMT?

Læs mere

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder,

Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, Bianca Bianca April 2010 Der tages forbehold for trykfejl samt udgåede modeller B305 Bianca Unik og tidsløs skabsserie med utallige kombinationsmuligheder, farver og et væld af spændende ILVA Ishøj Industridalen

Læs mere

Aktuelt om kommunikation. Ny ledelse hos Kreab NYHEDSBREV: JUNI 2014

Aktuelt om kommunikation. Ny ledelse hos Kreab NYHEDSBREV: JUNI 2014 NYHEDSBREV: JUNI 2014 Aktuelt om kommunikation Hensigten er at dele vores viden om kommunikation med dig. Seks gange om året vil du få gode råd og tips - alt fra hvordan du udnytter agurketiden, hvordan

Læs mere

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG

Kinesisk Nytår. 8 dage. i Beijing. Kun kr. 8.998. Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG information. Se mere på REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG Kinesisk Nytår i Beijing 2015 8 dage Oversøisk Rejsedag Kom og få inspiration og www.gislev-rejser.dk Kinesisk Nytår med farverig forårsfestival i

Læs mere

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet.

NyCigaret.dk. NyCigaret er resultatet af mange års forskning og udvikling af produktet. NyCigaret.dk Med NyCigaret bliver du FRI for : Røg : Lugt : Tjære : Kulilte: Askebægre : Dårlig ånde : Lightere Ryg NyCigaret hvor du vil NyCigaret simulerer røg. NyCigaret kan man ikke kæderyge på NyCigaret

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen

Spændende opgaver.. Foto: Tina Valbjørn. Montør: Knud Jessen 2 0 1 5 Spændende opgaver.. Filmen 1864 I august måned 2013 var Hagenskov slot, avlsbygninger og omgivelser location for filmoptagelser til Ole Bornedals storfilm og tv-serie om 1864. Foto: Tina Valbjørn

Læs mere

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning

Alle er med:-) www.spilcricket.dk. Spil og lege vejledning Spil og lege vejledning Cricketrundbold I skal bruge: Et gærde, et bat, en blød skumbold, en gul top og 3 kegler. Start med at stille banen op. Placer gærdet, så der er god plads foran det. Sæt den gule

Læs mere

Mauritius - Rusahjort - 2015

Mauritius - Rusahjort - 2015 Mauritius - Rusahjort - 2015 Afslappet luksus i eksotiske omgivelser - En jægers tropeparadis På Mauritius kan vi nu arrangere en optimal familieferie, kombineret med jagt på Rusahjort. Der er naturligvis

Læs mere

Vejledning til kvalitetsstyringssystemer i Fyrværkerivirksomheder. Sikkerhedsstyrelsen 4. maj 2006

Vejledning til kvalitetsstyringssystemer i Fyrværkerivirksomheder. Sikkerhedsstyrelsen 4. maj 2006 Vejledning til kvalitetsstyringssystemer i Fyrværkerivirksomheder Sikkerhedsstyrelsen 4. maj 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...1 Indledning...2 Krav til kvalitetsstyringssystemet...2 Etablering

Læs mere

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om.

og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Prædiken Pinse på Herrens Mark 2. pinsedag. og jeg tænker tit på det, moren svarer sin søn, for hun siger helt åbenhjertigt: Pinse ja det ved jeg virkelig ikke hvad handler om. Rikke: Sådan tror jeg egentlig,

Læs mere

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310

PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 PRESSEMEDDELELSE TG-610 & TG-310 Ny OLYMPUS TOUGH duo giver fremragende billeder på en nem måde. TOUGH TG-610 og TG-310 kan stort set tåle alt: Vandtæt, stødsikkert og frostsikkert. PRESSEMEDDELELSE Ny

Læs mere

Central Støvsuger System

Central Støvsuger System En ny livsstil Central Støvsuger System Et bedre indeklima, effektiv og let at bruge, er bare nogle af fordelene ved at have en centralstøvsuger fra Cyclo Vac installeret i dit hjem. Luft-kvalitet er vigtigt

Læs mere

Oven over skyerne..! Få alt at vide om rumfart, rumstationer og raketter hér: http://www.geocities.ws/johnny97dk/rumfart/index.htm

Oven over skyerne..! Få alt at vide om rumfart, rumstationer og raketter hér: http://www.geocities.ws/johnny97dk/rumfart/index.htm Oven over skyerne..! Du skal lære mennesker, steder og ting ude i rummet og på jorden hvor du bor Du skal lære om stjernetegnene Du skal lave din egen planet-rap Du skal skrive et brev fra Månen Du skal

Læs mere

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program.

SKALLEBØLLESTÆVNE. 13.-15. august 2010. Der er tilmelding via www.skydetid.dk. Nyhed: nu også sommerbiatlon. 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. SKALLEBØLLESTÆVNE 25 m, 50m, 200m, 300m og NM-Program. Nyhed: nu også sommerbiatlon. Husk tilmelding FØR du går på sommerferie! 13.-15. august 2010 Der er tilmelding via www.skydetid.dk 1 Skallebøllestævnet

Læs mere

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014

Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 Nyhedsbrev - Lotte Friis Februar - 2014 EM i Herning MIT 2013 Baltimore Jeg sidder på min seng her i Baltimore en solrig søndag formiddag, Det er min første rigtige fridag i 2014, ingen træning, ingen

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest)

Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Fantastiske dyr (blåhval, giraf, kolibri, søhest) Blåhval Giraf Kolibri Søhest Er verdens største dyr Lever på savannen i Afrika Er en fugl Er en fisk Kan blive op til 33 meter lang Er verdens højeste

Læs mere

Ang. affyring af følgende varenr.: (Herunder er alle vores lagerførte produkter med data fjern dem du ikke skal bruge, samt denne linie)

Ang. affyring af følgende varenr.: (Herunder er alle vores lagerførte produkter med data fjern dem du ikke skal bruge, samt denne linie) Til f.eks.: Tulle Bølle Brandvæsen Brandvejen 112 XXXX Brandby NØ Att.: Børge Brandmand Dato: Ansøgning om afbrænding af scenefyrværkeri Afbrændingen vil finde sted på adressen: Dato: Tidsrum: Arbejdet

Læs mere

Metoder til beregning af en rakets højde

Metoder til beregning af en rakets højde Metoder til beregning af en rakets højde Mål At eleverne får viden om hvilke data, der skal indsamles for at beregne flyvehøjden på en raket. At eleverne får viden om, hvordan man kan beregne, hvor højt

Læs mere

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver

forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver forestil dig et kompakt format, nye muligheder og fantastiske farver Samsung multifunktionsfarveprinter CLX-2160/2160N Nu lanceres verdens mindste og fl otteste multifunktionsfarveprinter. Med Samsung

Læs mere