Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR"

Transkript

1 medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut betegnes som én af de bedre. Der var måske ikke direkte hedebølge, men det var ganske lunt og i rigtig lang tid, og for gængerne var det helt perfekt. Sommeren blev som sædvanligt afløst af efteråret, og selv om der er kommet en hel del nedbør, blev det ikke særligt koldt tvært imod tyder alt nu på, at det bliver det varmeste efterår hidtil registreret, og tilsvarende bliver det nok med året HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Adventstrim fra Værløse, søndag, den 30. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og evt. 15 km. Nissehuetur på Amager, søndag, den 14. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 8 og 15 km. Nissehue er obligatorisk påklædning. Vinterstjernen 1. gren på Amager, lørdag, den 20. december med afgang fra Holbæk kl Det er en madpakketur på 25 km. Julemotionstur fra Brøndby, fredag, den 26. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5 og 10 km. Vintertur på Langeland, mandag, den 29. december med afgang fra Holbæk søndag kl Der er overnatning på startstedet, så husk sovepose og underlag, og de førte ruter er på 10, 20 og 30 km. Nytårstravetur ved Køge, onsdag, den 31. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. Der kan også være mulighed for fælleskørsel til de lokale traveture lørdag eftermiddag, hvor der ikke er start fra Klubhuset. Der vil være afgang 30 eller 45 minutter før starten på turen - afhængigt af afstanden til startstedet. Tårnbyvandringen på Amager, søndag, den 9. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 9 og 15 km. Slotsvandringen fra Hillerød, lørdag, den 15. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på mellem 5 og 25 km.

3 Lørdag, den 13. december 2014 Kl Holbæk Gangsports Klubhus Højen 36, 4300 Holbæk

4 STARTSTED: Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk Starttid: Kl Sluttid: Senest kl. 16:00 Distancer: Startgebyr: Hold: Tilmelding 5 og 11 km. Efter rutebeskrivelse. 20 kr. incl. specielt julediplom. Størst tilmeldte hold modtager en holderindring. af hold: senest 06/ til: Kirsten Frederiksen, tlf.: Turen er lagt i det julepyntede Holbæk. På den lange rute er der en rast med varm kakao. Efter turen er der hygge i Klubhuset med gløgg og æbleskiver.

5 EVG-MØDE I HOLBÆK Som en opstart på næste års store vandring i Holbæk, kaldet 30. Europa-vandredage, blev der i dagene fra den 31. oktober til den 2. november afholdt ordinært EVG-årsmøde. I dette møde deltog repræsentanter fra de 5 lande, som er aktive indenfor EVG, hvilket vil sige Tyskland, Schweiz, Østrig, Sverige og Danmark, og ud over at være det ordinære årsmøde, med alt der hører til et sådant møde, var det samtidigt en præsentation af det arrangement, som Holbæk Gangsport er i gang med at planlægge. Allerede fredag middag blev de første af deltagerne afhentet i Københavns Lufthavn. Det var dem, som havde længst til mødet, nemlig repræsentanterne fra Østrig og Schweiz. De øvrige deltagere kom i bil lidt senere på dagen, og efter at have fået sig indlogeret på Hotel Strandparken og fået noget at spise, var det tid at begynde det første møde, som var for det forretningsførende præsidium samt for formændene for hvert land. Ved dette møde gennemgik man procedurerne til det følgende delegeretmøde, som skulle afholdes om lørdagen. Her blev også brochurerne over det kommende Pinse-arrangement forevist for de fremmødte, og de var alle godt tilfredse med udseendet og indholdet af brochurerne, som var blevet fremstillet i tre versioner, en dansk, en tysk og en engelsk. Gang i bord-opstillingen Tidligt søndag morgen var bestyrelsen for Holbæk Gangsport samt nogle tilkaldte hjælpere i gang med at forberede det egentlige møde, som skulle holdes i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen, og kl kom deltagerne med bus fra hotellet, så de kunne komme i gang med mødet. Fra Holbæk Kommune mødte Solvej Pedersen op for på vegne af borgmesteren og Udvalget for Kultur og Fritid at byde velkommen til de fremmødte og samtidigt fortælle dem lidt om, hvad de kunne glæde sig til ved det kommende Pinse-arrangement. Kommunens repræsentant forbereder talen. Derpå bød den internationale formand velkommen til delegeret-forsamlingen med alle de formalia, som hører til et sådant møde, og der var nok nogle af de danske og svenske deltagere, som syntes, at det kunne være en anelse trættende, for det hele foregik på tysk. Men efter at mødets mange punkter på dagsordenen var blevet klaret, var der atter gang i holbækkerne, for nu skulle der dækkes op til frokost, og det var naturligvis dansk smørrebrød, som skulle serveres, og mens borddækningen blev klaret, blev de delegerede sendt over i Bjergmarkshallen, for at se startstedet for Pinseturen. Her kunne man se, at hallen var anvendelig til mange ting, for der var fuld gang i en ganske spændende volleyball-kamp, som man dog ikke - på grund af begrænset tid - fik lejlighed til at se til ende.

6 Løvenborg Slot blev besigtiget. Der er gang i mødet. En del af præsidiet med næstformand, formand og sekretær. Den danske repræsentant fortæller om Oplevelsescenter Brorfelde. Så er der gang i frokosten. Da frokosten og mødet var overstået, var det tid for forsamlingen at tage på bustur, for man skulle også præsenteres for nogle af de steder, som Pinseturens ruter skulle passere. Heldigvis var det i løbet af formiddagen blevet klart vejr med sol, og det gav deltagerne en meget bedre oplevelse af områderne, end hvis det havde været gråvejr hele dagen. Temperaturen var også fin, så når der var pauser, var alle ude af bussen for at se så meget som muligt. Ved kagebordet i Brorfelde var der mulighed for at træffe deltagerne på lørdagens travetur, som dermed også fik mulighed for at smage de fine kager, som mødedeltagerne blev præsenteret for. Derpå kørte bussen tilbage til Holbæk, hvor der et par timer senere ventede deltagerne en fornem middag. Det var meget tilfredse mødedeltagere, som siden blev bragt tilbage til hotellet, og foreningen fik megen ros for arrangementet. Nu må vi så håbe, at det også bringer mange deltagere til Pinseturen.

7 Trollhättan juni 2015: Vi vender tilbage til Sverige, der er meget mere at se og opleve. Trollhättan er en by i Västergötland i Sverige med cirka indbyggere. Trollhättan ligger ved Göta Älv 70 km nordøst for Göteborg, og denne meget vandrige elv har her et fald på 32 meter. Allerede i 1700-tallet begyndte man under Christopher Polhems ledelse at anlægge sluser, men først i 1800-tallet lykkedes det at åbne det første kanal- og slusesystem. Trollhättan har en meget betydelig industri, som især domineres af bilfabrikken Saab og Volvo Aero Corporation. Kanal- og sluseanlægget er et meget interessant udflugtsmål. Polhems sluse findes stadig, og området er meget smukt. På Fallens dag i juli får elven sit gamle løb tilbage, og den vældige fos frembyder et imponerende skue. Vi forventer at lave vandreture i samarbejde med en lokal vandreforening. Der vil også denne gang være udflugter til kultur og naturoplevelser. Vi vil få god tid til at vandre i området ved sluserne i Trollhättan, hvor mulighederne er mange. Sejltur på Göta Elven og se på sluserne. Vänersborg og Elgsafari Turen går til Vänersborg, hvor der er en 10 km vandrerute i byen. Tidlig aftensmad på hotellet, og derefter tager vi på elgsafari ved Hunneberg med lokal guide. Evt. udflugt til de smukke skærgårdsøer Orust og Tjörn, hvor der er gode vandre-muligheder. Pris for turen er kr Tillæg for enkeltværelse kr Der er desværre ikke mange enkeltværelser på denne tur. Så der er forlods tildelt 2 til hver forening. Hvis behovet bliver større, må vi se om vi kan få flere værelser. Prisen inkluderer: - Bus, færge, hotel, aftensmad, morgenmad, madpakker. - Sejltur på Göta elven. - Elgsafari med guide.

8 Vi har på denne tur igen allieret os med EGONS busser. Vi skal bo på Hotel Scandic Swania Trollhättan. Godt hotel, centralt i byen direkte ud til Göta kanalen. Alle værelser har bad/ toilet, samt tv. Hotellet har bar, restaurant, elevator, sauna og mindre indendørs swimmingpool. Tilmelding senest: 1-februar Restbetaling senest: 1-april Sygesikring og afbestillingsforsikring: Man skal huske at medbringe EU-sygesikrings kort (Det blå). Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt. Der vil være mulighed for afbestillingsforsikring via Egon s busser. OBS! Tilmelding kun på følgende måder: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: (Efter kl. 18) Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er plads. Oplysninger: Navn (Som i pas) Hvad der betales for (Depositum, enkeltværelse, forsikring) Forening (din vandreforening) Hvem du evt. ønsker at dele værelse med Depositum: kr. / kr. for enkeltværels Afbestillingsforsikring for dobbeltværelse: 405,65 kr. Afbestillingsforsikring for enkeltværelse: 500,15 kr. Tilmeldingen er bindende når evt. depositum + evt. afbestillingsforsikring er indbetalt på konto nr: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Detaljeret program ca. 14 dage før afrejse Deltagerantal til Trollhättan: 48 personer. (Ca. 15 pr. forening + turledere)

9 Så er det tid - Efter flere års overvejelse er vi klar med en tur til Grønland. Vi har planlagt at turen skal gå til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord og Ilulissat, Jakobshavn. Pris for turen er ca kr. Depositum: kr. Prisen dækker fly, kost, logi, sejltur på Isfjorden og tur til Indlandsisen. For at holde prisen så lav som mulig er der indkvartering på vandrerhjem i 2 eller 4 personers rum. I prisen indgår, at vi så vidt muligt køber aftensmad et sted i byen, men morgenmad og frokost skal vi selv stå for. Det betyder, at når man melder sig, skal man være indforstået med, at vi deles om at købe ind, sørge for morgenmad og smøre madpakker. Tilmelding senest: Restbetaling senest: Tilmeldingen er bindende, når evt. depositum er indbetalt på konto nr.: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord Er en bygd i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn, nær Sisimiut i Qeqqata Kommune. Kangerlussuaq ligger på højde med Polarcirklen, ca. 170 km fra den grønlandske vestkyst og med 30 km til Indlandsisen.

10 Kangerlussuaq har havn med sommersejlads til de vestgrønlandske byer, hotel, supermarked, svømmehal, børnehave og skole. Der er et rigt dyreliv omkring Kangerlussuaq med moskusokser, rensdyr, polarræve, falk, ørne og ravne. Der ses ofte et meget tydeligt nordlys i vinterhalvåret. De mange veje fra militærtiden gør, at man til fods, hest, cykel eller bil kan færdes i et stort område omkring lufthavnen og ud til et udsigtspunkt ved Russel Gletsjeren nær indlandsisen. I dag bor der omkring 500 indbyggere i Kangerlussuaq, hvilket gør Kangerlussuaq til Grønlands største bygd. Kangerlussuaq Lufthavn er den vigtigste lufthavn i Grønland, hvor det er muligt at lande store fly. Der er flyforbindelser til de større grønlandske byer. Air Greenland har stort set daglig helårsforbindelse til København og sommerflyvninger til Aalborg. Den minimale nedbørsmængde og den vindbeskyttede beliggenhed ved enden af fjorden giver gode flyvebetingelser i det ellers hårde arktiske klima med temperaturer under 40º C, men kun lidt sne. Ilulissat, Jakobshavn Ilulissat (Isfjeldene), er Grønlands tredjestørste by. Ilulissat ligger i Vestgrønland på østkysten af Diskobugten, ca. 2 km nord for mundingen af Ilulissat Isfjord. Byen er hovedby i Ilulissat Præstegæld og ligger i Qaasuitsup Kommune. Ilulissat var hovedby i den tidligere Ilulissat Kommune. De fleste af indbyggerne i byen er beskæftiget i fiskeindustrien og med fiskeri. Om sommeren fiskes der fra småbåde og joller ved Isfjeldsbanken. Om vinteren foregår fiskeriet længere inde i fjorden, hvor der fiskes fra isen. Al transport frem og tilbage om vinteren foregår på hundeslæde eller snescooter. Der fanges og produceres hovedsageligt rejer og hellefisk. Turisme er også en stor indtægtskilde for byen. Byen har en stor havn, lufthavn og helikopterlandingsplads (heliport). Til præstegældet hører følgende bygder: Ilimanaq (Claushavn), Oqaatsut (Rodebay), Qeqertaq og Saqqaq. Særligt Mathias Storch, Jørgen Brønlund og polarforskeren Knud Rasmussen har haft stor betydning for byens udvikling. De to sidstnævnte er født og opvokset i Ilulissat, og der er rejst mindesmærker for begge. Dag 1: Afrejse fra København til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord. Indkvartering, indkøb af forplejning. Evt. lille vandring. Dag 2 5: Vandreture omkring Kangerlussuaq. Tur til Indlandsisen. Dag 6: Afrejse til Ilulissat. Indkvartering, indkøb af forplejning. Evt. lille byvandring. Dag 7 8: Vandring langs Isfjorden. Aften sejltur på fjorden. Dag 9: Retur til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord. Lille vandretur. Dag 10: Hjemrejse til København. Sygesikring og afbestillingsforsikring: Man kan bruge Det Gule Sygesikringskort og evt. EU-sygesikrings kort (Det blå). Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi dog, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt.

11 OBS! Tilmelding kun på følgende måder: Mail: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: (Efter kl. 18) Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er plads. Oplysninger: Navn (Som i pas) Pas.nr. Cpr.nr. Forening (din vandreforening) Deltagerantal til Grønland: 20 personer. (Ca. 6 pr. forening + turledere) Beijing International Mountain Walking Det var med store forventninger, vi den gik ombord i SK995 til Beijing for at deltage i ovennævnte IML vandring. Ved ankomsten til Beijing havde vi anmodet om afhentning, idet vi ikke anede, hvor vi skulle hen og vandre, bortset fra det var i Beijing. Det viste sig, at startstedet og hotellet lå ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen i et bjergrigt område. Hotellet var pænt og maden kinesisk, det vil sige, at morgenmaden bestod af varm soyamælk og andre ubestemmelige retter, så vor medbragte pulverkaffe og dansk rugbrød blev indtaget på værelset, efter den kinesiske morgenmad. På grund af, at det ikke var muligt at købe forplejning på rastepladserne, fik vi den første dag udleveret madpakker et stk. til hver pr. dag, hvordan det smagte ved vi ikke, det så ikke særlig indbydende ud, så vort danske rugbrød blev nydt ude på ruten. Den første aften var der åbningsreception, med god kinesisk mad, så spisepindene blev flittigt rørt, hertil kolde øller og kinesisk brændevin serveret i de mindste glas, vi nogensinde har set. Endelig blev det lørdag morgen, og den første dags vandring kunne begynde, og allerede her begyndte den kinesiske mentalitet at vise sig, idet vi alle skulle gennem sikkerhedsscanninger, og vort medbragte vand i flaske, skulle vi åbne og drikke af, så de kunne se, at det ikke var brandfarlig væske. Vi gik begge dage 20 km ruten, og den første dag var den mest krævende, idet vi

12 allerede efter ca. 5 km skulle stige ca. 300 m op ad trapper, der ikke ligefrem var tilpasset normal dansk standard (meget små trin). Ved ankomsten til mål stod vi lidt og ventede, idet vi troede, at den første deltager på en 100 km, som var startet om morgenen, var på vej i mål. Dette viste sig ikke at være tilfældet, idet den første mand var kommet i mål på ca. 6½ time og den første kvinde på 7½ time (i meget kuperet terræn), så når jeg tidligere har taget en 100 på 16 timer, ved jeg hvor hurtigt det er gået/løbet, men sejrspræmien var også ca kr. for både kvinder og mænd. Vandringen om søndagen var mere plan og sluttede med, at vi vandrede rundt om en stor inddæmmet sø, og med det smukke sommervejr vi havde, kunne vi ikke andet end glæde os over turen. Om mandagen blev vi kørt til Beijing centrum, det tog kun 1½ time, men blev sat af ved et forkert hotel, det tog os så 2-3 timer at vandre med kufferterne til det rigtige hotel, for ingen taxaer ville køre, da det var for kort distance, og vore kort var ikke helt så præcise som det kunne ønskes, så når vi spurgte om vej, var det den ene gang mod øst og den anden gang mod vest, for ingen forstod engelsk. Efter 5 dage i Beijing centrum, hvor vi fik genopfrisket nogle af vore indtryk fra 1997, hvor vi også var der, men denne gang gik vi rundt selv og det blev til ca.75 km, kun i centrum af Beijing, inden vi igen begav os mod Danmark. Det var med spænding, at vi kom til lufthavnen for at check-in, idet vi i 2010, da vi skulle hjem fra Dalian via Beijing, blev nægtet bording, da vi ikke havde visum til Frankfurt, hvor vi skulle mellemlande, det lykkedes først efter lange diskussioner med skrankedamen, at få lov til at komme ombord i maskinen. Denne gang gik det uden problemer, og da vi ankom til Danmark var bagagen næsten på båndet, så vi kunne komme hurtigt hjem, troede vi. Når vi skal til Gilleleje er det altid et spørgsmål, om det er toget fra Helsingør eller Hillerød, så vi valgte toget fra Hillerød, hvilket viste sig ikke at være tilfældet, for DSB havde den aften valgt at indsætte togbusser, så det blev via Helsingør fra Nørreport station. Efter 23 timer i vågen tilstand, kunne vi gå til ro i vor egen seng kl Helle & Mogens MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Jan Vilhelmsen, 175 ture, IVV Jan Vilhelmsen, km, IVV Claus Berg, km, TRIM Asta Frederiksen, km, TRIM Jan Vilhelmsen, km, TRIM Gurli Hansen, km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart.

13 Holbæk Gangsport inviterer til weekend på grænsen mellem Skåne og Småland fra den juni 2015 Flere medlemmer har efterspurgt en tur til dette område, hvor vi tidligere og med stor succes har besøgt Jørgen og Helle i deres svenske hus i Loshult. - Denne tur bliver i privatbiler, og vi fylder bilerne og deler udgiften. Pris for turen er kr. Tillæg for enkeltværelse er 350 kr. Prisen dækker 2 overnatninger, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad, 1 x madpakke og 1 x frokost. Ikke med i prisen: 2 x 240 km mellem Holbæk og Älmhult, broen over Øresund, drikkevarer samt lidt kørsel i nærheden af Älmhult. Tilmelding senest: 1. april 2015, men gerne tidligere. Foreløbigt program: Fredag kl. 13 kører vi fra Klubhuset i private biler. Ca. tre timer senere mødes vi ved Helle og Jørgens hus i Loshult, hvor vi får en tår kaffe. Derefter fortsætter vi til Älmhult, hvor vi skal bo på Ikea Hotell.

14 Lørdag kan der vælges mellem en længere gåtur ad Vieå-leden og en kortere samme sted eller ved Älmhult. Søndag kører vi til Hjertesøen, som man kan gå rundt om eller bade i. Bagefter skal vi kigge på verdens største brud af sort granit, Svarta Bergen. Her blev der brudt granit i hele 1900-tallet. I dag er det indrettet til museum om arbejdslivet, men lige ved siden af brydes stadig sort granit. Efter frokost kører vi hjem til Holbæk. Det er muligt at stoppe og købe ind ved supermarkedet City Gross i byen Höör, som vi kører lige igennem. Tilmelding skal ske til: Helle Munk Nielsen, Østre Fælledvej 24, 4300 Holbæk, tlf eller på mail: Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt, at du / I tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er pladser. Oplysninger ved tilmelding: Navn, adresse og tlf. Om du selv vil lægge bil til, eller om du vil køre med andre Hvad du ønsker, dobbelt- eller enkeltværelse Hvem du evt. ønsker at dele værelse med Depositum pr. person: 200 kr., dog 550 kr. for enkeltværelse Tilmeldingen er bindende, når depositum er indbetalt på kontonr.: Restbeløbet (800 kr.) betales senest den 11. maj (Sparekassen Sjælland). Detaljeret program og kørselsvejledning ca. en måned før afrejse. OBS.: Hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kan komme med, er pengene som hovedregel tabt. Deltagerantal: 20 personer + turledere. Evt. mulighed for flere deltagere.

15 TUR TIL ÖLAND I dagene fra 11. til 15. september var der en større flok af vore medlemmer der sammen med nogle stykker fra vore naboforeninger tog til den langstrakte ø, som ligger i Østersøen ud for Kalmar. For nogle år siden var der et mindre antal, som gjorde noget tilsvarende men dog kun i halvt så lang tid. Den gang var det en pæn succes, og det medførte, at flere andre også gerne ville opleve denne specielle ø. Da det midt i september er muligt også at deltage i en arrangeret vandring, hvor man kan få overnatningen til en ganske rimelig pris, var det praktisk at koble foreningsturen sammen med denne vandring, og det medførte da også, at hele turen kunne gøres til en særdeles rimelig pris. Nu nåede man meget mere, og da vejret var rigtigt fint alle dagene, var der stor tilfredshed. Der var endda nogle, som også benyttede lejligheden til et sensommerbad i Østersøen, men det var dog - for de fleste - en ret så kortvarig fornøjelse, for vandet var trods alt blevet lidt køligt. Rauker på Nordöland Noget af det mest specielle, som man kunne se på turen, var de store rauker, som er tykke lag af ældgamle fossiler af havdyr. Efterhånden, som havet nedbryder noget af formationerne, kommer der nye fossiler frem, så man kan hele tiden finde spændende aftryk af de flere millioner år gamle dyr. Rådhuset i Kalmar. På vejen til Öland blev der gjort ophold i et par af de mange byer, som blev passeret, og så blev der selvfølgelig også tid til en gåtur, lige som der var tid til at nyde nogle af de mange naturskønne områder på selve øen, for det var nemlig et klagepunkt fra det tidligere besøg på øen. Den gang havde man ikke haft tid nok til se ret meget andet end det nordligste af Öland. Det var ikke kun gamle døde dyr, man kunne se på øen, der var også levende, og et af dem kan man se herover lidt til højre for midten. Det er en ung hugorm på ca. en halv meters længde; den blev opdaget i nærheden af sydspidsen af øen. Godt forsynede med en mængde oplevelser tog man hjem igen, og inden afrejsen fik man mange opfordringer til snart at komme igen, men det er nok også forståeligt, da der var 83 deltagere i vandringen, Böda-Luffen, og deltagerne i vores tur udgjorde de 45 deraf. Vi fortalte arrangørerne, at vi gerne ville overveje muligheden, men vi kunne ikke love noget fast.

16 PÅ TUR TIL LYØ Endnu engang havde vort medlem på Langeland, Peer Johansen, fundet en ø i Det Sydfynske Øhav, som han syntes, at vi skulle besøge, og den 20. september var der 19 deltagere i hans tur til Lyø. Det blev en rigtigt hyggelig tur, omend der var lidt anstrengende at gå på nogle strækninger. Der var dog en enkelt ting, som var lidt generende, og det var den dis, som i lang tid blev hængende over øen, og som gjorde, at udsigten ind imellem var ganske begrænset. Men vi vil takke Peer for en ellers god dag, og så venter vi med spænding på, hvilken tur har finder til os til næste år, for der er jo mange øer tilbage at vælge imellem. På vej hjem fra Lyø fandt vi på at køre ad nogle småveje, og der mødte vi på et skilt, som viste til Kaleko Vandmølle, og den måtte vi absolut tage i øjesyn, og det var ingen dårlig ide, for den var både pæn og stor, og så havde den to vandhjul, hvilket ikke ses ret tit i Danmark. Fru Pindsvin på vandring med ungerne. Set på Værløsemarchen i august NYE MEDLEMMER Vi kan denne gang byde velkommen til følgende nye medlemmer: ANNE MARIE NIELSEN, ANETTE JENSEN, Holbæk Asnæs Vi håber, at I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen. JULETURE I HOLBÆK Vi beder jer huske på juleturene i Holbæk. Der er tale om 2 tilbud: Det drejer sig om Julemærkemarchen, som foregår søndag, den 7. december med start fra Pakkepostafdelingen, Jernbaneplads 1 i Holbæk. Hvis I har lyst til at deltage i vort hold, skal tilmelding ske snarest muligt. Der er fremlagt tilmeldingssedler i Klubhuset. Prisen er 20 kr. for diplom og 40 kr. for medalje. Hvis man møder op mellem kl og 09.00, serveres der sædvanligvis en kop kaffe og et rundstykke, mens man kan nyde den levende julemusik. Det andet tilbud er vor egen Julevandring i Holbæk, som afholdes lørdag, den 13. december med start fra vort Klubhus mellem kl. 13 og 14. Brochuren over denne tur er medtaget her i bladet. Ruten er ikke afmærket, men man skal ikke være bange for at gå alene, hvis man er klar til start kl. 13, for der er sædvanligvis en pæn flok, som går af sted på det tidspunkt. Startgebyret for denne tur er sat til 20 kr., men så får man også et diplom som bevis for gennemførelse af turen. Undervejs på turen kan man nyde at gå gennem den julepyntede by, og efter turen tilbydes der gløgg og æbleskiver i Klubhuset til en ganske rimelig pris, lige som der vil være pebernødder på bordene.

17 Meld dig til holdtur med Holbæk Gangsport og få startkortet betalt. Adventstrim Søndag, 30. november 2014 Startsted/mål: Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse Distancer: 5 og 10 (evt. 15) km Sidste tilmelding: Torsdag 20. november (Herefter er det for egen regning) Der vil være fælleskørsel fra Klubhuset i Holbæk kl. 07:30. Husk, at vi behøver ikke at kunne gå samme distance for at deltage som hold. Der er også mulighed for at købe mad og drikke på rastepladsen. Tilmelding på liste i Klubhuset / Asnæs eller hos Rita. Ring eller send en SMS på

18 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Steen Pedersen, Snertinge, torsdag, den 6. november kan fejre sin 50 års fødselsdag, at Svend-Erik Gøttrup, Ll. Grandløse, torsdag, den 13. november kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Leif Nyborg, Holbæk, fredag, den 28. november kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Lis Algran, Fløng, onsdag, den 3. december kan fejre sin 60 års fødselsdag, at Susan Jadegård, Holbæk, tirsdag, den 16. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Conny Jensen, Nykøbing Sj., torsdag, den 18. december kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Mette Molberg, Køge, fredag, den 19. december kan fejre sin 65 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Hermed siger jeg tak for jeres hilsen til min fødselsdag. Ole Laurbjerg Nielsen, Holbæk Til Holbæk Gangsport Mange tak for kortet til min fødselsdag, det blev jeg glad for. Efter 30 vandreår med dejlige lange ture, forlanger mine ben nu meget korte ture, men jeg er stadig med. De bedste hilsener fra Betty Kristensen i Køge. Til Holbæk Gangsport Kære alle gå-venner. Hjertelig tak for hilsen og venlige tanker ved min 80 års dag. Arne Knudsen, Fårevejle. Vi siger selv tak, og vi håber, at I alle fik en rigtig god 80 års dag. Selv om vi ved, at det somme tider kan være lidt besværligt at få benene til at opføre sig pænt, håber vi, at vi fortsat kan mødes rundt om på turene. Tilføjelse til Milepælen. Det blev lige inden redaktionens afslutning opdaget, at Kate Schlüter har passeret TRIM-km Tillykke dermed og fortsat god tur.

19 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: lørdag 8. nov. kl fra Bjergsted Forsamlingshus, Gl. Skovvej 1, 4450 Jyderup, travetur på km lørdag 15. nov. kl fra Vibevej 21, 4571 Grevinge, travetur på km lørdag 22. nov. kl fra Udby Brugs, Udbyvej 57, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 29. nov. kl fra Munkholmkiosken, Munkholmvej 315, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag søndag 6. dec. Turen er aflyst, der henvises til Julemærkemarchen den 7. december 7. dec. kl fra Postgården, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk, JULEMÆRKEMARCH I HOLBÆK, 5 og 10 km lørdag 13. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, JULEVANDRING I HOLBÆK, 5 og 10 km lørdag 20. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 27. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag lørdag 3. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 10. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 søndag 9. nov. TÅRNBYVANDRINGEN, kl , EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 6, 9 og 15 km. lørdag 15. nov. SLOTS-VANDRING, kl , fra 5 til 25 km IVV Ålholmskolen, Teglværksvej 19, 3400 Hillerød Vest, ændret startsted søndag 16. nov. VINTER-VANDRING, kl , (ført tur), Kokkedal Station, 7-eleven kiosken, 2980 Kokkedal, ca. 10 km søndag 30. nov. ADVENTSTRIM, kl , 5 og 10 (evt. 15) km Satellitten (ved Biblioteket), Bymidten 46, 3500 Værløse EVG søndag 7. dec. JULEMÆRKEMARCH, kl , EVG Postgården, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk, 5 og 10 km Turen afholdes flere andre steder over hele landet. Se særlig brochure! lørdag 13. dec. JULEVANDRING I HOLBÆK, kl , Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, 5 og 10 km EVG søndag 14. dec. NISSEHUETUR, kl (samlet start), (ført tur), EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 8 eller 15 km søndag 14. dec. VINTER-VANDRING, kl , (ført tur), Kokkedal Station, 7-eleven kiosken, 2980 Kokkedal, ca. 10 km lørdag 20. dec. VINTERSTJERNEN 1. gren, kl , (ført madpakketur), Vestamager Metro-station, Kanalvej, 2770 Kastrup, 25 km fredag 26.dec. JULEMOTIONSTUR, 5 og 10 km IVV kl , Sognevej 35, 2605 Brøndby eller kl , Frugtplantagen, Maglehøjvej 226, 4983 Dannemare søndag 28. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F, 5 og 10 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. december IVV

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER

3. MAJ JUNI 34. årgang 2014. medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER 3. MAJ JUNI 34. årgang 2014 medlemsbladet for SJÆLLANDSKE GANGSPORTS-FORENINGER BLADSAMARBEJDETS ADMINISTRATION Redaktør Karen Lintner (Ansvarsh. Kessel Allé 7 over for 2791 Dragør presseloven) Tlf. 32

Læs mere

Rejser 2013. Grønland og Færøerne

Rejser 2013. Grønland og Færøerne Indhold Velkommen 2 Hoteloversigt 2 Vinterture til Kangerlussuaq 3 Vinterture til Ilulissat 4 Nuuk, Ilulisat 5 Den store Grønlands rejse 6 Den klassiske rundrejse 8 Den kalvende bræ Eqi 10 Sydgrønland

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 5 2014 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

Grønland sommer i midnatssolens skær

Grønland sommer i midnatssolens skær Rejs med hjerte, hjerne & holdning Grønland sommer i midnatssolens skær Dato 07-07-2015 Varighed 8 dage Pris 19.998, Afrejse København Rejseleder Dansk Grønland sommer i midnatssolens skær Oplev alle højdepunkterne

Læs mere

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3

K L E M Å. Kajak i svømmehallen 3 K L E M Å Kajak i svømmehallen 3 August 2009 Tømrermester Carsten Møller Sundparken 68 6100 Haderslev Tlf. 74 58 47 57 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev.

Læs mere

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2013

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2013 nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2013 Medlemsblad for Sektion Danmark Husk tilmelding til årets IPA-ungdomsture! Ekstremsport i slowmotion en fantastisk oplevelse Sund nysgerrighed åbner døre

Læs mere

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet

FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet FODSLAWBLADET nr. 1 2015 Bladet på nettet Hovedbestyrelsen Formand Leif Sloth Teglgade 38C 8643 Ans By Tlf. 86 65 80 80 e-mail: leifsloth1@c.dk Næstformand Inger-Marie Nielsen Kr. Poulsensvej 23 7430 Ikast

Læs mere

Ny Stemme - blad 4-2005 04/10/2005 10:35 Side 1. 42 ÅR NR 4 Oktober 2005 43. ÅRGANG

Ny Stemme - blad 4-2005 04/10/2005 10:35 Side 1. 42 ÅR NR 4 Oktober 2005 43. ÅRGANG Ny Stemme - blad 4-2005 04/10/2005 10:35 Side 1 42 ÅR NR 4 Oktober 2005 43. ÅRGANG Ny Stemme - blad 4-2005 04/10/2005 10:35 Side 2 Medlemsblad for DLFL ny stemme Nr. 4 2005 43. årgang Medlemsbladet»ny

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM

LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM ISSN 0909-5128 huntingtons.dk 29. årgang Juni 2012 Nr. 2 LANDSFORENINGEN HUNTINGTONS SYGDOM Landsforeningen Huntingtons Sygdom huntingtons.dk nr. 2/12 1 Indhold Formanden har ordet... 3 Rundt om HS 2012:

Læs mere

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 4 2014 Medlemsblad for Sektion Danmark HUSK dit medlemskort 2015 i indlagte brev Spændende kursusprogram på Schloss Gimborn IPA på vej til en foryngelseskur! Adventure

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 3 April 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (32) Juli 2008

R O A D S T A R. Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (32) Juli 2008 R O A D S T A R Nyhedsbrev for MX-5 Club Denmark Nr. 3 (32) Juli 2008 Velkommen til ROADSTAR et nyhedsbrev primært beregnet på udsendelse via e-mail til medlemmerne af MX-5 Club Denmark. Indhold: I dette

Læs mere

PADLEN. 480 - oktober 2009. Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage...

PADLEN. 480 - oktober 2009. Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage... PADLEN Medlemsblad for Lyngby Kanoklub 480 - oktober 2009 Stormøde Vinterræs på Amager Banko Julefrokost Tur til Gudenå Vinteraktiviteter i LK De gode gamle dage... og meget mere Bestyrelse Formand Thomas

Læs mere

Posthornet. Formandsmødet i Rørvig. Ansøgning om ferieophold 2015. LEDER: Samarbejde på tværs SIDE 4 SIDE 18

Posthornet. Formandsmødet i Rørvig. Ansøgning om ferieophold 2015. LEDER: Samarbejde på tværs SIDE 4 SIDE 18 Posthornet MEDLEMSBLAD FOR POSTPENSIONISTERNES LANDSFORENING DECEMBER 06 14 Formandsmødet i Rørvig SIDE 4 Ansøgning om ferieophold 2015 SIDE 18 LEDER: Samarbejde på tværs Indhold 4 FORMANDSMØDET I RØRVIG

Læs mere

JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang

JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang 9 JernbanefritidDecember 2010 64. Årgang ÉN TIL DET HELE Der er visse ting, vi kun slår en lille bue uden om Manuel sporombygning Maskinel sporombygning Sporvedligeholdelse Sporjustering Perron ny-, og

Læs mere

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om:

HUSK: Stafet for Livet 23.-24.aug. Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014. 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang. Læs mere om: Fodslaw Tidende 2. halvår 2014 35. årgang 33. årgang Bustur til Stockholm og Tallinn juni 2014 Holdet fra busturen til Stockholm/Tallinn juni 2014 Fynshoved august 2010 Vandretur ved Kalø Kalø Læs mere

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27

Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole. Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Nyt fra bestyrelsen Nordisk træf Hvorfor højskole Nr. 4 - Oktober 2012 Årets Gang - Årgang 27 Formand Bo Røyen Fjelstervangvej 8, 6933 Kibæk Tlf. 97 19 20 08 E-mail: boroyen@hotmail.com Næstformand Lisbeth

Læs mere

K L E M Å. "E-Holdet klar til FM" 2

K L E M Å. E-Holdet klar til FM 2 K L E M Å "E-Holdet klar til FM" 2 Maj 2009 2 Redaktionen. Opsætning og div. Mogens Jensen, Hertug Valdemarsvej 25, St. 6100 Haderslev. Telefon: 74 53 03 68. Medredaktør. Kurt Koch. Distribution. Mogens

Læs mere

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen

Nyhedsbrev. Nr. 29. 10. årgang november 2012. Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Nyhedsbrev Nr. 29. 10. årgang november 2012 Foto: Helle Christiansen Efterår og foreningens 10.år. af Helle Christiansen Her i november er det 10 år siden, vi holdt den stiftende generalforsamling i vores

Læs mere

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2012

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2012 nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 1 2012 Medlemsblad for Sektion Danmark IYG en oplevelse for livet! Kronik: Vi skal ud af dødvandet! Spændende tur til Grønland! INDHOLD 6 6 UFORGLEMMELIGE DAGE

Læs mere

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 4 2013

nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 4 2013 nyt INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION Nr. 4 2013 Medlemsblad for Sektion Danmark Fin respons på IEC mødet International Youth Gathering i Schweitz Skal IPA-arbejde honoreres? Generalforsamlinger INDHOLD

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 6 November 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION

Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION Årbog 2011 INDENLANDSK SØMANDSMISSION 1 Indenlandsk Sømandsmission E-mail: info@somandsmissionen.dk Hjemmeside: www.somandsmissionen.dk Hermed udsendes 14. årgang af Indenlandsk Sømandsmissions Årbog.

Læs mere

PWS NYT. 2014 Årgang 28. Nummer. Bostedet Kirstinelund på ferie i Grønland

PWS NYT. 2014 Årgang 28. Nummer. Bostedet Kirstinelund på ferie i Grønland PWS NYT 2014 Årgang 28 Bostedet Kirstinelund på ferie i Grønland Nummer 02 Indhold Indkaldelse til generalforsamling... 3 Medlemmernes hjælp er vigtig for foreningen... 3 Weekendseminar på Kursuscenter

Læs mere

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013

Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Årgang 12 - Blad nr. 1 Maj 2013 Løbeskolen 2013 1 Foto øverst: Generalforsamlingen 2013 Foto nederst: Bestyrelsen 2 Bestyrelsens beretning for 2012 På bestyrelsens vegne vil jeg byde jer alle velkommen

Læs mere

INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Klar til afgang til Convention i Malaysia. - og derude

INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL. Klar til afgang til Convention i Malaysia. - og derude INNER WHEEL DANMARK NR. 117 juni 2009 30. ÅRGANG INNER WHEEL NYT Klar til afgang til Convention i Malaysia - og derude Indhold Nationalrepræsentanten skriver.................................4 Sommertræf

Læs mere

STJÆR AVIS. med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe. Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007. Hårbyvej i Skanderhvor?

STJÆR AVIS. med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe. Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007. Hårbyvej i Skanderhvor? STJÆR AVIS med Flaskeposten, Storring, Høver og Søballe Nr. 22 6. årgang September, oktober, ½ november 2007 Indhold: side 3 aktiviteter side 4 Hårbyvej i Skanderhvor? side 5 aktiviteter side 6 Benny s

Læs mere

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni

STROKEN NR. 4 JUNI 2015. Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni MEDLEMSBLAD FOR ROKLUBBEN ØRESUND STROKEN NR. 4 JUNI 2015 Grill på Stranden tirsdag den 9. juni Lagkageroning den 16. juni Sankt Hans: Husk tilmelding senest den 17. juni Nyttige informationer: Bestyrelse:

Læs mere