Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR"

Transkript

1 medlems- nyt Nr.7 NOV. A NN - DEC årgang Melby Mølle set på Troldeskovvandringen i oktober 2014 EN GOD SOMMER ER AFLØST AF ET VARMT EFTERÅR Som det nok fortsat erindres, må sommeren 2014 absolut betegnes som én af de bedre. Der var måske ikke direkte hedebølge, men det var ganske lunt og i rigtig lang tid, og for gængerne var det helt perfekt. Sommeren blev som sædvanligt afløst af efteråret, og selv om der er kommet en hel del nedbør, blev det ikke særligt koldt tvært imod tyder alt nu på, at det bliver det varmeste efterår hidtil registreret, og tilsvarende bliver det nok med året HOLBÆK GANGSPORT - altid et skridt foran

2 HOLBÆK GANGSPORT Timianvej Holbæk Bestyrelse: Kirsten Frederiksen - formand E Rita Ellingsen - kasserer E Jan Vilhelmsen - næstformand E Agnete M. Pedersen - sekretær Aase Berg - bestyrelsesmedlem E Foreningens hjemmeside: Ansvarlig redaktør: Finn Henriksen Strandmøllevej Holbæk E FÆLLES-TRANSPORT Der søges arrangeret fælles-transport til følgende ture i de næste par måneder: Adventstrim fra Værløse, søndag, den 30. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og evt. 15 km. Nissehuetur på Amager, søndag, den 14. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 8 og 15 km. Nissehue er obligatorisk påklædning. Vinterstjernen 1. gren på Amager, lørdag, den 20. december med afgang fra Holbæk kl Det er en madpakketur på 25 km. Julemotionstur fra Brøndby, fredag, den 26. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5 og 10 km. Vintertur på Langeland, mandag, den 29. december med afgang fra Holbæk søndag kl Der er overnatning på startstedet, så husk sovepose og underlag, og de førte ruter er på 10, 20 og 30 km. Nytårstravetur ved Køge, onsdag, den 31. december med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 5, 10 og 20 km. Tilmelding til turene sker senest to dage før turen til Finn Henriksen på Det er lettest at træffe ham efter kl. 20. Der kan også være mulighed for fælleskørsel til de lokale traveture lørdag eftermiddag, hvor der ikke er start fra Klubhuset. Der vil være afgang 30 eller 45 minutter før starten på turen - afhængigt af afstanden til startstedet. Tårnbyvandringen på Amager, søndag, den 9. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på 6, 9 og 15 km. Slotsvandringen fra Hillerød, lørdag, den 15. november med afgang fra Holbæk kl Der er ruter på mellem 5 og 25 km.

3 Lørdag, den 13. december 2014 Kl Holbæk Gangsports Klubhus Højen 36, 4300 Holbæk

4 STARTSTED: Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk Starttid: Kl Sluttid: Senest kl. 16:00 Distancer: Startgebyr: Hold: Tilmelding 5 og 11 km. Efter rutebeskrivelse. 20 kr. incl. specielt julediplom. Størst tilmeldte hold modtager en holderindring. af hold: senest 06/ til: Kirsten Frederiksen, tlf.: Turen er lagt i det julepyntede Holbæk. På den lange rute er der en rast med varm kakao. Efter turen er der hygge i Klubhuset med gløgg og æbleskiver.

5 EVG-MØDE I HOLBÆK Som en opstart på næste års store vandring i Holbæk, kaldet 30. Europa-vandredage, blev der i dagene fra den 31. oktober til den 2. november afholdt ordinært EVG-årsmøde. I dette møde deltog repræsentanter fra de 5 lande, som er aktive indenfor EVG, hvilket vil sige Tyskland, Schweiz, Østrig, Sverige og Danmark, og ud over at være det ordinære årsmøde, med alt der hører til et sådant møde, var det samtidigt en præsentation af det arrangement, som Holbæk Gangsport er i gang med at planlægge. Allerede fredag middag blev de første af deltagerne afhentet i Københavns Lufthavn. Det var dem, som havde længst til mødet, nemlig repræsentanterne fra Østrig og Schweiz. De øvrige deltagere kom i bil lidt senere på dagen, og efter at have fået sig indlogeret på Hotel Strandparken og fået noget at spise, var det tid at begynde det første møde, som var for det forretningsførende præsidium samt for formændene for hvert land. Ved dette møde gennemgik man procedurerne til det følgende delegeretmøde, som skulle afholdes om lørdagen. Her blev også brochurerne over det kommende Pinse-arrangement forevist for de fremmødte, og de var alle godt tilfredse med udseendet og indholdet af brochurerne, som var blevet fremstillet i tre versioner, en dansk, en tysk og en engelsk. Gang i bord-opstillingen Tidligt søndag morgen var bestyrelsen for Holbæk Gangsport samt nogle tilkaldte hjælpere i gang med at forberede det egentlige møde, som skulle holdes i Foreningshuset ved Bjergmarkshallen, og kl kom deltagerne med bus fra hotellet, så de kunne komme i gang med mødet. Fra Holbæk Kommune mødte Solvej Pedersen op for på vegne af borgmesteren og Udvalget for Kultur og Fritid at byde velkommen til de fremmødte og samtidigt fortælle dem lidt om, hvad de kunne glæde sig til ved det kommende Pinse-arrangement. Kommunens repræsentant forbereder talen. Derpå bød den internationale formand velkommen til delegeret-forsamlingen med alle de formalia, som hører til et sådant møde, og der var nok nogle af de danske og svenske deltagere, som syntes, at det kunne være en anelse trættende, for det hele foregik på tysk. Men efter at mødets mange punkter på dagsordenen var blevet klaret, var der atter gang i holbækkerne, for nu skulle der dækkes op til frokost, og det var naturligvis dansk smørrebrød, som skulle serveres, og mens borddækningen blev klaret, blev de delegerede sendt over i Bjergmarkshallen, for at se startstedet for Pinseturen. Her kunne man se, at hallen var anvendelig til mange ting, for der var fuld gang i en ganske spændende volleyball-kamp, som man dog ikke - på grund af begrænset tid - fik lejlighed til at se til ende.

6 Løvenborg Slot blev besigtiget. Der er gang i mødet. En del af præsidiet med næstformand, formand og sekretær. Den danske repræsentant fortæller om Oplevelsescenter Brorfelde. Så er der gang i frokosten. Da frokosten og mødet var overstået, var det tid for forsamlingen at tage på bustur, for man skulle også præsenteres for nogle af de steder, som Pinseturens ruter skulle passere. Heldigvis var det i løbet af formiddagen blevet klart vejr med sol, og det gav deltagerne en meget bedre oplevelse af områderne, end hvis det havde været gråvejr hele dagen. Temperaturen var også fin, så når der var pauser, var alle ude af bussen for at se så meget som muligt. Ved kagebordet i Brorfelde var der mulighed for at træffe deltagerne på lørdagens travetur, som dermed også fik mulighed for at smage de fine kager, som mødedeltagerne blev præsenteret for. Derpå kørte bussen tilbage til Holbæk, hvor der et par timer senere ventede deltagerne en fornem middag. Det var meget tilfredse mødedeltagere, som siden blev bragt tilbage til hotellet, og foreningen fik megen ros for arrangementet. Nu må vi så håbe, at det også bringer mange deltagere til Pinseturen.

7 Trollhättan juni 2015: Vi vender tilbage til Sverige, der er meget mere at se og opleve. Trollhättan er en by i Västergötland i Sverige med cirka indbyggere. Trollhättan ligger ved Göta Älv 70 km nordøst for Göteborg, og denne meget vandrige elv har her et fald på 32 meter. Allerede i 1700-tallet begyndte man under Christopher Polhems ledelse at anlægge sluser, men først i 1800-tallet lykkedes det at åbne det første kanal- og slusesystem. Trollhättan har en meget betydelig industri, som især domineres af bilfabrikken Saab og Volvo Aero Corporation. Kanal- og sluseanlægget er et meget interessant udflugtsmål. Polhems sluse findes stadig, og området er meget smukt. På Fallens dag i juli får elven sit gamle løb tilbage, og den vældige fos frembyder et imponerende skue. Vi forventer at lave vandreture i samarbejde med en lokal vandreforening. Der vil også denne gang være udflugter til kultur og naturoplevelser. Vi vil få god tid til at vandre i området ved sluserne i Trollhättan, hvor mulighederne er mange. Sejltur på Göta Elven og se på sluserne. Vänersborg og Elgsafari Turen går til Vänersborg, hvor der er en 10 km vandrerute i byen. Tidlig aftensmad på hotellet, og derefter tager vi på elgsafari ved Hunneberg med lokal guide. Evt. udflugt til de smukke skærgårdsøer Orust og Tjörn, hvor der er gode vandre-muligheder. Pris for turen er kr Tillæg for enkeltværelse kr Der er desværre ikke mange enkeltværelser på denne tur. Så der er forlods tildelt 2 til hver forening. Hvis behovet bliver større, må vi se om vi kan få flere værelser. Prisen inkluderer: - Bus, færge, hotel, aftensmad, morgenmad, madpakker. - Sejltur på Göta elven. - Elgsafari med guide.

8 Vi har på denne tur igen allieret os med EGONS busser. Vi skal bo på Hotel Scandic Swania Trollhättan. Godt hotel, centralt i byen direkte ud til Göta kanalen. Alle værelser har bad/ toilet, samt tv. Hotellet har bar, restaurant, elevator, sauna og mindre indendørs swimmingpool. Tilmelding senest: 1-februar Restbetaling senest: 1-april Sygesikring og afbestillingsforsikring: Man skal huske at medbringe EU-sygesikrings kort (Det blå). Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt. Der vil være mulighed for afbestillingsforsikring via Egon s busser. OBS! Tilmelding kun på følgende måder: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: (Efter kl. 18) Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er plads. Oplysninger: Navn (Som i pas) Hvad der betales for (Depositum, enkeltværelse, forsikring) Forening (din vandreforening) Hvem du evt. ønsker at dele værelse med Depositum: kr. / kr. for enkeltværels Afbestillingsforsikring for dobbeltværelse: 405,65 kr. Afbestillingsforsikring for enkeltværelse: 500,15 kr. Tilmeldingen er bindende når evt. depositum + evt. afbestillingsforsikring er indbetalt på konto nr: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Detaljeret program ca. 14 dage før afrejse Deltagerantal til Trollhättan: 48 personer. (Ca. 15 pr. forening + turledere)

9 Så er det tid - Efter flere års overvejelse er vi klar med en tur til Grønland. Vi har planlagt at turen skal gå til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord og Ilulissat, Jakobshavn. Pris for turen er ca kr. Depositum: kr. Prisen dækker fly, kost, logi, sejltur på Isfjorden og tur til Indlandsisen. For at holde prisen så lav som mulig er der indkvartering på vandrerhjem i 2 eller 4 personers rum. I prisen indgår, at vi så vidt muligt køber aftensmad et sted i byen, men morgenmad og frokost skal vi selv stå for. Det betyder, at når man melder sig, skal man være indforstået med, at vi deles om at købe ind, sørge for morgenmad og smøre madpakker. Tilmelding senest: Restbetaling senest: Tilmeldingen er bindende, når evt. depositum er indbetalt på konto nr.: Depositum/rejsens pris refunderes ikke ved sygdom eller anden form for afbestilling. Vi bruger først til mølle princippet. Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord Er en bygd i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn, nær Sisimiut i Qeqqata Kommune. Kangerlussuaq ligger på højde med Polarcirklen, ca. 170 km fra den grønlandske vestkyst og med 30 km til Indlandsisen.

10 Kangerlussuaq har havn med sommersejlads til de vestgrønlandske byer, hotel, supermarked, svømmehal, børnehave og skole. Der er et rigt dyreliv omkring Kangerlussuaq med moskusokser, rensdyr, polarræve, falk, ørne og ravne. Der ses ofte et meget tydeligt nordlys i vinterhalvåret. De mange veje fra militærtiden gør, at man til fods, hest, cykel eller bil kan færdes i et stort område omkring lufthavnen og ud til et udsigtspunkt ved Russel Gletsjeren nær indlandsisen. I dag bor der omkring 500 indbyggere i Kangerlussuaq, hvilket gør Kangerlussuaq til Grønlands største bygd. Kangerlussuaq Lufthavn er den vigtigste lufthavn i Grønland, hvor det er muligt at lande store fly. Der er flyforbindelser til de større grønlandske byer. Air Greenland har stort set daglig helårsforbindelse til København og sommerflyvninger til Aalborg. Den minimale nedbørsmængde og den vindbeskyttede beliggenhed ved enden af fjorden giver gode flyvebetingelser i det ellers hårde arktiske klima med temperaturer under 40º C, men kun lidt sne. Ilulissat, Jakobshavn Ilulissat (Isfjeldene), er Grønlands tredjestørste by. Ilulissat ligger i Vestgrønland på østkysten af Diskobugten, ca. 2 km nord for mundingen af Ilulissat Isfjord. Byen er hovedby i Ilulissat Præstegæld og ligger i Qaasuitsup Kommune. Ilulissat var hovedby i den tidligere Ilulissat Kommune. De fleste af indbyggerne i byen er beskæftiget i fiskeindustrien og med fiskeri. Om sommeren fiskes der fra småbåde og joller ved Isfjeldsbanken. Om vinteren foregår fiskeriet længere inde i fjorden, hvor der fiskes fra isen. Al transport frem og tilbage om vinteren foregår på hundeslæde eller snescooter. Der fanges og produceres hovedsageligt rejer og hellefisk. Turisme er også en stor indtægtskilde for byen. Byen har en stor havn, lufthavn og helikopterlandingsplads (heliport). Til præstegældet hører følgende bygder: Ilimanaq (Claushavn), Oqaatsut (Rodebay), Qeqertaq og Saqqaq. Særligt Mathias Storch, Jørgen Brønlund og polarforskeren Knud Rasmussen har haft stor betydning for byens udvikling. De to sidstnævnte er født og opvokset i Ilulissat, og der er rejst mindesmærker for begge. Dag 1: Afrejse fra København til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord. Indkvartering, indkøb af forplejning. Evt. lille vandring. Dag 2 5: Vandreture omkring Kangerlussuaq. Tur til Indlandsisen. Dag 6: Afrejse til Ilulissat. Indkvartering, indkøb af forplejning. Evt. lille byvandring. Dag 7 8: Vandring langs Isfjorden. Aften sejltur på fjorden. Dag 9: Retur til Kangerlussuaq, Søndre Strømfjord. Lille vandretur. Dag 10: Hjemrejse til København. Sygesikring og afbestillingsforsikring: Man kan bruge Det Gule Sygesikringskort og evt. EU-sygesikrings kort (Det blå). Da der ofte er andre udgifter forbundet med sygdom, anbefaler vi dog, at du tegner en rejseforsikring i dit eget forsikringsselskab. Se evt.

11 OBS! Tilmelding kun på følgende måder: Mail: Eller til: Birgit Hartung Thomsen Rødkælkevej Tølløse Telefon: (Efter kl. 18) Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt at du/i tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er plads. Oplysninger: Navn (Som i pas) Pas.nr. Cpr.nr. Forening (din vandreforening) Deltagerantal til Grønland: 20 personer. (Ca. 6 pr. forening + turledere) Beijing International Mountain Walking Det var med store forventninger, vi den gik ombord i SK995 til Beijing for at deltage i ovennævnte IML vandring. Ved ankomsten til Beijing havde vi anmodet om afhentning, idet vi ikke anede, hvor vi skulle hen og vandre, bortset fra det var i Beijing. Det viste sig, at startstedet og hotellet lå ca. 2 timers kørsel fra lufthavnen i et bjergrigt område. Hotellet var pænt og maden kinesisk, det vil sige, at morgenmaden bestod af varm soyamælk og andre ubestemmelige retter, så vor medbragte pulverkaffe og dansk rugbrød blev indtaget på værelset, efter den kinesiske morgenmad. På grund af, at det ikke var muligt at købe forplejning på rastepladserne, fik vi den første dag udleveret madpakker et stk. til hver pr. dag, hvordan det smagte ved vi ikke, det så ikke særlig indbydende ud, så vort danske rugbrød blev nydt ude på ruten. Den første aften var der åbningsreception, med god kinesisk mad, så spisepindene blev flittigt rørt, hertil kolde øller og kinesisk brændevin serveret i de mindste glas, vi nogensinde har set. Endelig blev det lørdag morgen, og den første dags vandring kunne begynde, og allerede her begyndte den kinesiske mentalitet at vise sig, idet vi alle skulle gennem sikkerhedsscanninger, og vort medbragte vand i flaske, skulle vi åbne og drikke af, så de kunne se, at det ikke var brandfarlig væske. Vi gik begge dage 20 km ruten, og den første dag var den mest krævende, idet vi

12 allerede efter ca. 5 km skulle stige ca. 300 m op ad trapper, der ikke ligefrem var tilpasset normal dansk standard (meget små trin). Ved ankomsten til mål stod vi lidt og ventede, idet vi troede, at den første deltager på en 100 km, som var startet om morgenen, var på vej i mål. Dette viste sig ikke at være tilfældet, idet den første mand var kommet i mål på ca. 6½ time og den første kvinde på 7½ time (i meget kuperet terræn), så når jeg tidligere har taget en 100 på 16 timer, ved jeg hvor hurtigt det er gået/løbet, men sejrspræmien var også ca kr. for både kvinder og mænd. Vandringen om søndagen var mere plan og sluttede med, at vi vandrede rundt om en stor inddæmmet sø, og med det smukke sommervejr vi havde, kunne vi ikke andet end glæde os over turen. Om mandagen blev vi kørt til Beijing centrum, det tog kun 1½ time, men blev sat af ved et forkert hotel, det tog os så 2-3 timer at vandre med kufferterne til det rigtige hotel, for ingen taxaer ville køre, da det var for kort distance, og vore kort var ikke helt så præcise som det kunne ønskes, så når vi spurgte om vej, var det den ene gang mod øst og den anden gang mod vest, for ingen forstod engelsk. Efter 5 dage i Beijing centrum, hvor vi fik genopfrisket nogle af vore indtryk fra 1997, hvor vi også var der, men denne gang gik vi rundt selv og det blev til ca.75 km, kun i centrum af Beijing, inden vi igen begav os mod Danmark. Det var med spænding, at vi kom til lufthavnen for at check-in, idet vi i 2010, da vi skulle hjem fra Dalian via Beijing, blev nægtet bording, da vi ikke havde visum til Frankfurt, hvor vi skulle mellemlande, det lykkedes først efter lange diskussioner med skrankedamen, at få lov til at komme ombord i maskinen. Denne gang gik det uden problemer, og da vi ankom til Danmark var bagagen næsten på båndet, så vi kunne komme hurtigt hjem, troede vi. Når vi skal til Gilleleje er det altid et spørgsmål, om det er toget fra Helsingør eller Hillerød, så vi valgte toget fra Hillerød, hvilket viste sig ikke at være tilfældet, for DSB havde den aften valgt at indsætte togbusser, så det blev via Helsingør fra Nørreport station. Efter 23 timer i vågen tilstand, kunne vi gå til ro i vor egen seng kl Helle & Mogens MILEPÆLEN Følgende har passeret en milepæl: Jan Vilhelmsen, 175 ture, IVV Jan Vilhelmsen, km, IVV Claus Berg, km, TRIM Asta Frederiksen, km, TRIM Jan Vilhelmsen, km, TRIM Gurli Hansen, km, TRIM Vi ønsker tillykke med præstationerne og håber på fortsat god fart.

13 Holbæk Gangsport inviterer til weekend på grænsen mellem Skåne og Småland fra den juni 2015 Flere medlemmer har efterspurgt en tur til dette område, hvor vi tidligere og med stor succes har besøgt Jørgen og Helle i deres svenske hus i Loshult. - Denne tur bliver i privatbiler, og vi fylder bilerne og deler udgiften. Pris for turen er kr. Tillæg for enkeltværelse er 350 kr. Prisen dækker 2 overnatninger, 2 x morgenmad, 2 x aftensmad, 1 x madpakke og 1 x frokost. Ikke med i prisen: 2 x 240 km mellem Holbæk og Älmhult, broen over Øresund, drikkevarer samt lidt kørsel i nærheden af Älmhult. Tilmelding senest: 1. april 2015, men gerne tidligere. Foreløbigt program: Fredag kl. 13 kører vi fra Klubhuset i private biler. Ca. tre timer senere mødes vi ved Helle og Jørgens hus i Loshult, hvor vi får en tår kaffe. Derefter fortsætter vi til Älmhult, hvor vi skal bo på Ikea Hotell.

14 Lørdag kan der vælges mellem en længere gåtur ad Vieå-leden og en kortere samme sted eller ved Älmhult. Søndag kører vi til Hjertesøen, som man kan gå rundt om eller bade i. Bagefter skal vi kigge på verdens største brud af sort granit, Svarta Bergen. Her blev der brudt granit i hele 1900-tallet. I dag er det indrettet til museum om arbejdslivet, men lige ved siden af brydes stadig sort granit. Efter frokost kører vi hjem til Holbæk. Det er muligt at stoppe og købe ind ved supermarkedet City Gross i byen Höör, som vi kører lige igennem. Tilmelding skal ske til: Helle Munk Nielsen, Østre Fælledvej 24, 4300 Holbæk, tlf eller på mail: Det er ikke muligt at tilmelde sig på andre måder. Det er vigtigt, at du / I tilmelder jer pr. mail, telefon eller brev før I indbetaler, så vi ved, om der er pladser. Oplysninger ved tilmelding: Navn, adresse og tlf. Om du selv vil lægge bil til, eller om du vil køre med andre Hvad du ønsker, dobbelt- eller enkeltværelse Hvem du evt. ønsker at dele værelse med Depositum pr. person: 200 kr., dog 550 kr. for enkeltværelse Tilmeldingen er bindende, når depositum er indbetalt på kontonr.: Restbeløbet (800 kr.) betales senest den 11. maj (Sparekassen Sjælland). Detaljeret program og kørselsvejledning ca. en måned før afrejse. OBS.: Hvis du har tilmeldt dig, og alligevel ikke kan komme med, er pengene som hovedregel tabt. Deltagerantal: 20 personer + turledere. Evt. mulighed for flere deltagere.

15 TUR TIL ÖLAND I dagene fra 11. til 15. september var der en større flok af vore medlemmer der sammen med nogle stykker fra vore naboforeninger tog til den langstrakte ø, som ligger i Østersøen ud for Kalmar. For nogle år siden var der et mindre antal, som gjorde noget tilsvarende men dog kun i halvt så lang tid. Den gang var det en pæn succes, og det medførte, at flere andre også gerne ville opleve denne specielle ø. Da det midt i september er muligt også at deltage i en arrangeret vandring, hvor man kan få overnatningen til en ganske rimelig pris, var det praktisk at koble foreningsturen sammen med denne vandring, og det medførte da også, at hele turen kunne gøres til en særdeles rimelig pris. Nu nåede man meget mere, og da vejret var rigtigt fint alle dagene, var der stor tilfredshed. Der var endda nogle, som også benyttede lejligheden til et sensommerbad i Østersøen, men det var dog - for de fleste - en ret så kortvarig fornøjelse, for vandet var trods alt blevet lidt køligt. Rauker på Nordöland Noget af det mest specielle, som man kunne se på turen, var de store rauker, som er tykke lag af ældgamle fossiler af havdyr. Efterhånden, som havet nedbryder noget af formationerne, kommer der nye fossiler frem, så man kan hele tiden finde spændende aftryk af de flere millioner år gamle dyr. Rådhuset i Kalmar. På vejen til Öland blev der gjort ophold i et par af de mange byer, som blev passeret, og så blev der selvfølgelig også tid til en gåtur, lige som der var tid til at nyde nogle af de mange naturskønne områder på selve øen, for det var nemlig et klagepunkt fra det tidligere besøg på øen. Den gang havde man ikke haft tid nok til se ret meget andet end det nordligste af Öland. Det var ikke kun gamle døde dyr, man kunne se på øen, der var også levende, og et af dem kan man se herover lidt til højre for midten. Det er en ung hugorm på ca. en halv meters længde; den blev opdaget i nærheden af sydspidsen af øen. Godt forsynede med en mængde oplevelser tog man hjem igen, og inden afrejsen fik man mange opfordringer til snart at komme igen, men det er nok også forståeligt, da der var 83 deltagere i vandringen, Böda-Luffen, og deltagerne i vores tur udgjorde de 45 deraf. Vi fortalte arrangørerne, at vi gerne ville overveje muligheden, men vi kunne ikke love noget fast.

16 PÅ TUR TIL LYØ Endnu engang havde vort medlem på Langeland, Peer Johansen, fundet en ø i Det Sydfynske Øhav, som han syntes, at vi skulle besøge, og den 20. september var der 19 deltagere i hans tur til Lyø. Det blev en rigtigt hyggelig tur, omend der var lidt anstrengende at gå på nogle strækninger. Der var dog en enkelt ting, som var lidt generende, og det var den dis, som i lang tid blev hængende over øen, og som gjorde, at udsigten ind imellem var ganske begrænset. Men vi vil takke Peer for en ellers god dag, og så venter vi med spænding på, hvilken tur har finder til os til næste år, for der er jo mange øer tilbage at vælge imellem. På vej hjem fra Lyø fandt vi på at køre ad nogle småveje, og der mødte vi på et skilt, som viste til Kaleko Vandmølle, og den måtte vi absolut tage i øjesyn, og det var ingen dårlig ide, for den var både pæn og stor, og så havde den to vandhjul, hvilket ikke ses ret tit i Danmark. Fru Pindsvin på vandring med ungerne. Set på Værløsemarchen i august NYE MEDLEMMER Vi kan denne gang byde velkommen til følgende nye medlemmer: ANNE MARIE NIELSEN, ANETTE JENSEN, Holbæk Asnæs Vi håber, at I vil føle jer rigtigt velkomne i foreningen. JULETURE I HOLBÆK Vi beder jer huske på juleturene i Holbæk. Der er tale om 2 tilbud: Det drejer sig om Julemærkemarchen, som foregår søndag, den 7. december med start fra Pakkepostafdelingen, Jernbaneplads 1 i Holbæk. Hvis I har lyst til at deltage i vort hold, skal tilmelding ske snarest muligt. Der er fremlagt tilmeldingssedler i Klubhuset. Prisen er 20 kr. for diplom og 40 kr. for medalje. Hvis man møder op mellem kl og 09.00, serveres der sædvanligvis en kop kaffe og et rundstykke, mens man kan nyde den levende julemusik. Det andet tilbud er vor egen Julevandring i Holbæk, som afholdes lørdag, den 13. december med start fra vort Klubhus mellem kl. 13 og 14. Brochuren over denne tur er medtaget her i bladet. Ruten er ikke afmærket, men man skal ikke være bange for at gå alene, hvis man er klar til start kl. 13, for der er sædvanligvis en pæn flok, som går af sted på det tidspunkt. Startgebyret for denne tur er sat til 20 kr., men så får man også et diplom som bevis for gennemførelse af turen. Undervejs på turen kan man nyde at gå gennem den julepyntede by, og efter turen tilbydes der gløgg og æbleskiver i Klubhuset til en ganske rimelig pris, lige som der vil være pebernødder på bordene.

17 Meld dig til holdtur med Holbæk Gangsport og få startkortet betalt. Adventstrim Søndag, 30. november 2014 Startsted/mål: Satellitten, Bymidten 46, 3500 Værløse Distancer: 5 og 10 (evt. 15) km Sidste tilmelding: Torsdag 20. november (Herefter er det for egen regning) Der vil være fælleskørsel fra Klubhuset i Holbæk kl. 07:30. Husk, at vi behøver ikke at kunne gå samme distance for at deltage som hold. Der er også mulighed for at købe mad og drikke på rastepladsen. Tilmelding på liste i Klubhuset / Asnæs eller hos Rita. Ring eller send en SMS på

18 RUNDE DAGE Efter gennemgangen af kartoteket er det konstateret, at Steen Pedersen, Snertinge, torsdag, den 6. november kan fejre sin 50 års fødselsdag, at Svend-Erik Gøttrup, Ll. Grandløse, torsdag, den 13. november kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Leif Nyborg, Holbæk, fredag, den 28. november kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Lis Algran, Fløng, onsdag, den 3. december kan fejre sin 60 års fødselsdag, at Susan Jadegård, Holbæk, tirsdag, den 16. december kan fejre sin 65 års fødselsdag, at Conny Jensen, Nykøbing Sj., torsdag, den 18. december kan fejre sin 70 års fødselsdag, at Mette Molberg, Køge, fredag, den 19. december kan fejre sin 65 års fødselsdag. Vi ønsker jer alle hjerteligt tillykke med de runde fødselsdage; og vi håber hyppigt at se jer på turene rundt om i landet. FRA POSTBUNKEN kan denne gang nævnes: Til Holbæk Gangsport Hermed siger jeg tak for jeres hilsen til min fødselsdag. Ole Laurbjerg Nielsen, Holbæk Til Holbæk Gangsport Mange tak for kortet til min fødselsdag, det blev jeg glad for. Efter 30 vandreår med dejlige lange ture, forlanger mine ben nu meget korte ture, men jeg er stadig med. De bedste hilsener fra Betty Kristensen i Køge. Til Holbæk Gangsport Kære alle gå-venner. Hjertelig tak for hilsen og venlige tanker ved min 80 års dag. Arne Knudsen, Fårevejle. Vi siger selv tak, og vi håber, at I alle fik en rigtig god 80 års dag. Selv om vi ved, at det somme tider kan være lidt besværligt at få benene til at opføre sig pænt, håber vi, at vi fortsat kan mødes rundt om på turene. Tilføjelse til Milepælen. Det blev lige inden redaktionens afslutning opdaget, at Kate Schlüter har passeret TRIM-km Tillykke dermed og fortsat god tur.

19 HUSKELISTEN DEL 1 Hver mandag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver mandag kl stavgang fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver tirsdag Hver onsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. kl er der en travetur på km fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Hver torsdag kl travetur fra Klubhuset, Højen 36, Holbæk. Der gås 1½ - 2 timer. Hver torsdag kl er der en travetur på ca. 5 km fra Asnæs-Grevinge Hallen, Teglværkskrogen 4 6, Asnæs Ud over turene, der er listet op overfor, er der følgende tilbud: lørdag 8. nov. kl fra Bjergsted Forsamlingshus, Gl. Skovvej 1, 4450 Jyderup, travetur på km lørdag 15. nov. kl fra Vibevej 21, 4571 Grevinge, travetur på km lørdag 22. nov. kl fra Udby Brugs, Udbyvej 57, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 29. nov. kl fra Munkholmkiosken, Munkholmvej 315, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag søndag 6. dec. Turen er aflyst, der henvises til Julemærkemarchen den 7. december 7. dec. kl fra Postgården, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk, JULEMÆRKEMARCH I HOLBÆK, 5 og 10 km lørdag 13. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, JULEVANDRING I HOLBÆK, 5 og 10 km lørdag 20. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag 27. dec. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km lørdag lørdag 3. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km 10. jan. kl fra Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, travetur på km På hjemmesiden vil startstederne blive søgt angivet med den fulde adresse samt om muligt med GPS-koordinater. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

20 MEDLEMSNYT FOR HOLBÆK GANGSPORT Redaktion: Finn Henriksen Strandmøllevej 156 B-post 4300 Holbæk Returneres ved varig adresseændring HUSKELISTEN DEL 2 søndag 9. nov. TÅRNBYVANDRINGEN, kl , EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 6, 9 og 15 km. lørdag 15. nov. SLOTS-VANDRING, kl , fra 5 til 25 km IVV Ålholmskolen, Teglværksvej 19, 3400 Hillerød Vest, ændret startsted søndag 16. nov. VINTER-VANDRING, kl , (ført tur), Kokkedal Station, 7-eleven kiosken, 2980 Kokkedal, ca. 10 km søndag 30. nov. ADVENTSTRIM, kl , 5 og 10 (evt. 15) km Satellitten (ved Biblioteket), Bymidten 46, 3500 Værløse EVG søndag 7. dec. JULEMÆRKEMARCH, kl , EVG Postgården, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk, 5 og 10 km Turen afholdes flere andre steder over hele landet. Se særlig brochure! lørdag 13. dec. JULEVANDRING I HOLBÆK, kl , Klubhuset, Højen 36, 4300 Holbæk, 5 og 10 km EVG søndag 14. dec. NISSEHUETUR, kl (samlet start), (ført tur), EVG Tårnby Skole, Sneserevej 10, 2770 Kastrup, 8 eller 15 km søndag 14. dec. VINTER-VANDRING, kl , (ført tur), Kokkedal Station, 7-eleven kiosken, 2980 Kokkedal, ca. 10 km lørdag 20. dec. VINTERSTJERNEN 1. gren, kl , (ført madpakketur), Vestamager Metro-station, Kanalvej, 2770 Kastrup, 25 km fredag 26.dec. JULEMOTIONSTUR, 5 og 10 km IVV kl , Sognevej 35, 2605 Brøndby eller kl , Frugtplantagen, Maglehøjvej 226, 4983 Dannemare søndag 28. dec. JULEMOTIONSTUR, kl , Kulturforsyningen, Voldgade 1, 4800 Nykøbing F, 5 og 10 km Næste blad forventes at udkomme omkring 15. december IVV

DET BLEV EN SLAGS SOMMER

DET BLEV EN SLAGS SOMMER medlems- nyt Nr. 6 MAR SEP. NN OKT. 2015 35. årgang Tur fra Klubhuset en regnvejrsdag i august 2015 DET BLEV EN SLAGS SOMMER Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de lidt

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT

Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT medlems- nyt Nr. 6 SEP. A - NN OKT. 2014 34. årgang Domkirken i Kalmar ÅRETS EFTERÅRSTUR FORLØB FINT Midt i september var der en større flok af foreningens medlemmer, som - sammen med nogle stykker fra

Læs mere

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE

Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE medlems- nyt Nr. 8 DECEMBER 2014 (JANUAR 2015) 34. årgang Minde fra forsommeren 2014: Tulipantræet i blomst ET ÅR MED MANGE REKORDER ER SNART OVRE Vi fejrer det snarlige nytår med en blomst, som er de

Læs mere

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg

5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg 5 dages luksus vinterferie til Grønland: Ilulissat Hundeslæde, nordlys, isbjerge og bygdebesøg Isbjerge, nordlys, bygdebesøg og hundeslæde Det er sammen med meget andet, hvad der kan opleves på turen.

Læs mere

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj

HOLBÆK - DANMARK. 30. Europa Vandredage. 22.-25. maj HOLBÆK - DANMARK 30. Europa Vandredage 2015 22.-25. maj Velkommen til Holbæk Kære vandreentusiaster Her i Holbæk Kommune er vi stolte af at skulle huse den 30. udgave af Europa Vandredage i Pinsen 2015.

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD

DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD medlems- nyt Nr. 2 MAR. - APR. 2016 36. årgang DEN NYE VANDRESÆSON LÆGGER HÅRDT UD Selv om kalenderen kun lige er gået i gang med den tredje måned, og foråret dermed også skulle være begyndt i Danmark,

Læs mere

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98

Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 GANG NYT Landstrygerne, Varde 1. kvartal 2015 medlemsblad nr. 98 Siden sidst: Siden sidste nummer af Gangnyt har Landstrygerne afholdt følgende arrangementer: Julefrokost Den 22.11.2014 blev der af festudvalget

Læs mere

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI

PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI medlems- nyt DEC. 2016 (JAN. 2017) Nr. 8 J 36. årgang PÅ JULEUDSTILLING I TIVOLI Efter at have holdt en pause på 17 år tog redaktøren sig sammen til sammen med familien at besøge Tivoli i København. Den

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst

Lokalafdelingen for Nordsjælland Øst E-mail Nyhedsbrev nr. 23 Kære medlem af Scleroseforeningens lokalafdeling Hermed fremsendes nogle informationer, som du kan have glæde af at kende. Cykelprojektet Helsingør-Paris 2013 28 cykelryttere sætter

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013.

TURBESKRIVELSE. 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. TURBESKRIVELSE 6 DAGE. 5 HELE RIDEDAGE. 140 KM 15 september til 22 september 2013. Individuelle rejser til Island. Vi mødes i Akurery lufthavn søndag eftermiddag d. 15 september. Som regel passer det med

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine.

Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Swiss Alpine 2010. Brian Bak, Lise Nielsen og jeg havde gennem flere år talt om at prøve at løbe 78 km i bjergene i Schweiz Swiss Alpine. Brian er min kollega i IBM og Lise har jeg kendt gennem 20 år.

Læs mere

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR

EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR medlems- nyt Nr. 7 NOV. DEC. 2015 35. årgan g En smuk efterårsdag i oktober 2015 EN TAM SOMMER BLEV ERSTATTET AF ET PÆNT EFTERÅR Når man kigger tilbage på sommeren 2015, må den nok henføres til en af de

Læs mere

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018.

VELKOMMEN. Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. VELKOMMEN Til interesserede i Grønlandsrejse 2018. Mange har været igennem Grønnedal som tjenestegørende, civil medarbejder i kommune, medrejsende eller i f.m. tjeneste relateret til Grønlands Kommando

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 25. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2008 Sommersjov i juni 2007: 1. Gilde konkurrerede i smøring af landgangsbrød. 1. Sct. Georgs Gilde Skanderborg Torsdag

Læs mere

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00

1. Information om medlemsweekend år 2010. Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 1. Information om medlemsweekend år 2010 Lørdag den 9. oktober kl. 14.00 og søndag den 10. oktober 2010 kl. 10.00 Så nærmer sig tiden som mange af os har glædet os til et helt år hvor vi skal mødes igen

Læs mere

Jule frokost bag tremmer????

Jule frokost bag tremmer???? FTK nyhedsbrev Februar 2014 ********************************************** Har klubben afholdt den årlige dyst for medlemmerne. Denne gang i en stemning af ølbar. Der var diverse konkurrence måder, så

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse.

Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Cykelferie August 2016 Så er min årlige ferietur med min datter forbi, vi er hjemme igen. Turen gik i år til Tönning som ligger ved Ejderen, Danmarks gamle grænse. Jeg siger gerne for sjov at jeg er medlem

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 36. Årgang 2014 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ

OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ medlems- nyt Nr. 5 MAR AUG. NN SEP. 2015 35. årgang Lyngby Sø på Mølleåvandringen i august 2015 OMSIDER KOM SOMMEREN OGSÅ Siden sidst, hvor man forventede, sommeren var lige for døren, er der forløbet

Læs mere

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013

Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Danfoss Marathon Club - Gran Canaria Marathon 2013 Rejs med Danfoss Marathon Club til Gran Canaria i januar 2013 og få en forrygende start på løbeåret 2013. Du kan vælge både et helt maraton eller en kortere

Læs mere

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September

Sjælsro. Den 29/8-5/9 2015. Den 29. August 5. September Sjælsro på Samos Den 29/8-5/9 2015 Den 29. August 5. September Oplev 8 dage Med Sjælsro til Samos med direkte fly til det dejlige familiedrevne Anema Hotel I Karlowasi. September en den perfekte måned

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer

Skåne. - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid. Danske Senior Agronomer Skåne - og de dansk/svenske relationer i fortid og nutid Danske Senior Agronomer Kursus på Den Internationale Højskole 4. august - 10. august 2013 Kære Danske Senior Agronomer Det er en stor glæde at byde

Læs mere

Sort Sol med Nolde museet og Mandø

Sort Sol med Nolde museet og Mandø Sort Sol med Nolde museet og Mandø Lørdag d. 27. september til søndag d. 28. september Rejseleder: Jan Hjort Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort Sol. Fænomenet blev første gang præsenteret af

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE

SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE medlems- nyt Nr. 4 JUNI J - JULI 2016 36. årgang SÅ BLEV DET SOMMER MED SOL OG TØRKE Som omtalt i det foregående nummer af Medlemsnyt skiftede vejret tydeligt karakter lige før afholdelsen af Maglesøvandringen,

Læs mere

Skiekspedition på indlandsisen

Skiekspedition på indlandsisen Skiekspedition på indlandsisen Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og bygden Qassiarsuk... 5 Dag 2. Qaleralik-fjorden...

Læs mere

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans

3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans 3-dages JAZZ-TUR til Fyn og Svendborg i 2017 med The Spirit of New Orleans Jazzmusik med The Spirit of New Orleans, 2 jazzkoncerter, 2 overnatninger i Svendborg god mad og sightseeing bl.a. i Svendborg

Læs mere

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN

VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN medlems- nyt Nr. 3 MAJ - JUNI 2015 35. årgang En hyggelig torsdagstur til Sjællands Odde i august 2014 VI GLÆDER OS TIL SOMMEREN Med udgangen af april er foråret kommet rigtigt godt i gang, og der har

Læs mere

Lørdag den 16. og søndag den 17 april

Lørdag den 16. og søndag den 17 april 8. Internationale Ravning Brovandring En vandretur i den natur skønne Vejle ådal Lørdag den 16. og søndag den 17 april 2016 Foreningen for Afholdelse af Ravning Brovandring Ødsted Historie Velkomst På

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Delegationsrejsen 2014

Delegationsrejsen 2014 Delegationsrejsen 2014 Erhvervsliv mødes i Grønland Delegationsrejse med Arctic Business Network Så er programmet klar for forårets store delegationsrejse til Grønland et stærkt tilbud til alle med interesse

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Midsommer i Sverige 21. juni - 28. juni 2013 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Sverige 21. 28. juni 2013 med forberedende dage på Løgumkloster

Læs mere

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE

BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE BORNHOLMS SOMMERHØJSKOLE 2013 13.-19. juni Højskole og Folkemøde på Bornholm Højskole og Folkemøde på Bornholm 13. 19. juni 2013 I et samarbejde mellem Sydslesvigsk Forening, LOF, Grænseforeningen og Højskolen.

Læs mere

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13

28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. mandag den 1. april 13 Temarejse 28/08-06/09-2013 Ophold i et lille lokalsamfund i højlandet. Vandreture, besøg og kontakt til lokale. Natur & kultur Oplev et lille samfund i det skotske højland tæt på stor natur. Fly til Edinburgh,

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 23.-25. februar 2013 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk

DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk DGI Vingsted Skovvej 1 7182 Bredsten Tlf. 7940 4040 CVR: 4001 1218 info@dgi.dk www.dgi.dk Velkommen til landsmesterskab hos DGI I har kvalificeret jer til at deltage i landsmesterskab i DGI. Tillykke med

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris - afgang fra Billund eller København Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS GIRO: 225-6819 www.postens-mf.dk Nr. 2 Marts 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00 40 formand@postens-mf.dk Næstformand: Ivan

Læs mere

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger

Østrig 2015. Neukirchen. am Grossvenediger Østrig 2015 Neukirchen am Grossvenediger Det ligger her Neukirchen ligger i nationalparken Hohe Tauern mellem Zell am See og Gerlos, i hjertet af Kitzbüheler Alperne. Området 61 km pister 14 lifte Gratis

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere

Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Inspiration Rejsemål: Kangerlussuaq Baseret på 100 deltagere Kangerlussuaq (da. Søndre Strømfjord) er en by i Vestgrønland beliggende ved enden af fjorden af samme navn. Kangerlussuaq er Grønlands største

Læs mere

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE

SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE medlems- nyt Nr. 3 MAR MAJ - NN JUNI 2014 34. årgang En blomsterplæne i gult og hvidt (Foto: Max Larsen) SÅ ER DET TID FOR DE STORE TURE Med kun en ganske kort vinter og et fortryllende forår, er der nu

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

Familieeventyr i Grønland

Familieeventyr i Grønland Tag 4 dage ud af kalenderen og saml din familie til en unik og uforglemmelig oplevelse i Grønland ved kanten af Indlandsisen. Kun 4,5 timers flyvning fra København kan I begynde oplevelserne med det samme,

Læs mere

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene.

Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Mallorca vandring i og omkring Tramuntana bjergene. Lørdag 7. oktober lørdag 14.oktober Turleder Kirsten Brandt, Dansk Vandrelaug. Dagsprogram Dag 1. Fra Københavns Lufthavn til Palma de Mallorca. Fra

Læs mere

Fra Santiago de Compostela til Finisterre

Fra Santiago de Compostela til Finisterre Fra Santiago de Compostela til Finisterre Dato: 27 april - 3 maj 2018 Turleder: Gerda Weng + Kirsten Brandt, DVL I middelalderen vandrede pilgrimme fra hele Europa ad Camino Francés gennem Nordspanien

Læs mere

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå.

August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl Ud i det blå. Tirsdag den 15. august tager vi på den årlige tur ud i det blå. Andet halvår 2017. August: Cykeltur. Tirsdag den 1. august 2017 kl. 9.00 Vi starter fra Agtoftsvej kl. 9.00 og kører en tur i omegnen af Sønderborg. Returnerer til Agtoftsvej, hvor vi spiser vor medbragte

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE

EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE EFTERÅRSREJSE 2015 TIL HUSUM, 23.-25. Oktober 2015, 3 DAGE Årets efterårsrejse går til de tidligere danske besiddelser i Schleswig-Holsten, nærmere betegnet til Schleswig og Husum. Vi bor på det dejlige

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015.

Metal Himmerlands Senior Klub. Program for 2015. Program for 2015. Formand. Erik Jensen. Tlf. 26 25 16 76. E-mail erik@sapper.dk Kasserer. Hans Erikstrup. Tlf. 41 51 26 09. Næstformand. Bent Tolstrup. Tlf. 98 62 17 19. Sekretær. Finn Kristensen. Tlf.

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

Grønland lige om lidt

Grønland lige om lidt Grønland lige om lidt Program Flyveturen Mødetid Bagage / pakning Hvor skal vi bo Forplejning I Sdr. Strømfjord I Nuuk På vandreturen Vandretur Niveaudeling Fortræning Kontakt Økonomi Lejrbank/lommepenge

Læs mere

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50

28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 FLYTIDER 28 NOV NORWEGIAN RUTE DY 3550 KØBENHAVN-BUDAPEST 09:00 10:50 01 DEC NORWEGIAN RUTE DY 3553 BUDAPEST-KØBENHAVN 20:00 11:50 HOTEL LA PRIMA FASHION HOTEL BUDAPEST**** Pesti Barnabás utca 6 Budapest

Læs mere

Temaet er udvikling og synlighed

Temaet er udvikling og synlighed MEDARBEJDERTRÆF 2013 Temaet er udvikling og synlighed 25. 26. maj 2013 Det er vigtigt at Dansk Vandrelaugs medarbejdere mødes på tværs af afdelingerne for at udveksle erfaringer og lære af hinanden. Måske

Læs mere

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN

JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I JUNIOR & YNGLINGE I WURZEN I pinsen var Junior A og Ynglinge Mester inviteret til et stævne i Wurzen hos NB's venskabsklub i det tidligere Østtyskland. Der var afgang fra Idrætscentret fredag morgen

Læs mere

www.gangforeningen-bornholm.dk

www.gangforeningen-bornholm.dk www.gangforeningen-bornholm.dk Deadline næste udgave 5. dec. 2014 Turplan 5 og 10 km. Start kl. 9.00, hvor intet andet er nævnt. 5.10 P-plads ved BAF (bag brugsen), Østermarie 12.10 Åhalsegård, Kirkedalsvej

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse.

Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Svømmeklubben MK 31, K1 Træningslejr uge 7, 2013 Palma, Mallorca Lørdag 9/2-13 Vi mødtes tidligt i morges i Københavns lufthavn. Efter check-in og security havde vi lidt tid inden afrejse. Pga. bagage

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

- ta med til. poletter til øl og mad.

- ta med til. poletter til øl og mad. - ta med til og Pris kr. 2495,- inkl. bustransport, dobbeltværelse og morgenmad - inkluderer også: besøg på bryggerimuseum og slottet i Detenice middelaldershow inkl. 3 retters menu og 1 øl. Reserveret

Læs mere

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE

JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Vandringer på JOMFRU MARIAS PILGRIMSRUTE Fra Bingen til Rhinvandfaldet 19. 27. august 2016 Med Hans Lyngsgård og Kirstin P.Thomsen OM TUREN Oplev højdepunkterne og de smukkeste vandringer på første etape

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier.

FODBOLDSTÆVNE. Kære fodboldspillere, trænere og familier. FODBOLDSTÆVNE Kære fodboldspillere, trænere og familier. Det er os en stor glæde at invitere unge fodboldspillere fra hele verden til den første udgave af Hans Christian Andersen City Games Fodboldstævne.

Læs mere

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME!

VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! medlems- nyt Nr. 8 DEC. 2015 (JAN. 2016) 35. årgang Så er man par til tage imod Julemærkemarchens deltagere VINTEREN BLEV MÅSKE TIL 2 DAGE MED SNE OG 2 STORME! I oktober kom der knapt en dråbe vand, og

Læs mere

Turen til Schwerin november -1. december

Turen til Schwerin november -1. december Turen til Schwerin 2016 29. november -1. december 1 2 Rejsen foregik i dagene fra tirsdag den 29. november til og med torsdag den 1. december. Den var arrangeret af Lokalkomitéen for Ældre Sagen i Hundested,

Læs mere

Generalforsamling

Generalforsamling Struer Folkedanserforening Medlemsorientering Nov. 2012 29. årgang NR. 2 www.struerfolkedanserforening.dk Generalforsamling Struer Folkedanserforening afholder ordinær Generalforsamling mandag d. 21. januar

Læs mere

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og

Fredag tog begge. afsted kl. 9.30 fra hotellet. hold 1 til Eiffeltårnet. meste af vejen og Kære forældre Tirsdag morgen kl. 8.15 tog vi afsted mod Paris og i første omgang Maastricht. Vi gjorde nogle ophold undervejs og nåede frem kl. 20 til vores vandrehjem. Vi fik lidt at spise og gik meget

Læs mere

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur l SIMA 21.-23. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste i den verdensberømte

Læs mere

FOAs Seniorklub Odense

FOAs Seniorklub Odense FOAs Seniorklub Odense Forår 2016 Vesterbro 120 Odense Så er FOAs Seniorklub igen klar med et nyt program for foråret 2016. Velkommen i klubben til alle jer, der trofast slutter op om vores arrangementer

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016

Informationsfolder GENSYN MED GRØNNEDAL. i perioden august 2016 GENSYN MED GRØNNEDAL i perioden 7. 18. august 2016 Informationsfolder Læs om: Deltagere Rejse/tider Indkvartering Ture/turforslag Praktiske oplysninger 1. Deltagere Navn I Grønnedal Kjeld Wessel Wetlesen

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig

Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Så er det nu det sker! Rejs med Silkeborg Skiklub på uge 7-turen til Vorderlanersbach i Østrig Igen i år har Silkeborg Skiklub bestilt det familievenlige Hotel Kirchlerhof - www.kirchlerhof.at - til uge

Læs mere