Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014"

Transkript

1 Referat fra Klubmødet i Vissenbjerg d. 15. marts 2014 Første del Velkomst og præsentation af klubkomiteen v. formand for klubkomiteen Leif Esager Formand for klubkomiteen Leif Esager, bød velkommen og glædede sig over det store fremmøde med 65 repræsentanter fra 32 af lokalklubberne under DI. Klubkomiteens årsprogram blev gennemgået, herunder aktivitets- og hygge weekenden Hedeland den 14-15/6. Anette Pil fortalte om planerne og om at invitationen kommer i næste nr. af Tölt. Husk kommunikation går begge veje. Kommentarer: Klubmøde nr. 2 bør placeres, så klubberne kan drøfte forslag til generalforsamling eller sende forslag til generalforsamlingen. Alternativ bør der være et formandsmøde til samme emne. Det er vigtigt, at klubmøderne ikke bliver en mini-generalforsamling. Formanden fra DI, Mie Trolle informerede. Bestyrelsen og komiteer holdt den 2. marts et fællesmøde, hvor der var god stemning. Vi vil det her. DI er ikke os og jer, det er os alle sammen. Fredag den 21/3 er der ansættelsessamtaler for ny sekretariatschef og vikar for bogholder Lis Christensen, der har søgt nye udfordringer. Bestyrelsen opgaver har været og er pt: ansættelser, drift, visioner, forretningsorden, foreningshåndbog og ikke mindst afdækning af arbejdsområder, opgaver og aftaler. Der har ikke været egentlig overdragelse fra tidligere formand. Der skal laves endelig aftale om det nye toplag på Skivebanen. Når det er på plads, har DI aftaler om banerne i Herning, på Hedeland og i Skive. Formand og næstformand har holdt møder med Landsudvalget for heste i forbindelse med ny hestelov mv. Der kommer sandsynligvis lovgivning med krav om at bruge uddannede /autoriserede beslagsmede. Husk der er tre aftner om hov-studier, som man pt. kan melde sig til. Focus-punkter : - Kommunikation - Medlemsstruktur - Frivilligpolitik - Omdømme Disse ting hænger uløseligt sammen, og der arbejdes for alle via følgende indsatser: Hvordan kommunikerer vi ud og indbyrdes, herunder etik og responstid. Vi vil tale pænt og ordentligt med hinanden også med fokus på vores omdømme. Medlemsstruktur Hvad vil vi med Tölt og hjemmesiden Frivillighedspolitik - DI er 1 af 7 udvalgte foreningerne på landsplan. Jan Kretzmar fra fælleskommissionen er tovholder. Ide om emnedag uden hest, hvor emner fra alle komiteer vil søges afdækket.

2 Kommentarer: Ros - posen er rystet godt, her er godt stemning og det er dejligt at være til stede. Hvordan får vi fat på dem der ikke er vores medlemmer, for at fortælle om arbejdet. Klubkomiteen planlægger at ringe til de klubber, der ikke har deltaget. Stort ønske om information om naturudvalgets store arbejde Medlemsregistrering via ww.sporti.dk er en mulighed for alle lokalklubber under DI, men ikke noget krav. Avlskomiteen ved næstformand Caroline Thrane informerede Avlskomiteen er kommet godt i gang og har holdt flere møder. Det er nyt med en næstformand, så opgaverne skal defineres. Arbejdsopgaverne Planlægge og gennemføre internationale FEIF kåringer, løbende arbejde med Stambogsreglementet, uddanne og efteruddanne avlsdommere og officials, øge antallet af heste til dyrskuerne Gennemføre møder med dommere, avlere og fremvisere, arbejde aktivt i FEIF regi med hensyn standardisering af kåringer og deltage i FEIF kongressen, dispensationssager. De første tiltag. Nyhedsbreve fra avlskomiteen Forsøg i 2014 med nye kåringsgebyr rabt, hvis man fremstiller hesten til flere af årets kåringer. Møder med dommere, avlere og fremvisere. I samarbejde at sikre bedre forhold til kåringerne for heste, ejere, fremvisere, tilskuer Fokus på frivillige og deres betydning for afholdelse af kåringer Tættere samspil med sporten fælles fokus på den islandske hest Godt og stærkt samarbejde med stambogskontoret og afslutte åbne sager fra stambogskontoret. Indhente mere viden om embryotransplantation Kommetarer: Hvorfor har vi et dansk stambogsreglement: svar fordi vi ikke har ens regler endnu i EU. Har DI info-materiale eller lignende, der kan opfordre folk til dyrskuer/kåringer. Kan man lave kåringshjælp så flere selv får mod på at fremstille. Svar klubberne kan bruge vejl. Kåringer det kan evt. være et fælles focuspunkt for klub- og avlskomiteerne. Tænk skovtursheste ind i avlen. Mie Trolle oplyste, at der i Feif arbejdes med en system/kriterier til at bedømme den gode turhest i forhold til køb af hest Hvis der er 10 islandske heste til et dyrskue, så kan man normalt få en DI-dommer ud. Hvorfor ikke eksteriørbedømmelse efter 4.år som forløbet til en fuldkåring

3 Undervisning i Danmark, ridemærket ved Rikke Krarup og Pil Martins. Rikke og Pil er pt. uddannelsesudvalget. Har ide om at lave ridemærket elektronisk og opdatere det. Det er ærgerligt at ridemærket ikke bliver brugt. Kommentarer: Ridemærket er for dyrt, Stella har lavet deres eget alternativ Ridemærket er også for omfattende, tænk på at det også er børn. Se på de ridemærket Dansk Rideforbund har brug dem og lav evt. klar-parat-start mærket specielt til islandske heste. Tosset at vores ridemærket ikke kan konverteres eller sidestilles med andre, det betyder, at man ikke kan deltage i distanceridt mv. DRF har før tilbudt samarbejde med DI om ridemærker Vær ikke bange for at droppe det gamle og tænke nyt, se fremad. Di kunne give tilskud til ridemærkeprøverne Brug gerne B-instruktørerne til at danne grundlag for nye initiativer. Stine fra Faxi tilbyder hjælp da hun er tidligere DRF ridemærke instruktør i DRF Send ideer og input til Rikke Krarup på Sportskomiteen informerede Sportskomiteen fortalte om stævnestatus, rytterlicens, værd at vide som rytter værd at vide som arrangør, hvor findes resultater, nye regler. Der er rangliste for A, B og C stævner. Alle klasser kan kombineres. God ide at fortælle i indbydeles, hvad status klassen har. Resultatet fra en B klasse kan kvalificeret til samme disciplin i A klasse samme dag det er principielt to stævner. Hvis I har flere forskellige rangliste klasser i stævnet, så husk, at der skal indløses DRL og WRL licens for hvert A, B og C. Resultaterne fra 2012 og 2013 er adgangsgivende for DM i år. Send hele stævnefilen til WRL og DRL, de tager selv D klasser ud. Der er nu krav om 25 % kontrol af beslag og udstyrskontrol i WRL klasser Hvis frameldinger ikke sker en time for start, så diskvalificeres man fra hele stævnet. I Stilpas, skal tiden oplyses, før sidste dommer giver sin karakter. Hjemmesiden omskrives og alrid og gædingakeppni får mere plads Alrid/Gædingakeppni: DM samt DM kvalifikationsstævner kræver A-licens, ellers kræves der D- licens. Ryttere bosiddende i DK skal hver dansk rytterlicens, også selvom de rider for et andet land. Udenlandske ryttere skal have licens i deres eget land. Træningsstævner kræver ikke licens hvis der ikke er præmiering Små stævner som kun har en DI dommer skal søge dispensation hos dommerudvalget (som f.eks. på Bornholm) Appel Giv os løbende evalueringer (fordele og ulemper). Vær fleksible ved frameldinger i forhold til tilbagebetaling af deltagergebyr. Tag godt imod de nye dommere.

4 Kommentarer: Det er et kæmpe arbejde de nye regler medfører i forhold til sekretariat og hvem har ansvar for at kontrollere kvalifikationerne? Det er ikke entydigt og urimeligt hvis det er stævnet. Svar: rytterne skal selv kunne dokumentere at de er kvalificeret. Hvordan med oprykninger, når ryttere skal fra B til A og deres resultater i B. Lav et skema eller andet, så evalueringer bliver struktureret og reelt kan sammenlignes. Kan man ikke tvinge ryttere til at ride B-finaler ved DM- frameldinger er ikke publikumsvenligt. Det er et problem med dommere, når der skal være 5 dommere på D klasserne. Hvorfor gælder vores licenser / medlemsskaber ikke så man ikke behøver være med i en almindelig rideklub for at ride treck-stævner mv. Mie Trolle og Helle Brendstrup vil undersøge med DRF Se 2014 som et prøveår og meld tilbage så resultatet kan blive bedst muligt Islandshestens dag, oplæg, opfordring og vidensdeling v. Kisse Leth og Anne Sofie Jepsen Islandshestens dag er den sidste søndag i september og fastlagt til en bestemt dag for fælles PR for vores heste og livet omkring hestene. Oprindeligt tænk at aktiviteterne skulle meldes til sekretariatet, så der kunne udsendes en fælles pressemeddelelse. Nogle holder det, andre gør ikke og andre igen ved ikke det findes. Dreki holder det årligt og det er et tilløbsstykke og giver altid nye medlemmer bagefter. Når man arrangerer, så skal man tænke på, at dagen skal være interessant/hyggelig/sjov for både klubbens medlemmer og for de besøgende. Placereres et centralt offentligt sted, have god annoncering i ugeaviser og lokalradio, gerne byde på lidt godt til ganen. Ideer: gangarter, kvadrille, y, øltølt, optog i byen, varmskoning af hest, islandsk strik Input fra sparring over bordene : Flyt det til en lørdag Slip hestene helt løs løse heste er gratis PR Svært at lokke medlemmer til at deltage Brug skovens dag i maj i stedet for Når Odense lukker TBT gaden, kan det måske laves det midt i centrum Tag ud hvor der er mennesker i forvejen, flyt det til byen Tænk ridesteder og andre ind Tænk det sociale i vores klubber ind og fortæl om livet med og omkring den islandske hest Udfordringen er, at det tit bliver en klubdag I Ålborg arbejder klubberne sammen om det Hygge, god mad, trækketure Andre oplysninger under mødet Maja Hansen. - NM 2014 er i luften, meld dig eller din klub som hjælper på eller via (hvis klubben vil byde ind). Kim Bugge står for DM i Herning og har hjælpere. Se mere om DM på DIs hjemmeside om en uges tid. Det er dejligt at være med i dette møde. Rose Henriksen- fortalte om stafetridtet til WM 2015 vi skal blive flere end i Berlin. Fjördur i Skive fortalte om en permanent fast terrænlydighedsbane i Skive Plantage, alle er velkomne. Se mere på hjemmesiden.

5 Eftermiddagen var tvedelt, i stævneinfo og klubmøde fortsat. Der er ikke referat fra stævneinfo, idet det primær handlede om at give info, til de deltagende klubber der ønskede viden omkring, ice-test, Speaker, dommersekretær mm. Klubmødet forsat, var opdelt i 4 debat grupper, hvor oplægget var medlems stuktur og hvordan klubber ser medlemsstukturen for DI fremover. Noter fra disse 4 grupper er i del 2. Klubkomiteen vil endnu engang takke for det store fremmøde. Og takker for et veloplagt fremmøde med masser af spørgelyst. Venlig Hilsen Anne Sofie Kisse Jørn Leif En god uges tid efter møde, sendte vi en mini spørgeskema ud til formændene for de deltagende klubber. Resultatet er vellagt (del 3). Vi fik ca. svar tilbage fra godt og vel halvdelen af klubberne. Tusind tak til alle der gad bruge sin tid på lidt feed-back. Husk på at kritik, positiv som negativ, kun kan gøre vores arbejde bedre. Ref. Anne-Sofie og Kisse, Vissenbjerg Hallen d. 15. marts 2014

Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn

Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn Referat fra klubmøde 25. oktober 2014 Ejby-hallerne på Fyn Velkomst ved Leif Esager, formand klubkomiteen I DI Der var oprindelige tilmeldt repræsentanter fra 21 klubber, men to har meldt afbud. Klubkomiteen

Læs mere

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen.

Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Referat for SK møde d. 06.04.2011 Tidspunkt: Kl 20.00 Sted: Skype Deltagere: Inge Narvasete, Mette Christensen, Pia Hansen, Nina Sneholt og Ingeborg Pedersen. Valg af ordstyrer ( Ingeborg Pedersen) Valg

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning

Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Referat af bestyrelsesmødet d. 13. juli 2013 i Herning Til stede: Torben Haugaard (THa), Jan Thye (JT), Bo Hansen (BH), Jens Tølbøll Mortensen (JTM), John V. Hansen (JVH) og referent Birgitte Jensen (BJ)

Læs mere

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015

Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Referat af DI Klubmøde 24.10.2015 Deltagere: Anne Sofie, Mie, John, Max, Helle Brendstrup fra bestyrelse sekretariat. Signe fra sportskomiteen. Fra klubber: Helle Frami, Jannicke- Frami, Birgitte Frami,

Læs mere

Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt

Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense. Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt Referat fra klubmøde d. 30.10.2011 på Næsbylund Kro, Odense Referenter: Jens Szabo, Jytte Brejnholt og Birgitte Schmidt Velkomst og information om dagens ændrede program ved formand for Klubkomiteen Rose

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 9. april 2006 klokken 10.30 16.00 på Hotel Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Astrid Jonsson (AJ), Kirsten Junker (KJ), Ivar Søeborg, (IS) og Birgitte

Læs mere

STÆVNEANLÆG for islandske heste

STÆVNEANLÆG for islandske heste DANSK ISLANDSHESTEFORENING STÆVNEANLÆG for islandske heste HESTEBYEN Oplysning om ansøger Formålet med projektet Baggrund for projektet og målgruppe Beskrivelse af projektets aktiviteter Hvordan formidles

Læs mere

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret

Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Ubesvaret Spm. 1. Er du medlem af DI? Ja Nej Nej, ikke mere Spm. 28 Hvad er dit køn og alder? Kvinde, 0 15 år Kvinde, 16 17 år Kvinde, 18 24 år Kvinde, 25 66 år Kvinde, 67 100 år Mand, 0 15 år Mand, 16 17 år Mand,

Læs mere

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015

Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Referat fra Faxi-klubbens bestyrelsesmøde d. 2 november 2015 Tilstede: Nete Jørgensen, Mogens Buskbjerg, Michael Boberg, Helle Martensen, Kirsten Roldhave, Heidi Montan, Susan Holten. Afbud: Stine Weinreich

Læs mere

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR

4 KONTINGENT OG ØKONOMISK STRUKTUR VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED Stk. 1 DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Stk. 2 Foreningens sekretariat/kontor udgør DI s hjemsted. 2 FORMÅL Stk. 1 Det fælles overordnede formål er

Læs mere

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015

DI Klubmøde. Slagelse 24/10 2015 DI Klubmøde Slagelse 24/10 2015 Program 10.00 Velkomst og præsentation 10.30 Den nye vedtægter hvordan påvirker de lokalklubberne? Hvilke fordele har en lokalklub af at være medlem af DI? Debat 12.00 Frokost

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. marts 2008 18.30 til 23.30, Kalø Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Ole Rasbech (OR)

Læs mere

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011

Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Foreløbigt referat fra bestyrelsesmøde mandag den 4. december 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Anne Engsig (AE), Torben Haugaard (TH),

Læs mere

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP).

Deltagere: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik Pedersen (SEP), Ingeborg Pedersen (IP). Referat fra bestyrelsesmøde søndag den 9. januar 2011 Deltagere: Fra bestyrelsen: Fra administrationen: Torben Søndergaard (TS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Anne Engsig (AE), Søren Erik

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 17. juni 2008 18.00 til 22.00 Telefonmøde. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Kirsten Junker (KJ), Maria

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2006 klokken 10.00-17.00 på Postgården i Fredericia Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ), Ivar Søeborg (IS), Kirsten Junker

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle.

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 27.april 2008 10.30 til 16.00 på DTC i Vejle. Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Jens K. Nielsen (JKN), Maria

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole, Odense d. 17. november 2012 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt

Læs mere

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00

Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Referat fra DI s Bestyrelsesmøde d. 22. januar 2006 klokken 10.00-12.00 og 13.00-16.00 Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Astrid Jonsson (AJ) og Birgitte Jensen (BJ). Fraværende: Ivar Søeborg

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ip Beslutning: IP bød velkommen og dagsordenen blev godkendt.

Dagsorden 1. Velkomst og godkendelse af dagsorden v/ip Beslutning: IP bød velkommen og dagsordenen blev godkendt. Referat fra til møde i sportskomiteen mandag den 11. oktober 2010 Deltagere: Ingeborg Pedersen (IP), Inge Navarsete (IN) og Pia Hansen (PH) Gæster: Kim Bugge (KB) og Helle Brendstrup (HB) Afbud: Michael

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 15. april 2007 18.00 til 22.00 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Rose Henriksen (RH), Ole Rasbech

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro

Fjordhesten Danmark. Bestyrelsesmøde. Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Bestyrelsesmøde Lørdag den 7. april kl. 10.00 på Fangel Kro Deltagere: Flemming Strange-Hansen, Kasper Hansen, Kasper Glibstrup, Merete W. Jakobsen, Sidsel Marie Jensen, Gert Skov Henriksen, Thomas Lorentz-Petersen.

Læs mere

Beretning for Faxi-klubben, år 2015

Beretning for Faxi-klubben, år 2015 Beretning for Faxi-klubben, år 2015 Som tiden dog flyver, endnu et år er gået siden sidste generalforsamling. Det er været et år med store aktiviteter for Faxi s medlemmer både lokalt og nationalt og det

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg

Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg Bestyrelsesmøde den 6. september 2013 og budgetmøde den 7. september på Vilhelmsborg Bestyrelsesmøde fredag den 6. september 2013 Til stede: Torben Haugaard (THA), Birgitte Jensen (BJ), Jan Thye (JT),

Læs mere

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012

Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Referat af Heklas Generalforsamling kl. 18.30 d. 13. marts 2012 Formanden byder velkommen til de fremmødte. Punkt 1: Valg af dirigent Leif Gråhede Han byder også velkommen til de mange fremmødte. Dirigent

Læs mere

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2

Distrikt 8. 1. oktober 2015. DANSK RIDE FORBUND www.rideforbund.dk 6. oktober 2015 2 Distrikt 8 1. oktober 2015 2 Emner Halvårsregnskab H1 2015 Træner-/berideruddannelse Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Repræsentantskabsmøde 2016 H1 2015 Indtægter 14.770 tkr. Udgifter 13.452 tkr.

Læs mere

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled

Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Referat af Hovedbestyrelsesmødet d. 31. januar 2003 klokken 17.00-01.00 i Faldsled Til stede: Susie Mielby (SM), Torben Søndergaard (TS), Torben Haugård (TH), Jan Thye (JT), Sigrún Erlingsdóttir (SE),

Læs mere

Stor tak til alle vore sponsorer:

Stor tak til alle vore sponsorer: Kære ryttere, dommere og hjælpere Så skal vi mødes på Geysirsletten hvor vi afvikler Geysir Masters 2012 på 200 m bane. Vi er 68 ekvipager. Stævnet tæller til Ishesteligaen og DRL. Rytterne bedes holde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012.

Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012. Referat af bestyrelsesmøde afholdt onsdag den 14. marts 2012. Tilstede: Lars, Lone, Steen, Henning (Buller), Stine og Michael. Afbud: Jørn 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. Referatet blev godkendt.

Læs mere

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten.

Punkt A Valg af dirigent og referent DI s formand Torben Søndergaard bød velkommen til medlemmer, æresmedlemmer og FEIFpræsidenten. Generalforsamling i Grand Park, Korsør d. 19. november 2011 kl. 10.00 Dagsorden: A Valg af dirigent og referent B Bestyrelsen aflægger beretning C Fremlæggelse af det reviderede regnskab samt forslag til

Læs mere

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND 15. marts

DRFs bestyrelse hvem er vi? DANSK RIDE FORBUND  15. marts DRFs bestyrelse hvem er vi? 2 Emner Halvårsregnskab 2015/budget 2016 Træner-/berideruddannelsen Sport Stævner 2016 TREC Ambition 2020 Aldersgrænse for officials Arbejdsgruppe vedr. rytterlicens Henvendelser

Læs mere

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud.

Referent: Referat. Godkendelse af referat: Forrige referat blev godkendt. Fremover skal referatet godkendes inden for en uge, efter det er sendt ud. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 12. juli 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Maybritt Rønn Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna Lyholm

Læs mere

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00

Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Generalforsamling på Dalum Landbrugsskole d. 21. november 2009 kl. 10.00 Dagsorden: A B C D E F G H I J K L Valg af dirigent og referent Bestyrelsen aflægger beretning Bestyrelsen forelægger det reviderede

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012

Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Referat Bestyrelsesmøde 21.4.2012 Tilstede: Heidi Vintersfjord, Lene Jacobsen, Karina Vistisen, Mathilde Rasmussen og Ole Wienecke Fraværende: Anne Koch, Bent Jessen og medlem fra region 3. Godkendelse

Læs mere

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN

2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Resultatopgørelse FOR PERIODEN 01.10.2013-30.09-2014 Note Regnskab Regnskab Budget Budget 2012/2013 2013/2014 2013/2014 2014/2015 BESTYRELSEN Kontingenter 2.454.638 2.359.163 2.438.000 2.439.000 Sponsorer

Læs mere

Nökkvi klubstævneregler

Nökkvi klubstævneregler Nökkvi klubstævneregler Følgende regler er gældende til alle Nökkvi klubstævner: udgivet 23. marts 2013 / senest opdateret 11. august 2015 Generelle betingelser: Du behøver ikke stamtavle på din hest,

Læs mere

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ.

Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Klasser til TAF s Elitestævne den 21. - 23. august 2015 hos Allerupgaard, Odense SØ. Fredag den 21. august Klasse 1: Showklasse ved dommer Peter Fischer Skriv hvilken klasse, du vil ride. Du rider programmet

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 3. juni 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ), Kirsten Junker (KJ), Rosa Henriksen

Læs mere

Den mundtlige beretning

Den mundtlige beretning Den mundtlige beretning Planer for det fremtidige arbejde i 2012 Vi havde i april 2010 et fællesmøde, hvor regionsledelsen havde inviteret træningskoordinatorerne, udvalgsmedlemmerne og andre, der har

Læs mere

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene.

Evt. tavle til elevponyer, så de små ting kan blive skrevet ned. Da det kunne være en nem løsning til beskeder om de daglige ting omkring elevhestene. Referat bestyrelsesmødet d. 23-09-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 23-09-2014 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Tina Bjerregård tager sig fremover af smed og vacciner af alle

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm.

Referent: Charlotte Eichel Larsen, Maybritt Rønn, Mette Andersen, Anette Thestrup, Morten Nedergaard Andersen, Britt Hansen og Nanna Lyholm. Bestyrelsesmøde Dansk PRE Avlsforening Dato: 11. oktober 2015 Tid: Kl. 12.00 Sted: Anette Thestrup Møde indkaldt af: Nanna Lyholm Mødetype: Bestyrelsesmøde Ansvarlig for udstyr: Ordstyrer: Referent: Nanna

Læs mere

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år

Evaluering af Find vej Dagen 2014. Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år Evaluering af Find vej Dagen 2014 Resultater fra spørgeskemaundersøgelse blandt 29 klubber og lidt om næste år 21. maj 2014 Kort om evalueringen 38 DOF-klubber og tre eksterne arrangører arrangerede 5.

Læs mere

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017

Nyt fra forbundet mm Dommerkursus. Generalforsamling 2017 Det er ved at være et stykke tid siden det seneste nyhedsbrev blev sendt ud, jeg har, som de fleste ved fået nyt job, hvor der har været en masse nyt at sætte sig ind i, så derfor har det ikke været computeren

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Det Sjællandske Bededagsstævne

Det Sjællandske Bededagsstævne Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2014 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2014 Program: (Ret til ændringer i programmet forbeholdes) Fredag: Kl. 07.30-9.30 Kl. 08.30 Kl. 08.45 Kl. 09.00 Kl. 09.50 Kl.

Læs mere

Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE

Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE Møde i SK søndag d. 5. dec. 2010 kl. 10.30 på SKYPE Tilstede: Ingeborg Petersen IP, Mette Christiansen MC, Inge Navasete IN, Nina Sneholt NS og Pia Hansen PH Mødested: Cyperspace Dagsorden 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Referat af DI s bestyrelsesmøde den 27. januar 2008 18.00 til 22.00 - Telefonmøde Til stede: Susie Mielby (SM), Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen (RH), Ole

Læs mere

GENERAL FORSAMLING. Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense S DANSK ISLANDSHESTEFORENING

GENERAL FORSAMLING. Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense S DANSK ISLANDSHESTEFORENING GENERAL FORSAMLING LØRDAG DEN 17. NOVEMBER 2012 KL. 10:00 Dalum Landbrugsskole Landbrugsvej 65 5260 Odense S DANSK ISLANDSHESTEFORENING Dagsorden Beretning fra bestyrelsen v/torben Søndergaard, formand

Læs mere

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart

Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Referat af DI s bestyrelsesmøde den 11. december 2007 17.30 til 22.00 Middelfart Tilstede: Susie Mielby (SM), Birgitte Jensen, Jens K. Nielsen (JKN), Maria Ammitzbøl (MA), Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

Forslag til nye: Gældende

Forslag til nye: Gældende 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er DANSK ISLANDSHESTEFORENING. 1 NAVN OG HJEMSTED DANSK ISLANDSHESTEFORENING (DI) er en landsorganisation. Foreningens binavn er DANSK ISLANDSHESTE FORBUND. Dansk Islandshesteforening

Læs mere

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014

FjörðurNyt. Hvor skal I hen? Juni 2014 FjörðurNyt Juni 2014 Deltagere til klubaften på Skive Trav Hvor skal I hen? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål i den forgangne måned

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 15. 17. juni 2012 med Kvalifikationsklasser i DRF Spring Championat og DRF Cup Hold Dressur Vi byder hermed alle ryttere, officials,

Læs mere

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde

Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Referat af DI s Bestyrelsesmøde den 19. august 2007 18.00 til 21.45 Telefonmøde Tilstede: Susie Mielby (SM), Charlotte Helsø (CH), Bo K. Sørensen (BKS), Birgitte Jensen (BJ) Kirsten Junker (KJ), Rose Henriksen

Læs mere

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger

Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Møde mellem Dansk Frieser Forbund & Lokalforeninger Deltagere; Frieser Nord Kasper Bendix Poulsen Formand Frieser Nord Eline W Larsen Suppleant Frieser Syd Line Detlefsen Formand Frieser Sjælland Lone

Læs mere

Dansk Islandshestefor GENERALFORSAMLING. [ 21 november 2015 ] [ Vissenbjerg Hallerne, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg ]

Dansk Islandshestefor GENERALFORSAMLING. [ 21 november 2015 ] [ Vissenbjerg Hallerne, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg ] ening Dansk Islandshestefor GENERALFORSAMLING [ 21 november 2015 ] [ Vissenbjerg Hallerne, Idrætsvej 3, 5492 Vissenbjerg ] Lørdag d. 21. november Vissenbjerg Hallerne Åbent Hus 10.00-12.00 Frokost 12:00-13:00

Læs mere

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30.

Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. Referat staldmøde d. 01-02-2012 kl. 18:30. 1. Folde - Vi har på nuværende tidspunkt taget græsfolde i brug, da vinterfoldende er frosset til. Derfor går de i hold så de er ude hver anden dag. Kommer du

Læs mere

Formands beretning SAR 27/2-14

Formands beretning SAR 27/2-14 Formands beretning SAR 27/2-14 Da det er min første formands beretning, vil jeg starte med at undskylde hvis der er noget jeg har glemt, overset eller fejl disponeret. Igen i går er der sket mange ting

Læs mere

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup.

Referat. Regionsledelsesmøde nr APRIL 2016 kl Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Regionsledelsesmøde nr.4 2016 18. APRIL 2016 kl. 18.00 Hos Charlotte Staun, Dybdalgårdsvej 2 i Vamdrup. Deltagere: Charlotte Staun, Flemming Roed, Jan Henriksen, Per Rethmeier, Thore Grøndahl, Rikke Andersen,

Læs mere

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne

Til YNGLINGE DM og. Forbundsmesterskaberne 2013. BolbroGymnasterne Danmarks Gymnastik Forbund Byder Lørdag d.18 maj 2013 Velkommen i Odense Idrætspark Højstrupvej 5, 5200 Odense V Til YNGLINGE DM og Forbundsmesterskaberne 2013 Stævnet arrangeres i samarbejde med BolbroGymnasterne.

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Program DM juli 2016 Sport, Gædingakeppni og Kåring IV

Program DM juli 2016 Sport, Gædingakeppni og Kåring IV Program DM 2016 14.-17. juli 2016 Sport, Gædingakeppni og Kåring IV ONSDAG 13/7 2016 Kl. 16:00-21:00 Tjek ind Program opdateret 11/7 kl 22:00 Kl. 18:30-? Kåring IV. Måling af fremmødte kåringsheste (Stald

Læs mere

Appaloosa horse club Danmark

Appaloosa horse club Danmark I det følgende dokument vil du til alle tider kunne finder Appaloosa Horse Club Danmarks referater fra. Hhv. Generalforsamlingerne, samt bestyrelsens møder i de respektive år. 2014 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Thors jubilæumsstævne

Thors jubilæumsstævne 2016 Thors jubilæumsstævne Program - tider er vejledende Lørdag: Kl. 8.30 Kl. 8.45 Kl. 9.00 Kl. 9.50 Kl. 10.10 Kl. 10.45 Kl. 10.55 Kl. 11.35 Kl. 11.55 Kl. 12.15 Kl. 13.00 Kl. 14.00 Kl. 14.45 Kl. 15.25

Læs mere

Program (Ret til ændringer forbeholdes)

Program (Ret til ændringer forbeholdes) Ishesteligafinalen 2015 Program 2 Program (Ret til ændringer forbeholdes) Lørdag: Kl. 08.30 Ryttermøde Kl. 08.45 Dommermøde Kl. 09.00 4.2 Alle udtagelse Kl. 09.45 4.1 Åben udtagelse Banepleje Kl. 11.00

Læs mere

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning.

Referat Generalforsamling. Dansk Ride Instruktør Forening. fredag, den 6. februar 2015. Dagsorden. Ad 1) Valg af dirigent. Ad 2) Formandens beretning. Referat Generalforsamling i Dansk Ride Instruktør Forening fredag, den 6. februar 2015 Dansk Ride Instruktør Forening c/o Helle Eriksen Elmosevej 24A, Fløjstrup 8330 Beder E mail: drif@drif.dk Tlf.: 20

Læs mere

NYHEDSBREV. 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni. Uge 24 2015 12. juni 2015

NYHEDSBREV. 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni. Uge 24 2015 12. juni 2015 Ny NYHEDSBREV Uge 24 2015 12. juni 2015 1. Dialogmøder vedr. halv planlægningsdag d. 25. juni 2. Nyt ansøgningsskema til kompetenceudvikling 3. Undervisningsmidler ny procedure 4. Hold- og opgavefordeling:

Læs mere

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg

Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Referat af Hovedbestyrelsesmøde den 5/10-03 kl 10.30, Vilhelmsborg Tilstede: Britt Balle, Torben Haugaard, Jan Thye, Birgitte Jensen, Susie Mielby, Torben Søndergaard, Jens T. Larsen, Morten Sau(referent)

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE 23/10 2010 Tilstede: Niels Jørgen Andersen, Jytte Madsen, Fritz Hansen, Lotte Dahlin, Kirstine Rasmussen, Louise Nielsen Afbud: Sisse Dahlin, Bernice Nielsen Godkendelse af referat

Læs mere

Presse- og informationsstrategi i DI behandlet i HB 2. juni 2003

Presse- og informationsstrategi i DI behandlet i HB 2. juni 2003 Presse- og informationsstrategi i DI behandlet i HB 2. juni 2003 Information omkring planlagte og gennemførte aktiviteter er med til at markedsføre foreningen og give den et image, som er med til at sælge

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Tirsdag den 19. August 2014 kl. 18.00 STED: Fangel Kro & Hotel Fangelvej 55 5260 Odense S DELTAGERE: Lars Jepsen(LJ), Poul Lamhauge(PL), Flemming Brandenborg(FB). Ib Hansen(IH),

Læs mere

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013

Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referat generalforsamling på Møllebakkeskolen d. 28.02.2013 Referent: Lone 1. Valg af dirigent: Morten 2. Bestyrelsen aflægger beretning: Tina (se separat) Beretningen lagde op en efterfølgende diskussion,

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift.

Halvpartsryttere skal skrive i bogen når de har redet og gerne med beskrivelse af rideturen med underskrift. Referat bestyrelsesmødet d. 15-04-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 15-04-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Andre har en mulig gaffelfbåndes skade, som er blevet tilset og

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til MX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til MX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

TD frivillig i Dansk Ride Forbund

TD frivillig i Dansk Ride Forbund TD frivillig i Dansk Ride Forbund Frivillige Dansk ridesport bygger, som så mange andre sportsgrene, på frivillig arbejdskraft. Derfor har frivillighed stor betydning for ridesporten generelt, men særligt

Læs mere

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol.

Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. RSD MØDE 15/6 KL. 10.00 PÅ UCN AALBORG Deltagende ved mødet: Christina (Formand) UCN, Mirko (Næstformand) UCL, Maja UCN, Kiki Metropol og Mia Metropol. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Tilføjelser: Kort orientering

Læs mere

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro

Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro Military udvalgsmøde Tirsdag d.19. januar 2016 Kl.17:00 Vissenbjerg Storkro REFERAT Til stede: Christian Struck, Marlene S. Pedersen, Kerstin Dallmann, Karin Semberlund, Alice Loft, Anne Silfwander & Jan

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal

Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Referat fra bestyrelsesmøde i Vestergaardens Sportsrideklub Egedal Emne: Bestyrelsesmøde Referent: Kristina Grøndahl Larsen Dato: 14. april 2014 Tid og sted: Kl. 19.00 hos Pia Bach Tilstedeværende: Alle

Læs mere

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen.

Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Undersøgelse af det frivillige arbejde i foreningen. Hvorfor en undersøgelse? I DI arbejde har der gennem flere år efterhånden erkendt et behov for at få større kontinuitet og formidling af indhøstede

Læs mere

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Fredag den 22. august 2014: Klasse 1: Øveklasse v/peter Fischer Åben for alle 5 års og ældre heste. Maks. 15 deltagere.

Læs mere

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter.

Til stede: Ejnar, Ellen, Gitte, Marianne, Annette, Lena, Gunnild og Mette B. Steffen vil gerne løbende servicere maskinen OBS på at rense filter. Referat af bestyrelsesmøde d. 16/2-2015 kl. 19.00 i rytterstuen Til stede: Ejnar, Ellen,,, Annette, Lena, og B. Afbud: Ingen Dagsorden 1. Opdatering siden sidst 2. Økonomi og regnskab Undersøgelse af pakket

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg.

Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Referat af vintermødet d. 10. januar 2015 i Vissenbjerg. Flemming F. bød velkommen og orienterede kort om, hvorfor programmet var blevet ændret. Den 15. januar skal der vælges nyt bestyrelsesmedlem til

Læs mere

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes)

Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Det Sjællandske Bededagsstævne Program 2017 2 Det Sjællandske Bededagsstævne 2017 Program (tider er vejledende, ret til ændringer forbeholdes) Fredag: Kl. 09.00 Kl. 09.30 Kl. 09.50 Kl. 10.40 Kl. 11.00

Læs mere

Elevstævne. 12. april 2008

Elevstævne. 12. april 2008 Elevstævne 12. april 2008 Kyvsgårdvej 24, Langholt, 9310 Vodskov, tlf.: 51 80 44 25 Version 3 VELKOMMEN Snorgårdens Rideklub Langholt byder hermed alle velkommen til internt klubstævne lørdag den 12. april

Læs mere

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør.

Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret af dem. Hun siger vi bare skal fortsætte som vi gør. Referat bestyrelsesmødet d. 28-01-2014 Fraværende: Ingen 1. Godkendelse af referat: GODKENDT d. 03-12-2013 2. Undervisning: 2.1 Klubheste. Dyrlæge Heidi Nielsen har tjekket ponyerne og er meget imponeret

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 13. august 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. 4. Sportsudvalget

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 22. MARTS 2017 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede: Per, Henrik,, Heidi, Mads, Christian Afbud: Pelle, William, Rasmus Agenda udsendt af formanden inden mødet:

Læs mere

FjörðurNyt. Hvad sker der lige her? April 2014

FjörðurNyt. Hvad sker der lige her? April 2014 FjörðurNyt April 2014 Verner Bruun og Freyjr på arbejde i Skive Plantage Hvad sker der lige her? I denne udgave af vores nyhedsbrev giver vi en samlet opdatering på debat, begivenheder og medlemsspørgsmål

Læs mere

Skive Rideklubs hovedsponsor

Skive Rideklubs hovedsponsor Velkommen til Skive Rideklubs Hestedistriktsstævne Dressur og spring den 28. 30. maj 2010 med Kvalifikationsklasser DRF Spring Championat Vi byder hermed alle ryttere, officials, sponsorer, medhjælpere

Læs mere

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005

Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Referat fra formands- og medlemsmøde 26. januar 2005 Ole Olsen (OO) indledte mødet med forklaring om, at mødet blev afholdt, så sektionsbestyrelsen kunne være bedst mulig forberedt til forårets generalforsamling.

Læs mere

Lokalforeningsmøde nr

Lokalforeningsmøde nr Lokalforeningsmøde nr. 1-2013. Sted: Ok. Vesthavnsvej 31, 7000 Fredericia Havn Dato: 29.09.2013 Start Tid. 12.00 Deltagere: DFF: Pernille og Anders, Frieser Øst: Stig og Lene, Frieser Sjælland Kevin og

Læs mere

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14

Danmarksmesterskab International 5-kegle. 22.-23. marts 2014. DM 5-kegle 2013/14 Danmarksmesterskab International 5-kegle b ka.5 Int le -keg Danm ark s me st er s 22.-23. marts 2014 DM 5-kegle IKAST BI L 2013/14 K RD LUB LA Tjen penge til din klub! Som medlem af Club Søgaard får din

Læs mere