Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed!"

Transkript

1 Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed! Bnext 2012 se mere på

2 Receptionist - med lyst og vilje til mere end at passe telefon Biofac A/S, Kastrup Til vort hovedkontor i Kastrup søger vi på fuld tid en professionel og serviceminded receptionist, der har lyst til at arbejde med mangeartede opgaver i en mindre koncern. Du er vor stemme og ansigt udadtil, og er en central kollega med omdrejningspunkt omkring mange interne opgaver og servicefunktioner. Stillingen er midlertidig med mulighed for fastansættelse og vi ønsker tiltrædelsen sker hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Daglig pasning af receptionen, herunder telefonpasning og modtagelse af gæster Håndtering af daglig ind- og udgående post og pakker Servicering af kunder herunder booking af taxa mv. Administration af mailsystem Brevskrivning og oversættelsesarbejde fortrinsvis dansk/engelsk Fotokopiering og arkivering Personaleadministrative opgaver Koordinering og planlægning herunder opdatering af fælles mødekalender Personlig assistent for direktionen Vi forventer At du kan holde hovedet koldt i pressede situationer At du kan acceptere et miljø, hvor arbejdsmængden kan variere At du er rutineret i betjening af en reception At du kan håndtere flere opgaver ad gangen At du kan håndtere fortrolige oplysninger At du har ordenssans og er systematisk At du er hurtigt opfattende Og ikke mindst; du både kan og vil tage et ansvar Kvalifikationer & baggrund Nogle års erfaring fra lignende stilling IT kundskab på et rimeligt niveau (MS Office-pakken, mail mv.) Du forstår at yde en smilende og hjælpende service Du er udadvendt og fleksibel og i besiddelse af gode samarbejdsevner Arbejder selvstændigt Du taler/skriver på danske og engelsk Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Finn Samuelsen eller på telefon Skriftlig ansøgning (indkomne ansøgninger behandles successivt) mrk. Receptionist vedlagt eksamenspapirer, CV og evt. referencer sendes inden 10/ til: Biofac A/S, Englandsvej 350 Biofac A/S er en del af Biofac koncernen, der med ca. 100 medarbejdere fordelt på 4 fabrikker har hovedkontor på Amager nær København. Mere end 98 % af afsætninger sker til den farmaceutiske industri på eksportmarked.

3 Væsentligste oplysninger hentet fra Biofac s webside og oversat til dansk Biofac gruppe Begyndelsen af vores virksomhed var tilbage i 1950, hvor en større kød packer, Vigo Østergaard havde en vision om at udnytte slagteriets slagteaffald til produktion af mere værdifulde produkter. Til dette formål påbegyndte Vigo Østergaard en produktion af lunge Heparin såvel som af Plasma pulver til foder. Efter en management buy-out Biofac A/S blev grundlagt 1955 som en uafhængig virksomhed. Den grundlæggende idé var at bruge naturens egne råvarer til fremstilling af aktive ingredienser hovedsagelig til den farmaceutiske industri samt avancerede grundlæggende ingredienser til nutraceuticals. I de følgende år, blev aktive ingredienser såsom indre faktorer og stabiliserede Rumen udtrã k udviklet. Fra denne beskedne begyndelse voksede en moderne virksomhed med en bred vifte af animalske produkter benyttes hovedsagelig af farmaceutiske, veterinær og kosmetiske virksomheder. Dagens produktion foregår i seks moderne fabrikker i Danmark. Kvalitet: I årtier har alle fabrikker af gruppen Biofac været gennemførelse og arbejder under GMP og GLP retningslinjerne. Vores animalske produkter styres af de strengeste veterinære myndigheder i verden. Disse høje standarder aktivere os til at levere de højeste tilgængelige kvalitetsprodukter.

4 Receptionist Byen d. 1. marts 2012 Serviceminded receptionist, der kan mere end at passe telefon, er på vej til Biofac Fordi mine 3 stærkeste kort er administration, ansvar og service Mit navn er, og jeg brænder for at være tovholder og firmaets ansigt og stemme udadtil samt varetage de mange interne administrative opgaver, servicefunktioner og som PA for direktionen. Et job i en spændende virksomhed som Biofac, der er i en rivende udvikling indenfor den farmaceutiske industri, hvor nøgleordet er kvalitet er klart et ønskejob for mig. Jeg kan byde Biofac op med min brede erfaring som receptionist, kontormedarbejder og oversætter, hvor høj service, systematik, godt overblik, talent for kundepleje med vægten på kommunikation og samarbejde altid har været mine overordnede mål. Receptionen er jo hjertet virksomheden vores ansigt både udadtil og for alle de ansatte. Her skal alle mødes professionelt og serviceminded med et smil, relevante oplysninger og en bemærkelsesværdig god service uanset hvem der kommer ind af døren eller er på telefonen. Jeg ved, hvor vigtigt, det er at kommunikere let og forståeligt med alle både i tale og skrift! Jeg er vant til at kunne holde hovedet koldt og multitaske, når der travlt, hvor både posten skal af sted, taxaen skal bestilles til kunden og det sidste af en oversættelse redigeres og stadig møde enhver i receptionen med et smil. Administration med styr på boldene i luften, så de lander korrekt og til tiden, er ikke bare lidt vigtigt, men ultravigtigt da Biofac s troværdighed jo afhænger af, at både de personaleadministrative opgaver er i orden, mødekalender altid er opdateret og oversættelsesarbejdet er fejlfrit og leveret til tiden så både ansatte og vores kunder er tilfredse. Jeg har stor ekspertise i hele MS Officepakken og har været superbruger/vejleder for hele teamet på 20 ansatte i mit sidste job hos Niels Brock, hvor det sproglige niveau også var højt på dansk og engelsk. Højt serviceniveau både internt og eksternt er hjørnestenen for mig. Jeg vil som tovholder sørge for, at der altid er styr på alle de administrative processer, kontorartikler, post og fødselsdage. Fordi det betyder alverden at dagligdagen fungerer og at alle føler sig anerkendt, set og husket! Hvorfor skal I vælge mig som den nye receptionist? Fordi jeg kan matche udfordringerne og jeg har meget at byde på indenfor især reception, kontor, sprog, kundeservice og koordinering. I mig vil I både få en ildsjæl med godt humør, masser af energi, erfaring, sproglig tæft og et stærkt administrativt og ikke mindst serviceminded gen. Jeg har stor lyst til at arbejde med alle de mange forskellige opgaver i en spændende og udviklende virksomhed som Biofac. Jeg ser frem til at høre fra jer og glæder mig til at møde jer til en personlig samtale. Venlig hilsen

5 CV Erhvervsresume Fra rejseleder til sekretær med et øje på hver finger Min karriere startede way back som rejseleder hos Spies, hvor jeg oplevede verden og forskellige kulturer. Med bagagen fuld af oplevelser vendte jeg efter 4 spændende år hjem igen. Jeg havde især lært meget om især kundeservice og kundepleje, som jeg siden har brugt flittigt i mine forskellige job, som har ført mig ud i mange andre og nye spændende oplevelser som receptionist, oversætter og kontorfunktionær med ansvar for receptionen, telefonomstilling, administration, varetagelse af møder og konferencer. Jeg har i mine seneste to job været firmaets ansigt udadtil med ansvar for reception, de interne administrative opgaver og også fungeret som PA. Jeg brænder for at være tovholder med styr på alle funktionerne i virksomhedens hjerte: receptionen! Hvor mine vigtigste opgaver er overblik, ansvar og et højt serviceniveau! Spidskompetencer Engageret receptionist, humor, styr på opgaverne, empati og initiativrig Erhvervserfaring Receptionist og sekretær Niels Brock o Pasning af reception o Personaleadministrative opgaver o Telefonomstilling o Koordinering og afvikling af møder o Oversættelser og breve o Interne opgaver som post, kalender, arkivering m.m. Kompetencer: Ansvar for reception. Varetagelse af administrative opgaver. Ansvar for møder. Omstilling. Indkaldelser. Superbruger på hele MS-Officepakken Receptionist og sekretær i Punkt1Detailsalg o Virksomhedens ansigt udadtil og ansvar for omstillingen o Interne administrative kontoropgaver, postfordeling og indkøb o Ansvar for kalenderstyring og koordinering o Mødeindkaldelser og mødeafvikling o Ad hoc oversættelsesopgaver o PA for direktøren Kompetencer Ansvar for reception, indkøb af kontorartikler, telefonomstilling, møder, kundeservice og ad hoc oversættelses- og sekretæropgaver Receptionist og kundeservice i Dong Energi o Receptionist med omstilling og besvarelse af kundehenvendelser o Telefonisk rådgivning o Kundeservice på mail, telefon og face to face o Mødeansvarlig og koordinator på mødekalendere o Lettere kontoropgaver Kompetencer Ansvar og udbygning af reception. Telefonisk og skriftlig kundeservice. Mødekoordinator og ansvar for kalendere og planlægning.

6 Kontorassistent og kundeservice i Gyldendals Bogklubber o Vikar i receptionen og for omstillingen ved ferie og spidsbelastninger o Kundeservice på bestilling/afbestilling samt vejledning o Ansvarlig for interne og eksterne møder, indkaldelser og opdækning o Ansvar for distribution og udsendelse af post til medlemmer o Diverse andre kontoropgaver og lettere bogholderi o Medlemskoordinering og opbyggelse af medlemsdatabase Kompetencer: Kundeservice via telefonen. Mødeindkaldelser og praktisk tovholder ved møder. Reception og bogholderi Kontormedarbejder i Papir og Bøger Køge o Kundeservice på mail, telefon og face to face o Face to face salg i butikken o Ansvar for kontoropgaver og møder o Indkøb og kopiering o Afstemning af kassekladder og kassen Rejseleder hos Spies Rejser Kurser 2009 Kundeservice HK 2008 Merkonom i Organisationer Niels Brock 2007 Skriftlig engelsk på højt niveau Handelsskolen Metropol 2006 Receptionist 2 Hotel og restaurantskolen 2005 Receptionist 1 Hotel og restaurantskolen 2004 Engelsk på højt niveau 2000 Bogholderikursus AMU 1997 Notus og LDN - databasekurser 1996 PC-kørekort og andre IT-kurser 1990 Rejselederkursus Sprog Dansk, Engelsk og Svensk i skrift og tale IT Hele MS-Officepakken på superbrugerniveau Diverse kurser Lettere Bogholderi og LDN Elektronisk journalisering Medlemsdatabaser, opbygning og vedligeholdelse af samme både i Access og Notus

7 Frivilligt arbejde Kasserer i vores lokale grundejerforening Højholm Frivillig i Dansk Røde Kors som voksenven Bestyrelsesmedlem i Gospelsangerne Aktuskoret Frivillig på Roskildefestival Privat og fritid Jeg er født 1974 på Falster, hvor jeg voksede op som midterbarnet ud af en børneflok på 3. Jeg flyttede tættere på København efter jeg kom hjem til Danmark efter årene som rejseleder. I dag bor jeg sammen med min mand Toke og vores teenage-tvillingepiger Lærke og Liv. Fritiden bruges primært på rejser, fælles oplevelser, masser af fitness, dans, gospel og fordybelse i både kolonihavehus og gode bøger. Vi ser ofte venner og familie til fælles mad og hygge både hjemme og ude på gode spisesteder.

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB?

KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? KVIKGUIDE GODE FIF TIL DIN ANSØGNING LIVET ER LETTERE, NÅR DU ER FRI ER DU PÅ JAGT EFTER NYT JOB? HJÆLP TIL DIN JOBSØGNING Med denne kvikguide er du allerede godt på vej i jagten på dit nye job. Du får

Læs mere

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

Find din elevplads. - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Find din elevplads - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever Udgivet af HK Ungdom og Elevplads.dk HK Ungdom HK Ungdom er den unge udgave af HK. Vi har fokus på de behov, studerende har f.eks. studierelevante

Læs mere

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever

FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever FIND DIN ELEVPLADS - en jobsøgningsguide for handelsskoleelever HK_Find_din_elevplads_A4_v2.indd 1 22/09/14 09.34 UDGIVET AF ELEVPLADS.DK I SAMARBEJDE MED HK HK Vi arbejder for, at du får et godt arbejdsliv.

Læs mere

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045

JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 JOBBET ER DIT! www.ca.dk Tlf. 3314 9045 måske skulle vi skifte navn til ca k-kasse? CA er en a-kasse. Ingen tvivl om det. Og hvis du bliver arbejds løs, hjælper vi dig mindst lige så godt som alle andre

Læs mere

Vil du have en uddannelse hos Sønderjyllands bedste praktiksted?

Vil du have en uddannelse hos Sønderjyllands bedste praktiksted? Vil du have en uddannelse hos Sønderjyllands bedste praktiksted? At være kontorelev i en kommune vil i de kommende år blive en fantastisk spændende, udfordrende og lærerig oplevelse. Der er rigtig mange

Læs mere

Administrative Coordinator

Administrative Coordinator Administrative Coordinator Vær med dér, hvor tingene sker og sæt dit præg på husets hverdag og trivsel Bliv Administrative Coordinator hos os og vær med til at gøre en forskel for dine kolleger i Danmark

Læs mere

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed

VORES KULTUR. Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde. Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Spring ud i det! VORES KULTUR Resultatorienteret Punktlighed Effektivitet Hårdt arbejde Høflighed Hjælpsomhed Ærlighed Vi skal gøre kunden glad Vi skal være bedst Vi skal tjene penge Vi skal have det sjovt

Læs mere

Sæt ord på dit job. - hvad kan du, hvad ønsker du, og hvad vil du?

Sæt ord på dit job. - hvad kan du, hvad ønsker du, og hvad vil du? Sæt ord på dit job - hvad kan du, hvad ønsker du, og hvad vil du? Indholdsfortegnelse Forord 3 Forord 4 Hvad kan du bruge pjecen til 5 Jobprofil 5 Hvad kan du bruge en jobprofil til 6 Eksempel på jobprofil

Læs mere

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU

DIN KARRIEREPARTNER ALT DETTE FÅR DU JOBBET ER DIT! CA DIN KARRIEREPARTNER Vi støder alle på udfordringer i løbet af vores arbejdsliv. Måske har du brug for rådgivning eller inspiration måske søger du nyt job måske dit første job. I CA ser

Læs mere

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder

Start din karriere her. hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Kreditforsikring 4 Hvad er kreditforsikring? 6 Medarbejderprofiler

Læs mere

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads værktøjer til min praktikpladssøgning BRUG FOR ALLE UNGE 1 Integrationsministeriet Brug for alle unge Holbergsgade

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening

Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening Analyse af begrebet service og værtskab inden for hotel- og restaurantområdet set i forhold til gæstebetjening Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen MOGENS

Læs mere

DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV!

DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV! DIT DRØMMEJOB KOMMER IKKE AF SIG SELV!.dk w w w.ca 90 4 5 Tlf. 3 314 Hvad er Career Toolbox? Hvem er CA? Der er hård kamp om jobbene, ikke mindst blandt ny uddannede. Derfor skal du ikke alene være fagligt

Læs mere

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet

DJØF. Karriereguide 2010/11. Vejen til drømmejobbet DJØF Karriereguide 2010/11 Vejen til drømmejobbet DJØF KARRIEREGUIDE 2010/11 Vejen til drømmejobbet er blevet længere Op ad bakke. Det er vilkårene, når du søger job som nyuddannet i krisetider, hvor

Læs mere

jeg havde aldrig forestillet mig

jeg havde aldrig forestillet mig jeg havde aldrig forestillet mig Elev i Novo Nordisk lifechanging careers indhold Intro Side 3 Hvorfor blive elev hos Novo Nordisk? Side 5 Laborantpraktikant Side 6 Kontorelev Side 7 Økonomielev Side 8

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

Karriererejsen På vej mod mere bevidste valg i dit arbejdsliv

Karriererejsen På vej mod mere bevidste valg i dit arbejdsliv Karriererejsen På vej mod mere bevidste valg i dit arbejdsliv Et personligt afklaringsværktøj til medarbejdere i staten Indhold Forord 3 Indledning 4 Kapitel 1: Hvad har du med? 5 Dine kompetencer 6 Dit

Læs mere

Nye kollegaer søges til et nyt Aon!

Nye kollegaer søges til et nyt Aon! Nye kollegaer søges til et nyt Aon! Som Danmarks førende rådgiver inden for Risk og Human Capital lever vi af at skabe merværdi for vores kunder, når de skal have placeret deres forsikrings- og pensionsprogrammer.

Læs mere

Start din karriere her

Start din karriere her Euler Hermes Danmark Start din karriere her hvis du ønsker udfordringer og internationale muligheder www.eulerhermes.dk 1 Indhold Hvad skal du være, når du bliver stor? 3 Euler Hermes Danmark 4 Hvad er

Læs mere

Finance Controller Finance Controller

Finance Controller Finance Controller Finance Controller Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.. Bliv Finance Controller hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere Finance

Læs mere

HAR TALENT WWW.GYLDNEMULIGHEDER.DK

HAR TALENT WWW.GYLDNEMULIGHEDER.DK HAR TALENT WWW.GYLDNEMULIGHEDER.DK HAR TALENT Drømmer du om en fremtid med ansvar og indflydelse? McDonald s giver dig mulighed for at gøre chefdrømmen til virkelighed. Ledelse i praksis ikke bag skrivebordet

Læs mere

guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match

guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match guiden til dit første job 2007/2008 karriereråd jobsøgning nyuddannet mulige match GODE DM-MEDLEMMER KØRER SIG IGEN TIL REKORDOVERSKUD Christina Geertsen - medlem af GF Bonuscheck på 38,07% til medlemmerne

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Jobsøgning gjort let. - en guide til din personlige jobsøgningsstrategi. af Michael Heckenthaler

Jobsøgning gjort let. - en guide til din personlige jobsøgningsstrategi. af Michael Heckenthaler Jobsøgning gjort let - en guide til din personlige jobsøgningsstrategi af Michael Heckenthaler Indholdsfortegnelse Jobsøgning gjort let 1 Indledning 3 Hvad vil du 4 Stillingsopslaget 5 Ring til virksomheden

Læs mere

Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen

Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen Virksomhedsplan for Børnehuset Ådalen 1. Indledning og formål Virksomhedsplan, pædagogisk læreplan og udviklingsplan for den integrerede institution Børnehuset Ådalen Vores virksomhedsplan er en ramme

Læs mere

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder

Styrk jeres indsats gennem samarbejde. En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Header Styrk jeres indsats gennem samarbejde Rubrik Header (0) En guide til en styrket integrationsindsats i kommunerne sammen med civilsamfundet og lokale virksomheder Rubrik Citat Reference Sideheader

Læs mere

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer

Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Kvalificerede medarbejdere søger nye udfordringer Vi vil gerne præsentere nogle fantastiske medarbejdere, som vi desværre er nødt til at tage afsked med. Se her, hvad de kan tilbyde din virksomhed. Ring

Læs mere

M u l i g h e d e n f o r b r u g a f S m a r t p h o n e s i D a g t i l b u d s a f d e l i n g e n i V e j l e K o m m u n e

M u l i g h e d e n f o r b r u g a f S m a r t p h o n e s i D a g t i l b u d s a f d e l i n g e n i V e j l e K o m m u n e M u l i g h e d e n f o r b r u g a f S m a r t p h o n e s i D a g t i l b u d s a f d e l i n g e n i V e j l e K o m m u n e Scan denne QR-kode Dato for aflevering: Den 8. juni 2012 Udarbejdet af: Martin

Læs mere

Forsikring. » Tema // Mangfoldighed. Hospitalsklovnen er også DFL-medlem Farvel til Stine Bosse En fælles virksomhedskultur bliver til

Forsikring. » Tema // Mangfoldighed. Hospitalsklovnen er også DFL-medlem Farvel til Stine Bosse En fælles virksomhedskultur bliver til Nr. 1 - Januar 2011 Forsikring Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring» Tema // Mangfoldighed Hospitalsklovnen er også DFL-medlem Farvel til Stine Bosse En fælles virksomhedskultur bliver

Læs mere