Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed!"

Transkript

1 Et eksempel på et jobopslag, research fra firmaets webside, en målrettet jobansøgning og CV til lige præcis dette job i lige præcis denne virksomhed! Bnext 2012 se mere på kontakt@bnext.dk

2 Receptionist - med lyst og vilje til mere end at passe telefon Biofac A/S, Kastrup Til vort hovedkontor i Kastrup søger vi på fuld tid en professionel og serviceminded receptionist, der har lyst til at arbejde med mangeartede opgaver i en mindre koncern. Du er vor stemme og ansigt udadtil, og er en central kollega med omdrejningspunkt omkring mange interne opgaver og servicefunktioner. Stillingen er midlertidig med mulighed for fastansættelse og vi ønsker tiltrædelsen sker hurtigst muligt. Arbejdsopgaver Daglig pasning af receptionen, herunder telefonpasning og modtagelse af gæster Håndtering af daglig ind- og udgående post og pakker Servicering af kunder herunder booking af taxa mv. Administration af mailsystem Brevskrivning og oversættelsesarbejde fortrinsvis dansk/engelsk Fotokopiering og arkivering Personaleadministrative opgaver Koordinering og planlægning herunder opdatering af fælles mødekalender Personlig assistent for direktionen Vi forventer At du kan holde hovedet koldt i pressede situationer At du kan acceptere et miljø, hvor arbejdsmængden kan variere At du er rutineret i betjening af en reception At du kan håndtere flere opgaver ad gangen At du kan håndtere fortrolige oplysninger At du har ordenssans og er systematisk At du er hurtigt opfattende Og ikke mindst; du både kan og vil tage et ansvar Kvalifikationer & baggrund Nogle års erfaring fra lignende stilling IT kundskab på et rimeligt niveau (MS Office-pakken, mail mv.) Du forstår at yde en smilende og hjælpende service Du er udadvendt og fleksibel og i besiddelse af gode samarbejdsevner Arbejder selvstændigt Du taler/skriver på danske og engelsk Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Finn Samuelsen (finn@biofac.dk) eller på telefon Skriftlig ansøgning (indkomne ansøgninger behandles successivt) mrk. Receptionist vedlagt eksamenspapirer, CV og evt. referencer sendes inden 10/ til: Biofac A/S, Englandsvej 350 Biofac A/S er en del af Biofac koncernen, der med ca. 100 medarbejdere fordelt på 4 fabrikker har hovedkontor på Amager nær København. Mere end 98 % af afsætninger sker til den farmaceutiske industri på eksportmarked.

3 Væsentligste oplysninger hentet fra Biofac s webside og oversat til dansk Biofac gruppe Begyndelsen af vores virksomhed var tilbage i 1950, hvor en større kød packer, Vigo Østergaard havde en vision om at udnytte slagteriets slagteaffald til produktion af mere værdifulde produkter. Til dette formål påbegyndte Vigo Østergaard en produktion af lunge Heparin såvel som af Plasma pulver til foder. Efter en management buy-out Biofac A/S blev grundlagt 1955 som en uafhængig virksomhed. Den grundlæggende idé var at bruge naturens egne råvarer til fremstilling af aktive ingredienser hovedsagelig til den farmaceutiske industri samt avancerede grundlæggende ingredienser til nutraceuticals. I de følgende år, blev aktive ingredienser såsom indre faktorer og stabiliserede Rumen udtrã k udviklet. Fra denne beskedne begyndelse voksede en moderne virksomhed med en bred vifte af animalske produkter benyttes hovedsagelig af farmaceutiske, veterinær og kosmetiske virksomheder. Dagens produktion foregår i seks moderne fabrikker i Danmark. Kvalitet: I årtier har alle fabrikker af gruppen Biofac været gennemførelse og arbejder under GMP og GLP retningslinjerne. Vores animalske produkter styres af de strengeste veterinære myndigheder i verden. Disse høje standarder aktivere os til at levere de højeste tilgængelige kvalitetsprodukter.

4 Receptionist Byen d. 1. marts 2012 Serviceminded receptionist, der kan mere end at passe telefon, er på vej til Biofac Fordi mine 3 stærkeste kort er administration, ansvar og service Mit navn er, og jeg brænder for at være tovholder og firmaets ansigt og stemme udadtil samt varetage de mange interne administrative opgaver, servicefunktioner og som PA for direktionen. Et job i en spændende virksomhed som Biofac, der er i en rivende udvikling indenfor den farmaceutiske industri, hvor nøgleordet er kvalitet er klart et ønskejob for mig. Jeg kan byde Biofac op med min brede erfaring som receptionist, kontormedarbejder og oversætter, hvor høj service, systematik, godt overblik, talent for kundepleje med vægten på kommunikation og samarbejde altid har været mine overordnede mål. Receptionen er jo hjertet virksomheden vores ansigt både udadtil og for alle de ansatte. Her skal alle mødes professionelt og serviceminded med et smil, relevante oplysninger og en bemærkelsesværdig god service uanset hvem der kommer ind af døren eller er på telefonen. Jeg ved, hvor vigtigt, det er at kommunikere let og forståeligt med alle både i tale og skrift! Jeg er vant til at kunne holde hovedet koldt og multitaske, når der travlt, hvor både posten skal af sted, taxaen skal bestilles til kunden og det sidste af en oversættelse redigeres og stadig møde enhver i receptionen med et smil. Administration med styr på boldene i luften, så de lander korrekt og til tiden, er ikke bare lidt vigtigt, men ultravigtigt da Biofac s troværdighed jo afhænger af, at både de personaleadministrative opgaver er i orden, mødekalender altid er opdateret og oversættelsesarbejdet er fejlfrit og leveret til tiden så både ansatte og vores kunder er tilfredse. Jeg har stor ekspertise i hele MS Officepakken og har været superbruger/vejleder for hele teamet på 20 ansatte i mit sidste job hos Niels Brock, hvor det sproglige niveau også var højt på dansk og engelsk. Højt serviceniveau både internt og eksternt er hjørnestenen for mig. Jeg vil som tovholder sørge for, at der altid er styr på alle de administrative processer, kontorartikler, post og fødselsdage. Fordi det betyder alverden at dagligdagen fungerer og at alle føler sig anerkendt, set og husket! Hvorfor skal I vælge mig som den nye receptionist? Fordi jeg kan matche udfordringerne og jeg har meget at byde på indenfor især reception, kontor, sprog, kundeservice og koordinering. I mig vil I både få en ildsjæl med godt humør, masser af energi, erfaring, sproglig tæft og et stærkt administrativt og ikke mindst serviceminded gen. Jeg har stor lyst til at arbejde med alle de mange forskellige opgaver i en spændende og udviklende virksomhed som Biofac. Jeg ser frem til at høre fra jer og glæder mig til at møde jer til en personlig samtale. Venlig hilsen

5 CV Erhvervsresume Fra rejseleder til sekretær med et øje på hver finger Min karriere startede way back som rejseleder hos Spies, hvor jeg oplevede verden og forskellige kulturer. Med bagagen fuld af oplevelser vendte jeg efter 4 spændende år hjem igen. Jeg havde især lært meget om især kundeservice og kundepleje, som jeg siden har brugt flittigt i mine forskellige job, som har ført mig ud i mange andre og nye spændende oplevelser som receptionist, oversætter og kontorfunktionær med ansvar for receptionen, telefonomstilling, administration, varetagelse af møder og konferencer. Jeg har i mine seneste to job været firmaets ansigt udadtil med ansvar for reception, de interne administrative opgaver og også fungeret som PA. Jeg brænder for at være tovholder med styr på alle funktionerne i virksomhedens hjerte: receptionen! Hvor mine vigtigste opgaver er overblik, ansvar og et højt serviceniveau! Spidskompetencer Engageret receptionist, humor, styr på opgaverne, empati og initiativrig Erhvervserfaring Receptionist og sekretær Niels Brock o Pasning af reception o Personaleadministrative opgaver o Telefonomstilling o Koordinering og afvikling af møder o Oversættelser og breve o Interne opgaver som post, kalender, arkivering m.m. Kompetencer: Ansvar for reception. Varetagelse af administrative opgaver. Ansvar for møder. Omstilling. Indkaldelser. Superbruger på hele MS-Officepakken Receptionist og sekretær i Punkt1Detailsalg o Virksomhedens ansigt udadtil og ansvar for omstillingen o Interne administrative kontoropgaver, postfordeling og indkøb o Ansvar for kalenderstyring og koordinering o Mødeindkaldelser og mødeafvikling o Ad hoc oversættelsesopgaver o PA for direktøren Kompetencer Ansvar for reception, indkøb af kontorartikler, telefonomstilling, møder, kundeservice og ad hoc oversættelses- og sekretæropgaver Receptionist og kundeservice i Dong Energi o Receptionist med omstilling og besvarelse af kundehenvendelser o Telefonisk rådgivning o Kundeservice på mail, telefon og face to face o Mødeansvarlig og koordinator på mødekalendere o Lettere kontoropgaver Kompetencer Ansvar og udbygning af reception. Telefonisk og skriftlig kundeservice. Mødekoordinator og ansvar for kalendere og planlægning.

6 Kontorassistent og kundeservice i Gyldendals Bogklubber o Vikar i receptionen og for omstillingen ved ferie og spidsbelastninger o Kundeservice på bestilling/afbestilling samt vejledning o Ansvarlig for interne og eksterne møder, indkaldelser og opdækning o Ansvar for distribution og udsendelse af post til medlemmer o Diverse andre kontoropgaver og lettere bogholderi o Medlemskoordinering og opbyggelse af medlemsdatabase Kompetencer: Kundeservice via telefonen. Mødeindkaldelser og praktisk tovholder ved møder. Reception og bogholderi Kontormedarbejder i Papir og Bøger Køge o Kundeservice på mail, telefon og face to face o Face to face salg i butikken o Ansvar for kontoropgaver og møder o Indkøb og kopiering o Afstemning af kassekladder og kassen Rejseleder hos Spies Rejser Kurser 2009 Kundeservice HK 2008 Merkonom i Organisationer Niels Brock 2007 Skriftlig engelsk på højt niveau Handelsskolen Metropol 2006 Receptionist 2 Hotel og restaurantskolen 2005 Receptionist 1 Hotel og restaurantskolen 2004 Engelsk på højt niveau 2000 Bogholderikursus AMU 1997 Notus og LDN - databasekurser 1996 PC-kørekort og andre IT-kurser 1990 Rejselederkursus Sprog Dansk, Engelsk og Svensk i skrift og tale IT Hele MS-Officepakken på superbrugerniveau Diverse kurser Lettere Bogholderi og LDN Elektronisk journalisering Medlemsdatabaser, opbygning og vedligeholdelse af samme både i Access og Notus

7 Frivilligt arbejde Kasserer i vores lokale grundejerforening Højholm Frivillig i Dansk Røde Kors som voksenven Bestyrelsesmedlem i Gospelsangerne Aktuskoret Frivillig på Roskildefestival Privat og fritid Jeg er født 1974 på Falster, hvor jeg voksede op som midterbarnet ud af en børneflok på 3. Jeg flyttede tættere på København efter jeg kom hjem til Danmark efter årene som rejseleder. I dag bor jeg sammen med min mand Toke og vores teenage-tvillingepiger Lærke og Liv. Fritiden bruges primært på rejser, fælles oplevelser, masser af fitness, dans, gospel og fordybelse i både kolonihavehus og gode bøger. Vi ser ofte venner og familie til fælles mad og hygge både hjemme og ude på gode spisesteder.

Erhvervslivets Uddannelser søger en initiativrig og engageret administrativ medarbejder til svendeprøveadministration og reception.

Erhvervslivets Uddannelser søger en initiativrig og engageret administrativ medarbejder til svendeprøveadministration og reception. Stillingsopslag Administrativ medarbejder Industriens Uddannelser, København Erhvervslivets Uddannelser søger en initiativrig og engageret administrativ medarbejder til svendeprøveadministration og reception.

Læs mere

Administrativ medarbejder Industriens Uddannelser, København

Administrativ medarbejder Industriens Uddannelser, København Administrativ medarbejder Industriens Uddannelser, København Industriens Uddannelser søger en initiativrig og engageret administrativ medarbejder til svendeprøveadministration og reception. Du skal arbejde

Læs mere

FALCK DANMARK A/S KUNNE DU TÆNKE DIG AT ARBEJDE MED ET AF DANMARKS STÆRKESTE BRANDS?

FALCK DANMARK A/S KUNNE DU TÆNKE DIG AT ARBEJDE MED ET AF DANMARKS STÆRKESTE BRANDS? Stillingsopslag FALCK DANMARK A/S KUNNE DU TÆNKE DIG AT ARBEJDE MED ET AF DANMARKS STÆRKESTE BRANDS? Stillingsbeskrivelse: Vores team skal styrkes, og vi søger derfor serviceorienterede salgsassistenter,

Læs mere

Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands?

Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands? Stillingsopslag Falck Danmark A/S Kunne du tænke dig at arbejde med et af Danmarks stærkeste brands? Stillingsbeskrivelse: Vores team skal styrkes og vi søger derfor serviceorienterede salgsassistenter,

Læs mere

Kan DU ikke få brikkerne til at

Kan DU ikke få brikkerne til at Kan DU ikke få brikkerne til at falde på plads. - så mangler DU én af os! Efterår 2013 Om brochuren og Jobbrikkerne Jobbrikkerne er en proaktiv jobklub. Vores fællesnævner er HK Nordjylland, som støtter

Læs mere

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling.

Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomhedsbeskrivelse Graphic Pro ApS er et firma der beskæftiger sig med outsourcing opgaver inden for bl.a. billedbehandling. Virksomheden startede op i sommeren 2010 og vores kernekompetence er billedbehandling

Læs mere

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager

December Januar 2014/ 2015 Odd Molly i Illum Salgsassistent Servicere kunder Sørge for butikken er præsentabel Fylde op fra lager CV DATA: Navn: Matilde Halkier Adresse: Puggaardsgade 4, 1.tv. 1573 KBH V Født: 03.05.1990 Telefon: +45 40 53 90 06 E-mail: matildehalkier90@gmail.com Mit navn er Matilde Halkier, og jeg søger et deltidsarbejde.

Læs mere

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af.

Ansøgning gode råd. Følgende er et eksempel, som du kan lade dig inspirere af. Ansøgning gode råd Din ansøgning skal i bund og grund være et argument for, hvorfor netop du skal inviteres ind til en samtale. I ansøgningen har du mulighed for at give et indtryk af din personlighed

Læs mere

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning

Så er du tættere på jobbet. Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Goddag til Boost dit CV og ansøgning Så er du tættere på jobbet Min historie og baggrund for at være her i dag! Bibliotekar i 14 år Forlagsredaktør og chef i 8 år FYRET og 51

Læs mere

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale

Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Profilpartners tips og tricks til den gode ansøgning og samtale Ansøgning En ansøgning består af et brev og et CV. Brevet skal i bund og grund fortælle, hvad der har fået dig til at søge stillingen samt

Læs mere

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring

Personlige oplysninger. Resumé. Erhvervserfaring Personlige oplysninger Navn: Elisabet Mygind Sørensen Adresse: Store Havelsevej 152, 3310 Ølsted E-mail: elisabetmygind@gmail.com Telefon: 47 74 20 90 Mobil: 22 95 62 87 Resumé Jeg er en kompetent medarbejder,

Læs mere

Christian Stenholt Øelund

Christian Stenholt Øelund Ansøgning Jeg startede min karriere i Superbest på Frederiksberg i 2002. I 2008 blev jeg ansat på fuldtid som salgsleder for kiosk og kundeservice. I jobbet pådrog jeg mig blandt andet opgaver som at snakke

Læs mere

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021

Logistikkoordinator NR. 4016. Sekretær PA - Receptionist NR. 4017. Indkøbskoordinator Indkøbsassistent NR. 4021 Administrationschef Konferencechef NR. 4020 Super kompetent, stort servicegen, højt personligt drive. Magter at have mange bolde i luften. Kan sin personaleledelse, kvalitetssikring og har en finger på

Læs mere

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk

Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013. Kelly Services København 3311 7070 kbh@kellyservices.dk kellyservices.dk Talent News Rejsebranchen februar/marts 2013 København 3311 7070 kbh@ Vi har talenterne! Få de rette profiler ombord med Kelly Travel Det er afgørende med et stort netværk for at finde de bedst kvalificerede

Læs mere

Kære samarbejdspartner

Kære samarbejdspartner Bibi Schou Madsen konferencekoordinator Kære samarbejdspartner Vi sender jer her en folder indeholdende navne og kompetencer på fem af vores medarbejdere i Odense Sport & Event. Det er alle dygtige og

Læs mere

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL

PERSONLIGE DATA ERHVERVSERFARING PROFIL PERSONLIGE DATA Navn: Gitte Daurehøj Adresse: Herlev Hovedgade 141 2.th., 2730 Herlev Telefon: 26175513 E-mail: daurehoej@gmail.com Fødselsdato: 24.08.1962 Civilstand: Gift PROFIL Inspirerende sælger med

Læs mere

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING

HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Virksomhedsnavn Adresse Postnummer Att.: Hr. XX HVORDAN OPBYGGES EN ANSØGNING Frederiksberg d. 15. oktober 2009 Jeg har med stor interesse læst jeres stillingsannonce vedrørende jobbet som.. på Jobindex

Læs mere

Job søges som designer/designassistent

Job søges som designer/designassistent Job søges som designer/designassistent i Midtjylland Jeg hedder Mie Vinther Nielsen, jeg er 24 år og boende i Aarhus. Jeg er færdiguddannet designteknolog og bachelor med speciale i fashion design fra

Læs mere

Værdier. Kommunikation. Motivation. Troværdighed. Markedsorientering. frem for alt hjem. Arbejdsmiljø

Værdier. Kommunikation. Motivation. Troværdighed. Markedsorientering. frem for alt hjem. Arbejdsmiljø Arbejdsmiljø Markedsorientering Troværdighed Motivation Kommunikation Værdier frem for alt hjem Værdier Værdien af værdier Værdier er vigtige. Det er de, fordi de bestemmer, hvad der er rigtigt eller forkert,

Læs mere

Beskæftigelsesundersøgelse for sundhedsservicesekretæruddannelsen

Beskæftigelsesundersøgelse for sundhedsservicesekretæruddannelsen Beskæftigelsesundersøgelse for sundhedsservicesekretæruddannelsen Handelsskolen Sjælland Syd Juni 2008 Udarbejdet af Peer Johannsen, Susanne Simonsen og Carina Larsen Indledning Handelsskolen Sjælland

Læs mere

Morten Lorenzen. Flere års erfaring inden for Event/Booking på frivilligt plan, hvor jeg har stået for en del projekter i gennem årene.

Morten Lorenzen. Flere års erfaring inden for Event/Booking på frivilligt plan, hvor jeg har stået for en del projekter i gennem årene. CV Morten Lorenzen Saxovej 30, 1th 5210 Odense NV Tlf.: 26 21 61 82 morten.l.lorenzen@gmail.com Resume Engageret Lagerchef / Lageransvarlig med 28 års erfaring, truckkort samt kørekort. Arbejder struktureret

Læs mere

Kompetenceafklaring. Hvordan og hvorfor

Kompetenceafklaring. Hvordan og hvorfor Kompetenceafklaring Hvordan og hvorfor Alice i eventyrland "Søde, lille filurkat," begyndte hun, meget forsigtigt hun vidste jo nemlig slet ikke, om den kunne lide at blive tiltalt på den måde! Men katten

Læs mere

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind...

Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere. -Yes we do mind... Vikar & Rekruttering... af kvalificerede medarbejdere -Yes we do mind... Hvem er MatchMind MatchMind blev etableret i 2003, og har siden da løst mange opgaver inden for et bredt felt af brancher og fag

Læs mere

Designer med grafisk flair og et godt overblik

Designer med grafisk flair og et godt overblik DVS Entertainment I/S att.: Anne-Mette Lautrup 18.05.2010 Designer med grafisk flair og et godt overblik Efter telefonisk aftale med Anne-Mette Lautrup fremsender jeg hermed min ansøgning til stillingen

Læs mere

Fra totalliste til faglige kompetencer - Webinar

Fra totalliste til faglige kompetencer - Webinar Fra totalliste til faglige kompetencer - Webinar Velkommen webinaret starter snart På dette webinar vil underviseren (dagens host ) assisteres af en chatmaster. Du er velkommen til at stille spørgsmål

Læs mere

VIKARER & KONSULENTER

VIKARER & KONSULENTER VIKARER & KONSULENTER FÅ KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT OG BETAL KUN FOR DE TIMER DER ARBEJDES! Vikarer & Konsulenter Dette servicekatalog beskriver, hvordan du kan benytte os, når du har brug for vikarer,

Læs mere

CURRICULUM VITAE 1. 2005 2006 Projektleder for administration - Odense Kommune tilknyttet sekretariatet For sejl i 1000 år i en tidsbegrænset stilling

CURRICULUM VITAE 1. 2005 2006 Projektleder for administration - Odense Kommune tilknyttet sekretariatet For sejl i 1000 år i en tidsbegrænset stilling CURRICULUM VITAE 1 Navn: Susanne Hossfeld PERSONLIGE FORHOLD: ERHVERVSFORLØB: Født, den 3. juli 1959 Single, ingen børn 2007 - Administrationschef For sejl i 1000 år Ansvarlig for en velfungerende administration

Læs mere

J O B P R O F I L E R. for. Kontorfunktionærer ved Danmarks Domstole

J O B P R O F I L E R. for. Kontorfunktionærer ved Danmarks Domstole HK LANDSKLUBBEN DANMARKS DOMSTOLE J O B P R O F I L E R for Kontorfunktionærer ved Danmarks Domstole Procesbevillingsnævnet December 2015 - 2 Jobprofiler for kontorfunktionærer ved Procesbevillingsnævnet

Læs mere

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv.

SKRIV DIG I JOB. Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB Få konkrete tips til at skrive ansøgning og cv. SKRIV DIG I JOB I denne folder får du konkrete tips til at skrive jobansøgning og cv. Du får også viden om, hvad du skal gøre, før du sætter

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg

CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg CURRICULUM VITAE (CV) Pia Holm Olesen Aksel Møllers Have 3, 4.th 2000 Frederiksberg Telefon privat: (+45) 38 19 71 81 Mobil: (+45) 22 92 71 81 E-mail: pho1967@gmail.com LinkedIn: http://dk.linkedin.com/in/piaholmolesen

Læs mere

Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser

Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser Rybners Skolepraktik ECC Trading Erfaringsbeskrivelser Susanne Hofmann Heidi Andersen Alder: 41 år. Start: 31. januar 2011 Restlæretid: 7 mdr. Erhvervserfaring: Hos ECC Trading startede jeg i salgsafdelingen

Læs mere

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende

BEMAFD Pixiebog til jobsøgende BEMAFD Pixiebog til jobsøgende Tips til jobsøgning Ikke klassificeret Bemandingsafdelingen 19-12-2014 Tips til jobsøgning Denne Pixiebog er inddelt i nedenstående afsnit som du kan springe direkte til.

Læs mere

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.:

Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Mobil nr.: Ansøgning/ Gitte Dahl Sjørslev Gitte.dahl@outlook.dk Mobil nr.: 28891726 Erfaren og dynamisk salgskonsulent med gode resultater og skarpt blik for kundens behov. Den 1. marts 2017 Efter mange år i Horeca

Læs mere

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune

Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune Tilfredshedsundersøgelse blandt virksomheder i Faxe Kommune 22. oktober 203 Jeg har valgt at fokusere på krydsreferencerne ifht. antallet af ansatte i virksomheden og branche, da jeg mener disse giver

Læs mere

Guide til jobsamtale som dimittend.

Guide til jobsamtale som dimittend. Guide til jobsamtale som dimittend. Tema Ansøger Arbejdsgiver Ankomst X: Ankommer til virksomheden i god tid og melder sin ankomst. Receptionist: Beder X vente i receptionen indtil, at Y og hans kollegaer

Læs mere

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole

Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser. Aalborg Handelsskole. Brancheretning: KONTOR. Hovedforløbet. Aalborg Handelsskole Kontorservice (2-årig uddannelse) Erhvervsuddannelser Aalborg Handelsskole Brancheretning: KONTOR Hovedforløbet Aalborg Handelsskole Start karrieren med en erhvervsuddannelse fra Aalborg Handelsskole Med

Læs mere

Administration - Koordinator - Blæksprutte NR. 4023. Salgskoordinator - Markedsføringsassistent NR. 4024. Sekretær PA - Salgsback-up NR.

Administration - Koordinator - Blæksprutte NR. 4023. Salgskoordinator - Markedsføringsassistent NR. 4024. Sekretær PA - Salgsback-up NR. Koordinator - Salgsback-up NR. 4029 Rutineret indenfor indkøb, salg og lagerstyring. Kundestyring, koordinering af opgaver, daglig planlægning. Smilende, højt service og stres niveau. Lige til. Hærens

Læs mere

Rybners Skolepraktik ECC Trading

Rybners Skolepraktik ECC Trading Susanne Andersen Elsebeth Hansen Mette Andersen Alder: 45 år Start: 10-09-2012 Restlæretid: ca.2 mdr. Erhvervserfaring: Salgsafdelingen: Ordrebekræftelser, følgesedler, pakkelister, fragtbreve, faktura,

Læs mere

Økonomi- og administrationschef

Økonomi- og administrationschef Økonomi- og administrationschef JOB- OG KRAVPROFIL FONDEN HEDEHUSET Socialøkonomisk Virksomhed Indhold Kontaktoplysninger og ansøgning... 3 Om Fonden Hedehuset... 3 Den aktuelle situation... 3 Organisation...

Læs mere

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN

VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN VIRKSOMHEDSKONSULENT DIT SPRINGBRÆT TIL KARRIEREN Hvad er Junior Consult? 2 Junior Consult er Danmarks største konsulentvirksomhed, der udelukkende drives af kandidatstuderende fra BSS ved Aarhus Universitet.

Læs mere

Har du lyst til en alsidig karriere...

Har du lyst til en alsidig karriere... Har du lyst til en alsidig karriere...... så har du alle muligheder hos os! Dansk Landbrug Sydhavsøerne - Det naturlige valg DLS rådgiver årligt 1.200 kunder inden for fagområderne økonomi, ejendomshandel,

Læs mere

Rey Consulting - Konsulent CV

Rey Consulting - Konsulent CV Personlige oplysninger: Maria Rey Jacobsen Hagbardsvej 37, 3650 Ølstykke Mobil: 5240 3904 Profil: Jeg er en forretnings- og løsningsorientret konsulent med fokus på optimering af brugernes anvendelse af

Læs mere

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar

Serop Vikar & Rekruttering ApS. Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar YDELSESKATALOG Vil du slippe for den tid det ta r så vælg en vikar 2016 Ydelseskataloget må ikke kopieres eller på anden måde anvendes uden skriftlig tilladelse fra. Indholdsfortegnelse Indledning... 2

Læs mere

Skriv ansøgningen ANSØGNING

Skriv ansøgningen ANSØGNING ANSØGNING Skriv ansøgningen Du har ikke 15-minutes-of-fame, men 15-seconds-of-attention, når din ansøgning læses af den rekrutteringsansvarlige! Derfor handler det om at bruge disse værdifulde sekunder

Læs mere

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3.

Ansøgning. Simon Bach. Skarp & kreativ kommunikatør. Socialt engageret medarbejder. Med venlig hilsen. 1. Ansøgning 2. CV 3. Ansøgning Skarp & kreativ kommunikatør Som nyuddannet kandidat i markedsføring, tidligere selvstændig med egen detailvirksomhed, og adskillige uddannelsesforløb bag sig, da er jeg den rette nye markedsførings-

Læs mere

Curriculum Vitae f harlotta Dkhar

Curriculum Vitae f harlotta Dkhar C u r r i c u l u m V i t a e f o r C harlotta Dkhar Charlotta Natasha Dkhar Ballerup E-mail: cd80@live.dk Fødselsdato: 21/07-1980 Resumé Jeg er 35 år og studerer Handelsøkonom på CPH Business. Jeg har

Læs mere

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING

FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING FÅ SUCCES MED DIN JOBSØGNING Karrieredagene 6. marts 2015 FLEMMING KLUGE Kluge & Partners A/S - Owner Sales-Force1 A/S Founder and Partner Glocalnet A/S CEO ATEA A/S (Merkantildata) Sales Director TELENOR

Læs mere

8 stillingsannoncer inden for kvalitet og udvikling samt lean

8 stillingsannoncer inden for kvalitet og udvikling samt lean 8 stillingsannoncer inden for kvalitet og udvikling samt lean AC Kvalitet og udvikling Erhvervelse af kompetencer indenfor uddannelsesområdet bredt f.eks.: Udvikling, gennemførelse, administration, dokumentation.

Læs mere

Den sikre reception. Receptionsløsninger fra Securitas

Den sikre reception. Receptionsløsninger fra Securitas Den sikre reception Receptionsløsninger fra Securitas Den sikre reception Receptionsløsninger fra Securitas Receptionen er den første kontakt, dine gæster får med din virksomhed, og den fungerer samtidig

Læs mere

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Økonomikonsulent. Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger

Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe. Økonomikonsulent. Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger Arbejdernes Boligselskab i Gladsaxe Økonomikonsulent Stillings- og kandidatprofil samt virksomhedsoplysninger maj 2017 Indholdsfortegnelse Stillingsbeskrivelse: Økonomikonsulent 3 Kandidatprofil: Økonomikonsulent

Læs mere

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel

Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Hej! Mit navn er Mathias Korsholt Abel Kontakt og Info Navn: Mathias Korsholt Abel. Fødselsdato: 31. August 1993. Adresse: Fyensgade 60, 2 sal lejlighed 4. Postnummer: 9000 Aalborg. Mobil: 27625622 E mail:

Læs mere

CURRICULUM VITAE. Nøgleord i forbindelse med mine tidligere arbejdsområder og kompetencer

CURRICULUM VITAE. Nøgleord i forbindelse med mine tidligere arbejdsområder og kompetencer CURRICULUM VITAE Carsten Østerberg Egelund 21, 4000 Roskilde Tlf. mobil: 22 84 55 34 E-mail: Carstenoesterberg@gmail.com Personlige data Født 04.09.1973 Samboende, 2 børn på 5 og 7 år Resumé Nogle af de

Læs mere

Gode råd - når du skal søge praktikplads

Gode råd - når du skal søge praktikplads Gode råd - når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Centerleder for Gormshallen i Jelling

Centerleder for Gormshallen i Jelling Centerleder for Gormshallen i Jelling Jelling er en aktiv by med et fantastisk sammenhold, og vi ønsker at Gormshallen skal være drivkraften i den fortsatte udvikling af aktiviteter i Jelling - både indenfor

Læs mere

SIMU Butik. Ansøgning

SIMU Butik. Ansøgning Ny SIMU-Butik i byen om ansættelse hos SIMU-Butik I den lokale avis, har du og dine studiekammerater læst en pressemeddelelse, som fortæller at SIMU-Butik har besluttet, at de vil åbne en butik lokalområdet.

Læs mere

Tips til at lave en ansøgning

Tips til at lave en ansøgning Tips til at lave en ansøgning Det er ikke nemt at skrive en god ansøgning. Det kræver forberedelse og tålmodighed, hvis du skal opnå et godt resultat. Virksomheden kender dig som udgangspunkt ikke og du

Læs mere

Gode råd, når du skal søge praktikplads

Gode råd, når du skal søge praktikplads Gode råd, når du skal søge praktikplads Hvert år er der er mange, der gerne vil i gang med en erhvervsuddannelse, og det kan være svært at finde en praktikplads. Derfor skal du finde den rigtige praktikplads,

Læs mere

Bestillig og oversigt

Bestillig og oversigt Bestillig og oversigt Til arbejdet med rekruttering i Røde Kors butikkerne findes her en oversigt over materialerne. Nogle materialer kan kopieres og anvendes direkte, mens andre skal have tilpasset lokale

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration

Elevbrochure. Kontoruddannelsen. med speciale i Offentlig Administration Elevbrochure Kontoruddannelsen med speciale i Offentlig Administration 1 Intro Side 3 Hvorfor blive kontorelev i Region Syddanmark i Vejle Side 4 Elevernes egne historier Side 5-9 Bonus info Side 10 job.regionsyddanmark.dk/wm307147

Læs mere

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op

CV - Egon Blinkenberg Jessen Skab mening - Sæt retning - Involver - Følg op Indhold Resume Ansættelser Uddannelse Ledelse Erfaring Teknik Resultater Privat Referencer CV et her på siden indeholder på nogle punkter en uddybning af mit CV. Yderligere oplysninger gives gerne, send

Læs mere

Mai-Britt Moesby Laursen Kolding Landevej 157, Taulov 7000 Fredericia

Mai-Britt Moesby Laursen Kolding Landevej 157, Taulov 7000 Fredericia Personlige data: Mai-Britt Moesby Laursen Kolding Landevej 157, Taulov 7000 Fredericia lmai-britt@outlook.com http://dk.linkedin.com/in/mai-britt-moesby-laursen Profil: Mine erfaringer er optjent i såvel

Læs mere

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet

Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN... ...og kroppen som genvej til hovedet Integreret motionsprojekt med fokus på fastholdelse og udvikling af elever på Højmeskolen: BRUG BOLDEN......og kroppen som genvej til hovedet Idéoplæg fra: Ronald Dahl Hej Jørn Allerførst tak for lån af

Læs mere

Administrationsservice

Administrationsservice ClinicCare Web Produktblad 2015 Administrationsservice Hvem er ClinicCare? Telefonpasning Regningsservicer ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundheds-sektoren.

Læs mere

Karen Bang Madsen Gjelstensåsen 251 3650 Ølstykke Mobil: 26 28 38 41 Email: karen.bang.madsen@gmail.com

Karen Bang Madsen Gjelstensåsen 251 3650 Ølstykke Mobil: 26 28 38 41 Email: karen.bang.madsen@gmail.com Resumé: Den røde tråd i mit arbejdsliv har været sekretær-/koordinatorrollen i bred forstand, hvor målet er at planlægge og koordinere en kompleks hverdag med mange aktiviteter. Jeg er vant til at arbejde

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Nu har Anna imidlertid kontaktet dig. Hun har lige fundet ud af, at hun er gravid.

Nu har Anna imidlertid kontaktet dig. Hun har lige fundet ud af, at hun er gravid. Karriere Du står for at skulle igangsætte et stort 3-5-årigt projekt. Blandt dine medarbejdere er Anna, og det er hende, du vil have som projektleder. Anna har alle de kompetencer til opgaven, du efterspørger.

Læs mere

Kristoffer Thurøe +45 2980 8128

Kristoffer Thurøe +45 2980 8128 Wonderful Copenhagen Gammel Kongevej 1 1610 København V Danmark MED KØBENHAVN I HJERTET OG KOMMUNIKATION I HJERNEN Lige siden jeg startede på Journalisthøjskolen, har jeg ønsket at komme i praktik hos

Læs mere

Om ledelse af frivillige, motivation, forventninger, motiver til frivilligt arbejde...

Om ledelse af frivillige, motivation, forventninger, motiver til frivilligt arbejde... Om ledelse af frivillige, motivation, forventninger, motiver til frivilligt arbejde... Tre ledelsestilgange til frivillige Den instruerende (uddelegerende, top-down, ringe mulighed for medejerskab, høj

Læs mere

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com

Har du. talent... ...mellem ørerne? Sanistål søger 14 ELEVER. sanistaal.com Sanistål søger 14 ELEVER Så er det måske dig, vi søger til en af vores 14 elevpladser, som vi ønsker at få besat med talenter, der viser initiativ og er klar på udfordringer. Vi søger 14 talentfulde elever

Læs mere

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige

DIN TID OPTIMALT. og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige UDNYT DIN TID OPTIMALT og forøg dine jobmuligheder... Selvvalgt kursusforløb for nyledige Kursusforløbene er udformet i et samarbejde mellem Roskilde Handelsskole, Køge Handelsskole og Zealand Business

Læs mere

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER

SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER TÆLL3R OGSÅ! OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN LEDER/ARBEJDSGIVER OM PSYKISK ARBEJDSMILJØ I DETAILHANDLEN Læs mere på www.detdumærker.dk TÆLL3R OGSÅ! LEDER/ARBEJDSGIVER SOCIAL KAPITAL SAMARBEJDE SKABER RESULTATER Årets store udsalg skal forberedes, men da medarbejderne

Læs mere

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune

GENOPSLAG. Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune GENOPSLAG Job- og personprofil til stillingen som leder af Borgerservice i Favrskov Kommune Job- og personprofil leder af Borgerservice i Favrskov Kommune april 2016 1. Baggrund Stillingen som leder af

Læs mere

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING

REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING REKRUTTERING LAD OS FORETAGE HELE ELLER DELE AF JERES REKRUTTERING Rekruttering I SEROP er vi kendt for vores mangeårige erfaring og udførlig tilgang til rekruttering. Vores arbejde med rekruttering kan

Læs mere

Nytænkning og udvikling

Nytænkning og udvikling Køb bøgerne i dag Nytænkning og udvikling D. 10. nov. 2014 Sociolog og forfatter Foredragsholder og konsulent i Ledfrivillige.dk Aktiv frivillig leder - grundlægger af RETRO giver dig redskaber og inspiration

Læs mere

kursusoversigt efterår 2014

kursusoversigt efterår 2014 kursusoversigt efterår 2014 Nye kompetencer giver nye muligheder Sønderhøj 9 8260 Viby J Tlf. 8936 3000 business@aabc.dk business.aabc.dk 1 Velkommen til Business Centret, Århus Købmandsskoles kursusafdeling.

Læs mere

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold

C.V. delen. Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold C.V. delen Planlægning Curriculum Vitæ: Indhold Et CV er iflg. Wikipedia: Kort levnedsskildring, der oplyser om uddannelses- og erhvervsmæssige kvalifikationer, og som anvendes i forbindelse med skriftlige

Læs mere

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER

ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER ERHVERVSMENTORER SKABER RESULTATER - SÅ BRUG DEM! Trin-for-trin guide til brugen af frivillige erhvervsmentorer i beskæftigelsesindsatsen I denne guide kan du læse om, hvordan man gennemfører et erhvervsmentorforløb

Læs mere

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.?

Finance Manager. Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Har du det som en fisk i vandet med masser af tal samt en stor kontaktflade.? Bliv hos os og vær med til at udvikle nogle af verdens bedste ultralydsskannere... Send din ansøgning til: e-mail: jobs@bkmedical.com

Læs mere

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning

NANNA HANSEN - TLF. 28939031 - nanna-1993@hotmail.com http://bynannahansen.com. Ansøgning Ansøgning I starten af 2016 skal jeg i praktik. Efter at ha gået 1 og 2 semester på uddannelsen multimediedesign, vil jeg sende uopfordret ansøgninger til virksomheder med grafisk design og kommunikation.

Læs mere

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :)

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :) FØLG MED MIG! SIMONHJÆLPER :) TORBENHØYERSIGER :) ER PÅ MISSION SÆT I GANG VI VIL VÆRE BEDST Det er vildt imponerende at se og høre de eksempler på god service, der kommer frem i dette hæfte. Idérigdommen

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN

KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN KRAVPROFIL OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN & STILLINGEN 1 Intern sælger Marts 2016 // BEMANDING & KONTAKTOPLYSNINGER. KONSULENTER SØREN KAMP MORTENSEN SKM@ZUBSTANZ.DK 25488050 MORTEN STEEN MØBERG MSM@ZUBSTANZ.DK

Læs mere

Gode råd til den motiverede ansøgning

Gode råd til den motiverede ansøgning Gode råd til den motiverede ansøgning Mange uddannelsessteder vil gerne have, at kvote 2 ansøgere vedlægger en motiveret ansøgning (nogle steder også kaldet en levnedsbeskrivelse). Den motiverede ansøgning

Læs mere

Temadag med besøg på professionshøjskole - Laborant og miljøteknolog - Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen

Temadag med besøg på professionshøjskole - Laborant og miljøteknolog - Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Temadag med besøg på professionshøjskole - Laborant og miljøteknolog - Studievalgsvejleder Claus Lei Hansen Efter besøget på CPHbusiness Studievalg Om karrierebegrebet Karrierefokus-projektet Jeres besøg

Læs mere

Vi ved mest om lys...

Vi ved mest om lys... Vi ved mest om lys... Generationers erfaring i ungt firma Dansk Belysnings Service A/S bygger på det gamle, hæderkronede Søren Madsen Lampe A/S, som blev stiftet i Danmark i 1923. Da det gamle familiefirma

Læs mere

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Strategi for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm 2015-2018 Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er en selvstændig forening, der blev oprettet i 2007 med fokus på foreningsservice,

Læs mere

Senest opdateret: 22. juni 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR. Vedr. offentligt udbud. Rammeaftale om levering af oversættelsesarbejde til Aarhus Universitet

Senest opdateret: 22. juni 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR. Vedr. offentligt udbud. Rammeaftale om levering af oversættelsesarbejde til Aarhus Universitet Senest opdateret: 22. juni 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR Vedr. offentligt udbud af Rammeaftale om levering af oversættelsesarbejde til Aarhus Universitet Aarhus Universitet Indkøbskontoret Trøjborgvej 82-84 8000

Læs mere

Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor)

Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor) Vejledning til skema om kompetencebeskrivelse til brug ved lønforhandling og evt. MUS. (HK-kontor) Deadline for indsendelse af skemaet er den 10. april 2007 og skemaet skal sendes til fællestillidsrepræsentant

Læs mere

... Vi har hjertet med

... Vi har hjertet med ... Vi har hjertet med Faste ydelser Medicinering Personlig Pleje Tilberedning og servering Omsorg Indkøb Rengøring Døgnvagt Tøjvask Tilkøbsydelser og fleksibel hjemmehjælp Der er i DK-pleje mulighed for

Læs mere

Værdigrundlag. Respekt. Relationsskabelse. Ligeværdighed. Professionalitet. Frihed og ansvar Anerkendelse. Mangfoldighed og accept

Værdigrundlag. Respekt. Relationsskabelse. Ligeværdighed. Professionalitet. Frihed og ansvar Anerkendelse. Mangfoldighed og accept Værdigrundlag Redigeret juni 2017 Relationsskabelse Positive rollemodeller Ligeværdighed Frihed og ansvar Anerkendelse Mangfoldighed og accept Positiv, humoristisk ånd Respekt Åbenhed og troværdighed Professionalitet

Læs mere

KANDIDATERNE I VALGKREDS 1

KANDIDATERNE I VALGKREDS 1 ,OdenseogSvendborg KANDIDATERNE I VALGKREDS 1 BO SMITH, 52 ÅR Middelfart Områdeleder i Ældreplejen i Vejen Kommune Bestyrelsesmedlem i Middelfart Sparekasse siden 2011 Sygeplejerske og Cand.Scient.San.

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer

VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK. Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer VEJLEDNING TIL DIT CV PÅ JOBNET.DK Fokusér på dine muligheder og kvalifikationer DIT CV PÅ JOBNET ER VIGTIGT! DET ØGER DINE CHANCER FOR AT FÅ ET JOB, AT DIT CV FRA JOBNET.DK VISES I HK S JOBBØRS. NÅR VI

Læs mere

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE

DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE DEN GODE SAMTALE HÅNDBOG FOR LEDERE 1 INTRO DE FØRSTE SKRIDT er en ny måde at drive a-kasse på. Fra at være a-kassen, der bestemmer, hvor, hvordan og hvornår den ledige skal være i kontakt med a-kassen,

Læs mere