SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1"

Transkript

1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

2 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger via en smartphone fra kunder, der bruger MobilePay. Hvad består MobilePay Business af? MobilePay Business består af to dele en app, hvor din virksomhed kan modtage betalingerne og et modul til administration af MobilePay Business. MobilePay Business-app en Med MobilePay Business-app en kan din virksomhed modtage betalinger fra MobilePay-brugere, og du kan nemt få overblik over de betalinger, virksomheden har modtaget. I app en kan du også: registrere din virksomheds placering, så kunder, der befinder sig i nærheden, kan se virksomhedens navn og mobilnummer i MobilePay, når de skal betale uploade virksomhedens logo, så det bliver synligt for kunderne anmode kunder om betalinger tilbageføre betalinger til kunder afstemme betalinger og eksportere data om betalinger til et regneark.

3 MobilePay Business-modulet Med MobilePay Business-modulet kan du: se en oversigt over virksomhedens mobile enheder ændre navn på og kontonummer for de mobile enheder overføre penge fra den konto, virksomheden har tilknyttet MobilePay Business, til en af virksomhedens andre konti. Hvis din virksomhed har Business Online med betalingsmodulet, skal du i stedet bruge dette modul til at overføre penge. DANSKE BANK 3

4 4 DANSKE BANK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS Så snart din virksomhed har indgået en aftale om MobilePay Business med Danske Bank, og du har modtaget et bruger-id, en midlertidig pinkode og en nøgleviser, kan du aktivere løsningen i MobilePay Business-modulet ved at følge vejledningen herunder. Bemærk, at hvis din virksomhed allerede bruger Business Online, skal du logge på Business Online og gå direkte til trin 4 nedenfor Indtast dit bruger-id og din midlertidige pinkode, og vælg derefter en ny pinkode. Indtast en nøgle fra nøgleviseren. Du er nu logget på. Vælg MobilePay Business i menuen. Hvis din virksomhed allerede bruger Business Online, finder du MobilePay Business-modulet under Andre services i menuen. 1 Gå til danskebank.dk. Klik på Log-on øverst til højre og vælg MobilePay Business. 5 Klik på Opret mobil enhed for at oprette en eller flere mobile enheder med navn, mobilnummer og kontonummer.

5 DANSKE BANK 5 6 Download MobilePay Business-app en i App Store eller Google Play til den mobile enhed. App en findes til styresystemerne ios og Android. Du kan også scanne QR-koden. 7 Sæt app en op som beskrevet under Sådan sætter du MobilePay Business-app en op på næste side. Efterfølgende vil du modtage MobilePay Businessmærkater med officielt logo, som du kan sætte op i virksomheden for at vise kunderne, at de kan betale med MobilePay. Mærkaterne er gratis og bliver leveret på den adresse, der står i virksomhedens aftale.

6 6 DANSKE BANK SÅDAN SÆTTER DU MOBILEPAY BUSINESS-APP EN OP Når du har aktiveret MobilePay Business ved at følge trinnene på forrige side, er du klar til at sætte selve app en op. Det gør du ved at trykke på Aktiver i app en og følge vejledningen på skærmen: Indtast det mobilnummer, der skal bruges til at modtage betalinger fra MobilePaybrugere. Bekræft virksomhedens navn.

7 DANSKE BANK Du modtager en aktiveringskode på sms. Indtast aktiveringskoden. Vælg en kode på fire cifre, som du vil bruge til at logge på app en fremover. Nu er din virksomhed klar til at modtage betalinger fra MobilePay-brugere.

8 8 DANSKE BANK UPLOAD DIN VIRKSOMHEDS LOGO Du kan med fordel uploade din virksomheds logo i MobilePay Business. På den måde kan kunderne se logoet i MobilePay, når de skal betale og befinder sig i nærheden. Virksomhedens logo vil også fremgå på kundens kvittering. For at uploade virksomhedens logo skal du gøre følgende: 1 2 Tryk på feltet ved siden af virksomhedens navn i menuen. Upload et billede af logoet. Du kan blot tage et billede af logoet og uploade det. Du får dog det bedste resultat, hvis du bruger et kvadratisk logo, der er gemt som et billede på din smartphone. Du kan f.eks. sende det til din smartphone fra en computer.

9 DANSKE BANK 9 REGISTRER DIN VIRKSOMHEDS PLACERING I app en kan du registrere din virksomheds placering. Det betyder, at kunder, der befinder sig i nærheden, kan se virksomhedens navn, logo og mobilnummer i MobilePay, når de skal betale, og de behøver ikke taste mobilnummeret. Kunderne kan også se virksomhedens placering på et kort i MobilePay. Ved at klikke på virksomheden på kortet får de vist vej til virksomheden. For at registrere din virksomheds placering i MobilePay Business-app en skal du gøre følgende: Gå til menuen, og vælg Indstillinger og derefter Placering. Klik på kortet, og vælg virksomhedens placering. Marker feltet Vis min virksomheds placering.

10 10 DANSKE BANK MENUEN I MOBILEPAY BUSINESS-APP EN I menuen i MobilePay Business-app en finder du følgende funktioner: Aktivitetsliste, som viser modtagne betalinger og dagens omsætning Funktion til at anmode kunder om betaling Indstillinger Hjælp til brug af MobilePay Business Log af-funktion Du kan læse mere om funktionerne på næste side.

11 DANSKE BANK 11 AKTIVITETER I aktivitetslisten kan du se de betalinger, din virksomhed har modtaget i MobilePay Business. Husk at trække ned i siden for at opdatere listen med de seneste beta-linger. Aktivitetslisten opsummerer automatisk beløbene hvert døgn, så du nemt kan se, hvor meget du har modtaget hver dag. Du har også mulighed for at afstemme betalinger. Ved at trykke på pilen i højre hjørne får du adgang til funktionen Eksport af data. Her kan du eksportere betalingsdata til CSV formatet, som kan åbnes i de fleste regnskabsprogrammer. Du kan selv vælge den periode, du ønsker at eksportere data for.

12 12 DANSKE BANK ANMOD Med funktionen Anmod kan du anmode kunder om en betaling. Funktionen fungerer på samme måde som i MobilePay-app en til private. Du kan anmode op til 15 kunder ad gangen om det samme beløb. INDSTILLINGER Her kan du ændre indstillingerne for MobilePay Business-app en. Hvis du vil ændre navn og kontonummer for en mobil enhed skal du dog logge på MobilePay Business-modulet fra en computer. HJÆLP I Hjælp finder du svar på spørgsmål om MobilePay Business og kontaktoplysninger, hvis du har brug for hjælp til MobilePay Business. LOG AF MobilePay Business-app en logger dig automatisk af efter et stykke tid. Hvis du ønsker at logge af tidligere, kan du bruge funktionen Log af.

13 DANSKE BANK 13 DINE KUNDER KAN BETALE TIL DIN VIRKSOMHED VIA MOBILEPAY I FIRE ENKLE TRIN: 1 2 Kunden indtaster virksomhedens mobilnummer (det nummer, som virksomheden har tilknyttet MobilePay Business). Hvis du har valgt at få vist virksomhedens placering i MobilePay, behøver kunden blot klikke på virksomhedens navn eller logo på skærmen. Kunden indtaster det beløb, der skal betales. 3 4 Kunden vælger Send penge. Bed kunden tjekke, at han eller hun har valgt korrekt modtager/tastet mobilnummeret korrekt, inden kunden vælger Send penge. Kunden modtager en kvittering på, at beløbet er sendt. Kvitteringen ser anderledes ud end den, kunden modtager, når han eller hun sender penge til en privatperson. Af kvitteringen fremgår din virksomheds navn og eventuelt logo samt tidspunktet for betalingen. På kundens kvittering er der også to sølvfarvede streger, som bevæger sig. Det er din garanti for at kunden har den originale kvittering og ikke en kopi.

14 14 DANSKE BANK TYPISKE SPØRGSMÅL OM MOBILEPAY OG MOBILEPAY BUSINESS Kan alle privatpersoner betale med MobilePay? MobilePay kan bruges af alle, uanset hvilken bank de har. Det kræver kun en smartphone (iphone, Android eller Windows Phone) med MobilePay. For at downloade MobilePay skal man være mindst 15 år og have et dansk CPR-nr. samt en dansk konto med et dansk betalingskort (Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron eller Dankort). Hvor meget kan kunden overføre med MobilePay? Kunden kan overføre op til kr på én gang og op til kr pr. dag. Kunden kan højst overføre kr pr. år. Min firecifrede kode til MobilePay Business-app en er blevet spærret hvad gør jeg? Ring til os på vi kan hjælpe dig med at hæve spærringen. Jeg har oplyst forkert mobilnummer til kunden hvad gør jeg? Inden kunden sender pengene, kan kunden se navnet på modtageren. Du skal derfor altid bede kunden tjekke, at din virksomheds navn fremgår af skærmen, inden kunden vælger Send penge. Hvis kunden alligevel overfører pengene til en forkert modtager, skal kunden ringe til os på

15 DANSKE BANK 15 Jeg har brug for hjælp til MobilePay Business hvem kan jeg kontakte? Hvis du har spørgsmål til, hvordan du bruger MobilePay Business eller Business Online, kan du ringe til os på mandag torsdag kl og fredag kl Hvis du har brug for hjælp til spærring, ved misbrug eller vil gøre indsigelse, kan du ringe døgnet rundt på samme nummer. Hvordan kan jeg se, om kunden har betalt? Når kunden har betalt, kan du se det i MobilePay Business med det samme. Beløbet og kundens navn vil fremgå. I Aktiviteter kan du altid se de betalinger, du har modtaget. Husk at trække ned i siden for at opdatere listen med de seneste betalinger. Hvordan giver jeg kunden en kvittering? Kunden får en kvittering på selve overførslen i MobilePay. Du skal stadig give kunden en købs-kvittering, som du plejer. Jeg vil gerne have, at betalingerne går ind på en anden konto. Hvordan skifter jeg kontonummer? Du kan ændre kontonummeret i MobilePay Business-modulet. Du logger på modulet via danskebank.dk (se side 4 for yderligere vejledning).

16 DANSKE BANK HOLMENS KANAL 2 12 DK 1092 KØBENHAVN K TELEFON Danske Bank A/S CVR-nr København

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

F.A.Q. - Mobile Pay Online

F.A.Q. - Mobile Pay Online F.A.Q. - Mobile Pay Online MobilePay-bruger Hvordan betaler jeg med MobilePay, når jeg handler på nettet? Kan man kun handle i danske webshops? Hvorfor skulle jeg betale med Mobile- Pay i stedet for mit

Læs mere

Betingelser for MobilePay

Betingelser for MobilePay Betingelser for MobilePay MobilePay by Danske Bank er et e-pengeprodukt fra Danske Bank A/S, der kan downloades som en app til mobile enheder. Her kan du læse produktets betingelser. 1. Aftalens parter

Læs mere

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin

Sådan gør du. Lær at bruge banken på en ny måde. Trin for trin Sådan gør du Lær at bruge banken på en ny måde Trin for trin danske BANK sådan gør du Trin for trin Vores samfund bliver mere og mere digitalt. Og det bliver banken også. Så hvordan betaler du regninger,

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Gælder fra 18. juni 2015 Betingelser for MobilePay by Danske Bank Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

Betingelser for MobilePay by Danske Bank

Betingelser for MobilePay by Danske Bank Forbrugere Betingelser for MobilePay by Danske Bank Gælder fra 20. februar 2015 Indledning MobilePay by Danske Bank er en mobilbetalingsløsning (i det følgende benævnt MobilePay) fra Danske Bank A/S, der

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R

B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R B E T I N G E L S E R F O R M O B I L E P A Y T I L V I R K S O M H E D E R (også refereret til som Betingelser for MobilePay Business) Gældende fra den 29. juni 2015 MobilePay by Danske Bank til virksomheder

Læs mere

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...

Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer... Indholdsfortegnelse Dankort og kreditkort...2 Betalingsgateway...2 Flytte aftale hos PBS...2 Etablere ny aftale hos PBS...5 Håndtering af ordrer...9 Betalingsmodulet...10 Betalingsikoner i butikken...13

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening

Telefoniansvarlig. Telia Selvbetjening. Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Telefoniansvarlig Telia Selvbetjening Kom godt i gang med Telia Selvbetjening Indhold Introduktion Login............................................... 3 Velkommen til det fulde overblik...............................

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Brugervejledning til Merkurs Netbank

Brugervejledning til Merkurs Netbank Brugervejledning til Merkurs Netbank 1. GENERELT OM MERKURS NETBANK... 2 2. ÅBNINGSTIDER... 2 3. BROWSERE... 2 4. ADGANG... 2 5. OPBYGNING AF NETBANK... 4 6. ANVENDELSE AF MERKURS NETBANK FRA FLERE COMPUTERE...

Læs mere

Kassekladde. Fordi penge tager tid.

Kassekladde. Fordi penge tager tid. Kassekladde Fordi penge tager tid. Manual til Kassekladde 2012 Indholdsfortegnelse 1. Intro... s. 03 2. Kassekladde... s. 04 Opret bilag... s. 06 Redigere bilag... s. 07 Slet bilag... s. 08 Download bilag...

Læs mere

Express Import system

Express Import system Express Import system Vejledning til modtagere TNT Express Import system TNTs Express Import system gør det let for dig at få afhentet dokumenter, pakker eller paller i 168 lande på Modtager betaler basis.

Læs mere

Vejledning til oprettelse af digital post

Vejledning til oprettelse af digital post Vejledning til oprettelse af digital post Indholdsfortegnelse Har du brugt dit sidste frimærke?... 3 Inden du begynder... 4 Bestil NemID med pas eller kørekort... 5 Aktiver ny NemID... 10 OPRET digital

Læs mere

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop

Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Brugervejledning til medarbejdere - STARK Tøjwebshop Indholdsfortegnelse 1. Kom godt i gang med STARK Tøjwebshop.... 2 1.1. Hvor og hvornår kan du tilgå STARK Tøjwebshoppen?... 2 2. Køb på STARK Tøjwebshop....

Læs mere

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du

Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Bestilling af handicapkørsel - sådan gør du Handicapkørsel Som svært bevægelseshæmmet kan du få adgang til kollektiv trafi k, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom

Læs mere

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP

CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP CMS VEJLEDNING TIL DIN DANAWEBSHOP Velkommen til CMS modulet på din DanaWebshop, som du skal benytte for at opdatere din webshop med produkter, produktsider, infosider med mere. I DanaWeb kalder vi CMS

Læs mere

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner

Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Manual til at redigere på stafetforlivet.dk for holdkaptajner Indhold Sådan opretter du et hold... 2 Sådan logger du ind på hjemmesiden... 4 Har du glemt dit kodeord?... 5 Sådan redigerer og ser du oplysninger

Læs mere

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone

Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Sådan bruger du ereolens app på en Android tablet eller smartphone Med ereolens app har du mulighed for at læse bøger online (via stream) og at hente bøger ned til din tablet eller smartphone til offline

Læs mere

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger

Online madbestilling. Opret dig som bruger. Første gang du bruger systemet skal du oprettes som bruger. Dette gøres ved at trykke på linket Ny bruger Online madbestilling På Mejrup Skole har vi et samarbejde med Sognegården og Godskolemad.dk om levering af mad til eleverne, så de kan tilbydes en sund og varieret kost. Sognegården leverer maden og Godskolemad.dk

Læs mere

Velkommen til OnReg Agent.

Velkommen til OnReg Agent. Velkommen til OnReg Agent. 2 OnReg Agent Velkommen til Onreg Agent Du er blevet tildelt brugernavn og kodeord til OnReg Agent. Denne guide beskriver hvordan du benytter systemet. Hvis arrangøren tillader

Læs mere

Kom godt i gang med DanaShop

Kom godt i gang med DanaShop Kom godt i gang med DanaShop Tillykke med jeres nye webshop I din webshop fra DanaWeb findes der utroligt mange muligheder for at tilpasse den til lige netop jeres behov. DanaWeb har opsat alle shoppens

Læs mere

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp

Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Ansøgningsportalen. Loginvejledning, tips og hjælp Denne vejledning er en hjælp til dig, der skal søge ind på IT-Universitetets kandidatuddannelser. Ansøgning om optagelse foregår digitalt via Ansøgningsportalen.

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Vejledning KPK Online Prøverum

Vejledning KPK Online Prøverum Vejledning KPK Online Prøverum INDHOLD Introduktion side 2 Funktionsliste side 2 Få adgang til systemet side 3 Opload dine billeder side 4 Sådan bruges systemet side 5 Gem dine eksempler side 7 Side 1/7

Læs mere

Webshop. Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet

Webshop. Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet Webshop Webshop - når du vil sælge dine varer via Internettet Side 1 af 44 Indeks Indeks... 2 Installation af webshop modulet... 4 Varer... 5 Kategorier... 5 Oprettelse af kategorier... 5 Oprettelse af

Læs mere