Professionelle entrémåtter fra Matting

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Professionelle entrémåtter fra Matting"

Transkript

1 Professionelle entrémåtter fra Matting

2 Det første indtryk Vi ved hvor vigtigt det første indtryk er. En pæn entré og lokaler som er rene og friske giver det første, vigtige indtryk af en virksomhed. Vi som har arbejdet med professionelle entrémåtter i mere end 40 år ved hvor stor betydning måtterne har for indeklimaet. Næsten al snavs kommer ind via fødderne, og derfor skal man sørge for at vælge måtter, som er tilstrækkelig effektive til at klare snavset. For det første indtryk består.

3 Det er nemt at vælge - alle vores måtter er professionelle. Der er måtter med forskellig funktion: skrabemåtter, tørremåtter eller kombinationsmåtter som gør både og. De fås i mange forskellige formater, både som færdige måtter og som rullevare. Vores måtter har helt igennem samme høje kvalitet, og de er konstrueret til at klare vores kolde nordiske klima. Slitagen er naturligvis forskellig alt efter hvilket miljø de ligger i, og derfor har vi et stort udvalg af måtter som passer til alle entréer. Der er altid års garanti. De er skridsikre. De er lette at passe og vedligeholde. De kan vaskes med skuremaskine, højtryksrenser eller i maskine. De tåler almindelige rengøringsmidler. De er lette at rulle sammen, når gulvet skal rengøres. At vælge rigtige måtter Forskellige entréer stiller forskellige krav til entrémåtterne. Det siger sig selv, at en velbesøgt dagligvareforretning med indgang direkte fra gaden har brug for en helt anden løsning end en mindre butik på anden etage i et galleri. For at hjælpe dig har vi udarbejdet denne guide, for at gøre det nemmere for dig at vælge entrémåtter. Vi har udvalgt en række typiske entréer og giver forslag til hvilke måtter der passer godt i netop det miljø og hvilken størrelse af måtterne der kan være passende. På alle måtter angiver vi også om de er egnet til at ligge indendørs eller udendørs. Udendørs Indendørs

4 Stor butik - stueetage, alternativ A Skrabemåtte Matting Effektiv Jaguar og tørremåtte Classic I en større butiksentré med indgang direkte fra gaden er det vigtigt at skrabemåtten dækker så stor en flade som muligt. Den bør være mindst,5- m lang. Matting Effektiv Jaguar anbringes i en forsænkning. Derefter følger en Classic tørremåtte, og den skal også være tilstrækkelig stor så at den både opsuger al væde i regn- og snevejr, men også ligger sikkert når der køres kundevogne osv. over måtten. Sørg for at måtterne starter lige ved indgangen, så der ikke er frie gulvflader med risiko for at glide.. Matting Effektiv Jaguar Fås i to farver og fire højder;, 6, 0 og 5 mm.. Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

5 Stor butik - stueetage, alternativ B Skrabemåtte Yoga Zon/Zap og kombinationsmåtte Combi Premier Skrabemåtterne Yoga Zon/Zap er ligesom Matting Effektiv Jaguar egnet til forsænkning og kan tillskæres, så at de dækker eksisterende eller nye forsænkninger. Måtterne skal starte lige ved indgangen, så der ikke er frie gulvflader med risiko for at glide. Derefter følger en Combi Premier kombinationsmåtte, som har både skrabe- og tørrefunktion. Det er en hårdfør måtte, som kan klare kundevogne.. Zon / Zap Yoga Zon 80x0 cm og Yoga Zap 00x50 cm.. Premier Fås i 4 farver i flere forskellige størrelser.

6 Mindre butik - stueetage, alternativ A Skrabemåtte Yoga Light og tørremåtte Classic Når indgangen til butikken har direkte adgang fra gaden kan man alt efter hvordan det ser ud, lægge skrabemåtten enten uden for dørene eller lige inden for. Efter skrabemåtten følger man op med en Classic tørremåtte. Det er vigtigt at den er tilstrækkelig stor, så den kan klare at opsuge al væde i regn- og snevejr om vinteren.. Yoga Light 06x57 cm. Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

7 Mindre butik - stueetage, alternativ B Skrabemåtte Rubett og kombinationsmåtte Alt i Et Har du et lidt mindre område at anbringe entrémåtterne på, men alligevel indgang fra gaden, med alt hvad det indebærer i form af snavs, så er Rubett et godt alternativ. Den fås i tre forskellige størrelser. Er skrabemåtten af et mindre format, så er det godt at følge op med en kombinationsmåtte, som både skraber det resterende snavs af, og også opsuger væde.. Rubett Fås i tre forskellige formater, 6x8 cm, 8x99 cm og 9x8 cm.. Alt i Et Fås i 3 farver i flere forskellige størrelser.

8 Mindre butik - galleri, alternativ A Tørremåtte Solett på inder- og ydersiden Når butikken ligger inde i et galleri, så behøver man for det meste ikke at vælge måtter med skrabefunktion. Det plejer at være tilstrækkeligt med tørremåtter. De klarer det sidste snavs, som findes under skoene, når man har gået gennem indkøbscentret. Om vinteren klarer de også det resterende sjap og væde. Ligger din butik nær ved hovedindgangen kan det være klogt at vælge to tørremåtter, en på ydersiden og en på indersiden. Solett fås i flere farver og et pænt alternativ kan være at vælge måtter i to forskellige farver. -. Solett Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

9 Mindre butik - galleri, alternativ B Tørremåtte Classic Ligger din butik i et galleri, måske på en etage, så er det for det meste tilstrækkeligt med en tørremåtte. Måtten gør at du slipper for at få snavs og støv i butikken. Classic er en vaskbar tørremåtte, som fås i flere forskellige størrelser og farver, hvilket gør at du kan få en måtte som passer perfekt i dit butiksmiljø. Hvis du ønsker at profilere din butik yderligere, så er det også muligt at få en Classic måtte i en helt egen design, Classic Print. Læs mere om profilmåtter på Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

10 Kontor - stueetage, alternativ A Skrabemåtte Rubett og kombinationsmåtte Combi Pin Når indgangen til kontoret har direkte adgang fra gaden kan man alt efter hvordan det ser ud, lægge skrabemåtten enten uden for dørene eller lige inden for. Rubett er en stilren skrabemåtte, som fås i forskellige formater. Efter Rubett følger man op med en Combi Pin kombinationsmåtte som klarer væde og resten af snavset. Combi Pin er en elegant måtte, som passer i kontormiljøer.. Rubett Fås i tre forskellige formater, 6x8 cm, 8x99 cm og 9x8 cm.. Combi Pin 90x50 cm og som rullevare.

11 Kontor - stueetage, alternativ B Skrabemåtte Yoga Light og tørremåtte Classic Hovedindgang til kontoret direkte fra gaden stiller store krav til at entrémåtterne skal fungere. De indvendige gulvflader skal beskyttes mod snavs og sjap. Yoga Light er en solid skrabemåtte som klarer store mængder snavs, og den ligger med fordel på ydersiden. På indersiden lægger man en tørremåtte som klarer væden. Sørg for at den starter lige ved indgangen og at der ikke er nogen frie gulvflader med risiko for at glide.. Yoga Light 06x57 cm. Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

12 Hotel - stueetage, alternativ A Skrabemåtte Yoga Light og kombinationsmåtte Combi Premier I en veltrafikeret hotelentré stilles der krav til at snavset skal klares men også at man let skal kunne komme frem med rulletasker og bagage. Yoga Light skrabemåtte på ydersiden fulgt af Combi Premier kombinationsmåtte på indersiden er begge måtter som ligger stabilt og er lette at gå over. Combi Premier har en æstetisk tiltalende overflade, som passer godt i hotelmiljøer.. Yoga Light 06x57 cm. Combi Premier Fås i 4 farver i flere forskellige størrelser.

13 Hotel - stueetage, alternativ B Skrabemåtte Rubett og tørremåtte Classic Til den lidt mindre hotelentré i stueetagen passer det fint med en Rubett på ydersiden. Rubett er en stilren skrabemåtte, som fås i forskellige formater, og den ligger stabilt på jorden. På indersiden følger man op med en vaskbar Classic entrémåtte, som fås i længder på op til 3 m, og hvorfor ikke lave en rigtig rød måtte entré?. Rubett Fås i tre forskellige formater, 6x8 cm, 8x99 cm og 9x8 cm... Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

14 Lægehus - alternativ A Skrabemåtte Yoga Light og tørremåtte Classic Lægehuse og sygehuse er for det meste veltrafikerede, hvilket kræver både en effektiv skrabemåtte og en højabsorberende tørremåtte. Yoga Light skrabemåtte klarer snavs og grus lige uden for døren. På indersiden kræves en robust, professionel vaskbar tørremåtte; Classic. Her er det vigtigt, at man sørger for at det bliver en så stor måtte som muligt.. Yoga Light 06x57 cm. Classic Fås i 7 farver i flere forskellige størrelser.

15 Lægehus - alternativ B Skrabemåtte Yoga Light og kombinationsmåtte Combi Premier Det næste alternativ til måtter til lægehuse er efter Yoga Light at lægge en Combi Premier, som både skraber og tørrer væde. Combi Premier er let at rengøre på stedet og tørrer meget hurtigt ved vådrengøring. Også her gælder det at sørge for at måtten bliver tilstrækkelig stor til at klare trafikbelastningen.. Yoga Light 06x57 cm. Combi Premier Fås i 4 farver i flere forskellige størrelser.

16 Matting AB, Naverland C-D 600 Glostrup, Østre Allé 6, 9530 Støvring, Danmark. Tlf: info@matting.dk

Måtter med valgfrit design.

Måtter med valgfrit design. Måtter med valgfrit design. Mørke og ofte grå nuancer er glimrende om efteråret og om vinteren, hvor måtten belastes meget. Der er snavset udenfor, og vi trækker både sne, sjap og grus ind med fodtøjet.

Læs mere

Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre.

Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre. 2 Stå op på arbejdet skub stolen væk og rejs dig op, så får du det bedre. Vi rør os for lidt. Vi sidder foran computeren på arbejde, foran fjernsynet derhjemme og færdes oftest siddende derimellem. Sidde-sygen

Læs mere

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING.

PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. PROFESSIONELLE ARBEJDSPLADSMÅTTER TIL BUTIK, LAGER, LET- OG TUNG INDUSTRI. FRA MATTING. Gode måtter gør at man orker at stå op og arbejde. Stenhårde gulve bliver ingen lykkelig af, uanset hvor gode sko

Læs mere

Entrémåtter - effektive tørre- og skrabemåtter

Entrémåtter - effektive tørre- og skrabemåtter Entrémåtter - effektive tørre- og skrabemåtter Du finder hele vores sortiment på www.matting.dk her finder du også alle vores brochure og kataloger som kan bestilles eller downloades. Arbejdspladsmåtter

Læs mere

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima

Imexpo Aluminium måtte system. 3 zoners rengøring af indgangsparti. emcobad emcobau emcoklima Imexpo Aluminium måtte system zoners rengøring af indgangsparti emcobad emcobau emcoklima Indgangsmåtter Indgangspartier bliver ofte bedømt ud fra deres design, der skal passe til resten af bygningen,

Læs mere

BYT TIL NYT! - smudsmåtter til entré-arealer NYHED! og få kr.100,- for din gamle entrémåtte

BYT TIL NYT! - smudsmåtter til entré-arealer NYHED! og få kr.100,- for din gamle entrémåtte Måttesystemer - smudsmåtter til entré-arealer 2014/15 BYT TIL NYT! og få kr.100,- for din gamle entrémåtte Vi giver kr. 100,- for hver gammel entrémåtte du bytter om til en Notrax måtte. NYHED! Gripwalker

Læs mere

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og

Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og Hav det godt på jobbet. Stadig flere timer tilbringes foran computeren. Og flere og flere får problemer med smerter i ryggen, nakken, skuldrene og håndleddene. Derfor har vi udviklet Jobmate en produktserie,

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B

BRUGSANVISNING. Cavecool Primo Pearl CC160B BRUGSANVISNING Cavecool Primo Pearl CC160B WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM

BRUGSANVISNING. Cavecool Joy Opal - CC06BM BRUGSANVISNING Cavecool Joy Opal - CC06BM WWW.CAVECOOL.COM 1 Generelt Læs informationerne i denne brugsanvisning, så De bliver bekendt med deres ny vinkøleskab så hurtigt som muligt og straks benytter

Læs mere

April 2015. Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image

April 2015. Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image April 2015 Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image Første indtryk består Du får aldrig en ny chance for at gøre et første indtryk. Det første dine besøgende ser af ejendommen er indgangen, og det

Læs mere

Hvor hemmelig er du?

Hvor hemmelig er du? Hvor hemmelig er du? Dahle makulatorer - fra lidt hemmeligt til superfortroligt. Hvor hemmelig er du? Bankkortkoder, kontoinformationer, personlige oplysninger, vigtige virksomhedsinformationer eller den

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i

Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i 29_010 TUNDRA Livet i hjemmet stiller store krav til gulvbelægning hver dag. TUNDRA gulv er testet i henhold til de standarder, der gælder for gulv til brug i private hjem og til let professionel brug

Læs mere

50_018 GRÄSMARK. Gulve

50_018 GRÄSMARK. Gulve 50_018 GRÄSMARK Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. GRÄSMARK gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer (EN 13329).

Læs mere

Nov Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image

Nov Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image Nov. 2015 Velkommen! Måttesystemer der gavner dit image Første indtryk består Du får aldrig en ny chance for at gøre et første indtryk. Det første dine besøgende ser af ejendommen er indgangen, og det

Læs mere

Rengøringsvejledninger

Rengøringsvejledninger og pleje af dit lakerede og oliebehandlede Pergo parketgulv Hvorfor? HOLDBAR BRUGERVENLIG EFFEKTIV Korrekt rengøring af gulvet sikrer, at det bliver vedligeholdt perfekt. Produkterne er blevet udviklet

Læs mere

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST.

Model ZB06-25A LÆS BRUGERVEJLEDNINGEN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. Model ZB06-25A V I G T I G E S I K K E R H E D S I N F O R M A T I O N E R LÆS EN GRUNDIGT IGENNEM, FØR STØVSUGEREN TAGES I BRUG. MÅ KUN ANVENDES SOM ANVIST. INDHOLDSFORTEGNELSE VIGTIGE SIKKERHEDSREGLER...

Læs mere

Crawford Superior 42. Optimale løsninger. Crawford Superior 42, Model Style in Hvid (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimale løsninger. Crawford Superior 42, Model Style in Hvid (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimale løsninger Crawford Superior 42, Model Style in Hvid (RAL 9016) Crawford Superior 42 - fjernbetjent kvalitet Markedets bedste løsning til prisen Med Crawford Superior 42 får

Læs mere

Smukt at se på perfekt at gå på!

Smukt at se på perfekt at gå på! NY! t H e F L o o r Smukt at se på perfekt at gå på! Den nye DLW Linoleum med LPX overfladebehandling. Et frisk, klart udseende nemt at rengøre og hurtigt at vedligeholde. Den nye LPX overfladebehandling

Læs mere

excellent indgangsmåtter og ramper

excellent indgangsmåtter og ramper INDGANGSMÅTTER OG RAMPER excellent indgangsmåtter og ramper - lad skidt og snavs blive udenfor Pat. pend. and produced by Excellent Systems A/S Design by Ole Frederiksen www.indgangsmaatte.dk Indgangsmåtter

Læs mere

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. ErgoFloor aflastningsmåtter. Fordele: Ergonomiske og mijørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

s~êáç= cççëâê~äéêáëíé

s~êáç= cççëâê~äéêáëíé s~êáç= cççëâê~äéêáëíé pí~åçë=ëå~îëéí=îéç=ç êéå== ^`l=ñççëâê~äéêáëíéëóëíéã= Ñçê=ìÇÉåJ=çÖ=áåÇÉåÇ êëãçåíéêáåö= cççëâê~äéêáëí= Lav snavset blive ved døren Det første indtryk er vigtigt - Ved en sådan dobbelt

Læs mere

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR

ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR ERHVERVSTÆPPER VEJLEDNING TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLD FLOTTE TÆPPER I MANGE ÅR VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING FOR FLETCO ERHVERVSTÆPPER : 2 INDHOLD: Et rent tæppe gør en forskel... 3 Undgå at tæppet bliver

Læs mere

Arbejdsplaner & personlig planlægning

Arbejdsplaner & personlig planlægning Arbejdsplaner & personlig planlægning Daglig erhvervsrengøring 1 Forord At udføre erhvervsrengøring kræver uddannelse dette undervisningsmateriale er udarbejdet som grundbogsmateriale til kurset Daglig

Læs mere

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA

BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA BO SUNDT EN PJECE OM VEJEN TIL ET GODT INDEKLIMA HVORFOR HAVE ET GODT INDEKLIMA? FORDI VI MENNESKER OPHOLDER OS INDENDØRE 90 % AF TIDEN, OG INDEKLIMAET HAR DERFOR STOR BETYD- NING FOR VORES SUNDHED, KOMFORT

Læs mere

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING

STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING STØVSUGER Model Nr.: 1738 BRUGSANVISNING - 1 - VIGTIGE SIKKERHEDSFORSKRIFTER Ved brug af et elektrisk apparat skal grundlæggende sikkerhedsforskrifter altid følges, herunder følgende: LÆS ALLE INSTRUKTIONER

Læs mere

LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK

LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK VEJLEDNING LEIFHEIT RENGØRING KUNDECENTER DK WWW.LEIFHEIT.COM COMBI SYSTEM (254685) Combi fladmoppen er meget enkel at betjene og det specielle microfiber cover kan benyttes på alle overflader og fjerner

Læs mere

Crawford Superior+ 42, Model Style in Antrsitgrå (RAL 7016) med vinduesdesign D702 Crawford Superior+ 42

Crawford Superior+ 42, Model Style in Antrsitgrå (RAL 7016) med vinduesdesign D702 Crawford Superior+ 42 Crawford Superior+ 42, Model Style in Antrsitgrå (RAL 7016) med vinduesdesign D702 Crawford Superior+ 42 Solide og elegante løsninger Crawford Superior 42+ for den kræsne køber Med Crawford Superior 42+

Læs mere

Prisoversigt på små hjælpemidler

Prisoversigt på små hjælpemidler Prisoversigt på små hjælpemidler Produkt Badebænk uden ryglæn Priser inkl. moms 250 kr. Sædehøjden kan justeres og benene har skridsikre dupper så stolen står fast under brug. Mål: H: 34,5-51,5 cm. Bæreevne:

Læs mere

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed

Mælkeskummer. Model Nr: 2137. Generel vejledning om pleje og sikkerhed Mælkeskummer Model Nr: 2137 Generel vejledning om pleje og sikkerhed Tak, fordi du har valgt en elektrisk mælkeskummer. Apparatet er designet og fremstillet efter høje standarder, og ved korrekt brug og

Læs mere

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter

Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Vokspleje overflade plejeguide & plejeprodukter Tillykke med købet af dit nye Wiking Gulv! Følg denne vejledning/instruktion således din hårdvoks olierede overflade forbliver holdbar, smuk og let at pleje.

Læs mere

Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem

Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem 1 Støvdør med lynlås Hurtig at montere Nem gennemgang Minimerer byggestøv Enkel og smidig plastfolie med lynlås for dækning af fx døråbninger ved renovering.

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere

Her er din nye støvsuger. Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Her er din nye støvsuger Nilfisk-Frithiof centralstøvsugere Fordele ved en Nilfisk-Frithiof centralstøvsuger Bedre indeklima Diskret installation Høj sugeevne Ingen lugtgener Mindre støj Bedre ergonomi

Læs mere

lys I ElEGANT DESIGN

lys I ElEGANT DESIGN l ED YS I LEGANT ESIGN Micro-line 6 mm Størrelser: 1m og 2m længder, større kan skaffes. Fastgørelse: med beslag eller dobbeltklæbende tape. Overflade: Fås i rå eller anodizid overflade. Micro-line 6 mm

Læs mere

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance

PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance PEEL Fuld støtte og ultimativ elegance Design: Olav Eldøy Koncept Drej, vip lidt tilbage eller Slap af og læg benene Tilpas nakkestøtten Din nakke og rygge får læn dig helt tilbage op vandret eller lodret

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4

Indholdsfortegnelse. Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x 15 mm... 4 Fejeliste 21 x 15 mm... 4 Primo Lister Indholdsfortegnelse Afslutningslister... 9 Fejeliste 15 x... 4 Fejeliste 21 x... 4 Fodliste - Classic 60 x 14 mm... 6 Fodliste - Classic, Montagesæt - Multikasser... 6 Fodliste - Glat... 9

Læs mere

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3

Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 April 2013 Gode råd om INDEKLIMAET i din bolig Brøndbyparken Afdeling 3 De fleste af os opholder os inden døre mere end 90 % af tiden. Derfor er indeklimaet meget vigtig for vores sundhed. Mange forskellige

Læs mere

Sundt indeklima sådan gør du

Sundt indeklima sådan gør du Sundt indeklima sådan gør du Indeklimaet er vigtigt for din families sundhed Vi opholder os indendøre mange timer om dagen og derfor er indeklimaet vigtigt for vores sundhed. Rygning og fugt, men også

Læs mere

Indendørs og udendørs spa

Indendørs og udendørs spa VejEN TIL VELVÆRE I DIN Indendørs Spa Scandinavian SpaCare INDENdørs spa Indendørs og udendørs spa Det er en totaloplevelse at gå i spabad. Når du tænder for vandet og lader dig sænke ned i det opvarmede

Læs mere

Ort-O-Mate er et meget brugervenligt værktøj, der anvendes til aftagning af støtte- og kompressionsstrømper.

Ort-O-Mate er et meget brugervenligt værktøj, der anvendes til aftagning af støtte- og kompressionsstrømper. Ort O Mate ORT O MATE Danish CARE Supply Ort-O-Mate er et meget brugervenligt værktøj, der anvendes til aftagning af støtte- og kompressionsstrømper. De Ort-O-Mate is een gebruiksv hulpmiddel voor het

Læs mere

Rengøringsvejledning for forældrerengøring. - mindre kan også gøre det..!

Rengøringsvejledning for forældrerengøring. - mindre kan også gøre det..! Rengøringsvejledning for forældrerengøring - mindre kan også gøre det..! Denne vejledning er lavet for at informere om, hvorledes procedurerne er for den ugentlige forældrerengøring af skolen. Det, der

Læs mere

BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto hygiejnevejledning

BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto hygiejnevejledning BENFORANKRET HØRESYSTEM Ponto hygiejnevejledning Tillykke I de første par uger efter operationen er det meget vigtigt at passe godt på huden rundt om implantatstedet. Selv efter at dette område er helet

Læs mere

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden

Kabinen. Sådan gør du: Værktøjet skal være i orden Kabinen Sådan gør du: Kabinen er et godt sted at starte når du vil gøre din bil ren, så kan den nemlig tørre, mens du vasker og polerer resten af bilen. Tørre! ja for der skal noget fugt til, for at få

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE 2017-1 1 SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE KVADRAT 3 GLASDØR ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM Skydedøre er blevet en populær løsning,

Læs mere

Havepavilloner og uderum med fluenet

Havepavilloner og uderum med fluenet Havepavilloner og uderum med fluenet OK-Miljø A/S Tlf. 98 54 43 11 Fritstående havepavilloner Nyd at være udendørs med din familie uden irriterede insekter. Ideelt til sommerhuset, på camping eller i din

Læs mere

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE

DOORS SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE SKYDEDØRE UDENPÅLIGGENDE 2018-1 1 SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE ELEGANT OG PRAKTISK LØSNING NÅR DER SKAL ÅBNES OP MELLEM TO RUM Skydedøre er blevet en populær løsning, hvis du ønsker at spare kvadratmeter i

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 23_017 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Når du lægger gulv, skal du altid bruge NIVÅ gulvunderlag (sælges

Læs mere

Gjerulff åbner op til en verden af lys...

Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gje Gjerulff åbner op til en verden af lys... Gjerulff 2 Luk lyset ind Store glasflader lukker lyset ind i din bolig. Med de unikke Schüco folde- og skydedøre, har du mulighed for at åbne op til altanen,

Læs mere

imop Lite Rengøring i bevægelse

imop Lite Rengøring i bevægelse imop Lite Rengøring i bevægelse Velkommen til revolutionen imop Lite imop Lite er den nyeste og mest fleksible gulvvaskemaskine i i-mop-serien. Ved at udvide det aktuelle udvalg af i-mopper, tilbyder i-team

Læs mere

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger

ErgoFloor. Ergonomiske og miljørigtige måtte og gulvløsninger ErgoFloor aflastningsmåtter Vedvarende, stillestående arbejde på hårde gulve kan medføre problemer med bevægeapparatet, herunder især ryg, nakke, lægmuskler, knæ og fødder. Faldulykker og belastningsskader

Læs mere

DOORS SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE 2015-1 1

DOORS SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE 2015-1 1 DOORS SKYDEDØR UDENPÅLIGGENDE 2015-1 1 SafcoDoors Udenpåliggende skydedør Spar plads med en udenpåliggende skydedør fra SafcoDoors. Elegant og praktisk løsning når der skal åbnes op mellem to rum og samtidig

Læs mere

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej

Beboervejledning - Nye vinduer AAB afd. 35. Afd. 35. Enghavevej Afd. 35 Enghavevej 92-142 Kære BEBOERE I forbindelse med renoveringen af ejendommen er der opsat nye altandøre og vinduer i jeres lejlighed. Derfor har vi lavet denne vejledning, som giver dig en række

Læs mere

Stå op for en verden uden sult. Hver kalorie, du forbrænder, forvandles til en gave til FN:s World Food Programme.

Stå op for en verden uden sult. Hver kalorie, du forbrænder, forvandles til en gave til FN:s World Food Programme. Stå op for en verden uden sult. Hver kalorie, du forbrænder, forvandles til en gave til FN:s World Food Programme. www.standupmarathon.dk Stå et maraton Ny forskning viser, at du kan forbrænde hundredvis

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER

ELEKTRISK TERRASSEVARMER ELEKTRISK TERRASSEVARMER HN 12362 Brugervejledning Læs brugervejledningen omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug, og gem den til senere brug. Pak terrassevarmeren ud og kontroller, at alle dele

Læs mere

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine

Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Brugsanvisning til Genie B gulvvaskemaskine Tillykke med købet af Genie B Gulvvaskemaskine Maskinen leveres i en kasse. Læs altid instruktionen før maskinen tages i brug. Vær opmærksom på, at kassen som

Læs mere

Inspirationskatalog. RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter

Inspirationskatalog. RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter Inspirationskatalog RG ergonomiske stå- og aflastningsmåtter Ergonomiske måtter Kravet til et bedre arbejdsmiljø stiger hele tiden, og det er derfor vigtigt at alle medarbejdere har de bedste forudsætninger

Læs mere

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet

Think. Fødevaresikkerhed som topprioritet Think Think Yellow Think Orange Think Red Think Green Think Blue Think Purple Fødevaresikkerhed som topprioritet Flere produkter i f lere farver end nogen andre Vægophæng Børster Koste Skrabere Spande

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

Grønne planter kan gøre meget for miljøet og stemningen i et rum og er en god måde at bringe naturen indenfor på, og samtidig forbedre indeklimaet.

Grønne planter kan gøre meget for miljøet og stemningen i et rum og er en god måde at bringe naturen indenfor på, og samtidig forbedre indeklimaet. Hvem vandede forresten planterne? Er det et spørgsmål I har stillet jer selv? Ofte er det planterne som i en travl hverdag, bliver glemt i mængden af opgaver. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære,

Læs mere

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne:

Vi har 2 typer laminatgulv. Begge samles på samme måde på den lange side, men har forskellige kliksystemer for enden af laminatpladerne: Produktguide LAMINATGULV 50_018 GODT AT VIDE Vores laminatgulv kan lægges på det eksisterende gulv, undtagen på tykke væg-til-væg-tæpper. Vi har det tilbehør du kan få brug for, som forskellige underlag,

Læs mere

Væk med skimmelsvamp. sådan gør du. Sådan gør du. Tegn på skimmelsvamp: Tag kampen op: HUSK! Du bør lufte grundigt ud 3 x 15 minutter dagligt.

Væk med skimmelsvamp. sådan gør du. Sådan gør du. Tegn på skimmelsvamp: Tag kampen op: HUSK! Du bør lufte grundigt ud 3 x 15 minutter dagligt. Sådan gør du Tegn på skimmelsvamp: Væk med skimmelsvamp - når skimmelsvamp er væk sådan gør du Når skimmelsvamp er fjernet, er det vigtigt at støvsuge og afvaske grundigt, så du fjerner alt støv og skidt,

Læs mere

TUNDRA og PRÄRIE Gulve

TUNDRA og PRÄRIE Gulve 31_017 TUNDRA og PRÄRIE Gulve Livet i hjemmet stiller store krav til gulvet. TUNDRA og PRÄRIE gulv er testet i henhold til standarderne for gulv til brug i private hjem og moderat brug i offentlige miljøer

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 1700 Brusevæg med fast panel og svingdør Med bund- og topskinne M-1700-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 1700 brusedør. Læs venligst

Læs mere

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge:

Materialer: Sådan bygges kikkerten! (lærer vejledning) Side 1 af 9. Til én klasse skal du bruge: Side 1 af 9 Materialer: Til én klasse skal du bruge: til hver elev: fire slags paprør, nr. 1-4 en linse et okular (sørg for at hver gruppe nogle forskellige okularer) en saks to runde stykker sort karton

Læs mere

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og

Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og FAVORIT 26_012 Livet i hjemmet stiller store krav til køkkenudstyret hver dag. FAVORIT køkkenudstyr er testet i henhold til de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed og er designet, så det opfylder

Læs mere

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter

Privat. Tæpper. Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Privat Tæpper Forebyggelse Vedligeholdelse Rengøring Pletter Vedligeholdelse Tæpper korrekt vedligeholdelse giver størst udbytte Tæpper har en lang række gode egenskaber, der bedst bliver bevaret, hvis

Læs mere

Crawford Smart 42. Prisbevidste løsninger. Crawford Smart 42, Model Trend - Brilliant struktur(ral 9016)

Crawford Smart 42. Prisbevidste løsninger. Crawford Smart 42, Model Trend - Brilliant struktur(ral 9016) Crawford Smart 42 Prisbevidste løsninger Crawford Smart 42, Model Trend - Brilliant struktur(ral 9016) Crawford Smart 42 - prisbevidst valg Fra inderst til yderst Med Crawford Smart 42 får du en garageport,

Læs mere

Frugt- og grøntsagsskærer

Frugt- og grøntsagsskærer Frugt- og grøntsagsskærer da Brugsanvisning Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93387FV02X00VIII 2017-08 353 350 Kære kunde! Din nye frugt- og grøntsagsskærer gør det nemt og hurtigt at snitte mange forskellige

Læs mere

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør

ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør ROYAL SCANDINAVIAN DUSCH MONTERINGSVEJLEDNING SERIE 2200 Femkantet brusehjørne med svingdør M-2200-1 Tillykke med din nye Royal Scandinavian Dusch - Serie 2200 brusedør. Læs venligst denne monteringsvejledning

Læs mere

- elegance, kvalitet og æstetik.

- elegance, kvalitet og æstetik. - elegance, kvalitet og æstetik. FORÅR 2015 FLOTTE UDENDØRS GULVE Keramiske %liser til udendørs anvendelse. Vores keramiske fliser består af ét stykke porcelæn stentøj plade der er perfekt firkantede,

Læs mere

Forward Thinking Mobility. USER MANUAL

Forward Thinking Mobility.   USER MANUAL Forward Thinking Mobility USER MANUAL 1 1. INDHOLD 1. Indhold 2. Introduktion 3. Beskrivelse af delene 4. Personlig sikkerhed 5. Personlig tilpasning 6. Montering og transport 7. Pasning og vedligeholdelse

Læs mere

Teknisk bibliotek 21. Udslagskumme (version: 22.03.2012)

Teknisk bibliotek 21. Udslagskumme (version: 22.03.2012) Indledning. Gemt lidt af vejen, men skal være nem at finde, var tidligere udgangspunktet for etableringen af en sådan facilitet. I dag er det store udvalg af flotte og passende materialer med til, at udslagskummen

Læs mere

Bruseløsninger uden profiler

Bruseløsninger uden profiler Bruseløsninger uden profiler 5 års produktgaranti Bruseløsninger uden profiler brusevægselementer er uden profiler og forsynede med flotte beslag i kromoptik, som får brusebadene til at virke elegante.

Læs mere

Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem

Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem Afdækningsprodukter til byggeri, industri og hjem 1 Støvdør med lynlås Hurtig at montere Nem gennemgang Minimerer byggestøv Enkel og smidig plastfolie med lynlås for dækning af fx døråbninger ved renovering.

Læs mere

TOPLOCK. Glasrensning

TOPLOCK. Glasrensning DK TOPLOCK Glasrensning Indoor Aquasoft 2 www.vermop.dk Glansrensesortimentet omfatter nye kvalitetsprodukter, der møder det mest avancerede professionelle krav. Arbejdet med garanterer stribefri renhed

Læs mere

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W

ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W ELEKTRISK TERRASSEVARMER 2000W Brugervejledning Art nr 350162 EAN nr 5709133911867 Læs brugervejledningen omhyggeligt før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen til senere brug. VIGTIGE

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

9.749 16.999 15.999. Højtryk til al rengøring... - med prisen i bund!

9.749 16.999 15.999. Højtryk til al rengøring... - med prisen i bund! POSEIDON 2-25 XT Let og elegant koldtvandsrenser når den mindre opgave skal rengøres mere end bare tilfredsstillende. Højtryk til al rengøring... - med prisen i bund! Vand: 610 l/m. Tryk: 140 bar 6.999

Læs mere

FREKVENS 1. Daglig rengøring Ugentlig rengøring Periodisk rengøring Inventar:

FREKVENS 1. Daglig rengøring Ugentlig rengøring Periodisk rengøring Inventar: FREKVENS 1 Daglig rengøring Ugentlig rengøring Periodisk rengøring Papirkurve og madameposer rengøres/tømmes og evt. plastposer udskiftes Vindueskarme, lavthængende lamper og kontakter afstøves/-aftørres

Læs mere

Gode råd der sælger din bolig

Gode råd der sælger din bolig Gode råd der sælger din bolig Giv dit hjem mere værdi Vi har lavet denne folder med boligtips til dig, så du nemt og overskueligt kan give dit hjem mere værdi inden fremvisning. På en fremvisning handler

Læs mere

SikaComfortFloor Marble FX DEKORATIVE DESIGNEFFEKTER TIL KONTOR, BUTIKKER & PRIVATE

SikaComfortFloor Marble FX DEKORATIVE DESIGNEFFEKTER TIL KONTOR, BUTIKKER & PRIVATE SikaComfortFloor Marble FX DEKORATIVE DESIGNEFFEKTER TIL KONTOR, BUTIKKER & PRIVATE SikaComfortFloor -3000 Marble FX Sika ComfortFloor Marble FX DEKORATIVE DESIGNEFFEKTER SKAB SMUKKE OG UNIKKE GULVE, DER

Læs mere

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl

- de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl - de originale rustikke håndbankede Vindø GulvTegl Gule håndbankede med flammer Håndbankede GulvTegl fra Vindø Teglværk ved Mariager Fjord er en direkte fortsættelse af flere århundreders tradition for

Læs mere

Acceptable skader ved aflevering af varebil

Acceptable skader ved aflevering af varebil Alm. Brand Leasing Acceptable skader ved aflevering af varebil Her kan du læse om, hvilke skader der accepteres, når bilen bliver vurderet efter endt leasingaftale. Når du afleverer bilen, bliver den gennemgået

Læs mere

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922

REDSKABSHUS. Brugervejledning og samleinstruktioner. Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. Best.nr. HN8922 REDSKABSHUS Best.nr. HN8922 Brugervejledning og samleinstruktioner Mål: H. 181/159 x B. 226.5 x D. 119 cm. OBS: Man skal være mindst to til at samle skuret og man må påregne en arbejdstid hertil på 2-3

Læs mere

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108

Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Dansk vejledning Elkedel PC-WKS1108 Produktoversigt: 1. Tud 2. Tryk for lukning 3. Låg 4. Knap til åbning af låg 5. Håndtag 6. Niveau MIN / MAX vandstand 7. Base enhed 8. 220V ledning 9. Tænd/Sluk 10.

Læs mere

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning

Rum/arbejdsområde: Problemet Ja Nej Bemærkninger. Arbejdsstedets indretning 1 of 12 Arbejdsstedets indretning Er størrelsen på de enkelte arbejdsrum tilpasset produktionen? Er der tilstrækkelig plads til, at medarbejderne kan arbejde uden hindringer Er der tilstrækkelig plads

Læs mere

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual

Letvægts kvalitets rollator. DK bruger-manual Letvægts kvalitets rollator DK bruger-manual 1 Generel Information Kære kunde. Tillykke med købet som vi håber du bliver rigtig glad for, og ikke mindst lever op til dine forventninger. Denne bruger-manual

Læs mere

- til kontorer og hoteller mv.

- til kontorer og hoteller mv. Fakta om tæpper Tarkett er i dag kendt som producent af mange former for gulvbelægninger, som vinyl-, linoleum-, laminat-, trægulve og tæppefliser. Sidste skud på stammen er væg til væg tæpper til projektmarkedet.

Læs mere

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler

CUBE DESIGN. Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S. - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler CUBE DESIGN Vedligeholdelse af møbler fra Cube Design A/S - en guide til pleje og vedligeholdelse af møbler Sådan passer du bedst på dit Cube Design produkt Denne vejledning giver dig mulighed for at pleje

Læs mere

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs

træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs træplejesystem Rengøring & Pleje indendørs Pleje af lakerede gulve Forlænger lakkens og gulvets levetid Vælg produkt Junckers LakPleje er et unikt produkt, der forlænger lakkens levetid og bibeholder lakkens

Læs mere

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig

City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig City Mini Golf The fun and classic way City Mini Golf Hyggeligt for gæsten og lønsomt for dig www.citygolf.com Tjen penge med Mini Golf City Golf Europe er markedsførende for udviklingen af minigolfbaner

Læs mere

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl

Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Planter øger kreativiteten og velværet Grøn Wow-faktor der giver et boost til krop og sjæl Øget produktivitet med planter Et britisk forskningsprojekt har påvist store gevinster ved at give medarbejderne

Læs mere

Bygning 1, Etage 03. M1 - Aktiv sengeplads. M3 - Aktivt badeværelse. M5 Aktivt birum. M7 Afstilling. O3 begrænset trådløs dækning.

Bygning 1, Etage 03. M1 - Aktiv sengeplads. M3 - Aktivt badeværelse. M5 Aktivt birum. M7 Afstilling. O3 begrænset trådløs dækning. Bygning 1, Etage 03 Bygning 1, Etage 04 Bygning 1, Etage 05 Bygning 1, Etage 06 Bygning 1, Etage 07 Bygning 1, Etage 08 Bygning 1, Etage 09 Bygning 1, Etage 10 Bygning 1, Etage 11 Bygning 1, Etage 12 Bygning

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING ORTOPÆDISK FODTØJ

BRUGERVEJLEDNING ORTOPÆDISK FODTØJ BRUGERVEJLEDNING ORTOPÆDISK FODTØJ Ortopædisk fodtøj Denne pjece er en skriftlig vejledning om dit nye ortopædiske fodtøj, som du har modtaget efter lægelig ordination. Pjecen skal supplere den mundtlige

Læs mere

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug!

OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Monteringsvejledning OBS! Læs altid monteringsvejledningen! Gem vejledningen til senere brug! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94906HB21XVIII 2017-11 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse

Læs mere

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til

Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når vand ikke er nok - skal der Ecoflex til Når rent bliver grønt Rengøring med rengøringsmiddel eller grønt med rent vand? Hvorfor ikke begge dele - Nilfisk har tænkt fremadrettet og finpudset kunsten

Læs mere

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER

Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER Vinterens store STØVLEGUIDE ALT DU SKAL VIDE OM KØB AF BØRNENES VINTERSTØVLER STØVLEGUIDE Uanset hvilken vinter vi får, er et par vinterstøvler nødvendige i dit barns skogarderobe. Vinterstøvler skal kunne

Læs mere

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring

Contractors. Sika ComfortFloor Systems. Pleje & Rengøring 1 Sika ComfortFloor Systems Pleje & Rengøring Care 2 Hold dit Sika Comfortfloor i god form Dit Sika Comfortfloor består af fugefri, slidstærk polyuretan med lavt vedligehold. For at holde dette i topform

Læs mere

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller

RENGØRINGSMANUAL BOX modeller RENGØRINGSMANUAL BO modeller SARA ERIKA ALESSIA I den følgende manual vil der hovedsagelig kun være illustrationer af SARA, da ERIKA og ALESSIA ikke adskiller sig væsentligt i opbygning af ovn korpus.

Læs mere

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning

TERRASSEVARMER HN Brugervejledning TERRASSEVARMER HN 12356 Brugervejledning Læs denne brugervejledning omhyggeligt, før terrassevarmeren tages i brug. Gem brugervejledningen, så du senere kan slå op i den. Pak terrassevarmeren ud og kontroller,

Læs mere