Kandidater til landsledelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til landsledelsen"

Transkript

1 Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aarhus oktober 2014

2 Mads Barbesgaard, født København. Jeg er politisk formand i solidaritetsforeningen Afrika Kontakt, hvor jeg arbejder med konsekvenserne af EU's rolle som global aktør, særligt for det afrikanske kontinent. I kraft af dette har jeg haft tæt samarbejde med Folkebevægelsen omkring en række politiske sager, bl.a. EU's ulovlige fiskeriaftale med Marokko. Jeg er herudover medlem af Enhedslisten og deltidsansat som udenrigspolitisk sekretær. En stilling jeg bl.a. har fået som følge af mit praktikophold hos Søren Søndergaard i Bruxelles. Medlem af den nuværende ledelse. Det er for mig at se afgørende, at alle EU-modstandere lægger kræfter i Folkebevægelsen, og jeg stiller derfor op til landsledelsen. Indstillet af Frederiksberg-komitéen. Benjamin Bilde Boelsmand, født Aarhus. Jeg har siddet i Folkebevægelsens landsledelse i to år. Jeg forlod Danmark i august for at undervise et år i Samoa, men vender stærkt tilbage i juni og håber at kunne fortsætte i landsledelsen på det tidspunkt. Min politiske baggrund er i SF-familien og i studenterpolitik. Begge steder har jeg kæmpet for nærdemokrati og humanistiske værdier. Det vil jeg fortsætte med i Folkebevægelsen, såfremt jeg bliver genvalgt. Indstillet af Aarhus-komitéen. Niels Eriksen, født Valby. Medlem af Enhedslisten. Gymnasielærer. Har tidligere været ansat af Folkebevægelsen i Bruxelles og på sekretariatet i København. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Indstillet af Valby og Sydvestkomitéerne. Jørgen Grøn, født Ingeniør og tidligere indkøbschef. Bestyrelsesmedlem i SF-Nordjylland og tidligere byrådsmedlem for SF. I 2013 opstillet til regionsrådet i Nordjylland og byrådet i Vesthimmerland for SF. Har været lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening. Kandidat for Folkebevægelsen ved EU-parlamentsvalgene i 2009 og Sidder i den nuværende landledelse og er talsperson. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Jammerbugt-komitéerne, Himmerlandskomitéen og Aalborg-Nørresundby komitéen.

3 Eva Hallum, født Valby. Socialrådgiver, nu pensionist det meste af tiden. Jeg har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU igennem mange år og er nuværende medlem af landledelsen. Jeg er ikke partiorganiseret. Aktiv i det faglige udvalg og ansvarlig for Det Faglige Nyhedsbrev. Indstillet af Valby og Sydvest-komitéerne. Hans Hansen, født Esbjerg. Udenfor partierne. Faglærer. Har været aktiv i Folkebevægelsen i mange år. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Esbjerg-komitéen. Kim Holm, født Uldum. Medlem af KPID. Smed. Tillidsmand og medlem af bestyrelsen i Metal Horsens. Trådte mine barnesko mod EF i 1972 og har løbende vedligeholdt modstanden mod EU. Nuværende medlem af landsledelsen. Vil arbejde for at få bragt EUmodstanden ned på gulvet på arbejdspladserne. Indstillet af Amager mod Unionen, Komitéen for Vejle, Kolding og Fredericia og KPID. Niels Dyrholm Jensen, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. HF-lærer i samfundsfag og historie ved SkanderborgOdder Center for Uddannelse. Har været aktiv i studenterbevægelsen i mange år. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Aarhus-komitéen. Johanne L. Kristiansen, født København. Cand. mag. og teologistuderende ved Københavns Universitet. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Jeg er formand for Retsforbundet i Region Hovedstaden og medlem af partiets landsledelse. Indstillet af Indre By/Christianshavns-komitéen og Retsforbundet.

4 Hans Henrik Larsen, født Hørsholm. Forfatter. Foredragsholder. Borgerlig og tidl. medlem af Det Konservative Folkeparti. Tidl. skolebestyrelsesformand gennem en årrække. Konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Arbejder til dagligt med strategisk personale planlægning for forsvaret og tidligere ansat som økonomichef i den multinationale FN-brigade SHIRBRIG. Har været opstillet for Folkebevægelsen ved de seneste to EU-valg. Har stemt nej siden Store statsdannelser som det tysk-romerske kejserrige og Sovjetunionen bliver så store, at afstanden mellem borgerne og beslutningstagerne bliver så lang, at der ikke længere er en forbindelse. Jeg har fra starten af ment, at det vil gå galt med EU, og det har holdt stik. Indstillet af Indre By/Christianshavns-komitéen. Inger-Marie Tryde Martensen, født Bosiddende i Studstrup v. Århus. Medlem af Demokratisk Norden. A-kasse sagsbehandler. Ved de 3 seneste EU-parlamentsvalg har jeg været opstillet, for JuniBevægelsen og senest for Folkebevægelsen mod EU. For mig er det vigtigt at Folkebevægelsen er bredt funderet. Kampen for udmeldelse er ikke partipolitisk. Det handler om demokrati, afgivelse af stemme skal have vægt. Vi skal kunne agere som selvstændig nation og indgå internationale aftaler som en sådan. Indstillet af Demokratisk Norden. Jesper Morville, født Charlottenlund. Uden for partierne. Uddannet historiker. Var ansat i Folkebevægelsens sekretariat bl.a. som international sekretær i 10 år. Medlem af den nuværende landsledelse og af forretningsudvalget siden Formand for Foreningen Frit Norden; formand for Folkebevægelsens internationale udvalg. Medlem af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komitéen. Indstillet af Gladsaxe-Gentofte komitéen og Frit Norden. Lars Østergaard Møller, født Gladsaxe. Udenfor partierne. Socialpædagog. Medlem af Københavnsudvalget, landsledelsen, forretningsudvalget og Komitéudvalget. Jeg har altid arbejdet fagligt, og mit arbejde ligger i at få arbejdet i komitéerne gjort mere aktivt - og ellers få arbejdet i Folkebevægelsen gjort så aktivt som muligt. Indstillet af Amager mod Unionen.

5 Pia Møller, født Aarhus. Driftsleder. Bachelor i International virksomhedskommunikation med speciale i spansk og europæiske studier. Jeg har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden efteråret 2013 og hjalp med valgkampen i Medlem af bestyrelsen i Aarhus komitéen siden Som en del af den moderne kamp mod EU, bringer jeg evner indenfor de digitale medier og den professionelle kommunikation. Min vision er at beholde det solide fundament, der er i Folkebevægelsen i dag, men hjælpe med at vækste os mod det moderne billede vi bør have for at kunne få flere pladser i EU-parlamentet. Indstillet af Aarhus komitéen og Lave Broch. Ole Nors Nielsen, født Aalborg Kandidat til EU-parlamentet for Folkebevægelsen i 2009 og Næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe, siden Tidligere formand for SID Havn og Lager. Havnearbejder i Aalborg, Medlem af 3F s hovedbestyrelse siden Jeg har beskæftiget mig med EU's arbejdsmarkedspolitik siden 1999, og var frontkæmper mod havnedirektiv 1 og 2. Indstillet af komitéerne i Aalborg-Nørresundby, Himmerland og FrederikshavnSæby. Ole Nordholm, født København Partiformand hos Demokratisk Norden. Tidl. Organisatorisk formand hos Demokraterne, medlem af forretningsudvalget og hovedbestyrelsen, Formand for Politisk Udvalg og Ordfører for Nordiske anliggender. Tidl. ansat i 38 år i kommune- amt- og statsregi bl.a. som Ekspeditionssekretær, Administrationschef og Regionschef. Arbejdsområderne har omfattet økonomisk-/administrativ forvaltning, ledelse og strategisk planlægning, herunder omfattende samarbejde med det politiske niveau. Indstillet af Demokratisk Norden. Dennis O Brien, født Medlem af Enhedslisten. Jeg vil gerne stille op til landsledelsen, fordi jeg stadig gerne vil involvere mig mere i Folkebevægelsens arbejde. Jeg har de seneste 3 år været aktiv i Folkebevægelsen. Det seneste år også som suppleant i Landsledelsen. Jeg har været ansat hos Søren Søndergaard i EUParlamentet. Jeg er arbejder hos Vallensbæk Kommune og er modstander af EU. Indstillet af Frederiksberg komitéen.

6 Brian Olsen, født Vesthimmerland. Murersvend i gennem mange år, så derfor mange faglige kampe til følge. Det seneste år har jeg været medlem af landsledelsen. Medlem af KPID og komitéen i Himmerland. Indstillet af Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komitéerne Himmerlandskomitéen og KPI. Luise Hemmer Pihl, født Djursland. Redaktør, forlægger, oversætter, cand. mag. Medlem af Folkebevægelsen siden Medlem af landsledelsen og internationalt udvalg. Redaktør af New European. Medlem af Miljøpartiet De Grønne. Indstillet af Djurslandskomitéen. Kjeld Richter-Mikkelsen, født Nørresundby. Medlem af KPID. Blev folkepensionist i november 2013 efter at have arbejdet i godt 32 år i SID og 3F. Bestyrelsesmedlem i efterløns- og pensionistklubben. Bestyrelsesmedlem i Carl Scharnbergs Uofficielle Fond. Aktivist i Aalborg/Nørresundby Komiteen. Har været medlem af Folkebevægelsens landsledelse (tidligere forretningsudvalg) siden Økonomiansvarlig og medlem af forretningsudvalget. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komitéerne og KPID. Sven Skovmand, født Stenvad, Ørum Djurs. Forfatter. Medlem af Det radikale Venstres hovedbestyrelse. Fra medlem af Folketinget. Fra medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen. Medlem af forretningsudvalget og og nuværende medlem af LL siden Indstillet af Djurslandskomitéerne. Thorkil Sohn, født Husby v/ Ulfborg. Medlem af Retsforbundet. Cand. jur. Tidl. efterskoleforstander på Husby Efterskole (grundtvigsk). Nuværende medlem af landsledelsen. Kandidat på Folkebevægelsens liste flere gange. Vil arbejde for at styrke Folkebevægelsens tværpolitiske grundlag og for yderligere at fremhæve, at Folkebevægelsen står for den konsekvente EU-modstand og dermed også for det konsekvente forsvar for Danmarks selvstændighed og vort folkestyre. Indstillet af Lemvig, Struer, Holstebro og Ringkøbing-Skjern-komitéen, Thy-Mors mod Unionen, Midt - og Vestjyder mod Unionen, Skive-komiteen og Retsforbundet.

7 Aage Staun, født Skive. Udenfor partierne. Nuværende medlem af landsledelsen. Folkebevægelsens repræsentant i dialogforum DR Midt&Vest. Medejer af virksomheden JHC-Management siden Tidligere administrerende direktør i foreningen Landsforeningen Den lokale Andel. Indstillet af Skive-komiteen, Thy-Mors mod Unionen og Midt - og Vestjyder mod Unionen. Søren Søndergaard, født Gladsaxe. I perioden repræsenterede jeg Folkebevægelsen i EU-parlamentet. I den forbindelse indhøstede jeg en del erfaringer med hele EU-systemet og kampen imod det. Samtidig fik jeg et godt indblik i Folkebevægelsens styrker og svagheder gennem løbende deltagelse i Forretningsudvalgets arbejde samt et utal af møder i Folkebevægelsens lokalkomitéer over hele landet. Hvis det ønskes bidrager jeg gerne med disse erfaringer som medlem af Landsledelsen i den kommende periode. Indstillet af Kjeld Richter-Mikkelsen og Folkebevægelsens lokalkomité i Gladsaxe, Lyngby og Gentofte. Erling Sørensen, født Svendborg Min fortid har været skibsfart, hvor jeg har været hele turen igennem fra dæksdreng til skibsfører. Fra 1973 var jeg politisk aktiv som modstander af EF, nu EU. Som studievært ved lokalradio/københavn (fra 2002) har mine udsendelser været dette: Ud af EU, bygget op omkring de ulemper vort medlemsskab indebærer, med udgangspunkt i de mange skandaler, som foregår i EU. Indstillet af Fynskomitéen. Karina Rohr Sørensen, født Er fra Esbjerg men bor i København. Aktiv i Brønshøj-Husum komiteen. Medlem af Kommunistisk Parti. Er socialrådgiver, og arbejder som souschef på et forsorgshjem uden for Roskilde. Har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden 1992, og med i ledelsesarbejdet siden Indstillet af Brønshøj-Husum-komiteen. Gustav Sieg Sørensen, født Hørdum Thy. Efterlønner. Tidligere lærer og træindustriarbejder. Var spidskandidat til Thisted Kommunalbestyrelse den 19. november Opstillet til Nordjyllands Regionsråd af Radikale Thy-Mors. Medlem af den radikale hovedbestyrelse og næstformand for partiets udvalg for kultur- og værdipolitik, næstformand i den nordjyske regionsforening ( og fra 2014) samt kreds- og lokalformand (indtil efterår 2010).

8 Næstformand for Hørdum Menighedsråd og formand for det radikale udvalg om kirke og trossamfund. Aktiv i Folkebevægelsen siden april Har i flere omgange været kandidat på liste N og medlem af Forretningsudvalget og Landsledelsen. Har tidligere været sekretær for Nødvendigt Forum og formand for Reel ØMU-oplysning i Nordjylland. Medlem af den nuværende Landsledelse. Indstillet af Jammerbugt-komitéerne, Skive-komiteen og Thy-Mors mod Unionen. Jean Thierry, født Bispebjerg, København Nordvest. Økonom, cand.polit., bestyrelseshverv i kooperative virksomheder. Folketingskandidat og Hovedbestyrelsessuppleant i Enhedslisten de rød-grønne. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Nørrebro og Nord-Vest komiteerne. Allan Graversen Vesterlund, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. Til dagligt læser jeg erhvervsøkonomi og Europastudier på Aarhus Universitet. Ved siden af mit studie arbejder jeg for Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Lejernes LO Aarhus. Jeg har siddet i landsledelsen i nu to år, hvor jeg blandt andet har arbejdet meget med styrkelsen af ungdomsarbejdet. Indstillet af Aarhus-komiteen. Kit Aastrup, f Uddannet socialrådgiver og cand. scient soc., er i dag på efterløn. Medlem af Enhedslisten. Nuværende medlem af landsledelsen og tidligere kandidat for Folkebevægelsen. Mit interesseområde er primært social- og arbejdsmarkedspolitik samt demokrati og menneskerettigheder. Indstillet af Aarhus-komiteen.

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Henrik Guldborg Bøge, (årgang 1980), Medlem af Enhedslistens Europagruppe og Internationale

Læs mere

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer

Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Kandidathæfte til valg af landsledelse, lovnævn og kritiske revisorer Landsmøde 2014 deltagerhæfte.indd 1 25/02/14 12.37 Pia Olsen Dyhr, 42 år, MF for SF siden 2007, minister fra 2011-2014, tidl. formand

Læs mere

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U EUROPAS FORENEDE STATER ER PÅ TRAPPERNE Leder af Lave K. Broch Side 2 TRUSSEL MOD DEMOKRATI, SUNDHED OG MILJØ Kommentar om EU-USA aftalen af Nanna L. Clifforth fra NOAH Side 4 SKAL EU BESTEMME ALT? Indstik

Læs mere

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U

FOLK i BEVÆGELSE. D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U NYT ÅR MED NYE UDFORDRINGER og en blomstrende bevægelse Leder af Rina Ronja Kari Side 2 Europol-rådgiver: DANMARK KAN MED SIKKERHED FÅ EUROPOL-AFTALEN Læs mere på side 3 BANKUNIONEN ER PÅ TRAPPERNE Læs

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede.

I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. I dette bilag kan alle opstillinger læses. Alle kandidater er blevet tilbudt 1500 anslag og et billede. Da der ved opstillingsfristen kun var kommet 6 opstillinger til de 7 bestyrelsesposter bliver denne

Læs mere

Tilhængernes stærkeste kort er deres umådeligt overlegne ressourcer. over medierne.

Tilhængernes stærkeste kort er deres umådeligt overlegne ressourcer. over medierne. FOLK i Nr. 4 Juni/juli 2008 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Peoples' Movement har travlt med masser af møder

Læs mere

Europæisk fagbevægelse kræver protokol mod EUs sociale dumping

Europæisk fagbevægelse kræver protokol mod EUs sociale dumping FOLK i Nr. 8 November 2008 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Læs i øvrigt Lederen af Karina Rohr Sørensen: Liste

Læs mere

Folk i Bevægelse Dokumentation og debat om unionen Udgivet af Folkebevægelsen mod EU Nr. 2 April-maj 2015

Folk i Bevægelse Dokumentation og debat om unionen Udgivet af Folkebevægelsen mod EU Nr. 2 April-maj 2015 Leder: EU-partierneer mindre troværdige end brugtvognsforhandlere Læs mere på side 2 Endnu en union på vej Denne gang en kulsort energiunion til skade for miljø og klima. Læs mere på side 4 TTIP bliver

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Regionsvalg: Læg ikke din stemme i hænderne på EU

Regionsvalg: Læg ikke din stemme i hænderne på EU FOLK i Nr. 8 Nov. dec. 2009 BEVÆGELSE D o k u m e n t a t i o n o g d e b a t o m u n i o n e n U d g i v e t a f F o l k e b e v æ g e l s e n m o d E U Foto: Ali Nabulsi Læs i øvrigt Lederen af Ditte

Læs mere

Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014

Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014 Kandidater ved valgene til Hovedbestyrelse og udvalg ved Scleroseforeningens delegeretforsamling den 15. og 16. november 2014 FORMAND: Christian L. Bardenfleth Hellerup Advokat med møderet for Højesteret

Læs mere

Radikal Dialog. Generalforsamling. Indkaldelse til. I dette nr.: Maj 2003. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg

Radikal Dialog. Generalforsamling. Indkaldelse til. I dette nr.: Maj 2003. Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg 4 Maj 2003 Radikal Dialog Den Radikale Vælgerforening for København og Frederiksberg Indkaldelse til Generalforsamling I dette nr.: Indkaldelse til hovedgeneral-forsamling se side 5 Formandsberetning og

Læs mere

foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte

foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte Årsmødehæfte foto: istockphoto.com TRÆK DANMARK TIL VENSTRE Enhedslistens enogtyvende årsmøde 1. hæfte Papirer til Enhedslistens årsmøde 1.-1. maj Dette indstik indeholder de første papirer til Enhedslistens

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011

Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011 Referat fra 3F Ungdoms Landsmøde 2011 11.- 13. november 2011 Smålandshavet Side 1 af 77 Indhold Fredag 11. november 2011... 4 Varsling af Landsmødet... 4 Valg af referenter... 4 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Sofie Amalie Blomsterberg, Albertslund. Peter L. Borresen, Allerød. Mikael Wandel, Ballerup. Carsten Scheibye, Bornholm.

Sofie Amalie Blomsterberg, Albertslund. Peter L. Borresen, Allerød. Mikael Wandel, Ballerup. Carsten Scheibye, Bornholm. Sofie Amalie Blomsterberg, Albertslund 19 år og medlem af VU og Venstre siden 2009, Student fra Ørestad Gymnasium i 2012 Studerende på Roskilde Universitet i International Bachelor in Humanities Vi skal

Læs mere

Stor opbakning til Kreds Vest

Stor opbakning til Kreds Vest BERETNING FOR KREDS VEST / EN FINANSKREDS I FINANSFORBUNDET / APRIL 2014 Foto: Martin Dam Kristensen Stor opbakning til Kreds Vest Generalforsamlingerne for Kreds Nord og Kreds Syd stemte lørdag den 29.

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2010 Valg til hovedbestyrelsen Sammensætning af den nuværende hovedbestyrelse

Repræsentantskabsmøde 2010 Valg til hovedbestyrelsen Sammensætning af den nuværende hovedbestyrelse Kandidathæfte Sammensætning af den nuværende hovedbestyrelse Rejseleder Birgitt Bjerre, Nykøbing F, Region Sjælland Afsnitsleder Ane Bonderup, Risskov, Region Midtjylland Adm. dir., Landinspektør Kristian

Læs mere

Enhedslisten og kampen mod volden

Enhedslisten og kampen mod volden Stil op til hovedbestyrelsen Enhedslisten skal bruge 25 brave mænd og kvinder til hovedbestyrelsen og søger derfor nu kandidater til opstilling. Deadline er 4. april, hvor landskontoret skal have et digitalt

Læs mere

Grafik:Emma Arfelt Redaktion: isak Krab Koed, Daniel Borup Jakobsen, Nanna Østergaard, Rasmus Vangby Tekst og redigering: Andreas Oxholm

Grafik:Emma Arfelt Redaktion: isak Krab Koed, Daniel Borup Jakobsen, Nanna Østergaard, Rasmus Vangby Tekst og redigering: Andreas Oxholm 03 Redaktørens klumme 04 Formanden har ordet 05 Valgkampens skæve citater 06 Danmark skal have en ny regering - igen 07 Min første valgkamp 08 Formandskandidaterne 12 Næstformandskandidaterne 16 Kandidater

Læs mere

Kandidatoversigt - Vejle

Kandidatoversigt - Vejle Benny Richard Jensen 1. Sider i det nuværende repræsentantskab og vil gerne være med til at lægge den linje virksomheden skal og fremføre vore forbrugers ønsker samt følge udviklingen af det nuværende

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014 Præsentationsfolder Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune 3. november 2014 HØRS HOLM SENIORR D Einar Petersen Pensioneret politiassistent. Flyttede til Hørsholm 1968. Har været i Hørsholm

Læs mere

Nr. 2 november 2008 3. Årgang. Medlemsblad for socialdemokraterne på Nordfyn. Udgivet af partiforeningen. Nordfyn

Nr. 2 november 2008 3. Årgang. Medlemsblad for socialdemokraterne på Nordfyn. Udgivet af partiforeningen. Nordfyn Nr. 2 november 2008 3. Årgang Medlemsblad for socialdemokraterne på Nordfyn. Udgivet af partiforeningen. Nordfyn Medlemsblad for socialdemokraterne på Nordfyn Til læserne af Socialdemokraten Nordfyn Bestyrelsen

Læs mere

Kandidaternes præsentation af dem selv

Kandidaternes præsentation af dem selv Kandidaternes præsentation af dem selv Formandskandidat (nyvalg) Pia Anne Beck Stæhr, tillidsrepræsentant i Nets, næstformand i Kreds Øst, kredsrepræsentant i Finansforbundets hovedbestyrelse og politisk

Læs mere

Storkredsen. www.storkredsen.dk Nr. 2 december 2012 årgang 6. Læs inde i bladet bl.a. Konservative København Frederiksberg Tårnby Dragør

Storkredsen. www.storkredsen.dk Nr. 2 december 2012 årgang 6. Læs inde i bladet bl.a. Konservative København Frederiksberg Tårnby Dragør Storkredsen Konservative København Frederiksberg Tårnby Dragør www.storkredsen.dk Nr. 2 december 2012 årgang 6 Lars Barfoed ønsker alle et godt Nytår! Fredriksberg 100.637 frederiksbergere med 73.446 stemmer

Læs mere

Af Britta Schall Holberg, tidl. indenrigsminister, (V).

Af Britta Schall Holberg, tidl. indenrigsminister, (V). aburetten NR. 5 NOVEMBER 2003 At være liberal 1& 5 Strukturdebat Indlæg fra Kurt E. Christoffersen, kommunaldirektør på Frederiksberg, Jens Kramer Mikkelsen (A), overborgmester i København og Jesper Bach

Læs mere

Det kan de slet ikke tåle at høre : Torben Lund om Europaparlamentet og EU s fremtid

Det kan de slet ikke tåle at høre : Torben Lund om Europaparlamentet og EU s fremtid Det kan de slet ikke tåle at høre : Torben Lund om Europaparlamentet og EU s fremtid I 1999 blev Torben Lund valgt ind i Europaparlamentet som Socialdemokratiets spidskandidat men i september offentliggjorde

Læs mere

KRISECENTER HAR SUCCES MED PARLØB BETTINA STOPPER HAR NÅET SINE MÅL 6 LANGT FRA GUL TIL RØD FÅR VEJLEGÅRDEN KONSEKVENSER? 10

KRISECENTER HAR SUCCES MED PARLØB BETTINA STOPPER HAR NÅET SINE MÅL 6 LANGT FRA GUL TIL RØD FÅR VEJLEGÅRDEN KONSEKVENSER? 10 12 23. august 2012 KRISECENTER HAR SUCCES MED PARLØB BETTINA STOPPER HAR NÅET SINE MÅL 6 LANGT FRA GUL TIL RØD FÅR VEJLEGÅRDEN KONSEKVENSER? 10 DE HOLDER ÉN I ØRERNE JOBCENTER RYKKER IND PÅ ERHVERVSSKOLE

Læs mere