Kandidater til landsledelsen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kandidater til landsledelsen"

Transkript

1 Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aarhus oktober 2014

2 Mads Barbesgaard, født København. Jeg er politisk formand i solidaritetsforeningen Afrika Kontakt, hvor jeg arbejder med konsekvenserne af EU's rolle som global aktør, særligt for det afrikanske kontinent. I kraft af dette har jeg haft tæt samarbejde med Folkebevægelsen omkring en række politiske sager, bl.a. EU's ulovlige fiskeriaftale med Marokko. Jeg er herudover medlem af Enhedslisten og deltidsansat som udenrigspolitisk sekretær. En stilling jeg bl.a. har fået som følge af mit praktikophold hos Søren Søndergaard i Bruxelles. Medlem af den nuværende ledelse. Det er for mig at se afgørende, at alle EU-modstandere lægger kræfter i Folkebevægelsen, og jeg stiller derfor op til landsledelsen. Indstillet af Frederiksberg-komitéen. Benjamin Bilde Boelsmand, født Aarhus. Jeg har siddet i Folkebevægelsens landsledelse i to år. Jeg forlod Danmark i august for at undervise et år i Samoa, men vender stærkt tilbage i juni og håber at kunne fortsætte i landsledelsen på det tidspunkt. Min politiske baggrund er i SF-familien og i studenterpolitik. Begge steder har jeg kæmpet for nærdemokrati og humanistiske værdier. Det vil jeg fortsætte med i Folkebevægelsen, såfremt jeg bliver genvalgt. Indstillet af Aarhus-komitéen. Niels Eriksen, født Valby. Medlem af Enhedslisten. Gymnasielærer. Har tidligere været ansat af Folkebevægelsen i Bruxelles og på sekretariatet i København. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Indstillet af Valby og Sydvestkomitéerne. Jørgen Grøn, født Ingeniør og tidligere indkøbschef. Bestyrelsesmedlem i SF-Nordjylland og tidligere byrådsmedlem for SF. I 2013 opstillet til regionsrådet i Nordjylland og byrådet i Vesthimmerland for SF. Har været lokalformand i Danmarks Naturfredningsforening. Kandidat for Folkebevægelsen ved EU-parlamentsvalgene i 2009 og Sidder i den nuværende landledelse og er talsperson. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Jammerbugt-komitéerne, Himmerlandskomitéen og Aalborg-Nørresundby komitéen.

3 Eva Hallum, født Valby. Socialrådgiver, nu pensionist det meste af tiden. Jeg har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU igennem mange år og er nuværende medlem af landledelsen. Jeg er ikke partiorganiseret. Aktiv i det faglige udvalg og ansvarlig for Det Faglige Nyhedsbrev. Indstillet af Valby og Sydvest-komitéerne. Hans Hansen, født Esbjerg. Udenfor partierne. Faglærer. Har været aktiv i Folkebevægelsen i mange år. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Esbjerg-komitéen. Kim Holm, født Uldum. Medlem af KPID. Smed. Tillidsmand og medlem af bestyrelsen i Metal Horsens. Trådte mine barnesko mod EF i 1972 og har løbende vedligeholdt modstanden mod EU. Nuværende medlem af landsledelsen. Vil arbejde for at få bragt EUmodstanden ned på gulvet på arbejdspladserne. Indstillet af Amager mod Unionen, Komitéen for Vejle, Kolding og Fredericia og KPID. Niels Dyrholm Jensen, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. HF-lærer i samfundsfag og historie ved SkanderborgOdder Center for Uddannelse. Har været aktiv i studenterbevægelsen i mange år. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Aarhus-komitéen. Johanne L. Kristiansen, født København. Cand. mag. og teologistuderende ved Københavns Universitet. Nuværende medlem af landsledelsen og forretningsudvalget. Jeg er formand for Retsforbundet i Region Hovedstaden og medlem af partiets landsledelse. Indstillet af Indre By/Christianshavns-komitéen og Retsforbundet.

4 Hans Henrik Larsen, født Hørsholm. Forfatter. Foredragsholder. Borgerlig og tidl. medlem af Det Konservative Folkeparti. Tidl. skolebestyrelsesformand gennem en årrække. Konsulent i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Arbejder til dagligt med strategisk personale planlægning for forsvaret og tidligere ansat som økonomichef i den multinationale FN-brigade SHIRBRIG. Har været opstillet for Folkebevægelsen ved de seneste to EU-valg. Har stemt nej siden Store statsdannelser som det tysk-romerske kejserrige og Sovjetunionen bliver så store, at afstanden mellem borgerne og beslutningstagerne bliver så lang, at der ikke længere er en forbindelse. Jeg har fra starten af ment, at det vil gå galt med EU, og det har holdt stik. Indstillet af Indre By/Christianshavns-komitéen. Inger-Marie Tryde Martensen, født Bosiddende i Studstrup v. Århus. Medlem af Demokratisk Norden. A-kasse sagsbehandler. Ved de 3 seneste EU-parlamentsvalg har jeg været opstillet, for JuniBevægelsen og senest for Folkebevægelsen mod EU. For mig er det vigtigt at Folkebevægelsen er bredt funderet. Kampen for udmeldelse er ikke partipolitisk. Det handler om demokrati, afgivelse af stemme skal have vægt. Vi skal kunne agere som selvstændig nation og indgå internationale aftaler som en sådan. Indstillet af Demokratisk Norden. Jesper Morville, født Charlottenlund. Uden for partierne. Uddannet historiker. Var ansat i Folkebevægelsens sekretariat bl.a. som international sekretær i 10 år. Medlem af den nuværende landsledelse og af forretningsudvalget siden Formand for Foreningen Frit Norden; formand for Folkebevægelsens internationale udvalg. Medlem af Gladsaxe-Gentofte-Lyngby komitéen. Indstillet af Gladsaxe-Gentofte komitéen og Frit Norden. Lars Østergaard Møller, født Gladsaxe. Udenfor partierne. Socialpædagog. Medlem af Københavnsudvalget, landsledelsen, forretningsudvalget og Komitéudvalget. Jeg har altid arbejdet fagligt, og mit arbejde ligger i at få arbejdet i komitéerne gjort mere aktivt - og ellers få arbejdet i Folkebevægelsen gjort så aktivt som muligt. Indstillet af Amager mod Unionen.

5 Pia Møller, født Aarhus. Driftsleder. Bachelor i International virksomhedskommunikation med speciale i spansk og europæiske studier. Jeg har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden efteråret 2013 og hjalp med valgkampen i Medlem af bestyrelsen i Aarhus komitéen siden Som en del af den moderne kamp mod EU, bringer jeg evner indenfor de digitale medier og den professionelle kommunikation. Min vision er at beholde det solide fundament, der er i Folkebevægelsen i dag, men hjælpe med at vækste os mod det moderne billede vi bør have for at kunne få flere pladser i EU-parlamentet. Indstillet af Aarhus komitéen og Lave Broch. Ole Nors Nielsen, født Aalborg Kandidat til EU-parlamentet for Folkebevægelsen i 2009 og Næstformand i 3F Aalborgs Transportgruppe, siden Tidligere formand for SID Havn og Lager. Havnearbejder i Aalborg, Medlem af 3F s hovedbestyrelse siden Jeg har beskæftiget mig med EU's arbejdsmarkedspolitik siden 1999, og var frontkæmper mod havnedirektiv 1 og 2. Indstillet af komitéerne i Aalborg-Nørresundby, Himmerland og FrederikshavnSæby. Ole Nordholm, født København Partiformand hos Demokratisk Norden. Tidl. Organisatorisk formand hos Demokraterne, medlem af forretningsudvalget og hovedbestyrelsen, Formand for Politisk Udvalg og Ordfører for Nordiske anliggender. Tidl. ansat i 38 år i kommune- amt- og statsregi bl.a. som Ekspeditionssekretær, Administrationschef og Regionschef. Arbejdsområderne har omfattet økonomisk-/administrativ forvaltning, ledelse og strategisk planlægning, herunder omfattende samarbejde med det politiske niveau. Indstillet af Demokratisk Norden. Dennis O Brien, født Medlem af Enhedslisten. Jeg vil gerne stille op til landsledelsen, fordi jeg stadig gerne vil involvere mig mere i Folkebevægelsens arbejde. Jeg har de seneste 3 år været aktiv i Folkebevægelsen. Det seneste år også som suppleant i Landsledelsen. Jeg har været ansat hos Søren Søndergaard i EUParlamentet. Jeg er arbejder hos Vallensbæk Kommune og er modstander af EU. Indstillet af Frederiksberg komitéen.

6 Brian Olsen, født Vesthimmerland. Murersvend i gennem mange år, så derfor mange faglige kampe til følge. Det seneste år har jeg været medlem af landsledelsen. Medlem af KPID og komitéen i Himmerland. Indstillet af Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komitéerne Himmerlandskomitéen og KPI. Luise Hemmer Pihl, født Djursland. Redaktør, forlægger, oversætter, cand. mag. Medlem af Folkebevægelsen siden Medlem af landsledelsen og internationalt udvalg. Redaktør af New European. Medlem af Miljøpartiet De Grønne. Indstillet af Djurslandskomitéen. Kjeld Richter-Mikkelsen, født Nørresundby. Medlem af KPID. Blev folkepensionist i november 2013 efter at have arbejdet i godt 32 år i SID og 3F. Bestyrelsesmedlem i efterløns- og pensionistklubben. Bestyrelsesmedlem i Carl Scharnbergs Uofficielle Fond. Aktivist i Aalborg/Nørresundby Komiteen. Har været medlem af Folkebevægelsens landsledelse (tidligere forretningsudvalg) siden Økonomiansvarlig og medlem af forretningsudvalget. Indstillet af Thy-Mors mod Unionen, Aalborg-Nørresundby, Jammerbugt-komitéerne og KPID. Sven Skovmand, født Stenvad, Ørum Djurs. Forfatter. Medlem af Det radikale Venstres hovedbestyrelse. Fra medlem af Folketinget. Fra medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen. Medlem af forretningsudvalget og og nuværende medlem af LL siden Indstillet af Djurslandskomitéerne. Thorkil Sohn, født Husby v/ Ulfborg. Medlem af Retsforbundet. Cand. jur. Tidl. efterskoleforstander på Husby Efterskole (grundtvigsk). Nuværende medlem af landsledelsen. Kandidat på Folkebevægelsens liste flere gange. Vil arbejde for at styrke Folkebevægelsens tværpolitiske grundlag og for yderligere at fremhæve, at Folkebevægelsen står for den konsekvente EU-modstand og dermed også for det konsekvente forsvar for Danmarks selvstændighed og vort folkestyre. Indstillet af Lemvig, Struer, Holstebro og Ringkøbing-Skjern-komitéen, Thy-Mors mod Unionen, Midt - og Vestjyder mod Unionen, Skive-komiteen og Retsforbundet.

7 Aage Staun, født Skive. Udenfor partierne. Nuværende medlem af landsledelsen. Folkebevægelsens repræsentant i dialogforum DR Midt&Vest. Medejer af virksomheden JHC-Management siden Tidligere administrerende direktør i foreningen Landsforeningen Den lokale Andel. Indstillet af Skive-komiteen, Thy-Mors mod Unionen og Midt - og Vestjyder mod Unionen. Søren Søndergaard, født Gladsaxe. I perioden repræsenterede jeg Folkebevægelsen i EU-parlamentet. I den forbindelse indhøstede jeg en del erfaringer med hele EU-systemet og kampen imod det. Samtidig fik jeg et godt indblik i Folkebevægelsens styrker og svagheder gennem løbende deltagelse i Forretningsudvalgets arbejde samt et utal af møder i Folkebevægelsens lokalkomitéer over hele landet. Hvis det ønskes bidrager jeg gerne med disse erfaringer som medlem af Landsledelsen i den kommende periode. Indstillet af Kjeld Richter-Mikkelsen og Folkebevægelsens lokalkomité i Gladsaxe, Lyngby og Gentofte. Erling Sørensen, født Svendborg Min fortid har været skibsfart, hvor jeg har været hele turen igennem fra dæksdreng til skibsfører. Fra 1973 var jeg politisk aktiv som modstander af EF, nu EU. Som studievært ved lokalradio/københavn (fra 2002) har mine udsendelser været dette: Ud af EU, bygget op omkring de ulemper vort medlemsskab indebærer, med udgangspunkt i de mange skandaler, som foregår i EU. Indstillet af Fynskomitéen. Karina Rohr Sørensen, født Er fra Esbjerg men bor i København. Aktiv i Brønshøj-Husum komiteen. Medlem af Kommunistisk Parti. Er socialrådgiver, og arbejder som souschef på et forsorgshjem uden for Roskilde. Har været aktiv i Folkebevægelsen mod EU siden 1992, og med i ledelsesarbejdet siden Indstillet af Brønshøj-Husum-komiteen. Gustav Sieg Sørensen, født Hørdum Thy. Efterlønner. Tidligere lærer og træindustriarbejder. Var spidskandidat til Thisted Kommunalbestyrelse den 19. november Opstillet til Nordjyllands Regionsråd af Radikale Thy-Mors. Medlem af den radikale hovedbestyrelse og næstformand for partiets udvalg for kultur- og værdipolitik, næstformand i den nordjyske regionsforening ( og fra 2014) samt kreds- og lokalformand (indtil efterår 2010).

8 Næstformand for Hørdum Menighedsråd og formand for det radikale udvalg om kirke og trossamfund. Aktiv i Folkebevægelsen siden april Har i flere omgange været kandidat på liste N og medlem af Forretningsudvalget og Landsledelsen. Har tidligere været sekretær for Nødvendigt Forum og formand for Reel ØMU-oplysning i Nordjylland. Medlem af den nuværende Landsledelse. Indstillet af Jammerbugt-komitéerne, Skive-komiteen og Thy-Mors mod Unionen. Jean Thierry, født Bispebjerg, København Nordvest. Økonom, cand.polit., bestyrelseshverv i kooperative virksomheder. Folketingskandidat og Hovedbestyrelsessuppleant i Enhedslisten de rød-grønne. Nuværende medlem af landsledelsen. Indstillet af Nørrebro og Nord-Vest komiteerne. Allan Graversen Vesterlund, født Aarhus. Medlem af Enhedslisten. Til dagligt læser jeg erhvervsøkonomi og Europastudier på Aarhus Universitet. Ved siden af mit studie arbejder jeg for Studenterrådet ved Aarhus Universitet og Lejernes LO Aarhus. Jeg har siddet i landsledelsen i nu to år, hvor jeg blandt andet har arbejdet meget med styrkelsen af ungdomsarbejdet. Indstillet af Aarhus-komiteen. Kit Aastrup, f Uddannet socialrådgiver og cand. scient soc., er i dag på efterløn. Medlem af Enhedslisten. Nuværende medlem af landsledelsen og tidligere kandidat for Folkebevægelsen. Mit interesseområde er primært social- og arbejdsmarkedspolitik samt demokrati og menneskerettigheder. Indstillet af Aarhus-komiteen.

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU

Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Kandidater til landsledelsen Præsentation af kandidater til landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober 2013 Mads Barbesgaard, født 1988.

Læs mere

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN

KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Erik Bach, født 1960, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Før dette SF-folketingskandidat 2005 og 2007 samt

Læs mere

Kandidater til Landsledelsen

Kandidater til Landsledelsen Kandidater til Landsledelsen Præsentation af kandidater til Landsledelsen til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 29.-30. oktober 2011 på Stengård Skole i Gladsaxe Svend Erik Christensen, født 1951, Roskilde,

Læs mere

LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus.

LANDSMØDE Erik Bach født 1959, Nordkysten mod EU. Gift, 2 børn og til daglig togfører. født 1951 og bosiddende i Aarhus. landsledelsen -18 Kit Aastrup født 1951 og bosiddende i Aarhus. Mangeårigt medlem af Folkebevægelsen mod EU og tidligere medlem af landsledelsen. Har også for en del år siden været opstillet til EU parlamentet

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget

Kandidater til forretningsudvalget Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 26.-27. november 2005 på Stengård Skole, Triumfvej 1 i Gladsaxe Forretningsudvalget er Folkebevægelsen mod EUs politiske ledelse

Læs mere

Kandidater til Landsledelsen 2019

Kandidater til Landsledelsen 2019 Kandidater til Landsledelsen 2019 Erik Bach Gribskov mod EU, Gift, 2 voksne børn og til daglig togfører, 59 år. EU-parlamentskandidat 2014 for Folkebevægelsen. Landsledelsesmedlem siden marts 2016.Tidligere

Læs mere

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5

Præsentation af kandidater til Forretningsudvalget 2006/2007 Side 1 af 5 Martin Christensen, (årgang 1954) Århus. Medlem af KPiD. Socialrådgiver, har været aktiv i Folkebevægelsen i Århus siden 1991, nuværende medlem af Forretningsudvalget af Komitéudvalget og Komitéfonden.

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre

Kandidater til forretningsudvalget. til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 27.-28. oktober 2007 på Valhøj Skole i Rødovre Henrik Guldborg Bøge, (årgang 1980), Medlem af Enhedslistens Europagruppe og Internationale

Læs mere

Kandidater til forretningsudvalget

Kandidater til forretningsudvalget Kandidater til forretningsudvalget Præsentation af kandidater til forretningsudvalget til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen i Århus Svend Erik Christensen, født

Læs mere

Kandidater til landsledelsen

Kandidater til landsledelsen KANDIDATER TIL LANDSLEDELSEN Kandidater til landsledelsen Kandidaterne er listet i alfabetisk rækkefølge efter fornavn CARSTEN RASMUSSEN... 2 DITTE STAUN... 3 EVA HALLUM... 4 FRANZ KREJBJERG... 5 JEAN

Læs mere

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag

Forslag. Forslag vedr. vedtægter. Andre forslag Forslag Indkomne forslag til til Folkebevægelsen mod EUs landsmøde 30.-31. oktober 2010 på Jellebakkeskolen ved Århus Forslag vedr. vedtægter Forslag A1 Forslag om nye vedtægter for Folkebevægelsen mod

Læs mere

Idégrundlag og vedtægter

Idégrundlag og vedtægter Idégrundlag og vedtægter Folkebevægelsen mod EU Folkebevægelsen mod EU Tordenskjoldsgade 21, st.th, 1055 København K Telefon 35 36 37 40 * Fax 35 82 18 06 E-post fb@folkebevaegelsen.dk * www.folkebevaegelsen.dk

Læs mere

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet

Radikale Venstre Thy Mors Vi kæmper for kulturen, naturen og nærdemokratiet Referat fra Radikale Venstre Thy Mors generalforsamling onsdag d. 17. april 2013 kl. 19.30 i Plantagehuset 1. Valg af dirigent, sekretær og stemmetællere Henrik Bolt Jørgensen valgtes til dirigent og Peter

Læs mere

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU

FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU FOLKEBEVÆGELSEN MOD EU ESBJERG KOMITÉEN Marts 2014 Fra vores telt 1. maj i Gryden Kom og mød Ole Nors fra 3F Aalborg Indhold: - Generalforsamlingen - Aktiviteter i 2014 se medsendte - Valgtræf i København

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 Over 20 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27.

Læs mere

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019

Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Folkebevægelsen mod EU Kandidater til EU-Parlamentsvalget 2019 Erik Bach født 1959, Vejby Togfører, medlem af landsledelsen for Folkebevægelsen mod EU Danmark har brug for EU-modstanden. Vi skal vinde

Læs mere

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014

Præsentationsfolder. Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune. 3. november 2014 Præsentationsfolder Kandidater til Seniorrådsvalget i Hørsholm Kommune 3. november 2014 HØRS HOLM SENIORR D Einar Petersen Pensioneret politiassistent. Flyttede til Hørsholm 1968. Har været i Hørsholm

Læs mere

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde.

LANDSMØDE Forslag 1. Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. indkomne FORSLAG Forslag 1 Til Landsmødets dagsorden: Udskyd beslutning om valgteknisk samarbejde. Landsmødet træffer tidligst på Landsmødet i 2018 beslutning om valgteknisk samarbejde. Vi mener, at en

Læs mere

Bud på kandidater til EU-valg 2014

Bud på kandidater til EU-valg 2014 Bud på kandidater til EU-valg 2014 29 personer til rådighed som mulige kandidater for liste N ved valget til EU-parlamentet 25. maj 2014 - til Folkebevægelsen mod EU's landsmøde i Aalborg 26.-27. oktober

Læs mere

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark

Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter Landsforeningen HK Seniorer Danmark Vedtægter fra repræsentantskabsmødet 15. maj 2018 1. Landsforeningens navn og adresse Landsforeningens navn er: HK Seniorer Danmark. Stk. 2. Landsforeningens

Læs mere

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013

TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 TRANSPORTGRUPPENS GRUPPEKONFERENCE 18. SEPTEMBER 2013 Vi har foretaget følgende valg i Transportgruppen: Gruppeformand Jan Villadsen Forhandlingssekretær Jørgen Aarestrup Henrik Berlau - Karsten Kristensen

Læs mere

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019

Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 Resultater af Megafonundersøgelse Gennemført for Stop Forskelsbehandlingen Nu den 12. februar til 8. april 2019 01. Formålet med det kommunale udligningssystem er at udjævne forskellene mellem de enkelte

Læs mere

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017

Folkehøring. Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg. Christiansborg februar 2017 Folkehøring Christiansborg 25.-26. februar 2017 Folketinget samler mini-danmark til Folkehøring om EU på Christiansborg Derfor holder Folketinget Folkehøringen Hvad er en folkehøring? Hvordan er deltagerne

Læs mere

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Kommunalvalg. Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne. Bo Panduro Notat Kommunalvalg Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen i kommunerne Bo Panduro Kommunalvalg - Valgdeltagelse, antal kandidater og kønsfordelingen i kommunalbestyrelsen

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

Hanne, Dan og Sofie - hvem

Hanne, Dan og Sofie - hvem Hanne, Dan og Sofie hvem? Tidligere MF ere løber med al omtalen forud for valget til EU-parlamentet. Således kender kun hver tredje topkandidaten fra S Dan Jørgensen. Bedst kendt er Bendt Bendtsen (K),

Læs mere

BEFOLKNING OG VALG STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2007:17 27. november 2007. Folketingsvalget den 13. november 2007

BEFOLKNING OG VALG STATISTISKE EFTERRETNINGER. 2007:17 27. november 2007. Folketingsvalget den 13. november 2007 STATISTISKE EFTERRETNINGER BEFOLKNING OG VALG 2007:17 27. november 2007 Folketingsvalget den 13. november 2007 Ved kongeligt åbent brev af 24. oktober 2007 blev det bestemt, at der tirsdag den 13. november

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01)

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) Skatteudvalget 2013-14 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 234 Offentligt (01) 27. februar 2014 J.nr. 14-0341223 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 234af 31. januar 2014

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg

Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt. Til Folketingets Skatteudvalg Skatteudvalget SAU alm. del - Svar på Spørgsmål 232 Offentligt jj.nr. 09-048258 Dato : 24.03.2009 Til Folketingets Skatteudvalg Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 232 af 25. februar 2009. (Alm. del).

Læs mere

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse

Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse, vurderingsankenævnskredse, skatte- og vurderingsankenævnskredse samt motorankenævnskredse BEK nr 7 af // (Gældende) Udskriftsdato: 5. juni 6 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. -7995 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om landets inddeling i skatteankenævnskredse,

Læs mere

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar.

Jeg hedder Anna. Jeg er 29 år gammel, bosat på Amager og arbejder som bibliotekar. Til de forskellige valg er forskellige valgregler. Fælles for alle gælder at de gives 1300 tegns opstillingsgrundlag i dette hæfte med billede og 2 minutters opstillingstale på Årsmødet. Til valg af formand

Læs mere

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000.

Den 30. marts 2013 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2014, var 3000. 2. Asylkontor db UDLÆNDINGESTYRELSEN Kommunernes Landsforening Kommune Kontaktrådene Dato: 12. december 2013 Sagsnummer: 13/013100 Sagsbehandler: pep Forhøjelse af landstallet for 2014 Det følger af Integrationslovens

Læs mere

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer.

Ved brev af 30. marts 2014 til Kommunernes Landsforening og kommunekontaktrådene udmeldte Udlændingestyrelsen landstallet for 2015 til 4.000 personer. 4. Asylkontor Kommunernes Landsforening og Kommunekontaktrådene Dato: 29. september 2014 Sagsnummer: 14/027760 Sagsbehandler: drkj Center for Asyl og Økonomi Kommunekvoter for 2015 Ved brev af 30. marts

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge)

Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) Medlemmerne i centrum Samarbejdslisten (prioriteret rækkefølge) DM-listen og Medlemmerne i centrum-samarbejdslisten har indgået valgforbund. 1. Per Clausen, 61 år Formand for MA siden 2014 og medlem af

Læs mere

Ved brev af 30. april 2019 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2020 blev fastsat til 600 personer.

Ved brev af 30. april 2019 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2020 blev fastsat til 600 personer. 3. Asylkontor Til Kommunernes Landsforening og Kommunekontaktrådene 29. september 2019 Kommunekvoter for 2020 Ved brev af 30. april 2019 meddelte Udlændingestyrelsen, at landstallet for 2020 blev fastsat

Læs mere

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt

Social- og Indenrigsudvalget SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Social- og Indenrigsudvalget 2016-17 SOU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 48 Offentligt Folketingets Social- og Indenrigsudvalg Sagsnr. 2016-7822 Doknr. 410391 Dato 23-11-2016 Folketingets Social- og

Læs mere

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner

Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner Her er Danmarks dyreste og billigste kommuner 22. januar 2019 Akutbolig.dk har undersøgt kvadratmeterpriserne på lejeboliger i landets 98 kommuner for at klarlægge landets dyreste og billigste kommuner

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 17. april 2012 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Genopstiller: Generalforsamlingen den 17. april 2012 Julie B. Damlund, Gentofte 38 år sognepræst, andelshaver fra 1995 og medlem af repræsentantskabet fra

Læs mere

Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013

Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013 21. februar 2013 Michel Klos Status for særlig uddannelsesydelse februar 2013 Regeringen og Enhedslisten indgik i forbindelse med finansloven for 2013 en aftale om at etablere en ny særlig uddannelsesordning

Læs mere

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst)

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Nr. Kommune Nr. Kommune Nr. Kommune 1 155 Dragør 12,3 1 155 Dragør 11,2 1 155 Dragør 10,8 2 480 Nordfyns 12,9 2 727 Odder 12,4

Læs mere

Notat. Arbejdspladser i kommunerne. Bo Panduro

Notat. Arbejdspladser i kommunerne. Bo Panduro Notat Arbejdspladser i kommunerne Bo Panduro Arbejdspladser i kommunerne VIVE og forfatteren, 2017 e-isbn: 978-87-93626-17-1 Layout: 1508 Projekt: 11351 VIVE Viden til Velfærd Det Nationale Forsknings-

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune

Sådan kommer din boligskat til at se ud Det betyder regeringens boligskat-udspil fordelt på kommune Sådan kommer din bolig til at se ud Det betyder regeringens bolig-udspil fordelt på kommune Kilde: Skatteministeriet Ejendomsværdi Albertslund Billigere hus 1800000 28400 30400 31200 30400 800 0 19900

Læs mere

AKTUEL GRAF 8. Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne ved KV13. Jonas Hedegaard Hansen, Ph.d.-studerende

AKTUEL GRAF 8. Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne ved KV13. Jonas Hedegaard Hansen, Ph.d.-studerende C E N T E R F O R V A L G O G P A R T I E R I N S T I T U T F O R S T A T S K U N D S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T AKTUEL GRAF 8 Stemmeberettigede og unge førstegangsvælgere i kommunerne

Læs mere

Skatteudvalget L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt

Skatteudvalget L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt Skatteudvalget 2016-17 L 102 endeligt svar på spørgsmål 3 Offentligt 16. januar 2017 J.nr. 16-1389754 Til Folketinget Skatteudvalget Vedrørende L 102 - Forslag til Lov om ændring af lov om inddrivelse

Læs mere

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse

NBE Generalforsamling b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse b) Valg af bestyrelsesmedlemmer Den nuværende bestyrelse Private: Direktør Jørgen Rasmussen (Vrå Dampvaskeri A/S), Produktionschef Carsten Lanzky Jensen (Krone Vinduer A/S) Virksomhedsejer Jens Højer (Højer

Læs mere

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud

Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkoholbehandlingstilbud 1 Undersøgelse af kommunale hjemmesiders borgerrettede informationer om alkohol 2014 2 Baggrund for undersøgelse af kommunale websider til borgere med alkoholproblemer Ved kommunalreformen i 2007 fik kommunerne

Læs mere

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang

PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang PRAKTISERENDE LÆGERS ORGANISATION Dato 15.12. 2016 Sagsnr. 2016-4559 Aktid. 308901 PLO Analyse Praksis med lukket for tilgang Hovedbudskaber På under tre år er antallet af praksis, der har lukket for tilgang

Læs mere

AKTUEL GRAF 9 Stemmeberettigede opdelt efter herkomst i kommunerne ved KV13

AKTUEL GRAF 9 Stemmeberettigede opdelt efter herkomst i kommunerne ved KV13 AKTUEL GRAF 9 opdelt efter herkomst i kommunerne ved KV13 Yosef Bhatti, adjunkt Center for Valg og Partier Institut for Statskundskab Københavns Universitet Mail: yb@ifs.ku.dk Jens Olav Dahlgaard, Ph.d.-studerende

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2016-17 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 138 Offentligt MINISTEREN Beskæftigelsesudvalget Folketinget Dato J. nr. 29. november 2016 Frederiksholms Kanal 27 F 1220 København

Læs mere

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark

Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark Nulvækst koster job i samtlige kommuner i Danmark I Konvergensprogram 2014 er der forudsat en realvækst i det offentlige forbrug fra 2015-2020. Med nulvækst fra 2015 vil det offentlige forbrug være 20

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016

KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB. Generalforsamlingen den 19. april 2016 KANDIDATER TIL FÆLLESKASSENS REPRÆSENTANTSKAB Generalforsamlingen den 19. april 2016 Genopstiller: Anne-Marie Sejer, Rødovre 61 år Skoleleder. Andelshaver fra 2001. Medlem af repræsentantskabet fra 2003.

Læs mere

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til august 2018

Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra januar 2004 til august 2018 jan-4 sep-4 maj-5 jan-6 sep-6 maj-7 jan-8 sep-8 maj-9 jan-1 sep-1 maj-11 jan-12 sep-12 maj-13 jan-14 sep-14 maj-15 jan-16 sep-16 maj-17 jan-18 F A K T A Udvikling i antal kontanthjælpsmodtagere mv. fra

Læs mere

file://d:\migrationserver\work\20140212t130301.808\20140212t130302.823\6425de30-5cd4-49...

file://d:\migrationserver\work\20140212t130301.808\20140212t130302.823\6425de30-5cd4-49... Page 1 of 2 From: Vivian Grønvall Petersen Sent: 12-02-2014 13:01:11 To: Vivian Grønvall Petersen Subject: VS: Om kommuners borgmesterkørsel. Attachments: kommuner borgmesterkørsel.xls Fra: KBS@frederiksberg.dk

Læs mere

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole.

Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. Referat af stiftende generalforsamling i kreds 3 Monica Lendal Jørgensen, Jes Lemming Der blev udleveret 86 stemmesedler. Tirsdag den 8. april 2014 Studsgaard Friskole. 1. Valg af dirigent og stemmetællere

Læs mere

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger

Undersøgelse om lokale lønforhandlinger Undersøgelse om lokale lønforhandlinger - blandt lokale repræsentanter i Forhandlingskartellet - rundspørge foretaget i perioden 12. september 2012 26. september 2012. Spørgsmål 0.I Hvilken organisation

Læs mere

Tillidspostkandidaturer til

Tillidspostkandidaturer til Tillidspostkandidaturer til Dette er en folder over de kandidater, som havde meldt deres kandidatur til diverse tillidsposter i Hovedstadens Radikale Venstre ved udsendelse af indkaldelse til Årsmødet

Læs mere

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler.

Aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere. med 6-9 måneders anciennitet. samtaler eller mere. Alle personer Gens. antal samtaler. Andel med 5 eller Andel med 4 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 3 eller Andel med 6 eller 6-9 måneders måneders Hele landet 14.257 51 % 5,5 3.243 61 % 2,9 2.045 60 % 3,0 2.802 60 % 3,0

Læs mere

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab

Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab PenSam Liv forsikringsaktieselskab Regler for valg af forbrugergruppemedlemmer i PenSam Liv forsikringsaktieselskab Reglerne for valg af forbrugergruppemedlemmer er i overensstemmelse med politik for etablering

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt Skatteudvalget 2015-16 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 227 Offentligt 4. marts 2016 J.nr. 16-0151018 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 227 5. februar 2016 (alm.

Læs mere

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN

REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN REGIONERNES LØNNINGS- OG TAKSTNÆVN c/o Danske Regioner Dampfærgevej 22, Postbox 2593, 2100 København Ø Tlf. 35 29 81 00 RLTN OK-Nyt Praksis nr. 023-13 (fejlagtigt udsendt som 015-13 i en mail til regionerne)

Læs mere

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune.

Ærø Kommune. Lolland Kommune. Slagelse Kommune. Stevns Kommune. Halsnæs Kommune. Gribskov Kommune. Fanø Kommune. Assens Kommune. BILAG 8c År 2014 Drikkevand Spildevand I alt Ærø Kommune 3.003 6.753 9756 Lolland Kommune 3.268 5.484 8752 Slagelse Kommune 2.442 5.176 7617 Stevns Kommune 1.845 5.772 7617 Halsnæs Kommune 2.679 4.902

Læs mere

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage

Gennemsnits antal åbningsdage inkl. åbningsdage på søgne- helligdage Kommune nr. Kommune navn Vuggestue 2011 på 101 København 237,5 3,5 234,0 253 19,0 147 Frederiksberg 246,0 0,0 246,0 253 7,0 151 Ballerup 0,0 0,0 0,0 253-153 Brøndby 0,0 0,0 0,0 253-155 Dragør 243,0 0,0

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt Skatteudvalget 2014-15 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 174 Offentligt 17. december 2014 J.nr. 14-4997490 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 174 af 18. november 2014

Læs mere

Finansudvalget 2015-16 L 1 endeligt svar på spørgsmål 170 Offentligt

Finansudvalget 2015-16 L 1 endeligt svar på spørgsmål 170 Offentligt Finansudvalget 2015-16 L 1 endeligt svar på spørgsmål 170 Offentligt 7. december 2015 J.nr. 15-3201569 Til Folketinget Finansudvalget Vedrørende L 1 - Forslag til finanslov for finansåret 2016 Hermed sendes

Læs mere

Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt

Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt 08-0584 - BORA - 09.03.2009 Kontakt: Bodil Rasmussen - bora@ftf.dk - Tlf: 3336 8869 Puljen til Fleksibel master i offentlig ledelse er udmeldt Puljen for 2009 til finansiering af fleksibel master i offentlig

Læs mere

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018?

Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Hvor bor de grønneste borgere i Danmark i 2018? Indhold Figur 1.0 - Opvarmning af danske boliger med varmepumpe 3 Figur 2.0 - Interesse for grøn energi 6 Figur 3.0 - Grønt Flag Grøn Skole 7 Figur 4.0 -

Læs mere

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017.

Retningslinjer for naturrådene fastættes i bekendtgørelse og vejledning om etablering af lokale naturråd, som forventes udstedt primo august 2017. Dato 28. juni 2017 Side 1 af 5 Til Foreningsformænd og -sekretærer Nedsættelse af naturråd frist 1. september Med revisionen af planloven, der blev vedtaget den 1. juni 2017, er det slået fast, at der

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Til Folketinget - Skatteudvalget

Til Folketinget - Skatteudvalget Skatteudvalget 2009-10 L 221 Svar på Spørgsmål 25 Offentligt J.nr. 2010-311-0047 Dato: 9. juni 2010 Til Folketinget - Skatteudvalget L 221 - Forslag til Lov om ændring af personskatteloven, ligningsloven

Læs mere

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt

Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Boligudvalget BOU alm. del - Svar på Spørgsmål 136 Offentligt Folketingets Boligudvalg Departementet Holmens Kanal 22 1060 København K Dato: 15. juni 2009 Tlf. 3392 9300 Fax. 3393 2518 E-mail vfm@vfm.dk

Læs mere

Nøgletallene viser for en stor dels vedkommende både niveau og udvikling.

Nøgletallene viser for en stor dels vedkommende både niveau og udvikling. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Nøgletal på skoleområdet KL s bestyrelse har besluttet, at KL skal udarbejde et nyt nøgletalskoncept

Læs mere

Passivandel kontanthjælp

Passivandel kontanthjælp Kontanthjælp Passivandel kontanthjælp Jul 2018 Randers 208 13,6 Skanderborg 28 14,4 Silkeborg 120 14,9 Egedal 32 17,9 Favrskov 35 18,2 Holbæk 209 19,3 Hjørring 123 21,3 Aabenraa 149 22,4 Greve 58 22,6

Læs mere

Valg Elections. mens de mere detaljerede regler findes i lovbekendtgørelse nr. 461 af 18. april 2001.

Valg Elections. mens de mere detaljerede regler findes i lovbekendtgørelse nr. 461 af 18. april 2001. 142 Valg Elections Kommunale valg Reglerne for valg til Københavns borgerrepræsentation og til kommunalbestyrelserne i de øvrige amter og kommuner findes i lov nr. 140 af 8. marts 1989 om kommunale valg,

Læs mere

A. VALGET TIL FOLKETINGET DEN 13. NOVEMBER 2007

A. VALGET TIL FOLKETINGET DEN 13. NOVEMBER 2007 VALGET TIL FOLKETINGET DEN 13. NOVEMBER 2007 I. Indenrigs- og Sundhedsministeriet, den 15. november 2007 KL. 12:44:14 II. Beregning af kreds- og tillægsmandaternes fordeling på grundlag af foreløbigt fintællingsresultat

Læs mere

Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til?

Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til? Q1 Har I på sygehuset skriftlige retningslinjer for hvem posten vedrørende et barns indkaldelse til sygehuset stiles til? 31,25% 5 50,00% 8 18,75% 3 1 / 23 Q2 Hvem stiles posten som udgangspunkt til vedrørende

Læs mere

Tema 1: Resultater, side 1

Tema 1: Resultater, side 1 Tema 1: Resultater, side 1 Gennemsnitlige afgangskarakterer Udvikling i gennemsnitlige afgangskarakterer 2013/2014 - Andel med karakteren 2 eller derover i dansk og matematik Udvikling i andel med karakteren

Læs mere

Kommunalvalg den 21. november 2017 i Aalborg Kommune

Kommunalvalg den 21. november 2017 i Aalborg Kommune Kommunalvalg den 21. november 2017 i Aalborg Kommune Dato 28.11.2017 Resumé Den 21. november 2017 valgte borgerne i Aalborg Kommune 31 medlemmer til byrådet. Det nye byråd er valgt for perioden 1. januar

Læs mere

Orientering fra Velfærdsanalyse

Orientering fra Velfærdsanalyse Stemmeprocent Orientering fra Velfærdsanalyse Borgerrepræsentantvalg fra til Publikationen samler resultaterne fra Borgerrepræsentationsvalgene i valgårenen 1983 til. Dette er gjort for at give et hurtigt

Læs mere

Socialdemokratiet i Rudersdal

Socialdemokratiet i Rudersdal Socialdemokratiet i Rudersdal Bestyrelsens beretning 2019 Tak til alle for et godt år i Socialdemokratiet Rudersdal. Ved kommunalvalget i november 2017 gik Socialdemokratiet i Rudersdal fra tre til fire

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Procentdel af samtlige ydernumre (praktiserende læger), som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 0 20 Aalborg Kommune 0 56 Aarhus Kommune 0 114 Albertslund

Læs mere

Bilag til beretningen 2015

Bilag til beretningen 2015 Bilag til beretningen 2015 Navn 2013 2014 2015 2015 2015 2015 2015 2015 2015 i alt i alt aktivitets*** udligningspulje restudligningspulje i alt Københavns Retshjælp 2.973.105 3.015.784 3.142.000 2.340.000

Læs mere

Ledelse og medarbejdere

Ledelse og medarbejdere Seneste opdatering 26. 21. september februar 2013 2014 Seneste opdatering 26. september 2014 Ledelse og medarbejdere Hovedkontor Slotsmarken 11 2970 Hørsholm Tlf.: 7024 2900 E-mail: info@d-i.dk Navn Titel

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Februar 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 100.257 137.179 178.443 219.659 264.078 315.084 360.385 405.279 453.795 501.882 546.047 77.989 69.641

Læs mere

Privatskoleudvikling på kommuneniveau

Privatskoleudvikling på kommuneniveau Privatskoleudvikling på kommuneniveau Indhold 1) Stigning/fald i andel privatskolebørn i perioden 2003-2013 2) Andel privatskoleelever 2003-2013 3) Fremskrivning, ud fra de sidste 10 års udvikling, til

Læs mere

Sagsnr. Ref. MRA/MJU Den 27. august 2009

Sagsnr. Ref. MRA/MJU Den 27. august 2009 Sagsnr. Ref. MRA/MJU Den 27. august 2009 $UEHMGVO VKHGHQIRUGHOWSnNRPPXQHULMXOL Dette notat viser den V VRQNRUULJHUHGH og IDNWLVNH arbejdsløshed for hver kommune og for hver LO-sektion. Tabellen indeholder

Læs mere

Lyngallup om værdipolitik II. Dato: 3. november 2010

Lyngallup om værdipolitik II. Dato: 3. november 2010 Lyngallup om værdipolitik II Dato: 3. november 2010 Indhold 1. Metode 2. Resultater 3. Statistisk sikkerhed Lyngallup om værdipolitik II Dato: 3. november 2010 TNS Gallup A/S Kontaktperson Camilla Kann

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt

Beskæftigelsesudvalget L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt Beskæftigelsesudvalget 2015-16 L 113 endeligt svar på spørgsmål 38 Offentligt Folketingets Beskæftigelsesudvalg udvalg@ft.dk Finn Sørensen (EL) Finn.S@ft.dk Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061

Læs mere

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med

Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med Notat Indsatsen for langvarige kontanthjælpsmodtagere i målgruppen for Flere skal med 8-05-2017 J. Nr. Click here to enter text. VOA / APK KOMMUNEFORDELINGER Kommuneopdelte opgørelser af andel langvarige

Læs mere

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 205 Offentligt

Skatteudvalget SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 205 Offentligt Skatteudvalget 2016-17 SAU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 205 Offentligt 10. f ebruar 2017 J.nr. 2017-399 Til Folketinget Skatteudvalget Hermed sendes svar på spørgsmål nr. 205 af 31. januar 2017 (alm.

Læs mere

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK

Ydernumre (praktiserende læger) på FMK i kommunerne. Antal ydernumre som mangler FMK Ydernumre (praktiserende læger) på i kommunerne Antal ydernumre som mangler Kommune Ydere uden Aabenraa Kommune 11 21 Aalborg Kommune 7 62 Aarhus Kommune 21 121 Albertslund Kommune 1 12 Allerød Kommune

Læs mere

BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ

BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ BEVAR RETSFORBEHOLDET STEM NEJ LÆS, HVORFOR RETSFORBUNDET ANBEFALER ET NEJ Regeringen mener... ikke, at der er behov for at fortsætte dialogen med Kommissionen om... en eventuel parallelaftale Daværende

Læs mere

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013

Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 Bettina Carlsen Juni 2013 Sygeplejersker i lederstillinger 1 i KL og DR, i perioden 2007 til 2013 - I såvel kommunerne (KL) som regionerne (DR) er andelen og antallet af fuldtidsbeskæftigede sygeplejersker

Læs mere

NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK

NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK NARKOTIKA-RELATEREDE DØDSFALD I DANMARK 2014 2017 Antidote Danmark er en NGO der arbejder på at nedsætte den store dødelighed blandt stofbrugere i Danmark. Antidote Danmark har fået aktindsigt fra Rigspolitiet

Læs mere

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014

Statistik for anvendelsen af Netlydbog.dk Maj 2014 47.809 43.807 91.616 45.563 41.264 41.216 44.419 51.006 45.301 44.894 48.516 48.087 44.165 52.188 48.069 49.837 46.200 47.201 100.257 137.179 178.443 150.094 219.659 196.294 264.078 243.495 315.084 360.385

Læs mere

Når forandringernes vinde blæser, sætter nogle læhegn op, mens andre bygger vindmøller. kinesisk ordsprog. EU og arbejdsmarkedet

Når forandringernes vinde blæser, sætter nogle læhegn op, mens andre bygger vindmøller. kinesisk ordsprog. EU og arbejdsmarkedet Når forandringernes vinde blæser, sætter nogle læhegn op, mens andre bygger vindmøller kinesisk ordsprog EU og arbejdsmarkedet Ole Christensen, socialdemokratisk europaparlamentariker, medlem af Parlamentets

Læs mere

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal Vandafledningsafgift pr. m3 336 Stevns Kommune 24,68 59,88 563 Fanø Kommune 42,5 58,75 492 Ærø Kommune 33,23 57,5 260 Halsnæs Kommune 22,68 53,75 766

Læs mere