Afdelingsmøde i Egeparken den 26. april 2012.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Afdelingsmøde i Egeparken den 26. april 2012."

Transkript

1 Afdelingsmøde i Egeparken den 26. april Deltagere: 55 beboere (48 husstande), hovedbestyrelsesmedlem Søren Damgaard, direktør Jens Pilholm, formand for organisationsbestyrelsen Steen Brink, ejendomsmester Per Larsen, inspektør Jørgen Kristensen, tovholder Bjarne Brøndgaard og kommunikationskonsulent Rikke Louise Fage-Fjord. Dagsorden 1) a) Valg af dirigent Steen Brinck blev valgt til dirigent b) Valg af referent Rikke Louise Fage-Fjord blev valgt til referent 2) Beretning Skriftlig beretning var udsendt forud for mødet. Formanden havde følgende uddybende bemærkninger: Der har været gode erfaringer med de net, der er sat op foran altanerne. Tagene over udestuerne er i gang med at blive renoveret, det bliver termotage så det skulle hjælpe på varmeregnskabet. Der har været god brug af beboerhuset det sidste år. Der har desværre været et enkelt arrangement, som viste sig at være et offentligt arrangement og det er ikke tilladt at bruge lokalerne til dette, så der blev lejeaftalen annulleret. Hærværkskontoen er desværre steget. Keld Hansen er gået af som ejendomsfunktionær. Per Larsen er ansat som ejendomsmester. Formanden efterspurgte flere forslag og ønsker til aktiviteter fra beboerne. Desuden havde formanden følgende supplerende bemærkninger til den skriftlige beretning: Ved sidste bestyrelsesmøde var der orientering om, at papirsuget ikke har det godt, da der kommer meget andet i suget end papir. Desuden har det vist sig, at papiret fugtigt fugtigt. Fugtigt papir får suget til at stoppe. Konsekvensen er nu, at papirsugene bliver lukket. Der bliver i stedet stillet containere til papir op ved enden af rækkehusene. Der vil i papirstanderne ved rækkehusene blive sat en låge i, så disse standere fremover vil kunne bruges til dagrenovation. Affald skal i lukkede, sorte poser, inden det kommes i affaldssuget. Poserne er gratis. En beboer ytrer bekymring om ildspåsættelse i affaldsstanderne. De grønne/sorte papircontainere i opgangene er kun beregnet til papirl. Henvendelse fra Mediehuset vedrørende klage fra en beboer i Egeparken. Der er herreløse katte i området. Formanden opfordrer til, at man ikke fodrer herreløse katte, og at man i øvrigt henvender sig til afdelingsbestyrelsen eller de ansatte, hvis der er problemer. Overvågning skulle løse noget af problemet med affald, som bliver smidt midt i Egeparken samt generel misligholdelse m.m. Ikke alle bliver genkendt på, men mange bliver pågrebet gennem overvågningen. Lovgivningen kræver, at man kan genkende, hvem der er på overvågningsmaterialet.

2 Datatilsynet giver kun tilladelse til at gemme data fra kameraovervågning i 30 dage. Ejendomsfunktionærerne må ikke vise optagelserne til andre. Fra salen, De låste porte under den fire-etagers blok virker ikke optimalt - der kommer cigaretskodder og andre småting i låsene, så låsene ikke virker. Beboerne har tidligere vedtaget, at alle gennemgangene bliver lukket. Der gøres opmærksom på, at flere opgange lugter af urin, der er problemer med rengøringen efter duer, der er sat net op, ligesom der er behov for at tømme reklameholderne oftere. Beslutning: 3 stemmer i mod beretningen, resten af de fremmødte godkender beretningen. Beretningen vedtaget. 3) Fremlæggelse af budget for 2013 til godkendelse Jens Pilholm gennemgik budget og regnskab. Overskud fra 2011 på kr. Budget kan holdes uændret for Fælles-el giver en besparelse på kr. Renholdelse dækker løn og trappevask. Der er en merudgift på kr. I nyt budget er der en mindre besparelse. Vedligeholdelse og opsparing til fremtidig vedligeholdelse er overskredet med kr. i forhold til, hvad der har været budgetteret med. Budgettet hæves med kr Afdelingsbestyrelsen og beboeraktiviteter har brugt kroner mindre end beregnet. Anden opsparing og øvrige udgifter tab ved fraflytninger kr Det er en voldsom høj post. - Uforudsete udgifter er kr Henlæggelser til tab ved fraflytninger har finansieret posten og hæves i 2013 med kr til Drift af vaskeri budgettet hæves en smule. Øvrige indtægter: Fysisk helhedsplan, tilbagebetaling moms ca. kr , indgået på tidligere afskrevne fordringer ca. kr Huslejen bliver uændret i 2012 og En beboer er bekymret for, om eksisterende mobilmaster på højhuset kan anvendes fremover. Jens Pilholm: Det drejer sig om indtægter på ca. kr , og vil ikke have den store betydning, hvis de ikke kan anvendes fremover. Parkeringspladser kanter mellem parkeringspladserne har skarpe hjørner. Jørgen fortæller, at forslag til parkeringspladserne blev vedtaget i afdelingen for nogle år siden. Ejendomsfunktionærerne vil se på de skarpe hjørner og evt. runde kanterne af.

3 Flere beboere gør opmærksom på, at de gamle porte ved garagerne ikke er vedligeholdte. Portene ryger af, og beboer mener, at det skyldes dårligt håndværk. Opkrævning til antenneafgift via huslejen er kr Antennestigningen resulterer i afgiften fra 2013 er kr Beslutning: Budgettet bliver godkendt 4) Indkomne forslag a) Helhedsplanen Godkendelse af overordnet ramme for Helhedsplanen 2020 med tilhørende økonomi (Beslutningsgrundlaget er udsendt på dansk, men findes også på arabisk, somalisk og tyrkisk på nettet) Bjarne Brøndgaard Jensen orienterer: Hvad er en helhedsplan? En fælles plan udarbejdet af beboerne, boligorganisationerne og kommunen, som skal fremme udvikling af gode og velfungerende boligafdelinger med en varieret beboersammensætning. Vollsmose generelt Der er 9100 beboere i Vollsmose fordelt over ni afdelinger. Afdelingerne i Vollsmose er meget forskellige. Vollsmose er under forandring, som så mange andre steder i Danmark ændres sammensætningen i befolkningen sig. Ifølge statistikkerne bliver der ca. 100 beboere færre hvert eneste år. Der bliver færre familier, flere ældre og langt færre børn. Vollsmose har dog stadig en ung befolkning, hvor over 50 procent beboere under 30 år. Mange i Vollsmose er udenfor arbejdsmarkedet helt præcist er 61% af beboerne er i Vollsmose udenfor arbejdsmarkedet. Rigtig mange af disse voksne er førtidspensionister. Mange af disse forhold spiller ind på de aktiviteter og indsatser, der er med i Helhedsplanen, hvor der blandt andet er fokus på at udnytte det potentiale og de ressourcer, som denne målgruppe har. Processen for helhedsplanen Der har været afholdt møder i alle afdelingsbestyrelserne. På de møder blev det helt tydeligt, at afdelingerne er meget forskellige fra hinanden, og at det skal tænkes ind i en ny helhedsplan. Der blev på møderne generelt lagt stor vægt på de nære og lokale aktiviteter, ligesom der er et stort ønske om, at der sker mere i beboerhusene, at beboerdemokratiet bliver styrket, flere frivillige, større tryghed, tættere samarbejde på tværs af alle og ikke mindst vigtigheden af en synlig og vedkommende helhedsplan. Under beboerdagen, som blev afholdt i januar lagde deltagerne særlig vægt på, at aktiviteterne skal være for alle, at beboerne skal deltage og tage ansvar, Vollsmose skal styrkes indadtil, helhedsplanen skal være synlig, og der skal være lokale aktiviteter. Forslag og idéer fra naboskabsundersøgelsen 2009 er også blevet inddraget i processen og/eller har indgået som inspiration. Der har eksempelvis været et stort ønske om lokale arrangementer i afdelingerne. Mange har været forbi Vollsmose 2020 kontoret og givet deres bud på aktiviteter, som de ønsker, skal indgå i helhedsplanen.

4 Helhedsplanens indhold Helhedsplanen består af følgende tre dele: Første del, som beskriver den overordnede ramme, formelle krav, organisering og historie. Anden del består af de syv indsatsområder og en kort gennemgang af forslag og ideer til konkrete aktiviteter. Tredje del er et bilag med nærmere beskrivelse af forslag og ideer til aktiviteter. Forord, introduktion og indhold Første del af helhedsplanen indeholder: Vision og mission, Historie og geografi, tilblivelsen og parterne, Vollsmoses udfordringer, ressourcer og perspektiver, Status på hidtidige erfaringer, organisering, evaluering, overordnet perspektiv, mål og sammenhæng, finansiering, aktører, tidsplan og milepælsplan. Indsatsområder og aktiviteter Anden del af helhedsplanen indeholder de syv indsatsområder i helhedsplanen: 1) Børn, unge og familie 2) Uddannelse, beskæftigelse og erhverv 3) Beboernetværk, inddragelse og demokrati 4) Sundhed 5) Udsatte grupper 6) Kultur og fritid 7) Image og kommunikation Anden del indeholder ligeledes en kort beskrivelse af forslag til idéer og aktiviteter indenfor de enkelte indsatsområder: En samlet beskrivelse af aktiviteterne kan læses i Bilag til Helhedsplanen for Vollsmose 2020 eller på Organisering Der bliver nedsat en bestyrelse med 3. medlemmer fra hver af de tre parter, Michael Gravesen er ansat som sekretariatschef for Vollsmose 2020 sekretariatet. Der vil endvidere blive ansat medarbejdere indenfor sekretariatsbetjening, økonomi, information, kommunikation og evaluering. Der vil være to forskellige spor i Vollsmose 2020, det beboernære spor, som indebærer Beboerrådgiverordningen og det boligstrategiske spor, som primært handler om kommunikation, uddannelse, erhverv og fundraising. Organisering af aktiviteterne skal foregå med mest mulig involvering. Politisk forankring gennem årsmøde for alle tre parter. Samarbejdsrådet har udpeget beboerrepræsentanter til styregruppen. Det er afdelingsbestyrelserne, der skal afgøre, hvilken måde, det skal gøres på. Økonomi Bjarne fremlagde budgettet. Helhedsplanen finansieres således: Boligorganisationerne kr., Odense Kommune kr. Landsbyggefonden kr. Staten kr. Samlet for fire år kr. Landsbyggefondens midler finansierer primært fysiske forandringer i almene boligområder gennem fysiske

5 helhedsplaner, men i nogen tilfælde også boligsociale helhedsplaner, hvor der er fokus på, det der sker mellem husene. Midlerne er indbetalt gennem husleje fra alle beboere i almene boliger i Danmark og Landsbyggefonden beslutter, hvilke boligområder, der får del i midlerne. Der er oprindeligt søgt om kroner. Det er beskåret markant. Ved at lægge kroner ind fra Initiativaftalen med staten, forsøger vi at samle indsatsen. Den nuværende helhedsplan har haft en større økonomi end den nye helhedsplan, og det er en udfordring, som vi er nødt til at forholde os til. Formanden opfordrer beboerne til at læse helhedsplanen, og til at deltage i aktiviteterne. Formanden og bestyrelsen opfordrer alle til at stemme ja til helhedsplanen. Beboer gør opmærksom på, at det er svært at tiltrække folk, når det er et socialt belastet område. Der er mange mennesker fra bistandssystemet, der har ressourcer, der kan bruges til beskæftigelse. Beboeren foreslår flere projekter, som tager udgangspunkt i mennesker i stedet for i området og opfordrer til at ansætte vollsmosebeboere i stedet. Igennem de sidste ti år har man arbejdet med at få flere beboere i beskæftigelse. Mange af de der kom i beskæftigelse flyttede fra området, hvilket betyder, at der fortsat er mange arbejdsløse i Vollsmose. Der er flere ting i helhedsplanen, der har fokus på beskæftigelse og iværksætteri. Der har tidligere været stor fokus på fysiske forbedringer, men den kommende helhedsplan er en boligsocial helhedsplan midlerne fra denne kan ikke anvendes til fysiske forbedringer. Helhedsplanen for Vollsmose 2020 bliver vedtaget enstemmigt. b) Forslag til husorden Formanden fortæller om forslag til ændringer i Husorden for Egeparken. Forslag er sendt ud skriftligt. Punkt 11 vedr. vintervejr udgår. Punkt 27 vedr. affald er lavet om til et nyt pkt 21, om at der ikke må fodres dyr. Punkt 30 vedr. altankasser udgår. Punkt 36 vedr. boldspil udgår. Punkt 39 vedr. pulterrum og kælderrum udgår. Punkt 34 og efterfølgende vedrørende motorkøretøjer er blevet ændret. Punkt 41 vedr. vaskerier er ændret med henvisning til de regler, der er opslået i vaskerierne. Punkt 44 og efterfølgende vedr. husdyr er lavet om. Det er kun tilladt at have dyr, som er tilladt ifølge lovgivningen. Punkt 41 er tilføjet vedrørende husdyrsaftalens bestemmelser. Punkt vedr. parabol er tilføjet (nu punkt 42 og 43). Punkt 48 er tilføjet hvis man tilsidesætter bestemmelserne i denne husorden, kan det medføre opsigelse, så man må fraflytte lejemålet. En beboer opfordrer til at husordenen opdateres årligt.

6 En beboer har siden oktober ventet på at få sit kælderrum (Punkt vedr. kælderrum). Formanden gør opmærksom på, at ejendomsfunktionærerne arbejder på en løsning. Det er ikke muligt at få adgang til kælderrummene i højhusene. Årsagen, til at beboerne ikke har nøgler til kælderen, er, at der bl.a. i teknik-rummene har været problemer med kælderbrande tidligere. Husordenen bliver vedtaget. 5) Valg af 3 afdelingsbestyrelsesmedlemmer for 2 år - På valg er: Lisa Eriksen, 148, st.th., Heidi Jensen, 154, 2. tv., Henning Luis Tell, 156, 9. tv Forsamlingen opstillede følgende: Aymann el Jehaym, 146, 1. th., Betinna Pedersen, 116, Hassan Dalal, 160, st. tv. Stemmeudvalg udpeges til optælling af stemmer. Efter stemmeoptælling blev Lisa, Henning og Hassan valgt til bestyrelsen. 6) Valg af suppleanter for 1 år på valg er: Bettina Pedersen, 116, Heidi Jensen, 154, 2. tv, Peter Filstrup, 4, 2. Forsamlingen opstillede følgende: Aymann el Jehaym, 146, 1. th Bettina, Peter og Heidi blev valgt som henholdsvis 1., 2. og 3.suppleant 7) Eventuelt a) Forslag om sommerfest. John, Jannie, Judith, Peter og Flemming melder sig til et festudvalg. b) Der stilles spørgsmålstegn ved, hvorfor der ikke bliver serveret øl ved afdelingsmøderne? Formanden fortæller, at det er tradition og af hensyn til de forskellige kulturer, der er repræsenteret. c) Rottebekæmpelse det er svært at bekæmpe rotterne, når der fortsat er så mange beboere, der placerer mad og køkkenaffald udenfor og i øvrigt fodrer fugle og katte. d) En beboer efterspørger muligheden for at få etableret en hundegård eller lignende. Vurderingen er, at der ikke er plads til at etablere sådan et sted. e) En beboer efterspørger en beskrivelse af, hvordan affaldet skal sorteres. Der er allerede beskrivelser af affaldssortering på containerpladsen. f) En beboer efterspørger om boligorganisationerne få lokale håndværkere til at udføre arbejde, fremfor at få arbejdere fra Ålborg og Sønderjylland til at udføre arbejdet? Forklaringen er, at større arbejdsopgaver skal leve op til reglerne om udlicitering. g) Nogle beboere har haft problemer med at garageportene er i så dårlig stand, at de kan falde ned og ødelægge bilerne. Hvis der er sådanne problemer opfordres det til at man rapporterer det. Problemerne er også opstået efter vedligeholdelse af portene. Der har været problemer med at afgøre, hvem der skal betale for skaderne.

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Salen, Treschowsgade 2 Dato: Den 25. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 51 beboere samt bestyrelsen

Læs mere

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00

AFDELING NØRREBY. Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdeling/budgetmøde tirsdag den 25. januar 2005 kl. 19.00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bering-Bryld blev valg som dirigent.

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072

Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Referat fra ordinært afdelingsmøde Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Mødedato: 13. oktober 2011 Sted: Aktivitetshuset, Amagerfælledvej 73 Fremmødte husstande: 36 lejemål fra Hørgården 1 og 24 lejemål

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 47

Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Referat Afdelingsmøde afdeling 47 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 47 Sted: Grejsdalens Hotel, Grejsdalsvej 384 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 16 beboere

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1

Først velkommen til jer beboer der har valgt at komme i aften. 1 Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 26. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 42 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Tina Munkholm Bjarne Hajbert

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Beboermøde Afdeling 4

Beboermøde Afdeling 4 Beboermøde Afdeling 4 Dagsorden beboermøde afdeling 4 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om Helhedsplanen 7. Valg af styregruppe

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 1

Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Referat Afdelingsmøde afdeling 1 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 1 Sted: Festsalen, Treschowsgade 2 Dato: Den 19. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: 48 beboere samt bestyrelsen ved 44 lejemål

Læs mere

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted

DAGSORDEN: Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg. Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 43/50 Tingbjerg Dato Mandag den 23. september 2013 Sted Selskabslokalerne SAB Ruten 6R Deltagere Fra afdeling: Afd. 1-43 var repræsenteret af 17 lejemål Afd. 1-50

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016

Afdelingsbestyrelsens arbejde. Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 Afdelingsbestyrelsens arbejde Bo42 Kursus for afdelingsbestyrelser Lørdag d. 2. april 2016 1 1 Emnerne i dagens program Hvem bestemmer hvad? Ansvar og opgaver i Bo42 Afdelingsbestyrelsens opgaver Hvad

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015

REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag den 17. september 2015 REFERAT AF ORDINÆRT, OBLIGATORISK AFDELINGSMØDE Valg- og budgetmøde Brøndbyparken afdeling 4 tirsdag Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referenter og stemmetællere. 2. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 31. august 2010, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 38 Fra afdelingsbestyrelsen: Frede Pedersen Hanne Pedersen Birthe Eriksen Anders Andersen Bodil Sørensen

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 13. Referat fra afdelingsmødet den 16. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 31 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: 43 beboere, fordelt på 34 lejemål

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 48

AAB Silkeborg Afdeling 48 AAB Silkeborg Afdeling 48 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 4. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 63 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Joan Nielsen Allan Oldenburg Jf. Administration:

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 16

Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Referat Afdelingsmøde afdeling 16 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 16 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 29. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 18 beboere Kurt

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2.

Ordinært afdelingsmøde 2012 Afdeling 6 Østbyparken. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2. torsdag den 2. februar 2012 kl. 18.00 Mødelokalet, stuen Treschowsgade 2 Referat Deltager. Kirsten Almind, Formand Marie Lisby, Bestyrelsesmedlem Karin Mortensen, Organisationsbestyrelsen Anne-Kathrine

Læs mere

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280

Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Referat af ordinært afdelingsmøde (regnskabsmøde) i Boligselskabet Friheden Afdeling Friheden I, Friheden VI og Lille Friheden Onsdag den 11. november 2015 kl. 19.00 I Medborgersalen, Hvidovrevej 280 Dagsorden:

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Notat. Beboerdemokrati

Notat. Beboerdemokrati Notat Beboerdemokrati For de fleste, som bor alment, er beboerdemokratiet - det at beboerne har indflydelse på dagligdagen i deres boligområde og også på udviklingen heraf - den naturligste ting i verden.

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-55 Røde Kro Dato 26. august 2015 kl. 19.00 Sted Spaniensgade 25 A, kælderen Deltagere Fra afdelingen: 12 lejemål repræsenteret Fra fsb: Steen Søndergaard Thomsen,

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 81, AFHOLDT DEN 31. AUGUST 2015 I FESTLOKALET KNUD HANSENS VEJ 44 Der var mødt 10 beboere Fra hovedbestyrelsen: Svend Erik Jensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009

Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset. Tirsdag den 22. september 2009 Referat af ordinært beboermøde i Pakhuset Tirsdag den 22. september 2009 1. Fremmødte: 13 personer. 2. Evy Pauck bød velkommen, og åbnede mødet jf. dagsordnen, hun gjorde opmærksom på at der i den første

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013

Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Referat af afdelingsbestyrelsesmøde onsdag den 27. februar 2013 Til stede: sbestyrelsen: Astrid Hansen (AH), Bente Baudier (BB), Hans Kristian Andersen (HKA), Inge Lise Jørgensen (ILJ), Jens Arne Nielsen

Læs mere

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil.

Der fremmødte 9 beboere fra afdelingens 27 lejemål. De 9 mødedeltagere var: Ib, Per, Suzanne, Jógvan, Nuala, Dennis, Simon, Asbjørg og Emil. Referat af ordinært afdelingsmøde på FSB Peblingehus Peblinge Dossering 8 og Baggesensgade 2 og 4. Søndag den 20. August kl. 16.00, ( - i haven som også var befolket af kriblende flyvemyrer). Der fremmødte

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

Beboermøde Afdeling 9

Beboermøde Afdeling 9 Beboermøde Afdeling 9 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning for det forløbende år 5. Orientering om regnskab 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård IV den 24. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 29 beboere samt repræsentanter fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

VELKOMMEN TIL VOLLSMOSE. "De vilde drenge og andre udfordringer" - Strategier i Odense

VELKOMMEN TIL VOLLSMOSE. De vilde drenge og andre udfordringer - Strategier i Odense VELKOMMEN TIL VOLLSMOSE Vores fælles vision I Odense Odense skal være landskendt for attraktive og tidssvarende almene boliger i velfungerende og trygge bydele. Vi skal fremtidssikre de almene boliger

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 23. august 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Steen Johansen Britta Michelsen

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 18

Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Referat Afdelingsmøde afdeling 18 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 18 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade 21A Dato: Den 26. januar 2016, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 50

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015

Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Referat af ordinært afdelingsmøde Onsdag d 13. maj 2015 Fungerende formand Lars Hansen bød velkommen og konstaterede at vi var 60 husstande til stede. Dette tal steg senere til 62. Dagsordens pkt. 1: Valg

Læs mere

REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015.

REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015. REFERAT af afdelingsbestyrelsesmøde nr. 4, onsdag den 29. april 2015. Sted: Bestyrelsens mødelokale, Stolpehøj 61.1. sal Tid: 18.00 21.30 Tilstede: Afbud: Ole Lund Petersen (OLP), formand, Jesper Dalhoff

Læs mere

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen

FA09. Afdelingsmøde. Huskeliste til afdelingsbestyrelsen FA09 Afdelingsmøde Huskeliste til afdelingsbestyrelsen INDLEDNING Boligafdelingens øverst bestemmende organ er afdelingsmødet. Afdelingsmødet skal drøfte og godkende afdelingens budget for det kommende

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00

Referat fra Lejerbo afdeling 60 Beboermøde: Tirsdag den 13. september 2011 kl.19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Nyt fra bestyrelsen 5. Indkomne forslag 6. Fremlæggelse og godkendelse af næste års budget 7. Eventuelt Kl. 19.00 Åbnede Formand

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen

Tilstede fra Boligkontoret (BKÅ): administrationschef Carl Danielsen og inspektør Chris Mikkelsen Afdelingsmøde afdeling 25 torsdag den 20. september 2012 Tilstede fra bestyrelsen: Johnny Eriksen, Carina Halvorsen, Bettina Hou Mandsfeldt, Ruth Christoffersen, Bente Andersen, Gunnar Thyrring og Anne

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

fsb bellahøj husorden for bellahøj

fsb bellahøj husorden for bellahøj fsb bellahøj husorden for bellahøj Rådhuspladsen 59 1550 København V tel 3313 2144 fax 3314 1260 www.fsb.dk februar 2014 HUSORDEN FOR BELLAHØJ Afdelingsbestyrelsen og ejendomskontoret byder dig velkommen

Læs mere

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00

Beslutningsreferat af: Referat nr. 4. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 01.03.05 kl. 18.00 22.00 DIRIGENT: DAVID AD. 1 Fremmødte / Fraværende. Freddy, David, Pia H., Karin, Mads, Pia K., Aase. Afbud fra varmemester Per N., Klaus og Per Chr. AD. 2 Godkendelse af referat nr. 3. Rettelse til AD. 4 a.

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Tirsdag den 16.09.2014 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade

Referat. Ordinært afdelingsmøde 2011. Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade Referat Vedrørende: Afdeling 18 Moldeparken Ordinært afdelingsmøde 2011 Sted: Moldeparkens Fælleshus, Grundet Bygade Dato: 31. januar 2011 kl. 19.00. Deltagere: 43 beboere, heraf 39 lejemål. Adda Johansen,

Læs mere

6. Indkomne forslag 2014

6. Indkomne forslag 2014 Afdeling 601 Kirkebjerg Indkomne forslag 2014 6. Indkomne forslag 2014 6.1 Parkeringspladser (forslag indkommet 6. marts 2014) Side 1 af 5 6.2 Varmemålere (forslag indkommet 9. marts 2014) Jeg ønsker at

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Indkaldelse til 9. maj 2011 Ordinært afdelingsmøde for alle beboere i Avedøre Stationsby Syd Mandag d. 16. maj 2011 kl. 19 00 i selskabslokalerne Trædrejerporten 4 (ved Ejendomskontoret) Forslag til dagsorden

Læs mere

Mødereferat fra Ordinært Afdelingsmøde 2014

Mødereferat fra Ordinært Afdelingsmøde 2014 Lejerbo: Afd. 101-0 Munkebo Dato: 8. maj 2014 Referent: Morten Lauritsen Husstande: Cedervej: 12 husstande Cypresvej: 12 husstande Palmeallé: 9 husstande Pinjevej: 6 husstande I alt: 39 husstande Sted:

Læs mere

Referat af Budget Beboermøde. 1. Velkomst. 2. Formalia

Referat af Budget Beboermøde. 1. Velkomst. 2. Formalia Referat af Budget Beboermøde. Afholdt den 30. oktober 2006 kl. 19.00 i Mosegårdshallen, Spindestræde 82. 1. Velkomst Henning Bjerre bød velkommen. 2. Formalia Valg af dirigent: Valg af referent: Fra VA

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 58

TIL BEBOERNE I AFDELING 58 TIL BEBOERNE I AFDELING 58 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet.

Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet. Nyhedsbrev for afdeling 40 Fredrik Bajers Vej November 2012 Nye afdelinger i Kanalkvarteret I løbet af sommeren er 2 nye afdelinger med ungdomsboliger kommet med i Kanalsamarbejdet. Det drejer sig om afd.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen.

KTH startede mødet med, at byde de 2 fremmødte fra afd. 36 velkommen. KTH gennemgik kort dagsordenen. Afdelingsmøde for afd. 36 Viborg Landevej 44 Torsdag, den 17. september 2015 kl. 16.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP) og Karina Karlsen.

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 4. mandag den 7. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 4 mandag den 7. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40

Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Beboermøde. Tirsdag d. 15. september kl. 19. 00 I AKB s beboerhus Agerkær 40 Tilstede: 32 husstande samt Hanne, John, John Ras, Steen, Jan, Mona fra bestyrelsen og Jan Togersen fra Lejerbo Referent: Tine

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 22

AAB Silkeborg Afdeling 22 AAB Silkeborg Afdeling 22 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 17. august 2017 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 20 fra starten 2 forlod mødet inden

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 11

Beboermøde. Afdeling 11 Beboermøde Afdeling 11 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Orientering fra teamleder 6. Status helhedsplanen 7. Orientering om regnskabet 2014 8. Afdelingens

Læs mere

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen

Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Side 1/6 Afdeling 20. Referat fra afdelingsmødet den 04. september 2012, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 54 incl. afdelingsbestyrelsen Fra afdelingsbestyrelsen: Anders Andersen Bodil Sørensen Finn

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ORGANISATIONSBESTYRELSEN Søborg, den 18. marts 2016 JLS/gj REFERAT fra ekstraordinært møde mandag den 14. marts 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Side 1/5 Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Jens Erik Grøn

Læs mere

I mødet deltog: Beboere: 27 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen

I mødet deltog: Beboere: 27 incl. afdelingsbestyrelsen. Afdelingsbestyrelsen: Kirsten Christensen Erik Jensen Poul Erik Christensen Side 1/8 Notat Afdeling 13 - Beboermøde den 07.05.2015, kl. 19.00, Løvvangens kirkecenter. Angående opfølgning på 360 graders eftersyn/ tilfredshedsundersøgelse. I mødet deltog: Beboere: 27 incl. afdelingsbestyrelsen.

Læs mere

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour

Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour Afdelingsmøde i afdeling 7 Onsdag den 07.09.2015 På Motel La Tour DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Godkendelse af forretningsorden. 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning. 4.

Læs mere

Greveager 1 2670 Greve. Kontortid: mandag til fredag kl. 10.00-13.00 torsdag tillige 15.30-17.00. 16. april 2014

Greveager 1 2670 Greve. Kontortid: mandag til fredag kl. 10.00-13.00 torsdag tillige 15.30-17.00. 16. april 2014 Til: Boligtagerne 16. april 2014 bh/- Afd. 4 Gersagerparken. Referat af afdelingsmødet 1. april 2014. 0. Orientering fra Greve Nord Formanden for afdelingsbestyrelsen, Karsten Øbro bød velkommen til 83

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013

POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING. Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 POSTFUNKTIONÆRERNES ANDELS-BOLIGFORENING AFD 1 POSTPARKEN Postparken 8A kld. 2770 KASTRUP Referat afdelingsmøde PAB afd. 1 den 9. september 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent og stemmetæller

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken

Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Referat fra afdelingsmøde i Egeløvparken Afdeling 1-1015 Egeløvparken Mødedato/kl.: 4. juli 2012 kl. 19.00 Sted: Beboerlokalet Deltagere: Solvej Strømsted (Økonomi) Helle Reinholdt (konstitueret driftschef)

Læs mere

Bestyrelsens forslag til ny husorden

Bestyrelsens forslag til ny husorden Bestyrelsens forslag til ny husorden Generelt er forslaget til ny husorden en justering af den nuværende suppleret med tilføjelse af regler vedr. dørtelefon og adgangskontrol samt tørring af tøj, som blev

Læs mere

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017

Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Referat af afdelingsmøde, Afdeling 5, tirsdag den 12. september 2017 Tilstede: 20 husstande Afdelingsbestyrelsen: Lennart Gustafsen Steen B. Jensen Heidi Lindhardt Søren Enghoff Administrationen m.v.:

Læs mere

Bilag 1. Generalforsamling A/B Lykkehøj 28. april 2015 Velkommen til A/B Lykkehøjs generalforsamling 2015. Særlig velkomst til de nye andelshavere som er kommet til i det forgangne år. Vi har inviteret

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 25

AAB Silkeborg Afdeling 25 AAB Silkeborg Afdeling 25 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 8. september 2016 Deltagere: Antal beboere: 70 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Grethe Hviid Anders Nielsen Jf. Administration:

Læs mere

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38

REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 REFERAT AF AFDELINGSMØDE I AAB KOLDINGS AFDELING 52, AFHOLDT DEN 9. SEPTEMBER 2014, kl. 17.00 I FÆLLESHUSET, SNEBÆRVEJ 38 Der var mødt 33 beboere. Fra administrationen: Lars Strandby, Hans Andersen & Charlotte

Læs mere

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15

BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15 BOLIGSOCIAL HELHEDSPLAN I VOLLSMOSE 2016-2020 1/15 HELHEDSPLAN VOLLSMOSE 2016-2020 En kommende helhedsplan i Vollsmose skal gennem lokale indsatser understøtte de politiske udviklingsmål, som stat, kommune,

Læs mere