Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni juni 2020 (2.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni juni 2020 (2."

Transkript

1 Kontrastrejse i verdens største landlåste land - Kasakhstan 29. maj juni 2020 (1. etape - Øst) 4. juni juni 2020 (2. etape - Vest) Mangystauplateauet i det vestlige Kasakhstan - 2. etape Silkevejsrejser byder velkommen til en af vores spændende researchrejser, som vi oftest inviterer eventyrlystne gæster med på, når vi skal undersøge mulighederne i nye spændende rejselande. Denne gang går rejsen til verdens største landlåste land Kasakhstan, som meget få turister finder vej til. Vi har imidlertid længe haft lyst til at besøge det store, kontrastfyldte land, som mest er kendt for cykelholdet Astana, kosmodromen Baikonur hvorfra Danmarks første astronaut Andreas Mogensen fik rumdebut og skuespiller Sacha Baron Cohens noget karikerede figur Borat. To forskellige verdener - To meget forskellige etaper Vi har delt rejsen op i to etaper. Første etape foregår i den østlige del af Kasakhstan med hovedbyerne Nur Sultan (Tidligere Astana) og Almaty, nationalparken Altyn Emel og Turkestan med de største historiske monumenter fra Timur Lenks tid, da Silkevejen var på sit højeste. Anden etape foregår i den vilde og uberørte vestlige del af Kasakhstan med udgangspunkt i byen Aktau ved Det Kaspiske Hav. Herfra vil vi besøge fascinerende ørkenlandskaber og ældgamle underjordiske moskeer og nekropoliser. På denne etape lever vi i ørkenen og sover i telt. På vores researchrejser er der garanti for spektakulære og ofte bizarre rejseoplevelser, da vi foretrækker at komme langt væk fra de almindelige turistveje, hvilket i sær gør sig gældende på anden etape. Da det er en researchrejse i meget lidt besøgte områder, skal du have en fleksibel indgang til det at rejse og til de mennesker vi møder i fremmede kulturer. Logistikken kan blive ændret med kort varsel og programmet kan blive afveget. Garanteret afrejse fra kun fire deltagere på hver etape. Velkommen til Kasakhstan Jan Tvernø - jantvernoe.dk Indehaver af Silkevejsrejser En del af Tvernø Travel Group - tt-group.dk

2 Fredag den 29. maj 2020 (1. etape) Afrejse fra Danmark - Ankomst til Nur-Sultan Forventet flyplan med Aeroflot fra København København - Moskva 00:10-03:35 Moskva - Nur-Sultan 09:20-15:45 ***Ibis eller tilsvarende i Nur-Sultan (-/-/-) Lørdag den 30. maj 2020 (1. etape) Nur-Sultan & aftenfly til Almaty Vi tager på bytur i hovedstaden Nur-Sultan, som tidligere hed Astana. Byen ændrede navn til ære for den afgåede præsident Nursultan Nazarbayev - Det er det man kan i Kasakhstan. Vi oplever nogle af Nur-Sultans største arkitektoniske værker, Palace of Peace and Reconciliation, Hazret Sultan moskéen, det imponerende nationalmuseum med ti store tematiske haller og Nur-Sultans vartegn det 97 meter høje Baiterek tårn. Vi flyver til Almaty i det sydlige Kasakhstan om aftenen. ***Kazakhstan eller tilsvarende i Almaty (M/F/A) Søndag den 31. maj 2020 (1. etape) Almaty - Altyn Emel Nationalparken - De syngende sandklitter Vi kører mod Altyn Emel Nationalparken og stopper undervejs ved floden Ili, som flyder fra det nordvestlige Kina. Floden er km. lang og munder ud i Balkhashsøen. Ved Ilifloden kan vi bla. se en, for Centralasien, sjælden buddhistisk vidnesbyrd i form af fem klipper med indgraverede Buddhaillustrationer. Vi slutter dagen med at besøge de imponerende syngende sandklitter, som med en længde på m. og en højde på godt 150 m. er et imponerende syn. Når vejrforholdene er optimale, lyder klitterne som et overflyvende fly. Guesthouse (M/F/A) Mandag den 1. juni 2020 (1. etape) Altyn Emel Nationalparken - De farvede bjerge Aktau & Katutau Altyn Emel Nationalparken er en geologs vådeste drøm og meget alsidig. Vi besøger de farvede bjerge Aktau og Katutau, som med deres klare gule, orange, røde og hvide farver danner en surrealistisk baggrund til din ellers helt almindelige mandag. De smukke bjerge menes at være dannet af vulkaner i udbrud, som blev nedkølet meget hurtigt for mange tusind år siden. Klippernes form er lige så bemærkelsesværdig som farverne. Guesthouse (M/F/A) Tirsdag den 2. juni 2020 (1. etape) Kolsaisøerne & Landsbyen Saty Vi kører til den første af tre Kolsaisøer tæt på landsbyen Saty. Du er tilgivet, hvis du har sovet undervejs, og tror at du er vågnet op i Schweiz eller Canada. Mange Kasakher tror ikke deres egne øjne, når de oplever dette smukke alpine landskab, som står i skærende kontrast til de store vidder og nøgne stepper, som præger Kasakhstan. Søernes farve skifter, så man ved aldrig hvilket syn der venter. Guesthouse (M/F/A)

3 Onsdag den 3. juni 2020 (1. etape) Kayindysøen og Charynkløften, Tilbage til Almaty Vi fortsætter vores færd i noget af Centralasiens smukkeste natur, når vi besøger den lille Kayindysø, som blev dannet ved et jordskælv i 1910, som skabte en naturlig dæmning og oversvømmede området. Derfor vokser der træer direkte op af søen, hvilket er et temmelig bizart syn. Efter at have nydt det bizarre landskab, kører vi mod Charyn kløften, som er et af Centralasiens mest fascinerende landskaber og en af Kasakhstans naturlige stoltheder. Vi besøger Valley of Castles, hvor mange af klipperne ligner menneskeskabte strukturer, hvorefter vi returnerer til Almaty. ***Kazakhstan eller tilsvarende i Almaty (M/F/A) Torsdag den 4. juni 2020 (1. etape) Morgenfly til Shymkent - Turkestan & Sauran Morgenfly til Shymkent, hvorfra vi fortsætter til Turkestan, som huser Kasakhstans mest storslåede arkæologiske monument - UNESCO verdensarven Kosha Akhmed Yasauis mausoleum, som samtidig er landets største pilgrimsmål. Mausoleet i Turkestan blev bygget af Timur Lenk fra 1389, da Timur Lenks imperium og Silkevejen var på sit højeste, og Turkestan var et vigtigt handelscentrum og et stort religiøst centrum for sufister. Vi besøger også ruinerne i Sauran, som engang var områdets største by og lokal hovedstad for de mongolske horder. ****Khanaka eller tilsvarende i Turkestan (M/F/A) Fredag den 5. juni 2020 (1. etape) Turkestan - Shymkent - Arystan Bab mausoleet & Otrar - Aftenfly til Aktau På vejen tilbage til Shymkent besøger vi mausoleet for Arystan Bab og ruinbyen Otrar. Iflg. legenden modtog Arystan Bab Mohammads halskæde, som han videregav til den 11-årige Kosha Akhmed Yasaui, som dermed blev Arystan Babs discipel. Ruinbyen Otrar har stor historisk betydning og lagt navn til Otrarkatastrofen. En mongolsk handelskonvoj blev plyndret og udslettet, da den lokale khan havde mistanke om, at der var flere spioner end handlende i konvojen. Massakren ledte til mongolernes beslutning om ekspansion mod vest, og de stoppede ikke før de stod i Østeuropa. Aftenfly til oliehovedstaden Aktau ved Det Kaspiske Hav. ***Chagala eller tilsvarende i Aktau (M/F/A) Lørdag den 6. juni 2020 & Søndag den 7. juni 2020 (1. etape) Oliehovedstaden Aktau - Hjemrejse fra Aktau - Hjemkomst til Danmark Lørdag den 6. juni 2020 i Aktau er til fri disposition. Forventet flyplan med Aeroflot fra Aktau den 7. juni Aktau - Moskva 06:00-07:00 Moskva - København 10:20-12:05 ***Chagala eller tilsvarende i Aktau (M/-/-)

4 Torsdag den 4. juni 2020 & Fredag den 5. juni 2020 (2. etape) Afrejse fra Danmark - Ankomst til Aktau Forventet flyplan med Aeroflot fra København København - Moskva 12:55-16:30 Moskva - Aktau 00:10-04:55 (5. juni 2020) Ankomst tidligt om morgenen, hvorpå hele dagen er til fri disposition. Deltagerne fra 1. etape ankommer til Aktau om aftenen den 5. juni ***Chagala eller tilsvarende i Aktau (-/-/-) Lørdag den 6. juni 2020 (2. etape) Aktau - Karagaiyesænkningen, Shopan-Atamoskéen & Ustyurtplateauet 2. etape på denne kontrastrige rejse i Kasakhstan bringer os bogstaveligt talt ud i det vilde vesten, hvor vi sover i telt, og laver mad i naturen omgivet af en smuk, vild og praktisk talt ubesøgt natur nærmest uden sidestykke. Vi forlader Aktau tidligt på dagen og kører til den 132 meter dybe Karagaiyesænkning, hvorefter vi besøger Shopan-Ata moskéen fra det 14. århundrede, som har et af de ca. 360 nekropoliser i området, hvoraf mange kan dateres helt tilbage til dengang, området var beboet af nomadestammer. Vi sætter lejr på Ustyurtplateauet. Søndag den 7. juni 2020 (2. etape) Karyn-Zharyk sænkningen Vi fortsætter vores episke rundtur i det vestlige Kasakhstan, og ankommer til den helt spektakulære Karyn-Zharyk sænkning. Sænkningen er ikke så lav som Karagaiyesænkningen, men særlig smuk pga. de fem toppe, som står i dens hvide salt. Vi går op til et udsigtspunkt på kanten af en kløft, hvor det smukke sceneri åbenbarer sig for os i al sin skønhed. Vi sætter lejr i kløften. Mandag den 8. juni 2020 (2. etape) Balayukhulen, Boktybjerget & Boszhiradalen Vi står tidligt op for at fotografere den smukke og uvirkeligt farverige solopgang over Karyn-Zharyk sænkningen. Efter denne gode start på dagen fortsætter vi mod Boszhiradalen. På vejen besøger vi den karakteristiske Balayukhule, som har form som en moské med et kuppelformet loft og tre rum. På vores videre færd oplever vi de store sandklitter ved Tuesu og det fascinerende rød/hvide bjerg Bokty. Vi sætter lejr i den hvide kløft i Boszhiradalen. Tirsdag den 9. juni 2020 (2. etape) Dreadnoteklippen, Den underjordiske moské Beket Ata og Tuzbairsaltsøen Vi starter med en fire km. vandretur til klippen Dreadnote, som byder på endnu en fantastisk udsigt over det usædvanligt varierede ørkenlandskab vi befinder os i, i det vilde vestlige Kasakhstan.

5 Vi forlader Bozhiradalen og besøger den underjordiske moské Beket Ata, som den clairvoyante lærer Beket-Ata fortrak til i sidste halvdel af sit liv og boede der til sin død i Beket-Ata var lokal, men studerede i Khiva i Usbekistan. Da han returnerede til Mangistauregionen, menes han at have etableret fire moskéer i området samt en sufiskole i Beket Ata. Nogle forskere mener desuden, at moskéen har været anvendt som observatorium. Vi sætter lejr ved Tuzbairsøen. Onsdag den 10. juni 2020 (2. etape) Kokkalakløften, løveklippen Sherkala & Airaktydalen Tuzbair betyder salte vægge refererende til de saltholdige bjerge der omgiver søen, som er ti gange mere salt end verdenshavene. Efter et par kilometers vandring i det golde men spektakulære terræn nyder vi udsigten fra et udsigtspunkt. Vi fortsætter vores færd mod Airaktydalen, der også er kendt som Valley of Castles, pga. dens Monument Valleyagtige udseende med store fritstående røde klipper. Undervejs besøger vi Kokkalakløften og områdets signaturklippe - Den smukke Sherkalaklippe, som også kaldes for løveklippen. Vi sætter lejr i Airactydalen. Torsdag den 11. juni 2020 (2. etape) De magiske kugler i Toryshdalen & Shakpak-Atamoskéen - Retur til Aktau Den sidste dag på vores kasakhiske ørkeneventyr byder på flere spektakulære naturoplevelser. Det vel nok mest spektakulære syn i dag er de magiske kugler i Toryshdalen. I dalen ligger flere tusind, nærmest kuglerunde, sten på op til fire meter i diameter spredt i landskabet. Vi kører gennem de to dramatiske kløfter Kapamsay og Shakpak-Ata på vej mod Shakpak-Ata moskéen og dens nekropolis. Moskéen er unik, da den har form som et kors. Ved indgangen er der mange ornamenter og arabiske tekster. Vi afslutter vores tur i det vilde vesten i Aktau, hvor vi startede. ***Chagala eller tilsvarende i Aktau (M/F/A) Fredag den 12. juni 2020 (2. etape) Hjemrejse fra Aktau Hjemkomst til Danmark Forventet flyplan med Aeroflot fra Aktau Aktau - Moskva 06:00-07:00 Moskva - København 10:20-12:05 (-/-/-)

6 Priser, betingelser og vilkår for rejsen Rejsens pris pr. person: *1 1. etape: DKK Enkeltværelsetillæg: DKK (Ikke altid muligt i Guesthouses) 2. etape: DKK Enkeltværelsetillæg: DKK 695 (Kun på hoteller - Enkelttelt på forespørgsel) International flyforbindelse som beskrevet ca. DKK (Fremsøgt flypris i juli Kan ændres) Tre indenrigsfly på 1. etape bookes til dagspris - Regn med ca. DKK Skriv dig evt. op til deleværelse (To enkeltsenge) med anden deltager ved tilmelding. Er der imidlertid ingen som ønsker at dele værelse, skal du betale enkeltværelsetillæg, hvis du rejser alene. Tilmelding og programspørgsmål: Silkevejsrejser v/jan Tvernø - jt@tt-group.dk Prisen inkluderer: - Landtransport og transfers jf. program - Overnatninger jf. program incl. tidlig indtjekning den 5. juni (Kan ændres til tilsvarende standard) - Måltider jf. program ex. drikkevarer (M=Morgenmad, F=Frokost, A=Aftensmad, Kan være box/picnic) - Entréer og guide til seværdigheder og aktiviteter jf. program - Dansk rejseleder - Jan Tvernø - Lokale guider - Rejsegarantifondens dækning - Registreringsnummer Tvernø Travel Groups tryghedsservice (Rejseinformationer for hurtig koordinering i tilfælde af krise) Prisen inkluderer ikke: - International flybillet *1 - Indenrigsfly - Visum - Anbefalet afbestillingsforsikring og obligatorisk rejseforsikring *2 - Evt. vaccinationer - Kontakt egen læge eller Statens Serum Institut - Drikkepenge, evt. fotoafgifter samt frivillige bidrag *3 - Ikke nævnte måltider - Alt andet som ikke er nævnt i program eller nævnt som inkluderet i prisen Praktiske oplysninger: - Danske statsborgere får normalt visum til Kasakhstan ved ankomst - Dit pas skal være gyldigt til minimum seks måneder efter udrejse - Ved tilmelding skal du fremsende kopi/scan/foto af pas til Silkevejsrejser - Depositum på DKK estimeret flypris DKK faktureres ved tilmelding - Restbeløb faktureres til betaling tre måneder før afrejsen - Rejsen gennemføres ved minimum fire tilmeldte ex. dansk rejseleder på hver etape - Deltagelse foregår på egen risiko - Guidesproget er engelsk. Det fremmer rejseoplevelsen at du taler og forstår engelsk Forbehold for programændringer og forudsætningsændringer som valutakurser, skatter og afgifter samt oliepriser. *1 - Tvernø Travel Group inkluderer ikke flybilletten for fleksibilitetens skyld. Det gør det lettere at garantere rejsen ved få tilmeldte, ligesom det er lettere at arrangere individuelle forlængelser. Det er desuden lettere at arrangere afrejse fra eksempelvis Aalborg, Billund eller Hamborg, såfremt det er logistisk muligt. Forudsætningsændringer som valutakurser, ændrede skatter og afgifter samt oliepriser kan medføre ændret pris til efterfakturering jf. Lov om pakkerejser. *2 - Tvernø Travel Group anbefaler GOUDA, hvis forsikringer har en rigtig god dækning. *3 - Det er kutyme at give drikkepenge i Kasakhstan. Der beregnes et vejledende niveau som rejselederen administrerer.

7 Silkevejsrejser, Tvernø Travel Group og din rejseleder Jan Tvernø I 2007 kom jeg hjem fra Cordillera Blanca i Peru med en ide - Ideen hed Happy Lama Travel og gik ud på at arrangere specialrejser med individuel kant til primært Peru. Ideen har udviklet sig siden, og i dag består Tvernø Travel Group af de fire specialiserede rejsebureauer All Exclusive Travel, Balkanrejser, Happy Lama Travel og Silkevejsrejser. Vi arbejder stadig ud fra filosofien om at arrangere rejser med kant til såvel populære rejselande, som til mindre kendte rejsemål. Tvernø Travel Group er stolte af, og bevidste om, at være et old school, men nytænkende rejsebureau med kant, baseret på helt basale værdier som gensidig tillid, grundighed, ligeværdig dialog, kvalitetsbevidsthed og helt almindelig ordentlighed. Vi vægter derfor egen destinationsresearch, personlig dialog og behovsafklaring højere end hurtige digitale selvbetjeningsløsninger, sociale medier og tvivlsomme partnerskaber. Jeg lægger stor vægt på personligt at have researchet de valgte destinationer og er derfor meget på farten for at sikre kvaliteten af din rejse. Jeg har et omfattende professionelt netværk i ca. 70 lande. Jan Tvernø er kendt for at arrangere rejser som tager dig Off the beaten track til steder som ikke udbydes hos traditionelt tænkende rejsebureauer. Læs mere om Jan på Jeg har de seneste år bla. rejst i spændende lande som Guyana, Sudan, Oman, Tadsjikistan, Kirgisistan, Iran, Usbekistan, Moldova, Aserbajdsjan, Georgien, Papua Ny-Guinea, Mongoliet, Surinam, Uganda, Colombia, Armenien, Nagorno-Karabakh, Bulgarien, Makedonien, Argentina og Sri Lanka. Silkevejsrejser er som loven foreskriver naturligvis registreret i Rejsegarantifonden med registreringsnummer Læs om Tvernø Travel Group på Læs om Jan Tvernø på Jan Tvernø ved Persepolis i Iran

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun

Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun Aktivt yogaophold i Bulgariens smukke Rhodoperbjerge Temarejse med erfaren dansk Iyengar Yogalærer Elin Marie Døfler Bruun 1. september 2018-8. september 2018 Bulgarien er et af de få europæiske lande,

Læs mere

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018

Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august august 2018 Europas ukendte bjerge - En kulturel vandretur i smukt terræn Særrejse i Bulgarien 14. august 2018-22. august 2018 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt i Europas oversete hjørne - Det Sydøstlige

Læs mere

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018

Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september oktober 2018 Stalin, Kildevand og Svanetårne Vandring i Kaukasus Særrejse i Georgien 22. september 2018-4. oktober 2018 Koruldisøerne i Svaneti, Kaukasus, Georgien På kanten af Europa, ligger smukke Georgien og de

Læs mere

Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj maj 2019

Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj maj 2019 Skønne naturoplevelser i Rhodopernes bølgende grønne bjerge Særrejse i Bulgarien 12. maj 2019-19. maj 2019 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt i Europas oversete hjørne - Det Sydøstlige Balkan

Læs mere

Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj maj 2019

Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj maj 2019 Vandring, smukke bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 4. maj 2019-11. maj 2019 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere, som ligger

Læs mere

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018 Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september 2018-18. september 2018 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere,

Læs mere

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts april 2019

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts april 2019 Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 28. marts 2019-6. april 2019 Tag på dit livs smukkeste ørkenvandring i Sahara. Vi bruger farverige Marrakesh som springbræt til at nyde nogle smukke

Læs mere

Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018

Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april april 2018 Kulturel vandring i Marco Polos fodspor - Essensen af Silkevejen Særrejse i Usbekistan 4. april 2018-18. april 2018 Den ufærdige minaret Kalta Minor i Khiva Usbekistan er med de smukke byer Khiva, Bukhara

Læs mere

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018

Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september september 2018 Maritim vandring, bjerge og selvforkælelse i landlåste Makedonien Særrejse i Makedonien 11. september 2018-18. september 2018 Makedonien er et lille, smukt og ret ukendt land med knap to mio. indbyggere,

Læs mere

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar februar 2018

Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar februar 2018 Ørkenvandring ved Erg Chigaga i Sahara Særrejse i Marokko 1. februar 2018-10. februar 2018 Tag på dit livs smukkeste ørkenvandring i Sahara. Vi bruger farverige Marrakesh som springbræt til at nyde nogle

Læs mere

Henrik driver Køge Bugt PT Studie i Karlslunde - Træningsstudie for personlig træning.

Henrik driver Køge Bugt PT Studie i Karlslunde - Træningsstudie for personlig træning. Motion, velvære, god kost og bedre livsstil i smukke omgivelser Bootcamp med Din Personlige Træner - Henrik Sørensen Særrejse i Bulgarien 4. maj 2019-11. maj 2019 Bulgarien ligger smukt og meget lidt besøgt

Læs mere

Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september

Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september Aserbajdsjan - Ildlandet på kanten af Europa Særrejse i Aserbajdsjan med erfaren dansk rejseleder 26. september 2018-5. oktober 2018 Baku, Aserbajdsjan På kanten af Europa, ligger Land of Fire - Ildlandet

Læs mere

Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august september 2019

Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august september 2019 Stalin, Svanetårne og dramatisk natur - Kultur & Vandring i Kaukasus Specialrejse i Georgien 31. august 2019-13. september 2019 Ushguli i Svaneti, Kaukasus, Georgien På kanten af Europa ligger smukke Georgien

Læs mere

Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar marts 2020

Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar marts 2020 Kontrastfyldte Sri Lanka - Dyreliv, kultur og vandring i smuk natur Specialrejse i Sri Lanka 29. februar 2020-14. marts 2020 Bundala NP, Sri Lanka Sri Lanka - Det lille frodige ørige med den dramatiske

Læs mere

Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober

Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober Eventyrlig vin- og gastronomirejse i vinlandet med tre hovedstæder Moldova, Transnistrien & Gagausien 1. oktober 2019-8. oktober 2019 Bill & Helle Brodersen, BTB Vin & Spiritus, byder i samarbejde med

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rideekspedition i det østlige Mongoliet 14 dages kontrast- og actionfyldt program 14 28. Juni 2009 Følg med på en unik og meget varieret rejse, der byder på forskelligartede

Læs mere

Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway

Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway Roadtrip på verdens tag - Wakhan Valley og Pamir Highway Særrejse til Tadsjikistan og Kirgisistan med erfaren dansk rejseleder 4. september 2016-17. september 2016 (garanteret afrejse) Tag med på et af

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september september 2019

Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september september 2019 Europas oversete hjørne - Moldova, Gagausien og Transnistrien Specialrejse i Moldova 21. september 2019-28. september 2019 Comrat, Gagausien, Moldova Velkommen til en fascinerende rejse til et af Europas

Læs mere

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage

Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage Rejse til det vilde natur i det østligste Rusland Kamchatka, Sakhalin og Kurilerne 23 dage 1 dag. Afrejse Kastrup onsdag den 8. juli kl. 0.40. Alle tider er lokale tider. Tidsforskel +9 timer. 2 dag torsdag

Læs mere

Ørkensand og eminent shopping i Dubai

Ørkensand og eminent shopping i Dubai Ørkensand og eminent shopping i Dubai Besøg verdens højeste bygning, kør rally gennem ørkenens sandklitter og shop i Mall of Emirates. Dubai er fyldt med oplevelser for enhver smag. 9 dage Fra-pris pr.

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts april 2019

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts april 2019 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 30. marts 2019-12. april 2019 Påfugl, Yala National Park Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det

Læs mere

Botswana camping adventure

Botswana camping adventure Botswana camping adventure Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske naturområder som Kalahari-

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser

Grupperejse til Kina. Josefine Gudmann Risskov Rejser 2019 Grupperejse til Josefine Gudmann Risskov Rejser 04-07-2019 Velkommen til! Kom med på en storslået rejse til det sydlige, hvor der ikke er mange andre rejsende til at sætte deres aftryk. Inden vi udforsker

Læs mere

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden

SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden SPAR 25% på opholdet, hvis du rejser i 2017 og senest en måned efter bestilling. Kenya bag facaden - unik safari i Kenya Nairobi Amboseli Lake Naivasha Lake Elementaita Lake Nakuru Masai Mara På denne

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse.

Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Dato: 06. 07 2016 BESTIGNING AF MOUNT MERU Tag med til toppen af Mount Meru med dansktalende rejseleder. Dette smukke bjerg byder på en udfordrende og naturrig oplevelse. Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten

Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten Bestig Kilimanjaro via Machame-ruten På denne vandring får I muligheden for at opnå det, som mange drømmer om: At bestige enestående Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg og verdens højeste enkeltstående

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing

Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing Trans Mongolske Rute 2010 Moskva - Sergejev Posad - Ekaterinburg - Irkutsk - Listvijanka - Bajkalsøen -Ulan Bator Beijing 18 dage / 17 nætter Gruppe tur/ min 10 personer Denne rute er en anden type transsibiriske

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november 2017-17. november 2017 Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det frodige ørige Sri Lanka

Læs mere

Tanzanias sydlige højdepunkter

Tanzanias sydlige højdepunkter Tanzanias sydlige højdepunkter Kom med på safari i Tanzania og besøg nogle af Afrikas mest fantastiske safariområder Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde

Læs mere

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015

Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 Wonca Africa Regional Conference ACCRA / 6.-9.maj 2015 - med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Rejsebureauet Jesper Hannibal ApS * Fredensgade 36B * 8000 Åarhus C Kontakt:

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017

Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november november 2017 Sri Lanka - Kultur, historie, dyreliv og vandring i smuk natur Særrejse til Sri Lanka 4. november 2017-17. november 2017 Som en tåre i øjenkrogen på Indiens sydøstkyst ligger det frodige ørige Sri Lanka

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

MANDEREJSE PYRENÆERNE

MANDEREJSE PYRENÆERNE 7 E. 23. - 29. MAJ 2015 MANDEREJSE PYRENÆERNE VANDRETUR FOR MÆND MED EVENTYRER OG PSYKOTERAPEUT HANS ERIK RASMUSSEN AFSKED UDFORDRING UDSYN MÅLRETTETHED OVERSKRIDE GRÆNSER INDLEVELSE HJEMKOMST Indhold

Læs mere

Tanzanias hemmeligheder

Tanzanias hemmeligheder Tanzanias hemmeligheder De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget begrænset omfang er mærket

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne

Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne Den klassiske kør-selv-ferie på Færøerne En fantastisk kør-selv-ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve Færøerne i jeres eget tempo. Vi har forslået en rute,

Læs mere

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet

Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet Beijing, den transsibiriske jernbane og rundtur i Mongoliet 14 dage med et fantastisk varieret og kontrastfyldt program, med afrejse 20. juni og hjemkomst 4. juli. Rejsen er unik da den vil byde på meget

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten

KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten KAMCHATKA Det uberørte naturparadis ved Stillehavskysten 10. august - 21. august 2017 Kamchatka-halvøen i Ruslands Far East er det sande naturparadis, hvor grizzly bjørne har travlt med at fange enorme

Læs mere

5 dage med vandring på is

5 dage med vandring på is 5 dage med vandring på is Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring på

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Safari og badeferie i Kenya

Safari og badeferie i Kenya Safari og badeferie i Kenya Tag på en spændende rejse, der kombinerer safari i Tsavo National Park med badeferie ved kenya-kysten. På denne rejse til Kenya, får I mulighed for at se utrolige dyr på jeres

Læs mere

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu

med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu Rejsenr.: 221-2015 Indien med besøg på det lutherske børnehjem i Gudipadu 3.1-14.1 2015 En meget anderledes rejse i 2015! Det er en form for studierejse uden luksus. Veje og gader er ujævne, og vi skal

Læs mere

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser)

Dagsprogram. Søndag 20.9. (ca. 4½ t. inkl. pauser) Dagsprogram Lørdag 19.9. Afgang København kl. 14.30. Efter mellemlanding i Istanbul ankommer vi til Dalaman kl. 21.25 (måltider er ikke inkluderet på flyene). Transfer fra lufthavnen i Dalaman til pensionen

Læs mere

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains

Togrejse tværs over Rocky Mountains. Mountains Togrejse tværs over Rocky Mountains En fantastisk togrejse der tager jer tværs over Rocky Mountains På denne 9-dages rejse skal I fra Calgary til Vancouver i tog. Udover en helt fantastisk udsigt undervejs

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

På VINGERNE OVER NAMIBIA

På VINGERNE OVER NAMIBIA Dato:. 26 På VINGERNE OVER NAMIBIA Kvalitetssafari af højeste karat, hvor der flyves I egne små privatfly mellem Namibias tre mest ikoniske... Tlf.: (+45) 56 36 45 Safari Eksperten info@safarieksperten.dk

Læs mere

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan.

Tanzania. - land, folk og kirke. 3. 16. november 2014. Danmission Distrikt Herning-egnen. Med dansk rejseleder. 107713 d. 21. jan. Tanzania 3. 16. november 2014 - land, folk og kirke Danmission Distrikt Herning-egnen Med dansk rejseleder 107713 d. 21. jan. 2014 / 1 Land, folk og kirke Rejseleder Poul Sloth Pedersen Karibu Tanzania

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

MASAI MARAS BIG FIVE

MASAI MARAS BIG FIVE Dato:. MASAI MARAS BIG FIVE Safari Eksperten byder dig velkommen til en safarioplevelse i særklasse. Denne tur giver dig fred og ro til at fordybe dig i den... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige...

Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Dato:. MADAGASKARS NORDLIGE HøJDEPUNKTER Oplev Madagaskars varierede og helt specielle natur og dyreliv på denne vidunderlige tur til øens frodige nordlige... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014

Fantastiske Island. 2. - 7. juni 2014 Fantastiske Island 2. - 7. juni 2014 Som rejsende er det nemt at tabe sit hjerte til naturens stilhed og til dens storslået hed. Og lige så nemt er det at miste sin sjæl til Den Blå Lagunes varme termiske

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Tanzanias hemmeligheder 13 dage Kontakt os for pris De Sydlige Parker Selous, Ruaha & Mikumi Mange har det fejlagtige indtryk, at man kun i lande som Botswana og Zambia kan finde områder, der kun i meget

Læs mere

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter.

Udrejse fra Danmark til Zary Efter endt opsamling i Danmark, kører vi mod vort overnatningshotel i Zary i Polen, hvor middagen venter. Rejsedato: Lør 111014 - Søn 191014 Dage: 9 Tillæg enkeltværelse: 1650,- Pris pr person: 5295,- Krakow, som anses for Polens smukkeste by, var den kongelige hovedstad i over et halvt M Morgenmad år tusind

Læs mere

Rocky Mountains på hesteryg

Rocky Mountains på hesteryg Rocky Mountains på hesteryg En utrolig smuk naturrejse på hesteryg På denne spændende rejse skal I se Rocky Mountains fra en hel anden vinkel. I løbet af 6 dage vil I ride i den smukke natur og se de imponerende

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL

UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL AFREJSE: d. 26. marts - 5. april 2015 11 dage PRIS: DKK 17.800 kr. per person UNDER VERDENS TAG VANDRE- OG KULTURREJSE I NEPAL Grønne terrassemarker, rhododendron-skove

Læs mere

Den Gyldne Cirkel i Island

Den Gyldne Cirkel i Island Den Gyldne Cirkel i Island Oplev Islands smukke natur på en fantastisk kør-selv-ferie. Denne kør-selv-ferie fokuserer på de mange attraktioner som den smukke sydlige del af Island tilbyder. Besøg de majestætiske

Læs mere

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE

CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE CTB TRAVELS CITY TOURS BARCELONA VIN-, GASTRONOMI- & KULTURREJSE 19.-24. maj 2015 Gastronomi, vin og kulturrejse Barcelona & Catalonien I 1980 erne og 1990 erne kom en række revolutionære unge vinmagere

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men...

Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Dato:. 26 BADEFERIE På ZANZIBAR Nyd livet uden stress og jag på eksotiske Zanzibars enestående strande beskyttet af de farverige koralrev, men... Tlf.: (+45) 56 36 45 info@safarieksperten.dk Safari Eksperten

Læs mere

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park

DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011. Billedet er fra Yosemite National Park DET VESTLIGE USA 21. maj 8. juni 2011 Billedet er fra Yosemite National Park Guds eget land eller mulighedernes land kært barn har mange navne, men USA er også landet fyldt med overraskelser om man så

Læs mere

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab

Sommer i Irland Juli 2007. Det jydske Haveselskab Sommer i Irland Juli 2007 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se. Hertil kommer,

Læs mere

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab

Forår i Irland 27. april 4. maj 2008. Det jydske Haveselskab Forår i Irland 27. april 4. maj 2008 Det jydske Haveselskab Introduktion Irske haver har i en årrække været næsten ukendte i Danmark. Og det på trods af at der virkelig er nogle spektakulære haver at se.

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 2.april 2018 til 21.april 2018 Jeg takker for opfordringen til at komme med nogle mulig forslag til

Læs mere

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring

Masai Safari i Kenya ,- 8 dage. Ring Masai Safari i Kenya Ønsker I den ægte safarifølelse, hvor I kommer i nærkontakt med naturen, dyrene og lokalbefolkningen? Så er denne safaritur noget for jer! På denne safarirejse skal I bo på camps,

Læs mere

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf

BENNS Lægårdvej Holstebro Danmark Tlf Kili safari 8 dage Kontakt os for pris Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari. Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at...

På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Dato: 28. 06 2016 NAMIBIA LODGE SAFARI På denne vidunderlige safari til det klassiske ørkenprægede Namibia vil I opleve, hvorfor landet har ry for at... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE

ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE 8 DAGE, SEPTEMBER - APRIL ØHOP PÅ FALKLANDSØERNE SEA LION ISLAND, PEBBLE ISLAND, EAST FALKLAND MED VOLUNTEER BAY OPLEV KONGEPINGVINER, SØELEFANTER OG MEGET MERE KORT FORTALT REJSEKODE: VSE-051 DAG 01 DAG

Læs mere