Fejlkoder til Betalingsservice (BS) og LeverandørService (LS)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fejlkoder til Betalingsservice (BS) og LeverandørService (LS)"

Transkript

1 Fejlkoder til Betalingsservice (BS) og LeverandørService (LS) KVITTERING FOR BETALINGSOPLYSNINGER, DER OVERFØRES TIL DERES KVITTERING FOR BETALINGSOPLYSNINGER, DER OVERFØRES FRA DERES KVITTERING FOR OPKRÆVNINGER PÅ INDBETALINGSKORT/ELEKTRONISKE BETALINGER DER UDSKRIVES PÅ INDBETALINGSKORT I PERIODEN: ÆNDRING AF BETALINGSOPLYSNINGER: FØLGENDE BETALINGER ER IKKE ADVISERET VEDRØRENDE BETALINGSDA KREDITOR ER IKKE TILMELDT BETALINGSSERVICE PÅ BETALINGSDAGEN BETALINGSAFTALE ER AFMELDT FØLGENDE BETALINGER ER STOPPET VEDRØRENDE BETALINGSDATO: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER OPRETTET: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER AFMELDT: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER TILMELDT I PERIODEN: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER AFMELDT I PERIODEN: KVITTERING FOR ADVISERINGSOPLYSNINGER VEDRØRENDE TRÆK PÅ DEB KVITTERING FOR ADVISERINGSOPLYSNINGER VEDRØRENDE INDSÆTTELSE KVITTERING FOR BETALINGSOPLYSNINGER, DER OVERFØRES TIL DERES KONTI IFØLGE BETALINGSSTYRING: KVITTERING FOR BETALINGSOPLYSNING, DER OVERFØRES KONTO TIL KONTO: FØLGENDE BETALINGER ER AFMELDT VEDRØRENDE BETALINGSDATO: BS PC LEVERANCE AFVISES EFTER 8. SIDSTE BANKDAG FØLGENDE AUTORETTELSER ER FORETAGET: SUMRECORD ER TILRETTET MED PBS-OPTÆLLING PBS AFVIST DEBITORTEKSTRECORD (DROPPET) PBS-OPTÆLLING ER ANVENDT TIL SUMRECORD PRIMÆRKONTO ER ANVENDT (ER AUTORETTET) UKENDT OVERFØRSELSKONTO - PRIMÆRKONTO BENYTTES BETALINGSOPLYSNINGER AFVIST GRUNDET FEJL I POSTNUMMER FAST BETALINGSDAG FRA KREDITORAFTALE BENYTTES FAST BETALINGSDAG MANGLER I KREDITORAFTALE - DEN 31. BENYTTES FOR MANGE TEKSTLINIER. DE FØRSTE 12 LINIER BENYTTES.

2 FOR MANGE TEGN I EN TEKSTLINIE. DE FØRSTE 27 KARAKTERER BENYTTES SEKTION DROPPET VED AUTORET EKSTRA SUMRECORD ER DROPPET ANTAL TEKSTRECORDS KAN MAKSIMALT UDGØRE 1998.DERFOR ER DET OVERSKYDENDE ANTAL TEKSTRECORDS IKKE BLEVET UDSKREVET TIL KUNDEN ANTAL TEKSTRECORDS KAN MAKSIMALT UDGØRE 5000.DERFOR ER DET OVERSKYDENDE ANTAL TEKSTRECORDS IKKE BLEVET UDSKREVET TIL KUNDEN FØLGENDE BETALINGSLEVERANCER ER ANNULLERET: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER GENOPRETTET EFTER AFTALE MED KREDITOR: AFTALE OM ELEKTRONISK INDBETALINGSKORT FUNDET INGEN AFTALE OM ELEKTRONISK INDBETALINGSKORT FUNDET KREDITOR HAR IKKE TILVALGT ELEKTRONISK INDBETALINGSKORT FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER OPRETTET I FORVEJEN: FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE KUNDENR. ÆNDRET: BETALINGSAFTALE ER AFMELDT ER ÆNDRET I FORVEJEN FØLGENDE AFTALER KAN IKKE FLYTTES TIL NY PBS-/DEBITORGRUPPE: AFTALEN ER OPRETTET I FORVEJEN AFTALEN ER AFMELDT KUNDENUMMER FORKERT I NYT PBS-/DEBITORGRUPPENUMMER BETALINGER PÅ AFTALEN EFTER ÆNDRINGSDATO BETALINGSAFTALEN ER REGISTRERET MED ET ANDET KUNDENUMMER AFVISES IDET PBS/DEBGRP.NR. IKKE ER DEN SAMME SOM I EN TIDLIGERE FREMSENDT FREMDATERET FLYTNING. TIDLIGERE ÆNDRING SKAL FREMSENDES PÅNY MED KORREKT PBS/DEBGRP.NR. FØR FREMRYKNING AF STARTDATO KAN FINDE STED FØLGENDE BETALINGER ER IKKE STOPPET: TIDSFRISTEN ER UDLØBET BETALING ER IKKE FORETAGET PÅ PÅGÆLDENDE DATO BETALING ER STOPPET I FORVEJEN AFTALEN ER AFMELDT - EVT. FI-KORT STOPPES IKKE FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER TIDLIGERE AFMELDT: UDBETALING ER IKKE GENNEMFØRT DA DEBITORS BETALINGSAFTALE ER AFMELDT PÅ BETALINGSDATO: DEBITOR NAVN/ADRESSE MANGLER TIL ADVISERING (TKR): FØLGENDE BETALINGSAFTALER AFMELDES: KREDITOR/DEBITORGRUPPE ER AFMELDT KUNDEFORHOLD ER OPHØRT.

3 KUNDENUMMER ER UKENDT HOS KREDITOR BETALINGSAFTALEN AFMELDES, EFTER BETALING ER FORETAGET BETALINGSAFTALEN AFMELDES P.G.A. DOBBELT KUNDENUMMER BETALINGSAFTALEN AFMELDES P.G.A. EJERSKIFTE FØLGENDE AFTALER ER IKKE AFMELDT: AFMELDING KAN IKKE FREMDATERES MED MERE END 180 DAGE FØLGENDE AJOURFØRINGER AF AFTALER ER IKKE GENNEMFØRT: TIDLIGERE FREMSENDT ÆNDRING AF PBS-/DEBITORGRUPPE-/KUNDENUMMER PÅ EN ELEKTRONISK AFTALE ER IKKE GENNEMFØRT, DA DEN ER BLEVET ERSTATTET AF EN NYERE FREMSENDT ÆNDRING TIDLIGERE FREMSENDT ÆNDRING AF PBS-/DEBITORGRUPPE-/KUNDENUMMER PÅ EN ELEKTRONISK AFTALE ER IKKE GENNEMFØRT, DA DEN ER BLEVET ERSTATTET AF EN NYERE FREMSENDT ÆNDRING BETALING ER IKKE FORETAGET BETALING ER IKKE FORETAGET BETALINGER ER IKKE STOPPET BETALINGER EKSISTERER IKKE ELLER ER STOPPET I FORVEJEN FØLGENDE BILAG ER IKKE UDTRUKKET BILAGET KAN IKKE KNYTTES TIL EN BETALING, OG ER DERFOR IKKE UDTRUKKET PÅ BETALINGSOVERSIGT ELLER INDBETALINGSKORT FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE OPDATERET: DEBITORGRUPPE EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE STARTDATO EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER ER IKKE BLEVET ÆNDRET PÅ FØLGENDE BETALINGSAFTALER DEBITORGRUPPENUMMER ER FORKERT DEBITORGRUPPE EKSISTERER IKKE ÆNDRINGEN ER IKKE GENNEMFØRT DA DER ER BILAG TILKNYTTET BETALINGEN

4 KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALE PÅ KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE BETALINGSAFTALEN ER REGISTRERET MED ET ANDET KUNDENUMMER REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE STARTDATO EKSISTERER IKKE STARTDATO ER FORKERT KUNDENUMMERÆNDRING KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE NYT KUNDENUMMER EKSISTERER I FORVEJEN PÅ ANDEN AFTALE NYT KUNDENUMMER ER ALLEREDE AKTIVT HVERKEN KUNDENUMMER TIL ÆNDRING ELLER KUNDENUMMER TIL OPRET ER UDFYLDT HELE KUNDENUMMERÆNDRINGSBÅNDET ER AFVIST, DA ALLE RECORDS ER FEJLBEHÆFTEDE FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE FLYTTET TIL NYT PBS-/DEBITORGRUPPENUMMER: DEBITORGRUPPENUMMER ER FORKERT DEBITORGRUPPE EKSISTERER IKKE GAMMEL OG NY DEBITORGRUPPE SKAL VÆRE FORSKELLIGE VED ÆNDRING ÆNDRINGEN ER IKKE GENNEMFØRT DA DER ER BILAG TILKNYTTET BETALINGEN KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER ÆNDRING ER IKKE MULIG NÅR EKSISTERENDE AFTALER BIBEHOLDES KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALE PÅ PBS-/DEBITORGRUPPE-/KUNDENUMER EKSISTERER IKKE. AFVISES IDET NY PBS-/DEBGRP.NR. IKKE ER DEN SAMME SOM I DEN TIDLIGERE FREMSENDTE - FREMDATEREDE FLYTNING. TIDLIGERE FLYTNING SKAL FREMSENDES IGEN MED KORREKT PBS-/DEBGRP.NR. FØR FREMRYKNING AF STARTDATO KAN FINDE STED PBS-NUMMER ER FORKERT.

5 PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE STARTDATO EKSISTERER IKKE STARTDATO ER FORKERT ÆNDRING TIL NYT PBS-/DEBITORGRUPPENUMMER KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE NYT PBS-/DEBITORGRUPPE-/KUNDENUMMER ER ALLEREDE AKTIVT FØLGENDE BETALINGER ER IKKE STOPPET: DEBITORGRUPPE ER FORKERT/ EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE BETALINGSAFTALEN ER REGISTRERET MED ET ANDET DEBITORNUMMER BETALINGSAFTALEN ER REGISTRERET MED ET ANDET KUNDENUMMER AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE BETALINGSDATO EKSISTERER IKKE BETALING EKSISTERER IKKE BETALINGSDATO ER FORKERT BETALINGSDATO KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE AFTALENS PBS-NUMMER/DEBITORGRUPPENUMMER SVARER IKKE TIL DET INDRAPPORTEREDE PBS-NUMMER/DEBITORGRUPPENUMMER FEJL I FORBINDELSE MED OPRETTELSE/ÆNDRING PBS-NUMMER ER IKKE NUMERISK DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR FI-NUMMER FINDES IKKE/UKENDT DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR FI KORTART 71 ER IKKE OPRETTET PÅ FI NR. KONTAKT DERES PENGEINSTITUT.

6 DE HAR ANDRE KORTARTER MED PBS ADVISERING PÅ DERES FI NR. KUN KORTART 71 KAN ADVISERES VIA PC OPKRÆVNING. KONTAKT DERFOR DERES PENGEINSTITUT FEJL I NAVN/ADRESSE OPLYSNINGER DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR POSTNUMMER UKENDT DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR REG-/KONTONUMMER ER IKKE MODULUSKORREKT DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR DEBITORGRUPPE GRUPPENUMMER ER IKKE KORREKT DE ER IKKE BLEVET OPRETTET SOM KREDITOR DE ER P.T. VED AT BLIVE OPRETTET SOM KREDITOR I BETALINGSSERVICE. PBS HAR IMIDLERTID IKKE MODTAGET DEN NØDVENDIGE KREDITORAFTALE OG KAN DERFOR IKKE OPRETTE DEM SOM KREDITOR. ØNSKER DE FORTSAT AT BLIVE OPRETTET SOM KREDITOR, BEDES DE INDEN 14 DAGE INDSENDE AFTALEN DEBITOR GRUPPENUMMER FINDES IKKE I BETALINGSSERVICE. ÆNDRINGER ER DERFOR IKKE GENNEMFØRT FEJL I NAVN/ADRESSE OPLYSNINGER ÆNDRINGER ER DERFOR IKKE GENNEMFØRT "FØLGENDE ELEKTRONISKE INDBETALINGSKORT-TRANSAKTIONER ER IKKE ACCEPTERET" POSTNUMMER OG LANDEKODE STEMMER IKKE OVERENS LANDEKODE IKKE KORREKT BETALINGSDATO FOR ELEKTRONISK INDBETALINGSKORT ER FORKERT BETALINGSDATO MÅ TIDLIGST VÆRE 2 DAGE EFTER INDLÆSNING AF LEVERANCE M FORKERT KORTART FORTEGNSKODE SKAL VÆRE BETALINGSDATO FOR ELEKTRONISK INDBETALINGSKORT ER FORKERT. BETALINGSDATO MÅ SENEST VÆRE SIDSTE DAG I MÅNEDEN EFTER INDLÆSNING AF LEVERANCE M FØLGENDE BETALINGER ER IKKE ACCEPTERET AF BETALINGSSERVICE: KREDITOR ER IKKE TILMELDT BETALINGSSERVICE PÅ BETALINGSDAGEN DEBITORNAVN/-ADRESSE MANGLER TIL ADVISERING (TKR) KUNDEFORHOLDSKODE ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE BETALINGSAFTALEN ER REGISTRERET MED ET ANDET KUNDENUMMER AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE UDBETALING OG FREMSENDELSE AF UDSKRIFTER TIL DEBITOR KAN IKKE GENNEMFØRES, FORDI DEBITOR IKKE ER TILMELDT BETALINGSSERVICE FI KORT KAN IKKE ERSTATTES ELLER SUPPLERES UKENDT OVERFØRSELSKONTO PRIMÆRKONTO BENYTTES BETALINGSDATO ER MINDRE END ETABLERINGSDATO BETALING PÅ BETALINGSDATOEN ER REGISTRERET I FORVEJEN PÅ BETALINGSAFTALEN DER KAN IKKE INITIERES MERE END 9 BETALINGER TIL SAMME BETALINGSDATO PÅ BETALINGSAFTALEN BETALING(ER), DER SKAL ERSTATTES, EKSISTERER IKKE TIDLIGSTE ADVISERINGSDATO ER OVERSKREDET BETALING(ER), DER SKAL SUPPLERES, EKSISTERER IKKE BETALING(ER) ER MARKERET SOM STOPPET.

7 FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE OPRETTET: DEBITORGRUPPENUMMER ER FORKERT DEBITORGRUPPENUMMER EKSISTERER IKKE KREDITOR- OG/ ELLER DEBITORGRUPPENUMMER EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALE DER ØNSKES DUBLERET EKSISTERER IKKE PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT "DEBITOR ER KUNDE I BETALINGSSERVICE PLUS. KONTONUMMER KAN IKKE ANVENDES. KONTAKT DEBITOR" CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE STARTDATO EKSISTERER IKKE STARTDATO ER FORKERT OPRETTELSE AF BETALINGSAFTALE KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE KUNDEFORHOLDSKODE FEJL DEBITOR HAR ALLEREDE 98 AFTALER FEJL I TRANSAKTIONSKODE OPRETTELSE AF AFTALER TIL DENNE DEBITOR KAN KUN FORETAGES AF DEBITOR SELV ELLER DENNES PENGEINSTITUT FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE AFMELDT: DEBITORGRUPPE ER FORKERT KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER FORSKELLIG FRA AFTALENS AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE PÅ AFMELDINGSDATO PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE.

8 REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE SLUTDATO ER FORKERT KUNDEFORHOLDSKODE FORKERT MEDDELELSE VEDRØRENDE EJERSKIFTE ER IKKE GIVET: FEJL I DEBITORGRUPPE KUNDENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER EKSISTERER IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALENUMMER EKSISTERER IKKE PBS-NUMMER ER FORKERT PBS-NUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER EKSISTERER IKKE REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER ER FORKERT CPR-/CVR-NUMMER EKSISTERER IKKE ÆNDRINGSDATO EKSISTERER IKKE EJERSKIFTE KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE DUBLET AF FØLGENDE BETALINGSAFTALER ER IKKE OPRETTET: NY AFTALE FINDES I FORVEJEN NYT PBS-NUMMER FORKERT NYT DEBITORGRUPPENUMMER FORKERT DEBITORGRUPPENUMMER ER FORKERT KUNDENUMMER ER FORKERT EKSISTERENDE AFTALE FINDES IKKE AFTALENUMMER ER FORKERT AFTALE DER ØNSKES DUBLERET EKSISTERER IKKE DUBLETOPRETTELSE ER IKKE FORETAGET, DA DEBITOR BENYTTER BETALINGS-SERVICE PLUS AFTALE ER IKKE OPRETTET, DA DET IKKE ER TILLADT AT OPRETTE DUBLET AFTALE AF GIRO-BANK AFTALE OPRETTELSE AF BETALINGSAFTALE SOM DUBLET KAN IKKE FREMDATERES MERE END180 DAGE STARTDATO EKSISTERER IKKE.

9 STARTDATO ER FORKERT FØLGENDE LIKVIDITETSSTYRINGSREGLER ER IKKE OPRETTET: STARTDATO ER FORKERT SLUTDATO ER FORKERT REGISTRERINGS-/KONTONUMMER ER FORKERT PROCENT- ELLER BELØBSFORDELING SKAL VÆRE UDFYLDT BÅDE PROCENT- OG BELØBSFORDELING ER UDFYLDT PROCENTFORDELING EJ NUMERISK, FORKERT UDFYLDT BELØBSFORDELING EJ NUMERISK, FORKERT UDFYLDT OPRETTELSE AF LIKVIDITETSSTYRING KAN IKKE FREMDATERES MERE END 180 DAGE PBS-NR. EKSISTERER IKKE DEBITORGRUPPENUMMER EKSISTERER IKKE KUNDENUMMER ER IKKE KORREKT CPR-NR./CVR-NR. ER IKKE KORREKT POSTNUMMER SKAL VÆRE NUMERISK POSTNUMMER FINDES IKKE POSTNUMMER MANGLER ELLER IKKE KORREKT VED LANDEKODE "DK" LANDEKODE FINDES IKKE ADRESSE1 OG ADRESSE2 SKAL VÆRE UDFYLDT MINDST 3 ADRESSELINJER SKAL VÆRE UDFYLDT VED LANDEKODE FORSKELLIG FRA "DK" POSTNUMMER SKAL VÆRE 0 VED LANDEKODE FORSKELLIG FRA "DK" DER MÅ IKKE VÆRE MERE END 5 ADRESSELINJER ADRESSELINJER SKAL VÆRE UDFYLDT I RÆKKEFØLGE

Kodeliste. Statuskode Statustekst

Kodeliste. Statuskode Statustekst Side 1 af 11 Denne kodeliste beskriver de koder, der kan forekomme i statusmeddelelsen. Statuskode Statustekst 001 Træk-/forfaldsdato skal udfyldes som AAAAMMDD 002 Fakturadato skal udfyldes som AAAAMMDD

Læs mere

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandør

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandør Vejledning for dataleverandør Leverance 0602 sektion 216 December 2016 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup Tlf. 44 68 44 68 CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1.

Læs mere

Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer

Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort Vejledning for kreditorer Juni 2015 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger

Læs mere

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandør

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandør Vejledning for dataleverandør Leverance 0603 Aftaleoplysninger generelt Januar 2012 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup Tlf. 44 68 44 68 CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse 1. Vedligeholdelse

Læs mere

LeverandørService Beskrivelse af elektronisk uddata fra Nets

LeverandørService Beskrivelse af elektronisk uddata fra Nets INDHOLDSFORTEGNELSE ELEKTRONISK UDDATA FRA Nets KVITTERING OG ANMÆRKNINGER (690)... 3 LEVERANCE START... 5 KVITTERING FOR BETALINGSOPLYSNINGER... 7 ANMÆRKNING... 9 BEMÆRKNING... 11 ÆNDRING... 13 LEVERANCE

Læs mere

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandører

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandører Vejledning for dataleverandører Leverance 0602 Betalingsoplysninger generelt Januar 2012 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup Tlf. 44 68 44 68 CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse Betalingsservice

Læs mere

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandører

Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for dataleverandører Vejledning for dataleverandører Leverance 0601 - Betalingsdata Januar 2012 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup Tlf. 44 68 44 68 CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse 1. Vedligeholdelse af

Læs mere

Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice

Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice Vejledning for pengeinstitutter Juni 2015 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup Tlf. 44 68 44 68 CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse Vejledning

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Betalingsservice og indbetalingskort

Betalingsservice og indbetalingskort Betalingsservice og indbetalingskort Vejledning for kreditorer Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger 8 Nets 8 Formål 8 Målgruppe

Læs mere

Betalingsservice web Brugervejledning for kreditorer i Betalingsservice web

Betalingsservice web Brugervejledning for kreditorer i Betalingsservice web Betalingsservice web Brugervejledning for kreditorer i Betalingsservice web Juni 2015 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr.: 20 01 61 75 Indhold... 1 1 Sådan fungerer Betalingsservice web... 3

Læs mere

Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer

Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer Betalingsservice, Automatisk kortbetaling og Indbetalingskort Vejledning for kreditorer Juni 2015 Nets A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger

Læs mere

Vejledning for FMS_PBS

Vejledning for FMS_PBS Vejledning for FMS_PBS Vejledning for FMS_PBS... 1 Introduktion... 1 Demokunde... 1 Systemkrav... 1 Installation... 2 Import af kartotek for kunder og vareliste... 3 Betalingsoplysninger til PBS... 4 Supplerende

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

Leverandørservice Vejledning for kreditorer Januar 2017

Leverandørservice Vejledning for kreditorer Januar 2017 Leverandørservice Vejledning for kreditorer Januar 2017 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 Indholdsfortegnelse Vejledning for kreditor Leverandørservice GENERELLE OPLYSNINGER...

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel

Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftaler Opret fast kontooverførsel Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel hvordan du

Læs mere

Betalingsservice er det nemmeste i verden Sådan fungerer Betalingsservice

Betalingsservice er det nemmeste i verden Sådan fungerer Betalingsservice Betalingsservice er det nemmeste i verden Sådan fungerer Betalingsservice Her er Mikkel. Mikkel er regnskabschef på et forlag. Lige nu opkræver han abonnement fra 76.000 husstande side 3 Spar tid og penge

Læs mere

Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer

Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice. Vejledning for kreditorer Betalingsservice og Indbetalingskort via Betalingsservice Vejledning for kreditorer Oktober 2016 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 1 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger

Læs mere

Formatbeskrivelse til Webbank Erhverv til Windows ver. 5.60 16. januar 2004

Formatbeskrivelse til Webbank Erhverv til Windows ver. 5.60 16. januar 2004 Formatbeskrivelse til Webbank Erhverv til Windows ver. 5.60 16. januar 2004 Dette dokument er inddelt i 3 hovedområder: Beskrivelse af filformatet, kontonummerformater og datatyper Betalingsformat for

Læs mere

LeverandørService. Vejledning for kreditorer. Vejledning for kreditorer - LeverandørService. September 2013

LeverandørService. Vejledning for kreditorer. Vejledning for kreditorer - LeverandørService. September 2013 LeverandørService Vejledning for kreditorer September 2013 Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 2750 Ballerup CVR-nr. 20 01 61 75 1 Indholdsfortegnelse GENERELLE OPLYSNINGER... 3 Nets... 3 Formål... 3 Målgruppe...

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

LeverandørService Vejledning for pengeinstitutter

LeverandørService Vejledning for pengeinstitutter LeverandørService Vejledning for pengeinstitutter Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 INTRODUKTION TIL LEVERANDØRSERVICE VEJLEDNING FOR PENGEINSTITUTTER... 1 Overblik... 1 Vejledningen generelt...

Læs mere

Elektronisk kontoudtog Ver 1.00

Elektronisk kontoudtog Ver 1.00 Elektronisk kontoudtog Ver 1.00 Formål I Webbank er der mulighed for at foretage en eksport af sine kontoterne til en fil. Følgende er en beskrivelse formatet for elektroniske kontoter. Datafil BEC danner

Læs mere

Aftale om Nykredit Internetbank

Aftale om Nykredit Internetbank Aftale om Nykredit Internetbank Aftale om Nykredit Internetbank Gebyrkonto Reg. nr. Kontohaver(e): Bruger-ID: Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit om tilslutning til Nykredit Internetbank, Betalingsservice,

Læs mere

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret.

PBS menuen 5.1. Når du anvender et PBS-modul, må der max være 14 cifre i forbrugernummeret. PBS menuen 5.1 5. PBS-MENUEN Generelt Et PBS-modul er ensbetydende med besparelser, både omkostnings- og administrationsmæssigt, idet en stor del af det arbejde, som er forbundet med opkrævninger, overtages

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 6 Dokumentnummer 2009-12-15-11.24.24.942847 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og SALLING BANK A/S, Frederiksgade 6, 7800 Skive, sb@sallingbank.dk, har

Læs mere

SIMU-Bank. Overførsler

SIMU-Bank. Overførsler SIMU-Bank SIMU bank er de danske SIMU-virksomheders bankforbindelse. Samtidig er SIMU-Bank også Nationalbank, med tæt kontakt til de øvrige landes Nationalbanker. Her finder du en vejledning og alle funktioner

Læs mere

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling 1. Vilkår for Betalingsservice 1.1 Nykredit Bank gennemfører på dine vegne betalinger via Betalingsservice efter anmodning fra dig, og når betalingen

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Tillægsaftale om Betalingsservice TILLÆGSAFTALE OM BETALINGSSERVICE 1. DEBITORER I BETALINGSSERVICE 1.1

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kunden kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage.

2.4 Betalingsdag Betalingsdagen er den dag, hvor beløbet hæves på din konto. Betalinger bliver kun gennemført på bankdage. Gældende indtil 31. juli 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer,

Læs mere

Søgning i Betalingsservice arkiv

Søgning i Betalingsservice arkiv Søgning i Betalingsservice arkiv Indhold Log på... Søgebilledet... Søgeresultater... 4 Se flere regninger til samme kunde... 4 Finde Kunde... 5 Søgeresultater fra kundenummersøgningen... 6 Søgning i Betalingsservice

Læs mere

Aftale om Betalingsservice

Aftale om Betalingsservice Aftale om Betalingsservice PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Aftale om Betalingsservice AFTALE OM BETALINGSSERVICE BETINGELSER 1. PenSam Bank må, om ønsket, gennemføre betalinger

Læs mere

Opret betalingsaftale

Opret betalingsaftale Kort beskrivelse Formålet med at bruge betalingsaftaler Brugerbegrænsning Opret betalingsaftale Dette dokument beskriver hvornår du med fordel kan bruge betalingsaftaler hvordan du opretter en fast kontooverførsel

Læs mere

Bilag 2B Eksisterende data

Bilag 2B Eksisterende data Bilag 2B Eksisterende data Version 0.8 23-02-2015 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 3 OVERBLIK OVER DOKUMENTATION FRA... 4 3.1 BEGREBSMODEL ( OPUS DEBITOR)... 4 3.2 INFORMATIONSMODEL

Læs mere

Regler for betalingstilladelse

Regler for betalingstilladelse Regler for betalingstilladelse Generelt for Danske Bank Indbetalingskort tilmeldes Betalingsservice efterhånden som de enkelte kreditorer bliver tilmeldt. For overførsler via Betalingsservice gælder Generelle

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 7 Dokumentnummer 2013-06-06-13.28.34.798224 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og Lægernes Pensionsbank, Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg, lpb@lpk.dk,

Læs mere

Tilmeldte kanaler og funktioner i NetBank Erhverv

Tilmeldte kanaler og funktioner i NetBank Erhverv Her kan du se hvilke funktioner, du kan anvende i NetBank Erhverv. Der kan være begrænsninger på de enkelte konti f.eks. aftalekonti, der gør, at ikke alle funktioner kan benyttes på alle konti. NETBANK

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. A U G U S T 2 0 1 5 Her kan du læse de regler der gælder for debitorer i BetalingsserviceGenerelle regler

Læs mere

Indlæsning fra BS Plus. - modulbeskrivelse

Indlæsning fra BS Plus. - modulbeskrivelse Indlæsning fra BS Plus - modulbeskrivelse Indledning Modulet Indlæsning fra BS Plus drejer sig om at håndtere virksomhedens tilbagevendende betalinger f.eks. forsikringer, abonnementer, rengøring eller

Læs mere

Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice

Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kreditor kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Vejledning... 3 Log ind... 3 Betal et indbetalingskort... 4 Lav en overførsel... 5 Lav en fast overførsel... 6 Tilmelding og afmelding af funktioner...

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 7 Dokumentnummer 2011-12-07-15.38.36.067830 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og FJORDBANK MORS af 2011, Algade 2, 7900 Nykøbing M., mail@fjordbank.dk,

Læs mere

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere)

Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål og svar Business Online Serviceløsning brugere (medarbejdere) Spørgsmål Hvad gør jeg, hvis jeg har mistet min nøgleviser? Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit kodeord? Hvor kan jeg få hjælp til

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan til at betale regninger i danske

Læs mere

Unitel EDI Indbetalingskort advisering August 2003

Unitel EDI Indbetalingskort advisering August 2003 Unitel EDI Indbetalingskort advisering August 2003 Solo-symbolet står for sikker og nem adgang til Nordea via forskellige elektroniske kanaler. Indhold 1. Generelle oplysninger...3 2. Advisering af indbetalinger...3

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner til de kreditorer, der

Læs mere

Elektronisk kuvertløsning. i Internetbanken. Elektronisk kuvertløsning. Flere transaktioner samles i kuvert. Brugere kan få forskellige rettigheder

Elektronisk kuvertløsning. i Internetbanken. Elektronisk kuvertløsning. Flere transaktioner samles i kuvert. Brugere kan få forskellige rettigheder Elektronisk kuvertløsning i Internetbanken Elektronisk kuvertløsning Kuvertløsningen gør det nemmere at foretage betalinger og giver mulighed for flere brugere med forskellige rettigheder. Flere transaktioner

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 2. januar 2017 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og vilkår gælder tillige for alle andre,

Læs mere

R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015

R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015 R E G L E R F O R B E T A L I N G S T I L L A D E L S E Gældende fra 1. august 2015 Reglerne for betalingstilladelse gælder for betalinger, der tilmeldes Betalingsservice, indbetalingskort og faste kontooverførsler.

Læs mere

Kontingentopkrævning. Betaling

Kontingentopkrævning. Betaling Kontingentopkrævning Bogføring Opkrævning Betaling Opdateret august 2007 Overblik Overblik nogle ord om sammenhængene Opsætning Stamdata Medlemmer Satser Satstyper Postering Dannelse af kontingentpostering

Læs mere

Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005

Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005 Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005 Dette dokument er inddelt i 3 hovedområder: Beskrivelse af filformatet, kontonummerformater og datatyper Betalingsformat for

Læs mere

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Regler for debitorer i Betalingsservice. 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice. 2. Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. Særlige regler for debitorer i Betalingsservice 1.1 Tilslutning 1.1.1 Kundens tilslutning til Betalingsservice er underlagt "Generelle regler for debitorer i Betalingsservice", der fremgår nedenfor,

Læs mere

Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv

Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv Kom godt i gang med at bruge Nordbank Erhverv Det er let at finde rundt i Nordbank Erhverv. Øverst er en menulinje med en række menupunkter og til venstre en menu med underpunkter. Nederst på mange af

Læs mere

Tilmeldte kanaler og funktioner i NetBank Privat

Tilmeldte kanaler og funktioner i NetBank Privat Her kan du se hvilke funktioner, du kan anvende i NetBank Privat. Der kan være begrænsninger på de enkelte konti f.eks. pensions- og aftalekonti, der gør, at ikke alle funktioner kan benyttes på alle konti.

Læs mere

Kom godt i gang med Online Banking

Kom godt i gang med Online Banking Kom godt i gang med Online Banking Du skal bruge dit kodebrev og bilaget Online Banking Light Vejledning til dine brugere, som dit firma har fået tilsendt. På Sydbanks hjemmeside, www.sydbank.dk, vælger

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice. Gældende fra 1. august 2015

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice. Gældende fra 1. august 2015 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 1. august 2015 PenSam Bank A/S CVR-nr. 13 88 46 76 Hjemsted Furesø, Danmark 2 Generelle regler for debitorer i Betalingsservice 1. HVAD ER

Læs mere

Eksport FI-indbetalinger i Netbanken

Eksport FI-indbetalinger i Netbanken -------------------------- Eksport FI-indbetalinger i Netbanken Indhold: side Generel information 2 Beskrivelse af layoutformat 3-7 Konceptafdelingen side 1 -------------------------- Generel information

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken Indholdsfortegnelse Log ind side 2 Betal et indbetalingskort side 2 Lav en overførsel side 3 Lav en fast overførsel side 4 Tilmelding og afmelding af funktioner side 5 Skift mellem

Læs mere

Den nye Jyske Netbank Erhverv hvad er forskellen?

Den nye Jyske Netbank Erhverv hvad er forskellen? Den nye Jyske Netbank Erhverv hvad er forskellen? Velkommen til din nye Jyske Netbank Erhverv. Nedenfor er en beskrivelse af de mest markante ændringer i forhold til den gamle Jyske Netbank Erhverv. Forsiden

Læs mere

Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice

Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice Generelle regler for kreditorer i Betalingsservice Gældende fra 1. januar 2018 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kreditor kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Sådan bruger du netbanken

Sådan bruger du netbanken Sådan bruger du netbanken www.banknordik.dk Indhold Log ind side 3 Betal et indbetalingskort side 4 Lav en overførsel side 5 Lav en fast overførsel side 6 Tilmelding og afmelding af funktioner side 7 Skift

Læs mere

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger

Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Jakob... men bare rolig. Jakob er i gang med at betale sine regninger Her er Lars. Lars er regnskabschef på et forlag. Lige nu opkræver han abonnement fra 76.000 husstande Betalingsservice er det

Læs mere

FIK-koder på fakturaer

FIK-koder på fakturaer Side 1 af 9 FIK-koder på fakturaer Det er i ectrl muligt at indsætte en FIK-kode på fakturaen. FIK står for Fælles Indbetalings Kort, men i dag benyttes FIK i stigende grad udelukkende som en indbetalingskode,

Læs mere

Formatbeskrivelse til ERH Bankens Erhvervsformat (BEC format) November 2010

Formatbeskrivelse til ERH Bankens Erhvervsformat (BEC format) November 2010 Formatbeskrivelse til ERH Bankens Erhvervsformat (BEC format) November 2010 Dette dokument er inddelt i 4 hovedområder: Beskrivelse af filformatet, kontonummerformater og datatyper. Betalingsformat for

Læs mere

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice

Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice Læs om Gældende pr. 1. august 2015 Vilkår for aftale med Nykredit Bank om tilmelding til Betalingsservice 1. Banken må, om ønsket, gennemføre betalinger via Nets Betalingsservice. Nærværende aftale og

Læs mere

Generelle regler for debitorer i LeverandørService

Generelle regler for debitorer i LeverandørService Generelle regler for debitorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på.

Den må altså ikke befinde sig i en gruppe der er lukket sammen. Der er 2 måder du kan komme til betalingsbilledet på. Betalinger Emne I dette dokument kan du få vejledning til at: 1. Oprette betalinger til danske modtagere (side 1) 2. Oprette betalinger til udenlandske modtagere (side 3) 3. Godkende betalinger (side 5)

Læs mere

1. INSTALLATION --------------- BService.Zip udpakkes og programmet installeres ved at dobbeltklikke på BSModul.exe filen.

1. INSTALLATION --------------- BService.Zip udpakkes og programmet installeres ved at dobbeltklikke på BSModul.exe filen. ------- R e b a c k BService 1992-2016 Webside:http://www.reback.dk E-mail: post@reback.dk ------- VIGTIGE OPLYSNINGER Indhold: 1. INSTALLATION 2. ProgramHistorik 1. INSTALLATION ---- BService.Zip udpakkes

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske

Læs mere

Lokale, danske betalinger - Business Online

Lokale, danske betalinger - Business Online Lokale, danske betalinger - Business Online Side 1 af 8 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer med kommaseparerede betalingsrecords. Filen skal indeholde en linie for hver betaling.

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I L E V E R A N D Ø R S E R V I C E

G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I L E V E R A N D Ø R S E R V I C E G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I L E V E R A N D Ø R S E R V I C E I det følgende kan du læse de regler, der gælder for kreditorer i LeverandørService. 1 Hvad er LeverandørService

Læs mere

Import i netbank. Generel information. Beskrivelse af SDC layoutformat. Hvilke formater understøttes også? Version 2.0 Danmark 02-10-2013 / 09:46 /VC

Import i netbank. Generel information. Beskrivelse af SDC layoutformat. Hvilke formater understøttes også? Version 2.0 Danmark 02-10-2013 / 09:46 /VC Import i netbank Generel information Beskrivelse af SDC layoutformat Hvilke formater understøttes også? Version 2.0 Danmark 1 Generel information Data fra fx. økonomisystemer kan importeres i netbanken.

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I LEVERANDØRSERVICE

GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I LEVERANDØRSERVICE GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I LEVERANDØRSERVICE Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

D D B D A T A A P S PBS BETALINGSSERVICE VERSION 3.XX

D D B D A T A A P S PBS BETALINGSSERVICE VERSION 3.XX D D B D A T A A P S W-PBS PBS BETALINGSSERVICE VERSION 3.XX W-PB S PBS BETALINGS SERVIC E - VERSION 3.XX I N D H O L D Installation af W-pbs 4 Gennemgang af installationen 4 Opdatering af programmet 5

Læs mere

Recordbeskrivelse Kvittering for betalingsfiler version 1.02

Recordbeskrivelse Kvittering for betalingsfiler version 1.02 Side 1 af 11 Recordbeskrivelse Kvittering for betalingsfiler version 1.02 Side 2 af 11 Formål Ved fremsendelse af betalinger til Jyske Bank via transmission, vil der blive dannet en elektronisk kvittering,

Læs mere

EG Retail - www.eg.dk/retail. Brugervejledning. Elektronisk fakturering til det offentlige

EG Retail - www.eg.dk/retail. Brugervejledning. Elektronisk fakturering til det offentlige EG Retail - www.eg.dk/retail Brugervejledning Elektronisk fakturering til det offentlige Elektronisk fakturering Brugervejledning Alle rettigheder til programmet ejes af EG A/S, telefon 7015 3003. EG forbeholder

Læs mere

Elektronisk fakturering til det offentlige

Elektronisk fakturering til det offentlige IT Gruppen AS T +45 7015 3003 www.itgruppenas.dk Tækkemandsvej 1 4300 Holbæk F +45 7015 4004 Højvangen 4 8660 Skanderborg F +45 7010 4004 Lautrupvang 12 2750 Ballerup F +45 7023 3004 CVR 2571 0940 Danske

Læs mere

Systemopsætning Faktura

Systemopsætning Faktura Systemopsætning Faktura Indholdsfortegnelse Introduktion... 1 Fanen Opsætning... 2 Fanen Momskoder... 3 Fanen Indbetalingskort... 4 Fanen e-faktura... 5 Fanen Indtastning... 6 Fanen Restordre... 7 Fanen

Læs mere

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice

Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Generelle regler for debitorer i Betalingsservice Gældende fra 1. januar 2018 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som du kan bruge til at betale regninger i danske kroner

Læs mere

Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI. August 2007

Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI. August 2007 Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI August 2007 Indhold 1. Indledning...3 2. Statusadvis, fejladvis og inputkvittering...4 2.1. Indhold og anvendelse...4

Læs mere

Unitel til pc Indbetalingskort advisering Februar 2008

Unitel til pc Indbetalingskort advisering Februar 2008 Unitel til pc Indbetalingskort advisering Februar 2008 Indhold Indledning... 3 Beskrivelse... 4 PBS... 4 Eksempler... 12 Danske Bank... 13 GiroBank... 14 2 Indledning Denne vejledning indeholder en beskrivelse

Læs mere

Terminskonto. 1. Rentevilkår. 5. Dispositionsadgang. 2. Kontoudskrifter. 6. Tilbageførsel af terminsydelser. 3. Gebyrer

Terminskonto. 1. Rentevilkår. 5. Dispositionsadgang. 2. Kontoudskrifter. 6. Tilbageførsel af terminsydelser. 3. Gebyrer Terminskonto For kontoen gælder Nykredit Banks Almindelige forretningsbetingelser for privatkunder i Nykredit Bank i det omfang, disse beting elser ikke er fraveget i nærværende aftale. Herudover er følgende

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR DEBITORER I BETALINGSSERVICE

GENERELLE REGLER FOR DEBITORER I BETALINGSSERVICE GENERELLE REGLER FOR DEBITORER I BETALINGSSERVICE Gældende pr. 01.01.2018 Generelle regler for debitorer Gældende fra 1. januar 2018 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste,

Læs mere

Mamut Stellar Banking

Mamut Stellar Banking Mamut Stellar Banking Mamut Stellar Banking understøtter betalinger på en overskuelig måde, og det er muligt at fratrække evt kreditnotaer fra en Saldobetaling før den gennemføres. Dermed får man automatisk

Læs mere

A F T A L E V I L K Å R F O R E - B O K S

A F T A L E V I L K Å R F O R E - B O K S A F T A L E V I L K Å R F O R E - B O K S Aftalevilkår for e-boks består af Vilkår for modtagelse af elektroniske dokumenter i e-boks Vilkår for brugere af e-boks erhverv Generelle regler for debitorer

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 Her kan du læse de regler, der gælder for debitorer i Betalingsservice. 1 Hvad er

Læs mere

Vilkår for aftale om Nykredit Netbank

Vilkår for aftale om Nykredit Netbank Læs om Vilkår for aftale om Nykredit Netbank Gældende pr. 1. august 2015 0715 Nykredit Bank A/S CVR-nr. 10 51 96 08 R4962d Propellant 1. Generelt 1.1 Anvendelsesmuligheder Nykredits netbank anvendes ved

Læs mere

Recordbeskrivelse. Elektroniske kontoposter version 4.01

Recordbeskrivelse. Elektroniske kontoposter version 4.01 Recordbeskrivelse Elektroniske kontoter version 4.01 13. januar 2012 Side 1 a14 Elektroniske kontoter Ver 4.01 Formål Det er muligt at indgå aftale med Jyske Bank om automatisk fremsendelse af elektroniske

Læs mere

Generelle regler for kreditorer i LeverandørService

Generelle regler for kreditorer i LeverandørService Generelle regler for kreditorer i LeverandørService Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er LeverandørService? LeverandørService er en betalingstjeneste, som virksomheder kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Formatbeskrivelse til indlæsning af betalinger

Formatbeskrivelse til indlæsning af betalinger Formatbeskrivelse til indlæsning af betalinger - ERH Bankens Erhvervsformat (BEC) Udarbejdet af: BEC Gældende fra: 21. februar 2013 Version Udarbejdet af Dato 1.0 BEC Bankernes EDB Central 21. februar

Læs mere

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT

FACTSHEET CONTINIA PAYMENT MANAGEMENT FACTSHEET Mange virksomheder håndterer stadig bogholderi og betalinger i to forskellige programmer, hvilket medfører at betalingsoplysninger ofte indtastes 2-3 gange inden de er bogført, betalt og afstemt.

Læs mere

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5

Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Vejledning i integration mellem GolfBox og Microsoft C5 Denne vejledning er udarbejdet til brugere, som benytter Microsoft C5 og C5 s PBS modul sammen med GolfBox. Vejledningen gælder for C5 ver. 4.00

Læs mere

Aftale om Nykredit Internetbank

Aftale om Nykredit Internetbank Aftale om Nykredit Internetbank Aftale om Nykredit Internetbank Gebyrkonto Reg. nr. Kontohaver(e): Bruger-ID: Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit om tilslutning til Nykredit Internetbank, Betalingsservice,

Læs mere