Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade."

Transkript

1

2 INDLEDNING Dette lokalpianforslag omhandler et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade. Hensigten med at udarbejde en lokalpian er blandt andet at fortælle, hvordan veje, stier, bygninger, beplantning m.m. skal placeres og udformes inden for et bestemt område. Lokalplanen er således en detaljeret fysisk plan, der i dette tilfælde fastlægger de nøjere rammer for udbygningen af et område til offentlige formål, boligformål og sekundære centerformål. Intentionerne med komrnuneplanloven er blandt andet at sikre borgerne indflydelse og kendskab til den lokale planlægning. Derfor er kommunen forpligtet til at udarbejde lokalpianer, før større anlægsarbejder kan igangsættes. Da en lokalplan skal fremlægges som forslag for borgerne, inden den vedtages endeligt af byrådet, er der skabt mulighed for at fremkomme med indsigelser og ændringsforslag, inden en plan træder i kraft. Ifølge kornmunepianloven skal der på længere sigt udarbejdes en kommuneplan for hele kommunen, der skal tjene som grundlag for udarbejdelse af lokalpianer. Som en midlertidig foranstaltning er der i en overgangsperiode tilvejebragt et planlægningsgrundlag gennem de såkaldte 15- rammer, der er en aftale mellem kommunen og miljøministeriet. I det følgende kommer først selve lokalplanforslaget, der indeholder formål og bestemmelser til at opnå disse mål samt kortbilag. I forslagets bilag er der gjort rede for forholdet til anden planlægning, der skal gøre det muligt at se forslaget i større sammenhæng. Herefter følger en kort beskrivelse af lokaiplanens indhold. I det følgende bilag gøres der rede for lokaiplanens retsvirkninger.

3 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens formål Lokalplanens område Områdets anvendelse Udstykninger Vej-, sti- og vandløbsforhold Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Tilladelser fra andre myndigheder Ophævelse af byplanvedtægt Vedtagelse spåtegn ing side i i BILAG TIL LOKALPLANEN Bilag 1. Redegørelse for lokalpianens forhold til anden planlægning. Bilag 2. Kort beskrivelse af lokalplanens indhold. Bilag 3. Lokaiplanens retsvirkninger. Bilag 5. Kort i mål 1:1000, eksisterende forhold og lokaiplanens område. Bilag 6. Kort i mål 1:1000, fremtidige forhold. Bilag 7. Illustrationsskitse.

4 Matr. nr. 2 a m.f 1., Engene, Vejle Jorder. Anmelder: 1. Vejle byråd. VEJLE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 44 for et område mellem Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastlægges herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. i. LOKALPLANENS FORMÅL -3.NOV8Z2OL; Det er lokalpianens formål at muliggøre opførelse af en administrationsbygning for Vejle kommune efter principperne i vinderforslaget i den i 1980 afholdte arkitektkonkurrence. 1.2 Det er endvidere lokalplanens formål at fastlægge arealanvendelse og bebyggelse i området til park, boligbebyggelse og sekundære centerformål, således at der opnås en harmonisk helhedsvirkning både inden for området og i forhold til den omkringliggende bebyggelse. 1.3 Lokalpianen skal endvidere sikre en hensigtsmæssig traf ikbetjening for cyklende og gående i overensstemmelse med midtbyplanens retningslinier. 2. LOKALPLANENS OMRÅDE. 2.1 Lokalplanen afgrænses som vist på vedhæftede kort, bilag 5, og omfatter følgende matr. nr.: 2 a, 12 b, 81 d, 81 e, 82 c, 93 a, 93 b, 93 c, 93 d, 93 e, 93 f, 93 ~, 94 a, 97 ~., 97 b 97 cl, 97 f; 98 a, 98 c, 98 cl, 98 f, 98 ~, 98 i, 99 a, 100 b, 100 c, 274 ad, 282 rn, 282 n, 282 o og 282 ~, alle Engene, Vejle Jorder, samt alle parceller, der efter den 1. januar 1982 udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2.2 Lokalpianens område opdeles i områderne A, B, C og D som vist på kort, bilag OMRÅDETS ANVENDELSE. Område A. 3.1 Område A må kun anvendes til offentlige formål, (kommunal administration, park, museum, museumshave, o. lign.)

5 2. Område B. 3.2 Område B må kun anvendes til boligformål i form af etageboligbebyggelse. 3.3 Langs Vedelsgade må der i bebyggelsens stueetage indrettes selvstændige butikker samt mindre - ikke generende f rem stillingsvirksomhed i tilknytning til butikkerne. 3.4 Langs Nyboesgade, Ydunsgade og Odinsgade må i bebyggelsens stueetage indrettes butikker, som efter kommunalbestyrelsens skøn naturligt hører til i området. 3.5 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på ejendommen drives en sådan virksomhed, som almindeligvis kan udføres i beboel sesområder under forudsætning af, at virksomheden drives af den, der bebor den pågældende ejendom, at virksomheden efter kommunalbestyrelsens skøn drives på en sådan måde, at ejendommens karakter af beboel sesejendom ikke forandres (herunder ved skiltning eller lignende), og områdets karakter af boligområde ikke brydes, at virksomheden ikke medfører ulempe for de omboende, at vir1 ~somheden ikke medfører behov for parkering, der ikke er plads til på den pågældende ejendom. Område C. 3.6 Område C må kun anvendes til sekundære centerformål (kontorer, klinikker, hotel, restaurant, liberale erhverv eller andre nærmere angivne erhvervstyper) 3.7 Butikker må kun indrettes med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 3.8 Selvstændige butikker må ikke indrettes over bebyggelsens stueetage. 3.9 Kommunalbestyrelsen kan tillade, at der på hver ejendom opføres eller indrettes én bolig, når denne anvendes som bolig for indehaver, bestyrer, partner eller anden person med lignende tilknytning til virksomheden. Område D Område D må kun anvendes til offentlige formål. Nærmere bestemmelser for området skal fastlægges i en supplerende lokalplan. Fællesbestemmelser for område A, B, C og D Uanset foranstående bestemmelser kan kommunalbestyrelsen tillade: a. genopførelse efter brand o.lign. af tidligere lovligt eksisterende erhvervsbebyggelse.

6 3. b. opførelse af transformerstationer o.lign. offentlige anlæg, når det ikke har mere end 30 m2 bebygget areal og ikke gives en højde af mere end 3 m over terræn, og når de udformes i overensstemmelse med den øvrige bebyggelse i området. c. opførelse eller indretning af bebyggelse til offentlige formål (mindre institutioner for yngre og ældre). 4. UDSTYKNINGER. 4.1 Udstykninger må kun foretages i overensstemmelse med på kort, bilag 6, retningsgivende udstykningsplan. den 5. VEJ-, STI- OG VANDLØBSFORHOLD Udlæg af nye veje m.m. 5.1 Der udlægges areal til følgende nye (veje og) stier med en beliggenhed, retning og afslutning i princippet som vist på kort, bilag 6. Stien a-b i en bredde af 4-10 m. Stien c-d og e f i en bredde af 4 10 m. 5.2 I forbindelse med opførelse af ny bebyggelse skal ejendommene matr. nr. 282 o, 282 n, 282 rn, 282 p og 274 ad, Engene, Vejle Jorder, sikres færdseisret over ejendommen matr. nr. 94 a, smst., i princippet som vist på kort, bilag Der udlægges areal til udvidelse af Vedelsgade til busog eventuel taxaholdeplads i princippet som vist på kort, bilag Der udlægges areal til udvidelse af Ydunsgade og Odinsgade til vendeplads i princippet som vist på kort, bilag Følgende offentlige veje vil blive nedlagt efter reglerne herom i vejlovgivningen og som vist på kort, bilag 5: Skolegade (sidevej), på strækningen ud for matr. nr og Ydunsgade, på strækningen ud for matr. nr. 93 f. Odinsgade, på strækningen ud for matr. nr. 93 ~. Byggelinier. 5.6 Langs Skolegade pålægges en byggelinie på 15 m fra vejmidte som vist på kort, bilag 5.

7 4. Parkeringsforhold. x) 5.7 Inden for områderne A, C og D skal der tilvejebringes parkeringspladser svarende til mindst én bilpiads for hver 50 m2 etageareal. 5.8 Inden for område B skal der tilvejebringes parkeringspladser svarende til mindst én bilpiads for hver 75 m2 etageareal. 5.9 Parkeringspiadserne skal i princippet anlægges inden for de på kort, bilag 6, angivne arealer Parkeringspiadserne, der indrettes på ejendommen matr. nr. 282 ~, Engene, Vejle Jorder, forbeholdes beboere i område B. Åregulering Omløbsåen reguleres og udbygges med bassin i princippet som vist på kort, bilag 6, med bølgesignatur. Regulering m.v. vil finde sted efter reglerne herom i naturfrednings loven og vandløbsloven. 6. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Område A. 6.1 Bebyggelsesprocenten for område A må ikke overstige 80 for området som helhed. 6.2 Bebyggelse i område A må kun opføres i overensstemmelse med den på kort, bilag 6, viste retningsgivende bebyggelsesplan. 6.3 Uanset bestemmelsen i 6.2 kan der tillades opført mindre bygninger i én etage, såsom garager, redskabs- og cykel skure, inden for byggeområdet vest for omløbsåen. 6.4 Bebyggelse må ikke opføres med mere end 3 etager. 6.5 BygningshØjden må ikke overstige 10 m målt fra terræn til skæringen mellem ydervæg og tagf lade, idet der dog kan dispenseres for særlige bygningselementer. xx) Område B. 6.6 Bebyggelsesprocenten for, område B må ikke overstige 90 for området som helhed. 6.7 Antallet af boliger inden for området må ikke være mindre end 70 og må ikke overstige Bebyggelsen skal opføres som sluttet bebyggelse i vejskel (eller i den for vejen fastsatte byggelinie), og skal i princippet opføres inden for de på kort, bilag 6, viste byggefelter i en dybde på mellem 10 m og 12 m. x) Grundejere kan frigøre sig fra kravet om parkering på egen grund ved at betale til kommunens parkeringsfond. xx) Der skal herunder kunne meddeles tilladelse til opførelse af kantine/mødeaf snit i en bygningshøjde over 10 m.

8 Bebyggelse må kun opføres i 2 etager eller 2 etager med udnyttet tagetage, eventuelt med trempel Bygningshøjden må ikke overstige 8,6 m målt fra terræn til skæringen mellem ydervæg og tagf lade Tage må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse udformes som andet end symmetriske sadeltage med en taghældning på mellem 40 grader og 50 grader og med rygningen parallel med gaden Arealer uden for byggefeltet må bebygges med mindre småbygninger, som har tilknytning til disse arealer, såsom drivhuse, legehuse, redskabshuse o.lign. Område C Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige Bebyggelsen må ikke opføres med mere end 3 etager Bygningshøjden må ikke overstige 9,6 m målt fra terræn til skæringen mellem ydervæg og tagf lade. Område D Bebyggelsesprocenten for område D må ikke overstige 80 for området som helhed Opførelse af ny bebyggelse må ikke finde sted, før der er fastsat nærmere bestemmelser herom i en supplerende lokal plan. 7. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. 7.1 Ydermure må ikke uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse opføres af andet end røde eller rødlige teglsten eller fremstå som pudsede facader. 7.2 Farvelægning af pudsede facader må kun ske efter kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. 7.3 Tage med hældning (over 5 grader) må ikke uden kommunalbestyrelsens særlige tilladelse dækkes med andet end røde eller rødbrune tegltagsten. 7.4 Til mindre bygninger og bygningsdele kan tillades anvendt andre materialer, som efter kommunalbestyrelsens skøn ikke virker skæmmende. 7.5 Skiltning og reklamering må kun finde sted med kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde.

9 . 8. UBEBYGGEDE AREALER. Område A. 8.1 Der skal tilvejebringes opholdsareal for bebyggelsen svarende til mindst 50 % af etagearealet. Et areal heraf svarende til mindst 25 % af etagearealet skal udlægges som nærrekreative arealer i umiddelbar tilknytning til bebyggelsen, mens den resterende del kan indgå i parkområdet. 8.2 De med lys priksignatur viste arealer udlægges til offentlig park, fælles opholdsareal og museumshave og skal fri holdes for bebyggelse udover de for parkens drift og funktion nødvendige mindre tilhørsbygninger. Område B. 8.3 Der skal tilvejebringes et opholdsareal svarende til mindst 50 % af etagearealet. 8.4 Inden for området skal der udlægges areal til nærlegeplads og ophold svarende til mindst 25 % af etagearealet, mens den resterende del af opholdsarealet kan indgå som en del af parkområdet i område A. 8.5 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse el.lign. gives et ordentligt udseende. Fællesbestemmelse for område A og B. 8.6 Hegning mellem område A og B må kun ske efter en samlet plan, der om fornødent vil blive fastlagt i en supplerende lokalplan. Område C. 8.7 Der skal tilvejebringes et opholdsareal svarende til mindst 25 % af etagearealet. 8.8 Ubebyggede arealer skal ved beplantning, befæstelse el.lign. gives et ordentligt udseende. 8.9 Udendørs oplag må kun finde sted med kommunalbestyrelsens særlige tilladelse. xxx) 9. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGEN AF NY BEBYGGELSE Område B. 9.1 Før ny bebyggelse inden for området tages i brug, skal der være etableret opholds og parkeringsarealer i overensstemmelse med bestemmelserne herom i 5, stk. 5.8 og 5.9 og 8, stk. 8.3 og 8.4. xxx) Der kan forventes at blive stillet krav om særlig indhegning m.v.

10 Fællesbestemmelser for område A, B, C og D. 9.2 Ny bebyggelse må ikke uden kommunalbestyrelsens tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt. varmeforsyningsanlæg og kollektivt fjernsynsantenneanlæg~ efter kommunalbestyrelsens anvisning. 10. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages - ændringer af eksist. lovlige forhold, før der er opnået tilladelse fra Vejle Amtskommune til regulering af å og etablering af bassin.: fra indenrigsministeriet (civilforsvarsstyrelsen) til fjernelse af bunkers Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med de for området gældende 15 rammer. Der er udarbejdet et tillæg til 15 rammerne, der er medtaget som lokalplanens bilag 4. Lokalplanen træder ikke i kraft, før Vejle Amtsråd har godkendt tillægget til rammerne. x) 11. OPHÆVELSE AF BYPLANVEDTÆGT Den under 15. febr af boligministeriet godkendte by planvedtægt nr. 11 ophæves inden for lokalplanens område. VEDTAGELSESPÅTEGNING. Således vedtaget af Vejle byråd, den 44 /9~ Vejle byråd, den ~4 APR. i~82 I henhold til 27 i 1. kommuneplaner vedtoges foranstående lokalplan endeligt, den Vejle byråd, den ~ sep tillæg nr. 26 til V 1e kommunes 15-rammer.

11 8. Nærværende lokalpian begæres i medfør af 3o, stk. 3, i lov nr. 287 af 26. juni 1975 om kommuneplanlægning tinglyst på de i 2 nævnte matrikelnumre, samt ejerlejlighederne nr. 1, 2, 3, 4, 5, 6,~7, 8 og 9 på matr. nr. 282 rn, Engene, Vejle jorder. Endvidere begæres lokalplanen tinglyst på matr. nr. 97 e, Engene, Vejle jorder. Vejle byråd, den ~ NOV INDFØRT I DAGBOGEN FOR VEJLE CIVILRET /~9~/Ç Wov, 1982 LYST ~. 7/YZ~4/ x) Bemærkning: afvisningen er uden betydning for lokalpianen, da der i tidsrummet fra 1/ til tinglysningsdatoen ikke er ud stykket ydeligere parceller. 15/ lokaip 1 anaf delingen Nærværende lokalpian begæres i medfør at 11.1 i lokalpian nr. 111 aflyst på rnatr. nr. 2 a, 93 f, 93 g, 97 a, 97 b, 97 d, 97 e, 98 a, 98 c, 98 d, 98 f og 98 i, Engene, Vejle Jorder. Teknisk Udvalg, den 5. juli P u v INDFØRTI~AGSCGENFOR R~TIENI VEJLE N -I Jo~wrneKr$9tenseH put.

12 BILAG 1. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING: Lokaiplanen har sit udgangspunkt i vinderforslaget til den i 1980 afholdte arkitektkonkurrence om en administrationsbygning i Vejle. Konkurrencens planlægningsmæssige forudsætninger var de samme, som gælder for lokalplanen;: papport om Vejle midtbys fremtid og 15-rammerne. Rapport om Vejle midtbys fremtid. Den af byrådet i 1979 offentligt fremlagte rapport om midtbyens fremtid indeholder de retningslinier, som den detaljerede planlægning i princippet skal følge. Lokaiplanområdet udgør et vigtigt bindeled mellem det nuværende center og det i midtbyplanen foreslåede sammenhængende sti- og parkområde langs omløbsåen. Området bygges op omkring et centralt stiknudepunkt med mulighed for forbindelse nord-syd og Øst-vest. Traf ikalt er området beliggende mellem to fordelingsbøjler, og vejadgang foregår fra nord og fra syd. Midtbyplanens retningslinier for den kollektive trafik indeholder en mindre busterminal i Vedelsgade, idet Vedelsgade skal forbeholdes bustrafik.

13 VARDE VEJ HORSEP4S /EJ ill.~ -n 2 Di 0 Di -J ~ 0 æ 0 til I.. VI 2 9 Di 2 2 I 0 =1 Ii T~PP~UP. VEJP ~.jup~ Principskitser, der viser lokaiplanområdets forhold til vej- og stiplanerne iflg. midtbyplanen i ~ ~i Bp~ER~.o~ TRAFIiÇ; e~ I ~ ~T1~ ~ :~, ti Lokalplanområdet i forhold til midtbyplanens boliger og trafik.

14 15 rammer. Lokalplanområdet er indeholdt i 15-rammernes delområder 100.3x, 103.1, 103.2x og 103.2y, hvor der gælder følgende rammer for indholdet af lokaiplanlægningen: En lokalplan, der træffer bestemmelser for områderne, skal sikre: a. at områdernes anvendelse og opdeling, bebyggelsens omfang og karakter, hovedtrækkene i områdets vej- og stibetjening samt byggelinier i forhold til omgivende veje m.v. fast- lægges i overensstemmelse med bestemmelserne i partiel by planvedtægt nr. 11, b. at bebyggelsesprocenten for områderne nr x, og 103.2x ikke overstiger 85, c. at bebyggelsen i område nr y ikke overstiger 3 m3 pr. m2 grundareal, og at det bebyggede areal ikke overstiger 50 % af grundarealet, d. at bygningshøjden i område nr. lo3.2y ikke overstiger 10 m. Lokalplanen er ikke i overensstemmelse med 15 rammerne. Der er samtidig udarbejdet et tillæg nr. 26 til 15-rammerne, der indeholder bestemmelser, der muliggør lokalplanens gennemførelse. Tillægget er medtaget som lokalplanens bilag 4. Tillægget forudsættes godkendt af amtsrådet, jfr. cirkulære af 10. okt. 1978, hvormed amtsrådet er bemyndiget til at godkende mindre 15 rammeændringer. Lokalpianen indeholder bestemmelse om byplanvedtægtens ophævelse inden for lokalplanområdet. Byggelinie i henhold til naturfredningsloven. I henhold til naturfredningsloven er omløbsåen pålagt byggelinie på 150 m. Det er dog skønnet, at byggelinien ikke gælder inden for lokalplanens område, da der i området var væsentlig lovlig bebyggelse før 1. september 1972.

15 BILAG 2. KORT BESKRIVELSE AF LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanens område er vist på vedhæftede kort, bilag 5, og afgrænses af Nyboesgade, Vedelsgade, Flegborg og Flegmade. Området er beliggende i byzone og indeholdt i 15-rammernes områder x, 103.1, x og Y. 15 rammerne søges ændret ved tillæg nr. 26. Lokalplanen har til formål at åbne mulighed for opførelse af en ny administrationsbygning for Vejle kommune og i forbindelse hermed at sikre områdets anvendelse til park, boligbebyggelse og sekundære centerformål. Parken udgør en stor del af området og skal dels fungere som optakt til administrationsbygningen og som adgangsvej for gående, og dels som friareal for den omliggende bebyggelse. Dette gælder både den påtænkte nye boligbebyggelse inden for området og bydelen vest for centeret. Dette formidles endvidere af parkens placering i stisystemet, der til sin tid giver forbindelse til nord og syd, øst og vest. Administrationsbygningen (i delområde A) må opføres i ind- til 3 etager, mens boligbebyggelsen (i delområde B) kun må opføres i 2 etager eller 2 etager med udnyttet tagetage, eventuelt med trempel. Bebyggelse til sekundære centerformål (delområde C) må opføres i indtil 3 etager. Bebyggelsen i områderne A og B må i princippet kun opføres i overensstemmelse med den viste bebyggelsesplan og inden for de viste byggefelter. I øvrigt fastsættes bestemmelser for bebyggelsens udformning og materialer, således at nye bygninger passer ind i det

16 eksisterende bymiljø i området. Bebyggelse i område D må kun ske på grundlag af en supplernede lokalplan. Lokalplanen fastlægger endelig stier, færdsels- og parke ringsarealer samt arealreservation til bus og taxaholde plads ved Vedelsgade. BILAG 3. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og off entliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller i Øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg m.v., der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalpianens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved lokal- planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalpianen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan. I henhold til 34 i kommuneplanloven kan der foretages ekspropriation af private ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkeliggørelse af lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af planen.

17

18

19

20 Delvis ophævelse af vedtagen lokalplan Da lokalplan nr blev vedtaget af Vejle Byråd den , (PlanId ) medførte det, at der skal udtages en del af byplanvedtægt nr. 11 og del af lokalplan nr. 44. Udtaget areal Den skraverede del, der er omfattet af lokalplan nr.1095, hvis afgrænsning er vist med rødt. Vejle Kommune, Planafdelingen

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område ved Idrættens Hus. Indhoidsfortegnelse:

Læs mere

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN

VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN VEJLE KOMMUNE. TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN NR. 59 FOR ET OMRÅDE VED BRYGGERVANGEN JUNI 1983 INDLEDNING Dette hæfte indeholder lokalpian for et område ved Bryggervangen, Bredballe. Hensigten med at udarbejde

Læs mere

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev " ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus

^.^' NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 LOKAL PLAN. ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s. For et boligområde ved Øster Ulslev  ^ ' -18 ; ^-*j&'alderdomshjem^ Jordfmoderhus NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et boligområde ved Øster Ulslev ^-*j&'alderdomshjem^ " ^ ' -18 ; Jordfmoderhus,' fi'j i ]5p7 ^ Mejeri ~'^~~s ^.^' LOKAL PLAN NYSTED KOMMUNE LOKALPLAN 01 For et område ved

Læs mere

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center.

Vejle Kommune Teknisk Forvaltning. Juni 1991. LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. Vejle Kommune Teknisk Forvaltning Juni 1991 LOKALPLAN NR. 112 for et erhvervsområde ved motorvejen syd for Danmarks Transport Center. VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Februar 1991 Lokalpian nr. 112 for

Læs mere

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI

LOKALPLAN NR.54. NORSEk1~VEJ O(i FOR ET OMRÅDE VED 5TEENSE~5VEJ JULI JULI 1982 VEJLE TEKNISK KOMMUNE FORVALTNING LOKALPLAN NR.54 FOR ET OMRÅDE VED NORSEk1~VEJ O(i 5TEENSE~5VEJ INDLEDNING Dette lokalplanforslag omhandler et område ved Horsensvej og Steensensvej. Hensigten

Læs mere

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR

LOKALPLAN nr. ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR LOKALPLAN nr. FOR ET BOLIGOMRÅDE SYD FOR SYGEHUSVEJEN, ÆRØSKØBING ÆRØSKØBING KOMMUNE Indledning: Ærøskøbing kommune Lokalplan nr. 9-13 A for et boligområde syd for Sygehusvejen, Ærøskøbing (matr. nr. 69

Læs mere

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 017 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst

Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985. Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst Vejle kommuneq Teknisk forvaltning ~ August 1985 Lokalpian nr.77 for et område ved Idrættens Hus OBS! Se rettelsesblade bagerst VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING AUGUST 1985 Lokaiplan nr. 77 for et område

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej.

SVENDBORG KOMMUNE Lokalplan nr. 136 område ved Belvedere-Mølmarksvej. ,c ~ Matr.nr. 6-gø og del af 6 a, Anmelder: Svendborg markjorder, samt Svendborg kommunes matr.nr. 39-a m.fl., Græshol- tekniske forvaltning mene, Svendborg jorder. Gåsestræde 14 B 5700 Svendborg SVENDBORG

Læs mere

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008

RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 03.008 STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPUNG AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT C 836870 Anmelder: Advokatfirmaet Dalgaard- Knudsen & Jepsen, v/hogens Jepsen, Ringkøbing

Læs mere

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 112. For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 112 For Jægersborgvej 11-15 i Lyngby bydel (tidligere Lungehospital) Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen................... 1 Lokalplanens indhold.......................

Læs mere

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder

nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder LOKALPLAN nr. 8.40 for et boligområde syd for Vidågade i Tønder. Boligområde Bli i kommuneplanen 1984-91 for Tønder Tønder kommune TØNDER KOMMUNE Lokalpian nr. 8.40 Et boligområde syd for Vidågade i Tønder.

Læs mere

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger

LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger LOKALPLAN 4-01 Samsøvej, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 4-01 SAMSØVEJ REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆG- NING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan Nærværende

Læs mere

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 225. For et område ved Rylevænget i Alsønderup. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 225 For et område ved Rylevænget i Alsønderup Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning Grundlaget for lokalplanen Indledning Hillerød Byråd har i henhold til planlægningslovens bestemmelser

Læs mere

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro.

Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro. Boligbebyggelse hjørnet af Ansgargade og Vesterbro Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om anvendelse, udstykning, vej-

Læs mere

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 170. For et område ved Gadeledsvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 170 For et område ved Gadeledsvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 188. For et område ved P.Mogensenvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 188 For et område ved P.Mogensenvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet

Læs mere

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M.

LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. LOKALPLAN GL 52 GLOSTRUP KOMMUNE FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGARD M.M. 6 LOKALPLAN GL 52 FOR GLOSTRUP KIRKE, SDR. KIRKEGÅRD M.M., INDHOLDSFORTEGNELSE. Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen

LOKALPLAN 285 ALLERØD KOMMUNE BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ. Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen LOKALPLAN 285 BOLIGER VEST FOR TUNET OG HAVEBOVEJ Indeholder forslag til tillæg til kommuneplanen ALLERØD KOMMUNE FORVALTNINGEN 2004 INDHOLDSFORTEGNELSE FORORD...2 Hvad er en lokalplan?...2 Hvorfor udarbejdes

Læs mere

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN

LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN 1 LOKALPLAN 1 19 VANGDALEN Nuværende forhold EN KORTFATTET BESKRIVELSE Omriidet er omfattet af partiel byplanvedtægt nr. 13, hvori arealet (ca. 13 150 m2) er udlagt til etagebebyggelse. En bebyggelse af

Læs mere

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter

Lokalplan 1.01. Køge Bugt Uddannelsescenter Lokalplan 1.01 Køge Bugt Uddannelsescenter Ishøj Kommune ISHØJ KOMMUNE LOKALPLAN l.01 Lokalplanens' indhold, Lokalplanen, der omfatter arealet "begrænset af Tranegildestien, Vejlebrovej, Gildbrovej og

Læs mere

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004

Tillæg nr. 21 til Kommuneplan 1993-2004 Indhold Lokalplan nr. 1. 4-3 for et boligområde ved Bredekildevej Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens

Læs mere

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE

~LOKALPLAN NR~e.1.3 FOR :0~ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN NRe.1.3 FOR :ÆK BY. ØRBÆK KOMMUNE flidholdet AF LOKALPLANFORSLLGET Lokaiplanen omfatter et Ørbæk by.. område beliggende ved Åvænget i Lokalplanen fastlægger, at der på arealet skal opføres 9

Læs mere

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej

Lokalplan 100. Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej Lokalplan 100 Boligområde mellem Gl. Hovedgade og Hørsholm Kongevej INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 100, er beliggende mellem Gammel Hovedgade og Hørsholm Kongevej, syd for Ved Møllen.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 29 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 29 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 29 vedrører et område mellem Tårnvænget og Kastaniedal og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen skal opføres efter. Bebyggelsen

Læs mere

Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1

Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. Indledning side 1 VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING NOVEMBER 1986 Lokaiplan nr. 84 for et område ved Vedelsgade, Nyboesgade, Ågade og Vesterbrogade. I~DHOLDSFORTEGNELSE Indledning side 1 Lokalpianbestemmelser - 2 i Lokaiplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.237

LOKALPLAN NR. 004.237 LOKALPLAN NR. 004.237 For et område ved Fruerstuevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokalpian En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan fastsætte

Læs mere

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 77. For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 77 For Lyngby Hovedgade 59 og 61, Lyngby bymidte Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning 1 Baggrunden for lokalplanen 2 Lokalplanens indhold Bebyggelsesforslag Lokalplanens forhold

Læs mere

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY

J. I / KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY J. I / ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 FOR ET OMRADE TIL BOLIGFORMÅL I HOU BY ODDER KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5007 Lokalplan for et område til boligformål ved Vestergade i Hou by. Lokalplanen er udarbejdet

Læs mere

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by.

SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59. Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, og Dalbrinken i Skjern by. SKJERN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 59 Lokalplan for et område til boligformål ved Vardevej, Ringvejen og Dalbrinken i Skjern by. Udarbejdet i maj 1988 af Skjern kommune, teknisk forvaltning. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej

LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej LOKALPLAN 2-19 Tagboliger på Nylandsvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 2-19 TAGBOLIGER VED NYLANDSVEJ INDHOLD side Redegørelsen... 3 Forhold til anden planlægning 5 Retsvirkninger... 8 Lokalplanen... 11 Lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 91. For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE LOKALPLAN NR. 91 For Dådyrvej nr. 12-70 SKIBBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse Redegørelse Lokalplanens indhold... 3 Lokalplanens forhold til den øvrige planlægning for området... 5 Bestemmelser 1 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981)

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 020 FOR AREALET OMKRING STATIONSFORPLADS OG ROLIGHEDSVEJ (Vedtaget den 15. juni 1981) INDLEDNING BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Ballerup bymidte er i dag omfattet af i alt 7 byplanvedtægter.

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA

LOKALPLAN NR. 66 STEMPFXMÆRKE FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER MOTEL/CAFETERIA. RETTEN l '1REMAA e STEMPFXMÆRKE RETTEN l '1REMAA KUN GYLOKJT M 0 AFSTtMPUNG AF OOMM ftkonto«ets lcass KONTf»OLAPFA«AT B 263523 GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 66 FOR ET OMRADE TIL SALGS- OG UDSTILLINGSPRÆGET VIRKSOMHED HERUNDER

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ

LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ LOKALPLAN NR. 022 FOR ET OMRADE TIL SKOLEFORMÅL VED GRØNNEDALSVEJ M.V. SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold l Lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5

T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5 T. 22. 05 LOKALPLAN NR. 5 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 5 vedrører et areal syd for Gammel Klausdalsbrovej vest for eksisterende center ved Dildhaven og fastlægger, at området kun

Læs mere

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 51. For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 51 For Magasin/Fog-karreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune Indholdsfortegnelse Baggrunden for lokalplanen.................... 1 Lokalplanens indhold........................ 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr. 101. for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej)

Lokalplan nr. 101. for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej) Lokalplan nr. 101 for et område ved Emil Chr. Hansens Vej (Skolen på La Cours Vej) September 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området (Skolen på La Cours Vej) til offentlige

Læs mere

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte

BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte BALLERUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 003 for Måløv bymidte FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Foranlediget af ønsker om en butiksbebyggelse på ledige arealer i Måløv bymidte, samt sanering og ombygning af eksisterende

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05

Silkeborg Kommune. Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05 Silkeborg Kommune Område ved Lysbrogade LOKALPLAN 40.05 Lokalplan nr. 40.05 for et omrade ved Lysbrogade. INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLANENS FO& OG INDHOLD.. 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE

Lokalplan nr. 4.23. for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplan nr. 4.23 for Helårsboliger på matr. nre. 8 d og 8 x, Boderne, Hellebæk, Ndr. Strandvej 180, Ålsgårde INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE....3 Eksisterende forhold....3 Lokalplanens formål....3 Lokalplanens

Læs mere

VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING FOR ET OMRÅDE VED GULKROG

VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING FOR ET OMRÅDE VED GULKROG VEJLE KOMMUNE / TEKNISK FORVALTNING LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE VED GULKROG NR.34 é () ~ / frt~~ t~7% i ~1 MAJ 1980 1. INDLEDNING. Dette lokalpianforslag omhandler et område ved Nørrebrogade, Skovgade og jernbanen.

Læs mere

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE

LOKALPLAN KOMMUNE. område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER HVIDKILDE, RINGE RINGE LOKALPLAN nr.32 område til. OFF. FORMAL KOLONHIAVER. 1 HVIDKILDE, RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 Lokalplan for et område i Ringe til offentlige formål (kolonihaver). INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89

Lokalplan nr. 134. for Holger Danskes Vej 87-89 Lokalplan nr. 134 for Holger Danskes Vej 87-89 2004 Lokalplan nr. 134 er udarbejdet af Frederiksberg Kommune Teknisk Direktorat Projekt- og Planafdelingen Rådhuset 2000 Frederiksberg Tlf. 3821 4071 E-mail:

Læs mere

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE

1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE Matr. nr. 11 a m.fl. Stpl. 25,oo kr. Wvinningdal by, Balle sogn Akt:Skab / nr. 2æ G I = *' llki 14.JAN1977 SEMPELMÆRKE 1 SILKEBORG STEMPELMÆRKE C I U ILRET Silkibrg KUN QYLDIGT MED AFSTLMPLINQ AF..,I '

Læs mere

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980

LOKALPLAN 11-001 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 E LOKALPLAN 11-001 KOLONIHAVER M.V., SOFIEDAL AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAR 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet dels på baggrund af aktuelle planer om at anlægge

Læs mere

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 165. Skovskolen i Nødebo. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 165 Skovskolen i Nødebo Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051.295

LOKALPLAN NR. 051.295 I~ISvendborg ~ Kommune ij~d~li -U541~ LOKALPLAN NR. 051.295 For et område mellem Bregningevej, Syrenvej, Vindeby Pilevej og Eskærvej Teknisk Forvaltning - Plan- og Udviklingsafdelingen November 1996 Hvad

Læs mere

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989)

LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) LOKALPLAN NR. 051 for et boligområde ved Skovvej og Skotteparken i Ballerup (vedtaget april 1989) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN På baggrund af ønsker fra grundejerforeningen "Klanparken" om mulighed

Læs mere

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 226 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 for et centerområde ved Hostrupsvej HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 226 FOR ET CENTEROMaDE VED HOSTRUPSVEJ INDHOLDSFORTEGNELSE: S S 20-RedegØrelse 21-Beskrivelse Side

Læs mere

Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder

Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder Anmelder: ADVOKAT H. THORNINGER HERNINGVEJ 1. 6950 RINGKØBING TELEFON 07-32 38 11 Matr.nr. 13o i^, 13o m og 13o n Ringkøbing markjorder RINGKØBING KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.027 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED MØLLEVEJ

Læs mere

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978

LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I LOKALPLAN 10-004 BRANDSTATION M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1978 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ

BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ BYPLANVEDTEGT NR. Al3 GLOSTRUP KOMMUNE OMRÅDE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG ØST FOR BYVEJ GLOSTRUP KOMMUNE - BYPLANVEDTÆGT NR. A 13. FOR ET OMRÅDE I AVEDØRE NORD FOR KØGEBUGTBANEN OG SYD FOR AVEDØRE SKOLES

Læs mere

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm

Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Lokalplan nr. 031 Hjørnet Vardevej/ Lønborgvej, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk I N D H O L D S F O R T E G N E L S E side Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens

Læs mere

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE

NELLEMANN'sEFTF. LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE. BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE NELLEMANN'sEFTF. PRAKTISERENDE LANDINSPEKTØRER VESTERAA l. 06-134653. 9100 AALBORG LOKALPLAN NR. 4 FOR THYBORØN - HARBOØRE KOMMUNE BOLIGOMRÅDE SYD FOR GAJSGÅRDSVEJ l HARBOØRE BEKENDTGØRELSE Thyborøn-Harboøre

Læs mere

LOKALPLAN NR. B 51.17

LOKALPLAN NR. B 51.17 \ ~. ~ L_- ~ ~, 4/ -~) LOKALPLAN NR. B 51.17.-~ v~. ~ ~1 SrI~I~MÆRKE NYT BOLIGOMRÅDE IRBiEKBY ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 199 1 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokaiplanens baggrund

Læs mere

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ

LOKALPLAN EL 10 KOMMUNE GLOSTRUP ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRADE VED PRODUKTIONSVEJ LOKALPLAN EL 10 FOR ET HÅNDVÆRKEROMRÅDE VED PRODUKTIONSVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan EL 10

Læs mere

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ

TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34. Område øst for Søndermarken. August 2002. κ κ. κ κ. κ κ. κ κ TØLLØSE KOMMUNE LOKALPLAN 1.34 Område øst for Søndermarken August 2002 Lokal D lån. 1.34 For et boligområde øst for S ø rider marken.i Tølløse LOKALPLAN 1.34 FOR ET BOLIGOMRÅDE OST FOR SONDERMARKEN l TOLLOSE

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing. Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup. Matr.nr.e: Del^f matr.nr. 3^ æ, Anmelder: 3cn, 3co, 3c ^3cC[, 3cr, Ringkøbing byråd 3 es f 3ct*, 3cu, Scv 1 ; 3 ex f Ved Fjorden 6, Degneboligen, Ølstrup. 6950 Ringkøbing Beliggenhed: Mosevænget, Ølstrup.

Læs mere

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg.

ASSENS KOMMUNE LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ. Lokalplan nr. O.75. For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. ASSENS KOMMUNE FREDENSVEJ GRØNNEVEJ VANDVÆRKSVEJ LANGBYGÅRDSVEJ KAJ NIELSENS VEJ Lokalplan nr. O.75 For et boligområde ved Teglværksvej i Glamsbjerg. 1 Lokalplan nr. 0.75 For et boligområde ved teglværksvej,

Læs mere

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard

Lokalplan nr. 26. Boligområde ved Arresøgaard Lokalplan nr. 26 Boligområde ved Arresøgaard 27.09.1995 STEMPELMÆRKE YKUN GtøUMGT MÉttAFSTEMRUNG Af DOMM RKOWTOHETS KASSEKONTROLAPPARAT ' LOKALPLAN NR. 26 for en del af matr.nr. 48a og del ad matr.nr.

Læs mere

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51

,~- V, ( A 83 ) LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 ,~- V, ( A 83 ) GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN ET OMRÅDE TIL CENTERFORMÅL NR 51 / 57? GRENAA KOMMUNE LOKALPLAN NR. 51 Lokalplan nr. 51 for et område til centerformål. Lokalplanen er udarbejdet i februar 1984.

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 134 FOR ET OMRÅDE VED PRÆSTEVÆNGET GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser udarbejdet lokalplan nr. 134 for

Læs mere

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15

LOKALPLAN NR. 356 KOMMUNE HOLSTEBRO. for et boligområde Uffesvej 3-15 LOKALPLAN NR. 356 for et boligområde Uffesvej 3-15 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 356 FOR ET BOLIGOMRÅDE UFFESVEJ 3-15 INDHOLDSFORTEGNELSE side Beskrivelse af hæftets indhold Hvad er

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKALPLAN NR. LE 51.11

LOKALPLAN NR. LE 51.11 LOKALPLAN NR. LE 51.11 UDVIDELSE AF ERHVERVSOMRÅDE I ØRBÆK BY L~~J H~~J Ø R B Æ K K0MMUNE TEKNIS K FORV ALTNING 1993. i I NDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. LE 51.11 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 37 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 37 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 37 vedrører et område mellem Herlev Torv og Herlev Ringvej, nord for Herlev Hovedgade. Lokalplanen fastlægger en udvidelse af butiksbebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM.

LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. I LOKALPLAN GL 58 FOR ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN, SANDBJERGVEJ, STADIONVEJ OG SPRINGHOLM. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 2 Lokalplan GL 58 3 Kortbilag 1. U INDLEDNING. Lokalplan

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07

Silkeborg Kommune. Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Silkeborg Kommune Område ved Arendalsvej (Gødvad Center) LOKALPLAN 63.07 Centex?, 1. etape) INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS F OML OG INDHOLD.. LOKALPLANENS FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR &ET..

Læs mere

Lokalplan nr. 1.4.2-1

Lokalplan nr. 1.4.2-1 Lokalplan nr. 1.4.2-1 Boligområde, Grundtvigsvej, Ikast Ikast Kommune LOKALPLAN NR. 1.4.2/1.1.1-01 IKAST BY BOLIGOMRÅDE VED GRUNDTVIGSVEJ SAMT ET OMRÅDE TIL CENTER- OG BOLIG- FORMÅL IKAST KOMMUNE OKTOBER

Læs mere

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark

Lokalplan 98. Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark Lokalplan 98 Syd for Fugmannsvej ved Dreyersvej og Rungsted Strandvej Rungsted Sundpark INDLEDNING Området, som er omfattet af lokalplan nr. 98, er beliggende i villakvarteret ved Strandvejen nord for

Læs mere

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A.

ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. ODENSE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 34-205 FOR OMRÅDET : MELLEM SKT. KLE- MENSVEJ-STENLØSEVEJ -ODENSE A. I N D H O L D S F O R T E G N E L S E AFSNIT 1 Lokalplanens formål side 1 AFSNIT 2 Område - og zonestatus

Læs mere

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald.

Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000. Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk i februar 2000 J. Nr. 27-11 -83 Revideret i juli 2000 Lokalplan nr. 83 For et blandet bolig- og centerområde i Spjald. Videbæk Kommune Tillæg nr. 5 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 83

Læs mere

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l.

ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE. Partiel byplanvedtægt nr. l. Matr.nr. 6b m. fl Dåstrup by og Sogn Anmelder: 1andinspektørerne Thorsen, Krarup & Klæsøe, Roskilde ØRSTED - DÅSTRUP KOMMUNE Partiel byplanvedtægt nr. l. I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE

Lokalplan 328 LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ EN KORTFATTET BESKRIVELSE LOKALPLAN NR. 328 BOLIGOMRÅDE PÅ ENERGIVEJ ULLERSVEJ NYVANGSVEJ VIDARSVEJ FRIGGSVEJ ENERGIVEJ Lokalplan 328 EN KORTFATTET BESKRIVELSE Beliggenhed Planen går ud på 42 nye boliger kan opføres på arealet

Læs mere

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69

SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 SØNDERSØKOMMUNE LOKALPLAN NR.69 OFFENTLIGT OMRÅDE og blandet BOLIG- og ERHVERVSOMRÅDE i SÆRSLEV Maj 1993 Revideret september 1993 Om lokalplaner. Lov om planlægning trådte i kraft den 01. januar 1992.

Læs mere

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE

JÆGERSPMS KOMMUNE. Lokalplan nr. 61. Bolig område ved Gerlev Strandvej. N 359104 FR-SUND. I STEMpET;MÆRKE Matr. nre 5k Tørslev by, Gerlev 3E Gerlev by, Gerlev JÆGERSPMS KOMMUNE Lokalplan nr. 61 Bolig område ved Gerlev Strandvej. Anmelder: Eandinspektsrerne Bsrge Hansen & Erik Jensen, Lundeve j 44, 3600 Fr.sund.

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOK.ALPLAN 31 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM TRANEGÅRDS- VEJ OG ØRE HØJ ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1982

LOK.ALPLAN 31 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM TRANEGÅRDS- VEJ OG ØRE HØJ ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1982 LOK.ALPLAN 31 LOKALPLAN FOR ET OMRÅDE MELLEM TRANEGÅRDS- VEJ OG ØRE HØJ ALLE I GENTOFTE KOMMUNE 1982 APRIL 1982 LOKALPLÅN NR31 FOR ET OMRÅDE MELLEM TRANEGÅRDSVEJ OG ØREHØJ ALLE BYGN I NGSVÆSENET GENTOFTE

Læs mere

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde

Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Lokalplan nr. 019 Del af Skuldbøl sommerhusområde Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk LOKALPLAN NR. 19 - FOR EN DEL AF SKULDBØL Redegørelse for hvorledes lokalplanen

Læs mere

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV

L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV L0KKEN - VRÅ KOMMUNE FORSLAG TIL LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIGBEBYGGELSE I HUNDELEV 1 LOKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.1.1.1. Forslag til lokalplan for et område til tæt-lav

Læs mere

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem

LOKALPLAN 205. for Kløckershave og Salem LOKALPLAN 205 for Kløckershave og Salem GENTOFTE KOMMUNE Gentoftegade INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 205 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY.

KOMMUNE ODDER LOKALPLAN NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. ODDER LOKALPLAN KOMMUNE NR. 1067 FOR ET OMRADE TIL BOLIGBEBYGGELSE VED VENNELUNDSVEJ I DEN VESTLIGE DEL AF ODDER BY. Odder Kommune Lokalplan nr. 1067 Lokalplan for et område til boligbebyggelse ved Vennelundsvej

Læs mere

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø

Lokalplan nr. 18. Boligområdet Brydetoften i Strø Lokalplan nr. 18 Boligområdet Brydetoften i Strø 29.11.1989 SKÆVINGE KOMMUNE 11 Strøgåc - Hyllegard LOKALPLAN NR. 18 STRØ JUNI 1989 /, 7 / s~ SKÆVINGE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 18 HILLERØD KUN GYLDIGT MED

Læs mere

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86

FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 FAABORG KOMMUNE Lokalpian 3.86 Boligområde ved Rugagerparken Januar 2001 Lokaiplan nr. 3.86 Indhoidsfortegnelse: Redet~orelse side Lokalpianens baggrund og formål 3 Beskrivelse af lokalpianområdet 3 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 20-273. FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20.

LOKALPLAN NR. 20-273. FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20. LOKALPLAN NR. 20-273 FOR ET OMRADE VED VIBELUNDVEJ PA MATR. NR. 7 A, STEGSTED BY, PÅRUP ( 15-rammernes tillæg nr. 36 for område 20.02) I N D H 0 L D S F 0 R T E G N E L S E AFSNIT l. Lokalplanens formål.........

Læs mere

LOKALPLAN 02-012. DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 02-012. DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 02-012 DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE ----------- Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 41. For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 41 For et område ved Stenrødgård i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Lokalplanens

Læs mere

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988

LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 LOKAL PLAN 06-008 OKTOBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nuværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af ønsket om at kunne udnytte området ved det tidligere bryggeri - Urban

Læs mere