Marianne Søderlund (dressur) Diana Bülow (spring) Connie Chilgenbach (stævnekalender) Charlotte Cady (ansv. for stævneudvalget)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Marianne Søderlund (dressur) Diana Bülow (spring) Connie Chilgenbach (stævnekalender) Charlotte Cady (ansv. for stævneudvalget)"

Transkript

1 Marianne Søderlund (dressur) Diana Bülow (spring) Connie Chilgenbach (stævnekalender) Charlotte Cady (ansv. for stævneudvalget)

2 } Info fra D4 formand Helle Madsen } Information fra D4 stævneudvalg D4 Cups 2017 } Gennemgang af C-stævner for kvt. 2 & Datoer for distriktsmesterskaber samt klubber } Planlægning af D-stævner for D4 } Smørrebrød & Kaffe

3 } Årsmøde D4 8/ } Repræsentantskabsmødet 21/ } Hædring af ryttere } Reglementsændringer 2018 } Equipe stævnesystem

4

5 Dagsorden Væsentlige reglementsændringer dressur/spring/fælles bestemmelser Nyt sanktionssystem Kaffe Funktionstid Stævnerapport Aktuelle emner Frokost Doping Teori og praksis om næsebånd Debatoplæg / Diskussionsemner Dansk Ride Forbund januar 2018

6 Fælles reglement

7 Fælles reglement

8 Fælles reglement I forbindelse med stævnedeltagelse må heste/ponyer ikke overnatte i hestetransportmidler.

9 Fælles reglement

10 Fælles reglement 66.1

11 Fælles reglement

12

13 Springreglement Blod regel / velfærdregel Blod og mærker på hesten/ponyen Se Fællesbestemmelser 10.2 vedr. blod og/eller mærker efter misbrug 2.1 Under opvarmning Hvis der under opvarmningen observeres hudlæsioner eller blødninger, standes ekvipagen. Sårstedet dubbes let med en ren serviet, for at kunne konstatere om der forsat finder en blødning tilstede. Er dette tilfældet, diskvalificeres ekvipagen fra klassen. 2.2 På konkurrencebanen Hvis der på konkurrencebanen observeres hudlæsioner og blødninger skal dommeren foranledige, at hesten kontrolleres af TD, når ekvipagen forlader banen. Kontrol

14 Springreglement Blod regel / velfærdregel 2.3 Efter afslutning af gennemridt Efter ekvipagen har afsluttet sit ridt, og der observeres hudlæsioner eller blødninger, er det TD s opgave at sikre de rette beviser, i form af billeder af hvad der er set. Det er her vigtigt at sikre et billede af ekvipagen med synligt stævnenummer. Herefter foretages en let dupning af såret med en ren serviet, for at undersøge om der forsat finder en blødning sted. Sker det, tages der et billede af læsionen, og informationerne foreligges klassens dommer, der tager den endelige beslutning om en evt. diskvalifikation af ekvipagen fra klassen.

15 Springreglement Udstyr Vi får mange henvendelser om udstyr og arbejder med et dokument, der viser de bid vi har behandlet og det vil være tilgængeligt på hjemmesiden Det betyder IKKE at andre bid ikke er tilladt læs reglementet Særligt for D- og E-stævner (klasser). For sværhedsgrad 0 gælder at ponyklasser kun kan udskrives efter metode B0 eller S2, S3, S4 og S5. Undtaget er R-stævner, klubmesterskaber og cups Deling Ponyklasser, hvor der ved frameldingsfristens udløb i en kategori er færre end 20 deltagere, kan kategorierne slås sammen

16 Springreglement Stævnepakker: Der kan ikke kræves opstaldning, udover Mesterskaber jævnfør reglementet. Der skal altid kunne købes enkeltstarter - evt. stævnepakker kan afspejle en rabat pr. start Det er tilladt, at give fortrinsret til ryttere tilmeldt via stævnepakke En enkeltstående start uden opstaldning, må maks koste 25% mere end en start i stævnepakken Der kan ikke startes mere end 5 gange på samme hest/pony Doteringer udregnes efter indskud for en enkelt klasse i stævnepakken, uagtet en merpris på op til 25% for enkeltstarter Der kan fordres kvalifikationskrav til finale klasser Disciplinudvalget kan for enkelte klasser dispensere for kravet om at kunne tilmelde en enkelt klasse Max pris for en stævnepakke er kr ,-

17 Springreglement Individuelt Pony mesterskab Pony kat dag S1* 2 dag. 1. afd. S1* og finalen S2* Pony kat dag 1 kval. MA2* 2. dag. 2 kval. S1* - finalen S2* Pony kat dag 1. kval. MB2* 2 dag. 2. kval. MA1* - Finalen MA2*.

18 Springreglement Distriktsmesterskab pony Mesterskabet afholdes for kat. 1, kat. 2 og kat. 3 i sværhedgrad 1, 2 eller 3 efter distriktsbestyrelsens bestemmelser.

19

20 Dressur reglement

21 Ekvipagens antal starter pr. dag Heste: Max. 2 starter pr. dag. Ponyer: Max. 2 starter pr. dag. Ved B-stævner dog max. 1 start pr. dag. Heste: Ved B- stævner dog max. 1 start pr. dag.

22 219.2 Udstyr placeret på hestens/ponyens ryg og bryst Bid: Obligatorisk. Trensebid og kandar skal være af metal, metal belagt med gummi eller hårdt ufleksibelt gummi. Latex beklædt tilladt (FEI)

23 219.3 Udstyr placeret på hestens/ponyens ryg og bryst Stigbøjler: Skal være af metal. Sikkerhedsbøjler dog tilladt. Stigbøjler: Skal være af metal. Sikkerhedsbøjler dog tilladt i sort eller metalfarvet

24 Beklædningsgenstande på rytterens overkrop Handsker: Obligatorisk. Skal være hvide, off-white eller samme farve som jakken. Såfremt der ikke bæres handsker på konkurrencebanen får ekvipagen -2 point I kritikken.

25 Sporer og pisk Hjul- og kuglesporer ikke tilladte for ponyryttere Hjul-, kugle samt Hammersporer ikke tilladt for ponyryttere.

26 Dommerlister Skal ændres til kritikker. Alle steder I afsnittet.

27 251. KLASSETYPER Klasser med opråber. således at klasserne udskrives med opråber

28 EVT. KLASSETYPER HOLD CUPS 3 ryttere med 3 heste/ponyer eller 4 ryttere med 4 heste/ponyer

29 Dressurklassens afvikling Ved hilsen tages tøjlerne i én hånd og den anden hånd ned langs siden og hilser ved hovedbøjning. Efter afsluttet hilsen tages tøjlerne atter, og der rides fremad. Der gives -2 point på kritikken, hvis rytteren ikke tager tøjlerne i en hånd ved parade ind/ud. I tilfælde af hestens/ponyens og/eller rytterens fald diskvalificeres rytteren ikke. Rytteren diskvalificeres/udgår ved afsidning

30 DM i dressur for seniorer Afvikling Mesterskabet afvikles over 3 sammenhængende konkurrencedage, med én afd. pr. dag. Afvikles over 4 dage

31 Distriktsmesterskaber i ponydressur Mesterskabet afholdes for kat. 1, kat. 2 og kat. 3 efter distriktsbestyrelsens bestemmelse. Sammenlægning af kategori I og II samt II og III er tilladt. Generelle bestemmelser 5.4. Sammenlægning af ponykategorier

32

33 Notat for baggrunden for ændring af reglementets sanktionssystem. Dansk Udarbejdet Ride af Forbund arbejdsgruppe + DRF s adm. Revision af sanktionssystemet tirsdag august januar

34 Baggrunden for revision af sanktionssystemet I forbindelse med Hestevelfærdsprojektet, der berørte mange forskellige emner, blev det påpeget at reglementet ikke var gennemsigtigt og overskueligt, særlig i forbindelse med tildeling af sanktioner for overskridelse af hestevelfærden. En udløber heraf blev at der blev opfordret til, at der blev arbejdet videre med dette blev så året hvor der blev nedsat en arbejdsgruppe, bestående af DRF s sportschef, DRF s daværende jurist, DRF Koordinator/adm., TD ansvarlige, Dressurdommere, Springdommere, Banedesigner, samt repræsentanter for henholdsvis dressur og springudvalg.

35 Baggrunden for revision af sanktionssystemet På baggrund af tidligere nævnte fandt vi, at det var hensigtsmæssigt at lave en fuldstændig revision af sanktionssystemet(altså ikke kun hestevelfærd), hvor hver enkelt paragraf er gennemgået, særligt med henblik på en kvalitetsgennemgang af forseelse og den sanktion det udløser. Formål: Så hensigten med revisionen er at skabe et mere overskueligt reglement, både for ryttere og officials, samt skabe en mere fairness ud fra den pågældende forseelse og hvilken sanktion det medfører.

36 Baggrunden for revision af sanktionssystemet Reglementet er i forhold til sanktioner gennemgået af arbejdsgruppen og i alle bestemmelser, hvortil der er knyttet en sanktion for overtrædelse, bliver der nu henvist til den relevante sanktionsbestemmelse. Største ændring. Gule og røde kort udgår, og der indføres gradinddeling, som vil blive vist senere.

37 Præcisering samt tilføjelse af paragrafer Der er tilføjet en paragraf omkring forældelse, dvs. man kan ikke sanktionere for hændelser og overtrædelser af reglementet der er foretaget mere end 3 år siden. Der er tilføjet en paragraf omkring DRF s adm. kompetence til at tildele sanktioner. Der er tilføjet en paragraf der kun beskriver sanktioner og denne henvises bl.a. til i flere paragrafer, hvor der sker overtrædelser. Der er samlet og præciseret en paragraf omkring betaling af bøder.

38 Sanktioner Grad 1: Påtale Grad 2: Bøde på 550 kr. Grad 3: Bøde på 1000 kr. og indberetning til Disciplinærudvalget. Bøde på kr. kan tildeles af Disciplinær- og Appeludvalget. (nyt) Når en sanktion suppleres med diskvalifikation, skal dette forstås som diskvalifikation i den pågældende klasse, for forseelsen er begået. Når en sanktion suppleres med bortvisning, skal dette forstås som bortvisning fra resten af stævnet.

39 Nyt Sanktion system Ny Formular til indberetning af sanktioner. Kopi udleveret. Bemærk: Bøder kan IKKE betales direkte til klubben. Såfremt I måtte have behov for en længere beskrivelse, skriv da et tillæg f.eks. En WORD fil. Det er svært at tyde hvad der står når det står meget småt. Indberetningsblanket skal senest indsendes 7 dage efter stævnets afslutning til TD@rideforbund.dk HUSK: billede dokumentation vedr. ugyldig vaccination. Hvorfor? Det er en større sikkerhed at se præcist hvad der står, nu hvor de sender et billede af at papirerne er i orden.

40 Nyt Sanktionssystem Det er en stor ændring at lave hele sanktionssystemet om, hvorfor jeres tilbagemeldinger er vigtige. Oplever i uhensigtsmæssige situationer, så skriv herind med det samme med den konkrete cases. Husk: altid at bruge den vigtigste paragraf sund fornuft J

41

42 Ændringer for afholdelse af D4 Cups Efter aftale sidste møde hvor vi tog op hvad vi fremover skal gøre med afholdelse af D4 Cup, er det besluttet at vi lader denne Cup hvile for 2018 og hvis vi i løbet af året modtager forslag tager vi op igen hvad vi gør i 2019.

43 } Individuel RIC juni spring hest OHR august spring pony MBRK august dressur hest MBRK august dressur pony } Hold RIC juni spring hest CEP september spring pony RSR juni - dressur hest RSR juni dressur pony

44

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf. DRF s reglement redigeret april 2018. Indskud Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 195) - Dressur 150,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 300) - Distriktsmesterskaber

Læs mere

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense

Springudvalgsmøde 13. Juni :00-21:30 Dalum - Odense Springudvalgsmøde 13. Juni 2016 17:00-21:30 Dalum - Odense Til stede: Jakob (Formand) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Lars N. Pedersen (Elitechef springning)

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2019 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2019 Bemærk at propositioner for military-, distance- og TREC-stævner skal godkendes af DRF s respektive disciplinudvalg

Læs mere

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg)

Plaquetter kan uddeles til og 3. placerede. (efter eget valg) Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Hest: - Spring 120,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 180) - Dressur 140,- pr. klasse (Efteranmeldelse

Læs mere

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF:

Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement redigeret januar 2018. Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud incl. kr. 10 til DRF: Hest: - Spring 130,- pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 190)

Læs mere

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016

Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser Distriktsmesterskaber 2016 Fællesbestemmelser for distriktsmesterskaber 2016 Generelt Nedenstående regler er gældende for afvikling af distriktsmesterskaber i 2016 i Dansk Ride Forbunds

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses

Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Springudvalgsmøde Referat Den 6. sept. Kl.17:00 Sommersted Absolute Horses Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10

De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 De Sydjyske Rideklubber s (DSR) fællesbestemmelser Distrikt 8, Distrikt 9, Distrikt 10 1. Generelt. DRF reglement er gældende ved alle C-stævner i DSR med følgende tilføjelser, der er vedtaget på DSR årlige

Læs mere

Regler for LØSR s klubmesterskaber

Regler for LØSR s klubmesterskaber Regler for LØSR s klubmesterskaber Gældende fra 2014 Revideret 2018 Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. 1. Ved klubmesterskabsstævnet afholdes der samtidig LØSR

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM

Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Springudvalgsmøde Referat 30 nov. Kl.17:00 DALUM Til stede: Jakob (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for

Læs mere

Væsentlige reglementsændringer 2013

Væsentlige reglementsændringer 2013 Væsentlige reglementsændringer 2013 Fællesbestemmelser 11. SMITSOMME SYGDOMME En stævneplads, som har været anbefalet lukket af en dyrlæge på grund af smitsom sygdom, kan tidligst afholde stævner 10 dage

Læs mere

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017

Para-dressur. - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Para-dressur - tillæg til Fælles bestemmelser og Dressurreglement 2017 Generelt Dette reglement er gældende fra 1. april 2017, og erstatter alle tidligere udgaver af samme. A - Klassifikation Pararyttere

Læs mere

Klubmesterskab regler

Klubmesterskab regler Klubmesterskab regler Udover nedenstående regler henvises i øvrigt til propositionerne for stævnet. Rytteren skal have været medlem af LØSR i de seneste 3 måneder for at kunne deltage i LØSR s klubmesterskaber.

Læs mere

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120).

I uddannelsesklasser (dressur + spring) betales der indskud, kr. 60 (Efteranmelselse kr. 120). Bestemmelser for distrikt 11-13 Jf.. DRF s reglement Indskud Hvor intet andet står anført, er indskud ved stævner: Heste kr. 120 pr. klasse (Efteranmeldelse kr. 240). Distriktsmesterskaber 240 pr. klasse

Læs mere

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper:

Ridestævners ABC. Alle informationerne kommer fra DRFs reglementer Stævnetyper: Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart

Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Springudvalgsmøde Referat 8. februar Kl.17:00 Hindsgavl - Middelfart Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Per Nielsen (Bane designer ansvarlig) Birgitte Tribler (TD ansvarlig)

Læs mere

D og E-stævner

D og E-stævner D og E-stævner 2019-2020 Før stævnet 14 dage før stævne dato, skal det ligge på Equipe med klasser som er oprettet på GO. 7 dage før stævne dato, skal der ligge en liste på Equipe med alle official navne

Læs mere

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål

Ridestævners ABC. Ponymål Kategori 2 er mellem 131-140 cm uden sko i stangmål. Kategori 3 er max 130 cm uden sko i stangmål Ridestævners ABC Fra BRKs side vil vi her prøve at synliggøre væsentlige detaljer omkring de forskellige typer stævner, og hvilke ændringer der er i reglementet for det indeværende år i forhold til dressur

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 12-09-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Helene Bech (HU), Torben Hinrichsen (DIU), Christian Struck (MU), Jan Stampe

Læs mere

D-stævne mesterskab 2017

D-stævne mesterskab 2017 D-stævne mesterskab 2017 Et mesterskab for distrikt 9 på D-plan Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt mesterskab: Der kåres mestre i følgende mesterskaber: Lc-Pony Lb-Pony Lc-hest Lb-hest

Læs mere

TD Temadag 2012 Dansk Ride Forbund 30. november 2012

TD Temadag 2012 Dansk Ride Forbund  30. november 2012 TD Temadag 2012 Dagsorden 09.00-09.30 Kaffe og rundstykke 09.30-10.30 Orientering vedr. TD ernes fremtidige placering i forbundet/v Merete Fohlmann 10:30-11.30 Uhensigtsmæssig brug af bid, sporer, pisk

Læs mere

Distriktsmesterskab 2015 Distrikt 10

Distriktsmesterskab 2015 Distrikt 10 Distriktsmesterskab 2015 Distrikt 10 Afvikling Individuelle mesterskaber skal afholdes i juni. Holdmesterskaber skal afholdes i september. For at gøre det økonomisk rentabelt for klubberne afvikles de

Læs mere

D-stævne mesterskab 2016

D-stævne mesterskab 2016 D-stævne mesterskab 2016 Et distrikt mesterskab for distrikt 9 på D-plan Et mesterskab for D-stævneryttere, individuelt og for Hold, i både spring og dressur. Individuelt - og holdmesterskab DRESSUR: Individuelt

Læs mere

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012

Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Udtræk fra DRF s Springreglement 2012 Sikkerhedsudstyr Ridehjelm: Obligatorisk. Skal leve op til kravene i Fælles Bestemmelser. Derudover ingen begrænsninger hvad angår udseende på hjelmen. Sikkerhedsvest:

Læs mere

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner

DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson Revideret 8 jan Struktur omkring E- og D-stævner DANSK RIDE FORBUND DISTRIKT 11 /13 Stævnesæson 2017. Revideret 8 jan. 2017. Struktur omkring E- og D-stævner Reglement rettelser træder i kraft den 1. januar 2017, de ændrede regionsrettelser fra 1. april

Læs mere

Midtsjællands Rideklub

Midtsjællands Rideklub Midtsjællands Rideklub C-stævne 19-21. maj 2017 m. Seierskilde Sports Cup, DISM for pony hold, og Sjællandsmesterskab for U18, U25, senior og para. Propositioner Fredag d. 19. maj 2017 1 LB1-B, pony Åben

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for heste/ponyer af forskellig race 2011 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Deltagere Deltagere er heste/ponyer,

Læs mere

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding

Springudvalgsmøde Referat Den 20. april Kl.14:00 Kolding Springudvalgsmøde Referat Den 20. april 2018. Kl.14:00 Kolding Til stede: Jakob Leth (Formand) Bent Schultz (Dommeransvarlig) Nina Kaae (ansvarlig for D-officials) Birgitte Tribler (TD ansvarlig) Per Nielsen

Læs mere

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017

Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK. søndag d. 7/5 2017 Bredde stævne med tredje kvalifikationsrunde hos HARK søndag d. 7/5 2017 Kl. Diciplin Hold Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames 2 Åben for alle Hjælp er tilladt Der rides

Læs mere

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk.

Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup. Konto : 3511 4150106513 Mrk. Propositioner for Breddestævner kvalifikationer 2012 Dansk Ponygames Cup - Dansk Kvadrille Cup - Dansk Stafetspring Cup Dansk- Par de deux Cup og 1. kvalifikation Lørdag 17. Marts 2012 Anmeldelsesfrist

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne (VM)

Vestegns Mesterskaberne (VM) Vestegns Mesterskaberne (VM) opdateret april 2018 Vestegnsklubberne er: ARK, BAL, BNR, GLK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV og VER Vestegns Mesterskaberne er et fælles arrangement på D-stævneniveau. Vestegns

Læs mere

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING

Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Regler for deltagelse i DANSK SPORTSPONY AVLSCHAMPIONAT 2012 FOR 4-, 5-, 6- OG 7-ÅRS PONYER AVLSKLASSE FOR 8-ÅRS OG ÆLDRE PONYER MEDALJERIDNING Alle ponyer fra ponyavlsforbund under Videncenter Landbrug

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement BLÅ skrift = om formulering, ingen ændringer. RØD skrift = ændring/ tilføjelse. Tekst med streg over slettes. Gældende fra 01.01.2019 1. Formål Formålet med at afvikle

Læs mere

Referat Afdeling Sport Dato

Referat Afdeling Sport Dato Referat Afdeling Sport Dato 02-03-2017 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Torben Hinrichsen (DIU), Mette Müller (DU), Jan Stampe (ADM) Afbud: Kathryn Tassi (PARA) Ref.: Anne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby

Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl Idrættens Hus, Brøndby Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag 26. november 2014 Kl. 17.00 20.00 Idrættens Hus, Brøndby Til stede Ulf Helgstrand (UH) formand Charlotte Gierahn (CG) Jakob Ravnsbo (JR) Janni Thermann (JT) Anne-Mette

Læs mere

Vestegns Mesterskaberne

Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle Vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER

BAL, BNR, GLK, HGRK, HVR, ISR, LØSR, SBGR, SIV, VER Generelle bestemmelser for Vestegnsmesterskaberne (VM) Generelle bestemmelser for VestegnsMesterskaberne: - afholdes én gang årligt i udendørssæsonen - er åbne for alle vestegnsklubberne - holdmesterskab

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 26-02-2018 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Birgitte Kronborg (TU), Ole Jessen (DIU), Per W. Nielsen (DU), Eva Iversholt, Kerstin Dallmann, Jan Stampe (ADM) Afbud:

Læs mere

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012. Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2012 Anmeldelsesfristen er aftalt til mandag d. 20/8 2012 og prøven finder sted på Vilhelmsborg, lørdag d. 22/9 2012.

Læs mere

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018

Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB maj 2018 Helsinge rideklubs KLUBMESTERSKAB 19.-20. maj 2018 Dressur lørdag den 19. maj 2018 Klasse 1. LD2-B Pony Kval. til Gribskovmesterskab. Rideskoleheste tilladt. Klasse 2. LC2-B pony- Kval. til Gribskovmesterskab.

Læs mere

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7

Lørdag d. 26/5 2012. Dressur Hest. Klasse 01 Fri LD, Se bestemmelser pkt. 7. Klasse 02 LC1, Se bestemmelser pkt. 7 Propositioner for Rideklubben Strøgården udv. klubstævne i dressur og spring for Pony og Hest den 26 og 27/5-2012, med 1 afd. af klubmesterskab for privatryttere om lørdagen. Lørdag d. 26/5 2012 Dressur

Læs mere

Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames. 2 Åben for alle Hjælp er tilladt. 50 kr. pr rytter 2 Kvalifikations-klasse

Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames. 2 Åben for alle Hjælp er tilladt. 50 kr. pr rytter 2 Kvalifikations-klasse Bredde stævne med første kvalifikationsrunde hos xxxx Rideklub xxxdag d. xx/xx 201x Kl. Disciplin Hold Krav/åben for Beskrivelse Pris pr. hold antal 1 Breddeklasse Ponygames 2 Åben for alle Hjælp er tilladt

Læs mere

Referat Afdeling Sport Dato

Referat Afdeling Sport Dato Referat Afdeling Sport Dato 22-05-2017 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Jens Kryger (Para), Torben Hinrichsen (DIU), Dorte Njor-Larsen (DU), Sally Schlichting (MU), Jan Stampe

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00 Dagsorden Afdeling Sport Dato 25-09-2017 Kl: 17:00 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Jens Kryger (Para), Torben Hinrichsen (DIU), Mette Müller (DU), Malene Pedersen (MU),

Læs mere

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013

Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Breddestævner 2013 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2013 Til alle stævnerne er der også klasser med enkelt starter, hvor man ikke skal deltage i kvalifikationsklasserne, for at være med.

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato

Dagsorden Afdeling Sport Dato Dagsorden Afdeling Sport Dato 16-02-2016 Deltagere: Jakob Leth (SU), Christian Struck (MU), Lone Aalekjær (DIU), Jannick Holm (DU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TS), Jan Stampe (ADM) Ref.: Trine Bach

Læs mere

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d

VM i Spring afholdes af Vestegnens Rideklub d august 2014 VM i Dressur afholdes af Vestegnens Rideklub d Vestegns Mesterskaberne Vestegns Mesterskaberne afholdes én gang årligt i udendørssæsonen og er åbne for alle vestegnsklubberne. Der afvikles at hold- og individuel-mesterskab, både for hest og pony i

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl: 17:00 Dagsorden Afdeling Sport Dato 04-09-2018 Kl: 17:00 Deltagere: Jakob Leth (SU), Lise Berg (VU), Tina Foldager (TU), Ole Jessen (DIU), Per Nielsen (DU), Kerstin Dallmann (KD), Jan Stampe (ADM), Anne Silfwander

Læs mere

SHR klubstævne 23. november 2013 Startliste

SHR klubstævne 23. november 2013 Startliste Info til Rytterne: Inden start skal man have afregnet i sekretariatet Hesten/ponyen skal under hele stævnet synligt bære et sort/hvidt stævnenummer på venstre side. Tallene skal være minimum 3 cm og max.

Læs mere

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner

Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner J.nr. XXXX-XX Sag XXX-XX: Klage over (A)s afholdelse af C-stævne uden anvendelse af autoriseret banedesigner BAGGRUND Disciplinærudvalget modtog den XX.XX.2017 en klage fra Springudvalget over (A) i anledning

Læs mere

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner

Ungdomsudvalgets. reglement. til Ministævner Ungdomsudvalgets reglement til Ministævner 2013 1 af 9 Indholdsfortegnelse Forord... 3 Stævnested... 3 Stævneafvikling... 3 Klasser... 4 Minimesterskaber... 5 Udklasning... 6 Beklædning... 7 Hjælpemidler...

Læs mere

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for. Heste/Ponyer af forskellig race

Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for. Heste/Ponyer af forskellig race Propositioner for Fælles 1' dags materialprøve for Heste/Ponyer af forskellig race 2014 Formål Formålet med prøven er at bedømme brugsegenskaber for heste og ponyer. Prøven fungerer som materialprøve for

Læs mere

TD-basiskursus april Springreglement -udvalgte regler. Birgitte Tribler

TD-basiskursus april Springreglement -udvalgte regler. Birgitte Tribler TD-basiskursus 9.-10. april 2016 Springreglement -udvalgte regler Birgitte Tribler Etiske retningslinier 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2. Hestens velfærd

Læs mere

REGLER FOR EGNETHEDSTEST

REGLER FOR EGNETHEDSTEST REGLER FOR EGNETHEDSTEST 1 Formål Formålet er at afprøve hesten i springning eller dressur, for herved at undersøge dens egnethed og kvalitet i pågældende disciplin. 2 Forudsætninger Testen forudsætter

Læs mere

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring

Vi har i distrikt 4 afholdt følgende: Internationalt stævner springning (Riders Cup) og military team CEP samt voltigering MBRK 3 landsstævner spring Beretning for distrikt 4 for 2016 Traditionen tro vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Alle jer klubber som arbejder ihærdigt på at lave aktiviteter for medlemmerne bør

Læs mere

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3

Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS PÅKLÆDNING...

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16

G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 Ryttermærker 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 20 16 2 0 1 6 Indholdsfortegnelse I FÆLLES BESTEMMELSER... 3 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER... 3 II SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR RYTTERMÆRKERNE... 5 1. RYTTERENS

Læs mere

Propositioner for Landsdelsturneringer og Landsdelsfinaler 2018

Propositioner for Landsdelsturneringer og Landsdelsfinaler 2018 Propositioner for Landsdelsturneringer og Landsdelsfinaler 2018 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. D ECEMBER 2017 FÆLLESBESTEMMELSER: Den vigtigste regel ved breddestævner er, at de deltagende ryttere og ponyer/heste

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.01.2018 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement

Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Fjordhesten Danmark - Sportsreglement Gældende fra 01.01.14 1. Formål og gyldighed Formålet med reglementet er at sikre at hestens tarv respekteres, og at skabe lige og fair vilkår ved deltagelse i konkurrencer.

Læs mere

Referat af møde i Afdeling Sport Dato 24/2-2015

Referat af møde i Afdeling Sport Dato 24/2-2015 Referat af møde i Afdeling Sport Dato 24/2-2015 Deltagere: Pernille Bigaard (PBI), Jakob Leth (JL), Lone Aalekær ( LAA), Christian Struck (CSU), Jens-Erik Majlund (JEM) Afbud: Jens Kryger, Mette Nielsen

Læs mere

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling

Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015. Holbækmesterskaberne 1. afdeling Holbæk Mesterskaberne i dressur lørdag den 12. september 2015 Holbækmesterskaberne 1. afdeling Klasse 1.: LC2-B Pony dressur Klasse 7: LC2-A Hest dressur Åben for: Ekvipager som starter klasse 2 Åben for:

Læs mere

IV KVALIFIKATIONSKRAV, KATEGORISERINGER OG UDELUKKELSESKRITERIER 19 340. Generelt... 19 341. Kvalifikationskrav... 19 342. Kategoriseringer...

IV KVALIFIKATIONSKRAV, KATEGORISERINGER OG UDELUKKELSESKRITERIER 19 340. Generelt... 19 341. Kvalifikationskrav... 19 342. Kategoriseringer... Springning 2. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JULI 2015 Indholdsfortegnelse 0 INTRODUKTION... 4 301. Introduktion og formål... 4 302. Struktur... 5 303. Gyldighed... 5 304. Beføjelser... 5 305. Redaktion...

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 91

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 91 Fælles Bestemmelser 2. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 30. M A RTS Indholdsfortegnelse 0 INTRODUKTION... 4 1. Introduktion og formål... 4 2. Struktur... 5 3. Gyldighed... 6 4. Beføjelser... 6 5. Redaktion... 7

Læs mere

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014

Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 2. udgave januar 2014 Breddestævner 2014 Distrikt 14 Kvalifikationer til Landsfinalerne 2014 Vilhelmsborg d. 27 29. juni 2014 Vigtig information Breddeudvalget distrikt 14 Kontaktpersoner: Sharon Grøn,

Læs mere

Kvalifikationer Konto : Mrk. Breddestævne01. Konto : Mrk. Breddestævne 02

Kvalifikationer Konto : Mrk. Breddestævne01. Konto : Mrk. Breddestævne 02 Propositioner for Kvalifikationer 2013 Breddestævner og 1. kvalifikation Lørdag 12. Januar 2013 Aflyst for få tilmeldninger D4,Brian Behrendt, skovvejen 8a,,4200 Slagelse eller Brianbehrendt@ymail.com

Læs mere

Propositioner for Landsstævne i SKS 2019

Propositioner for Landsstævne i SKS 2019 afholder landsstævne i kørsel med hest og vogn d. 24.- 26. maj 2019 på Revsø Rideskole, Revsømarkvej 2, 6560 Sommersted Stævnet er åbent for medlemmer af køreselskaber tilsluttet Dansk Køre Forbund samt

Læs mere

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 28. maj 2018 www. r ideforbund.dk Paradressur - Tillæg til dressurreglementet 2018 Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor

Læs mere

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne

Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland s 35 års Jubilæumsstævne Fjordhestens Venner Kronjylland indbyder til 35 års Jubilæumsstævne d. 1 oktober 2016 i Harridslev Rideklub, Halagervej 19A, 8930 Randers NØ Mønstring

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 04.03.2019 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år.

De tidligere år har vi lavet en gennemgang af, hvilke stævner m.m., der er gennemført i det forgangne år og det vil vi også gøre i år. Beretning for distrikt 4 for 2015 Først og fremmest vil bestyrelsen i distrikt 4 gerne ønske jer alle et rigtig godt nytår. Vi kan i distriktet være rigtig stolte af de mange aktiviteter som alle klubberne

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2017 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Stævnetype: A B C Show Antal dage: Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon:

Stævnetype: A B C Show Antal dage: Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon: DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 3 Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon: E-mail: Stævnets

Læs mere

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende.

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. Fælles Bestemmelser 3. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR Retningslinier for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet.

Læs mere

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende.

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. Military 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2016 Retningslinier for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2.

Læs mere

Årsmøde Distriktsudvalget mødeindkaldelse. Repræsentanter fra D1, D3, D4, D5, D6, D7, D8, D9, D10, D11/13 D12 og D14

Årsmøde Distriktsudvalget mødeindkaldelse. Repræsentanter fra D1, D3, D4, D5, D6, D7, D8, D9, D10, D11/13 D12 og D14 Årsmøde mødeindkaldelse Mødenr.: 42 Dato: Lørdag d. 2. februar 2019 Tid: Fra frokost kl. 12.00 Sted: Til stede: Gæster: Afbud: Referent: Rudby Grænsekro, Rudbølvej 36, 6280 Højer Repræsentanter fra D1,

Læs mere

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende.

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. Springning 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 2016 2016 Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet.

Læs mere

Stævnerapport Military

Stævnerapport Military DANSK RIDE FORBUND - Brøndby Stadion 20-2605 Brøndby (Version 2015) Stævnerapport Military Modtaget: (udfyldes af DRF) Stævnetype: A B C Show Antal dage: 1 2 3 Klub: Dato: Stævneleder: Adresse: Telefon:

Læs mere

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm

Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Propositioner til Trakehner-Avlsforbundets Elitestævne den 22. 24. August 2014 på Broholm Fredag den 22. august 2014: Klasse 1: Øveklasse v/peter Fischer Åben for alle 5 års og ældre heste. Maks. 15 deltagere.

Læs mere

Breddereglement 1. UDGAVE

Breddereglement 1. UDGAVE Breddereglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2. Hestens

Læs mere

Rytterkategorisering i springning

Rytterkategorisering i springning Brøndby, 14. december 2009 Rytterkategorisering i springning Rytterkategoriseringen har rejst en del spørgsmål. Vi har nedenfor forsøgt at beskrive kategoriseringerne og overgangsordningerne, så de besvarer

Læs mere

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl. 17:00

Dagsorden Afdeling Sport Dato Kl. 17:00 Dagsorden Afdeling Sport Dato 26-03-2019 Kl. 17:00 Deltagere: Jakob Leth (Spring), Lise Berg (Volti), Tina Foldager (Trec), Ole Jessen (Distance), Per Nielsen (Dressur), Marlene S. Pedersen (Military),

Læs mere

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende.

3. Omsorg for, og den veterinærmedicinske behandling af hesten, skal alene have til formål, at fremme dens sundhed og velbefindende. Springning 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. JAN UAR 2018 Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2.

Læs mere

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus

Indbydelse til GENERALFORSAMLING. Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Indbydelse til GENERALFORSAMLING Søndag d. 22 Februar kl 17:00 i Sigerslevøster forsamlingshus Efter generalforsamlingen vil der være fælles spisning. Tilmelding til spisning, senest 15 Februar, er nødvendig

Læs mere

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår.

Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Beretning for distrikt 4 for 2017 Bestyrelsen i distrikt 4 vil gerne ønske jer alle et rigtigt godt nytår. Vi har i Distrikt 4 / Vestsjælland i alt 31 klubber (2 nye klubber nemlig Bakkegaardens Rideklub

Læs mere

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk

Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk Paradressur-reglement 1. UDGAVE GÆLDENDE FRA 1. januar 2019 www. r ideforbund.dk 0 Para-dressur - Tillæg til dressurreglement 2019 Indhold Retningslinjer for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport...

Læs mere

Fjordhesten Danmark - DM reglement

Fjordhesten Danmark - DM reglement Fjordhesten Danmark - DM reglement Gældende fra 01.02.2016 1. Formål Formålet med at afvikle DM er at fremme sporten med fjordheste på et niveau, som skaber respekt om fjordhestens evner inden for de forskellige

Læs mere

Referat Afdeling Sport Dato Kl: 17:00

Referat Afdeling Sport Dato Kl: 17:00 Referat Afdeling Sport Dato 13-11-2018 Kl: 17:00 Deltagere: Jakob Leth (Spring), Lise Berg (Volti), Tina Foldager (Trec), Jens Krüger (Para), Ole Jessen (Distance), Per Nielsen (Dressur), Kerstin Dallmann

Læs mere

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Sjelborg kirkevej 30 6710 Esbjerg V Dato 8-10 september 2017 Kontaktperson/(er) Kontaktperson for official Læge/dyrlæge/smed Sanne Lorenzen

Læs mere

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017

Hjørring Dyrskue. Byder velkommen til D-Stævne. d juni 2017 Hjørring Dyrskue Byder velkommen til D-Stævne d. 16.-17. juni 2017 Fredag: Dressur Kl. Program Yderligere info 01 Showklasse Skridtprogram Dressur for de yngste Åben for ponyer og heste 02 CUP-KLASSE 03

Læs mere

EOR voltigestævne d juni 2013

EOR voltigestævne d juni 2013 Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns rideklub Sjelborgkirkevej 30 Sted 6710 Esbjerg V Pris i kr. Kontaktperson/(er) Læge/ dyrlæge/ smed Dommere: Teknisk Delegeret: Opstaldning Forplejning Overnatning

Læs mere

Pengepulje: Vinder af årets kørehest 33% Vinder af årets springhest 33% Vinder af årets all round hest 33%

Pengepulje: Vinder af årets kørehest 33% Vinder af årets springhest 33% Vinder af årets all round hest 33% Der gives kun sløjfer og point til de følgende placerede ekvipager. Antal starter 1* 2-3 4-5 6-7 8-9 10-11 12-13 14-15 Placeringer 1* 1 2 3 4 5 6 7 Der gives kun sløjfer og point til de følgende placerede

Læs mere

den marts i Messecenter Herning

den marts i Messecenter Herning Dansk Varmblods HINGSTEKÅRING 2011 den 10.-13. marts i Messecenter Herning PROPOSITIONER for Præsentationsklasser Dressurklasser Springklasser Klasserne er åbne for heste, der er kårede i Dansk Varmblod,

Læs mere

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted

Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Almindelige bestemmelser Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985 Sted Sjelborg kirkevej 30 6710 Esbjerg V Pris i kr. Dato 8-10 september 2017 Kontaktperson/(er) Kontaktperson for official Sanne Lorenzen Gørdingvej

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 85

Indholdsfortegnelse. Side 2 af 85 Fælles Bestemmelser G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2013 2013 Indholdsfortegnelse I 0 INTRODUKTION... 4 1. Introduktion og formål... 4 2. Struktur... 5 3. Gyldighed... 6 4. Beføjelser... 6 5. Redaktion...

Læs mere

Efter konkurrencerne afsluttes dagen med præmieoverrækkelse og fællesspisning.

Efter konkurrencerne afsluttes dagen med præmieoverrækkelse og fællesspisning. Oldboys Obligatorisk deltagelse i kvadrille med 4 6 ryttere pr. hold. Herudover afholdes spring- og dressurklasser, ringridning, kugleridning, stafetspringning og travløb. Efter konkurrencerne afsluttes

Læs mere

Ændring af 15 Dømmende udvalg er nødvendig for at forslaget kan gennemføres.

Ændring af 15 Dømmende udvalg er nødvendig for at forslaget kan gennemføres. Ændrings forslag til 6 Nuværende: 6 Aldersgrænse Bestyrelses-, distriktsbestyrelses- og udvalgsmedlemmer samt Dansk Ride Forbunds officials fratræder senest på det førstkommende repræsentantskabsmøde efter,

Læs mere

B r e d d e r e g l e m e n t G Æ LD ENDE FRA 1. SE P TEMBER 2 0 14

B r e d d e r e g l e m e n t G Æ LD ENDE FRA 1. SE P TEMBER 2 0 14 B r e d d e r e g l e m e n t G Æ LD ENDE FRA 1. SE P TEMBER 2 0 14 M ED SYN LIG E RE TTELSE R 1. NOVEMBER 2014 Breddeaktiviteter er for alle ryttere og heste. Der findes mange forskellige aktiviteter.

Læs mere

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016

Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 ! Hvidovre-Avedøre Rideklub inviterer til Rideskolestævne Søndag den 13. november 2016 Klasser: Klasse1: HVR Speciel Grandprix u. galop-lc3 For lørdagsholdet 9-10, samt særligt inviterede. Klasse2: Valgfrit

Læs mere

G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2 01 6

G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2 01 6 Dressur 1. UDGAVE G Æ LDEN DE FRA 1. J AN UAR 2 01 6 Retningslinier for etisk korrekt anvendelse af hesten til ridesport 1. Indenfor al ridesport skal hensynet til hesten prioriteres over alt andet. 2.

Læs mere