Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bo42. Højvangsparken. Tilstandsrapport 2014"

Transkript

1 Tilstandsrapport 2014

2 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej /Holger Lundgrens Vej 1-54 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget side 46 Udarbejdet: 2014 Forelagt afdelingsbestyrelsen 11. maj 2015 Fremlagt afdelingsmøde 10. september 2015 Udarbejdet: af Bo42 Ejendomsinspektør Hans Mikkelsen

3 side GENERELLE OPLYSNINGER Nærværende tilstandsrapport, omhandlende afdeling 51. Der er opført i perioden , har til formål at fastlægge bygningernes vedligeholdelsestilstand samt at fastlægge et vedligeholdelsesinterval for de enkelte bygningselementer. Endvidere på baggrund af tilstandsrapporten at fastlægge et løbende vedligeholdelsesbudget for perioden GRUNDLAG OG METODE FOR UDARBEJDELSE AF TILSTANDSRAPPORT - Primære bygningsdele, som: Fundamenter Ydervægge Indvendige vægge - Kompletterende bygningsdele, som: Vinduer Døre Fuger Tagrender- og nedløb Ovenlys - Belægninger, som: Arealer med fliser Arealer med asfalt Tage overflader Gavlbeklædninger - VVS-installationer, som: Kloakledninger Rensebrønde Nedløbsbrønde Toiletter Brugsvandsrør Blandingsbatterier Varmerør Varmecentral Varmeunits Radiatorer Radiatorventiler - Elektriske og mekaniske anlæg, som: Gruppeskabe Elinstallationer og armaturer Terrænbelysninger - Inventar, som: Komfurer og emhætter Køleskabe/Frysere Køkkener Postkasser Undersøgelserne er gennemført som visuelle undersøgelser uden destruktive indgreb i bygningsdelene.

4 0.3 SAMMENFATNING side Fundamenter: Fundamenter fremstår ved besigtigelsen, med mindre revner og afskalninger, der afsættes årligt beløb til reparationer Ydervægge: Facader fremstår, med mindre revner, Dilatationsfuger fuget med elastisk fugemasse skal jævnligt udskiftes, flere steder ses tegn på store bevægelser med revner til følge. Der er i det 10. årige vedligeholdelses budget afsat årligt beløb til reparationer Indervægge: Indervægge fremstår med mindre revner, disse er ikke skadelige, men repareres i forbindelse med istandsættelse af lejligheder. Fuger i badeværelser repareres ved fugeslip og trappeopgange malerbehandles hvert 6-8 år Vinduer og døre: Vinduer er i rimelig stand med intakt funktion. I vedligeholdelsesbudget er afsat beløb til, årlig gennemgang og reparation, vinduer af træ malerbehandles hver 5-6 år. Tætningslister skiftes løbende ved konstatering af defekter. Da levetid for ældste vinduer er ved at være opbrugt, og da vedligeholdelse i etageejendom er omkostningskrævende anbefales at udskifte vinduer med nye vedligeholdelsesfrie elementer Fuger omkring vinduer og døre: Eksisterende elastiske fuger omkring vinduer og døre, er af varierende alder og stand, enkelte nedbrudte med fugeslip mod omgivende bygningsdele. Fuger udskiftes løbende ved defekt. I budget er afsat årligt beløb til udskiftning og reparation Tagrender og tagnedløb: Tagrender og tagnedløb af pvc og zink, er intakte og uden tegn på svigt. Tagrender og nedløb repareres ved defekt, render og nedløb renses en gang årligt. I budget er afsat beløb til vedligeholdelse og løbende udskiftning af defekte render og nedløb Arealer belagt med fliser: Arealerne er i dårlig stand med nedbrudte overflader og sætninger. Årlig reparation må påregnes. Ved genopretning anbefales at udføre asfaltbelægning, hvorved det løbende vedligeholdelses arbejde mindskes Arealer belagt med asfalt: Asfalt veje og stier er i god stand, dog må der påregnes et mindre beløb til reparation af småskader, sætninger mv. I budget er afsat årligt beløb til reparation af skader.

5 0.3.9 Tagbelægning af eternit: side 5 Tagbelægning af eternit er nyere. Med undtagelse af afsnit 15 hvor tagplader er af gammel type med asbest. Eternit fremstår i rimelig stand, og vil kunne holde mange år fremover. De afsatte beløb til årlig vedligeholdelse kan synes store, men er baseret på erfaringstal fra V&S pris data Tage gavlbeklædninger: Gavlbeklædninger fremstår med råd angreb i dæklister. Det anbefales at udskifte træbeklædninger i takt med nedbrydning. Nye lister bør udføres i vedligeholdelsesfrit materiale. Listebeklædning malerbehandles hver år Tagbelægning af pap: Levetid for tagpapdækning på skure er ved at være opbrugt, det anbefales at udføre ny tagpapdækning. I budget afsættes beløb til omlægning, samt beløb til årlig vedligeholdelse Kloakledninger i jord: Kloakledningerne bør ved gentagne tilstopninger undersøges med TV-inspektion Kloakbrønde: Toiletter: Rense- og spulebrønde er i god stand. Der afsættes beløb til rensning samt mindre reparationer i budget. I byggeafsnit 15 og 16 er nyere 2-skyls toiletter, det anbefales at foretage udskiftning af resterende 1 skylstoiletter. Der afsættes beløb til udskiftning samt beløb til årlig vedligeholdelse Brugsvandsrør: Synlig del af vandledningsnettet er i rimelig stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør i installationskanaler er ikke besigtiget Centralvarme: Synlig del af centralvarmerørene er i god stand og uden synlige tegn på tæringsskader. Skjulte rør vurderes, at have god stand, men det bør overvejes at forny disse i takt med øvrige rør. Varmeunits afsnit 18. er alle udskiftet med nye units, disse er dog ikke forsynet med vejr kompensering Varmecentral: Varmecentral for byggeafsnit 15,16 og 17 beliggende i kælder under vaskeri, er god vedligeholdt stand. Der afsættes beløb til løbende vedligehold samt udskiftning af komponenter.

6 Radiatorer: side 6 Radiatorerne er i forhold til alder i god stand. Ved evt. udskiftning af radiatorer bør nye radiatorer, efter overgang til fjernvarme, vælges med effektforøgelse på min. 100%. Termostatventiler er fundet i god stand Ventilation: Byggeafsnit 15 og 16. er udført med mekanisk udsugning betjent fra anlæg placeret i tag rum. Byggeafsnit 17 og 18. er med separat udsugning via emhætte i køkkener og el-ventilator fra bad. I vedligeholdelses budget er afsat beløb til service, rensning og reparation af anlæg Elinstallationer: Gruppetavler er nyere tavler med HFI eller HPFI relæer. Øvrige El-installationerne lever op til dagens standard og gældende lovgivning. Ved renoveringer suppleres antal af stik Belysningsarmaturer: Udvendige belysningsarmaturer nyere armaturer i rimelig stand, Standere serviceres af Østkraft. Belysninger i trappeopgange bør udskiftes med nye LED armaturer Hårde hvidevarer: Komfurer er i god stand. Køle/fryseskabe er i forhold til alder i god stand, men med hensyn til isolering og lavt energiforbrug lever ældre skabe ikke op til dagens standard. Ved udskiftning udskiftes til lavenergi skabe Postkasseanlæg: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter. Nye postkasser er er Fabrikat Allux. I vedligeholdelsesbudget er regnet med udskiftning af postkasseanlæg i afsnit 15 og Økonomi/budget: De i eftersynskortene og budgetterne anvendte priser er baseret på V&S-pris-kalkulation og er inkl. moms og ekskl. honorarer. Ved igangsætning af større renoveringer kan det anbefales at der udarbejdes udbudsprojekt og indhentes tilbud fra flere tilbudsgivere, hvilket vil medføre de fordelagtigste priser på det udbudte arbejde.

7 side KONKLUSION Gennemgang: Efter vor gennemgang af afdelingen, som er foretaget som stikprøver kan konstateres at afdelingen findes i god vedligeholdt stand. Dog kan konstateres en del skader forårsaget af ælde og uhensigtsmæssig konstruktion. Disse skader vil blive gennemgået (31)01 Vinduer: Levetid for vinduer i afsnit 15 og 16 er ved at være opbrugt, da vinduerne her samtidig er omkostningskrævende at vedligeholde, anbefales at foretage udskiftning til vedligeholdelsesfri elementer midt i vedligeholdelses periode (40)01 Arealer belagt med fliser: Flisebelægninger i afsnit 15 og 16 er i dårlig stand med forvitringer og sætninger, det anbefales at foretage genopretning først i vedligeholdelses periode (43)01 Gulve: Løbende vedligeholdelse ved reparation af skader, gulve vedligeholdes af lejer i bo periode, det vil sige at gulve bør slibes og lakeret ca. hver 4-5 år. Ved misligholdelse af gulve afhøvles disse og genlakeres, ved gennem slid af brædder må der etableres nye gulve. I vedligeholdelsesbudget afsættes beløb til reparationer samt ekstraordinær genopretning af gulve i forbindelse med fraflytninger (47)03 Tage tagpap på skure: Levetid for tagpap er ved at være opbrugt, det anbefales at udføre ny tagpapdækning på skure Samlet vurdering: Med ovenstående bemærkninger til eftersynskort og vedligeholdelses budget for årene er det efter vor vurdering gode bygninger, der med de foreskrevne udbedringer og vedligeholdelser vil være sunde og med gode konstruktioner der svarer til nutidig standard. Der er ikke i gennemgangen taget stilling til indvendig vedligeholdelse.

8 side 8 Generel information Forord: Tilstandsrapport for omfatter følgende byggeafsnit: Afsnit 15: Kommandanthøjen 1-15/ Torneværksvej i alt 64 boliger Afsnit 16: Torneværksvej 41-51/ i alt 64 boliger Afsnit 17: Kommandanthøjen 17-51/ i alt 40 boliger Afsnit 18: Holger Lundgrensvej i alt 54 boliger I alt 222 boliger BBR arealer: Afsnit 15: m2 opført 1984 Afsnit 16: m2 opført 1985 Afsnit 17: m2 opført 1986 Afsnit 18: m2 opført 1990 I alt m2 Ved gennemgangen er anvendt følgende vurderings skema, for konstaterede fejl. Tilstandsvurdering: Karakterskala: IB: Ingen bemærkninger MB: Med bemærkninger K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere

9 side 9 (12) Fundamenter (12) Fundamenter registrering: November 2014 Afsnit: Levetid år 15. Beton med lecablokke 1984 ½-1% år Beton med lecablokke 1985 ½-1% år Beton med lecablokke 1986 ½-1% år Beton med lecablokke 1990 ½-1% år 2110 Eksisterende fundamenter støbt på stedet, med kantisolering af leca-blokke, Fremstår uden væsentlige tegn på nedbrydning af skadelig karakter. Enkelte ubetydelige revner samt afskallinger af sokkelpuds kan iagttages. MB: Revner og afskallinger udbedres i forbindelse med asfaltering af sokler Reparation af sokkelpuds, årligt

10 side 10 (21) 01 Ydervægge (21) 01 Ydervægge år Levetid Afsnit: Levetid år 15. Muret facade røde sten ½-1% Muret facade røde sten ½-1% Muret facade røde sten ½-1% Muret facade røde sten ½-1% I henhold til tegninger er facaderne udført som skalmurede beton letbeton elementer. Med mineralulds isolering i kanal. K1: Facader fremstår, med mindre revner, Dilatationsfuger fuget med elastisk fugemasse skal jævnligt udskiftes, flere steder ses tegn på store bevægelser med revner til følge. Gennemgang af facader, udbedring af løse og defekte fuger. Udskiftning af dilatationsfuger udføres ca. hvert 10 år m. 18. Udskiftning af dilatations fuger Årligt vedligehold Genopretning

11 side 11 (22) 01 Indervægge (22)01 Indervægge Trappeopgange: 6 stk. i 2 etager og 4 stk. i 3 etager. Afsnit: Levetid år 15. Letbeton/beton 1984 ½-1% Letbeton/ beton 1985 ½-1% Letbeton elementer 1986 ½-1% Letbeton elementer 1990 ½-1% KO: Indervægge fremstår med mindre revner, disse er ikke skadelige, men repareres i forbindelse med istandsættelse af lejligheder. Malerbehandling efter behov udføres af lejer eller i forbindelse med fraflytninger. Revner i skillevægge foreslås udbedret i forbindelse med malerarbejder. Fuger i badeværelser udskiftes ved fugeslip, der udføres vandtætning omkring blandingsbatterier ved konstatering af fugtgennemslag. Fælles trapperum malerbehandles efter behov. Det må påregnes at trappe opgange males hvert år Malerbehandling af trapperum Årligt vedligehold Genopretning Skønnet omkostning i alt:

12 side 12 (31) 01 Vinduer og terrassedøre (31)01 Vinduer og terrassedøre Totalmængde: 280 stk. Afsnit: Levetid år 15. Sprosse vinduer af træ % Sprosse vinduer af træ % Sprosse vinduer af træ % Pvc vinduer % Eksisterende vinduer er monteret med 2-lags termoglas. vinduer fremstår i rimelig stand med intakt funktion. K1: tætningslister er fleres steder defekte, med træk gener til følge. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. Foretages ved fraflytning af lejemål. Ved udskiftning af vinduer bør overvejes udskiftet til vedligeholdelsesfrie elementer af træ/aluminium stk. 293 stk. 202 stk. 260 stk. Årligt vedligehold Maling af elementer Nye tætningslister genopretning

13 side 13 Bo42 (31) 02 Døre (31)02 Døre Afsnit: Levetid år 15. Fælles adgangsdøre i træ % Fælles adgangsdøre i træ % Hoveddøre og i træ % Hoved og terrassedøre i pvc % K1: Utætheder imellem karm og ramme. Mangelfuld malerbehandling i false vil bevirke, at døre nedbrydes af råd og svamp. Justering og smøring af hængsler, foretages altid i forblindelse med fraflytninger. Justering og etablering af tætning imellem karme og rammer, udskiftning af defekte tætningslister. Døre til fælles trapperum afsnit 15 og 16 malerbehandles hver 4-5 år. Hovedøre i afsnit 17 og 18 malerbehandles hver 5-6 år. 15: 127 stk stk. 18: 54 stk. Årligt vedligehold Maling af døre Nye tætningslister genopretning

14 side 14 (31) 04 Fuger (31)04 Fuger Afsnit: Levetid år 15. Elastiske fuger 2011 ½-1% Elastiske fuger 1985 ½-1% Elastiske fuger 1986 ½-1% Elastiske fuger 1990 ½-1% Elastiske fuger omkring vinduer og døre, er nedbrudte med fugeslip mod omgivende bygningsdele. K1: Fuger er nedbrudte og defekte. Årlig inspektion af fuger/udskiftning af defekte fuger. Eksisterende elastiske fuger udkradses, ny stopning udføres og nye elastiske fuger udføres. 15: 2020 m. 16: 2200 m m. 18: 1500 m. Årligt vedligehold Nye fuger

15 side 15 (37) 01 Ovenlysvinduer (31)01 Ovenlysvinduer: Totalmængde: 18: 10 stk. Registrering: 2008/10 Indbygningsår: 1990 Restlevetid: År Levetid 30-50år Vedligehold 2-4% Udbedres senest år: 2040 I 1½ etages boliger i afsnit 18. Ovenlysvinduer er fabrikat Velux GGL 700x1178 mm MB: Ved eventuel udskiftning af ovenlys, bør ændres til vedligeholdelses frie overflader. Almindelig rengøring, smøring og udskiftning af defekte beslag, tætningslister m.v. foretages hvert andet år, samtidig med øvrige vinduer og døre. Udskiftning af tætningslister, udføres hvert år. Malerbehandling af indvendigt træværk, foretages af lejere hvert 4.5 år. Årlig Gennemgang, justering og smøring kr Udskiftning af tætningslister kr Udskiftning af elementer anslået v&s (37) kr

16 side 16 (37) 02 Tagrender- og nedløbsrør (37)01 Tagrender- og nedløbsrør Afsnit: Levetid år 15. Halv runde zink render og nedløb i zink % Halv runde zink render og nedløb i zink % Halv runde zink render og nedløb i zink % Halv runde zink render og nedløb i zink % MB: Tagrender og nedløb skal oprenses for blade og tagrester en gang årligt. Tagrender og nedløb oprenses 1 gang pr. år. Utætte render og nedløb, udskiftes eller repareres. 15: 440/200 m 16: 440/200 m 17: 470/90 m 18: 740/120 m. Årligt vedligehold Årlig henlæggelse til nye ved levetid 25 år. Nye render og nedløb

17 side 17 (40) 01 Arealer med fliser (40)01 Arealer med fliser Totalmængde: 662 m 2 Afsnit: Levetid år 15. Flisestier og terrasser % Flisestier og terrasser % Indgange og terrasser % Flise indgange og terrasser % Cykelparkering, gangstier og terrasser er belagt med 50x50 cm beton fliser. K1: Arealer med fliser fremstår Med sætninger på gangarealer, Sætninger kan medføre faldulykker. Løbende vedligeholdelse ved udskiftning af defekte og nedbrudte fliser, Rodskæring af træer ved belagte arealer. Det bør overvejes at asfaltere stier, ved nyetablering. 15: 700m2 16: 820 m2. 17: 600 m2 18: 830 m2 Årligt vedligehold Nye belægninger Genopretning stier

18 side 18 (40) 02 Arealer med asfalt Afsnit: Levetid år 15. Asfalt veje, p-pladser og stier 1984 ½-1% Asfalt veje, p-pladser og stier 1985 ½-1% Asfalt veje, p-pladser og stier 1986 ½-1% Asfalt veje, p-pladser og stier 1990 ½-1% Adgangsveje og pladser er belagt med asfalt. K2: Arealer med asfalt fremstår med sætninger og revner fra rødder. Huller og sætninger kan forårsage faldulykker med personskade til følge. Løbende vedligeholdelse ved reparation af huller og sætninger. 15: m2 16: m m2 18: 2650 m2 Årligt vedligehold Nye belægninger

19 (43)01 Gulve: side 19 (43) 01 Gulve Totalmængde: ca m 2. Afsnit: Levetid år 51. Parket, linoleum og klinke gulve. Var. 1-2% Gulve i entreer, værelser og opholdsstuer er massive bøge parket gulve. I separate køkkener er pålagt linoleum og i baderum klinkegulve. K1: Oprindelige trægulve er slebet og lakeret adskillige gange, hvorfor begyndende gennem slid kan konstateres. Løbende vedligeholdelse ved reparation af skader, gulve vedligeholdes af lejer i bo periode, det vil sige at gulve bør slibes og lakeret ca. hver 4-5 år. Ved misligholdelse af gulve afhøvles disse og genlakeres, ved gennem slid af brædder må der etableres nye gulve. 15: 3400 m2 16:3400 m2 17:2100 m2 18:2700 m2 Årlig reparation og vedligehold 2% Årlig slibning af træ gulve Genopretning af gulve Note: slibning af gulve x 226 x 0,2 : :

20 side 20 (47) 01 Tage - overflader (47)01 Tage overflader Afsnit: Levetid år 15. Bølgeeternit med asbest % Bølgeeternit % år Bølgeeternit % Bølgeeternit % Tagflader er belagt med røde Eternitplader oplagt på lægter uden undertag. Taghældninger er med ca. 30 og 49 graders hældning. Tagflader eftergås årligt og eventuelle skader udbedres. Forskubbede, knækkede og defekte tagplader tilrettes/udskiftes. Opmærksomhed overfor afskallinger iagttages. Tage eftergås, manglende skumklodser genmonteres i rygninger, samt ved tagfod. 15: m2 16: m2 17: 3400 m2 18: m2 Årligt vedligehold Ny tagdækning

21 side 21 (47) 02 Tage- gavlbeklædninger (47)02 Tage gavlbeklædninger Registrering: Nov.2014 Afsnit: Levetid år mm eternit med træ lister % mm eternit med træ lister % 2-22 år mm eternit med træ lister % mm eternit med træ lister % Gavlbeklædninger er udført som 8 mm hvid eternit beklædning,med 50x50 mm træliste beklædning. Vindskeder og sterne er ligeledes af 8mm hvid eternit. K2: Lister er angebet af råd, og skal udskiftes/ repareres i forbindelse med malerbehandling. Det bør overvejes at udføre vedligeholdelsesfri listebeklædning. Gavlbeklædninger eftergås, og rådskader udbedres. Malerbehandling af træbeklædninger udføres hver 8-10 år. 15: 210 m2 16: 250 m2 17: 260 m2 18: 290 m2 Årligt vedligehold Malerbehandling af gavle Nye gavle

22 side 22 (47) 03 Tage tagpap på skure (47)03 Tage tagpap på skure Totalmængde: 150 m2 Afsnit: Levetid år 15. Tagpap % Tagpap % Tagpap % Tagpap % Skure er tagpapbeklædte med ensidigt fald. Tagpap fremstår i rimelig stand, men grundet alder, må det indenfor en overskuelig fremtid forventes, at tagpap skal udskiftes. K2: Teoretisk levetid for tagpap er opbrugt, øget opmærksomhed ved årlig kontrol iagttages. Opskæring af dampbuler og reparation af huller udføres når problemer opstår. Det anbefales at udføre ny overpap på eksisterende, over en periode af 4 år. 15: 150 m2 16: 150 m2 17: 170 m2 18:150 m2 Årligt vedligehold Ny tagdækning

23 side 23 (50) 01 Kloakledninger (50)01 Kloakledninger Afsnit: Levetid år 15. Pvc-rør, separeret system ½% Pvc-rør, separeret system ½% Pvc-rør, separeret system ½% Pvc-rør, separeret system ½% IB: Kloakrørene kan ikke umiddelbart inspiceres, men må i påkommende tilfælde undersøges med TV-inspektion. Der forekommer ikke, i henhold til varmemesters oplysninger, hyppige stop i kloakanlæget. Ledninger gennemspules efter behov. 15: 1580 m 16: 1435 m. 17:1600 m. 18: 2230 m. Årligt vedligehold Nye kloakledninger

24 side 24 (50) 02 Rensebrønde (50)02 Rensebrønde Afsnit: Levetid år 15. Beton brønde med støbejerns dæksel ½% ½% Pvc. Rensebrønde med støbejerns dæksel ½% Beton brønde med støbejerns dæksel ½% IB: Brøndene er generelt i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. Rensebrønde renses/spules, når ledningsanlæg i øvrigt skal højtryksspules. 15: 42 stk. 16:44 stk. 17: 35 stk. 18: 10 stk. Årligt vedligehold Nye brønde

25 side 25 (50) 03 Nedløbsbrønde (50)03 Nedløbsbrønde Totalmængde: TB 34 stk. RB 20 stk. Afsnit: Levetid år 15. Beton brønde med rist/ søbejerns dæksel ½% ½% Pvc. Brønde med støbejerns dæksel ½% ½% IB: Nedløbsbrønde er efter alder i god stand uden synlige tegn på brud eller forvitring. K1: Brønddæksler og riste er generelt i god stand med nogle enkelte undtagelser, hvor hængselstiften er knækket. Nedløbsbrønde oprenses hvert 3. år, evt. ved slamsugning. Defekte brønde og dæksler udskiftes ved defekter. 15: 54 stk. 16: 64 stk. 17: 51 stk. 18: 64 stk. Årlig rep./ rensning Rensning hver 3. år Reetablering af brønde

26 side 26 (52) 01 Toilet (52)01 Toilet Afsnit: Levetid år 15. Nye toiletter med 2-skyl % Nye toiletter med 2-skyl % ældre lavtskyllende kombinations klosetter % ældre lavtskyllende kombinations klosetter % MB: UN: Toiletter fremtræder generelt i pæn stand efter alder. Det bør overvejes at udskifte toiletter med 1. skyl til nye klosetter med 2-skyl. Skønnet besparelse i vandforbrug ( ca.10m3 pr. person pr. år.) Toiletcisterner serviceres efter behov, således at vandspild undgås. 15: 64 stk. 16: 64 stk. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye toiletter

27 (52)02 Blandingsbatterier side 27 (52) 02 Blandingsbatterier Totalmængde: 128 stk. Afsnit: Levetid år grebs armaturer % grebs armaturer % grebs armaturer % grebs armaturer % Blandingsbatterier i køkken og bad er overalt monteret som traditionelle 2-grebs armaturer, armeturer er løbende udskiftet ved defekt. IB: Blandingsbatterier er generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved nedslidning/defekt. Blandingsbatterier serviceres efter behov, således at vandspild undgås. Blandingsbatterier foreslås udskiftet til termostat blandingsbatterier i takt med nedslidning. Blandingsbatterier i badeværelser, foreslås udført fælles for håndvaske og brusebade. 15: 128 stk. 16: 128 stk. 17: 120 stk. 18: 162 stk. Årlig rep. 3% Henlæggelse til nye Nye blandingsbatterier

28 side 28 (53) 01 Brugsvandsrør (53)01 Brugsvandsrør Afsnit: Levetid år 15. Kobberrør, skjult installation 1984 ½-1% Kobberrør, skjult installation 1985 ½-1% Kobberrør, skjult installation 1986 ½-1% Kobberrør, skjult installation 1990 ½-1% Ledninger for varmt brugsvand er fremført, til den enkelte lejlighed som jordledning opført til rørkanaler. I afsnit 15 og 16 sker fordeling over loft i stueetage, i øvrige afsnit fordeles i tagrum. Koldtvandsledninger er fremført som jordledning med separat stik til den enkelte lejlighed, fordeling i lejligheder sker under blændgulve. Over gulv er rør indfræset i væg. IB: Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Følgeomkostninger til optagning af gulve samt reetablering er påkrævet. Total udskiftning af brugsvandsrør vil høre sammen med generel modernisering af køkken og bad. Ved renovering bør overvejes at placere rør synligt/ tilgængeligt i bygning. 15: 16: 17: 18: Årlig rep./ udskiftning Nye brugsvandsrør

29 side 29 (56) 01 Varmerør (56)01 Varmerør Afsnit: Levetid år 15. Varmerør er udført af kobber ½-1% Varmerør er udført af kobber ½-1% Varmerør er udført af kobber ½-1% Varmerør er udført af kobber ½-1% Varmerør er fremført fra varmecentral i afsnit og 17. Ledningsnettet er i bygninger, placeret tilgængeligt i rørkanaler med fordeling under stø gulve I opholdsrum og køkkner, i bad er rør indstøbt i terrændæk. IB: Ledningsnettet fremtræder, hvor det kan inspiceres, i pæn stand uden synlige tegn på begyndende tæringsskader. Almindeligt vedligehold med maling fra gulv til radiator. Ved evt. gennemtæring repareres med lokal udskiftning af rør. Ved generel udskiftning i bygning bør overvejes kanalføring over gulve. 15: 16: 17: 18: Årlig rep./ udskiftning Nye varmerør

30 side 30 (56) 02 Varmecentral (56)02 Varmecentral Afsnit: Levetid år 15. Fælles varmecentral, med fjernvarme % Fælles varmecentral, med fjernvarme % Fælles varmecentral, med fjernvarme % Egne fjernvarme units se (56) 03 Varmecentral er forsynet fra fjernvarmeforsyningen. Varmecentral er placeret i kælder under fællesvaskeri. IB: Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3 % af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af pumper, vekslere og styringer ved defekter. Årlige reparationer, anslået kr ,

31 side 31 (56) 03 Fjernvarmeunits (56)02 Fjernvarmeunits Totalmængde: 54 stk. Indbygningsår: Var. Restlevetid: 0-20 år Levetid 15-30år Vedligehold 1-3% Udbedres senest år: 2020 Fjernvarmeunits er nyere units monteret i perioden MB: Units skal serviceres jævnligt, der konstateres jævnligt nedslidte og defekte komponenter, det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter. Årlige reparationer/eftersyn anslået iht. V&S 3% af nypris. Det anbefales at foretage udskiftning af units ved store defekter. Units er løbende udskiftet i årene Udskiftning af units kr Udskiftning af units anslået til Årlige vedligehold/reparationer pr. stk pr. år Årlige reparationer kr Årlig henlæggelse til udskiftning af units kr

32 side 32 (56) 04 Radiatorer (56)03 Radiatorer Afsnit: Levetid år 15. pladejernsradiatorer fabrikat Thor 1984 ½-1% Riffel. pladejernsradiatorer fabrikat Thor 1985 ½-1% Riffel. pladejernsradiatorer fabrikat Thor 1986 ½-1% Pladejernsradiatorer fabrikat Rio ½-1% MB: Radiatorerne vurderes til at være i god stand efter deres alder. Der var ingen synlige tegn på begyndende tæring. Det skal overfor lejere påtales at den bedste afkøling/opvarmning af lejemålet sker, når samtlige radiatorer benyttes. Almindeligt vedligehold med maling. Ved evt. udskiftning af radiatorer, f.eks. i forbindelse med tæringsskader, bør ny radiator, efter overgang til fjernvarme, vælges med en effektforøgelse på min. 100% i forhold til eksisterende radiator (hvis pladsforholdene tillader det). 15: 352 stk. 16: 352 stk. 17: 184 stk. 18: 308 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye radiatorer

33 side 33 (56) 05 Radiatorventiler (56)05 Radiatorventiler Afsnit: Levetid år 15. termostater er fabrikat Danfoss ½-1% termostater er fabrikat Danfoss ½-1% termostater er fabrikat Danfoss ½-1% termostater er fabrikat Danfoss ½-1% Radiatorventiler- og termostater er fabrikat Danfoss. Termostater generelt er med indbygget føler. IB: Termostater og ventiler fremtræder generelt i god og funktionsdygtig stand og er løbende udskiftet ved defekt. Ved lækage i forbindelse med ventilspindel skiftes pakdåse. Ved defekt termostat udskiftes denne. 15: 352 stk. 16: 352 stk. 17: 184 stk. 18: 308 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye termostater

34 side 34 (56) 06 Varmefordelingsmålere (56)06 Varmefordelingsmålere Totalmængde: 168 stk. Registrering: Dec Indbygningsår: 2009 Restlevetid: 0-10 år Levetid år Vedligehold 0-1% Udbedres senest år: 2024 Eksisterende energimålere er Brunata fordelings målere, etableret i Tilstandsvurdering: Karakterskala: IB: Ingen bemærkninger MB: Med bemærkninger K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere MB: Energi målere skal udskiftes Udskiftning af energimålere. Kr Udskiftning af energimålere. kr

35 side 35 (57) 01 Ventilationsanlæg (57)01 Ventilationsanlæg. Afsnit: Levetid år 15. Centralt udsugningsanlæg % Centralt udsugningsanlæg % Ventilatorer og emhætter % Ventilatorer og emhætter % Afsnit 15 og 16: Aftræk fra køkkener og baderum, udført som mekanisk udsugnings anlæg (Exhausto) placeret i tagrum, over hver opgang. Afsnit 17 og 18: Aftræk fra køkkener er udført som emhætte med kanal, ført til afkast over tag. I badeværelse er udført mekanisk ventilation via ventilator, til akast kanal ført over tag. MB: Generelt er anlæg i god stand. Emhætter motorer mv bliver løbende udskiftet ved defekter. Kanal system eftergås og udbedres løbende. Årligt eftersyn og rensning af motorer 4 stk. Exhausto BESF MPR og 6 stk. Exhausto BESF MPR Eftersyn og udbedring af kanaler, filtre og motorer 15: 10 anlæg 16: 10 anlæg 17: 80 stk. 18: 108 stk. Årlig rep./ udskiftning Etablering af nyt

36 side 36 (63) 01 Gruppeskabe (63)01 Gruppeskabe Afsnit: Levetid år 15. Nyere tavler med HFI-relæ 1984 ½-1% Nyere tavler med HFI-relæ 1985 ½-1% Nyere tavler med HPFI-relæ 1986 ½-1% Nyere tavler med HPFI-relæ 1990 ½-1% El-målerere er afregningsmåler.(østkraft) HPFI-relæ skal afprøves mindst 1 gang pr. år. Løbende vedligehold af gruppetavle og komponenter 15: 60 stk. 16: 60 stk. 17: 40 stk. 18:54 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye gruppetavler

37 side 37 (63) 02 Afbrydere og stikkontakter (63)02 Afbrydere, stikkontakter og lampesteder. Afsnit: Levetid år 15. El - materiel er fabrikat LK ½-1% El - materiel er fabrikat LK ½-1% El - materiel er fabrikat LK ½-1% El - materiel er fabrikat LK ½-1% Afbrydere og stikkontakter er fabrikat LK. IB: Afbrydere og stikkontakter er efter deres alder generelt i god stand. Antallet af stikkontakter at opfylder dagens standard.(1 stikkontakt pr. 4 m 2 gulvareal) Ved defekt udskiftes den pågældende komponent. 15: 16: 17: 18: Årlig rep./ udskiftning Ny installation iht. V&S

38 side 38 (63) 03 Belysningsarmaturer (63)04 Belysningsarmaturer Afsnit: Levetid år 15. Vægarmaturer og parklamper % 0-20 løbende 16. Vægarmaturer og parklamper % 0-20 løbende 17. Vægarmaturer og parklamper % 0-20 løbende 18. Vægarmaturer og parklamper % 0-20 løbende Belysningsarmaturer forekommer i lejemålenes badeværelser og køkkener, i fælles adgangsveje ( trapperum) samt udvendigt På facader og ved veje og stier. K1: Belysninger er generelt i god stand, lamper bliver løbende vedligeholdt/ udskiftet. Belysninger med lang og konstant brændtid (terræn- og trapperum ) er forsynet med lavenergipære. Ved udskiftning bør udskiftes med Led belysning. Ved defekt udskiftes armatur/komponent. Indvendige belysninger 15: 128 stk. 16: 128 stk. 17: 80 18: 108 stk. Park lamper/ udvendige 15: 36 stk. 16: 36 stk. 17: 57 stk. 18: 52 stk. Årlig rep./ udskiftning Udskiftning af indv Udskiftning udv

39 side 39 (70) 01 Skure (70)01 Skure Afsnit: Levetid år år: hold: % levetid: senest 15. Sammenbyggede med stålbeklædning % Sammenbyggede med stålbeklædning % 1-3% Sammenbyggede med træbeklædning % 1-3% Sammenbyggede med træbeklædning % 1-3% 2034 Skure opført som træ konstruktion. Facade beklædning er udført med vandfast krydsfiner og stålplade beklædning. Tagdækning er udført som tagpap. K1: Skure fremstår med begyndende råd angreb i facadebeklædninger. Døre til skure bliver på grund af konstruktion skæve. Skure Krydsfiner malerbehandles hvert 4 5 år. Der foretages løbende vedligehold af døre ved justering og smøring af døre. Det anbefales at udskifte beklædninger til vedligeholdelsesfrie facadebeklædninger. Døre udskiftes løbende ved defekter. 15:64 stk. 16: 64 stk. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep./ udskiftning Udskiftning af døre Malerbehandling nye beklædninger

40 side 40 (70) 02 Teknik skabe (70)02 Teknikskabe Afsnit: Levetid år år: hold: % levetid: senest 15. Sammenbyggede med træbeklædning % Sammenbyggede med træbeklædning % 1-3% Sammenbyggede med træbeklædning % 1-3% Skabe er opført som træ konstruktion. Facade beklædning er udført med vandfast krydsfiner og stålplade beklædning. Tagdækning er udført som tagpap. K1: Skure fremstår med begyndende råd angreb i facade beklædninger. Døre til skure bliver på grund af konstruktion skæve. Malerbehandling hvert 4 5 år. Der foretages løbende vedligehold af konstruktioner. Det anbefales at udskifte beklædninger til vedligeholdelsesfrie facadebeklædninger. træ udskiftes løbende ved defekter. 15: 10stk. 16: 10 stk. 17: 12 stk. 18: ingen Årlig rep./ udskiftning Malerbehandling nye beklædninger

41 side 41 (71) 01 Komfurer og emhætter (71)01 Komfurer og emhætter Afsnit: Levetid år 15. Emhætter til central udsugning % 0-20 løbende 16. Emhætter til central udsugning % 0-20 løbende 17. Emhætter med motor % 0-20 løbende 18. Emhætter med motor % 0-20 løbende IB: Generelt set er komfurerne i pæn og funktionsdygtig stand. Ved defekt udskiftes komfurer og emhætter løbende såfremt reparation ikke er muligt. Totaludskiftning af komfurer vil høre sammen med en generel modernisering af køkken. 15: 64 stk. 16: 64 stk. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye komfurer og emhætter Ved beregning af henlæggelser er forudsat levetid på 10 år. Årligt vedligehold er beregnet iht. V&S prisdata 3% af nyanskaffelse

42 side 42 (71) 02 Køleskab/fryser (71)02 Køleskab/Fryser Afsnit: Levetid år 15. Køle- fryseskabe af varierende fabrikat % 0-15 løbende 16. Køle- fryseskabe af varierende fabrikat % 0-15 løbende 17. Køle- fryseskabe af varierende fabrikat % 0-15 løbende 18. Køle- fryseskabe af varierende fabrikat % 0-15 løbende K1: I lejemål med trinetter, er køleskabe ikke forsynet med tilstrækkelig ventilation, disse skabe udskiftes til ny type. Generelt set er køleskab/frysere i pæn stand efter alder, men kan med hensyn til isolering og lavt strømforbrug ikke leve op til dagens standard. Ved defekt, udskiftes køle-fryseskabe løbende såfremt reparation ikke er mulig. Total udskiftning af køleskab/fryser vil høre sammen med en generel modernisering af køkkener. 15: 64 stk. 16: 64 42k. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye køleskabe Ved beregning af henlæggelser er forudsat levetid på 10 år. Årligt vedligehold er beregnet iht. V&S prisdata 3% af nyanskaffelse

43 side 43 (73) 01 Køkkener (73)01 Køkkener Afsnit: Levetid år 15. Element køkkener 1984 ½-1% Element køkkener 1985 ½-1% Element køkkener 1986 ½-1% Element køkkener 1990 ½-1% MB: Køkkenbordplader i afsnit 15 og 16 er ikke i standard bredde, hvilket bevirker at disse skal bestilles specielt, ved skader. Køkkener forventes udskiftet i Reparation udføres, hvor låger etc. er defekte. 15: 64 stk. 16: 64 42k. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep./ udskiftning Nye køkkener Ved beregning af vedligehold er anvendt 1% af nyanskaffelsespris

44 (79)01 Postkasseanlæg side 44 (79)01 Postkasseanlæg Totalmængde: 222 stk. Indbygnings år: Var. Restlevetid: o - 10 år Levetid: år Vedligehold: 1-2% Udbedres senest år: 2023 Postkasseanlæg er placeret i trappeopgang og ved boligernes entredøre. Tilstandsvurdering: Karakterskala: IB: Ingen bemærkninger MB: Med bemærkninger K0: Kosmetiske skader K1: Mindre alvorlige skader K2: Alvorlige skader K3: Kritiske skader UN: Bør undersøges nærmere MB: Postkasser er af varierende fabrikater og alder. Postkasser bliver serviceret ved konstatering af defekter. Nye postkasser er af Fabrikat Allux. Reparation foretages ved konstatering af defekter. 15: 64 stk. 16: 64 stk. 17: 40 stk. 18: 54 stk. Årlig rep Henlæggelse til nye Nyt Postkasse anlæg Årlig omkostninger til reparationer. Henlæggelse til nye postkasser ved levetid 10 år. kr Etablering af nye postkasser kr

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57

Bo42. Afdeling 13. Thorkildsvej 57 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Afdeling 13 Thorkildsvej 57 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side

Læs mere

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32

Bo42. Møllegården. Hedebovej 2-32 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Møllegården Hedebovej 2-32 Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side

Læs mere

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65

Bo42. Afdeling 12. Thorkildsvej 59-65 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Afdeling 12 Thorkildsvej 59-65 Tilstandsrapport 2011 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side

Læs mere

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26

Bo42. Afdeling 10. Slåenvej 10-26 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Slåenvej 10-26 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 3 3. Konklusion side 6 4. side 7 5.

Læs mere

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 19. Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 19 Lynghøjen 1-45 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia

Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Thorvaldsensvej 71 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

Bo42. Højvangsparken

Bo42. Højvangsparken Bo42 Tilstandsrapport 217 Kommandanthøjen 1-51/Torneværksvej 41-71 2-6/Holger Lundgrens Vej 1-54 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Bo42. Ågården. Ågården 1-34

Bo42. Ågården. Ågården 1-34 Ågården Tilstandsrapport 2012 Ågården Tilstandsrapport 2012 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget side 41

Læs mere

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52

Bo42. Strandgården. Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle

Læs mere

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Støberigården. Tilstandsrapport 2014 Støberigården Tilstandsrapport 2014 Støberigården Østergade 72 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4. side 7 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Afdeling 52 Svaneke. Tilstandsrapport 2013 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Side 2 Bo42 Afdeling 52 Svaneke Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 9 4.

Læs mere

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse

Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Esbjerg Kommune Sundhed & Omsorg - Den kommunale Boligforsyning Torvegade 74 6700 Esbjerg Tlf.: 76 16 16 16 Esbjerg Kommune Tilstandsvurdering med kvalitetsbedømmelse Gl. Vardevej Gl. Vardevej 57-71 6700

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Midgården I

Knudsker Boligselskab. Midgården I Midgården I Tilstandsrapport 2007 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 9 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Midgården II. Tilstandsrapport 2014 Midgården II Tilstandsrapport 2014 Midgården II Midgårdsvej 20-66 / Asavej 27-37 / Willumsvej 2-12 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

Højvangsparken Statusrapport 2018

Højvangsparken Statusrapport 2018 Højvangsparken Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Oldenborggade 7 7000 Fredericia

Oldenborggade 7 7000 Fredericia Oldenborggade 7 7000 Fredericia Bygningsgennemgang februar 2015 INGENIØR NE A/S CVR nr. 7801 5217 www.ingenior-ne.dk post@ingenior-ne.dk Hovedkontor Østre Havnevej 4 6700 Esbjerg Tlf. +45 7518 0111 Kolding

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Strandgården

Knudsker Boligselskab. Strandgården Knudsker Boligselskab Strandgården Tilstandsrapport 2007 Knudsker Boligselskab Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 / Blykobbevej 40-52 Tilstandsrapport 2007 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger

Læs mere

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Pakhuset. Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Tilstandsrapport 2014 Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4. side 8 5. Vedligeholdelsesbudget

Læs mere

Møllegården Statusrapport 2018

Møllegården Statusrapport 2018 Møllegården Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 7 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 8 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Gartnervangen 66-88 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42. Søndergården II

Bo42. Søndergården II Bo42 Søndergården II Tilstandsrapport 216 Søndergården II Bådsmandsstræde 1-26 & Curdtslund 1-41 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side

Læs mere

Midgården I Statusrapport 2018

Midgården I Statusrapport 2018 Midgården I Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Avedøre skole. Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre skole Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Frydenhøjstien 2-6, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Avedøre Skole er oprindelig bygget i 1960 i 3 etaper.

Læs mere

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013

Bo42. Søndergården II afdeling 39. Tilstandsrapport 2013 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 side 2 Bo42 Søndergården II afdeling 39 Tilstandsrapport 2013 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016

Bo42 Afdeling 12 Tilstandsrapport 2016 Bo42 Tilstandsrapport 216 Thorkildsvej 59-65 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet: 216 Forelagt

Læs mere

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 11 Tilstandsrapport 215 Afdeling 11 St. Torvegade 78-82 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Midgården I Midgårdsvej 1-77 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Knudsker Boligselskab. Pakhuset

Knudsker Boligselskab. Pakhuset Knudsker Boligselskab Pakhuset Tilstandsrapport 2006 Knudsker Boligselskab Pakhuset Provstegade 1-9 Tilstandsrapport 2006 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3.

Læs mere

Afdeling 8 Statusrapport 2018

Afdeling 8 Statusrapport 2018 Afdeling 8 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 6 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Henning Smiths Vej 11A 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-009345 Energikonsulent: Ole Kinnerup Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014

Bo42 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Rosenlunden Lundensvej 12-46 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 6 4.

Læs mere

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Strandgården Tilstandsrapport 217 Strandgården Sandflugtsvej 33-45 og 34B-44 og Blykobbevej 4-52 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver

Læs mere

Afdeling 12 Statusrapport 2018

Afdeling 12 Statusrapport 2018 Afdeling 12 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 8

Energimærkning SIDE 1 AF 8 SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Østerkobbel 1 6400 Sønderborg 540-028333-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Langhøjskolen. Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Langhøjskolen. Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Langhøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Langhøjskolen er opført i 1970, og fik i 2004 en mindre

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: SIDE 1 AF 56 Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: 2720 Vanløse BBR-nr.: 101-361047-001 Energikonsulent: Jacob Wibroe Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT Bygherre : Ejendommen Sags nr. : 15.061 Dato: 19052016 Note: Angiver aktivitet uden økonomi afsat A Tagværk 152.600 18.100 37.100 3.100 14.600 13.100 4.600 7.100 8.600 22.100 A1 Tage: A1.1 A1.1.2 Tag mod

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT Frank Scholkman 1 EBS - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Lillevangen 7 4600 Køge Dato: 3-11-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 259-96952 Matr. nr./ejerlav 13hc ØLSEMGLE BY, ØLSEMGLE EBS sagsnr. 47657

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29

Bo42. Afdeling 20. Kystparken 19-29 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 20 Kystparken 19-29 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 7 4.

Læs mere

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 1 Tilstandsrapport 2017 Afdeling Tilstandsrapport 27 Afdeling Fabriksvej 3-25 og 28-42 Almindingsvej 5 - Indholdsfortegnelse. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 4 3. Avendelsesbudget

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Plovmarksvej 16, 2605 Brøndby 17. september 2015 H-15-0366-0124 153-10943 0366 Steen Robert Olsen

Læs mere

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT

EBAS - TILLÆG TIL TILSTANDSRAPPORT runo Seneka 1 ES - TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT dresse: Munkeskovvej 3-4690 Dato: 30-9-2015 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr: 320-1749 Matr. nr./ejerlav Årløse Y, Terslev matr. nr 9d, 9h, 9f ES sagsnr. 60350

Læs mere

EF Højagerbo. Tilstandsvurdering og Vedligeholdelsesbudget. Kim Olsson A/S. Sag nr. 16.022 9. marts 2016. Rådgivende Ingeniører FRI

EF Højagerbo. Tilstandsvurdering og Vedligeholdelsesbudget. Kim Olsson A/S. Sag nr. 16.022 9. marts 2016. Rådgivende Ingeniører FRI EF Højagerbo Tilstandsvurdering og sbudget Sag nr. 16.022 9. marts 2016 Solrød Center 80, 2. sal 2680 Solrød Strand Telefon 56 14 73 00 Telefax 56 14 74 00 www.kim-olsson.dk Sag: Tilstandsrapport Indholdsfortegnelse

Læs mere

Årlig besparelse i energienheder. 2.186,21 m³ fjernvarme

Årlig besparelse i energienheder. 2.186,21 m³ fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Hindehøjen 1 Postnr./by: 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-597815-001 Energikonsulent: Henrik Fritsdal Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S

Holmegårdsskolen. Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Holmegårdsskolen Tilstandsrapport udarbejdet maj 2015 -af Nova 5 arkitekter A/S & Wessberg ingeniører A/S Rekvirent Hvidovre Kommune, KTMA, Ejendomsafdelingen Høvedstensvej 45 2650 Hvidovre v/mette Forslunde

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Postnr./by: Birkeparken 228B 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-439462-043 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 10 Adresse: Birkeparken 92 Postnr./by: 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-439462-006 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 7 Adresse: Skrænten 18 Postnr./by: 5540 Ullerslev BBR-nr.: 450-009739-003 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Skælskørvej 55, 4250 Fuglebjerg 7. juli 2015 H-15-02833-0149 370/1690 Anders Bruun Madsen Som sælger

Læs mere

MATERIALE BESKRIVELSE

MATERIALE BESKRIVELSE MATERIALE BESKRIVELSE STED: KÆRGAARD - BALLEBYGADE 38 DATO: 25-05-2016 FACADER OG UDVENDIGE VÆGGE 108 mm Mursten - Wienerberger Teglsten - WT 108 Reduceret Bark samt sten som PT458, standard mørtelfuge.

Læs mere

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 56. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 56 Rosenvej 1-15/Rosenvej 2-24 Thorkildsvej 35-43/Gartnervangen 16-22 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning

Læs mere

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN

DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN DRIFT- & VEDLIGEHOLDSPLAN Støvring Gymnasium Mastrupvej 77 9530 Støvring Udarbejdet af: Morten R. Pedersen Dato: 28.03.2011 Version: 001 Projekt nr.: 5714-003 DRIFT- OG VEDLIGEHOLDSRAPPORT FOR STØVRING

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sandbakkevej 19 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-076127 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Grønnegade 5A 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-008084 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma:

Læs mere

Rosenlunden Statusrapport 2018

Rosenlunden Statusrapport 2018 Rosenlunden Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 5 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Tillæg til tilstandsrapport

Tillæg til tilstandsrapport Tillæg til tilstandsrapport Adresse Dato Tilstandsrapport løbenr. Kommunenr./ Ejendomsnr. HE-konsulent Birkemosevej 10, 4293 Dianalund 26. maj 2015 H-15-02034-0172 370-002240 Benny Lillelund Som sælger

Læs mere

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds.

AKTIVITETPLAN. Dato: 1012 Sokkel i beton med puds. 131. Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for kontrol af løs puds. 17/2/2013 AKTIVITETPLAN. Dato: 10 Bygningsbasis. 1012 Sokkel i beton med puds. 131 Placering Type Int. Udgift. Aktivitetsår. B0 E 4 2015 2019 2023 Revner over 2 mm noteres og der bankes omkring disse for

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1.557,88 m³ fjernvarme. 2.485,47 m³ fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 1.557,88 m³ fjernvarme. 2.485,47 m³ fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Ivar Huitfeldts vej 1 Postnr./by: 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-594042-001 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne

Læs mere

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent:

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Allegade 36A 5000 Odense C 461-009433-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 14 Tilstandsrapport 215 Afdeling 14 Thorkildsvej 45-51 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Anvendelsesbudget side

Læs mere

Energi- & Ingeniørgruppen A/S

Energi- & Ingeniørgruppen A/S TILSTNDSRPPORT 1 Energi- & Ingeniørgruppen /S dresse : Grænsevej 50 2650 Hvidovre TILLÆG TIL TILSTNDSRPPORT Dato : 2009-09-08 Lb nr. Kommunenr./Ejendomsnr : 16799149 Matr. nr./ejerla 6GÆ / vedøre By, vedøre

Læs mere

Mejeriparken III, Hjallerup MATERIALE-BESKRIVELSE Fjerritslev, 01.07.2008 Kortfattet beskrivelse af konstruktioner, materialer og udstyr for nøglefærdigt byggeri beliggende Mejeriparken, Hjallerup Boligerne

Læs mere

MATERIALE BESKRIVELSE

MATERIALE BESKRIVELSE MATERIALE BESKRIVELSE STED: BRUNBAKKEVEJ DATO: 12-11-2015 FACADER OG UDVENDIGE VÆGGE 108 mm Mursten - Wienerberger Teglsten - WT 108 Reduceret Bark samt sten som PT458, standard mørtelfuge. Rustfri murbindere

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Laksen 29 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 9480 Løkken BBR-nr.: 860-031901 Energikonsulent: Bertel Jespersen Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 8

Energimærkning SIDE 1 AF 8 SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Hobrovej 34 8900 Randers 730-012361-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 9 Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Bronzealdervej 22A 8210 Århus V BBR-nr.: 751-908326-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger.

De angivne tilbagebetalingstider er beregnet som simpel tilbagebetalingstid, uden hensyn til renteudgifter og andre låneomkostninger. SIDE 1 AF 13 Adresse: Postnr./by: Oplyst varmeforbrug Bronzealdervej 70A 8210 Århus V BBR-nr.: 751-912242-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017

Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 2017 Bo42 Møllegården Tilstandsrapport 217 Møllegården Hedebovej 2-32 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende:

Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE gældende vedligeholdelsesreglement vedrørende: ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Pileparken 6 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT. for TOFTEGÅRDEN. Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT for TOFTEGÅRDEN Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) Følgende er et tillæg til det

Læs mere

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015

BYGNINGSGENNEMGANG. A/B Lindbjergparken 107-420. 6200 Aabenraa. Udført marts 2015 BYGNINGSGENNEMGANG A/B Lindbjergparken 107-420 6200 Aabenraa Udført marts 2015 Kunde Andelsboligforening Lindbjergparken II 61-99 v. fmd. Axel Plougsbæk Lindbjergparken 79 6200 Aabenraa Ejendom A/B Lindbjergparken

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen

Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen Byggeteknisk rapport for: Grydagervej 4 6600 Vejen JN ARKITEKTUR ApS, Rosengade 1, 6600 Vejen, Tlf. 22996703, Mail: lp@jnarkitektur.dk Indholdsfortegnelse OPLYSNINGER OM RAPPORTENS UDFORMNING... 3 KARAKTERSKALA...

Læs mere

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme.

Det kan forekomme at et forslag sparer penge, men ikke energi fx hvis dyr el erstattes med billigere fjernvarme. SIDE 1 AF 8 Adresse: Vesterheden 39 Postnr./by: 8800 Viborg BBR-nr.: 791-139899-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) for Afd. 22 Torveparken. Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer.

Energimærke. Lavt forbrug. Ved det nuværende pris- og renteniveau kan det ikke betale sig at gennemføre energiforbedringer. SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Bag haver 3 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 3400 Hillerød BBR-nr.: 219-038305 Energikonsulent: Michael Skovgaard Programversion: EK-Pro, Be06 version

Læs mere

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-033602 Energimærkning nr.: 200004243 Gyldigt 5 år fra: 04-01-2008 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Beatesmindevej 6 Postnr./by: 9210 Aalborg SØ BBR-nr.: 851-033602 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Perlegade 97 Postnr./by: 6400 Sønderborg BBR-nr.:

Energimærke. Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Perlegade 97 Postnr./by: 6400 Sønderborg BBR-nr.: SIDE 1 AF 10 Adresse: Perlegade 97 Postnr./by: 6400 Sønderborg BBR-nr.: 540-024309-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug, muligheder for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017

Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 2017 Bo42 Afdeling 9 Tilstandsrapport 217 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 2. Større renoveringsopgaver side 5 3. Avendelsesbudget side 7 Udarbejdet:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7180 Oversigt over klagepunkter: 1. Sokkel, defekt mørtelkant 2. Sætningsrevner i sokkel 3. Gulv i trapperum, skævt og revnet 4. Kældervindue, i terrænhøjde 5. Facader og gavle,

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 2.615 kwh el 1.340,89 m³ fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 2.615 kwh el 1.340,89 m³ fjernvarme SIDE 1 AF 13 Adresse: Birkeparken 266 Postnr./by: 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-439462-001 Energikonsulent: Torben Stange Nielsen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at

Læs mere

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege

Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege Ellens Cabaret, Langelinie 48, Stege TILSTANDSVURDERING af 15. juli 2014 Steen Knudsen Rådgivende ingeniør Ledreborg Alle 12 4320 Lejre TLF 40 55 33 42 1 Sammenfatning Hotel/ restaurant Skydevænget Langelinie

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Blumersgade 3 Postnr./by: 8700 Horsens BBR-nr.: 615-017221 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Højmarken 034 Postnr./by: 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-008784 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64

Bo42. Afdeling 7. NordParken. Gartnervangen 24-64 Afdeling 7 NordParken Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Afdeling 7 Gartnervangen 24-64 Tilstandsrapport 2010 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion

Læs mere

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

111.503 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 11 Adresse: Bargumsvej 13 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Afdeling 2 Statusrapport 2018

Afdeling 2 Statusrapport 2018 Afdeling 2 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 3 Anvendelsesbudget side 4 Udarbejdet af Hans Mikkelsen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 7.900 kwh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 7.900 kwh fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Bangsboparken 5 Postnr./by: 8541 Skødstrup BBR-nr.: 751-966482-001 Energikonsulent: André Enemærke Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S

BBR-nr.: 851-570950 Energimærkning nr.: 200004038 Gyldigt 5 år fra: 17-12-2007 Energikonsulent: Peter Mailund Thomsen Firma: OBH Ingeniørservice A/S SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Dalgasgade 27 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-570950 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Afdeling 4 Statusrapport 2018

Afdeling 4 Statusrapport 2018 Afdeling 4 Statusrapport 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle oplysninger side 2 Status på større renoveringsopgaver side 4 Anvendelsesbudget side 9 Udarbejdet af Michael Jensen 2018 Forelagt på markvandring

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

Energimærkning SIDE 1 AF 9

Energimærkning SIDE 1 AF 9 SIDE 1 AF 9 Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Nørrebrogade 57B 8900 Randers 730-015899-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLGSELSKAB GLADSAXE Tillæg til gældende vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (N-beløb) for Afd. 24 Pileparken 7 Følgende er et tillæg til det for ARBEJDERNES BOLGSELSKAB

Læs mere

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014

Bo42. Afdeling 9. Slåenvej 1-49. Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Afdeling 9 Slåenvej 1-49 Tilstandsrapport 2014 Indholdsfortegnelse 1. Generelle oplysninger side 3 2. Sammenfatning side 4 3. Konklusion side 8 4. side 9

Læs mere