Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned."

Transkript

1 Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Sådan svindler vi med forsikringen - Hackere stjal kroner fra lille firma - Forsikringen dækker broskader - Der skal postes milliarder i sikring mod oversvømmelser - Forslag: Tvungen piratforsikring - Nyt fra RTM-Pension 4 - Glemte pensioner udhules - SENKarriere Inspirationskursus i Kolding 31. oktober Kunderne beholder garantien - Skattekorrektioner privat rate før arbejdsgiveradministreret - RTM Insurance Brokers 6 Indledning Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for september/oktober måned. Nyhedsbrevet er gratis og modtages hver måned af over 1000 virksomheder. Hvis der er emner, som ønskes uddybet, håber vi at I vil kontakte os. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. Ønsker du at besøge kunstmuseet ARKEN, for at se de spændende udstillinger, som ARKEN tilbyder, har vi et antal fribilletter til rådighed og du er velkommen til at kontakte Christoffer Rexen på telefonnummer , for at høre om mulighed for billetter.

2 t RTM Insurance Brokers A/S Nyt fra RTM-Industri Sådan svindler vi med forsikringen Codan oplever i øjeblikket en stigende tendens til forsikringssvindel i forbindelse med bilulykker. Forsikringsselskabet har eksempelvis modtaget flere anmeldelser af ulykker sket i høj hastighed, hvor de efterfølgende undersøgelser har vist, at skaderne på bilen er sket af flere omgange. "Heldigvis kan vores eksperter let se, når man har totalsmadret bilerne lidt ad gangen", siger Peter Høyer, pressechef i Codan. Ifølge tal fra Forsikring & Pension tilbageholdt de danske forsikringsselskaber i 2011 erstatningen i sager på grund af mistanke om forsikringssvindel. Hackere stjal kroner fra lille firma Ronald Christiansen fra Tarp ved Esbjerg har fået hacket både sin firma-og privatkonto, der er blevet lænset for i alt kroner. Politiet fandt dog frem til gerningsmændene, og pengene blev ført tilbage. Var hackerne ikke blevet fundet, havde Ronald Christensen selv stået tilbage med tabet, for hverken forsikring eller bank dækker som udgangspunkt. FAKTA Trojansk hest Hackerne fik adgang til Ronald Christiansens bankkonti via en såkaldt trojansk hest med spejl på hans computer. Leder af NITEC, Johnny Lundberg, forklarer, at det er et stykke malware, der bliver listet ind på en computer eller et system, typisk gennem en eller via et USB-stik. Der bliver så sat en proces i gang, så der bliver sendt oplysninger til en modtager om for eksempel koder og tastetryk. Derved kan en hacker skaffe sig oplysninger om f. eks. bankkonti. RTM anbefaler at man etablerer en Hackerforsikring, som vil dække tabet ved netbanksindbrud. Kontakt RTM for videre.

3 Forsikring dækker broskader En 26-årig lastbilchauffør kan ånde lettet op, da hans forsikringsselskab betaler for de skader, han har påført den Ny Lillebæltsbro. Dermed kan også skatteyderne i Danmark ånde lettet op. Projektchef i Vejdirektoratet, Erik Stoklund Larsen, der har ansvaret for det projekt, som skal få broen tilbage i samme stand som før ulykken, siger, at han har haft forsikringsselskabet med ude at besigtige skaderne. Der skal postes milliarder i sikring mod oversvømmelser Realdania mener, at der bør investeres op imod 39 mia. kr. de kommende 20 år grundet den øgede mængde nedbør. Tal fra brancheforeningen Forsikring & Pension viser, at de danske forsikringsselskaber betalte 11,1 mia. kr. for vandskader i 2009, 2010 og Miljøministeriet og Forsikring & Pension har i fællesskab udviklet en avanceret model, der viser, hvor regnvandet ender i forbindelse med skybrud. Ifølge Torben Weiss Garne, der er underdirektør i Forsikring & Pension, bliver borgerne på den måde mindre udsatte for at få vand i kældre og stuer. Forslag: Tvungen piratforsikring Søfartens Ledere foreslår, at skibsredere skal tegne en obligatorisk forsikring mod pirateri. Forsikringen skal sikre, at rederierne har et penge- og forhandlingsberedskab klar, hvis søfolk skulle blive kidnappet, forklarer direktør i Søfartens Ledere, Fritz Ganzhorn. Han afviser samtidig, at en sådan forsikring vil blive dyr. Fritz Ganzhorn har hørt, at det ville have kostet Shipcraft ca kr. om året at forsikre sig imod pirateri.

4 Ny udbyder af bådforsikringer Det danske marked for bådforsikringer har fået en ny spiller i form af det Londonbasererede Velos Insurance Services. Firmaet kan kalde sig eksperter inden for bådforsikringer, netop fordi de kun tilbyder den type forsikringer, siger Christine Vu, der er salgs- og marketingchef i Velos Insurance Services. Firmaets speciale er marineforsikringer til lystbåde, hvilket betyder, at man kan få forsikret f.eks. sin yacht eller sin motorbåd hos dem. Nyt fra RTM-Pension Glemte pensioner udhules Mange tusinde lønmodtagere har en pensionsopsparing, som ædes op af inflation og gebyrer. Ifølge en fortrolig regeringsrapport har danskerne ca. 40 mia. kr. stående i mindre opsparinger, som altså udhules, det skriver Berlingske Business. Per Nyholm, finansredaktør på Berlingske Business, fortæller, at de glemte konti kan skyldes, at folk har haft små jobs i løbet af deres liv, som har indtjent pensioner. Han fortæller, at man kan kontakte sin aktive pensionsordning, som så kan hjælpe med at finde eventuelle glemte pensioner. Hvis folk ikke hæver deres klatpensioner, vil de langsomt blive spist op, fortæller Nyholm. "Når RTM rådgiver medarbejderne sørger de for at give et overblik over både firmapensionen og de øvrige pensionsdepoter, alt andet vil være useriøst ved brug af en uvildig rådgiver."

5 SENKarriere Inspirationskursus i Kolding 31. oktober 2013 RTM afholder inspirationsseminar for virksomhedens erfarne medarbejdere. Når man er fyldt 55 år er man gået igang med sin senkarriere. Vi giver medarbejderen værktøjer med hjem, som skaber et overblik over de muligheder, der er for at forlænge sin erhvervskarriere. Derudover får medarbejderen masser af inspiration med sig fra B.S. Christiansen, som vil give sit syn på en god SenKarriere, og hvilke evner man som erfaren medarbejder skal fokusere på. Sidst men ikke mindst vil der være en gennemgang af op- og nedsparingsmuligheder, arv, testamente og begunstigelse. Seminaret afholdes den 31. Oktober på First Hotel i Kolding. Prisen er kr pr. deltager. Tilmelding skal ske til Tine Rexen per mail. tr@rtm.dk Kunderne beholder garantien Kunderne i AP Pension ønsker ikke at opgive deres garantiordning til fordel for et potentielt større afkast i en markedsrenteordning. I en kampagne, hvor AP Pension tilbød kunder at udskifte deres garantiordning, har kun sagt ja til at få en markedsrenteordning. På det seneste har RTM erfaret, at AP Pension har taget telefonisk kontakt til kunderne, for at få dem til at skifte garantien ud. RTM's anbefaling er, at man ikke giver svar via telefonen, men tænker sig godt om, og dernæst træffer beslutningen i ro og mag, samt giver tilsavn skriftligt eller elektronisk. Når først AP Pension har fået svar, så er beslutningen endelig.

6 Skattekorrektioner privat rate før arbejsgiveradministreret Pensionsudvalget under Forsikring og Pension har behandlet problemstilling omkring privat før firma i forbindelse med skattekorrektion mod rateloft. Her er det fastslået, at for at følge SKAT's regler skal privat ændres før firma. SKAT vil som udgangspunkt underkende kundens private fradrag uanset vores ønske om at imødekomme kundens om at korrigere arbejdsgiver ordning. Samtidig skal SKAT pålægge pensionsselskabet afgift på 60% af det beløb som vi har korrigeret arbejdsgiverordningen med. Den eneste mulighed kunden har for at ændre arbejdsgiverordning før privat er, at søge SKAT om tilladelse til ændringen, inden den sker. En sådan tilladelse fra SKAT, skal pensionsselskabet naturligvis have indsendt sammen med ændringsønsket fra kunden. Yderligere information kan fås ved at henvende sig til RTM, eller på Forsikring og Pensions hjemmeside under LP-informationer. September/oktober 2013/RTM/Henning Toftager Layout/Nickolaj Larsen RTM Insurance Brokers A/S er blandt de førende danske forsikringsmæglere i håndteringen af erhvervslivets forsikringer og pensionsordninger. Vi samarbejder med den internationale forsikringsmæglergruppe JLT Network, som i dag er den største engelsk-ejede Lloyds-broker. Vi sørger dagligt for de individuelt tilpassede forsikringsløsninger, som er bydende nødvendige for at undgå faldgruber i virksomhedernes forsikringsdækninger. I Norden er RTM en del af NUB, Nordic United Brokers, bestående af NorthEdge AS i Norge, Howden AB i Sverige og Howden OY i Finland. Vi udsender RTM nyhedsbrev en gang om måneden som en del af vores service og for at give vores kunder og andre interesseret et indblik i det aktuelle forsikringsmarked.

I denne måneds nyhedsbrev

I denne måneds nyhedsbrev januar 2014 RTM Insurance Brokers A/S I denne måneds nyhedsbrev Indledning 1 ARKEN 1 Nyheder fra Industri 2 - Skiskader kan blive en dyr affære 2 - Stormskader vil tage måneder at få opgjort 2 - Hjælp

Læs mere

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning. ARKEN RTM er medlem af Erhvervsklubben ARKEN, hvilket betyder, at vi kan tilbyde dig fribilletter. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan mest aggressive forsikringsselskab - Direktør: Vi lytter til kritikken - Nu bliver der brand i Danmark - Ministre: Julefrokost

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger

RTM Insurance Brokers A/S Juni 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. ARKEN. Aktuelle udstillinger I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Arken - Nyheder Industri - Tysk gigant på det danske forsikringsmarked - Firma ramt af hackerangreb: Husk at tage backup - Festivaltid: Hvordan er jeg som frivillig

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for april måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Codan undersøger Scandinavian Star-erstatning - Få styr på oversvømmelser - Topdanmark svarer på artikel - Ny afgift på arbejdsskader

Læs mere

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk

Indledning. Af spændende arrangementer kan bl.a. nævnes: Frida Kahlo Et liv i kunsten Læs mere på www.arken.dk Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - - Hvem skal betale, når skolens Ipad går i stykker? - - Kæmpe slagsmål mellem kreditorer i Phil-konkursbo - Sygeforsikring for biler

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for januar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Troværdighed kræver substans - Kursværn fjernes delvist i Topdanmark - Skandia og AP Pension vil ikke tilbyde ny alderspension - Jubelår

Læs mere

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne

Indledning. Jyllands-Posten Erhverv & Økonomi. DR-P3-Nyhederne Læs i dette nummer: - Regnskab: Historisk overskud for Gjensidige - All-inclusive-ferier koster på sidebenene - Skybruddet i København sidste år var Europas dyreste - Behandlinger reddede Kris fra sygelejet

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juli/august måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Danmark taber forsikringskrigen - KB-Hallen var underforsikret - Vandskader koster formuer - Tusindvis af biler bryder sammen på

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for juni måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Børn nyder godt af forældres sundhedsforsikring - Kommuner sikrer mod skybrud for milliard - Gyldne tider for de danske forsikringsgiganter

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for februar måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - AIG Amerikas Indskrænkede Gigant - Lastbiltyverier styrtdykker - Lastbiler i spændetrøje - Skadedyr kan koste kassen at reparere

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - De stjæler din pension - Danskerne sparer op til deres pension i blinde - Pensioner er blevet markant billigere i administration -

Læs mere

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer

Indledning. Ny afgift på skadesforsikringer Indledning Læs i dette nummer: - Ny afgift på skadeforsikringer - Vi forsikrer os mod tryghed - Få din egen sikkerhedsalarm i lommen - Miljøansvar og finansiel sikkerhedsstillelse - Kommunen får erstatning

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for maj måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Industri 2 - Tryg på kundejagt - Sådan undgår du indbrud i firmabilen - Tuco rejser sig fra asken - Selskaber gambler med netbanken - Products

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI - Forsikring & Pension: For mange kører galt i arbejdstiden - Kundernes tilfredshed med forsikringsselskaberne daler - Tyveri på byggepladser

Læs mere

Indledning. Nyt fra RTM

Indledning. Nyt fra RTM Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-pension 2 - Selskaber holder på pengene - Frihed med risiko for Pensamkunder - Byt arbejdstid med pension - Analyse: Sundhedsordninger sænker

Læs mere

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned.

Indledning ARKEN. RTM Insurance Brokers A/S. Hermed fremsendes RTMs nyhedsbrev for november måned. Læs i dette nummer: - Indledning 1 - ARKEN 1 - Nyt fra RTM-Pension 2 - Velkommen til tre nye medarbejdere i pension - Skattefrygt for danskerne til at spare mindre op - Debat: Behov for reel nytænkning

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: Skån din virksomhed for fremtidens vandmasser Forsikringsselskabet IF mener ikke, at landets bygninger er klar til fremtidens skybrud. Her råder man virksomheder til

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen

RTM Insurance Brokers A/S Juli 2015. Indledning. Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers nyhedsbrev. Venlig hilsen I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyheder Industri - Pensionsselskaber råber regeringen op: Vi mangler byggeprojekter! - Topchef afviser salg af Codan - Nyheder Pension - Ekspert: Debatten om forskellen

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S December 2015. Kære læser. Venlig hilsen. RTM Insurance Brokers

RTM Insurance Brokers A/S December 2015. Kære læser. Venlig hilsen. RTM Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: Kære læser. o o o Indledning Nyt fra industri - Hacker nedlagde Swedbank og krævede løsesum - Regeringen forhøjer pensionsalderen arbejdsgiverne hænger på regningen - Alm. Brand

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Forsikringsselskab tabte sag om millioner til Lego - Hacking: Hacker-forsikring - Odense skal finde 22. mio. kr.

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Tryg Forsikring har en stigende toplinje - Forsikringen på 25 millioner forslår som en skrædder i helvede - Kommentarer

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM fylder 25 år i 2017 Nyt fra RTM Industri Fra betroet medarbejder til millionsvindler Nyheder Tjek forsikringen, før den 17-

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør I denne måneds nyhedsbrev INDUSTRI If: Tegn en forsikring mod dårligt omdømme It-kriminelle angriber danske firmaer Sådan får du styr på din trailers forsikring Kommuner bruger

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Indledning Godt nytår fra RTM Nyt fra Industri Lego havde ikke afgivet urigtige oplysninger ved tegning af forsikring At forsikre himlen

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 3-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for marts måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, der mange gange overses, når der

Læs mere

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Pension. Guide. Tjen en formue på din. sider. Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Iris Guide Februar 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 8 Tjen en formue på din Pension sider Se 4 pensionsselskabers gennemsnitlige afkast Pension og penge: Scor kassen med et par klik

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: PLANTEFIRMA NEDBRÆNDTE: HVAD SKULLE MAN GØRE UDEN RTM? RTM har hjulpet Tropiske Planter ApS gennem krisen RTM SIKRER MILLIONAFTALE MED MEDIEGIGANT RTM placerer Jysk

Læs mere

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS

PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS PENSIONSORDNINGEN OPDATERES - DEN 1. MARTS FÅR PHARMADANMARK PFA PLUS Søren Palfelt, marts 2013 DAGSORDEN PFA Plus Fremtidens pensionsløsning Hvad er det nye? Investering og afkast Forsikringsdækninger

Læs mere

Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død

Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død Guide: Sådan scorer du penge på kapitalpensionens død Som plaster på såret for at aflive kapitalpensionen tilbyder staten i hele 2013 en skatterabat til opsparerne. Her bliver du klogere på, hvordan du

Læs mere

Industri Pension Ingeniør

Industri Pension Ingeniør Industri Pension Ingeniør INDUSTRI: ER DIN VIRKSOMHED CYBER-HACKET, UDEN DU VED DET? Virksomheder bliver i stigende grad udsat for hacker-angreb. Og mange virksomheder kan være ramt uden at have opdaget

Læs mere

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers

NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers NYHEDSBREV RTM Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Fiskemand i clinch med sin forsikring - Det starter ofte med tagpap - Codan kan få schweizisk gigant som sin

Læs mere

NYHEDSBREV Insurance Brokers

NYHEDSBREV Insurance Brokers NYHEDSBREV Insurance Brokers I denne måneds nyhedsbrev: - Indledning - Nyhedsoversigt - Vi sparer 27 mio. kr. årligt - Forsikringsmæglere sætter sig på de store erhvervskunder - Forsikringsselskaber får

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM udfordrer den velsmurte forsikringsbranche Så grove er forsikringsselskaberne Forsikringskrak truer tusindvis af Home-kunder

Læs mere

Guide. Foto: Iris. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ryd op i dine. klatpensioner. Få styr på din pension.

Guide. Foto: Iris. September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ryd op i dine. klatpensioner. Få styr på din pension. Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Ryd op i dine klatpensioner Få styr på din pension 14 sider KLATPENSIONER INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side 3-5 De glemte pensionsmilliarder

Læs mere

Tidsbegrænset livrente

Tidsbegrænset livrente Tidsbegrænset livrente En tidsbegrænset (ophørende) livrente er en fradragsberettiget opsparing, der kan give dig en månedlig udbetaling, fra du går på pension og i en aftalt periode på mindst 10 år. Til

Læs mere

VELKOMMEN. Forsikring & Pension

VELKOMMEN. Forsikring & Pension VELKOMMEN Dagens program Kl. 10.10 Kl. 10.30 Kl. 10.45 Kl. 11.05 Formand Søren Boe Mortensen, Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) Intro til temaer og paneldebatter Per Bremer Rasmussen,

Læs mere

60 år. 61 år. 61½ år. 62 år

60 år. 61 år. 61½ år. 62 år En livsvarig livrente er en skattebegunstiget opsparing, der kan give dig en månedlig indtægt, fra du går på pension og resten af dit liv. Til forskel fra de fleste andre pensioner kan du oprette en livsvarig

Læs mere

Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn

Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn Forsikringens rolle ved skybrud og ekstremregn Torben Weiss Garne Hvem er? Brancheorganisation for pensionskasser og forsikringsselskaber i Danmark 126 medlemmer med 17.000 medarbejdere Medlemmerne Udbetaler

Læs mere

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab?

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab? Status på kapitalpension/aldersforsikring Hvad gør dit pensionsselskab? Nordea Liv & Pension Spørgsmål Kan jeg betale skatten i 2014 på min kapitalpension på 37,3 procent? Kan jeg fortsat indbetale på

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM Industri ønsker god jul og godt nytår RTM Pension 2016 ender med at være endnu et godt år for pensionsopsparerne Nyheder

Læs mere

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige

Erhvervsforsikringer for alle. - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige Erhvervsforsikringer for alle - i samarbejde med Gjensidige AutoBranchen Danmark har indgået en samarbejdsaftale med Gjensidige, hvor du som

Læs mere

Seniorordning - en fordel for alle

Seniorordning - en fordel for alle Seniorordning - en fordel for alle Seniorordning er en ordning, hvor du kan gå ned i tid, når pensionsalderen nærmer sig, uden at gå så meget ned i løn. I stedet bliver der indbetalt mindre til din pension

Læs mere

Derfor.. som langt hen ad vejen sikrer en vis økonomisk tryghed, hvis du på grund af ulykke eller sygdom ikke er i stand til at passe dit arbejde.

Derfor.. som langt hen ad vejen sikrer en vis økonomisk tryghed, hvis du på grund af ulykke eller sygdom ikke er i stand til at passe dit arbejde. Derfor.. Derfor.. Pension for Selvstændige er etableret for at give dig adgang til de særlige fordele, der er i en pensionsordning, der er skræddersyet netop til selvstændige. Men de forskellige pensionsordninger

Læs mere

Forudsætninger for Behovsguiden

Forudsætninger for Behovsguiden Forudsætninger for Behovsguiden Med Behovsguiden vil give dig et kvalificeret bud på dit pensionsbehov: Dit behov for opsparing, når du går på pension så du kan opretholde din livsstil Dit og din families

Læs mere

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm.

RTM Insurance Brokers A/S April 2016 NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S. Kære læsere. Åbent Hus arrangement i RTM. Leif Rexen, Adm. NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri Forsikringsselskaberne hæver priser for flygtningecentre Store pengetanke stævner OW Bunker for kæmpebeløb Stor stigning

Læs mere

guide Hvad skal du vælge? Det svære pensionsvalg Guide og oversigter sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline

guide Hvad skal du vælge? Det svære pensionsvalg Guide og oversigter sider August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Byline Foto: Byline guide August 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Det svære pensionsvalg Hvad skal du vælge? 14 sider Guide og oversigter Pensionsvalg INDHOLD I DETTE HÆFTE: Lænset for en formue...

Læs mere

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti?

Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Pensionsguide: Skal du vælge bonus frem for rentegaranti? Flere hundredtusinde pensionskunder bliver tilbudt gigantbonusser, hvis de skifter ordning, men de forgyldes bare med deres egne penge, kritiserer

Læs mere

Information om din gruppeordning. Københavnske Journalisters pensionsfond (KJP) & Provinspressens Pensionsfond (PPP)

Information om din gruppeordning. Københavnske Journalisters pensionsfond (KJP) & Provinspressens Pensionsfond (PPP) Information om din gruppeordning Københavnske Journalisters pensionsfond (KJP) & Provinspressens Pensionsfond (PPP) Indholdsfortegnelse Den nye gruppeordning 5 Typeeksempler på individuelle valg 8 Andre

Læs mere

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 2 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING KORT FORTALT Vi tilbyder frem til

Læs mere

Telia pensionsordning. Pension

Telia pensionsordning. Pension Telia pensionsordning Pension Velkommen Telias pensionsordning 2 Forsikringer 3 - Dine forsikringer 4 - Forsikringsoversigt 5 Drømmer du om en alderdom med plads til det hele, så få dig en god pensionsordning

Læs mere

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2 DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE 31/21 13.08.2014 Er det en fordel at være medlem af Lægernes Pensionskasse? Kunne det være bedre for mig som læge at have en obligatorisk pensionsordning

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for august måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en nylig voldgiftskendelse i sagen om MgOpladerne

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra RTM RTM åbner kontor i Fredericia kompetencerne samles RTM indtrådt i forsikringsmæglernetværket Unison Nyt fra Industri Topdanmark

Læs mere

Dine fordele som medlem af Lægernes Pension

Dine fordele som medlem af Lægernes Pension Dine fordele som medlem af Lægernes Pension Lægernes Pension pensionskassen for læger 20.05.2016 31/24 Side 2/5 Er det en fordel at være medlem af Lægernes Pension? Kunne det være bedre for mig som læge

Læs mere

Kend din pensionsordning. TDC Fælles gennemgang

Kend din pensionsordning. TDC Fælles gennemgang Kend din pensionsordning TDC Fælles gennemgang - 2016 Agenda Velkommen Om ISP Min Pension følg din ordning Optimering af din pension - valg og muligheder Anbefalinger når livet skifter Nye produkter og

Læs mere

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab?

Status på kapitalpension/aldersforsikring. Hvad gør dit pensionsselskab? Status på kapitalpension/aldersforsikring Hvad gør dit pensionsselskab? SEB Pension Spørgsmål Kan jeg betale skatten i 2014 på min kapitalpension på 37,3 procent? Kan jeg fortsat indbetale på aldersopsparingen

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

PFA Plus. En komplet ordning. med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer.

PFA Plus. En komplet ordning. med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer. PFA Plus En komplet ordning med PFA Plus har du både mulighed for at få et godt afkast og for at være dækket af en række forsikringer. 1 Indhold Komplet ordning 4 Afkast 6 Overblik 8 Rådgivning 10 2 Hvorfor

Læs mere

Få mest muligt ud af overskuddet i dit selskab

Få mest muligt ud af overskuddet i dit selskab Temahæfte 5 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2004 Få mest muligt ud af overskuddet i dit selskab pensionsmuligheder for hovedaktionærer Indhold Forord Hvorfor etablere en pensionsordning,

Læs mere

PENSION HOS PFA. en komplet ordning

PENSION HOS PFA. en komplet ordning PENSION HOS PFA en komplet ordning 1 Indhold Komplet ordning 4 HVORFOR PFA PLUS? Afkast 6 Overblik 8 Rådgivning 10 En kvalificeret anbefaling Med PFA Plus kommer du til at opleve, at vi adskiller os fra

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 DU KAN OMLÆGGE DIN KAPITALPENSION TIL EN ALDERSOPSPARING Folketinget har vedtaget

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 Denne pjece henvender sig til dig, der har en kapitalpension i et pengeinstitut,

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015 OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENGEINSTITUT Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet Januar 2015 DU KAN OMLÆGGE DIN KAPITALPENSION TIL EN ALDERSOPSPARING Folketinget har vedtaget

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 2-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for februar måned. I dette nummer kan du blandt andet læse en historie fra RTM Industri, som illustrerer, at

Læs mere

Guide. Udnyt skattefordelene. Kapitalpension: Guide: Omlæg eller ej? Guide: Sådan gør du. December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. Udnyt skattefordelene. Kapitalpension: Guide: Omlæg eller ej? Guide: Sådan gør du. December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide December 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kapitalpension: Udnyt skattefordelene Guide: Omlæg eller ej? Guide: Sådan gør du Kapitalpension vs. aldersopsparing INDHOLD:

Læs mere

Velkommen i Industriens Pension

Velkommen i Industriens Pension Velkommen i Industriens Pension 2014 Se, hvad du kan få udbetalt Du kan nemt få overblik over, hvor mange penge du kan få udbetalt fra os: > Se det på dit årlige pensionsoverblik. > Se det under log ind

Læs mere

DET SIGER SIG SELV...

DET SIGER SIG SELV... DET SIGER SIG SELV... 2 PENSION FOR SELVSTÆNDIGE ER SKABT FOR AT TJENE MEDLEMMERNE IKKE FOR AT TJENE PENGE Det siger sig selv... Hvis ikke Pension for Selvstændige allerede var blevet etableret tilbage

Læs mere

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT

DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT DIN PENSION I PENSAM KORT OG GODT I PENSAM ER DU ALTID I GODE HÆNDER Din pensionsordning i PenSam giver dig en god basisdækning med muligheder for individuel tilpasning. Den indeholder opsparing til din

Læs mere

O Guide til it-sikkerhed

O Guide til it-sikkerhed It-kriminalitet O Guide til it-sikkerhed Hvad din virksomhed bør vide om it-kriminalitet, og hvordan du kan forebygge det codan.dk 2 Forord 3 o Er I ordentligt sikret mod it-kriminalitet? Mange virksomheder

Læs mere

guide til it-sikkerhed

guide til it-sikkerhed Codans guide til it-sikkerhed Hvad du som virksomhed bør vide om it-kriminalitet og hvordan du kan forebygge det Indhold Side 3...Forord Side 4...Virksomhedernes tanker om it-kriminalitet Side 5...Sådan

Læs mere

RTM INSURANCE BROKERS A/S

RTM INSURANCE BROKERS A/S NYHEDSBREV RTM INSURANCE BROKERS A/S I denne måneds nyhedsbrev: Nyt fra Industri RTM-hjælp sikrer 300.000 kroner ekstra i erstatning Alm. Brand forventer 1000 millioner i overskud Redningspakke til konkurstruede

Læs mere

Guide. pensionsfinten. Sådan laver du. sider. Få flere penge til din alderdom. Oktober 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. pensionsfinten. Sådan laver du. sider. Få flere penge til din alderdom. Oktober 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix/Iris Guide Oktober 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 14 sider Sådan laver du pensionsfinten Få flere penge til din alderdom Få flere penge til din alderdom INDHOLD: Guldregn

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder En bedre pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Midtconsult har vi valgt Nordea Liv & Pension som leverandør

Læs mere

København under vann. Torben Weiss Garne, Forsikring & Pension. Finansnæringens dag. 27. marts 2012

København under vann. Torben Weiss Garne, Forsikring & Pension. Finansnæringens dag. 27. marts 2012 København under vann Torben Weiss Garne, Forsikring & Pension Finansnæringens dag 27. marts 2012 I can see clearly now, the rain is gone, I can see all obstacles in my way. Johnny Nash Side 2 Hvad vil

Læs mere

Det er pålagt grønlandske arbejdsgiverne at trække grønlandsk A-skat af indbetalinger til

Det er pålagt grønlandske arbejdsgiverne at trække grønlandsk A-skat af indbetalinger til Om de nye grønlandske beskatningsregler for pensionsordninger i pensionsselskaber i ( 39 a i den grønlandske indkomstskattelov) 1 Hvad er de væsentligste ændringer i loven? Fra den 1. januar 2017 er der

Læs mere

05 Vanskelig oprydning i pensionsvirvar

05 Vanskelig oprydning i pensionsvirvar Redigeret af Christoffer Arhøj og Philip Dam, Berlingske Research August 2012 03 Scor kassen med et par klik 03 42.000 ned i foret 04 Guide Sådan gør du 05 Vanskelig oprydning i pensionsvirvar 06 Klat

Læs mere

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER

VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER VI SKABER TRYGHED OM DINE VISIONER Forsikringsmægler Ensure: Er en uvildig ekspert i en svært gennemskuelig branche. Repræsenterer ikke ét forsikringsselskab men kunderne. Sidder ALTID på kundens side

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger

Stor indbetalingsvækst og faldende omkostninger Pressemeddelelse Årsregnskab 2011 9. februar 2012 R E G N S K A B E T B E S K R I V E R H E L E D A N I C A K O N C E R N E N, H E R U N D E R F O R R E T N I NG S A K T I V I T E T E R I D A N M A R K,

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder En bedre pensionsordning til dig Quick Care indfører nu pensionsordning for alle medarbejdere. Vi har valgt Nordea Liv & Pension som leverandør af din pension.

Læs mere

Virksomhedsstruktur, når indgangsvinklen er formuepleje

Virksomhedsstruktur, når indgangsvinklen er formuepleje Virksomhedsstruktur, når indgangsvinklen er formuepleje Personligt regi ctr. Selskabskonstruktion herunder mulige virksomhedsformer fordele/ulemper Virksomhedsstrukturens betydning for pensionsopsparing

Læs mere

NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION?

NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? 2 NYE UDFORDRINGER SAMME PENSION? Med din pensionsordning i Danica Pension har du et økonomisk sikkerhedsnet, som er tilpasset netop dine behov. Det gælder både forsikring

Læs mere

FÅ TJEK PÅ DIN OPSPARING

FÅ TJEK PÅ DIN OPSPARING FÅ TJEK PÅ DIN OPSPARING KORT OM LD Lønmodtagernes Dyrtidsfond (LD) blev etableret i 1980. Fonden blev skabt af indefrosne dyrtidsportioner, der blev indbetalt i perioden 1977-79 til alle danske lønmodtagere,

Læs mere

Virksomhedspræsentation. Præsentation af Codan Forsikring

Virksomhedspræsentation. Præsentation af Codan Forsikring Præsentation af Codan Forsikring 1 Virskomhedspræsentation Virksomhedspræsentation Indhold Om Codan Forsikring Codans markeder Social ansvarlighed At arbejde hos Codan Fakta om Codan 2 Om Codan Forsikring

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 11-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for november måned. Vi vil gerne benytte denne udgave til at ønske vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser en rigtig

Læs mere

Hvem skal betale? 14. 15. november 2011. Torben Weiss Garne

Hvem skal betale? 14. 15. november 2011. Torben Weiss Garne Hvem skal betale? 14. 15. november 2011 Torben Weiss Garne Vesterhavet? Nej København! Forventede klimaændringer i Danmark Markant mere nedbør om vinteren Stigning i regn intensitet på 20-40 pct. frem

Læs mere

RATEPENSION I JØP JURISTERNES OG ØKONOMERNES PENSIONSKASSE. joep.dk

RATEPENSION I JØP JURISTERNES OG ØKONOMERNES PENSIONSKASSE. joep.dk RATEPENSION I JØP JURISTERNES OG ØKONOMERNES PENSIONSKASSE joep.dk 2 Indhold 3 Hvad er ratepension? 3 Hvem kan oprette ratepension? 4 Hvordan opretter jeg ratepension i JØP? 4 Så meget kan du indbetale

Læs mere

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder assistance 8 TIMER DIN PENSION - få overblik over dine muligheder 2 PENSIONSINFO Den rigtige pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Georg Jensen har vi

Læs mere

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENSIONSSELSKAB. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013

OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENSIONSSELSKAB. Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 OMLÆGNING AF KAPITALPENSION TIL ALDERSOPSPARING I ET PENSIONSSELSKAB Anbefalinger fra Penge- og Pensionspanelet December 2013 DU KAN OMLÆGGE DIN KAPITALPENSION TIL EN ALDERSOPSPARING Folketinget har vedtaget

Læs mere

FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE

FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE FORDELS-PENSION SELVSTÆNDIGE K U N F O R S E L V S T Æ N D I G E SIKRING AF DIG OG DIN FAMILIE PENSIONSOPSPARING DANMARKS MÅSKE BEDSTE PENSIONSPAKKE FOR SELVSTÆNDIGE 1 - EN ORDNING IGENNEM TOPDANMARK Fordels-Pension

Læs mere

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012

16,4 mia. kr. i afkast i 2011. Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 FOKUS 16,4 mia. kr. i afkast i 2011 Sampension opnåede flotte afkast og kom styrket ud af 2011. De gode takter fortsætter her i 2012 Årsrapporten 2011 fra Sampension er netop godkendt på generalforsamlingen

Læs mere

5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje

5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje 5, 10 eller 15 år til pension: Det skal du overveje Planlægning er nøgleordet for at få det liv som pensionist, man drømmer om. Læs her, hvad du bør gribe fat i allerede nu. Livet som pensionist kan være

Læs mere

Du logger dig på pensionsinfo med din adgangskode til netbank eller digital signatur.

Du logger dig på pensionsinfo med din adgangskode til netbank eller digital signatur. Pension behøver ikke være svært Pensionsinfo.dk er en god hjælp til dig, der gerne vil have et nemt overblik over din pension uden at skulle finde gamle breve frem eller klikke rundt mellem forskellige

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 10-2017 Kære læsere Hermed fremsendes RTM Insurance Brokers A/S nyhedsbrev for oktober måned. I dette nummer kan du blandt andet læse om en forsikring, som kun bliver vigtigere og vigtigere.

Læs mere

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet

Aon Risk Solutions Health & Benefits. AonUP. Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Aon Risk Solutions Health & Benefits AonUP 2015 Din pensionsordning - økonomisk trygge rammer hele livet Velkommen Din pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing 5 Ratepension 6 Livsvarig

Læs mere

Guide. pension. MEST ud af din. sider. Sådan scorer du 100.000 kr. mere i pension. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.

Guide. pension. MEST ud af din. sider. Sådan scorer du 100.000 kr. mere i pension. Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b. Foto: Scanpix Guide Oktober 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Få MEST ud af din pension 12 sider Sådan scorer du 100.000 kr. mere i pension Penge og pension INDHOLD I DETTE HÆFTE: Scor

Læs mere

Gruppeordning en fremtid uden tvang?

Gruppeordning en fremtid uden tvang? Gruppeordning en fremtid uden tvang? Gruppeordningen en fremtid uden tvang? Gruppeordningens fremtid Mere end 6000 medlemmer af Dansk Journalistforbund er omfattet af en obligatorisk forsikring, som er

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 7-2018 Kære læsere Velkommen til RTM s nyhedsbrev for juli måned. Vi starter denne måneds nyhedsbrev ud med en invitation. For vi gennemgår nemlig snart en forvandling 30. august bliver

Læs mere

RTM Nyhedsbrev nr

RTM Nyhedsbrev nr RTM Nyhedsbrev nr. 1-2019 Kære læsere Velkommen til RTM s første nyhedsbrev i 2019. Vi starter det nye år ved at kigge tilbage på det gamle. 2018 var et godt og travlt år for RTM. Der kom en ny lov om

Læs mere

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder Dine funktionærers firmapension få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grafisk Arbejdsgiverforening

Læs mere