December Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "December 2010. Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m."

Transkript

1 December 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m.

2 deres bedste til kundernes tilfredshed. Det er den bedste vej ud af den mindre kørselsmæssige krise vi står i. Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at ønske alle kunder, annoncører, forretningsforbindelser, samt alle med tilknytning til Esbjerg Taxa en Glædelig Jul, samt et Godt Nytår. Nyt fra ledelsen Julehilsen blev året hvor Esbjerg Taxa i al ubemærkethed rundede 95 år. Esbjerg Taxa er en af de ældste taxiforeninger i Danmark, og har gennem årene formået, at bestå trods de besværligheder der har været gennem årene har desværre også været året hvor vi har mistet kørsel, og vi går derfor svækket ind i det nye år med udsigt til mindre omsætning end vi har i indeværende år. I en sådan situation er det endnu mere vigtigt, at vi alle bakker op om Esbjerg Taxa, og at alle yder Formanden. Chip-Kort. Så er de første vogne monteret med den nye Chip-Kort terminal. Der var naturligvis nogle ting der skulle rettes ved de første vogne, men det ser nu ud til, at vi løbende kan montere alle vogne. Erhvervet dispensation udløber d. 1. marts 2011, og alle vogne skal således være monteret inden da. Vi vil derfor løbende kontakte vogne, og bede dem aftale tid hos montøren. Som omtalt i sidste nummer af bladet, vil pengene for Dankort fremover ikke mere blive indsat på den enkelte vognmands bankkonto. Pengene afregnes til Esbjerg Taxa, som så afregner pengene til alle vognmænd via vognmandsregnskabet, som det også

3 hidtil er sket med de øvrige kreditkort vi har modtaget. Som vores bogholderisystem er indrettet på nuværende tidspunkt betyder det, at pengene fra Dankort vil blive afregnet 2 gange pr. måned mod tidligere en gang i ugen. Til gengæld vil vi, ved den ekstraordinære vognmandsafregning, også medtage de øvrige kreditkort der måtte være. Som alle ved følger vognmandsregnskaberne kalenderen, og afsluttes den sidste dag i måneden, med afregning på bankkonto d. 10. i den følgende måned. Efter der er lavet den normale vognmandsafregning, vil vi teknisk foretage endnu en, som medtager alle kreditkort fra og med d. 26. til og med d. 8 i den følgende måned. Det betyder, at alle de kreditkort som tidligere først var på vognmandsregnskabet i den næste måned, nu vil blive udbetalt ved den ekstra afregning vi foretager d. 9. med disposition d. 10. i måneden. I og med det er to afregninger vi laver, vil der også indgå to beløb på bankkontoen. Betragt den ekstra afregning som en form for a conto, der vil fremgå af vognmandsregnskabet. Når den enkelte vogn er monteret, er det vigtigt, at alle førerne læser den udleverede manual. Det er især vigtigt, at man under forhåndsautorisationen ikke taster et voldsomt beløb ind i systemet. Det beløb man forhåndsautoriserer låses på kundens konto i en periode. Derfor er vores anbefaling, at man tillægger % til den forventede pris på turen. Så hvis turens pris forventes at være kr. 100,-, bør man forhåndsautorisere kr. 115,- til kr. 120,-. Holder man sig indenfor det forhåndsautoriserede beløb, kan turen umiddelbart afsluttes uden yderligere indlæsning af kortet. Bliver slutprisen derimod over beløbet der er forhåndsautoriseret, skal proceduren gentages. Gratis printruller! Det er efterhånden sjældent noget er gratis, men i dette tilfælde er det ganske vist. Vi har indledt et samarbejde med firmaet Backside Media, som sælger reklamepladsen bag på rullerne, og derved kan vi få dem udleveret gratis. Det kræver blot, at alle følger vejledningerne vi udsender, omkring udskiftning af printrullerne. Ofte er det således, at annoncørerne tegner sig for en kortere eller længere periode, og vi skal derfor køre med de rigtige printruller i den givne periode.

4 Der er nu fundet en løsning, så alle kan køre med reklamerullerne, hvor det tidligere kun var vogne der havde den nye type printere. Så derfor kan alle afhente ruller i bogholderiet, som skal være i vognene fra d. 1. januar Vogne der har den gamle type printer skal ved afhentningen have to afstandsskiver udleveret, så rullerne ligger mere fast i printeren. Så derfor bak op om ordningen, og afhent rullerne når der er behov for det, ellers mister annoncørerne interessen for produktet. Vi vil forsøge, at finde nogle vogne der kan udlevere printruller til kollegaerne, så de bliver mere tilgængelige for alle. Kreditaflevering. I forbindelse med årsskiftet, skal kreditter afleveres mandag d. 3. januar 2011, senest kl Det er også muligt, at aflevere på centralen fra d. 1. januar. Alle kreditter til og med d. 31. december 2010, skal med i denne aflevering. Nogle kunder har allerede meddelt, at de gerne vil have fremsendt alle boner i starten af januar, så de kan afslutte deres regnskab. Derfor er det denne gang vigtigt alle følger opfordringen, ellers kan man forvente der er boner der kommer retur fra kunderne, hvilket er lig med ingen penge. Sorte mappe. Trafikudvalget har tidligere udleveret en mappe til alle vogne, hvor relevante papirer kan indsættes. I forlængelse af politiets seneste kontrol, har bestyrelsen besluttet, at det er et krav, at alle indsætter papirerne fra indholdsfortegnelsen de korrekte steder, så vi opnår en ensartethed blandt alle vogne. Bestyrelsen vil ved fremtidige vognkontroller kontrollere, at alle vogne overholder beslutningen. Rapport SP - Taxa Fyn. Sydjysk Patientbefordring har i samarbejde udarbejdet en rapport til politikkerne og embedsmænd i Regionen. Rapporten analyserer hvorledes patientbefordringen kan gøres mere effektiv for færrest mulig penge, og lægger bestemt ikke op til, at kørslen lægges over i Flextrafik.

5 Rapporten er interessant læsning, og er lagt ud på vores hjemmeside: Overenskomst 3f. I den sidste overenskomst er det aftalt mellem parterne, at eventuelt ikke forbrugte feriefridage skal udbetales ved den sidste lønudbetaling i året, eller ved den første i det nye år. I den gamle overenskomst (før d. 1. marts 2010) fulgte feriefridagene overenskomst året. Den nye overenskomst følger kalenderåret og hvis ellers, alle har afregnet de feriefridage der ligger før d. 1. marts 2010, vil der ved årets udløb skulle udbetales 4,16 feriefridage for de resterende 10 måneder af Vær venligst opmærksom på det, og det er arbejdsgiverens ansvar, at feriefridagene udbetales. Takster. Det er fortsat tilladt, at opkræve tillæg for kørestol og rolator på følgende licitationskontonumre: Fra konto 3050 til og med konto 3425 samt konto Desværre er det ikke tilladt, at opkræve det ved vores kunder i almindelighed, men som beskrevet ovenfor, er det tilladt på vores kontonumre der vedrører kontraktkørsel. Vær i øvrigt opmærksom på, at det altid kun er tilladt, at opkræve de kommunalt godkendte takster som er maksimaltakster. Det betyder, at hvis der er nogen der opkræver noget som ikke er beskrevet i takstreglementet vil det være en lovovertrædelse som behandles af relevante myndigheder! Seniorklubben inviterer. Det vil glæde Seniorklubben, at invitere vognmænd og personale til kaffe & kransekage tirsdag d. 11. januar 2011 kl. 16:30 i salen. Der vil blive underholdt med fællessang i en time eller to, og det vil være hyggeligt, at se jer. P.b.v. Bent Erik Jensen Formand. Tak! Mange tak for opmærksomheden i forbindelse med min sygdomsperiode. Godt Nytår til alle. Venlig hilsen Michael vogn 11.

6 Læserbrev. Bestikkelse hjælper! For mange mange år siden, lovede jeg trafikudvalget en kanelstang, dersom de ville arbejde for at plads 14 blev rykket helt frem til Skolegade. Sandelig siger jeg Jer. Efter kun godt 6 år er dette nu lykkedes. Jeg er helt sikker på, at dette vil kaste en eller flere ture af sig til dagchaufførerne. Nu er vi ikke længere gemt bag Turistkontoret, vi kan ses. Men noget nager mig, havde jeg været lidt mere rundhåndet, og lovet dem en Othello Lagkage, havde det så måske kunne været ordnet for 4-6 år siden? Jeg kan da ikke tro at Trafikudvalget bare har ventet på et svar i mere end 6 år fra kommunen. Venter man længe nok, kan man blive Konge af Sverige. Og uden penge gør det ondt sagde luderen. Alligevel skal jeg opfordre alle I andre til, at komme frem med jeres forslag til trafikudvalget. I får garanteret svar. Men slå til med den store hammer, så går det nok hurtigere. Georg vg.o6. Kommentar fra formanden. Nu er det jo desværre ikke kun Esbjerg Taxa der bestemmer over trafikafviklingen i Esbjerg bymidten. Esbjerg Kommune Vej & Park skal sammen med Politiet, som er vejmyndighed, godkende vores ønsker, så der kan være lang vej når der skal ske ændringer. Men bedre sent end aldrig. Solstråle Vi var 4 forfrosne tøser, der i går blev transporteret fra Bramming til Ringkøbing, pga af DSB problemer, i en af jeres taxaer. Til trods for den lange hjemrejse, som startede i København med store forsinkelser, lykkedes det for jeres chauffør i vogn 51 at opmuntre os med sit smittende humør, så vores tur endte med gode grin! Hils ham (Jørgen) og vi sender hermed en række smilys specielt til ham! God Jul og hilsner fra tøserne på tandklinikken i Ringkøbing (så har han lidt at ta af..) Mange smilende nytårshilsner

7 vindere Julelotto Lod Kr. Vinder ,- Henry vg ,- Pernille vg ,- John vg. 94 ch ,- Carsten vg ,- Kim vg. 7 ch ,- Per vg ,- Peter vg ,- John vg. 94 ch ,- Knud vg. 109 ch Fra Trafik GS. Stor nedsættelse på taxi præmier Med baggrund i gode resultater, flid og forsigtighed kan man i TRAFIK til næste år nedsætte præmien på kaskoforsikringen. Det er en glad direktør for forsikringsselskabet TRAFIK, der i det årlige nyhedsbrev kan meddele, at TRAFIK i 2011 kan nedsætte præmierne væsentligt for bl.a. kaskoforsikringerne. Her er der tale om en præmienedsættelse på 12,5 % Det er nu 3. år i træk at det har været muligt at skabe bedre vilkår for vognmændene. Ansvarsskaderne stiger kun med den almindelige indeksering på 2,42 % Har man både ansvar og kasko sker der samlet en nedsættelse på 8% i gennemsnit. For alle eksisterende privat- og varevognspolicer fastholdes samme præmieniveau med tillæg af den almindelige indeksering. Jeg vil blot gøre opmærksom på, at der i 2009 blev udviklet et nyt fastpræmieprodukt hvor præmien ikke stiger, hvis der anmeldes en skade. Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du stadig nå det ved at kontakte os på tlf eller udtaler direktør Claus Olund. Og han fortsætter: - Det var en stor glæde, da vi den 1. april 2008 kunne tilbyde gratis vejhjælp til alle taxier, som er kaskoforsikret i selskabet. Vejhjælpen har været en stor succes, idet vi har hjulpet mange vognmænd og chauffører, som har haft et uheld med taxien af den ene eller anden årsag. Ordningen vil fortsætte i 2011 på samme betingelser. Jeg vil blot præcisere, at der er tale om en akut vejhjælps-assistance, når uheldet er ude og ikke et abonnement på transport.

8 Vejhjælpen kan kontaktes på tlf.nr De obligatoriske forsikringer på gruppeliv/-ulykke reguleres med den almindelige indeksering. For at kunne holde den lave præmie, yder TRAFIK et tilskud på ca. kr.54,- pr. måned til gruppelivsforsikringen. Husk du er dækket af gruppeliv til udgangen af det år, du bliver 70 år. Til trods for de meget store stigninger i erstatningsudbetalingerne for arbejdsskade-forsikringen, er det lykkedes at fastholde nuværende præmie uændret i Der bliver således ikke nogen indeksering. Den kombinerede arbejdsskadeog sundhedsforsikring til dig som vognmand samt medhjælpende ægtefælle/samlever reguleres med et årligt tillæg på kr.706,00. Der har været stigende udgifter til behandlinger på sundhedsforsikringen, og dette er blot et udtryk for, at forsikringen har hjulpet flere vognmænd eller ægtefæller hurtigere tilbage til jobbet. Det er en enestående mulighed for at få den fantastiske dækning til en lav præmie. Præmien betales over driften i din forretning. Du er herved altid sikret en erstatning, såfremt du kommer ud for en skade, mens du har været på arbejde. Arbejdsskadeforsikringen er i denne situation en uvurderlig hjælp. Det vil være Arbejdsskadestyrelsen, der fastlægger en erstatning ud fra méngrad og arbejdsevnestab set i forhold til din tidligere indtjening. Sundhedsforsikringen kan sikre dig en meget hurtig behandling på privathospital/-klinik i Norden. Der har i årets løb været en stigning i antallet af udbetalinger for familie- og ejendomsforsikringen. Stigningen skyldes stærkt stigende erstatningsudgifter til skader efter indbrud, skybrud og ændringer i klimaet. Præmien for familieforsikring hæves med 5 % samt den normale indeksering. Præmien for ejendomsforsikringen hæves med 15 % samt den normale indeksering. Øvrige Tryg forsikringer vil kun blive indekseret pr. 1. januar I 2012 vil EU gennemføre det såkaldte Solvenscy II, der vil skærpe kapitalkravene til de europæiske forsikringsselskaber betragteligt. TRAFIK står godt rustet til at møde de nye krav, idet selskabet gennem de sidste mange år har konsolideret sig, så selskabet kan fortsætte driften uændret, når reglerne bliver indført.

9 Det er en rigtig god idé regelmæssigt at besøge TRAFIK s hjemmeside på Internettet: Her bliver man løbende orienteret. Siden giver dig oplysninger om bl.a. TRAFIK s historie og aktuelle nyheder. Der er fotos af medarbejderne i huset, så du kan sætte ansigt på hver enkelt, og under billedet kan du klikke dig ind og sende mail til den pågældende, det vil betyde en optimal hurtig service. Husk at du på TRAFIK s hjemmeside kan registrere dine chauffører samt skrive skade-anmeldelser. Du kan herefter vælge enten at sende direkte via nettet eller pr. post. Du har fået adgang til en medlemsportal, hvor du som forsikringstager kan logge ind og få alle relevante oplysninger om dine forsikringer og skader. Det er meningen at medlemsportalen udvides til også at kunne håndtere indbetalinger. TRAFIK bliver på denne måde tilgængelig på alle tider af døgnet. Endelig kan det oplyses, at hvis du i 2010 har haft skader, som du af bonushensyn ønsker at betale, så kontakt kundecenteret på telefon Her vil vores velkvalificerede medarbejdere være behjælpelige med en konsekvens-beregning på din fremtidige præmie/besparelse. Og husk så, at mange skader kan undgås, hvis du gør det til en fast rutine at forespørge i TRAFIK s chaufførregister, når du ansætter nye chauffører. Det kræver blot en opringning til vort kundecenter. TRAFIK betaler 67 % af prisen til glatførerkurser på de køretekniske anlæg. Dette gælder både for chauffører og vognmænd. Og så skal vognmændene huske at meddele de chauffører, der har kørt skadefrit i og som naturligvis er registreret i TRAFIK - at de kan deltage i lotteri om 40 gavekort til en værdi af kr.8.000,00 til Spies Rejser. Lodtrækning vil finde sted medio april Det eneste chaufføren skal foretage sig, er at indsende en kopi af lønopgørelsen for 2010 (sidste lønseddel med opsummerede data eller oplysningssedlen fra skattemappen) inden den 31. marts Og så ønsker Forsikringsselskabet TRAFIK alle sine medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår og kør forsigtigt nu hvor vinteren er kommet lidt tidligere.

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010

Formand går. Ny formand valgt. Pension. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Juni 2010 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Formand går Bestyrelsesformand Søren Madsen har trukket sig tilbage. Læs historien side 5. Ny formand valgt Gert Mark valgt som ny formand på ekstraordinær generalforsamling.

Læs mere

Fagligt. Alternativ. Danmarks Frie Fagforening GODT NYTÅR. Mortens sag direkte til Storkammeret. INDKALDELSE til landsmøde. Betal kontingent via BS

Fagligt. Alternativ. Danmarks Frie Fagforening GODT NYTÅR. Mortens sag direkte til Storkammeret. INDKALDELSE til landsmøde. Betal kontingent via BS Fagligt No. 1 Januar 2005 Alternativ GODT NYTÅR Mortens sag direkte til Storkammeret INDKALDELSE til landsmøde Betal kontingent via BS Danmarks Frie Fagforening Idégrundlag... Danmarks Frie Fagforening

Læs mere

Test af iphone-baseret turtildeling

Test af iphone-baseret turtildeling HOLDE PLADSEN FEBRUAR 2014 Drivr skal bruge 5 limousiner - Vil du være limousinevognmand? Test af iphone-baseret turtildeling Frederikshavn Skagen co2neutraltransport.dk Claus Rubek Jørgensen (formand)

Læs mere

HOLDE PLADSEN. November 2013. Omsætningsfremgang på 17 % efter en måned med Click A Taxi. co2neutraltransport.dk

HOLDE PLADSEN. November 2013. Omsætningsfremgang på 17 % efter en måned med Click A Taxi. co2neutraltransport.dk HOLDE PLADSEN November 2013 Omsætningsfremgang på 17 % efter en måned med Click A Taxi co2neutraltransport.dk Claus Rubek Jørgensen (formand) Leder Click A Taxi gav omsætningsfremgang på ca. 4.000 kr.

Læs mere

Beretning 2014. Beretning 2013 Transport, 3F Aalborg

Beretning 2014. Beretning 2013 Transport, 3F Aalborg 1 Beretning 2014 Bestyrelsens beretning for det forgangne år tager sit udgangspunkt helt tilbage i begyndelsen af 2010. Det var nemlig her vi indledte konflikten for at få de forskellige vognmænd inden

Læs mere

Faglig voldgift OK2010. Ny direktør tiltrådt. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Marts 2010

Faglig voldgift OK2010. Ny direktør tiltrådt. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Marts 2010 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Faglig voldgift 3F mente lønnen skulle regnes ud efter andet end taxameterprisen. Læs dommen side 4 OK2010 Alle overenskomster i DTA-regi er nu i hus. Læs om resultaterne

Læs mere

Fagligt. Alternativ. Vind et hotelophold s. 5. Danmarks Frie Fagforening. Vi venter på dommen s. 3. En kølemontørs kølige oplevelse s.

Fagligt. Alternativ. Vind et hotelophold s. 5. Danmarks Frie Fagforening. Vi venter på dommen s. 3. En kølemontørs kølige oplevelse s. Fagligt No. 4 November 2005 Alternativ Vi venter på dommen s. 3 Vind et hotelophold s. 5 En kølemontørs kølige oplevelse s. 7 Idégrundlag... er et alternativ til politiske og religiøse fagforeninger. DFF

Læs mere

Udløbet førerkort kan koste dyrt. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Udløbet førerkort kan koste dyrt. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 03 - Marts 2014-11. årgang Udløbet førerkort kan koste dyrt side 6 Nye chauffører skal have en mentor Det halter med servicen, fordi nye chauffører mangler opdragelse,

Læs mere

Manglende kort. Arbejdsmiljølov. Sygesamtaler. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. December 2010

Manglende kort. Arbejdsmiljølov. Sygesamtaler. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. December 2010 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Manglende kort Glemte at få fornyet førerkort og fik kæmpe bøde. Læs historien side 9. Arbejdsmiljølov Har du styr på din APV og din rygepolitik?. Læs hvordan

Læs mere

Minister klar til at modernisere taxiloven. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Minister klar til at modernisere taxiloven. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 11 - November 2013-10. årgang Minister klar til at modernisere taxiloven side 6 Frygt for fremtiden Vognmænd på tværs af landet ser flere faldgruber i forslagene

Læs mere

Ny overenskomst. Natarbejde. Konflikt i Vejen. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening

Ny overenskomst. Natarbejde. Konflikt i Vejen. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Ny overenskomst Ny arbejdsgiverforening ser dagens lys i København. Læs historien side 5. Natarbejde Chauffører med natarbejde skal regelmæssigt til helbredskontrol.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I LÆGERNES PENSIONSKASSE FREDAG DEN 12. APRIL 2013 KL. 13.00. PÅ HOTEL HVIDE HUS, AALBORG 22.

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I LÆGERNES PENSIONSKASSE FREDAG DEN 12. APRIL 2013 KL. 13.00. PÅ HOTEL HVIDE HUS, AALBORG 22. REFERAT AF GENERALFORSAMLING I LÆGERNES PENSIONSKASSE FREDAG DEN 12. APRIL 2013 KL. 13.00 PÅ HOTEL HVIDE HUS, AALBORG 22. april 2013 Dagsordenen og en kort oversigt over forslagene til generalforsamlingen

Læs mere

Forsikring. Sådan bruger du hjemmesiden. Tema. arbejdstid. Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring

Forsikring. Sådan bruger du hjemmesiden. Tema. arbejdstid. Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring Nr. 6 - Oktober 2012 Forsikring Medlemsblad for DFL foreningen for ansatte i forsikring Tema arbejdstid I Topdanmarks alarmcentral banker pulsen hele døgnet tema side 4-17 Fokus på timebanken: Læs her,

Læs mere

Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 10 - Oktober 2013-10. årgang Sæt kryds ved taxien til kommunalvalget side 12 Flex fuld af fejl Alle de store sjællandske taxiselskaber oplever, at afregninger

Læs mere

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8

Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv Fokus Kundeblad nr. 8 Erhverv TEMA: Undgå driftstab Hvad ville det betyde for din forretning, hvis det værste skulle ske? Sikring mod driftstab er mere end bare forsikring Stadig undertøj til danske

Læs mere

PLADSEN HOLDE. Amager-Øbro Taxi 4x27. Taxiforholdene skal ændres i Københavns Lufthavn. Forårsfornemmelser. Leif Yndal stoppet af alvorlig sygdom

PLADSEN HOLDE. Amager-Øbro Taxi 4x27. Taxiforholdene skal ændres i Københavns Lufthavn. Forårsfornemmelser. Leif Yndal stoppet af alvorlig sygdom HOLDE PLADSEN Amager-Øbro Taxi 4x27 Marts 2013 Taxiforholdene skal ændres i Københavns Lufthavn Leif Yndal stoppet af alvorlig sygdom Forårsfornemmelser co2neutraltransport.dk Claus Rubek Jørgensen (formand)

Læs mere

Tandbehandling for kontanthjælpsmodtagere HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?

Tandbehandling for kontanthjælpsmodtagere HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? K L INIK E J E R N E S M E D L E M S INFORM AT I O N 1: 2 014 Tandbehandling for kontanthjælpsmodtagere HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? Kommunerne holder på pengene Nye tider og et solidt fundament 3 Tankevækkende!

Læs mere

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget

DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 10 til afdelingsbestyrelserne: Afdelingens budget Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har betydning

Læs mere

VOGNMANDSSPECIALISTERNE. Vognmandskurser til TAXI BUS GODS. Kritik af Movia Flextrafik

VOGNMANDSSPECIALISTERNE. Vognmandskurser til TAXI BUS GODS. Kritik af Movia Flextrafik nr. Oktober 2013 18. årgang LØSSALG kr. 10,- 10 Kritik af Movia Flextrafik Amager-Øbro Taxi 4x27 genererer 100.000 flere taxiture på Click A Taxi Wagner fejrer 60 års jubilæum Vognmandskurser til TAXI

Læs mere

Ferietid. Krav fra 3F. Bliv væk med vilje. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Marts 2011

Ferietid. Krav fra 3F. Bliv væk med vilje. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening. Marts 2011 Marts 2011 danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Ferietid Undgå utilfredshed blandt medarbejderne. Læs hvordan ferie varsles korrekt på side 6. Krav fra 3F Krav om overenskomster fra 3F og forhandling

Læs mere

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9 Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Pension OG FORSIKRING Marts 2008 Styr på pensionen? Trods alle initiativer tyder meget stadig på, at det er de færreste, der besidder et

Læs mere

Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice

Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice Økonomicenteretøkonomicenteretøk onomicenteretøkonomicenteretøkon omicenteretøkonomicenteretøkonom icenteretøkonomicenteretøkonomice Samarbejdsbetingelser ø k o n o m i c e n t e r e t nteretøkonomicenteretøkonomicente

Læs mere

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Marts 2011 Hovedbestyrelsens beretning 2010/2011 Godt nytår! I skrivende stund, er vi startet på 2011 og uden,

Læs mere

CHAUFFØRENNr. 1 januar 2010. Velkommen til det nye

CHAUFFØRENNr. 1 januar 2010. Velkommen til det nye CHAUFFØRENNr. 1 januar 2010 Velkommen til det nye 221,00 286,00 181,50* 133,50 450,00 429,00 439,00 439,00 CF 3F A-kasse Efterlønsordning FOA TF A-kasse Efterlønsordning Chaufførernes Fagforening Fritidsulykkesforsikring

Læs mere

Brancheafdelingens fagblad nr. 8 december 2006 54. år gang

Brancheafdelingens fagblad nr. 8 december 2006 54. år gang Brancheafdelingens fagblad nr. 8 december 2006 54. år gang Indhold Leder s. 3 Medlemsmøde i FOA s. 4-6 Arbejdsmiljø s. 7-10 Fumleby s. 10 Vold s. 12-14 Pensionisten s. 18 Køreteknisk Klub på pension s.

Læs mere

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o

SAB-Nyt Sund lejerøkonom i Svendborg læs mere på g 7 side 6 o SAB-Nyt Sund lejerøkonomi i Svendborg læs mere på side 6 og 7 Ekstraordinære afdelingsmøder i 7, 8, 9 og 11 Beboerne i de tre afdelinger skal stemme om ny antenneleverandør. 13 8 23 3 Svendborg Andels-

Læs mere

Tillykke til 4x48 TaxiNord og DanTaxi

Tillykke til 4x48 TaxiNord og DanTaxi HOLDE PLADSEN Juni 2015 Lufthavnen tager røven på os Tillykke til 4x48 TaxiNord og DanTaxi Frederikshavn Skagen Leder Lufthavnen tager røven på os TAXA 4x35 er stadig i tvivl om de vil betale for lufthavnsturene

Læs mere

Så er der byttepenge!

Så er der byttepenge! Brug din medlemsindflydelse, og kom til generalforsamling! minutter Pengeinstitutternes Personale Forsikringsgruppe Spørg GF Værd at vide Forsikring med overskud Så er der byttepenge! 168 millioner til

Læs mere

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter:

Sagsforløbet fremgår i store træk af det vedhæftede materiale i filen. Jeg vil dog særligt fremhæve følgende punkter: Fastnet - Udebleven tekniker (behandlet den 3.11. & 1.12.04) Opkrævning af startgebyr for tekniker på kr. 375,00 i forbindelse med fejlretning, samt dårlig kundeservice. Vedr. nedenstående Sagsforløbet

Læs mere

Generalforsamling i Pensionskassen for Farmakonomer

Generalforsamling i Pensionskassen for Farmakonomer Generalforsamling i Pensionskassen for Farmakonomer Tirsdag den 28. april 2015 kl. 19.00 i IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Referat Formand Jesper Hjetting bød velkommen: Kære alle

Læs mere