December Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "December 2010. Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m."

Transkript

1 December 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Julehilsen Chipkort Gratis printruller Sorte mappe Rapport SP-Taxa Fyn Overenskomst 3F Solstrålehistorie m.m.

2 deres bedste til kundernes tilfredshed. Det er den bedste vej ud af den mindre kørselsmæssige krise vi står i. Jeg vil gerne benytte lejligheden til, at ønske alle kunder, annoncører, forretningsforbindelser, samt alle med tilknytning til Esbjerg Taxa en Glædelig Jul, samt et Godt Nytår. Nyt fra ledelsen Julehilsen blev året hvor Esbjerg Taxa i al ubemærkethed rundede 95 år. Esbjerg Taxa er en af de ældste taxiforeninger i Danmark, og har gennem årene formået, at bestå trods de besværligheder der har været gennem årene har desværre også været året hvor vi har mistet kørsel, og vi går derfor svækket ind i det nye år med udsigt til mindre omsætning end vi har i indeværende år. I en sådan situation er det endnu mere vigtigt, at vi alle bakker op om Esbjerg Taxa, og at alle yder Formanden. Chip-Kort. Så er de første vogne monteret med den nye Chip-Kort terminal. Der var naturligvis nogle ting der skulle rettes ved de første vogne, men det ser nu ud til, at vi løbende kan montere alle vogne. Erhvervet dispensation udløber d. 1. marts 2011, og alle vogne skal således være monteret inden da. Vi vil derfor løbende kontakte vogne, og bede dem aftale tid hos montøren. Som omtalt i sidste nummer af bladet, vil pengene for Dankort fremover ikke mere blive indsat på den enkelte vognmands bankkonto. Pengene afregnes til Esbjerg Taxa, som så afregner pengene til alle vognmænd via vognmandsregnskabet, som det også

3 hidtil er sket med de øvrige kreditkort vi har modtaget. Som vores bogholderisystem er indrettet på nuværende tidspunkt betyder det, at pengene fra Dankort vil blive afregnet 2 gange pr. måned mod tidligere en gang i ugen. Til gengæld vil vi, ved den ekstraordinære vognmandsafregning, også medtage de øvrige kreditkort der måtte være. Som alle ved følger vognmandsregnskaberne kalenderen, og afsluttes den sidste dag i måneden, med afregning på bankkonto d. 10. i den følgende måned. Efter der er lavet den normale vognmandsafregning, vil vi teknisk foretage endnu en, som medtager alle kreditkort fra og med d. 26. til og med d. 8 i den følgende måned. Det betyder, at alle de kreditkort som tidligere først var på vognmandsregnskabet i den næste måned, nu vil blive udbetalt ved den ekstra afregning vi foretager d. 9. med disposition d. 10. i måneden. I og med det er to afregninger vi laver, vil der også indgå to beløb på bankkontoen. Betragt den ekstra afregning som en form for a conto, der vil fremgå af vognmandsregnskabet. Når den enkelte vogn er monteret, er det vigtigt, at alle førerne læser den udleverede manual. Det er især vigtigt, at man under forhåndsautorisationen ikke taster et voldsomt beløb ind i systemet. Det beløb man forhåndsautoriserer låses på kundens konto i en periode. Derfor er vores anbefaling, at man tillægger % til den forventede pris på turen. Så hvis turens pris forventes at være kr. 100,-, bør man forhåndsautorisere kr. 115,- til kr. 120,-. Holder man sig indenfor det forhåndsautoriserede beløb, kan turen umiddelbart afsluttes uden yderligere indlæsning af kortet. Bliver slutprisen derimod over beløbet der er forhåndsautoriseret, skal proceduren gentages. Gratis printruller! Det er efterhånden sjældent noget er gratis, men i dette tilfælde er det ganske vist. Vi har indledt et samarbejde med firmaet Backside Media, som sælger reklamepladsen bag på rullerne, og derved kan vi få dem udleveret gratis. Det kræver blot, at alle følger vejledningerne vi udsender, omkring udskiftning af printrullerne. Ofte er det således, at annoncørerne tegner sig for en kortere eller længere periode, og vi skal derfor køre med de rigtige printruller i den givne periode.

4 Der er nu fundet en løsning, så alle kan køre med reklamerullerne, hvor det tidligere kun var vogne der havde den nye type printere. Så derfor kan alle afhente ruller i bogholderiet, som skal være i vognene fra d. 1. januar Vogne der har den gamle type printer skal ved afhentningen have to afstandsskiver udleveret, så rullerne ligger mere fast i printeren. Så derfor bak op om ordningen, og afhent rullerne når der er behov for det, ellers mister annoncørerne interessen for produktet. Vi vil forsøge, at finde nogle vogne der kan udlevere printruller til kollegaerne, så de bliver mere tilgængelige for alle. Kreditaflevering. I forbindelse med årsskiftet, skal kreditter afleveres mandag d. 3. januar 2011, senest kl Det er også muligt, at aflevere på centralen fra d. 1. januar. Alle kreditter til og med d. 31. december 2010, skal med i denne aflevering. Nogle kunder har allerede meddelt, at de gerne vil have fremsendt alle boner i starten af januar, så de kan afslutte deres regnskab. Derfor er det denne gang vigtigt alle følger opfordringen, ellers kan man forvente der er boner der kommer retur fra kunderne, hvilket er lig med ingen penge. Sorte mappe. Trafikudvalget har tidligere udleveret en mappe til alle vogne, hvor relevante papirer kan indsættes. I forlængelse af politiets seneste kontrol, har bestyrelsen besluttet, at det er et krav, at alle indsætter papirerne fra indholdsfortegnelsen de korrekte steder, så vi opnår en ensartethed blandt alle vogne. Bestyrelsen vil ved fremtidige vognkontroller kontrollere, at alle vogne overholder beslutningen. Rapport SP - Taxa Fyn. Sydjysk Patientbefordring har i samarbejde udarbejdet en rapport til politikkerne og embedsmænd i Regionen. Rapporten analyserer hvorledes patientbefordringen kan gøres mere effektiv for færrest mulig penge, og lægger bestemt ikke op til, at kørslen lægges over i Flextrafik.

5 Rapporten er interessant læsning, og er lagt ud på vores hjemmeside: Overenskomst 3f. I den sidste overenskomst er det aftalt mellem parterne, at eventuelt ikke forbrugte feriefridage skal udbetales ved den sidste lønudbetaling i året, eller ved den første i det nye år. I den gamle overenskomst (før d. 1. marts 2010) fulgte feriefridagene overenskomst året. Den nye overenskomst følger kalenderåret og hvis ellers, alle har afregnet de feriefridage der ligger før d. 1. marts 2010, vil der ved årets udløb skulle udbetales 4,16 feriefridage for de resterende 10 måneder af Vær venligst opmærksom på det, og det er arbejdsgiverens ansvar, at feriefridagene udbetales. Takster. Det er fortsat tilladt, at opkræve tillæg for kørestol og rolator på følgende licitationskontonumre: Fra konto 3050 til og med konto 3425 samt konto Desværre er det ikke tilladt, at opkræve det ved vores kunder i almindelighed, men som beskrevet ovenfor, er det tilladt på vores kontonumre der vedrører kontraktkørsel. Vær i øvrigt opmærksom på, at det altid kun er tilladt, at opkræve de kommunalt godkendte takster som er maksimaltakster. Det betyder, at hvis der er nogen der opkræver noget som ikke er beskrevet i takstreglementet vil det være en lovovertrædelse som behandles af relevante myndigheder! Seniorklubben inviterer. Det vil glæde Seniorklubben, at invitere vognmænd og personale til kaffe & kransekage tirsdag d. 11. januar 2011 kl. 16:30 i salen. Der vil blive underholdt med fællessang i en time eller to, og det vil være hyggeligt, at se jer. P.b.v. Bent Erik Jensen Formand. Tak! Mange tak for opmærksomheden i forbindelse med min sygdomsperiode. Godt Nytår til alle. Venlig hilsen Michael vogn 11.

6 Læserbrev. Bestikkelse hjælper! For mange mange år siden, lovede jeg trafikudvalget en kanelstang, dersom de ville arbejde for at plads 14 blev rykket helt frem til Skolegade. Sandelig siger jeg Jer. Efter kun godt 6 år er dette nu lykkedes. Jeg er helt sikker på, at dette vil kaste en eller flere ture af sig til dagchaufførerne. Nu er vi ikke længere gemt bag Turistkontoret, vi kan ses. Men noget nager mig, havde jeg været lidt mere rundhåndet, og lovet dem en Othello Lagkage, havde det så måske kunne været ordnet for 4-6 år siden? Jeg kan da ikke tro at Trafikudvalget bare har ventet på et svar i mere end 6 år fra kommunen. Venter man længe nok, kan man blive Konge af Sverige. Og uden penge gør det ondt sagde luderen. Alligevel skal jeg opfordre alle I andre til, at komme frem med jeres forslag til trafikudvalget. I får garanteret svar. Men slå til med den store hammer, så går det nok hurtigere. Georg vg.o6. Kommentar fra formanden. Nu er det jo desværre ikke kun Esbjerg Taxa der bestemmer over trafikafviklingen i Esbjerg bymidten. Esbjerg Kommune Vej & Park skal sammen med Politiet, som er vejmyndighed, godkende vores ønsker, så der kan være lang vej når der skal ske ændringer. Men bedre sent end aldrig. Solstråle Vi var 4 forfrosne tøser, der i går blev transporteret fra Bramming til Ringkøbing, pga af DSB problemer, i en af jeres taxaer. Til trods for den lange hjemrejse, som startede i København med store forsinkelser, lykkedes det for jeres chauffør i vogn 51 at opmuntre os med sit smittende humør, så vores tur endte med gode grin! Hils ham (Jørgen) og vi sender hermed en række smilys specielt til ham! God Jul og hilsner fra tøserne på tandklinikken i Ringkøbing (så har han lidt at ta af..) Mange smilende nytårshilsner

7 vindere Julelotto Lod Kr. Vinder ,- Henry vg ,- Pernille vg ,- John vg. 94 ch ,- Carsten vg ,- Kim vg. 7 ch ,- Per vg ,- Peter vg ,- John vg. 94 ch ,- Knud vg. 109 ch Fra Trafik GS. Stor nedsættelse på taxi præmier Med baggrund i gode resultater, flid og forsigtighed kan man i TRAFIK til næste år nedsætte præmien på kaskoforsikringen. Det er en glad direktør for forsikringsselskabet TRAFIK, der i det årlige nyhedsbrev kan meddele, at TRAFIK i 2011 kan nedsætte præmierne væsentligt for bl.a. kaskoforsikringerne. Her er der tale om en præmienedsættelse på 12,5 % Det er nu 3. år i træk at det har været muligt at skabe bedre vilkår for vognmændene. Ansvarsskaderne stiger kun med den almindelige indeksering på 2,42 % Har man både ansvar og kasko sker der samlet en nedsættelse på 8% i gennemsnit. For alle eksisterende privat- og varevognspolicer fastholdes samme præmieniveau med tillæg af den almindelige indeksering. Jeg vil blot gøre opmærksom på, at der i 2009 blev udviklet et nyt fastpræmieprodukt hvor præmien ikke stiger, hvis der anmeldes en skade. Har du ikke tilmeldt dig endnu, kan du stadig nå det ved at kontakte os på tlf eller trafik@trafikgs.dk. udtaler direktør Claus Olund. Og han fortsætter: - Det var en stor glæde, da vi den 1. april 2008 kunne tilbyde gratis vejhjælp til alle taxier, som er kaskoforsikret i selskabet. Vejhjælpen har været en stor succes, idet vi har hjulpet mange vognmænd og chauffører, som har haft et uheld med taxien af den ene eller anden årsag. Ordningen vil fortsætte i 2011 på samme betingelser. Jeg vil blot præcisere, at der er tale om en akut vejhjælps-assistance, når uheldet er ude og ikke et abonnement på transport.

8 Vejhjælpen kan kontaktes på tlf.nr De obligatoriske forsikringer på gruppeliv/-ulykke reguleres med den almindelige indeksering. For at kunne holde den lave præmie, yder TRAFIK et tilskud på ca. kr.54,- pr. måned til gruppelivsforsikringen. Husk du er dækket af gruppeliv til udgangen af det år, du bliver 70 år. Til trods for de meget store stigninger i erstatningsudbetalingerne for arbejdsskade-forsikringen, er det lykkedes at fastholde nuværende præmie uændret i Der bliver således ikke nogen indeksering. Den kombinerede arbejdsskadeog sundhedsforsikring til dig som vognmand samt medhjælpende ægtefælle/samlever reguleres med et årligt tillæg på kr.706,00. Der har været stigende udgifter til behandlinger på sundhedsforsikringen, og dette er blot et udtryk for, at forsikringen har hjulpet flere vognmænd eller ægtefæller hurtigere tilbage til jobbet. Det er en enestående mulighed for at få den fantastiske dækning til en lav præmie. Præmien betales over driften i din forretning. Du er herved altid sikret en erstatning, såfremt du kommer ud for en skade, mens du har været på arbejde. Arbejdsskadeforsikringen er i denne situation en uvurderlig hjælp. Det vil være Arbejdsskadestyrelsen, der fastlægger en erstatning ud fra méngrad og arbejdsevnestab set i forhold til din tidligere indtjening. Sundhedsforsikringen kan sikre dig en meget hurtig behandling på privathospital/-klinik i Norden. Der har i årets løb været en stigning i antallet af udbetalinger for familie- og ejendomsforsikringen. Stigningen skyldes stærkt stigende erstatningsudgifter til skader efter indbrud, skybrud og ændringer i klimaet. Præmien for familieforsikring hæves med 5 % samt den normale indeksering. Præmien for ejendomsforsikringen hæves med 15 % samt den normale indeksering. Øvrige Tryg forsikringer vil kun blive indekseret pr. 1. januar I 2012 vil EU gennemføre det såkaldte Solvenscy II, der vil skærpe kapitalkravene til de europæiske forsikringsselskaber betragteligt. TRAFIK står godt rustet til at møde de nye krav, idet selskabet gennem de sidste mange år har konsolideret sig, så selskabet kan fortsætte driften uændret, når reglerne bliver indført.

9 Det er en rigtig god idé regelmæssigt at besøge TRAFIK s hjemmeside på Internettet: Her bliver man løbende orienteret. Siden giver dig oplysninger om bl.a. TRAFIK s historie og aktuelle nyheder. Der er fotos af medarbejderne i huset, så du kan sætte ansigt på hver enkelt, og under billedet kan du klikke dig ind og sende mail til den pågældende, det vil betyde en optimal hurtig service. Husk at du på TRAFIK s hjemmeside kan registrere dine chauffører samt skrive skade-anmeldelser. Du kan herefter vælge enten at sende direkte via nettet eller pr. post. Du har fået adgang til en medlemsportal, hvor du som forsikringstager kan logge ind og få alle relevante oplysninger om dine forsikringer og skader. Det er meningen at medlemsportalen udvides til også at kunne håndtere indbetalinger. TRAFIK bliver på denne måde tilgængelig på alle tider af døgnet. Endelig kan det oplyses, at hvis du i 2010 har haft skader, som du af bonushensyn ønsker at betale, så kontakt kundecenteret på telefon Her vil vores velkvalificerede medarbejdere være behjælpelige med en konsekvens-beregning på din fremtidige præmie/besparelse. Og husk så, at mange skader kan undgås, hvis du gør det til en fast rutine at forespørge i TRAFIK s chaufførregister, når du ansætter nye chauffører. Det kræver blot en opringning til vort kundecenter. TRAFIK betaler 67 % af prisen til glatførerkurser på de køretekniske anlæg. Dette gælder både for chauffører og vognmænd. Og så skal vognmændene huske at meddele de chauffører, der har kørt skadefrit i og som naturligvis er registreret i TRAFIK - at de kan deltage i lotteri om 40 gavekort til en værdi af kr.8.000,00 til Spies Rejser. Lodtrækning vil finde sted medio april Det eneste chaufføren skal foretage sig, er at indsende en kopi af lønopgørelsen for 2010 (sidste lønseddel med opsummerede data eller oplysningssedlen fra skattemappen) inden den 31. marts Og så ønsker Forsikringsselskabet TRAFIK alle sine medlemmer en rigtig glædelig jul og et godt nytår og kør forsigtigt nu hvor vinteren er kommet lidt tidligere.

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m.

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m. December 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang-

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang- December 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg December 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m.

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m. December 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland Oktober 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ Indhold i dette nr. bl.a.: 10, 6715 ESBJERG N. Generalforsamling Takster Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres,

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a.

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a. Oktober 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Takster

Læs mere

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m.

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m. Juni 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m.

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m. Marts 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg Oktober 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N.

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. September 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt

Læs mere

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Oktober 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Kontroller

Læs mere

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m. Januar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m. Juli 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Patientbefordring

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

O P M A N D S K E N D E L S E

O P M A N D S K E N D E L S E O P M A N D S K E N D E L S E af 18. februar 2009 i Faglig voldgiftssag F.V. 2009.76: Fagligt Fælles Forbund (3F) Transportgruppen (advokat Evelyn Jørgensen) mod Danske Taxivognmænds Arbejdsgiverforening

Læs mere

Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på

Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på Hvor skal vi køre dig hen? Bestil og betal på www. moviatrafik.dk /flextur Kollektiv trafik fra adresse til adresse En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Du kan nemlig blive hentet derhjemme, i

Læs mere

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune

Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune 1/5 Vejledning Sydtrafiks handicapkørselsordning for Haderslev Kommune Hvem kan blive medlem af ordningen? Sydtrafiks handicapkørselsordning er et kørselstilbud til svært bevægelses - handicappede borgere,

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik

Handicapkørsel. i Sydtrafik Handicapkørsel i Sydtrafik Gældende fra marts 2010 05 Velkommen til Handicapkørsel i Sydtrafik 06 Bestilling sådan gør du! Bestillingsfrist Oplysninger til Sydtrafik Jul og nytår Flere i én vogn Kirke,

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018 Handicapkørsel 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND Oktober 2018 Handicapkørsel 3 INDHOLD SIDE 5 SIDE 7 SIDE 13 SIDE 15 SIDE 17 SIDE 18 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND REJSER UNDER 100 KM REJSER OVER

Læs mere

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring

Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Værd at vide før du tegner livs- og pensionsforsikring Denne pjece har til formål at hjælpe dig, før du tegner livs- eller pensionsforsikring. Den fortæller kort om, hvad du skal overveje, inden du vælger,

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

Information om Handicapkørsel

Information om Handicapkørsel Information om Handicapkørsel Indhold Kørselsordning for svært Bevægelseshæmmede FLEXTRAFIK 1 Side Velkommen 3 Til glæde for mange 3 Det kan du køre til Hvornår kan du køre Du må køre 10 enkeltture om

Læs mere

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR

Handicapkørsel. i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR Handicapkørsel i Sydtrafik GÆLDENDE FRA JANUAR 2015 Handicapkørsel i Sydtrafik (5. udgave) 05 Velkommen 06 Bestilling sådan gør du! Ture i bil/liftbus Lange rejser og landsdækkende rejser Oplysninger

Læs mere

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at følgende 3 dokumenter skal være CAD i hænde på samme tid, og meget gerne via mail (ror@cad.

For god ordens skyld skal vi gøre opmærksom på, at følgende 3 dokumenter skal være CAD i hænde på samme tid, og meget gerne via mail (ror@cad. Taastrup den 2. maj 2014 Cirkulære nr. 1/2014 4. Forsikring Mekanisk svigt. 6. Uddannelse Lovpligtig lærlingeforsikring. 6. Uddannelse Korttidsaftaler. 6. Uddannelse Elever lønrefusion og befordringstilskud.

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Seneste ændring: 23. november 2016 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser

Læs mere

Folketingen vedtog i vækstpakken en ændring af momsfristerne. Nedenfor er kort gengivet de vedtagne ændringer.

Folketingen vedtog i vækstpakken en ændring af momsfristerne. Nedenfor er kort gengivet de vedtagne ændringer. Vores faglighed Din sikkerhed Nyhedsbrev oktober 2013 Vedlagt følger nyhedsbrev oktober 2013 om aktuelle emner indenfor vort fagområde, som vi mener, kan have almen interesse for vore kunder og forretningsforbindelser.

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

En julehilsen - og en lille gave!

En julehilsen - og en lille gave! Danmark BPS - IT Solutions En julehilsen - og en lille gave! Nyhedsmail nr. 30 Fredag, den 19. december 2014 In this issue: Sygeforsikringen danmark Opsætning af parametre Forespørgsel Anmodning om udbetaling

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 FREDERIKSSUND GOLFKLUB Forslag Referat fra bestyrelsesmøde nr. 2-2010 mandag d. 22. februar kl. 18.00 Deltagere: Leif Tullberg, John Gothjelpsen, Henrik Helt, Mette Overby, Andy McCourt, Flemming Gottschalck.

Læs mere

Velkommen hos Medarbejderne 3

Velkommen hos Medarbejderne 3 Vikarhåndbog 1 Velkommen hos Medarbejderne 3 Vikar hos Medarbejderne 4 Arbejdstid 4 Tavshedspligt 4 Sygdom 5 G-dage 5 Feriepenge 6 Ferie 6 Arbejdsskader 6 Fritvalgsordning 6 Pension 7 Lønudbetaling 7 Skattekort

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Velkommen til Hartmanns A/S 3

Velkommen til Hartmanns A/S 3 vikarhåndbogen Indhold Velkommen til Hartmanns A/S 3 Vikar hos Hartmanns 4 Arbejdstid 4 Når du møder på arbejdspladsen 4 Tavshedspligt 5 Sygdom 5 Sygedagpenge 5 1., 2. og 3 ledighedsdag (G-dage) 6 Feriepenge

Læs mere

Struer jernbaneklub. Oktober 2005

Struer jernbaneklub. Oktober 2005 Struer jernbaneklub Oktober 2005 Så er Ag 68 kommet ud af remisen efter den har fået lavet rust i vognkassen og på taget samt blevet malet op og har fået DSB litrering med nummer 50 86 17-44 0 50-0. Bestyrelsen:

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT)

VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) VERSION 02 SEPTEMBER 2014 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 2 TAXA 4X35 BRUGERVEJLEDNING TIL KREDITKORTTERMINALEN IPP350 (PT) 3 Velkommen Kære chauffør I denne brugervejledning finder

Læs mere

SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring

SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Fører- og passagerulykkesforsikring Når De udfylder denne anmeldelse,

Læs mere

Velkommen hos Medarbejderne 3

Velkommen hos Medarbejderne 3 Vikarhåndbogen 1 Velkommen hos Medarbejderne 3 Vikar hos Medarbejderne 4 Arbejdstid 4 Tavshedspligt 4 Sygdom 5 G-dage 5 Feriepenge 6 Ferie 6 Arbejdsskader 6 Fritvalgsordning 6 Pension 7 Lønudbetaling 7

Læs mere

FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00

FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00 TOUR DE HØJEN FREDAG DEN 13.06.2014 KL.18.00-19.00 STØT ET GODT FORMÅL! Vi gentager successen fra tidligere år og indtager landevejene omkring Højen for at køre penge ind til Støtteforening Venner for

Læs mere

Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen

Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen Nyt system og blanket til aftaler om gravstedsvedligeholdelse Kontaktperson: Elisabeth Gram Jeppesen Som der tidligere er informeret om kommer der et nyt system, til oprettelse af aftaler om vedligeholdelse

Læs mere

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen.

Men lidt om de problematikker, vi vil møde i den nærmeste fremtid. Vi skal finde en løsning til hvordan hun kan komme frem og tilbage til skolen. Fra: Rita Vinter Emne: Sarah Dato: 7. okt. 2014 kl. 21.59.33 CEST Til: Janni Lærke Clausen Hej Janni. Jeg vil lige fortælle lidt om Sarah, inden du møder

Læs mere

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden

Værd at vide om Flextrafik. Handicapkørsel. Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Værd at vide om Flextrafik Handicapkørsel 2015 Bestil selv på nettet -Se hvordan på bagsiden Velkommen Trafikselskabet FynBus, Flextrafik, har en kørselsordning, som omfatter transport af svært bevægelseshæmmede

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

SKADEANMELDELSE. Skadenummer (Udfyldes af If, hvis det er en ny skade) Rejsen pris (kr.): Er der modtaget refusion fra rejsearrangøren?

SKADEANMELDELSE. Skadenummer (Udfyldes af If, hvis det er en ny skade) Rejsen pris (kr.): Er der modtaget refusion fra rejsearrangøren? SKADEANMELDELSE IF REJSEFORSIKRING AFBESTILLING AF REJSE Policenummer: Skadenummer (Udfyldes af If, hvis det er en ny skade) FORSIKRINGSTAGER Navn: Adresse: Telefon nr.: Post nr. og by: E-mail: SYGDOMSRAMTE

Læs mere

SKADEANMELDELSE. Skadenummer (udfyldes af If, hvis det er en ny skade)

SKADEANMELDELSE. Skadenummer (udfyldes af If, hvis det er en ny skade) SKADEANMELDELSE IF REJSEFORSIKRING Policenummer: Skadenummer (udfyldes af If, hvis det er en ny skade) FORSIKRINGSTAGER Navn: CPR nr.: Adresse: Telefon nr.: Post nr. og by: E-mail: SKADELIDTE Navn: CPR

Læs mere

Smartprint side 1 af 5

Smartprint side 1 af 5 Smartprint side 1 af 5 Smartprint introducerede i 2011 et fotograf-system specifikt udviklet til studiefotografer, kaldet Gofolo. Gofolo er et online system, som udvikles og vedligeholdes af Smartprint.

Læs mere

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt

Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt Referat af Entreprenørudvalgsmøde afholdt. 2.9.13 Deltagere: Allan Mørup - Elin Davidsen Lars Kjeldtoft Jørgen Nielsen - Kaj Bach Jensen Jens Otto Størup - Lars C Larsen - Jesper Jul Nielsen - Nicolai

Læs mere

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august.

Kære medlemmer! Efter sommerferien fortsætter vi med it-cafe mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12, fra mandag den 20. august. Solrød Computer & Fotoklub Kære medlemmer! Der har været stor aktivitet i forårsperioden med mange gæster i it-cafeen mandag, onsdag og torsdag i hver uge. Fotogrupperne har mandag, tirsdag og fredag både

Læs mere

SKADEANMELDELSE Tilkaldelse

SKADEANMELDELSE Tilkaldelse Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Tilkaldelse Når De udfylder denne anmeldelse, beder vi Dem tænke

Læs mere

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_

PRODUKTBLAD KOMMUNAL FLEXTRAFIK Institutionskørsel (fastkørsel) 1.3_ Kørselstyper Lukkede kommunale befordringsordninger for grupper med forudgående visitation. Fx kørsel til specialskoler og aktivitetscentre. Med institutionskørsel menes, at der er behov for en fast rute

Læs mere

Download vores gratis Flextur-app. Så har du altid din Flextur lige ved hånden.

Download vores gratis Flextur-app. Så har du altid din Flextur lige ved hånden. En Flextur kan bestilles tidligst 14 dage før og senest to timer inden, du vil hentes. Du får altid oplyst det præcise afhentningstidspunkt. Du skal blot være klar fem minutter før. Husk altid at oplyse

Læs mere

HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om:

HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: LTD - HER OG NU Juni 2004. HER OG NU s tredje e-mail udgave i 2004 er på gaden med højaktuel information om: Individuelle lønsamtaler pr. 1. april 2004 Beklædningsordninger FTF-A frivillig forsikring giver

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2019 1 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed i

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 13/06. afsagt den 14. august 2006 ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 13/06 afsagt den 14. august 2006 ****************************** REJSEMÅL Antalya, Tyrkiet. 7. 21.9.2005 PRIS KLAGEN ANGÅR KRAV 3404 kr. Ødelagt bagage på hjemrejsen.

Læs mere

Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF MIN A-KASSE: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2015/2016 1 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed

Læs mere

Kvalitetsstandard for handicapkørsel

Kvalitetsstandard for handicapkørsel Kvalitetsstandard for handicapkørsel September 2012 1 KVALITETSSTANDARD Handicapkørsel 1. Hvad er ydelsen lovgrundlag? Lovgrundlaget er fastsat med hjemmel i 11 i Lov om trafikselskaber, nr. 582 af 24/6

Læs mere

SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring

SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring Skadeanmeldelse sendes til: Osvald Helmuths Vej 4 DK-2000 Frederiksberg Tlf +45 91 37 53 00 Fax +45 33 11 33 40 www.aig.dk SKADEANMELDELSE Afbestillingsforsikring Når De udfylder denne anmeldelse, beder

Læs mere

Black, World Elite MasterCard

Black, World Elite MasterCard B L A C K U D V A L G T S P E C I E L T T I L D I G Black, World Elite MasterCard Transparent paper Transparent paper N O R D E A B L A C K Kortet er altid godt at have med på rejsen. Det giver dig fordele

Læs mere

BG Indsigt. Familieanalyse. Hvem kan alligevel nå at få efterløn med de nye regler? Pension. 24. januar 2007

BG Indsigt. Familieanalyse. Hvem kan alligevel nå at få efterløn med de nye regler? Pension. 24. januar 2007 24. januar 2007 Familieanalyse BG Indsigt Pension Hvis du har spørgsmål til analysen, er du velkommen til at kontakte: Anne Buchardt 39 14 43 03 abuc@bgbank.dk Hvem kan alligevel nå at få efterløn med

Læs mere

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget

Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Analyse af boligjobordningens effekter på aktivitet, beskæftigelse og sort arbejde i malerfaget Danske Malermestre har i perioden 24.-26. oktober 2012 gennemført en analyse blandt medlemmerne vedrørende

Læs mere

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :)

FØLG MED MIG! SERVICE GUIDE SERVICESIMONHJÆLPER :) FØLG MED MIG! SIMONHJÆLPER :) TORBENHØYERSIGER :) ER PÅ MISSION SÆT I GANG VI VIL VÆRE BEDST Det er vildt imponerende at se og høre de eksempler på god service, der kommer frem i dette hæfte. Idérigdommen

Læs mere

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6

DanTaxi. LÆS ALT OM Folkemødet 2015 GOOD TO KNOW. Billig taxi ordning. FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN Side 6 NR. 71 - JUNI 2015 LÆS ALT OM Folkemødet 2015 Billig taxi ordning Køb et ungkort og kør fri Flextur FLEXTRAFIK GØR EN FORSKEL OG FORBEDRER INDTJENINGEN KNOW Side 6 GOOD TO KNOW ownload vores APP Scan koden

Læs mere

Tryghed for dig og dine nærmeste

Tryghed for dig og dine nærmeste Tryghed for dig og dine nærmeste Brug dine medlemsfordele FORSIKRINGER SÆRLIGT TIL DIG DER ER MEDLEM AF 3F 2017 Sammensæt som det passer dig Er du blandt de 7 ud af 10, der sparer ca. 3.000 kr ved at samle

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Dansk Metal Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel

Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Handicapkørsel - Region Midtjylland Bilag: forslag til harmonisering af regler for handicapkørsel Hvem visiterer? n n Ringk.trafikafd. Vejle n anbefaler rne visiterer og trafikselskabet tilmelder. Trafikselskab

Læs mere

Gartnernes Forsikring. ... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR PERSONBIL. Betingelsesnummer 1800-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring

Gartnernes Forsikring. ... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR PERSONBIL. Betingelsesnummer 1800-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring Gartnernes Forsikring... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR PERSONBIL Betingelsesnummer 1800-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT SIDE 1.0 Vejhjælp en tillægsdækning 1 1.1 Forudsætninger

Læs mere

Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Fødevareforbundet NNF Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i

Læs mere

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE

1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 1 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE 2 OMLÆGNING FRA DANICA TRADITIONEL TIL DANICA BALANCE OMLÆGNING KORT FORTALT Vi tilbyder frem til

Læs mere

Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Teknisk Landsforbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen

Chaufførens skadeguide. Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Chaufførens skadeguide Læs guiden før uheldet sker opbevar den i bilen Denne guide er en hjælp til dig som chauffør, hvis skaden sker. Guiden kan hjælpe dig med at få et overblik over situationen. Og den

Læs mere

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt

dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Medlemsrabat og særlige dækninger Forsikringsguide 2015 Et overblik til dig, der er tillidsvalgt Forsikringsguide 2015 Kære tillidsvalgte Kære tillidsvalgte Du er hver dag med til at hjælpe dine kolleger,

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. September 2016

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. September 2016 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND September 2016 SÅDAN BESTILLER DU 3 INDHOLD Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) Bestil online på midttrafikflextur.dk Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa

Læs mere

Seniorordning - en fordel for alle

Seniorordning - en fordel for alle Seniorordning - en fordel for alle Seniorordning er en ordning, hvor du kan gå ned i tid, når pensionsalderen nærmer sig, uden at gå så meget ned i løn. I stedet bliver der indbetalt mindre til din pension

Læs mere

Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet

Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet Dansk El-Forbund Lønforsikring sikrer din økonomi, hvis du mister jobbet 2012 Selv den bedste kan miste jobbet! Arbejdsløshed kan ramme selv den bedste. De færreste kan klare det voldsomme fald i indkomsten,

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF 3F: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2018 2 Hvad er en lønforsikring? En lønforsikring er for dig, der gerne vil have tryghed i hverdagen

Læs mere

FV9 - Spørgsmål & Svar

FV9 - Spørgsmål & Svar FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 241 Offentligt. Side 1 af 13

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 241 Offentligt. Side 1 af 13 Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 241 Offentligt Side 1 af 13 Talepunkter til besvarelse af samrådsspørgsmål L, M, N, O vedrørende L 154 om midlertidig udskydelse af betalingsfrister i Skatteudvalget

Læs mere

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4

REGION HOVEDSTADEN. Regionaludvalget den 4. september Sag nr. 6. Emne: Meddelelser. Bilag 4 REGION HOVEDSTADEN Regionaludvalget den 4. september 2012 Sag nr. 6 Emne: Meddelelser Bilag 4 Sag 6a Bilag 1 Notat Til: Ekstern Kopi til: JPL Sagsnummer Sagsbehandler DAK Direkte 36 13 19 88 Fax - DAK@moviatrafik.dk

Læs mere

Personalehåndbog Per Pedersen A/S

Personalehåndbog Per Pedersen A/S Personalehåndbog Per Pedersen A/S Indledning Denne personalehåndbog er tænkt som en hjælp for alle medarbejdere. Personalehåndbogen kan bruges som et opslagsværk, hvor man kan søge oplysninger om virksomheden,

Læs mere

Ansøgning om uhævede feriepenge

Ansøgning om uhævede feriepenge Ansøgning om uhævede feriepenge (optjent i 2002 for ferieåret 2003/2004) FE1 at læse vejledningen på side 3-5, før du udfylder blanketten. 1. Personoplysninger Navn CPR nr. E-mail Post nr. Land 2. Oplysninger

Læs mere

Gartnernes Forsikring. ... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR TRAILER/CAMPINGVOGN. Betingelsesnummer 1802-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring

Gartnernes Forsikring. ... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR TRAILER/CAMPINGVOGN. Betingelsesnummer 1802-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring Gartnernes Forsikring... Dansk Jordbrug VEJHJÆLP FOR TRAILER/CAMPINGVOGN Betingelsesnummer 1802-01 Tillæg til Motorkøretøjsforsikring INDHOLDSFORTEGNELSE AFSNIT SIDE 1.0 Vejhjælp en tillægsdækning 1 1.1

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Vejledning til bestilling af kørsel online handicapkørsel og FlexUng

Vejledning til bestilling af kørsel online handicapkørsel og FlexUng Vejledning til bestilling af kørsel online handicapkørsel og FlexUng Det er muligt at bestille kørsel online fra computer, tablet eller smartphone. Gå til sydtrafik.flextrafik.dk og log ind med det tilsendte

Læs mere

Generalforsamling for året 2015 i. Forboma Forsikring Agentur.

Generalforsamling for året 2015 i. Forboma Forsikring Agentur. Generalforsamling for året 2015 i Forboma Forsikring Agentur. Dato: 14. april 2016 Tidspunkt: kl. 19.00 Sted: Grand Hotel, Østergade 24, 7600 Struer Formanden Frede Madsen startede med at byde de 12 fremmødte

Læs mere

Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn

Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn Trafikselskabernes ønsker til ny lov om erhvervsmæssig personbefordring med personvogn Dorthe Nøhr Pedersen dnp@moviatrafik.dk 11.11.2010 / Hillerød Passagerudviklingen i Flextrafik År Kunder 2007 487.336

Læs mere

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786,

Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, Næste Aadum Nyt udkommer i uge 1. Sidste frist for aflevering: FREDAG D. 18/12-15 til Dagmar Vestergaard, Tøstrupvej 13, 9737 6035, 23869786, djvestergaard@bbsyd.dk Aadum Husholdningsforening Syng julen

Læs mere

FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job

FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job FOR DIG SOM MEDLEM AF FØDEVAREFORBUNDET NNF: Behold det meste af din løn med en lønforsikring, selvom du mister dit job 2015 2 Hvad er en lønforsikring? En Lønforsikring er for dig, der gerne vil have

Læs mere

handicap kørsel i sydtrafik

handicap kørsel i sydtrafik handicap kørsel i sydtrafik 1 Handicapkørsel i Sydtrafik 05 06 08 09 velkommen Hvordan bestiller du? Rejser med bil/liftbus Rejser med bil/liftbus og tog Hvad koster det? Betaling Sådan kan du rejse Rejser

Læs mere

Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING. 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087

Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING. 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Sundhedssikring BESTEM SELV HVOR OG HVORNÅR DU VIL HAVE BEHANDLING 7865-14 03.15 LIV Privatpension Cvr-nr. 19625087 Dette er et salgsmateriale, hvor der ikke er plads til alle detaljer om Sundhedssikring.

Læs mere

Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt

Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt Juli 2010 Enheden for Brugerundersøgelser Patienters oplevelser med den siddende patientbefordring i Region Hovedstaden Kort fortalt Enheden for Brugerundersøgelser Patienters oplevelser med den siddende

Læs mere

4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur

4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur 4) Jeg har returneret/afbestilt min vare/ydelse, men har ikke fået beløbet retur Du kan gøre indsigelse, hvis du har betalt varen/ydelsen med Dankort og du har udnyttet din lovbestemte fortrydelsesret

Læs mere