Helsingør Svømmeklub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Helsingør Svømmeklub"

Transkript

1 Helsingør Svømmeklub Introduktionsfolder Konkurrenceafdelingen

2 Svømmeklubben Konkurrenceafdelingens opbygning Konkurrenceafdelingen består af 4 hold. Der er tale om følgende: Hold Træner Træningsdage Talent Christian + Peter Tirsdag, fredag K3 Josephine + Ömer Tirsdag, torsdag, fredag, lørdag K2 Kasper + Kasper Tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag K1 John + Gitte + Bobby Tirsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag Udøvelse af sport på eliteniveau kræver højt engagement Talentudvikling i Helsingør Svømmeklub er baseret på, at de sportslige resultater først og fremmest opnås gennem svømmerens personlige motivation, kombineret med målrettet træning. For at få det største udbytte af den målrettede træning er det derfor vigtigt, at den enkelte svømmer er motiveret for at lære. Svømmerne på konkurrenceholdene skal udvise høj træningsdisciplin, deltage i stævner og bidrage positivt til holdets samhørighed ved at være en god kammerat. Vores retningslinje er, at svømmerne skal have et fremmøde på over 80 %. Svømmetalenter udvælges fx gennem mini-talent-forløbet for svømmere i klubbens undervisningsafdeling (annonceres på klubbens hjemmeside). Holdledere Hvert hold skal min. have 1 holdleder, som deltager ved stævner (går bl.a. til holdledermøder, hvor de får praktiske informationer, hjælper med forplejning, støtter svømmerne) og deltager i træningslejre hvis de har mulighed for det. Desuden er holdlederen generelt en støtte for træneren. Bestyrelsen Bestyrelsen består af 8 personer, der vælges for en 2-årig periode ved den årlige generalforsamling, som normalt finder sted i september måned. Herudover er der 2 suppleanter, som er på valg hvert år. Pr. 5. september 2012 sidder følgende i bestyrelsen: Faste medlemmer Suppleanter Kasserer Henrik Munk (formand) Per Zilmer Vibeke Ringbæk Lars Heeno Rasmussen (næstformand) Tue Søborg Helle Larsen Erik Ejdrup Hansen Niels Torp Kastrup Jeanne Houen Niels Trebbien Mads Terndrup Hvilsom

3 Se i øvrigt klubbens vedtægter på hjemmesiden. Svømmeudvalget Svømmeudvalget består af Lars Heeno, Helle Larsen og Berit Mundt fra bestyrelsen samt John Mogensen som cheftræner for Konkurrenceafdelingen (K), Gitte Raagaard (eliteholdstræner) og Christoffer Toft Dahl chef for Undervisningsafdelingen (U) (deltager ad hoc). Svømmeudvalget er stedet hvor de fleste forhold vedrørende både K og U fastlægges, herunder hvilke stævner vi skal deltage i, forhold omkring træningslejre, trænerfordeling, personforhold på div. hold, forældrekontakt, træningsmodel for U osv. Forældrene De ca. 100 K-svømmeres forældre er en vigtig ressource for klubben, idet der er brug for rigtig mange hænder for at få konkurrenceafdelingen til at løbe rundt. Derfor er der en forventning fra klubbens side om, at alle forældre bidrager/deltager i større eller mindre grad til, at få tingene til at gå op i en højere enhed. Sæsonen Træningslejre Der er typisk følgende primære træningslejre I løbet af en sæson: Hold Talent K3 K2 K1 Aktivitet Overnatning I klubhus Træningsweekend i efteråret og Hirtshals i påskeferien Træningsweekend i efteråret og Hirtshals i påskeferien Udenlandsrejse i uge 42 samt Hirtshals i påskeferien På træningslejre tager hele holdet af sted for selvfølgelig at få svømmet en masse, men også for at få styrket det sociale sammenhold. Med på træningslejre er der selvfølgelig også trænere og eventuelt holdledere. Specielt på træningslejre udenfor klubhuset, med deltagelse af yngre svømmere, er der behov for forældre hjælp. Klubmesterskaberne En gang om året bliver der afholdt klubmesterskaber for konkurrenceafdelingen. Normalt sker dette i juni måned. Her konkurrerer svømmerne i forskellige årgangsinddelte grupper. Ved en efterfølgende klubaften bliver vinderne kåret. Sponsorstævne Sponsorstævne bliver afholdt en gang i løbet af efteråret og er klubben en vigtig indtægtskilde. Halvdelen af de penge den enkelte svømmer, svømmer hjem, går til klubben, mens den anden halvdel går til svømmeren selv. Disse penge står på en konto i klubben og pengene kan bruges til at betale træningslejre og enkelte stævner.

4 Op til stævnet får svømmerne uddelt Sponsorkontrakter og deres opgave er så at gå ud og erhverve sponsorer. Sponsorkontakterne vil ligge i svømmerens skuffe ca. 3-4 uger inden stævnet løber af stablen. Sponsorstævnet bliver afholdt ved at den enkelte svømmer, svømmer så langt han/hun kan nå på en time. Sponsorerne kan sponsere ved at give en gave, et fast beløb eller et vist antal øre pr. svømmet meter (fx. 25 øre pr. meter). Opkrævning af sponserede beløb sker ved brug af girokort, som svømmerne får udleveret i udfyldt stand og uddeler til sponsorerne efter stævnet. Stævner Generelt Deltagelse ved stævner er forventet for at kunne gå på et konkurrencehold. Normalt svømmer hver svømmer mellem 2 og 4 løb om dagen til et stævne. De kan selv være med til at bestemme hvilke løb det skal være, men det vil dog være en rigtig god idé at afprøve forskellige løb. Af ressourcemæssige årsager er det op til svømmerne/forældrene selv at arrangere transport til og fra stævner. Kortbane og langbane Svømmestævner kan afholdes på enten kortbane (det vil sige 25 meter bane) eller langbane (50 meter bane). Tilmelding til stævner Sker ved at aflevere slippen fra tilmeldingssedlen i postkassen på døren indtil kontoret, vedlagt 100 kr. for at kunne deltage tilmeldingsseddel og penge lægges i en lukket kuvert eller en pose. Hvis der er tale om et mesterskab, så er der ingen tilmeldings omkostninger for den enkelte svømmer. Hvis tilmeldingsfristen ikke overholdes eller pengene ikke er vedlagt, vil der ikke ske tilmelding af svømmeren. Kravtidsstævner For senior- og juniorsvømmere: Sjællandske Mesterskaber på Kortbane Sjællandske Mesterskaber på Langbane Danske Mesterskaber på Kortbane (DM-K) Danske Mesterskaber på Langbane (DM-L) For årgangs svømmere: Sjællandske Område Mesterskaber(SRØ område) Sjællandske Mesterskaber (SRØ) Danske Årgangs Mesterskaber (DÅM)

5 For at kunne deltage ved disse stævner skal man have opnået en vis kravtid. Kravtider kan bl.a. ses på Hvis svømmeren, som har tilmeldt sig et stævne ikke stiller op, får klubben en stor bøde, så husk derfor altid at melde afbud, hvis svømmeren bliver forhindret i at deltage. Holdkonkurrencer Klubben stiller med hold til Danske Mesterskaber for Hold (DM-H), hvor primært svømmere fra K1 er med. Her udover stiller vi med hold for de yngste svømmere. Det drejer sig om MiniCup og Miniturnering, som er turneringer der strækker sig over henholdsvis 4 og 2 omgange. Opdeling af svømmere Der findes 4 forskellige grupper af svømmere: Gruppe Piger Drenge Årgangs svømmere gr år og yngre 14 år og yngre Årgangs svømmere gr år år Juniorer år år Seniorer 17 år og ældre 19 år og ældre Vær opmærksom på i svømning bruges der årgange og ikke alder, så derfor er ovennævnte aldre den alder den enkelte fylder i løbet af det pågældende kalenderår. Officials Man kan som forældre/voksen få forskellige uddannelser indenfor Dansk Svømmeunion, som er nødvendige for at klubben skal kunne deltage i stævner. Uddannelserne gennemføres via klubben. Første trin for en official, er uddannelsen som tidtager. Der kræves ikke nogen særlig viden om svømning for at blive tidtager, så her kan alle være med. Følgende moduler findes for uddannelse af officials: Modul 1: Tidtager Modul 2: Mål-/bane-/vendedommer Modul 3: Starter Modul 4: Ledende måldommer & tidtager Modul 5: Speaker Modul 6: Stævnesekretær Modul 7: Overdommer Til hvert stævne klubben deltager i, skal klubben stille med et vist antal officials, så derfor gælder det for klubben om at have mange officials at trække på. Hvis klubben ikke kan stille med de krævede officials, vil klubben få en bøde på 1000,- kr. pr. manglende official.

6 Derfor vil vi i Helsingør Svømmeklub gerne have, at mindst en af forældrene for hver svømmer vi har i konkurrence afdelingen, tager en uddannelse som tidtager. Ud af de tidtagere vi så har, skal hver anden helst tage Modul 2 inden for et års tid. Svømmearterne Butterfly hedder populært fly. Rygcrawl hedder bare ryg. Brystsvømning hedder bryst. Crawl - til stævner bliver crawl benævnt frisvømning eller bare fri Individuel Medley (IM): Består af alle ovenstående svømmearter og svømmes i følgende rækkefølge: Fly, ryg, bryst og crawl. Stævnetasken Min. 2 håndklæder Min. 2 stk. badetøj Briller (gerne mere end et par, hvis det ene skulle gå i stykker) Badehætte gerne med Helsingør logo (også gerne to stk.) Klipklapper eller indendørs sko Helsingør Klub T-shirt, gerne Helsingør træningsdragt og Helsingør shorts og T-shirt (Vi skal se ens ud til stævnerne, kom derfor aldrig i en privat T-shirt) Drikkedunk Mad (meget mad, da et stævne godt kan tage lang tid) Mad til stævne Her er nogle gode idéer til hvilken mad, der er velegnet til stævner: Pastasalat (sammensæt den efter smag) Grovboller med sundt fyld Frugt (specielt bananer) Tørret frugt (rosiner, abrikoser, nødder) Det er vigtigt, at svømmeren ikke fylder sig med usund mad, så som burger, toast o.l. Desuden er slik og sodavand bandlyst under stævner. Tænk masser af grove kulhydrater, mindre protein og så lidt fedt som muligt. Fedt er svært omsætteligt og derfor ikke god energi til et stævne. Frugtkassen Klubben betaler for en frugtkasse som holdlederen køber ind til. Frugtkassen er tænkt som mellemmåltider og hurtig omsættelig energi. Den er kun tiltænkt svømmerne. En frugtkasse kan indeholde: Frugt skåret i mundrette bidder, div. nødder, tørret frugt, gulerødder eller andet grønt, sunde kiks eller lign. Den skal aldrig indeholde: slik, kager og lign. usunde ting.

7 Personlige forbedringer Hvis man forbedrer sin personlige rekord med mere end 10 sekunder, er der en regel om, at svømmeren deler flødeboller ud til hele holdet til næste træningspas. Nåletider De tider, som svømmerne præsterer svarer til forskellige niveauer af svømmenåle (f.eks. bronze-, sølv- og guldnåle). Her er det de individuelle tider, det drejer sig om og altså ikke placering. Nåletider kan bl.a. ses på klubbens hjemmeside ( Nåle uddeles ved en klubaften en gang per år. Træning Træningstasken I svømmerens træningstaske skal/bør følgende findes: Håndklæde Badetøj Briller Badehætte (dette gælder mest dem, der har langt hår) Drikkedunk Tøj til opvarmning (shorts og T-shirt) K1, 2 og 3 skal desuden bruge: Pull buoy, håndplade, zoomers (en kort svømmefod), fingerplader Træning Inden træning (og i øvrigt også inden konkurrence) skal svømmeren igennem et ordentligt bad (uden badetøj), for at blive helt rene, hvilket er med til at reducere klor tilsætningen til svømmehallens vand. Desuden forventes det at svømmeren kommer veloplagt til træning, yder sit bedste samt opfører sig anstændigt. Husk at medbring en drikkedunk, da man sveder, selvom det ikke føles sådan. Sørg for at få drukket en masse under et træningspas. Spørgsmål til træneren Forældre er altid velkomne med spørgsmål til træneren, på kanten efter træningen. Socialt Klubaftener Der bliver afholdt et par klubaftener i løbet af en sæson. Her er svømmerne sammen, nogen gange bliver der spist aftensmad, ellers er der kage og sodavand. Nogle af klubaftenerne er kun for svømmerne, og ved

8 andre må forældrene også deltage. Her vil der f.eks. blive uddelt nåle (til dem, der har opnået en nåletid) eller blive kåret klubmestre, alt efter anledningen til klubaftenen. Klublokalet Klublokalet er til fri afbenyttelse af alle, der er tilknyttet svømmeklubben. Der er gratis kaffe og trådløst internet. Vær med til at holde orden i klubhuset. Styrketræningslokalet Dette lokale må kunne benyttes af svømmere under opsyn af deres træner. Svømmerne må ikke løfte vægte og lege med disse, da dette kan være farligt. Så respektér, at styrketræningslokalet kun benyttes sammen med en træner. Overnatninger Et par gange om året vil der blive afholdt overnatninger, hvert hold for sig. Her vil der være mulighed for lidt alternativ træning, samt hygge og se film. Morgenmad Lørdag morgen bliver der arrangeret morgenmad til svømmerne. Det er forældrene der står for at købe ind, servere og rydde op. Alle forældre får en lørdag som de skal stå for. Liste hænger på opslagstavlen og ligger på hjemmesiden. Man bytter indbyrdes hvis datoen passer dårligt. Til disse morgenmads arrangementer har svømmere, og trænere mulighed for på tværs af konkurrenceholdene at hygge sig og snakke sammen. Informationer Kontaktinformationer Det er vigtigt, at klubben har korrekte kontaktinformationer på svømmeren. Informationerne skal bl.a. bruges til tilmelding til stævner, ligesom klubben altid skal kunne komme i kontakt med svømmeren og dennes forældre. Som nyt medlem skal kontaktinformationerne udfyldes og afleveres til din træner, alternativt fremsendes med mail til klubben. Sker der ændring af oplysningerne, er svømmeren også forpligtet til at ajourføre kontaktinformationerne. Det sker ved at aflevere/fremsende kontakt informationerne på ny. Du finder blanketten til udfyldelse af kontaktinformationer sidst i denne folder. Kontoret På kontoret kan der købes badehætter og T-shirts med klubbens logo. Desuden et lille udvalg af badetøj, svømmebriller samt andet træningsudstyr.

9 Bakkerne Hver svømmer har sin egen bakke i mellemgangen ind til klublokalet. Svømmerens navn står på bakken og her vil evt. sedler som uddeles blive lagt. Hjemmesiden Helsingør Svømmeklub har en hjemmeside: Her kan man bl.a. se en årsplan for konkurrenceafdelingen, nåletider, billeder, resultatlister, klubrekorder samt meget andet. Hjemmesiden bruges til at informere forældre og svømmere om fx aktiviteter og nyheder. Der opfordres til, at forældre og svømmere melder sig til abonnementsordningen for nyheder på hjemmesiden. Forældremøde Minimum en gang om året vil der blive afholdt forældremøde på hvert enkelt hold. Her vil træneren orientere om hvad der skal ske i den kommende sæson o. lign. Der vil ligeledes være god mulighed for at stille spørgsmål. Dialogmøder og forældremøder Der afholdes 3-4 møder hen over året for forældre til K-svømmere. Møderne bliver annonceret på hjemmesiden.

10 Kontaktinformationer hjælp os med at sikre, at klubben har korrekte oplysninger om svømmeren Fornavn (e) Efternavn Fødselsdag Adresse Postnummer By Mobil Start i K-afd. Mor's fornavn(e) Efternavn Adresse Postnummer By Mobil Official Modul(er) Far's fornavn(e) Efternavn Adresse Postnummer By Mobil Official Modul(er) Afleveres til din træner hurtigst muligt eller sendes til mail: Kafdelingen@svommeklubben.dk

Velkommen til konkurrenceafdelingen

Velkommen til konkurrenceafdelingen Informationsfolder Konkurrenceafdelingen 2017 Velkommen til konkurrenceafdelingen Visoner og målsætning Helsingør Svømmeklub arbejder for at klubbens forsatte udvikling sikres, og vi arbejder henimod at

Læs mere

Infofolder Talent Begynder (TB)

Infofolder Talent Begynder (TB) Infofolder Talent Begynder (TB) Side 1 GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk af konkurrenceafdelingen i Kolding Svømmeklub og dermed give

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E2 (ELITEHOLD 2) OM E2 GENERELT Henvender sig primært til årgangssvømmere (piger 12-14 år og drenge 14-16 år).

Læs mere

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde

Hvem er vi Træning Stævner/kalender Stævne regler. 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde Hvem er vi Stævner/kalender Stævne regler 26-02-2013 Dan Nielsen ASK forældremøde 1 Michael Nielsen 48 år Ansat som håndværker på Erhvervsskolerne Aars Har tidligere været K-svømmer, K- og talenttræner,

Læs mere

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene.

Eksempler er: Ringsted Cup, Spar Nord Cup, Køge Open, Lyngby Open, Ruds Vedby Legene. Konkurrencesvømning 1) Stævneoversigt 2) Generelt, forklaring af bl.a. gyldige tider, kravtider, Langbane og Kortbane 3) Aldersinddeling 4) Stilarter 5) Selve stævnet, forklaring af bl.a. Løb, Heat og

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TH OL DE T NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET OM HOLDET GENERELT Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen på talentholdet og samtidig

Læs mere

Kære svømmere og forældre.

Kære svømmere og forældre. Kære svømmere og forældre. Velkommen til konkurrenceafdelingen i Hørsholm Svømmeforening Du er nu blevet en del af Hørsholm Svømmeforenings Konkurrenceafdeling, og vi håber, at du får rigtig mange gode

Læs mere

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013

Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Dronning Dorothea Cup Kolding 2013 26., 27., 28. april 2013 Kolding Svømmeklub og Slotssøbadet har hermed fornøjelsen at indbyde din klub til et enestående stævne, afviklet i to bassiner samtidigt! Et

Læs mere

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/

ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN. INFOfolder 2015/ ROSKILDE SVØMNING KONKURRENCE-AFDELINGEN INFOfolder 2015/2016 VELKOMMEN Kære forældre Jeres barn er nu startet med at svømme på et af Roskilde Svømnings konkurrencehold, og vi vil gerne byde jer velkommen

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) UDGIVET: august 2016 NY SVØMMER PÅ E1 (ELITEHOLD 1) OM E1 GENERELT Henvender sig primært til junior og senior svømmere. Der trænes efter, at svømmerne

Læs mere

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening

Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Konkurrencesvømning i Hørsholm Svømmeforening Vi ønsker med den følgende information at give nye svømmere og deres forældre et indblik i, hvad der kræves af både svømmer og familie, for at dyrke konkurrencesvømning

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET REV. OKTOBER 2018 NY SVØMMER PÅ TALENTHOLDET GENERELT OM HOLDET Med denne folder vil vi gerne byde jer velkommen og samtidig forsøge at give jer et indtryk

Læs mere

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014

BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 BIRKERØD 7. 9. MARTS 2014 KONCEPT Sigma Swim Birkerød inviterer til stort weekendstævne for årgangssvømmere med finaler, medaljer, pengepræmier, overnatning og bespisning. Formålet med stævnet er at give

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØM MER PÅ UDGIVET: AUGUST 2016 TAL EN TB EG YN DE R NY SVØMMER PÅ TALENT BEGYNDER OM HOLDET GENERELT Første trin i konkurrenceafdelingen og primært for svømmere i 7-10-års

Læs mere

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling

Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Velkommen til Herlev Svømnings Konkurrenceafdeling Herlev Svømning har en stor og bred svømmeskole, hvis formål er at lære børn, unge og voksne at svømme. Du har måske selv lært at svømme her. En anden

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner BEGYNDERSTÆVNER 2018-2019 Lokale stævner OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år (alderen er vejledende), og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt nye

Læs mere

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter

Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Informationsfolder til svømmere og forældre i Thisted Svømmeklub om klubbens stævneaktiviteter Introduktion Svømning er blandt de mest træningskrævende sportsgrene, og belønningen for de mange timer i

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2017-2018 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019

Forældremøde K-afdelingen. 17. Januar 2019 Forældremøde K-afdelingen 17. Januar 2019 Dagsorden 1. Information om K-afdelingen 2. Økonomi 3. K-udvalget: medlemmer og opgaver 4. Forventninger til svømmere og forældre 5. Sponsorsvøm 1. Information

Læs mere

Konkurrenceafdelingen

Konkurrenceafdelingen Konkurrenceafdelingen - Håndbog for svømmere og deres forældre Haderslev Svømmeklub vil gerne byde nye svømmere og deres familier velkommen på vores konkurrencehold: Aspirantholdet, Udviklingshold 2, Udviklingshold

Læs mere

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet

Frederikssund Svømmeklub Badehæftet At blive konkurrencesvømmer: Svømning på konkurrenceplan kan være en krævende disciplin. Skal man være en dygtig konkurrencesvømmer, kræver det på sigt en hel del træning. Heldigvis er svømning også en

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub

Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Velkommen til Konkurrencesvømning i Haslev Svømmeklub Bestyrelsen i Haslev Svømmeklub vil gerne byde dig og dine forældre velkommen til vores konkurrenceafdeling. For at alle bedre kan forstå hvad konkurrencesvømning

Læs mere

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED

OM SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED OM KONKURRENCESVØMNING I SVØMMEKLUBBEN GRINDSTED Svømmeklubben Grindsteds konkurrencehold er et af klubbens ungdomstilbud til de svømmere der ønsker flere udfordringer gennem svømningen. Konkurrencesvømning

Læs mere

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne

ODDER SVØMMEKLUB Første gang jeg skal til svømmestævne Første gang du eller dit barn skal til stævne, er der flere ting, som er rart at have styr på. Har du erfaring inden for svømmeverdenen, er der nok ikke meget at hente i denne beskrivelse, men har du ikke

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Mikroturnering. 3 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Mikroturnering 3 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste konkurrencesvømmere, som endnu

Læs mere

INFORMATION TIL FORÆLDRE

INFORMATION TIL FORÆLDRE INFORMATION TIL FORÆLDRE NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) UDGIVET: AUGUST 2016 NY SVØMMER PÅ E3 (ELITEHOLD 3) OM E3 Henvender sig primært til årgangsgruppe 2 svømmere (piger 10-12 år og drenge 10-14 år).

Læs mere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM Birkerød. indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM Birkerød indbyder til Rema 1000 Sigma Birkerød Mikro Cup 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM Birkerød afholder igen en stævnerække for de yngste

Læs mere

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING

DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING DGI FYN STÆVNEHÅNDBOG DGI FYN SVØMNING 2015/2016 Indhold Velkommen til sæson 2015/2016... 2 Gruppeinddeling... 3 Stævnekalender 2015/2016... 4 Praktiske oplysninger... 4 Stævnereglement... 5 Generelle

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage i denne konkurrence

Læs mere

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august.

Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Velkommen til Silkeborg Swim Cup 2015 den. 21-23 august. Det er en fornøjelse igen i år at kunne byde velkommen til Silkeborg Swim Cup. 2015-udgaven afholdes helt i samme ånd som tidligere. Vi starter

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som i 2011 afvikles den 28. september - 30. september 2012 Vi håber og tror på,

Læs mere

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år

BEGYNDERSTÆVNER Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år BEGYNDERSTÆVNER 2016-2017 Lokale stævner for børn i alderen 6-12 år OM BEGYNDERSTÆVNE-KONCEPTET Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-12 år, og henvender sig til svømmere i Svømmeskolen, samt helt

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere

REGIONS- MESTERSKABER Regionalt mesterskab for årgangssvømmere REGIONS- MESTERSKABER 2018-2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2005 og 2006, samt for drenge årgang

Læs mere

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM

Velkommen. Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM 26/8-2012 Velkommen Præsentation TAK for hjælpen LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2012 / forår 2013. Hvorfor ser den sådan ud? Hvor ser jeg om mit barn har kravtider til mesterskabsstævnerne? Officials

Læs mere

mit barn skal til svømmestævne

mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne Hjælp mit barn skal til svømmestævne! Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig fortid inden for svømmesporten,

Læs mere

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling

Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling Vejle Svømmeklub Elite Swim Vejle afdeling 2019-2020 Hold Grupper Årgange Objektive krav ESV Junior/senior Senior 3. Års junior 2. Års junior 1. Års junior Piger: 17 år og ældre Drenge: 18 år og ældre

Læs mere

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016

Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Lyngby Svømmeklub Klubmesterskab 2016 Kære svømmere og forældre Klubmesterskaberne bliver igen i år svømmet over tre dage. Alle tre dage bliver stævnet afviklet på Trongården. I år afvikles mesterskabet

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den oktober Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2004, 2005 og 2006, samt for drenge årgang 2003, 2004 og 2005. Igen i år afvikler vi en Medley Allround-konkurrence. For at deltage

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere.

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 3 stævner for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere. HVIDOVRE MIKRO MEDLEY CUP 2017-2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder

Læs mere

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019

KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019 Det er en stor fornøjelse for Svømmeklubben KVIK Kastrup at byde velkommen til KVIK Sydbank Årgangs Cup 2019. Stævnet giver årgangs- og kidssvømmere mulighed for at konkurrere

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2017

KVIK Årgangs Cup 2017 KVIK Årgangs Cup 2017 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2017 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020

Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Strategi 2012 2020 Opsummering af samlet strategidokument HILLERØD SVØMMEKLUB December 1, 2012 HDP Vision Nordsjællands foretrukne elitesvømmeklub Visionen for

Læs mere

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark

18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark 18th DANISH INTERNATIONAL SWIM CUP Den 15. - 17. maj 2015 i Esbjerg, Danmark Esbjerg Svømmeklub byder hermed velkommen til 18th Danish International Swim Cup et af verdens største svømmestævner! Svømmehallerne

Læs mere

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP november 2011 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 22. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2011 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere. Senior og juniorgruppen er slået sammen til én gruppe, så der

Læs mere

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år

Tilmelding ved stævnearrangøren. Den november Årgang 3. år Årgang 2. år Årgang 1. år Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2003, 2004 og 2005, samt for drenge årgang 2002, 2003 og 2004. I år vil der komme en del ændringer ved stævnet, men alt sammen i tråd

Læs mere

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til

Viborg Svømmeklub. har fornøjelsen af at indbyde til Viborg Svømmeklub har fornøjelsen af at indbyde til Stævnet finder sted i weekenden den 14. - 16. juni 2019 på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32, 8800 Viborg Viborg Cup er den ideelle

Læs mere

REGIONS- MESTERSKABER

REGIONS- MESTERSKABER REGIONS- MESTERSKABER 2019 Regionalt mesterskab for årgangssvømmere OM REGIONSMESTERSKABERNE Regionsmesterskaberne vil i den kommende sæson være for piger årgang 2006 og 2007, samt for drenge årgang 2005

Læs mere

USG & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1]

USG & Dansk Svømmeunion. indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1] USG & Dansk Svømmeunion indbyder til Danske Open Masters Langbane DOM-L [1] Praktiske oplysninger: Lørdag den 13. juni 2015 Bellahøj Svømmestadion (indendørs bassin) Bellahøjvej 1-3 2700 Brønshøj Telefon:

Læs mere

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne

Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klubs Internationale Svømmestævne Ringe Svømme-Klub har hermed fornøjelsen at invitere til internationalt svømmestævne i Ringe Svømmehal for 37. gang. Det bliver et stævne med intensitet og

Læs mere

31. oktober - 2. november

31. oktober - 2. november 31. oktober - 2. november 25 ÅRS JUBILÆUM INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 60.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2014 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til Frihedens Idrætscenter Hvidovrevej 446, 2650 Hvidovre VENSKABSSTÆVNE 24. FEBRUAR 2018 HVIDOVRE SVØMMEKLUB afholder 2018 første venskabs stævne for Hvidovre, Glostrup, Roskilde

Læs mere

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3

KRONBORG OPEN JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 KRONBORG 2017 OPEN 25. - 28. JUNI 2016 DM ÅRGANG LANGBANE LØRDAG AFSNIT 3 6 1 m a #da K O M M U N I K A T I O N S D E S I G N Velkommen Helsingør Svømmeklub har hermed fornøjelsen at invitere til det traditionsrige

Læs mere

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å

Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Forældrehåndbog Konkurrenceafdelingen A-Å Det er med glæde at Svømmeudvalget udsender denne lille folder til forældrene i Aalborg Svømmeklub. Der har fra mange sider været ønske om en sådan forældreinformation,

Læs mere

ALM BRAND AALBORG CUP

ALM BRAND AALBORG CUP 6-8. november 2015 INGEN KRAVTIDER SUPERFINALER MUSIK, LYS OG STEMNING VERDENSKLASSE BESPISNING SAMLET PRÆMIESUM PÅ 30.000 KR ALM BRAND AALBORG CUP 2015 AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 26. GANG TIL AALBORG

Læs mere

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside.

Velkommen til Struer Svømmeklub. Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Velkommen til Struer Svømmeklub Denne folder indeholder information for alle svømmere og deres forældre og kan downloades fra klubbens hjemmeside. Information, der løbende opdateres (fx kalender og events),

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2018

KVIK Årgangs Cup 2018 KVIK Årgangs Cup 2018 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2018 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP,

www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, www.haderslevsvommeklub.dk INDBYDELSE HADERSLEV SVØMMEKLUB har hermed igen den store fornøjelse at indbyde jer til SYD CUP, som afvikles den 26. september til den 28. september 2014 Vi håber, at Syd Cup

Læs mere

SIGMA SWIM. indbyder til Rema 1000 Sigma Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere

SIGMA SWIM. indbyder til Rema 1000 Sigma Mikro Cup. 4 stævner for de yngste svømmere SIGMA SWIM indbyder til 4 stævner for de yngste svømmere Praktiske oplysninger Koncept Datoer SIGMA SWIM afholder igen i år en stævnerække for de yngste konkurrencesvømmere. Stævnerækken består af fire

Læs mere

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel:

STÆVNEINFORMATION. Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: STÆVNEINFORMATION Stævne: Kort beskrivelse: Dato: Hvem kan deltage: Trænere: Pris: Deltagelse: Tilmelding: Tilmeldingsfrist: Kørsel: Hjørring Park Vendia Swim Cup Vandhuset Park Vendia Hjørring Børge Christensens

Læs mere

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk

Tilmelding senest 3.november 2011 på mail: koegeopen@ksk.dk 25-27. november 2011 Køge svømmeland & Herfølge svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne

Læs mere

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad

inviterer til REMA 1000 cup d september aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad inviterer til REMA 1000 cup d. 20. 22. september 2019 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb God stævnemad Side 1 For 16. år i træk gentager vi succesen Rema 1000. Endnu engang vil Aqua

Læs mere

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09.

Holdleder Henrik Bach Er du forhindret i at møde op på selve stævnedagen bedes du ringe til Henrik mob 27 14 20 53 Holdledermøde kl. kl 09. Slutinfo til Begynderstævne 1 d. 27/9-2014 Møde tid ved Aarhus Svømmestadion - kl 08:45 Stævne adresse: Aarhus Svømmestadion, F. Vestergaardsgade 3, 8000 Aarhus C Holdleder Henrik Bach Er du forhindret

Læs mere

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019

Regionsmesterskaber 2019 i Aars d oktober 2019 Regionsmesterskaber 2019 i Aars d. 26. - 27. oktober 2019 Lørdag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15 Officialmøde kl. 08.30 Stævnestart kl. 09.30 Søndag: Opvarmning kl. 08.00 Ledermøde kl. 08.15

Læs mere

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0

(Hjælp...) Vi skal til svømmestævne. Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Udgave 1.0 (Hjælp...) Vi skal til svømmestævne Side 2 Forord Er du gammel konkurrencesvømmer er der nok ikke meget nyt at hente i denne folder. Men har du ingen særlig

Læs mere

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr.

PRÆMIER Der gives præmier til nr. 1, 2 og 3 i alle løb vil være gavekort til indkøb af svømmeudstyr. KONCEPT Swim Team Taastrup inviterer hermed til vores Efterårsstævne 2019, som i år er udvidet, så der svømmes indledende og finaleafsnit, med masser af fest og farver. Stævnet løber af stablen over 2

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012

Odense Universitets Svømmehal. 1.juni - 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal 1.juni - 3. juni 2012 Vi indbyder hermed til H.C. Andersen Swim Cup 2012 fra fredag den 1. juni til søndag den 3. juni 2012 Odense Universitets Svømmehal Campusvej 55 5230

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til. 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til 4 Stævner for de yngste konkurrencesvømmere Stævnerne henvender sig primært til nye og uerfarne svømmere FRIHEDENS IDRÆTSCENTER HVIDOVRE HVIDOVRE MEDLEY CUP 2018-2019 HVIDOVRE

Læs mere

Information til nye svømmere og deres forældre

Information til nye svømmere og deres forældre Information til nye svømmere og deres forældre Vi vil gerne byde dig og dine forældre velkommen i Slagelse Svømmeklubs Konkurrenceafdeling. Du har allerede fået udlevet en Opflytningsseddel med beskrivelse

Læs mere

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2016 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 18.-20. NOVEMBER 2016 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2016 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til: Vestkyst

Læs mere

REGIONSMESTERSKAB - KORT

REGIONSMESTERSKAB - KORT REGIONSMESTERSKAB - KORT 2017-2018 REGIONSMESTERSKAB PÅ KORTBANE FOR DEN ÆLDSTE BØRNEÅRGANGSGRUPPE OG GRUPPEN ÅRGANGSSVØMMERE OM REGIONSMESTERSKABERNE Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én

Læs mere

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine

SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april Tine SVØMMEKLUBBEN SYD BESTYRELSESMØDE 23. april 2018 Til stede Afbud Referent Anders K., Kalle, Flemming, Morten, Bo Rasmussen, Tina, Sandra, Bo Røse, Anders M., Tine Isa Tine 1. Godkendelse af referat Godkendt

Læs mere

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland

1. Zealand Team Cup marts Ringsted Svømmeland 1. Zealand Team Cup Ringsted Svømmeland Årgangsgrupper Damer Herrer Senior 96 og ældre 95 og ældre Junior/Ungdom 97-00 96-99 Årgang 01 og yngre 00 og yngre 14.-15. marts 2015 INDIVIDUELLE PRÆMIER / VÆRDI:

Læs mere

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016

KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 KVIK Årgangs Cup 2016 Det er med stor fornøjelse, at Svømmeklubben KVIK Kastrup byder velkommen til KVIK Årgangs Cup 2016 Stævnet giver årgangssvømmere mulighed for at konkurrere under super optimale forhold

Læs mere

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS

INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE MARTS INDBYDELSE ÅRGANGSSTÆVNE 10. - 11. MARTS 2018 GTI inviterer hermed til årgangsstævne i Greve svømmehal. Stævnets løbsprogram indeholder alle de olympiske discipliner samt alle fire stilarter i 50 meter.

Læs mere

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012

KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 KONKURRENCESVØMNING I GLOSTRUP SVØMMEKLUB INFORMATIONSFOLDER 2011-2012 1 GSK har svømning på alle niveauer Glostrup svømmeklub (GSK) er en velfungerende svømmeklub på Københavns vestegn. GSK har hold på

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Stævnekonceptet er nemt at tilgå og kan afvikles en formiddag i weekenden

Læs mere

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion

AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion AGF Svømning indbyder i samarbejde med maxpuls.dk og Arena til Aarhus Open i dagene 31. maj - 2. juni 2013 på Aarhus Svømmestadion Aarhus Open tilbyder: 50 meter-konkurrencebassin med 10 baner 5 aldersgruppe-inddelinger

Læs mere

SYDBANK VESTKYST CUP 2012

SYDBANK VESTKYST CUP 2012 INDBYDELSE TIL SYDBANK VESTKYST CUP 2012 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 2. 4. NOVEMBER 2012 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Sydbank Vestkyst Cup 2012 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde

Læs mere

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB

INDBYDELSE TIL VE ESTKYST CUP 2014 I UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL D. 31. OKTOBER R - 2. NOVEMBER 2014 AR RRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB INDBYDELSE TIL VESTKYST CUP 2014 I D. UC SYDDANMARKS SVØMMEHAL 31. OKTOBER - 2. NOVE EMBER 2014 ARRANGERES AF ESBJERG SVØMMEKLUB Vestkyst Cup 2014 Esbjerg Svømmeklub har hermed fornøjelsen at indbyde til:

Læs mere

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP

AALBORG CUP. 30. november 2. december AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP AALBORG SVØMMEKLUB INDBYDER FOR 29. GANG TIL AALBORG CUP Aalborg Cup 2018 byder på udfordringer både for senior, junior og årgangssvømmere, så der er lagt op til mange spændende løb. Stævnet vil traditionen

Læs mere

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn

Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Håndbog til svømmeforældre - og deres børn Gentofte Svømme Klub Kildeskovshallen August 2014 1 Indhold Kære svømmeforælder... 3 Om at være konkurrencesvømmer... 4 Vores krav til konkurrencesvømmere...

Læs mere

Sydkystens årgangscup 2013

Sydkystens årgangscup 2013 Hej Svømme Danmark GTI inviterer hermed til et super årgangsstævne i en af Danmarks bedste kortbanehaller. Stævnets løbsprogram indeholder alle de individuelle olympiske discipliner, samt alle 4 stilarter

Læs mere

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende).

Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Begynderstævnerne er for børn i alderen 6-9 år, og henvender sig til svømmere i svømmeskolen, samt helt nye Talentholdssvømmere (eller tilsvarende). Vi opfordrer til at man som klub kun sender svømmere

Læs mere

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2016 D NOVEMBER 2016

INVITATION TIL HERNING GRAND PRIX 2016 D NOVEMBER 2016 INVITATION TIL D. 4.-6. NOVEMBER 2016 HERNING SVØMMEKLUB INVITERER TIL: PRISER Individuel start... 45 kr. Holdkap start... 80 kr. Overnatning pr. nat... 55 kr. Morgenmad pr. dag... 65 kr. Frokost pr. dag...

Læs mere

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland

DGI NORDJYLLAND Teglgårds Plads 1 niv. 9 9000 Aalborg Tlf. 7940 4150 CVR: 2211 6215 www.dgi.dk/nordjylland DGI LANDSDELSMESTERSKABER 2016 ÅRETS UDTAGELSESSTÆVNE TIL LM Lørdag d. 9. januar 2016 Aars Svømmehal og Friluftsbad, Himmerlandsgade 25, 9600 Aars Opvarmning 7.30 Ledermøde 8.00 Officialsmøde 8.20 Stævnestart

Læs mere

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION

REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION REMA 1000 CUP 2019 STÆVNEINFORMATION Stævne: REMA 1000 CUP Horsens 2019 Kort beskrivelse: Stævnet afholdes i Forum Horsens, Langmarksvej 53, 8700 Horsens 25 m bassin og 8 baner. Elektronisk tidtagning.

Læs mere

REMA 1000 CUP HORSENS 2018

REMA 1000 CUP HORSENS 2018 inviterer til REMA 1000 CUP HORSENS 2018 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 15. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2018. Endnu

Læs mere

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad

inviterer til Rema 1000 Cup aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad inviterer til Rema 1000 Cup 2017 5 aldersgrupper Udskillelsesfinaler i alle 50 meter løb Det allerbedste stævnemad Side 1 For 14. år i træk gentager vi den kæmpe succes Rema 1000 Cup 2017. Endnu engang

Læs mere

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS

HVIDOVRE SVØMMEKLUB. indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HVIDOVRE SVØMMEKLUB indbyder til HVIDOVRE SVØMMEKLUB STILLER MED EGNE OFFICIALS OG DERFOR SKAL KLUBBERNE IKKE SELV STILLE MED OFFICIALS HELE DM PROGRAM CHANS AT NÅ KRAVTID PROBABLY THE BEST COACHES LOUNGE

Læs mere

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal

21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal 21/11 23/11-2014. Køge Svømmeland & Herfølge Svømmehal Adresser Køge Svømmeland, Ølby Center 104, DK-4600 Køge Gr. 1+2 og finaler Herfølge Svømmehal, Scheelsvej 2, DK-4681 Herfølge Gr. 3+4 Hallerne Stævnet

Læs mere

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER

SYD CUP 2015 25. - 27. SEPTEMBER 25. - 27. SEPTEMBER Det er 36. gang Haderslev Svømmeklub inviterer til Syd Cup, og i år er der foretaget nogle ændringer i programmet i forhold til 2014. Vi håber, at det også i år vil blive et stævne

Læs mere

Farum Cup tilbyder i 2015:

Farum Cup tilbyder i 2015: FARUM SVØMMEKLUB inviterer til langbanestævne i Farum Svømmehal. I år med 2 stævner i 1. Farum Cup 2015 for seniorer og juniorer og Farum Årgangscup 2015 for årgangssvømmere. Farum Cup tilbyder i 2015:

Læs mere

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart.

Under stævnet skal svømmerne igennem alle stilarter, men har mulighed for selv at vælge distancen for hver stilart. Stævnet består af to stævnedage, der afvikles i én weekend den 26.-27. oktober 2019 i Humlehøj Hallen i Sønderborg. Afholdt af Svømmeklubben Sønderborg. Formålet med stævnet er, at introducere alle deltagere

Læs mere

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012

IKAST SVØMME KLUB NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 IKAST SVØMME KLUB HAR FORNØJELSEN AT INDBYDE TIL NORDEA MIDSOMMERCUP 2012 I samarbejde med Nordea har ISK atter den glæde, at kunne indbyde klubberne til Midsommer Cup. 09. 10. juni 2012 Stævnet henvender

Læs mere

Velkommen i Skørping Triatlon Klub

Velkommen i Skørping Triatlon Klub Velkommen i Skørping Triatlon Klub De følgende sider informerer dig om, hvem vi er, hvad vi vil, og hvorfor vi vil. Vores sunde værdier og normer er ord og udsagn, der i brug giver dygtige, sunde, hjælpsomme

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere