Complete Balance FAQ's

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Complete Balance FAQ's"

Transkript

1 Complete Balance FAQ's

2 SP1: Hvad er det, der gør Complete Balance anderledes end de andre? A: Vore filosofi er simpel: Ingredienser af den bedste kvalitet = resultater af den bedste kvalitet. Derfor har vores måltidserstatninger følgende fantastiske egenskaber: 100% plantebaseret protein (risprotein isolat) Soyafri Glutenfri Lactosefri Lavt indhold af mættet fedt Ikke tilsat sukker (vi bruger Stevia naturligt sødemiddel i stedet) Stort fiberindhold Stort proteinindhold 26 vitaminer og mineraler Passende for veganere og vegetarianere Complete Balance er designet med henblik på at skabe en difference mellem dit kalorieindtag (hvis dit kalorieindtag er større end dit energiforbrug) og den anbefalede daglige mængde. Nikken Complete Balance hindbær Nikken Complete Balance vanilje Body By Vi - Vi Shape Herbalife - Formula 1 Amway - Positrim Cambridge Slim Fast Kalorier 225kcal 222kcal 233kcal 170kcal 172kcal 146kcal 230kcal Vitaminer & mineraler (fluor inklusive) 22 Tilført sukker Nej (Stevia naturligt sødemiddel) Nej (Stevia naturligt sødemiddel) Nej (Sucralose kunstigt sødemiddel) JA JA Nej (Aspartam kunstigt sødemiddel) Soya NEJ NEJ JA JA JA JA JA Protein 15,3gr. 15,2gr. 21gr. 17gr. 7gr. 14,1gr. 14gr. Fedt 3,5gr. 3,5gr. 7,5gr. 1gr. 4gr. 2,9gr. 2,5gr. Mættet fedt 0,3gr. 0,3gr. 4,15gr. 0gr. 0,67gr. 0,7gr. 0,4gr. Kulhydrater 29,1gr. 28,8gr. 22gr. 25gr. 27gr. 14,4gr. 35gr. Sukker 25,3gr. 25,4gr. 13gr. 21gr. 24gr. 12,8gr. 30gr. Fibre 6,8gr. 6,6gr. 5gr. 3gr. 3gr. 3,3gr. 4gr. Natrium (mg.) 217mg. 217mg. 200mg. 238g. 160mg. 500mg. 240mg. JA

3 "Opgivelserne i ovenstående ernæringstabel er gennemsnitlige tal (bortset fra nøjagtige tal for Complete Balance ), og de er de korrekte på tidspunktet for offentliggørelsen." *En note om sukkerindholdet i Complete Balance : Under den proces, hvor naturligt sukker bliver omdannet til kunstige sødemidler, bliver den kemiske sammensætning ændret. Det betyder, at din krop ikke kan omsætte det godt nok. Selv om Complete Balance indeholder mere sukker end andre mærker, så hævder McNeil Nutritionals (som producerer Splenda kunstige sødemidler), at eftersom kroppen ikke kan nedbryde kunstige sødemidler, så har de ikke nogen kaloriemæssig værdi. Palatinose (Isomaltulose) regnes som et sukker, og det er derfor, det har fået tilskrevet kaloriemæssig værdi og sukkerindhold i tabellerne. Det er et lav-gi, langsomt frigivet kulhydrat, der hjælper med til at regulere blodsukkerniveauet og dermed til at holde et konstant energiniveau. SP2: Hvilke ingredienser er der i Complete Balance? A: Nedenfor er en liste over ingredienserne: Ingredienser Isomaltulose Risprotein-isolat Cikorierodfibre Solsikkeoliepulver Tricalciumcitrat Kaliumfosfat Trikaliummonofosphatcitrat Hørfrøpulver Vanillearoma Fortykningsmiddel (carboxymethylcellulose) Natriumklorid Trinatriumcitrat Magnesiumoxid Stevia Ascorbinsyre Menaquinon-7 Zinkgluconat Ferrofumarat Dl-alfa-tocopherylacetat Mangangluconat Niacinamid Retinylacetat Egenskaber Langsomt frigivet, lav-gi kulhydrat Proteinkilde Fiberkilde Giver oliesyre Sødemiddel Giver vitamin C Giver K2-7-vitaminer Kilde til E-vitaminer Kilde til vitamin B3 Giver A-vitaminer

4 Kobbergluconat Calcium D-pantothenat D-Biotin Folinsyre Cholecalciferol Pyridoxin-hydrochlorid Riboflavin 5-fosfat Thiamin-hydroklorid Krompicolinat Cyanocobalamin Kaliumiodid Natriummolybdat Kilde til B5-vitaminer Kilde til vitamin D3 Kilde til B6-vitaminer Kilde til B2-vitaminer Kilde til B1-vitaminer Kilde til B12-vitaminer Natriumselenit SP3: Kan jeg erstatte alle mine måltider med Complete Balance for at tabe mig hurtigere? A: Nej, vi anbefaler ikke, at du erstatter alle dine daglige måltider med Complete Balance. Du har brug for friske måltider i din daglige kost. Det giver afveksling og er med til at sikre, at din daglige kost er afbalanceret. SP4: Hvis jeg stopper med at bruge Complete Balance vil jeg så tage det på, som jeg tabte? A: Hvis du er tilfreds med dine resultater på vægttabsprogrammet, så foreslår vi, at du holder dig til vedligeholdelsesprogrammet et par uger for at hjælpe med at introducere et andet frisk dagsmåltid. Du kan bruge Complete Balance løbende til at understøtte din travle livsstil. SP5: Hvad nu hvis jeg er sulten, når jeg bruger Complete Balance? A: De første par dage kan være en justering til din nye rutine, men kig på den fulde madplan og på vores snackforslag. De kan hjælpe dig med at træffe de rette valg. SP6: Kan en diabetiker bruge Complete Balance? A: Ja, de kan, så længe de rådfører sig med deres læge først for at sikre, at der ikke er nogle kontraindikationer i forhold til deres medicinering. Komplet Balance er ikke tilsat raffineret sukker. Når man skifter spisevaner, kan det resultere i ustabilt blodsukker i et par timer, mens kroppen tilpasser sig kosten, men sørg for at have nogle snacks fra snacklisten ved hånden. SP7: Skal jeg konsultere en læge, før jeg starter på et af Complete Balance - programmerne?

5 A: Det er klogt at konsultere en læge, før man foretager større skift i kost- eller motionsmønstre. Hvis du lider af en fysisk eller en psykisk sygdom, så tilråder vi kraftigt, at du får medicinsk rådgivning, før du begynder på programmet. SP8: Hvorfor skal jeg holde pause mellem Complete Balance -shakes og -måltider A: For at holde blodsukkeret stabilt. SP9: Hvordan mikser jeg en Complete Balance -shake? A: Dette er den enkleste (og reneste) måde at blande en grundlæggende shake uden at anvende en shaker: For at blande en shake med 250 af vand, kokosvand, mandelmælk, havre- eller rismælk. Husk: Hvis du blander Complete Balance med andet end vand, vil det øge dit kalorieindtag. Put ml. vand eller mælk i et glas. Tilsæt indholdet af en shakepose. Rør kraftigt med en ske i et par sekunder for at opnå en tyk, dejagtig konsistens. Tilsæt resterende vand eller mælk lidt ad gangen under omrøring, indtil al mælken eller vandet er tilsat. Shaken har nu en tyndere konsistens og er klar til at drikke. Hvis shaken henstår i nogle få minutter, vil den få en smule tykkere konsistens. SP10: Kan jeg tilføje andet til Complete Balance -shakes? A: Ja, det kan du godt, hvis du er på vedligeholdelses- eller tage på-programmet. For de bedste resultater i slankeprogrammet anbefaler vi, at man kun blander shaken med Pi Mag-vand, kokosvand, mandelmælk, havre- eller rismælk. Hvis du vil, kan du tilsætte is. SP11: Kan jeg blande Complete Balance -shakes forud? A: Ja, det kan du godt, men da engangsposerne er så nemme at anvende, anbefaler vi, at man tidligst blander dem 5 minutter før indtagelsen. Hvis du mikser et forråd til en længere rejse, så anbefaler vi, at du opbevarer dem i termoboks for at holde dem kølige.

6 SP12: Kan jeg tilføje andet til Complete Balance -shakes? A: Ja du kan. Alle Nikken-supplementer går godt sammen. SP13: Kan jeg blande vanilje- og blåbærsmagen? A: Ja du kan. Hvis du synes, at de tørrede blåbær er for kraftige, så kan du blande en halv blåbærshake med en halv vaniljeshake. SP14: Hvad sker der, hvis der går nogle dage, hvor jeg ikke kan holde mig til Complete Balance -programmet? A: Hvis du glipper nogle dage, så skal du bare fortsætte med Complete Balance - programmet bagefter. Hvis du planlægger en pause på 3-4 dage, så brug Nikkens "The Perfect Ten"-kostråd (se hjemmesiden) til at hjælpe dig ind på sporet igen. SP15: Skal jeg drikke en masse vand til Complete Balance? A: Rigelig væskeindtag hjælper med at holde energien oppe. Prøv at drikke vores Pi Magvand mellem måltiderne. Det vil give dig mæthedsfølelse, for vand virker som naturlig sultundertrykker. Du skal imidlertid ikke indtage mere end 2 liter dagligt, med mindre du motionerer. Sp16: Hvad kan jeg ellers drikke? Te, kaffe, alkohol, sukkerholdige drikkevarer? A: For de bedste resultater anbefaler vi, at du holder alkohol, koffeinholdige drikke og drikke med meget sukker og kunstigt sødede drikkevarer ude af diæten. Drik hellere Pi Magvand, urtete, juice af naturlige frugter og kokosvand. Sp17: Kan alle bruge Complete Balance? A: Complete Balance er til alle over 12 år. Det kan forekomme, at folk har en sundhedsmæssig tilstand, der forhindrer dem i at bruge Complete Balance, men de kan måske følge "The Perfect Ten", dvs. Nikken-ernæringsmæssige principper og - kostplanmuligheder med andre Nikken-kosttilskud. Sp18: Hvorfor taber jeg mig langsommere end før? A: Alle taber sig i forskellige tempi. Hvis du taber dig langsommere, så prøv at revurdere dine vaner med hensyn til spisning, motion og snacks. Tag også hormonel aktivitet, sygdom, stress og søvnmønster i betragtning. Revurder dine SMART-mål for at finde motivation og find en partner, der kan hjælpe dig med at holde dig inden for rutinerne. Studer nogle af succeshistorierne på vores vidnesbyrdssektion. SP19: Er Complete Balance i overensstemmelse med EU-retningslinjerne? A: Ja, Complete Balance lever op til alle EU-vedtægter for måltidserstatninger.

7 Sp20: Passer Complete Balance til min religiøse tro? A: Complete Balance er vegansk og uden koffein, hvede, mælkeprodukter, gluten og soja. Det er imidlertid ikke et kosher-certificeret produkt. Sp21: Kan jeg skifte mellem de tre Complete Balance -programmer? A: Ja du kan. Vedligeholdelsesprogrammet kan bruges til at justere vægttabs- og vægtforøgningsprogrammerne. Sp22: Hvad betyder "sidste anvendelses"-datoerne? Kan jeg bruge shakesne efter "sidste anvendelses"-datoerne? A: Du kan se "sidste anvendelses"-datoerne på hovedpakken. De vil skifte fra pakke til pakke afhængigt af produktionsnummeret. Vi kan ikke anbefale, at du bruger shakesne, hvis de har passeret sidste anvendelses"-datoerne. Sp23: Er der nogle bivirkninger? A: Der er ikke registreret nogle alvorlige bivirkninger for Complete Balance, men du kan opleve visse bivirkninger midlertidigt: Hovedpine Dårlig ånde Kvalme Luft i maven eller forstoppelse Hormonelle ændringer Kuldefølelse De bliver alle forklaret nedenfor: Hovedpine: Kan opstå bare ved at droppe koffein, sukker, kunstige ingredienser, alkohol og lignende fra din diæt. Det kan hjælpe på hovedpinen at drikke mere vand. Dårlig ånde: fedtforbrændingsprocessen (ketosis) frigør en type acetone (det kan give en metallisk smag i munden). Det bliver bedre, når dit system har vænnet sig til kostændringen og shake-tilskuddet. Du kan altid tygge på friske urter som mynte, rosmarin og lavendel. Luft i maven eller forstoppelse: Det kan skyldes, at dit fordøjelsessystem ikke er vænnet til den høje koncentration af vitaminer og mineraler i måltidserstatningen. Skær shakesne ned til halv størrelse i nogle få dage og begynd så gradvis at gøre dem større. Forstoppelse: Toiletvanerne kan ændre sig, når du ændrer mængde og sammensætning af den mad, du indtager. Sørg for at drikke rigeligt med vand, så skulle det normalisere sig i løbet af et par dage.

8 Hormonelle forandringer: Kvinders hormonbalance kan ændre sig, når de taber vægt. Der kan forekomme ændringer i din menstruation med hensyn til rytme, varighed eller hyppighed. Overvåg din menstruationscyklus, og hvis der opstår problemer i mere end ni dage, så skal du gå til læge. Kuldefølelse: Dette er naturligt, når man er på en diæt med lille kalorieindhold, men du kan få mere gang i blodcirkulationen, hvis du dyrker mere motion. Sp24: Kan jeg bruge Complete Balance, hvis jeg er gravid? A: Vi anbefaler ikke at Complete Balance som slankemiddel for gravide, men med samtykke fra din læge kan du bruge shakes som supplement til dine sædvanlige konventionelle måltider. Sp25: Kan jeg bruge Complete Balance, hvis jeg ammer? A: Nej, vi anbefaler ikke brug af Complete Balance til ammende. Sp26: Jeg er cøliaker. Kan jeg bruge Complete Balance -shakes? A: Ja, det kan du godt. De er glutenfri. SP28: Jeg kan ikke tåle laktose. Kan jeg bruge Complete Balance -shakes? A: Ja, det kan du godt. De er laktosefri. SP28: Indeholder Complete Balance animalske produkter eller biprodukter? A: Nej, det er vegansk. Sp29: Kan mit barn bruge Complete Balance -programmet? A: Vi anbefaler, at Complete Shakes bruges af børn over 12, men alle aldre kan bruge Nikkens "The Perfect Ten"-ernæringsmæssige principper og opskrifter. Sp30: Er der kendskab til, at Complete Balance kan påvirke visse former for medicinering? A: Vi har ikke endnu kendskab til skadelige reaktioner mellem medicineringer og Complete Balance. Hvis du får medicin, så forhør dig hos lægen, før du starter på Complete Balance. SP31: Findes der fysiske tilstande, hvor man skal undgå Complete Balance -shakes og - program?

9 A: Forhør dig hos din læge, før du starter på Complete Balance, hvis du har et alvorligt fysisk problem, herunder, men ikke begrænset til, kræft, hjertesygdomme, diabetes og for højt blodtryk. SP32: Er der nogle af Complete Balance -ingredienserne, der overstiger anbefalet daglig dosis? A: Nej, de holder sig alle inden for de fastsatte retningslinjer. Sp33: Forarbejder den virksomhed, der fabrikerer Complete Balance, nødder på det samme udstyr? A: Ja. Ganske vist bliver alle maskiner renset professionelt, før Complete Balance - produktionen, men det bliver stadigt fabrikeret på en fabrik, der forarbejder nødder. Sp34: Kan man anvende Complete Balance, når man er i behandling for kræft? A: Hvis du er i behandling for kræft, så rådspørg din læge, før du begynder på Complete Balance. Vi anbefaler ikke brug af Complete Balance som slankemiddel, hvis man er i behandling for kræft. Sp35: Er der en øvre grænse for, hvor mange Complete Balance -shakes jeg kan indtage under vægtforøgnings- body buildingsprogrammet? A: Vi anbefaler, at du højst indtager 3 shakes dagligt, og at du ikke indtager 3 shakes dagligt i mere end en 30-dages periode.

10 Ansvarsfraskrivelse: Disse redegørelser er ikke blevet gennemgået af the Food Standards Agency. Dette produkt er ikke beregnet til diagnoser, behandling, helbredelse eller forebyggelse af nogen sygdom. Du skal konsultere din læge, før du begynder på et hvilket som helst kost- eller vægttabsprogram og spørge, om det program, du har valgt, er egnet for dig.

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1

Livet er en gave. din opgave! Livsstilshåndbog LIVET ER EN GAVE DIN OPGAVE! 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Livet er en gave din opgave! Livsstilshåndbog 1 Kolofon: Redaktion: LivsstilsGruppen, Jytte Lindskov Jacobsen & Anna Rask Lynge Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Læs mere

De 10 veje til vægttab hedder: 1. Slå autopiloten fra Skab medvind Drik færre kalorier Bevæg dig mere

De 10 veje til vægttab hedder: 1. Slå autopiloten fra Skab medvind Drik færre kalorier Bevæg dig mere 10 veje til vægttab Forudsætninger for, at de små skridt virker I bogen kan du se, hvad hvert et lille skridt teoretisk set vil føre til af vægttab i løbet af de første 12 måneder hvis du i øvrigt lever

Læs mere

Naturlig mad hvad er det?

Naturlig mad hvad er det? Naturlig mad hvad er det? Af Birgitte Nymann www.birgittenymann.dk Vidste du at mangel på naturlig mad, øger din insulinproduktion og dermed fedtlagringen på maven? Vidste du at mangel på naturlig mad,

Læs mere

Hvor meget sukker spiser du og hvornår?

Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Effektiv Slankeskole uge 5 Hvor meget sukker spiser du og hvornår? Her er et skema til at anskueliggøre, for dig selv, hvor meget sukker du spiser og hvor afhængig du er af det hvis du altså har en sød

Læs mere

Forårskure. Antinutrienter

Forårskure. Antinutrienter Forårskure Når foråret spirer frem, får vi naturligt lyst til at forny os på samme måde, som naturen fornyer sig ved at lade det nye vokse frem. Forårsrengøring, hvor vi renser ud i det gamle og får luftet

Læs mere

vejledning om kostsammensætning hjælp til at tilberede og anrette måltider hjælp til indkøb.

vejledning om kostsammensætning hjælp til at tilberede og anrette måltider hjælp til indkøb. Ernæring Det meste af det, der står i dette afsnit, er gældende for alle mennesker, dvs. at du også kan bruge det, når du skal vælge kostsammensætningen for dig selv og din familie. For børn under to år

Læs mere

patientvejledning type 2-diabetes

patientvejledning type 2-diabetes patientvejledning type 2-diabetes En patientvejledning for dig! Med denne patientvejledning ønsker vi at give dig et godt indblik i type 2-diabetes Vejledningen er tænkt som et supplement til den information,

Læs mere

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne?

Hvor aktiv var du inden du blev syg? Hvordan var det pludselig ikke at kunne træne? Hvor aktiv var du inden du blev syg? Før jeg fik konstateret brystkræft trænede jeg ca. fire gange om ugen. På daværende tidspunkt, bestod min træning af to gange løbetræning, to gange yoga og noget styrketræning

Læs mere

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene

Kom Igennem julen uden ti ekstra kg på sidebenene motivation. Typografi og ombrydning for tema For hvert eneste minut, du forsinker dit eftertræningsmåltid, forlænges din restitutionstid med op til en time! Venter du mere end to timer, går der 3-4 døgn,

Læs mere

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland

Sundhedsmappe. Indflydelse på egen sundhed. CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Sundhedsmappe Indflydelse på egen sundhed CFK Folkesundhed og Kvalitetsudvikling Region Midtjylland Min sundhedsmappe I denne mappe kan du samle dine ting om sundhed. Der er i forvejen sat noget ind, men

Læs mere

Sund på jobbet. Sådan kommer du i gang med en sundere hverdag

Sund på jobbet. Sådan kommer du i gang med en sundere hverdag Sund på jobbet Sådan kommer du i gang med en sundere hverdag Sund på jobbet. Sådan kommer du i gang med en sundere hverdag. Udgivet af Nationalt Center for Sundhedsfremme på Arbejdspladsen og De Regionale

Læs mere

Tab to buksestørrelser på 6 uger

Tab to buksestørrelser på 6 uger Tab to buksestørrelser på 6 uger Der er ingen grund til at gå rundt om den varme grød længere. Få de smalle hofter tilbage med en 6-ugers kur, der giver dig synlige resultater og måske blod på tanden til

Læs mere

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL

Et bedre liv med KOL. En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL Et bedre liv med KOL En håndbog til dig, som vil holde fast i din livskvalitet på trods af KOL indholdsfortegnelse Et bedre liv med KOL Om KOL side Din egen KOL-bog... 5 Flere og flere får KOL... 6 KOL

Læs mere

More Quality for your life.

More Quality for your life. More Quality for your life. LR Health & Beauty Systems ApS. 6230 Rødekro Udleveret af: 24 Salg af LR-produkter sker udelukkende gennem LR-partnere. LR Health & Beauty Systems tager forbehold for ændringer

Læs mere

Guide: Tab dig med lynkur

Guide: Tab dig med lynkur Guide: Tab dig med lynkur Mange kure lover stort vægttab på kort tid, men virker de? BT har testet en af de mest populære lynkure, kålsuppekuren Af Stine Kjærside, oktober 2012 03 Tab dig med kålsuppen

Læs mere

fv1: Rygestopprocessen

fv1: Rygestopprocessen fv1: Rygestopprocessen Et endeligt rygestop er for de fleste rygere en stor udfordring. Det er de færreste, som klarer et rygestop uden problemer. For de fleste afhængige rygere er et rygestop en proces,

Læs mere

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2

www.alkapod.dk Ændre på fem minutter almindeligt postevand til alkalisk ioniseret vand. Dansk manual V1.2 Alkalisk vand er en fordel for vores helbred, ph 7.1 10+ Neutralt vand er neutralt for vores helbred, ph 7 Syreholdigt vand/væske er nedbrydende for vores helbred, ph 3 6,9 Ændre på fem minutter almindeligt

Læs mere

Den lille Rygestop-guide

Den lille Rygestop-guide Den lille Rygestop-guide Indhold Mød en eksryger... 4 På vej... 6 Stop...10 Snart røgfri Hold fast...20 KOLOFON Den lille Rygestop-guide Sundhedsstyrelsen 2010 1 udgave, 1. oplag, 2010 ISBN: 978-87-7104-080-7.

Læs mere

BLIV SUND OG UNDGÅ OVERVÆGT HVAD MENER EKSPERTERNE?

BLIV SUND OG UNDGÅ OVERVÆGT HVAD MENER EKSPERTERNE? FYSISK SUNDHED JANUAR 2010 BLIV SUND OG UNDGÅ OVERVÆGT HVAD MENER EKSPERTERNE? Selv blandt danske forskere inden for folkesundhed kan der være forskellige holdninger til sundhed. Denne artikel er fremkommet

Læs mere

Små skridt til vægttab der holder

Små skridt til vægttab der holder Små skridt til vægttab der holder forudsætninger for, at de små skridt virker 1. Du er overvægtig. 2. Du har vejet det samme gennem længere tid. 3. Du har haft den gamle vane i længere tid. 4. Du bliver

Læs mere

HOVEDPINE HOVEDPINE. Næsten alle har oplevet hovedpine på et eller andet tidspunkt i deres liv, nogle har dagligt eller næsten dagligt hovedpine.

HOVEDPINE HOVEDPINE. Næsten alle har oplevet hovedpine på et eller andet tidspunkt i deres liv, nogle har dagligt eller næsten dagligt hovedpine. Hovedpine HOVEDPINE Næsten alle har oplevet hovedpine på et eller andet tidspunkt i deres liv, nogle har dagligt eller næsten dagligt hovedpine. Blandt dem, der har hovedpine, er de fleste kvinder specielt

Læs mere

Mad, vægt og fysisk aktivitet

Mad, vægt og fysisk aktivitet Mad, vægt og fysisk aktivitet Informationshæfte fra Nordic Sugar Mad, vægt og fysisk aktivitet 1 Informationshæftet Mad, vægt og fysisk aktivitet er udarbejdet af Nordic Sugar. Copyright tilhører Nordic

Læs mere

STRESS 1 DRÅBE KAN VÆRE NOK TIL AT DIT GLAS FLYDER OVER

STRESS 1 DRÅBE KAN VÆRE NOK TIL AT DIT GLAS FLYDER OVER STRESS Stress er blevet et stort problem for os og for vores trivsel i hverdagen. Stressforeningen i Danmark melder, at der hver dag er 35.000 danskere, der er sygemeldt pga. stress, og at ca. 430.000

Læs mere

rygestop-guide 2008/09

rygestop-guide 2008/09 rygestop-guide 2008/09 Indhold nyttige adresser Forberedelse www.sst.dk 1 Rygestop 14 Første uge 18 Anden uge 22 Tredje-fjerde uge 28 På længere sigt 32 Sundhedsstyrelsens hjemmeside med mange informationer

Læs mere

Ernæring og fysisk aktivitet ved prostatakræft. Ved klinisk diætist Mette Borre og professor Michael Borre

Ernæring og fysisk aktivitet ved prostatakræft. Ved klinisk diætist Mette Borre og professor Michael Borre Ernæring og fysisk aktivitet ved prostatakræft Ved klinisk diætist Mette Borre og professor Michael Borre 2 INDLEDNING........................................ 4 TIDLIG LOKAL SYGDOM...............................

Læs mere

Fødevarestyrelsen Sundhedsstyrelsen. Sund mad og fysisk aktivitet

Fødevarestyrelsen Sundhedsstyrelsen. Sund mad og fysisk aktivitet Fødevarestyrelsen Sundhedsstyrelsen Sund mad og fysisk aktivitet Sund mad og fysisk aktivitet Alfabeta, Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen 2006 Forlagsredaktion: Helene Deden Foto: Sundhedsstyrelsen,

Læs mere

Fysisk aktivitet og vægt. Informationshæfte fra Nordic Sugar

Fysisk aktivitet og vægt. Informationshæfte fra Nordic Sugar Informationshæfte fra Nordic Sugar 2 er udarbejdet af Nordic Sugar. Copyright tilhører Nordic Sugar. Kopiering er tilladt med kildeangivelse. Tekst og indhold: Mannov og Nordic Sugar. Foto: Christina Bull.

Læs mere

Ramadanen. og dit helbred. - Vejen til sund faste

Ramadanen. og dit helbred. - Vejen til sund faste Ramadanen og dit helbred - Vejen til sund faste Nøgleord: Den islamiske faste er en fuldstændig afståelse fra mad og drikke mellem daggry og skumring. Personer der er syg eller skrøbelig, gravide og menstruerende

Læs mere

Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn.

Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn. Webinar 2 Vitaminer og mineraler til børn. Velkommen til dette 2. webinar i serien om vitaminer og mineraler til børn. I aften skal vi have fokus på mineralerne. Og så vil jeg også give et bud på, hvordan

Læs mere