Deloitte. Redeg~relse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for KlS Viking 3, Ejendomme SlZinderlandsgade Holstebro

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Deloitte. Redeg~relse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2006. KlS Viking 3, Ejendomme SlZinderlandsgade 44 7500 Holstebro"

Transkript

1 Deloitte. Deloitte Statsautoriseret Aevlsionsaktie selskab evr-or Aboulevarden 31 Postboks Arhus C Teleten Telefa KlS Viking 3, Ejendomme SlZinderlandsgade Holstebro Redeg~relse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 26 Efterfl2l1gende redeg~relse er udarbejdet til brug for opg\?irelsen af det skattemressige resultat. Det forudsrettes i ligbed roed tidligere, at koromaoditisteo har tegnet anparten p~ udbudstidspunktet. I de fiolgende opstillioger er kun vist de bel\?ib, som grelder for samtlige kommanditister, medens def er afsat plads (markeret ved et efterfl2llgende ) til de bell2lb. der er individuelle for den enkelte komroanditist. I lighed med tidiigere A.r er der medtaget en opstilling af det frelles skatteregnskab, som kan anvendes af kommanditister med anparter, der opfylder bestemte foruds<etninger. Der henvises til opstillingen p~ side 12. Opmrerksomheden henledes pa, at resultatandelen kan vrelges beskattet efrer 3 forskellige regelsret, nemlig som almindelig indkomst, jf. side 4 anvendelse af kapitalafkastordningeo, jf.. side 5 anvendelse af virksomhedsordningen, jf. side 6-7 Valg at beskatningsform beror i star udstrrekning pa. den en.kelte kommanditists individuelle forhold. Til brug for vurderinglvalg af beskatningsform i dette selskab er der beregnet f~lgende maksimale (anslaed.e) skattebesparelset. set i forhold til beskatningen uden anvend.else af ordningeme: Anvendelse af kapitalafkastordning 85 kr. pr. anpart. Anvendelse af virksomhedsordning (f~r eventuelt opsparet overskud) 2 kr. pro anpart. Beregningeme fomdsretter b1.a., at kommanditisten har en personlig indkamst pa over kr., samt at kommanditisten og dennes regtefrelle bar negativ kapitalindkomst ogsa uden for virksomheden.

2 Deloitte 2 Virksomhedsordningen lean kun anvendes fot investering i driftsmiddel- og ejendomsanparter, som er anskaffet flilr SMremt kommanditisten anvender virksomhedsordningen for delmgelse i anden erhvervsmressig virksomhed, skal virksomhedsordningen ogsa anvendes for driftsmiddel- og ejendomsvirksomhed for KlS- og I1S-anparter, der er anskaffet flisr Ved deltagelse i flere virksomheder behandles samtlige virksomheder sam en virksomhed i relation til virksomhedsordningen. Det bemrerkes, at anvendelse af virksomhedsordningen indebrerer ekstra administration i form af opstillinger og beregninger. Dette vil for de fleste kommanditister medf re udgifter til en cldgiver, bvorfor kommanditister moo ganske fa anparter ikke b T vrelge virksomhedsordningen. Sam altemativ til virksombedsordningen og under opfyldelse at de samme betingelser kan kommanditisten vrelge at anvende kapitalafkastordningen, som er mere enkel end virksomhedsordningen.,-.., Srerlige skatteregler for anparter i KlS Viking 3, Ejendomme De vresentligste srerlige skattemressige forhold er f~lgende: a. Underskud fra anparter, der er anskaffet af fysiske personer efter , kan ikke fratrrekkes i anden indkomst, men skal frerof res til modregning i fiillgende hs positive indkomst i samme selskab. Endvidere kan den tidligere omtalte virksombedsordniog og kapitalafkastordning ikke anvendes. Pasitiv iodkomst fra anparter, erhvervet efter , beskattes som kapitalindkorost. b. Selskabet udarbejder et frelles skatteregnskab, som kommanditisteme bar pugt til at f lge. KlS Viking 3, Ejendomme har i skatteregnskabet besluttet at anvende maksimale afskrivningssatser samt kursregulering af tilgodehavende og greld i fremmed valuta eftef lagerprincippet. Kommanditister, der har anvendt elableringskontofmvesteringsfond euer af anden grund, f.eks. ved k b at.-.. "brugte" anparter har et afvigende afslcrivningsgrundlag, skal dog fartsat foretage individuelle afskrivninger. c. Selskabet er paiagt en indberetningspligt til skattemyndighederne. Indberetningen oplyser am kommanditistens andel i skattepligtig indkomst samt ejerand.el og ejerperiode.

3 Deloitte 3 Revisorerklrering om gennemgang af skatteredegerelse Til kommanditisterne i KfS Viking 3, Ejendomme Vi har efter aftale med selskabets ledelse faretaget en gennemgang af de i skatteredeg relsen anf~rte skatte~ mressige specifikatianer til brog far opgl2srelse af den skattepligtige indkomst for kommanditister med anparter i KlS Vilcing 3, Ejendomme for indkomstaret 26. Speciflkationeme er baseret pa arsrapporten for K/S Viking 3, Ejendomme for regnskabsaret 25/6 samt anden dokumentation. Vi har revideret arsrapporten og forsynet denne med en revisionspategning uden forbehold eller supplerende oplysninger. Selskabets ledelse bar ansvaret for opg~relsen af de skattemressige specifj.kationer. Selskabets kommanditister har ansvaret for anvendelsen af de skattemressige specifikationer og opglzlrelsen at den skattepligtige indkomst. Vores ansvar er pa grundiag af vores gennemgang at udtrykke en konklusion om de skattemressige specifikati oner til brog for opgj2srelsen af den skattepligtige indkomst Den foretagoe gennemgang Vi har foretaget geonemgangen j overensstemmelse med den danske revisionsstandard om review. Denne standard krrever, at vi tilrettelregger og foretager gennemgangen moo henblik pa at opna moderat grad at sik kerhed for, at de skattem.::essige specifjkationer til brug for komroandilistens opg relse af den skattepligtige indkomst iue indeholder vresentlig fejlinformatioo. En gennemgang er begrrenset til fj2srst og fremmest at om fatte farespl1>rgsler til selskabet samt analyser af regnskabstal og giver derfor mindre sikkerbed end en revision. En gennemgang kan saledes ikke sikre, at de skatteidressige specifikationer indehalder alle D dvendlge regule ringer til brug for kommanditistens opg relse af den skattepligtige indkomst, ligesom det ikke er muligt at afg9jre, am skattemyndigbedeme vil anlregge en anden vurdering af de ud vede sk~n. Vi bar ikke udfllirt revi sion og udtrykker derfot ingen revisionskonklusion om opg relsen at de skattemressige specifikationer. Konklusion Ved vores gennemgang er vi ikke blevet bekendt med forhold, der afkrrefter, at de i skatteredeg~relsen anf rte skattemressige speciflkationer til brog for opgl1lrelsen at den skattepligtige indkomst for indkomstaret 26 for kommanditister med anparter i KlS Viking 3, Ejendomme er udarbejdet i overensstemmelse med greldende skattelovgivning. '-' Arhus, den 8. december 26 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab Per Buhl Nielsen statsautoriseret revisor Tbue Svendsen statsautoriseret revisor Underskriftsblad Nrervrerende redeglzirelse for KlS Viking 3, Ejendomme er udfyldt af: Navn: Data:.

4 Deloitte 4 A. OpgereIse af det skattemressige driftsresultat 1. Resultat afselvstrendig virksomhed f~r renter Pr. anpart For stk. (lnoo) anparter a. Regnskabsmressigt resultat f~r vrerdiregulering og finansiering kr. * b. Ikke fradragsberettigede omkostninger * c. Skattem<essige afskrivninger, jf. punk! Dc, side 1 d. Kommanditistens ~vrige udgifter: 1. Deltagelse i kommanditistforsamlinger 2. Assistance ved udarbejdelse af anpartsindkomst Resultat af selvstrendig virksombed ff renter (la+lb+lc+ld171d2) Overskud anf\1lres i selvangivelsen, rubrik l11/felt 221, og underskud angives i rubrik 1121felt 435 uden fortega. 2. Renteindtregter my. a. Renteindtregter, la. * 72 b. Kursgevinst pa finans]an, la. 194 Renteindtregter mv. i au (2a + 2b) 266 der angives i selvangivelsen, rubrik 1141felt Renteudgifter my. a. Renteudgifter, kr. * 767 b. Kurstab pa finanslful, kr. * Renteudgifter my. i alt (3a+3b) 767 cler angives i selvangivelseo, rubrik 117/felt , Safremt kapitalatkastordning eller virksombedsordningen I!Snskes anvendt., udfyldes endvidere efterf~lgende op~ stillinger, side 5, respektive side 6-7. De moo "*,, markerede bel~b vii blive indberettet til SKAT.

5 Deloitte 5 B. Anvendelse af kapitalafkastordningen Under henvisning til side 1 er der udarbejdet efterf lgende opstillinger til beregning af arets kapitalafkast ved anvendelse af kapitalatkastordningen. Det er forudsat, at der ikke henlregges til konjunkturudligning. Kapitalafkastgrundlag pro : Pr. anpart For stk. (1/7) anparter 1. Ejendomme til ejendomsvrerdijanskaffelsessum pro Kapitalafkasl for aret 26: 2. 4% at punkt 1, dog maks. som anf r1 nedenfor der angives i selvangivelsen, rubrik 1421felt 44, og det srett.es kryds i rubrik 1411felt 184. Det anfl2lres, at ovennrevnte kapitalafkasl, til!agt eventuel kapitalafkast fra anden selvstrendig erhyervsvirksomhed, ikke kan overstige den st~rste vrerdi af f olgende bellllb, jf. al eller b6: a. Resultat af se]vstrendig virksomhed [j1lr renter, jf. punkt 1, side 4 og eventuel anden selvstrendig virksomhed. Be!j1lbet opg ores som f12l1ger: 1. Rubrik III+112-;.-113, jf. den udvidede selvangiveise, side 3 (hvis bel bet er negativt, anf res kr.) : b. Renteudgifter my. (netto) ekskl. kapitalaikast og underskudltab af skibsvirksomhed, der opgl!!res som f~lger: 1. Sum af rubrikkeme 41, 42, 43 og 44, jf. den udvidede selvangivelse, side 2 2. Rubrik 117, jf. den udvidede selvangive!se, side 3 3. Sum af rubrikkerne 31,33,34,35,36,37,38 og 39, jf. den udvidede selvangivelse, side 2 (anf~res roed fortego) 4. Underskud/tab at skibsvirksombed, indeholdt i rubrik: 35 og 36 (anfl2lres uden fortegn) 5. Sum af rubrikkeme 114, 115 og 116. jf. den udvidede selvangivelse, side 3 6. Renteudgifter my. (netto) ( :-5), hyis negativ anf~res. Safremt arets kapitalafkast, jf. punkt 2 er stlisrre end bell1lbet i punkt al og b6, reduceres afkastet til den S4llrste vrerdi at al eljer b6.

6 6 C. Anvendelse af virksomhedsordningen Under henvisning til side 1 er der udarbejdet forenklede opstillinger til brug for virksombedsordningen under bestemte forudsretninger. Efterf~lgende opstillinger er bl.a. betinget af, at kornmanditisten ikke deltager i anden erhvervsm.ressig virksombed, omfattet af virksomhedsordningen kommanditisten j 1998 eller tidligere at ikke har overf~rt bel~b til konto for opsparet overskud kommanditisten ik.ke er omfattet af regleme om rentekorrektion kommanditisten ikke skal breve af arets overskud eller opsparet overskud som fl2ilge af trrek pa indskudskonta, underskud my. Er en af disse forudsretninger ikke opfyldt, er det D!1ldvendig med supplerende opstillingerlberegninger og investor anbefales i sa fald at indbente sagkyndig assistance. Kapitalaf Indskuds Kapitalafkastkonto konto kastkonto *) l. Regnskabsmressig egenkapital Regulering at ejendomme til anskaffelsessum Tilgodehavende udlodning a a Total (1+2+3) pro anpm Total for _~ stk. anparter 6. Mellemregningskonto, jf. punkt 13 og 19 (ikke aktuei) 7. Restancer mv., j f. Difko-opg!2Srelse 8. Total (5+677), hvis negativ anf~res la. 9. Kapitalafkast, 4% af punkt 8, dog rnaks., jf. nedenfor der angives i selvangivelsen, rubrik 148/felt 432, og der srettes kryds i rubrik 1471felt 184. Kapitalafkastet kan maksimalt udg!2sre et bel~b, svarende til det skanem.ressige driftsresultat i virksombeden, jf. punkterne 1-3, side 4. SMremt det skattem<.essige driftsresultat er negativ, udg~r kapitalafkastet la. *) Indskudskonto udfyldes kun ved indtrreden i 26 i virksomhedsordningen, og hvis indskudskontoen i punkt 8 er negativ, anf~res la. Indskudskonto Indskudskonto primo, jf. punkt 12, side 6 i redeg~relse for 25 eller, jf. punkt 8 (ved indtrreden den ) For stk. anparter 11. Trrek pa indskudskontoen, jf. punk! 25 (forudsat, at der ikke er opsparet Qverskud) 12. Indskudskonto pro (1711)

7 Deloitte 7 MeUemregningskonto For stk. anparter 13. Saldo primo, jf. punkt 19, side 7 i redeg~relsen for Arets indskud (betalte rater + renter) 15. Arets hrevninger (modtagne udlodninger) 16. Saldo i alt (13+14-:-15) 17. SMremt saldoen i punlet 16 er negativ, anfj/lres her i punkt 17 et tilsvarende bel b, dog uden fortegn. Safremt sajdoen i punkt 16 er positiv anf\1)res kr. 18. Arets bensrertelse, jf. punlet Saldo pro (l )(kan kun vrere positiv) Arets overfttrsler i hreverrekkefttlgen 2. Overf rt bell1lb fra punkt Arets kapitalafkast, jf. punlet Saldo (2721) 23. Arets virksomhedsskat, jf. punlet Andel af Arets overskud, som ikke henfl1lres til virksomhedsbeskatning, (punkt 28,""29) 25. Saldo ( ) En positiv saldo overll1lres til punkt 11. En negativ saldo averf~res uden fortego til punkt 18. Konto for opsparet overskud Det skattemressige driftsresultat, jf. punkt 1-3, side 4 (hvis negativ anfj/lres kr.) 27. Arets kapitalafkast, jf. punlet Overskud efter kapitalafkast (26+27) 29. lndlcomst til virksombedsbeskatning (punkt 28), dog maks., jf. omtalen nedenfor 3. Virksomhedsskat, 28% at punkt Tilgang pa kooto for opsparet overskud (29-;-3) 32. Saldo pa kaoto for apsparet overskud efter 28% skat, jf. redegl2lrelse Saldo pa kanta far opsparet averskud (31+32) (efter 28% skat) 34. Saldo pa koota far apsparet overskud.. jf. redeg!6relse 25 (efter 3% skat) 35. Salda pa kaota far opsparet averskud, jf. redegmelse 25 (efter 32% skat) Bel!6bet i punk! 29 angives i selvangivelsen, :rnbrik 149lfelt 434 Maks. bel~b i punkt 29 Safremt punkt 22 er stire end punlet 28 er der ingen "indkomst til virksombedsbeskatning", dvs. = akr. Scifremt punkt 22 er sh~rre end eller lig med 28% at punkt 28, udgyjr "indkoillst til virksambedsbeskatning" maksimalt et belj1lb, svarende til (punkt 28 minus punkt 22) / 72 * 1. SMremt der ikke!6oskes indkomst til virksoidbedsbeskatning anf res kr. i punk! 29.

8 Deloitte 8 D. Opgrelse af skattemressige afskrivninger og skattemressig saldovrerdi a. OpgliSrelse af afskrivningsgrundlag Der har ikke vreret skattemressig til- og afgang pa selskabets ejendomme i indeva:rende ar, og afskrivningsgrund laget for bygninger og installationer er saiedes ua:ndret fra 25. Pr. anparter (117) Bygninger Insta11ationer Total kr. kr. kr. 1. Butiks- og kontorejendom, Odense Indeksering 1988/89 og 1989/ Afgang, ejerbolig 1994/ lndustri- og kodtorejendom, Aabenraa Indeksering 1988/89 og 1989/ Butiks~ og kodtorejendom, Kolding Indeksering 1989/

9 Deloitte 9 b. Skattemressige afskrivninger for bygninger og installationer De skattemressige afskrivninger for 26 opg~res saiedes: Pro anpart (117) For stk. anparter I. Bygninger Ejendom, Odense 1. Skattemressigt afskrivningsgrundlag, jf. redeg!1lrelse for 25 (anskaffelse 1988) Skattemressige afskrivninger i 26, maks. 5% afpunkt 1 Summen af anvendte procenter i tidligere og indevrerende at kan roaksimalt udg~re i alt 1%. -- Surn af afskri vningsprocenter,-,-(maks. 1%) Ejendom, Aabenraa 3. Skattemressigt afskrivningsgrundjag, jf. redeg~rejse for 25 (anskaffelse 1988) Skattemressige afskrivninger i 26, maks. 5% afpunkt 3 Summen af anvendte pracenter i tidligere og indevrerende a lean maksimalt udg~re i alt 1%. Sum af afskrivningsprocenter (roaks. 1%) 5. Skattem.ressigt afskrivningsgrundjag, jf. redeg~relse for 25 (anskaffelse 1989) 6. Skattemressige afskrivninger i 26, males. 5% afpunkt Sum af afskrivningsprocenter -'-" (maks. 98%) Ejendom, Kohling 7. SkatteIllEssigt afskrivningsgrundjag, jf. redeglisrelse for 25 (anskaffelse 1989) Skattemressige afskrivninger i 26, maks. 5% afpunkt7 Sum af afslcrivningsprocenter,,-,-(maks. 98%)

10 1 II. Srerlige installationer Ejendom, Odense (Rugflrdsvej 191) Pr. anpart For stk. (moo) anparter 1. Skattemressigt afskrivningsgrundlag, jf. redeg~relse for 25 (anskaffelse 1988) Skattemressige afskrivninger i 26. maks. 5% afpunkt 1 Summen af anvendte procenter i tidligere og indevrerende ar kan maksimalt udg\1sre i alt 1%. Sum af afslaivningsprocenter (males. 1%) Ejendom, Aabenraa ~ 3. Skattemressigt afskri vningsgrundlag, jf. redegl1srelse for 25 (anskaffelse 1988) Skattemressige afsloivninger i 26, mm. 5% af punkt 3 Summen at anvendte procenter i tidligere og indevrerende ~ kan maksimalt udglllre j alt 1%. Sum at afskrivningsprocenter Cmaks. 1%) Ejendom, Kolding 5. Skattemressigt afskrivningsgrundjag, jf. redeg~relse for 25 (anskaffelse 1989) Skattemressige afskrivninger i 26, maks. 5% af punkt 5 Summen af anvendte procenter i tidligere og indevrerende ar kan maksimalt udg re i alt 1%. Sum af afskrivningsproceoter Croaks. 1%) ~ c. Samlede skattenuessige afskrivninger (bu+bi4+bi6+bi8+bii2+bii4+bii6) Der oveif~es til punkt Ale, side 4.

11 Deloitte 11 E. Valutakursregulering pa udenlandske fordringer/greld Der er i skattelovgivningen en bagatelgrrense. dec glj/lr, at summen af investors valutakursindtregter og -udgifter ikke skal medregnes ved opg relsen af den skanepligtige indkomst, safremt den ligger i intervallet +1. kr. til -:-1. kr. Det skal pointeres, at disse kursreguleringer er medtaget i det frelles skatteregnskab uanset bel~benes st(1!rrelse. Dette skyldes, at investors samlede valutakursreguleringer ikke er kendte. SMremt nedenstaende skema viser en nettoregulering i intervallet +1. kr. til +1. kr., skal dette bellisb sa.re~ des reguleres tubage i se]vangivelsen. Valutakurs- Antal regulering Pr. anpart anparter I ait (netto) br~k kr. (a) (b) (ab) K1S Viking 3, Ejendomme kr. InOO 194 kr. kr. Valutalcursregulering i alt, nella. SMremt der i alt er en nenokursgevinst (+) pa under 1. kr., angives bell1lbet i selvangiveisen, rubrik 39/fe1t 214 moo minusfortegn. og smremt d.er i all er et nenokurstab (+) p~ under 1. kr., angives bell1lhet i selvangivelsen, rubrik 39/felt 214 uden fortegn. Ved anvendelse at virksombedsordningen b~r mevnte nettokursgevinstl-tab under 1. kr. i stedet for angives i selvangivelse.ilt rubrlk 116/felt 213. SMremt der i alt er en nettokursgevinst eder nettokurstab pa over +/~ 1. kr.j be1b i selvangivelsen. skal der ikke anf~res noget

12 Deloitte 12 F. Frelles skatteregnskab for 26 De anfs1rte be1~b for skattemressig indkomst er opgjort under forudsretning ai, at opg~relsen omfatter en anpart at anparten er erhvervet ved projektets start at anparten ikke ejes af et aktie-/anpartsselskab.1, at der er foretaget maksimale skattemressige afskrivninger i aile Arene at saldovrerdi under visse bel~bsgr<enser er restafskrevet efter reglerne berom at der er anvendt lagerprincip ved kursregulering af finanslan mv. at der ikke skal ske valutakursregulering efter "1, kr,'s reglen", jf. omtalen pa side 11. Rentetillreg og eventuelle morarenter af kommandjtistens eventuelle ikke indbetalte indskud er ikke medtaget i opg~relsen, Pro anpart For stk. Antal anparter: 7 Total (117) anparter Skattemressig indkomst Resultat f~r afskrivninger og finansiering Renteindtregter 5, Renteudgifter ( ) (767) Kursregulering af finanslan Skattemressige afskrivninger (2,482) *) _ Skattemressig indkomst 159 der opdeles sajedes: Resultat f~r renter, anfres i selvangivelsen, rubrik Ill/felt *) Renteindtregter mv., anf11lres i selvangivelsen. rubrik 114/felt *) Renteudgifter mv. anf~es i selvangivelseo, rubrik 117/felt 488 (767) *) _ 159 Safremt kapitalafkastordningen eller virksomhedsordningen ~nskes anvendt, udfyldes endvidere foranstaende opstillinger, side 5, respektive 6-7. De roed ">1<" markerede bel~ vil blive indberettet til SKAT.

13 Deloitte 13 Skattemressige afskrivninger Pr. anpart (117) Afskrivnings~ grundlag Afskrivningsprocent Afskriv- Dinger For stk. anparter Bygninger Odense-ejendom Tilgang 1988 Aabenraa-ejendom Tilgang 1988 Tilgang 1989 Kolding-ejendom Tilgang lnstallationer Odense-ejendom Tilgang 1988 Aabenraa-ejendom Tilgang 1988 Kolding-ejendom Tilgang Driftsmidler Skattemressig sajdovrerdi, primo Arets afskrivninger, % Skattemressig saldovrerdi, ultimo Afskrivninger i alt 2.482

14 Deloitte 14 Opgrelse af skattemressig egenkapital Pr. anparter For stk. Total (117) anparter Ejendomme til ejendomsvurdering vrige aktiver Skattemressige aktiver i alt *) FinansIan vrig greld Skattemressige passiver i alt *) Skattemressig egenkapital De moo "*" markerooe bel~b vii blive indberettet tll SKAT. -- Fradragskonto Saldo primo Skattemressigt resultat f~r afskrivninger Akrieindkomst Fonnuereguleringer Pr. anpart For stk. (117) anparter o o Afskrivninger (2.482) Saldo ultimo vrige skattemressige specifikationer mv.: Safremt anparten er anskaffet "brugt", eller kommanditisten i ~vrigt ikke opfylder ovennrevnte forudsretninger i det f~lles skatteregnskab, henvises til de lllvrige opstillinger i red.eg\1irelsen. VJ/kI T:>AF4 t 3'I535IGI59fg1.doc

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89414141 Telefax 89414243 www.deloitte.dk K/S Difko XXXIX (39) Sønderlandsgade

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2012 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Arosgaarden, Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LXV (65)

Læs mere

REDEGØRELSE TIL INTERESSENTERNE TIL BRUG FOR SELVANGIVELSEN FOR 2000

REDEGØRELSE TIL INTERESSENTERNE TIL BRUG FOR SELVANGIVELSEN FOR 2000 I/S Difko XXXV (35) Nyhavn 31 G 1051 København K REDEGØRELSE TIL INTERESSENTERNE TIL BRUG FOR SELVANGIVELSEN FOR 2000 På Deres foranledning har vi udarbejdet efterfølgende redegørelse til brug for opgørelsen

Læs mere

Redegørelse til interessenterne til brug for selvangivelsen for 2014

Redegørelse til interessenterne til brug for selvangivelsen for 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk I/S Difko XXXV (35) i likvidation

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2013 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Åboulevarden 31 Postboks 514 8100 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LVII (57) Sønderlandsgade

Læs mere

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2004

Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen for 2004 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Åboulevarden 31 8100 Århus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk K/S Difko LXI (61) Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2014 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 44 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 218 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2010 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr

K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr - 1 - K/S Viking 3, Ejendomme Gl. Røsnæsvej 13 4400 Kalundborg K/S Viking 3, Ejendomme CVR nr. 12 49 78 73 Redegørelse til kommanditisterne til brug for selvangivelsen 2017 (Dato) (Underskrift) - 2 - Generelt

Læs mere

Redegørelse til interessenterne til brug for selvangivelsen for 2014

Redegørelse til interessenterne til brug for selvangivelsen for 2014 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 City Tower, Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Telefon 89 41 41 41 Telefax 89 41 42 43 www.deloitte.dk I/S Difko XXVIII (28) Sønderlandsgade

Læs mere

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85

K/S Berlin Retail A. Bilag til selvangivelsen for. CVR-nr. 31 04 88 85 K/S Berlin Retail A Bilag til selvangivelsen for 2014 CVR-nr. 31 04 88 85 Navn CPR-nr. Antal anparter (i alt 100 stk.) Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af

Læs mere

Vejlednings- og specifikationshæfte Difko-anparter indkomståret 2011

Vejlednings- og specifikationshæfte Difko-anparter indkomståret 2011 Vejlednings- og specifikationshæfte Difko-anparter indkomståret 2011 Vejledning og nøgletal for kommanditister med individuelle afskrivninger og/eller "brugte" anparter. Indledning I dette vejlednings-

Læs mere

Bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012

Bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012 K/S Difko Holstebro I CVR-nr 26 40 85 04 100 andele Navn: Adresse: CPR.nr.: Bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012 Virksomhedsordning anvendes (Udvidet selvangivelse) Antal andele: 100 a 56.000

Læs mere

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse

Læs mere

Skatteregnskab Hr VE-Anlæg Erhvervsparken Brønderslev. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Hr VE-Anlæg Erhvervsparken Brønderslev. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Hr VE-Anlæg Erhvervsparken 1 9700 Brønderslev side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat

Læs mere

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012. Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

Vejledning vedrørende skibsvirksomhed indkomståret 2011

Vejledning vedrørende skibsvirksomhed indkomståret 2011 Vejledning vedrørende skibsvirksomhed indkomståret 2011 Anvendes af kommanditister med individuelle afskrivninger og/eller "brugte" anparter i K/S Difko 64 - K/S Difko 73. Indholdsfortegnelse Indledning

Læs mere

Skatteregnskab Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab Direkte model D. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2012 01.01.2012 31.12.2012 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte model D side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Virksomhedens balance 5 Kapitalforklaring

Læs mere

EKSEMPEL. Hårsalonen. Skatteregnskab for v/ Bente Madsen Pilestrædet Kolding. Cvr. nr Opstillet uden revision eller review

EKSEMPEL. Hårsalonen. Skatteregnskab for v/ Bente Madsen Pilestrædet Kolding. Cvr. nr Opstillet uden revision eller review v/ Bente Madsen Pilestrædet 1 6000 Kolding Skatteregnskab for 2012 Cvr. nr. 33 75 08 89 Opstillet uden revision eller review Indholdsfortegnelse Indehavererklæring 2 Den uafhængige revisors erklæring om

Læs mere

K/S Hamlet. CVR-nr Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2012

K/S Hamlet. CVR-nr Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2012 K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2012 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 3 Den uafhængige revisors erklæring 4 Specifikationer

Læs mere

Dansk Træforening (CVR-nr )

Dansk Træforening (CVR-nr ) Dansk Træforening (CVR-nr. 16 04 68 84) (Indkomståret 2008) Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København Sæby Aars CVR.nr.

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (E7) Beskrivelse af rapporten: Dette regnskab anvendes til at udarbejde den private indkomst- og formueopgørelse for personer. Virksomhedens resultat beskattes

Læs mere

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg

Anders Christiansen Stastaut. revisor. 1 20 januar 2012 Vedvarende Energianlæg Vedvarende Energianlæg Anders Christiansen Stastaut. revisor 1 2 januar 212 Vedvarende Energianlæg Private anlæg uden tilslutning: 1. Intet fradrag for investeringen og driftsudgifter. 2. Ingen beskatning

Læs mere

K/S Nordshuttle Danmark. CVR. nr. 12 41 33 94. c/o Projektforvaltning A/S Hovedgaden 6, 1. 2970 Hørsholm

K/S Nordshuttle Danmark. CVR. nr. 12 41 33 94. c/o Projektforvaltning A/S Hovedgaden 6, 1. 2970 Hørsholm K/S Nordshuttle Danmark CVR. nr. 12 41 33 94 c/o Projektforvaltning A/S Hovedgaden 6, 1. 2970 Hørsholm Telefon 45 16 07 70 - Telefax 45 74 05 01 E-mail info@projektforvaltning.dk ÅRSRAPPORT 2011 Vedtaget

Læs mere

Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet

Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet Udenlandsk indkomst (eksempel med vindmølle) Behandling af vindmøller der er hjemhørende i udlandet i Ø90 regnskabet Du skal bruge de særlige konti til udenlandsk virksomhed. I den forbindelse vil det

Læs mere

PERSONLIG - DEMO v/jens Jensen

PERSONLIG - DEMO v/jens Jensen PERSONLIG - DEMO v/jens Jensen Rådhuspladsen 1 1001 København K CVR.nr.: 99 99 99 77 SPECIFIKATIONER 2016 Indholdsfortegnelse SIDE Opgørelse af skattepligtigt resultat 2016 3. Specifikationer 2016 4. Opgørelser

Læs mere

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb.

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb. l Delortte & Touche 1 SKATTEMÆSSIG BEHANDLING AF VINDMØLLER I det følgende beskrives i hovedtræk den skattemæssige behandling af en investering i vindmøller i Hawindmølleparken på Samsø. Det skal understreges,

Læs mere

Investering i solceller. Faktablad om investering i solcelleanlæg

Investering i solceller. Faktablad om investering i solcelleanlæg Investering i solceller Faktablad om investering i solcelleanlæg INDHOLDSFORTEGNELSE KORT OM SOLCELLEANLÆG... 3 Nettomåleordningen... 3 Salg af strøm... 3 Registrering og ejerskab... 4 Aflæsning af måler...

Læs mere

K/S Hamlet. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr

K/S Hamlet. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2014 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse Side

Læs mere

Den udvidede selvangivelse

Den udvidede selvangivelse Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning En kort vejledning til SKATs selvbetjening UDFYLD RUBRIK 111-118 Den udvidede selvangivelse Enkeltmandsselskab > 300.000 i omsætning

Læs mere

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt

Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt Skatteudvalget SAU alm. del - Bilag 96 Offentligt Til Folketinget - Skatteudvalget Hermed sendes kommentar til henvendelsen af 14. december 2005 fra Foreningen Registrerede Revisorer og Skatterevisorforeningen

Læs mere

Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84)

Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84) Dansk Træforenings Legat (CVR.nr. 11 58 79 84) (Indkomstår 2008) Kvæsthusgade 3 DK-1251 København K Tlf. (+45) 39 16 36 36 Fax (+45) 39 16 36 37 E-mail:copenhagen@n-c.dk Aalborg København Sæby Aars CVR.nr.

Læs mere

Budget Budgettet for det kommende år baseres på følgende væsentlige forudsætninger:

Budget Budgettet for det kommende år baseres på følgende væsentlige forudsætninger: Til investorerne i herningcentret Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 28.

Læs mere

Skatteguide ved investering i investeringsforeninger

Skatteguide ved investering i investeringsforeninger Skatteguide ved investering i investeringsforeninger 01.06.2016 Indhold 1. Indledning... 2 2. Privates investeringer i investeringsbeviser - Frie midler... 2 2.1 Beskatning af aktieindkomst... 2 2.2 Beskatning

Læs mere

K/S Vesterhavet. Skattemæssige opgørelser for. CVR-nr Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: redmark.

K/S Vesterhavet. Skattemæssige opgørelser for. CVR-nr Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: redmark. K/S Vesterhavet CVR-nr. 14 63 19 92 Skattemæssige opgørelser for 2016 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring

Læs mere

Januar 2016. Skatteguide. - Generelt om skat. www.bankinvest.dk

Januar 2016. Skatteguide. - Generelt om skat. www.bankinvest.dk Januar 2016 Skatteguide - Generelt om skat www.bankinvest.dk 2 Indholdsfortegnelse Private investeringer i investeringsbeviser...5 Frie midler overgangsregler...7 Pensionsopsparing...8 Unge under 18 år...9

Læs mere

Dansk Told & Skatteforbund s Fælleslegat CVR-nr Årsregnskab 2006

Dansk Told & Skatteforbund s Fælleslegat CVR-nr Årsregnskab 2006 Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Dansk Told & Skatteforbund s

Læs mere

VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF SELVANGIVELSE

VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF SELVANGIVELSE VEJLEDNING TIL UDFYLDELSE AF SELVANGIVELSE Du kan nemt lave din egen selvangivelse ved at logge ind med dit NemID på www.skat.dk. Du forbereder dig ved at have følgende parat: NemID Dit investorskattebilag

Læs mere

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb.

Det regelsæt, som anvendes første år, er gældende i hele ejerperioden - og for eventuelle efterfølgende tilkøb. Deloitte & Touche 1 SKATTEMÆSSIG BEHANDLING AF VINDMØLLER I det følgende beskrives i hovedtræk den skattemæssige behandling af en investering i vindmøller i Havvindmølleparken på Samsø. Det skal understreges,

Læs mere

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport 2004 16. regnskabsår

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport 2004 16. regnskabsår Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Klædemålet 9 2100 København Ø Telefon 39 17 03 33 Telefax 39 27 03 33 www.deloitte.dk Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32 Årsrapport

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 15.09.2016 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Må vi præsentere. Knap 200 veluddannede og engagerede medarbejdere. Heraf 29 statsautoriserede revisorer

Må vi præsentere. Knap 200 veluddannede og engagerede medarbejdere. Heraf 29 statsautoriserede revisorer Kommanditselskaber Må vi præsentere Lokalt og regionalt statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Skjern, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus Knap 200 veluddannede

Læs mere

KØNG BORGERFORENING. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011

KØNG BORGERFORENING. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011 KØNG BORGERFORENING CVR nr. 69 67 52 12 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2011 R, s Algade 76, 4760 Vordingborg Tlf.: (+45) 5536 5000, Fax: (+45) 5534 0166 e-mail:

Læs mere

Side 1 af 6 Indsendelse af regnskabsoplysninger Sprog Dansk Dato for 08 aug 2011 10:25 offentliggørelse Resumé Hvad er nyt? Hvor fås vejledningen? I denne vejledning kan du hente hjælp til at udfylde rubrikkerne

Læs mere

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk

K/S Hamlet. Skattemæssige opgørelser. CVR-nr. 16 42 75 35. Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Skattemæssige opgørelser 2015 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af Bilag til

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer:

INVESTERINGSFORENINGER GENERELT. Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

Side 1 af 5 Forældrekøb og -salg af lejlighed Sprog Dansk Dato for 15 jun 2011 08:26 offentliggørelse Resumé Denne vejledning handler om de mest almindelige skatteregler ved forældrekøb, - udlejning og

Læs mere

K/S Difko LXI (61) i likvidation. CVR nr

K/S Difko LXI (61) i likvidation. CVR nr K/S Difko LXI (61) i likvidation CVR nr. 24 25 98 89 Endeligt likvidationsregnskab pr. 30.01.2012 K/S Difko LXI (61) i likvidation Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 4 Side Likvidators påtegning

Læs mere

K/S Shuttletanker Danmark ÅRSRAPPORT

K/S Shuttletanker Danmark ÅRSRAPPORT K/S Shuttletanker Danmark CVR. nr. 17 12 10 57 C/O PROJEKTFORVALTNING A/S HOVEDGADEN 6, I 2970 HØRSHOLM Telefon 45 16 07 70 - Telefax 45 74 05 01 E-mail: info@projektforvaltning.dk ÅRSRAPPORT 2009 Vedtaget

Læs mere

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14

Under Solen A/S. Solen 1 A 3390 Hundested. CVR nr. 26 09 76 14 Rådgivning & Revision Holsbjergvej 31-33 2620 Albertslund CVR nr. 28126131 Tlf. 43 32 81 12 Under Solen A/S Solen 1 A 3390 Hundested CVR nr. 26 09 76 14 og bilag til selvangivelsen for indkomståret 2012

Læs mere

Sønderjysk Erhvervsinvestering K/S 17 i likvidation. CVR nr. 12 57 08 05

Sønderjysk Erhvervsinvestering K/S 17 i likvidation. CVR nr. 12 57 08 05 Sønderjysk Erhvervsinvestering K/S 17 i likvidation CVR nr. 12 57 08 05 Endeligt likvidationsregnskab pr. 31. marts 2011 Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger 4 Likvidators påtegning 5 Den uafhængige

Læs mere

K/S Hamlet. CVR-nr. 16 42 75 35. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2013

K/S Hamlet. CVR-nr. 16 42 75 35. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2013 K/S Hamlet CVR-nr. 16 42 75 35 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2013 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 2 Revisors erklæring om opstilling af Opgørelse

Læs mere

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT

INVESTERINGSFORENINGER OG SKAT INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer:

Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: SKAT INVESTERINGSFORENINGER GENERELT Investering i investeringsforeninger opdeles skattemæssigt i 3 forskellige overordnede typer: Kontoførende foreninger, der skattemæssigt anses som transparente enheder,

Læs mere

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7)

Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Privat regnskab, virk. resultat efter VSO (J7) Beskrivelse af rapporten: Regnskabet anvendes til at lave indkomst- og formueopgørelsen for en person, der beskattes efter personskatteloven. I privatdelen

Læs mere

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet.

1.3 Hvem skal betale skat...18 Næsten alle, der bor i Danmark kongehuset og diplomatiet undtaget er skattepligtige her i landet. Indhold Indledning............................. 11 Om forfatteren........................... 13 1. Hvad er en virksomhed................. 14 Hvis du udøver erhvervsaktiviteter og modtager vederlag for

Læs mere

DanFiber A/S. Rosenkæret Søborg. CVR nr

DanFiber A/S. Rosenkæret Søborg. CVR nr Rosenkæret 13 2860 Søborg CVR nr. 13 59 13 77 Specifikationer til årsrapporten for 2011 Erklæring om gennemgang Til direktionen i. Vi har efter aftale udført gennemgang af specifikationshæftet udarbejdet

Læs mere

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr.

Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Indkomståret Selskabsselvangivelse 2012 Skattecenter København SELMNR. CVR-/SE-nr. Skattemyndighed Sluseholmen 8B 28 68 93 06 2450 København SV Virksomhedsform Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat - disponering

Læs mere

Forord. Forældrekøb har fået en opblomstring igen de seneste år.

Forord. Forældrekøb har fået en opblomstring igen de seneste år. Forældrekøb 2017 Forord Forældrekøb har fået en opblomstring igen de seneste år. Vi har derfor udarbejdet denne information, som på en kort og præcis måde beskriver de skattemæssige regler og muligheder

Læs mere

K/S Danskib 22. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2014. CVR-nr. 18 21 30 01

K/S Danskib 22. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2014. CVR-nr. 18 21 30 01 K/S Danskib 22 CVR-nr. 18 21 30 01 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2014 Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr.: 29442789 redmark.dk Indholdsfortegnelse

Læs mere

Mere om parcelhusejerens solcelleanlæg og de skattemæssige

Mere om parcelhusejerens solcelleanlæg og de skattemæssige - 1 Mere om parcelhusejerens solcelleanlæg og de skattemæssige forhold Af advokat (L) og advokat (H), cand. merc. (R) Den 30. juni 2012 omtalte jeg spørgsmålet om mulighederne for at foretage skattemæssige

Læs mere

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2018

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2018 CVR-nr. 36 04 39 70 Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af skattemæssige opgørelser 1 Regnskabspraksis 2 Specifikationer

Læs mere

Definition skattebilag personligt

Definition skattebilag personligt Definition skattebilag personligt 17.11.2017 1. Virksomhedens resultat 2. Virksomhedens resultat - disponering af overskud 3. Virksomhedens resultat - disponering af underskud 4. Virksomhedens resultat

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om tilskud til selvstændigt erhvervsdrivende med nedsat arbejdsevne

Vejledning til bekendtgørelse om tilskud til selvstændigt erhvervsdrivende med nedsat arbejdsevne Vejledning til bekendtgørelse om tilskud til selvstændigt erhvervsdrivende med nedsat arbejdsevne Indledning I bekendtgørelse nr. [XX af xx. December 2012] er der fastsat regler om tilskud til selvstændigt

Læs mere

Tandlægevagten. Oslo Plads København Ø. Specifikationer til årsrapport. CVR-nr

Tandlægevagten. Oslo Plads København Ø. Specifikationer til årsrapport. CVR-nr Tandlægevagten Oslo Plads 14 2100 København Ø Specifikationer til årsrapport 2017 CVR-nr. 18 21 03 12 INDHOLD Side Revisionspåtegning 3 Ledelsespåtegning 4 Noter 5-7 Skattemæssige specifikationer 8 2 Den

Læs mere

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016

Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016 Investeringsforvaltningsselskabet SEBinvest A/S - Guide til selvangivelsen 2016 Generelt om vejledningen... 3 1 Udloddende aktiebaserede afdelinger... 4 2 Udloddende obligationsbaserede afdelinger... 5

Læs mere

K/S xx. Møde overvejelser om udvidelse af investorkreds. Steen Johansen, Morten Aamand Lund

K/S xx. Møde overvejelser om udvidelse af investorkreds. Steen Johansen, Morten Aamand Lund K/S xx Møde overvejelser om udvidelse af investorkreds Steen Johansen, Morten Aamand Lund Agenda 1. Velkomst og præsentation 2. K/S Projekter, skattemæssige aspekter - Beskatning ved op til 10 investorer

Læs mere

VEDTJEGTER FOR N0DEBO VANDVJERK

VEDTJEGTER FOR N0DEBO VANDVJERK VEDTJEGTER FOR N0DEBO VANDVJERK 1 Selskabet er stiftet 26. marts 2009 er et andelsselskab A.m.b.a., hvis navn er N0debo Vandvrerk. Selskabet har hjemsted i Hillef0d Kommune formal 2 Selskabets formal er

Læs mere

Skatteguide gældende for udbytter og avancer/tab i 2013

Skatteguide gældende for udbytter og avancer/tab i 2013 Januar 20 13 Skatteguide gældende for udbytter og avancer/tab i 2013 Skattereglerne er komplekse og meget omfattende. Det er ikke muligt i en generel publikation som denne at dække alle individuelle forhold

Læs mere

ÅRSRAPPORT FOR 2006. 11. regnskabsår. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger... 1. Ledelsespåtegning... 2. Den uafhængige revisors påtegning...

ÅRSRAPPORT FOR 2006. 11. regnskabsår. Indholdsfortegnelse. Selskabsoplysninger... 1. Ledelsespåtegning... 2. Den uafhængige revisors påtegning... ÅRSRAPPORT FOR 26 11. regnskabsår Indholdsfortegnelse Selskabsoplysninger... 1 Ledelsespåtegning... 2 Den uafhængige revisors påtegning... 3 Ledelsesberetning... 5 Regnskabspraksis... 6 Resultatopgørelse

Læs mere

Budget/regnskab samt oversigt over drift og likviditet vedlægges denne skrivelse.

Budget/regnskab samt oversigt over drift og likviditet vedlægges denne skrivelse. Til investorerne i herningcentret Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr. 84012416 Ref. HEF/suj Dato 21.

Læs mere

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode?

Beslutningsgrundlag. skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Beslutningsgrundlag skal min personligt ejede virksomhed omdannes efter den skattefrie metode? Indledning Der kan være mange årsager til at omdanne den personligt ejede virksomhed til et selskab. Overvejelserne

Læs mere

Vejledning MD Skat. 1 Oprette brugere Tilpasning af brugere 1

Vejledning MD Skat. 1 Oprette brugere Tilpasning af brugere 1 Vejledning MD Skat 1 Oprette brugere 1 1.1 Tilpasning af brugere 1 2 Komme i gang med indberetning 1 2.1 Særligt om Ejendom 2 2.2 Særligt om virksomhed 2 2.2.1 Virksomhedsordning 2 2.3 Udskrifter 3 3 Forskudsopgørelse

Læs mere

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 12. april 2010

Læs mere

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv

Oktober 2012. Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Oktober 2012 Forældrekøb Lejlighed til barn og skattemæssigt perspektiv Forældrekøb lejlighed til barn skattemæssigt perspektiv Der er følgende muligheder: 1. Forældrene betaler lejligheden og giver den

Læs mere

Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO)

Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO) Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO) Juni 2011 s. 1 Indholdsfortegnelse Guide til bogføring af Virksomhedsordning (VSO)... 3 Forord... 3 Opstart - Indtastning af VSO-tal fra andet system...

Læs mere

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2016

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2016 CVR-nr. 36 04 39 70 Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2016 Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af skattemæssige opgørelser 1 Regnskabspraksis 2 Specifikationer

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Skattepligt for personer. International dobbeltbeskatning. Den skattepligtige indkomst

Indholdsfortegnelse. Skattepligt for personer. International dobbeltbeskatning. Den skattepligtige indkomst Indholdsfortegnelse Forord... 3 Forkortelsesliste... 5 Indholdsfortegnelse... 7 I II III Skattepligt for personer 1. Fuld skattepligt... 15 1.1. Bopæl her i landet... 16 1.2. Ophold her i landet... 19

Læs mere

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014

Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 22. februar 2016 Til alle brugere af DPR14 Opdatering af DPR14 til version 1.30 Konvertering af Revisoft 2014 til Skat Nova 2014 Inden opdatering af Revisoft 2014: Bemærk, at alle kunder i Revisoft databasen

Læs mere

KILDESKATTELOVEN 26 A.

KILDESKATTELOVEN 26 A. KILDESKATTELOVEN 26 A. Skattemæssige afskrivninger på aktiver, der anvendes i en af en gift person drevet erhvervsvirksomhed, foretages af den pågældende, uanset om aktivet tilhører denne eller den med

Læs mere

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold.

Dette forskudsskema kan du bruge, hvis du har væsentlige ændringer i din indkomst- og fradragsforhold. 1/6 Skattecenter Navn og adresse Forskudsskema 911 930 Personnummer Evt. ægtefælles personnummer Skemaet indsendes til et skattecenter Indkomst og fradrag for Skatten for opkræves normalt automatisk på

Læs mere

Fonden House of Innovation CVR-nr Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2013 (Regnskabsåret 2013)

Fonden House of Innovation CVR-nr Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2013 (Regnskabsåret 2013) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Egtved Allé 4 6000 Kolding Telefon 75 53 00 00 Telefax 75 53 00 38 www.deloitte.dk Fonden House of Innovation CVR-nr. 29 68 91 72 Opgørelse

Læs mere

VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE

VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE VIRKSOMHEDSOMDANNELSE SOM LED I GENERATIONSSKIFTE VIRKSOMHEDS- OMDANNELSE SOM LED I GENERATIONS- SKIFTE FORORD Dette er specialbrochure nr. 2 i serien Generationsskifte. Vi har valgt at give Dem denne

Læs mere

Hjælp til årsopgørelsen 2017

Hjælp til årsopgørelsen 2017 Hjælp til årsopgørelsen 2017 Beregning af gevinster og tab på lagerbeskattede investeringsbeviser, indekserede obligationer, valutaobligationer, certifikater og beviser. Her kan du læse, hvordan du til

Læs mere

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32. Årsrapport 2005 17. regnskabsår

Bolignet Frugtvangen CVR-nr. 18 02 30 32. Årsrapport 2005 17. regnskabsår Deloitte Statsautoriseret Revisionsaktieselskab CVR-nr. 24 21 37 14 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk Bolignet Frugtvangen CVR-nr.

Læs mere

Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011. Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review

Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011. Direkte Model B Direkte Model C. Regnskabet er opstillet uden revision eller review Skatteregnskab 2011 01.01.2011 31.12.2011 Regnskabet er opstillet uden revision eller review Direkte Model B Direkte Model C side 2 Indhold Erklæring om assistance 3 Virksomhedens resultat 4 Indkomstopgørelse

Læs mere

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv

Brug TastSelv på skat.dk Log på TastSelv Erhverv Indkomståret Selskabsselvangivelse Skattemyndighed SKAT CVR-/SE-nr. Sluseholmen 8B 28 66 50 08 2450 København SV Administrationsselskab CVR-/SE-nr. Navn og adresse Ejendomsinvesteringsselskabet Karlstad

Læs mere

Hjælp til årsopgørelsen

Hjælp til årsopgørelsen Hjælp til årsopgørelsen 2016 2014 Beregning af gevinster og tab lagerbeskattede investeringsbeviser, indekserede obligationer, valutaobligationer, certifikater, og aktiebeviser beviser. og struktureret

Læs mere

Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle)

Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle) Vedvarende energianlæg (fx solcelle, vindmølle) Vedvarende energianlæg kan for eksempel være solcelleanlæg, vindmøller, biomasseanlæg og biogasanlæg. Ejer du vedvarende energianlæg eller har andele i et

Læs mere

Forældrekøb. - når de unge flytter hjemmefra. home as oktober 2013. Forældrekøb A5.indd 1-2 29/10/13 13.53

Forældrekøb. - når de unge flytter hjemmefra. home as oktober 2013. Forældrekøb A5.indd 1-2 29/10/13 13.53 home as oktober 2013 Forældrekøb - når de unge flytter hjemmefra Forældrekøb A5.indd 1-2 29/10/13 13.53 Søg og du skal finde Det kan være svært at finde tag over hovedet, når man som ungt menneske skal

Læs mere

Private solcelleanlæg grøn energi med god økonomi

Private solcelleanlæg grøn energi med god økonomi Private solcelleanlæg grøn energi med god økonomi Stigende energipriser for private gjort det attraktivt at investere i vedvarende energi (VE) herunder solceller. Samtidig har nedbringelse af miljøbelastningerne

Læs mere

K/S Viking 3, Ejendomme CVR.NR Årsrapport 2003/04

K/S Viking 3, Ejendomme CVR.NR Årsrapport 2003/04 CVR.NR. 12 49 78 73 Årsrapport 2003/04 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Selskabsoplysninger 4 Ledelsespåtegning 5 Revisionspåtegning 6 Hoved- og nøgletalsoversigt 7 Ledelsesberetning 8 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014)

Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr. 12681119. Opgørelse af skattepligtig indkomst for indkomståret 2014 (Regnskabsåret 2014) Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR nr. 33 96 35 56 Tværkajen 5 Postboks 10 5100 Odense C Telefon 63 14 66 00 Telefax 63 14 66 12 www.deloitte.dk Paarup El-forsyning A.m.b.a. CVR-nr.

Læs mere

K/S MANDO 47. Invester i tyske solcelleanlæg med driftsoverskud

K/S MANDO 47. Invester i tyske solcelleanlæg med driftsoverskud K/S MANDO 47 Invester i tyske solcelleanlæg med driftsoverskud Investering i attraktive solceller lokaliseret i midten af Tyskland Taganlæg opført i 2012 og fuldt tilsluttet i 2013 En andel på 11,11 %

Læs mere

Indkomstopgørelse og skatteberegning efter personskatteloven (PSL), kapitalafkastordningen (KAO) og virksomhedsordningen

Indkomstopgørelse og skatteberegning efter personskatteloven (PSL), kapitalafkastordningen (KAO) og virksomhedsordningen Virksomhedsordningen og kapitalafkastordningen Selvstændigt erhvervsdrivende personer kan vælge imellem tre beskatningsordninger: Personskattelovens regler Kapitalafkastordningen Virksomhedsordningen.

Læs mere

Afsluttende hovedopgave

Afsluttende hovedopgave HD REGNSKAB OG ØKONOMISTRYRING COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL Afsluttende hovedopgave Vejleder: Henrik Nielsen Udarbejdet af: Antal anslag: 160.497 Antal sider ekskl. forside, indholdsfortegnelse, litteraturliste

Læs mere

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015

CVR-nr Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015 CVR-nr. 36 04 39 70 Morsø Vind I/S Skattemæssige opgørelser for regnskabsåret 2015 Indholdsfortegnelse Side Revisors erklæring om opstilling af skattemæssige opgørelser 1 Regnskabspraksis 2 Specifikationer

Læs mere