Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter."

Transkript

1 55. Årgang Januar 2016 Nr år er gået, siden Sigtekornet udkom med en forsidehistorie om, at Skyttelauget nu skiftede skydebaner. Nu er det så sket igen, og sjovt nok også med start den 1. januar. Efter 20 år med skydning på banerne i Carlsberg- Tuborg Fritidscenter er den nye sæson skudt i gang på skydebanerne i DGI Byen. Der har været skudt rigtig mange skud på de gamle baner, ligesom vi har mange gode og sjove oplevelser fra Carlsberg Fritidscenter. Nu er en ny side i Skyttelaugets historie blevet vendt, og mon ikke at vi med det engagement og den positive tilgang, der er til Skyttelauget, også vil få en god tid i DGI Byen.

2 LANDSSKYDNING 200 M 2015 Årets vigtigste skydning på 200 m var igen i 2015 deltagelse i De Danske Garderforeningers Landsskydning. I denne skydning inviteres alle landets garderforeninger til at deltage, og Skyttelauget står for afvikling af skydningen for Garderforeningen i København. Målet med deltagelse er primært, at der fra Garderforeningen i København bakkes op om dette landsdækkende arrangement for gamle gardere og mellem gamle gardere. Deltagelse viser således en interesse i fællesskabet inden for De Danske Garderforeninger. Selve skydningen afholdes i august og september, og skydningen kan skydes på hjemmebane. Netop afvikling på hjemmebane gør, at alle har mulighed for at være med uden at det er forbundet med ekstra udgifter eller tidsforbrug. Ved Landsskydningens afslutning så deltagelse således ud for Garderforeningen i København: 31 deltagere ud af 174 deltagere på landsplan. Vinder af 1. division og dermed vinder af pokalen. Nr. 2 i 1. division og dermed vinder af en riffelplade. Vinder af 5. division og dermed vinder af pokalen. Bedst skydende hold og dermed vinder af en faneplade. Næstbedst skydende hold og dermed vinder af en faneplade. 1 x bedste skytte inden for en 10-års årgang. 10 x individuelle riffelplader. Herudover opnåede flere skytter flotte personlige resultater, så samlet set kan både Garderforeningen i København, Skyttelauget og de deltagende skytter kun være tilfredse. Indtil næste års landsskydning på 200 m vil vi tillade os at hvile på laurbærerne. Et stort tillykke til alle med de flotte resultater.

3 KONTINGENT 2016 Fra Skyttelaugets kasserer skal meddeles, at han er klar til at modtage kontingent for Han har spidset blyanten og sidder nu klar til at krydse hver enkelt af i medlemslisten, når kontingent er registreret indbetalt. Kontingent for 2016 er uændret: Aktive 200,- kr. Passive 100,- kr. Støtte-medlemmer 50,- kr. Kontingent bedes indbetalt enten til kassereren på skydebanen eller via Skyttelaugets bank- og girokonto: Reg. nr og kontonummer Jævnfør foreningens vedtægter er sidste frist for rettidig indbetaling af kontingent den 15. februar. Efter denne dato vil der blive pålagt 50,- kr. til årets kontingent. Der er således penge at spare ved rettidig indbetaling af kontingent for o o o o 0 0 o o o o GENERALFORSAMLING Garderforeningens Skyttelaugs Generalforsamling afholdes i år Onsdag d. 27. april 2016 Ifølge Skyttelaugets vedtægter 30 skal forslag, der ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling under dagsordenens punkt 4: Indkomne forslag, være formanden i hænde ikke senere end 15. marts. Dagsorden m.m. vil fremgå af næste nummer af Sigtekornet.

4 LANDSSKYDNING 15 M Nu skal vi have alle mand af huse. Skydeskiverne til dette års Landsskydning 15 m er modtaget fra De Danske Garderforeninger. Netop deltagelse i Landsskydningen er den vigtigste af alle skydninger i Skyttelauget i løbet af sæsonen, idet Landsskydning er en aktivitet mellem og for alle gamle gardere over hele landet. En deltagelse i denne skydning er derfor et udtryk for opbakning til vores Garderforening og De Danske Garderforeninger. Sidste år så Skyttelauget mere end 40 gamle gardere på skydebanen, og dermed blev Garderforeningen i København den størst deltagende forening på landsplan. Denne succes skal naturligvis meget gerne gentages i 2016, og vi skal da gerne have endnu flere en tur på skydebanen til Landsskydning 15 m. Som allerede nævnt er skydeskiverne modtaget, og de ligger nu klar på skydebanen og venter på at blive brugt, - og det er her, at du kommer ind i billedet. Skydning til Landsskydning kan ske på en af Skyttelaugets trænings-onsdage. Der skydes således på hjemmebane. Selve skydningen er en almindelig 20-skuds serie, med prøveskud, og efterfølgende 20 gældende skud. Nu kan det måske være en udfordring at få fundet én bestemt onsdag aften til at komme på skydebanen, men da der kan skydes fra den 1. januar og frem til 10. april, kan der forhåbentligt findes en onsdag, hvor det er muligt at komme på skydebanen. Find nu din kalender frem og se, om ikke der er en onsdag, hvor du kan komme en tur på kortdistancen. Hvis du kombinerer det med en aften med handicapskydning, så vil der jo også være mulighed for et par stykker smørrebrød. Vi ses til landsskydning 15 m.

5 HANDICAPSKYDNING OG SPISNING I FEBRUAR Naturligvis vil også februar byde på både handicapskydning og spisning, men af logistiske årsager vil begge dele blive flyttet i tid. Normalt placeres handicapskydningen og den efterfølgende spisning på den første onsdag i en måned, men i februar i år vil der være almindelig træning her. Skytterne skal dog ikke snydes, hvorfor handicapskydning og spisning i februar afholdes ONSDAG DEN 17. FEBRUAR. Få nu fat i kalenderen allerede nu, og noter denne ændring. Tilmelding til spisning skal ske som normalt enten på skydebanen eller til formanden på mail, og skal ske ikke senere end 14. februar. Vel mødt til den anden handicap og spisning i DGI Byen SKYTTELAUGETS FØDSELSDAG Den 25. februar er det Skyttelaugets årsdag. Dette skal naturligvis i lighed med tidligere år markeres, og det bliver det også. Alle medlemmer inviteres derfor til at møde frem på skydebanerne i DGI-Byen onsdag den 24. februar og være med til markeringen af årsdagen. Aftenens program vil være et typisk skyttelaugs program, hvor skydning, hyggeligt samvær og lidt godt til ganen blandes i én cocktail. Aftenen vil således byde på en 20 skuds fødselsdagsskydning efterfulgt af kaffe, kage og naturligvis et glas portvin. Husk det nu, sæt kryds i kalenderen ved 24. februar.

6 KOMMENDE ARRANGEMENTER 24. FEBRUAR - FØDSELSDAGSSKYDNING 15 M Onsdag den 24. februar kan Skyttelauget fejre sin 74 års dag. Dette skal naturligvis fejres med både skydning, kaffe, kage og et glas portvin. Sæt kryds i kalenderen og kom forbi skydebanerne i DGI Byen og vær med til at fejre dagen. 28. FEBRUAR - SOLDATERSKYDNING Et nyt arrangement har set dagens lys; Soldaterskydning. Arrangementet er et forsøg på at lave en skydning for alle soldaterforeninger i vores landsdelsforening. Skyttelauget er allerede for et halvt års tid siden blevet spurgt, om vi havde lyst til at være med til et sådan arrangement, og det har vi naturligvis. Nu skal vi bare have samlet skytter til at være med. Skydningen vil omfatte en 20-skuds serie, der krydres med en efterfølgende sjov-skydning. Endvidere vil arrangementet indeholde fælles frokost, hvor der serveres 3 stk. smørrebrød og en øl/vand. Der skydes i DGI Byen med skydetid Tilmelding til skydning og spisning ikke senere end 21. februar til formanden. 10. MARTS - TREKANTSKYDNING 15 M Invitation til årets Trekantskydning mellem Skyttelauget, Nordre Birks Garderforening og Søndre Birks Garderforening endnu ikke

7 er modtaget, men det vides det dog med sikkerhed, at skydningen finder sted med Nordrebirk Birks Garderforening som vært. Skydningen vil blive afviklet torsdag den 10. marts 2015, og alle er meget velkommen til at deltage. Efter skydningen vil der være fælles spisning, hvilket formentligt vil ske i samlingslokalerne på Sorgenfri Slot. Da Trekantskydningen er for alle gamle gardere, så meld dig til. Tilmelding skal ske ikke senere end 2. marts, og kan ske enten til en træningsaften på 15 m eller ved mail til formanden. 13. MARTS - REGIONSSKYDNING 15 M Ej heller til dette arrangement er der endnu tilgået invitation, men det er lykkedes redaktionen at opsnuse, at skydningen finder sted søndag den 13. marts og at der skydes med Søndre Birks Garderforening som vært. Vi skal altså igen til Glostrup. Regionsskydning er for alle, og Skyttelauget vil naturligvis deltage med et hold. Arrangementets program byder på fælles morgenbord, en 20-skuds konkurrenceskydning, fælles frokost med medbragt mad, præmieuddeling og masser af soldaterhistorier. Har du lyst til at deltage sker tilmelding til formanden ikke senere end 9. marts. Tilmelding enten på skydebanen eller mail. Nærmere information om starttidspunkt og den fælles frokost vil tilgå, når invitation er modtaget..

8 ÅRETS BANKO-AFTEN Et helt års venten er snart overstået, og man kan nu begynde at se frem til Skyttelaugets bankoaften. Denne - Årets bankoaften - er fastsat til onsdag den 10. februar 2016, og du er naturligvis meget velkommen. Aftenens forløb vil være en blanding af spænding og hygge. Man mødes i slottets cafeteria og hilser pænt på hinanden, inden man med iver og koncentration dykker ned i kassen med bankoplader. Her findes de helt rigtige plader, indeholdende alle de helt rigtige vindernumre, betaler herfor, og afventer så at spillet skal begynde. Frederiksberg Slot vil også i år danne de ydre rammer for Skyttelaugets Banko, ligesom slottet har gjort i efterhånden flere år. De ydre rammer synes dermed passende til Årets Banko-aften. Tilmelding til deltagelse er nødvendigt, da en deltagerliste skal afleveres til vagten på Frederiksberg Slot. Tilmelding sker enten på skydebanen eller ved mail til stoltenborg@mail.dk. Tilmelding senest 9. februar. Indkørsel til slottet sker ad Roskildevej inde fra byen, og så til højre ind gennem porten, og parkeringen er fri i slotsgården.

9 FREDERIKSBERG SLOT Og så er der det med præmierne. Hvor andre bankospil har et præmiebord, så har Skyttelauget Præmiebordet. Et rigt udvalg af dejlige præmier vil være at finde på præmiebordet, og der er således meget at spille om. Eneste udfordring er dog, om alle forstår at beherske sig, så der kan ske en jævn fordeling af præmierne. Dørene til bankosalen vil blive åbnet kl , og her vil der også blive åbnet for salg af plader. Vil man således være sikker på, at der ikke kommer nogen og snupper de rigtige plader, og vil man samtidig være sikker på at finde den helt rigtige vinderstol, så er det kl , at man skal være klar. Præcis kl vil aftenens første nummer blive råbt op, og herefter går det slag i slag med gode numre indtil præmiebordet er tomt. Deltagelse i Skyttelaugets bankoaften er naturligvis for alle gamle gardere med familie, samt gode venner af Skyttelauget. Forudsætning for deltagelse er, at man møder frem med godt humør og lyst til en hyggelig aften. Økonomi pladerne er som sædvanlig meget billige, men tag rigeligt med kontanter med, for man ved jo aldrig På gensyn til banko i Skyttelauget onsdag

10 TREKANTSKYDNING 15 M Som nogen måske kan huske, blev den planlagte Trekantskydning mellem Sdr. Birk, Ndr. Birk og Garderforeningen i København aflyst tilbage i marts måned Aflysningen skyldtes pludseligt mandefald som følge af sygdom hos Sdr. Birk, der skulle stå for arrangementet. Skydningen blev dog ikke aflyst, men blot flyttet til efteråret Den senere invitation meddelte, at skydebanerne i Glostruphallen ville stå klar til at modtage de 3 foreninger onsdag den 28. oktober Dagen for Trekantskydningen oprandt og 11 skytter fra Skyttelauget op på banerne i Glostrup klar til at tage kampen op. Vanen tro kan det være lidt svært at få gamle gardere ind på standpladserne, for der er altid lige lidt der skal fortælles, når man møder hinanden på tværs af foreningerne. Det lykkedes dog at få gang i skydningen, og her måtte Skyttelaugets deltagere nok erkende, at selvom der i Glostrup Hallen er elektroniske skydebaner, så er det nok ikke de bedste baner. Elektronikken fejler ikke noget, men standpladsbordene står ikke fast. Dette betød, at flere skytter oplevede, at bordene flyttede sig fremad, mens man stod med geværet i skydestilling og var ved at afgive skud. Skydestilling og sigte blev således ændret under afgivelse af skud, - og det er langt fra heldigt. Nå men alle fik dog skudt, og udfordringerne på skydebanen gav stof til snak rundt om bordet ved den efterfølgende spisning. Da alle var blevet mætte og kaffen serveret var der uddeling af præmier. Samlet blev det flot for Skyttelauget, der gik hjem med 3 pokaler, - bedste hovedskydning, bedste veteranskytte ved Torben Sonne og bedste seniorskytte ved John Nielsen. Aftenen sluttede invitation fra Ndr. Birk til skydning i marts 2016.

11 FIND VEJ TIL OG I DGI BYEN Hovedindgangen til DGI Byen ligger på hjørnet af Ingerslevsgade og Tietgensgade. Med offentlige transportmidler står man af ved Københavns Hovedbanegård, og så er det lige over for. Med bil er der parkering langs Ingerslevsgade eller Tietgensgade mod betaling, men det siges, at der er gratis parkering ved Øksnehallerne, der ligger et par minutters gang fra DGI Byen. Når man kommer ind af hoveddøren følges afskiltningen til Skyttehuset, der ligger i kælderetagen. Følg skiltene, og så kommer man lige til døren.

12 LIDT OM SKYDEBANER Nu hvor Skyttelauget har skiftet til nye skydebaner kan det nok være interessant at se lidt tilbage i tiden, og genkalde os de gamle skydebaner. Skyttelaugets første skydebaner var i skydekælderen under Østerbro Svømmehal. Skydekælderen bestod af et forholdsvis stort opholdsrum, hvor 5 10 skytteforeninger holdt til hver aften. Her sad man og sludrede, røg en god cigar, og snakkede om skydning og resultater. Selve banerne var efter den tids standard rimeligt gode skydebaner, og med automatisk skivetræk. Standpladserne var lidt trange, og skulle man passere bag en skytte, skulle man tage sig en smule i agt for ikke at komme til at skubbe. Naturligvis var der også udsugning, så luften kunne blive renset. Det var måske ikke den mest effektive udsugning, men igen må man sige, at det efter datidens forhold og regler dog var ganske godt. I starten af 1980 erne begyndte en del af foreningens ældre medlemmer at tale om, at det kunne være spændende at flytte fra Skydekælderen og til egne baner. Dengang som nu er det dog ikke noget man bare gør, for antallet af indendørs 15 m skydebaner var også den gang begrænset. I sommeren 1983 lykkedes det dog at finde en skydebane, hvor der var ledige baner om tirsdagen. Spørgsmålet om mulig flytning blev ført i bestyrelsen, og beslutningen blev taget, - Skyttelauget skulle fraflytte skydekælderen og påbegynde en ny tilværelse på egne skydebaner på Grundvigs Sidevej på Frederiksberg. De nye skydebaner på Grundtvigs Sidevej gav 5 standpladser med automatisk skivetræk, et stort opholdslokale, et lille køkken og så naturligvis toilet.

13 Skytterne gik på med krum hals med skydningen, og alle nød de gode opholdslokaler. Køkkenet indbød, om end det kun var ganske lille i størrelse, naturligvis til at blive brugt, og Skyttelauget afholdt da også i årene på Grundtvigs Sidevej et par arrangementer og herunder en stiftelsesfest i lokalerne. Der var dog også et par store minusser ved Grundtvigs Sidevej. Det første var, at foreningens økonomi ikke helt var gearet til at kunne klare en husleje, hvilket betød, at der i november 1983 blev indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor eneste punkt på dagsordenen var kontingentforhøjelse. Det andet minus var toiletforholdene. Selve toilettet med tønden kunne kun nås fra en sidedør til banerne. Man skulle således ud i det fri, for at komme ind på et lille og u-opvarmet toilet. For herrernes vedkommende var det etableret et pissoir i et hjørne af grunden, og her stod man så i sne og slud. Sidste minus var, at Skyttelauget blev bebrejdet alt, hvad der enten ikke virkede eller gik i stykker i lokalerne. Skydebanerne blev anvendt af i alt 5 skytteforeninger, så det kunne jo ikke undgås, at et eller andet gik itu, - og det var så altid Gardernes skyld. Lidt efter lidt blev Skyttelauget lidt træt af forholdende, og da vi blev tilbudt at komme ind på skydebanerne på Vibevej i København NV, slog vi til. På vibevej blev skydeaftnerne igen flyttet tilbage til onsdag aften. Det var dejligt for ikke bare Skyttelauget, men også for Garderforeningen i København, der meget velvilligt havde rykket sin egen foreningsaften fra om tirsdagen til om onsdagen. Nu blev begge foreningers aften flyttet tilbage til det gamle, hvilket alle var glade for. Skydebanerne på Vibevej gav de samme muligheder som på Grundsvigs Sidevej, men kvaliteten af lokalerne var væsentligt bedre. Eneste egentlige minus var skydebanens standpladsbord,

14 som har lavet af metalrød med en krydsfinerplade som bordplade, og så hjul under, for at det kunne flyttes. Denne konstruktion gjorde, at hele bordet rystede, hvis en skytte lagde sit gevær lidt får hårdt på bordet. For den fritstående skytte betød dette jo ikke så meget, men veteranerne var ikke så glade for rystelserne. Med bedre forhold blev det ligesom naturligt, at der en gang om måneden skulle serveres lidt godt at spise. Handicapskydning med efterfølgende spisning så her dagens lys. Herudover var lokalerne af en sådan størrelse, at juleafslutning, banko og andre arrangementer kunne afholdes på Vibevej. De gode tider varede dog ikke ved, og i begyndelsen af 1995 erfarede bestyrelsen, at skydebanerne på Vibevej stod over for en snarlig lukning og nedrivning. Det var derfor tid til igen at se sig om efter nye skydebaner. Fra anden side blev bestyrelsen orienteret om, at der var en mulighed for skydebaner på Carlsberg. To mand drog afsted for at forhøre sig nærmere, og kom tilbage med en bekræftelse på, at Skyttelauget fra januar 1996 kunne få skydebaner om onsdagen på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter. Fra tanke til handling var der ikke langt. Beslutningen om flytning blev truffet, og allerede onsdag den 3. januar 1996 blev sæsonen på nye skydebaner åbnet med handicapskydning og spisning. 20 år på Carlsberg-Tuborg Fritidscenter er nu gået. Oplevelserne har været mangfoldige, og et tilbageblik vil sige, at det har været en god tid. Vi må dog erkende, at kvaliteten af banerne er faldet markant over de sidste par år, ligesom rengøring har været et næsten ikke eksisterende fænomen. Summa summarum har der dog været mange gode år. Nu er Skyttelauget så flyttet igen, og er om ikke helt geografisk tilbage, hvor det hele begyndte; nemlig i Københavns kommunes lokaler.

15 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FORMAND KASSERER Jan Stoltenborg Ole C. Rasmussen Jægergangen 11 Rødkildevej Bagsværd 2400 København NV Tlf.: Tlf.: Giro-konto: Reg. Nr.1551 Konto Nr NÆSTFORMAND Ole Abildgaard Æblets Kvarter 7 B Viskumvej Albertslund 2770 Kastrup SKYDEUDVALG John Nielsen Tlf.: Tlf.: o.abildgaard@adslhome.dk viskum20@gmail.com SKYDEUDVALG SIGTEKORNET Leif Zachariassen Jan Stoltenborg Frederiksborgvej 174 Jægergangen København NV 2880 Bagsværd Tlf.: Tlf.: stoltenborg@mail.dk GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN FORMAND KASSERER Jørn Knudsen Niels M. Knudsen Strandboulevarden 175, st. th. Fælleddiget København Ø 2300 København S Tlf.: Tlf.: formand@garderforeningen.dk kasserer@garderforeningen.dk SKYDEBANER KORTDISTANCE DGI Byen LANGDISTANCE Københavns Skyttecenter Selinevej 5, Kalvebod Tlf.: (vagten)

16 JANUAR Onsdag 06 Handicapskydning og spisning kl Søndag 10 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Onsdag 20 Træning 15 m kl Søndag 24 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 27 Træning 15 m kl FEBRUAR Onsdag 03 Træning 15 m kl Søndag 07 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 10 Banko kl Onsdag 17 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 21 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 24 Træning 15 m kl Søndag 28 Soldaterskydning i DGI Byen kl MARTS Onsdag 02 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Søndag 06 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 09 Træning 15 m kl Torsdag 10 Trekantskydning 15 m hos Ndr. Birk kl Søndag 13 Regionsskydning ved Sdr Birk kl Onsdag 16 Træning 15 m kl Søndag 20 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 23 Træning 15 m kl APRIL Søndag 03 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 06 Træning, handicapskydning og spisning 15 m kl Onsdag 13 Træning 15 m kl Søndag 17 Langdistance på Kalvebod kl Onsdag 20 Mesterskab 15 m kl Onsdag 27 Generalforsamling kl. 1830

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1

52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 52. Årgang Januar 2013 Nr. 1 Jul og Nytår er nu overstået, og forhåbentligt har alle haft nogle gode dage med afslapning og hygge i familiens skød. Nu er det imidlertid blevet hverdag igen, og et nyt år

Læs mere

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG

SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG 52. Årgang April 2013 Nr.2 SKYTTELAUGETS 71 ÅRS FØDSELSDAG Fødselsdagskagen skæres for i lige store stykker. Portvinen åbnes med sikker hånd og så TILLYKKE Den 25. februar fyldte Skyttelauget 71 år, hvilket

Læs mere

55. Årgang April 2016 Nr. 2

55. Årgang April 2016 Nr. 2 55. Årgang April 2016 Nr. 2 Nu kan det ikke skjules længere, at sommeren er på vej. Solen er begyndt at vise sig oftere, og lidt varmere vejr er begyndt at indfinde. Med sommerens komme er det også ved

Læs mere

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på

Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse spændende og sjove aktiviteter. Frem til april bydes der blandt andet på 54. Årgang Januar 2015 Nr. 1 BANKO 11. FEBRUAR NAIS SKYDNING JANUAR - APRIL HANDICAP OG SPISNING LANDSSKYDNING JANUAR - APRIL Skyttelauget ønsker godt nytår, og byder velkommen til et år, med en masse

Læs mere

57. Årgang Januar 2018 Nr.1

57. Årgang Januar 2018 Nr.1 57. Årgang Januar 2018 Nr.1 Vågner vågner danske helte, springer op og spænder bælte, - sådan skriver Grundvig i Bjarkemålets efterklang, hvor han beskriver, hvordan Rolf Krake og hans mænd blev vækket

Læs mere

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM

GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM 56. Årgang Januar 2017 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG KAN DEN 25. FEBRUAR 2017 FEJRE SIT 75 ÅRS JUBILÆUM LANDSSKYDNING 15 M Næste store skydning for alle gamle gardere er Landsskydning 15 m. Også i

Læs mere

55. Årgang August 2016 Nr. 3

55. Årgang August 2016 Nr. 3 55. Årgang August 2016 Nr. 3 Efter et par måneder, hvor skydningen har ligget lidt i dvale, er det så småt ved at være tiden til at starte op igen. I august måned tages der hul på andet halvår på langdistancen,

Læs mere

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2

57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 57. Årgang APRIL 2018 Nr.2 En kortdistancesæson lakker mod enden. Sæsonen har tilbudt alle de kendte aktiviteter, såsom ugentlige træningsaftener, handicapskydninger med spisning, banko, juleafslutning

Læs mere

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m

53. Årgang Januar 2014 Nr. 1. Landsskydning 15 m. Spisning på 15 m 53. Årgang Januar 2014 Nr. 1 Landsskydning 15 m Spisning på 15 m Banko 5. februar Kontingent 2014 KONTINGENT 2014 At få en kasserer til at smile er ikke nemt. Det forlyder dog fra pålidelig kilde, at Skyttelaugets

Læs mere

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget.

Hermed ønskes alle et godt nytår, og på gensyn i Skyttelauget. 58. Årgang Januar 2019 Nr.1 Med årsskiftet har vi sagt farvel til 2018 og god dag til en nyt og ubrugt 2019. Vi kan se tilbage på et år med mange aktiviteter i Skyttelauget, med mange hyggelige stunder,

Læs mere

55. Årgang November 2016 Nr.4

55. Årgang November 2016 Nr.4 55. Årgang November 2016 Nr.4 Julen nærmer sig, og masser af travlhed og mange gøremål vil uden tvivl komme til at præge hverdagen. Ser vi tilbage på tidligere år, så bliver i år nok ikke anderledes. Vi

Læs mere

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne

51. Årgang April 2012 Nr.2. Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne 51. Årgang April 2012 Nr.2 Et par højdepunkter fra Skyttelaugets 70 års fødselsdagsfrokost lørdag den 10. marts på Livgardens Kaserne REGIONSSKYDNING 15 M Søndag den 25. marts var der indbudt til Regionsskydning

Læs mere

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul.

På langdistancen har skydningerne været i gang siden starten af august, og der vil være skydninger helt frem til lige inden jul. 56. Årgang August 2017 Nr. 3 Sommeren er nu ved at gå på hæld. Enkelte vil måske sige, at vi ikke har haft sommer i år, og det skal da også indrømmes, at der har været noget mere regn, end vi kunne ønske

Læs mere

54. Årgang April 2015 Nr. 2

54. Årgang April 2015 Nr. 2 54. Årgang April 2015 Nr. 2 Sommeren er på vej, og forhåbentligt når den snart vore breddegrader. Vinteren har dog ikke helt sluppet sit tag, og Skyttelauget er således endnu ikke klar til at fokusere

Læs mere

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN

49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN 49. Årgang August 2010 Nr. 3 KORTDISTANCEN ER NU ÅBEN IGEN FUGLESKYDNING 15. SEPTEMBER 2010 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG ØNSKER GARDERFORENINGEN I KØBENHAVN TILLYKKE MED 125 ÅRS JUBILÆET 25. AUGUST 2010

Læs mere

54. Årgang September 2015 Nr. 3

54. Årgang September 2015 Nr. 3 54. Årgang September 2015 Nr. 3 Efter en lang vinter med masser af aktiviteter på såvel kortdistancen som langdistancen sluttede sidste sæson med en generalforsamling lidt ud over det sædvanlige for Skyttelauget.

Læs mere

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder:

51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: 51. Årgang September 2012 Nr. 3 Skyttelauget tilbyder: Landsskydning 200 m i hele september Vingsted 15. september Fugleskydning 19. september Våbenkontrol i september og oktober Ny kortdistancesæson fra

Læs mere

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM

51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG FEBRUAR ÅRS JUBILÆUM 51. Årgang Januar 2012 Nr.1 GARDERFORENINGENS SKYTTELAUG 1942 25. FEBRUAR 2012 70 ÅRS JUBILÆUM FROKOST LØRDAG 10. MARTS OFFICERSMESSEN LIVGARDENS KASERNE SKYTTELAUGETS BANKOAFTEN ONSDAG 8. FEBRUAR 2012

Læs mere

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR

SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR 50. Årgang Marts 2011 Nr.2 SKYTTELAUGET FYLDER 69 ÅR GENERALFORSAMLING ONSDAG DEN 27. APRIL KL. 18.30 PÅ FREDERIKSBERG SLOT. AMTSMESTERSKABER PÅ 15 M Mon ikke at alle kender til, at der pludselig står

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren..

Giiiiiiiv agt! På trrre geledder.. ..til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.. .. til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.. 49. Årgang April 2010 Nr. 2 Giiiiiiiv agt! På trrre geledder....til Generalforsamling i Skyttelauget onsdag den 28. april.... til 300 m aftenstævner hen over hele sommeren.... og til 200 m sommerskydning....trrrææææd

Læs mere

50. Årgang August 2011 Nr. 3

50. Årgang August 2011 Nr. 3 50. Årgang August 2011 Nr. 3 FUGLESKYDNING 21. SEPTEMBER 2011 LANDSSKYDNING 200 M VINGSTED 17. SEPTEMBER VÅBENKONTROL SOMMERTURNERING 50 M & SOMMERSKYDNING 200 M Sommerturnering 50 m og Sommerskydning

Læs mere

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016

Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Hejnsvig Jagtforening 2015/2016 Aktivitets program for Hejnsvig Jagtforening Foreningens årlige fællesjagt. Lørdag d. 5/12 2015 har vi vores årlige fællesjagt. Vi starter med morgenkaffe i det gamle klubhus

Læs mere

WWW.OS-JAGTFORENING.DK

WWW.OS-JAGTFORENING.DK ÅRSPROGRAM 2016 2016 BESTYRELSEN Telefon E-Mail Formand Carsten Jørgensen 40824974 cjo@os-jagtforening.dk Næstformand Jan Hjort Pedersen 23256290 jhj@os-jagtforening.dk Kasserer Peder Johansen 30495351

Læs mere

56. Årgang November 2017 Nr.4

56. Årgang November 2017 Nr.4 56. Årgang November 2017 Nr.4 De første butikker har for længst sat juleslik og nisser på hylderne, og de første julekataloger og tilbud er også for længst landet i postkassen. Nu er det ikke til at fornægte,

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL

50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL 50. Årgang Februar 2011 Nr.1 STORE BANKOAFTEN 16. FEBRUAR KL. 18.10 LANGDISTANCE REGIONSKYDNING 15 M KONTIGENT HANDICAP TREKANTSKYDNING 15 M GENERALFORSAMLINGER LANDSSKYDNING 15 M JULEN VARER LÆNGE, KOSTER

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

53. Årgang September 2014 Nr. 3

53. Årgang September 2014 Nr. 3 53. Årgang September 2014 Nr. 3 Efter en velfortjent sommerferie, hvor vejret har været helt usædvanligt dejligt med sol og varme, har Skyttelauget nu igen taget fat på skydningen. Den 3. august blev de

Læs mere

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30

Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Nr. 4. Oktober kvartal 2007 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Gevær starter igen på stadion torsdag den 4. oktober kl. 18.30 Billedet er godt nok brugt før men stoltheden over en god serie lever

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 3. - 4. AUGUST 2013 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2013 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4

57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 57. Årgang NOVEMBER 2018 Nr.4 Det gamle år rinder på hæld, og snart skal et nyt til at begynde. Hvad det nye år vil bringe, er endnu for tidligt at sige noget om. Hvad man derimod kan er, at se tilbage

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2011 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2011 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2014/15 Så går vi videre med den ordinære generalforsamling og også velkommen til den. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne

Læs mere

54. Årgang November 2015 Nr. 4

54. Årgang November 2015 Nr. 4 54. Årgang November 2015 Nr. 4 Sidste blad på årets kalender er ved at skulle vendes. Det har været et år med megen aktivitet, og med et par overraskelser og udfordringer som måske eller måske ikke var

Læs mere

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012

15 m Ø STÆVNE. 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2012 15 m Ø STÆVNE 31. Januar 2012 & 2. -3. -4. -5. og 6. Februar 2012 & 7. -8. -10. -11. og 12. Februar 2012 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 6. - 7. AUGUST 2016 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2016 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200 m-skytter

Læs mere

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015

HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november. DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. Nr. 4. oktober kvartal 2015 Nr. 4. oktober kvartal 2015 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby DM sølv til SKL i sekund skydning for veteraner. HUSK Våbeneftersyn Onsdag d. 21. oktober Onsdag d. 24. november Geværer Pistoler

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang

Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Hosebåndet Medlemsblad Sæsonstart Nr. 2 oktober 2014-28. årgang Vi har nu danset de to første måneder af sæsonen 14-15 og kan konstatere, at vi har haft en medlemstilgang, der bevirker at vi på en normal

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Jagtnyt. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. Årgang 14 nr. 1 Januar 2015. Lyngby-Gladsaxe Jagtforening. ønsker alle medlemmer et godt nytår! Jagtnyt Lyngby-Gladsaxe Jagtforening Årgang 14 nr. 1 Januar 2015 Lyngby-Gladsaxe Jagtforening ønsker alle medlemmer et godt nytår! Formand Morten Hejl takker af. Dennis Larsen (tv) og Thomas Bekkevold

Læs mere

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften

GULDGÅSESKYDNING. 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning. Grillaften GULDGÅSESKYDNING 50 m - 200 m - 300 m NM red. Finaleskydning Grillaften 8. - 9. AUGUST 2009 Ornebjerg Skytteforening Velkommen til Guldgåseskydning 2009 Vi inviterer alle interesserede 50- og 200M-skytter

Læs mere

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006

TAK - Nyhedsbrev Nov.2006 vokser, år for år og stiller store krav til Indhold af nyhedsbrevet: os som forening. Det var/er tanken at en generalforsamling i juni ville tiltrække flere medlemmer og gøre det til en mere nærværende

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Sæsonens første træningsdag

Sæsonens første træningsdag Sæsonens første træningsdag Vækkeuret ringede kl.6.00 her til morgen. Jeg var spændt men også lidt nervøs for hvordan dagen i dag kom til at forløbe. Mest nervøs var jeg nok fordi jeg selv skulle gå på

Læs mere

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND

INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND INDBYDELSE TIL GENERALFORSAMLING MED FRIESER-HESTEN MIDTJYLLAND Du indbydes hermed til vores årlige generalforsamling. Vi ser frem til en hyggelig dag med en masse spændende på agendaen. Frieser-Hesten

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul.

Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. 53. Årgang November 2014 Nr. 4 Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier og venner en rigtig glædelig jul. Tak for året der er gået, og på gensyn på skydebanerne. EN AFTEN PÅ BOWLINGBANEN

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon

Dalgas Stævnet. Et stævne med mange muligheder. 5-6 og 7. september. 25-50-200-300m Terræn og Biatlon Dalgas Stævnet Et stævne med mange muligheder 5-6 og 7. september 25-50-200-300m Terræn og Biatlon 2 50-200-300m og 300m NM 50 meter riffel Skydetider: Fredag kl. 17.00-21.00 Lørdag kl. 09.00-13.30 Søndag

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 02. 2009.

Nyhedsbrev nr. 02. 2009. Generalforsamling. Dagsorden: søndag den 29-03- 09 1. Valg af ordstyrer.: Søren Torense Nyhedsbrev nr. 02. 2009. 2. Valg af referent.: Henrik Rasmussen 2. Beretning ved formanden, (er vedlagt). Godkendt.

Læs mere

Velkommen til sæson 2012

Velkommen til sæson 2012 Velkommen til sæson 2012 Sæson start Så er det atter blevet tid til at byde nye som gamle medlemmer velkommen til en ny tennis sæson den 27. i rækken. Ja du læste rigtig. Det er NU, du skal finde din ketcher

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Nyhedsbrev vinter 2016

Nyhedsbrev vinter 2016 Herning Aarhus København Nyhedsbrev vinter 2016 Vi håber, du har haft en dejlig jul og er kommet godt ind i det nye år. Vi ser tilbage på et 2015, der bød på mange gode oplevelser sammen med jer, herunder

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen.

SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7. Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. SUPERVETERANERNE NR. 26 JULI 2012 ÅRGANG 7 Så gik den første halvsæson med ny formand, endda en spillende en af slagsen. Han har med stor ihærdighed forsøgt at skabe lidt mere diciplin på holdet, så nu

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Februar 2014 nr. 6 OBS OBS Danseaften d. 27. marts aflyst - kursus d. 30. marts - Se nedenfor og kalenderen Kære dansere og

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m

Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning. Pistol 15 m Vejledende regler for åbne stævner og indledende skydninger til Internetskydning Pistol 15 m Pistol 15 m Opdateret september 2014 Generelle bestemmelser 1. Tilmeldelse 1.1. Deltagerberettigede er alle,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

56. Årgang April 2017 Nr. 2

56. Årgang April 2017 Nr. 2 56. Årgang April 2017 Nr. 2 Generalforsamling Frederiksberg Slot Slut på kortdistancesæsonen Bankoaften på Frederiksberg Slot Mumieskydning i DGI-Byen 25. Februar 2017 75 års jubilæum Regionsskydning i

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007

Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Referat fra medlemsmøde den 25. september 2007 Fremmødt: Bethina, William, Bjarne Andreasen, Pauli, Gunner M, Leif C, Jan Lundkvist, Max Mortensen, Niels Erik Graversen, Troels Christensen, Eva Christensen,

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen.

52. Årgang November 2013 Nr. 4. Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. 52. Årgang November 2013 Nr. 4 Nu er det jul igen, og nu er det jul igen. Garderforeningens Skyttelaug ønsker alle medlemmer samt familier, og venner af Skyttelauget en rigtig glædelig jul. Tak for året

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for

Samlede mødeprogrammer for. Fællesklubberne. i Kongernes Nordsjælland. Gældende for Samlede mødeprogrammer for Fællesklubberne i Kongernes Nordsjælland Gældende for Foråret 2016 1 Allerød og Omegns Frimærkeklub Mødested: Aktivitetshuset, Frederiksborgvej 15, 1. sal, 3450 Allerød Mødetid:

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3

57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 57. Årgang AUGUST 2018 Nr.3 Efter en sommer der nok kommer til at gå over i historien, må vi konstatere, at kalenderen fortæller, at vi er på vej mod efterår og vinter. Med efterår og vinter i vente kan

Læs mere

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010

15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Indbydelse til Ø-stævne Øst i februar 2010 15 m Ø STÆVNE 4. -5. -6. -7. FEBRUAR ÅR 2010 & 11. -12. -13. -14. FEBRUAR ÅR 2010 Ø-udvalget for skydning byder velkommen til 15 m Ø-stævnet år 2010. På næste

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning

Knæk & Bræk. Årgang: 13 - September 2013. Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning Knæk & Bræk Årgang: 13 - September 2013 Læs inde i bladet: Jagter 2013/2014 Ungjæger Resultater lukket skydning Resultater hundetræning 1 Bestyrelse Sunds Jagtforening Formand Henrik Kristensen Hjejlevej

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen

Husavis. Hvalsø Ældrecenter juli 2012. At leve er ikke nok, solskin, frihed og en lille blomst må man have H.C. Andersen Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Peder Poulsen, Formand. Hother Husted. Inge Lise Bech. Margurite

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere