NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O"

Transkript

1 NEW HOLLAND CX5OOO & CX6OOO CX5O8O I CX5O9O I CX6O8O I CX6O9O

2 2 3 NY CX5OOO - CX6OOO. ALLE AFGRØDER, ALLE LANDBRUG. FREMRAGENDE KAPACITET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere yder en fremragende præstation i marken. Det avancerede tærskedesign og den unikke soldkasse sikrer en høj kapacitet med imponerende kørehastigheder og højt dagligt udbytte. OPTIMAL ALSIDIGHED Skiftet mellem forskellige afgrøder har aldrig været nemmere takket være den lette udskiftning af brosektioner. Derudover sikrer de brugervenlige automatiske afgrødeindstillinger, at CX mejetærskeren leverer en optimal præstation under alle arbejdsforhold og alle typer afgrøder. Et stort udvalg af skæreborde og majsudstyr sikrer maksimal udnyttelse af mejetærskeren. SAMME HØJTEKNOLOGISKE FUNKTIONER Designet af de nye New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskere understreger de stærke bånd til New Hollands flagskibsmejetærskerserie, ligesom de yder samme høje kapacitet og præstation. De professionelle brugere nyder at arbejde med en mejetærsker, som er fremstillet til mange års brug med avanceret teknologi og en lang række automatiske funktioner.

3 FREMRAGENDE HØSTKVALITET Optimal sikkerhed for ren vare med ubeskadigede kerner og en halmkvalitet, som lever op til kundernes krav ved hjælp af de mange muligheder for hurtig og let finindstilling af mejetærskeren. LET BETJENING Med effektiv automatisk justering af alle mejetærskerens basisfunktioner har føreren tryghed og sikkerhed under arbejdet. Den høje komfort i Discovery III førerkabinen mindsker træthed, og der er mindre behov for konstant koncentration under selv de længste arbejdsdage. Basismodeller CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Skærebordsbredde (m) 4,00-7,32 4,57-7,32 4,57-9,14 5,18-9, omdr/min. (kw/hk) 175/ / / /300 Max 2000 omdr/min. (kw/hk) 190/ / / /333 Cylinderbredde / Diameter (m) 1,3 / 0,60 1,3 / 0,60 1,56 / 0,60 1,56 / 0,60 Antal halmrystere Korntankkapacitet / Hillside-version (l) /

4 4 5 SERIEN EN MEJETÆRSKER TIL ENHVER OPGAVE ALTID EN MODEL, SOM PASSER TIL DINE BEHOV Der er altid en CX model, som dækker præcist dine behov. Der er to CX5000 modeller med fem halmrystere og to CX6000 modeller med seks halmrystere. De har alle en 60 cm cylinderdiameter og kan specificeres med 2- eller 4-cylinder tærsketeknologi. Common rail motorerne overholder TIER 4A emissionsstandarder og max. effekt (ved omdr/min.) dækker området fra 258 hk til 333 hk. Med Smart Sieve systemet undgås påvirkninger af sidehældninger på op til 25% i begge sider og standard Opti-Fan systemet justerer blæserhastigheden i henhold til mejetærskerens hældning. High-Capacity, Extra-Capacity op til 9,00 m og Varifeed skæreborde op til 7,24 m er tilgængelige samt 5-, 6- og 8-række majsborde. LATERALE-MODELLEN BEVARER DEN HØJE KAPACITET PÅ STEJLE SKRÅNINGER For konstant og ensartet præstation i skrånende terræn, tilbydes modellerne CX5090 og CX6090 i en Laterale version. Et ukompliceret og stærkt automatisk nivelleringssystem sikrer opretning på tværs af skråninger på op til 18% i begge sider. Den jævne fordeling af kornet for optimal renseeffektivitet samt fremragende kvalitet og trækevne sikrer optimal CX præstation under de lange arbejdsdage. LATERALE-MODELLER CX5O9O CX6O9O 2100 omdr/min. (kw/hk) 200/ /300 Max omdr/min. (kw/hk) 220/ /333 Opretning på skråninger (%) Antal halmrystere 5 6 Korntankkapacitet (l) /

5 HILLSIDE-MODELLER FOR OPTIMAL HØSTFUNKTION Til professionelt mejetærskerarbejde i stærkt skrånende terræn tilbyder New Holland modellen CX5090 Hillside. Effektiv udskillelse- og rensefunktion sikres ved hjælp af to uafhængige hydrauliksystemer: et for korrigering af sideværts opretning og et for korrigeringer på langs. Sikkerhed og effektivitet i marken øges, fordi trækkende hjul holdes lodrette. Den stærke motor leverer en max. effekt på 300 hk, og heavy-duty hydrostatisk transmission og store skivebremser sikrer optimal præstation i marken. Hillside-modeller er også tilgængelige i en smal version med en max. totalbredde på 3,5 m. HILLSIDE-VERSIONER På tværs af Opad Nedad skråninger Opretningsgrad: (%)

6 6 7 SKÆREBORDE EN PERFEKT START HIGH-KAPACITET SKÆREBORDE HOLDER CX I FULDE OMDREJNINGER Et stærkt afgrødeflow lige fra starten: den store vinde med let justering, den effektive knivfunktion og indføringspigge i hele sneglens indføringsbredde sikrer ensartet indføring af afgrøden fra første færd. Der spildes aldrig værdifuld tid med det hurtigkoblede skærebordssystem og den effektive fjernelse af eventuelle tilstopninger. BESKYT DE VÆRDIFULDE KERNER Lige efter høsten på det optimale modningstidspunkt vil der uværgelig være spild fra rapsplanterne. En specialdesignet og fremstillet sidekniv forhindrer at afgrøden beskadiges og reducerer kernespild til et minimum. FULD TRYGHED FOR FØREREN Den automatiske skærebordshøjdekontrol giver føreren mulighed for at vælge mellem skærehøjde eller flydestilling, og sikrer perfekt funktion af skærebordet under normale arbejdsforhold. Lateralfloat systemet sikrer korrekt opretning af skærebordet i ujævne marker og optimal førerkomfort, og funktionen foregår automatisk, hvis Autofloat systemet er monteret.

7 VARIFEED SKÆREBORDE TILPASSER SIG AFGRØDEN For at kunne arbejde med den optimale skærebordsopsætning i en bestemt afgrøde, kan knivens position justeres på Varifeed skærebordene. Frem- og tilbagejustering op til 500 mm gør det muligt at finde den perfekte knivplacering og sikrer maksimal skæreeffektivitet og korrekt indføring uanset forholdene. Den elektrohydrauliske justering foretages fra kabinen og skærebordsbunden er lukket i alle knivpositioner. TUNGE KORNSORTER OG LANGT HALM KAN KRÆVE SÆRLIG OPMÆRKSOMHED For bedre håndtering af store afgrødemængder og langt halm, giver den forreste knivposition på Extra-Capacity skærebordet et større indføringsareal. For ekstra pålidelighed og præstation er vinden hydraulisk drevet. Skæreborde CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Skærebredde High-Capacity skærebord ** (m) 4,00-7,32 4,57-7,32 ** 4,57-9,14 4,57-9,14 Skærebredde Extra-Capacity skærebord ** (m) 6,10-7,32 6,10-7,32 ** 6,10-9,14 6,10-9,14 Skærebredde Varifeed skærebord ** (m) 5,18-7,32 5,18-7,32 ** 5,18-7,32 5,18-7,32 Skærebredde High-Capacity Hill Side skærebord (m) 4,57-6,10 ** Ikke tilgængeligt på Hillside-version Ikke tilgængeligt For optimal placering af skærebordet i ujævnt terræn, korrigerer Autofloat II systemet for udsvingninger i vægtsignalet. Denne funktion hindrer skærebordet i at skubbe mod jorden ved kørsel ned ad bakker og bevarer den korrekte stubhøjde, når der høstes opad på skråninger.

8 8 9 MAJSBORDE DET PERFEKTE MATCH MAJSBORDE MED EN PRÆSTATION, SOM MATCHER DEN HØJE CX PRODUKTIVITET Et udvalg af højpræstations New Holland fem-, sekseller otte-rækker majsborde er tilgængeligt til de professionelle majsdyrkere. Både de faste, eller til kørsel på landevej, opklappelige versioner er designet for optimal præstation under skiftende afgrødeforhold. Stængelrullerne har 4 knive for effektiv håndtering af enhver størrelse stængler og dækpladerne justeres elektrisk fra kabinen for tilpasning til de forskellige stængel- og kolbestørrelser. Der er mulighed for montering af roterende stråskillere for ekstra blød indførsel af liggende majsafgrøder. Majsborde CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Opklappelige majsborde Antal rækker 6 6** 6 6** - 8** Faste majsborde Antal rækker 5-6 5** ** Ikke tilgængelige for Hillside-versioner

9 OPTIMAL SNITNING For finsnitning og fremragende spredning af det snittede materiale kan der monteres integrerede stængelknusere, og den individuelle tilkobling af rækkerne sikrer maksimal fleksibilitet. Brugere af New Holland majsborde med integrerede stængelknuser bekræfter den optimale snittefunktion. PERFEKT TILPASNING TIL AFGRØDEN Effektiv tærskning af majs og bønner kræver lave cylinderomdr/min.. Der kan monteres cylinderhastighedsreducer for individuel tilpasning, hvilket øger mejetærskerens alsidighed. KLAR TIL OPGAVER I SKRÅNENDE MARKER Det er intet problem at arbejde med New Holland majsborde i ujævne eller skrånende marker. Når bordene er monteret på Laterale modeller, håndterer den specielle drivlinie let og ubesværet de skiftende bordpositioner. RÆKKESTYRING GIVER HØJ PRÆSTATION Lange arbejdsdage kræver høj koncentration fra føreren. Digitale følere på det automatiske rækkestyringssystem overvåger konstant mejetærskerens position og holder den på sporet for præcis høstfunktion. Udover at mindske førertrætheden reducerer det automatiske rækkestyringssystem også afgrødespildet.

10 10 11 TÆRSKNING OG UDSKILLELSE FIRE-CYLINDER TÆRSKNING OG UDSKILLELSE ØGER UDBYTTET New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskermodellerne er udstyret med fire-cylinder teknologi: tærskecylinder med Opti-Thresh system, halmvinde, roterende kerneudskiller og Straw Flow halmvinde. Det utroligt alsidige system kan tilpasses en lang række forskellige afgrøder og høstforhold uden at gå på kompromis med kerne- og halmkvaliteten eller produktiviteten. HALMVINDE EKSTRAUDSTYR HOVED TÆRSKECYLINDER STRAW HALMVINDE FLOW ROTERENDE KERNEUDSKILLER STANDARD IMPONERENDE TÆRSKNING PRODUCERER INTAKTE KERNER Tærskeeffekten på den store cylinder med en diameter på 60 cm, frigør blidt, men effektivt alle kerner fra aksene i selv de tykkeste afgrødelag. Med en omslutningsvinkel på op til 121 grader, er tærskebroens areal enormt. Justering af cylinderomdrejninger og finindstillinger af tærskebroen styres fra førerkabinen.

11 SOLID EFFEKTIVITET Den endelige udskillelse af resterende kerner efter den intense udskillelse ved hjælp af fire-cylinder teknologien, håndteres af hamlrysterne. Deres lukkede bund giver ekstra styrke og holdbarhed, og sikrer en jævn levering af de udskillede kerner til tilløbsplanet, når der arbejdes på sideskråninger. ØGET UDBYTTE KENDETEGNENDE FOR NEW HOLLAND New Holland opfandt den roterende kerneudskiller. Denne ekstra cylinder og bro, giver en ekstra tærskning og et accelererende retningsskift, som særdeles effektivt får restkernerne udskilt fra aks og halm. En Straw Flow halmvinde afslutter udskillelsen og leder halmen videre til rysterne.

12 12 13 TÆRSKNING OG UDSKILLELSE LET OG HURTIG TILPASNING TIL ENHVER AFGRØDE For at understrege den utrolige alsidighed har New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskermodellerne et fremragende udvalg af muligheder, som sikrer fremragende præstation i mange typer afgrøder og arbejdsforhold. Det er aldrig nødvendigt at gå på kompromis med kerne- eller halmkvaliteten, og mejetærskerens omstillingsevne fra den ene afgrøde til den anden er utrolig let og ubesværet. TÆRSKEEFFEKT EFTER BEHOV: OPTI-THRESH SYSTEMET Tilpasning i henhold til kornets modenhed og mængde kan foretages med Opti-Thresh systemet ved at justere bagerste del af tærskebroen. Når den er lukket, har tærskebroen en omslutningsvinkel på hele 121. Når den hængslede topsektion flyttes væk fra cylinderen, er kørnerfunktionen mindre aggressiv og halmkvaliteten forbedres. Det er nu meget let at ændre placeringen af Opti-Thresh tærskesektionen. Fire-cylinder teknologi CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Opti-Thresh system Multi-Thresh system Roterende udskiller med Straw Flow vinde O Fuld justerbar Standard O Ekstraudstyr STØRRE ALSIDIGHED MED MULTI-THRESH SYSTEMET Forskellige korntyper eller afgrøder med forskellige fugtindhold kan blandes takket være Multi-Thresh systemet med to justeringspositioner af den roterende kerneudskillerbro. Herudover er der også den dobbelte roterende kerneudskillers hastighedsområde.

13 SEKTIONSOPBYGGET TÆRSKEBRO: LET AT VEDLIGEHOLDE, LET AT SKIFTE Ombygningstiden ændres fra 6 timer til 20 minutter! Når der skiftes til en ny afgrøde, kan følgende brosektioner udskiftes uden at afmontere indføringselevatoren: Std. cylinder & kornbrosektion LETTE JUSTERINGER Håndtagene til ændring af positionen for Opti-Thresh øverste brosektion eller Multi- Thresh roterende kerneudskiller tærskebro er direkte tilgængelige i mejetærskerens højre side. Remstrammeren for ændring af hastigheden for den roterende kerneudskiller er ligeledes let tilgængelig. Std. cylinder & std. majsbrosektion Universal cylinder & risbrosektion SKIFT FRA KORN TIL RIS: UNIVERSALCYLINDER Det er ikke nødvendigt, at udskifte hele cylinderen, når der skiftes fra korn til ris eller omvendt. Slaglerne på universalcylinderen kan udskiftes hurtigt og ubesværet.

14 14 15 RENSESYSTEM EN JÆVN STRØM AF RENT KORN New Holland CX5000 og CX6000 mejetærskermodellernes renseeffektivitet matcher deres høje tærske- og udskillelseskapacitet, Store justerbare, modsat arbejdende solde, og en stærk blæser med en jævn fordeling af luftstrømmen, suppleres af fremragende ekstra funktioner: forrensningssold med ekstra kaskadeeffekt, Smart Sieve konceptet som stort set fjerner effekten ved sidehældninger og det prisvindende Opti-Fan system, der tilpasser luftstrømmen i hele mejetærskerens længde i henhold til dens hældning. UBESVÆRET FUNKTION PÅ SKRÅNINGER: DET PATENTEREDE SMART SIEVE SYSTEM MODVIRKER EFFEKTEN AF SIDEHÆLDNINGER MED OP TIL 25% I BEGGE SIDER Smart Sieve systemet danner en sidebevægelse, så kernerne ledes opad. Et ensartet lag af kerner og en jævn luftstrøm i soldenes fulde bredde bevarer den maksimale renseeffektivitet. UDEN SMART SIEVE SYSTEM MED SMART SIEVE SYSTEM VIRKELIG SMART: INGEN RADIALE SVINGNINGER I FLADE MARKER Det avancerede Smart Sieve system kontrollerer bevægelserne til siden i henhold til hældningsgraden. For at undgå uønskede radiale svingninger/bevægelser indeholder systemet en forbindelse til soldenes drejearm. Med dette patenterede system modvirkes radiale svingninger og soldenes perfekte dynamik bevares. ENDNU SMARTERE: AUTOMATISK TILPASNING EFTER KERNESTØRRELSEN Soldenes sideopretning styres ikke alene af hældningsgraden. Også blæserhastigheden, som afhænger af kernestørrelsen, er en afgørende faktor for den optimale kastevinkel. Op ad bakke Flad mark Ned ad bakke PRÆCIS BLÆSERHASTIGHED I SKRÅNENDE TERRÆN MED OPTI-FAN SYSTEMET Det prisvindende Opti-Fan system bygger på en enkel, men utrolig effektiv metode, hvorved der korrigeres for ændringer af afgrødeflowet i hele soldkassens bredde. Uanset om der køres op eller ned ad skråninger, tilpasses blæserhastigheden automatisk i henhold til retningen og hældningsgraden. Lav blæserhastighed Mellem blæserhastighed Høj blæserhastighed

15 EKSTRA KASKADEFUNKTION Et 45 cm langt forrensningssold under blæserkontrol med stejlt fald og ekstra blæserfunktion fjerner en stor mængde avner og kort halm, før den endelige rensning overhovedet er gået i gang. LET AFMONTERING AF TILLØBSPLAN For at bevare tilløbsplanets høje præstation under høst af vanskelige afgrøder som f.eks. raps eller majs, skal det rengøres regelmæssigt, og CX mejetærskernes tilløbsplan er let og hurtigt at afmontere. FINGERSPIDSBETJENING For maksimal renseeffektivitet under skiftende afgrødeforhold, kan soldene justeres fra førerkabinen.

16 16 HÅNDTERING OG OPBEVARING AF KORN UBESVÆRET HÅNDTERING AF STORE KORNMÆNGDER Den store korntankkapacitet kombineret med de hurtige tømmehastigheder giver lange, produktive arbejdsdage. HØJ TØMMEHASTIGHED SPARER TID De høje tømmehastigheder sikrer øget effektivitet. Tømning i selv de højeste kornvogne sker let og ubesværet med direkte tømning ovenfra. Det uhindrede udsyn til tømmesneglen sikrer jævn og konstant høstfunktion under tømningen. Basismodeller CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Korntankkapacitet / Hillside-version (l) / RIGELIG OPBEVARINGSPLADS, KOMPLET FYLDNING Der sikres komplet udnyttelse af den store korntank med det effektive fyldesneglsystem.

17 HÅNDTERING AF HALM OG AVNER 17 DEN PROFESSIONELLE HÅNDTERING AF HALM OG AVNER Halm af høj kvalitet, perfekt til presning, er resultatet af den lange række justeringsmuligheder. I tilfælde, hvor halmen er snittet, er den korrekte håndtering af halm og avner vigtig især hvis der anvendes reduceret jordbearbejdning. HØJKVALITETS BALLER MED GODE FODEREGENSKABER Den ubeskadigede halm, som efterlades i skåret fra en CX5000 eller CX6000 mejetærsker, er resultatet af den skånsomme tærskning. Det nye halmskjold har justerbare river til kontrol af skårbredden. TRE-VEJS BEHANDLING AF HALM OG AVNER: I SKÅRET ELLER PÅ STUBBEN Der er mange muligheder: en avnespreder med to spredeskiver, som spreder avnerne på stubben eller ud i skåret til udnyttelse ved efterfølgende presning. En avneblæser blander avnerne sammen med den halm, der efterfølgende skal snittes. HELT PERFEKT, ENSARTET SNITNING Ekstraudstyret Dual-Chop halmsnitteren indeholder en ekstra rive, som sørger for at få al halmen med, og den gentagne snitning af de lange halmstrå giver en meget ensartet snitning. Den høje snittehastighed og fjernbetjent justering af spredeplader sikrer en effektiv og jævn spredning.

18 18 19 MOTOR OG DRIVLINIER STÆRK OG MILJØVENLIG: EN PERFEKT KOMBINATION. Alle CX5000 og CX6000 mejetærskere er monteret med højtryks common rail, Tier 4A motorer, udviklet af FPT Industrial. Dette er en del af New Holland Agriculture s forpligtelse overfor miljøet: at fremstille maskiner, som gør landbruget mere effektivt, respektere miljøet og samtidig tilbyde skræddersyede løsninger til ethvert produkt. Hele CX5000 og CX6000 Serien anvender ECOBlue SCR-teknologien (Selektiv katalytisk reduktion). Dette efterbehandlingssystem bruger en katalysator til at omdanne de kvælstofdioxider, som findes i udstødningsgassen, til ufarligt vand og kvælstof, som begge findes naturligt i atmosfæren. Eftersom systemet er adskilt fra selve motoren, påvirker det ikke effekten eller momentet, og resultatet er forbedret motorpræstation og forbedret brændstofeffektivitet. Udstødningsgas indeholdende NOx Kvælstof og vand Doseringsmodul Tilførselsmodul SCR-katalysator AdBlue/DEF additiv AdBlue/DEF tank ADBLUE UKOMPLICERET BRUG Adblue er en hovedkomponent i ECOBlue SCR-systemet. Det er en blanding af vand og urea, som tilsættes udstødningsgassen for at fjerne de skadelige stoffer. AdBlue er tilgængelig gennem den lokale New Holland forhandler, og kan opbevares på gården i en beholder af passende størrelse. Det ukomplicerede system er let at bruge påfyld den 120 liter store AdBlue tank på din CX5000/CX6000 mejetærsker, og når den er ved at være tom, vil der blive vist en pop-up meddelelse på IntelliView III skærmen. AdBlue skal kun påfyldes hver anden gang, der fyldes diesel på mejetærskeren. Basismodeller CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Teknologi common rail common rail common rail common rail Nom. effekt (kw/hk) 175/ / / /300 Max. effekt (kw/hk) 190/ / / /333 Regulator elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk

19 SPAR BRÆNDSTOF VED LANDEVEJSKØRSEL NY FARTPILOTFUNKTION For optimalt brændstofforbrug justerer en automatisk motoromdrejningsbegrænser omdrejningerne, når der køres på landevej. BESPARENDE DRIVLINIER Maksimal pålidelighed og et lavt brændstofforbrug er resultatet af de gennemtestede, direkte drivlinier og den stærke 3-trins hydrostatiske transmission. Helt i overensstemmelse med Zedelgem traditionerne er alle mejetærskere bygget med en utrolig stæk ramme, fremstillet af kvalitetsmaterialer. STOR KØLERPAKKE De store kølersektioner og støvfilteret er let tilgængelige for effektiv rensning. UHINDRET ADGANG De store hængslede paneler kan let hæves for hurtig og nem adgang til service. Centrale smørepunkter giver yderligere let adgang og mindsker tidsforbruget på service.

20 20 21 FØRERKOMFORT DEN ULTIMATIVE OPLEVELSE AF PLADS OG KOMFORT FREMRAGENDE UDSYN Der er ingen begrænsninger for det totale udsyn til afgrøden fremad, til skærebordet eller til stubben bag skærebordet takket være de store buede ruder i Discovery III førerkabinen. For øget udsyn kan der også monteres op til 3 kameraer for yderligere førertryghed under bakning og tømning eller ved kontrol af korntankniveauet eller inspektion af afgrøden. KOMFORTABELT, SIKKERT OG BEKVEMT Det komfortable førersæde er luftaffjedret, og et instruktørsæde er standardudstyr ligesom den specialdesignede køleboks. Det lave lydniveau i kabinen giver en afslappet arbejdsplads. For at begrænse mejetærskerens totalbredde under kørsel eller manøvrering, kan stigen svinges ind foran forhjulet.

21 LASERBASERET SMARTSTEER SYSTEM FOR LET KØRSEL SmartSteer styresystemet sikrer utrolig let og præcis styring i kornafgrøder. En laserscanner, monteret på højre platformgelænder, registrerer forskellen mellem snittet og ikke-snittet afgrøde og giver præcis og ubesværet kørsel. KLAR TIL ARBEJDE DØGNET RUNDT Med den komplette serie arbejdslygter, som er standardudstyr, er det nu muligt at arbejde natten igennem for optimal udnyttelse. AUTOMATISK TEMPERATURKONTROL Air-condition er standardudstyr, og hvis ønsket, kan det specificeres med et varmesystem eller med automatisk temperaturkontrolsystem, som automatisk justerer blæserhastigheden i henhold til det ønskede niveau.

22 22 23 KONTROLCENTER UBESVÆRET, OPTIMAL PRÆSTATION Automatiske funktioner giver tidsbesparelser og øget høstpræstation. Multifunktionshåndtaget på CX5000 og CX6000 mejetærskermodellerne er det gennemtestede CommandGrip håndtag, som er indbygget i konsollen til højre for føreren. Konsollens position kan justeres efter førerens behov og CommandGrip er et trykbaseret kørehåndtag, som altid vender tilbage til den mest ergonomiske position uanset kørehastigheden. Håndtaget giver adgang til alle de vigtigste kontrolfunktioner. FARTPILOT OG MEGET MERE En af de automatiske funktioner, som er med til at opretholde det daglige høje præstationsniveau er fartpiloten: Med et enkelt tryk på knapperne på CommandGrip håndtaget, bevarer mejetærskeren en forudindstillet hastighed i marken. Vindehastighed og reversering af skærebord Nødstop (skærebord og tømning) Vindeposition og Varifeed kniv og opfoldeligt majsbord med skifteknap Tømmesneglposition Tømmesnegltilkobling SmartSteer til/fra ELLER genoptag fartpilotfunktionen To-trins skærebord hæve- og sænkesystem og skærebordsopretning Automatisk aktivering af skærebordshøjde Skifteknap (bag) Kørehastighed: tilkobling (bag) Motoromdrejninger Skærebordsbredde: korrigering Skærebordshøjde: hukommelse

23 ET LET TRYK PÅ SKÆRMEN Med levering af informationer om præstationsdata, driftsstatistikker og servicedata er IntelliView III monitoren med til at optimere mejetærskerens præstation, og den store touchskærm er let at bruge. En af de mange tidsbesparende funktioner er den automatiske afgrødeindstilling, hvorved en specifik mejetærskerindstilling kan lagres til senere brug, når den samme situation i marken opstår næste gang. Tærskecylinderhastighed Tærskebroposition Blæserhastighed Øverste sold Nederste sold

24 24 25 FÅ STØRRE UDBYTTE AF DE FRUGTBARE MARKER Forøget udbytte, eller besparelser takket være færre forbrugsstoffer: precision farming er et planteavlskoncept, som anvender positionsbestemte afgrødedata for at opnå optimal jordbehandling og såmængder i de efterfølgende perioder. CX5000 og CX6000 mejetærskermodellerne er fuldt forberedt til arbejde med precision farming udstyr. udbytteføler fugtighedsføler udbytteflow (t/t.) majs hvede bønner raps følersignal (volt) Udbyttemåling: Den eksklusive, patenterede, præcise udbytteføler, udviklet af New Holland, regnes for at være den bedste i denne klasse. Fugtighedsføler: monteret på kornelevatoren, tager regelmæssige prøver af det høstede korn. IKKE BEHOV FOR KALIBRERING Takket være det avancerede koncept, er den enestående New Holland udbytteføler utrolig præcis uanset afgrødetype, mængde eller kernernes fugtindhold. Der er ikke behov for kalibrering mellem marker, afgrøder eller når der skiftes mellem høst af korn og majs. Med den ekstra USB Stick, D-GPS antenne og Precision Farming Desktop software kombineret med et godt kunde supportsystem, er CX mejetærskerne en vigtig medspiller i New Holland Precision Land Management systemer. OPLYSTE MARKER SIKRER EKSTRA PRÆCISION For yderligere assistance både dag og nat, vil ekstraudstyret, det D-GPS-baserede EZ-Guide 500 diodebomsystem, overvåge mejetærskerens spor for at sikre ekstra præcision under høsten og holder føreren koncentreret under de lange arbejdsdage.

25 BAG PRODUKTET UDDANNET TIL AT SIKRE DIG DEN OPTIMALE SUPPORT Din autoriserede New Holland montør modtager regelmæssig træning og opdatering. Dette sker både gennem on-line kurser samt intensive værkstedsbaserede kurser. Dette engagement sikrer, at din forhandler altid har den fornødne kompetence til at servicere de nyeste og mest avancerede New Holland produkter. SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugsbranchen. Rådgivning og finansieringspakker, som er skræddersyet efter kundernes individuelle behov, står til din rådighed. Med CNH Capital, har du den tryghed, som følger med et finansieringsselskab, der er specialist indenfor landbruget. FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR En lang række godkendt ekstraudstyr for optimering af maskinens præstation under alle forhold kan leveres og monteres af forhandleren. Skal New Holland være en del af din dagligdag? Læs mere om det omfattende udvalg på Der er en lang række tilbud til rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj og et stort udvalg af samlemodeller i forskellig målestok samt meget, meget mere. New Holland det unikke valg. DEN FØDTE LEDER

26 26 27 SPECIFIKATIONER MODELLER CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Skærebord Skærebredde: High-Capacity skærebord (m) 4,00-7,32 4,57-7,32 **** 4,57-9,14 5,18-9,14 Extra-Capacity skærebord (m) 6,10-7,32 6,10-7,32 **** 6,10-9,14 6,10-9,14 Varifeed skærebord (500 mm kniv vandring) (m) 5,18-7,32 5,18-7,32 **** 5,18-7,32 5,18-7,32 High-Capacity Hillside skærebord (m) - 4,57-6, Knivhastighed (snit/min.) Ekstrakniv og boltede knivsektioner Indføringssnegl med pigge i fuld bredde Vindediameter (m) 1,07 1,07 1,07 1,07 Elektro-hydraulisk justering af vindeposition Automatisk synkronisering mellem vinde- og kørehastighed Hydraulisk hurtigkobler (enkelt placering) Majsborde Opklappelige majsborde Antal rækker 6 6**** 6*** - 8 6*** - 8*** Faste majsborde Antal rækker 5-6 5*** Fjernjusterede dækplader Integrerede stængelsnittere O O O O Roterende afgrødedelere O O O O Automatisk rækkestyring O O O O Automatiske skærebordskontrolsystemer Stubhøjdekontrol automatisk automatisk automatisk automatisk Flydestilling Autofloat II system O Indføringselevator Antal kæder Skærebord- og elevatorreversering hydraulisk hydraulisk**** hydraulisk hydraulisk Tværopretning O Discovery III førerkabine Luftaffjedret sæde O O O O Instruktørsæde med aftagelig køleboks (12V/220V) IntelliView III monitor CommandGrip håndtag Op til 3 kameraer O O O O Automatiske afgrødeindstillinger Air-condition Automatisk temperaturkontrol O O O O Varmesystem O O O O Max. lydniveau i kabine - 77/311EEC (dba) New Holland Precision Land Management systemer Styresystemer SmartSteer automatisk styresystem, fabriksmonteret O O O O EZ-Guide 250 eller 500 manuelt styresystem O O O O Fartpilotfunktion Automatisk rækkestyringssystem for majsborde O O O O Precision farming Fugtighedsmåling O O O O Udbytte- og fugtighedsmåling O O O O Fuld Precision farming pakke inkl.: udbytte- og fugtighedsmåling, DGPS yield mapping, desktop software og software supportservice O O O O Tærskecylinder Bredde (m) 1,3 1,3 1,56 1,56 Diameter (m) 0,6 0,6 0,6 0,6 Standardtype / Universal type / O / O / O / O Antal slagler Hastighedsområde (omdr/min.) Ekstraudstyr cylinderhastighedreducering (omdr/min.) Cylinderbro Standard tærskebro Hurtigskift sektionsbro O O O O Areal (m 2 ) 0,86 0,86 1,04 1,04 Antal slagler Omslutningsvinkel Opti-Thresh system åben ( ) Omslutningsvinkel Opti-Thresh system lukket ( ) Halmvinde Fire vinger / bolte halmvindecylinder / O / O / O / O Diameter (m) 0,395 0,395 0,395 0,395 Halmvinde broareal (m 2 ) 0,286 0,286 0,342 0,342 Synkronisering med cylinderhastighed Roterende kerneudskiller O Diameter (m) 0,59 0,59 0,59 0,59 Hastighed (omdr/min.) 400 / / / / 760 Hurtigskift uden værktøj Broareal (inkl. rive) (m 2 ) 0,84 0,84 1,01 1,01 Multi-Thresh system Totalt effektivt udskillelsesareal (m 2 ) 1,988 1,988 2,387 2,387 Straw Flow vinde O

27 MODELLER CX5O8O CX5O9O CX6O8O CX6O9O Halmrystere Antal Udskillelsesareal (m 2 ) 5,38 5,38 6,45 6,45 Soldkasse Smart Sieve selvnivellering: soldkasse med automatisk tilpasning til kernestørrelse O O**** O O Selvopretning af forrensnings- og øverste sold (%) Tilløbsplan aftageligt forfra på fast soldkasse O O O O Tilløbsplan aftageligt forfra på Smart Sieve soldkasse Forrensesold Total areal under blæserkontrol FS (m 2 ) 4,321 4,321 5,207 5,207 Fjernbetjent indstilling af solde O Nivelleringssystem Ekstraudstyr Laterale opretningssystem (sideværts) (%) Bredt Hillside opretningssystem (sideværts, opad, nedad) max. bredde = 4,0 m (%) 38 / 30 / 10 Smalt Hillside opretningssystem (sideværts, opad, nedad) max. bredde = 3,5 m (%) 33 / 30 / 10 Blæser Opti-Fan system Antal blade Variabelt hastighedsområde - Ekstraudstyr, lavt (omdr/min.) Standard, højt (omdr/min.) Elektrisk hastighedsjustering fra førerkabinen Retursystem Højkapacitets kornelevator retur til cylinder Returgodsvisning på IntelliView III monitor Kornelevator Højkapacitets kornelevator med heavy duty kæde & kopper Korntank Kapacitet / Hillside-version (l) / Central fyldning med sneglforlænger Tømmesnegl Højt monteret tømmerør (4,75 m) O O Højt monteret tømmerør (5,50 m) O O Tømmehastighed / Hillside-version (l/s) / Inspektionsdør til kornprøve Korntank med alarm Tømmesnegl vinkel ( ) Motor* overholdelse af Tier 4 miljøstandard Nef (6,7 L)* Nef (6,7 L)* Nef (6,7 L)* Cursor 9 (8,7 L)* ECOBlue SCR-system (Selektiv katalytisk reduktion) Brændstofsystem common rail common rail common rail common rail Brutto omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 175/ / / /299 Max omdr/min. - ISO ECE R120 (kw/hk) 190/ / / /333 Godkendt biodieselblanding** B20 B20 B20 B20 Regulatortype elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk Brændstofforbrug måling og aflæsning på IntelliView III monitor Trykluftkompressor O O O O Motor rengøringssystem O O O O Brændstoftanke Dieselkapacitet / AdBlue-kapacitet (l) 580 / / / / 110 Transmission hydrostatisk hydrostatisk hydrostatisk hydrostatisk Gearkasse 3-trins 3-trins 3-trins 3-trins Hydrostatisk Hytron pumpekontrol elektronisk elektronisk elektronisk elektronisk Inline gearskift Fartpilotfunktion Differentialespærre *** *** Hydrostatisk 4-hjulstræk på baghjul O O O O Max. hastighed (km/t.) Håndtering af halm og avner Dual-Chop halmsnitter O O O O Fjernjusterede spredeplader O Avnespreder O O O O Dimensioner Med forhjul (*****) 650/75 R32 710/75 R34 710/75 R34 710/75 R34 Max. højde i transportposition (m) 3,930 3,990**** 3,990 3,990 Max. bredde - transport (m) 3,275 3,265***/**** 3,500 3,500*** Max. længde med udslået tømmerør uden skærebord (m) 8,760 8,760 8,760 8,760 Vægt Standardversion uden skærebord og halmsnitter (kg) Hillside-version uden skærebord og halmsnitter (kg) Laterale-version uden skærebord og halmsnitter (kg) Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** Biodieselblandingen skal overholde de seneste brændstofspecifikationer EN14214:2009 og betjening skal udføres i henhold til anvisningerne i instruktionsbogen *** Ikke tilgængelig på Laterale-versioner **** Ikke tilgængelig på Hillside-versioner ***** Anden fordækmontering er også tilgængelig, afhængig af pågældende land (620/75-R30; 320/75-R34; 710/75-R34; 800/65-R32; 900/60-R32; 30.5 x 32; 1050/50-R32)

28 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION. TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi høsten ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler Besøg vores hjemmeside: New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 02/12 - TP01 - (Turin) /DKO

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O

NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O NEW HOLLAND CR CR8O7O I CR8O8O I CR9O7O I CR9O8O I CR9O9O 2 3 NEW HOLLAND CR SERIEN: MANGE TONS BEDRE New Holland revolutionerede landmændenes høstmetoder for over 35 år siden med indførslen af den banebrydende

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som:

LAVERDA 200 SERIEN. Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod. 200 serien har standard udstyr som: LAVERDA 200 SERIEN Leveres med Laverda s standard skærebord i bredder fra 14 op til 20 fod 200 serien har standard udstyr som: * Kabine type Elegance med varme og aircondition * Passagersæde (kun M200)

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger

Ballesnittere 852-853-856. Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger Ballesnittere 852-853-856 Fleksibilitet til reducerede driftsomkostninger En ny verden af muligheder Fleksibilitet til at reducere dine omkostninger til strøning og udfodring Den nye serie af Kverneland

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL

5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL Fendts C-serie 5275 C 5275 C PL 6335 C 6335 C PL 2 Fendts C-serie 3 Det gør en forskel. Fendt C-seriens mejetærskere har et enkelt, praktisk design med en blanding af teknologi og funktioner, der er lette

Læs mere

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT

INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT HK 275-335 MF7200 MF BETA-mejetærskeren - høst med høj ydelse 2 modeller: 5 eller 6 halmrystere VISION INNOVATIV LEDERSKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING STOLTHED ENGAGEMENT Høst gevinsten af din investering

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070

NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 NEW HOLLAND BR7000 BR7060 BR7070 BREDT UDVALG TO MODELLER, MANGE VERSIONER. De to modeller i New Holland Roll-Belt ballepresserserien kan tilpasses varierende driftsbetingelser. Begge producerer en 1,20

Læs mere

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD

roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD roundbaler Rb - 544 / 544 ENSILAGE/ 544 ENSILAGE HD 2 Specialudviklet til høj presningsgrad Introduktion Konstant pålidelighed og høj præstation er basiskrav til enhver rundballepresser, men få andre producerer

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

Bugserede eksaktsnittere

Bugserede eksaktsnittere Bugserede eksaktsnittere FCT 960 FCT 1060 FCT 1360 FCT 1460 Eksaktsnitning Hvorfor eksaktsnitte? Græssaften og eventuelle additiver bliver fordelt jævnt på alle overfladerne. Ensileringsprocessen starter

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

Axial-Flow. De første 10 gode grunde

Axial-Flow. De første 10 gode grunde Axial-Flow De første 10 axial-flow 1Solid erfaring i rotorteknologi Kommer dig tilgode. Hos Case IH har vi altid været lidt bidt af høstteknologi. Med over 180 år på bagen, har vi gjort vores erfaringer!

Læs mere

Større højde og bredde til komfortabel tømning.

Større højde og bredde til komfortabel tømning. Skæreborde Frontudstyr VARIO skæreborde VARIO 930, VARIO 770, VARIO 680, VARIO 620, VARIO 560, VARIO 500 CERIO skæreborde CERIO 930, CERIO 770, CERIO 680, CERIO 620, CERIO 560 Standardskæreborde C 490,

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X Fendt serie P 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt serie X og P 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X og P serier tilbyder et udvalg af effektive

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

Kombineret ballepresser og indpakker

Kombineret ballepresser og indpakker Kombineret ballepresser og indpakker TEKNOLOGI TIL PROFESSIONEL BALLEPRESNING OG INDPAKNING! KUHN RUNDBALLEPRESSERE be strong, be KUHN KUHNs ballepressere er kendetegnet ved evnen til at levere et perfekt

Læs mere

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL

Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X-serie Fendt P-serie 8380 P / AL 8410 P / AL 9490 X / AL Fendt X- og P Serie 2 3 Teknologi til landbrugets fremtidige udfordringer Mejetærskerne i Fendts nye X- og P-serier tilbyder et udvalg af

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser

MF 1840 FRA MASSEY FERGUSON. Lille centre-line ballepresser MF 1840 Lille centre-line ballepresser facebook.com/agcocorp twitter.com/agcocorp youtube.com/agcocorp ustream.tv/channel/agcochat blog.agcocorp.com er et globalt varemærke tilhørende AGCO. AGCO Limited.

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening

ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0. Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening ERGO BEAR 4 0 / 6 0 / 8 0 / 1 0 0 Hurtigere, mere skånsom og enkel betjening S t a n d a r d u d s t y r O v e r b l i k Til ERGO BEAR i størrelserne 40, 60, 80 og 100 L leveres følgende udstyr: Vari-Logic

Læs mere

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER

PRIMOR. Halmstrøere og ensilagefordelere 2060 M - 3570 M - 5570 M NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR 2060 M - 3570 M - 5570 M Halmstrøere og ensilagefordelere NEM OG HURTIG UDFODRING AF ALLE TYPER FODER PRIMOR HALMSTRØERE OG ENSILAGEFORDELERE PRIMOR serien: Det rigtige valg! Alsidige maskiner til

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150

Brugsanvisning MILJØRIVE. Park Ranger 2150 Brugsanvisning MILJØRIVE Park Ranger 2150 Introduktion Kære Kunde Tillykke med dit nye Nilfisk-Egholm produkt. Park Ranger 2150 er en dansk udviklet og produceret redskabsbærer, der er særdeles fleksibel

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online

PÖTTINGER HIT. Bugseret rotorvender 97+025.07.0712. Alle oplysninger online PÖTTINGER HIT Bugseret rotorvender Alle oplysninger online 97+025.07.0712 HIT 10.11 T / HIT 12.14 T Bugseret rotorvender En tidssvarende landbrugsteknik skal svare til landbrugets voksende behov. Denne

Læs mere

BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO

BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO BS 700 FORHANDLER: MASKIN NR. KØBSDATO BS 700 BRUGSANVISNING Sprederen monteres vandret på traktoren. Afstanden fra spredeskive til vejen skal være ca. 60 cm. Traktorens stabiliseringskæder bør strammes

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R

EUROMIX II - SPH. Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R EUROMIX II - SPH Mixervogne med vandrette snegle H U R T I G, D R I F T S S I K K E R O G P E R F E K T B L A N D I N G A F F O D E R Kuhn mixervogne med vandrette snegle Det er af afgørende betydning

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT

Abila 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT 45 E-B/50 E-B-BT - 52 BT Kompakt og brugervenlig gulvvaskemaskine til en overkommelig pris med en arbejdsbredde på 43, 51 og 50 cm Gulvvaskemaskiner 45 E-B/50 E-B-BT-52 BT Velegnet til daglig rengøring

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å!

CULTIMER. Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER Serie 100 og 1000 Tandstubharver D E N B E D S T E B E H A N D L I N G J O R D E N K A N F Å! CULTIMER CULTIMER TANDSTUBHARVER Stub-bearbejdning er et vigtigt led i jordbehandlingen mellem afgrøderne.

Læs mere

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK.

New HollaNd CR. CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o. Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. New HollaNd CR CR7.9o I CR8.8o I CR8.9o I CR9.8o I CR9.9o I CR1o.9o Mest hvede høstet på otte timer, 15. august 2014, UK. 2 3 mejetærskeren med verdens HøJeste kapacitet. en NY HøstdimeNsioN. New Holland

Læs mere

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET

DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET AXIAL-FLOW DE FØRSTE 10 GODE GRUNDE DEN NYE AXIAL-FLOW 140 & 240. GANSKE ENKELT AVANCERET 2 DU OPNÅR MEGET MERE MED AXIAL-FLOW Frø og Axial-Flow er the perfect match Over 180 års erfaring Opbakning fra

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013

NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 NYHEDER FRA SNEUDSTYR PROGRAMMET 2012/2013 Der tages forbehold for rettelser i priser og specifikationer PRÆSTBRO Sneskær Dette sneskær leveres som standard med gummiskær men kan på bestilling leveres

Læs mere

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Teknologien InstaCut System omfatter et til- eller frakoblingssystem af fræserne, mens anlægget bevæges. Det gør dig i stand til at hæve fræserne i forbindelse med

Læs mere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere

AGRI-LONGER. Hegns- og rabatklippere 030911485 agri longerdan:2008040165gb 11/03/09 11:33 Page 1 Hegns- og rabatklippere PROFESSIONEL LANDSKABSPLEJE KUHN Hegns- og rabatklippere med mekanisk sikkerhedsudløser Landskabspleje er en del af fremtidens

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730

BOBY 730 SELVKØRENDE SÅMASKINE FOR INSTRUKTIONSBOG FOR BOBY 730 FOR SELVKØRENDE SÅMASKINE BOBY 730 IMPORTØR: SØNDERUP MASKINHANDEL A/S TLF. 98 65 32 55 FAX 98 65 33 00 www.ferrarimaskiner.dk - www.bcsmaskiner.dk 1 INDHOLDSFORTEGNELSE CE... 3 INTRODUKTION... 3 1.0 FORHINDRING

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer

Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer Lette liftmonterede vendeplove fra 2 til 5 furer R 41 R 4 RW 4 til traktorer fra 60 til 110 hk Let liftmonteret vendeplov Enkelt, kompakt og økonomisk Grégoire Bessons know-how og erfaring gør R4 serien

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

netop hvad du har brug for

netop hvad du har brug for JUNIOR Til mange års næsten vedligeholdelsesfri rengøring af drænrør Fordelene ved dræn på marken eller i drivhuse kender du selvfølgelig. Planterne vokser bedre og arbejdsbetingelserne ved såbedstilberedning

Læs mere

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol

Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Brugermanual til Reflex Lux badetoilet stol Scan QR koden og læs mere om produktet INDHOLDSFORTEGNELSE Side Indledning 2 Sikkerhed 2 Bremser 3 Aktivering 3 Elektronisk stop knap/nødstop 3 Sidde ned / stå

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Moderne planteavl kræver effektive løsninger

Moderne planteavl kræver effektive løsninger Arbejdsbredde 10 til 18 m Moderne planteavl kræver effektive løsninger MDS viser sine styrker i det daglige arbejde Uanset om det er almindelig planteavl med plejesporsystemer op til 18 m eller specialdyrkninger,

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser.

SCANDICSAND vil igennem produktions- og organisationsoptimering fastholde muligheden for at tilbyde høj kvalitet til meget attraktive priser. Virksomheden SCANDICSAND blev etableret i marts 2009, med en klar målsætning - at tilbyde prisbillige kvalitetsløsninger inden for børsteslibning til træ- metalog plastindustrien. SCANDICSAND sikrede sig

Læs mere

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser

Perfekt til. Små Steder & Store Oplevelser Perfekt til Små Steder & Store Oplevelser Lad dig inspirere PFAFF passport modellerne leveres med et kuffertlåg, der beskytter symaskinen. Det ergonomiske design sikrer behagelig transport og nem opbevaring.

Læs mere

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8.

Set forfra: 1. Teleskophåndtag 2. Håndtag 3. Frakoblingsstopknap 4. Søjle 5. Glidedel til batteri. 6. Krog 7. Fastspændingsskrue til ring 8. DK... Light Drive Light Drive er en monterbar strømforsyningsenhed, som omdanner din manuelle kørestol til en elektrisk letvægtskørestol. Den er designet til hjælpe dig med at komme omkring indendørs,

Læs mere

Redskaber til hæk- og hegnsklipning

Redskaber til hæk- og hegnsklipning Redskaber til hæk- og hegnsklipning GreenTec HXF info Scan QR koden med din smartphone og se mere om GreenTec grenklippere på vores hjemmeside Vi skaber mulighederne for forbedret pleje af grønne områder

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner.

NC Classic såenhed. NC Classic V1. NC Classic V2. 1 Parallelophæng. 2 Sikkerheds kobling. 3 Nedtryksfjeder. 4 Knoldefjerner. Specialist i præcisions Såmaskiner Frugten af s ekspertise, er NC multi pneumatic såmaskine med skær.den tilbydes i to versioner, NC Classic og NC Technic er begge afløser for NG og PNU såmaskinerne. NC

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

DK..... Light Assist

DK..... Light Assist DK... Light Assist Light Assist er en flytbar motor til hjælp for assisterende personer, der skubber en manuel kørestol. Dens rolle er at gøre dagligdagens kørsel på fortove, gader og stier lettere. Den

Læs mere