FÆLLESREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB I ÅRHUS KOMMUNE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FÆLLESREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB I ÅRHUS KOMMUNE"

Transkript

1 FÆLLESREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB I ÅRHUS KOMMUNE ÅRHUS KOMMUNE. MAGISTRATENS 2. AFDELING Stadsingeniørens Kontor September 1994

2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. VEDLIGEHOLDELSESBESTEMMELSER 1.1 Udførelse og omkostninger 1.2 Bredvegetation 1.3 Grødeskæring 1.4 Oprensning 1.5 Optagning og fjernelse af fyld, afskåret grøde m.v. 1.6 Bygværker, skråningssikringer m.m. 1.7 Henvendelse og supplerende vedligeholdelse. 2. BREDEJERFORHOLD 2.1 Bræmmer og beplantning 2.2 Arbejdsarealer og overkørsler ved tilløb 2.3 Hegning i forbindelse med løsdrift 2.4 Kreaturvanding og vandindvinding 2.5 Ændringer i og ved vandløbet 2.6 Forurening af vandløbet 2.7 Opsamling af sand m.m. ved bygværker 2.8 Rørudløb 2.9 Beskadigelse og påbud 3. SEJLADS 4. ANKEAFGØRELSE BILAG: Fortegnelse over kommunevandløb i Århus Kommune samt plan i mål 1: (vedhæftet).

3 1. VEDLIGEHOLDELSESBESTEMMELSER 1.1 Udførelse og omkostninger De kommunevandløb, der administreres af Århus Kommune, foranstaltes vedligeholdt af Århus Kommune, som afgør, om vedligeholdelsen skal udføres i entreprise eller ved egen foranstaltning. Omkostningerne ved vandløbenes vedligeholdelse - men ikke hel eller delvis fornyelse af rørlagte strækninger - påhviler kommunen, dog således at særbidrag eller særydelser fortsat er gældende. Hvis der er særbidrag eller særydelser, vil dette fremgå af regulativet for det enkelte vandløb. 1.2 Bredvegetation Bredvegetationen skæres generelt kun, hvis der ved tilsyn skønnes behov herfor af hensyn til de afvandingsmæssige interesser. Skæring af bredvegetation vil i givet fald som regel blive udført ved sidste grødeskæring. 1.3 Grødeskæring Grøden skæres om muligt i en slynget strømrende og således, at der er frit vandspejl i strømrenden. Den grøde, der skæres, skal så vidt muligt skæres i bund. Grødeskæringen skal udføres så skånsomt som muligt under de givne forhold i og ved det enkelte vandløb/vandløbsstrækning. Hvor vandløbets faktiske mål er større end de i regulativet fastsatte mål, foretages grødeskæring kun i en strømrende inden for den regulativmæssige bundbredde. 1.4 Oprensning Nedskred, nedfaldne grene og andet, der måtte hindre vandets frie løb, oprenses. Hvor det er påkrævet for overholdelse af den forudsatte vandføringsevne eller vandløbsprofil, foretages bundskovling af sandbanker og aflejringer. Efter anmodning vil aflejringer, der hindrer frit udløb i vandløbet, blive fjernet ud for lovligt etablerede rørudløb.

4 Hvor vandløbets faktiske mål er større end de i regulativet fastsatte mål, foretages kun oprensning i en strømrende svarende til den regulativmæssige bundbredde Overhængende brinker skal så vidt muligt bevares Grus- og stenbund skal bevares. 1.5 Optagning og fjernelse af fyld, afskåret grøde m.v Den afskårne grøde og kantvegetation skal optages fra vandløbet. Den fra oprensningen hidrørende fyld, afskåret grøde m.v., der fremkommer ved den regulativmæssige vedligeholdelse, er brugerne af de tilstødende arealer pligtige til at fjerne mindst 5 m fra vandløbskanten eller sprede i et ikke over 10 cm tykt lag inden hvert års 1. januar. På arealer, hvor der er sået vintersæd, kan den nævnte spredning/fjernelse af opgravet fyld m.v. vente til efter førstkommende høst. Opgravet sand, slam og lignende må ikke spredes i den 2 m brede bræmme, som er nævnt i afsnit 2.1. På strækninger, hvor det ikke er muligt eller meget besværligt at opsamle grøden, efterhånden som den afskæres, kan den drive med strømmen til opsamling på hensigtsmæssige steder. I så fald skal grøden opsamles fra vandløbet så vidt muligt efter et døgn og senest efter 2 døgn. Den opsamlede grøde transporteres bort fra vandløbets nærhed senest 2 døgn efter opsamlingen. Det påhviler den enkelte ejer eller bruger selv at undersøge, om der er oplagt fyld, som skal fjernes eller spredes. Undlader en ejer eller bruger at fjerne eller sprede fylden, kan kommunen med 2 ugers skriftlig varsel til ejeren eller brugeren lade arbejdet udføre på den pågældendes bekostning. Ved vedligeholdelsesarbejdet søges ulemper, som ejere og brugere skal tåle, ligeligt fordelt på begge sider af vandløbet, hvis det er muligt. 1.6 Bygværker, skråningssikringer m.m Bygværker, skråningssikringer samt andre foranstaltninger, der er etableret af hensyn til vandløbet, vedligeholdes som en del af vandløbet. Hvor det skønnes nødvendigt, kan kommunen udlægge sten til sikring mod erosion af vandløbets bund og sider. Vedligeholdelse af øvrige bygværker (eksempelvis overkørsler, broer, drænbrønde m.v.) i og ved vandløbet påhviler de respektive ejere og brugere.

5 1.7 Henvendelse og supplerende vedligeholdelse Henvendelse om vandløbets vedligeholdelse skal rettes til Århus Kommune, Stadsingeniørens Kontor. Finder lodsejere eller andre med interesse i vandløbet, at vedligeholdelsestilstanden er utilfredsstillende, kan der rettes henvendelse herom. Kommunen vil i givet fald vurdere om der er behov for supplerende vedligeholdelse. Kommunen kan også på eget initiativ foretage supplerende vedligeholdelse, hvis der skønnes at være behov herfor.

6 2. BREDEJERFORHOLD 2.1 Bræmmer og beplantning I landzone skal en bræmme på 2 m fra vandløbets øverste kant friholdes for dyrkning og jordbehandling. I bræmmerne må der ikke foretages noget, der kan hindre eller vanskeliggøre vedligeholdelsesarbejdet og tilsynets færdsel. Undtaget herfra er skyggegivende beplantning, der efter kommunens beslutning etableres eller bevares af hensyn til den grødebegrænsende virkning i vandløbet. Såfremt dele af beplantningen er til hinder for vandløbets nødvendige vedligeholdelse, kan kommunen foretage den nødvendige udtynding. 2.2 Arbejdsarealer og overkørsler ved tilløb Ejere og brugere af de ejendomme, der grænser til vandløbet, skal tåle de fornødne vedligeholdelsesarbejders udførelse, herunder transport af materialer og maskiner og disses arbejde langs vandløbets bredder. Arbejdsbæltet bliver normalt ikke over 8 meter bredt. Bygninger, bygværker, faste hegn, beplantninger, udgravninger, påfyldninger og lignende må ikke uden kommunens tilladelse anbringes nærmere øverste vandløbskant end 8 m, og for rørlagte strækninger ikke nærmere rørledningens midte end 3 m. Ved etablering og regulering af åbne tilløb til vandløbet kan kommunen kræve, at der etableres en 5 m bred overkørsel ved udløbet til brug for transport af materiel, der anvendes ved vandløbets vedligeholdelse. 2.3 Hegning i forbindelse med løsdrift De til vandløbene grænsende arealer må ikke uden kommunens tilladelse benyttes til løsdrift, medmindre der opsættes og vedligeholdes et forsvarligt hegn langs med og mindst 1 m fra øverste vandløbskant. Sådanne hegn er ejerne pligtige til at fjerne inden 1 uge efter tilsynets meddelelse om, at dette er nødvendigt af hensyn til udførelse af vedligeholdelsesarbejdet. 2.4 Kreaturvanding og vandindvinding De tilgrænsende lodsejere kan uden tilladelse oppumpe vand fra vandløbet til kreaturvanding, såfremt dette sker med mule- eller vindpumpe.

7 Kommunen kan meddele tilladelse til indretning af egentlige vandingssteder, der i givet fald skal udgraves uden for vandløbets profil og sikres således, at kreaturerne ikke kan udtræde jord i vandløbet. Anden indvinding af vand fra vandløbet må ikke finde sted uden tilladelse fra Århus Amt, jf. vandforsyningslovens bestemmelser. 2.5 Ændringer i og ved vandløbet I henhold til vandløbslovens 6 må ingen bortlede vandet fra vandløbet eller foranledige, at vandstanden forandres eller vandets frie løb hindres. Regulering, herunder rørlægning af vandløbet, anlæg af broer og overkørsler samt nedlægning af ledninger og kabler i vandløbet må ikke ske uden kommunens tilladelse. I det hele taget må ingen uden tilladelse fra kommunen foretage foranstaltninger ved vandløbet med tilhørende anlæg, hvorved tilstanden kommer i strid med bestemmelserne i vandløbsregulativet eller vandløbsloven. 2.6 Forurening af vandløbet Stoffer, der kan forurene vandet, må ikke tilføres vandløbet, ligesom sådanne stoffer ikke må oplægges, så der er fare for, at vandet forurenes, jf. miljøbeskyttelseslovens 27. Nye udledninger eller ændringer af eksisterende udledninger af spildevand må kun ske, såfremt der er meddelt tilladelse hertil af kommunen eller amtet, jf. miljøbeskyttelseslovens 28, stk. 1 og Opsamling af sand m.m. ved bygværker Ejere eller brugere har pligt til at optage sand og grøde m.v., der samler sig ved bygværker (herunder broer og overkørsler), jf. vandløbslovens 27, stk Rørudløb Udløb fra drænledninger skal udføres og vedligeholdes således, at de ikke gør skade på vandløbets skråninger. Udførelse af andre rørledninger må kun ske efter forud indhentet tilladelse fra kommunen. Ved etablering af nye dræn- og rørudløb skal bundløb i disse være mindst 20 cm over vandløbets regulativmæssige bund.

8 2.9 Beskadigelse og påbud Skalapæle eller andre former for afmærkning i eller ved vandløbet må ikke beskadiges eller fjernes. Sker dette, bekostes retableringen af den ansvarlige. Beskadiges vandløbet, diger, faskiner, bygværker eller andre anlæg ved vandløbet, eller foretages der foranstaltninger i strid med vandløbsloven eller bestemmelser i vandløbsregulativet, kan kommunen meddele påbud om genoprettelse af den tidligere tilstand. Er et påbud ikke efterkommet inden udløbet af den fastsatte frist, kan kommunen foretage det fornødne på den forpligtedes regning, jf. vandløbslovens 54. Er der fare for, at der kan ske betydelig skade på grund af usædvanlige nedbørsforhold eller andre udefra kommende usædvanlige begivenheder, kan kommunen foretage det fornødne uden påbud og på den forpligtedes regning, jf. vandløbslovens 55. Overtrædelse af bestemmelserne i regulativet straffes med bøde, jf. 85 i vandløbsloven.

9 3. SEJLADS Det er ikke tilladt at sejle på vandløbene. Sejlads er dog tilladt for kommunen i forbindelse med tilsyn og vedligeholdelse af vandløbene samt for personer eller foreninger, der med tilladelse fra fiskerimyndigheden udøver fiskepleje, elektrofiskeri og lignende i vandløbene. 4. ANKEAFGØRELSE Miljøstyrelsen har ved ankeafgørelse den 23. januar 1996 og med tilhørende rettelsesbrev af 25. januar 1996 stadfæstet regulativerne for kommunevandløbene nr. 7, Afløbet fra Barmosen, nr. 8, Skæring Bæk og nr. 9, Kankbølle Bæk, med tilhørende (nærværende) fællesregulativ under forudsætning af, at 3. og 4. afsnit i punkt 1.4 i fællesregulativet slettes. I de pågældende afsnit, der nu er slettet i afsnit 1.4, var følgende anført: "Oprensning skal først iværksættes, når bunden ligger 20 cm over den regulativmæssige bund. I forbindelse med bundskovling må der opgraves til 20 cm under den regulativmæssige bund, dog skal ler-, grus- og stenbund bevares."

Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online.

Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online. Notat Bemærk venligst Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online. For yderligere oplysninger om dette vandløb kontakt venligst Teknik- og Miljømyndigheden i Lolland

Læs mere

Ishøj Kommune. Smågårdsrenden med sideløb

Ishøj Kommune. Smågårdsrenden med sideløb Forslag til Regulativ For Smågårdsrenden med sideløb November 2013 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Grundlaget for regulativet 1 2. Betegnelse af vandløbet 1 3. Afmærkning og stationering 2 4. Vandløbets skikkelse

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 36.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 36.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 36.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet"... "".".. ""... """.. "".. ".".. """... ".... """.. "".. "... ""."...

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 27.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 27.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 27.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af I INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet.""."""".""""""""""""""".""""""""""".. ""."".. ""."".. "... "... ""...

Læs mere

REGULATIV FOR LEMMING Å SYSTEMET

REGULATIV FOR LEMMING Å SYSTEMET REGULATIV FOR LEMMING Å SYSTEMET FORORD Dette regulativ danner retsgrundlag for administration af Lemming å systemet, der omfatter: Lemming å ( nr. 25 ) Skægkær bæk ( nr. 29 ) Sinding bæk ( nr. 28 ) Sejling

Læs mere

GENERELLE BESTEMMELSER KOMMUNEVANDLØB

GENERELLE BESTEMMELSER KOMMUNEVANDLØB MAJ 1997 GENERELLE BESTEMMELSER FOR KOMMUNEVANDLØB I RIBE KOMMUNE RIBE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING Bøgeallé 2, 6760 Ribe, tlf. 7989 8989, fax 7989 8992 Generelle bestemmelser for kommunevandløb i Ribe

Læs mere

Regulativforslag for vandløbet Stampestrømmen i høring

Regulativforslag for vandløbet Stampestrømmen i høring Regulativforslag for vandløbet Stampestrømmen i høring Holstebro Kommune har opklassificeret vandløbet Stampestrømmen og har jf. vandløbslovens kapitel 5 udarbejdet et regulativ for dette vandløb. Regulativet

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Stokkeruprenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 17

R E G U L A T I V. for. Stokkeruprenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 17 R E G U L A T I V for Stokkeruprenden m. tilløb Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 17 Regulativ, Stokkeruprenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1.

Læs mere

Regulativ for kommunevandløbet. Værngrøften. Vandløbsområde: Ringkøbing Fjord, Syd. Ringkøbing-Skjern Kommune

Regulativ for kommunevandløbet. Værngrøften. Vandløbsområde: Ringkøbing Fjord, Syd. Ringkøbing-Skjern Kommune Regulativ for kommunevandløbet Værngrøften Vandløbsområde: Ringkøbing Fjord, Syd Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse Afsnit Side Forord 1. Grundlaget for regulativet 2. Betegnelse af vandløbet

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Vandmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 19

R E G U L A T I V. for. Vandmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 19 R E G U L A T I V for Vandmose å m. tilløb Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 19 Regulativ, Vandmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GRUNDLAGET

Læs mere

FORSLAG TIL FÆLLESREGULATIV FOR DE OFFENTLIGE VANDLØB I FREDENSBORG KOMMUNE

FORSLAG TIL FÆLLESREGULATIV FOR DE OFFENTLIGE VANDLØB I FREDENSBORG KOMMUNE FORSLAG TIL FÆLLESREGULATIV FOR DE OFFENTLIGE VANDLØB I FREDENSBORG KOMMUNE FÆLLESREGULATIV FOR DE OFFENTLIGE VANDLØB I FREDENSBORG KOMMUNE 3 INDHOLD 1 Indledning 6 2 Grundlaget for regulativet 7 2.1

Læs mere

AARS KOMMUNE. Vandløb mellem Havbro og Grårup. Regulativ 2005

AARS KOMMUNE. Vandløb mellem Havbro og Grårup. Regulativ 2005 AARS KOMMUNE Vandløb mellem Havbro og Grårup Regulativ 2005 Kommunevandløbet VANDLØB MELLEM HAVBRO OG GRÅRUP Vandløb nr. 861-6.1 Aars kommune Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 2.1 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 2.1 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 2.1 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af I INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet.... """.. ""... "".... ".. "".. """""."""."."."".""".. "... """""...

Læs mere

Vedtaget af Udvalget for Teknik & Miljø 26. november 2009 Regulativ for Krusebæk

Vedtaget af Udvalget for Teknik & Miljø 26. november 2009 Regulativ for Krusebæk Regulativ for Krusebæk Indholdsfortegnelse 1. Grundlag for regulativet 2 2. Betegnelse for vandløbet 2 3. Vandløbets vandføringsevne 2 4. Bygværker, tilløb m.v. 3. Administrative bestemmelser 3. Bredejerforhold

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.1 I HØJREBY KOMMUNE KOMMUNEV ANDLØB NR. 60 I MARIBO KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.1 I HØJREBY KOMMUNE KOMMUNEV ANDLØB NR. 60 I MARIBO KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.1 I HØJREBY KOMMUNE OG KOMMUNEV ANDLØB NR. 60 I MARIBO KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af I INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... ".. "... ".. "... ""."...

Læs mere

Hvad er ændret? Begrundelse Konsekvens. Almindeligt med bestemmelser om

Hvad er ændret? Begrundelse Konsekvens. Almindeligt med bestemmelser om Bilag 4. Ændringer, begrundelser og uddybning af konsekvenser ved fællesregulativet Hvad er ændret? Begrundelse Konsekvens Grødeskæringsmetoder Fremgår af specifikt regulativ Grødeskæringsterminer + 14

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 2. HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af NDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... "".""... ".""... ""... """."".. "... """."".. """.. ""."".. ""... "...

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 13.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 13.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 13.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet..".".. "... "."... ".""".. "."."."... "".. "..... "... ".... "..

Læs mere

Vandløbsloven omfatter vandløb, grøfter, kanaler, rørledninger og dræn samt søer, damme og andre lignende indvande.

Vandløbsloven omfatter vandløb, grøfter, kanaler, rørledninger og dræn samt søer, damme og andre lignende indvande. PRIVATE VANDLØB - PLIGTER OG RETTIGHEDER Vandløbsloven omfatter vandløb, grøfter, kanaler, rørledninger og dræn samt søer, damme og andre lignende indvande. Hvorfor kan jeg opleve oversvømmelser? Alle

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 57.1 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af I INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... ".................... 3 2. Betegnelse af vandløbet"........ "....

Læs mere

Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online.

Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online. Notat Bemærk venligst Oplysninger vedr. vandløbets skikkelse og dimension findes ikke tilgængelig online. For yderligere oplysninger om dette vandløb kontakt venligst Teknik- og Miljømyndigheden i Lolland

Læs mere

Bestemmelser for vedligeholdelse af private vandløb

Bestemmelser for vedligeholdelse af private vandløb Bestemmelser for vedligeholdelse af private vandløb Indledning Bestemmelserne fastlægger, hvordan private vandløb i Silkeborg Kommune skal vedligeholdes på en miljømæssigt forsvarlig måde samtidig med

Læs mere

Odsherred Kommune har i 2007 modtaget mange henvendelser omkring vedligeholdelse af vandløb

Odsherred Kommune har i 2007 modtaget mange henvendelser omkring vedligeholdelse af vandløb Information om vandløbsvedligeholdelse Odsherred Kommune har i 2007 modtaget mange henvendelser omkring vedligeholdelse af vandløb og dræn. For at mindske risikoen for vand på grundene anbefaler Odsherred

Læs mere

Side 1 Københavns Amt Revideret 2000 Regulativ for St. Vejleå R E G U L A T I V. For. St. Vejle å. Københavns Amt

Side 1 Københavns Amt Revideret 2000 Regulativ for St. Vejleå R E G U L A T I V. For. St. Vejle å. Københavns Amt Side 1 R E G U L A T I V For St. Vejle å Københavns Amt Side 2 REGULATIVETS VIGTIGSTE BESTEMMELSER I FORHOLD TIL LODSEJERNE 1. Københavns Amt er vandløbsmyndighed for den del af St. Vejleå. ser omhandles

Læs mere

Pixi-udgave. af Bilag til fællesregulativ for offentlige vandløb i Næstved Kommune. Side 1 af 33 ( / )

Pixi-udgave. af Bilag til fællesregulativ for offentlige vandløb i Næstved Kommune. Side 1 af 33 ( / ) Pixi-udgave af Bilag til fællesregulativ for offentlige vandløb i Næstved Kommune 2012 Side 1 af 33 Indhold Bilag nr. Indhold Bilag nr. Indhold 3 Vandløbenes dimension og/eller vandføringsevne. Oversigt

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 35.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet.... "...... 3 2. Betegnelse af vandløbet... "...... 3 3. Vandløbets

Læs mere

Langmose Grøft 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER

Langmose Grøft 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER Langmose Grøft 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl. grænsevandløbene.

Læs mere

REGULATIV. Kommunevandløb nr. 27 FOR. Ravnsborg kommune Storstrøms amt JUNI 1994 TEKNISK TEAM

REGULATIV. Kommunevandløb nr. 27 FOR. Ravnsborg kommune Storstrøms amt JUNI 1994 TEKNISK TEAM REGULATIV FOR Kommunevandløb nr. 27 Ravnsborg kommune Storstrøms amt JUNI 1994 TEKNISK TEAM 1. Grundlaget for regulativet 2 Vandløbet er optaget som kommunevandløb i Ravnsborg kommune i henhold til beslutning

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 8.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af I INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... 3 2. Betegnelse af vandløbet......... 3 3. Vandløbets skikkelse,

Læs mere

Vandløbsregulativ for. Stenstrup-Lumsåsløbet. Odsherred Kommune

Vandløbsregulativ for. Stenstrup-Lumsåsløbet. Odsherred Kommune Vandløbsregulativ for Stenstrup-Lumsåsløbet Odsherred Kommune Indholdsfortegnelse 1. Grundlaget for regulativet... 3 2. Betegnelse af vandløbet... 3 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner... 4 4. Tilløb...

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Møngegrøften. Helsinge Kommune

R E G U L A T I V. for. Møngegrøften. Helsinge Kommune R E G U L A T I V for Møngegrøften Helsinge Kommune Regulativ, Møngegrøften. Helsinge Kommune, 1998. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET...4 2 BETEGNELSE AF VANDLØBET OG OVERSIGTSKORT...5

Læs mere

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 54

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 54 Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 54 l Ravnsborg kommune Storstrøms amt side 2 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner.

Læs mere

ØSTRE LANDKANAL, NR. 50

ØSTRE LANDKANAL, NR. 50 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER ØSTRE LANDKANAL, NR. 50 De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen

Læs mere

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 4

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 4 Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 4 l Ravnsborg kommune Storstrøms amt side 2 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner.

Læs mere

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 60

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 60 Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 60 l Ravnsborg kommune Storstrøms amt side 2 af 8 ndholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner.

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV AND LØB NR. 21,0 HOLEBY KOMMUNE

REGULATIV FOR KOMMUNEV AND LØB NR. 21,0 HOLEBY KOMMUNE REGULATIV FOR ( KOMMUNEV AND LØB NR. 21,0 I HOLEBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner. 4. Bygværker. 5. Adminstrative

Læs mere

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger.

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger. 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen incl. grænsevandløbene.

Læs mere

REGULATIV. Kommunevandløb nr. K 33 FOR. April Nakskov Kommune Storstrøms Amt

REGULATIV. Kommunevandløb nr. K 33 FOR. April Nakskov Kommune Storstrøms Amt REGULATIV FOR Kommunevandløb nr. K 33. 1 Nakskov Kommune Storstrøms Amt April 2004 2 1. Grundlaget for regulativet. Vandløbet er optaget som kommunevandløb nr. K 33 i Nakskov Kommune. Regulativet er udarbejdet

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Ellebækken. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 3

R E G U L A T I V. for. Ellebækken. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 3 R E G U L A T I V for Ellebækken Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 3 Regulativ, Ellebækken. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GRUNDLAGET FOR REGULATIVET 7 2.

Læs mere

Regulativ for Kongsholm Bæk, Sorø Kommune

Regulativ for Kongsholm Bæk, Sorø Kommune 2018 Indhold 1. Oversigt over vandløb... 2 2. Grundlag for regulativet... 3 3. Vandløbets skikkelse... 3 4. Kontrol... 5 Opmåling... 5 5. Vedligeholdelse... 5 Grødeskæring... 5 Skæring af brinker... 5

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 1.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 1.0 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 1.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af 9 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... "... "..... "...... "... "... 3 2. Betegnelse af vandløbet... "...

Læs mere

Isen Bæk nr ALMINDELIGE BESTEMMELSER

Isen Bæk nr ALMINDELIGE BESTEMMELSER Isen Bæk nr. 41 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl.

Læs mere

IISilkeborg Kommune REGULATIV FOR VANDLØB MED STOR MILJØMÆSSIG INTERESSE

IISilkeborg Kommune REGULATIV FOR VANDLØB MED STOR MILJØMÆSSIG INTERESSE REGULATIV FOR VANDLØB MED STOR MILJØMÆSSIG INTERESSE IISilkeborg Kommune ~ Teknisk forvaltning ~ Søve 1, 8600 Silkeborg - Tlf. 86822000 - Giro 2 0091 10 ~,. _ Eksp.tid: Mandag-fredag kl. 10-14 - Torsdag

Læs mere

LILLE NØRLUND AFLEDNINGSGRØFT 44

LILLE NØRLUND AFLEDNINGSGRØFT 44 LILLE NØRLUND AFLEDNINGSGRØFT 44 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til

Læs mere

REGULATIV FOR GRAVBÆK OG THORSØ

REGULATIV FOR GRAVBÆK OG THORSØ REGULATIV FOR GRAVBÆK OG THORSØ FORORD Dette regulativ danner retsgrundlag for administration af Thorsø ( nr. 93 ) og Gravbæk ( nr. 90 ). Thorsø opfattes i denne forbindelse som et vandløb. Regulativet

Læs mere

Vandteam VANDLØBSREGULATIVER

Vandteam VANDLØBSREGULATIVER natur, NATUR, miljø MILJØ og OG trafik TRAFIK Vandteam VANDLØBSREGULATIVER overskrift LÆS MERE OM VANDLØBSREGULATIVER ET VANDLØBSREGULATIV BESKRIVER HVORDAN TILSTANDEN I OFFENTLIGE VANDLØB OPRETHOLDES.

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR. 37.0 I HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af JO INDHOLDSFORTEGNELSE: 1. Grundlaget for regulativet... "..... 3 2. Betegnelse af vandløbet... "... "... " ".. "".. " "...

Læs mere

Rudersdal, Hørsholm og Fredensborg Kommuner. November 2015 FORSLAG TIL REGULATIV FOR USSERØD Å

Rudersdal, Hørsholm og Fredensborg Kommuner. November 2015 FORSLAG TIL REGULATIV FOR USSERØD Å November 2015 FORSLAG TIL REGULATIV FOR USSERØD Å Forslag til regulativ for Usserød Å INDHOLD 1 Introduktion... 1 2... 1 2.1 Grundlaget for regulativet... 1 2.1.1 Planmæssige forhold... 2 2.2 Betegnelse

Læs mere

AARS KOMMUNE. Mosbækken. Regulativ 2005

AARS KOMMUNE. Mosbækken. Regulativ 2005 AARS KOMMUNE Mosbækken Regulativ 2005 Kommunevandløbet MOSBÆKKEN Vandløb nr. 861-2.0 Aars kommune Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET Side 3 2.0 BETEGNELSE AF VANDLØBET

Læs mere

Kommunevandløb nr. 334 HVORREBÆK

Kommunevandløb nr. 334 HVORREBÆK Kommunevandløb nr. 334 HVORREBÆK 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning og stationering 5

Læs mere

Kommunevandløb nr. 315 SANDMOSEVANDLØBET

Kommunevandløb nr. 315 SANDMOSEVANDLØBET Kommunevandløb nr. 315 SANDMOSEVANDLØBET 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

Forslag til restaureringsprojekt Et forslag til et restaureringsprojekt skal jævnfør vandløbsloven indeholde følgende:

Forslag til restaureringsprojekt Et forslag til et restaureringsprojekt skal jævnfør vandløbsloven indeholde følgende: Alle lodsejere og interessenter 26-06-2015 Sags id.: 13/181 Sagsbehandler: Jørgen Grundvad Nielsen Høring af forslag til vandløbsrestaurering, Studsdal Bæk Fredericia Kommune ønsker at gennemføre restaureringstiltag

Læs mere

VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBENE I VANDLØBSSYSTEMET

VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBENE I VANDLØBSSYSTEMET VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBENE I VANDLØBSSYSTEMET 837-27... HOVED- og REFSBJERGGRØFTEN I SDR. KONGERSLEV SEJLFLOD KOMMUNE FORORD Et vandløbsregulativ er populært sagt en aftale mellem brugere

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT

REGULATIV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT REGULATV FOR KOMMUNEV ANDLØB NR. 53.2 HØJREBY KOMMUNE STORSTRØMS AMT Side 2 af NDHOLDSFORTEGNELSE:. Grundlaget for regulativet...... 3 2. Betegnelse af vandløbet... 3 3. Vandløbets skikkelse, dimensioner

Læs mere

Kommunevandløb nr. 346 SØNDERKÆRVANDLØBET

Kommunevandløb nr. 346 SØNDERKÆRVANDLØBET Kommunevandløb nr. 346 SØNDERKÆRVANDLØBET 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Laugørenden. Helsinge Kommune

R E G U L A T I V. for. Laugørenden. Helsinge Kommune R E G U L A T I V for Laugørenden Helsinge Kommune Regulativ, Laugørenden. Helsinge Kommune, 1998. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET...4 2 BETEGNELSE AF VANDLØBET OG OVERSIGTSKORT...5

Læs mere

Kommunevandløb nr. 317 HOVEDGRØFTEN

Kommunevandløb nr. 317 HOVEDGRØFTEN Kommunevandløb nr. 317 HOVEDGRØFTEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBET

VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBET VANDLØBSREGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØBET 837-14 SKUEN SEJLFLOD KOMMUNE FORORD Et vandløbsregulativ er populært sagt en aftale mellem brugere og myndighed om - vandløbets fysiske tilstand, - vandløbets vedligeholdelse,

Læs mere

SKYGGE Å NR. 47A 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER

SKYGGE Å NR. 47A 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER SKYGGE Å NR. 47A De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl.

Læs mere

AARS KOMMUNE. Haubro bæk. Regulativ 2000

AARS KOMMUNE. Haubro bæk. Regulativ 2000 AARS KOMMUNE Haubro bæk Regulativ 2000 Kommunevandløbet HAUBRO BÆK Vandløb nr. 861-13.0 Aars kommune Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET Side 3 2.0 BETEGNELSE AF

Læs mere

BODHOLT BÆK, NR ALMINDELIGE BESTEMMELSER

BODHOLT BÆK, NR ALMINDELIGE BESTEMMELSER 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER BODHOLT BÆK, NR. 53 De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl.

Læs mere

BØLLINGSØ KANAL NR. 47B

BØLLINGSØ KANAL NR. 47B 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER BØLLINGSØ KANAL NR. 47B De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen

Læs mere

Kommunevandløb nr. 329 NYMARKSGRØFT

Kommunevandløb nr. 329 NYMARKSGRØFT Kommunevandløb nr. 329 NYMARKSGRØFT 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

Kommunevandløb nr. 301 HOFFMANNS VANDLØB

Kommunevandløb nr. 301 HOFFMANNS VANDLØB Kommunevandløb nr. 301 HOFFMANNS VANDLØB 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

AARS KOMMUNE. Hvorvarp bæk. Regulativ 1999

AARS KOMMUNE. Hvorvarp bæk. Regulativ 1999 AARS KOMMUNE Hvorvarp bæk Regulativ 1999 Regulativ Hvorvarp bæk 1997 Kommunevandløbet HVORVARP BÆK Vandløb nr. 861-6.3 Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET Side 3

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Lopholmrenden. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 15

R E G U L A T I V. for. Lopholmrenden. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 15 R E G U L A T I V for Lopholmrenden Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 15 Regulativ, Lopholmrenden. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GRUNDLAGET FOR REGULATIVET

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Kædebro å. Helsinge Kommune

R E G U L A T I V. for. Kædebro å. Helsinge Kommune R E G U L A T I V for Kædebro å Helsinge Kommune Regulativ, Kædebro å. Helsinge Kommune 1998. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET...4 2 BETEGNELSE AF VANDLØBET OG OVERSIGTSKORT...5

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Annissevandløbet med sideløb. Helsinge Kommune

R E G U L A T I V. for. Annissevandløbet med sideløb. Helsinge Kommune R E G U L A T I V for Annissevandløbet med sideløb Helsinge Kommune Regulativ, Annissevandløbet med sideløb. Helsinge Kommune 1999. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET...4 2 BETEGNELSE

Læs mere

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 56

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 56 Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 56 l Ravnsborg kommune Storstrøms amt side 2 af 8 Indholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner.

Læs mere

REGULATIV FOR LINÅ OG LINÅ GRØFT.

REGULATIV FOR LINÅ OG LINÅ GRØFT. REGULATIV FOR LINÅ OG LINÅ GRØFT. FORORD Dette regulativ danner retsgrundlag for administration af Linå ( nr. 5 ) og Linå Grøft ( nr. 13 ). Regulativet indeholder bestemmelser om vandløbenes vedligeholdelse

Læs mere

Kommunevandløb nr. 333 SKIVERGRØFTEN

Kommunevandløb nr. 333 SKIVERGRØFTEN Kommunevandløb nr. 333 SKIVERGRØFTEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Lemvig Kommunes dispensation til oprensning 3-vandløbet Grønsmølle Bæk

AFGØRELSE i sag om Lemvig Kommunes dispensation til oprensning 3-vandløbet Grønsmølle Bæk Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 9. september 2013 J.nr.: NMK-510-00210 Ref.: JCH AFGØRELSE i sag om Lemvig Kommunes dispensation til oprensning 3-vandløbet

Læs mere

Regulativ for Usserød Å

Regulativ for Usserød Å Regulativ for Usserød Å Frederiksborg Amt, Teknik & Miljø, Kongens Vænge 2, 3400 Hillerød 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1. REGULATIV FOR USSERØD Å... 5 1.1. Grundlaget for regulativet... 5

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Bedsmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 1

R E G U L A T I V. for. Bedsmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 1 R E G U L A T I V for Bedsmose å m. tilløb Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 1 Regulativ, Bedsmose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune 1996 Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse

Læs mere

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 36

Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 36 Vandløbsregulativ for kommunevandløb nr. 36 l Ravnsborg kommune Storstrøms amt side 2 af ndholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner.

Læs mere

F Æ L L E S R E G U L A T I V. for. Hessemose å med sideløb Møllebækrenden med sideløb Nejlingevandløbet med sideløb.

F Æ L L E S R E G U L A T I V. for. Hessemose å med sideløb Møllebækrenden med sideløb Nejlingevandløbet med sideløb. F Æ L L E S R E G U L A T I V for Hesseose å ed sideløb Møllebækrenden ed sideløb Nejlingevandløbet ed sideløb Helsinge Koune Regulativ, Hesseose å, Møllebækrenden og Nejlingevandløbet ed diverse sideløb.

Læs mere

Fjelstervang - Haunstrup Skelgrøft

Fjelstervang - Haunstrup Skelgrøft Regulativ for kommunevandløbet Fjelstervang - Haunstrup Skelgrøft Vandløbsområde: Vorgod Å, Skjern Å Ringkøbing-Skjern Kommune Indholdsfortegnelse Afsnit Side Forord 1. Grundlaget for regulativet 2. Betegnelse

Læs mere

REGULATIV FOR. Kommunevandløb nr. K 10. I Nakskov Kommune Storstrøms Amt

REGULATIV FOR. Kommunevandløb nr. K 10. I Nakskov Kommune Storstrøms Amt REGULATIV FOR Kommunevandløb nr. K 10 I Nakskov Kommune Storstrøms Amt April 2004 2 1. Grundlaget for regulativet. Vandløbet er optaget som kommunevandløb nr. K 10 i Nakskov Kommune. Regulativet er udarbejdet

Læs mere

AARS KOMMUNE. Odderbæk Afløb fra Gislum enge. Regulativ 2003

AARS KOMMUNE. Odderbæk Afløb fra Gislum enge. Regulativ 2003 AARS KOMMUNE Odderbæk Afløb fra Gislum enge Regulativ 2003 Kommunevandløbene ODDERBÆK Vandløb nr. 861-3.0 Aars kommune Vandløb nr. 833 13.0 Nørager kommune AFLØB FRA GISLUM ENGE Vandløb nr. 861-3.1 Aars

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Bøgebirkerenden Essedalsrenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 2 og 4

R E G U L A T I V. for. Bøgebirkerenden Essedalsrenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 2 og 4 R E G U L A T I V for Bøgebirkerenden Essedalsrenden m. tilløb Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 2 og 4 Regulativ, Bøgebirkerenden og Essedalsrenden m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997.

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNE V AND LØB NR. 31,2 HOLEBY KOMMUNE

REGULATIV FOR KOMMUNE V AND LØB NR. 31,2 HOLEBY KOMMUNE REGULATIV FOR KOMMUNE V AND LØB NR. 31,2 I HOLEBY KOMMUNE Indholdsfortegnelse: 1. Grundlaget for regulativet. 2. Betegnelse af vandløbet. 3. Vandløbets skikkelse og dimensioner. 4. Bygværker. 5. Adminstrative

Læs mere

AARS KOMMUNE. Stenvadrenden. Regulativ 2005

AARS KOMMUNE. Stenvadrenden. Regulativ 2005 AARS KOMMUNE Stenvadrenden Regulativ 2005 Kommunevandløbet STENVADRENDEN Vandløb nr. 861-10.2 Aars kommune Vandløb nr. 831 2.2 Nibe kommune Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET FOR

Læs mere

Kommunevandløb nr Nordre og Søndre afløbskanal

Kommunevandløb nr Nordre og Søndre afløbskanal Kommunevandløb nr. 332 Nordre og Søndre afløbskanal 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning

Læs mere

Skånsom vedligeholdelse. en genvej til bedre, små vandløb

Skånsom vedligeholdelse. en genvej til bedre, små vandløb Skånsom vedligeholdelse en genvej til bedre, små vandløb Servicedeklaration Skånsom vedligeholdelse en genvej til bedre, små vandløb Indhold: Bækken kan selv...side 4 Strømrenden nøglen til et godt vandløb...side

Læs mere

Farsø kommune. Stensbækken. Regulativ 2001

Farsø kommune. Stensbækken. Regulativ 2001 Farsø kommune Stensbækken Regulativ 2001 Side 1 Kommunevandløbet STENSBÆKKEN Vandløb nr. 809-7.1 Farsø kommune Nordjyllands amt. Side 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 GRUNDLAGET FOR REGULATIVET Side 3 2.0 BETEGNELSE

Læs mere

REGULATIV FOR. Kommunevandløb nr. K 1 Br. April Nakskov Kommune Storstrøms Amt

REGULATIV FOR. Kommunevandløb nr. K 1 Br. April Nakskov Kommune Storstrøms Amt REGULATIV FOR Kommunevandløb nr. K 1 Br.. 1 Nakskov Kommune Storstrøms Amt April 2004 2 1. Grundlaget for regulativet. Vandløbet er optaget som kommunevandløb nr. K 1 Br. i Nakskov Kommune. Regulativet

Læs mere

R E G U L A T I V. for. Maglemose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 9

R E G U L A T I V. for. Maglemose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 9 R E G U L A T I V for Maglemose å m. tilløb Græsted-Gilleleje Kommune Kommunevandløb nr. 9 Regulativ, Maglemose å m. tilløb. Græsted-Gilleleje Kommune, 1997. Side 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. GRUNDLAGET

Læs mere

Kommunevandløb nr. 314 PORSGRØFTEN

Kommunevandløb nr. 314 PORSGRØFTEN Kommunevandløb nr. 314 PORSGRØFTEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

Delopland A (nord og syd) samt B og C - Skjern Å vandløbssystem

Delopland A (nord og syd) samt B og C - Skjern Å vandløbssystem Delopland A (nord og syd) samt B og C - Skjern Å vandløbssystem Østerbjerge Bæk Vandløbet trænger til grødeskæring/oprensning på strækningen nedenfor hans ejendom. tilsyn, hvor der tages stilling til behovet

Læs mere

Regulativ for tømning af bundfældnings- og samletanke

Regulativ for tømning af bundfældnings- og samletanke Regulativ for tømning af bundfældnings- og samletanke i Ballerup Kommune Forsyning Ballerup December 2013 Regulativ for tømning af bundfældningsog samletanke i Ballerup Kommune 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Læs mere

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger.

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger. GLØSKÆR GRØFT NR. 9 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl.

Læs mere

Kommunevandløb nr. 339 ARENTSMINDE KANAL

Kommunevandløb nr. 339 ARENTSMINDE KANAL Kommunevandløb nr. 339 ARENTSMINDE KANAL 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger.

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger. SKOVBY BÆK NR 30 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til Storåen inkl.

Læs mere

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger.

1. Vandløbenes vedligeholdelse påhviler kommunalbestyrelsen. Det gælder dog ikke fornyelser af rørlagte strækninger. BILØB TIL KJELDSIG GRØFT NR 4 0.0 ALMINDELIGE BESTEMMELSER De "Almindelige bestemmelser" gælder generelt for samtlige kommunevandløb i Ikast kommune med afløb til Fjederholt Å/Skjern Å, Karup Å og til

Læs mere

Kommunevandløb nr. 324 SKOVGRØFTEN

Kommunevandløb nr. 324 SKOVGRØFTEN Kommunevandløb nr. 324 SKOVGRØFTEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

Regulativ for Slåenbækken

Regulativ for Slåenbækken Regulativ for Slåenbækken Regulativ, Slåenbækken - Hillerød Kommune Side 1 Indholdsfortegnelse 1 Grundlaget for regulativet... 4 2 Betegnelse af vandløbet og oversigtskort... 5 2.1 Betegnelse af vandløbet...

Læs mere

REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR. 210 NØRHALNE NORDLIGE KLOAKGRØFT

REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR. 210 NØRHALNE NORDLIGE KLOAKGRØFT REGULATIV FOR KOMMUNEVANDLØB NR. 210 NØRHALNE NORDLIGE KLOAKGRØFT AABYBRO KOMMUNE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE 1.0 Indledning side 2 2.0 Grundlaget for regulativet side 2 3.0 Betegnelse af vandløbet side 2 4.0

Læs mere

Kommunevandløb nr. 312 KLITHUSE - SNEVRE VANDLØB

Kommunevandløb nr. 312 KLITHUSE - SNEVRE VANDLØB Kommunevandløb nr. 312 KLITHUSE - SNEVRE VANDLØB 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning

Læs mere

Kommunevandløb nr. 330 SØBÆKKEN

Kommunevandløb nr. 330 SØBÆKKEN Kommunevandløb nr. 330 SØBÆKKEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere

Kommunevandløb nr. 331 LERGRAVGRØFTEN

Kommunevandløb nr. 331 LERGRAVGRØFTEN Kommunevandløb nr. 331 LERGRAVGRØFTEN 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1.0 Grundlaget for regulativet side 3 2.0 Betegnelse af vandløbet - 4 3.0 Vandløbets skikkelse, dimensioner m.v. - 5 3.1 Afmærkning og stationering

Læs mere