INDHOLDSFORTEGNELSE MONTAGEVEJLEDNING. 08 Vask og vandrør

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDHOLDSFORTEGNELSE MONTAGEVEJLEDNING. 08 Vask og vandrør"

Transkript

1 MONTAGE

2 02 MONTAGEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Før montering 04 Modtagelse og opbevaring 04 Samling af bordplader 05 Montering 05 Bordplader med forkantsliste 06 Bordplader med gavlløsning 06 Bordplader med Lamello- / Unoflexløsning 07 Montering af SPEKWALL 07 Montering af endetræsbordplader 07 Varme og dampafgivende kilder 08 Vask og vandrør 08 Frithængende bordplader, radiatorer og hulrum 08 Murværk og hulrum 09 Udskæringer, kogeplader m.v. 09 Hulkehl-lister 09 Bartoppe 10 Eksempler på montering 11 Eksempler på montering 12 Kontakt Har du valgt et af vore produkter i FSC -certificeret træ, er du med til at sikre en positiv, økologisk og bæredygtig miljøbalance. Certificeringen indebærer bl.a. at der plantes minimum et nyt træ, for hvert træ der fældes. I SPEKVA er vi yderst miljøbevidste og derfor er vores bordplader udelukkende behandlet med en olie, uden nogen form for giftige hærdemidler. Vores olier indeholder ikke nogen giftige tungmetaller, parabener, phtalater eller andre skadelige stoffer.

3 SPEKVA.DK 03 Vores unikke samlinger (pløjninger) på Prima, Classic og Royal, giver en ekstra limoverflade på op til 40 % og minimerer risikoen for revner betydeligt. FØR MONTERING Træ er et levende materiale. Derfor skal du være særligt opmærksom, når du monterer bordpladen. Ved at følge denne vejledning gør du bordpladen let at vedligeholde og sikrer dens gode egenskaber i mange år. SPEKVA yder 30 års garanti på alle bordplader med de pløjede samlinger (Prima, Classic og Royal). På integreret tilbehør som vaske og spots har du to års reklamationsret. Når produkterne monteres og vedligeholdes korrekt, gælder garantien for produktionsfejl og materialefejl. Der er ingen reklamationsret på plader i massivtræ med skrå samlinger (gering). Berettigede reklamationer udbedres gratis. Forgæves eller uberettiget besøg vil medføre fakturering. Vores servicemontører tilbyder at udbedre en uberettiget reklamation efter regning, hvis det er muligt. SPEKVA dækker ikke omkostninger ved forsinkelse eller mangler ved de leverede varer. Få flere oplysninger om vores produkter og garanti på spekva.dk Find guides til vedligehold og reparation på Spekva.dk/da/downloads og vores video-guides på youtube.com/spekva

4 04 MONTAGEVEJLEDNING MODTAGELSE OG OPBEVARING Undersøg altid, om emballagen er intakt, og om dine varer stemmer overens med din bestilling og dit fragtbrev. Er der ikke bemærkninger på fragtbrevet, betragter vi varen som godkendt af modtager. Bordpladen skal monteres senest otte dage efter modtagelse. Lad den ligge i emballagen indtil da. Bordpladen skal ligge vandret på et plant underlag i mindst to døgn i rummet, hvor den skal monteres. Rummet skal være ventileret og opvarmet til ca. 20 C og have en luftfugtighed mellem 40 og 60 % i mindst fire uger før montering. SPEKVA dækker ikke omkostningerne ved af- og påmontering. Pladen kan både vokse og krympe 5 mm i dybden pr. 600 mm i takt med ændringer i luftfugtighed og rumtemperatur. Derfor er det vigtigt, at pladen får plads til at vandre enten mod for- eller bagkant med en fuge på 5 mm ved en dybde på 600 mm. SAMLING AF BORDPLADER Hvis bordpladen skal monteres på skabe med top, er det vigtigt at skære huller i skabstoppen under hvert beslag. På den måde sikrer du, at bordpladen kan efterspændes nedefra senere. Læg den medfølgende smalfugemasse i en tynd stribe langs over- og undersiden af pladerne, der skal samles. Brug ikke hvid snedkerlim! Smalfugemassen holder samlingen tæt. Monter beslag og spænd, så samlingerne bliver helt tætte. Fjern straks den overskydende fugemasse med en fugtig klud. Bordpladen er forsynet med en fer i notgangen på den ene plade, så samlingen ikke bliver krum.

5 SPEKVA.DK 05 MONTERING Bordpladen skal altid både understøttes og fast spændes. Understøt bordpladen med lister, hvor der ikke er skab under. Monter bordpladen med 3 rækker skruer i dybden i forkant, midtpå og i bagkant. Der må ikke være over 600 mm mellem hver skrue i pladens længderetning. Brug skruer med spændeskiver i de midterste forborede huller. Spænd bordpladen i bagkant, men spænd ikke skruerne så hårdt, at træet forhindres i at vandre. Er bordpladens dybde over 800 mm, skal borehullerne være Ø 15 mm. Hvis der ikke er top i skabene, bruges de medfølgende vinkeljern på midten af skabssiderne. FASTGØRELSE AF BORDPLADER MED FORKANTSLISTE Bordplader med forkantsliste skal understøttes med de medfølgende understøtningslister. Listerne monteres i pladens dybde på hvert skabsmodul og ved pladesamlinger fx ved hjørnepladeløsninger. Bor huller på Ø 10 mm i forkant og Ø 5 mm i bagkant af modulet ved siden af understøtningslisterne. Monter de medfølgende vinkelbeslag midt på listerne og spænd pladen fast i forkant, midtpå og i bagkant.

6 06 MONTAGEVEJLEDNING BORDPLADER MED GAVLLØSNING Der er monteret 6 mm stilleskruer i endetræet på vangeløsningerne for at undgå udtørring fra gulvvarme og vandindtrængning fra fx gulvvask. Det er vigtigt, at gavlløsningen understøttes af skabselementer eller sarg. Gavlløsninger kan ikke bære skabselementer. Monter bordplade og gavlløsning med 3 rækker skruer i dybden i forkant, midtpå og i bagkant. Der må ikke være over 600 mm mellem hver skrue i pladens længderetning. Skruer med spændeskiver skrues i midten af de runde 10 mm huller og op i pladen. Spænd ikke skruerne så hårdt, at det forhindrer træets vandring. Er bordpladens dybde over 800 mm, skal borehullerne være Ø 15 mm, og der skal være flere rækker skruer i dybden. Tommelfingerregel: 1 skrue pr. 200 mm. BORDPLADER MED LAMELLO- (DYVEL) OG UNOFLEXLØSNING* UnoFlex-samling. Der er monteret samlebeslag i pladerne. 01 Læg vedlagte smalfugemasse på gavlens limflader. 02 Tryk pladerne sammen. Spænd beslagene med vedlagte unbraco- nøgle. Husk at efterspænde. 03 Monter sarg eller beslag, hvis de fulgte med. 04 Fjern straks overskydende fugemasse med en fugtig klud. Unoflexløsning skal limes straks ved levering.

7 SPEKVA.DK 07 MONTERING AF SPEKWALL Mærk væggen op ud for armeringsstængerne på vægbeklædningens bagside. Bor huller, indsæt rawlplugs og skru skruer i de øverste huller. Skru de medfølgende magneter i resten af hullerne (husk rawlplugs). Placer dem ud for magneterne i metalstængerne. Hæng vægbeklædningen op på skruerne og lad den klikke ind på magneterne. Nu sidder den helt fast foroven. Magneterne lader beklædningen vandre op og ned, men ikke væk fra væggen. MONTERING AF ENDETRÆSBORDPLADER Monter bordpladen med 3 rækker skruer i dybden i forkant, midtpå og i bagkant. Der må ikke være over 600 mm mellem hver skrue i pladens længderetning. Brug skruer med spændeskiver i de midterste forborede huller gennem skabs toppen. Forbor med et 3 mm bor i bordpladens underside. Spænd bordpladen i bagkant, men spænd ikke skruerne så hårdt, at træet forhindres i at vandre. Hvis der ikke er top i skabene, bruges de medfølgende vinkelbeslag. Bor et hul på 10 mm på vinkelbeslagene og monter dem på midten af skabssiderne. VARME- OG DAMPAFGIVENDE KILDER Over varmekilder som fx opvaskemaskine, komfur eller radiatorer skal der monteres metaldampspærre på undersiden af bordpladen. Uden dampspærren vil bordpladen tage skade af varme og damp.

8 08 MONTAGEVEJLEDNING VASK OG VANDRØR Vask og vandrør må ikke være i nærheden af bordpladens samlinger, og der skal være min. 200 mm til endekant. Udskæringer bør være 5 mm større end emnet. Det er vigtigt at understøtte i midten ved montering af to vaske. Afstanden mellem vaskene skal være minimum 200 mm. FRITHÆNGENDE BORDPLADER, RADIATORER OG HULRUM Bordplader med udhæng over 200 mm i dybden og 400 mm i længderetning skal altid forstærkes på undersiden med sarg eller jernforstærkning for at undgå krumning. Bordpladen skal altid understøttes også i vindueskarme. 200 mm 400 mm frithængende. MURVÆRK OG HULRUM Muren skal være helt tør før montering af bordplade. Husk at etablere en ventilationsafstand på 5 mm mellem bordpladen og muren også hvis du monterer bagvæg. Monter altid alufolie mellem pladens kanter og bagside og murværket. Alufoliens blanke side skal altid vende ind mod muren for at holde fugt og kulde væk fra bordpladen. Ved muret kogeø skal der sikres 5 mm ventilationsafstand under pladen. Klods op med 5 mm lister mellem murværk og plade. Der skal være mellemrum mellem listerne, så der er sikret ventilation under bordpladen. I hulrum skal der også monteres alufolie på undersiden af bordpladen og etableres ventilation. Lim alufolien fast med den medfølgende smalfugemasse, inden pladen fastgøres.

9 SPEKVA.DK 09 UDSKÆRINGER, KOGEPLADER OG KOMFUR Skær altid fra pladens underside, så du undgår rifter og ridser på træets overflade. Udskæringshuller bør altid være 5 mm større end emnet, så bordpladen har plads til at vandre. Forsegl udskæringer med rigeligt smal fugemasse eller syrefri silikone, så de er helt tætte. Utætheder kan give revner og misfarvninger af træet, som ikke kan repareres. Afslut forseglingen med en strimmel alufolie. Fjern straks overskyden de fugemasse med en fugtig klud. Komfur og kogeplader skal mindst være 200 mm fra pladesamlinger og åbne bord ender. De skal mindst være 100 mm fra lukkede samlinger/endekanter og mindst 60 mm fra forkant. Plader, der støder op til fritstående komfurer, skal forsegles med smalfugemasse og alufolie. Ved nedlægning af dobbelte kogeplader skal afstanden være minimum 200 mm, så træet ikke udtørrer for kraftigt og revner. Selv forseglede plader kan få ubetydelige revner. De må accepteres som en naturlig følgevirkning af varmen, men straks behandles med SPEKVAs plejemidler for at undgå udvikling. SPEKVA s olier indeholder ikke giftige tungmetaller, parabener, phtalater eller andre skadelige stoffer. HULKEHL-LISTER Løse hulkehllister nedlægges i smalfugemasse eller syrefri silikone. Brug små stifter eller skruer til ekstra fastgørelse. BARTOPPE Bartoppe er fra fabrikken forsynet med plastikfødder på undersiden for at give ventilation. Den lægges løst ovenpå bord pladen og skal vedligeholdes ens på begge sider (over og under) for at forblive lige. Se også vores vedligeholdelsesvejledning for yderligere information.

10 10 MONTAGEVEJLEDNING EKSEMPLER PÅ MONTERING 5 mm 10 mm 10 mm Max. 600 mm Fed streg: Fast kant Pilestreg: Pladevandring

11 SPEKVA.DK 11 EKSEMPLER PÅ MONTERING Fed streg: Fast kant Pilestreg: Pladevandring Fed streg: Fast kant Pilestreg: pladevandring

12 SPEKVA A/S Kærmindevej 2 DK-6580 Vamdrup Danmark T E spekva@spekva.dk W spekva.dk SPEKVA A/S

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com

SPEKVA. Montagevejledning. Massivtræ. August 2013. www.spekva.com Montagevejledning Massivtræ August 2013 www.spekva.com Indholdsfortegnelse Side Før monteringen - reklamationsret... 3 Modtagelse og opbevaring... 4 Placering... 4 Samling af bordplader... 5 Fastgørelse...

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation

06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation PLEJEVEJLEDNING 02 PLEJEVEJLEDNING INDHOLDSFORTEGNELSE 03 Om træbordplader 04 Rengøring 04 Overfladebehandling 05 Olie og polering 06 River Washed 06 Natursæbe/Natursæbe hvid 07 Lak 07 Reklamation Har

Læs mere

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse!

Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Monterings- og vedligeholdelsesvejledning af bordplader i Solid Surface materialet Corian Vigtigt læses straks ved modtagelse! Generelt Kontroller altid bordpladen ved modtagelsen. Ved modtagelse af din

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Glas. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Glas... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Glasbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020072 02 Montering og Rengøring af Caesarstonebordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Caesarstone...

Læs mere

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med Deres nye bordplader i massivtræ. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt,

Læs mere

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN DK M O N T A G E O G V E D L I G E H O L D A F MASSIVTRÆS BORDPLADE KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN! Finder du grund til at reklamere over det leverede produkt, skal dette ske til din forhandler

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING (DK)

MONTAGEVEJLEDNING (DK) MONTAGEVEJLEDNING (DK) Tillykke med Deres nye møbel fra dk3 ROYAL SYSTEM reolen blev tegnet i 1948 af den legendariske danske designer og producent Poul Cadovius. Det var ét af verdens første væghængte

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Kompaktlaminat. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Kompaktlaminat... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Kompaktlaminatbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Stål. ... kvalitet hele vejen igennem. April 2009 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Stål... kvalitet hele vejen igennem April 2009 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Stålbordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde af

Læs mere

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN

KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN DK MONTAGE OG VEDLIGEHOLD AF MASSIVTRÆS BORDPLADE! KONTROLLER BORDPLADEN VED MODTAGELSEN Finder du grund til at reklamere over det leverede produkt, skal dette ske til din forhandler inden montage påbegyndes,

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

Montering og Pleje af CaesarStone

Montering og Pleje af CaesarStone Montering og Pleje af CaesarStone bordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Side CaesarStone 2 Modtagelse 3 Montering 4 Fastgørelse

Læs mere

FSC Massivtræs bordplader

FSC Massivtræs bordplader Vigtig information! Vedr. pleje: Se side 7 FSC Massivtræs bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i massiv træ. For at få den fulde glæde

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER

KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER KOMPAKTLAMINAT BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Kompaktlaminat. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse

Læs mere

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSCmærket

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning 937020073 02 Montering og Vedligeholdelse af Granitbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Granit

Læs mere

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader.

LAMINATBORDPLADER. Monterings- og vedligeholdelsesvejledning. Tillykke med Deres nye laminatbordplader. LAMINATBORDPLADER Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye laminatbordplader. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser denne

Læs mere

- den naturlige løsning

- den naturlige løsning Montering og Vedligeholdelse af Waterflamed Granitbordplader - den naturlige løsning SPEKVA A/S Kærmindevej 2. DK-6580 Vamdrup Telefon 7558 2511. Fax 7558 3611 www.spekva.dk Indholdsfortegnelse Granit

Læs mere

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe.

Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte BV-Trappen A/S som leverandør af Deres nye trappe. Vi vil gerne starte med en tak for at De valgte som leverandør af Deres nye trappe. Denne monteringsvejledning er ment som en hjælp til samling og montering af Deres trappe. Den dækker de almindelige ting

Læs mere

Massivtræ Produktinformation

Massivtræ Produktinformation Produktinformation Træ skaber en varm stemning i rummet. Udvalget af træ er alsidigt og tæller både europæiske og mere eksotiske træsorter, som alle kommer fra FSC certificeret bæredygtigt skovbrug. FSC-mærket

Læs mere

DesignCore. Monteringsvejledning

DesignCore. Monteringsvejledning DesignCore Produktinformation DesignCore er et homogent gennemfarvet materiale, baseret på mineraler og acryler tilsat farvepigmenter. Produktet er særdeles tæt i overfladen og absorberer derfor ikke farvestoffer

Læs mere

KOMPAKTLAMINAT bordplader

KOMPAKTLAMINAT bordplader KOMPAKTLAMINAT bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Kompaktlaminat. For at få den fulde glæde af dem i mange år, er det vigtigt, at De ved modtagelse

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

gørdetselvtrappen.dk og SPAR mange penge gør det selv trapper efter

gørdetselvtrappen.dk og SPAR mange penge gør det selv trapper efter gørdetselvtrappen.dk gør det selv og SPAR mange penge gør det selv trapper efter mål indhold Velkomst 2 Trappetype 3 Trappetype 4 Trappetype 5 Træsorter 6 Opmålingsskema 7 Opmålingsskema 8 Opmålingsskema

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Vordingborg Bad. plejeanvisninger

Vordingborg Bad. plejeanvisninger Vordingborg Bad Montage og plejeanvisninger Montagevejledning af dit bad arrangement. Før du påbegynder montage af dine bad skabe, så pak dem ud og gå for synlige skader. Skader på allerede monterede skabe

Læs mere

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS...

MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... MONTAGE -OG VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING MASSIV TRÆ STÅL CORIAN BETON LINOLEUM PRODUCT INNOVATORS, NOT IMITATORS... Product innovators, not imitators... Indholdsfortegnelse: Side 3 Monteringsvejledning Side

Læs mere

Industrivej 4, DK 6870 Ølgod Tlf. 76 98 23 00 Fax. 76 98 23 40 Email: info@gdstrappen.dk www.gdstrappen.dk

Industrivej 4, DK 6870 Ølgod Tlf. 76 98 23 00 Fax. 76 98 23 40 Email: info@gdstrappen.dk www.gdstrappen.dk Montagevejledning. Vi ønsker dig tillykke med din nye trappe, og vil gerne sige tak fordi du valgte Gør det selv trappen fra, som din leverandør. Før opstart: Med trappen sendes en pose hvori der findes

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7

Installations vejledning AMICO K 20. Knækarms markise. Side 1 ud af 7 AMICO K 20 Knækarms markise Side 1 ud af 7 Placering og montering af markise 1 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon.

Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Generel montagevejledning for opsætning af balkon. Moduler, bolte og alle samledele tælles op før montage. Værktøj du skal bruge: Hammer Momentnøgler Skruetvinger Træbjælker (bruges som ben ) Beton- eller

Læs mere

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer

Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Vejledning vedr. montering af dreje/kip vinduer Det er vigtigt at Deres nye vinduer og døre monteres korrekt, og ved at gennemgå nedennævnte vejledning har de et godt udgangspunkt herfor. Vi gør opmærksom

Læs mere

Produktbeskrivelse -&Montagevejledning

Produktbeskrivelse -&Montagevejledning Produktbeskrivelse -&Montagevejledning 2011 Patentanmeldt Malskærvej 3, Gylling info@bsbyggeservice.dk Produktbeskrivelse Produkt BS FALSEN er den energi rigtige type fals til vindues- og døråbninger i

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre

D DK. Montagevejledning PRO TEC Xframe. Montering vinduer og døre Montagevejledning Montering vinduer og døre Montering af døre Dørkarm indsættes i dørhul så den flugter muren ens i begge sider og fastholdes ved hjælp af kiler. Dørkarm sættes i lod i alle retninger,

Læs mere

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855

2 APPARATETS MÅL. Apparatets mål i mm: A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 APPARATETS MÅL Tegningen er blot til illustration D C B A Apparatets mål i mm: CoolDrawer RB90S A Apparatets fulde høje (inkl. monteringsskinner) 640 B Apparatets fulde bredde 855 C Apparatets fulde dybde

Læs mere

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante

Robert Bosch GmbH. Puristisk servante Puristisk servante En ren fornøjelse Puristisk servante Puristisk design er moderne på badeværelset. Og det er dette vaskearrangement beviset på: Less is more! 1 Indledning En renvasket idé: Vores servante

Læs mere

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT:

GARDEROBE. under sengen SÅDAN UDNYTTER DU PLADSEN OPTIMALT: SÅDN UDNYTTER DU PLDSEN OPTIMLT: GRDEROBE under sengen Udtræksreolerne under sengen udnytter pladsen optimalt i værelset. lt er rummeligt og overskueligt. Hvis pladsen er trang, er denne seng perfekt.

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 5 kg Montering med 2 personer! max 40 kg Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 96582AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere

Læs mere

AMROC VENTILERET FACADE

AMROC VENTILERET FACADE DK / OKTOBER 2018 MONTAGEVEJLEDNING AMROC VENTILERET FACADE 2 MOLAND AMROC VENTILERET FACADE MONTAGEVEJLEDNING JUNI 2018 3 Indhold Produkter...4 Montage på metal og træ...5 Montage af facadeplader...6

Læs mere

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER

MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER 1 01 MONTERINGSVEJLEDNING FOR BOXONE-ELEMENTER Klargøring af rum Der trækkes el- vand- afløb- og aftræk inden montering. Gulv-, væg- og loftarbejde skal være færdiggjort,

Læs mere

Powerwall - facadeisolering

Powerwall - facadeisolering Powerwall - facadeisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Powerwall plader 3. Montering af Powerwall 3,1 Generelt 3,2 Montering af Powerwall 4. Tapening 5. Fastholdelse af Powerwall isolering 1.

Læs mere

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise

Monterings vejledning. Amico K38-Gota Knækarms markise Amico K38-Gota Knækarms markise Tjekliste 1 Gennemgå din følgeseddel og tjek om alt er korrekt, samt alle dele er med. Hvis der er noget der ikke stemmer overens bedes du kontakte os. Værktøj 2 Værktøjet

Læs mere

Læggevejledning P A R K E T

Læggevejledning P A R K E T Læggevejledning P A R K E T For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Anvendelsesformål. Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 94742AB2X1VIII 2017-12 Kære kunde! De tre skabsmoduler kan kombineres på forskellige måder. De kan også udvides med yderligere

Læs mere

linoleum bordplader MONTERINGSVEJLEDNING Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med din nye bordplade i Linoleum.

linoleum bordplader MONTERINGSVEJLEDNING Monterings- og vedligeholdelses vejledning Tillykke med din nye bordplade i Linoleum. linoleum bordplader Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i Linoleum. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at du

Læs mere

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER

FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER VIGTIG INFORMATION! Vedr. pleje: Se side 7 FSC MASSIVTRÆS BORDPLADER Monterings- og vedligeholdelses vejledning MONTERINGSVEJLEDNING Tillykke med din nye bordplade i massiv træ. For at få den fulde glæde

Læs mere

Læggeanvisning for Everfloor Marinegulve 14 mm side 1 Læs hele læggeanvisningen inden montering påbegyndes Bryd ikke emballagen før gulvet lægges. Pakken opbevares i rummet 48 timer før lægning. Egnede

Læs mere

Læggevejledning FEB. 2004

Læggevejledning FEB. 2004 Læggevejledning P L A N K E R For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O

Læs mere

Udnyt pladsen rør ingen hindringer

Udnyt pladsen rør ingen hindringer Udnyt pladsen rør ingen hindringer [før] Masser af rør, der samler støv og tager plads op. Nu skal der sættes et bord og nogle skabe op, så man kan bruge rummet til noget. Det har vi brugt Materialer Køkkenelementer

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI60 montagevejledning løsning for glas med t

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE

MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE MONTAGEVEJLEDNING - VANDRET MONTAGE A Tegnforklaring: 45 mm Z-profil Pladekant A = Min. Fig. 1 God praksis: Brug af rene bomuldshandsker under håndtering af vægelementerne sikrer et godt resultat og en

Læs mere

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse!

TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! TIL-TAG! den bedste investering du kan gøre på din terrasse! Oplevelsen af udemiljøet omkring huset kan med enkle Til-Tag forvandles fra ubehageligt, vådt og trækkende, til behageligt, tørt og lunt. Med

Læs mere

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6

Installations vejledning AMICO K 40. Knækarms markise. Side 1 ud af 6 AMICO K 40 Knækarms markise Side 1 ud af 6 Vær opmærksom på markisen monteres i et solidt underlag. Kontrollere at terrassedøren kan åbnes efter montage. Elektriske installationer skal udføres af en autoriseret

Læs mere

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre.

ProDeck Komposit. ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck KOMPOSIT 2 ProDeck Komposit ProDeck Komposit er et grønt, miljøvenligt produkt, som er fremstillet af HDPE og træfibre. ProDeck Komposit har i kraft af materialesammensætningen en flot og hård

Læs mere

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning

ALUMINIUMRAMMEGLASPARTIER EI30 montagevejledning løsning med tætninger uden tætningsfane Det er af stor betydning for dørens brand og/eller lydtekniske egenskaber, at den bliver korrekt monteret. Den, der udfører monteringen, er ansvarlig for, at døren

Læs mere

Læggevejledning PLANKER

Læggevejledning PLANKER Læggevejledning PLANKER For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G P L

Læs mere

MONTERINGSVEILEDNING HELTRE. Dansk design du har råd til

MONTERINGSVEILEDNING HELTRE. Dansk design du har råd til Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING HELTRE Massiv træ er ikke uden grund et af de mest populære valg af bordplade, når køkkenet skal fornyes. Det naturlige materiale skaber en varm kontrast

Læs mere

Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT MONTERINGSVEILEDNING - KOMTAKTLAMINAT BENKEPLATE

Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT MONTERINGSVEILEDNING - KOMTAKTLAMINAT BENKEPLATE Dansk design du har råd til MONTERINGSVEILEDNING KOMPAKTLAMINAT Ved modtagelse Kontroller straks emballagen for evt. synlige fragtskader og anmeld disse til chaufføren og via notering på fragtbrevet. Anmeldelsen

Læs mere

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158

Opdateret: 04.03.2013. Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 158 Opdateret: 04.03.203 Monteringsvejledning Scoop Light, naturcontainer # 58 Montage af Scoop Scoop leveres i 2 dele Scoop kun til træer og buske Scoop er udelukkende til tilplantning af træer og buske og

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Montagevejledning. Tripplex Wall Design & Mosaik

Montagevejledning. Tripplex Wall Design & Mosaik 1 Montagevejledning Tripplex Wall Design & Mosaik 2 Tripplex Walldesign/Mosaik 40-100mm, kan både monteres med skjulte beslag og oplimet. NB: 20,30mm kan udelukkende monteres oplimet. Opmåling Feltet hvor

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon

Generel montagevejledning for opsætning af Glas-balkon Læs denne brugs- og montagevejledning grundig inden opsætning. Hverken producent eller importør kan holdes ansvarlig ej heller erstatningspligtig for skader forvoldt på personer eller ejendom, som er forårsaget

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller højstyrkebetonbordplade produceret af Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen!

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Monteringsvejledning Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 90805AS5X2VII 2017-04 Bæreevne i alt ved jævn fordeling max 40 kg Magnet (fx til neglesaks e.l.)

Læs mere

MONTERING. Træ & Træ/Alu

MONTERING. Træ & Træ/Alu Træ & Træ/Alu MONTERINGSVEJLEDNING TIL VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Du skal huske at kontrollere, om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. A B Udtag først

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

Byg den på en weekend

Byg den på en weekend En flydebro er både en smart og nem måde at komme tørskoet ud i robåden. Pontonerne betyder, at broen kan bevæge sig op og ned efter bølgerne og skiftende vandstande, og broen er supersmart som fx fiskeplatform,

Læs mere

Rigitone BIG system Monteringsvejledning

Rigitone BIG system Monteringsvejledning Rigitone BIG system Monteringsvejledning Design og teknik Produktbeskrivelse / anvendelse Rigitone BIG med kant A1 er et fuldperforeret akustikloft, der fremstår som en ubrudt flade uden synlige samlinger.

Læs mere

Glaskeramiske kogeplader KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230

Glaskeramiske kogeplader KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230 Monteringsanvisning Glaskeramiske kogeplader KM 6220 / 6223 / 6224 / 6226 KM 6227 / 6229 / 6230 da-dk Læs venligst brugs- og monteringsanvisningen inden opstilling, installation og ibrugtagning for at

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004

Montage vejledning til glastag med forsat glas - Nr.450-6/2004 Hvis du mangler yderligere information, bedes du venligst kontakte os. Kort resumé af retningslinjerne for montage af glastag, for detaljeret oplysninger om montage se side 3-23. 1. Kontroller styrken

Læs mere

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1

BREATHE 55. Installationsguide. Sustain Solutions Rønnegade 1, 2100 KBH Ø CVR Version 1 Installationsguide Emballagens indhold Tjek at du har alle delene (1-7) 1 2 4 6 3 5 7 1. Udvendig hætte 2. Strips 4 stk. 3. Ø90 mm rør 4. Ø250 mm rør 5. Vægdæksel 6. Rotorveksler 7. Indvendigt låg 1 Respektafstande

Læs mere

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG

BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG BYGGEVEJLEDNING FOR TERMOTAG 2 Før du går i gang Inden du starter på at lægge dit nye termotag, bør du gennemgå alle materialer (se listen over medfølgende artikler) for transportskader og eventuelle fejl

Læs mere

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag.

Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Samle- og opstillingsvejledning dobbelt carport 600 x 500 uden tag. Varenummer 26393700030 Side 1 Tillykke med købet af deres nye carport! For at lette opstilling og montering anbefaler vi, at man starter

Læs mere

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK

Montering Vedligeholdelsesvejledning. Getacore. ... kvalitet hele vejen igennem. Juni 2010 DK Montering Vedligeholdelsesvejledning Getacore... kvalitet hele vejen igennem Juni 2010 DK Transport Inden montage Tillykke med din nye Getacorebordplade fra Horn Bordplader A/S For at få størst mulig glæde

Læs mere

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles

Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles Model Florida 1800x1800mm Læs brugsanvisningen grundigt inden produktet samles DANISH DESIGN Denne model er i farven SØLV www.superroof.dk DK: Opmål 251 cm fra jorden og til overkanten af Befæstigelses

Læs mere

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Anvendelsesformål. Sikkerhed. Rengøring og pleje

Monteringsvejledning. Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Anvendelsesformål. Sikkerhed. Rengøring og pleje Monteringsvejledning max 5 kg max 3 kg max 3 kg Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal

Læs mere

Faste partier og profilskårne partier.

Faste partier og profilskårne partier. Faste partier og profilskårne partier. Udv. karmbredde/-højde = mål på rammeudskæring Tolerance bredde: +0 5 mm Tolerance højde: +5 5 mm Tjek altid at du har modtaget det rigtige antal komponenter, inden

Læs mere

Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning

Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Coretopbordplader Monterings- og vedligeholdelsesvejledning Tillykke med Deres nye bordplader i Coretop. For at få den fulde glæde af dem i mange år fremover, er det vigtigt, at De ved modtagelse gennemlæser

Læs mere

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning

DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning DANSTRUP Skydedøre Monteringsvejledning Indholdsfortegnelse: Vigtig information: Inden du går igang: Montering af inderetninger: Montering af udvendig gavl: Montering af anslag: Montering af topskinne:

Læs mere

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De

Mangler der noget, eller er der vare der er i stykker, skal De Montagevejledning: Brænderum vare nr. 16632-1 Grundmål: 198x198 cm. 2050 2868 2170 1980 2170 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialet stemmer overens med det leverede. Mangler der

Læs mere

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed.

Monteringsvejledning. Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed. Monteringsvejledning max 40 kg max 40 kg max kg Montering med 2 personer! Læs altid monteringsvejledningen! Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 9683AS6X1VIII 2018-03 Kære kunde! Gem vejledningen til senere brug.

Læs mere

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION

CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION CONTEC PREFAB PRODUKTINFORMATION KÆRE KUNDE Tillykke og tak for, at du har købt din terrazzo- eller betonbordplade hos Contec Prefab. Vi håber du er tilfreds med produktet. For at få glæde af din flotte

Læs mere

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK

Massiv bordplader.... kvalitet hele vejen igennem. Oktober 2007 DK Massiv bordplader... kvalitet hele vejen igennem Oktober 2007 DK Horn Bordplader A/S blev grundlagt i 1991 af Karl Nielsen og Ove Jørgensen og er i dag blandt Danmarks førende producenter af kvalitetsbordplader

Læs mere

www.gdstrappen.dk og SPAR mange penge gør det selv trapper efter

www.gdstrappen.dk og SPAR mange penge gør det selv trapper efter www.gdstrappen.dk gør det selv og SPAR mange penge gør det selv trapper efter mål indhold Velkomst 2 Trappetype 3 Trappetype 4 Trappetype 5 Træsorter 6 Opmålingsskema 7 Opmålingsskema 8 Opmålingsskema

Læs mere

MONTAGEVEJLEDNING - FORSKALLING AF TRÆ

MONTAGEVEJLEDNING - FORSKALLING AF TRÆ MONTAGEVEJLEDNING - FORSKALLING AF TRÆ Tegnforklaring: Forskallingen skal være min. 60 mm bred ved de korte endesamlinger (ved brug af træforskalling; stålforskalling kan være min. 45 mm). Den resterende

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

KUNGSFORS Køkkenserie

KUNGSFORS Køkkenserie Produktguide KUNGSFORS Køkkenserie 31_018 Smart opbevaring gi'r gode arbejdsgange i køkkenet KUNGSFORS serien af åben opbevaring gi'r køkkenredskaber, krydderier og opskrifter en fast og synlig plads på

Læs mere

MONTERING GUIDE TIL MONTAGE AF VINDUER

MONTERING GUIDE TIL MONTAGE AF VINDUER Plastik GUIDE TIL MONTAGE AF VINDUER AFMONTERING AF DE GAMLE VINDUER Husk at kontrollere om det nye vindue passer i murhullet, inden du afmonterer det gamle vindue. Udtag først de gamle rammer. Brug rustløsende

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering

Tillykke med din nye unica line bruseløsning. Håndtering vejledninger unica line bruseløsning Tillykke med din nye unica line bruseløsning Når du har valgt en unica line løsning i glas, har du valgt at kombinere moderne design og kvalitet. Vi er sikre på, at

Læs mere

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder.

før [version 1.0 ] Engang var det topmoderne, men nu er køkkenet nedslidt. Lågerne hænger, og der er slidt hul i laminatet flere steder. LET SVÆRHEDSGRAD: Det er ikke særligt svært at sætte et køkken op. TIDSFORBRUG: Regn med en uges tid. SVÆRT Indretningen var helt perfekt, men efter knap 0 år kunne køkkenet ikke mere. Se, hvordan det

Læs mere

1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED EU-DIREKTIV... 3 3. ANVENDELSE... 3 4. TEKNISKE DATA FLEXIBASIC... 4

1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED EU-DIREKTIV... 3 3. ANVENDELSE... 3 4. TEKNISKE DATA FLEXIBASIC... 4 FlexiBasic Brugermanual 30-63XXX-7 Montageanvisning Denne folder skal altid opbevares ved produktet! PDF 5996 / 01.01.2010 PA 2004 00634 Indholdsfortegnelse: 1. INTRODUKTION... 3 2. OVERENSSTEMMELSE MED

Læs mere

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed

Kære kunde! Teamet fra Tchibo. Sikkerhed Monteringsvejledning Kære kunde! Gem denne vejledning til senere brug. Ved videregivelse af produktet til tredjemand skal monteringsvejledningen også følge med. Du ønskes rigtig god fornøjelse med produktet!

Læs mere